Andrea för hårväxt


Inte alla hårväxtstimulerande medel fungerar på samma sätt. Det finns beredningar med ett rikt vitamininnehåll, vilket ger riklig näring för hårsäckarna, vilket tvingar dem att arbeta mer aktivt. Det finns masker och lotioner som stimulerar blodcirkulationen i hårbotten, vilket gör folliklarna så starka och effektiva som möjligt. Det finns också ämnen som bryr sig om hår från rot till spets, härdning av excision, bräcklighet, bräcklighet. Och det finns Andrea medel för hårväxt, recensioner som säger att det kombinerar fördelarna med alla de listade produkterna.

Presentera Andrea

Andrea hårförlustmedel är en stark tillväxtpromotor som hjälper till att kämpa relativt snabbt och framgångsrikt med skallighet som inte har biverkningar och har en punktstärkande effekt på hårsäckar.

Orsakerna till serumets popularitet för hårtillväxt Andrea ligger i det faktum att läkemedlet endast innehåller naturliga ingredienser. På grund av detta kan han:

 • stärka hårsäckar
 • förhindra skallighet som inte har någon seriös grund (inte en följd av en genetisk faktor eller en allvarlig sjukdom)
 • närma och fuktiga strängarna;
 • eliminera orsakerna till mjäll och kliande i hårbotten;
 • att bekämpa excision av hårets tips;
 • stimulera blodcirkulationen i hårbotten för att näring och syre folliklarna.

Regelbunden och korrekt användning av produkten möjliggör den första månaden för användning för att uppnå en tvåfaldig acceleration av hårtillväxten, förvärvet av hårglatt och styrka, vilket underlättar omsorgen för henne samt att skina med ett hälsosamt utseende. Användning av serum leder inte till någon skada på kroppen, det kommer inte att orsaka några biverkningar. Istället, frisyr:

 • förvärva en befäst struktur
 • få optimal hydratisering
 • kommer att börja öka snabbt i volym;
 • kommer att bli mer tät och väl preparerad.

Andrea för aktiv hårväxt har en lokal effekt, till skillnad från droger, som måste tas oralt för att uppnå den önskade effekten, men serum är inte en enkel folkmedicin som ger en kortsiktig förbättring av situationen. Detta läkemedel är ganska starkt och samtidigt bekvämt att använda, vilket är extremt viktigt för män som inte tycker om att "störa" kosmetiska förfaranden.

Våra läsare rekommenderar

Vår vanliga läsare blev av med håravfall med en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet är 100% - komplett lättnad från alopeci. Detta är ett naturligt botemedel baserat på burdock masala. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rekommendera det till dig. Resultatet är snabbt. EFFEKTIV METOD.

Whey är en lätt, lite oljig, oljig vätska (därför skriver i nätbutiker ofta att produkten heter "Andrea Oil"). Det är nödvändigt att akta sig för förfalskningar - en flaska med en genomskinlig vätska utan oljighet med en blommig doft betyder att köparen inte hade tur.

Sammansättningen och reglerna för användning av serum

Sammansättningen av serum Andrea omfattar endast naturliga ämnen:

 • ingefära rot (för att förbättra blodcirkulationen, liksom lymfflöde i huvudet);
 • ginsengrot (för god näring och fuktgivande hår);
 • druvfröolja (för att ge håret glans och återställa strukturen hos varje hår);
 • Växtextrakt av roten av Tokkobanblomman, som i Japan kallas Fleece (för att stärka folliklarna, för att motstå skallighet).

Det är väldigt enkelt att applicera botemedlet. För att starta, föreskrivs instruktionerna att tvätta huvudet en gång med schampo, ta sedan lite mer schampo, släpp 4-5 droppar serum i det och applicera det på håret. En blandning av schampo med produkten bör gnidas i hårbotten i 3-5 minuter, då kan den tvättas av med något uppvärmt vatten.

Det är viktigt: det rekommenderas inte att tillsätta serum till schampo i förväg för att lagra den redan beredda blandningen, eftersom Andrea under sådana förhållanden kommer att förlora sina fördelaktiga egenskaper. Injicera läkemedlet omedelbart före användning.

Du kan prova ett annat sätt att använda produkten för Andrea hår: som en självständig närande mask För att göra detta, ta några droppar serum, gnid in i huden, håret, wrap sedan huvudet med plastfolie och en varm handduk. Masken ska hålla i ca 20-25 minuter, då kan den tvättas av med schampo.

Regelbunden användning av serum - en gång i veckan med fet hår eller dagligen, om håret är alltför torrt och sprött. Efter en månads användning (förutsatt att instruktionerna utförs och regelbundenhet följs) är det möjligt att förvänta sig positiva resultat. Men en månad är en lägsta kurs och för att fullt ut konsolidera resultaten är det önskvärt att fortsätta behandlingen i upp till 3 månader. Efter avslutad behandling är det värt att kontakta en läkare som kommer att bedöma framstegen och rekommendera att upprepa kursen.

Viktigt: Medlet ska användas mycket noga, eftersom Andrea-serumet kan prova en allergisk intoleransreaktion. För den tidiga upptäckten är det nödvändigt att utföra ett hudtest - lägg en droppe av drogen på huden i armbågens böj och vänta i 10 minuter. Om huden inte uppträder rodnad eller hudutslag, kan du säkert gå vidare till behandling av hår.

Det är förbjudet att använda Andrea-serum under följande förhållanden:

 • graviditet;
 • laktation;
 • hudkänslighet mot växtbaserade ingredienser;
 • Förekomst av skada på hårbotten - öppna sår, sår, skorpor eller sår.

Det är tillrådligt att konsultera en specialist, en tricholog, som säkert kan berätta om en viss patient har kontraindikationer för serum innan man börjar med detta läkemedel.

Andrea serum är ett kinesiskt verktyg, högkvalitativt och effektivt, förutsatt att det används korrekt

Andrea serum för att eliminera hårproblem är en kinesisk produkt som är överraskande högkvalitativ och effektiv när den tillämpas korrekt. Lagringstiden för produkten som helhet är 2 år, men efter öppnandet av förpackningen ska innehållet användas inom 3-4 månader. Ungefär i denna tid kommer en flaska att vara tillräcklig, med en volym på 20 ml (priset kommer att vara 250-400 rubel beroende på var varorna kommer att köpas) och för en fullständig behandling krävs 2-3 flaskor.

