7 produkter för enkel kamning


Problemet med mattat hår från tid till annan står inför vart och ett av oss. Tänk på de verktyg som hjälper dig att enkelt ta bort håret.

Cosmetics överflöd - oavsett hur man blir förvirrad

Titta igenom hyllorna i affären ser du produkter av olika storlekar, design och priser. Vad är gömt i attraktiva burkar? Ingredienser! Det bör vara uppmärksamt. Bland huvudkomponenterna i de medel som ger silkiness till håret, representeras vanligtvis av oljor av vegetabiliskt ursprung och silikon.

Kombinera pensel: Belita Spray Light

Det vitryska företaget Belita-Vitex har etablerat sig på marknaden som en tillverkare av billiga, men samtidigt ganska bra när det gäller deras kosmetika. Ett av dessa mycket budgetsprayer är ShineNutrition.

Och det gör det verkligen lätt att kamma, och när det appliceras på våta eller torra strängar ger glans till lock. En spray-shine appliceras efter shampooing eller på torrt hår för ytterligare näring, som tillhandahålls av oljan i den (men det finns även silikoner). En vacker bubbla och samma vackra pris (lite mer än 100 rubel) kan inte utan glädja sig.

Det mest populära botemedlet är det bästa?

Varumärket Gliss Kur kräver ingen separat presentation. Express luftkonditionering presenteras i form av en spray. Som en del av dig hittar du aprikosolja, keratin, panthenol, silikoner. "Flytande silke" är lämplig för torrt, skadat hår som har utsatts för frekvent färgning, termo-läggning och andra faror.

Spray ger omedelbart lätt kamning, glans och elasticitet. Det viktigaste - överdriv inte det med mängden applicerad produkt. Du vill inte få effekten av smutsigt, smutsigt hår, eller hur?

L'Oreal - du kommer inte att förstöra din frisyr med olja

Mytisk olja från en ansedd tillverkare lovar lätt kamning förutom att skina hår. Kompositionen kombinerar silikon och naturliga oljor av avokado och druvfrö. Som ett plus bör noteras lätt textur och bevarande av hårvolymen. Lämplig oljeskin för naturligt och färgat hår.

Professionellt kammarverktyg till ett överkomligt pris.

Det fuktgivande serumet från det kända varumärket Kapous har bara ett så rimligt priskvalitetsförhållande. Dual Renascence 2 Phase är en bifasisk spray spray som fuktar håret och gör det lätt att kamma. Lämplig för de som ofta använder ployku eller järn, eftersom det innehåller termiskt skydd.

Lyxläkemedel för omfattande vård

Du kan få inte bara lätt kamning, men också en omfattande toppklassig behandling med den universella sprayoljan Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment. Fin likformig sprutning är ganska ekonomisk. Spray innehåller arganolja och macadamia, kan användas separat eller för berikning av färger och masker för hår. Priset är naturligtvis högt (för en volym på 125 ml ca 1.800 rubel).

Barnmedel för vuxna tjejer

Du vet att spädbarn har samma problem med hårflätning! Till hjälp av barnen och deras mammor kommer sprayen av det välkända Jonsons Baby varumärke med det lovande namnet "Easy combing". En ganska lätt konsistens innehåller tyvärr silikon. Hjälper med att ta bort jämnt långt hår.

Billig salongspray

Estel Curex Therapy kallad "Intensive Recovery" försvinner hårets yta. Detta gör kamningen enklare. Oljorna och keratin i sprayen närmar sig krullarna och låter dig riva upp strängarna.

Skönheten i håret är feminint, det är ett bra humör och beundrande blickar av män. Och ändå - det här är en älskas önskan att röra på dina lockar, att känna sin silkighet och delikat arom.

© Artikel författare: Irina Belyaeva

Översikt över verktyg för lätt kamning av hår

Tjockt hår - drömmen om många kvinnor. Men deras ägare vet hur svårt det är att ta hand om sitt hår, eftersom en lyxig chock tenderar att vara förvirrad. För att underlätta styling och förhindra hårfläckor behöver du utveckla ett system: Välj en kam och hjälpmedel för lätt kamning av hår, samt följa enkla regler för vård av hår.

Orsaker till hårflätning

Huvudskälet som leder till förtrollning är strängskada. Torrt hår knyts ständigt i knölar, magnetiseras och huddlas i mattor. Det finns många faktorer som orsakar skador:

 • felaktigt vald schampo, vägran från balsam eller balsam;
 • färgning, perm;
 • användning av hårtork, krusjärn och strykning utan värmeskyddsmedel;
 • kamma håret omedelbart efter tvätt
 • brist på vitaminer i kroppen;
 • torr hårbotten;
 • snygg frisyr;
 • kronisk trötthet, stress, sömnbrist;
 • olämplig kam;
 • stanna i solen eller i kylan utan huvudbonad;
 • salt eller klorerat vatten.

Tänk också på enskilda poäng:

 • Krokigt hår är mer förvirrad än ens.
 • Naturligt tunt hår är lättare att elektrifiera och förvirra.
 • Långt hår är mer benägna att knyta än kort.

Anti-smittande kosmetika

Det är inte svårt att köpa ett verktyg för att underlätta kamning: deras val är mycket stort.

Shampoo, balm, balsam

Detta är ett grundläggande hårvårdssats.

Shampoos rensa håret från föroreningar, ge det sken, glans och volym. Det finns inte så många schampon för lätt kamning, men de är fortfarande kvar: till exempel, Constant DELIGHT professionell schampo. Nackdelar med användning av schampon är inte, förutom den individuella intoleransen hos komponenter och felaktigt utvalda verktyg.

Balm skapar ett skyddande skikt, närmar och fuktar håret, underlättar styling. Det är bättre att använda shampoo och balsam av samma märke. För att balsam ska fungera är det nödvändigt att applicera det på rent, vått hår längs hela längden, håll i cirka tio minuter och tvätta sedan.

Balsams utbud är bra: Constant DELIGHT, balsam från PANTENEPRO-V eller FABERLIC, balsam "Herbal Medicine" hos hushållet Pure Line. Nackdelarna med att använda sådana produkter innefattar bristen på dispensrar för vissa av dem, en minskning av frisyrens volym (ett antal balm verkar hålla fast vid håret), närvaron av silikoner som en del av billiga produkter, möjligheten till en beroendeframkallande effekt.

Konditioneringsmedel i åtgärd liknar balm, men de har en ytterligare antistatisk effekt. Använd efter tvätt på rent, torrt eller handdukstorkat hår. De flesta luftkonditioneringsapparater kräver inte sköljning, så de är mer praktiska än balm. Du kan också välja en 2-i-1-balsam-balsam.

Praktiskt taget alla kosmetiska märken erbjuder hårbalsam: Glisskur Olje Nutritive, Desert Essence Coconut, Bonacure Fuktspark Spray Conditioner Spray Conditioner från Schwarzkopf, Londacare Curl Definer Conditioner Lotion. Conditioners har några nackdelar: ökad talg vid applicering av balsam till roten och hårbotten, såväl som oekonomisk användning.

Sprayen

Sprayer gör det lättare att kamma genom att fukta trådarna, vilket ger dem styrka och elasticitet. Skapat på vattenbasis gör de inte hår tyngre och luktar bra. Sprayer kan användas tillsammans med balsam för att förbättra dess effekt, eller självständigt.

Populära produkter inkluderar Estels Curex Therapy Spray Lotion, ShineNutrition Spray från Belita-Vitex, ett vitryskt företag, Gliss Kur Spray OIlNutritive från Schwarzkopf, Absolute Strength Spray Balsam. Aprikos och Shea Butter av Avon.

