5 hårprodukter med antistatisk: Välj din egen!


Är ditt hår elektrifierande igen? Gå inte ut ur huset även på vintern! Särskilt ofta uppträder den statiska strömmen på håret under den kalla årstiden: Under locket, från att röra vid syntetmaterial, från brist på vitaminer i kroppen... Om det finns ett sådant problem måste du arbeta med det. Läs noggrant hur du ska bli av med elektrifiering av hår och göra dem lydiga under den isiga vintersäsongen och året runt.

Låt oss först förstå varför ditt hår hävdar sig i himmelska höjder? Kanske kommer problemet att elimineras av sig själv i detta inledande skede.

Orsaker till statisk ström på håret

 • Hyppig användning av hårtork och strykjärn utan hårjoniseringseffekt.
 • Om det finns vinter ute och en hatt på huvudet är det troligtvis det som är den främsta orsaken till elektrifiering. Försök att välja huvudbonad av en annan typ eller hitta ett alternativ (halsdukar, halsdukar, huva).
 • Kombinationer av konstgjorda syntetiska material gillar bara hår och kan få dem att vilja "flyga iväg".
 • Syntetiska ämnen är oönskade i kläder. Använd blusar av naturliga tyger: håret kommer inte att sparka och bilden blir mer harmonisk.
 • För torr luft är också skadligt för håret. Drick mer vatten, fuktar hårstrukturen från insidan!
 • Inte tillräckligt med ström. Kanske har ditt hår inte tillräckligt med mikronäringsämnen. Ofta inför långhåriga tjejer.

Tja, om du föredrar ett integrerat tillvägagångssätt för hårvård - fortsätt ett antistatiskt medel! På hyllorna i butikerna hittar du helt olika versioner av anti-statiskt hår i alla längder, strukturer och för alla väskor. Priset på antistatiska medel beror på tillgången på högkvalitativa silikoner. Tänk på det mest populära märket av produkter med antistatisk effekt.

Hårprodukter med antistatisk effekt

Nätverksmarknadsföring dinosaurier står inte stilla i den nya utvecklingen. Deras serie hårvårdsprodukter Advance Techniques har en antistatisk spray med Winter Restore effekt. Detta verktyg utför de grundläggande funktionerna för antistatiska.

 • Trevlig doft.
 • Det klarar sig väl med sin huvudsakliga funktion: att snabbt avlägsna håret med "naturlig magnetism".
 • Många värdefulla mineraler och näringsämnen av vegetabiliskt ursprung.
 • Demokratiskt pris (upp till 300r.)

Estel Professional

I sin linje släppte Estel också ett statiskt antistatisk medel - Curex Versus Winter spray. Den har sina egna egenskaper:

 • Verktyget väger inte håret, skapar inte en smutsig effekt.
 • Tillräckligt för en halv dag. Timmar 5-6 - gränsen för den antistatiska effekten av Estelle.
 • Hantera sitt uppdrag 100%! Håret lydigt och i slutändan blir inte.
 • Antistatiska innehåller proteiner som förstärker håraxeln.
 • Panthenol är en av de komponenter som främjar läkning av sår och repor, närmar sig hårbotten.
 • Medel Curex Versus Winter ger håret en attraktiv volym, ger jämnhet och glans till håret.
 • Ger noggrant skydd av håret under den kalla årstiden, även om huvudbonader saknas.
 • Det borde vara inom 300 rubel.

Moroccanoil

Frizz Control från den marockanska tillverkaren har en högre kostnad: 200 ml av medel kostar mer än 2000 p. Recensioner på internet om det här verktyget är mest positiva. Tjejer älskar Moroccanoil för:

 • Extrakt av marockansk olja i kompositionen. Främja restaurering av skadat hår och fukt.
 • På vintern och sommaren - ett botemedel. Relevant och effektiv vid olika väderförhållanden.
 • Antistatisk spray från den marockanska tillverkaren är bra för sin mångsidighet: passande hår med några egenskaper och textur.
 • Ekonomi. För fullständig kontroll av statik behöver ditt hår bara några droppar av produkten. Egentligen till ett sådant pris.
 • Fett inte hår. Frisyren ser fräsch ut, strängarna är mjuka och fina.

Antistatiskt hår

Toni och Guy

Från budgetalternativ till dyra utländska tillverkare. Det kända brittiska hårvårdsmärket Toni och Guy ignorerade inte älskare av fosterhår. Du kan köpa den här produkten i en specialiserad butik, i Eldorado, eller beställa den online till ett pris som är något högre än 1000 r för 150 ml.

 • Det förhindrar elektrifiering av håret och tillåter inte ändarna att delas upp.
 • Skyddar inte bara från förkylning. Sådana värmeffekter som torr luft, solen och vinden är inte rädda för ditt hår och hårbotten.
 • Ett sådant verktyg är lämpligt för alla typer av hår.
 • En bekväm flaska med en liten spray för en kompetent dos av antistatisk.

Tigi Spoil Me Defrizzer

Detta verktyg med antistatisk effekt är bland de professionella. Kundens återkoppling om honom är tvetydig, så vi rekommenderar dig att styras av beprövade källor. Du kan köpa den på Internet, priset är ca 1500 r. Här är de särdragen hos den antistatiska Tigi Spoil Me Defrizzer.

 • Återställningsfunktion Om du är van vid att tvätta håret mindre än en gång om dagen - det här verktyget lovar att hjälpa dig med enkel installation även nästa dag efter tvätt.
 • Stark lukt. Citrus noter i smaken är för uttalade för att passa alla.
 • Cool pack! Designen av flaskan är utformad i form av en hylsa med ljus syrafärg - verktyget kommer inte att gå vilse i kvinnans handväska.
 • Lätt konsistens - verktyget överbelastar inte håret, strängarna är fina och mjuka.
 • Termisk skyddande funktion är ett stort plus för antistatisk. Din man är under pålitligt skydd framför alla väderförhållanden.

Och ändå, ingen anledning kommer håret inte att elektrifieras. Kanske bör du granska deras vård. Prova något nytt, sluta inte experimentera (inom förnuft), och du kommer definitivt hitta ditt recept på den perfekta frisyren.