För att öka effekten av att applicera serum för hårtillväxt Andrea, kan du dessutom använda en speciell hårmassagerare. Efter appliceringen bör håret vara en massage med en rulle med hårda plastnålar. Detta kommer att stimulera blodcirkulationen, påskynda absorptionen av fördelaktiga komponenter och åstadkomma vissa akupunkturpunkter. I kampen mot skallighet och helt enkelt försvagat hår kommer en sådan kombination av tekniker att vara ett av de mest effektiva komplexen.

Feedback om kvaliteten och funktionaliteten hos Andrea-verktyget

Med hjälp av Andrea för hårtillväxt är det svårt att hitta negativ återkoppling, såvida det inte är fråga om helt falsk. Här är vad de säger om detta serum:

Mikhail, St Petersburg: "Jag har försökt många olika sätt att återställa hårväxten - både dyr och billig, och från affären (apotek) och enligt populära recept. Ingenting hjälpte, och från vissa droger blev det bara värre, så jag bestämde mig för att helt sluta experimentera med mig själv. Men då gav han chansen till den kinesiska lotionen Andrea, eftersom hans hustrus flickvän aktivt annonserade honom. Och han blev inte besviken - efter en månad gick baldingen tillbaka, hans hår blev märkbart tjockare, fast det kunde du självklart inte jämföra håret som kom före problem. "

Peter, Tula: "Min fru köper ständigt några nya hårvårdsprodukter och är förolämpad att jag inte använder den. Han säger att min skallighet ökar varje dag, det är dags för mig att smarta på det under en längre tid - och längre ner i listan: masker, lotioner, krämer, geler. Ett sätt, bara den kinesiska Andrea, pressade henne nästan på huvudet med våld. Då sa hon att om en behandling redan hade börjat, var det nödvändigt att upprepa proceduren minst en gång i veckan en gång i veckan. Det var lättare för mig att hålla med än att argumentera. En månad senare, min redan små (oavsett vad min make sa), baldhet helt försvann. "

Alexander, Chelyabinsk: "Jag var alltid lätt med mitt hår, de var obehagliga, alltid friska, de behövde bara regelbunden tvättning, och det var inte nödvändigt att kamma ihop. Men med ålder var jag tvungen att bekanta sig med sådana begrepp som skallighet, försvagade folliklar och alopeci. För att inte förlora hela håret, var jag tvungen att bekanta sig med olika medicinska schampon och andra liknande medel. En av dem - Andrea lotion - gav maximal nytta, efter att håret blev starkare, blev friskare och inte längre "lämna" huvudet.

Yevgeny, Azov: "Efter Andreas lotion, som min syster beställde på en kinesisk butiks hemsida, blev min frisyr mer lysande, stark och stark från rötterna till de inte längre splittrade ändarna. Flaskan är dock för liten, för att genomgå en månadsbehandling, vi var tvungna att beställa en andra (och det här är ytterligare 450 rubel). Och det här är för mig - med kort hår, och för min syster med sitt "sido-sid-bälte" finns det i allmänhet fem flaskor som behövs. "

Stanislav, Moskva: "Jag har aldrig haft förtroende för produkter" gjorda i Kina ". Till dess jag kom över Andrea-lotion som hjälper hårtillväxt och förhindrar skallighet. Efter att ha ansökt om 3 veckor observerades ett positivt resultat - brittleness och håravfall, som har jagat mig under de senaste åren, har besegrats. Skalligt huvud hotade mig inte alls, men det var trevligt att bli av med små problem med hårsäckar och utskurna ändar. "

Det är inte att säga att Andrea-lotion för hårväxt och -skydd kommer att vara en panacea, en frälsning från alla problem, för att trots allt kan gallrande hår och hårproblem få allvarligare orsaker - sjukdomar, stress, ohälsosam kost eller genetisk predisposition. Det är därför som du borde besöka en läkare och undersökas innan du lägger det sista hoppet om denna lösning, och avslöjar huvudorsakerna till alopeci.

Har du allvarliga hårproblem?

Redan många verktyg försökte och ingenting hjälpte till? Dessa ord är bekanta med dig för första gången:

 • håret blir mindre och mindre;
 • Jag ser mycket äldre än min ålder;
 • Det enda sättet är att klippa skallet.
Är detta det enda sättet? Vänta och inte agera med radikala metoder. Håråterställning kan! Följ länken och ta reda på hur experter rekommenderar behandling.

Kommer Andrea att växa hår?

Serum andrea hårväxt idag är väldigt populär på marknaden för kosmetika för tillväxt och förstärkning av hår, det vill säga det är utformat för att lösa problemet med håravfall och långsam tillväxt. Det här är mycket viktigt för moderna tjejer som kan stärka håret utan att lägga ner mycket tid och ansträngning samt att accelerera tillväxten. Vi bestämde oss idag för att demontera verktyget Andrea på alla sätt, och ta reda på om det är vettigt att köpa det här verktyget.

Andrea serum för hårväxt

Tillverkaren säger att verktyget Andrea hjälper till att lösa nästan alla problem med håret. Andrea hårserum rekommenderas för långsam hårväxt, eller om du vill påskynda normal hårtillväxt, med skallighet (när glödlamporna befinner sig i sömnfasen och det nya håret inte syns), människor med tunt och orubbligt hår med långt hår undvik fladdrande och sprött hår.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Andrea ger näring och fuktar håret hårt och läker också sina tips. Med regelbunden användning av Andrea-serum (från 1 månad) uppträder en två- eller trefaldig acceleration av hårväxt, kammar och styling underlättas. Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Serum förbättrar blodcirkulationen, bidrar till bättre hårnäring, förbättrar tillgången på hårsäckar med syre, stimulerar hårväxt, fungerar som ett fuktgivande medel. Resultatet: håret får mer näringsämnen och växer snabbare.

Tillverkarens löften: Tillväxt av hårtillväxt med 2-3 gånger, jämnhet i håret, balsam. Möjligt resultat i 2 månader.

Utgångsdatum: 2 år, och efter öppnandet att användas inom 4 månader. Lukten betyder ljus, citrus, konsistensen betyder lätt och oljig.

