medel för basal hårvolym


Vid styling av hår är oftast kvinnor upptagna med ett problem - vilket ger hårets huvud en fluffighet och volym. Håret är mer voluminöst, luftigare och lättare frisyren, det fräschare och mer ungdomliga utseendet. Inte konstigt att sökandet efter det bästa sättet att ge hårvolymer pussel många. För att förenkla denna uppgift kommer vi i artikeln att överväga egenskaperna hos de medel som ger volymen, och vi kommer också att granska de mest effektiva produkterna för detta ändamål från de som finns på marknaden idag. Du kommer också att vara intresserad av information om hur man gör volymkrullar för kort hår.

Typer av medel

Vi får reda på vilka verktyg som kan användas för att göra håret av pomp och volym.

spraya

Det här alternativet är ett av de mest populära för detta problem. Sprayen är speciellt bra när volymen behöver ges till ett styggt, dåligt stiligt hårhår. Aerosolen väger nästan ingenting, så håret väger inte, det sveper runt varje sträng jämnt. En funktion av användningen av detta verktyg är möjligheten att använda det på torrt och vått hår.

För fin hårspray är inte lämplig.

Komplexa medel

För att ge volymen till tunt hår rekommenderas det att använda ett integrerat tillvägagångssätt. Det är, gäller för styling och lämpliga schampon, masker och balm och balsam. Vilket som helst sätt i det här fallet kommer inte att ge ett märkbart resultat, men i komplexet kommer de att kunna lösa en svår uppgift och göra ett fantastiskt hårhår av tunt hår. Men hur den basala kemi används för volymen hjälper till att förstå informationen på länken.

Undvik att använda produkter som innehåller silikon, eftersom detta ämne tynger håret hårt, lockar smuts och damm. Det är bäst att köpa produkter som innehåller keratin och protein - dessa användbara ämnen kommer att göra håret glänsande, mjukt och lättsamt.

Men hur hårmask fungerar för volym och densitet och hur effektiv det är, det anges här.

lamine

Modernt och effektivt sätt att göra hår som mer voluminöst och mer hälsosamt, glatt och glänsande. Lamineringsproceduren innebär att håret behandlas med en speciell förening som omsluter varje hår och ger glans, oklanderlig jämnhet, hälsosam utseende.

Särskilda schampon

För att öka hårvolymen kan du också använda när huvudet och schampon tvättas med en speciell komposition. Som regel ingår växtberedningar och ceramider i sådana produkter.

Keratinhjälpmedel

Om du ser några keratinhaltiga hårprodukter till salu, var god att köpa, eftersom detta ämne har en underbar effekt på håret. Med keratin kan det vara skinn, mousses, annan styling - de ökar volymen, ger pomp, glans och ett bra utseende på frisyren.

Torka schampo

Det här verktyget kan ge ditt hår ett nytt, ljust, måttligt utseende på några minuter. Dry shampoo passar utmärkt för affärsresor och resor, men kan användas när det inte finns någon tid för noggrann styling.

Det är mycket enkelt att använda verktyget: det bör spridas endast i liten mängd längs håret, gnugga lite rötterna med fingertopparna och kamma sedan. Håret tar sålunda utseende på rent och tvättat, friskt och volumint.

Använd inte torra schampo för ofta, eftersom det har egenskapen att torka hårbotten och håret.

Men hur man använder järnet för basal volym och hur man väljer en enhet för ditt hår, anges här.

På videon - använd torr schampo:

Skulpterande pulver

Det är också ett bra modernt alternativ som gör att du snabbt kan uppnå uppgiften - frodig basvolym. Om innan pulvret kördes endast av proffs i salonerna, kan de hittas i de vanliga kosmetiska butikerna. Pulver appliceras på torra strängar, efter att huvudstadierna av läggning har genomförts. Verktyget limmar inte krullarna, utan tvärtom lösgör dem, samtidigt som det lätt kan fixeras.

Boost upp

Det här alternativet att skapa basvolymen har nyligen nyligen börjat erbjudas i skönhetssalonger. Förfarandet är faktiskt en långvarig perm med betoning på att lyfta strängarna från rötterna. I detta fall skapas krullen på ett intressant sätt: strängarna skruvas på knölarna i form av en figur åtta. Samtidigt förblir huvudväven intakt, rak: endast några centimeter vid rötterna är krullade och upphöjda.

Notera den svaga kompositionen för att vinka, liksom resultatet av resultatet: under de närmaste sex månaderna behåller håret en utmärkt volym. Minus en - för idag är priset för förfarandet ganska högt.

Men hur används mini-curling för basvolym och hur man väljer den rätta för dig själv är detaljerad här.

Översikt över de bästa verktygen

Låt oss mer ingående överväga det mest effektiva sättet att idag ge den basala volymen.

Vella

Detta professionella varumärke har ett brett utbud av stylingprodukter. Och så att hårvolymen har blivit riktigt yr, har tillverkare utvecklat en rad VOLUME.

Denna rad innehåller:

 • Special styling lotion (att använda samtidigt med en hårtork);
 • skinn av varierande grad av fixering.

Verktyget för det här varumärket kan göra krullarna voluminösa för hela dagen. Och de speciella skyddsfiltren som är deras del skyddar strängar mot skador vid läggning.

matris

Detta kända varumärke är känt för sina professionella stylingprodukter.

Mest effektiva för att skapa den basala volymen av HIGH AMPLIFY produktlinjen, som inkluderar:

 • Silikonfri balsam, inte vikande krullar;
 • Spray och mousse för att göra håret fantastiskt.

En annan linje av FULLDENSITY är produkter som innehåller stamoxidin, på grund av vad som väsentligt ökar håret. Denna serie kan skryta med ett lätt schampo som minskar sårbarheten hos strängarna och ger dem elasticitet. Dessutom finns det en speciell mousse, vilket väsentligt ökar pomp och volymen av hår utan att väga.

Londa

Den berömda tyska kosmetiken är av hög kvalitet och överkomliga priser. Märket har flera linjer, vilket inkluderar droger som ger volymen till håret. Det är bland annat möjligt att notera ett speciellt schampo, såväl som mousse-conditioner, som inte kräver sköljning. Den senare produkten kan omedelbart göra håret mer voluminöst och fluffigt utan samtidig viktning.

Förbättra det kan göra krullarna voluminösa under hela dagen, och LIFT IT mousse förutom volymen fuktar också håret.

Loreal

För att skapa den basala volymen av varumärket har släppt en serie verktyg som heter Volumetry. Observera att det schampo som ingår i denna rad innehåller en unik utveckling - kalciumkristaller som ger ljus och volym till hårets huvud.

Gelén i denna serie gör också trådarna mer voluminösa, och samtidigt närmar och fuktar dem. Ett serum kan göra håret skrymmande i tre dagar.

Moroccanoil

Varumärket ståtar med ett perfekt stylingmedel, som Ruth Boost. Det är en spray som inte limar håret, ger ljushet och luftig långvarig volym till håret.

