Shampoo för att eliminera gult hår


Den som har lysat håret minst en gång eller har måttat håret blont vet att en ljus nyans kräver särskild vård. Om du försummar det, kommer yellowness säkert att visas. Dessutom kan hon uppstå som en följd av en dramatisk färgförändring - till exempel att göra en brunett till en blondin. Det enklaste sättet att eliminera det är att köpa gult hårschampo. Det måste emellertid fortfarande kunna välja och tillämpa korrekt. Tänk på hur du gör det här.

Var kommer yellowness från

Först kommer vi att definieras, varför är det så oönskade färgförändringar. Faktum är att i färgningsprocessen förekommer blekning från blont hår från paletten. Sedan, efter 3-4 veckor efter proceduren, tvättas färgen helt. Som en följd förvärvar frisyren naturliga yellowness. Men den här faktorn är inte den enda. En gul färgton observeras också efter blekning, markering och blondning.

Förutom ovanstående har negativa effekter på håret:

 • Vatten med ökad styvhet eller med rost - ett signifikant innehåll av järnutmärkelsekräm med en smutsig rostfärg.
 • De ursprungliga mörka färgsträngarna. "Biverkan" i form av yellowness ger otillräcklig förtydligande när rester av det mörka pigmentet blandas med ljusfärg.
 • Oxidering av hår med skadad struktur.

Det finns flera bevisade metoder för att lösa detta problem. Du kan utföra en annan färgning eller utväg till tonade schampon eller mousses. Men det enklaste och prisvärda schampot anses vara blondiner med yellowness.

Hur man väljer schampo

Kosmetika, vars huvudsyfte är att bekämpa oönskade gula nyanser av hår, villkorligt uppdelade i tre typer:

 1. Silver shampoo mot gult hår. Den mest godartade sorten. En sådan produkt är mjuk och ger strängarna en silver- eller platinton.
 2. Lila schampo för blondiner. Produkter av denna typ kan också vara blåa. De neutraliserar kvalitativt den gulaktiga nyansen. Men om du överdriver dem, kommer krönorna att få rätt ton, och du kommer att bli Malvina.
 3. Mineral smink. Dess främsta fördel är frånvaron av järn i kompositionen.

Huvudkriterier

För att få en riktigt hållbar effekt måste anti-gult schampo uppfylla flera kriterier:

 • Innehåller inte oxidationsmedel och ammoniak. Dessa ämnen påverkar hårstrukturen negativt.
 • Ha positiv feedback. Du kan hitta dem på tematiska forum och specialiserade webbplatser. Muntliga ord har inte blivit avbrutna.
 • Att hänvisa till kosmetiken. Naturligtvis finns det också bra produkter bland massmarknadskategorin. Men om du ska använda denna schampo för första gången är det bättre att köpa en professionell.
 • På framsidan av förpackningen märks Anti-Gul, Silver eller Grå Shampoo.
 • Färginnehåll - lila (blått) eller silver.

Det rekommenderas att använda produkter av samma märke. Till exempel, om du är vacker med Estel, bör gulningsneutraliseraren köpas från samma märke. Detta minskar risken för oväntade effekter efter att han har behandlat sitt hår.

struktur

I hjärtat av guling är neutralisatorer ämnen som har förmåga att täta färgen inuti håret. Användningen av hjälpämnen (keratin och olika mikroelement) är att öka volymen och ge en hälsosam glöd till krullarna.

Vissa schampon är dessutom "utrustade" med ett skyddsfilter från exponering för ultravioletta strålar. Det senare är extremt viktigt för klarat hår.

Varje verktyg måste innehålla lila, blå och blått pigment. Det är nödvändigt att städa upp och skugga den obehagliga gulaktiga blomman.

Massmarknad

Idag är sortimentet av anti-gula schampon extremt bred. De flesta hör naturligtvis till den professionella. Massmarknaden erbjuder också ett bra val.

5 bästa schampon för hårguling

Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

Bli av med det gula håret efter tändning? Enkelt!

Innan du lyser håret måste du veta att du i framtiden måste köpa särskilda hårvårdsprodukter.

Varför blir håret gult?

Konstgjord blond kan inte hållas länge på håret och kommer nödvändigtvis att tvättas efter ett tag, varefter yellowness kommer att dyka upp. Detta förklaras av det faktum att det finns en molekyl i håret - pheo-melanin, som är ansvarig för hårpigmentering, och kan inte fullständigt förstöras under lättnad, eftersom denna förstörelse kräver en långsiktig kemisk aktivitet som helt enkelt förstör håret.

Men även hårets gulning efter ljusning kan påverkas av yttre faktorer. Till exempel:

 1. Dålig kvalitetsguiden. Det finns en möjlighet att den professionella valde ett olämpligt botemedel mot lätta hår och därför blev de inte gula, men gula.
 2. Vatten med ökad hårdhet. Kranvatten består av rost, kemiska element som kan reagera med naturligt hårpigment och de blir gula.
 3. Missfärgning av mörkt hår. Det är värt att komma ihåg att med den första ljusningen av mörkt hår kommer effekten inte att hålla länge, eftersom det naturliga mörka pigmentet inte kommer att tas bort i ett förfarande.

Professionell anti-guling

Det finns ett stort antal professionella produkter som upprätthåller hårets vithet efter lätta. Dessa är främst tonfärgsprodukter som inte bara har en gul effekt, men ger också färgen en mer frisk och rik färg.

