9 bästa färger för grå hår


Åldersförändringar påverkar var och en av oss, bara någon den här gången kommer tidigare, någon senare. Det första gråhåret börjar dyka upp efter 30 år på grund av en minskning av produktionen av melanin, ett naturligt färgpigment. Tidig blekning av hår kan utlösa flera faktorer: en ärftlig predisposition, allvarliga sköldkörtelsjukdomar och nedsatt immunförsvar, tobaksmissbruk, konstant stress.

I vilket fall det här är en oåterkallelig process, och återvända den naturliga hårfärgen kommer inte att fungera. Vissa skäms inte över grå hår, men de flesta vill bli av med detta uppenbara tecken på åldrande. Bara en väg ut - hårfärgning. Idag finns ett stort utbud av verktyg för både professionell och hemanvändning.

Tidigare används ofta henna och basma. Men tyvärr skilde de inte uthållighet. Moderna färger är uppdelade i ammoniakfri och ammoniakfri. För säkerheten hos försvagat hår är det bättre att använda produkter utan denna komponent. För mättnad av skuggan är det bättre att använda den senare. Dessa färger innehåller en liten mängd ammoniak för långvarigt bevarande av pigmentet. Många av dem är berikade med näringskomponenter för vård och återhämtning efter proceduren.

Vilken typ av färg att köpa, för att inte skada håret och få den önskade ljusa färgen? Vårt betyg kommer att hjälpa dig att bestämma valet, speciellt eftersom de produkter som presenteras idag är erkända som de bästa för grå hår.

Måla över grått hår: 25 bästa färger

Problemet med "metall" i strängarna är känt för var och en av er eftersom många av det fina könet ser ganska tidigt ut. Men oroa dig inte - den bästa färgen för grått hår gör att du kan dölja problemet.

Hur man väljer en bra färg?

När du väljer ett verktyg för grått hår, se till att du beaktar dessa viktiga punkter:

 • Sluta på långlivade färgämnen. Med tanke på de specifika egenskaperna hos grått hår kan mjuka medel inte göra det;
 • Var uppmärksam på effektiviteten av den grå färgfyllningen som anges på förpackningen (60, 70, 100%);
 • Undvik för ljusa eller för mörka färger - luta dig på det naturliga hårets nyans;
 • Ge företräde åt färger med vårdande ingredienser.

Tips! Om du har tvivel om färgens kvalitet eller framgången för hela proceduren, kontakta mastern. Detta gäller även för ägare av skadat hår.

Bläddra bland populära märken

Vad är det bästa hårfärgen? För att svara på denna fråga bestämde vi oss för att skapa ett betyg av de mest effektiva metoderna. Det täcker ett ganska stort antal färgämnen - från hushåll och billigt till dyrt och professionellt.

Motståndskraftig professionell färgämne Ryska tillverkare med låg mängd ammoniak. Den består av naturliga ämnen, inklusive kakaosmör, som närmar håret från insidan och gör strängarna skina och mjuka. Den har en mångsidig palett - 100 vackra nyanser + 6 färgförstärkare. Det ger håret en jämn och rik skugga. Bland minuserna kan noteras den snabba förlusten av glans.

"Loreal Professionnel Color Supreme"

Det här verktyget kostar mycket mycket, men tro mig, köpet är fullt berättigat. Effektiviteten hos denna färg är på en mycket hög nivå - det fungerar även om det grå håret har påverkat mer än 80% av håret. "Loreal Professionnel Color Supreme" innehåller Densilium-R, en speciell substans som stärker rötterna, komprimerar trådarna och återställer strukturen.

Professionell färg för grå hår, utvecklat i Holland, är uppdelad i 3 underarter - permanent, sparsam och för SPA-färgning. Paletten "Keune" är mycket stor - 107 olika toner (80 grundläggande och 5 mixer). Vad som är viktigt svarar slutresultatet alltid som anges på paketet. Färgen har en diskret lukt, irriterar inte epidermis och innehåller silkeproteiner, vilket gör strängarna mjukare.

Persistent cream paint "Palet" - ett annat populärt och budgetalternativ. Det maskerar grått hår väl, har ett unikt färgskyddskomplex, ger ett stabilt resultat i 2 månader. Innehåller 32 olika toner, från vilken du enkelt kan välja vad du behöver. Det finns tre typer av färgämnen i Palette - för lätt, halvfast och permanent färgning.

När det gäller bristerna inkluderar de frånvaron av balsam, en stark lukt och den negativa effekten av kompositionen på håret - det blir skört och överdriven. För att undvika dessa ögonblick, ta hand om ditt hår med hjälp av speciell kosmetika - masker, balm, serum. Obs och det faktum att ett rör ofta inte räcker för att måla hela längden.

Förslag Skäl L'Oreal

Mycket högkvalitativ färg, vars pris är ca 250 rubel. För dessa pengar får du inte bara likformig färgning, men också komplex vård under hela proceduren. Efter målning blir håret livligt och glänsande.

"Estel De Luxe" från "Unicosmetics"

Detta är ett professionellt ryskt varumärke som har lyckats vinna miljoner av fans under en kort period av dess existens. Väl förklädd grå hår, bryr sig om håret och erbjuder ett urval av en mycket stor palett. Ger färgade lås med glans, ljusstyrka och silkighet. "Estel" har en krämig konsistens - den sprider sig inte och sprids jämnt över hela längden. Vi är också nöjda med den unika sammansättningen - det finns ett skimrande pigment i färgämnet och en närande emulsion baserad på kitosan, vitaminer och kastanjutdrag. Bland minorna kan hänföras till en obehaglig ammoniaklukt och förmågan att torka håret starkt.

En bra färg av franskt ursprung, som tillhör en mild linje. Den har en unik formel - minsta kemikalier + naturliga ingredienser som skapar ett osynligt skyddande skal på trådarna. Färgområdet har 66 moderna färger - från naturlig till exklusiv.

Professionellt färgämne, tillverkat i Tyskland, konstruerat för långvarig färgning av grått hår. På grund av den speciella formeln spreds den inte alls och genomtränger jämnt hela längden, därför är den idealisk för husmålning. Med antalet toner tar "Igora Royal" de första platserna. Närvaron av mixtoner, som gör det möjligt att skapa unika kombinationer, är också uppmuntrande. Färgen har en trevlig fruktig arom - det finns absolut ingen kaustisk lukt. Det innehåller goda vitaminer och andra vårdämnen.

"Wella Koleston Perfect"

Denna vidhäftande färgämne kan utan överdrift kallas en epitom av oklanderlig tysk kvalitet. Speciallinjen för vitt hår föredras av både professionella stylister och vanliga kvinnor. På paletten hittar du naturliga och ovanliga nyanser. Ammoniakfri färg "Wella Koleston Perfect" torkar inte håret och ger det en rik glans. Tyvärr lite toner lite tråkig över tiden.

"Rowan" från "Acme Color"

Permanent färg med utloppsroman kan kallas den mest prisvärda. Det genomsnittliga priset är 100 rubel, men resultatet blir rik, ljus och otroligt resistent. Paletten har 30 olika toner. Den enda nackdelen med "Rowan" är en stark ammoniak lukt som inte eroderar under hela färgningsproceduren.

Matrix SoColor är ett slitstarkt gråhårfärg från USA, vars främsta fördel är den patenterade ColorGrip-tekniken. Har stor popularitet, ger hårets huvud en ljus och intensiv nyans. Den lägger sig mycket lätt, impregnerar hela längden jämnt, bevarar sin färg under en lång tid, anpassar sig till pigmenten i strängarna, vilket ger ett utmärkt resultat. Formulärfärg innehåller näringskomponenter, återställande av skadad struktur. Nackdelar - lite torra tipsen, innehåller ammoniak.

Professionellt ammoniakfärg känt italienskt märke garanterar full färgning i 100 vackra färger. Dess otvivelaktiga fördel är hög motståndskraft. I kompositionen hittar du näringskomponenter som styr strukturen av poröst hår. Tyvärr är konsistensen av detta verktyg inte så tjockt.

"Londa Color Permanent"

Du vet inte vad hårfärg är bättre att välja för grå hår? Var uppmärksam på salongkrämig kräm från "Londa Color" (Tyskland). Färgen tvättas inte i ca 8 veckor, och den oxidativa emulsionen har en positiv effekt på kompositionens enhetlighet och ger ett utmärkt resultat. Färgen tonar grått hår och läker håret. Den innehåller lipider och naturligt vax, vilket ger högkvalitativa vård och neutraliserande effekter av kemi. En viktig fördel med "Londa Color" är det överkomliga priset. Av nackdelar - ett litet urval av nyanser.

En populär färgämne med en rik palett (35 snygga färger), utvecklad i de bästa traditionerna för nanomolekylär teknik. Den innehåller vitaminerna H, E, A och B3, vilket ger ett kraftfullt skydd mot negativa influenser. Det målar mycket mjukt, vilket säkert kommer att vara ägare av känslig epidermis. En liten torr tråd, har en skarp lukt.

Tips som hjälper dig att välja färg för grå hår:

Vilken professionell hårfärgning mår bäst på grå hår? Goda mästare är glada att rekommendera "Farmavita" färgämnen - det här italienska varumärket är extremt populärt i frisörens miljö. Skapat på basis av extrakt från växter, näringsrika oljor och medicinalväxter, färgar de försiktigt hår i naturliga och djupa toner. "Farmavita" har en krämig konsistens, flödar inte alls och impregnerar jämnt hela längden.

Fördelarna inkluderar ett demokratiskt pris och en låg andel ammoniak. Bland minuserna noteras torkningseffekten och den snabba nedtonningen av färg.

Ryska permanent med lågt ammoniakinnehåll. Färgpaletten består av 80 grundtoner, 6 mixton och 12 nyanser för blondiner. Det ger en mycket hållbar färg, men torkar strängerna lite och innehåller inte extra omsorgsfulla tillsatser.

