Torrt och sprött hår är inte ett problem. Vi väljer produkter för torrt hår


Moderna flickor upplever oftast problemet med torrt hår, även friskt hår ser ibland ut slö, har inte elasticitet och glans, och det här är huvudtegen på torrt hår. Torrt hår kan vara av två typer: torrt hår och torr hårbotten och torrt hår, och vid rötterna är utsatta för fett, det är den här typen som oftast förekommer. Minskade ferritinnivåer, vitaminbrist (särskilt grupp B), mikrodelar, otillräckligt vattenintag, felaktig näring, felaktigt utvalda hårprodukter kan orsaka torrt hår. Om du börjar kämpa med torrt hår behöver du inte bara hitta speciella produkter för torrt hår, a och granska de allmänna principerna för hårvård.

Först och främst bör du titta på din tallrik, för det är den del av vårt hårets tillstånd som beror på det. Håret behöver protein dagligen, B-vitaminer, fettsyror, omega-3, fibrer, vitaminer A, E, C, D. I artikeln Produkter som är nödvändiga för hårväxt och hälsa kan du läsa i detalj om de produkter som vårt hår behöver varje dag och baserat på dem att skapa en meny för sig själva.

Hur mycket har det redan sagts om vikten av dricksvatten, men jag upprepar fortfarande att du behöver dricka rent vatten varje dag, experter rekommenderar 30 ml. vatten per 1 kg. vikt - detta är den optimala dagliga vattenhastigheten för människor. Av mig märker jag att om jag dricker lite vatten, reflekterar det omedelbart på huden och håret.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Glöm inte komplexa vitaminer, kosttillskott som hjälper håret att växa starkt och friskt i början. Biotin och andra B-vitaminer, järn, zink, magnesium, omega-3, kollagen är avgörande för håret, de kan vara i ett komplex eller du kan köpa varje objekt separat. Ibland är det nödvändigt att tillgripa probiotika för att justera arbetet i mag-tarmkanalen, då kommer vitaminerna att jämställas bättre.

Välj själv en högkvalitativ kam, i själva verket är det mycket beroende av det på vägen till friskt och vackert hår. Torrt hår är benägen att haka ihop, så du måste ha en kam som kan hantera den här uppgiften, till exempel Tangle Teezer. Komba inte heller vått hår, det är bättre att kamma håret innan du tvättar huvudet, så efter tvätt kommer det inte vara så rörigt. Försök att inte vrida eller gnugga det tvättade håret, och smutta lite med en handduk.

Om håret är långt är det bättre att fläta det, speciellt på natten. Använd inte tunna elastiska band och metall hårnålar, de dra starkt håret och de kan bryta av.

Naturliga oljor är mycket bra för att ta hand om torrt hår: argan, avokado, linfrö, kokosnöt, kakao, jojoba, broccoli, olivolja, kamelia, sesam. Oljor kan läggas till hemmagjorda hårmaskor, en varm wrap kan appliceras eller helt enkelt appliceras på håret i sin rena form.

I en av artiklarna har vi samlat in de bästa hemmagjorda maskerna för torrt hår, vilket du kan se här.

Daglig vård för torrt hår spelar en nyckelroll i restaureringen, så jag föreslår att jag överväger de grundläggande sätten för torrt hår.

Hur man väljer ett schampo för torrt hår

Väljer ett schampo för torrt hår, men vi får inte glömma det schampo, vi måste först välja vilken typ av hårbotten. Men om håret är torrt måste du också ha ett schampo för torrt hår eller regenerering.

Även om håret är torrt, glöm inte bort djupt rengöringsschampo, det borde vara av någon typ av hår, eftersom det djupt rengör hårbotten och håret av ackumulerade silikoner, stylingprodukter och andra föroreningar, liksom det är oumbärligt om du använder oljor.

Så vi kom fram till att det ska finnas flera schampon i vårt arsenal: använd djupt rengöringsschampo en gång vartannat vecka och alternativt schampo för torrt hår med ett schampo som passar hårbotten, så att du ska bibehålla en balans i vården: se efter långt hår och glöm inte bort hårbotten.

Hydrating Shampoo Revlon Professional Interactive Hydra Rescue Shampoo

Shampoo hjälper till att klara problemet med utarmat torrt hår, på grund av sin unika sammansättning ger shampooen maximal hydratisering och näring, återställer skadat hår, vilket eliminerar deras skörhet och blekning.

Nourishing Shampoo för torrt hår L'Oreal Professionnel Intense Repair Shampoo

Masker, balsam för torrt hår

Jag är för att inte behöva spendera stora pengar på luftkonditionering, det är bättre att köpa en mask från en bra professionell serie. Eftersom balsam inte fungerar för att förbättra hårets tillstånd, är dess huvuduppgift att släta hårvågorna, efter att ha shampat och lindrat skrapan, så att du säkert kan välja balsam som är märkt fuktgivande eller vitaliserande eller närande. Men valet av masken bör närmar sig mer ansvarsfullt.

Nutritious Kerastase Elixir Ultime Vacker oljemaskermask

Maskan har en djup regenererande och närande effekt på håret, vilket ger en brist på glans, väsentligen utjämnar den och normaliserar också den naturliga hydrobalansen. Maskinkomponenterna kan penetrera de djupa skikten av skadat hår, återställa dem, samt eliminera de splittrade ändarna i några få applikationer.

Mask för torrt och skadat hår "Emerald Tuscan" Planeta Organica Toscana Hair Mask

Mask för torrt och skadat hår med organiska oljor av de bästa sorterna av olivolja och druvfrö, som är kända för sina starka och fuktgivande egenskaper, som innehåller oljesyra och vitamin E, masken ger näring och återställer håret från insidan, fyller dem med styrka, elasticitet och glans.

Hårmask med Shea Butter och Avocado Brelil Numero Nourishing Cream Med Shea Butter

Maskens huvudämnen närmar sig och återställer krullarna, läker skador, fuktar och gör strängarna lydiga. Som ett resultat blir krullarna starka, silkeslen, elastiska, lätta att kamma. Håret blir av med ömhet och exfoliating tips.

Mask på basis av Orofluido Maskoljor

Maskinkompositionen innehåller naturliga organiska oljor som är fördelaktiga för hårlinse, argan och tsiperusolja. På grund av en så genomtänkt och balanserad komposition, återställer masken intensivt håret och skyddar det mot yttre faktorer.

Hårmask: Fuktgivande och näring Revlon Professional Pro You Nutritive Mask

Tack vare de unika aktiva ingredienserna fuktar, skyddar och skyddar håret håret, vilket gör det glänsande, mjukt och hälsosamt, och hjälper också till att bekämpa negativa faktorer, återställa skadad hårstruktur och skydda den mot ytterligare skador.