Tänk på nackdelarna med att använda sprayer för enkel kamning:

 • åtgärd betyder kort: efter nästa hårtvätt behöver du återanvända sprayen;
 • i vissa fall finns det en ökning av fet hår;
 • Ett antal sprutor skiljer sig från ett högt pris.

masker

Den höga koncentrationen av näringsämnen i masksammansättningen ger djup näring, fuktgivande, behandling och utjämning av håret. Masker appliceras på tvättat vått hår. Tvätta dem med varmt vatten utan schampo, annars kommer betydelsen av proceduren att gå förlorad.

Masker rekommenderas att göra 1-2 gånger i veckan om håret behöver intensivvård, eller 1-2 gånger i månaden för förebyggande. Populära varumärken av hårmaskar är "Brelil" Havre Mask, Estelle, REVIVOR Intensivetherapy, "Naturika".

Masker har inte bara fördelar, men också nackdelar. De flesta av burkarna har inte dispensrar, vissa verktyg är svåra att distribuera i lockar, och några av dem är dåligt tvättade.

Olja, flytande kristaller

Flytande kristaller är en terapeutisk och profylaktisk outplånlig lösning. Det omsluter varje hår, skapar en skyddande film och gör det till och med det mest förvirrade håret till lydigt och smidigt. Effekten uppnås på grund av de oljor och växtekstrakter som ingår i produkten. Enligt dess egenskaper kan kristaller ersätta sprayer och balm.

Den enda nackdelen är att efter att ha använts med flytande kristaller blir håret snabbt fett, så produkten bör användas mycket mätas. Ägare av fet hudtyp är bättre att överge flytande kristaller till fördel för sprayen.

sera

Serum är en outplånlig effektiv botemedel som ger näring och stärker håret utan att väga ner det. Det utför även en termisk skyddsfunktion och förhindrar skada under torkning, lindning eller flätning. Det rekommenderas att använda serum efter varje shampooing. Du kan ansöka om vått och torrt hår.

De mest kända hårserierna är: Dove Therapy Radiance and Shine, Fructis Hair Mass Filler, Reistill Hair Serum Antiage Ren Revitalizing, Kleral System med linolja.

När du väljer ett serum, kom ihåg inte bara dess fördelar, utan även eventuella nackdelar. Till exempel, nyligen finns det många verktyg av låg kvalitet, efter vilken användningen av trådarna blir orörlig och snabbt blir smutsig. Noggrant kontrollera kompositionen: vissa serum är sammansatta av silikoner som ackumuleras på håret, vilket gör dem tyngre.

Fonder för barn

Tunna barnkrullar är ofta förvirrade och dåligt kammade. Du kan ändra detta med hjälp av speciella barns verktyg.

 • Johnsons älskling. Spray Johnson klarar även med komplexa mattor. Applicera produkten över hela längden och kamma trådarna från tipsen till rötterna. Observera att det räker ut lite krullning.
 • Liten älva En annan spray som löser problemet med den eviga förvirringen. Den vattna konsistensen gör det inte tungt, det fuktar perfekt och ger glans, men sprayen klämmer upp håret lite.
 • Från det bästa av Oriflame "Beautiful Rapunzel." Verktyget försvårar tunt hår på grund av dess gelliknande struktur.

Dessa sprayer är bra för vuxna. Den säkra sammansättningen och effektiviteten hos barns anti-tangle-sprayer lockar många kvinnor.

Folkrättsmedel mot matt hår

Du kan lösa problemet med att krossa utan att köpa kosmetika, med hjälp av folkrecept. Deras förberedelse tar inte mycket tid, och effekten kommer att ligga på en skönhetssalong.

Herbal decoction för sköljning

Herbal decoctions lösa många problem, om du väljer rätt ingredienser. För att underlätta repor är ett avkok av kamomill, kolfot, basilika, nässla och en sträng lämplig. Buljonger och växtbaserade infusioner används efter shampooing: skölj vått hår med dem och tvätta inte. Nackdelen med att använda dem är att vissa örter kan orsaka allergier.

Recept mot trasa med eteriska oljor

Du kan göra en spray genom att blanda din favorit balsam med varmt vatten i ett förhållande på 1: 9 och tillsätt 2-3 droppar av någon essentiell olja. Alla kan underlätta hårvård. Häll produkten i en sprayflaska och applicera innan kammen längs hela längden. Curls kommer inte bara att lätt separeras, men luktar också bra. Nackdelen med att använda eteriska oljor för styling är att inte alla kvinnor tolererar sin skarpa lukt.

Anordningar mot tangling bör väljas individuellt. Samma kosmetiska produkt är perfekt för en kvinna och passar inte alls någon annan. För att hitta det bästa receptet måste du experimentera.

Användbara tips för hårvård

 • Bli av med de splittrade ändarna och lagret hår.
 • Lamination hjälper till att upprätthålla smidighet, och du kan även utföra proceduren hemma.
 • Titta på temperaturen: du måste tvätta håret med varmt och bekvämt vatten för huvudet. Varmt vatten provocerar att falla ut och stryka av strängar.
 • Applicera schampo med massagerörelser, inte ihop med vått hår med fingrarna.
 • Tvätt håret försiktigt med en handduk. Inget behov av att gnugga eller klämma dem.
 • Applicera termiska skyddsmedel före torkning.
 • Torka håret med varm luft eller låt den torka naturligt.
 • Inget behov av att kamma våta strängar.
 • Använd flera kammar. För vått hår är en kam med mjuka borstar, som en teaser eller en massage, bäst. Det är mer lämpligt att torka håret med en kam eller kam med glesa tänder.
 • Skur strängarna försiktigt och smidigt, flytta från tips till rötterna.
 • Varje dag, spendera minst fem minuter kammar. Det ger hårbottenmassage, aktiverar blodcirkulationen och förhindrar håravfall. Dessutom blir strängar som regelbundet kammas regelbundet, mer hållbara.
 • På vintern kan håret förvirras på grund av en hård krage eller halsduk. Om ett smidigt hårhår oundvikligen blir till en koltun, försök med att bära halsdukar av mjukare material, göra en svans eller fläta en fläta.

Hur man förhindrar trassigt hår

Hårförlängningar ser spektakulära ut, men bara om de är i perfekt skick. Felaktig vård kan leda till knutar i lederna av sina strängar med artificiella. Enkla rekommendationer hjälper till att undvika detta:

 • För att bygga, välj ett material som kallas "slav".
 • Tvätta inte håret första dagen efter uppbyggnaden.
 • Använd en mild schampo och balsam, men den senare - i små mängder, för att inte väga ner strängarna.
 • Köp en kam med en naturlig borst och sällsynta tänder utan munstycken i ändarna.
 • Börja kamma ditt hår när det torkar ut
 • Gör en korrigering i rätt tid, med angivande av den period då du bär de ökade locken från befälhavaren.

Hur man väljer en kam

För att underlätta håret är det viktigt att hitta rätt kam: med sällsynta och trubbiga tänder utan bollar och med långa borst av medelhårdhet. Ett bra alternativ är att köpa en kam som är utformad speciellt för hår som är benägen att haka ihop. Det finns tre mest populära företag:

 • TangleTeezer är en ovanligt formad borste med mjuka plasttänder. Kammarens särdrag är att den är utrustad med tänder av olika längder - detta ger en massage i hårbotten. Denna borste är särskilt lämplig för ägare av långt och lockigt hår.
 • Hairbean är en budget analog tangtizer. Den böjda formen och mjuka tänder ger lätt kamning även tjockt hår.
 • Macadamia - till skillnad från de föregående två har denna kam ett handtag, så det är bekvämare att lägga i handen. Macadamia kamar jämnt vått hår - en slät yta och tänder riva inte ut strängarna.

Det är inte nödvändigt att köpa välkända märken, men var noga med valet av en kam om du värdesätter din frisyr.

Spara inte på skönheten i ditt hår, spara inte tid att använda skyddande sprayer och balsam, välj de rätta vårdprodukterna, skäm bort ditt hår med vitaminkomplex och bra hårborstar - och skönheten i dina krullar kan bara avundas.

