Generolone för håravfall


GENEROLON® kan stimulera hårväxt, oavsett orsaken till håravfall. Det är effektivt för alla typer och orsaker till håravfall (efter eliminering av effekten av den faktor som orsakade håravfall).

Generolon Spray 2% rekommenderas för kvinnor som har problem med håravfall.
Generolone Spray 5% används som grundbehandling för alla typer av alopeci hos män.

Användarvillkor Generolon

 • GENEROLON® spray ska appliceras på torr hårbotten på alla delar av huvudet där håravfall och gallring sker 2 gånger om dagen. Det är önskvärt på morgonen och på kvällen.
 • Standardmängden applicering under ett förfarande är upp till 2 ml spray, vilket ungefär motsvarar 14-16 klick.
 • Återhämtning av hårtillväxten kommer att kräva en liten tid - ett märkbart och stabilt resultat kan erhållas inte tidigare än i 3 månader. Vissa hårväxt är märkbar efter 1-1,5 månader, men det händer sällan. Var tålamod!
 • Det är viktigt att veta att det under de första 3 veckorna då läkemedlet används kan det finnas en tillfällig ökning av håravfallet. Det behöver inte vara rädd - det här är början på en ny tillväxtcykel av nytt hår!
 • Den optimala perioden av behandling för att få ett visuellt tillfredsställande resultat: märkbar tillväxt av pigmenterat hår, försvinnandet av bala fläckar - minst 5-6 månader.
 • En flaska av 60 ml av läkemedlet är vanligtvis tillräckligt för 1-1,5 månaders applicering på den "genomsnittliga" baldnessen i storlek.
 • Under behandlingen kan du använda något schampo och leda ett normalt liv.
 • Om du missade den vanliga spraytillämpningstiden av någon anledning, försök att applicera det så snart som möjligt och missa inte dess användning 2 gånger om dagen.

Effekten av användningen av GENEROLON® är inte densamma för olika människor och beror på:

 • Graden av känslighet hos hårsäckar till Minoxidil.
 • AGA: s aggressivitet (med androgenetisk alopeci).

Kvinnor har en högre grad av positiv reaktion på GENEROLON®.

Applikationsguide

 • Ta bort skruvhatten från flaskan och skruva pumppumpen som ingår i satsen. Stryk sprutan "med en tipp" ovanifrån (ingår i förberedelset).
 • Sprayen appliceras genom att trycka på sprutflaskans pumpmekanism, sedan fördelas den vidare till problemområdena med rörelserna av fingrarna.
 • Det är viktigt att läkemedlet appliceras jämnt på problemområdena - detta hjälper det praktiska pumpmunstycket i form av en "näsa".
  • Det är lämpligt att applicera sprayen på hårlösa områden från ett avstånd av 6-10 cm - på så sätt fördelas det jämnare, bildar inte droppar och flödar inte ner.
  • På områden med hår, och speciellt när den appliceras på honhuvudet, bör avståndet från vilket sprayen sprutas vara mindre.
 • Omedelbart efter appliceringen av läkemedlet, är det tillrådligt att försiktigt gnugga in det, massera med fingertopparna områden som kräver hårväxt.
 • Det är viktigt att du inte tvätter håret i 4 timmar efter appliceringen av läkemedlet - läkemedlet måste penetrera huden i hårsäckarna och ha en terapeutisk effekt. Det är också oönskat att använda en hårtork direkt efter applicering av läkemedlet.
 • Läkemedlet ska tillämpas på problemområden 2 gånger om dagen! (på morgonen och på kvällen) Försök att utveckla en vana - att använda drogen tillsammans med morgon och kväll hygienprocedurer och försök att inte missa dem.

Funktioner av användning

Använda en mezoroller

Användningen av mezorollers är utformad för att förbättra penetrationen av minoxidil i huden, öka dess penetration och effekt på hårsäckarna. Mesoscalers används för både hårbotten och för att stimulera tillväxten av stubb på ansiktet. Det är mest rimligt att använda enheten med korta nålar - högst 0,5 mm. Denna nålstorlek anses mindre traumatisk, vilket ger stimulering som ökar blodcirkulationen.
Innan du köper en mezoroller måste du vara medveten om riskerna i samband med användningen: det finns risk för skada (genomträngning) av huden och införande eller spridning av en befintlig infektion. Dessutom, om vävnaden är skadad, ökar sannolikheten för att minoxidil penetrerar inte i hårsäckarna, men in i blodbanan, vilket är fylld av biverkningar.
I vissa fall märker användarna ökad sebumsekretion och mjäll vid användning av mezorollerna. Detta beror på skador på talgkörtlarna och stimulering av talgproduktionen, i kombination med den snabba utvecklingen av villkorligt patogen mikroorganismer - svampen Pityrosporum. Mikroorganismen "vaknar upp" bara när det finns en kränkning i talgkörtlarna, och dess utveckling leder till utseendet av oljig mjäll.

Om du bestämmer dig för att använda mezorollerna, måste du efter varje procedur tvättas, förvaras i ett lufttätt fall och behandlas med ett antiseptiskt medel före användning för att minimera risken för att sprida och multiplicera infektionen.

Mjäll - en reaktion på läkemedlets bas

Alla preparat baserade på Minoxidil har en läkemedelsbas som består av etanol, vatten och en flervärd alkohol av propylenglykol, i vilken minoxidil är upplöst. På grundval av vissa patienter finns det en reaktion i form av mjäll, ibland åtföljd av klåda och irritation. Om ett sådant problem uppstår, sluta använda drogen i några dagar och fortsätt sedan använda. Om klåda och irritation är mycket uttalad, är det tillrådligt att applicera Belosalik spray i hårbotten i 3-5 dagar, och använd också sulsen-schampo eller schampo med clobetasolhalt för att tvätta huvudet. Därefter återuppta regelbunden användning av Generolon.

Fenomenet "synkronisering" med AGA

Synkroniseringsprincipen är annorlunda för alla och beror på många faktorer, men främst på antalet folliklar som ursprungligen fanns i scenen. En annan, den sista etappen av förlusten av en del av håret, uppträder vanligen under 6-7: e månaden med användning av minoxidil. Detta är i regel mindre uttalad förlust. Dessutom kan allt hår som växer från de befintliga levande folliklarna - växa, växa och tjockna!