Odelbara torra hårprodukter

Odelbara medel för olja, serum, krämer, vätskor, kristaller, spray - ett viktigt steg i vården av torrt hår. Med hjälp får håret omedelbar glans, mjukhet, elasticitet och vackert utseende. Sådana produkter innehåller oljor, silikoner, och de arbetar huvudsakligen med kosmetisk effekt och inte på terapeutisk nivå.

Kerastase Elixir Ultime Mångsidig Beautifying Oljebårolja

Moisturizing Hair Cream Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Spray-care för hår Estel Professional Versus Winter Curex

Näringsrikt serum för hårglans Revlon Professional Pro Du Shine Seal

Fuktgivande serum LOreal Professionnel Absolut Repair Lipidium Nourishing Serum

Valet av termiskt skydd för torrt hår

Med torrt hår är det önskvärt att eliminera eller minimera användningen av hårtork, strykning, men om det inte fungerar, måste du använda ett bra termiskt skydd: kräm, spray eller olja som inte tillåter håret att överhettas. Torka inte håret med för varmt luft och mycket nära håret, till exempel, du kan torka håret någonstans 80% och låt det torka naturligt.

Om håret är torrt är det bättre att föredra termiskt skydd i form av en kräm, eftersom sprayen innehåller mer alkohol.

Termoskyddande serum för hår Kaaral Style Perfetto Cristalli Värmeskyddsserum

Indola Innova Inställning Termisk Protector Smörjning Termisk Hot-Layer Protector

6 bästa outplånliga håroljor

Oplösta oljor - en av de mest populära produkterna för hårvård längs hela längden. Tjejer älskar dessa produkter för en uttalad kosmetisk effekt, användarvänlighet och bekväm kompakt förpackning. Särskilt bra kommer sådana oljor att passa ägare av torra, splittrade, brända, porösa, tjocka, färgade och tunna hår.

Hur gör outplånlig olja

För att undvika besvikelse måste du först och främst förstå att de outplånliga kosmetiska oljorna endast ger visuell grooming. För behandling och återställande av hår är de inte avsedda, men som ett profylaktiskt medel - bara perfekt.

I regel är i första hand i sammansättningen av sådana produkter silikoner, och tack vare deras omslutningsförmåga är det de som jämnar håret, ger dem skrynklig jämnhet, silkesmjukhet och glans, tar bort elektrifiering. Dessutom kan silikoner hjälpa andra komponenter att fördelas jämnt längs längden.

Den andra obligatoriska ingrediensen är direkt grundläggande naturliga oljor, av vilka det kan finnas flera. De ger näring och fuktar håret, gör det mer lydigt, förbättrar den naturliga utstrålningen, minskar torkarnas torrhet, tillåter klippningen efter att ha klippt längre för att hålla sig levande och fräsch.

Tillverkarna mättar också produkterna med ytterligare tillsatser - vitaminer, etrar, solskyddsmedel, speciella pärlemorskpigment för en mer glansig glans.

Funktioner vid användning av outplånliga oljor

Under inga omständigheter appliceras sådana oljor på hårrötterna och hårbotten! Detta kan leda till blockering av porer och förhindra att syre i rätt mängd kommer till lamporna.

Dessutom är det nödvändigt att följa dosen - det är lätt att överdriva oljan med outplånlig olja, och i stället för de snygga krullarna för att få de feta hängande fettisarna. Vanligtvis tar det två eller tre klick på pumpen, men här beror allt på hårets typ och längd och graden av skada. Varje tjej kommer att få ett försök att bestämma sin individuella engångsandel av fonderna.

Silikonoljor fördelas längs ungefär från mitten av vått eller torrt hår, rör sig mot spetsarna och uppmärksammar dem. Du kan förvärma massan något i handflatorna.

Och för att bestämma vilken tillverkares olja som bör föredras, kommer vårt betyg på de bästa outplånliga håroljorna, baserat på expertrecensioner och recensioner från vanliga användare, att hjälpa dig.

De bästa outplånliga hårprodukterna enligt våra bloggare!

Den här gången talar vi om outplånliga hårprodukter i vår redan traditionella "Mastkhev" -rubrik.

Nu representeras marknaden av en stor mängd "tvätt": en mängd olika oljor, serum, serum, sprayer. Målet med alla är detsamma - att släta håret, ge det glans och förhindra tvärsnittet av spetsarna. Men hur man reda på vilken produkt som är bättre och vad är perfekt för ditt hår?

Våra bloggare kommer att berätta vilka oljor och serum som föredras och anses vara favoriter.

Jag bekänner att jag inte är en fan (därför inte en bra expert) på sådant sätt, men det finns en plats i min hårvård. Från allt jag hade, kommer jag att markera två:

1. Giovanni, Frizz Gone, Super Smoothing, Anti-Frizz Hair Serum från Iherb Store (kanske du hittar det i våra nätbutiker)

Det är hennes preferens, för Hon ordnade mig i alla avseenden. Jag har tunn, lång, tunn hår. Och det är viktigt att sådana produkter inte har överdriven tung viktning, att håret inte verkar fet och ännu mindre voluminöst än det är.

Förpackningen är trevlig och bekväm - en liten flaska med en pumpdispenser.

Kompositionen är också lika. Silikoner finns naturligtvis (två i de första ställena), men förutom dem finns också användbara extrakt och vitaminer. Sammansättningen är enligt min mening bättre än för många liknande produkter.

Cyclopentasiloxane, dimetikon, tokoferol (vitamin E), pantenol (pro-vitamin B5), doft (inkluderar eteriska oljor), * eschscholtzia californica bladextrakt, * Urtica dioica (nässla) extrakt * rosa canina (nypon) fruktextrakt, * rosmarinus officinalis (rosmarin) löv extrakt, * citrus aurantium bergamia (vild bergamot) frukt extrakt.

Serumet är transparent, inte flytande, "oljig-silikon" vid beröring. Det känns emellertid inte på håret. Jag använder den som andra liknande: Jag gnuggar lite pengar på mina händer och applicerar det på vått hår (för längd).

Giovanni Frizz Be Gone perfekt jämnar hår, lämnar dem smulig, "masker" och torrsektionsändar, ger håret en vacker lyster och lyster närvarande. Ja, jag, en älskare av organics, tillgripa sådana saker. men vad man ska göra när man verkligen vill ha håret att se mer imponerande ut.

Jag gillar att Giovanni inte väger ner håret, och nästa dag ser de inte smutsiga ut.

Priset verkar ganska normalt (förresten är flödeshastigheten mycket ekonomisk, och det räcker för länge). Volym 81 ml. Priset är endast $ 6,5 (för närvarande ca 400r).