Redken (Redken)

Medlet för detta varumärke är professionellt, effektivt och av mycket hög kvalitet. För att ge håret en basvolym har varumärket skapat produktens full volymförstärkare. Detta verktyg ökar märkbart hårets fluffighet, och under lång tid och utan skada.

Verktyget har formen av en spray, vilket gör det enkelt att applicera och jämnt fördela. Observera att volymen i det här fallet kommer att tillhandahållas inte bara till rotområdet, men också till hela håret. Sprayen appliceras enkelt och håret staplas med en vanlig rund kam.

Systemproffs

Företaget erbjuder många bra hårvårdsprodukter: notera klimatanläggningen Volumize. Detta verktyg passar bäst för ägare av tunna trådar, eftersom det kan tjockna hårstrukturen. Balsam används enkelt, det behöver inte sköljas. Som en del av hans nuvarande användbara keratin stärker håret och ger det glans.

Schwarzkopf

Ett världsberömt företag kan erbjuda olika stylingprodukter till kunder. Men eftersom vi är intresserade av de som ger den basala volymen noterar vi Biotin Volyum lotion. Det här verktyget appliceras direkt på området vid rötterna, vilket inte låter strängarna mattas.

Observera att verktyget fungerar länge: hela arbetsdagen eller en stormig fest kommer din frisyr att vara i perfekt ordning.

Paul Mitchell

Professionellt varumärke som producerar högkvalitativa stylingprodukter. Notera Spray Citron Sage Thickening av detta varumärke. Spray kan ge hår extra volym och är utmärkt även för tunna, försvagade lockar.

Produkten innehåller speciella UV-filter som skyddar håret mot solstrålning, utbrändhet, panthenol, vattenavstötande komponenter. Efter att ha använt denna styling hår under en lång tid inte trycker.

recensioner

Vi kommer att lära känna några kvinnors recensioner om olika stylingprodukter som skapar bottenvolymen.

 • Kristina, 28 år gammal, Penza: "Jag jobbar som frisör, därför med olika medel som ger volym, jag vet det förstahands. Jag tror att det bästa sättet för Matrix-märket är min salong som fungerar på den här produkten. Försökte flera märken, men kom till slutsatsen att institutionens rykte är dyrare och så småningom avgjort på matrisen. Detta företag kan erbjuda ett brett utbud av professionella stylingprodukter lämpliga för hår av vilken typ, längd och struktur som helst. Kvaliteten är anmärkningsvärd, effekten av applikationen är fantastisk, produkterna orsakar ingen hårskada. Jag kan på ett säkert sätt rekommendera att Matrix stylingprodukter också kan köpas för hemmabruk. "
 • Polina, 36 år, Moskva: "Jag måste lägga mitt hår varje dag - arbete i allmänhet kräver. Eftersom mitt hår är ganska tunt och styggt, var jag tvungen att prova många verktyg innan jag hittade den rätta. Nu har jag använt Matrix och Vella i mer än ett år nu - deras pengar passar mig bäst. Jag använder skum, lack och spray, fortfarande ett professionellt schampo från Matrix - det här räcker för att håret ska vara voluminöst och se friskt ut. Jag rekommenderar att du använder professionella verktyg, eftersom hushållsprodukter ofta inte klarar av tunt hår. "

Så vi träffade olika sätt, vilket gav hår en basal volym. Som du kan se är utbudet av produkter idag ganska brett - och det är bättre att föredra professionella serier för att få ett märkbart resultat utan att håret skadas.

Medel för att ge hårvolymen

Tjock, frodig mopp av hår - dekorationen och drömmen, förmodligen av varje kvinna. Tyvärr kan inte alla skryta med ett lyxigt hårhår. Domena heter oftast tunt hår. De är för mjuka och ser livslösa ut. Men för att öka tätheten hos krullarna är det inte så svårt. För att göra detta behöver du bara välja rätt medel för hårvolymen. Den moderna kosmetiska marknaden erbjuder många effektiva medel för målinriktad och integrerad exponering.

Skötsel kosmetika för volym

Oavsett säsong och förändrade trender går massformat inte ut ur mode. Många kvinnor, vars hår är berövad av densitet, tenderar att öka åtminstone den basala volymen för att ge en livlig frisyr.

Du kan få önskad effekt genom att använda ett integrerat tillvägagångssätt. Det förutsätter det rätta valet av omsorg och styling kosmetika, hårklipp och färgning. I detta fall är huvudfokus på kompetent vård av krullar.

Tänk på några av de mest populära sätten för volym.

Vad behöver du tunt hår

Öka volymen av tunt hår kan bara vara ett stort antal procedurer. Gör en spray eller mask inte fungerar. Du måste använda flera verktyg samtidigt:

 • schampo utformad för fint hår;
 • balsams (inklusive outplånlig);
 • specialpulver, vilket ger volymen till tunna krökor;
 • vårdande masker.

Observera: Etiketten på en produkt som du ska använda (både professionell och från massmarknadskategorin) ska läsa "volym". Denna inskription indikerar att den har egenskapen att öka volymen. Utan det kan du inte räkna med ett bra resultat.

En professionell produkt skiljer sig från massen i närvaro av keratin och protein istället för silikon. Dessa ämnen ökar tjockleken på tunt hår, ge dem en hälsosam glans utan att orsaka skada.

Användningen av professionell kosmetika för volym gör att du kan tvätta håret mindre ofta och hålla styling under en längre tid.

Lägga verktyg

Ofta använder kvinnor skum eller mousse för styling. Mindre ofta - spray för att skapa en basvolym. Dessa verktyg gör inte bara krullarna visuellt tjockare och fixar dem säkert. Tillverkare av styling kosmetika berikar det med aktiva ingredienser, naturliga oljor, vitaminer - för extra omsorg och skydd av strängarna.

För att inte förstöra håret och få önskad effekt, noga studera kompositionen. Det måste innehålla vitaminerna A, E och Grupp B. Om de inte är kan du alltid köpa lämpligt läkemedel på apoteket och berika produkten med den.

De mest effektiva produkterna för sådana kända varumärken som Londa, Vella, Estel, L'Oreal, Matrix, Schwarzkopf ingick i popularitetsgraderingen.

Bottom Volume Spray

Problem med fluffiga frisyrer upplevs inte bara av ägarna av tunna, livlösa strängar. Detta kan observeras med ganska tjockt hår. Moderna verktyg för basal hårvolym löser effektivt detta problem.

Bäst av allt med denna speciella spray för styling. Dess främsta fördelar är:

 • Det är lämpligt att applicera jämnt över hela längden;
 • hög torkningshastighet;
 • betydande ökning av volymen nära rötterna;
 • Varaktigheten av bevarandet av styling;
 • skyddande funktion för att motstå skadliga effekter av yttre faktorer (väder, hårtork, likriktare, krusningsjärn).

Rekommendationer om varumärket och hur man använder sprayen kan ge en expert på en skönhetssalong. Värt produkten uppfyller nödvändigtvis internationella kvalitetsstandarder. Notera att Total Results High Amplify Wonder Boost Root Lifter spray från Matrix har visat sig bra.