Bra flytande färg fransk produktion. Giver en långvarig effekt, förkroppsligar 100% grå hår, behagar med olika färger (45 faktiska nyanser). Inkluderat hittar du en balsam baserad på naturliga ingredienser för att återställa den skadade strukturen. Loreal Preferencefärg har en tjock konsistens, men det luktar ganska obehagligt.

"Garnier Color Naturals"

En mycket högkvalitativ produkt baserad på tre ingredienser - olivolja, avokadoolja och sheasmör. Tack vare den tjocka konsistensen flödar Garnier Color Naturals inte och är lätt att applicera. Det luktar ganska snällt, ger ljusa nyanser utan onödig yellowness. Färgen uppfyller fullständigt visat.

Ljusfärgen från SchwarzkopfHenkel (Tyskland) är avsedd för självständig användning. Innehåller naturliga ingredienser som har en positiv effekt på hårets hälsa. Vi pratar om vete proteiner, vitaminer av grupp B och aloe vera. I paletten är 20 toner.

Varning! "Syoss" kan bara användas på ommålat tidigare grått hår.

Produkten från det rysk-franska samarbetet hjälper till att ändra bilden utan att håret skadas. Helt konsekvent med den angivna paletten. Den har god hållbarhet, smälter inte länge och tvättar inte, förtäcker helt grå hår. Innehåller aktiva ingredienser (arginin och amlaolja), tack vare vilka trådarna blir otroligt mjuka. Och viktigast av allt, i "Faberlic Krasa" finns det ingen PDD, en skadlig kemikalie som ofta leder till allergier. Tyvärr har färgen en stark lukt och röret är inte så bekvämt.

Casting Creme Gloss L'Oreal

Den unika formeln av färgämne utan ammoniak eliminerar helt den grå färgen, klämmer inte på huden och orsakar inte irritation. Paletten har 28 färger. Lukten är trevlig, texturen är tjock nog för att ge en enkel applikation. Paketet har en balsam skapad på grundval av kunglig gelé. Spenderat sparsamt - ett rör är mer än tillräckligt för en genomsnittlig hårlängd. Färg erhålls med glitter.

Det kan skryta med ett brett spektrum av färger, vilket möjliggör de mest våldsamma experimenten. Den har en sparsam effekt, ger håret en vacker nyans, behåller sin struktur, ger glans och glans. Lukten är lätt och behaglig.

Det är viktigt! Naturliga nyanser ger ibland en grön subton, så det är väldigt viktigt att blanda pigmenten korrekt.

Kanske är detta en av de bästa färgerna för grå hår. Den nya utvecklingen av det franska företaget "L'Oreal" har en patenterad formel som består av Incel-molekylen, Revel Color-displaysystemet och Ionen G-mikrokatiska polymeren. Tack vare dem förstöder färgämnet inte strukturen och tvättas inte ut under lång tid. Creamy textur ger en bekväm applikation utan smet. På paletten finns både ljusa och fasthållna toner.

Professionell ammoniakfri fransk färg från det världsberömda varumärket Loreal har ingen skarp lukt och innehåller en palett med lyxiga nyanser. Det är baserat på monoetanolamin, ett unikt färgämne som gör att du kan måla över grått hår och jämföra den totala tonen. "Inoa" bryter inte mot lipidbalansen och överdriver inte strängar. Bland färgämnena finns skyddande ämnen som hindrar utvecklingen av allergier och irritation av epidermis.

Detta finska verktyg är mycket vanligt inom det professionella området. Det klarar mycket effektivt med grått hår, vilket ger inte bara högkvalitativ färg, men också intensivvård. Vaxer (bivax och arktiska tranbär), som utgör grunden för produkten, ger glans till lotionen och närar det från insidan.

Det är viktigt! Det finns ingen ammoniak, silikoner eller konserveringsmedel i Cutrin.

Berömd japansk färg har en verkligt unik kvalité - samtidigt skyddar håret och säkerställer en jämn färgning. "Lebel Materia" innehåller en liten dos peroxid och ammoniak, vilket inte hindrade det från att bli en av de bästa för att färga grå hår. Den innehåller lipider och fytosteroler, som är inblandade i den djupa förnyelsen av strängarnas struktur, liksom en betydande mängd färgpigment som bidrar till uthållig färgning.

Tyvärr finns det inga färdiga nyanser i paletten - du måste blanda grundläggande färger. Av denna anledning är "Lebel Materia" inte särskilt bekväm att använda hemma.

"Anthocyanin andra upplagan"

Professionella färgämnen för färgning av gråstrålar kan inte göra utan Anthocyanin Second Edition, en ny färg med en otroligt ljus palett och en lamineringseffekt. Basen för denna kosmetiska produkt är vegetabiliska extrakt som främjar djup färgning. Medel gläds med lätt arom och lägger till glans till lås. Tyvärr är det svårt att tvätta bort huden.

Denna klassificering är stängd med ammoniakfri jonfärg av amerikanskt ursprung. Hennes palett består av koppar, ask och naturfärger. Det finns ingen ammoniak i kompositionen - proceduren sker med deltagande av en våg av ett långt infrarött spektrum, vilket lyfter vågorna och släpper in pigmentet.

Regler för färgning av grått hår

För att använda färgen utan att håret skadas, kom ihåg dessa få regler:

 • Bestäm antalet grå trådar. Om det finns mer än 50% måste du välja proportionerna i förhållandet 1: 1.5 (syre / färg). Vid 70% av de grå hårfördelningarna fördelas i ett 1: 1-förhållande;
 • Analysera deras fördelning. Om det grå håret går jämnt och inte överstiger 50%, använd gärna mått "märkt upp till 50%". Om det förekommer öar, använd medel utan ammoniak;
 • Ställ in gråhårets och strängstyvets karaktär. För färgning av glasögonhår är proportionerna 2: 1. Kvinnor med mjukt hårhår kan stoppa i proportionerna 1: 1. De behöver ta färgen till en ton lättare än önskat;
 • Färgproceduren bör startas från baksidan av huvudet - i den här zonen den lägsta temperaturen;
 • Några dagar innan proceduren använder inte schampo och balsam
 • Bestäm om färgen. Det är svåraste att måla över grå hår på mörkt hår, eftersom de har en tätare struktur. Det är därför som de brunhåriga kvinnorna och brunetterna bör välja nyanser från det naturliga området (nära den inhemska färgen). Praktiskt taget i alla färger är de betecknade med ett nummer - 0, 4.0, 5.0 etc. För dem som vill byta färg måste du välja toner som ligger iurs medurs. I det här fallet skyddar du dig mot oförutsägbara resultat.

Medan du följer dessa rekommendationer kommer du aldrig att stöta på frågan: "Varför håller färgen inte på grå hår?".

Se också: Hur man färgar grå hår hemma (video)

My-Krem

kosmetika från A till Z

Bra färgämne för grå hårrecensioner professionella

Professionell färg för grå hår: Typen och recensionerna av tillverkarna

Förekomsten av grå hår är en naturlig process som uppträder hos människor. De observeras inte alltid i ålderdom, ett sådant fenomen kan vara genetiskt eller manifestera sig under stark känslomässig överbelastning. Om orsaken till detta är en sjukdom, ska du fortsätta behandlingen. Och professionellt hår för grått hår hjälper till att gömma det.

Skillnad av professionella färger från vanligt

Om konventionell färg för att klara av grått hår inte kunde, bör du använda professionella verktyg. De har fler pigment, så färgen håller sig bättre på strängarna.

En annan fördel är att tillsammans med dem applicera balmer, medicinerade oljor, vitaminer. De behövs för att försegla pigmentet på håret. Curls blir väl preparerade. Professionell färg blir det bästa valet för att dölja grått hår.

Hur man fixar grått hår

Att bli av med detta fenomen kommer endast att erhållas helt om det grå håret uppträdde på grund av livsstilsstörningar, till exempel dålig kost, brist på vitaminer. Om det är relaterat till hälsa, måste du konsultera en läkare, undersökas. Specialisten kommer att ordinera behandling.

Om detta är ett åldersrelaterat fenomen, används grå professionell hårfärg. De används i salonger och hemma. Förklädnad utförs av folkrättsmedel, som också anses vara säkra.

Färgval

Behöver en kvalitetsfärg för grå hår. Professionell palett bättre klarar av problemet. När du väljer ett verktyg måste du förlita dig på följande tips:

 • det måste vara beständigt;
 • Mjuka och milda formuleringar fungerar inte.
 • du måste vara uppmärksam på målningens effektivitet, som kan vara 100% och ibland 60 och 70%;
 • det är önskvärt att välja en färg som liknar den naturliga;
 • Det är bäst att välja produkter med omsorgsfulla ämnen.
 • med blekt hår kan ett oväntat resultat inträffa;
 • Det är lämpligt att först applicera färg på en liten strand för att kontrollera effekten.

Om det finns tvivel om resultatet av färgning, om krullarna är skadade, bör du kontakta en specialist.

Ammoniakfärg

Det finns ett icke-gult hårfärg professionellt. Paletten tillåter dig att välja rätt nyans för dina lockar. Ammoniak öppnar vågar för högkvalitativ pigmentpenetration, vilket ökar den negativa påverkan på strängarnas struktur.

Ammoniakfria färger innehåller liten väteperoxid, vilket neutraliserar det naturliga pigmentet. Sådana medel anses vara mindre aggressiva, så krullor efter att färgningen blir hälsosammare. De är idealiska för svagt och tunt hår. Men bedömningen av recensionerna har medlen nackdelar. Färgen håller inte länge, och fyllningen blir ofullständig.

Säljs olika professionella färgämnen för grå hår. Rating medel kommer att göra rätt val. Det är viktigt att inte bara överväga önskad nyans utan också resten av produktegenskaperna. Bevisade varumärken ger den mest pålitliga färgen, vilket ger full färg grå.

"Estelle Silver"

Professionell färg för grå hår "Estelle" eliminerar helt onödig nyans. Bedömning av recensionerna är färgen likformig och mättad. På grund av verktygets rika komposition har den en positiv effekt på krökets struktur, vilket gör det mjukt och glänsande.