Länk till Giovanni serum, Frizz Be Gone.

Det andra serumet, som jag också gillar:

Elixir för hår Biopoint Orofluido

Ett mycket populärt verktyg, och jag ska kortfattat lyfta fram de viktigaste punkterna.

Designen är väldigt attraktiv - en glasflaska med en svart hatt. Men det finns ingen automater här, och för mig är det fortfarande en liten minus, för Det är mindre bekvämt att använda (och det var långt ifrån omedelbart möjligt att anpassa sig för att få den önskade delen).

Cyklotetrasiloxan, Dimethiconol, Argania Spinosa Kärnolja, Cyperns esculentus Root olja, isopropylpalmitat, Linum usitatissimum (Linfrö) fröolja, BHA, bensofenon-3, Parfum, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene karboxaldehyd, CI 47000, CI 26100

Vid beröring är elixiren också fet, gles och lös. Jag använder samma mönster som Giovanni - Jag applicerar det på min handflata, och sedan på vått hår (tillverkaren anger två sätt - vått och torrt hår).

Elixiren är faktiskt lätt (det verkar för mig, lättare än många silikonserum) och är perfekt för fint hår. Som i fallet med Giovanni, kan du inte vara rädd för att de kommer att se ut fett eller vissnar. Håret är slät, vacker glans och ligger perfekt - "hår till hår".

Också, jag kan inte låta bli att notera smaken. Många är galen på honom, men för mig verkar han bara intressant och roligt. Orientalisk arom, vanilj, bärnsten och något ömt (jag kan inte beskriva det).

Båda serum är enligt min uppgift värdig uppmärksamhet. Låt mig påminna dig om att jag har tunt, mjukt hår och dessa verktyg passar dem väldigt bra.

Om L'Oreal Elseve Dual Serum för hårändarna som jag hade känt länge, men på något sätt ignorerade jag det. Men för en tid sedan kom min favorit Avon-serum till ett slut, och jag bestämde mig för att "prova något nytt."

Ett intressant format: två vätskor - rött och transparent, som bara är blandade på armen. Trevlig arom, som dock är helt diskret. Men det viktigaste är naturligtvis effekten av: serum väl stöder ändarna av hår i gott skick, tack vare sin "silikonistoy" konsistens, med (till ett rimligt dos) ger inte en slarvig ovårdade hår. Jag använder det ofta på vått hår före styling, och jag noterar med glädje mjukheten i vanligtvis torra tips. Definitivt repetera köpet!

Lena (Ligea)

Jag hade alltid tunt och sprött hår, även i barndomen, när jag inte använde olika stylers var spetsavsnittet mitt konstanta huvudvärk. Och kamma hår med tårar och oförmåga att växa långt, intakt hår. Jag led och blev upprörd tills flera otrevliga oljor och vassle visade sig i mitt liv. Naturligtvis de inte gör mitt hår tjock och lyxig, men bli av med många problem, i alla fall, vad är "kluvna toppar" Jag hade glömt, trots det faktum att färg, styling och andra experiment jag nu tydligt skapar mer stress för ditt hår.

Jag har alltid värt några "nesmyvashek" på hyllan i badrummet, men eftersom vi Masthev ämne, så jag kommer att belysa bara en, eftersom jag tror att det mångsidiga och lämpar sig för alla typer av hår.

Macadamia Healing Oil Treatment Hair Oil

När denna linje bara kom in på marknaden och skapade mycket ljud, gav jag också upp för den allmänna spänningen och försökte nästan alla produkter. Men jag producerade inget speciellt intryck på mig, varken schampon eller masker, men jag gillade verkligen oljan. Min första flaska var ganska liten. Det är för övrigt väldigt bekvämt. I intervallet finns det olika volymer, med början på 10 ml, kan du köpa en miniatyr först.

Alla dessa oljor är mycket lika, och spetsarna hos kompositionen (silikoner och något mineral naturliga oljor) och effekt (slät, lätta kamning, förläna glans), så väljer nog den mest svåraste. Och ändå älskar jag särskilt denna Macadamia Healing Oil, som i alla avseenden gör den till en ledare. Bra komposition med anständigt macadamiaoljainnehåll.

Cyclopentasiloxan, Dimethicon, Sydafrika

Det känns även taktilt, om andra serum är mycket hala och uppenbarligen silikon, så är denna olja tjock, flyktig och utan karakteristiska hala egenskaper. Efter andra liknande produkter har jag fortfarande en obehaglig film på mina händer, som bara tvättas med tvål och denna olja absorberas i huden (väl respektive i håret).

Som jag skrev ovan, är mitt hår tunn, det är mycket lätt perepitat, tyngre, och många silikon nesmyvashki med regelbunden användning motsatt effekt: i stället för mjuk glänsande slät hår får jag tråkig eleganta hopslingrade trådar. Det finns inga sådana problem med denna olja (naturligtvis, om du använder det klokt och inte lägger ett extra belopp). Håret förblir livligt, voluminöst, men samtidigt ser du väl preparerat och inte trycker på. Tja, kanske det mest uppenbara pluset är att detta serum har en kumulativ effekt, över tiden blir håret mer elastiskt, mjukt och ändarna håller sig i gott skick mycket längre. Så för de som växer hår, kommer denna olja att vara en stor hjälpare.

Denna olja säljs i olika kvantiteter, från 10 till 125 ml, och du kan köpa ett litet urval först. Du kan till exempel köpa i butiken roskosmetika.ru, där det finns alla tillgängliga alternativ.

Vatten för att återställa skadat hår Shiseido Tsubaki

Med nesmyvashkoy från Shiseido träffades nästan två år sedan, helt av en slump, när hon först dök upp på hyllorna, priset var utrymmet - mer än tusen rubel per en flaska på 250 ml. Jag kunde inte hitta några recensioner på internet och köpte på egen risk (för att jag känner till Tubaki bra, inte en enda produkt som jag tidigare hade kontaktat).
Och mitt hår blev kär i honom.
Jag har nyligen även spillts och mitt hår med schampo bara poäng i mask / luftkonditionering, för efter en dusch jag har ett berg av eventuella serum och nesmyvashek. Jag förstår att detta är omöjligt, men jag kan inte göra någonting med mig själv. Och nu är den vita flaskan från SHISEIDO min mest lojala assistent. Efter honom är håret lydigt, direkt "lev" och återställt. Även när mitt hår är rakt helt torrt - kommer denna nesmyvashka att återställa varje hår från rötterna till de allra bästa spetsarna.

