Gynnsamma dagar för hårklippningar - 2018


Månskalendern haircuts sammanställdes i antiken, genom långsiktiga observationer av månens inflytande på hälsa och hårväxt.

Först och främst har månfaserna en direkt effekt på hårets tillväxt. Om du gör en hårklippning under en växande måne växer håret mycket snabbare än efter en hårklippning med en avtagande måne.

Om du ofta vill byta frisyrer behöver du bara växa håret snabbt. I det här fallet är det för ett hårklipp bättre att välja ett datum när den växande månen är i första eller andra kvartalet. Om du tvärtom inte gillar att besöka frisörens salong, väljer du en dag när månen blir gammal. Detta kommer att hjälpa dig Lunar kalendernedskärningar 2018. Hårklippning på den avtagande månen kommer att stärka dina hårrötter och förhindra förlusten, men de kommer att växa tillbaka ganska länge. I nymånen måste du avstå från att klippa hår, för i dagslipningen förkortas en persons liv.

Tillsammans med månens faser spelar måndagar en stor roll i hårskärning. Lunarcykeln varar upp till 30 dagar, och varje måndag har sina egna egenskaper.

Följande horoskop för hårklipp är baserat på månskalendern och månens påverkan på hårets hälsa och tillväxt. Lunar dagar är uppdelade i gynnsamma, ogynnsamma och neutrala hårklippningar. Mer detaljerade förklaringar av månskalendern haircuts finns på sidan "Grundläggande regler för att klippa håret på månen." Den månatliga månskalendern av hårklippningar för 2018 hjälper dig att välja rätt tid att besöka frisören.

Lunar kalender hårklippningar för november 2018

med angivandet av månens dagar, månens faser, månens position i zodiakens tecken, samt gynnsamma och ogynnsamma dagar för hårklippningar och hårfärgning

Lunar kalender hårklippningar för idag (26 november)

Lunar dag vid nummer 19 bära den negativa energin i deras karaktär, Spider. Den här gången, rasande lustar, aggression och irritabilitet. Tillbringa dagen så tyst som möjligt i en avskild miljö, utan att ta viktiga saker eller göra snabba beslut.

Månsiktighet: 87%

Avtagande månen (fas 3)

Den tredje fasen av den avvänjande månen kännetecknas av gradvis utrotning av aktivitet och en minskning av energinivån i världen runt omkring oss. Det här är den tid då processerna i människokroppen börjar gå långsammare. Därför kommer processer med hår i denna månperiod att sakta ner deras tillväxt.

Trimmning under den tredje månfasen, du kan behålla hårets hälsa och vackra yttre tillstånd, men samtidigt sakta ner tillväxten. Detta är lämpligt för dem som haircutet har uppstått i alla avseenden och som vill behålla det längre. Med en förändring av hårets längd under den aktuella perioden blir deras rötter läkta och förstärkta.

Den tredje fasen av den avvänjande månen är utmärkt för experiment med en frisyr - det kommer inte att vara länge, så du kan försöka att belysa även de mest våldsamma idéerna. Detta gäller inte bara ny styling eller curling, men också färgning. Resultatet kommer inte att vara länge och kommer att tvättas väldigt snabbt, så du kan prova nya nyanser.

Har inte en minskande månskiva och hårvård. Läkande masker och näringsämnen tar inte sin fulla effekt och pengarna kommer att spenderas, sannolikt bortkastad.

Splicing hår på den avvänjande månen kan minska kroppens försvar och försvaga dess sakrala bindningar. Att gå till frisören bör därför behandlas med försiktighet, för att inte locka till misslyckande.

Den positiva effekten av den avgående månens tredje fas:

 • hårklippning under den aktuella perioden kommer att förbättra hårets tillstånd, stärka rötterna, håret efter att det kommer att växa väldigt långsamt;
 • Färgen som produceras under tredje fasen kommer att tvättas mycket snabbt, vilket gör det möjligt att försöka experimentera med nya nyanser.

Den negativa inverkan av den avtagande månens tredje fas:

 • Det rekommenderas inte att skära av håret om det är nödvändigt att växa snabbt, eftersom detta förfarande kommer att avsevärt sakta ner deras tillväxt.
 • Det är lämpligt att skjuta upp läkningens hälsa och näring till en senare tid - nu kommer förfarandena inte att ge fullständiga resultat
 • När du skär håret under denna period kan du försvaga kroppens försvar mot negativa influenser.

Månen i cancer

Perioden är inte lättast, dessa dagar vill jag dyka in i mig själv, att distrahera från de yttre händelserna och att förstå mina önskningar. Idag finns det en chans att genomföra en impuls och begå oärliga handlingar för dig.

Planering av hårklippningar eller hårklippningar när månen passerar genom konstellationen av cancer är inte värt det. De kommer inte att leva upp till förväntningarna, de kommer att se väldigt slarviga ut och inte hålla sig bra även med hjälp av specialverktyg. Hårklippning på denna dag, växa tillbaka väldigt länge, skurig, tryck och se orörlig. Det finns sanningar och positioner - Hårets hälsosamma struktur kommer inte att förändras, och frisyren kommer senare att se perfekt ut med en väl vald botten av hårklippningen.

På cancerdagen, även om det är ett vattenmärke, rekommenderas inga kosmetiska procedurer med hår, jämn tvätt, eftersom detta kommer att påverka deras utseende negativt.

Från isoterismens synvinkel är det bara värt att gå till frisören på månadagar under tecknet av cancer om det finns en önskan att fly från den irriterande vården av kära och minska sina familjebanden med dem.

Påverkan av månens dag

Månadstiden på den 19: e dagen förföljer inte början på nya affärer och genomförandet av förändring, därför är det bättre att vägra att gå till frisören. Planera inte på frisyr och nya frisyrer under den här perioden, eftersom resultatet fortfarande kommer att bli en besvikelse och förstöra stämningen under lång tid.

Hårfärgnings- och återvinningsförfaranden rekommenderas inte, men vid behov är de inte kontraindicerade. Effekten från dem kommer att vara obetydlig, men dessa manipuleringar kommer inte att orsaka skada.

Från karmisk synpunkt är den 19: e måndagen inte lämplig för att ändra bild och längd på håret. Detta kommer att försvaga din hälsa och kroppsskydd, ta olycka i affärer.

Dagens positiva effekt:

 • Det är inte förbjudet att utföra färgning, läkningsprocedurer, laminering, keratinisering. Effekten kommer att vara obetydlig, men kommer inte att medföra negativa konsekvenser.

Dagens negativa inverkan:

 • en förändring av hårets längd och frisyrens form kan orsaka en signifikant försämring av hälsan;
 • Det är inte rekommenderat idag att samla hår i håret.

Effekt av veckodagen

Liksom alla andra dagar i veckan har måndagen sin himmelska skyddsmästare. Passerar under månens inflytande, den här dagen är perfekt för att bli av med allt överskott.

Hårklippningar som planeras för måndag kommer att bli framgångsrika och kommer säkert att ge tillfredsställelse från det nya utseendet. Håret kommer att växa långsammare och frisyren behåller sitt ursprungliga utseende längre. Ett besök till frisören och påverka det allmänna tillståndet för hår - kluvna toppar är borta, och håret blir friskt, glänsande och välvårdade utseende.

Skära av håret eller göra andra frisörprocedurer på måndag kommer du att bli av med de ackumulerade problemen och negativa yttre påverkan. Dagen är också bra för ett hårklipp eftersom negativa känslor avlägsnas från håret och det psykologiska tillståndet förbättras.

De som är födda på den första dagen i veckan kommer speciellt att känna dagens gynnsamma utveckling, medan de som är födda tisdag, onsdag och söndag ska ge upp en önskan att gå till frisören och skjuta upp besöket nästa dag.

När du kan klippa håret på månskalendern. Oracle frisyrer, dagar i veckan

När kan jag klippa mitt hår för att göra det friskare och locka lycka till? När människor begav sig krullar med magisk kraft, varför omsorg om dem genomträngdes med en hel ritual. Denna kunskap har bevarats, och kanske kommer några av dem snart att få en vetenskaplig förklaring.

Korrekt vård: hur ofta behöver du klippa håret

Enligt de senaste uttalandena av frisörerna är det nödvändigt att klippa håret, men detta kan göras inte så ofta som trollkarlen en gång föreslog.