Mousse från "L'Oreal"

Med styggt hår, kommer Full Volume Extra mousse från L'Oreal bara bra. Detta framgår av mer än en granskning av dem som redan har lyckats använda den och förblev trogen mot detta varumärke.

Han ger håret en vital kraft och volym längs hela längden. Trots att formeln är enkel kan verktyget få en stark fixering utan att störa naturen.

Bland de viktigaste fördelarna:

 • extremt stabil fixering utan inverkan av limning;
 • bevarande av naturlig, livlig frisyr;
 • användarvänlighet;
 • skyddande UV-filter som förhindrar de negativa effekterna av solljus.

Skumvård från "Redken"

Redken Body Full Instant Bodifier hudvårdsprodukt från varumärket Redken har utvecklats speciellt för fint hår med ökad mjukhet. Verktyget har förmågan att öka volymen, göra krullarna lydiga, minska statisk elektricitet.

De aktiva substanserna i sammansättningen ger mild hårvård, läker dem och återlämnar dem till den förlorade glansen och silkenheten.

 • skapa hållbar volym
 • en ökning av hårdensitet, vilket resulterar i ökad hårtäthet;
 • kvalitetsvård för hårbotten och hårnäring.

Det finns bara en nackdel - att köpa den här produkten måste du gå runt många butiker. Han är inte i alla.

Näringsrik mousse från Macadamia Oil

Foaming Volumizer Mousse Volym från Macadamia Oil anses vara en av de bästa professionella styling mousses. Produkten innehåller i sin sammansättning närande oljor argan och macadamia. Han fixar inte bara den perfekta frisyren helt och lägger volymen till hans hår, visuellt ökar deras densitet. Men det bryr sig också om locken och fyller dem helt.

Strängarna blir elastiska, mjuka och glänsande. De är lätta att kombinera och stila. Den största och enda nackdelen är priset. Det är ganska högt.

De obestridliga fördelarna med produkten:

 • uppenbar ökning av densitet och volymen av lockar;
 • återställa och mata trådarna;
 • brist på bindning och obehaglig viktning.

Skum "Taft" från "Schwarzkopf"

En serie stylingverktyg av Taft-linjen "Three Weather" från Schwarzkopf - inte nytt under lång tid. Detta hindrar emellertid inte att de konkurrerar tillräckligt med nya utvecklingar och behåller ledarskapsställningar.

Spraymousse för styling "Volymstyrka" ger utmärkt hårhår och ger superbeständig fixering. Produkten har tjänat positiva recensioner också på grund av frånvaron av effekten av viktning och limningsträngar. Dessutom är håret lätt att kamma.

Tillverkaren erbjuder så många som 3 sorter av denna mousse - beroende på om du behöver fixa vilken typ av kraft: mycket stark, supersträng eller megasyl.

Bland fördelarna med denna spraymousse är:

 • bevarande av volymen upp till 2 dagar;
 • linjalen ger produkter avsedda för olika hårtyper;
 • skydd av krullar från dränering;
 • rimligt pris.

Tyvärr kan verktyget inte kallas perfekt. Användare pekar på vissa brister som de stött på vid tillämpningen av processen - snabb förorening av håret och en ökning av styvhetens styvhet.

Folk recept

Öka volymen av hår utan smink, med hjälp av tillgängliga ingredienser är inte en lätt uppgift. För att få ett bra resultat behöver du en hel rad procedurer. Dessutom måste fonderna väljas empiriskt - genom försök och fel.

Hemma är det bäst att göra näringsmässiga masker som inte bara ökar hårets densitet, utan också näring håret med olika fördelaktiga ämnen.

"Klassiker av genren" - bröd. En bit rågbröd måste blötläggas i rumstemperaturvatten och smutsas grundligt in i rotszonen. Maskens uppehållstid är 20 minuter. Då ska brödgrusen tvättas av under kran eller dusch med varmt (inte på något sätt varmt) vatten. Du kan upprepa varje dag - det närmar sig locken väl. Brödmask - en riktig "ambulans" när volymen måste tas emot snabbt.

Ett annat effektivt populärt recept - kefirjästmask. Förbered det, ta torrjäst (2 msk. L.) och häll dem med mager kaka (1 kopp). Detta verktyg kommer inte bara att öka mängden strängar utan också påskynda hårväxten.

En bra hemlagad version av masken för volymen är majonnäs-äggoliv. Du behöver den lägsta feta majonnäs (30 g) och ett par kycklingägg. Kombinera dessa ingredienser och blanda noggrant med en mixer eller mixer. Värm sedan olivoljan lite (1 matsked) - bättre i ett vattenbad. Lägg det i mayonnaise-äggblandningen och blanda igen. Underhålla en mask på huvudet ska vara ca 2 timmar.

hårklippning

För att öka volymen av tunt hår behöver du rätt frisyr. Bäst av allt, naturligtvis, sök råd från en erfaren barberare. Men du borde veta att för tunna trådar skulle det bästa alternativet vara en frisyr med medelhög längd. Om du är van vid att ha kort eller omvänd, långt hår, kan du också komma med någonting.

Det är tillrådligt att undvika en jämn kontur frisyr. Rippade ändar lägger till extra volym. Observera att du måste uppdatera hårklippet minst en gång i 1,5 månader.

Universell frisyr för tunt hår av vilken längd som helst - bob. Det ökar harmoniskt volymen av lock och förlorar inte popularitet.

För kort hår

Kort tunt hår kräver hårklipp av kaskadtyp - när strängarna lägger steg. Ett sådant flerskikt ger hårets huvud en signifikant mängd. Det kan ökas ytterligare med stylingverktyg.

Pixie är ett av de bästa och mest praktiska alternativen, eftersom det innebär många olika stilar. Bangs kan göras långsträckta, rivna eller snedställda. Men rakt och tätt med tunt hår kan inte lämnas.

En förkortad bob är ett djärvt beslut som visuellt expanderar ansiktet. Förutsättning - vände kindben. Annars ser det inte väldigt vackert ut. Kom ihåg att rätt bob alltid är kortare på baksidan av huvudet och längre närmare ansiktet. Denna form gör det möjligt att lägga till ytterligare volym till krullarna.

För långa och medelstora lockor

Långa tunna lockar ser ut som istappar. Om du känner dig ledsen för att klippa längden och du vill öka volymen, rekommenderas att du väljer en hårklippning så att hårets ändar når upp till öronen.

Utseendet på tunna trådar försämras avsevärt när de växer över hakans linje. Den genomsnittliga längden är perfekt animerad av en kaskad med uttalade smällar. Layered curls ger frisyren en intressant konsistens och låter dig behålla en god volym.

Caret - ett av de mest praktiska alternativen för att tunna håret. Förresten är det på den genomsnittliga längden som "lätta röra" -stilen ser bäst ut. Varianter i torget kan göras genom att variera längden och strukturen av smällen. Det kan vara kort och raggat eller snett och långsträckt. Det är modernt. Dessutom är asymmetri och kaskad tillåten under caret.