© Artikel författare: Lyudmila Alexandrova

KOSMOPOLIT

Antistatik för hår: Frisyrer sparas!

Är hattar, huvor, halsdukar och kläder som bärs över toppen vrider huvudet i en elektrifierad maskros? Aldrig igen: köp antistatisk hår och glöm problemet!

De bästa antistatikerna för hår

1. Frizz-Ease Moisturizing Shampoo, John Frieda

Den enda schampo med antistatisk effekt: utan att tynga håret utan stripp dess volym, det rockar håret viktlös slöja, förhindrar överdriven friktion och därmed uppkomsten av statisk elektricitet.

2. Spray Antistatisk Finishing Spray, Alterna

Torr spray tar omedelbart bort statisk laddning från håret, även om du befinner dig i ett rum med övertorkad luft. OBS: Det är ingen mening att använda sprayen i förväg endast om håret redan har elektrifierats.

3. Sprayolja Frizz Control, Moroccanoil

Ett bra alternativ för torrt, otryggt hår: förutom att avlägsna statisk elektricitet, tar sprayen hand om håret, släpper ut ytan och återställer en hälsosam glans.

4. Olja All-Soft Argan 6, Redken

Applicera det 2 timmar innan du tvättar huvudet som en mask, efter tvätt på fuktigt hår - som en balsam eller precis före styling - som termiskt skydd. I alla fall ser håret lyxigt ut och kommer inte längre att elektrifiera, eftersom produkten innehåller omega-6, arganolja och keratin. En bra hårprodukt så att de inte elektrifierar!

5. Oribe Cote d'Azur Hair Refresher anti-statisk spray


Haze hår, som förhindrar övertorkning, absorberar och neutraliserar lukter, ger håret en mild blommig doft, skyddar håret från skador och negativ påverkan av miljön och eliminerar statisk elektricitet.

6. Spray Italy Protect-ION, GA. MA

Termisk spray innehåller 14 naturliga ingredienser som skyddar, närmar och slätar håret, vilket förhindrar ackumulering av elektrisk laddning. Applicera omedelbart före läggning!

7. BED HEAD Spoil Me Defrizzer, TIGI

Lätt doftande spray gör håret mer hanterbart, perfekt för styling, förbättrar hårets elasticitet och har en uttalad antistatisk effekt.

8. Spray för vinterhårvård, Estel Professional

Denna spray är perfekt för frostiga perioder: det fuktar håret, underlättar kamning,
stärker hårstrukturen tack vare dess proteiner, innehåller panthenol som närmar håret och hårbotten och hjälper till att snabbt avlägsna statisk elektricitet. Bär med dig!

9. Spray Moisturizing Anti-Static Spray, Avon

Fuktgivande spray för hår med antistatisk effekt "Winter skydd" för alla hårtyper Series Advance tekniker hantera torrt hår och statisk elektricitet och hela längden på håret näring. Applicera det innan du lämnar huset, dess effekt kommer att pågå hela dagen!

10. Spray Static Control, T-Lab

Antistatisk och styling i en flaska: sprayen väger inte ner håret och ger dem glans. På grund av panthenol och växtextrakt som utgör produkten, bryr det sig om håret, underlättar styling och förhindrar elektrifiering.

Professionell och hemlig antistatik för hår

Många kvinnor kan inte alltid uppnå önskat resultat när man skapar styling på grund av att håret börjar elektrifiera. Särskilt ofta uppstår detta problem på vintern. Anledningen till detta är den statiska strömmen som uppstår av olika skäl - interaktion med syntetiska material, brist på vitaminer, torrt hår och mer.

Orsaker till elektrifierat hår

 • Statisk elektricitet genererad av friktion. Det är alltid ens i små mängder som finns i håret. Under påverkan av torr luft i ett uppvärmt rum med elvärmare eller som ett resultat av kontakt av strängarna med kläder och huvudbonader gjorda av syntetiska material ökar nivån på elektriska laddningar dramatiskt.
 • Torrt hår. Den porösa strukturen hos sådant hår kan ackumulera fria elektriska laddningar. Torrt hår uppstår som en följd av långvarig användning av hårtork, strykning eller krökning, frekventa experiment (färgning, blekning), samt på grund av brist på fukt och vitaminer.
 • Dåligt hårförhållande. Spalt hår kan ackumulera statisk elektricitet, eftersom hårvågorna angränsar varandra varandra.
 • Använd en kam av naturliga material. Det är bättre att använda en träkam till hår, det tjänar som en bra antistatisk. För att förbättra effekten kan du lägga till en droppe hårolja med en antistatisk effekt.
till innehållet ^

Principen om antistatisk

Det består i att ge högkvalitativt fuktgivande hår. Spray som appliceras på håret bidrar till bildandet av en film som hjälper till att skydda krullar från elektrifiering och fuktar folliklarna genom att förhindra avdunstning av fukt.

Användbara egenskaper hos antistatiskt hår på grund av dess sammansättning:

 • Silikon förhindrar skadliga effekter av höga temperaturer under installationen.
 • Vitaminer ger hårnäring.
 • Glycerin hjälper till att släta håret.

Antistatisk, omhändertagande av hår, fuktgivande och närande, hjälper till att göra dem friska och klara, och frisyr - perfekt. Den produceras i olika former:

 • antistatisk schampo;
 • antistatisk balsam;
 • luftkonditionering
 • spraya;
 • antistatiska våtservetter;
 • olja;
 • kam tillverkad av naturmaterial.

Vid val av ett antistatiskt medel är det viktigt att noggrant studera sin komposition. Korrekt utvald antistatisk tillåter dig att glömma problem med hårklippning - ditt hår blir smidigt och lättsamt. Ibland kan hårspray användas istället för antistatisk.

Professionella verktyg

För närvarande finns det många verktyg tillgängliga i alla butiker som eliminerar elektrifiering av hår. För att välja den mest effektiva bör du noggrant studera kompositionen. De näringsämnen som ingår i kompositionen, minskar nivån på statisk elektricitet och ger näring till håret.