Sammansättning och egenskaper betyder Andrea

All information om verktyget kommer på kinesiska, så det är inte så lätt att studera Andreas egenskaper och sammansättning. Aktiva ämnen betyder Andrea:

Gingerrot - påverkar aktivt hårets struktur, stärker rötterna, främjar hårväxten, förbättrar blodcirkulationen och näring av håret med fördelaktiga ämnen.

Ginsengrot - har goda förstärkningsegenskaper, har en positiv effekt på hårets struktur, ger jämnhet och glans, samtidigt återställer strukturen intensivt, läker och stärker hela.

Druvfröolja - hjälper till att rädda håret från skador, skydda det från de negativa effekterna av den yttre miljön, normalisera talgproduktionen och väsentligt öka tillväxten. Oljens aktiva substanser närmar sig håret genom att förbättra strukturen.

Fleece blomstrot (japansk Tokkobana blomma) är huvudkomponenten i serumet med vilket maximalt resultat uppnås. Blomman har en positiv effekt på både hårbotten och hårlängden.

Huvudsakliga egenskaper hos Andrea serum

 • Håret växer dubbelt så fort som vanligt.
 • Mycket nytt hår syns.
 • Stärka hårsäckar.
 • Huvudet är mindre fet.
 • Håret blir tjockare.
 • Förbättra hårets struktur.
 • Det finns ingen anledning att använda hårbalsam.
 • Utmärkt närmar och djupt fuktar håret, och läker också sina tips.
 • Kombinera lättare.
 • Verktyget är mycket ekonomiskt.
 • Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Indikationer och kontraindikationer för användning Andrea

Andrea serum kan användas för följande hårproblem:

 • långsam hårväxt
 • om det "unga" håret helt slutade växa;
 • ökad håravfall
 • torrt och bräckligt hår;
 • om hårspetsarna är benägna att tvärsektion;
 • livlöst och tråkigt hår;
 • torr hårbotten, mjäll och klåda.

När det gäller kontraindikationer mot denna åtgärd inkluderar detta individuell intolerans mot några komponenter som ingår i Andreas serum. Tillverkare rekommenderar omedelbart före användning av verktyget, först testa det för eventuellt utseende av en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera några droppar serum på insidan av armbågen och lämna den i tio minuter, om huden inte ser röd ut, och du känner inte klåda, då är verktyget rätt för dig och du kan använda det.

Så här använder du Andrea-verktyget

Hur man använder: Lägg 3 (3-6) ml Andrea-serum per 100 ml schampo och blanda väl, eller tillsätt 3-6 droppar till schamponet med varje tvätt

Tvätta håret med schampo en gång, och andra gången, efter att du har samlat shampoo i handen, lägg till några droppar syorta i handen. Applicera på huvudet och massage i 3-5 minuter. Skölj sedan håret med vatten.

Du kan också använda Andrea som ett självständigt verktyg som näringsmask. Andrea serum kan läggas till någon mask som du tillämpar på hårbotten. Till exempel:

Recept nummer 1

 • 1 matsked senapolja;
 • 1 matsked olivolja;
 • 5-8 droppar eterisk oljebetong
 • 10 droppar serum Andrea.

Bland olivolja och senapsolja i en glasbehållare och värm det i ett vattenbad, tillsätt eterisk olja och Andrea-serum till den uppvärmda blandningen. Applicera på hårbotten innan du tvätter håret. Masken måste isoleras och hållas i minst en timme och längre om det finns tid. Masken tvättas av med två tvättar av schampo.

Recept nummer 2

 • 2 matskedar ricinolja;
 • 1 tsk grädd ingefära (du kan ta rå, rist och pressa saften, men torr ingefära värmer upp starkare);
 • 1 tsk aloejuice;
 • 10 droppar serum Andrea.

Masken är klar innan du tvättar håret. Blanda alla ingredienser och applicera i hårbotten från 30 minuter till 1 timme. Masken måste vara isolerad: linda ihop med plastfolie och isolera med ulllock eller varm handduk. Tvätta sedan håret som vanligt.

Recept nummer 3

 • 2 msk tinktur av chili pepprar;
 • 2 matskedar olivolja;
 • 5 droppar vitamin A och E i olja;
 • 3-5 droppar essentiellt oljeblott eller rosmarin;
 • 10 droppar serum Andrea.

Blanda alla ingredienser i en glasbehållare. Applicera masken på partings i hårbotten, du kan applicera favoritbasoljan på spetsarna. Vi värmer duschkåpan eller cellofanfilmen, vi packar den med en varm handduk, du kan bära en varm ulllock. Vi håller någonstans från 40 minuter till 1 timme (det ska värma och nypa lite). Därefter tvättas med schampo, helst två gånger. Denna mask kan användas 1-2 gånger i veckan i högst två månader och ta en paus.

Med torrt och normalt hår kan serum användas med varje shampooing, med fettband en gång i veckan.

Recensioner för Andrea: ett medel för hårväxt

Svar på Andreas botemedel är tvetydiga, vissa bara glada över honom, medan andra inte märkte någon effekt. Jag kommer att säga det här, om håravfall är förknippad med hormoner eller sköldkörteln, då kommer ingen behandling mot håravfall att hjälpa till om du inte botar sköldkörteln eller bringar hormoner tillbaka till det normala. Och om håravfall är förknippad med stress, felaktig vård, frekvent användning av en hårtork, strykning, så hjälper verktyget helt till att återvända det gamla håret. När det gäller hårtillväxt accelererar verktyget tillväxten med regelbunden användning.

Och en sak till, många förfalskningar av det här verktyget, så beställ i beprövade nätbutiker!

Svar från dem som använde Andrea serum:

För att vara ärlig väntade jag inte på någon speciell effekt, men när jag applicerade den igen överträffade resultatet alla förväntningar, jag var tvungen att leta efter hår över badrummet, de föll ut en efter en... inga strängar, inga strimlingar... ja, jag tvättade mig och sprang för att sjunga rosar av smalögda kamrater hellre.

Andrea hårolja rekommenderas för alla med hårproblem. Detta billiga betyder positivt på håret och stoppar förlust. Med den här kostnaden kan du använda hela familjen. Dessutom ger det här verktyget inga besvär.