Användbara tips

Oavsett vad som innebär att öka volymen av hår du väljer, finns det flera nyanser som ger dig ovärderligt hjälp i kampen mot hårets hår. Här är de viktigaste rekommendationerna:

 • Balm kan i alla fall inte appliceras på hårrötterna. Dess verksamhetsområde är uteslutande längd.
 • Om du inte vill förstöra volymen som erhålls med sådan svårighet, ge upp locket till förmån för huven.
 • När du väljer ett schampo ska det vara transparent. Creamy önskvärt att undvika.
 • Kampen mot högt fett bör vara regelbundet.

Varje tips ovan är i själva verket en bra vana. Genom att göra dem till en del av omfattande hårvård kan du läka tråden och förbättra deras utseende väsentligt.

Den kosmetiska marknaden erbjuder ett stort utbud av olika vård- och stylingprodukter för att öka volymen. De tillåter att korrigera vilken natur som har gett. Produkter från massmarknadskategorin är nöjda med tillgången till priser och professionella produkter med hög kvalitetsnivå. Omfattande vårdbutik kosmetika kompletterar sina egna hemlagade masker underbart. Valet är ditt.

10 bästa hårprodukter

Egenskaper i rankningen

Lush frisyr ser bra ut i vilken version som helst - oavsett om det är romantiska lockar eller snygg kort frisyr. Oavsett vilken typ av hår naturen har skänkt dig, kommer den extra basala volymen inte att störa antingen mjuka flytande strängar eller tät tjock "lock". Det är ett misstag att tro att det är svårt för tjejer med tunt och svagt hår att göra vacker och, viktigast av allt, resistent styling. Ofta och ganska tjockt hår på grund av sin vikt kan inte upprätthålla den önskade formen under lång tid. Att lösa detta problem idag är inte särskilt svårt. Välj bara alternativet för styling som bäst passar hårets struktur, och kan göra dem mer lätta och elastiska, och din bild är förförisk naturligt och felfri.

Listan över medel för att ge hårvolymen är omfattande. Hur inte gå vilse i sortimentet av nymodiga kosmetiska preparat och att inte skada dina lås i strävan efter visuell överklagning? För att göra detta, lyssna på professionella stylists åsikter:

 • lacker med hög grad av fixering är idealiska för hår som har en tendens till fett. De kommer inte bara att fixa formen och lyfta rötterna, utan också ta bort överflödighet,
 • Alkoholhaltiga läkemedel är kontraindicerade för tunna, orubbliga strängar - efter att ha applicerats på dem kommer krullarna att hålla sig ihop och kommer att verka ännu mer livlösa och slöseri.
 • Om du vill kombinera hårvård och styling, välj ett gott schampo märkt "För volym och fluffiness";
 • För tjejer med sparsamt hår är det bättre att välja mousse eller skum, vilket "fungerar" utan att det påverkar vikten.
 • vax och hårpasta - det bästa sättet att göra din frisyr charmigt "tousled" eller att separera de enskilda strängarna för en strukturell frisyr;
 • Modellerings krämer har bra värmebeständighet - om de appliceras före behandling med varmt het eller krusande hår, blir håret mindre skadat.

Om du vill lära dig att göra dig själv en mindre spektakulär frisyr än en mästerska frisör från en dyr salong, kommer vår översyn av hår stylingverktyg att vara en extra ledtråd för dig när du väljer rätt styling. Rangordningen tog hänsyn till sådana parametrar som användarvänlighet, varaktighet av den erhållna effekten, säkerheten för föreningen, expertutlåtanden och kundrecensioner.

Den bästa lacken för hårvolymen

Lack för att fixera hårvolymen är kanske de mest enkla och populära stilprodukterna. Denna mångsidiga produkt i form av en aerosol är lätt att applicera och håller på håret under lång tid, vilket garanterar säkerheten hos den ursprungliga hårformen. Den största nackdelen med lack är behovet att tvätta håret efter varje användning. Det är osannolikt att du lyckas kamma ut resten av styling (särskilt extra stark fixering) med strängarna, och nästa dag kommer ditt hår att se ut sig, otrevligt.

3 TAFT POWER Tenderness Cashmere

Lak "Taft Power Tenderness of Cashmere" från det kända tyska varumärket Schwarzkopf är perfekt för att lägga till extra volym för torrt och skadat hår. Enligt tillverkaren innehåller lack i dess sammansättning substanser som kan uppdatera och förbättra strukturen hos svagt eller stel hår, vilket gör dem så mjuka som cashmere. När den appliceras korrekt (inte närmare än 15-20 cm), limar inte lacken och väger inte ner dem. Och för den basala volymen räcker det med att bearbeta hårväxtzonen, samtidigt som strängarna höjs, och effekten tar inte lång tid.

Fördelar med "TAFT POWER Tenderness of Cashmere" lack:

 • lätt att applicera och ekonomiskt;
 • väl fixar hår - upp till 12 timmar;
 • Efter appliceringen förblir golvet mobilt och ser naturligt ut.

Bland bristerna kan man, enligt användarens återkoppling, notera en ganska hård, kemisk lukt av lack, som emellertid snabbt försvinner efter att ha varit utomhus.

2 SYOSS Volymlift

Lack SYOSS Volymlyft har en hög grad av fixering, passar perfekt på håret, utan att skapa en "hjälm effekt". Och frånvaron av skadliga parabener och sulfater i produktens sammansättning gör det möjligt att använda det dagligen utan risk att skada sitt eget hår. Med denna billiga styling kan du om några minuter ge stilen den nödvändiga volymen eller uppdatera ditt hår, utan rädsla för att ditt hår kommer att se trögt och livlöst ut. Enligt kunderna motstod lacken "testet" av vått väder och stark vind - krullarna som han hade bearbetat, även i en sådan miljö, förlorade inte sin elasticitet.

Fördelar med lack SYOSS Volymlift:

 • prisvärd kostnad;
 • resistent mot extrema väderförhållanden
 • när de används korrekt, skapar inte effekten av "fruset" hår.

Flaskor av olika storlekar är tillgängliga för försäljning, inklusive alternativet "resor", vilket är bekvämt att bära i en handväska.

1 WELLAFLEX volym och återställning

Procter, den största tillverkaren av kosmetika och hygienprodukter Gamble lanserade en ny serie legendariska lacker Well-Flex - "Volume and Recovery". Produkterna i denna linje är inriktade på att uppnå maximal effekt av resistent styling, samtidigt som de inte skadar och förstör håret. Lack motsvarar nivån 5 *, vilket betyder super stark styling. Den angivna varaktigheten av resultatet är upp till 48 timmar. En väl genomtänkt sprutanordning garanterar avsaknaden av en karakteristisk vitplett på håret, och UV-filtren i kompositionen skyddar krullarna mot aggressiva miljöpåverkan.

Fördelar med en lack "WELLAFLEX Volume and Restoration":

 • perfekt sprutning utan limning och tungt;
 • Håret är livligt, med en attraktiv skimrande glans.
 • trevlig arom.