Kvinnor noterar att det är lätt att applicera och inte har en obehaglig lukt professionell färg för grå hår "Estelle". Professionell palett innehåller ca 60 nyanser, bland annat hittar du definitivt en lämplig färg. Medel är idealisk för konstant färgning.

"Matrix"

Professionell färg för grå hår finns i rör på 90 ml. Denna mängd är tillräcklig för färgning av låsen av medellängd. Eftersom produkten är professionell, bör oxidationsmedel köpas separat eller knådad komposition baserat på önskad effekt.

Tack vare en speciell teknik kommer det att vara möjligt att helt avstå från grått hår, för att skapa en jämn skugga. I kompositionen finns ett oljekomplex som bryr sig om krillens tillstånd. De blir släta och glänsande. Konsistensen av verktyget är inte så tjock, så färgen appliceras helt enkelt på locken.

"Schwarzkopf Igora"

Professionell färg för grå hår är en av de eftertraktade på grund av dess fördelar:

 • helt målar över grå hår;
 • ger en rik färg;
 • resultatet är kvar under en lång tid;
 • ett stort urval av färger;
 • lämplig för poröst hår;
 • ger effektiv vård vid färgning.

I kompositionen av sådan färg finns oljiga substanser som släpper håren, vilket får dem att lysa. Recensioner bekräftar detta. För varje verktyg finns en instruktion där den skrivs i detalj om tillämpningsregler, exponeringstid och resultat. Alla tips måste appliceras på effekten av färgning som.

"Londa"

Produkten säljs med en oxidator, handskar, balsam. Balsam appliceras före färgning - det är nödvändigt att mjuka de hårda gråkrullarna och förbättra appliceringen av färg. Vid teckning av ammoniak känns arom.

Den tjocka konsistensen av kompositionen är lätt att applicera och flödar inte. Tillverkaren garanterar en stabil färg på upp till 2 månader, om det ordentligt bryr sig om ditt hår. Kostnaden för färg är ganska överkomlig. Produkterna är praktiska att använda, eftersom det är avsett för hemfärgning.

Bara för män - herrfärg

Med verktyget för män kan du måla över grått hår och friska strängar tonade för att anpassa färg. Färgning är inte lång eftersom kompositionen kan användas omedelbart. I en uppsättning finns en borstkam för jämn fördelning av färg.

Kompositionen innehåller inte ammoniak, så färgen är säker. Den är rik på omsorgsfullt komplex med E-vitamin, proteiner, aloextrakt och andra växtämnen. Verktyget används för färgning av skägg och mustasch.

Hårtyper

För att färga grå hår måste du överväga vilken typ av hår som helst:

 1. I tunna och mjuka strängar är naglarna starkt öppna, långt ifrån varandra. För dem, den vanliga färgdräkten.
 2. Om håret är blandat, tar färgen mer tid. Exponeringsfärg kommer också att vara längre. Det är lämpligt att välja ett verktyg för 1-2 toner lättare än önskat.
 3. För hårda och tjocka krökor är det svårt att hitta rätt färg. Mjuka resultatmedel kommer inte att medföra. Om mycket grå hår kan du få en ljus kastanjetang, med en mörk kastanjfärg.

Naturfärger

Med dem kan du också dölja gråa krullar, men paletten av nyanser är inte rik jämfört med kemiska medel. Förfarandet kan utföras hemma, förutom att det inte kommer att skada håret. Men från första gången, bedömer genom recensionerna, att få en rik nyans fungerar inte, för det här behöver du några fläckar.

Naturliga färger inkluderar henna och basma. De används nästan alltid i komplexet, så att du kan få choklad och auburntoner. För att måla över grått hår behöver du 3-4 procedurer:

 1. Henna och basma blandas i lika stora mängder, späds med varmt vatten. Du bör få en konsistens av tjock grädde. Färgen blir gyllene.
 2. Efter 2 veckor bör en andra färgning utföras. Basma bör läggas 2 gånger mer. Detta är nödvändigt för att få en mörkröd eller kastanjfärg.
 3. Efter 2 veckor färgas med henna och basma - 1: 2.

Resultatet är svårt att förutsäga, eftersom mycket beror på hur mycket grå håret är, kvaliteten på de använda komponenterna. Ett sådant experiment är säkert. Eliminera grå hår ganska riktigt, du behöver bara använda högkvalitativ färg.

Mycket grå hår, vilken färg att välja?

Från 24 år började grå hår att dyka upp, men för att Jag målade i blond uppmärksamhet, de lockade inte. För ett år sedan repainted hon nästan i hennes inhemska mörkbruna färg. Jag är nu 26, mitt gråa hår har blivit mycket mer ((Jag förstår inte varför håret började bli grått så tidigt ((Nu måste du ständigt tona rötterna, men jag kan inte plocka upp färgen så att den färgar sitt gråa hår väl och tvättar inte snabbt.

Ritka

Jag kommer inte att berätta vilken typ av färg du väljer. Men jag kommer att säga att det går till en professionell butik, det här är verkligen högkvalitativa grejer i bulk. Köp inte bara i bås. I ditt fall, bara profmagazy. Om du inte känner till dessa och du är i Moskva, så kommer jag att berätta adressen. Jag röra mig där.

Pani Lysovskaya

Loreale målar. Gjutning, perfekt. Mycket välmålad över grått hår. Säljs i alla köpcentrum.

Gästen

L'Oreal. Excell 10. Utmärkt färgpalett, bara 10 minuter för att hålla, hållbarhet och drop dead shine. Och jag brukade lura 1.500 bitar i stugan innan och snittet var nästan detsamma)

Anthea

opium

wella perfekt coleston

_Buratino_

Och frågan är. Hur man använder professionella färger hemma? Det är trots allt nödvändigt att köpa en oxidator separat för färg, för att blanda det i vissa proportioner.

_Buratino_

och om ämnet. Jag gillade Vella Safira. Jag köpte en bitter chokladskugga. Hår efter färgning lyser, och färgen är ädel, det ser dyr ut.

lagring

Safira på grå håller inte mycket, precis som casting, tjejer, alla har uppenbarligen inte mycket grå hår, men dessa färger är bra, för de som inte har grått hår och grått hår hänger längre på grått hår. När det gäller professionella färgämnen tog jag, Jag kommer inte ens ihåg namnet i en professionell butik (samtida i teaterområdet), jag utspädde, som säljaren förklarade, var resultatet inte imponerat

_Buratino_

Tja, naturligtvis, färg är ammoniakfri. Förresten tyckte jag inte om det.

Lena

Bäst av allt, grå hår kan målas över i salongen - om du gör förpigmentering. Men med vardagliga färger kan du bara förstöra håret rakt mot grått hår!

Anthea

lysa upp - det kommer inte bli så märkbart under återväxten

Gästen

lysa upp - det kommer inte bli så märkbart under återväxten


Och hur bäst kan man lätta grå hår?

Nath

Ritka, skriv adressens adress. ))

Nath

Safira på grå håller inte mycket, precis som casting, tjejer, alla har uppenbarligen inte mycket grå hår, men dessa färger är bra, för de som inte har grått hår och grått hår hänger längre på grått hår. När det gäller professionella färgämnen tog jag, Jag kommer inte ens ihåg namnet i en professionell butik (samtida i teaterområdet), jag utspädde, som säljaren förklarade, var resultatet inte imponerat


Jag ville säga samma sak. Jag köpte både safira och loreal, den som målar på 10 minuter, passar alla inte! Och jag tror att gjutning i allmänhet grått hår inte kommer att måla över ((Jag vill prova någon professionell färg. Men jag vet inte vilken som ska väljas.

_Buratino_

lysa upp - det kommer inte bli så märkbart under återväxten


Detta råd är lämpligt för de som är lätta nyanser av hår.

Irene

Jag har mycket grått hår. Crash garnier 100% ultrablond guld och beige. Eller annars Londa Color målar väl över gråhår: nyanser av champagne, beige.

twin

tjejer, du måste bara målas med professionella färger, du tar färg och späd den med oxid, blandningsförhållandena anges i instruktionerna, och det är också mycket enkelt att måla över gråhår, om du väljer mörk färg, då väljer du den färg som till exempel choklad (5/7) Lägg till din naturliga ton, till exempel ljusbrun (6,0), mängden naturlig ton beräknas utifrån antalet gråhår, så om 50-100%, då 50/50 5/7/6 0 tas, om 30%, sedan 70+ 30, etc., men i allmänhet, om du går till en professionell butik, kommer allt att förklaras mycket bra för dig där inte så dyrt och expensivt målade av professionell färg själv, oxidkostnader 60gr-30rub, målar: estel 100r-60g, capus 145rub-100gr, skott 155rub-100gr, tseko 140rub-60gr, londa 190rub-60gr td

Gästen

tvillingrättigheter. Endast prof.Kraska. Jag är ljusblond, blanda 50/50 naturligt blont och ljust rött. Färgen är fantastisk, naturlig ton. Rötter (grå hår 30 procent) nyans varje 3-4 veckor. Mycket bekväm med prof.kraskoy, du kan använda del och färg och oxid. Tintkolorfärg. Svart låda.

Lerik

Ja, jag målade inte något, allting utan mening. L'Oreal suger helt och grannar inte alls, jag pratar om exelans och om casting i allmänhet för tonårsflickor. Men vi har något att måla. I salongen kan de bara erbjuda missfärgning kanske det kommer att träna. Men risken är en otrevlig sak när du har nästan en plats i ditt hår !!

Lizka

Jag målar Nychrl izi, mestadels rötter, har kemiskt perm, från gråa hår, färgen flyger bort om en vecka,
Vad mer kan du prova?

Alexander

Bäst av allt, grå hår kan målas över i salongen - om du gör förpigmentering. Men med vardagliga färger kan du bara förstöra håret rakt mot grått hår!


Och vad menar du med varje dag krkskami. Är wella och loreala hushållsfärger?