"Annulleringssyndrom", vilket inte är det

Minoxidil har inget "abstinenssyndrom" - det här är en myt. Men om du slutar använda det, slutar det att fungera - processen för stimulering av folliklarna stannar och hår som uteslutande har vuxit under påverkan kommer gradvis att regressera och falla ut. Om några månader kommer du att få den bilden på ditt huvud, vilket skulle ha varit om du inte hade börjat använda Generolon sprayen alls. Detta är karakteristiskt för diagnosen AGA.

Om du inte vill förlora håret igen, fortsätt att applicera GENEROLON® varje dag till det ögonblick när håret är på dig och du vill behålla håret på ditt huvud. Och kom ihåg att det inte finns något annat sätt i världen än, det är lika effektivt och säkert.

Detaljerad videoinstruktion om användning av GENEROLON®:

Generolone för håravfall: instruktioner, recensioner, pris

Baldness är ett problem som många människor står inför. Håravfall leder till utseendet av komplex. Människor gör sitt bästa för att dölja bristen på hår. Problemet är lättare att förhindra än att behandla det på ett avancerat stadium. Den här personen kommer att hjälpa drogen Generolon. Läkemedlet kan köpas på vanliga apotek, finns utan recept och är relativt billigt. Recensioner på Generolone är mest positiva. Människor lockas av det låga priset på drogen.

struktur

Trots läkemedlets effektivitet har Generolon en enkel komposition. Den innehåller:

Den huvudsakliga aktiva substansen som stimulerar hårväxt är minosidil. Sammansättningen av läkemedlet innefattar 200 mg eller 500 mg av substansen.

Släpp formulär

Det finns flera typer av droger. Generolon spray kan vara:

 • med 2% minoxidilhalt
 • med 5% minoxidilhalt.

Baserat på analysen av recensioner, konstaterade experterna att användarna föredrar att köpa 5% spray, som nästan har samma pris från 2%.

Läkemedlet finns i en plastflaska på 60 ml. Den är målade vit. En mätpump med sprutmunstycke och detaljerade instruktioner för användning av Generolon är fästa på preparatet. Alla komponenter i produkten säljs i kartong. Läkemedlet i sig är en klar vätska med en karakteristisk lukt av alkohol. Även om det i läkemedlet med 5% innehåll av Minoxidil är egendomen inte så uttalad. Ibland kan lösningen ha en liten gulaktig nyans.

Generolon spray

Tillverkare hävdar att Generolon Spray effektivt kan stimulera hårväxten. Verktyget hjälper till att förbättra mikrocirkulationen i huvudets vävnader. Förbättrad blodcirkulation påverkar hårsäckar som är i vilande tillstånd. Effekten av Generolon spray väcker håret och får dem att börja aktiv tillväxt, vilket eliminerar problemet med skallighet. Läkemedlet kan:

 • sluta håravfall och stimulera dem att växa,
 • öka livslängden hos håret,
 • stärka rötterna och öka hårets tjocklek.

Användningen av läkemedel minskar bildningen av 5-alfa dehydrostosteron. Den bästa effekten Generolon spray har vid behandling av sjukdomar som en person lider inte mer än 10 år. I detta fall kan läkemedlet helt eliminera problemet med håravfall.

Användarrecensioner sammanfaller inte alltid med expertutlåtandena. Men ett litet pris gör att läkemedlet kan förbli på toppen av popularitet.

Indikationer för användning

Generolon spray föreskrivs när en person lider av androgen alopeci. Läkare använder ett botemedel för att eliminera problemet bland både kvinnor och män. Expertrecensioner om läkemedlets effektivitet varierar. Ibland föreskrivs 5% av sprayen för att eliminera brännbarhet. Generolone kan användas tillsammans med andra läkemedel för komplex behandling.

Man bör komma ihåg att det finns kontraindikationer för användningen av läkemedlet. Generalon kan inte användas om:

 • hos människor finns överkänslighet mot komponenterna i sprayen eller allergisk reaktion,
 • kvinnor under barnets barndom,
 • kvinnor ammar,
 • användare under 18 år,
 • det finns sår och nackdelar på huvudet.

Innan du använder Generalon måste du bekanta dig med läkemedlets anvisningar och studera användarens återkoppling. Låt inte läkemedel komma in i andra delar av kroppen. Detta kan leda till bildandet av oönskat hår.

Om en person har brott mot huden på huvudet, bör användningen av läkemedlet överges tills fullständig läkning. I recensionerna rekommenderar läkare försiktighet vid användning av verktyget om användarens ålder är över 65 år. Innan du använder, måste du alltid kontakta en specialist och granska användarrecensioner.

Användningen av medicinering kan leda till ett antal biverkningar. Bland dem är:

 • hårdhet i hårbotten,
 • klåda,
 • peeling hud
 • oönskad hårväxt, inklusive utseendet av hår på kvinnans ansikte,
 • tidsmässig förlustförbättring.

Efter användning av en 5% spray ökar sannolikheten för oönskade effekter. Trots detta säger människor som skriver recensioner om Generolon att biverkningar är sällsynta när man använder drogen. Verktyget ska dock inte utse sig själv självständigt.

Innan du använder, måste du besöka en specialist och få råd. Detta kommer att bidra till att undvika biverkningar. Läkemedlet kan inte användas för barn. Om det efter att ha biverkats med produkten, är det nödvändigt att omedelbart sluta använda produkten och omedelbart kontakta en läkare.

Instruktioner för användning Generolona

Innan du använder drogen är det nödvändigt att studera bruksanvisningen och läsa recensioner om läkemedlet i detalj. Generolon är avsedd för utomhusbruk. Oavsett området i området som behandlas är det omöjligt att applicera mer än 1 ml av läkemedlet åt gången. Denna volym täcker det drabbade området efter 7 klick på dispensern.

För att använda Generolona biverkad effekt krävs användning av läkemedlet minst 2 gånger om dagen. Granskare rekommenderas att utföra proceduren samtidigt på morgonen och kvällen. Applicera 5% spray krävs på hårbotten som påverkas av skallighet. Du kan inte använda mer än 2 mg av läkemedlet per dag. Generolon kan inte appliceras på vått hår. Hårbotten bör vara torr. Användaren måste se till att läkemedlet är jämnt fördelat över hela området i regionen.

