Styx kosmetika för håravfall


Styx är ett världsberömt märke av naturkosmetik från Österrike. Det producerar mer än 750 objekt av olika kosmetiska produkter för hud och hårvård. Styx är känt för sina naturliga aromoljor.

Företaget har egna plantager där nästan alla örter odlas, vilka ingår i sammansättningen av Styx-produkter. Och mycket noggrant övervakar kvaliteten på naturliga råvaror. När år 1998-1999, jojoba plantager runt om i världen var allvarligt skadade på grund av naturkatastrofer, stannades bara Styx med produktion av medel som innehöll oljan av denna växt. Vilken typ av substans andra kosmetiska företag lagt till sina produkter under skenet av jojobaolja - historien är tyst.

Ett intressant faktum: När lagren av råvaror slutar (till exempel ett litet år visade sig), reducerar företaget dramatiskt produktionen av vissa medel. Samtidigt stiger deras priser kraftigt.

Detta beror på att för Styx är det mycket viktigt att bevara den ursprungliga formuleringen och det är absolut omöjligt att ersätta vissa ingredienser med andra. Tydligen är Styx-produkterna så värda och älskade över hela världen och litar på sin kvalitet.

Ryssland lärde sig om Styx produkter 1994, då de första små butikerna i företaget öppnades i flera stora städer. Nu är Styx kosmetika framgångsrikt implementerat i 4700 försäljningsställen över hela landet. Utbudet av Styx är ganska mångsidigt och omfattande. Det finns hushållsprodukter och kosmetika som endast används i skönhetssalonger.

Den största skillnaden som omedelbart fångar ögat när du börjar använda Styx-schampon är deras täthet. Konsistensen av en mycket tjock bovete honung. Och för många som brukar använda vanliga "nuvarande" schampon som helt enkelt "rinner" från handflatan är denna konsistens mycket ovanlig. Företagets chef Wolfgang Stix anser att det är nödvändigt att sälja kvalitet, men inte vatten: köparen kommer att lägga vatten till schampon om hans konsistens verkar för tjock. Härifrån och fördelaktighet av medel för att tvätta ett huvud märkbart för alla: att tvätta håret med medellängd är det bara 3 ml shampoo som behövs.

Och ett annat mycket trevligt faktum, vilket indikeras av många recensioner på webben: varje Styx-schampo behöver inte appliceras på håret två gånger.

En enda shampooing räcker för att avlägsna smuts och död hud och hud och känna skönheten av dess effekter på lockar.

Basschampo

Bland Styx schampon, och nu finns det 15 titlar av dem, tillhör en särskild plats till Basic shampoo. Detta schampo är intressant eftersom det är grunden för skapandet av några terapeutiska eller aromatiska hårvårdsprodukter. Till exempel, om du har torra lockar, kan du lägga till fuktgivande ingredienser till Base Hair Shampoo - Geraniumolja, Ylang-Ylang, Orange.

Om håret lider av överdriven fett eller mjäll, lägg till tall, myrt, eukalyptus, och sluta alopeci, till exempel cedarolja. Eventuella aromatiska oljor, som läggs till basschampot efter din smak, kommer att göra shampooingproceduren ett verkligt nöje, höja din ande, lugna nerverna.

Shampoo Mare's milk

Om du lider av överdriven håravfall kan du prova en detoxisk schampo på mare mjölk. I sig är marmens sommarmjölk (det ingår i produktens sammansättning) väldigt nära kompositionen till bröstmjölken och innehåller ett fantastiskt komplex av vitaminer och mikroelement: det innehåller bara 40 typer av immunoglobuliner, mer än 30 vitaminer, mycket omättat fett syror. Och allt detta verktyg som faller på dina lockar börjar närma sig och återställa dem.

Shampoo klarar sig perfekt med oljigt hår och reglerar aktiviteten hos huvudets talgkörtlar. Användare i sina recensioner skriver att även mycket oljigt hår ser fräscht och rent på andra dagen efter tvätt. Minus - för torrt hår är detta schampo bättre att inte köpa - det förvirrar håret, de är svåra att kamma.