Det bästa urvalet av sprayar för lätt kamning av hemlagat hår

Åh, hur bekant: "Det är bättre att inte titta i spegeln på morgonen! På mitt huvud igen, en kråka bo! Först måste du tvätta håret för att ta fram den här webben! "Och hur svårt är det att kamma håret hos en ung dam framför en dagis eller en skola. Ibland blir processen en riktig skandal. Sprays rusar till hjälp för lätt kamning.

De sparar tid, lindrar ont och panik. Medel av välkända kosmetiska företag är dyra. De innehåller naturliga syntetiska komponenter, konserveringsmedel. För att eliminera dessa negativa faktorer har vi förberett spray "lätt kamning" med egna händer.

Vi delar vårt urval av de bästa produkterna för att kamma håret på morgonen

Recept nummer 1

Ingredienser krävs:

 • torkad alteyka rot - 2 msk. l.
 • arganolja - 1 msk. l.
 • rent vatten;
 • äppelcidervinäger - 1 msk.
 • eterisk olja - några droppar.

Koka 2 msk. l. Altei i två glas vatten i 15 minuter. Stam och coolt. I den kylda buljongen tillsättes resterande komponenter. Blanda väl och placera i en behållare med en spray.

Skaka blandningen väl före sprutning på håret.

Recept nummer 2

 • citronsaft - 1 msk. l.
 • avkok av linfrö - 100 ml;
 • eterisk olja - 4 droppar.

1 msk. l. linfrön häller 100 ml kokande vatten, lämnas för att infusera i 1 timme. Filtrera sedan buljongen och kombinera den med eterisk olja och citronsaft.

Recept nummer 3

 • en blandning av torkade örter av nässla, kamomill, succession, mint, grönt te - 1 tsk;
 • varmt vatten 200 ml;
 • te träd eterisk olja - 5 droppar.

Blandningen av örter kokar i 5 minuter efter kokning. Insistera ca 40 minuter. Filtrera och kombinera med andra komponenter.

Recept nummer 4

 • medicinskt kamilleavkok - 150 ml;
 • essentiell olja av apelsin eller lavendel - 4 droppar;
 • linfröolja - 15 droppar.

Blanda också alla ingredienser och blanda väl.

Inlagda hushållsprayer kan sprutas på hår hela dagen. De förhindrar inte bara att håret tränger samman. Med omsorg för håret, fuktar och närmar sig lockar.

Hemliga rekommendationer:

 1. För beredning av spray är det bättre att använda färska, nyberedda ingredienser. Om det är citronsaft, kläm det omedelbart innan du förbereder botemedlet, om det är te, brygga det där. Te behöver använda stora löv. Förpackad - innehåller färgämnen.
 2. Får inte transporteras bort av den mängd av eterisk olja som läggs till sprayen. Det är ganska koncentrerat och aggressivt. Kan orsaka klåda och brännande i hårbotten.
 3. Applicera produkten på hår från ett avstånd på 20-30 cm. Överdriven mängd spray kan göra håret klibbigt och inaktivt.
 4. Den färdiga produkten lagras bäst i kylskåpet. Inte mer än 10 dagar.
 5. Det är inte nödvändigt att tvätta av naturlig spray från håret.
 6. Använd en liten sprayflaska. Så att du kan lägga verktyget i din handväska. Det är säkert att komma till nytta under dagen.

Hälsosamt, vackert, välskämt och kammade hår till dig!

Receptet på hemlagad spray för lätt kamning av hår

Hej alla! Vem läser mig ofta, vet han att jag ofta förbereder mer och mer nya recept för naturligt hemlagad kosmetika. Och idag vill jag fylla i min samling med ett mycket coolt och prisvärt verktyg som kommer att underlätta, man kan säga livet för ägarna av långt hår. Spray för lätt kamning av hår är väldigt lätt att göra hemma. Och inte längre behöver spendera pengar på dyra medel, det är inte klart från vad de görs, med olika konserveringsmedel och syntetiska tillsatser.

Jag har redan ett inlägg om de skadliga ingredienserna i kosmetika, jag råder dig att läsa den. Jag gillade verkligen detta recept eftersom det innehåller tillgängliga komponenter, det kan tillverkas med egna händer, sprayen är helt naturlig, och viktigast av allt, de fem med ett plus utför sina funktioner.

Mitt hår är inte länge, det finns inga problem i allmänhet med kamning. Men hennes dotter är motsatsen, de är mycket mjuka och når till midjan. Oavsett hur hårt jag försöker tvätta huvudet försiktigt, förvirra dem så lite som möjligt. Hur som helst, utan ett nödläge i form av ett skrot är inte fullständigt. Vid en tidpunkt blev jag trött på det och jag började leta efter ett verktyg som skulle lösa detta problem. På forumet var jag uppmanad att köpa en spray för hår, den är utformad speciellt för att underlätta kamning. Verktyget var ett välkänt varumärke, och jag visste redan exakt vad som ingår i dess sammansättning.

Och nyligen kom jag över ett recept, som jag omedelbart förberedde hemma och försökte på min dotters hår. Effekten var fantastisk, att jag var överlycklig, så jag beslutat att dela med er, mina kära läsare, detta mirakel recept som inte bara kommer att underlätta kamning, men också kommer att gynnas utan risk för hälsan.

Om du har styggt, krusigt eller ofta trassigt hår, då är deras hälsa i fara. Varje försök att kamma dem skadar hårfollikeln och hårbotten, och det här är inte bra.

Och jag märkte att sprayen närmar sig och fuktar, förbättrar elasticitet och elasticitet. Jag sprutar det ibland på mina tips.

Det är väldigt viktigt att inte använda botemedlet på rötterna. Från detta blir de feta. Det är värt att applicera det efter att ha tvättat ett huvud på något fuktigt hår. Sedan ska du försiktigt fördela vätskan i ändarna och mitten och försiktigt kamma med en kam med sällsynta tänder.

Hur man förbereder en spray för att lätt kamma håret hemma

För detta behöver vi följande komponenter:

 • Burk med spruta.
 • Torkad altea rot - 2 msk. När kokt har denna ingrediens en något slimig konsistens som ger en fantastisk kammande effekt. Dessutom behåller den perfekt fukt, ger dem jämnhet och glans, förbättrar hårstrukturen. I sin effekt liknar Althea rot liknande en outplånlig balsam.
 • Sikt eller gasbindning.
 • Vattnet är rent.
 • Arganolja - 1 msk. Fuktar och närmar sig.
 • Äppelcidervinäger - 1 msk. Det ger glans och smidig hårstruktur.
 • Eterisk olja (tillval). Om vilken sändning som är bättre att tillämpa, läs här.

Först gör ett avkok av Altheas rot. För att göra detta blanda 2 matskedar med två glas vatten, sätt på elden och koka buljong i 15 minuter. Då ska den filtreras och får svalna.

I buljongen tillsätt äppelcidervinäger, arganolja och 5 droppar eterisk olja. Häll vätskan i flaskan och blanda väl.

Det är allt. Receptet är verkligen väldigt enkelt. Förvara verktyget på en sval plats, och före varje användning, var noga med att skaka den.

Jag hoppas dagens inlägg har varit till nytta för dig. Om så är fallet, dela det i det sociala. nätverk och prenumerera på blogguppdateringar.

Jag skulle vara väldigt tacksam för feedback på hemlagad spray. Skriv dem i kommentarerna. Bra humör och hälsa åt dig! Hot kyssar! Hejdå!

10 bästa spray för att kamma hår

Långt hår för en tjej eller en tjej är vacker. Och också mycket tröttsam. Särskilt på morgonen, när strängade strängar måste kammade. Detta kan göras utan "stridsförluster" ofta med en speciell spray för kamning. Det är bara allas hår är annorlunda, så att välja en bra detangler är inte lätt.