Och smaken. mmm.. en separat sång! Bedövning, ljus och blommig (på grund av kameliaolja), det är kvar på håret under mycket lång tid och stör mig inte alls.
Den enda nackdelen är en mycket oekonomisk användning, men en praktisk dispenser. Med daglig användning av en sådan flaska är det tillräckligt för ungefär en månad.

Pris: ca 1200 rubel i letual.

Jag har mycket styggt, tunt, poröst hår. Och nu är de också väldigt bortskämd på tips (av den mörka färgen inte passera utan konsekvenser), så jag inte nesmyvashek inte, ensam salvor och masker misslyckas, naturligtvis. Jag har redan försökt mycket, har ännu inte bestämt vad som passar mig bättre - krämbaserade eller oljebaserade produkter.
För tillfället har jag två produkter i min vanliga vård, dessa outplånliga kakor är nu min favorit.

Så, denna oljelixir av Orofluido, som jag köper för andra gången och köper igen, är den bästa oljan jag någonsin har haft. För det första har den en lyxig doft. Ingen skojar, han är gudomlig! Den unika, fantastiska duetten av ädel vanilj och bärnsten, på håret håller länge och driver dig verkligen galen. Nej, inte trött, men jag har använt denna olja i mer än ett år. Tja, och för det andra, när det gäller vårdegenskaperna, så är allt på nivån. Olja skapar inga onaturliga mirakel, men det mjukar definitivt, mjukar och lägger till glans. Hår med honom mer välskötta, effekten är märkbar (speciellt taktil). Hans flaska är ovanlig - tjockt glas och utan en dispenser, men du vänjer sig vid det här formatet och det är inte irriterande alls. Dess konsistens är tjock, men smidig, det gör inte håret fett alls och gör det inte torrt nästa dag efter användning. Konsumeras ekonomiskt, jag har ett par droppar på min axellängdshår.

Som en del av organiskt komplement varandra och silikoner och naturliga oljor. Enkelt uttryckt är kompositionen inte något fantastiskt, men det finns tillräckligt med vad som är nödvändigt för skadat hår.

Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa Kärnolja, Cyperns esculentus Root olja, Parfum, isopropylpalmitat, Linum usitatissimum (Linfrö) fröolja, bensofenon-3, BHA, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene karboxaldehyd, CI 47000, CI 26100

3 volymer presenteras - 25, 50 och 100 ml. Priserna är förresten relativt normala, allt från 520 till 1 500 rubel. Billiga olja kan inte kallas, men en sak motiverar sig;).

Min andra dagliga behandling är Kerastase Nectar Thermique termiskt skydd.

Priset på ett 150 ml rör är ca 2000 rubel, men det är mycket ekonomiskt. Jag vet inte om det någonsin kommer att sluta?

Den har en trevlig krämig konsistens, en lätt, kosmetisk diskret arom. Jag använder en ärt av pengar i min längd, fördelar den till mitt våta hår före torkning, jag har aldrig haft feta istappar eller något liknande.

Jag använder det självklart mer än sex månader och brukar ofta missbruka krulljärnet, mitt hår blir inte sämre, från vilket jag konstaterar att verktyget fungerar.

Dessutom mjukar och diskuterar håret väl. Även nu är mitt hår redan använt, förmodligen, nu har jag ingen disciplin :).

Kompositionen motiverar inte priset, enligt min mening, men det fungerar detsamma!

Aqua, C13-16 isoparaffin, propylenglykol, Dimethicone, fenoxietanol, Peg / Ppg-17/18 Dimetikon, Trietanolamin, Carbomer, potatisstärkelse Modifierad, Behentrimonium Klorid, hydroxipropylguar, Polyquatemium-4, Methylparaben, amodimetikon, bensofenon-4, Linalool, butylfenyl Methylpropional, hexyl Cinnamal, bensylsalicylat, Trideceth-6, Citronellol, Xylos, Alpha-Isomethyl jonon, bensylalkohol, Hydroxycitronellal, Kumarin, limonen, cetrimoniumklorid, Royal Jelly Extrahera, Parfum.

Generellt är en trevlig, om än inte ett dyrt verktyg. I allmänhet hörde jag att L'OREAL Professional har ett verktyg med en liknande komposition till ett överkomligt pris, jag är nu nyfiken på att försöka.

Ibland använder jag det separat (men jag saknar sällan termiskt skydd), och oftare tillsammans - första värmebeskydd och sedan olja på något torkat hår.

Båda verktygen är fria att ge råd, jag är mycket nöjd med dem och använder dem med glädje.

Jag har två favorithårprodukter: en blev en av misstag, den andra köpte en andra gång. Låt oss börja med den beprövade användningen av ett husdjur i tre år, vilket jag aldrig kommer att ändra, jag råder alla och donerar (jag har redan planterat tre personer).

Flytande kristaller Konstant DELIGHT

Naturligtvis lockar namnet - "flytande kristaller". Omedelbart tror jag att du kommer att lägga på ditt hår - och omedelbart kommer tusentals diamanter att glittras. Men nej, killar, det är en något annorlunda mekaniker. Namnet är enligt min mening samma marknadsföringskamp som till exempel "krämer med värdefulla oljor". Tillverkare som kallar liknande produkter bara vätskor, som det är, fungerar, tror jag, mer ärligt. Tja, det handlar inte om marknadsföring.

Flytande kristaller är en klar hala vätska, som mest påminner om dem, hum. Väl-du-förstår-för-silikon silikonfett. Det används för att underlätta glidning av hår, för att minska deras friktion mot varandra, för att ge jämnhet och på grund av detta - glans.

Det rekommenderas att sätta på fuktigt hår efter att ha tvättat några droppar, torka sedan. Jag satte två "droppar" sätt - två pressar till pumpen (förresten, är det mycket bekvämt) - palm, gnuggar, då jag tillbringar dessa palmer längs med hårstråna och förstå. Ofta appliceras jag på vått, men ibland på torrt hår.

Vätska siktar lätt att kamma, ger jämnhet och glans utan att offra volymen. När det appliceras på vått hår är resultatet bättre än vid applicering på torrt hår. Vätska sparar tid mycket bra - om du är för lat för att applicera en balsam på ditt hår, kommer det att mjukna dem och skydda dem mot brott.

Och den flytande Constant DELIGHT har en ovanlig och trevlig doft som påminner om lukten av en söt mogen melon.

Jag köpte produkten på en professionell kosmetikaffär för frisörer och salonger. Volym 80 ml, pris ca 650 rubel (uppdaterad version). Konsumeras mycket ekonomiskt - jag har tillräckligt med flaska i ett år.