Män Generolon utsedd när skallighet, formad på huvudets krona. Efter applicering behöver du inte tvätta håret. Läkemedlet absorberas och börjar påverka problemområdet inom 4 timmar. För att använda Generolona-effekten, rekommenderar läkare och författare av recensioner att avstå från att tvätta huvudet. När termen är ute kan du utföra proceduren som vanligt.

Om en kvinna planerar att utföra hårfärgning under generolon, ska läkemedlet tvättas noggrant innan proceduren utförs. Försummelse av råd kan leda till en allvarlig allergisk reaktion. Användning av lacker och andra metoder för att fixera håret under kursen är inte förbjudet. Först måste du applicera Generolon, vänta tills det behandlade stället torkar och börja sedan utföra installationen.

Om en person kommer att använda sprayen 2 gånger om dagen, utan att avbryta kursen, kommer han att kunna märka det synliga resultatet efter 4 månaders användning. Att köpa hela kursen är lätt. Drogen har ett rimligt pris för någon person. Om du följer anvisningarna tydligt kommer användaren snart att märka de första positiva funktionerna:

 1. Det första håret börjar börja efter 1 månad efter att du har börjat använda Generolon. De kommer att påminna sig.
 2. Användning av 5% spray hjälper även män med en välformad skallig fläck.
 3. Läkemedlet är ekonomiskt. 1 förpackning med 5% spray kommer att räcka för 1,5 vid bearbetning av en skallig fläck av medelstorlek.

Genom att följa instruktionerna tydligt kan en person snabbt åtgärda ett befintligt problem.

Drogen är strängt förbjuden att använda inuti. Om en person dricker medicinen av misstag sker en allvarlig överdosering. Dess skyltar är:

 • fluid retention
 • takykardi,
 • minskning av blodtrycket.

Efter oavsiktlig användning av läkemedlet inuti krävs det att omedelbart leverera vårdslös person till sjukhuset.

Recensioner av Generolon

Svetlana, 48 år, skriver:

"Problemet med balding har inte förbi mig. Håret började falla fruktansvärt, när du kammade det - så på en hårborste hela låset. På vissa ställen började bala fläckar dyka upp, jag grep mitt huvud. Snabbt började söka efter ett verktyg som skulle hjälpa till att övervinna problemet. På apoteket såg jag Generolon, jag gillade det lilla priset, bestämde jag mig för att försöka. Apotekaren sa att recensionerna på Generolone är positiva, hon köpte en hel kurs på en gång.

För de första 2 till 3 månaderna var det ingen effekt alls, jag trodde att jag kastade ut pengarna förgäves. Vid slutet av 4 började en knappt märkbar fluff framträda på de ställen där det inte fanns något hår alls. Med tiden blev han riktigt hår. I allmänhet är jag nöjd med verktyget, bara nu fungerar det bra under en mycket lång tid. De som vill se resultatet snabbt är det bättre att leta efter ett alternativ. Det är emellertid inte ett faktum som i slutändan kommer att ha samma effekt som 5% gav Generolon spray. Personligen planerar jag att uthärda alla 6 månader och se det slutliga resultatet. "

Alexander, 35 år gammal, skriver:

"Tidigare ansikte skallighet, vi har det ärftligt. Min far hade alltid en bald patch ovanpå. Jag ville verkligen inte följa i hans fotspår, så när jag märkte att håret började falla ut, gick jag genast till doktorn. En specialist rådde mig om ett billigt men effektivt läkemedel. Sagt, att recensioner om Generolone positivt. Enligt honom köpte jag förpackningen, jag använder den i ungefär en månad tills jag märker effekten. Här tycker jag, är det värt att köpa en ny sats eller prova något mer effektivt? "

Stanislav, 45, skriver:

"Generellt är jag nöjd med effekten av Generolon. Recensioner ljuger inte. Från det sättet börjar håret verkligen växa aktivt. Han upprätthöll hela kursen, men min vän är missnöjd med drogen. Nästan ingen effekt. Men han har en skallig plats i ca 5 år. Därför tror jag inte att Generolon kan behandla kroniska sår. Det är bättre att göra skallighet i rätt tid - och det kommer inga problem. "

Pris på Generolon

Trots den långsamma inverkan har verktyget tjänat popularitet bland människor som lider av skallighet. Recensioner om Generolone positiv. Läkemedlet kan köpas på ett vanligt apotek. Priset gör drogen överkomlig för de flesta.

Populär är 5% spray. Människor skriver i recensioner att det stimulerar hårväxten snabbare. Den positiva effekten uppträder efter 1 månad användning. Användarna lockas av det relativt billiga priset på drogen. Du kan köpa Generolon på apotek för 500 rubel. Priset varierar beroende på inköpsort. Så på Internet kan du beställa medicin för 480 rubel och nedanför. Du bör dock inte köpa till ett lågt pris. Innan du köper pengar på Internet måste du studera återkopplingen på leverantören.

Människor som har använt drogen i praktiken rådde att köpa verktyget i hela kurser. Billigt pris kan du göra detta. Med korrekt förvaring försämras inte läkemedlet till utgångsdatumet, vilket kan ses på förpackningen. Villkoren för att det är nödvändigt att lagra läkemedlet anges i detalj i anvisningarna. Oavsett det pris som användaren betalade för läkemedlet, kan den behålla egenskaperna i 3 år från tillverkningsdatumet. Med tanke på att 1 pack Generolon varar i 1 - 1,5 månader, för att uppnå effekten, måste användaren köpa 6 läkemedelstillgångar åt gången. Priset för hela kursen kommer att vara 3 000 rubel.

Generolon spray

Sammanfattning av artikeln

En persons hår är hans externa egendom, och de måste brysas mycket för att behålla sin hälsa och skönhet. Men ibland uppstår kroppsbrister, och håret från detta drabbas mycket. Ett av de mest obehagliga problemen med hår är till exempel delvis eller fullständig skallighet.

Baldness kan påverka både män och kvinnor, så ingen är någonsin immun från den. Men nu har det här problemet blivit lösbart tack vare nya upptäckter inom medicin och kosmetologi.

Generolon spray mot håravfall

Hårlöshet är inte längre ett problem, för dess lösning har hittats! Och det här är generolon spray, ett botemedel som inte bara hjälper till att förhindra håravfall, utan också förnya och till och med påskynda tillväxten.