Henna Shampoo

För att stärka håret och hindra det från att falla ut släppte Styx-specialisterna 2 typer av Henna-schampon: röda och färglösa. Båda Henna-schamponerna kombinerar hårtvätt och balsam. De skummar väl och tvättar håret. De rekommenderas att spädas - för tjock konsistens. Köparna i recensionerna i nätverket skriver att de häller Henna lite i handflatan, lägger till en droppe essentiell olja och lite vatten - en sådan komposition och lägger den på locken.

Henna minskar avsevärt håravfall - men regelbunden användning är nödvändig.

Du borde inte vänta på ett mirakel efter 1-2 gånger att tvätta håret med dessa schampon. Men med långvarig användning av Henna minskar alopeci. Detta är särskilt märkbart av kvinnor vars hår faller ut efter att ha fött (de skriver om det med glädje i sina många recensioner).

Torrt hår yoghurt

Shampoo Yoghurt från Styx kommer att vara användbart för torra lockar. Den består av naturligt vax som fuktar håret, ger det glans och bidrar till enkel och snabb styling. Yoghurt bidrar till att fuktar håret mycket bra, och det tonar även hårbotten, kämpar med peeling, rensar döda celler. I recensionerna skriver de att Styx Yoghurt shampoo även lindrar klåda och små sår i hårbotten.

Mjäll Tea Tree

Företaget Styx löser problemet med mjäll att bli av med mjäll i Tea Tree shampoo. Den är designad för fet hår och har utmärkta antibakteriella egenskaper. I recensionerna skriver de att det verkligen är ganska effektivt mot klåda, svullnad i hårbotten, mjäll av olika slag. Torkar inte huden, lämnar inte en känsla av täthet. Liksom alla Styx-schampon skumar den mycket bra och tvättar hår, det är ekonomiskt.

Honung Propolis

När håret behöver förbättrad näring och återställande av den skadade strukturen, rekommenderar Styx att börja använda Med-Propolis schampo. Det börjar regenerering av hårsäckar, ger näring till håret, förstärker dem synligt och gör dem starkare.

Tjejer som har långt hår, skriver i sina recensioner att med regelbunden användning av Med-Propolis slutar ändarna inte att delas upp. Det ger jämnhet och silkighet att krulla. Statisk elektricitet försvinner, håret drar inte ut. Shampoo har en fantastisk doft av honung och en blommande sommaräng.

Nässla-Hop

Detta schampo är intressant eftersom det förhindrar att det gråa håret uppträder tidigt. Det normaliserar blodtillförseln till hårbotten, närmar sig hårsäckarna. Absolut inte torrt hår, perfekt kommer att vara lämpligt både färgat, melirovanny och naturligt hår. Den kan användas dagligen, men vanligtvis även med alltför oljiga krusningar, måste Styx schampon tvättas om en dag eller två.

Generellt är Styx österrikiska hårkosmetik verkligen en av de bästa. Många, när de först köper någon av schamponerna i detta företag, inser att här är det - ett riktigt schampo, hur det borde vara.

I genomsnitt priset på en flaska 200 ml från 500 rubel. Men med tanke på att alla schampon är mycket tjocka och ekonomiska, finns det tillräckligt med flaska i mer än ett halvt år.

Hårprodukter

Visar 1-20 av 26

Finns / Leverans är möjlig

Neutral grund för aromaterapi av hår "Basic shampoo" för mild rengöring av hår av vilken typ som helst. För att förbereda ett schampo som tar hänsyn till alla enskilda egenskaper hos håret tillsätts essentiella oljor upp till 30 till 200 ml till basbasen.

Finns / Leverans är möjlig

Det närmar huden och håret med näringsämnen, återställer sin naturliga struktur och ton. Främjar stängning av kåta vågar, vilket reducerar kotorens porositet. Aminosyror av vetex, mandel och kli gör håret mer tätt, tjockt och slitstarkt, återställer sin hydrolipidmantel och förbättrar glans.

Shampoo för håravfall (receptbelagd trichologist)

Idag vill jag dela med dig ett recept för schampo för hemlagad håravfall (som rekommenderas av trichologisten).