Rekommendationen att besöka frisören en gång i månaden är föråldrad. Nu rekommenderar stylister att du gör ditt eget schema.

För att bestämma hur ofta hår ska skäras, överväga hårets längd, närvaron av päls och rakade områden, samt krillarnas allmänna tillstånd.

Långt hår, om de är friska, nog att trimma 2 gånger om året. Ägare av flera lager haircuts ska göra det var 3-4 månader.

Medellång hår kan trimmas en gång vart tredje månad eller lite oftare för att bibehålla frisyrets form. Kort hårets längd måste justeras efter 4-6 veckor.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt bangs, undercut hårklipp och rakade tempel. Straight bangs måste justeras 1 gång per månad, och lång, lämnar på sin sida - 1 gång i 6-8 veckor. Kreativa hårklipp måste korrigeras minst en gång i månaden.

Dessa tips är lämpliga främst för dem som inte kommer att ändra längden. Vad ska man göra om du vill låta ditt hår gå? Trimmer jag krulländarna och hur ofta ska jag göra det?

Hur ofta behöver du skära tipsen

Många kvinnor tror att genom att klippa av sina ändar ökar deras tillväxt. Denna åsikt är fel. Tillväxthastigheten bestäms av gener, och även bland släktingar kan det vara annorlunda.

I genomsnitt växer krullarna med 8-13 mm per månad, snabbare på sommaren och långsammare på vintern. Därför ska de som vill odla flätor främst fokusera på deras förstärkning och näring.

Endarna av friskt hår är tillräckligt för att skära 2-3 gånger om året, och problematiskt - var 10-12 veckor. Det är viktigt att komma ihåg att deras skönhet är direkt relaterad till kroppens allmänna tillstånd.

De som inte klipper strängarnas ändar är felaktiga. Ju längre håret desto svagare blir, desto större sannolikhet kommer de att börja splittras. Dessutom växer håret ojämnt.

Om du inte trimmer ändarna under en längre tid blir utsikten slarvig. Och tillsammans med de trimmade strängarna ackumulerar negativa känslor som negativt påverkar det mänskliga tillståndet.

Vilken dag i veckan är bättre att klippa håret

Hemligheten med en lyckad frisyr är inte bara barberarens skicklighet. För att få ett bra resultat och matas med positiv energi måste du ta hänsyn till många faktorer.

En av dem är den dag i veckan som valts för hårmanipulation:

 1. Måndag är en bra dag. Enligt tecknen, tillsammans med det avskurna håret, kommer ångest och sorg att gå bort. Eventuella experiment med bilden, upp till en dramatisk förändring av frisyren, kommer att vara lämpliga.
 2. Tisdag är rätt tid att trimma krullarna eller justera pärlorna. Dessa åtgärder kommer att bidra till att förbättra hälsan och ge styrka för att lösa de ackumulerade problemen. Det kommer också att vara bra att ha en hårklippning för dem som är trötta på rutinen och vill göra livet mer mångsidigt.
 3. På onsdag kan du få en frisyr till alla utom de som är födda på torsdagen. Ett besök hos frisören kommer att förbättra nervsystemet, minnes- och inlärningsförmågan.
 4. Hårklippning på torsdag, du kan rensa biofältet, bygga relationer med kära och locka lycka till. Kommunikationen kommer att berikas med nya bekanta, gamla band kommer att återställas.
 5. Hårklippning, gjord på fredag, kommer att gynna alla livsskikt. Den här dagen går under Venus auspices, så några manipuleringar med håret kommer att gå bra. Arbetet hos en frisör kan dock kraftigt förändra utseendet och störa den inre harmonin.
 6. Att få en frisyr på lördag är ett gott omen. Detta kommer att bidra till att förbättra det emotionella och fysiska tillståndet, att glömma gamla problem och brott. Hårlängden kommer att återhämta sig snabbt. Det kommer att finnas styrka, tålamod och möjlighet att se den dolda talangen i dig själv.
 7. På söndagen går det bara att gå på frisören. Skärande hår, en person förlorar lycka. Den enda gången du kan klippa håret på den dagen är om du inte har någon lycka till. Då kommer ödet att förändras dramatiskt till det bättre.

När är det bättre att klippa håret enligt månskalendern 2018

Jordens satellit på ett mystiskt sätt påverkar ebb och flöde, skörden och människans tillstånd - det andliga och det fysiska.

När du kan klippa håret på månskalendern 2018. Oracle frisyrer, dagar i veckan

Våra förfäder märkte att hårets kvalitet förändras beroende på vilken fas av månen de skär.

Är det möjligt att klippa hår om det idag är "satanisk dag" enligt månakalendern

Ta reda på när du kan och kan inte klippa håret helt enkelt. Öppna bara månskalendern för intressantiden. I varje månad månad finns det 4 "sataniska" dagar, när nattstjärnan är helt dold från mänskliga ögon.

Det är farligt att utföra några manipuleringar med hår vid denna tidpunkt: energifältet blir försvarslöst och förfalskningens kraft multipliceras. Det är viktigt att veta att detta är den 9, 15, 23 och 29 av varje månad månad.

Vilken fas av månen är bättre att klippa håret - i vilken mån. Månans bästa fas för hårskärning

Växande månhårsnitt

Växande Moon - En symbol för välstånd och tillväxt, den bästa tiden när du kan klippa håret. Låsningarna som skärs i denna fas kommer att växa tillbaka snabbare.

Det är mest gynnsamt för alla handlingar med hår: laminering, färgning, nivellering av tipsen eller skapande av ett nytt hårklipp. Det är bäst att göra detta på en 5, 8 eller 11 måndag.

Är det möjligt att klippa håret på den avtagande månen

Denna gång är bättre att ägna sig åt vården med användning av masker, det kommer att ge ett märkbart resultat. Om du behöver stärka håret, kan du lätt trimma ändarna. Men de kommer att växa långsamt tillbaka.

En hårklippning på en minskande måne kan också försvaga din syn. Gynnsamma dagar är 21, 26 och 27.

Är det möjligt att klippa håret i fullmåne - om månens fulla fas

Radikal förändring av frisyren i fullmåne är oönskade, men du kan trimma de regrowna strängarna. Och tiden för en nymåne kan användas för experiment med utseende och förändring av bilden.

Är det möjligt att klippa håret om imorgon är en sol, solförmörkelse

Sol och månförmörkelser - kris och förlusttid. Astrologer rekommenderar inte att besöka frisören under denna period. Människans skyddande fält försämras. Hälsa och vitalitet går bort med ostrazhnye-strängar, så faran att bli sjuk är stor.

När du kan klippa håret på Oracle

Välja när man ska klippa hår, det är användbart att uppmärksamma konstellationen där satelliten är belägen.

Den mest gynnsamma för kvinnor kommer att vara dagar under tecken på Oxen, Jungfru, Vågen, Stenbocken och Lejonet.

Constellation av Vattumannen gynnar experiment, och under påverkan av konstellationen Fiskarna är det farligt att göra något med hår.

Kan jag klippa mitt hår på kvällen

En ny hårklippning kommer att förändra livet till det bättre om inte bara den rätta dagen är vald, men också den rätta tiden. Populär visdom säger att du bara kan klippa håret på dagtid.

På kvällen, efter solnedgången, är det lättare att få makt över en person genom att orsaka mörker. Även trimning av de regrowna ändarna eller fransarna, det är lätt att bryta sambandet med den gudomliga principen. Alla åtgärder med hår kommer att orsaka hälsoproblem, fysiska och mentala. Det anses också att en person kommer att förlora lycka och pengar.

Är det möjligt att klippa håret under graviditeten

När folk trodde att livet var dolt i kvinnans hår. Kosam gravid behandlad med speciell spratt: Den förväntade mamman var förbjuden att skära sitt hår under hela barnets barndom, och framförallt före födseln.

Moderna trollkarlar hävdar också att en kvinna förlorar de vitala krafterna hon och hennes barn behöver genom att klippa av hår.

Det är även förbjudet att trimma omkrullarna på krullarna. Brott mot denna regel hotar med för tidig födsel, kort livslängd eller avslutad graviditet.

Men läkare tror annars. Några rekommenderar särskilt patienter att besöka frisören, om det kommer att lyfta sina sprit. När allt kommer omkring kommer moderns positiva känslor positivt att påverka barnets utveckling.