Spray för hår Egomania Professional Bländande glans för att lägga till glans till hår

Och här är vi inte längre en vätska, men en spray. Konsistensen - som vatten. Det har, ja, bara väldigt trevlig lukt av söt, lockande kvinnlig parfym. Tyvärr fortsätter denna lukt inte på håret. Efter applicering av sprayen på håret förblir ljus parfymspår, lukten av rent, nyvasket hår.

Tillverkaren rekommenderar att sprayen appliceras på fuktigt hår före styling. Baserat på min erfarenhet skulle jag förtydliga följande:

- Spray bör appliceras endast på rent, vått hår! När det appliceras på torrt hår, blir det oregelbundet i feta istappar, oljepåverkan känns tydligt på håret

- 5-6 puffar räcker för långt hår (7 är maximalt, mer är redan överkill och igen fett)

- Efter applicering av håret är det bra att kombinera eller börja styla direkt - på så sätt är det bättre fördelat och effekten av hälsosam glans ökar hundra gånger.

Hans hår med honom trivs verkligen med vackra soliga tints, ger intrycket av frisk och välskött. Sprayen visade sig mycket bra på vintern när jag färgade mitt hår med en Tonic torkning.

Det bästa är att sprayen inte bara har en visuell kosmetisk effekt. Den innehåller mycket oljor (solros, druvfrö, jojoba), vitamin C. Hår efter en spray är mjukare, livlig, mjuk. Ibland är jag även lat att applicera balmspray och så bra copes. Men på vintern är det bättre att stärka näringen med balsam och masker - trots allt, kall, torr luft, friktion mot kläder. Men för sommaren är sprayen bara ett oumbärligt universalmedel för hårvård.

Volym 125 ml. Priset är ca 1150 rubel. På grund av den ekonomiska konsumtionen kommer det att räcka mycket länge (jag har använt det i nästan ett år, och jag har utnyttjat hälften av det, även om jag inte tillämpar det varje dag).

Sammanfattningsvis skulle jag säga att outplånliga medel är ett bra val för flickor som är lat i att ta hand om sitt hår, som jag, och för dem som har maniachit genom håret. De kan både ersätta och komplettera balsams och masker.

P.S. Och den aktiva användningen av outplånliga produkter kräver hård rengöring av hår från tid till annan, så det är väldigt bra att få ett speciellt schampo för detta.

Från redaktören. Som vanligt finns det inga fall i våra preferenser :). Endast Elixir för Orofluido hår kan kallas en favorit. Men det här är inte förvånande, vi själva är olika, typen av hår och kraven på outplånliga produkter är också olika. Och vilken typ av "rest" tycker du om?

Odelbara håroljor: en genomgång av populära kosmetika för vård av lockar

Glänsande, friskt hår - en integrerad del av flickans skönhet. Men tyvärr har inte alla en smart hårhår. Ofta färgning och styling, dålig ekologi orsakar irreparabel hårskada. Odelbar olja hjälper till att återställa håret till liv, göra det välskött.

Hur man väljer oljan för håret, som inte bör tvättas bort? Låt oss räkna ut det!

Vad är det

Detta verktyg, som appliceras efter shampooing i ändarna och huvud hårlängden. Som namnet antyder behöver det inte efterföljande spolning.

Denna kosmetiska produkt har följande egenskaper:

 • förhindrar sektionen och hjälper till att visuellt gömma det;
 • ger en spegelglans;

 • mjuknar och ökar elasticiteten
 • skyddar lockar från skadliga effekter av UV-strålar, vind och frost;
 • Vissa oljor har en termisk skyddsfunktion, d.v.s. skapa en osynlig film som inte tillåter fukt att förångas från hårstrukturen när den läggs på ett strykjärn, hårtork eller styler;
 • återställer skadad struktur
 • djuren närmar och fuktar
 • underlättar kammarprocessen och styling;
 • minskar fluffighet.
 • Vilket är bättre att välja att ta hand om tipsen

  Att bry sig om hårets tips hemma, du kan inte bara applicera den inköpta, men också basen outplånlig olja. Det viktigaste är att välja ett ljust verktyg som inte väger ner strängarna. Dessa inkluderar oljor:

  • Broccoli - absorberas snabbt, fuktar perfekt, stimulerar regenereringsprocessen på grund av det höga innehållet av vitamin A, fleromättade fettsyror och erucasyra;
  • Avokados är rika på omega-3 och omega-6, lecitin, fytosteroler, vitaminer B2 och B6. Det är denna kombination som säkerställer snabb penetrering av agenten i hårets djupare lager, cellulär regenerering och fuktretention.
  • Druvgropar - innehåller nästan 90% fettsyror, liksom lecitin, vitaminer B6, E och A. Det absorberas mycket väl, lämnar inga oljiga märken, ger mjukhet och naturlig glans.
  • Argan - har en ljus konsistens och diskret arom. Innehåller cirka 80% omättade syror, bland vilka den viktigaste linolsyra. Det ger elasticiteten och motståndskraften hos krullarna, bevarandet av fukt i sina djupa lager och skydd mot dess förlust.
  • Jojoba - perfekt för normal hårtyp på grund av att den lätt absorberas. Rik på vitaminerna A, E, F;
  • Mandel är ett universellt botemedel mot torrt hår och hud, där en hög andel monoättrade fettsyror samt vitaminer i grupp B, D, A och E.

  Men den populära burken, ricinusen, olivoljan är mycket oljig i konsistens och dåligt absorberad, så de används bäst endast som masker.

  Till basoljan för hår kan du lägga till några droppar väsentliga för bästa effekten utan sköljning och trevlig lukt. Följande eteriska oljor är utmärkta som sådana tillsatser: apelsin, ylang-ylang, lavendel, mint. De hjälper till att klara avsnittet, brittleness och torrhet.

  Hur man applicerar på lockar

  Om du bestämmer dig för att använda basoljan som outplånlig, då du har tvätt huvudet, ska 2-3 droppar av produkten appliceras på de våta ändarna, efter att du har gnid det i dina handflator. För bättre fördelning bör strängarna borstar med fina tänder.

  Essentiell olja bör tillsättas till basen i ett förhållande av 1: 4. Innan du applicerar det, var noga med att applicera produkten på ett litet område av huden för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

  Det är också möjligt att utföra aromaterapi med eter. För att göra detta, applicera jämnt några droppar på borsten, och kamma sedan långsamt längden och tipsen.

  Ett sådant förfarande är fullt kapabelt att ersätta användningen av en outplånlig produkt. Det bör noteras att kammen ska väljas ur naturliga material och med sällsynta tänder.

  Inköpt medel rating

  • Loreal Professionnel Mythic Oil är en professionell hårprodukt med en trevlig blommiga doft.

  Ingredienser: Avokadoolja och druvfrö, samt silikon.