Flickorna som använder det här stylingsverktyget märkte att basalvolymen skapad med lack är väl bevarad både för långa lockar och i frisyrer baserade på korta raka strängar.

De bästa mousserna för hårvolymen

Mjuka mousser med lufttextur hänvisar till produkter med en genomsnittlig hållbarhetsgrad. Oftast är de utformade på ett sådant sätt att den komplexa effekten på tunt och sparsamt hår, vilket ger extra volym, inte genom att fixa frisyren, men ökar själva hårets diameter, visuellt gör håret mer frodigt. Denna typ av styling passar bäst för tjejer med medelstort och kort hår, ägare av lockor och orubbliga raka strängar.

2 MATRIX Mousse för volym Vavoom

MATRIX mousse för volym ger håret önskad glans från rot till spets. Detta är ett universellt verktyg som kan användas för att modellera en strikt "officiell" frisyr, samt att skapa en lätt "konstnärlig röra" på huvudet för ett informellt möte med vänner. I vilket fall som helst, kommer bilden som du förkroppsligar med hjälp av denna styling att se naturligt och attraktivt ut.

Fördelar med MATRIX Vavoom mousse:

 • krämig konsistens, vilket ger en ekonomisk konsumtion
 • förmågan att avvisa dammpartiklar, hålla håret rent och nästa dag efter applicering;
 • ingen skarp lukt.

Detta är ett mycket effektivt verktyg som uppskattades av våra kunder. Av minuserna anges oftast i recensionerna ett högt pris på mousse jämfört med liknande styling från andra tillverkare.

1 NATURA SIBERICА Havtorn

Det ryska företaget NATURA SIBERICA vann huskundernas kärlek med sina hår- och kroppsvårdsprodukter, som inkluderar organiska föreningar av hög kvalitet. Altai havtornsolja, vithönaxtrakt, amarant, kullrot och silkeproteiner - det här är den rika naturliga kompositionen som gör havtornsmuschen inte bara ett effektivt stylingsverktyg, men låter det också ta hand om ditt hår helt.

Fördelar med minten NATURA SIBERICA Havtorn:

 • organisk komposition, utan parabener, silikoner och dofter;
 • skapar en stabil basvolym
 • stimulerar hårväxten;
 • närmar och fuktar.

Tack vare ingredienserna i kompositionen mousserar moussen försiktigt varje hår och skyddar det från de negativa effekterna av het temperatur vid styling med hårtork, tang, strykning eller andra enheter för termisk exponering.

Det bästa skummet för hårvolymen

Skum skiljer sig från mousser i en tjockare konsistens och närvaron i deras sammansättning av smakrika dofter, vilket bör beaktas för flickor som är benägna att allergiska reaktioner. Skummet gör håret fluffigt, lägger till naturlig glans och kommer att göra ett utmärkt jobb även med en tjock chock, öka volymen och fixa formen. Det här stylingverktyget torkar inte ut krullarna, så det passar dem vars hår är försvagat på grund av keratinrätning, perm eller bara för tunn av naturen.

2 TAFT Tjock och Curvy

Extra stark fixeringsskum är först och främst avsett för styling bräckligt, tunt och skadat hår. Enligt recensioner som använder denna produkt, "TAFT Thick and Lush" limar inte lock och lämnar inte ett oljigt spår. Avlägsnar överdriven statisk stress, så att håret blir mer lättsamt och upphör att "trycka" i olika riktningar. Detta verktyg visade sig perfekt på jämnt, jämnt hår - när det applicerades på rötterna såg en volym som varade upp till 12 timmar. Skummets sammansättning innefattar ricinolja, stimulerande tillväxt, panthenol, vitaminkomplex och biotin.

Fördelar med "Tjockt och frostigt" skum från TAFT:

 • bryr sig om hår, återställer sin struktur;
 • kan appliceras både på torra och våta krusar efter att ha tvättat huvudet;
 • bekväm dispenser som reglerar den erforderliga delen av läkemedlet.

Skummet innehåller parfymerade dofter, på grund av vilket det har ett behagligt blommigt arom med vegetabiliska anteckningar.

1 Belita-Vitex Bamboo Style

Billig styling från tillverkare av naturkosmetik från Vitryssland uppfyller alla krav som gäller högkvalitativa stylingprodukter. Med hjälp av denna hud kan du vackert samla hår i en magnifik frisyr och det bambuxtrakt som anges i kompositionen bibehåller ditt hårs hälsa och skyddar det från negativa miljöfaktorer. Detta är ett utmärkt alternativ till dyrare varumärken, eftersom volymen skapad med Bamboo Style-skum håller minst 24 timmar, medan håret förblir flexibelt och mobilt.

Fördelar med skummet "Belita-Vitex Bamboo Style":

 • demokratiskt värde
 • bra stilresultat, som bibehålls även efter att ha på sig huvudbonad
 • termisk skyddande egenskaper.

De flesta användare rekommenderade skum "med bambu", för att de för en liten summa fick samma resultat som vid importerade motsvarigheter från en högre priskategori.

Bästa shampoo för hårvolymen

Schampon, som ökar volymen, är i stor efterfrågan både från vanliga kvinnor som använder dem hemma och från professionella stylister, frisörer som arbetar i dyra skönhetssalonger. Ofta i sammansättningen av sådana fonder ingår mycket silikoner, visuellt förtjockande hår och hårgivande prakt. Även ansvariga tillverkare måste leverera sina produkter med nödvändiga komponenter för vårt hår, som naturliga oljor, växtekstrakter, proteiner, vitaminer och så vidare. Som ett resultat lyfter schampon inte bara håret på rötterna, utan tar hand om dem, skyddar och återställer sin struktur.

3 ESTEL Otiumvolym

Otium Volume Shampoo från den ryska tillverkaren av kosmetika ESTEL är utformad för att återställa lipidmetabolism, minska fettighet och ge hårvolymen och fluffiness. Med regelbunden användning av denna tvättvätska observeras signifikanta förbättringar i hårets tillstånd - krullarna blir elastiska, ser färska längre ut och fyller med strålande glans och luftig ljushet.

Fördelar med ESTEL Otium Volume Shampoo:

 • naturliga ingredienser i kompositionen - bomullsextrakt, sojaproteiner, pantolakton, ris och vetekstrakt;
 • frisk doft av vilda blommor;
 • låg kostnad

Shampoo är ganska ekonomiskt - det skummar väl och flaskan varar länge, även om den används dagligen.

2 KERASYS shampoo Salon Care Voluming Ampoule

Moringi-skärm med protein har utvecklats speciellt för att återställa skadat hår, och basilikaxtrakt i kompositionen ger fluffighet och hjälper till att bibehålla volymen hela dagen efter shampooing. Naturliga keratin och rött vinpolyfenoler förhindrar sårbarhet, gör håret mer tätt längs hela längden och håret själv - tjockare. Användningen av Salon Care Voluming Ampoule gör att du kan göra styling mer effektivt och gör det möjligt att ge frisyren din önskad form.