Det finns inget klart svar på denna fråga. Det märks emellertid att håret blir bättre under graviditeten. Detta kan användas för att börja odla dem.

Är det möjligt att klippa håret under menstruationen

Månadsvis - inte den bästa tiden när du kan klippa håret. Under menstruationen förändras hormonella förändringar, vilket påverkar hudens, nagels och hårets tillstånd. Den här tiden anses misslyckad för frisyr.

Enligt tecknen försvagas krullarna, enkelt intrasslas och växer långsamt, och en kvinna kan bli sjuk eller bli gammal snabbt.

Erfarenheten av frisörer visar att strängar förlorar sin elasticitet och glans, blir djupare vid rötterna. Detta tillåter inte bra styling.

Kvinnans menstruationscykel liknar månen. Även om kvinnocykeln är längre består den av samma faser som ljuscykeln, bara deras varaktighet är något längre.

Den första fasen av måncykeln ligger i den enskilda cykeln som en blödningsfas. Det är ogynnsamt för alla åtgärder med hår.

Är det möjligt att klippa håret på en födelsedag

Ju bättre födelsedagen blir, desto lyckligare år blir det. En födelsedagsfest bör ta hand om sitt utseende. Du kommer att behöva tänka på frisyren på förhand, för att klippa ditt hår på denna dag är att skära av din lycka. Och du kan göra styling: det kommer inte att påverka ödet.

Den dag i veckan som personen föddes påverkar också valet av en bra tid för ett frisyr:

 • För de som är födda på tisdag är lämpliga dagar torsdag, lördag, söndag. Oanvändbar - fredag.
 • Om födelsedagen faller på onsdag är den perfekta dagen för hårklippning lördag, och på torsdag är det bättre att göra andra saker.
 • De som är födda på torsdag får de bästa resultaten på måndag och fredag. Du borde inte delta i trollkarlen på onsdag.
 • De bästa dagarna för födda på fredagen är måndag, torsdag och lördag. Tisdag är oönskade för att få en frisyr.
 • För de som såg ljuset på lördag är den lyckliga tiden onsdag och fredag, den ogynnsamma tiden är söndag.
 • De som är födda på söndagen ska planera en frisyr på tisdag och torsdag och inte gå till frisören på måndag.

Visas på världen på måndag är det önskvärt att gå till frisören på torsdag, fredag ​​eller lördag. En dålig dag är söndag.

Vem bättre att lita på en frisyr

Sökandet efter en lämplig mästare är inte bara ett ganska infall. Den person som över håret förändrar sitt klientens biofält.

Genom att locka håret till en riktigt bra mästare kan du återhämta dig, få självförtroende och locka lycka till. Vad är tecknen för att känna igen "din" frisör?

Tänk på dessa faktorer när du väljer en frisör:

 • Positiv attityd. En välvillig mästare som älskar sin verksamhet kommer att ladda en person med positiv energi och lusten att skapa. Det är värt att uppmärksamma den allmänna välkända stylisten - osjämt utseende kan vara ett tecken på trötthet och depression.
 • Ålder. Ju äldre mästaren, desto mer verkar han på det mänskliga biofältet. Detta kan användas för att avbryta en rad problem, återställa tron ​​i sig själv och övervinna en andlig kris. En harmonisk natur, men inte vill förändras, är det bättre att välja frisör av sin ålder eller lite yngre.
 • Paul. Lita på lockar mästaren motsatt kön är farligt. Accidental sympathy kommer att skapa problem i hans kunds personliga liv.

Kan min man klippa sin hustrus hår

Inte alltid den dag då du kan klippa håret är den lämpliga mästaren fri. Dessutom vill du inte alltid gå till frisören bara för att trimma smällen.

Det verkar lättare att ta upp denna begäran till släktingar, till exempel till hennes man. Men det finns ett tecken som förbjuder det. En man, skära sin fru, förkortar sitt liv.

Hustru kan inte skära sin man av samma anledning. Och det faktum att ett par regelbundet anpassar varandras frisyr kan provocera äktenskapsbrott.

När du inte kan klippa håret

Det finns perioder när en person särskilt behöver skydd och beskydd av högre befogenheter. Krullar är trådar som förbinder oss med kosmos och släktet, men om du är otrolig med dem, kan den här kontakten lätt brytas eller vändas till skada.

För att undvika detta är det bättre att tillämpa kunskap som vidarebefordras från generation till generation. Det är användbart att komma ihåg vilka dagar och perioder av livet det är strängt förbjudet att klippa håret:

 1. Under de "sataniska dagarna", under mån- och solförmörkelser.
 2. Söndagar och heliga dagar.
 3. På kvällarna.
 4. Under graviditet och menstruation.
 5. Studenter - under sessionen.
 6. På födelsedag och antagonist dagar.
 7. Barn upp till ett år. Det skulle också vara ett misstag att raka din baby skallig: det här påverkar inte hårets kvalitet och kommer att beröva dig av styrka.

Det finns en annan, mycket viktig regel. Det är värt att berätta om det separat.

Varför kan du inte klippa håret själv

De som bestämmer sig för att skära sig - oavsett vilken anledning, du behöver veta hur man släpper effekterna av denna åtgärd.

Skär av hans hår, en person förvandlar sitt eget biofält.

Detta stör energiutbyte med universum, vilket i vardagen kommer att se ut som sjukdom, separation från kära, problem med pengar.

Man tror att efter den första oberoende hårklippningen kommer problemen att vara små, men med varje efterföljande börjar de öka. Om du upprepar denna åtgärd regelbundet, börjar en förlorad stroke i ditt liv.

Bland frisörerna finns ett välkänt tecken: den som skär håret lever längre än den som de skär. En man som skär sitt hår förkortar sitt liv.

För att undvika detta måste du utföra en sådan ritual innan du skär: tre gånger för att korsa och dricka tre sippor av vatten från kranen, som ännu inte har öppnats idag. Spruta sedan vatten på håret.

Mages hävdar att pengar kommer att uppstå om du ändrar längden dramatiskt. Skär till exempel en skytt. En liten trim hår kan, viktigast av allt, gör det inte på fredag.

Innan du skär, måste du korsa saxen 3 gånger och strö heligt vatten på strängarna.

För att undvika problem med hälsan kommer du, om du justerar håret i ett rum där det finns något grönt, åtminstone en matta. Och igen, först, bättre att titta på månskalendern.

Du kan klippa ditt hår på ett helt annat sätt än i det sätt det var gjort: sätta helig mening i alla handlingar med det. Omhändertagande av håret, läget av låsen kommer att börja förbättra, vilket kommer att påverka förbättringen av välbefinnandet, förbättra humör och självkänsla.

I den här användbara videon kommer du veta när du ska klippa ditt hår:

Den här videon kommer att berätta när du kan klippa håret på veckodag:

Lunar kalender hårklippningar för idag

Vänta ett tag med en hårklippning. Att ändra frisyrens längd eller form kan locka till sig sjukdom. För färgning väljer du naturliga toner. På denna dag, gör inte hår. Lös bara upp håret och lämna det utan att krulla. Tillbringa tidsförstärkningsprocedurer.

Månens inflytande 26 november 2018

19 måndag

19 måndag - ogynnsam tid att besöka frisören. Skärning av hår på denna dag är oönskade. Hårklippning kan leda till hälsoproblem.

Det rekommenderas att byta hårfärg endast till naturliga nyanser. Detta kommer att förbättra dagens negativa energi.

Dramatiskt förändra frisyren är inte värt det. Det är bättre att lämna håret loss.

Avtagande månen (fas 3)

Månadens tredje fas är en lämplig period för att experimentera med hårfärg, eftersom färgämnet inte kommer att hålla länge. En frisyr dessa dagar kommer att bevara hårets hälsa, men sakta ner deras tillväxt.

Månen i cancer

Månen i tecknet på zodiak Cancer - inte den bästa tiden för ett hårklipp. Du behöver bara klippa hår för dem som vill minska vårdnaden av släktingar över sig själva. I andra fall är det lämpligt att inte besöka frisören.

Under denna period är det svårt att sätta håret i en invecklad frisyr. De smuler, trots alla ansträngningar. Därför är det bättre att göra det enklaste alternativet - svansen eller lämna håret loss.