Shampoo John Frieda Frizz-Ease

Detta antistatiska schampo är bra att använda på vintern. Tack vare silkeproteiner hjälper det att återfuka håret och eliminera deras elektrifiering.

Antistatisk Estel Curex Versus Winter Series

En särskiljande egenskap hos produkterna i denna serie är förstärkning och näring av lökfolliklar (tack vare de proteinderivat som utgör dem), den snabba restaureringen av huden, läkning av sår och mindre repor (tack vare Panthenol) och fuktgivande håret tillsammans med den antistatiska effekten. Betydar inte bara hårets yttre tillstånd utan också om deras återhämtning.

Olja Redken All-Soft Argan 6

Redken Argan Oil bör användas med försiktighet - den är endast lämplig för mycket torrt hår. På grund av sin täta konsistens är det viktigt att inte överdriva den när den appliceras, annars kan håret se smutsigt ut. Copys med elektrifierat hår olja mycket bra.

Lac Kiehs Klimat-Bevis-Shine-Enhancing

Hairspray är ett lätt stylingverktyg. Det ger fixering utan att väga ner håret. Det klarar avlägsnandet av elektrifierat hår.

Anti-Static Torkdukar Ted Gibson Hair Sheet

Våta våtservetter för hår är mycket praktiska att använda - de kan bäras runt. De är impregnerade med antistatisk komposition (en av de viktiga komponenterna är vild orkidé). En annan fördel med verktyget - våtservetter fungerar som ett torrt schampo.

Oribe Cote d'Azur Hair Refresher Spray

Sprayen har en bra antistatisk effekt och en trevlig arom, för att uppnå önskat resultat måste sprayen appliceras flera gånger under dagen.

Spray Toni och Guy Heat Protection Mist Högtemperaturskydd

En antistatisk spray för hår som är lämplig för daglig användning. Det rekommenderas att applicera det på vått hår före styling för att skydda det mot hög temperatur. Regelbunden användning av Toni och Guy spray kommer att skydda ditt hår från elektrifiering och bli av med slutna ändar. Passar alla hårtyper.

Spray Alterna Winter RX Anti-Static

Professionell spray med antistatisk effekt har en trevlig söt lukt. Komponenterna ingår i dess sammansättning, lindrar elektrostatisk spänning och gör håret lättsamt, ger tillförlitlig fixering av lockar utan att klibba dem ihop.

Avon Winter Restore Spray

Spray-antistatiskt hår innehåller ämnen av vegetabiliskt ursprung, en positiv effekt på hårstrukturen. Dess nackdel är att det inte innehåller silikon och proteiner, så det skyddar inte mot de skadliga effekterna av temperaturen. Fördelarna inkluderar en behaglig doft och ett gott skydd mot hår från elektrifiering.

Moroccanoil Frizz Control Spray Oil

Antistatiskt hår innehåller arganolja, vilket inte bara bidrar till att eliminera statisk laddning utan också blir ett skydd mot hårändarna från brittleness och temperatur.

Spray balsam utjämning L'Oreal Elseve

Tack vare silikon, som ingår i det, ger sprayen håret med tillförlitlig vård och skydd mot statisk elektricitet.

DNC-spray

Spray har antistatisk effekt. Den ska appliceras under eller efter styling. Hjälper skydda håret mot exponering för temperatur, underlättar kamning, eliminerar elektrifiering av krullar, utan att göra dem tyngre.

Ren Line "Fito Carer"

Fitotvar-antistatisk hår är billigt, lätt att applicera, ger enkel kamning och skydd mot elektrifiering.

Folkmekanismer

Det finns många sätt att förbereda antistatiska medel för hår hemma.

hårbalsam

 • torra blommor av kamille drog - 1 matsked;
 • näsblad - 1 matsked.

Kamilleblommor och näsblad lämnar kokande vatten (0,5 liter), låt det brygga i 45 minuter. Avlägsna infusionen och skölj håret efter schamponering.

mask

 • en halv mango;
 • äggula - 1 stycke;
 • kefir - 1 matsked.

Blanda ingredienserna i en mixer. Applicera på rent fuktigt hår i 20 minuter, skölj noggrant med vatten.

Spraya med eteriska oljor

 • renat vatten - 200 ml
 • Rose, ylang-ylang eller lavendel eterisk olja - 2-3 droppar.

Häll vatten i sprutan, tillsätt eterisk olja, blanda. Spray från naturliga ingredienser är redo, du kan spraya på rent hår.

Citron spray

 • citronsaft - 20 ml;
 • renat vatten - 100 ml.

Häll rent vatten i sprutan, tillsätt citronsaft, skaka. Spraya antistatiska färdiga för användning. Applicera på rent hår.

Aromaraschesyvanie

Applicera 2-3 droppar essentiell olja på en träkam och kamma håret i några minuter. En antistatisk kam för hår kommer att bidra till att eliminera elektrifiering.

Spraya antistatiskt hår

I frostigt väder eller hög luftfuktighet i många flickor är det grimt elektrifierat hår. Effekten av fluffiga och upplyftande lockar kan i hög grad förstöra någon frisyr och till och med den mest snygga stilen. Och när du försöker lägga håret med en kam, blir strängarna elektrifierade bara starkare. För att förhindra att detta händer måste de sköta vård.

Varför behöver du?

Ett av de enklaste sätten att bry sig i sådana situationer är att använda en högkvalitativ spray med en antistatisk effekt. Genom att stryka håret på ett sådant sätt kommer du att glömma ditt problem i flera timmar.

Före ett sådant köp tvivlar många tjejer på huruvida det är möjligt att använda ett botemedel mot elektrifiering på sina lockar. Det beror helt på kompositionen av din spray. Billiga och lågkvalitativa produkter är bäst att inte köpa. Också som sprayer, som inkluderar silikon. Billiga och svagkvalitativa silikoner gör håret hög där uppe. Och efter att dina krokar har blivit för tunga börjar de bryta och dela upp.

Om du vill att ditt hår inte blir elektrifierat, köp produkter från tillverkare som bara använder högkvalitativa silikoner. De tvättas lätt ut ur ditt huvud och skadar inte ditt hår. Därför samlar sådana antistatiska sprayer den bästa feedbacken från kunder som har testat dem.