Vilket företag kammar hårspray

På jakt efter en detangler (strängspridare) vänder kvinnor först till sin favoritlinje av hårvårdsprodukter. Men inte alla populära tillverkare av schampo och balsam, verkar dessa produkter vara lika effektiva.

Det finns dock flera bekanta namn i rankningen av de bästa spraymärkena för enkel kamning:

1. L'Oreal (Matrix varumärke)

3. Le Petit Olive

5. Elf Laboratory (varumärke Dr Sante)

6. Mades Cosmetics

Även kamma håret faktiskt klarat sig sprayer nätverksjättar: Avon och Faberlic - i sina kataloger detanglery hittat det bästa för barnen.

De bästa enfassprayerna för att kamma hår

Det här är den mest omfattande familjen hårspärrande produkter. De bästa av dem kan till och med skryta av ytterligare egenskaper av fuktgivande och närande strängar.

Reparation Expert Detangler Spray Root Awakening av Mades Cosmetics

Spray komplexa åtgärder gör inte bara håret lättare, vilket underlättar kamningen. Det ger näring och stärker deras struktur, minskar risken för skador i ändarna och förhindrar håravfall. Den innehåller många bra efter komponenter: pantenol, vitamin E, keratin komplexa, fuktgivande jojobaolja och Camelina olja, vilket är precis ansvarig för lätt kamning. Det koffein ökar hår "livstid" och extrakt av rött te, skydda dem från yttre faktorer. Bubblans volym är 200 ml.

fördelar:

 • Mycket rik och för det mesta naturlig komposition;
 • Smoothes split ends;
 • Förenklar styling;
 • Nästan omedelbar omsorgseffekt
 • Innehåller antistatisk
 • Efter sprayen ser håret rent ut och "lever".

nackdelar:

 • Opak can - inte se hur mycket pengar som finns kvar;
 • "Professional" atomizer, vilket är obekvämt att använda på egen hand.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på håret från det maximala avståndet - utsträckt arm. Och för att inte göra krullarna tunga och ge dem optimal skötsel, är det bättre att använda detangleren oftare, men gradvis.

Mane'N Tail Detangler combing lätt

Denna spray är föga kända brett utbud av långhåriga skönheter, men han var förvånansvärt effektiv. För sakens skull är värt att gräva på de virtuella hyllorna i nätbutiker - bara inte avskräckas av foton från hästarna. American Detangler innehåller silikon, till "patch" ytan av håret, liksom massor av nyttig växtextrakt: åkerfräken, mor och styvmor, klöver, älgört, hästkastanj och chaparali.

fördelar:

 • Finner inte och limar inte strängarna, även med överdriven applikation;
 • Glattar håret perfekt och gör dem lydiga;
 • God omsorg för torra och splittrade ändar;
 • Ger en märkbar förstärkningseffekt, ger en hälsosam glans.
 • Uppfriskar hår, så att du kan skjuta upp håret för en dag;
 • Diskreta blommiga dofter;
 • Stor volym av flaskan (355 ml);
 • Dispensern ger ett mycket fint moln av spray.

nackdelar:

 • På grund av den stora vikten är det inte särskilt bekvämt att använda sprayen först;
 • Inte en glamorös förpackningsdesign;
 • Dåligt klara av torrt hår.

Kunder noterar också att användningen av Mane'N Tail ökar effekten av användningen av närande och fuktgivande balm.

Spray för torrt hår Matrix Hydrasource Biolage

Ett annat omfattande verktyg som underlättar kamning av torkade trådar och ger dem rätt skötsel. Tillverkaren lovar att sprayen kommer att återställa dem, näring och fuktar. Spray är gjord på basis av oljor utan silikon och innehåller aloextrakt som stimulerar hårväxten.

fördelar:

 • Promised easy combing;
 • Mycket trevlig lukt;
 • Håret är inte fet, även om sprayens struktur är fet.
 • Curls snabbt få en hälsosam utseende;
 • Det tar bort statisk brunn
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Liten volym - endast 125 ml;
 • Fuktgivande är inte särskilt effektiv när den appliceras på torrt hår;
 • Dispensern ger för mycket moln och oljan kommer på väggarna.

Till skillnad från de flesta liknande produkter, bör detta spray-slöja endast appliceras på fuktigt hår för att behålla maximalt vatten i dem. Annars, med undantag för lätt kamning, kommer du inte att uppnå något av det.

Dr. Sante Argan Hair "Easy combing"

På grund av dess keratinhalt har denna spray en bra förstärkningseffekt, vilket ger återställande skadat och mycket torrt hår som behöver noggrann vård. Ytterligare skydd, näring och hydrering ger "flytande guld" - arganolja. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Ingen limningseffekt eller hårdhet på håret;
 • Mjuka strängar och gör dem silkeslösa, ger en vacker glans.
 • Antistatisk effekt, särskilt märkbar på vintern;
 • En trevlig, men hård lukt;
 • Sensibiliserar fuktigt torkade tips;
 • Tillräckligt pris och tillgänglighet.

nackdelar:

 • Ej lämplig för fettigt hår;
 • Huvudet blir smutsigt snabbare;
 • Den lovade effekten av förstärkning är endast synlig vid tipsen.

Till håret är inte så fet, rekommenderar kunderna att inte applicera sprayen på rötterna. Annars är det en väldigt bra mjukgöring, som inte tillåter hår att förföras till nästa shampooing.

De bästa bifasiska sprayerna för att kamma hår

Dessa är något mer komplexa formuleringar - i huvudsak två produkter i en flaska. De har en komplex handling, så de skiljer sig lite från bra enfasfångare - förutom att deras effektivitet är högre. Här separeras den lätta oljebasen från resten av vätskan, och flaskan ska skakas noggrant före användning så att ingredienserna i den blandas.

Equave Sun Protection Detangling Conditioner av Revlon Professional

Fastän denna spray-conditioner är placerad som solskyddsmedel, kommer detangling Postcript inte att låta dem vars olydiga strängar blir trasslade ständigt passera den genom. Dessutom innehåller kompositionen ett stort antal UV-filter och är berikat med keratin, vilket stärker håret. Sold i 200 ml flaskor.

fördelar:

 • Vacker parfymkomposition sammansatt;
 • Håret håller sin form väl;
 • Överbelastar inte och limar inte lockar;
 • Fuktar mycket bra;
 • Mjuka strängar och förenklar styling;
 • Även om du överdriver det med ansökan, kommer det inte att ge effekten av smutsigt hår.

nackdelar:

 • I kompositionen finns praktiskt taget inga naturliga ingredienser.

Solskydd är idealiskt för sommarskydd av torrt hår. Men förutom honom i Revlon-serien finns det flera fler avstängare med olika effekter: grön för volym, matning blå och violett spray - speciellt för blond.

Estel Booster "Easy combing hair"

Produkten från den nya Beauty Hair Lab-serien är berikad med keratin och kollagen, vilket återställer elasticitet i håret och håller det fuktigt. Dessutom ingår silkeproteiner, som i teorin bör mata löken. Men för att de ska kunna agera bör booster appliceras på rötterna, och detta är ett direkt sätt att hyppigare torka huvudet. En flaska volym är 100 ml.

fördelar:

 • Smoothes hårvågor, gör dem smidiga;
 • Trevlig lukt - det känns naturligt;
 • Curls tryck inte och vackert skina;
 • Ingen klibbighet
 • Ta bort statisk elektricitet;
 • Hjälper med håravfall.

nackdelar:

 • Mycket liten flaska;
 • Priset är för högt.

Denna spray är bra att använda i kombination med närande kosmetika för hår. Silkeproteiner som ingår i det är inte värdefulla i sig, men det är bättre att inte hitta användbara ämnen som "bärare" av näringsämnen till de nedre skikten av huden.