Det rekommenderas att ta hand om hårets hälsa och applicera en näringsmask.

måndag

Måndag är en lovande dag för hårklippning, speciellt för de personer som upplever svåra tider i sina liv.

Månskalendern av hårklippningar idag hjälper till att ta reda på hur gynnsamt det är att klippa håret på den dagen, byta färg, byta frisyr, göra en perm och utföra hälsoprocedurer. Han föreslår vilka resultat som experiment med håret under denna period. Klippkalendern tar hänsyn till månens fas, månens faser, månens position i förhållande till stjärnkonstellationerna, veckodagen för hälsa och hårväxt.

När kan jag klippa mitt hår i december. november

Denna eviga fråga - "När är det bättre att klippa håret enligt månskalendern 2018", i december eller januari... stiger i vilken månad som helst. Men när det är möjligt att besöka en frisör i början av säsongen är den mest spännande frågan - trots allt är frisyr under övergångsmånaderna ett hett ämne. Solen eller kyla traumatiserar locken som gör oss mer försiktiga med frisyren. I december och januari måste du titta på alla 100. Så vad rådgör oracle oss, eller mer exakt, månen.

Korrekt frisyrning kommer inte bara att förbättra hårstrukturen utan också ändra ödet till det bättre.


Det viktigaste när du svarar på frågorna "när det är möjligt att klippa håret i december" eller "om det är möjligt att göra det idag" beror på om vi vill att den ska växa snabbare eller långsammare efteråt.

 • Det är bättre att skära av krullarna när de dör, döljer grått hår, när Månen minskar, hårväxten saktar ner och effekten av färgning varar längre (förresten, det är idag bättre att göra epilering).
 • Tja, vem vill att krullarna ska växa bättre och vara tjockare, det är nödvändigt att få en frisyr när månen växer.

Förresten, alla som gillar att växa en mane skulle vara trevligt att läsa en artikel om hästschampo. Att korrekt svara på frågan - när man ska ha en frisyr behöver man känna en liten månskalender. Att läsa sitt orakel ger tydliga råd.

När ska man skära enligt orakeln i december 2018.

Du kan också läsa om månens inflytande i artikeln "The Haircut Calendar för December 2018".

Idag vet alla redan att sådana förfaranden som - epilering, kosmetiska och jämna kirurgiska operationer bäst görs på gynnsamma dagar, i enlighet med månskalendern.

För första gången när det är bättre att klippa hår, har folk tänkt på länge. Det faktum att det finns perioder (förknippade med månens faser), när det är bättre att göra - egyptierna visste 3000 år sedan. Den antika Mayan skär också håret i enlighet med månens rörelse. Allt som Maya visste om sambandet mellan månens faser och människors hälsa, kan du läsa i artikeln "Lunar Day Today".

Men i den här artikeln kommer vi att försöka svara på en enkel fråga - när du kan och bättre skär ditt hår.

Säg bara - i 2018 kan du göra allt, till och med hårborttagning och mesoterapi. Men allt detta borde göras på gynnsamma dagar.

De som inte bara ska göra en ny frisyr, utan också bekanta sig med bilden av moderna hårklipp, hänvisar vi till en mer detaljerad artikel om ett hårklipp i december
För de som vill gå till frisören, men har ännu inte valt en frisyr, rekommenderar vi dig att läsa fashionabla frisyrer, hårklippningar 2018

Naturligtvis är det nödvändigt att följa rekommendationerna i vilken månad som helst.

Nu känner många människor att för att undvika obehagliga konsekvenser vid skärning (som när man plantar växter i landet), bör månakalendernas rekommendation följas, det är ditt orakel i december.

Och på frågan om vem som går till frisören på ogynnsamma dagar finns det bara ett svar, de som korsar vägen till det röda ljuset :))

Så detsamma - när det är möjligt (och till och med nödvändigt) att gå till frisören i enlighet med månskalendern.

 • Så att håret växer snabbt och är hälsosamt och färgen håller på sig längre - du måste klippa och sminka med den växande månen. Förresten, det är samma dagar när du ska göra masker för dina lockar.
 • När trimmar lockar med en minskande måne, saktar deras tillväxt ner.
 • Om den växande månen är i Leo eller Jungfrun ökar skärningseffektiviteten.
 • Fullmånen är en underbar dag för befrielse från det negativa.
 • Vill du bli av med negativ energi - klippa tipsen. Tillsammans med de avskurna ändarna, kommer inte bara alla negativa att gå iväg, men dina krullar kommer att växa bättre, skaffa glans och styrka.
 • Men när månen är i konstellationen av Stenbocken, Fiskarna, Kräften och Skorpionen, är det omöjligt att inte bara skära, men att måla och göra en kemisk fyllning.

Därför bör frågan om när du ska göra hårborttagning och hårborttagning besvaras så här - på vilken dag månen är avtagande (men inte på dagar när det är i Leo eller Virgo).
Baserat på ovanstående principer utarbetas en kalender, från vilken du kommer att lära dig när du ska klippa håret i december 2018.
Här är en sammanfattning av dagarna.
Om du bara vill veta när du ska besöka frisören i december 2018, kommer vi att ge en kort hjälp.

Dagen när i november 2018 är det möjligt och bäst att besöka en stylist: 3, 6, 8, 10, 11, 12, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 28, 30 nummer

Ny frisyr är bättre att inte göra på några andra dagar i månaden.

Dagar i december 2018 kan du få bättre hårklipp: 1,4,5,6,8,9,10,15,18,19,20,26,28,30

Ny frisyr är bättre att inte göra på några andra dagar i månaden.

Du kommer att lära dig, inte bara när du ska göra upp, men också när du ska göra kirurgi, kosmetiska förfaranden.
Dessutom lär du dig nymånens och fullmånadens dagar.

Nedan följer en detaljerad tabell om "När det är bättre att klippa håret i november 2018".

Lunar frisyr kalender 2018

10 hemligheter av korrekt och säkert frisyr

Tecken på Zodiac, Månen och andra hemligheter av hårklippningar 2018

Legender och regler

Om du tror på en av de äldsta legenderna, då i gamla tider, även före händelserna i Gamla testamentet, hade människor på jorden inte hår i den vanliga presentationen för oss. Man tror att bland våra avlägsna förfäder såg "frisyrerna" mer ut som en mild fluff, som vi nu bara ser hos nyfödda.
Emellertid hade denna mycket ned en fantastisk förmåga att ackumulera biologisk energi, vars närvaro bestämdes av den lysande haloen. Ungefär ett sådant mirakel - den gudomliga Nimbus, vi kan nu se på ikonerna.

Men enligt legenden, efter fallet, efemära, luft hårstrån som den person som laddade med kosmisk energi, var tunga, härdat. Egentligen är det här hur hår visade sig. Det finns dock en version som genom strängarna och krullarna och till denna dag finns en hemlig förbindelse mellan man och himmel. Den här länken kommer att existera tills människor igen stiger till den högsta utvecklingsnivån.

Därför bör håret behandlas noggrant med vetskap om att dessa är knepiga antenner, med vilka vår kropp drar livskraft i rymden. I de gamla dagarna visste de säkert att klippa hår kan drastiskt förändra en persons öde. Därför har kännedom om hemliga ritualer i samband med skärning av trådarna hittills bevarats. Det finns hemligheter som föreslår när man ska klippa håret.

Lunar haircut kalender för varje månad 2018

Modern magi anser hår som en länk mellan människor och kosmos. Alla manipulationer med dem förändrar inte bara vårt utseende, utan stör också flödet av en osynlig bioenergetisk flod, tvättar oss med sina vågor som bär krafter.

Tidig skallighet är inte bara en kosmetisk defekt. Detta är förlusten av kraftfullt skydd inför Guardian Angel. Därför den huvudsakliga och oföränderliga regeln - håret bör behandlas noggrant och komma ihåg att någon inverkan på dem inte passerar utan spår, men reflekteras direkt på den bättre eller sämre sidan av öde, liv och hälsa.

Lyckligtvis har heliga hemligheter och praktiska kunskaper om mänskligheten som hjälpt människor att behålla hårets skönhet och styrka genom århundradena inte gått vilse. Om du följer vissa regler och vårdlagar för dem år 2018, kommer du inte bara att kunna förvåna de som omger dig med lyxiga lockar, utan också utnyttja Cosmos energi fullt ut.