Här är de mest populära:

 1. BEGRÄNSNING Blont explosion anti-gul effekt.
  En av de mest koncentrerade schamponerna som tar bort gult hår. Verktyget har lila pigment med silverglans, vilket helt neutraliserar hårets hårdhet. Men om den gula färgen inte är särskilt uttalad, efter användning kommer en kall askblondin med en rosa tändning att visas.
 2. Londa Colour Revive Blonde Silver.
  Shampoo är bra eftersom det inte torkar hår och ger inte en rosa nyans. Det gör håret glänsande och bleker dem väl.
 3. Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze.
  På grund av den höga koncentrationen av blå och lila pigment är schampo ett utmärkt botemedel för att gula håret efter färgning. Han fuktar och fukerar också håret.
  Skuggan blir strålande och djup.
 4. Wella Professional Färg Fresh - 0/6.
  Ljusmedel för hår exakt 0/6 skugga avlägsnar onödigt yellowness och fräser hår. Den har ett högt motstånd (upp till 10 gånger tvättning av hår) och har en heliumkonsistens.
  Det enda negativa är att det är mycket snabbt förbrukat, men värt det.
 5. Lätt C-Gloss Lisap.
  Argentos italienska ammoniakfria balsam har ett blått pigment som avlägsnar gul färgbrunn. Balsam ger också håret en cool silverskugga.
 6. CEHKO Color Cocktail Silver-White Effect Enhancer.
  CEHKO Tint Rinse förstör alla nyanser av gul. Den har en hög koncentration av blå och lila pigment som gör ett utmärkt jobb med yellowness och lämnar inget spår av det.
  Före användning måste du blanda 500 ml vatten med 10 ml sköljning och skölj därefter håret med den resulterande lösningen. Spola inte.
  Ju mer mängd sköljning kommer att tas - desto kallare och silver blir resultatet.


De allmänna reglerna för användning av blixtprodukter för hår är desamma:

 • tvätta håret med vanligt schampo
 • ta bort överskott av fukt från huvudet med en handduk;
 • Applicera en professionell produkt och sprida sig över hela längden av håret;
 • att kamma, det betyder att jämnt sättas
 • vänta 10-20 minuter och skölj;
 • använd luftkonditionering.

Anti gul i folkens kosmetologi

Ta bort det obehagliga resultatet efter förtydligande kan och populära recept. Deras plus är det till skillnad från dyra professionella produkter som innehåller kemiska element? Hemlagade metoder består av naturliga produkter som finns i alla hem.

Mask med kanel och honung

ingredienser:

 • 3 msk. skedar av kanel;
 • 2 msk. skedar av flytande honung;
 • 2 msk. skedar av vegetabilisk olja;
 • 4-5 Art. skedar balm / balsam.

När du blandar alla komponenter, använd inte metallredskap så att blandningen inte kommer i kemisk reaktion med järn.

Applicera masken för att rengöra, torrt hår. Undvik att komma till rötterna, eftersom kanel kan lämna brännskador på hårbotten.

Sprid masken genom håret, binda håret i en bulle, linda det i en film och värm det med en handduk.
Efter 30-40 minuter, ta bort isoleringen och håll masken i 2-5 timmar eller lämna över natten.
Verktyget tänder håret inte mer än 2 färger och kan ge en rödaktig nyans.

Kefir mask

ingredienser:

 • kefir 0,5 l.
 • bordsalt 1-1,5 h. l.
 • vegetabilisk olja 1-2 msk. l.

Applicera blandningen för att rengöra håret. Håll en timme efter att du har på dig en duschlock.

Mask med läsk

ingredienser:

 • läsk - 10 msk. l.
 • ett glas varmt vatten;
 • kökssalt - 1 tsk;
 • citronsaft från halv citron.

Blanda alla ingredienser och applicera en bomullsplatta från hårrötterna till sina ändar. Uppvärmning är inte värt det, du behöver bara samla håret i en bulle och lämna blandningen på håret i högst 40 minuter.
Skölj med schampo, var noga med att applicera en balsam efteråt. Soda är mycket torrt hår, så att ägare av torrt och sprött hår, kommer denna metod inte att fungera.

Det finns inte så många folk recept, och de ger inte en fantastisk effekt, som professionella verktyg ger, men bara missfärga håret för ett par toner.

En kontraindikation för användningen är en allergisk reaktion på en specifik komponent, så att användningen noga bör undersökas innan produkten används.

Skuggning betyder från hårets hårdhet

Vilken kvinna gillar inte förändringar i sin egen bild. Någon som älskar global förändring - från en brinnande långhårig brunett till en korthårig blondin. Och någon betonar en subtil men viktig bagage för honom. Nya örhängen, ny doft eller hårfärg på tonljus. Tyvärr blir blekt hår ofta en onödig nyans. I det här fallet skulle en bra lösning vara nyans av hårets yellowness.

Funktioner, fördelar och nackdelar

Att byta hårfärg är en ganska komplex kemisk process. Alla resistenta färger innehåller ett speciellt oxidationsmedel, det tränger djupt in i hårstrukturen och förändrar det naturliga pigmentet.

Ju mindre sådan oxidant, ju mer ytfärg.

Den främsta positiva egenskapen hos nyansen är att de aktiva substanserna som färgar håret inte är inbäddade i sin struktur. Således skadar inte schampon och tonik. Men det faktum att färgen inte tränger djupt in i strukturen påverkar sårbarheten hos sådan färg.

För många kvinnor är snabb sköljning av skuggan ett enormt plus. När allt kommer omkring kan du ändra din bild beroende på ditt humör. Eller försök att välja dig själv en ny stil.

Och om du inte gillar färgen kommer färgen att tvättas snabbt.

Även de positiva funktionerna inkluderar:

 • Mångsidighet. Lätt att applicera och lätt att spola.
 • Snabb exponeringstid. Inget behov av att hålla på håret länge.
 • Frånvaron av stark skada.
 • Ett stort antal olika nyanser. Inklusive populära nu ljusa toner.