Med intensiv håravfall krävs komplex terapi, vilket inkluderar medicinering, huvudhudsvård, stimulerar ny hårväxt och förhindrar håravfall (tonics, serums, peels, masker) och glöm inte bort hårvård.

Shampoo recept (medicinsk blandning)

 • schampo 100 ml. (vi väljer schampo utan fosfater, parabener, mineraloljor, sulfater. Jag valde STYX grundläggande schampo);
 • 10 tabletter "Mumiyo" (säljs i ett apotek);
 • 1 ampull vitamin B12 (säljs i apotek);
 • 1 ampull "Dioxidin" (säljs på apotek).

1. STYX "grundläggande" schampo

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Beskrivning av tillverkaren: schampo "bas". Koncentrerat schampo med en mjuk neutral formel, rengör försiktigt hår av alla typer. Grunden för beredningen av individuellt schampo. Lämplig för daglig användning.

Struktur: palm, bönor, nötoljor, bark av ett tvålträd. Tillverkare - Österrike.

2. Tabletter "Mumie"

Mumie är ett terapeutiskt medel, består av organiska och oorganiska kemiska föreningar. Producerad högt i bergen, på grund av dess läkningskomposition, används den som en regenererande, antiinflammatorisk och tonisk. Mumman används mycket i kosmetologi, bland annat för att förbättra, förbättra hår och hårbotten.

3. ampuller "vitamin B12"

Vitamin B12 påverkar regenerering av celler i hela kroppen och i hårbotten också. Det är nödvändigt att behålla syreflödet i hårbotten, hjälper mycket väl med håravfall.

4. Ampuller "dioxidin"

Dess värde i schampo är som en "dirigent" för vitamin B12 och mamma.

Och så hur ska man göra schampo? I en behållare med schampo (100 ml) tillsätt 10 tabletter pundade i Mumiye-pulver och tillsätt 1 flaska med dioxidin. Jag lägger till vitamin B12 varje gång jag använder den direkt (när schampot är redan på min arm, lägger jag till en ampull av vitamin B 12). Vi skumlar huvudet, lämnar i 3-5 minuter och tvättar av.

Trichologist rekommenderar att använda denna schampo 3-4 gånger om året, under lågsäsong, för en månad.

Läkemedlets schampons hållbarhet är högst en månad.

Denna schampo skumar mycket lättare, återställer hårstrukturen och förbättrar hårbotten. Den mättar med vitaminer och fördelaktiga spårämnen, återställer snabbt hälsa, glans och vitalitet i håret. Idealisk för färgad, kemiskt skadad, torr och spröd (skört) hår.

Definitivt, i detta schampo är hårnäringen närvarande, det är märkbart och påtagligt. Det hjälper också till att bekämpa håravfall, men i kombination med andra medel. För mig kommer denna schampo först i hårvård under lågsäsong.

Shampoos STYX - recensioner

STYX-schampo 15 juli 2014

Utmärkt schampo, jag har använt i 5 år, jag gillar björk-lind och honung-propolis schampo det bästa för att hjälpa oljigt hår, som en balm jag använder aloe vera mask, tipsen delar inte, håret är fuktigt och lätt att kamma) Personligen är jag Styx det bästa schampot, bara de hjälpte sig att bli av med snabb förorening och glans. Shampoos är helt naturliga och luktar bra, jag tror att denna produkt helt rättfärdigar priset.

Inga Silantyev
Krasnodar gäst

STYX-schampon 1 november 2013

priset är högt, kvaliteten är äckligt, speciellt om honung-propolis schampo och balmbalsam. håret blev som halm, ingen fukt! Jag är chockad över att jag förgäves den typen av pengar förgäves, innan Estel otium moisturizing användes till ett lägre pris, som för kvaliteten på promto chic.