  Det hjälper till att omedelbart närma och mjuka strängarna utan att väga dem, för att ge en blank glans och elasticitet. 1-2 portioner av produkten appliceras på vått eller torrt rent hår.

  Den genomsnittliga kostnaden för mytisk olja är 1000 rubel, men produkten konsumeras mycket ekonomiskt och en flaska är tillräckligt för nästan ett år. Macadamia Healing Oil är ett reduktionsmedel, bland de komponenter som man kan skilja de värdefulla oljorna argan och macadamia, vitamin E och silikoner.

  Denna blandning hjälper till att återställa torrt och skadat hår, vilket gör dem friska och glänsande. Dessutom har produkten UV-skydd.

  3-4 droppar appliceras på våta tips. Produkten har ett ganska dyrt pris - 30 ml oljepris 1800 r. Dove Dry Oil är en elixir som innehåller makadamia, granatäpplefrö, kokosnöt, mandel, solros och palmoljor.

  Inte utan silikon. Verktyget hjälper till att närma krullarna, ge extra glans och mjukhet, har en trevlig kryddig arom.

  Tillverkaren anger flera metoder för applicering: på vått eller torrt hår före styling. Budgetpris - ca 300 p. för 100 ml. Garnier Fructis Transfiguration - en elixir som ger omedelbar omvandling av torrt och skadat hår.

  Formel med arganolja gör att du kan närma varje hår, ge mjukhet och elasticitet, underlätta kamning. Innehåller här och många silikoner.

  Det finns flera alternativ för att applicera: innan du tvätter huvudet, på våta eller torra strängar, innan du lägger på, när som helst för att lägga till extra glans. Elixir har ett litet pris - endast 200 p. per flaska på 100 ml. Marix Oil Amazonian Murumuru.

  Verktyget med en utjämningseffekt, som inkluderade exotisk amaurian palmolja murumuru och vitaminer. Bland fördelarna kan man särskilja ekonomisk konsumtion, termisk skyddsfunktion, en betydande förenkling av processen för styling och repning, vilket förbättrar naturlig glans.

  Produkten kan användas som en daglig outplånlig vård eller natt näringsrik mask-wraps. Priset på en 125-milliliter flaska gör 900 r.

  Silikonfria produkter

  Som du vet återställer silikoner inte håret, men skapar bara en osynlig film på ytan, vilket ger en kortvarig visuell effekt i form av glans och elasticitet.

  Många människor gillar inte silikoner, eftersom det finns en åsikt att de kan ackumulera i kroppen. Men att hitta en köpare utan silikon är ganska svår.

  Dessa kosmetiska produkter inkluderar:

  • Phyto secret de nuit - hårkräm, bestående av macadamiaolja, många växtekstrakter och glycerin.

  Det hjälper till att ge djup återhämtning och näring, för att återställa skadat hår till livet. Lush Revive Balance - fuktkräm för hår som innehåller bara naturliga ingredienser: olivolja, kokosnöt, avokado och jojobaolja, havremjölk, extrakt av apelsinblomma och jasmin.

  Skapat för att ta hand om tipsen, ger dem naturlig glans och mjukhet. Body Shop Grape Seed - serumglans, baserat på druvfröolja.

  Innehåller inte parabener, silikoner och sulfater.

  Urvalsregler

  När du väljer ett köp, var uppmärksam på följande punkter:

  • Tillverkaren specificerar produktingredienserna i fallande ordning.

  Det vill säga om en viss komponent är i slutet av kompositionen är den nästan frånvarande i detta verktyg.

  Leta efter en produkt där de rätta ingredienserna kommer att finnas i början eller mitten av listan.

 • Ge preferenser till oljor med lätt textur: avokado, broccoli, argan, macadamia, kokosnöt eller druvfrö.
 • Det rekommenderas att välja en produkt med värmebeskyttningsfunktion för att minimera effekten av järn och hårtork samt att skydda håret från solen.
 • Välj en produkt som passar din hårtyp. Det finns speciella oljelixier för lockiga och orubbliga krullar, oljekonsistensprayer för alla typer och produkter som är avsedda att ta hand om skadat hår.
 • Recensioner av de mest populära outplånliga håroljorna från världsberömda varumärken finns i följande video:

  Försök därför skapa en hälsosam och näringsrik kost rik på proteiner, komplexa kolhydrater, frukt och grönsaker. Då kommer du snart snart att se en märkbar förbättring, inte bara i hårets tillstånd utan också på hela organismen.

  Några är outplånliga betyder så viktigt i hårvård, och vilka är bättre att använda för torrt poröst hår? Mina indelibationer som jag har för tillfället är husdjur och utomstående

  Hej alla!

  Jag har känt outplånliga hårprodukter i tre år som tidigare, jag har inte använt dem och förgäves. Det var strax före deras användning att mitt hår inte upplevde sina bästa tider, det var brutet, det var fruktansvärt förvitrat, dess struktur försvagades och följaktligen kunde jag inte växa hårlängd.

  Naturligtvis, för att mitt hår ska byta, lägger jag inte bara outplånliga medel in i min omsorg, men också många andra saker, men det var "outplånligt" som spelade en viktig roll. Och idag vill jag visa och berätta om min outplånliga hjälpmedel som jag har just nu.

  ❆Ole outplånliga means❆

  Oljelixir för hår Fructis Transformation

  - Det här är min första outplånliga olja, och det visade mig mycket länge, för tillfället kom nästan slut, så jag kan bilda en fullständig åsikt om dess egenskaper.
  Olja smidig glider håret, ger hår glans och jämnhet.

  Jag använder den efter att ha tvättat på lite fuktigt hår, jag distribuerar från mitten av öronen och ägnar särskild uppmärksamhet åt tipsen.

  Vill bara notera att oljan har en ljus konsistens, det absorberas omedelbart i håret, tar bort fluffiness, för mitt porösa hår passar det bara perfekt, annars kommer du inte att säga. Sammansättningen av oljan, naturligtvis, silikon, och du måste förstå att oljan inte läker håret, men ger bara en kosmetisk effekt.

  Efter olja är håret mättat, glänsande, bara underbart. Och effekten fortsätter tills nästa tvättmjuka hår slutar, jag är 100% säker på att, tack delvis till denna åtgärd, räddade jag tipsen från brittleness och växte längd. Vad mer är, med olja är det mycket svårt att överdriva det, det absorberas i håret och förvandlar dem.

  Men denna olja är inte lämplig för alla, de gillar att jämföra den med L'Oreal Elseve Extra Oil av 6 oljor, den har nyligen dykt upp i min samling av outplånliga produkter. Om vi ​​anser att jag använde Garnier olja utan avbrott i nästan tre år efter varje tvätt och mitt hår inte brukade, då ville jag försöka L'Oreal Elseve för att utvärdera effekten på mitt hår.