Men många av dessa fördelar för någon kan vara nackdelar. Till exempel, det faktum att sådana nyanser snabbt tvättas bort.

Färgmedel används inte bara när det är nödvändigt att radikalt ändra bilden. Ofta används schampo när du bara behöver ta bort den oönskade nyansen. Till exempel, som i fallet med gul vid lätta.

Problemet med yellowness efter färgning i ljusa färger är mycket relevant. Det är inte nödvändigt att bara de som lyser håret på egen hand står inför denna olycka. Ofta, även efter en bra salongmålning, börjar tonen efter en stund att bli gul.

Anledningen till detta kan vara annorlunda:

 • Frisören hämtade inte rätt ton eller var fel om hur länge du behövde hålla färgen på huvudet.
 • Egent hår är mycket mörkt och med starkt pigment. I det här fallet börjar det naturliga pigmentet överväga över det färgade, och skuggan börjar bli gul.
 • Redan skadat hår var färgat. Efter komplexa förfaranden för perming, keratinrätning, belysning, färgning, måste du vänta en viss period innan förtydligande.
 • För hårt och aggressivt vatten som används för att tvätta huvudet kan ge en gul nyans.

Redan före utseendet av speciella färgverktyg i butikerna använde våra mödrar och mormödrar olika folktricks för att ändra hårets nyans. De mest populära naturliga färgerna var henna och basma.

De bästa tinting hårvårdsprodukterna för gulning

Hur tonat gult hår. Hårets yellowness efter lätta är inte ovanligt. De kan inte helt avlägsna det naturliga eller tidigare införda pigmentet från håraxeln.

Tonade gulrande hår - hur man tar bort den gula färgen: sätt och hemligheter

Hårets yellowness efter lätta är inte ovanligt. Och inte alltid orsaken blir frisörens inkompetens. Utseendet på en obehaglig gulaktig nyans kan ge upphov till en negativ inverkan på externa och interna faktorer. Att kämpa med honom är ibland svårt och på det enklaste och mest populära sättet, i många år har det fortsatt kvartonning av gult hår.

Orsaker till yellowness

Utseendet på en gul nyans efter ljusning eller markering är rädda för allt - både frisörer och klienter. En erfaren mästare vet vad som behöver göras för att undvika en oönskad effekt, men ingen kan ge en absolut garanti för att yellowness inte kommer fram senare.

De främsta orsakerna till utseendet på en resistent gul nyans på blekt hår är:

 1. Dålig färg. De kan inte helt avlägsna det naturliga eller tidigare införda pigmentet från håraxeln.
 2. Oxidizer för svag. Det löser inte håret i sådan utsträckning att det blir helt missfärgat.
 3. Naturlig rödhårig. I naturligt rött och brunt hår finns ett speciellt pigment som ger dem en varm nyans.
 4. Henna färgning. Henna innehåller ett växtpigment som kan penetrera mycket djupt in i hårstrukturen och stanna där länge.
 5. Mörkfärgning. Mörkfärg måste först avlägsnas med tvättning, annars garanteras en smutsig gulaktig grå nyans.
 6. Nikotin och toxiner. Yellowness av hår och naglar i rökare utlöses av toxiner, som tränger in i vävnader och fläckar genomskinligt keratin.
 7. Hårt vatten Från det framgår yellowness vid 3-4 veckor efter lätta, när mikropartiklar av salter ackumuleras i det lossna håret.

Yellowness uppträder också i strid med tekniken för färgning och felaktig blandning av komponenterna i klargöraren. Detta hänvisar redan till mästarens misstag och är speciellt vanligt vid självblekning av huset.

Det är viktigt! Om håret är för torrt har det nyligen blivit kemiskt krökt eller permanent färgat, det måste behandlas före lättade. På det skadade hårets yellowness - ett vanligt fenomen.

Tinting funktioner

När en erfaren frisör bestämmer vilka färger som ska tona hårets hårdhet tar han hänsyn till flera faktorer på en gång: dess intensitet, hårets tillstånd, typen och färgen på den använda färgen, färgtekniken, närvaron och mängden grå hår, klientens färgtyp. Nonspecialist gör det svårt. Men våra tips hjälper dig att navigera och göra det mest korrekta beslutet.

Silver shampoo

Under ett par årtionden är "silverschampo" det mest populära och överkomliga sättet att tona gult hår. I koncentrerad form har den en intensiv blå eller grå-lila färg. Det är dessa nyanser som kan neutralisera yellowness och översätta färgen från en varm skala till en kall.

Silver shampoo har många fördelar:

 • det eliminerar från första gången inte alltför intensiv yellowness;
 • innehåller inte ammoniak, peroxid, alkohol och andra skadliga ämnen;
 • Det är också en hårvårdsprodukt;
 • ger håret en trendig askfärg
 • dess frekventa användning är tillåten
 • snabb toning process - upp till 3-5 minuter;

Men nackdelarna med detta verktyg är nog. Och det viktigaste är att om du inte överdriver det även några minuter, kan du lätt göra om till hjälten i en barns saga med blått eller lila hår. Ja, om några dagar kommer färgen att tvättas helt, men i början ser det väldigt konstigt ut.

Ash nyanser kan betona grå hår, speciellt om det redan är mycket. I det varma ljusbrunet börjar de gröna. Och för att ändra den gula färgen på håret till grönt är det inte en väldigt glad framtid.

I schampon - den lägsta koncentrationen av pigment, så måste de ofta användas.

Andra nyanser

Ibland är det lättare att stärka och förbättra en dålig färg som erhållits genom lättnad än att neutralisera den. Dessutom, om ägaren tillhör en varm färgtyp: den har gyllene eller sandiga hudfärger, persikoröd, gröna eller bruna ögon, ljusbrun eller rött naturligt hår.