Le Petit Olive Karite Argan Demelant Soins

Denna bifasning ger en närande effekt, så det rekommenderas att ta hand om skört och livlöst hår. Innehåller olivolja, som skyddar dem mot yttre påverkan, arganolja och sheasmör (fuktar och återställer strukturen). Sprayen tränger djupt in i håret, och eftersom det inte är nödvändigt att tvätta det, fortsätter det att fungera hela dagen, näring krullarna och håller vattenpartiklarna i dem. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Naturliga oljor - en av de första i listan över komponenter;
 • Lätt konsistens väger inte strängar;
 • Mjuka mjukar håret;
 • Det finns ingen känsla av fett eller oljefilm;
 • Håret trycker inte och passar väl;
 • Sprutaren ger ett moln med mycket fin spray;
 • Lyxig doft;
 • Ekonomisk konsumtion.

nackdelar:

 • Lägger inte till extra glans
 • Vissa komponenter kan orsaka allergisk reaktion.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på torkat hår - så effekten av dess påverkan blir mer märkbar. Det viktigaste är att spruta den bort från strängarna och inte överdriva den med mängden så att inte fastna ihop "istappar".

Det bästa barnets hår sprutar

Barnens Estel Professional spray "Easy combing"

Den söta flaskan från "vackraste" serien har en ljus design som ditt barn kommer att älska. Vissa mödrar kände till detta verktyg som heter Estel my Angel, men det togs tillbaka från försäljning - nu har det återkommit i en uppdaterad form. Glättande spray med silikon gör tunt hår mer hanterbart och ger en vacker glans. Designad för barn från 3 år. Volymen på en flaska är 200 ml.

fördelar:

 • Copes även med mycket lockigt hår;
 • Skapar inte känslan av ett smutsigt huvud;
 • Belastar inte krullarna;
 • Hjälper att fläta snygga pigtails utan överflödighet;
 • Håret är inte förvirrat i flera dagar;
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Inte alla mammor gillar lukten, men det försvinner snabbt.
 • Pot-bellied-flaskan faller obehagligt i handen.

Avon Kids "tillgiven vård"

Ett mycket populärt botemedel för nätverksjätten finns i olika utföranden, men kompositionen och åtgärden förblir desamma. Nu säljs sprayen i en ljus orangefärgad flaska och är nöjd med lukten av vattenmelon och kiwi. Standardvolym - 200 ml.

fördelar:

 • Copes med tangles på långt hår;
 • Väl delar upp tjocka bönkrullar;
 • Trevlig lukt som mödrar och barn;
 • Det är en liten fuktighetsgivande effekt;
 • Relativt låg kostnad.

nackdelar:

 • Den innehåller silikon - det är bättre att använda det mindre ofta;
 • Sprayer ger för tätt moln.

I allmänhet kallar mammor Avon spray en av de mest effektiva bland barnens nätverksprodukter. Och även de syntetiska komponenterna skrämmer inte dem - det viktigaste är att deras döttrar inte sobar när de kammade.

Faberlic "Cat Malina"

Ett effektivt tvåfasmedel för att smidigt kombinera barnhår från BB-tjejen har en ganska lakonisk komposition, även om det finns få naturliga komponenter. Sprayet passade emellertid alla nödvändiga test och visade sig vara säker.

fördelar:

 • Ingen fet känsla
 • Även överdrivna krullar kamma väl;
 • Långt hår förblir smidigt;
 • Lukten är "smaklig" och inte chymotisk;
 • Ta bort statisk stress.

nackdelar:

 • Liten volym av flaskan (100 ml);
 • Dispenser tugovat;
 • Lukt från hår försvinner snabbt.

Vilket hår borstspray för att köpa

1. För utmattad hår styling och salong förfaranden som behöver skydd och näring, kommer en "häst" spray Mane'N Tail göra.

2. För att underlätta repor av alltför torra trådar hjälper verktyget från den fuktgivande serien Matrix Biolage eller mer tillgänglig Dr. Sante Argan Hår med keratin.

3. De som letar efter den mest naturliga kompositionen för kamning kommer att tycka om den stramande detanglaren från Mades Cosmetics.

4. Extra näring till försvagat hår kommer att ge ett tvåfasigt verktyg Le Petit Olive.

5. På sommaren är det bättre att använda Spray-conditioner med UV-filter.

6. Estel Booster med antistatisk är perfekt för vinter och höst.

7. Avon Caress Care spray hjälper din lilla tjej med långt och starkt lockigt hår att kamma utan tårar.

8. Om ett barn har för våldsamma krökningar, kommer sammansättningen av Faberlic "Cat Malina" att klara dem.

9. Lilla prinsessor från 3 år och äldre kommer att tycka om tvåfasprodukten från Estel-serien The Most Beautiful.

Professionella och folkliga lösningar för lätt kamning av hår

Varje tjej, som står inför problemet med förvirringskräm, vill använda det perfekta verktyget för lätt kamning av hår.

När man köper ett stort antal professionella schampon och balsam, liksom andra vårdprodukter, glömmer många ibland att korrekt kamning inte mindre viktigt är ett vårdförfarande än vad som helst annat.

Betydelsen av repningsförfarandet

Korrekt kamning är framför allt en hår- och hårbassamassage.

Efter kamning förbättras blodcirkulationen betydligt, varigenom håret får bra näring, flytande, subkutant fett och syre. Detta aktiverar i sin tur hårväxten.

Därför är det omöjligt att underskatta processen med lätt kamning. Huvudet ska alltid vara väl kammat.

Du måste hitta en bra kam och det rätta verktyget för att underlätta denna process.

Valet av hårborstar i butikerna är lika stort som valet av kosmetika. Detta försvårar processen, för när ögonen går upp är det svårt att fatta rätt beslut.

Därför bör du komma ihåg några enkla regler för att välja en kam.

Det första innan du köper något för ditt hår, ta hänsyn till typen av hår (längd, tjocklek, struktur, fettinnehåll, graden av skador på strängarna).

Naturligtvis är kamens material lika viktigt - det är bättre att det är naturligt borst eller trä.

Detta kommer att minska graden av elektrifiering av håret, såväl som naturmaterial, mindre skada strängarna.

Om problemet med statisk spänning är relevant, kan du köpa en speciell kam av antistatiskt material.

Ett annat objekt vid val av borsthår. Tänder måste ha tips som skyddar hårbotten och hårets yta mot mekanisk skada.

I inget fall behöver du inte ta en kam med metall eller snedställda borstat plasttänder - de kommer hela tiden att riva ut hår och skada hårbotten.

Om håret är mjukt, bör kamborstarna vara mjuka, respektive hårda hår, hårdare.

För tjejer med försvagat tunt hår är det bättre att glömma plastkam för alltid.

De kan välja produkter med trä eller mjuka borstar.

Om trådarna är torra och väldigt skadade eller oljiga på rötterna och spröda på spetsarna är det bäst att välja en vanlig kam.

Det hjälper hudens fett att komma på allt håret på grund av en bekväm design, som samlar talg och lämnar sedan på strängarna.

Plastmassageborstar är sanna samlare av smuts och damm. Om du använder dem ska du ofta tvätta och rengöra dem, och varannan månad för att köpa en ny kam.

Det skulle vara idealiskt att i arsenalen ha olika kammar och kamar med sällsynta tänder, trä och så vidare.

Men valet av det som måste kamma mest, är viktigast.

Professionellt betyder

Det finns så många kosmetika på hyllorna som det finns kammar. Att göra rätt val är mycket svårt. Och priset på produkterna, oftast, påverkar inte kvaliteten.

Det viktigaste betyder i alla fall - de komponenter som utgörs av. Vanligtvis är det vegetabiliska oljor och silikon.