Alexander

Safira på grå håller inte mycket, precis som casting, tjejer, alla har uppenbarligen inte mycket grå hår, men dessa färger är bra, för de som inte har grått hår och grått hår hänger längre på grått hår. När det gäller professionella färgämnen tog jag, Jag kommer inte ens ihåg namnet i en professionell butik (samtida i teaterområdet), jag utspädde, som säljaren förklarade, var resultatet inte imponerat


Det här är vad du tycker. 30% av grått hår är det ditt lilla i 25 år ?? En pall så allmänt äcklig.

Lelik

Målet spotlight horsho målar över grå hår. Min mamma var måla henne. Men det finns en nackdel i henne, hon tvättas snabbt och de röda nyanserna i denna färg är skit

Zhenya

Jag är målade cehko, sedhen stänger väldigt bra. Londa är också bra.

Liza

Måla inte strålkastaren alls. Jag kunde inte hämta färgen med rätt färg. Och jag fann att det var en guldblond strålkastare. Färgen är super, håret lyser, mycket illaluktande, men när jag började måla det hela tiden och visste att det var termonukleärt, lade jag alltid ett rör av babycreme till färgen för att mildra färgningen Jag blev förvånad när mitt hår började bryta mig hemskt, och också att falla ut. Jag hade långt hår. Jag skar oändligt varje månad. Och igen bröt de fruktansvärt. Och först då insåg jag att den här hemska målaren förstör håret, jag avbröt 15 centimeter. Och jag bestämde mig för att måla mig själv med henna. Och rötterna är målade, men londakolor ╧48. Och nu målar jag rötterna med färg (1 gång per månad) och efter tre dagar är allt håret henna. För de senaste 3 månaderna så målade. Super. Håret är vackert, glänsande. Och den färg som jag verkligen ville ha. Som en rävs svans. Henna Irans ger in redhead. Och indian i rött. Jag hittade detta på internet. Och så fick jag det jag ville ha från första gången. Mitt råd: Vem gillar röd färg, måla med henna. Tjejer, du kommer inte ångra.

Lena

Ingen skit, ingen färg från affären målar inte över grått hår! Kontrollerat! Endast jag köpte inte - från billigt till dyrt. Det förblir antingen att lysa upp (ej att se) eller gå till salongen för målning. Men ingen salong har kvalitetsfärg. omgått, jag var bara glad över en sak. I denna salong visade det sig att färgen på ett helt annat företag än i de andra sex (där är det samma - klättrade efter 2-3) av att tvätta huvudet).

Sparande färg för färgning av grått hår

Hallå Hjälp mig tack. Jag har aldrig färgat mitt hår (förutom Belita-Belorus balsam av färg) Jag har fet hår på rötterna och torra ändar: min är varje 5-8 dagar. Poröst, skadat, sprött hår. Sediny - 10-15%.

Berätta för mig, snälla: Vilken typ av färg kommer att måla över grått hår och inte vrida mitt hår i en tvättduk?
Det är: du måste vara försiktig så att du inte torkar ut håret och inte väsentligt förändrar strukturen (jag har alltid haft dem vågiga och lydiga i styling, fått komplimanger från andra, jag vill inte förstöra mitt hår)) Jag får snygga nyanser: brunhårig - inte särskilt mörk helst närmare min färg). Och jag vill att resultatet ska målas mindre ofta. Måla för 2-3 tusen rubel, snälla - erbjuda inte. Inte mer än 1000 r, tack))
Belita ottenochny balsam för ett tag målar över ett grått hår, men bara mörka nyanser tar det och de ålderar mig. Den andra dagen försökte jag beige (för grå hår) och karamell - de tog inte alls grått hår.

Nataliya1165

folkmetoder försökte: alla örter torrt hår och grått hår målar inte över. Rabarber misslyckades med att försöka - det finns ingenstans att hitta. Pilbark skriv till mycket oljigt hår. Broth lökskala talar starkt på håret. Det skulle vara möjligt att prova valnötskal, men jag vill inte gråta till hösten. Sage, ekbark och te - de skriver färgat grått hår, men igen torkar de starkt mitt hår och ger en mörk nyans till mitt hår. Linden är också ett naturligt färgämne. Jag försökte först en svag lösning - och trots vad de skriver för torrt hår - kunde jag inte kamma mitt hår i en vecka. Nettle och jod - de säger att det klarar av grått hår - igen, de torkar ut mitt hår. Kakao och kaffe provade - tyckte inte om håret ((
I allmänhet är mitt hår väldigt styggt - jag gillar det bara när jag använder mina äggulor och mina ägg och bara från oljor törstar.
Om du vet någon form av folkhälsa för att måla gråhår inte i rött, rött eller mörkt färg och inte torka hår - snälla dela det))

Gästen

Författaren, jag målar med färg igor. Jag köper i en professionell butik + 6 oxid. Håret till axelklingorna, även poröst, något krökt, mycket torrt. Jag tar två färger på en gång, jag blandar två färger. Du tittar inte längre på färg utan vid oxid. För mörka nyanser och att måla över grått hår behöver du bara ta 6 oxid, den trippeln kommer inte att måla över !! 9 och 12 skämma bort det och kan bränna det (hej att lagra färger. Det var målat av dem i 10 år, de satte en stor oxid där de brände sitt redan hårda hår mycket. Så i allmänhet tar jag 2 färger och igor, 2 sjätte oxid, tillräckligt för 2 ansökningar, gör allt 1: 1. Allt detta tillsammans går ungefär tusen.. Och mer.. Du kan lägga hårolja till den färg som du gillar att skada håret mindre. Jag lägger också till ett hack (kromoenergy-komplex). Läs på Internet. saken sparar verkligen håret från att torka ut. 10 ampuller kostar 1000 rubel, men du köpte en gång och 1,5 år glömt !! Som de säger. Men för första gången råder jag dig att inte måla med en professionell själv, det kommer inte fungera.. Allvarligt. Det är allt, det är för lat för att skriva, jag hoppas att jag gav dig svaret på din fråga)

Nataliya1165

Jag hittade från recensioner att mycket bra färg är lebel kosmetika https://market.Yandex.Ru/product/1668278129?Hid=4854152show-uid=58388026359476087461021, men jag tvivlar på att jag kommer att hitta en frisör i min kollektiv gård, jag har specialiserat mig på det. Det kan jag köpa på Yandex-marknaden (även om jag är lite dyrare), men att hitta en specialist. Problem: I vårt regionala centrum av frisörsalonger som leran, men mest arbetar de alla med samma färger: Londa, Estelle, Loreal, matris, etc.)
Natulique kan inte köpas här heller.

färg baserad på henna aasha. Sak. Mitt hår kryper från kemos, men det här är inget problem.

Nataliya1165

Författaren, jag målar med färg igor. Jag köper i en professionell butik + 6 oxid. Håret till axelklingorna, även poröst, något krökt, mycket torrt. Jag tar två färger på en gång, jag blandar två färger. Du tittar inte längre på färg utan vid oxid. För mörka nyanser och att måla över grått hår behöver du bara ta 6 oxid, den trippeln kommer inte att måla över !! 9 och 12 skämma bort det och kan bränna det (hej att lagra färger. Det var målat av dem i 10 år, de satte en stor oxid där de brände sitt redan hårda hår mycket. Så i allmänhet tar jag 2 färger och igor, 2 sjätte oxid, tillräckligt för 2 ansökningar, gör allt 1: 1. Allt detta tillsammans går ungefär tusen.. Och mer.. Du kan lägga hårolja till den färg som du gillar att skada håret mindre. Jag lägger också till ett hack (kromoenergy-komplex). Läs på Internet. saken sparar verkligen håret från att torka ut. 10 ampuller kostar 1000 rubel, men du köpte en gång och 1,5 år glömt !! Som de säger. Men för första gången råder jag dig att inte måla med en professionell själv, det kommer inte fungera.. Allvarligt. Det är allt, det är för lat för att skriva, jag hoppas att jag gav dig svaret på din fråga)


Sköljs det snabbt?
Enligt recensioner i iyrekkomend skriver som ofta måste målas

Nataliya1165

färg baserad på henna aasha. Sak. Mitt hår kryper från kemos, men det här är inget problem.


Jag får naturliga nyanser och Henna ger - mörk eller röd och röd och efter Henna kommer problemet att färgas i allmänhet, förutom att de skriver att det torkar håret

Gästen

till salongen. Med din kunskap om huset kan du inte måla.

Gästen

Författaren, jag målar med färg igor. Jag köper i en professionell butik + 6 oxid. Håret till axelklingorna, även poröst, något krökt, mycket torrt. Jag tar två färger på en gång, jag blandar två färger. Du tittar inte längre på färg utan vid oxid. För mörka nyanser och att måla över grått hår behöver du bara ta 6 oxid, den trippeln kommer inte att måla över !! 9 och 12 skämma bort det och kan bränna det (hej att lagra färger. Det var målat av dem i 10 år, de satte en stor oxid där de brände sitt redan hårda hår mycket. Så i allmänhet tar jag 2 färger och igor, 2 sjätte oxid, tillräckligt för 2 ansökningar, gör allt 1: 1. Allt detta tillsammans går ungefär tusen.. Och mer.. Du kan lägga hårolja till den färg som du gillar att skada håret mindre. Jag lägger också till ett hack (kromoenergy-komplex). Läs på Internet. saken sparar verkligen håret från att torka ut. 10 ampuller kostar 1000 rubel, men du köpte en gång och 1,5 år glömt !! Som de säger. Men för första gången råder jag dig att inte måla med en professionell själv, det kommer inte fungera.. Allvarligt.


I hemfärger för nyanser under 6 finns det aldrig en oxid över 6!
Jag tar oxiden av den tredje, perfekt målar över grå hår. Jag råder inte Igor, det tvättas snabbt, men det här är förmodligen enskilt.

Nataliya1165

till salongen. Med din kunskap om huset kan du inte måla.


Jag är en professionell färg och planerar bara i stugan. För närvarande försöker jag med naturfärgade toner. Jag gav mig en månad att väga allt och välj - om från vad jag gör hemma - tar ingenting min "silver" - jag kan dricka till specialister. Men först vill jag lyssna på ditt råd, för frisörer berömmer sina mossar såväl som säljare av färger

Nataliya1165

i hemfärger för nyanser under 6, är en oxid aldrig högre än 6! Jag tar oxid 3-rd, fyller fylligt grå hår. Jag råder inte Igor, det tvättas snabbt, men det här är förmodligen enskilt.