  Oljan som kom till mig för en månad sedan, men vann redan mitt hjärta och fick mig att älska honom -

  L'Oreal Elseve Extraordinära 6 oljor

  När jag först försökte denna olja lade den på mitt hår - jag kände en fascinerande arom, orientalisk och megapriat, den kan inte beskrivas med ord, den är så tunn och ljus.

  Vad är de 6 oljorna i sammansättningen?

  • Lotusolja (närmar och skyddar hår mot miljöpåverkan)
  • Kamilleolja (returnerar glans, mjukar)
  • Tiare Flower Oil (skyddar mot torrhet)
  • Nivyanik Flower Oil (ger vitalitet till håret)
  • Rosa olja (näring)
  • Linfröolja (näring)
  Naturligtvis finns det också kemikalier och silikon i kompositionen, men det skrämmer mig inte i "mögel".

  Denna olja, jämfört med Garnier-omvandlingen, är lättare, då ger den mig mer fuktgivande hår, det verkar för mig att denna olja är avsedd mer för friskare, mer naturligt färgat hår än färgat. Oljan kom till mig, det torkar inte håret, det torkar inte och fungerar som en bra silikonbehandling, vilket ger håret ett smidigt utseende och en kosmetisk effekt :)

  Efter att ha applicerats på oljan blir håret smidigt (om spetsarna pressas, för att göra en rynka i olika riktningar, inte för att hårklippningen var mycket lång), men eftersom hårets struktur är porös, utsatt för torrhet, kommer den här oljan att hjälpa till mycket.

  Den outplånliga vätskan som köptes på vintern av det året blev en utomstående för mig.

  Kapous hårvätska för split ends "Biotin Energy"

  Vätskan, enligt tillverkarens löften, skapades exakt för att förbättra tipsen, det måste rädda dem från brittleness, torrhet, bräcklighet - löften är förstås mycket frestande, det var jag som köpte dem.

  Fluid Kapous Professional Biotin Energy kan du snabbt lösa problemet med brittleness och tvärsnitt av tipsen. Det är den här delen av håret som är mest utsatt för negativa yttre influenser och mest av allt behöver ytterligare näring. Produkten är baserad på en kombination av tre starka och effektiva komponenter - linolja, biotin och UV-filter.

  Hörselolja har utmärkta höljeegenskaper, inramar varje hår med den finaste mikrofilmen av aminosyror och vitaminer, som om soldaterna splittrar, fyller dem med styrka och jämnhet. Biotin har en fördelaktig effekt på håraxelns struktur, stärker den från insidan, främjar hydrering och upprätthåller optimal hydrobalans. UV-filter förhindrar fotoåldring och solisolering, skyddar trådar hela dagen.


  Kanske behövde vätskan inte passa mig och mina ändar, men jag märkte inte minskningen i sårbarhet med användningen, förmodligen för att jag troligen inte tror att silikonmedlet kan bli av med problemet, bara en sax kan rädda det, Sådana medel kommer bara att hjälpa till att förhindra att chippar, sprickor och delaminering av spetsarna när de redan är bortskämda, men denna vätska är som en död poultice.

  Det står också att vätskan är idealisk för färgade lockar, de är precis som jag på spetsarna, eller snarare melirovannye, förblir ett mysterium varför vätskan torkar mina ändar med frekvent användning, jag försöker använda den 1 gång i 2 veckor, men jag tror allt Jag kan fortfarande inte slutföra det.

  Professionell silke för hår från Estel.

  Estel Otium Diamond Liquid Hair Silk »

  Detta outplånliga verktyg presenterades för mig, eller snarare, ges till mig. Jag hoppades på en wow-effekt, för det är fortfarande ett professionellt verktyg, och jag förväntar mig alltid mer av sådana verktyg än de kan ge mig, tydligen. Den första nackdelen med den här sidenluften är alkoholhaltig, jag tror att det bara kommer att vara alkoholiker och det är osannolikt.

  Estel Otium Diamond - Vätskesilke för glatt och glänsande hår (100 ml).
  En ljusvätska med ett DM-komplex omsluter varje hår med en tunnaste slöja.
  Väger inte ner håret, ger en rik, iriserande, strålande glans.
  Användningsmetod:
  - gnid några droppar flytande silke mellan dina palmer.
  - Applicera jämnt på torrt hår över hela längden.
  Nästa nackdel för mig är klibbighet. Alla mina massmarknadsoljor "nesmyvashki", som jag försökte, var lätta viktlösa, det är en helt annan struktur, med händer efter applicering måste det tvättas och tvättas noggrant om du inte vill gå med klibbiga palmer.

  Trots allt hoppades jag på en wow-effekt, jag satte det på mitt hår många gånger - jag gav honom många chanser, om och om igen, inte förstå hans "wow-effekt", jag såg inte en wow shine, inte ett wow kamma för att vara ärlig. Jag är glad att det inte torkar ändarna - och det är bra, men jag skulle inte köpa produkten själv, och nu ser jag försiktigt mot Estel.

  ❆Sprei❆

  Mitt favorit bifasiska serum

  Det fuktgivande serumet KAPOUS DUAL RENASCENCE 2-fasen

  Om jag blev ombedd att lämna bara en icke-tvätt av allt skulle jag välja Kapous. Det är detta serum, för det är ett mirakel, och jag älskar det, som mitt hår.

  Efter tvättning är mitt långa hår mycket förvirrat, ibland om schamponet torkar särskilt lätt och masken jag försöker passar mig inte, eller mitt hår har inte tillräckligt med fukt. Kombinera hår är inte så lätt, sprayar kommer alltid för att hjälpa mig, och det är Kapous som är den absoluta ledaren.

  Så här ser mitt hår ut efter tvätt:

  Kombinationen av två faser är en utmärkt produkt för att skydda, återställa och djupt fuktar håret.
  På grund av halten hydrolyserad keratin, som återställer cortex från insidan, och en kombination av silikonoljor som skyddar hårfibrer när de bearbetas med hårdvaror med hög temperatur, återvinnar håret elasticitet, glans och mjukhet som förlorats på grund av kemiska förfaranden (perm, blekning, färgning) eller från naturliga faktorer ( havsvatten, damm, sol, etc.).
  Resultat: Serum skyddar håret från daglig stress, underlättar kamning och ger omfattande vård över hela längden.

  Om håret är mattat, och jag har ofta det här, sprutar jag en gång till detta serum på dem och kammar det lätt. Jag tycker inte om det och kommer definitivt att köpa det igen, jag vill också prova hyaluronserien.