I det här fallet är de bästa alternativen än tonad gul hårfärg:

 • med varm blond: karamell, varm beige, mjuka rosa toner;
 • med medelbrun: gyllene, vete, ljuströda nyanser;
 • med kastanj: rödaktigt, koppar, kaffe, nötfärger;
 • med svart: det är bättre att använda kontrasterande nyanser (körsbär, blå, violett).

För det ljusa hårets hår är ganska lämpligt schampo. För mörkt hår räcker det inte - det behöver en balm som ger mer mättade nyanser och varar längre.

Gråt hår

Gråt hår blir ofta gul över tiden. Ofta används markering som ett sätt att dölja grå hår. Men om detta görs felaktigt, betonas det ytterligare.

Orsaken är den grå strukturens förändrade struktur. De är mer täta och tuffa, saknar naturligt pigment. Mikropartiklar av smuts, salt och rost från kranvatten ackumuleras i hålrummen.

Du kan försöka bli av med sådan yellowness med hjälp av peeling. Om detta misslyckas är det värt att behandla grått hår med en tvätt. Det kommer att lösa upp och tvätta onödiga ämnen från håraxeln, vilket ger en gulaktig nyans. Men det ger inte alltid det önskade resultatet. Då måste du använda mer resistenta medel.

För intensiv toning av grått hår applicera halvfasta färgämnen (med ett oxidationsmedel, men utan ammoniak) eller koncentrerad tintingbalsam. De kan förbli på håret upp till 4-6 veckor, förutsatt att håret tvättas med speciella schampon för färgat hår.

Men kom ihåg att färgen på det grå håret är mycket ljust, så koncentrationen och exponeringstiden bör väljas noggrant.

Topp tillverkare

Enligt recensioner av frisörer och de flesta av sina kunder beror resultatet av toning av gulat hår i många avseenden på kvaliteten på de använda materialen. Därför är det värt att välja toner från kända tillverkare.

Enligt undersökningsresultaten gick följande fem företag in i topp fem:

 1. "Matrix" - ger det rikaste utbudet av nyanser (mer än 50!), Har en genomsnittlig grad av hållbarhet och en trevlig konsistens som inte rinner ner i ansiktet.
 2. "L'Oreal" - den här tillverkaren har utmärkta icke-ammoniakfärger med ett rikt utbud av färger, vilket ger varaktiga resultat med minimala negativa effekter på håret.
 3. "Londa" - producerar högteknologiska tonics med fördelaktiga tillsatser: bivax, keratin, näringsmiljöer, har cirka 40 nyanser.
 4. "Estel" - berikad med flytande keratin, återställer strukturen av skadat hår, i paletten mer än 30 nyanser.
 5. "Tonika" är en mycket populär serie tinting balm med ett idealiskt pris-prestanda förhållande, allergivänliga, har upp till 30 nyanser.

För att förstå huruvida den här eller den där skuggan passar dig, hjälper färgkorrigeringspaletten dig, där du enkelt kan få den information som behövs med hjälp av symboler. Om du är osäker, kontakta en frisör eller konsult i en specialaffär.

försiktighetsåtgärder

Fastän toning nästan inte har någon effekt på hårets tillstånd, bör det inte göras:

I det här fallet kan du försöka dölja yellowness med hjälp av beprövade folkmetoder: blekning med citronsaft, lök eller kamille avkok, kefir masker. De löser inte bara problemet med oönskad yellowness utan förbättrar också hårets tillstånd avsevärt.

Hårvård

För upplyst hår behöver noggrann vård och respekt för dem. Deras struktur är redan skadad och eventuella negativa yttre påverkan gör dem ännu mer torra och spröda. För att snabbt återställa håret och återigen bli glänsande och smidig, lyssna på råd från professionella:

 • använd kamar med glesa tänder och kamma aldrig vått hår;
 • Minimera heta styling och torka;
 • Fäst inte täta flätor och dra inte åt svansarna med gummiband;
 • Tvätta inte håret med varmt vatten och var noga med att använda sköljmedel.
 • Använd specialprodukter för färgat och skadat hår;
 • två gånger i veckan, skäm bort håret med närande masker.

För att förhindra att tipsen splittras, applicera speciella oljor på dem. Det är nödvändigt att skydda håret från direkt solljus med en spray med UV-filter. Använd hattar i kallt och blåsigt väder.

Och kom ihåg - att förstöra ditt hår är lätt, men att återhämta sig är svårt. Därför är det bättre att omedelbart behandla håret noggrant och använda goda frisörers service.

Författaren: Anna Alexandrova

Än tonat gult hår för att bli en riktig blondin. Vid inköp av färgämne är det bättre att inte spara. Shampoo avlägsnar yellowness från håret, med andra ord, nyans - det här är det sätt som kan klara det här problemet.

Än tonat gult hår: en videoinstruktion om hur man gör det själv, speciellt schampon, efter färgning, för melirovannoy hår, pris, foto

Särskild uppmärksamhet och popularitet för krullarnas blonda färg har alltid varit. Intresse för honom kommer troligtvis alltid att vara.

Och trots att modeverden idag föredrar allt naturligt och naturligt, strävar kvinnor fortfarande efter en sådan förtydligande. De är inte rädda för att många anser att det är för vulgärt eller artificiellt, det viktigaste är att "sticka ut" till den riktiga färgen "blond".

Foto: alla blondiner strävar efter perfekt vit.

För ungefär 50 år sedan var blondiner såväl som idag mycket populära. Men i dessa dagar fanns det felsteg i form av gula rötter. Idag borde en riktig blondin ha exakt vit färg, utan någon yellowness!