Till exempel är Belita ett billigt kammaverktyg. Den innehåller mycket värdefulla oljor och högkvalitativ silikon, och priset är trevligt (lite mer än 100 rubel).

Laudatory recensioner bekräftar att efter att ha använt produkten finns det en glimt och lydnad.

Men det finns också nackdelar med användning: viktningseffekt på håret, brist på fukt.

Den annonserade Ultra Hair-produkten kostar mycket pengar och lovar en revolutionerande effekt. Faktum är inget sådant, tyvärr nej.

Det är inte klart varför prislappen är inställd på cirka 1000 rubel. Standardkomposition med burdock och arganolja, kanelkstrakt och vitaminer.

Effekten av att underlätta kamningsprocessen noteras, bedöms av recensionerna, men det finns inget särskilt med denna spray.

Ett av de mest populära verktygen för att underlätta förfarandet för kamning är den expressa luftkonditioneringen från tillverkaren Schwarzkopf.

Om du tror de entusiastiska recensionerna är effekten av det bara underbart. Air frisyr, fina mjuka strängar, bestående av användbara oljor och keratin.

Det är säkert att köpa produkten till tjejer med torra och skadade strängar, eftersom det, förutom att underlätta kamning, närmar håret med näringsämnen, fyller och nivåer strukturen och ger också hårets huvud en naturlig glöd.

Det låga priset kommer också att tacka - ca 300 rubel.

Hårolja i form av Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment spray anses vara det bästa verktyget för lätt avkammning.

Detta är en dyr och mycket högkvalitativ produkt, som innehåller många värdefulla oljor, vitaminer och mineraler.

På grund av den fina sprayningen konsumeras flaskan under ganska lång tid.

Förutom att användningen gör kamning lätt, får flera strängar en stor mängd näringsämnen.

Olägenheternas olägenheter kan bara kallas ett högt pris. En flaska på 125 ml kostar omkring 2000 rubel.

En annan effektiv lösning är professionellt serum med effekten av fuktning Dual Renascence 2 Phase Kapous.

Tvåfasspray hanterar perfekt problem med svårigheter att kamma (och inte bara med dem).

Lämplig för dem som ofta använder rätare, tang eller hårtorkar. Nackdelen med detta alternativ är att du bara kan köpa den i butikerna av professionell kosmetika.

Estels bifasiska lotion anses vara ett professionellt och mycket effektivt sätt, men i praktiken, som ofta är fallet, kan något annat ses.

Den innehåller användbar keratin och värdefull avokadoolja, men det är slutet på det.

Kombinationen kommer givetvis att vara lätt att lindra, men produkten har inga speciella läkningsproblem.

Men priset är lågt, så för problemet med trassigt hår kan du säkert köpa.

Folkmekanismer

För att klara problemet med ofta förvirrande hår kan inte bara dyra kosmetiska sprayer vara effektiva, men billigare, populära recept.

Det enklaste sättet att förbereda en spray från den vanliga outplånliga balsam som alla använder efter att ha tvättat huvudet.

Du behöver bara upplösa 50 ml av produkten i 0,4 liter vatten. Efter användning som en vanlig spray, för att underlätta repor.

Gör också håret lydigt och mjukt avkok av kamomill (eller kalendula). Det kan användas för att skölja trådarna efter tvätt.

Men de mest användbara hjälparna i vård och underhåll av ett hälsosamt tillstånd är naturligtvis produkter från naturliga ingredienser.

Till exempel kan du prova en mjölkbaserad mask. För att laga mat måste du ta en äggula och en halv kopp mjölk. Allt är blandat och appliceras på rent hår.

Du kan fördela kompositionen över hela längden med en kam. Lämna masken i 15 minuter och tvätta sedan av.

Ett sådant verktyg släpper vågorna och fyller hårstrukturen med näringsämnen.

En annan folklösning med mjölk och persika. Fostrets massa knådas, piskas med ett glas mjölk och appliceras på håret.

Täck huvudet med en film och en handduk, håll i 5 minuter och tvätta sedan.

Du kan också göra kefir mask med tomat. Därför knådas frukten av frukten och 50 ml kefir tillsätts till den.

Kompositionen appliceras på att rengöra håret efter tvättning, du måste hålla i ca 10 minuter.

Ett annat recept, som används av folkhantverkare - mint hårbalsam, vilket underlättar förfarandet för kamning.

Du behöver bara koka fräscha eller torra löv av denna doftande växt med kokande vatten.

Insistera ca 10 minuter och filtrera vätskan. Använd avkoket för att skölja håret efter tvätt.

Som ett resultat normaliseras de metaboliska processerna i hårbotten och hårsäckarna, håret är mättat med användbara komponenter, blir mjuk, hanterbar och silkeslen.

Förutom användning av speciella formuleringar, när du har problem med kamning, kan du byta shampoo och balsam - de har också sitt inflytande.

Alla hårproblem uppstår oftast på grund av brist på korrekt vård, så det är mycket viktigt att bevara hårets hälsa, tvätta, torka och kamma.

Då kommer deras lysande utseende att glädjas varje dag.

kocakpaca.ru

hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Medel för lätt kamning av hår

Professionella och folkliga lösningar för lätt kamning av hår

Varje tjej, som står inför problemet med förvirringskräm, vill använda det perfekta verktyget för lätt kamning av hår.

När man köper ett stort antal professionella schampon och balsam, liksom andra vårdprodukter, glömmer många ibland att korrekt kamning inte mindre viktigt är ett vårdförfarande än vad som helst annat.

Betydelsen av repningsförfarandet

Korrekt kamning är framför allt en hår- och hårbassamassage.

Efter kamning förbättras blodcirkulationen betydligt, varigenom håret får bra näring, flytande, subkutant fett och syre. Detta aktiverar i sin tur hårväxten.

Därför är det omöjligt att underskatta processen med lätt kamning. Huvudet ska alltid vara väl kammat.

Du måste hitta en bra kam och det rätta verktyget för att underlätta denna process.

Valet av hårborstar i butikerna är lika stort som valet av kosmetika. Detta försvårar processen, för när ögonen går upp är det svårt att fatta rätt beslut.

Därför bör du komma ihåg några enkla regler för att välja en kam.

Det första innan du köper något för ditt hår, ta hänsyn till typen av hår (längd, tjocklek, struktur, fettinnehåll, graden av skador på strängarna).

Naturligtvis är kamens material lika viktigt - det är bättre att det är naturligt borst eller trä.

Detta kommer att minska graden av elektrifiering av håret, såväl som naturmaterial, mindre skada strängarna.

Om problemet med statisk spänning är relevant, kan du köpa en speciell kam av antistatiskt material.

Ett annat objekt vid val av borsthår. Tänder måste ha tips som skyddar hårbotten och hårets yta mot mekanisk skada.

I inget fall behöver du inte ta en kam med metall eller snedställda borstat plasttänder - de kommer hela tiden att riva ut hår och skada hårbotten.

Om håret är mjukt, bör kamborstarna vara mjuka, respektive hårda hår, hårdare.

För tjejer med försvagat tunt hår är det bättre att glömma plastkam för alltid.

De kan välja produkter med trä eller mjuka borstar.

Om trådarna är torra och väldigt skadade eller oljiga på rötterna och spröda på spetsarna är det bäst att välja en vanlig kam.

Det hjälper hudens fett att komma på allt håret på grund av en bekväm design, som samlar talg och lämnar sedan på strängarna.

Plastmassageborstar är sanna samlare av smuts och damm. Om du använder dem ska du ofta tvätta och rengöra dem, och varannan månad för att köpa en ny kam.

Det skulle vara idealiskt att i arsenalen ha olika kammar och kamar med sällsynta tänder, trä och så vidare.

Men valet av det som måste kamma mest, är viktigast.

Professionellt betyder

Det finns så många kosmetika på hyllorna som det finns kammar. Att göra rätt val är mycket svårt. Och priset på produkterna, oftast, påverkar inte kvaliteten.