Tio hemligheter av korrekt och säkert frisyr

Hemlig en

Många människor väljer intuitivt sin frisör. Bara de litar på honom i håret. Och de är förresten helt rätt. Du kan inte lita på att göra en frisyr till den första frisören. Den här mannen, smart snyggande sax, förändras under vägen och ditt biologiska fält. Om du inte hittat "din frisör", kom ihåg att en energisk, godmodig mästare kan förändra ditt liv till det bättre, som om du laddar dig med optimism.

Ju äldre och mer erfarna stylisten desto starkare blir hans inflytande. Om du är en självständig person, är du van vid beslut och tar ansvar för dig själv, då sitter du bättre i en stol för en mästare som är samma ålder som du eller lite yngre.

Om du känner att du är kroniskt otur, som en svart rand har kommit, kontakta då en äldre och mer auktoritativ specialist. Låt den här hedrade quaferen ta dyrt sitt arbete, men genom att betala honom för en ny frisyr, kommer du inte ångra det. Bokstavligen direkt efter att ha lämnat barberaren, kommer ödet att ge dig den första trevliga överraskningen. Du kommer inte bara att glömma problemen, men anser att ödet är gynnsamt för dig, om du fortfarande väljer gynnsamma dagar att besöka salongen.

Andra hemligheten

Det finns en förklaring till folkmänniskor som uppmanar att aldrig skära sina egna strängar. Erfaren psykiker vet en viktig regel - det är omöjligt att positivt påverka ditt eget biofält. Faktum är att människor ofta överraskas: varför erkända magiker och all-seeing inte kan hjälpa sig själva, bota eller förändra sitt öde. Deras styrkor, viljan, låter dem läka andra, korrigera deformationerna av andras biologiska fält. Men med din egen är det okej. Eller konsekvenserna kommer att vara motsatta vad som är önskvärt.

Tredje hemligheten

Visste du att i process att skära dina eter, förändras metalliska och astrala biofält? Med andra ord är du, i frisörens stol, extremt utsatt för andras inflytande. Först och främst arbetar mästaren själv på dig.

Baserat på detta rekommenderas inte att du litar på ditt hår till en frisör av det motsatta könet. De förklarar det på så sätt: påstådd, om en kvinna, en man skär hår, då kan han få känslor för henne. Och även om en vacker klient lämnar salongen utan att hända, då kommer hon att få svårigheter i personliga, familjeförhållanden.

Som ett exempel, även leda legenden om Samson. Enligt henne hade den förrädiska skönheten Dalida, efter att ha framkallat hemligheten av den bibliska hjältes makt, gömd i krullarnas okränkbarhet, skurit bort dem. Som ett resultat förlorade Samson sin styrka och dog.

Hemliga fyra

Även om du vet exakt när det är bättre att klippa håret, se alltid vad som händer med de snittade trådarna senare! Låt aldrig mästarna i frisörshallen slänga dem i vattnet. Om du följer detta råd, kommer du att kunna behålla krullens pomp och glans i extrem ålder.

Hemliga fem

Stärka, förbättra håret hjälper Lunar kalender hårklippningar 2018. Till exempel, när du vill så snart som möjligt att odla dem, gå till frisören i fullmånadens dagar. För att förbättra ståndarnas tillstånd, till exempel för att göra dem lydiga, smidiga, kammade med lätthet, är besöket på salongen tidsbestämt till den tid då nattljusen är i ett avtagande stadium. Tänk på en nyans, efter en hårklippning som gjorts under den avvänjande månens dagar växer håret långsammare än vanligt. Visst är denna period bra för att stärka rötterna, hårlökarna, vilket hjälper till att förhindra förlust.

Hemlig sjätte

Månskalendern kan föreslå både gynnsamma dagar för en hårklippning och ange siffrorna i vilken kategorisk det inte rekommenderas att röra håret med sax. Enligt våra förfäders observationer är det bättre att inte göra en frisyr den 9, 15, 23, 29: e månaden, för att du kan ackumulera problem med minne och sinne. Avstå från haircuts år 2018 behöver och i dagarna med sol och månförmörkelser.

Sjunde hemligheten

Vilken dag i veckan är bättre att klippa håret

Var och en av veckodagen 2018 kan också ha en särskild inverkan på hårväxt och även på välbefinnande, ödet för den person till vilken de tillhör:

 • Måndag: du kan säkert gå till salongen. Håret kommer att tolerera och klippa och färga. Och deras älskarinna under frisyrningen, "slänger" de ackumulerade negativa känslorna, bekymmerna, kommer sluta oroa sig för trivia, ganska mycket bortskämda hennes nerver.
 • Tisdag: En unik dag för dem som inte kan hitta styrkan att lösa ett problem eller fatta ett viktigt beslut. Också besöka frisören kommer att vara användbar för dem som lider av rutinen och letar efter nya ljusa intryck.
 • Onsdag: Enligt månskalendern haircuts är ett besök på frisören på denna dag värt att planera för de rastfria, gemytliga människorna. Det är dock också lämpligt för dem som bara vill ha lite romantik eller äventyrlig ande i sina liv. Till exempel träffa någon, gå på en spännande resa.
 • Torsdag: I mitten av veckan visas manipuleringar med hår för dem som vill skapa relationer med andra, som drömmer om popularitet och berömmelse. Eller kanske vill hon bara övervinna alltför blygsamhet och isolering.
 • Fredag: Det här är en speciell dag när du kan drastiskt förändra ditt utseende. Man tror att om du är nöjd med din egen reflektion i spegeln, så på fredag ​​är det bättre att inte experimentera med frisyrer. När du tvärtom vill förvandlas till det bättre, välj då speciellt lyckliga dagar (fredagar) under perioden medan solen flyttar till Stenbocken (från 24 december till 22 januari) eller till Taurus (22 april-21 maj).
 • Lördag: den här tiden rekommenderas för bildändringar. Den nya frisyren kommer att bli framgångsrik, strängarna kommer att få en hälsosam glans och styrka. De försäkrar att tillsammans med korthårigt hår på lördag kan du "ta bort" skulder och synder från hela kappans karma.
 • Söndag: månskalendern av haircuts i 2018 categorically inte råd på den här dagen för att ens tänka på nya frisyrer, annars kommer förmögenheten att vända sig bort från dig. Om det emellertid så kroniskt otur kan du bestämma dig för att experimentera - det är på söndagen att titta på salongen för att ändra bilden. Kanske ditt nya utseende kommer att hjälpa ödet att göra en tur till det bättre?

Hemlig åttonde

Det räcker inte att välja en lycklig dag i veckan för en hårklippning. Du måste också analysera hur det hänför sig till din födelsedag. Det visar sig att det finns dagar av antagonister som gör alla positiva effekter av ett hårklipp till rent negativt och till och med farligt!

 • Till exempel, om du föddes på måndag är dina dagar att besöka en skönhetssalong: torsdag, fredag ​​och lördag. Söndag är det värsta ögonblicket.
 • Folk som är födda på tisdag rekommenderas hårklipp på torsdagar, lördagar och söndagar. På fredagar är det bättre att inte störa vegetationen på huvudet.
 • Söndagar är harmoniska för barn av miljön, och torsdagar är kontraindicerade.
 • Född på torsdagen hjälper energin på måndag, tisdag, fredag, söndag. Men onsdagen är antagonistens dag.
 • Född på fredag ​​- gynnsamma dagar: måndag, torsdag, lördag, söndag. Antagonist anses vara tisdag.
 • Din första födelsedag föll på lördag, då fredagenergin skyddar dig också, men söndag kommer inte att lyckas med det önskade resultatet.
 • Och slutligen, alla som ser det vita ljuset på söndagen måste komma ihåg när de ska skära sitt hår, att de har framgångsrika dagar - tisdagar och torsdagar. Men på söndag är måndagar kontraindicerade.

Och igen finns det inga regler utan undantag. Körkortskortet 2018 rekommenderar att du går till frisören precis på "dåliga" dagar, om allt inte limnas, följer bara karmiska misslyckanden. Det visar sig att efter att ha bytt frisyren på en sådan dag verkar livet vara långsamt ett tag, men då gör ödet en plötslig och oväntad tur som leder till segrar och lycka!