Fördelarna med shampoo Salon Care Voluming Ampoule:

 • med vanlig användning får håret 22% mer volym;
 • neutraliserar statisk elektricitet
 • har en solskyddsmedel effekt
 • underlättar kamning.

Nackdelarna är låg tillgång på medel. För närvarande faller koreanska kosmetika inte ofta på hyllorna på hushållsmarknaderna. Därför kan du bara hitta schampo i specialaffärer eller på webbplatser.

1 Tsubaki Volume Touch av Shiseido

Shampoo för tunt och svagt hår från det japanska företaget Shiseido ("Shiseido") har fått stor popularitet på grund av dess helande egenskaper och förmåga att sätta även det mest orubbliga håret. Till skillnad från de flesta bulkprodukter innehåller Tsubaki Volume Touch inte silikon, vilket betyder att det inte kommer att väga ner dina lock, vilket ger dem silkeslen och elastisk. Samtidigt har kameliaolja, vitaminer i grupp B och sampolymer, vilket underlättar kamning, en fördelaktig effekt på hårstrukturen, höja dem vid roten, vilket skapar en extra visuell volym. För att förbättra effekten rekommenderas att man använder luftkonditioneringen i samma serie. Shampoo har en delikat blommig och fruktig lukt och en ganska tjock konsistens. Den är förpackad i en bekväm dispenser med en dispenser som förhindrar överskridande, så att du kan använda den under en längre tid.

Medel för hårvolymen

Vi kommer att prata med dig om tunt hår och om funktionerna för vård av dem. Bli inte avskräckt om du har tunt hår: allt har en fördel. Lär dig att sköta dem ordentligt och använda rätt stylingverktyg. Jag kommer berätta om det i artikeln.

Raffinerad tillvägagångssätt: frisyrer för tunt och sparsamt hår

Ägare av fint hår vet helt bra hur svårt det är att "bygga" på huvudet en modig och snygg frisyr och ännu mer för att hålla den i rätt form fram till kvällen. Tunt hår är vanligtvis mycket mjukt, dåligt styling och håller inte volymen. Korrekt utvalt hårklipp ger dig möjlighet att kompetent "slå" tunna trådar och visuellt lägga till ditt hår en spektakulär pomp.

Ett stort antal bilder av frisyrer för tunt hår finns på webben, men inte alla bilder är rätt för dig.

När man väljer en frisyrmodell, är det nödvändigt att ta hänsyn till särdragen i ansiktet, identifiera styrkor och fokusera på dem.

Några regler för att välja frisyrer för tunt hår

 • Den stora längden betonar starkt den känsliga strukturen av tunt och sparsamt hår, och de förkortade versionerna tynger tyngre trådarna och ser mer imponerande ut.
 • Asymmetriska "shaggy" frisyrer för varje dag ser en kaskad eller eleganta damer det mest attraktiva på fint hår. Speciellt eftersom den kreativa störningen på huvudet inte är den första säsongen i mode.
 • Ett stort antal stylingprodukter tynger håret hårt, så det är viktigt att den valda hårklippningen är väl "liggande", även utan daglig styling.

Välja ett frisyr

Den viktigaste uppgiften som en frisör står inför är att bevara och öka hårvolymen. Välj därför frisyrer med förkortad napp. Detta gör att du kan lyfta håret på rötterna genom att minska vikten av lock.

Frisyrer för kort tunt hår

Kanske är det det säkraste sättet att alltid se perfekt ut. Kvinnor med korta hårklippningar nöjer uppmärksamhet och väcker intresse. När allt kommer omkring, en kort hårklippning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Endast modiga, fördomar damer löses, och det är verkligen attraktivt.

Oavsiktlig träff för säsongen! Pixie är anmärkningsvärd sort av styling. För att jobba eller studera kan du göra en mjuk stil med snedjacka, men mohawk är perfekt för en fest. Pixie behöver inte mer stylingprodukter - oavsett hur håret ligger ner, det ser ut som det var tänkt.

Denna frisyr tillåter snedragna, rivna och långsträckta smällar, men det är bättre att avstå från smala raka smällar.

Pixie är lämplig för tjejer med ett ovalt eller triangulärt ansikte, eftersom det effektivt underlättar kindbenen.

Mycket djärv förkortad bob expanderar ansiktet, så det passar ägarna av mejlade kindben. Bob "gick till massorna" från mattan, där han först försökte av Hollywood divas.

Korrekt bob är kortare på baksidan av huvudet och längre mot ansiktet - det här låter dig skapa extra volym och lyfta håret. Det är också värt att spela med färg - kompetent färgning också visuellt tjocknar håret.

Den beskurna boben tillåter rakat nacke och asymmetriska linjer.

Fantastisk volym kommer att ge ditt hår litet

lockar. Romantisk marionettbild för varje dag är inte lämplig, men för ett datum eller en fest är mycket jämn. Spektakulär frisyr för tunt hår (som i bilden) kan göras med hjälp av curlers eller curling liten diameter. Fixa locken med lack och voila! En snygg look är klar.

Frisyrer till tunt hår av medellängd

Snygg frisyr av medellängd är det bästa alternativet för snygga unga damer som alltid vill se snygga utan att lägga mycket tid på sig. Medellångt hår kan vara krökt, kammade tillbaka och till och med uppsamlat i svansen. Här är några exempel på praktiska och enkla lösningar för medelhår.

Detta är ett mycket bekvämt frisyralternativ för fint hår. För styling en fyrkant, behöver du en hårtork och en rund pensel. Och med hjälp av curlers eller curlers får du mjuka eller elastiska lockar och till och med Hollywood-vågor. Ett par träningspass och du kommer att lära dig hur man skickligt skapar volym även på sparsamt hår. Förresten är det i medelklart lätt att porträtta den extremt moderna effekten av "light mess".

Du kan diversifiera en fyrkant med hjälp av päls, till exempel, snedställd långsträckt eller kort ragged kommer att vara mycket relevant denna säsong. Caret möjliggör också en kaskad, asymmetri och eftertryckt strikta raka linjer.

Caret kan du visuellt ändra ansiktsproportionerna. För runda eller fyrkantiga former är hårklippningar med långsträckta strängar fram och med en kort nacke lämpliga. Men damerna med ett ovalt ansikte kan enkelt ha något val.

Tunt hår blir särskilt snabbare när det knappt växer under hakan. Därför kan lås med medellängd återupplivas i en kaskad med uttrycksfulla smällar. Multi-nivåsträngar tillåter jämnt tunt hår att hålla volymen och skapa en intressant konsistens. Bangs i detta fall skapar ytterligare volym och håret ser luftigt ut.

Kompetent utförd färgning lyfter visuellt rötterna och skapar effekten av tjockt hår.

Och igen, extramodal bob! Denna frisyr är verkligen på höjden av mode tack vare showbiz stjärnor som Rihanna och Victoria Beckham. Dessa damer vet exakt hur man erövrar publiken med en fantastisk frisyr.