Mitt hår slutade nästan att falla ut! Jag använde dock inte några andra hårprodukter. Självklart växte de inte så fort som tillverkaren skriver, men kanske hade jag en löpande scen.

Vad kan jag säga, jag märkte inte intensiv hårväxt överhuvudtaget, såväl som inte intensivt hår, både växte och växte - långsamt!

Det finns ingen effekt på mitt hår, eftersom håret växte upp till 1 cm per månad och växer, ökade serumet inte hårväxten, även om jag har använt den i mer än två månader.

Oljan är verkligen dummy. Varför talar jag med självförtroende? Jag var i trichologens mottagning och bad honom att visa denna olja. I 99,9% av fallen fungerar denna olja som en placebo. Detta är inte ett läkemedel, inte ett kosttillskott, så det kan inte stoppa håravfall. Om vi ​​talar om alopeci är det allmänt slöseri med pengar i papperskorgen.

Hur skiljer man den ursprungliga Andrea från en falsk

Varje flaska Andrea hårväxt i produktionen tilldelas ett individuellt nummer, alla flaskor har ett skyddsmärke och verifieringskod. Det är nödvändigt att radera den nedre foliedelen av märket med ett mynt på verktygslådan och det kommer att visas figurer, en 16-siffrig verifieringskod.

Nästa måste du gå till webbplatsen för att kontrollera koden: www.and-rea.cn. Du kommer att se en sida med två fält:

 1. Fältet för att ange den 16-siffriga koden från fältet.
 2. Fält för att verifiera att du inte är en robot. Det kommer redan att finnas tre nummer som du behöver ange.

Under dessa fält kommer det att finnas två knappar på kinesiska, du trycker på den första (vilket betyder verifiering), efter att du fyllt i alla fält. Och om produkten är original, bör du se en gul kvalitetsgaranti med ett band.

Andra skillnader mellan de ursprungliga Andrea-verktygen och förfalskningar:

Konsistens: i originalet - oljigt, i förfalskat - vattent.

Märket på papperet: Originalet har en oljig fläck, den förfalskade har en vattenfärg.

Lukten: originalet - en lätt citrus doft, en falsk - blommig mer mättad, även med doften av manens doft.

Streckkod: i originalet slutar det i nummer - 0078.

Hållbarhet anges på förpackningen: originalet är 2 år, fake är 3 år.

Kom ihåg att Kina (produktionslandet betyder Andrea) är ett land av kopior och förfalskningar, så det skulle inte vara överflödigt att kontrollera verktyget för originalitet!

Serum "Andrea" för hårväxt: Användningsmetod, funktioner i medel, erfarenhet av användning

Nyligen på Internet är det alltmer möjligt att hitta information om ett unikt serum för hårtillväxt Andrea.

Det produceras i Kina från lokala komponenter.

Tillverkaren av produkten lovar att användningen av serum gör att du snabbt kan återställa det förlorade håret till håret.

Men hur effektiv denna kosmetiska är, kan du ta reda på från följande information.

Funktion av Andrea serum för hår

Produkten har en oljig struktur på grund av extrakt och extrakt av medicinska växter. På grund av närvaron av komponenter som värmer hårbotten, kan produkten förbättra flödet av lymf och blod, vilket förhindrar håravfall och starkt ökar deras tillväxt.

Användningen av Andrea hårolja rekommenderas även i följande fall:

 • med krullhet och torrhet av krullarna;
 • med olydiga strängar;
 • för att skydda hår från ultraviolett strålning;
 • att återställa krullarnas struktur;
 • för att eliminera blekning och styvhet.

Andrea serum kan användas med andra kosmetiska produkter för hårvård.

Det är viktigt! Andrea lämnar märken på kläder, så var försiktig när du öppnar och använder dem.

Sammansättning och aktiva beståndsdelar

Att vara en helt naturlig lösning är att produkten är helt säker att använda, men bara om du inte har individuell intolerans. Sammansättningen av kosmetiska oljor för hår innefattar följande typer av växter och deras extrakt:

 • ingefära rot, förstärka flödet av lymf och blod;
 • ginsengrot, på grund av vilken näring och hydratisering inträffar;
 • Kinesisk växt Flinkenflugel, som stärker hårsäckarna och förhindrar skallighet.
 • druvfröolja, vilket ger sken och styrka, och återställer också hårstrukturen.

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Andrea för hårväxt: hur man använder

Applicera oljan på tre sätt:

 1. Flaska schampo volym av 200-300 ml pour 10 ml serum och blanda väl tills en homogen vätska, sedan använda de mottagna medlen i vanliga sättet du schampo.
 2. Applicera en liten mängd olja på tipsen om rent, fuktigt hår och starta styling, i det här fallet är det inte nödvändigt att tvätta produkten.
 3. Applicera serum på torrt eller vått hår längs hela längden, gnugga det noga i rötterna och hårbotten. Efter 15-30 minuter, tvätta oljan först med varmt vatten utan schampo och sedan med det, beroende på svårighetsgraden av hårproblemen.

Efter användning, var noga med att applicera balsam eller balsam för att öka effekten av de aktiva ingredienserna på hårsäcken och dessutom suga i hårbotten.

För ett mer hållbart resultat bör olja appliceras i minst två månader. Du kan upprepa kurser av behandling tre månader efter det sista förfarandet med serum.

Försök med ett annat effektivt serum "farmor Agafi".

effektivitet

Köparna lämnar efter att ha använt serum inte bara positiva men även negativa återkopplingar. Detta beror på det faktum att olja, precis som någon annan produkt, inte kan vara universell och lämplig för absolut alla.

Trots detta noterade alla köpare följande punkter efter att ha använt Andreas hårtillväxtprodukt:

 • förbättrat övergripande hårtillstånd
 • förlorade torra tips;
 • Sken och skinnens mjukhet dök upp;
 • brittleness försvann och tillståndet i hårbotten förbättrades.

Den genomsnittliga ökningen av hårlängd per månad när produkten användes var 0,5 ml, vilket är ett ganska bra resultat.