Vad är så användbart generolon spray för håravfall, och varför det är så nödvändigt för alla som drömmer om starkt och friskt hår? Låt oss lära av denna artikel allt om beredningen av Generol Spray, och dess effekt på hårväxt!

Ingredienser Generolon Spray

Hemligheten med Spray Generolons framgångsrika verkan är enkel, det handlar om dess huvudkomponent - Minoxidil. Detta ämne har en vasodilator antihypertensiv effekt för människor, och har också en stark effekt på hårväxten. Det förhindrar inte bara för tidigt håravfall, utan stimulerar också tillkomsten av nya.

Generolon spray är också rik på andra fördelaktiga ingredienser som tillsammans har en fördelaktig effekt på människans hår och hud. Bland annat innehåller det komponenter som etylalkohol och propylenglykol, fyllda med hygroskopiska egenskaper som är nödvändiga för att skapa en spray.

Det är värt att veta att graden av dess verkan beror på koncentrationen av dessa ämnen i Spray Generolons sammansättning. Till exempel i en 2 procent lösning är koncentrationen av den aktiva substansen endast 20 mg och i 5 procent alla 50 mg. Naturligtvis kommer priset på dessa variationer av spraygenolon också att vara annorlunda.

Hur fungerar GeneraLone Spray?

Generolon spray har en direkt effekt på hårrötterna, vilket hjälper till att snabbt eliminera problemet med skallighet och stärka hårsäckarna.

Det är också värt att notera att den användbara effekten av denna spray inte slutar där. Generolon spray har i sig andra positiva egenskaper, så nödvändiga för hårets hälsa och tillväxt.

Effekt av generolon spray

Generolon Spray är användbar för skallighet och dålig hårväxt, men effekten är inte omedelbar. Bara efter en tid (ca 3-4 månader) kommer spridningen att bli märkbar, men dess effekt kommer att förvåna dig!

För att generolon spray ska fungera snabbare, är det nödvändigt att applicera det ganska ofta, minst 3 gånger i veckan. Detta är det enda sättet att påskynda utseendet på en positiv effekt och förbättra ditt hårs tillstånd. Denna effekt kommer att bestå i flera månader (upp till ett halvt år), då är det värt att upprepa användningen av läkemedlet.

Bilder före och efter applicering av generolon spray

För att se resultatet och effektiviteten hos Generolon-sprayen, bör du jämföra bilderna av håret "före" och "efter" dess användning. Det är därför, framförallt för våra läsare, vi har samlat in en liten fotosamling med exempel på spray-åtgärder:

Som vi kan se är generolon spray ett mycket effektivt läkemedel för att eliminera problem med skallighet och för att påskynda hårväxten.

Var kan man köpa generolon spray

Vi rekommenderar att du köper produkten endast på apotek eller beprövade webbplatser. I Ozon kan du till exempel köpa generolone via länken

Fördelar med Generolon Spray:

 1. Effektiv eliminering av baldnessproblem. Förekommer på grund av verkan av huvudkomponenten i läkemedelssubstansen - minoxidil.
 2. Aktivering av accelererad hårväxt. Kanske på grund av sprutens verkan omedelbart på hårrötterna, vilket möjliggör en kort tid att väcka hårsäckar.
 3. Förbättrad blodcirkulation i ställen för läkemedelsexponering. Denna effekt är extremt användbar, och det kommer att vara en ytterligare fördel i verkan av generolon spray.
 4. Näring och mättnad av hårsäckar med användbara komponenter. Detta föremål har en bra effekt på ditt hårs hälsa.
 5. Läkemedlet är helt säkert för människor. På grund av det faktum att generolonspray inte längtar långsamt i människokroppen och lätt utsöndras, ökar det sin säkerhet flera gånger.

Nackdelar Generolon spray:

 1. Förekomsten av obehagliga biverkningar av läkemedlet;
 2. Sannolikheten för allergier mot vissa komponenter i sprayen;
 3. En stor lista över kontraindikationer.

Nackdelar med generolon spray är inte så mycket, eftersom läkemedlet är helt ofarligt och säkert. Även om han har sina kontraindikationer, som måste läsas före användning.

Generolon spray kontraindikationer:

Åldersbegränsningar: barn upp till 18 år och äldre efter 60 år;

 1. Perioden för graviditet och amning hos kvinnor;
 2. Dermatologiska sjukdomar i huvudet;
 3. Sår, skador och andra skador i huvudområdet
 4. Allergi mot ämnen som ingår i sprayen (noggrant undersöka dess komposition på förpackningen).

VIKTIGT! Innan du använder detta läkemedel, kontakta en expert för att undvika allergiska reaktioner på komponenterna i sprayen.

Biverkningar av Generolon Spray:

 1. Skalning och torrhet i huden vid applicering av sprayen;
 2. Rodnad, svullnad, klåda och brinnande hud;
 3. Utseendet av purulenta vesiklar eller skalor på huden (mycket sällan);
 4. Allergiska reaktioner på vissa komponenter i ämnet;
 5. Riklig hårväxt på oönskade områden i kroppen.

Biverkningar vid intag av läkemedel inuti och överdosering:

 1. Allvarlig yrsel
 2. Gag-reflexer;
 3. Andnöd och funktionsfel i hjärtritmen;
 4. Dra smärta i bröstet;
 5. Minska eller öka blodtrycket
 6. Puffiness i hårbotten.

VIKTIGT! Vid inandning av en spray, kontakta omgående läkare!

Om läkemedlet har biverkningar betyder det inte att alla kommer definitivt att manifestera. Varje person är unik i sig, och hans kropp är helt individuell, varför hans reaktion på generolon spray är annorlunda.

Indikationer för användning av generolon spray:

 • Behandling av alopeci (alopeci);
 • Problem med hårväxt
 • Eliminera fryst hårsäckar.

VIKTIGT! Användningen av denna spray kräver föregående samråd med en läkare.

Metoder för användning av generolon spray

Generolon spray appliceras strikt på problemområdena i huden, varifrån baldingprocessen äger rum. Vanligtvis hos kvinnor börjar håravfall från en avskjutning i mitten av huvudet och hos män från toppen av huvudet.