Det viktigaste betyder i alla fall - de komponenter som utgörs av. Vanligtvis är det vegetabiliska oljor och silikon.

Till exempel är Belita ett billigt kammaverktyg. Den innehåller mycket värdefulla oljor och högkvalitativ silikon, och priset är trevligt (lite mer än 100 rubel).

Laudatory recensioner bekräftar att efter att ha använt produkten finns det en glimt och lydnad.

Men det finns också nackdelar med användning: viktningseffekt på håret, brist på fukt.

Den annonserade Ultra Hair-produkten kostar mycket pengar och lovar en revolutionerande effekt. Faktum är inget sådant, tyvärr nej.

Det är inte klart varför prislappen är inställd på cirka 1000 rubel. Standardkomposition med burdock och arganolja, kanelkstrakt och vitaminer.

Effekten av att underlätta kamningsprocessen noteras, bedöms av recensionerna, men det finns inget särskilt med denna spray.

Ett av de mest populära verktygen för att underlätta förfarandet för kamning är den expressa luftkonditioneringen från tillverkaren Schwarzkopf.

Om du tror de entusiastiska recensionerna är effekten av det bara underbart. Air frisyr, fina mjuka strängar, bestående av användbara oljor och keratin.

Det är säkert att köpa produkten till tjejer med torra och skadade strängar, eftersom det, förutom att underlätta kamning, närmar håret med näringsämnen, fyller och nivåer strukturen och ger också hårets huvud en naturlig glöd.

Det låga priset kommer också att tacka - ca 300 rubel.

Hårolja i form av Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment spray anses vara det bästa verktyget för lätt avkammning.

Detta är en dyr och mycket högkvalitativ produkt, som innehåller många värdefulla oljor, vitaminer och mineraler.

På grund av den fina sprayningen konsumeras flaskan under ganska lång tid.

Förutom att användningen gör kamning lätt, får flera strängar en stor mängd näringsämnen.

Olägenheternas olägenheter kan bara kallas ett högt pris. En flaska på 125 ml kostar omkring 2000 rubel.

En annan effektiv lösning är professionellt serum med effekten av fuktning Dual Renascence 2 Phase Kapous.

Tvåfasspray hanterar perfekt problem med svårigheter att kamma (och inte bara med dem).

Lämplig för dem som ofta använder rätare, tang eller hårtorkar. Nackdelen med detta alternativ är att du bara kan köpa den i butikerna av professionell kosmetika.

Estels bifasiska lotion anses vara ett professionellt och mycket effektivt sätt, men i praktiken, som ofta är fallet, kan något annat ses.

Den innehåller användbar keratin och värdefull avokadoolja, men det är slutet på det.

Kombinationen kommer givetvis att vara lätt att lindra, men produkten har inga speciella läkningsproblem.

Men priset är lågt, så för problemet med trassigt hår kan du säkert köpa.

Folkmekanismer

För att klara problemet med ofta förvirrande hår kan inte bara dyra kosmetiska sprayer vara effektiva, men billigare, populära recept.

Det enklaste sättet att förbereda en spray från den vanliga outplånliga balsam som alla använder efter att ha tvättat huvudet.

Du behöver bara upplösa 50 ml av produkten i 0,4 liter vatten. Efter användning som en vanlig spray, för att underlätta repor.

Gör också håret lydigt och mjukt avkok av kamomill (eller kalendula). Det kan användas för att skölja trådarna efter tvätt.

Men de mest användbara hjälparna i vård och underhåll av ett hälsosamt tillstånd är naturligtvis produkter från naturliga ingredienser.

Till exempel kan du prova en mjölkbaserad mask. För att laga mat måste du ta en äggula och en halv kopp mjölk. Allt är blandat och appliceras på rent hår.

Du kan fördela kompositionen över hela längden med en kam. Lämna masken i 15 minuter och tvätta sedan av.

Ett sådant verktyg släpper vågorna och fyller hårstrukturen med näringsämnen.

En annan folklösning med mjölk och persika. Fostrets massa knådas, piskas med ett glas mjölk och appliceras på håret.

Täck huvudet med en film och en handduk, håll i 5 minuter och tvätta sedan.

Du kan också göra kefir mask med tomat. Därför knådas frukten av frukten och 50 ml kefir tillsätts till den.

Kompositionen appliceras på att rengöra håret efter tvättning, du måste hålla i ca 10 minuter.

Ett annat recept, som används av folkhantverkare - mint hårbalsam, vilket underlättar förfarandet för kamning.

Du behöver bara koka fräscha eller torra löv av denna doftande växt med kokande vatten.

Insistera ca 10 minuter och filtrera vätskan. Använd avkoket för att skölja håret efter tvätt.

Som ett resultat normaliseras de metaboliska processerna i hårbotten och hårsäckarna, håret är mättat med användbara komponenter, blir mjuk, hanterbar och silkeslen.

Förutom användning av speciella formuleringar, när du har problem med kamning, kan du byta shampoo och balsam - de har också sitt inflytande.

Alla hårproblem uppstår oftast på grund av brist på korrekt vård, så det är mycket viktigt att bevara hårets hälsa, tvätta, torka och kamma.

Då kommer deras lysande utseende att glädjas varje dag.

Rådgör med ett verktyg för lätt kamning, helst naturlig.

svar:

Valera Costin

Shampoos (kemi) tyvärr långt ifrån en panacea, och ofta skadar! http://otvet.mail.ru/question/23307999/ - därmed förlust av hår och andra sjukdomar.

Prova detta (allt fungerar 100% och ingen kemi):

Shampoo mask
Två eller tre skivor rågbröd smuler i en djup tallrik, häll lite kokande vatten och stäng locket. Efter några minuter kommer brödet att mjukna, det måste blandas till en homogen massa.
Lägg sedan till en eller två äggulor.
Applicera denna massa på vått hår, gnid försiktigt in i rötterna, sprid sedan över hela längden av håret. För 20 minuter, lämna blandningen på håret (du måste bära en plastlock och ett uppvärmningsbandage), och tvätta sedan av det.
Med regelbunden användning av detta schampo blir håret starkt, skinnigt, silkesamt, växer snabbt. För att förbättra effekten kan du lägga till eteriska oljor, markfrukt (äpple, morot, ett par citronskivor) till brödmassan.

Juice mask
1 tsk citronsaft
1 msk. morotjuice
1 msk. aloe juice
1 äggula
1 msk. ricinolja
1 msk. konjak
Applicera på håret, efter en halvtimme, skölj med varmt vatten.
Om du inte har någon komponent - experiment! Ett försök - ricinolja ska användas tillsammans med brandy, annars kommer oljan att vara svår att tvätta bort.

Cognac lökmask
1 msk. konjak
1 tsk citronsaft
1 msk. honung
riven lök (eller lökjuice)
Applicera på håret, efter en halvtimme, skölj med varmt vatten. Denna mask är ganska flytande, den kan tömma från håret, och därför är det bättre att applicera det när du ska suga i ett varmt bad.
Denna mask stimulerar hårväxten.

Mask för att stärka håret
2 msk. l. grädde, 0,5 tsk. groda veteoljor och 2 tsk. citronsaft blandad och applicerad på fuktigt hår. Skölj med varmt vatten efter 20 minuter.

Blå Clay Mask
1 tsk blå lera
1 tsk smör
1 äggula
1 tsk klar honung
1 tsk citronsaft
1 tsk senap
Mala lera med smör, tillsätt äggulan och andra komponenter. Mask gnidde in i hårrotsarna och spred sig över hela längden av håret. Sätt på ett värmebandage och vänta 1-2 timmar, tvätta sedan ditt hår.