Populära varumärken

Så det är helt uppenbart att det, som för andra hår- och kroppsvårdsprodukter, är bäst att köpa produkter från beprövade varumärken. Professionella varumärken spenderar pengar på att skapa kvalitetsprodukter, så du kan vara säker på att deras sammansättning inte skadar dig.

Låt det snöa

Håret börjar oftast trycka på vintern, under påverkan av kyla och snö. Från detta problem sparas tjejerna av ett verktyg som heter "Let It Snow". Genom att sprinkla håret med den här högkvalitativa antistatiska kan du gå utan rädsla för ditt hår.

Curex kontra vinter

Detta antistatiska Estel-märke har en mild inverkan på håret. Det löser problemet med elektrifiering, men förorenar inte håret alls. Denna spray fuktar håret väl. Och på grund av det faktum att i kompositionen av detta verktyg är protein, stärker det också håret. Detta gäller speciellt på vintern när krullarna blir tunnare och mer ömtåliga.

Curex Versus Winter gör det också möjligt att skydda ditt hår från plötsliga temperaturförändringar. På vintern måste du skydda håret på alla sätt. Speciellt ägare av långt hår, som inte helt kan döljas under en hatt.

Vinteråterställning

Ett billigare alternativ är det antistatiska från Avon varumärket. De kan hitta kvalitetssprayer i Advance Techniques-sortimentet. Ett exempel på en kvalitet antistatisk från Avon - Winter Restore.

Det låga priset på Avon-spray är motiverat av det faktum att det inte innehåller silikoner och proteiner, som enkelt tvättas ut med enkelt schampo. Men samtidigt är det fullt kapabelt att utföra sin huvuduppgift - att lugna elektrifierande lockar. Dessutom har produkten från Avon en annan fördel - en trevlig lukt som kvarstår på håret i flera timmar efter användning.

Fizz kontroll marrocanoil

Detta är en dyrare och naturlig hårvårdsprodukt. Den innehåller marockansk olja, vilket hjälper till att återställa strukturen av skadat hår. Märkesproducenten lägger stor vikt vid kvaliteten på alla element som ingår i kompositionen, vilket innebär att de erhålls så användbara som möjligt. Detta antistatiska medel rekommenderas för dem som har sköra krullar från naturen eller skadas av frekvent styling eller färgning.

Med hjälp av Fizz Control Marrocanoil ger du inte bara smidighet till krullarna i några timmar, men gör dem också mer hälsosamma och välskötta.

Vi erbjuder en liten rollik-praktisk manual om hur du använder Spray Control Marrocanoil.

Tigi Spoil Me Defrizzer

Detta är en professionell vårdprodukt. Bonusen på denna antistatiska spray kan kallas dess förmåga att skydda håret från temperaturfall som vi stöter på på vintern. Detta verktyg kan användas även dagen efter att du har tvättat ditt hår. Därför, även om du inte gör det varje dag, så ser ditt hår fortfarande väl preparerat.

Vad ska ersättas

Spray-antistatisk hemma kan ersättas med billigare medel. Därför kan du, om du inte hittar något för dig själv, eller det inte passar in i din budget, försöka ersätta det med ett prisvärt alternativ.

Som hem antistatisk kan du använda högkvalitativ fuktgivande och närande balm. Det borde ha en tät krämig struktur. Liknande balms för alla typer av hår kan hittas, till exempel varumärket Lizap.

Spray - ett verktyg som sparar alltför mycket torrhet. Det är typiskt på vintern med mycket låg luftfuktighet. Så, genom att fuktar ditt hår på ett naturligt sätt, kan du eliminera behovet av att använda dyra sprayer.

Och nu erbjuder vi dig att titta på en video från vår användare, hur man hanterar elektrifierande hår.

Översikt över populära antistatiska sprayer för hår

Orsaker till elektrifiering

För att förstå varför krullarna pressas och varför du behöver en spray från elektrifiering av hår, måste du vända dig till lektion i skolfysik. Kom ihåg elektronerna? De är delar av atomer som fungerar som en transportör av elektricitet. När något förlorar elektroner blir det positivt laddat, och när de tas emot ändras laddningen till negativ.

Dessutom leder följande faktorer till elektrifiering av krullar:

 1. Använd massage eller plastkam. Det är bättre att föredra en kam av trä - detta material har en antistatisk effekt.
 2. Dålig hälsa strängar. När spetsarna splittras, sträcker deras skalor löst varandra varandra, vilket leder till att el ackumuleras.
 3. Syntetisk kläder och hattar. När konstgjorda material kommer i kontakt med håret uppträder friktion, vilket ökar antalet positivt laddade atomer.

Skador och torrt hår går inte bra med el. När vintern kommer med sin kalla luft, vind och låg luftfuktighet, förlorar kulorna elektroner och blir positivt laddade.

Eftersom miljön inte innehåller tillräckligt med fukt, ackumuleras kostnaderna "+" istället för spridning. Detta gör att håren motstår varandra, precis som om du försökte kombinera de två sidorna av magneterna.

Principen om antistatisk

Vilken antistatisk spray som helst för torrt hår innehåller silikon, glycerin och vitaminer. Dessa ämnen är mycket användbara för lockningar, eftersom de vid sprayning bildar en tunn film som utför en skyddsfunktion. Det förhindrar fuktförlust och främjar fukt.

Som ett resultat normaliseras hårstrukturen. De blir mer lydiga och upphör att elektrifiera.

Hur man väljer en spray

När du väljer en spray i första hand måste du vara uppmärksam på kompositionen. Förutom ovanstående glycerin, silikon och vitaminer bör antistatisk spray innehålla följande näringsämnen:

 • mineralämnen som ökar motståndet mot yttre faktorer
 • oljor som återställer och förstärker folliklar;
 • växtekstrakter.

Det är bättre att föredra hypoallergena medel, vars användning kommer att eliminera irritation i hårbotten. På sådana produkter kommer det att finnas ett motsvarande märke.