STYX-schampon 13 januari 2013

Vi använder tre års barn kosmetika, shampoo är bara super lämplig för alla typer av hår som köps till en baby och hela familjen sätter sig ner, även om allas hår har olika olja för att lindra inflammation direkt, eliminerar grädden omedelbart rodnad för dem som använder blöjor mjölk gör huden ömtålig och närmar sig oljan kan användas som Massage men väldigt dyrt men för problemområden är ingenting ytligt. Skin är slät och även jag vill prova något från andra serier för vuxna, men jag gillar barnens linje så mycket att jag är rädd för Jag rekommenderar alla till spädbarn, särskilt de bästa och naturliga

Kommentarer Granskning användbart? Ja 10 · Nej 7

Olga
Nizhny Novgorod gäst

Shampoos STYX 23 januari 2012

Berätta för mig var kan jag köpa dessa schampon?

Shampoos STYX 7 juli 2011

Jag försökte schampo: Henna (färglös), Henna (röd) och till min förvåning slutade mitt hår att falla! och efter min födelse föll mitt hår bara i strimlingar. Effekten av schampon märktes efter 3 veckors användning. Tjejschampon måste spädas! Jag spädde min handflata med vatten och lade ibland en droppe eterisk olja. Shampoo Yoghurt tyckte om sin fukt och lukt, det är ett schampo för daglig användning.

Balm för hår Melissa-5. Håret är enkelt orealistiskt glänsande och väldigt lätt att kombinera. Balm späds också.

Och nu, efter tre månader av kontinuerlig användning av schampo och balsam Styx, har jag starkt hår, jag har helt glömt att splittra ändar och faller ut.

STYX Shampoo 30 april 2010

STYX-schampo 14 april 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 18 · Nej 2

STYX Shampoo 12 mars 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 4 · Nej 0

STYX Shampoo 28 februari 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 4 · Nej 0

STYX Shampoo 28 februari 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 5 · Nej 0

STYX Shampoo 14 februari 2010

Kommentarer Granskning användbart? Ja 2 · Nej 1

STYX Shampoo 12 februari 2010

Detta märke kan bara positivt utvärdera det röda hönna-shampooet och balsammen Melissa. Shampoo tvättar håret väl, ger skinn, balsam efter det inte behövs. Efter det här shampoohåret slutade helt att falla ut. Förmodligen kommer jag att få igen. Balm väger mycket väl, ger glans. Resten av de produkter som jag försökte, tyvärr kan jag inte uppskatta.
- Rosemary-Poplar Shampoo förklaras som mjällschampo. Det påverkar inte mjäll på något sätt, men håret tvättas nelokho, håret är glänsande, men lite förvirrad, en balsam är önskvärt. Bedömningen är bra.
- Tvålmjölk är mycket aggressiv för ansiktet, omedelbart gick röda fläckar.
- Sage tvål innehåller korn, repor ansiktet, men det är inte lika aggressivt som getmjölk, tvättas på kroppen.
- Mandarin duschgel är den vanligaste gelén, lukten är svag, förblir inte på huden. Ej tydligt prissättningsförhållande. För denna kvalitet är för dyr (400 rubel).
- De mest misslyckade av deras testade produkter - schampo getmjölk med nässla. Detta schampo sköljer inte håret. Håret är inte rent! Och lukten är väldigt konstig, som påminner om luktarna från Frihetsfabrikens produkter. Skum ganska bra, vilket inte heller är karakteristiskt för Styx. Röda Henna skummar, men det tvättar håret väl. I allmänhet råder jag inte någon.

Albas skönhetsblogg

En liten tjej i en stor kosmetisk värld

sida

Måndag den 16 januari 2012

STYX Henna: schampo och balsam

Jag var redan bekant med varumärket - jag köpte sin klumpiga tvål med Sheasmör. På pengar för håret uppmärksammades efter några positiva recensioner i skönhetssamhället. Mest av allt blev jag lockad av det faktum att det inte finns några silikoner i sammansättningen av schampon och balm. I ungefär ett år har jag tagit hand om mitt hår med exklusivt icke-silikonprodukter, mitt hår är lämpligt för denna behandling.

Jag har ommålat hår i midjan. Jag använder inte hårtork och stylingprodukter. Håret är tunt, poröst, mjukt, lockigt.

Det största problemet med mitt hår är torra ändar. Under den kalla årstiden stör detta problem mig mer än på sommaren.