Man tror att om du har en sådan oönskad nyans betyder det att färgningen gick fel, men det ser ut som billigt, och på något sätt på landsbygden. Därför är det i det moderna samhället vanligt att hantera detta problem.

Problemet med gula rötter

Tyvärr är det inte så lätt att få perfekta vita krökningar. Mycket ofta har tjejerna måttat erkänna - experimentet misslyckades, och krullningarna blev lite lik en hönsstråle. De hade målade strängarna i en ädel platinablonds färg.

Yellowness vid rötterna ser helt oattraktivt ut.

utbildning

De flesta professionella stylister var överens om att tänkande att förebygga utseendet av en oönskad färgfel är nödvändig redan innan själva förtydligandet.

För att det inte ska visas, innan bilden ändras, är det nödvändigt att engagera sig i behandlingen av krullar, hydrering och ger dem rätt näring.

Tips!
Om du har sköra, torkade och försvagade lås är det bättre att inte tillämpa klargöringsproceduren.
Du förstör dem ännu mer, och detta kommer att leda till deras förlust.
Dessutom kommer denna typ av trådar, troligen efter färgning, att förvärva en röd nyans, det kommer att bli löjligt.

Innan förtydligande

Färg efter blixten är mycket beroende av ditt naturliga pigment. Ju mörkare det är desto mer kommer det att bli nödvändigt att genomföra klargöringsprocedurerna för att få ett mer eller mindre tillfredsställande resultat. Kom ihåg, i mörkt hår syns kycklingfärgen nästan alltid efter förtydligande.

Ett framgångsrikt förtydligande exempel

En mycket viktig punkt är om du hade någon färgning före blekning. Beroende på färg och färgens typ och färg kan du få ett annat resultat. Till exempel, om dina lås var målade med henna, då efter ljussättningen, tyvärr blir locken röda.

Av stor betydelse är den färg som användes för att ändra bilden. Det finns färgämnen som själva har en gul nyans, liksom andra produkter som kan ge en ashy eller blå nyans.

Det är bättre att inte spara pengar vid inköp av färgämnen, priset bör inte vara för lågt, annars kan resultatet bli helt annorlunda.

Det är bättre att köpa färg med sådana nyanser som:

För att undvika några överraskningar kan du kontakta en professionell frisör, som är mer kunnig i processerna för målning och typer av lockar.

För att undvika sådana resultat, följ de grundläggande reglerna för målningen.

Om du vill göra förtydligandet med egna händer, måste du experimentera. Tyvärr är ingen immun mot det faktum att ett obehagligt problem kan uppstå, även om färgningen själv och färgningsprocessen utfördes korrekt och korrekt.

Problemet är så frätande att det kanske kan komma över tiden. Ofta händer detta på grund av kranvatten, vilket har en anständig procentandel av rost. Och eftersom de blonda krullarna är mycket porösa i sin struktur absorberar de denna rost bara omedelbart.

Hårets yellowness efter färgning är det problem som alla möjliga ansträngningar och tid spenderas för att se ut som en bländande blondin.

Blondiner lockar alltid uppmärksamhet.

Skäl för att inte bli ljusare

Om du bestämmer dig för att bli blondin, bör du före det här förfarandet tänka på om du behöver göra det om du har en eller flera av de oönskade färgskälen som anges nedan:

 • Krullarna är skadade - för torra, spröda, spetsarna är bitade. Detta är den viktigaste kontraindikationen för förtydligande. Om denna procedur fortfarande utförs, börjar strängarna krypa starkt, dessutom kommer det torra hårets porösa struktur att lysa snabbare, vilket resulterar i att du får en ojämn färg.
  Det är bättre att ta hand om hårets tillstånd med hjälp av olika medicinska schampon, masker och balsam.
 • Förekomsten av olika inflammationer och sår på huvudets hud.
 • Curls bokstavligen innan målning utsattes för kemisk perm. Det måste finnas minst 14 dagar mellan färgning och perme-ringsprocessen.
 • Håret är målat med en annan färg. Du riskerar att bli rödhårig om du använde basma eller henna innan du målar i blond.
 • Förekomsten av allergiska reaktioner.

Tips!
Alltid och alltid, före målning, genomföra ett test för att identifiera en allergisk reaktion.
För att göra detta, ta en färgämneblandning och applicera på ett känsligt område av huden, till exempel armbågens böjning.
Om det efter en viss tid uppstår utslag, rodnad eller irritation, börja inte processen för förtydligande!

För att inte förlora håret alls är det bättre att inte lätta skadat hår.

Ljusa upp rätt

Viktigt är förklaringsprocessen, det kommer att bli framgångsrikt om du följer några enkla tips:

 • Maltningsprocessen spenderar på smutsiga krullar;
 • Dela håret i 4 delar: 1. Från örat till örat och från mitten av pannan till nacken. Blandningen appliceras alltid omedelbart på baksidan av huvudet, på grund av temperaturen är dess klarning långsammare. Därefter appliceras verktyget på avdelningarna. Kant på tempel och panna att göra i slutet, för i dessa områden är håret det tunnaste.
 • Blandningen appliceras mycket snabbt, så att allt fungerar jämnt. Du bör inte ta breda strängar, om krullarna är tjocka, så kommer effekten av halm att garanteras.
 • Under nästa färgning appliceras medlet först till rötterna och sedan längs hela längden. Sammansättningen är bättre att inte sätta på spetsarna, för att inte bränna dem.
 • Den optimala perioden för målning är 1 gång per månad.

Målningsprocessen kan utföras självständigt.