Toppbetyg

Idag är marknaden för kosmetiska hårvårdsprodukter mättade med erbjudanden. Å andra sidan kan du välja endast effektiva lösningar å andra sidan - det komplicerar köparen väsentligt.

För att underlätta uppgiften analyserade vi produkterna av välkända varumärken och rankade de bästa verktygen. De gör ett bra jobb med statisk elektricitet.

"Estelle"

Detta varumärke producerar en hel serie aerosolkosmetika med antistatisk effekt för lock. Det innehåller en stor mängd proteinderivat, som förstärker hårrötter och fuktgivande trådar.

Sammansättningen av spray Curex Versus Winter innehåller panthenol, vilket främjar snabb läkning av skador på huden, vilket är en uppenbar fördel. Den obestridliga fördelen med denna produkt är rimligt pris.

"Avon"

Antistatisk spray "Vinterskydd" från det välkända kosmetiska märket "Avon" innehåller inte silikon, så det gör inte krullarna tyngre, vilket gör dem mer luftiga. Hanterar perfekt statisk elektricitet.

Aerosolen har en behaglig lukt som kvarstår på håret i flera timmar. Den har endast positiva recensioner och är karakteriserad som ett av de högsta kvalitet och prisvärda verktyg.

"Marokkanoyl"

Hårspray med en återställande och antistatisk effekt av Fizz Control baserat på marockansk olja är 100 procent som uppfyller sin funktion. Denna spray ger utmärkta fuktgivande torra krullar.

Märket är mycket känsligt för kvaliteten på sina produkter. Och detta förklarar helt sin ganska höga kostnad.

En ytterligare fördel med verktyget är förmågan att använda den inte bara som ett antistatiskt medel. Det hjälper också till att lösa många problem med hår, inklusive bräcklighet och förlust.

"L'Oreal"

Den antistatiska sprayen "Double Elixir" från "Elsev" -linjen är konstruerad för att eliminera statisk elektricitet och snabbt återställa hår. Den är gjord på basis av silikon, som omsluter varje hår och skapar en stark skyddsfilm.

Tack vare sina aktiva ingredienser (vitaminer och mineraler) bidrar aerosolen till att stärka och återfuka strängarna. Dessutom normaliserar det vatten-lipidbalansen och återställer krullarnas skadade struktur.

"Ren linje"

Detta varumärke representerar på marknaden kosmetika i budgetkategori. Uppmärksamhet förtjänar aerosolen "Fito Care Utility". Namnet på den här produkten talar för sig själv - det eliminerar inte bara statisk elektricitet, men ger också håret med användbara ämnen.

Detta verktyg är tillverkat på basis av växtextrakt som innehåller viktiga element för krillens hälsa. Efter användning är strängarna perfekt styling, elektrifierar inte och är lätta att kamma.

"Kapus"

Aerosol Professional Styling Multi Spray 18 i 1 är en mångsidig produkt. Den är avsedd för läggning, eliminerar den ackumulerade statiska elen, skydd mot yttre påverkan, fukt och kraft.

Spray täcker inte bara håret, utan fyller de skadade områdena och därmed återställer stångens struktur. Den har en termisk skyddsfunktion och förhindrar torra krökningar. Det rekommenderas att använda på våta strängar.

Toni och Guy

Spray Värmeskydd Mist Anti-Static Control av det kända brittiska märket Toni och Guy skyddar effektivt håret från värmeffekter. Dessutom ger den dem näring med mikroelement och vitaminer, villkor och underlättar styling.

Detta verktyg klarar av statisk elektricitet och är lämplig för att ta hand om långa krullar, som är benägen för torrhet. Trevlig bonus - förhindrar snittets tvärsnitt.

Flaskan är utrustad med en bekväm liten spray. Således kan aerosolen doseras korrekt.

Hemsprayer

Förutom industriell kosmetika finns också hemlagad spray för att eliminera statisk elektricitet i håret. Deras förberedelse tar inte mycket tid. Samtidigt är de inte sämre i prestanda än dyra märkesvaror.

För att förbereda en aerosol med eteriska oljor behöver du:

 • 200 ml vatten;
 • 5-6 droppar ylang-ylang, lavendel och rosoljor.

Du måste blanda alla ingredienser i en sprayflaska. Splash efter behov. Förvara vid rumstemperatur.

För att göra en citronspray, ta:

 • 100 ml vatten;
 • 2-3 matskedar citrusjuice.

Ingredienser blandas i burk. Spray från ett avstånd av 20 centimeter.

Detta verktyg rekommenderas för ägare av fet hår. Eftersom citron har en torkningseffekt, klarar aerosolen med reglering av vatten-lipidbalans.

Låt oss sammanfatta

Om du upplever problem med hårstyling på grund av statisk elektricitet, var noga med att ta hand om dem. En av anledningarna till krullarnas beteende - överdriven torrhet och undernäring. I det här fallet måste du använda speciella hårdnande, närande och fuktgivande medel - masker, schampon och balm.

Förekommer problemet regelbundet? Då hjälper antistatiska sprayer att lösa det. Du kan köpa dem i affären eller göra dig själv hemma.

Granskning av den bästa antistatiska sprayen för hår

Efter att ha tagit en effektiv antistatisk spray för hår, är det möjligt att i varje situation behålla frisyrets perfekta utseende. Många formuleringar som tar bort statisk laddning är tillgängliga för självproduktion.

"Maskrosseffekt": Orsaker till hårelektrifiering

Stygga fluffiga strängar, som uppträder under inflytande av en statisk laddning, orsakar allvarliga problem eftersom de är svåra att lägga.

Överdriven elektrifiering av håret, vilket orsakar "maskrosseffekten", beror på flera anledningar:

 • brist på hydratisering av huvudets dermis;
 • Konsekvenserna av frekvent användning av termiska anordningar för styling - hårtorkar, strykjärn, krullningsanordningar;
 • överdrivna styva kammar;
 • brist på näringsämnen
 • illiterat organiserad vård, uttryckt exempelvis i daglig tvättning av huvudet eller med produkter som inte motsvarar hårtypen.