Hemlig nionde

När det är bättre att klippa hår, hur man accelererar tillväxten och stärker år 2018, berättar månens position i himlen. Mycket beror på zodiakonstellationen där nattljuset är. Ett speciellt mån horoskop, som indikerar positionen av zodiacens tecken, kan erbjuda dagar som är gynnsamma för en frisyr.

Väduren. När månen i det här tecknet är det bättre att skjuta upp den nya frisyren. Frisörmanipulationer under denna period har praktiskt taget ingen effekt på hårets allmänna tillstånd. Men människokroppen reagerar dåligt på dem, och immunsystemet kan misslyckas eller kroniska sjukdomar kan förvärras.

Oxen, Jungfrun och Stenbocken - en bra tid att besöka en stylist. Perfekt kommer det att visa sig, och frisyren och låsen kommer lätt att ge till läggning. Dessutom kommer de att växa aktivt, och deras tips är mindre utsatta för tvärsnittet.

Tvilling och Libra är lufthoroskopskyltar. Kanske är det därför, under deras "regeringstid" i månen, volymetriska, luftiga hårklippningar som är utmärkta. Dessa gynnsamma dagar kan användas om du vill påskynda hårväxten.

Cancer och Fiskarna. När du har ett mål, så länge som möjligt för att hålla tydliga konturer av ett hårklipp, och ge ditt hår näring och styrka, använd sedan perioden medan månen är under påverkan av dessa stjärntecken.

Lev. Enligt hårklippskalendern för 2018 är det inte den bästa tiden att besöka en mästare om du är nöjd med ditt liv och trivs bra. Men om du är mired i problem och olyckor faller på ditt huvud, prova lyckan - byt frisyr. Kanske då kommer i din öde de önskade förändringarna till det bättre?

Skorpionen. Detta tecken i månen lovar inte gynnsamma dagar för hårklippningar, för med sin intrig, stör Scorpio oförutsägbart i hans personliga liv. Det betyder att efter en frisör kan du både förbättra din relation med en partner och förvärra problem och missförstånd mellan dig.

Skytten. Lunar haircut kalender 2018 rekommenderar användning av Skytten på professionellt område. Det innebär att en frisyr enligt horoskopet kan bidra till din karriärtillväxt. Det ger dig förtroende, och du kommer att kunna uppnå framgång, för att vinna den förtjänta auktoriteten bland kollegor.

Vattumannen. Rusa inte till barberaren under Aquarius "regim". Du kommer vara olycklig med mästarens arbete och hans hårs tillstånd.

Hemlig tionde

Påverkan av tecknet på horoskopet på födelsedagen

Om du följer alla regler är det inte tillräckligt att välja fördelaktiga dagar för ett hårklipp, en annan hemlighet av en lyckad frisyr, dess form, längd och jämn färg i harmoni med tecknet på stjärnteckenet som personen föddes i. I månskalendern av hårklippningar kan du hitta vanliga egenskaper hos stilar som hjälper intensivt relä och utnyttjar kosmos energi.

Aries

Väduren rekommenderas, så kallade sport haircuts, utan att kräva noggrann styling, korta strängar. Först gör sådana frisyrer att du ser ungdomlig ut, tonad. För det andra ger de faktiskt en person energi och har en positiv effekt på hans välbefinnande. Det är inte av en slump att människor i de gamla dagarna, när de var sjuka, skar sitt hår kort. Och det bidrog till återhämtning.

Enligt Lunar kalenderhårklippningen 2018 kan en förklaring hittas för detta fenomen. Aries tecken projiceras i vår kropp på hjärnans område, svarar i termer av astrologi, för dess oavbrutna syreförsörjning, vilket är möjligt med oavbruten blodtillförsel. Om du vet när och hur bäst du ska klippa ditt hår enligt Aries horoskop, så kan du stabilisera hjärnans aktivitet.

Frisyren i detta stjärntecken hjälper en person att mentalt koncentrera sig och göra de mest korrekta besluten för genomförandet av globala planer och projekt. Korta strängar, det är inte en slump att företagskvinnor, som ofta är avgörande, vana sig att fatta beslut på egen hand, och kan befria sig från de svåraste situationerna utan konsekvenser och stöd, väljer ofta. Ofta följs denna stil av både idrottsmän och damer som är dynamiska, med en snabb takt i livet.

Taurus

Frisyrer från medelstort hår rekommendera Taurus Lunar kalender hårklippningar. De kan utföras i olika tekniker enligt modetrender. Men det viktigaste är att trådarna ligger fritt, vilket skapar effekten av viss försummelse. Det är denna till synes oförstörda naturliga skönhet och nåd av en frisör som uppnås med hjälp av smarta tricks av en begåvad quafer.

Eleganta, flytande lockar, det här är inte lätt att uppnå utan att använda moderna stilprodukter: lacker, geler, vaxer. Men de är inte välkomna när man skapar mästerverk på huvudet på Taurus. Och månskalendern av hårklippningar år 2018 lovar de som, korrekt tog upp sitt hår, lycka till att genomföra fastighetsaffärer.

Gemini

Detta är ett horoskopskylt - elementet i luft och rymd. Uniktheten av detta stjärntecken ligger i det faktum att han inte är rädd för moderna experiment med färgning och permanenta lockningar. Kemiska ämnen skadar inte Tvillingarna, även om deras idealiska längd är vald - upp till axeln.

Vågiga lockar, målade i asfär och blåaktig toner, se vackra och eleganta. Sådana frisyrer låter dig ordna nervsystemet och andningsorganen. Och deras hemliga makt ligger i det faktum att de i 2018 hjälper till att skapa relationer med andra och få framgång i skolan och resan.

cancer

Detta mystiska tecken på horoskopet, oförklarligt associerat med medeltiden. Riddarna på den tiden var en populär frisyr som påminner om nuvarande torget. Korsfararna valde inte av misstag det eftersom de var övertygade om att det fyllde dem med energi och styrka. Kare anpassad till våra samtidiga, födda i cancer.

Denna konstellation har en effekt på genetiskt minne. Därför rekommenderar Lunar Haircut kalender 2018 en bob till de Cancers som vill bygga bra relationer med äldre familjemedlemmar. Förresten hjälper denna snygga frisyr ungdomar att välja en värdig partner med vilken du kan tänka på äktenskap. Och föräldrarna godkänner denna nominerade.

Leo

Det är svårt att föreställa sig kungen av djur utan hans lyxiga man. Det är därför, och för representanter för detta tecken på horoskopet - en frodig spridning av lockar är idealisk. För att uppnå denna "naturliga" skönhet är det bara möjligt med hjälp av en komplicerad stegad frisyr. Lite lockiga lås kommer att öka volymen och ljusheten.

Om naturen inte ger dig krus kan du använda curlers. Eller i samråd med befälhavaren att tillgripa kemisk perm. Klippkalendern rekommenderar "lejon maner" till dem som lider av hjärt-kärlsjukdomar.

Dessutom utvecklar Leo tecknens frisyr enligt horoskopet kreativa förmågor. De kommer att hjälpa till i 2018 för att bli mer självsäker, snyggare och generös, mer glad, få lite romantik och firande i sitt liv.

Virgo

Navnet på detta tecken på horoskopet är förknippat med en vacker kvinna som gör en stor insats för att förbättra sitt utseende. Jungfruer älskar att använda kosmetika för att betona skönhet, och smidigt maskera deras brister. Så för dem den vanliga saken - hårfärgning, på påsar, paryckar, föremål.

Intressant är att alla dessa konstgjorda medel och tekniker bara hjälper Virgos att upprätta starka kontakter med kosmos, som oavbrutet sänder dem energi, trots frisyrens "tricks".

Lunar kalender haircuts 2018 hävdar att hairstyles rekommenderas av Jungfruer hjälpa till att klara av enorma mängder av tråkigt arbete, hjälpa dem med studier, olika hantverk och handel, och till och med förbättra tillståndet i mag-tarmkanalen.

Vågen

Född under detta tecken strävar efter klassikerna. För dem skulle det perfekta valet vara tidtestat, snygga frisyrer - frodiga, men strikta och eleganta. Damerna passar elegant stil, vilket betonar deras ägares mystik och otillgänglighet.