Min standardvård består av schampo och balsam, varannan vecka gör jag en mask med kokosnötolja.


Färglöst Henna Shampoo

struktur: vatten, natriumlauretsulfat, natriumklorid, henna-extrakt, kocamidopropylbetain, kokosglukosid, glyceryloleat, propylenglykol, laurylglukosid, parfym, patchouliolja, bensylalkohol.Som du kan se är sammansättningen av schampon ganska vanlig - från extrakt av bara Henna (henna) - det ger hela effekten. Och patchouliolja används endast för smakämnen.

Shampoo har en ljus, distinkt, men inte hård, patchouli doft. Att vara ovänad för honom tycktes han inte alls trevlig, men jag blev snabbt van vid honom och lärt sig att inte märka, även om han kvar i håret under ganska lång tid.

Shampoo är genomskinligt, guldbrunt, tjockt och gör det lite värre än silikongrupperna: första gången det inte skumar alls (det här trots att jag tvättar mitt hår varje dag och inte använder några stylingprodukter), den andra är ganska bra, den tredje är mycket väl. Men oftare slutar jag vid 2x användning.


Omedelbart efter tvättning gör håret lite mattat.


OBS!: En viktig glasflaska och en ganska bred hals gör shampoo inte ganska bekväm att använda i duschen. Någon fäster en dispenser till det, någon sparar shampoo i en separat behållare före varje huvudtvätt och tar denna blandning i duschen.


Volym: 200 ml.
Betyg: 4/5
Pris: 400 s. för schampo i apoteket "Samson Pharma".


Balm färglös Henna

struktur: vatten, cetylalkohol, henna-extrakt, behentrimoniumklorid, vetekli, propylenglykol, natriumbensoat, karragenan-extrakt, parfum, kaliumsorbat, patchouliolja, bensylalkohol.

Balsamet är lätt i färg, ganska vattent i konsistens. När den appliceras, är den direkt fördelad genom håret och är praktiskt taget inte känt på dem. Det tvättas av snabbt.

Det luktar patchouli schampo. Aromen på håret känns till nästa tvätt.


För att få utmatningen av mjukt hår måste du använda nästan fulla handtag, vilket har stor effekt på effektiviteten. Men även orsakat rikligt, fungerar inte mirakel med hår.
Tillverkaren rekommenderar att du lämnar schampot på håret i 2-3 minuter för större effekt. Tyvärr får jag bara en effekt - hårt och mattat hår.

Jag ansöker om medel enligt följande:

- Jag lägger till schampo och balsam för att aktivera alla komponenter (ganska populär träning när man använder naturliga och helande schampon)
- Jag blandar schampo med en liten mängd vatten, skumma och applicera det resulterande skummet på mitt hår
- Jag applicerar balsam över hela längden av håret, vrid det i en bulle och håll det i 10 minuter.


Efter första tvätten av huvudet kände jag att mitt hår blev tyngre. En vecka senare märkte jag att mindre hår samlas på kammen - jag har inget problem med att falla ut, men mitt tunna långa hår bryter sämre. Även håret slutade elektrifiera och trycka, började se mer hälsosamt och glänsande. Och på tredje veckan kände jag inte igen mitt hår.

Det visade sig att dessa verktyg inte är lämpliga för daglig användning.
Jag följde alla rekommendationer för att applicera shampooet, men efter 3 veckor märkte jag att håret blev styvare, slutade curling i de vanliga locken i ändarna och blev nästan rak.
Lyckligtvis korrigerade den allra första hårtvätten med en annan schampo + maska ​​situationen och håret blev mjukt och lättsamt igen.


Nu använder jag denna schampo ungefär en gång i veckan. När balsammen är över köpte hon inte igen: hela effekten ger schampo, och det fungerar bra med andra balm och masker.


Volym: 150 ml.
Betyg: 3/5
Pris: 340 sid. i en apotek "Samson Pharma".

Som ett resultat: I allmänhet är jag imponerad av schampos handling. Han gjorde verkligen mitt hår starkare och tyngre.
Det faktum att efter en tid håret blev torrt och tufft är helt mitt misstag, eftersom schamponet inte indikerar att det är konstruerat för daglig användning.