För att göra detta, använd den klassiska metoden för att tillämpa pengar på ett stängt hudområde. Om det inte finns någon reaktion inom två dagar kan du vara säker på säkerheten för den inköpta produkten.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Produkter som kan hjälpa dig att växa: effektiva hårväxt serum; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
 • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
 • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
 • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

Användbar video

Ett exempel på att använda serum på tunt, sparsomt och naturligt blygsamt hår:

Så idag diskuterade vi Andreas hårtillväxtserum, dess sammansättning och effekt och ledde till kundernas åsikter. Och även i artikeln finns en instruktion för att använda produkten.

Andrea olja för hårväxt - ett naturligt botemedel från Kina från medicinalväxter

För att håret ska förbli friskt, attraktivt, fullt av vital energi, räcker det inte bara för att tvätta håret. Det är nödvändigt att tillgripa hjälp av olika återställningsmaskar, balm, sprayer, oljor, serum. Valet är stort, men preferenser ges till produkter som har en naturlig sammansättning. De bryr sig inte bara trevligt, men också säkert. Idag ska vi prata om det hyllade kinesiska verktyget Andrea, som har fått enorm popularitet och beundrar konsumentrecensioner.

Princip för verksamheten

Andrea hårprodukt har en fet textur på grund av närvaron av naturliga komponenter från medicinska örter. Det innehåller också ämnen som tillåter att värma huvudet, på grund av vilket det finns en ökning i blodflödet, krullarna faller mindre ut, bryts.

Kinesisk olja Andrea har en komplicerad effekt på håret, hårbotten. Tillämpningen av denna produkt riktar sig till:

 • reglering av syrets penetration i huden, näringsämnen;
 • djuprengöring av hårfollikelporer
 • gör noggrann rengöring
 • fuktar det övre lagret av huden;
 • acceleration av tillväxten av strängar;
 • underlätta processen att kamma, reducera krusning av krullar;
 • ger sken till en shag.

Tillverkaren av produkten hävdar att användningen av serum kommer att bidra till att återställa hälsan på frisyren, sakta ner åldrandet, bli av med problemet med spröda, svaga, splittrande strängar, stärka hårväxten.

Fördelarna med kompositionen

Den absolut naturliga sammansättningen av oljan låter dig prata om säkerheten vid användningen av medel, frånvaron av kontraindikationer. Den enda begränsningen kan vara individuell intolerans mot de komponenter som utgör produkten.

Titta närmare på oljekomponenterna:

 1. Gingerrot extrakt, värmer huden, ökar flödet av lymf, hjälper syre, näringsämnen tränger bättre in i porerna. Innehållet i ingefärakrom, kisel, kalcium, fosfor, magnesium, nikotinsyra, kalium minskar förlusten av lock. Dessutom rekommenderar vi att du lär dig mer om fördelarna med ingefära för hårväxt på vår hemsida.
 2. Ginseng roten extrakt, på grund av närvaron av användbara hartser, vitaminer, ger näring och fuktgivande av håret.
 3. Coreopsis, annars kallad kamikaze växt, förstärker hårsäcken, minskar håravfall. Dessutom har växten en antibakteriell effekt, kan förbättra immuniteten hos håret, främja återhämtningen av glödlamporna.
 4. Druvfröolja hjälper till att återställa hårets axelstruktur, vilket gör att håret lyser.

Det är viktigt! Oljan produceras i små bubblor (20 ml vardera), närvaron av dispensern gör det enkelt att räkna det önskade antalet droppar. Det bör noteras att namnet "olja" och "serum" i detta fall betecknar samma åtgärd, och inte dess sorter.

Indikationer för användning

Enligt tillverkarens anvisningar bör Andrea hårolja användas om du har följande problem med hår:

 • ökad håravfall, alopeci;
 • torr hud;
 • krokos bräcklighet;
 • huvud kliar av annan natur
 • närvaron av mjäll
 • låg hårtillväxt.

Applicera drogen direkt på krullarna, hårbotten, du kan inte ta den inuti.

Kostnad för

Varje flaska wonder elixir är utrustad med en särskild klistermärke som innehåller en unik tillverkarkod, så när du väljer, var uppmärksam på detta, låt dig inte lura av den låga kostnaden - det här är en falsk. Du kan köpa den ursprungliga oljan för 600-900 rubel.

Du kan köpa verktyget i onlinebutiken, apotek.

Ansökningsmetoder

Det finns tre sätt att använda Andrea serum:

 1. Späd oljan med ditt vanliga schampo i följande proportioner: 250-300 ml schampo per 10 ml olja. Blanda ingredienserna noga tills det är slät. Tvätta huvudet i en sådan rik schampo enligt ditt vanliga mönster.
 2. Tvätta håret, torka håret, men inte helt. På våta lockar applicera några droppar Andrea till en längd från ungefär mitten av öronen till spetsarna. Då kan du lägga strängar, skölja produkten är inte nödvändig.
 3. Det tredje sättet att applicera är att serumet fördelas över hela längden av trådarna, försiktigt gnidas i hårbotten. Efter massering av hårbotten, kvarstår botemedel på hårets huvud i 15 minuter till en halvtimme. Sedan tvättas strängarna med rent vatten utan schampo, sedan med den.

För att förbättra effekten, använd den bästa penetrationen av användbara komponenter efter proceduren med olja, använd en mask, balsam eller balsam.

Behandlingsförloppet för varje person är individuellt, men en flaska kommer inte att göra. Det rekommenderas vanligtvis att använda Andrea i minst 10-12 veckor. Upprepad kurs kan ske om tre månader.

Rådet. Det mest effektiva systemet för användning av läkemedlet är att använda det som en mask 2 gånger i veckan, resten av tiden - tvätta huvudet med Andrea-schampo med olja.

Foto före och efter

Användningsförmåga

Många positiva återkopplingar från konsumenterna indikerar den höga effektiviteten hos Andrea Kinesisk naturlig olja. Nästan alla köpare noterar att efter användning, resulterar det som:

 • förbättra det övergripande tillståndet hos håret, dess utseende
 • Spetsarna är inte längre torra, delade;
 • Strängarna blir glänsande, mjuka till beröring, lydiga;
 • krullhetens krullhet försvinner;
 • förbättrar hårbotten
 • Behovet av frekvent tvättning av håret elimineras;
 • förlust av strängar reduceras.

Sammanfattningsvis är det säkert att säga att Andrea hårolja (serum) är mycket effektivt för att bekämpa olika hårproblem.