Så, vi applicerar generolon spray mot skallighet. Börja med att kontrollera om produkten kommer från flaskan till dispensern för att spruta den. Spruta sedan på problemområdena. VIKTIGT! Gnugga inte lösningen med händerna!

Det är viktigt att tvätta händerna noga efter direktkontakt med sprayen. Från hårbotten behöver det här verktyget inte tvättas

Regler för användning av generolon spray:

 • Innan du applicerar generolon spray bör du rådfråga en specialist.
 • Låt inte sprayen i ögonen och på några slemhinnor.
 • Använd inte produkten speciellt på andra områden i huden, förutom problemområden.
 • Du bör inte våta huvudet efter att du har använt drogen (i 5 timmar), vilket kommer att försvaga läkemedlets effektivitet;
 • Applicera spray på tvättat och redan torkat huvud;
 • Gnugga inte lösningen i huden, bara en lätt spray är tillräcklig;
 • Försumma inte proceduren, för att få ett bra resultat från sprayen, är frekvensen av deras genomförande nödvändig.

Om du följer dessa inte komplicerade regler för användning av generolon spray, kommer effekten av dess användning att vara av högsta kvalitet och säker för dig.

Generolone spray recensioner

Recensioner av läkemedlet Generolon Spray är ganska trevliga, både från patienter som använder det mot skallighet, och från specialister och läkare. Trichologists har upprepade gånger rekommenderat detta läkemedel vid behandling av alopeci.

Spray för hårväxt Generolon video

Videoredigering från experter om effektiv effekt av generolon spray:

Generolon spray pris och var att köpa?

Du kan köpa generolon spray på något apotek, eller beställa det online. Kostnaden för drogen beror på mängden lösning och dess komponenter. Till exempel, för en 2 procent lösning, kommer kostnaden att vara 400 rubel och för en 5 procent lösning kommer den att vara något högre - ca 600-700 rubel.

Vi rekommenderar:

 1. Rådfråga en specialist innan du använder läkemedlet. Detta läkemedel har egna kontraindikationer, så samråd med en specialist är önskvärt. Det hjälper dig att undvika allergiska reaktioner på sprutkomponenterna och för att uppnå önskat resultat.
 2. Följ klart våra regler för ett effektivare resultat. Om du följer våra regler för att använda sprayen, blir resultatet mer effektivt. Men glöm inte bort de officiella instruktionerna för läkemedlet, som är knutet till det.
 3. Försumma inte rutinerna för ett bättre resultat. Kvaliteten på resultatet från användningen av läkemedlet beror på hur ofta procedurerna utförs med det. Och ju oftare du applicerar sprayen, desto snabbare och effektivare kommer den att bli.

Hårförlust generolone

Generolon är ett välkänt läkemedel som effektivt bekämpar skallighet. Läkemedlet "Generolon" är baserat på minoxidil, som ursprungligen användes i kardiologi. Generolon har ett antal kontraindikationer som måste läsas före användning. I Ryssland och grannländerna är Generolon mycket efterfrågat bland både män och kvinnor.

Generolon - ett alternativt botemedel mot håravfall

Håravfall är ett problem som inte är så lätt att hantera. Inför den börjar personen genast söka medel för att återställa håret på huvudet. Den mest populära bland alla föreslagna läkemedel mot baldhet är Minoxidil. Denna aktiva ingrediens ingår också i preparatet Generolon, som kommer att diskuteras i vår artikel.

Vad är Generolon

Generolon Spray - ett effektivt läkemedel för att bekämpa skallighet och påskynda hårväxten på huvudet. Dess huvudkomponent är Minoksidil, och ytterligare - etanolalkohol, propylenglykol och renat vatten. Mängden minoxidil i denna beredning beror på koncentrationen. I en 2% lösning av Generolon innehåller således 20 mg minoxidil. Följaktligen innehåller i en 5% lösning av Generolon Minoxidil 50 mg.

Generolon har en aktiv effekt på hårsäckarna. Minoxidil som ingår i dess komposition hjälper till att förbättra blodcirkulationen, vilket leder till att folliklarna levereras bättre med blod och håret börjar växa mer intensivt. Dessutom skyddar den aktiva ingrediensen i läkemedlet folliklarna från de negativa effekterna av androgenhormoner.

Generolona ämnen absorberas praktiskt taget inte genom huden inuti. Maximal dos av ett medel som kan komma in i blodet är högst 3%. Denna indikator är säker för hälsa och liv.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Komponenterna som kommer in i kroppen när de gnuggar Generolon i huden ackumuleras inte där och elimineras snabbt.

Generolone framställs i form av en spray, med 2% eller 5% innehåll av den aktiva komponenten i minoxidil. Läkemedlet levereras i apoteksflaskor, förpackade i kartonger. I konfigurationen finns en mätpump och instruktioner för användning av läkemedlet.

Effektiviteten av Generolon för hårväxt

Effekten av läkemedlet är dess effekt på hårsäckarna. Således stimulerar de aktiva komponenterna i produkten blodflödet, håret "vaknar" och börjar växa snabbare. Vidare förbättras kretsarna märkbart genom att mikrocirkulationen förbättras, eftersom tillgången på näringsämnen och vitaminer ökar.

Spray från håravfall Generolon absolut säker. Så absorberas det praktiskt taget inte i blodet och koncentrationen, även efter den högsta dosen av användningen, överskrider inte 2-3%. Aktiva ingredienser dröjer inte i kroppen och utsöndras snabbt.

Detta läkemedel finns i form av en spray, vilket gör det lätt att använda och ekonomiskt att använda. Drogens huvudsakliga egenskaper är:

 • fördelaktig effekt på hårsäckar
 • förbättra blodflödet till hårbotten och folliklarna;
 • minska produktionen av manliga hormoner, vars överdrivna närvaro leder till skallighet.

Huvudindikationen för användningen av läkemedlet är androgen alopeci, dvs skallighet, associerad med närvaron i kroppen av en alltför stor mängd manliga hormoner. Tyvärr, med andra typer av skallighet, är Generolon ineffektivt.

Låt oss namnge huvudämnena för detta läkemedel:

 • Aktiv effekt på hårsäckar;
 • Förbättra blodcirkulationen i hårbotten;
 • Skydda hårsäckar från överdriven androgenexponering;
 • Minska produktionen av enzymet 5-alfa reduktas (det provar de negativa effekterna av manliga hormoner på hårsäckarna).