Ofta förekommer statisk elektricitet på grund av friktion av trådarna på en hatt tillverkad av syntetiska material. Samt olydnad och puffing frisyrer orsakar kamar gjorda av icke naturliga material.

Principen om antistatisk

För att bli av med elektrifiering av håret rekommenderas att använda specialiserade medel - antistatiska medel, vilka är lämpligaste bland vilka betraktas som sprayer.

Den antistatiska sprayen har en positiv effekt på grund av att följande ämnen är viktiga för hårförhållandet:

 • silikon, som gör det möjligt att jämföra de negativa effekterna i processen att lägga på strängar med höga temperaturer;
 • vitaminer som behövs för en balanserad näring av hår och hud;
 • glycerin, vilket främjar utjämning av hår.

Matchat mot det identifierade problemet med statisk hårspray, återgår håret lätt till frisyren ett prestigefyllt utseende och en hälsosam glöd.

Granskning av de bästa antistatiska agenterna

Bland det omfattande sortimentet av professionella och hem antistatiska är det enkelt att välja det mest effektiva alternativet, så att du snabbt kan återvända hårstilens magnifika välplexade utseende.

Professionella verktyg

Köpa sprayer med antistatiska effekter, som under lång tid eliminerar möjligheten att elektrifiera krullar, uppmärksamma inte bara varumärke och komposition, men också tillverkarens rekommendationer för användning.

Varianter av professionella antistatiska medel i form av en spray:

Antistatisk hår - en översyn av populära verktyg och sprutframställning recept hemma

Förmodligen mötte varje kvinna problemet med elektrifierat hår. Detta händer särskilt på vintern och orsakar obehag. Först och främst, för i ett ögonblick kan stylingen, som du har spenderat ganska mycket tid, försämras, och de långa strängarna är också förvirrade.

Om det finns ett problem, måste det åtgärdas. En antistatisk för hår kommer att hjälpa till i detta, vilket lätt kommer att ta tillbaka även det mest elektrifierade hårhåret.

Låt inte som en maskros hjälpa till med antistatiska medel

Eliminera elektrifierat hår

Ullhattar kan orsaka elektrifierade maner

Bland orsakerna till magnetiseringen av strängarna är följande:

 • Bär syntet och ull, speciellt hattar.
 • För torr luft i rummet där du är ofta, liksom en otillräcklig mängd vattenförbrukning.
 • Användningen av kam av konstgjorda material.
 • Hyppig användning av en hårtork utan en luftjoniserare.
 • Överdriven magnetism kan inträffa på vintern, om du inte skyddar ditt hår med huvudbonad - kall luft, försämrar ingressen av nederbörd försämring av strängarnas tillstånd, vilket gör dem orubbliga och spröda.

Enkla metoder för att hantera problemet

Genom att använda naturmaterial kommer kammen att minska förekomsten av statisk ström.

Att hantera frågan om magnetisering av strängarna kan varje flicka utan mycket svårigheter.

För detta behöver du:

 1. Eliminera orsakerna till problem. Att välja rätt hårtork, hårborste, huvudbonad, för att upprätta ett dricksläge, för att utesluta hårets kontakt med kall luft.
 2. Använd antistatisk.
 3. Sköter omsorg för håret, speciellt på vintern:
  • Applicera naturliga anti-stress masker.
  • Använd schampon för att tvätta håret med silikon, keratiner och ceramider.
  • Använd medel med vax, aminosyror och panthenol.
  • Använd balsam och balsam som minskar genereringen av statisk ström.

Översikt över populära antistatiska medel

Hårspray med antistatisk effekt - det mest grundläggande sättet att "lugna ner" elektrifierad man. Du kan köpa en antistatisk i någon kosmetisk butik. Priset beror på kompositionen - om det finns högkvalitativa silikoner i det, kommer kostnaden att vara högre.

Var uppmärksam!
Om du väljer ett antistatiskt medel ska du inte köpa för billiga medel.
Sammansättningen av dessa produkter inkluderar lågkvalitativ silikon, som tenderar att ackumulera i hårets struktur vilket gör den tyngre.
Över tiden, från hårdhetens sprickor, håret är skuret och försämras väldigt.
Sammansättningen av en bra antistatisk är silikon, som lätt tvättas av med schamponvatten.

Tabellen beskriver de vanligaste antistatiska ämnena.

GRAZIA

Mössor, huvor, halsdukar, tröjor och turtlenecks omvandlar omedelbart normal styling till en elektrifierad maskros. För att undvika detta är det tillräckligt att använda en antistatisk spray för hår. Grazia har identifierat flera av sina favoriter, bland annat oljor och luftkonditioneringsschampon, som är riktade mot statisk elektricitet.

Alterna Spray Anti-Static Finishing Spray

En riktig trollstav, eftersom den här torrsprayen direkt avlägsnar en statisk laddning från håret, även om du är inomhus med torkad luft.

Moroccanoil Frizz Control Spray Oil

Ett bra alternativ för torrt, obehagligt hår: Förutom att ta bort statisk elektriskt sprut har fastigheten att ta hand om dem, utjämna ytan och återföra en hälsosam glans.

Oribe Cote d'Azur Hair Refresher

Förutom det faktum att denna dimma avlägsnar statisk elektricitet, förhindrar det också överdrivenhet som orsakas av centralvärme och luftkonditioneringsanläggningar, absorberar och neutraliserar alla lukt och ger håret en känslig blommiga doft. Plus skyddar håret från skador och miljöpåverkan. Ideal!

R + Co Foil Frizz + Statisk hår antistatisk spray

Folie Frizz + Static är ett av de få antistatiska medel som kan appliceras på både torrt och vått hår. Han utför funktionen av termiskt skydd, och eliminerar "maskros effekten". En universell botemedel som kommer att vädja till dem som inte gillar att röra hyllorna i badrummet med onödiga flaskor.

Matrix Mega Slät Järn Mjukare Smoothness Spray

Om du vill att ditt hår inte ska vara fluffigt och under kontroll hela dagen, så kommer Matrix Mega Sleek Iron Smoother spray för slät hår att hjälpa dig. Inflicted - och bortglömd! Skönhet!