Du kan lära dig mer om fördelarna med oljor för att stimulera hårväxt tack vare följande artiklar:

Användbara videoklipp

Översikt över Andrea olja för hårväxt.

Ett annat tips om verktyget och rekommendationer för användning i hemmet.

Andrea serum för hårväxt: recensioner, användbara egenskaper och regler för att applicera hår till skönhet

Anger Andrea för hårväxt - en kvalitetsprodukt för att bekämpa hårproblemen. Serum innehåller bara naturliga ingredienser, läker hårbotten, accelererar tillväxten av lockar.

De aktiva ingredienserna har en positiv effekt på hårsäckarna och stavarna. Den magiska effekten av användningen av serum noteras av tusentals män och kvinnor. Hur fungerar en unik produkt? Låt oss räkna ut det.

Sammansättning och användbara egenskaper

Medel producerar Andrea i Kina. Vissa människor tror felaktigt att det innovativa serumet är ett sätt att använda populära japanska kosmetika. Ny kinesisk produkt för hårväxt är av hög kvalitet. Effektiviteten av medlen bekräftas av positiv återkoppling från båda könen.

I serumets sammansättning - naturliga ingredienser med aktiv aktivitet:

 • ginseng rot;
 • blommor växer i ekologiskt rena regioner i medelriket
 • druvfröolja;
 • ingefära rot;
 • fleeceblomstrot.

Orientaliska healare har använt värdefulla rötter, oljor, blommor med en unik komposition för att läka kroppen i tusentals år. Hemligheten med glänsande långt hår är den vanliga användningen av naturens gåvor för hårvård.

Användbara egenskaper hos Andrea serum:

 • blodcirkulationen i de övre skikten av epidermis aktiveras;
 • Tillförsel av hårsäckar, stavar med näringsämnen, syre förbättras;
 • klåda upphör gradvis, epidermis är aktivt rensad från ackumulering av döda flingor;
 • hårväxt accelererar;
 • mjuknar hårbotten, mjäll försvinner;
 • glödlampor, hårstänger förstärkta;
 • krullar tar ett hälsosamt, strålande utseende;
 • håravfall minskas gradvis;
 • Hårets kvalitet förbättras, håret blir tätare, mer elastiskt;
 • passerar tvärsnittet av spetsarna.

Ta reda på de bästa recepten för hemlagade hårglansmaskar.

Recensioner om resultatet av användningen av vitamin Volvit för hår, läs den här artikeln.

Orsakerna till Andreas aktiva effekter på hårsäckar och stavar:

 • extrakt av ingefära rot, ginseng, fleece-blomma stimulera blodcirkulationen, näring, aktiva hydrering av stavarna, stärka hårsäckar;
 • Druvfröolja smidar nagelskalorna: stavarna bibehåller mer fukt, jämnhet och behaglig glans.

Indikationer för användning

Använd växtbaserade produkter från Kina för följande problem i hårbotten:

 • den livfulla trådens tråkiga färg;
 • överdriven torrhet, mjäll, irritation, klåda;
 • gallring, torrhet, brittleness av stavarna;
 • försämring av hårets kvalitet efter regelbunden termisk läggning, frekvent färgning, användning av hårspray, perm;
 • "Maskrosseffekt" (hår pressar), strängförvirring;
 • dålig tillväxt av strängar, märkbar håravfall;
 • tvärsnitt av tipsen.

Mjukt oljig vätska med en behaglig lukt är lämplig för förebyggande av hud- och hårsjukdomar. Ägare av tjocka, friska krullar påskyndar hårväxten kraftigt, dessutom mättar lökarna och stängerna med användbara ämnen.

Kontra

Många komponenter i läkningsserum är aktiva biostimulanser. Innan du börjar kursen, kontrollera om det finns några begränsningar för ditt fall.

Naturlig sammansättning - orsaken till frånvaron av biverkningar. När man tar hänsyn till kontraindikationer har en läkande produkt med växtbaserade ingredienser en positiv effekt på huden och locken.

Använd inte växtbaserade läkemedel för följande tillstånd och sjukdomar:

 • graviditet, amning
 • överkänslighet mot vissa ingredienser;
 • allergiska reaktioner;
 • skada på huden, öppna sår, skorpor, sår, mycket sår på huvudet.

Instruktioner för användning

Läs noggrant rekommendationerna, ta reda på den optimala kursperioden. Ägare av tråkiga, skadade strängar, det är önskvärt att besöka trichologen.

Var noga med att utföra ett enkelt test för allergier:

 • Applicera några droppar oljig vätska till området bakom örat, vänta en halvtimme;
 • Titta på hur din hud reagerar. Frånvaron av rodnad, obehag, klåda - "grönt ljus" för användning av vegetabiliskt serum.

Den helande kinesiska produktens hållbarhet är 2 år. Efter injektion använd injektionsflaskans innehåll i 4 månader.

Det finns två sätt att använda den naturliga produkten Andrea. För lätt och måttligt svårt hårproblem, använd metod # 1, för mer aktiv exponering, välj metod nr 2 plus berikad schampo.

Berikning av färdiga formuleringar

Lägg till 3 ml läkningsmedel per 100 ml schampo som du använder. Med längden på krullarna från bladen och nedanför, byt förhållandet: för 100 ml rengöringsmedel, ta 5 ml serum.

Använd berikad schampo 2-3 gånger i veckan. Efter applicering av kompositionen, vänta 3-4 minuter för att de aktiva substanserna tränger in i epidermis, glödlamporna, håraxlarna, massera huvudet, skölj.

Mask för håråtervinning

Bearbeta rötterna från grönsaksprodukten, gnid gärna, lindra trådarna i en plastpåse (bära ett duschlock), varma med en handduk. Under uppvärmningsplåtsplantaxtrakten tränger värdefulla ämnen från den helande oljan snabbare in i nagelbandet, är mer aktiva.

Håll en förstärkningsmask i 20 minuter. Efter den angivna tiden, skölj rikligt med krullar av icke-hett vatten.

Minsta skattesatsen är en månad. För att konsolidera resultatet använder många tjejer växtprodukten Andrea upp till tre månader. Efter hälsokursen, gör ett möte med trichologen, fråga när du ska upprepa sessionerna.