Män ska välja snygga, klassiska hårklippningar - strikt och koncist. Vågar föredrar ofta en elegant och perfekt, i sin skenbara enkelhet, klädstil, vilket gör det möjligt för dem att känna sig lika med företrädare för samhällets högsta cirklar. Detta garanterar dem myndighet och respekt för andra och förtroende för kollegor och affärspartners. Hårvågar hjälper till att reglera njurarnas och urinvägarnas funktion.

Scorpio

Representanter för detta tecken på elementet av vatten behöver ständigt ett ökat flöde av energi. För Scorpions män och kvinnor är stilen av "vamp" organisk - raka och släta strängar.

Om de är korta, lägger den lite eld och passion till "vatten" -kärnan. Som i sin tur ger dem sexualitet och lockar helt enkelt medlemmar i det motsatta könet. Och ju mer uppmärksamhet, beundran, desto vackrare känner Skorpionerna.

Deras demoniska attraktivitet, som understrykas av "a la vamp" -stilen, kräver konstant stöd för att driva ovanifrån, speciellt i ovanliga, extraordinära situationer. Det bidrar också till att upprätthålla hälsosamma organ i reproduktionssystemet och inte förlora sexuella önskningar.

Skytten

Under detta tecken på horoskopet förekommer ofta människor som är ganska konservativa. De undviker extravagans i utseende och handlingar. Men samtidigt är rigor och överdriven återhållsamhet utbredd för dem.

För kvinnor under Skyttens tecken erbjuder månskalendern av haircuts 2018 en variant av den antika grekiska gudinnan Athena Pallas, som, som en modig krigare, hade ett bekvämt kort hår (bangs) framför ansiktet och en lång hästsvans i ryggen på baksidan av huvudet. Ungefär detsamma, men hårets manliga design och föredragna Zeus Thunderer.

Kanske inte alla representanter för det starkare könet är redo att bestämma sig för en sådan djärv, extravagant frisyr idag, men du kan se den i rädslan för filmer om Tarzan eller hans namnkamrat, vilket populariserar skönheten hos den manliga kroppen nu.

Korrekt utvalt för månskäroskopets hårklipp i 2018, hjälper Skytten att uppnå framgång i politik, konst, religion och prästerskap. Och hon kan effektivt anpassa leverns arbete.

Detta tecken, som hör till elementet av eld, karaktäriserar människor som är födda under perioden av dess "regeringstid" som pragmatiska och aktiva. De är måttligt vardagliga, ekonomiska och värdefulla, även deras tid och ansträngning. Eftersom Skytten, enligt månens horoskop, passar frisyrer som kräver ett minimum av vård och omsorg.

Stenbocken

Det är nyfiken att herrarna på detta tecken, ofta intuitivt väljer mycket korta hårklippningar eller överbelastar sina huvuden. Och de fungerar korrekt, eftersom den här brutala stilen inte hindrar dem från att tydligt plocka upp energi vibrationer och dra den härledande energin i denna konstellation.

Kvinnor föredrar hårklippta alternativ under en bandana, hatt eller halsduk. Och ofta under huvudbonaderna döljer de en lyxig fläta, som de värdesätter, är stolta och kommer aldrig att överens om att skära av även för karriärernas önskemål.

Stenbockar är utövare som befinner sig exakt i tillämpade fält. De är materialister med gyllene händer. Deras frisyr gynnar bensystemet och tänderna.

Vattumannen

Om du föddes under detta tecken på horoskopet är det mycket mottagligt för de senaste modetrenderna. Och det här är rätt position, för Aquarius finns det inga tydliga rekommendationer om längden, hårfärgen och rekommendationerna för deras styling.

De har rätt i de fallen när de bestämmer sig för de mest modiga experimenten. Till exempel punk Iroquois, långa hippiekrullar, eller extremt lakoniska, korta hårklippningar i minimal stil.

Valet av en ny frisyr för Vattumannen, ibland före tiden, är affärsmöjligheterna öppna för honom, nya projekt och lukrativa kontakter. Under kontrollen av detta tecken finns kärl, artärer och vener.

fisk

Dessa är människor nedsänkt i mystik, söker betydelsen av att vara och symboliserar universums harmoni. Deras frisyrer borde vara komplexa, bestående av sammanflätade strängar, till exempel snygga flätor, är i själva verket en återspegling av universets olika delar, i kombination.

Sådana komplexa hårdesigner, ger fiskenergi och garanterar skydd av högre krafter. Samtidigt harmoniserar de livet för Fiskarna i 2018, strömlinjeformar deras öde och hjälper till att förverkliga djärva idéer och kreativa planer.

Representanter för detta tecken på horoskopet, fred är extremt viktigt. Det är därför, väl vald frisyr kommer att hålla sitt nervsystem i ordning, kommer att förbättra ämnesomsättningen och i allmänhet ha en kraftfull helande effekt på hela kroppen.

När är det bättre att klippa håret på måndagar

 1. Månadag Hårklippning kommer att göra livet kortare.
 2. Månadag Efter ett besök på skönhetssalongen är tvister och skvaller troliga.
 3. Månadag Om du stör ditt hår kommer du att skada din hälsa. En annan risk att förlora eller dumma att spendera pengar.
 4. Månadag Det finns risker för att framkalla sjukdomar i nasofarynx och munhålan. Hårklippning kommer att orsaka obehag och rädsla för att förlora sina nära och kära.
 5. Månadag Gynnsam tid för en ny frisyr. Du kommer att öka kapitalet och få ny egendom.
 6. Månadag En dålig period, för att du kan "fånga" en förkylning och andra virus. Pinched näsa, röda ögon - allt detta är osannolikt att lägga till dig skönhet och charm.
 7. Månadag Ny frisyr katalyserar hat och skabb runt dig. Du kan strida mot en ledare eller en älskad. I den tibetanska kalendern kallades denna dag "brinnande", för varje effekt på lockar och strängar leder till en allvarlig försämring av hälsan.
 8. Månadag Skynda till befälhavaren. Du omvandlas externt och får chansen att leva lyckligt någonsin efter respekt och ära.
 9. Månadag Illamående av olycka, det här är vad hårklippningen på denna dag kommer att leda till.
 10. Månadag Det är en äcklig dag, också att "låta" alla typer av virus i din kropp.
 11. Månadag Klipp håret idag, då kommer du att få klarhet i sinne, harmoni och konsistens av tankar. Eller kanske få framsynsgåvan.
 12. Månadag Hårklipp i dag ökar risken för skador och andra hot mot livet.
 13. Månadag Och detta, i motsats till alla tecken, är en av de bästa stunderna för transformation med hjälp av frisörsax. Frisyren kommer att bli vacker, och även alla saker går som urverk!
 14. Månadag Beslut om en frisyr, just nu, om du vill förbättra din ekonomiska situation och få beröm från dina överordnade.
 15. Månadag Bättre att inte gå på tröskeln till barbershop den dagen! Om vi ​​ignorerar denna rekommendation är det troligt att psykiska störningar, panik och hypertensiva kriser är troliga.
 16. Månadag På denna underliga dag kan hårbearbetning leda till fel och en återupplivning eller förvärring av destruktiva vanor. Till exempel kan du inte övervinna frestelsen att röka eller dricka alkohol utöver åtgärden.
 17. Månadag Skär inte ditt hår, annars kommer det att finnas problem, skador och hälsoproblem. Nervsystemet kommer att vara särskilt sårbart. I öst trodde man att man kunde aktivera de onda andarnas krafter genom att röra strängerna på denna dag.
 18. Månadag Skrämmande är inte rätt tid att besöka frisören. Först kan rånare komma in i ditt hus medan du sitter i en stol. För det andra förutse husdjur (katter, hundar och andra djur) dina problem, och oroa sig för ägaren kan bli sjuk. I Tibet kallades denna dag "brinnande", det vill säga konsekvenserna av skärning kan vara mycket farligt för hälsa och liv.
 19. Månadag Vänta på den här dagen! Hårklippning bidrar idag till förlängning av livet.
 20. Månadag Vi borde skjuta upp planer för en ny frisyr. Annars kommer du att bli depression, känna apati mot allt som omger dig.
 21. Månadag En bra tid att göra en bra frisyr, förbättra ditt välbefinnande och få Fortune att le på dig.
 22. Månadag Dagens frisyr hjälper till att föröka sig i alla sinnen. Det är å ena sidan att du förbättrar ditt välbefinnande och får lite ny egendom. Å andra sidan riskerar du att gå ner i vikt.
 23. Månadag Klipp håret och bli extremt missnöjd med sitt utseende - i spegeln ser en konstig person med en fruktansvärd hud på dig! Och dessutom drabbas också förluster.
 24. Om din hälsa är kära för dig, skjut upp besöket på salongen! Denna dag är Lunar Haircut-kalendern inte starkt rekommenderad för att förkorta hårlängden.
 25. Månadag Idag, sax och en kam om du rör på ditt hår kommer det att orsaka ögonsjukdomar. Det kan vara banalt korn, eller en allvarlig försämring av synen.
 26. Månadag En ny frisyr är en garanti för lycka och glädje idag!
 27. Månadag Utmärkt om du gör en ny frisyr idag! Hon kommer att ge dig lycka till och välstånd.
 28. Månadag Om du vill att någon verkligen gillar det, tveka inte med beslutet att göra en ny frisyr. Du lämnar barberbutiken oemotståndlig.
 29. Månadag Skär inte håret idag. Det här är en mycket ogynnsam period där din karma kan lida.
 30. Månadag Kom ihåg att den här dagen är den farligaste hårklippningen. Det kan medföra olycka, problem, kontakt med fienden, eller till och med orsaka en olycka på motorvägen.