Secret Professionnel av Phyto Huile Ressourte Hair Reconstruction Oil

En uppsättning med sex ampuller (vi använder en för en) med rekonstruktiv olja kommer inte bara att ta hand om att ditt hår inte elektrifieras utan också förbättrar deras tillväxt samt ger en basvolym. Spräng innehållet i ampullen över hårbotten (avskiljning), gnid kompositionen med fingertopparna (lätt massage), lämna i 10 minuter och skölj sedan allt med schampo. Du kommer att se effekten omedelbart - hårets kvalitet kommer omedelbart att förändras till det bättre. Och för att fixa det, repetera proceduren en gång i taget (vilket betyder att du tvätta huvudet).

Aveda Moisturizing Dagligvård Torrbearbetning Daglig Fuktgivande Olja

För dem som behöver en ambulans i restaurering av hår, lämplig olja för daglig vård Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil. Tack vare Burti naturliga olja i kompositionen, fuktar den omedelbart ett torrt hår, vilket ger mjukhet och utstrålning. Och i sig, tar bort effekten av "maskros".

Paul Mitchell Hår Styling & Hår Styling Behandlingsolja

Tack vare de naturliga oljorna och det fuktgivande extraktet Avapui, som ingår i denna olja, kommer ditt hår att skyddas mot uttorkning och statisk. Och de blir smidiga och silkesleka. Ideal!

System Professional Cream Elixir för smidighet av hårkräm Elixir

Odelbar fläckelixir med frostskyddseffektdisciplinhår, vilket ger dem perfekt jämnhet. Dessutom innehåller produkten argan, mandel och jojobaoljor och EnergyCode lipider som tar hand om ditt hår.

Kevin.Murphy Renovating Leave-In Leave-In Leave-In.Repair

Trots sin viktlösa struktur, är det här verktyget en kraftfull återställare av skadad (död!) Hår. Det stärker och rekonstruerar skadade områden, förseglar delade ändar och intensivt närmar håret, ger dem styrka och glans. Efter det kommer de bara inte att trycka.

Evo Drops för att ge glans Perpetua Shine Drops

Om håret är välsmakat och fuktat, elimineras problemet med statisk elektricitet av sig själv. Det här är precis vad arbetet med Evo Perpetua Shine Drops drops syftar till - vilket gör ditt hår glänsande och silkeslen.

John Frieda Frizz-Ease Moisturizing Shampoo

Så att håret inte är elektrifierat är det möjligt att påverka dem även under huvudet. John Fried Frizz-Ease-schampo har till exempel en antistatisk effekt, men gör inte håret tyngre, berövar dem inte av volymen och omsluter med en omärkbar slöja som förhindrar överdriven friktion. Följaktligen blir förekomsten av statisk elektricitet omöjlig.

Garnier Firming Cream Butter Botanic Theraty "Castorolja och Mandala"

Svag, utsatt för förlust av hår i behov av medel som ger en kraftfull "laddning av glädje". Botanisk Theraty Firming Cream Butter är bara det! Castorolja och mandlar, ingår i kompositionen, återställer hår från rötter till ändar, neutraliserar statisk elektricitet, skyddar den från höga temperaturer (upp till 230 grader!) Och ger dem mjukhet.

Hårprodukter med antistatisk effekt

Antistatisk hår är lätt att köpa, och du kan laga mat hemma för att lösa problemet med "el". Medicinsk örter, estrar av sällsynta växter och till och med vanligt citron tillåter dig att experimentera och självständigt förbereda användbara kompositioner. Det viktigaste är att lära sig att välja medel.

Alla mötte effekten av elektrifierat hår. Det händer att du tar av hatten och under den, istället för en frisyr som noggrant läggs på morgonen, en riktig "maskros" som står i slutet runt håret och förhindrar att de ljuger normalt. Om du går in i elektrifiering en eller två gånger kan du klara av det.

Men ibland störs statisk elektricitet ständigt, speciellt under vintersäsongen, när man måste bära en hatt. Det finns fall där det blir omöjligt, inte bara att kamma, men även att röra på lockarna. De chockar omedelbart. Innan vi letar efter ett hjälpmedel, är det viktigt att ta reda på orsakerna till den totala "elektrifieringen" av håret.

Varför håret är elektrifierat

Fysiska lagar säger att el genereras på grund av friktion. I en lätt form är det alltid i krökarna, men när de utsätts för torr luft i rummet, bär hattar, halsband, halshåriga kläder (speciellt om det finns syntet i kompositionen) ökar antalet elektriska laddningar dramatiskt.

Andra faktorer inkluderar:

 1. Torr, tunn, porös av naturen lockar. De ackumulerar elektriska laddningar snabbare. Ofta provar torrhet konstant användning av strykjärn, blåstorkning, perming, blekning, färgning med aggressiva ämnen.
 2. Torr inomhusluft. På vintern är luften torkad värmare. Tillräckligt att köpa en luftfuktare till problemet försvann.
 3. Kammar av dålig kvalitet med borst av syntetfibrer. Människor som har håret elektrifieras mycket ofta, det är bättre att använda träkammer, vilket helt lindrar elektrisk spänning.

Som ni kan se finns det inte många skäl. Men innan du börjar leta efter det bästa sättet att undvika elektrifiering, är det viktigt att förstå hur antistatik fungerar.

Lär dig om fördelarna med nanokeratinrätning: skydda ditt hår mot regn, dimma, kyla och värme.

Läs om hur man gör heta hårmaskor: förbereda en varm blandning.

Handlingsprincipen för antistatisk hår

Något hem eller professionellt antistatiskt syftar till hydratisering. Det skapar en sorts tunna haze-film på håret, som skyddar locken från "spel" av elektriska laddningar, fuktar hårsäckarna från insidan, förhindrar fukt från att förångas från hårets yta.

För sådana ändamål passar bäst:

 • produkter som innehåller glycerin, vilket hjälper smidiga strängar;
 • antistatiska schampon;
 • luftkonditioneringsapparater;
 • balsamer med antistatisk effekt;
 • sprayer;
 • eteriska oljor;
 • serum.