Och du är den tredje med vilken färg föredrar du att ta? Och hur mycket använder du färg för hår?

Gästen

i hemfärger för nyanser under 6, är en oxid aldrig högre än 6! Jag tar oxid 3-rd, fyller fylligt grå hår. Jag råder inte Igor, det tvättas snabbt, men det här är förmodligen enskilt.


Vad är det så? Jag pratar om Igor, och Igor är en professionell färg, åtminstone lär du dig att läsa. Du kan ta från 3 till 12.

Gästen

Författaren, du målar inte över 3 oxid grå hår. Endast protonat. Fråga i någon butik prof. Kosmetika från säljare. Oxider är till samma pris, för en sådan fråga är det inte meningsfullt att de odlar dig. Jag skrev till dig, jag har också poröst vågigt hår, vårt hår är svårt, trojkan kommer inte att ta det alls. De tre kan bara vara i ändarna så att det är mer sparsamt. Denna målning är då två oxider.

Gästen

Först späds skopan med 6 oxid per rot, sedan med 3 och inte allt på en gång. Men du är sant mot mästaren.

Nataliya1165

Författaren, du målar inte över 3 oxid grå hår. Endast protonat. Fråga i någon butik prof. Kosmetika från säljare. Oxider är till samma pris, för en sådan fråga är det inte meningsfullt att de odlar dig. Jag skrev till dig, jag har också poröst vågigt hår, vårt hår är svårt, trojkan kommer inte att ta det alls. De tre kan bara vara i ändarna så att det är mer sparsamt. Denna målning är då två oxider.


Om ändarna tack, noterade

Gästen

om ändarna tack, noterade


Inget behov av att notera rekommendationerna från dem som inte förstår någonting i oxider. Detta är för framtiden.

Gästen

Notera inte rekommendationerna från dem som inte förstår något i oxider. Detta är för framtiden.


Tjej, vad är du? Vad jag inte förstår? Jag har dött i 15 år nu, först jag handlar med hår och nu har jag målat mig som en professionell i tre år nu. Min frisör lärde mig, först betalade hon henne, nu gör jag allt själv. Och jag växer två färger, och jag lägger till ett hack, och även på två oxider gör jag det. Jag tvivlar på att du gör det.

Gästen

tjej vad är du? Vad jag inte förstår? Jag har dött i 15 år nu, först jag handlar med hår och nu har jag målat mig som en professionell i tre år nu. Min frisör lärde mig, först betalade hon henne, nu gör jag allt själv. Och jag växer två färger, och jag lägger till ett hack, och även på två oxider gör jag det. Jag tvivlar på att du gör det.


Det gör jag inte. Jag har inget grått hår.
Att du är vacker 40 år i rad betyder inte alls att du förstår oxider. 9% Oxid brinner inte alls alls. Den används precis för grå hår, som 6% oxid, men för tätare hår.
Du rekommenderar något till författaren där, och även hennes hår har inte sett att ge råd.
Och enligt alla regler, om du verkligen hittar fel, tar de 6% eller 9% oxid på rötterna med grått hår (beroende på hårets densitet och mängden grå hår) och ändarna ska målas med idealiskt 1,5% oxid för att rädda håret.

Gästen

Personligen till författaren: Ingen här kommer att svara dig tillräckligt, på vilket oxid att färga ditt hår. Tja, jag kan råda dig nu att ta 6% oxid och önskad färg inte högre än nivå 8. Färgen av fashionabel ton (t. *****. Önskad färg) måste blandas med en naturlig ton (8/0, 7/0, 6/0 eller vad du än väljer) för att måla grå hår i förhållandet 1: 1, t. K. Endast fashionabla tonprofiler. Färger grå hår målar inte över. Och hela denna cocktail blandas med 1: 1 oxid (ta 6% till start). Samma färg med samma oxid appliceras på längden - eftersom du har ommålat hår förut. Ingenting kommer att skämma bort där.
Men en annan gång, som redan har målat längd, sätter du ovanstående färgämnefärg med 6% oxid på återvunna rötter och applicerar en annan cocktail till längden - vi tar färg en ton högre och oxid 1,5% (här har vi färg blandad med oxid 1: 2 - detta kallas toning). Annars kommer din längd "över tiden" att flyga i mörkret och bli mörkare än rötterna.
Det är därför jag skriver, det är inte nödvändigt att lyssna på alla typer av hemgjorda rådgivare där ute som inte förstår någonting antingen i färger, oxider eller i teknik.

Gästen

det gör jag inte Jag har inget grått hår. Att du är vacker 40 år i rad betyder inte alls att du förstår oxider. 9% Oxid brinner inte alls alls. Den används precis för grå hår, som 6% oxid, men för tätare hår. Du rekommenderar något till författaren där, och även hennes hår har inte sett att ge råd. Och enligt alla regler, om du verkligen hittar fel, tar de 6% eller 9% oxid på rötterna med grått hår (beroende på hårets densitet och mängden grå hår) och ändarna ska målas med idealiskt 1,5% oxid för att rädda håret.


Jag är inte 40) Jag är 33, men jag är gråhårig sedan jag var 16, föreställ dig att det händer. Jag föreställer mig vilket hår författaren talar om. Du gör dig smart, men du förstår inte någonting själv. Hennes hår är poröst, vågigt, som mitt. Och sådan 9 kommer att brinna! Rakt hår är mer lättsamt och 90% av människorna har sådant hår och du talar om sådant hår. 1,5 Oxid tvättas snabbt bort från ändarna! Hon kommer att tvätta huvudet flera gånger och det är det, allt som återstår är en ljus nyans. Och de tre tre kan vara på gråa hår, men om det finns några gråa hår, kommer de tre inte att ta ett stort område med gråa hår men kommer bara att tonas. Och i allmänhet borde folk med poröst lockigt hår ha sin egen speciella mästare, jag gick till många, men de kunde inte ens klippa mitt hår normalt, jag hade tur några år sedan hittade jag min mästare, jag kommer inte att annonsera och inte ge kontakter, det är bara ett faktum Befälhavaren av sådant hår borde vara kunnig.

Gästen

du gör dig smart, men du förstår inte någonting själv.


Jo, jag jobbar som frisör i salongen, jag har 2-3 färgämnen varje dag och jag förstår ingenting)))))

Gästen

18, förstår du vad ?? Jag säger personligen att jag vet att du har ditt raka hår, så det är helt olika saker! Du har ingen aning om hur svårt det är att ta hand om poröst hår och välja rätt.

Gästen

Jo, jag jobbar som frisör i salongen, jag har 2-3 färgningar varje dag och jag förstår ingenting)))))


Tja, du skulle skriva själv att du är frisör). Du arbetar bara främst på rakt hår, jag såg många frisörer tills jag hittade min herre.

Gästen

För att avgöra om det är poröst hår eller inte, måste du hålla dem i dina händer och inte fantasera dig själv. FIG, vet vad. Och bygg inte upp en know-it-all-shaman, som på avstånd avgör poröst hår eller inte. Förutom porositet finns det också hårets tjocklek, det finns ett eget pigment, det finns grått hår (det är dessutom annorlunda i egenskaper) och det finns många andra faktorer.
Om "rakt hår mer lydigt" neighing. De är tunna, tjocka, med olika pigment, med olika porositeter, och även med en massa olika nyanser som påverkar färgningen.
Det faktum att färgen med 1,5% oxider, tvättas bort från ändarna, talar bara om hårets ökade porositet. Only. Från sådana ändar som inte håller ett pigment, kommer någon färg att tvättas bort. Därför rekommenderas att tona sådana ändar och med halvfast färg och inte permanent med 3% oxid. Det är för att inte öka porositeten.
Så du studerar antingen, och sedan delar ut råd, eller rekommenderar inte någonting alls med ett klokt utseende och hävdar att jag kan göra allt, för att jag målar mig själv från vaggan.
Att du är vacker betyder inte att du är medveten om färgningen.

Gästen

Tja, du skulle skriva själv att du är frisör). Du arbetar bara främst på rakt hår, jag såg många frisörer tills jag hittade min herre.


Jag jobbar på något hår. Men till skillnad från dig föredrar jag att välja färg. Och även oxider.

Gästen

i allmänhet appliceras permanent färg på rötterna, och det rekommenderas att måla hela längden, om den är målad tidigare med halvfast färg. I varje märke är det.
Men det är allt dyrt, långt och dunkelt. Därför våra kvinnor och gå ut, så det var billigare, "starkare tog", slitna längre))

Gästen

rakt hår de är mer lättsamma


Ett av de mest smutsiga färgarna är tunt och rakt. Vilka är svåra att färgas, vilket är dåligt krökt, vilket är tunt. I varje klass finns en tjej med sådant hår - två helt raka, flytande svansar av en stråfärg, som inte kan flätas, läggas snyggt eller krökt. Rett för alltid som pinnar.
Jag har rakt hår. Asiatisk typ. Starkt pigment. Dålig färgning, men perfekt hålls permen.
Flickvännen har rakt hår, ljusbrun. Du kan göra vad du vill med dem, de är bevattnade direkt.
Och du ser ut som en expert på rakt hår)))))

Gästen

23
Du tror att jag inte känner till hårets struktur?)) Och min herre lärde mig att måla korrekt, med vilken jag nu har vänliga relationer, och hon går till mitt hus när jag har en annan frisyr. Och du de flesta av mästarnas domare en storlek passar alla. Du vet hur mycket jag har förbikopplat. Eftersom mitt stackars hår bara krossar det, berätta för mig att skära ändarna, klippa upp stegen. Med min styvhet, ökad fluffighet och vågighet är det här saken att klippa ner stegen. Jag har ett problem med mitt hår, stark förlust, så jag var tvungen att grundligt studera vad och hur, på igor håret mindre. Men i butiken brände jag bara ut hela mitt hår, då kom jag till botten och fick reda på att 12 oxid låg där och jag blev förskräckt hur många år jag brände mitt hår. Jag tycker det är intressant, men jag säger vad jag vet. Jag har samma hår som författaren. Men när du är speciell kommer jag inte att klättra längre. För någon håller jag med om att hon behöver hitta sin herre och en direkt väg till salongen. Låt det vara bättre där de kommer att undervisa. Och varje månad blir det vackert att springa alla pengar kommer att gå..