Instruktioner för användning Generolona

Effektiviteten hos Generolon kan variera beroende på patientens individuella egenskaper. Ett bra resultat av användningen av läkemedlet kommer endast att vara om hårbearbetningsprocessen har börjat nyligen och området för lesionen är liten.

För att få en synlig effekt är det nödvändigt att applicera Generolon regelbundet i en månad, inte mer än två gånger om dagen. Vid en tid, enligt instruktionerna, måste du använda 1 ml lösning.

Instruktionen för Generolon innehåller följande rekommendationer:

 • Läkemedlet används externt, sprayas i hårbotten med en speciell dispenser;
 • Oavsett storleken på hårbottenområdet som ska behandlas appliceras produkten i en mängd av 1 ml (7 pressar av dispensern). Behandling av problemområden måste inledas i mitten av lesionen, lösningen appliceras två gånger om dagen;
 • En 5% lösning av Generolon rekommenderas för patienter som snabbt vill återställa förlorat hår och de som inte hjälper till med 2% suspension av läkemedlet. I allmänhet föreskrivs en lösning med 5% minoxidilhalt för män och en 2% lösning för kvinnor;
 • Spray Generolon rekommenderas att applicera på torr och ren hårbotten i ställen för bildning av skalliga fläckar.

Släpp form och sammansättning

Spray Generolon är en vätska som ligger i en flaska under tryck. 1 ml av läkemedlet innehåller den huvudsakliga aktiva beståndsdelen Minoxidil i en mängd av 20 mg (2% lösning) och 50 mg (5% lösning). Det innehåller också ytterligare komponenter:

 • 96% etanollösning.
 • Propylenglykol.
 • Renat vatten.

Spray Generolon finns i två doser - 2% och 5% lösning. Kartongförpackningar innehåller en flaska spraylösning och instruktioner för användning av läkemedlet.

Farmakologisk aktivitet

Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i sprayen Generolon Minoxidil stimulerar hårtillväxten och förhindrar förlusten när den appliceras topiskt på grund av flera terapeutiska effekter som innefattar:

 • Undertrycker bildandet av 5-alfa dehydrotestosteron från testosteron, vilket är involverat i hårförlustprocessen.
 • Det förbättrar mikrocirkulationen av huden i hårfolliklarna och förbättrar därmed deras trofism (näring).
 • Stimulerar övergången av hårfollikelceller i den aktiva fasen av uppdelning, vilket leder till ökad hårtillväxt.
 • Minskar den negativa effekten av androgener (manliga könshormoner) på hårsäckar.

Den bästa terapeutiska effekten av Spray Generolon har en liten varaktighet av sjukdomen (högst 10 år), med håravfall i parietala och tidsmässiga regionen. Den terapeutiska effekten i genomsnitt utvecklas efter 4 månader från starten av appliceringen av Spray Generolon.

Efter avbrytande av läkemedlet är en minskning av hårväxtaktiviteten möjlig.

Vid sprayning med Generolon på intakt hud adsorberas den aktiva beståndsdelen i hårsäckarna med minimal inträde till den systemiska cirkulationen.

Indikationer för användning

Spray Generolon används för att återställa hårväxten och minska alopeciprocessen (alopeci) på grund av påverkan av manliga könshormoner hos män och kvinnor. För män är läkemedlet mest effektivt vid alopeci på kronan, hos kvinnor med håravfall i mellansidan.

Kontra

Användningen av Spray Generolon är kontraindicerad i flera patologiska och fysiologiska tillstånd i kroppen, vilket innefattar:

 • Individuell intolerans, överkänslighet mot Minoxidil eller andra hjälpkomponenter av läkemedlet.
 • Barn under 18 år.
 • Dermatos (degenerativ-dystrofisk patologi) i hårbotten.
 • Brott mot hudens integritet.

Läkemedlet används med försiktighet för äldre över 65 år. Innan du använder sprayen måste Generolon se till att det inte finns kontraindikationer.

Dosering och administrering

Spray Generolon är ett läkemedel för extern användning. Före sprutningen är det nödvändigt att ta bort locket, fixa en mätpump på flaskan och fäst en lång spruta. Då behöver du 3-4 gånger för att trycka på sprutmunstycket för att fylla mätpumpen med en lösning.

Hårbotten måste vara ren och torr före behandlingen. Efter sprayning är det inte nödvändigt att tvätta huvudet. Behandlingen ska utföras 2 gånger om dagen. Efter sprayning spraya, tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Den totala dagliga dosen av läkemedlet får inte överstiga 2 ml. Den genomsnittliga behandlingen är ungefär 1 år. Efter avslutad användning av Spray Generolon inom 3-4 månader kan hårets initiala mängd och tillstånd komma tillbaka.

Biverkningar

Regelbunden sprutning av Generolon i hårbotten kan leda till utveckling av lokala biverkningar som dermatit (inflammation i hårbotten) med rodnad, kliande, brännande och fläckande hud, allergisk dermatit med karaktäristiskt utslag och klåda. Mindre frekvent är ökad hårtillväxt, inklusive på kvinnor, seborré. När den aktiva substansen kommer in i systemcirkulationen (ibland om sprayen släcks av misstag) kan vanliga biverkningar utvecklas, vilket inkluderar:

 • På andningsorganets sida - andfåddhet, allergisk rinit.
 • På den del av kardiovaskulärsystemet - fluktuationer i nivån på systemiskt arteriellt tryck, smärta och obehag i hjärtat av regionen, takykardi (ökad hjärtslag) och arytmi (störning av rytmen i hjärtkollisioner).
 • På den del av nervsystemet - utveckling av huvudvärk, yrsel, neurit (inflammation i nerver) av olika lokaliseringar.

Det är också möjligt att utveckla gemensamma allergiska reaktioner med utveckling av utslag, klåda och svullnad i huden med en övervägande lokalisering i ansiktet. Ibland i början av sprutanvändningen kan Generolon öka håravfallet, följt av ersättning med ungt, fluffigt hår (detta fenomen observeras vanligen inom några veckor efter användning av läkemedlet).