I den långsträckta versionen av bönen når hårets spetsar ungefär till kragebenen, men den occipitala delen kan vara mycket kortare. På sällsynt hår uppnås volymen på grund av korta occipitalsträngar som stiger och ställer frisyrens högsta punkt. Charmigt och romantiskt ser den stressade, slarviga, ihåliga boben ut, som är lätt att "bygga" på tunt hår.

Frisyrer för lång tunt hår

Tunt hår är inte för "kärlek" längden, så att välja en frisyr för varje dag är svårt nog. Du kan dock uppnå önskad volym med hjälp av små tricks:

 • välj komplicerade hårklippningar med strängar av olika längder;
 • lägg håret med torn eller sned
 • spela med färger - texturering genom färgning i flera toner kommer visuellt att tjockna håret.

Här är några bra lösningar för långt glest hår:

Långt hår är svårt att hålla volymen på grund av sin egen vikt, så att du kan övervinna dem: Gör en mjuk kaskad från mitten av håret till ändarna. Således blir de övre strängarna ljusare, stiger och skapar en synlig volym, och de nedre kommer att hålla sin längd. Skarpa, massiva smäll faller på ögonen kommer också visuellt att lyfta håret, lägga till pomp.

Den här frisyren är en analog av kaskaden, men endast den visuella volymen skapas på grund av den stegade klippningen av ansiktssträngarna. Stegen är ganska nyckfull, så du behöver lära dig hur man använder en hårtork och en rund pensel, annars efter sömnen kommer de olydiga strängarna att "se" i olika riktningar.

En sådan frisyr kan diversifiera snett eller slitna smällar, fashionabla färgomgivningar eller spektakulär färgning. Stegen är mångsidig - du kan bära löst hår, samla i en hästsvans, vävfibrer, skapa smidiga knippar och alltid se bra ut. Ljuskronor som kan skapas med curlers eller curlers kommer att se bra ut.

Hur man stilar tunt hår

 • Börja lägga på torktumlaren på den runda borsten från rötterna till spetsarna. Om handen inte har en kam av önskad diameter, torka håret upp och ner.

6 bästa skum och mousse för hår

Skum och mousse för styling ger inte bara hårvolymen och fixar håret. De flesta av dessa stylingprodukter innehåller aktiva ingredienser, naturliga oljor och vitaminer som skyddar och bryr sig om hår.

I vår ranking av det bästa skummet och mousse för hår är de mest populära och effektiva stylingprodukterna.

Full volym extra med l'oreal

Den bästa moussen för styling obotligt hår

L'Oreal Professionnel Tecni.art samling av stylingprodukter är en garanti för perfekt stilering utan extra ansträngning. Mousse FULL VOLUME EXTRA är designad speciellt för obehagligt hår. Det ger dem volymen från rot till spets, fyller den med livskraft. Superljusformeln hjälper till att uppnå stark fixering och bevara hårets naturlighet.

 • Superbeständig fixering utan limning av hår.
 • Håret ser "livligt" och naturligt ut.
 • Lätt att använda professionellt verktyg.
 • Innehåller ett UV-filter som skyddar håret mot solljus.

Nackdelar: Detekteras inte.

Från recensioner av moussen för att lägga FULL VOLUME EXTRA:

"Professionella stylingprodukter för L'Oreal är bäst! Speciellt imponerad mousse för hår. Mina stygga krullar hela dagen ligger som jag lade dem på morgonen, håret är voluminöst men väldigt naturligt. Jag blir ständigt komplimangerad om hur lyxigt mitt hår är. "

"Jag har styggt hår - curl hur de vill. En timme efter styling med en massa produkter förlorar frisyren sin form. Frisören rådde L'Oreal FULL VOLUME EXTRA mousse, och nu är jag ingenstans utan honom! Hela dagen är håret vackert, förlora inte sin form och volym, bli inte förvirrad. Frisyren ser så imponerande ut som om jag går till salongen varje dag, men i själva verket spenderar jag inte mer än 20 minuter på styling. "

Skummningsvolymeringsmoussevolymen från macadamiaolja

Den bästa närande hår styling mousse

Kosmetika Macadamia Oil innehåller en av de dyraste och mest effektiva hårvårdsprodukterna: macadamiaolja och argan (mutter). Professionell stylingmousse fixar inte bara håret och ger hårvolymen, ökar deras vikt, men ger också extra omsorg och näring. Håret blir glans och mjukhet, blir mer lättsam och elastisk.

 • Märkbar volym, ökning av hårets massa.
 • Mousse närmar och återställer hår.
 • Klibbar inte, gör inte tyngre.

Nackdelar: hög kostnad.

Från Macadamia Oil styling mousse recensioner:

"Innan jag försökte Macadamia Oil Hair Products, hade jag ingen aning om att mitt hår kunde vara så coolt! De har blivit otroligt trevliga att ta på, glänsande, levande. Och hår styling mousse är bäst, det är generellt den åttonde undrar världen! Jag trodde inte att stylingverktyget kunde ge sådana fördelar... ".

"Jag vågade inte att köpa mousse för att lägga Macadamia Oil länge - lite dyr och tvivlade hur länge han skulle hålla sitt hår. Men när jag försökte... Troligtvis kommer jag inte att kunna använda andra medel. Den bästa moussen - jag kände inte igen mitt hår - de blev silkeiga och lätta, blir inte förvirrade och fluffar inte. Laying varar hela dagen. "

Redken body full instant bodice

Skumvård Body Full Instant Bodifier från det amerikanska varumärket Redken skapades speciellt för mjukt och fint hår. Skum ger hårvolymen, håret blir lydigt, mindre benäget för statisk elektricitet. De aktiva komponenterna i skummans sammansättning bryr sig försiktigt till håret, vilket ger dem en frisk look och silkiness.

 • Ger stabil volym.
 • Ökar hårdensiteten.
 • Hårbottenvård och håråtervinning.

Nackdelar: inte lätt att hitta i butikerna.

Från kroppens fulla kroppsautomatrecensioner:

"Jag är frisör, och jag rekommenderar till alla mina klienter det bästa effektiva och återställande stylingmedlet - Body Full Instant Bodifier. Perfekt fixar håret, lyfter håret, plus gör håret visuellt, och med regelbunden användning och i själva verket tätare. Hårfragligheten försvinner, de ser friskare ut och faller mindre ut. "

"Jag har sparsamt hår, så jag vill ge volymen till mitt hår. Vid användning av konventionellt billigt skum märkte hon att hennes hår började "klättra" med fruktansvärd kraft. Rådde skummaterialet från företaget Redken. Låt det vara dyrt, men det bästa. Håret har blivit mycket mer levande och behagligt att ta hand om. "

Färg stil mousse från indola

Den bästa tint hår styling mousse

Färgstil Mousse ottenochny hår styling mousse från företaget Indola är ett enkelt multifunktionellt verktyg. Först fixar moussen håret och ger hårvolymen. För det andra uppdaterar den hårfärg, neutraliserar oönskade nyanser. För det tredje innehåller moussen aktiva ingredienser som återfuktar håret, skyddar och förbättrar strukturen.