Nataliya1165

Personligen till författaren: Ingen här kommer att svara dig tillräckligt, på vilket oxid att färga ditt hår. Tja, jag kan råda dig nu att ta 6% oxid och önskad färg inte högre än nivå 8. Färgen av fashionabel ton (t. *****. Önskad färg) måste blandas med en naturlig ton (8/0, 7/0, 6/0 eller vad du än väljer) för att måla grå hår i förhållandet 1: 1, t. K. Endast fashionabla tonprofiler. Färger grå hår målar inte över. Och hela denna cocktail blandas med 1: 1 oxid (ta 6% till start). Samma färg med samma oxid appliceras på längden - eftersom du har ommålat hår förut. Ingenting kommer att skämma bort där. Men en annan gång, som redan har målat längd, sätter du ovanstående färgämnefärg med 6% oxid på återvunna rötter och applicerar en annan cocktail till längden - vi tar färg en ton högre och oxid 1,5% (här har vi färg blandad med oxid 1: 2 - detta kallas toning). Annars kommer din längd "över tiden" att flyga i mörkret och bli mörkare än rötterna. Det är därför jag skriver, det är inte nödvändigt att lyssna på alla typer av hemgjorda rådgivare där ute som inte förstår någonting antingen i färger, oxider eller i teknik.


Obs, tack. Jag kommer att vara håret första gången i frisörens färgämne.
Nu bestämmer jag vilket företag som ska ta färg för att rädda mitt hår och med mindre materialkostnader - för mer än 2500-3000 rubelar, är jag inte redo att lägga ut den här tingen varje månad

Gästen

Jag tar en anteckning, tack. Jag kommer ha hår först i frisörens färgämne. Nu bestämmer jag vilket firma som tar färgen för att rädda håret och med mindre materialkostnader - för mer än 2500-3000 rubler är jag inte redo att ladda upp den varje månad


Om jag var du skulle jag gå som modell till något starkt träningscenter vella, Schwarzkopf, Kaaral. De tar modeller från folket där och målar dem offentligt för träning av mästare. Men där tekniker målar det arbetet på det här varumärket i många år.
Och i en frisörsalong är det inte ett faktum att du kommer att sprida det på ett kompetent sätt.
Nu är träningen väldigt dyr, 80% av mästarna i stugan sparar på det, speciellt eftersom du behöver lära dig för dina pengar, så lär du dig redan att måla på fattiga kunder.

Gästen

Författaren, Estel Silver hjälper dig, färgen tvättas inte av, den är konstruerad för grå hår, färgning på 9 oxid. Håret torkar inte, läs recensioner.

Nataliya1165

Om jag var du skulle jag gå som modell till något starkt träningscenter vella, Schwarzkopf, Kaaral. De tar modeller från folket där och målar dem offentligt för träning av mästare. Men där tekniker målar det arbetet på det här varumärket i många år. Och i en frisörsalong är det inte ett faktum att du kommer att sprida det på ett kompetent sätt. Nu är träningen väldigt dyr, 80% av mästarna i stugan sparar på det, speciellt eftersom du behöver lära dig för dina pengar, så lär du dig redan att måla på fattiga kunder.


Jag hade en sådan tanke. Jag brukade besöka ett hårklipp ett par gånger där: studenterna klipper (hårklippningen är bra - håret växer, målningen är ingen risk) och lärare har ett högre pris än i vissa salonger).
Vart ska man gå och var är målad - det här är den andra frågan. För tillfället bestämmer jag mig för färgtillverkaren: vilket företag som väljer det bästa från de skonsamma och effektiva alternativen i priskategorin som är lämplig för mig

Nataliya1165

Författaren, Estel Silver hjälper dig, färgen tvättas inte av, den är konstruerad för grå hår, färgning på 9 oxid. Håret torkar inte, läs recensioner.


Estelle är redan rädd. På vår arbetsplats målar två unga damer henne. Ett berömt icke-sulfat fuktgivande schampo - när jag tvättat mitt hår utan en balsam med detta schampo är sanningen (men fortfarande) en specifik. Det finns sulfat shampoo, som även utan balsam kan användas och håret är mycket bättre. Dessutom tvättar dessa unga damer håret varannan dag (även om de har torra ändar) - och jag tvättar inte mer än en gång var 4-5 dagar, eller till och med vid 7)) så - kanske i deras fall Estel och torkar inte håret.
Min frisör berättade också för mig att Estel var hård: hennes hår var väldigt torrt.

Nataliya1165

i allmänhet, i vårt backwater (även om mitten är regional) - modeller för utbildningscenter tas endast för studenter))

arnica

snälla berätta för mig hur man gör det bättre, alltid loreal inoa målades, men hon målar mycket över grå hår och snabbt tvättas av störande med 5,17 + 5,0 + oxid 6 1/1, köpte idag en fettfattig, söt matta 6,17 och 6,11. Frågan är hur man färgar helt på håret eller först på rötterna, och sedan är tonad redan längden. Säljaren säger att om allt håret kan svarta ändarna, och om typen av toning inte kan måla över exakt. Skriv i detalj, ber jag dig.

Gästen

snälla berätta för mig hur man gör det bättre, alltid loreal inoa målades, men hon målar mycket över grå hår och snabbt tvättas av störande med 5,17 + 5,0 + oxid 6 1/1, köpte idag en fettfattig, söt matta 6,17 och 6,11. Frågan är hur man färgar helt på håret eller först på rötterna, och sedan är tonad redan längden. Säljaren säger att om allt håret kan svarta ändarna, och om typen av toning inte kan måla över exakt. Skriv i detalj, ber jag dig.


Lämna från Loreal till ett annat varumärke. Fett är också Loreal. L'Oreal har alltid varit en genomskinlig färg. Väl målar över Schwarzkopf, till exempel. Jag älskar honom väldigt mycket, för några år sedan förändrade färgformeln, det blev i olja. Hur många arbetade på honom - ingen hade någonsin haft några klagomål.
Välmalet vella, men hon är kära.
Jag gillade verkligen glädje konstanterna - fantastiskt. Efter att hon målat sin mamma hemma hos Estelle skulle hon inte hålla ett ljus: dim, ojämnt målade, hon målade inte grått hår.
I allmänhet glädje konstanter jag gillade verkligen i måla grå hår. Håret lever. Men du måste köpa den på Internet - enligt min mening säljs den inte i en butik.
Färgad mamma i naturlig färg 6/0, oxid 6% och 9% i halva 1: 1, ja, och denna blandning med färg är också 1: 1. Som ett resultat, håller han länge, spelar vackert.
Om längden - ja det är nödvändigt att ta oxiden mindre och färgen en ton högre, eftersom den porösa längden blir med tiden och som ett resultat blir mörkad av det faktum att vi applicerar samma färg på längden och på rötterna. Om håret är kort - det är skräp, det kommer ändå att skära av efter några månader (till exempel har jag 3-5 cm hår, så jag är inte rädd för att förstöra min längd - allt lider snabbt). Men om håret är långt så skulle jag vara mycket försiktig med valet av oxider och toner.

Gästen

färgkapsel och oxid 6 eller 9.
Capus är en budget, det beror på vilken butik som är upp till 200, men kvaliteten är bra. Läs recensioner om det. Köp inte Estelle, från hans svamp svamp

arnica

gå från Loreal till ett annat varumärke. Fett är också Loreal. L'Oreal har alltid varit en genomskinlig färg. Väl målar över Schwarzkopf, till exempel. Jag älskar honom väldigt mycket, för några år sedan förändrade färgformeln, det blev i olja. Hur många arbetade på honom - ingen hade någonsin haft några klagomål. Välmalet vella, men hon är kära. Jag gillade verkligen glädje konstanterna - fantastiskt. Efter att hon målat sin mamma hemma hos Estelle skulle hon inte hålla ett ljus: dim, ojämnt målade, hon målade inte grått hår. I allmänhet glädje konstanter jag gillade verkligen i måla grå hår. Håret lever. Men du måste köpa den på Internet - enligt min mening säljs den inte i en butik. Färgad mamma i naturlig färg 6/0, oxid 6% och 9% i halva 1: 1, ja, och denna blandning med färg är också 1: 1. Som ett resultat, håller han länge, spelar vackert. Om längden - ja det är nödvändigt att ta oxiden mindre och färgen en ton högre, eftersom den porösa längden blir med tiden och som ett resultat blir mörkad av det faktum att vi applicerar samma färg på längden och på rötterna. Om håret är kort - det är skräp, det kommer ändå att skära av efter några månader (till exempel har jag 3-5 cm hår, så jag är inte rädd för att förstöra min längd - allt lider snabbt). Men om håret är långt så skulle jag vara mycket försiktig med valet av oxider och toner.
Tack så mycket!

Gästen

Förresten, vitar jag bara mitt gråa hår och målar över det, jag applicerar det en gång i veckan

Gästen

hur är det Jag pratar om Igor, och Igor är en professionell färg, åtminstone lär du dig att läsa. Du kan ta från 3 till 12.


Även om jag inte är anonym, och så vad är den professionella? Hon tar inte mig, hon målade med mästaren, från vilken hon alltid målade över med andra färger, men sköljde snabbt bort, och här tog hon inte ens var det finns mycket grå hår

Gästen

Jag har 50% grått hår och mörkt hår med vidhäftande pigment. I många år var hon målade i professionell blondin. Att ha en medelfärg mellan svart och vitt och rötterna började inte ta ögat om en vecka. Varma toner går inte kategoriskt.
Håret är torrt, poröst, fluffigt vågigt. Släpp strålar av färg.
Och nu är det dags att välja att vara skallig och önskvärd i färg eller ett gråhårigt barnbarn på fyrtio.
Flyttade till henna. Jag målar redan ett halvår. Hittills är den röda färgen lite chockerande, men förlusten har minskat trefaldigt, håret har ökat under denna tid, och även håret är inte särskilt torrt.