Särskilda instruktioner

Innan du börjar applicera Spray Generolon, bör du noga läsa instruktionerna för läkemedlet. Det finns flera specifika indikationer på användningen, som inkluderar:

 • Spraya inte på andra delar av kroppen.
 • Hårbotten i applikationsområdet ska vara ren och torr. Efter applicering av läkemedlet rekommenderas inte att tvätta håret i 4 timmar för bättre absorption av den aktiva substansen i hårbotten.
 • Hygieniska procedurer i huvudet under applicering av Geneolonspray kan utföras normalt.
 • Använd inte lack, hårfärg, balsam och andra kemikalier, men för att förhindra att hårbotten irriteras, rekommenderas att använda dem under olika tidsperioder med Spray Generolon.
 • Innan du börjar använda läkemedlet måste du genomgå en läkarundersökning, se till att det inte finns några inflammatoriska eller degenerativa dystrofiska sjukdomar i hårbotten och andra kontraindikationer.
 • Vid lokala och systemiska biverkningar bör användningen av Generolon spray stoppas och sök medicinsk hjälp.
 • Vid oavsiktlig sprutning i ögonen eller andra synliga slemhinnor måste de tvättas med rikligt med rinnande vatten.
 • När det används korrekt i den rekommenderade terapeutiska dosen påverkar läkemedlet inte hastigheten på de psykomotoriska reaktionerna och koncentrationen.

I apoteksnätverket finns Spray Generolon tillgängligt utan recept. Vid frågor eller tvivel om användningen av läkemedlet bör du rådfråga din läkare.

Priser för Generolon i Ryssland

Priset på Generolon i Ryssland beror på koncentrationen av den aktiva substansen minoxidil i den. Så, köpa 2% spray, köparen betalar ca 580 rubel och för 5% lösning av Generolon - 780 rubel. I onlinepotek kan läkemedlet hittas till ett pris av 390 rubel.

Spray Analoger Generolon

För den aktiva substansen och terapeutisk effekt, som liknar Spray Generolon är läkemedel Kosilon, Revasil, Minoxidil, Alopexy.

överdos

Symptom på överdosering utvecklas vanligen när läkemedlet går in i mag-tarmkanalen och absorptionen av den aktiva substansen i systemcirkulationen. I detta fall, en minskning av blodtryck (hypotoni), ökad hjärtfrekvens (takykardi). Vid överdosering utförs symptomatisk behandling.

Generolon: en granskning av en trichologist

Karpova Yu.E., trichologist, Moskva

Generolone är ett effektivt läkemedel från gruppen läkemedel med den aktiva komponenten Minoxidil. Jag råder dig att använda detta läkemedel till många av dina patienter, och det är önskvärt att ansökan var komplex.

Hos vissa patienter, efter att Generolon började, faller håret ännu mer ut Men det här är bara i det första behandlingsstadiet, det borde inte finnas någon anledning till oro. Några månader efter starten av användningen av Generolon återställs håret.

Recensioner av kvinnor och män om Generolon

Bardina EI, 29 år gammal

I flera år i rad har jag aktivt färgat mitt hår, vilket ledde till att mitt tillstånd försämrades kraftigt och frisören rådde mig att helt överge färgningsproceduren för att inte förlora rester av mitt hår. Jag var naturligt upprörd, men drog mig själv och började söka efter medel för att stärka håret. Mitt val föll på drogen Generolon. Det här verktyget var billigt jämfört med salonghår restaureringsbehandlingar. Hon använde läkemedlet under mycket lång tid (ungefär sex månader), och den första märkbara effekten uppstod efter några månader. I allmänhet är resultatet nöjd, håret återställdes.

Hon köpte Generolon till sin mamma, behandlingen har ännu inte slutförts, men resultatet är märkbart. Mamma har använt i 4 månader, hennes hår har blivit starkare. Visst, under de första veckorna efter behandlingens början började håret klättra ännu mer, de trodde att sluta, men doktorn sa att det var normalt. För dess pris är detta läkemedel mycket effektivt.

Håret började falla ut för sex månader sedan, gick till samråd med trichologisten, han ordinerade mig Genololon. Jag använder den för den tredje månaden, hår har redan dykt upp på den skalliga platsen. Jag hoppas att läkemedlet kommer att vara effektivt.

Ivanov S., 42 år gammal

Han började använda Generolon på råd av en läkare. Effekten av läkemedlet, givetvis. Efter flera veckors användning märkte jag att ett ljus uppstod på huvudet, i stället för de skalliga fläckarna. Användningen av läkemedlet måste dock avbrytas på grund av en allvarlig allergisk reaktion. En klåda uppträdde på huden på grund av Generolon, då sår. I allmänhet passade inte drogen mig.

Milkova I., 46 år gammal

Generolon - ett utmärkt botemedel mot skallighet. Inför problemet med balding, genast uppmärksammade honom, och ångrade inte. Generolon är billigt, men ger en bra effekt. Nu råder jag honom till alla!

Generolon - ett alternativt botemedel mot håravfall

Håravfall är ett problem som inte är så lätt att hantera. Inför den börjar personen genast söka medel för att återställa håret på huvudet. Den mest populära bland alla föreslagna läkemedel mot baldhet är Minoxidil. Denna aktiva ingrediens ingår också i preparatet Generolon, som kommer att diskuteras i vår artikel.

Vad är Generolon?

Generolon Spray - ett effektivt läkemedel för att bekämpa skallighet och påskynda hårväxten på huvudet. Dess huvudkomponent är Minoksidil, och ytterligare - etanolalkohol, propylenglykol och renat vatten. Mängden minoxidil i denna beredning beror på koncentrationen. I en 2% lösning av Generolon innehåller således 20 mg minoxidil. Följaktligen innehåller i en 5% lösning av Generolon Minoxidil 50 mg.

Generolon har en aktiv effekt på hårsäckarna. Minoxidil som ingår i dess komposition hjälper till att förbättra blodcirkulationen, vilket leder till att folliklarna levereras bättre med blod och håret börjar växa mer intensivt. Dessutom skyddar den aktiva ingrediensen i läkemedlet folliklarna från de negativa effekterna av androgenhormoner.

Generolona ämnen absorberas praktiskt taget inte genom huden inuti. Maximal dos av ett medel som kan komma in i blodet är högst 3%. Denna indikator är säker för hälsa och liv.

Komponenterna som kommer in i kroppen när de gnuggar Generolon i huden ackumuleras inte där och elimineras snabbt.