 • Snabb styling.
 • Lätt betyder att det inte känns på håret.
 • Rimligt pris.

Nackdelar: Detekteras inte.

Från Color Style Mousse Tint Mousse recensioner:

"Mitt hår växer väldigt snabbt, så jag måste ofta färga det igen. Dessutom bleknar de i solen, ljussträngar uppträder. Jag försökte mousse för styling Indola, jag förväntade mig inte mirakel, men... Det här är den bästa färgen mousse, det verkar verkligen färgen! Måla kan naturligtvis inte ersätta, men du kan avsevärt minska resor till salongen.

"Jag har bestämt mig för att experimentera med strängarna, jag köpte Color Style Mousse chokladmousse. Jag märkte att de trådar, i vilka produkten distribuerades, blev mycket mjukare och mer lydig. Jag bestämde mig för att lägga på det hela håret, det visade mig väldigt intressant. Mättad färg, hårglans, stilering håller bra. Jag ska prova andra nyanser.

Betyg: 10 av 10.

Wellaflex "sken och fixering"

Det bästa stylingskummetet som skyddar håret

Wellaflex hårplastskum "Gloss and Fixation" från Wella är ett enkelt verktyg för mjuk fixering av hår. Tack vare skummet behåller locken sin form under en lång tid, de kan lätt kamma, inte sammanfogade. I det här fallet ser håret "levande", fyllt med kraft, avger en naturlig glans. Dessutom skyddar skummet håret från uttorkning och exponering för ultravioletta strålar.

 • Stabil fixering.
 • Klibbar inte hår.
 • Ekonomiskt.

Nackdelar: inte för stark fixering.

Från recensioner av hårglans Wellaflex "Gloss and fixation":

"Det här är tredje gången de köper skummet" Gloss and Fixation "från Wella, det passar mig bäst. Curls elastiska, hålla från morgon till kväll, ingen anledning att rätta hår. Ett annat plus är att håret verkligen lyser och lyser (även om de inte har varit tråkiga före mig). Och skyddad från solen - det gör mig väldigt glad... ".

"Jag har av misstag köpt Wellaflex" Glitter and Fixation "skum, för min favorit var inte i butiken. Jag tog den mest "kraftfulla" - super stark, jag var rädd att mitt hår skulle stå som en insats. Men nej! Fixeringen visade sig vara ganska mjuk, men resultatet passade mig. Hon förväntade sig att hennes hår skulle lysa, men... nej heller. Vänster min naturliga glans. Men tack för det, för många skinn gör håret tråkigt och tråkigt. "

Betyg: 9 av 10.

Taft "effektvolym"

Det bästa skummet för att ge hårvolymen

Hårfärgsprodukter Taft "Three Weather" från företaget Schwarzkopf har länge varit ur kategorin nya produkter och är ledande på den europeiska marknaden. Skum för styling Taft "Volymstyrka" ger inte bara en lyxig frisyrvolym, men garanterar även stabil fixering i alla väder. Medlen håller inte ihop håret, de kamar lätt, det finns ingen känsla av tyngdkraft. Beroende på egenskaperna hos håret och väderförhållandena kan du välja ett mycket starkt skum, super stark eller megasilfixering.

 • Volymen rymmer upp till 48 timmar.
 • I linjen finns verktyg för olika typer av hår.
 • Skydda håret från att torka ut.
 • Demokratiskt värde.
 • Klibbigt, håret blir smutsare snabbare.
 • Gör hår hårdare vid beröringen.

Från recensioner av skummet för styling Taft "Volymstyrka":

"I 10 år har jag stylat mitt hår med Taft-skum i en grön flaska, och jag skulle inte handla det för någonting! Den bästa huden - utan det, jag har bara hår, lustfullt, styggt. Och med henne - en lyxig man. Jag känner nästan inte på håret - en lätt och "långvarig" chiffong ".

"Jag försökte mycket stylingprodukter, jag tror det bästa Taft-skummet för volymen. Hon höjer verkligen hennes hår! Det känns som att mitt hår är 1,5 gånger större och inte så tunt. Effekten håller inte bara hela dagen, men nästa! Min man säger också att mitt hår lukter bra... "

Betyg: 9 av 10.

Vad är det bästa stylingverktyget?

Skum eller mousse för styling måste väljas utifrån hårets typ och längd. För tunt och sprött hår är det lämpligare specialverktyget eller skumvård med regenereringseffekt. För tungt och tjockt hår är det bättre att välja en mousse eller skum med effekten av att ge en volym supersträng fixering (vanligtvis är graden märkt med siffran "5"). Man bör också komma ihåg att, till skillnad från skummet, innehåller moussen inte dofter, därför är det mycket mindre sannolikt att det orsakar allergier och stör inte parfymens doft.

5 bästa produkterna för hårvolymen

Irreplaceable assistants i kampen mot det frodiga hårhåret

 • Mousse Mousse Au Lotus Volumatris, Leonor Greyl

Mousse - det populäraste formatet innebär att man lägger till volymen i håret. Leonor Grey-versionen är inte bara bra för att klara av huvudfunktionen, men ger också extravård tack vare växtbaserade extrakt och eteriska oljor i kompositionen. Om du applicerar moussen till vått hår och torkar med en rund borste och en hårtork - är lejonets mane a la Cindy Crawford-prov 1990 tillhandahållen. Och inga limmade strängar.

  Lotion Shape Vixen, Evo

Evo är ett ungt australiskt märke som nyligen dök upp i Ryssland. Skaparna är människor inte utan humor. Vitburkar åtföljs av löjliga färginskriptioner, vilket inte orsakar förvirring eller inte glädje. Form Vixen - klar flytande gel. Det tätar håret, ger volymen och jämn texturer. Det viktigaste är att använda i måtta, annars får du limmade lockar. Vi rekommenderar att du applicerar på vått hår.

För att undvika "danser med tamburiner" när du applicerar stilprodukter är det möjligt att använda speciella schampon. Till exempel Davines volymer för tunt hår. Det rensar försiktigt, ger en imponerande volym och mjukhet utan att använda luftkonditionering. Det här är vinsten av rovdjuret, som är speciellt odlat i den italienska kommunen Caprauna i den pittoreska regionen Piemonte.

 • Spray fyra skäl, KC Professional

För snabb skapande av volym lämpligt verktyg Fyra skäl. Det kan och bör användas på torra strängar, som hårspray. Spray ökar locken vid rötterna, och samtidigt fixar stylingen. Om du överdriver det spelar det ingen roll. Överskott är lätt att kamma ut med en kam.

 • ANTI-spray. GRAVITY, Kevin Murphy

En annan uttrycklig assistent i kampen för volym. Kevin Murphys lättaste spray appliceras på torrt hår, och det gör dem inte tyngre och limar dem inte. Effekterna av kamning bör inte förväntas från honom: sprayen fungerar delikat. Som en bonus - extra glans.Nästa Artikel
Mask för delade hårändar