Till salu hittar du även speciella servetter. Tillräckligt att hålla dem genom håret, eftersom spänningen försvinner. Men att stänk hår med en antistatisk för kläder kan inte vara unikt. Sådana produkter innehåller aggressiva kemiska komponenter som kraftigt skadar lockar.

Professionella verktyg

Antistatisk hårspray är en populär produkt från många företag. Visst har alla sina fördelar och nackdelar. Det är värt att överväga kända varumärken för att inte spendera mycket pengar på att hitta din produkt.

Dessa är för-och nackdelar med det mest sålda antistatiska varumärket:

 1. Estel Professional. Spray för vintervård. Det här verktyget tar inte bara bort statiska laddningar, utan också fuktar håret och gör kamningen lätt. Verktyget innehåller proteiner och panthenol, som matar huvudets epitel. Priset på produkten är mycket mer demokratiskt (ca 600 rubel), men tyvärr passar det inte någon spray på ett korrekt sätt.
 2. Fuktgivande antistatisk spray. Detta är en mycket demokratisk antistatisk och en tjej med någon inkomst har råd med det. Men bland recensionerna är det ofta inte ljust: det finns klagomål att sprayen snabbt förlorar huvudets fräschhet.
 3. Frizz-Ease (John Frieda) är en av de få antistatiska schamponerna för hår med en uttalad effekt. Det ger volymen till håret, gör inte tyngre, bildar en viktlös slöja på håret, vilket förhindrar överdriven friktion.
 4. Anti-Static Spray (Altetrna). Detta är en torr spray som hjälper till att bli av med statisk i rum med torr luft. Men om håret redan är uppfödat "maskros" kan han inte hjälpa till. Dessutom kostar det ca 2000 p. per flaska.
 5. All-Soft Argan-6 (Redkin). De används i 2 timmar innan huvudet tvättas, appliceras som en mask för hår. Det fungerar inte bara som en antistatisk, men också som en balm, fuktgivande och närande strängarna. Men en sådan kostnad är dyr - 2000 s. per flaska av 90 ml.

Det är uppenbart att allt beror på hårets individuella struktur och hårbotten. Det är också värt att återkalla: Statisk elektricitet plågar ofta kvinnor med torrt hår vilket betyder att det är bättre att välja en produkt med dessa egenskaper i åtanke. Och fortfarande antistatiska medel för hår kan beredas oberoende, och de kommer inte att skilja sig i sina egenskaper från dyra professionella produkter.

Favorit Herbal Recept

Beakta beprövade folkmedicinska lösningar. Ett antistatiskt medel för hår kan framställas med örter som är tillgängliga året runt och kostnaden är ganska låg. Och om du berikar dem med estrar av medicinska växter och frukter, kan du få en näringsrik och mycket högkvalitativ produkt för vård av lockar.

Att ta bort el från strängarna passar väl:

 1. Kamomill.
 2. Nettles.
 3. Calendula.
 4. Mor-och-styvmor.
 5. Mynta, citronbalsam.
 6. Eteriska oljor.
 7. Frukt med oljig, saftig massa (mango eller avokado).

Tinktur av kamilleblommor med nässla löv lindrar stress, om du ständigt använder den som en sköljning av hår. Det är mycket enkelt att förbereda: det är nog att ta örter i ett förhållande 1: 1, häll torra blommor med kokande vatten (0,5 l), låt det stå bra i en termos. Det är nödvändigt att använda det minst tre gånger i veckan.

Maskapplicering av äggulor, honung, kefir och halvor av mogen mango kommer att fuktar håret och förhindra utseende av statisk spänning i strängarna. Det är mycket enkelt att förbereda: hälften av frukten värmer upp, en äggula och en matsked kefir läggs till den. Allt är grundligt slipat i en mixer. Applicera masken innan du tvättar huvudet och tvättas sedan av med varmt vatten.

Lär dig hur kefir hårmask fungerar: rekommendationer och tips.

Läs vem som visar hårmask med avokado: fuktkräm för alla hårtyper.

Det är lätt att göra en doftande spray baserat på essentiella oljor av ylang-ylang, lavendel, rosenolja. 3 droppar olja blandas med ett glas rent vatten (du kan ta något mineralvatten utan gas). Vatten hälls i en sprayflaska, oljan tappas där, skakas. Det visar sig mycket aromatisk vätska som är lätt att bära. Med samma princip kan du förbereda en spray med vatten och citronsaft.

I Indien övar de aromatisk kamning, när eteriska oljor droppar på en träkam och passerar genom håret. Det här billiga, men effektiva förfarandet är tillgängligt året runt och sparar från elektrifiering om det genomförs kontinuerligt.

Sammanfattningsvis är valet av medel idag stort, det räcker att hitta det bästa och inte glömma att använda det hela tiden, särskilt under vintersäsongen.

Medlar med antistatisk effekt för hår

- Super VIP

Jag har aldrig stött på ett sådant problem alls, även om jag har långt hår.
Flickor, köp träkammer.

I allmänhet kan du prova hårsprayer - de verkar vara alla med en antistatisk effekt. "Hemlagad Recept", Gröna Mamma, är fortfarande en slags spray-super glitter i själen och själen.

- Super VIP

- Super VIP

Mina sköljningar klarar vanligtvis inte

Det var en av de professionella serierna Schwarzkopf (NOT Bonacur), bara ett mirakel, jag var kär i honom, mitt hår var mest behagligt stylat efter honom, och jag spelade rollen som antistatisk med ett slag. Men nu kan jag inte hitta den någonstans

Allt annat som jag hade / har från elektrifiering hjälper inte alls.

Mina sköljningar klarar vanligtvis inte

Det var en av de professionella serierna Schwarzkopf (NOT Bonacur), bara ett mirakel, jag var kär i honom, mitt hår var mest behagligt stylat efter honom, och jag spelade rollen som antistatisk med ett slag. Men nu kan jag inte hitta den någonstans

Allt annat som jag hade / har från elektrifiering hjälper inte alls.

Vad heter detta mirakel?

- Super VIP

PROFESSIONNELLE REPAIR SHINE Stärka och lysaNästa Artikel
5 enkla och effektiva sätt att göra krullar med ett strykjärn