  Också efter håret är det mer lättsamt, lätt att kamma, slät, slät och glänsande. Definitivt ett måste!

  Librederm Hyaluronic Fluid Hair Conditioner

  Förbi denna vätska gick jag runt busken på apotek, och jag trodde om det var värt att prova det, men nyligen stannade jag inte och tog ett prov, gladde mig.

  LIBREDERM-hyaluronvätskekonditioneringsmedlet verkar mycket försiktigt på håret, vilket ger intensiv fuktighet, silkighet och naturlig glans. Kan omedelbart unravel och återställa hår från rot till spets. Efter applicering förbättras hårets utseende märkbart.
  Den här vätskan hjälper mig som att kamma mitt hår efter att ha tvättat (eftersom Kapous löper ut för mig) tar jag det också med mig och sprutar det på tipsen under dagen, eftersom det är vinter, värme och hattar - allting fungerar inte bra på vår hår. Den här sprayen har jag nu - ett uttryckligt verktyg för att återuppliva tipsen.

  Librederm pacifierar olydiga tips, tar bort fluffiness, släpper håret - och det är precis vad jag förväntar mig av sådana produkter i form av sprayer, om jag använder dem betyder det inte att jag inte använder oljeprodukter som inte tvättar, jag kombinerar dessa medel.

  Jag skulle också vilja notera att Librederm förhindrar elektrifiering av hår, som jag nyligen började använda örter i hårvårdspulver, såsom shikakai, tropholiatus, amlu - de var ursprungligen köpt för hårrötter, men efter att ha läst positiva recensioner ville jag experimentera och Jag satte shikakai på längden, torkade mitt hår, det här är ett ämne för en separat recension, men här vill jag säga att håret började magnet och det magnetiserade mig inte alls i 2 år - det var den här vätskan som hjälpte mig att övervinna dessa stygga hår, och jag fick mig en annan liten plus.

  Hårvital spray för torrt, färgat och skadat hår - granskning

  En annan favoritspray av min, som jag är redo att sjunga odes, är ett mirakelbota, om ditt hår är torrt, poröst, färgat, om de saknar fukt, ta det och springa, och jag ångrar inte att fånga 2 flaskor när det var en möjlighet nu Jag kan inte hitta den till salu.

  Innehåller silkeproteiner, honung och svarta valnöt extrakt och hår effektiv vård:

  återställer skadad hårstruktur
  förhindrar utseendet av splittrade ändar;
  ger hår vitalitet, mjukhet och glans
  gör kamning och styling enklare.
  Lämplig för daglig användning.

  För torrt, färgat och skadat hår


  Så fort du applicerar den här sprayen förstår du att den fungerar och arbetar med ett slag. Håret blir jämnt, glatt, mjukt och silkeslöst, kammen glider bara på dem. Den här sprayen är lätt att hänga med Kapous. Och jag vet säkert att jag kommer att köpa det igen och igen mer än en gång!

  Jag gillar också det faktum att det inte limar håret, vilket gör det lite tyngre - jag har tunt hår, så jag accepterar självklart sin vikt i mått.

  Jag vet redan Hair Vital-produkterna väl, och inget av deras verktyg har besvikit mig, jag tror att jag kommer att köpa och också prova :)

  ❆ Solid Oil DNC

  Jag köpte också denna olja för ett år sedan på vintern, men jag kunde fortfarande inte älska det. Recensionerna på honom skiljer sig väldigt annorlunda från någon som gillar det, men till någon - nej, kanske den här typen av outplånliga medel passar bara inte mig, men jag väntar på egen risk att jag beställer arganvax för tips från Spivak.

  Sammansättningen av denna olja lockade mig, det är naturligt och det verkar som att det som är ännu bättre kan hittas för näring och fuktgivande tipsen, men det här är ett knep, det gör ingenting och gör ingenting, bara smurt att det inte finns något gör endarna tråkiga, livlösa. Jag började applicera detta vax på nagelbandet för att inte kasta bort det, men hälften av burken är den här dagen.

  Ibland ger jag olja en chans, provar nya tillvägagångssätt, dansar med tamburiner, men inget kommer ut, mitt hår accepterar inte sådan vård, eller silikonerna ger den till dem.

  sheasmör, bivax, arganolja, mangoolja, jojobaolja, ricinolja, macadamiaolja, morotolja, vitamin E
  Oljans struktur liknar smör, det påminner mig om sheasmör och det är inte förvånande - det är i komposition på 1: a plats men jag är inte säker på att det sätts på sheasmör i ändarna efter tvätt, jag skulle bara inte gissa, det är som en mask - det passar mig bara kombinerat med kokosnöt, till exempel, kanske av denna anledning gillar jag inte särskilt fast smör.

  Jag skulle väldigt mycket vilja spåra den positiva dynamiken, effekten på håret från det här verktyget, men tyvärr hittade jag inga speciella effekter från det här verktyget, om bara att håret blir klibbigt, limt och tråkigt.

  Av Balm spray för hår Avon Naturals Herbal "Nettle och burdock" närande ❆

  Jag har inte köpt Avon-medel länge, men jag har fortfarande gamla reserver från förgångna dagar. Detta verktyg lockade mig av det faktum att det var en balsamspray, dess konsistens var intressant för mig, och jag tog den för testning. Det mest intressanta är att jag inte var lite besviken - och verktyget är värdigt.

  Det finns inga gyllene berg i löften, allt är blygsamt och koncist:
  Formeln med extrakt av burdock och nässla stärker håret och förhindrar deras bräcklighet, återställer hårstruktur, ger sken och jämnhet
  Jag gillar den här sprayen - som en kräm "nessyvashka", när den appliceras på något fuktigt hår efter tvätt, ger sprayen jämnhet, lydnad mot håret, på bekostnad av glans inte till detta verktyg, men jag behöver inte det för det det skulle vara sakrilege.

  Strukturen är tunn, men den krämiga kommer att dra, sprayen absorberas snabbt, håret vikter lite, jag gillar den här effekten.

  Jag skulle vilja dra slutsatsen att outplånliga medel är mycket viktiga i hårvård, som oljig, som grädde och sprayer. Jag kan inte föreställa mig att gå utan alla dessa medel, och låt det alltid finnas de medel som inte uppfyller förväntningarna, ge inte en wow-effekt, bara genom försök och fel kan du hitta ditt eget verktyg som är perfekt! :)

  Mitt hår ser just nu ut så här:

  Naturligtvis finns det fortfarande något att jobba på, vilket jag gör :)

  Jag önskar er alla ett vackert och glänsande hår i den nya 2016!  Nästa Artikel
  Henna hårfärgning: recept + 35 bilder