Allmän information

Beställ en kvalitetsprodukt på en av de kinesiska sidorna. Kolla med vänner och bekanta som använde Andreas verktyg för hårväxt, vilken webbutik är pålitlig.

Den uppskattade kostnaden för en 20 ml flaska är från 250 till 400 rubel. En flaska serum är tillräckligt i tre till fyra månader, om du berikar schamponet, gör ibland strammasker. För aktiv behandling för kursen krävs 3 flaskor.

Denna produkt är en lätt oljig vätska. Om det var genomskinligt vatten i flaskan betyder det att du fick en falsk. Beställ nyskapande serum endast på rekommendationer från vänner från beprövade kinesiska säljare.

Recensioner om verktyget Andrea bekräftar effektiviteten hos kinesisk växtbaserad produkt. Många har noterat att håret verkligen växer snabbare. Mirakulös emulsion - ett utmärkt verktyg för att återställa hårets kvalitet.

Lär dig om effektiv anti-skallighet hos kvinnor.

Vad ska man göra om håret går sönder? Svaret finns på den här sidan.

På http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/d3.html, läs om fördelarna och användningen av vitamin D3 för hälsosamt hårglans.

För att förbättra effekten, använd naturligt serum med en mezoroller. Manuell rullning accelererar absorptionen av näringsämnen i huden, påverkar vissa punkter, som i en akupunktursession. Tunna nålar masserar huvudet, förbättrar blodcirkulationen. Håråtervinning serum plus hem mesotherapy är en effektiv tandem i kampen för hårets skönhet.

En unik kombination av naturliga extrakt, biologiskt aktiva substanser har en positiv effekt på huden och stavarna. Även om i 3 månader har håret inte vuxit tillbaka, som om en våg av en trollstav visar den helande effekten.

Användbar information om Andrea-serum i följande video:

Andrea, serum för hårväxt

Andrea - ett verktyg som förbättrar utseendet avsevärt och stärker ditt hårs hälsa. Läkemedlet ger accelererad tillväxt och återställande av skadade områden. Serum är i stor efterfrågan bland japanska tjejer. Kompositionen använder endast naturliga ingredienser, så säkerheten garanteras. Verktyget skyddar mot håravfall, fuktar djupt och stärker håret. Hårstyling blir enkelt och enkelt, och hälsosam glans återvänder till håret!

Registrera för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Vid 26 började håret falla ut - genetik. Jag bestämde mig för att prova detta serum. Tillsätt 3 ml serum per 100 ml schampo och tvätta huvudet dagligen med denna blandning. Efter 3 månader slutade håret helt och hållet, håret blev tjockare. Jag är mycket nöjd, även om det är svårt att bekämpa genetiken. Jag beställde 3 fler paket, jag kommer regelbundet använda den.

Serum fungerar verkligen! Jag lägger till det i balsammen eller i masken och använder den var 3-4 dagar. Utseende fluff, hår började växa snabbare, istället för standard 1,5 cm per månad växer 3. Jag är bara glad! Slutligen kunde jag gå över min "kritiska" hårlängd. Jag beställde 2 fler förpackningar, jag vill ha långt hår!

Jag använder serummet är inte riktigt meningsfullt och jag smörjer deras ögonbryn. Flaskan är väldigt liten, så jag kan inte ens föreställa mig hur man översätter den till hår.
Kampen för vackra ögonbryn började i min ungdom, plågade dem dumt i en tråd, så när modet kom tillbaka till "en naturlig stil" började jag växa dem. Tyvärr har de i många år tunnat, nu återställer jag så mycket jag kan. Detta serum för mig är en frälsning. Jag brukar applicera en bomullspinne innan du lägger mig, det är inte fet, tack vare dess naturliga sammansättning är det helt säkert för huden.
Innan du börjar använda aktivt, utförde jag ett allergitest, vilket inte räcker till. Jag satte en droppe till höger längs pannan och väntade, inget hände mig. Därefter började jag ansöka utan rädsla och flera gånger om dagen. Efter ett par veckor märkte hon att håren började bryta igenom där de inte hade varit där länge.
De första två månaderna av skådespelet, förstås, inte för svag hjärta. Han räddade sig med en penna. Men nu kan jag skryta med vackra, jämnt och viktigast vida kanter, som jag bara rätta med penna eller henna. Serum hjälpte mig, glad med köpet, från mig Pyaterochka!

Nu använder jag den tredje burken, för jag kan inte vänta med att uppnå mitt gamla drömhår i midjan. Detta serum har en bra effekt på tillväxten, håret börjar växa snabbare, så att skära av de splittrade ändarna i salongen förstör inte stämningen. Om tidigare på en månad växte håret med 2-3 cm, sedan nu 4 cm - garanterat. I allmänhet effektiv.
Men det finns ett antal nyanser: håret från serumet blir smutsigt snabbare och då är det inte lätt att tvätta av resterna, och att gå med ett "tjockt" huvud är ful. Men dessa negativa punkter är obetydliga jämfört med effektivitet, så det är definitivt 5.

Hoppas att vården inte behöver tvättas. Men serumet visade sig vara mycket oljigt, om det applicerades på hårrötterna och sedan inte tvättades av, blir håret oljigt och ser orubbligt ut. Därför har jag råd att bara använda serumet på kvällen, före sänggåendet, och på morgonen tar jag en dusch och tvättar allt som finns kvar på mitt hår.

Det är mycket lättare att lägga håret efter serum, när det tvättas och torkas skiner det vackert, det ser levande och friskt ut. regrown rötter, måste vara vacker igen. Nu planerar jag att göra färgen så nära som möjligt till min ursprungliga hårfärg för att inte färga mitt hår så ofta. En månad har gått, och jag har redan använt tre flaskor serum, så jag kan inte säga att medlen är ekonomisk. Det förbrukas väldigt snabbt. Förfarandet behöver antagligen en tiondel av en flaska, så att alla rötterna i håret kan smörjas ordentligt.

Om du använder proceduren ansvarsfullt och använder regelbundet kommer effekten att vara som min. Men jag säger genast att det nästan inte finns något resultat från en flaska.