Oljemask
1 msk. Dimexidum (flytande sådant säljs i apotek)
2 msk. ricinolja
2 msk. burdock olja
1 msk. vitamin a i olja
1 msk. E-vitamin i olja
Masken måste gnidas in i hårrötterna och sprida sig över hela hårets längd (speciellt om spetsarna är splittrade!). Sätt på ett uppvärmningsbandage och vänta minst en timme (klockan fyra skulle vara trevligt om du har tid), tvätta sedan håret med schampo. Den beredda blandningen är tillräcklig för tre gånger.

Nourishing mask
20 g ricinolja, 20 g olivolja och 20 g schampo. Gnid i hår och hårbotten, lämna i 2 timmar, skölj med schampo.

Vitlöksmask
En timme innan du tvättar, torka vitlök i hårbotten, linda huvudet med en handduk och skölj håret väl om en timme. För torrt hår: Du kan blanda vitlök med olivolja eller ricinolja.
Den här masken hjälper till att förlora hår och förhindrar för tidigt utseende av sedin. För behandling är det nödvändigt att ansöka om det inom två månader.

Vitlöksmask lättare
Vitlök är ett mycket effektivt botemedel, men det är obekvämt att använda på grund av den specifika lukten. Om håret inte kräver behandling, och du behöver bara mata dem, rekommenderar jag den här masken. Här kombinerade jag citronsaft med juice av två vitlöksklyftor. För det första bör vitlök vara lite, och för det andra stör lukten av citron lukten av vitlök.
1 msk. citronsaft
Juice av två vitlöksklyfta
2 msk. blå lera
Något vatten
Applicera på håret, efter en halvtimme, skölj med varmt vatten och schampo.
Denna mask är speciellt bra för oljigt hår: Blå lera normaliserar talgkörtlarna, citronsaft ger sken, vitlök STIMULERAR HÅRVÄXT.

Hår efter dessa förfaranden ser bara lysande ut - det är ett faktum!

TASHA JA

träkam behövs

en halv kopp mjölk i 2 liter vatten skölj efter tvätt

Rada alltid Rada

Det kallas balms. "Komplimang" är en mycket bra sak och billig

Elena Mironenko

Serum "ultra-lydigt hår" av varumärket John Fried. Applicera på rent, fuktigt hår. Då kan du någon styling. Det återställer väl skadat hår, förhindrar trassning, underlättar kamning och ger glans. Dess struktur är extremt ljus, kände inte alls på håret. Jag använder en hårborste vanligt, inte en borste, med sällsynta stora kryddnejlika.

* Sweet Berry *

De bästa träkammen. Opalsky, efter dem håret lättare att kamma. Men om du ofta torkade dem med en hårtork, gör det bättre att göra några naturliga masker hemma. Jag gillade också Avon hårkräm med en banan och kokosnöt.

balsam Vitryska kosmetika Belita, en stor burk,. Det kostar 50 rubel totalt (på kefir eller getmjölk)) Jag har använt i mer än ett år, jag gillar det. Prova det

drottning

Skölj håret efter tvättning med lite surt vatten, med en bit, helst med citronsaft. En liten bit på en skopa med vatten en sked full av juice.

Galina Goldilocks

I någon god salong finns en spray för hår efter tvätt av "reginol". Ljus / silke / kam.

Vilka masker känner du till för att lätt kamma hår i hemmet?

svar:

Tanya Sarbash (skarp)

rätt kamma hår. Långt hår bör börja kamma från ändarna, samla hår i svansen och fortsätt sedan att kamma rötterna. Kort hår bör börja kamma med rötterna och flytta i spetsens riktning. Kombinera inte i något fall ditt våta hår, eftersom de är allvarligt skadade. Låt dem torka något, sätta håret ihop med en torrhandduk i form av en turban och efter att ha kammade håret med en spray för lätt kamning av hår eller andra liknande medel.

Du kan göra en infusion av pepparmynta. Häll 2 matskedar av torkat mint 1-m glas kokande vatten. Insistera på 30 minuter. Skölj med mintinfusionshår efter schamponering. Således aktiverar den talgkörtlarna och håret för att erhålla den nödvändiga dosen av naturlig talg. Du kan också blanda olivolja och burdockolja och applicera denna blandning jämnt på håret innan du tvättar håret. Wrap hår med en plastpåse och en handduk för att skapa en uppvärmningseffekt. Efter 40 minuter tvätta av oljeblandningen från håret med ett schampo.

Köp Balm Conditioner Ballet

Admin

med majonnäs finns det masker.
Mask av kalendula eller kamille avkok, berikar hår med användbara vitaminer, från vilka de kommer att bli starkare. Och om du applicerar klyftaolja, njurolja, kommer håret att växa snabbare för att växa.
En god effekt från fruktmasken, gjord av persikasmassa och 1 msk. l. mjölk. Kombinera persikosmassan och mjölken, applicera på håret, sätt i en film och tvätta av efter 5 minuter. Persika kan tyckas mycket klibbig, men för hår fungerar det perfekt, så att du enkelt kan kamma hår.

Vera Maslova

Jag använder linolja.
Håret blir lydigt när man kammar och får en hälsosam glans.
Inte mycket bekvämt i applikation, jämfört med kemiska masker av optimal konsistens, men å andra sidan en naturlig lösning.
"Om håret är torrt eller skadat efter färgning, applicera lite linfröolja på den och massera försiktigt i 10 minuter. Försök jämnt fördela oljan över hela hårets längd, skölj sedan huvudet med schampo.

Det är också effektivt att använda linfröolja för hår med torr seborré. Uppvärmd olja gnids i hårroten 2-3 gånger i veckan i två månader. "Information som tagits från artikeln

Medel för lätt kamning av hår

svar:

Tanya XXX

Garnier shampoo, grön med fruktsyror, skrivs ner där framför för enkel beräkning.

hårbalsam

Galina

Förutom luftkonditionering (nästan alla) kan du spraya. De är dyra (från 150), men hjälper normalt. Mitt hår är svårt att kamma.

Fanya

Bara tinktur av strö

Irina Sorokina

Ive rosh, gillar verkligen

Gulnar enaleeva

Luftkonditionering-havet.
Välj efter hårtyp eller färg...
Jag föredrar pantin provi

Shampoo, balsam och mask Gliss Kur Asia Spa. hår rakt och lätt kammat. Kontrolleras på dig själv

jordgubbar blondin

Nu använder jag Elseve-schampo och till alla schampon finns en balsam-balsam med samma lukt
Jag gillar det väldigt mycket, det är lätt att kamma och bli inte förvirrad, smidig
behöver bara välja själv lämplig)

Irina Kondrashova

En underbar AVON-hårmask med något av Medelhavet. Dyrt, men värt det (åter ersätter hårbalsam). Jag är inte en distributör, jag gillar verkligen mig och många av mina vänner.

Violetta Minosyan

Före kamning av hår applicera kamomillolja på kammen (säljs på apoteket).
det finns också en underbar vätska åtgärd från jag riktiga, också ett 2-fasarsval och vitaminer för hår från mormor Agafi

Rådgör verktyg för lätt kamning av hår

svar:

Lydia Nikolaeva

Balsam balsam under tvätten krävs. Och försök att tvätta ditt hår inte under duschen, men under kranen. Duschstrålar är irriterande mot hårvågor, de "fluffar" och blir förvirrade. Särskilt ofta är melirovanny och blondirovanny hår förvirrade. Medel för läggning välj utan alkohol. Lycka till.

Marina Pichugina

Hårkräm och dina problem lösas.

Ingreed

balsam opolaskivatel ", balsam?
ili, po-starnike: uksus razvedenniy s vodoy.

Leonid

Razor!
Inga hår inga problem

På jakt efter en hög

köpte flytande silke BALM Schwarzkopf GLISS KUR hjälper mycket i kamning och stärker håret vilket gör det trevligt att ge rådNästa Artikel
Henna och Basma färgning - delning och dubbel fördel