Gästen

Tänk på Henna och Henna-baserade färgämnen. Målning kommer att vara 500 rubel och det finns olika färger. Och allt målar över garanterat.
Och det hände, och på oxid 9 var grå hår inte färgat och efter den tredje förbandet började det glöda.

Gästen


Berätta för mig, snälla: vilken typ av färg kommer att måla över grått hår och inte vrida mitt hår i en loofah? Inte mer än 1000 r, tack))

Millani

Jag gillar den professionella målarfärgen Estel. Det finns en speciell serie för grå hår, det mår bra, är motståndskraftigt. Håret lyser efter det. Min frisör säger att hon går omedelbart med omtanke (med olika oljor). Jag vet inte om det är sant eller inte, men mitt hår är långt och Vacker. Jag har redan använt denna färg under två år. Och jag har aldrig blivit besviken.

Nataliya1165


Tack för råd. Tack vare din kommentar, läser jag om kompositionerna av Belites och konstanter som delar oljemålningar och insåg att jag inte kommer i kontakt med dem (i biokapannonseringen finns målade vad som är skadliga komponenter i färger. Resorcin - det här är i allmänhet det sista)

Lana

men jag kan fortfarande inte hitta min skugga

Nataliya1165

men jag kan fortfarande inte hitta min skugga


Och bestämde sig för att måla?
Idag vill jag försöka måla te med kakao - färgen är inte min (kalla askfärger går till mig), men bara av intresse

Gästen

tack för råd. Tack vare din kommentar, läser jag om kompositionerna av Belites och konstanter som delar oljemålningar och insåg att jag inte kommer i kontakt med dem (i biokapannonseringen finns målade vad som är skadliga komponenter i färger. Resorcin - det här är i allmänhet det sista)


Snälla) Jag har letat efter mig själv länge. Först målade hon med en revolon, allt var bra, men när jag köpte Schwarzkopf, och från honom hade jag en alliös och mycket hår föll ut. Därefter tog hon tyska hennabaserade färgämnen, som passerade det ekologiska testet. Men de är bara tints (i allmänhet hittade jag biokanet och är glad. Och jag tar linjen delikat, det är den mest skonsamma, men det tvättas också snabbt, men det nya gråa håret är inte så märkbart. Jag har en hårklippning och packar tillräckligt nog för 2 gånger.

Nataliya1165

snälla) Jag har letat efter mig själv under lång tid. Först målade hon med en revolon, allt var bra, men när jag köpte Schwarzkopf, och från honom hade jag en alliös och mycket hår föll ut. Därefter tog hon tyska hennabaserade färgämnen, som passerade det ekologiska testet. Men de är bara tints (i allmänhet hittade jag biokanet och är glad. Och jag tar linjen delikat, det är den mest skonsamma, men det tvättas också snabbt, men det nya gråa håret är inte så märkbart. Jag har en hårklippning och packar tillräckligt nog för 2 gånger.

snälla) Jag har letat efter mig själv under lång tid. Först målade hon med en revolon, allt var bra, men när jag köpte Schwarzkopf, och från honom hade jag en alliös och mycket hår föll ut. Därefter tog hon tyska hennabaserade färgämnen, som passerade det ekologiska testet. Men de är bara tints (i allmänhet hittade jag biokanet och är glad. Och jag tar linjen delikat, det är den mest skonsamma, men det tvättas också snabbt, men det nya gråa håret är inte så märkbart. Jag har en hårklippning och packar tillräckligt nog för 2 gånger.


Jag har hår under axelbladet (befälhavaren sa att någon färg för hela längden på 2 förpackningar kommer att gå). Om det ofta är målade och 2-3 förpackningar - blir det lite dyrt (((

Gästen

åtminstone är jag inte samma anonyma, och så vad med den professionella? Hon tar inte mig, hon målade med mästaren, från vilken hon alltid målade över med andra färger, men sköljde snabbt bort, och här tog hon inte ens var det finns mycket grå hår


Jag vet inte.. Jag mår bra, hon målar, även om jag har 70% grå hår, så jag sitter på den. Till vem som det verkar..

Gästen

Jag har hår under axelbladet (befälhavaren sa att någon färg för hela längden på 2 förpackningar kommer att gå). Om det ofta är målade och 2-3 förpackningar - blir det lite dyrt (((


Författaren, så om för första gången, då ja 2 packar lämnar med en ny färg. Och varför behöver du förstöra allt håret ?? Det är trots allt möjligt att måla endast rötterna som växer och hela hårets längd varje några månader.. Det här är nog. Men min uppgift är att måla över grå hår, om färg är viktig för dig, då ja, du måste köpa mycket. Men även min frisör målar hela längden om några månader, det säger redan något.

Grå och måla

Jag vill att människor med liknande problem ska svara. Jag är 37, hela mitt liv bär jag långt hår, upp till axelbladen. Håret är riktigt tjockt och bra, som Kate Middleton.
Färg mörkbrun. Någonstans runt 28 började det första gråhåret dyka upp, men det var nästan omärkligt. Nu finns det mycket på ett tempel, de har dykt upp i mitten. Jag försökte måla med henna med tillägg av kaffe och kakao, grått hår med lite tonat, förutom, jag gillar inte rödhåran alls. Toniki-typ tint balsams förstör också hår, om det används regelbundet. Dessutom går min mörka blond mer än psevdokashtanovye nyanser. Jag vill absolut inte beständig färg, jag är säker på att jag kommer att döda håret. Vilket är bättre: Lätt ljusstrålarna nära ansiktet, eller tona fläckarna på templen med din egen färg med resistent färg?

Baba Kuzya

I 12 år har jag målat med resistent färg ungefär en gång i månaden och en halv (rötter). Ett hår på plats, som det var för 12 år sedan. Och min färg är den vanligaste i butiken - "palett".

Gästen

efter ungefär tre års tillämpning av professionell färg, var jag tvungen att byta till en kort hårklippning - hårets kvalitet var helt annorlunda. I den närmaste framtiden vill jag byta från kemi till henna med Basma för att återställa håret och inte förstöra min hälsa, men på något sätt hör jag mycket om cancer bland 40-50-åringar.

järn

efter ungefär tre års tillämpning av professionell färg, var jag tvungen att byta till en kort hårklippning - hårets kvalitet var helt annorlunda. I den närmaste framtiden vill jag byta från kemi till henna med Basma för att återställa håret och inte förstöra min hälsa, men på något sätt hör jag mycket om cancer bland 40-50-åringar.


På samma sätt har alla 40-50 åringar cancer från hårfärg!

En flyga från oss

Och vem för cancer från hårfärg?

Irene

I 12 år har jag målat med resistent färg ungefär en gång i månaden och en halv (rötter). Ett hår på plats, som det var för 12 år sedan. Och min färg är den vanligaste i butiken - "palett".


+100. Samma.
I allmänhet har jag ett tidigt grått hår, de första håren uppträdde redan om 20 år (detta är ärvt i vår familj). Sedan dess har jag blivit färgad med resistent färg, matchad med min naturliga. Hår (utan grått hår) utan problem. Som var tjocka och hittills. Mmm. Och mjuka till detsamma, jag tar hand om dem mycket, vanliga masker, skydd vid läggning etc. - Obligatorisk.

Gästen

Endast resistent färg kan måla över ett grått hår, det kommer inte att hjälpa färgmedel. Det är nödvändigt att färga allt hår sedan Det fungerar inte precis för att komma in i färgen om du bara målar whisky. Målad whisky kommer att stå ut mot bakgrunden av omaintat hår. Jag har ett mycket tidigt grått hår, jag försökte alla sätt, hittills har jag inte hittat färg. Vilket är 100% målat över grått hår, men jag har det nu mycket (grått hår). Nu målar jag prof. Koleston 1 gång per månad, mer eller mindre, men efter 2 veckor efter färgning är det nödvändigt att tona lite whisky, för att Med grått hår tvättas någon färg först. Tyvärr är färgning av grått hår ett problem. Det är lättare för dem som är målade i mörka färger, mörk färg är bättre "träskor grå hår" än ljus, men jag går inte mörk färg. Lycka till författaren att lösa detta mycket obehagliga problem.

Gästen

Endast resistent färg kan måla över ett grått hår, det kommer inte att hjälpa färgmedel. Det är nödvändigt att färga allt hår sedan Det fungerar inte precis för att komma in i färgen om du bara målar whisky. Målad whisky kommer att stå ut mot bakgrunden av omaintat hår. Jag har ett mycket tidigt grått hår, jag försökte alla sätt, hittills har jag inte hittat färg. Vilket är 100% målat över grått hår, men jag har det nu mycket (grått hår). Nu målar jag prof. Koleston 1 gång per månad, mer eller mindre, men efter 2 veckor efter färgning är det nödvändigt att tona lite whisky, för att Med grått hår tvättas någon färg först. Tyvärr är färgning av grått hår ett problem. Det är lättare för dem som är målade i mörka färger, mörk färg är bättre "träskor grå hår" än ljus, men jag går inte mörk färg. Lycka till författaren att lösa detta mycket obehagliga problem.


Jag trodde att de som målar i ljus nyanser tvärtom lider mindre) Jag har också ett problem med grått hår (tidigt grått hår), och med mörka nyanser av grått hår håller det också färgen dåligt, det är bara ont (max en månad och du måste måla och jag målar hela längden, eftersom grå håret, som redan noterat, håller färgen dålig. (Icke-ammoniakfärgämnen tvättas vanligtvis direkt, oavsett vad tillverkaren säger om stabiliteten när den är grå.

Gästen

Har Kate Middleton gott hår?.. Ingen skönhet, ingen stil, bara lite patell som alltid behöver korrigeras och tas bort från ögonen. Allt jag väntar, när hon äntligen tänker på sin snygga hårklippning åtminstone.