OBS! För en flaska schampo behöver du 2 rör av balsam.Och hur går det med naturliga och helande schampon?
Skadade de håret?
Hur använder du dem: kurser? Växlande med det vanliga?

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Vård (10697)
 • bakom ansiktet (4803)
 • hårvård (3700)
 • kroppsvård (2700)
 • händer, naglar (1205)
 • för benen (321)
 • Priskategori (9724)
 • Massmarknaden (3930)
 • Svit (2578)
 • Mellanmarknaden (1786)
 • Professionell smink (1327)
 • Apotek Kosmetika (942)
 • Inhemska kosmetika (672)
 • Nätverkskosmetik (392)
 • Organisk kosmetika (138)
 • Folkmekanismer (675)
 • Hudtyp (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombinerad (1182)
 • Oljig (633)
 • Känslig (457)
 • Torr (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging remedies (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansikte (ton, grund, korrigatorer, döljare) (2708)
 • Ögon och ögonbryn (2702)
 • Läppar (1772)
 • Makeup-tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisyrer, stylingprodukter (717)
 • Hårfärger (605)
 • Hårborttagning (390)
 • Användbar information (11309)
 • Frågor (10571)
 • Butiker och priser / var att köpa (587)
 • Användbara artiklar (312)
 • Erbjudanden / Försäljning (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nya kosmetika och parfymer (132)
 • Solarium, garvning (805)
 • Salongbehandlingar (426)
 • Kroppens imperfektioner (433)
 • Begränsade produktrecensioner (33)
 • Aromer (988)
 • För honom (116)
 • Tillbehör / borstar (218)
 • Swatch (369)
 • Röstning för bästa produkt (44)
 • Moderatorbetyg (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-vänner

-statistik

Styx / Henna / Shampoo för hårförstärkning (röd) / 200 ml

Återigen bestämde jag mig för att återvända till Styx hår kosmetika. Jag kan av erfarenhet säga att det passar mig bättre än andra.
Berätta vad du tyckte om de nya produkterna? Vad tyckte du om, vad gjorde det inte?
Jag köpte ett schampo från en ny samling på mare mjölk, medan jag verkligen gillar det, men det är lite tidigt att skriva en fullständig recension. Medan du pratar om schampo som jag vill köpa igen.

Beskrivning: Kombinerar egenskaperna hos phyto shampoo och balsam. Stärker gallring, utsatt för håravfall av vilken typ av fettinnehåll som helst. Formar ett vitaminlagret, återställer keratinhårskalorna. Förenklar kamning och styling, ger håret ett livligt utseende och silke glans. Det närmar hårbotten, stimulerar mikrocirkulationen, regenererar bakterieceller, ökar hårets elasticitet och styrka.

Visning: I slutet av nästan varje Styx recension är jag redo att skriva "min måste-ha"! Jag är själv chockad över detta, denna smink - min "slår tjurens öga". Det fanns missar, va, var utan det? Men de flesta produkter passar och hjälper mig, och jag blir inte trött på att bli förvånad över sina egenskaper. Den största och trevligaste överraskningen är hårprodukter. Låt inte alla Stykowski-schampon komma till mig som helhet, men det särdrag hos ALLA är att håret slutar krypa nästan efter första gången. Henna Red är inget undantag. Trots det faktum att schampo i en ganska besvärlig flaska - i glaset, med Kryzhko, som ständigt behöver skruva, skärpa, följ denna process, för att inte spilla innehållet i flaskan och att inte falla / sönderdelade, jag köpte den.
Våraromschampo är min första förening. Det känns en blandning av dofter som sprutar på träden, doften av trädet, hartsen, örter. Lukten är ganska skarp, men på håret håller nästan inte kvar.
Flytande schampo, med en liten viskös, ljus, gul röd färg. Det är nödvändigt att följa för att inte översvämma - Henna shampoo är inte ett undantag till regeln, därför är det lika koncentrerat som de andra. Det finns dock ganska ingen dispenser och därför är det nödvändigt att använda den mycket noggrant.