Vi kämpar med halmkrullar

Idag har många verktyg skapats som kan hantera detta problem, de mest populära är:

Det är synd, men inte alla kosmetiska produkter som anges ovan kommer att hjälpa till att klara av. Ofta finns det ojämn färgning, torkade trådar, eller det är en obehaglig grå färgton.

Smidigt fördela färgen och behålla en viss tid.

Här måste du själv bestämma vad du föredrar. Dessutom kan du alltid be om hjälp från specialister.

schampo

Shampoo avlägsnar yellowness från håret, med andra ord, nyans - det här är det sätt som kan klara det här problemet.

Dessutom har han många positiva egenskaper:

 • lätt att använda;
 • ger glans och jämnhet till krullar;
 • har fördelaktiga vitaminer och oljor;
 • döljer yellowness;
 • återställer skadade strängar.

Titta noga på tiden för användning av schampo, annars kommer det att resultera i ett sådant resultat.

Shampoo mot gult hår har ett stort antal nyanser. Bland de mest populära bland blondiner finns färger som ashy, golden, honung.

Men!
Gult hårschampo kan också ge obehagliga överraskningar.
Blond befolkning i befolkningen måste vara extremt försiktig med sin användning.
Toner bör alltid väljas, guidas endast genom en liten justering.

Mycket ofta, på grund av fel i ansökan, fick många tjejer oväntade violett eller gröna färger som resultat.

Instruktioner för användning är mycket enkla:

 1. Blanda det vanliga rengöringsmedlet för krullar med tonade i förhållandet 2 (3): 1.
 2. Applicera på strängar.
 3. Håll ungefär två till tre minuter.

Tips!
Överdriv inte tonen för länge, annars riskerar du att få hår som Malvina.

Gula hårmedel

För att dina krullar ska se snövit ska de alltid bibehållas i en slät snövit färg. För att de ska förbli så, bör tennblandningen appliceras regelbundet, och detta är ungefär var tredje / fjärde shampooing.

För melirovanny blondiner

Stor schampo för melirovannyh hår mot yellowness, om det finns ett sådant problem. Men de flesta, rekommenderar frisörerna fortfarande att bli av med det med justeringsmetoden. Individuella strängar är färgade på pärlor, kronor, tempel och längs hela deras längd.

På grund av detta ser höjdpunkten ut som en ny, och yellowness blir mindre märkbar. Det är bättre att genomföra denna procedur varannan tre till tre veckor.

Medel för blondiner är många - välj vad som ligger närmare dig.

Folkmekanismer

Versionen av kampen med kycklingfärgen har blivit långt beprövade folkmekanismer. Så du kan använda naturlig honung. Det måste appliceras på trådarna och lämna under en plastfilmlock hela natten.

Ungefär denna nyans kan erhållas med hjälp av folkmedicinska lösningar

Det hjälper till att göra lockar guld och soligt koncentrerat avkok av lökskal för hår. Det måste också appliceras på trådarna över natten. Och om dina krullar redan är trötta på de ständiga försöken att bleka dem, kommer den här proceduren att passa dig perfekt.

Det är mycket svårt att vara en blondin, men om du försöker kommer allt att träna. Tja, videon i den här artikeln kommer att berätta om hur man hanterar gula krullar som inte beskrivs i materialet.

Om du vill tacka, lägga till en förtydligande eller invändning, fråga författaren en fråga - lägg till en kommentar!

Det är bättre att fylla hårets porösa struktur med den nödvändiga färgskärmen än att förlita sig på fallet. När man använder ett färgämne måste man komma ihåg att det inte tar bort yellowness om det appliceras på rörigt hår med näringsrester.

Gult hår tonic

Problem med yellowness förekommer i nästan alla tjejer som regelbundet färgar håret. Mycket ofta, efter att ha lyfts fram, istället för kallt vit, uppträder obehagliga gula nyanser även i ash brunhårda kvinnor och naturliga blondiner. För att förstå hur man ska hantera denna plåga, måste du komma ihåg vad som händer med håret under färgning.

Grunden för varje process med intensiv färgförändring är användningen av ett oxidationsmedel, vars uppgift är att öppna vågorna, tränga in i staven och lösa upp det naturliga pigmentet.

Vid färgning och missfärgning används ett oxidationsmedel från 1,5 till 12%. Ju högre procentuella oxidationsmedel (från 6%), desto mer öppnas och fixeras i denna onaturliga position på skalan.

Överdriven färgning, blandning av färger eller frekventa blekningsprocesser leder till samma effekt. Därför tvättas en eller två schampon och färgämne lätt, och den naturliga färgen börjar dyka upp genom den återstående färgen, som i många fall ger gula nyanser.

Hårstrukturens porositet gör att alla ämnen kan lösas på den, till exempel de minsta föroreningarna av rost eller klor från kranvatten, damm och smuts. Det är nödvändigt att tvätta huvudet oftare, och vanliga schampon och balm innehåller sina egna aktiva substanser, som reagerar i interaktionen och ger oväntade, inte alltid trevliga nyanser.

Av samma skäl är det obligatoriskt att tonat blekt hår och ljusning på trådarna. Det är bättre att fylla hårets porösa struktur med den nödvändiga färgskärmen än att förlita sig på fallet.

För att undvika utseende av yellowness måste du följa de grundläggande reglerna:

 • följ fläckningsinstruktionerna;
 • efter färgning, markering, keratinrätning, kemisk eller bioväxa, lätta håret snarare än i två veckor;
 • Ljusa inte håret direkt efter färgning, även om naturlig hönan och basma användes.
 • i händelse av en radikal färgförändring, tvätta den gamla. Denna procedur kan endast utföras av en specialist.

Återgå till det ljusare livet

För att återanpassa det gulnade håret är det inte möjligt att i alla fall försöka uppnå det önskade resultatet, leda till håravfall eller hårklippning. Om det finns hopp, bli av med gulsot, måste håret behandlas.