Efter födseln föll håret bara från huvudet, skalliga fläckar dök upp, varje gång hon grät när hon kammade håret. Jag använde en blandning av serum och schampo i nästan ett halvt år, under vilken tid mina hår inte bara var stoppade, men det fanns också en underrock, de nästan fulla smällen hade vuxit! Jag är glad att jag hittade det här verktyget på Internet.

Mitt hår har redan sett en massa saker, inkl. och serum Andrea. Jag gillade resultatet av användningen, men det fixades närmare slutet av den andra flaskan av detta mirakelmedel. Jag beställde tre av aktierna på en gång, så jag hade tillräckligt länge. De viktigaste aktiva ingredienserna: ingefära, ginseng, fleece-blomma. Vätskan är som lite vatten, det luktar fint, men inte ingefära alls, men det förklaras här som den främsta! Används endast med schampo. Kapala enligt anvisningarna. Det fanns inget obehag. Bara shampoo konsistensen blev mer flytande, men det skummade ibland bättre. Det var nog att tvätta huvudet för en gång (det var alltid nödvändigt att skaka två gånger före). Jag avslutade den första burken av kärnan i ungefär en månad. Håret tjocknade inte, men den totala förlusten upphörde. En annan månad plus en burk Andrea och jag såg riktiga resultat - tjocklek, styrka och minsta håravfall (endast inom den biologiska normen). Bara några få hår kvarstår på kammen, vilket är en bra indikator. Nu tog jag en paus, jag vill inte att mitt hår ska vänja sig på verktyget. Jag hoppas på Andreas kumulativa effekt, och så får vi se!

Serum "Andrea" är mycket bra. Tack vare henne slutade hon använda balm. Så blev håret mjukt, kammat väl och drog inte. Drogen kommer i en liten flaska. Det är med en dispenser, så det är ganska bekvämt att använda den. I schampot dropp inte, som alla gillar att göra. Mitt huvud och jag lägger till 4-5 droppar till min handflata varje gång och tvål det vidare.

Jag märkte att schampon från detta skum är mycket bättre. Medlet har ingen lukt, jag gillar det. Första gången blir huvudet snabbt tjockt, du måste tvätta det ofta. Sedan blir håret vant vid serumet. Jag gillar verktyget, flaskan var tillräckligt för 3 månader.

Flaskan är liten, inuti 20 ml. Jo själv ser han sig oattraktiv. Inskriptionerna är alla på kinesiska och ganska lite på engelska. Konsistensmedel som sirap, inte särskilt flytande. Det luktar väldigt trevligt och inte alls ingefära, men någon form av ört-mintcocktail. Jag gillade det! Viktigast är ansökan mycket enkel.
Tillsätt 44-60 droppar på en flaska schampo (250 ml) och blanda allt bra. Ingen speciell åtgärd behövs. Tvätta bara mitt huvud med detta schampo och vänta på resultatet! Och det kommer efter 2 veckors användning. Mitt hår slutade verkligen att falla ut så mycket som tidigare. Tillämpas 2 månader i rad. Nu tar jag en paus, det vill säga jag byter schampo och lägger inte till Andreas serum till det, liksom ett andningshår. Specifikt märkte hårets tillväxt inte, men de började falla mycket ut (.) Mindre! Håret efter applicering av en sådan laddad schampo ser färsk 2 dagar. Jag tvättar vanligen dem 2 gånger i veckan. I grund och botten bra.

Jag är säker på att jag kommer att beställa serumet mer än en gång! Priset och resultatet jag fick från produkten är tilltalande!

Jag har använt serum i tre veckor nu, jag kan inte säga att mitt hår har börjat växa rakt, en fluff dykt upp över pannan, men i allmänhet är hårets längd fortfarande densamma. Jag tror att vi måste fortsätta använda det och titta på resultatet. Flaskan är liten, så jag skakar på varje droppe. Generellt är ansökningsförfarandet mycket svårt. Vi måste ta en kam med små tänder, kamma genom håret, dela dem i rader och belägga varje hårrad vid roten. Om vi ​​anser att flaskan är liten är det uppenbart att det inte kommer att räcka för länge. Jag löper ut ur det, men det finns nästan inget resultat. I utseendet i flaskan skakar någon slags smör, som en tvåfas, före användning, jag skakar flaskan för att blanda skikten. Det luktar av eterisk olja, ganska blomma. Sammansättningen hittades inte någonstans, men allt verkar vara naturligt och fördelaktigt för håret. Det faktum att de unga håren verkade uppmuntrande, men i allmänhet väntade på något annorlunda resultat. Faktum är att många skriver att en månad växer i en månad, men du måste vara lite ur huvudet för att tro, och jag trodde det naivt. I allmänhet ser jag på vad som händer nästa men hittills är jag inte särskilt nöjd med resultaten. Flaskan är över, men jag förstår fortfarande inte om det finns en effekt.

Jag beställde olja av Andrea slumpmässigt bland de heliga, som jag hade experimenterat med hår restaurering framför honom, och nästan ingenting hjälpte mig. Och här så ljuvt pris, lite mer än $ 1,5, hur man inte får. En liten, lättförkrympad låda med en 20 ml glasburk kom till mig. Information är bara ett minimum, och inte ett ord på ryska!
Först var hon arg och gick sedan och tittade på nätet, hur man ansöker det. På en standardflaska med schampo i 200 ml behöver du 6 droppar serum. Jag erkänner ärligt, jag dricker ett par droppar :)) Men flaskan varar mycket länge, konsumtionen är mycket ekonomisk. Även om jag också läste att det öppna verktyget kan användas i högst 4 månader, så lägger jag till Andrea också på hårmaskorna. Faktum är att jag har en 2-månaders systematisk användning: Håret växer med 3,5 (.) Centimeter, vilket faller flera gånger mindre. De ser mycket hälsosammare ut, i solen skiner vackert.

Blev lydig, kammade ett nöje. Förutom den regrowna längden har en underrock bildats - på pannan och templen, d.v.s. gick stimulering av tillväxten av nya hår. Effekten visade sig precis som i reklam, hon förväntade sig inte det. Om jag inte hade försökt det på mig själv, och jag skulle inte ha trott det alls. Nu väntar jag på den andra flaskan, jag fortsätter att behandla håret.

Ingen har ställt frågor än. Din fråga kommer att vara den första!Nästa Artikel
Läkemedel för behandling av mjäll