Jag är mycket nöjd med köpet - shampooen stoppade nästan hårt håravfall på grund av väderförhållanden och brist på vitamin. Shampoo torkar inte håret, medan balsammen fortfarande är värt att använda - för tipsen är ett ganska kraftfullt verktyg. Han inte mjuka upp håret, utan snarare förvärrar dem, samtidigt ger mig personligen otroligt att omfamna som varar hela dagen - även om du trycker ner håret och ständigt kamma - hår inte kommer att hänga som istappar) Detta är fallet om balsam. använd inte.

Denna schampo är fortfarande "färglös" - lämplig för blondiner. Detta (rött) ger en ganska ljus nyans, och jag är väldigt glad. Det enda jag vet inte hur håret kommer att verka under efterföljande färgning. När allt kommer omkring vet alla om Henna och färgens "union")

Styx Henna Shampoo (Red)

Kombinerar egenskaperna hos phyto shampoo och balsam. Stärker gallring, utsatt för håravfall av vilken typ av fettinnehåll som helst. Formar ett vitaminlagret, återställer keratinhårskalorna. Förenklar kamning och styling, ger håret ett livligt utseende och silke glans.

Det närmar hårbotten, stimulerar mikrocirkulationen, regenererar bakterieceller, ökar hårets elasticitet och styrka.

Den gamla formuleringen av österrikiska schampon "Styx" ger dem mjukhet och effektivitet i vården av hår av olika slag, liksom vid behandling av hår.

Koncentrerade naturliga schampon klassificeras som kosmetika tvålar berikade av ljud, men de innehåller inte mer än 3-5% av vattnet, bör de spädas med vatten före applicering på håret 5-10 gånger. Hjärta schampon har utmärkta rengöringsegenskaper och kräver ingen tvättning av hår.

Ingredienser: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate *, kokamidopropylbetain, Lawsonia inermis (Henna) Utdrag, natriumklorid, propylenglykol, Camelia Sinensis (grönt te) extrakt, Coco-glukosid, glyceryloleat, Parfum, Pogostemon cablin (Patchouli) Olja, bensylalkohol
* Innehåller natriumlaurensulfat (SLES).

Serie: Herbal Garden.

Hårprodukter

Visar 1-20 av 26

Finns / Leverans är möjlig

Neutral grund för aromaterapi av hår "Basic shampoo" för mild rengöring av hår av vilken typ som helst. För att förbereda ett schampo som tar hänsyn till alla enskilda egenskaper hos håret tillsätts essentiella oljor upp till 30 till 200 ml till basbasen.

Finns / Leverans är möjlig

Det närmar huden och håret med näringsämnen, återställer sin naturliga struktur och ton. Främjar stängning av kåta vågar, vilket reducerar kotorens porositet. Aminosyror av vetex, mandel och kli gör håret mer tätt, tjockt och slitstarkt, återställer sin hydrolipidmantel och förbättrar glans.

Styx Henna Shampoo Färglös 14504 mot håravfall 200 ml

Var att köpa

Du kan söka Styx Shampoo Henna Colorless 14504 mot håravfall 200 ml i nätbutiker.

Sök på nätbutiker

Shampoo "Henna" färglöst hårdmetallschampo. Kombinerar egenskaperna hos phyto shampoo och balsam. Förstärker tunn, utsatt för håravfall av vilken typ som helst. Formar ett vitaminlagret, återställer keratinhårskalorna. Underlättar kamning och.

Andra produkter i kategorin Hårvård

Alerana serum d / hårväxt 100 ml

Cloran shampoo torrmjölk havre d / mörkt hår 50ml (c48671)

Hästkramp balsam balsam bioaktiv 500 ml kollagen provitamin b5

Friderm zinkschampo 150 ml

Evinal schampo med extras placenta för håravfall d / alla typer av hår fl 250 ml

Feedback och diskussion

Produktrecensioner Styx Shampoo Henna Colorless 14504 mot håravfall 200 ml lämnar i kommentarerna nedan.

Vad tycker du om den här produkten? Lämna din kommentar.Nästa Artikel
Hur man använder St John's Wort för håråtervinning?