Det finns många recept som våra mormor och mödrar har testat på sig själva: sköljning efter tvättning med vatten med en liten mängd ättika, väteperoxid eller läsk. Lägg till grönt te, torrt vitt vin eller vodka.

Noggrann restaurering med ljussättning ger masker med honung, kefir, lera, blandat med citronsaft. Det är dock värt att komma ihåg att hårbotten efter aktiva kemiska reaktioner lämnas utan skyddskikt och du måste vara försiktig med att använda skarpa komponenter. Citron mjukgör till exempel oljor eller glycerin.

masker

Kefir med citron

Ingredienser: kefir (med avsikt att täcka håret längs hela längden), lite citronsaft och mjuka det en äggula.

Ingredienserna blandas tills de är mjuka och appliceras på håret. Efter en halvtimma, skölj med varmt vatten (inte varmt, vid hög temperatur öppnar flakorna) och skölj håret. Bränning bör inte vara, vid de första symptomen tvätta omedelbart!

Honung och lera

Ingredienser: en matsked naturlig honung (smält) och fem matskedar vit lera.

Komponenterna blandas försiktigt för att erhålla en homogen massa (som tjock gräddfil) och appliceras på rent blekt hår eller trådar. Blöt under filmen eller folien i ungefär en timme, tvätta av med schampo.

Folk recept av masker, sköljningar och avkok kan medföra att ljuset blir lättare, eller tvärtom kan förvärra situationen med färgkemi i ett ord. Testet på en sträng skyddar mot nya problem.

Det bästa sättet är att kontakta en specialist. Det finns kontraindikationer för många återvinningsmetoder, såväl som färgning, eliminering av yellowness, endast en professionell kan noggrant bedöma hud och hår, välja de nödvändiga preparaten och behandlingsmetoden.

Och här är en annan receptmask för att lätta håret hemma.

Professionell vård

Utvecklarna av hårvårdsprodukter erbjuder sina egna metoder för att bekämpa yellowness - speciella schampon. De hjälper till att förstöra och obehaglig nyans, och försiktigt tonar strängarna. Designad för olika strukturer, även för grått hår. De agerar försiktigt, sparsamt, berikad med anti-mjäll medicinska tillsatser. Långt efter dem håller inte effekten av toning, men resultatet är.

Den mest beprövade: Silver Shampoo från LOreal Professional, Blond Explosion, Irida, BONACURE Color Save - tillverkare Schwarzkopf, Shampoo antigiano-märke TM Lecher, Anti-effekt - Estel och Tonic.

När man använder ett färgämne måste man komma ihåg att det inte tar bort yellowness om det appliceras på rörigt hår med rester av närande mousser, lack eller balsam.

Enligt recensioner på forumet leder Tonika 9.01 av Amethyst från RoColor bland billiga sätt. Deltagarna i diskussionen rekommenderar starkt att inte använda den i ren form, men att blanda den för att inte övermätta den med vanligt schampo: för en del Tonics, 2-3 delar tvättmedel. I vissa fall föreslås att det bara späds med vatten och används som sköljning. Arbeta i handskar. Överdriv inte i något fall det: i stället för kalla nyanser av vitt ser grå eller försiktigt blått ut. Bibehålla resultatet - efter 3-4 sessioner av att tvätta huvudet.

Expert kommentar om Tonic tint balsam.

Principen att avlägsna yellowness från dyra märken är i många fall detsamma som den demokratiska Tonika. Förhållandet mellan proportionerna kan variera, så innan du applicerar på allt håret, är det värt att försöka tvätta med en toning shampoo och torka en sträng.

Professionella masker, mousses, lotions och balms hjälper till att återställa och rensa tråden av gul nyans. De är som limning vågar till staven, från vilket ökar hårets styrka och glans framträder. Kompositionen innefattar inte ammoniak, effekten av förtydligande uppnås på grund av styrkan och förmågan hos naturliga komponenter. Bland de välkända produkterna är Essense Ultime och MARILIN-masker, Estel-märket balsam Solo, Wella skum, mousses Color Activator och Hair Color Products.

Och nu erbjuder vi dig att titta på videon från den berömda stylist-frisören Mark Kaufman "Hur bli av med gult hår".

Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning

Varje tjej vill vara unik. Ett av de bästa sätten att helt ändra bilden är hårfärgning. För tillfället anses olika nyanser av blond relevanta: från crimson till ashen. Men när man väljer en sådan färg kan skönheter vara i trubbel - håret börjar bli en gulaktig nyans efter den andra eller tredje tvätten. I den här artikeln kommer vi att försöka förstå vad som betyder och hur man tar bort yellowness från håret efter färgning.

Varför uppstår gulningseffekten?

En gul nyans som förstör hela hårets utseende kan uppstå i följande fall:

 1. ⚠ Om förtydligandetekniken har brutits på något sätt. Som regel kan detta inträffa med ursprungligen mörka nyanser av hår. Faktum är att för att få en vacker blond ur mörkt hår är det nödvändigt att gå igenom flera stadier av lättnad. Ofta vill skönheter snabbt ändra sin bild och de försummar upprepade blekningsprocedurer och tonar strängarna omedelbart efter den första blekningen. I detta fall förblir en del av det ursprungliga pigmentet inne i håret. I kombination med färgens ljusfärg ger den en gul eller röd nyans.
 2.  Material för lågkvalitativ färgning har en svag effekt och kan skada hårstrukturen ganska starkt. Du borde inte lita på en sådan viktig reinkarnation till en mästare med låga kvalifikationer eller otillräcklig erfarenhet, såväl som pengar från affären, eftersom i händelse av ett fel kommer du att spendera mycket pengar och tid att återhämta sig. Endast en professionell med erfarenhet kommer att kunna mixa olika nyanser av färg korrekt i rätt förhållande för att uppnå ett oöverträffat resultat och berätta hur man kan avlägsna hår från håret efter blekning.
 3.  Smutsigt vatten användes för färgning. Konstigt som det låter kan vanligt vatten ge upphov till mycket problem vid färgning. Om vattnet innehåller minst en liten andel rost eller andra färgämnen, tar det inte lång tid att vänta på yellowness.