Generolone framställs i form av en spray, med 2% eller 5% innehåll av den aktiva komponenten i minoxidil. Läkemedlet levereras i apoteksflaskor, förpackade i kartonger. I konfigurationen finns en mätpump och instruktioner för användning av läkemedlet.

Hur effektivt är Generolone för hår?

Spray Generolon påverkar aktivt hårsäckarna, ökar blodflödet och därmed aktiverar hårväxten. Dessutom bidrar detta verktyg till en förändring i receptorns känslighet i cellerna i follikeln med avseende på androgenhormonerna.

Förresten, huvudkomponenten i Generolon - Minoxidil, var ursprungligen skapad för behandling av högt blodtryck, men därefter användes den inte längre i kardiologi.

Läkemedlet är tillgängligt i form av en spray, vilket är mycket bekvämt och ekonomiskt. Verktyget sprutas jämnt över hela ytan av hårbotten. Dessutom förbrukas sprayen sparsamt och räcker under en lång tid, vilket är viktigt för den höga kostnaden för preparatet Generolon.

Låt oss namnge huvudämnena för detta läkemedel:

 • Aktiv effekt på hårsäckar;
 • Förbättra blodcirkulationen i hårbotten;
 • Skydda hårsäckar från överdriven androgenexponering;
 • Minska produktionen av enzymet 5-alfa reduktas (det provar de negativa effekterna av manliga hormoner på hårsäckarna).

Instruktioner för användning Generolona

Effektiviteten hos Generolon kan variera beroende på patientens individuella egenskaper. Ett bra resultat av användningen av läkemedlet kommer endast att vara om hårbearbetningsprocessen har börjat nyligen och området för lesionen är liten.

För att få en synlig effekt är det nödvändigt att applicera Generolon regelbundet i en månad, inte mer än två gånger om dagen. Vid en tid, enligt instruktionerna, måste du använda 1 ml lösning.

Instruktionen för Generolon innehåller följande rekommendationer:

 • Läkemedlet används externt, sprayas i hårbotten med en speciell dispenser;
 • Oavsett storleken på hårbottenområdet som ska behandlas appliceras produkten i en mängd av 1 ml (7 pressar av dispensern). Behandling av problemområden måste inledas i mitten av lesionen, lösningen appliceras två gånger om dagen;
 • En 5% lösning av Generolon rekommenderas för patienter som snabbt vill återställa förlorat hår och de som inte hjälper till med 2% suspension av läkemedlet. I allmänhet föreskrivs en lösning med 5% minoxidilhalt för män och en 2% lösning för kvinnor;
 • Spray Generolon rekommenderas att applicera på torr och ren hårbotten i ställen för bildning av skalliga fläckar. Män är förskrivna läkemedlet i fall av alopeci av kronans del av huvudet, kvinnor med håravfall i mitten avskiljning;
 • Det är inte nödvändigt att tvätta lösningen efter applicering, du kan tvätta huvudet flera timmar efter applicering av kompositionen;
 • Innan du använder drogen är det nödvändigt att ta bort skruvkåpan från flaskan, fixa mätpumpen på flaskan och sätt sedan in ett långt sprutmunstycke på röret.
 • Efter fixering av munstycket måste du göra 4 klick på det (detta fyller pumpen med önskad dos av läkemedlet). Därefter kan verktyget sprutas på problemområdena i hårbotten.

Priser för Generolon i Ryssland

Priset på Generolon i Ryssland beror på koncentrationen av den aktiva substansen minoxidil i den. Så, köpa 2% spray, köparen betalar ca 580 rubel och för 5% lösning av Generolon - 780 rubel. I onlinepotek kan läkemedlet hittas till ett pris av 390 rubel.

Generolon: en granskning av en trichologist

Karpova Yu.E., trichologist, Moskva

Generolone är ett effektivt läkemedel från gruppen läkemedel med den aktiva komponenten Minoxidil. Jag råder dig att använda detta läkemedel till många av dina patienter, och det är önskvärt att ansökan var komplex. Samtidigt med Generolon, använd shampoo och balsam för hår, massera hårbotten. Hos vissa patienter, efter att Generolon började, faller håret ännu mer ut Men det här är bara i det första behandlingsstadiet, det borde inte finnas någon anledning till oro. Några månader efter starten av användningen av Generolon återställs håret.

Recensioner av kvinnor och män om Generolon

Bardina EI, 29 år gammal

I flera år i rad har jag aktivt färgat mitt hår, vilket ledde till att mitt tillstånd försämrades kraftigt och frisören rådde mig att helt överge färgningsproceduren för att inte förlora rester av mitt hår. Jag var naturligt upprörd, men drog mig själv och började söka efter medel för att stärka håret. Mitt val föll på drogen Generolon. Det här verktyget var billigt jämfört med salonghår restaureringsbehandlingar. Hon använde läkemedlet under mycket lång tid (ungefär sex månader), och den första märkbara effekten uppstod efter några månader. I allmänhet är resultatet nöjd, håret återställdes.

Hon köpte Generolon till sin mamma, behandlingen har ännu inte slutförts, men resultatet är märkbart. Mamma har använt i 4 månader, hennes hår har blivit starkare. Visst, under de första veckorna efter behandlingens början började håret klättra ännu mer, de trodde att sluta, men doktorn sa att det var normalt. För dess pris är detta läkemedel mycket effektivt.

Håret började falla ut för sex månader sedan, gick till samråd med trichologisten, han ordinerade mig Genololon. Jag använder den för den tredje månaden, hår har redan dykt upp på den skalliga platsen. Jag hoppas att läkemedlet kommer att vara effektivt.

Ivanov S., 42 år gammal

Han började använda Generolon på råd av en läkare. Effekten av läkemedlet, givetvis. Efter flera veckors användning märkte jag att ett ljus uppstod på huvudet, i stället för de skalliga fläckarna. Användningen av läkemedlet måste dock avbrytas på grund av en allvarlig allergisk reaktion. En klåda uppträdde på huden på grund av Generolon, då sår. I allmänhet passade inte drogen mig.

Milkova I., 46 år gammal

Generolon - ett utmärkt botemedel mot skallighet. Inför problemet med balding, genast uppmärksammade honom, och ångrade inte. Generolon är billigt, men ger en bra effekt. Nu råder jag honom till alla!Nästa Artikel
Hästkrafts vitaminer