För att inte missa gynnsamma dagar, lämna anteckningar och påminnelser i kalender google eller kalender yandex

Frisyrer som förändrar livet till det bättre

Även om du säkert vet när det är bättre att klippa hår, tänker du fortfarande: varför gör du ett nytt hårklipp eller färgar dina egna strängar? När allt kommer omkring kommer dessa manipuleringar med utseendet att påverka ditt välbefinnande, och till och med din attityd. Lunar kalender hårklippningar 2018 och astrologi hjälper dig att välja stil och typ av hår som motsvarar din inre "I". Denna unika kunskap kommer att lära dig hur man modellerar ditt liv, förändrar ditt öde och påverkar ditt välbefinnande och hälsa positivt.

Vi är jordbävningar, vi är i en naiv säkerhet och tror att det räcker med att känna din plats enligt geografiska koordinater eller postadress. Men vi tänker sällan på det faktum att vi också är en del av det stora rummet Cosmos. Den har en kraftfull effekt på allt liv på planeten Jorden. Vi får ljus, energi, månen, solen och andra föremål från rymden. De provocerar olika slags miljökatastrofer, stimulerar de starkaste elektromagnetiska stormen.

Vår bostadsort lämnar naturligtvis också ett visst märke på oss, vårt välbefinnande och beteende. När allt kommer omkring blir vi omedvetet deltagare i rymdprocesser som för närvarande är inriktade på en viss del av världen. Stjärnorna tros skicka oss den renaste energin. Bland dem är den mest kraftfulla - solen. Under året passerar den 12 huvudkonstellationer, som är bekant för oss från namnen på stjärntecken.

I metafysik är hår mikroskopiska antenner som tar emot kosmisk energi och sänder dem vidare in i människokroppen. Om vi ​​ändrar längden eller färgen på strängarna varierar flödet av denna energi också.

Det betyder att innan du bestämmer dig för en ny frisyr måste du analysera vad du strävar efter år 2018, vilket du saknar. Kanske drömmer du om lycka i ditt personliga liv, eller huvudmålet är en fantastisk karriär och ett brett offentligt erkännande?

Efter att ha definierat dina prioriteringar får du chansen att ändra ditt öde med hjälp av en så enkel, som det bara verkar vid första anblicken, metod, som en framgångsrik frisyr. Antag att du nu har professionella prestationer i första hand. Då måste du välja jordens frisyr eller eldig stjärntecken. Om du för närvarande vill stärka din ställning i samhället, kommer energin hos frisyrer som är typiska för tecken på jorden eller vågen att hjälpa dig.

När du ställer in ett mål år 2018 för att utnyttja andras stöd och göra användbara kontakter, samt få ny kunskap eller information, led sedan av de hårklippningar som rekommenderas för tecken på Air and Virgin.

Människor som inte har ett personligt liv borde titta på frisyren av elementen i vatten och eld. Om du har fattat ett beslut och vet exakt vad du vill ha just nu, kom ihåg en viktigare regel: ditt horoskoptecken borde inte motsäga den stil du valt. Så, skärning och styling Brandskyltar är lämpliga för personer vars födelsedagar faller under eld- eller luftperioden zodiak konstellationer. Men född under Vattnet, de är kontraindicerade, eftersom de kommer att skrämma bort lycka till.

Om ditt tecken hör till elementen i Air eller Fire, var god och välj ett frisyrs frisyr. När din födelsedag faller vid Taurus, Libra eller Virgo, då ska du inte skynda med "air" frisyren. De kommer inte att ge dig lycka och framgång.

Följaktligen är människor födda under tecken på fiskar, kräftor och skorpioner anpassade till vatten frisyrer, liksom alla stilar som rekommenderas av tecknen på jorden. Men de "eldiga" hårklippningarna bör undvikas.

Frisyrer av jordskyltar är användbara för att välja representanter för tecknen på jord och vatten, och för "luftiga" Gemini, Vågen och Vattumannen är de helt enkelt skadliga.

Vet du att hårets färg bestämmer vilken celestial kroppsenergi du ritar? Och frisyrens form ger svaret på frågan, vilken typ av energi använder du mest. Rak, lång, slät, som om kretsar är karakteristiska för tecken på vatten.

Vågiga trådar med medellängd föredras vanligtvis av personer i luftskyltarna.

Naughty, thick, whirlwinds och curls kan ofta ses på huvudet av dessa. vem föddes under Jungfru, Taurus och Stenbockens regi, i jordens element.

Hår av rödaktigt, brons och gyllene nyanser, ofta kort beskurna på kronan och framsidan, har som regel de som är patroniserade av eldig från födseln: Väduren, Leo och Skytten.

Hårlängd bestämmer hastigheten och mängden energi som en person kan uppleva. Ju längre strängarna desto mer energi det drar, men med det blir det långsammare. Långt hår ger en person mer energi, men hans reaktion på händelserna omkring honom är ganska långsam. Kort hårklippning gör tvärtom snabbt och impulsivt till allt.

Det finns ett sådant tecken: om du inte har någon anledning att klaga på ödet, skynda inte att klippa håret. Men när saker inte är som du vill, klippa sedan dina strängar utan medlidande. Det är också noterat att många kvinnor som lyckats göra affärer har korta hårklippningar. Men homebody och "just moms" håller ofta flätor eller hairstyles håret i medellängd. Av detta dras slutsatsen att en dynamisk kort frisyring bidrar till aktivitetsdamerna och lär en man att tänka strategiskt.

Användbara tips

Månskalendern av haircuts 2018 bidrar till att ändra ditt öde till det bättre, men i arsenalen av erfarna skönheter från antiken finns det många sätt att hålla ditt hår friskt och glänsande. Idag är dessa hemligheter mer efterfrågade än någonsin, eftersom de faktorer som negativt påverkar frisyrens tillstånd - de främsta dekorationerna av vackra kvinnor blir alltmer.

Vilka gamla recept kan framgångsrikt användas av våra samtidiga?
Detta, till exempel, tusensköna. Blondiner av alla tider och folk använde ett avkok av farmaceutisk kamille som en balsam, vilket gav glans och guldfärg till krullarna. Förbered en lösning med en hastighet på fyra matskedar torrt gräs per kopp kokande vatten.

Ett annat alternativ som är populärt bland blonda kvinnor är citron. Om du spädar det i viss utsträckning med vatten, och lägger den här lösningen på de tvättade strängarna, kommer deras tillstånd att märkbart förbättras. Citronterapi är dock inte lämplig för brunhåriga kvinnor och brunetter. Deras hår kan få en ful gul färg.

Hårets tillstånd beror direkt på kosten. Menyn ska balanseras och innehålla en tillräcklig mängd proteinmatar som positivt påverkar tillväxten och utseendet på strängarna. Tidigare studier av forskare har visat fördelarna med naturliga silkesängar. Det visar sig att om huvudet vilar på en kudde i siden, är håret inte skadat eller trassligt, vilket också har en positiv effekt på deras skick.Nästa Artikel
Medel för hår Mirrolla Profylaktisk anti-mjäll Sulsen Mite - recension