Hur man tar bort hår från hemma?

Det finns många sätt att bli av med yellowness, du behöver bara välja den mest lämpliga:

 • tonade strängar;
 • re-färg;
 • använd tint balm, schampo, tonic eller gul hår neutraliserare;
 • hemlagade masker.

Försök att välja produkter med de minst aggressiva ingredienserna i kompositionen, vilket kommer att försäkra dig om att du förstör ditt hår.

För att äntligen förstå hur man ska bli av med det gula håret efter lätta, är det nödvändigt att demontera varje metod i detalj.

Gul toning

Toning är användningen av tonics-målarfärger. De har en flytande konsistens, så de tränger djupt in i varje hår och fyller den resulterande tomrummet. Toning kan ta bort både yellowness från håret och göra färgen mer enhetlig. För att inte skämma bort curlstoneringen kontaktar du proffsen och väljer högkvalitativa verktyg. Mästare föredrar produkter från varumärken Estel PRINCESS ESSEX, Kydra Softing.

recoloration

Det hjälper till att bli av med yellowness och få önskad nyans. Med denna procedur bör du dock vara försiktig, eftersom färgning är en stark stress för håret: de blir torra och spröda. Du kan spendera den inte tidigare än en vecka eller två efter föregående färgning.

Vilken färg att ta bort yellowness från blekt hår?

Undvik massmedia-produkter som säljs i butiker. Ofta kan de hjälpa brunetter att måla över grått hår eller för att ge önskat tint hår. Men i fallet med en blond är de ineffektiva och torra håret. Ge företräde för professionella verktyg och beprövade mästare. Var uppmärksam på medel som inte innehåller ammoniak och kraftiga oxidationsmedel. Dessa inkluderar exempelvis Estel Sense De Luxe och L'oreal Ino.

Tint balsam, schampo, tonic eller gul hår neutraliserare

Tonics och färgämnen kommer att vara ett bra sätt att ta bort hår från hemmet. Idag erbjuder marknaden ett brett utbud av nyanser. De är inte aggressiva och innehåller extrakt av olika växter, vitaminer och mineraler som hjälper håret att återhämta sig efter färgning, närma dem med vital energi. Tonics finns från System 4 SensiDO Match, Schwarzkopf Professional Blondme Blonde Toning och andra tillverkare.

Som en förebyggande åtgärd kan du tillgripa att använda schampo mot den gula färgen. Sådana schampon innehåller ett pigment som vanligtvis en violett nyans, vilket gör skuggans avkylare svalare. Som regel kan du hitta märket "Silver" på sådana schampon. Det blir inte mycket tid kvar att bry sig, men resultatet kommer definitivt att tacka dig. Nästan alla professionella varumärken erbjuder schampon för blondin, du kan prova Bed Head Dumb Blonde eller Concept Blond Explosion.

Hemmagjorda antigula hårmaskor

När kvinnor står inför frågan om hur man ska bli av med det gula håret, försummar de ofta hemlagade masker, men förgäves. Honung, kefir, citron och lökmasker kan avsevärt neutralisera yellowness och göra håret mer hälsosamt.

En av de mest effektiva maskerna är honung-kefir. 5-6 matskedar yoghurt ska blandas med 2 matskedar av naturlig honung. Du kan lägga äggulor, det ger näring till håret.

Hur man tar bort hår från håret efter att ha markerat?

Yellowness kan inte bara visas på de helt blonda kulorna, men också som ett resultat av användningen av dagens fashionabla framhävsteknik. I det här fallet, de bästa hjälpschamponerna, tintsalmen och moussesna. De påverkar inte den huvudsakliga hårfärgen, utan fyller bara hålrummen i de redan blekta strängarna.

Är det möjligt att förebygga förekomsten av yellowness?

För att inte behöva undra hur man tar bort yellowness från blekt hår, behöver du veta lite finesser:

 1. Hänvisa bara till proffs, för att få en vacker blond hemma är nästan omöjlig. Experiment med mörkt hår är särskilt farligt, eftersom deras egna pigment är mycket resistenta;
 2. Det är omöjligt att börja klargöra om efter det föregående aggressiva förfarandet mindre än två veckor har gått.
 3. Det är bättre att inte lätta håret efter applicering av vegetabiliska färgämnen, såsom henna och basma, eftersom resultatet av sådan färgning är omöjligt att förutsäga;
 4. Innan tändning redan färgat hår måste du gå igenom tvättproceduren.
 5. Det är mycket viktigt att noga måla varje sträng, annars kommer färgen att vara ojämn.
 6. Det är bäst att tvätta av färgen med rent kokt vatten vid rumstemperatur.

Lätta hår - proceduren är tidskrävande och ganska aggressiv. Ägare av ljusblond så lätt att inte skrämma. När allt kommer omkring vill varje tjej vara vacker, och färgläggning är ett sätt att betona sin individualitet. Följ reglerna för färgning och behåll dina krusar hemvård, och sedan kommer blondin i någon nyans att glädja dig länge.

Video recept maskerar mot yellowness

recensioner

Vilket verktyg använder du för att bli av med gult hår?Nästa Artikel
Använd örter för snabb hårväxt