Gästen

Har Kate Middleton gott hår?.. Ingen skönhet, ingen stil, bara lite patell som alltid behöver korrigeras och tas bort från ögonen. Allt jag väntar, när hon äntligen tänker på sin snygga hårklippning åtminstone.


Nu-nu, se inte spränga av avund, land kyckling.

Gästen

nu nu, se inte spränga av avund, land kyckling.


Jag föreställer dig ditt hår, om du brista med avund till Kates Middleton hår)) dumbass

Gästen

Grå med 20 år, nu är jag 50 år och grå hår 90%. I 30 år har jag måler rötterna varannan vecka. Håret växer väldigt snabbt. Hår tjockt och snyggt, måla uah. Färg opal 4,15 ädel))

Gästen

Har Kate Middleton gott hår?.. Ingen skönhet, ingen stil, bara lite patell som alltid behöver korrigeras och tas bort från ögonen. Allt jag väntar, när hon äntligen tänker på sin snygga hårklippning åtminstone.
Jo, egentligen skrämde jag inte ett skapat tema, men jag frågar vad jag ska göra. Om Kate Middleton skrev, eftersom frisyren, färgen och kvaliteten på håret är likartade.
Och om du tror att hon har fruktansvärt hår, då vem har bra hår? Bara intressant.

Gästen

Har Kate Middleton gott hår?.. Ingen skönhet, ingen stil, bara lite patell som alltid behöver korrigeras och tas bort från ögonen. Allt jag väntar, när hon äntligen tänker på sin snygga hårklippning åtminstone.
Jo, egentligen skrämde jag inte ett skapat tema, men jag frågar vad jag ska göra. Om Kate Middleton skrev, eftersom frisyren, färgen och kvaliteten på håret är likartade.
Och om du tror att hon har fruktansvärt hår, då vem har bra hår? Bara intressant.


Jag säger inte att hon har fruktansvärt hår, de är vanliga. Jag förstår bara inte varför hon inte ens skar ändarna snyggt, så att inte bara hennes hår var av naturen, inte super vackert eller tjockt, men en frisyr, bild. En bra frisör kan klippa den så att hårets naturliga skönhet är markerad. Ja, även om de bara ska skära dem i axelklingorna och ge form kan de se bättre ut.

Gästen

Jag föreställer dig ditt hår, om du brista med avund till Kates Middleton hår)) dumbass


Kate har en stil, men du förstår inte detta, inte din nivå.

Gästen

Här, om du har tillräckligt med sinne att läsa:
Http://www.hellomagazine.Com/fashion/2013061713076/kate-midd leton-princess-diana-style-icons /

Gästen

Kate har en stil, men du, flyhoson, kan inte förstå detta, inte din nivå.


Ja, inte min, det är säkert))) Det här är din nivå - läs glamourtidningar och kopiera stilen på kändisar. En gång skrivet, så är det så. Läs om någon annan, vem finns det en annan stilikon i topp 10? Det finns inga hjärnor, det är bara att se kändisar.

Gästen

I allmänhet är problemet med mitt hår fortfarande inte ett hårklipp, men grått hår som har blivit märkbart. Så jag tror att det kan göra venetiansk markering (det uppdateras var tredje månad och det är inte från rötterna) eller hittills hitta en mer eller mindre sparsam färg av sin färg.

Gästen

I allmänhet är problemet med mitt hår fortfarande inte ett hårklipp, men grått hår som har blivit märkbart. Så jag tror att det kan göra venetiansk markering (det uppdateras var tredje månad och det är inte från rötterna) eller hittills hitta en mer eller mindre sparsam färg av sin färg.


Du kommer att välja en sparsam färg av liknande färg, men det kommer snart att tvättas av det grå håret och du måste måla oftare än det kommer med permanent färg. Jag experimenterade också med alla möjliga sparsamma medel under mycket lång tid, men tyvärr.

Gästen

Jag trodde att de som målar i ljus nyanser tvärtom lider mindre) Jag har också ett problem med grått hår (tidigt grått hår), och med mörka nyanser av grått hår håller det också färgen dåligt, det är bara ont (max en månad och jag måste måla och jag målar hela längden, eftersom grå håret, som redan noterat, håller färgen dålig. (Icke-ammoniakfärgämnen tvättas vanligtvis direkt, oavsett vad tillverkaren säger om stabiliteten när den är grå.


Ur min erfarenhet vet jag att det är bättre att måla i ljusa asy nyanser, för Mot den här bakgrunden är grå hår, särskilt på templen, minst slående.

Gästen

I allmänhet är problemet med mitt hår fortfarande inte ett hårklipp, men grått hår som har blivit märkbart. Så jag tror att det kan göra venetiansk markering (det uppdateras var tredje månad och det är inte från rötterna) eller hittills hitta en mer eller mindre sparsam färg av sin färg.


Författaren, med avseende på de venetianska och andra typerna av belysning, och den gråa växer från rötterna, kommer den fortfarande att målas inte en gång vart tredje månad, men mycket oftare. Jag förstår att du fortfarande har lite grått hår och du börjar bara "skriva in" det här ämnet, tyvärr har du fortfarande många obehagliga upptäckter om detta ämne. Tja, inte uppfunnad förrän färgen som 100% målar grå hår och då jämnt (samtidigt som inte grått hår) tvättas bort.

Föregående gäst

Jag experimenterade också med markering och henna. Hittills var grå håret väldigt litet - det verkade hjälpa till)) nu är det redan 30% procent och allt är koncentrerat till templen och på huvudet från ovan - de mest framträdande ställen, på huvudet finns inget grått hår, frisörerna är överraskade jämnt. Nej, tvärtom)) I allmänhet spottade jag på experiment, jag målar bara rötterna en gång i månaden i stugan än jag måste, men oftast med Coleston. Min resistenta färg tvättas inte ut. Kanske för att färgen är mörk, fem. Jag vet inte. Håret upp till en midja, jag tar hand om, färgar särskilt de förstör inte. Men framhäver. Tänk, författaren, jag personligen, vävningen dödade håret, då var jag tvungen att raka av hela nafiken.

Gästen

mitt hår också blev inte värre från färgning. Endarna var både problematiska och förblev), men av erfarenhet är det inte så att de som är sparsamma jobbar dåligt, men inte ens det är sparsamma, det utan ammoniak, vilket ger snabba resultat (10 minuter, Loreal), så att mer eller mindre bara Lorealfärger håller med ammoniak. Njut inte av dig själv med hopp, du kommer inte att kunna hitta något helt ofarligt för att få det att fungera. Eller få tag i grått hår) i Europa, de säger att ingen är ångande, grå och grå) (jag själv inte uppmärksammade, jag kunde inte neka eller bekräfta)

Gästen

Jag har också dött mitt hårdimension i hundra år, och för några år sedan bytte jag till silver. Jag kände mig inte så stor skillnad. Cancer än

1

Jag vill att människor med liknande problem ska svara. Jag är 37, hela mitt liv bär jag långt hår, upp till axelbladen. Håret är riktigt tjockt och bra, som Kate Middleton. Färgen är mörkblond. Någonstans runt 28 började det första gråhåret dyka upp, men det var nästan omärkligt. Nu finns det mycket på ett tempel, de har dykt upp i mitten. Jag försökte måla med henna med tillägg av kaffe och kakao, grått hår med lite tonat, förutom, jag gillar inte rödhåran alls. Tint balms som tonics förstöra också håret, om det används regelbundet. Dessutom går min mörka blond mer än psevdokashtanovye nyanser. Jag vill absolut inte beständig färg, jag är säker på att jag kommer att döda håret. Vilket är bättre: Lätt ljusstrålarna nära ansiktet, eller tona fläckarna på templen med din egen färg med resistent färg?


Och försöker tona grået i stugan - bara gråhårfärg, men inte din?

Gästen

Ja, jag vet vad det är, men jag tvivlar på att de gör det på en vanlig billig salong, i vilket fall som helst, hörde jag inte någon feedback från dem som gjorde. Naturligtvis skulle det vara perfekt. Jag är inte alls en fan av hårfärgning, jag ville aldrig "ändra bilden", i allmänhet, för naturlighet, men gråhår dekorerar inte, det finns ingenting du kan göra.

Gästen

ja, inte min, det är säkert))) det här är din nivå - läs glamourtidningar och kopiera stilen av kändisar. En gång skrivet, så är det så. Läs om någon annan, vem finns det en annan stilikon i topp 10? Det finns inga hjärnor, det är bara att se kändisar.


Ja, det här är speciellt kopierat för dig, så att du inte bryr dig själv som en ikon för stil, ett land kyckling.

Gästen

Ja, det här är speciellt kopierat för dig, så att du inte tänker på dig själv som en ikon för stil, ett land kyckling.


Ja, du är en ikon, du.)) Du är ännu mer en ikon än en kate)) så glamorös och icke-landsbygd. ))
Lugna äntligen, en och en halv gyrus, kasta inte forumet.

Gästen

mitt hår också blev inte värre från färgning. Endarna var både problematiska och förblev), men av erfarenhet är det inte så att de som är sparsamma jobbar dåligt, men inte ens det är sparsamma, det utan ammoniak, vilket ger snabba resultat (10 minuter, Loreal), så att mer eller mindre bara Lorealfärger håller med ammoniak. Njut inte av dig själv med hopp, du kommer inte att kunna hitta något helt ofarligt för att få det att fungera. Eller få tag i grått hår) i Europa, de säger att ingen är ångande, grå och grå) (jag själv inte uppmärksammade, jag kunde inte neka eller bekräfta)


Åh, jag vet inte hur i Europa) Jag har till exempel en grå, tidig och ärftlig. Och med en ganska ung ansikte och en halv huvud grå figur, det ser dåligt ut, en sådan uppenbar dissonans. Tona därför rötterna en gång i månaden. Hon var gravid, låg på golvet och kunde inte få huvudet i ordning - ungefär 5 cm hår blev grå och vit - reaktionen hos människor var märkbar, de tittade på ansiktet, sedan i huvudet och sedan i ansiktet i förvirring)))

Lena

http://erlana.Ru/manuf/detail.Php?Id=29956 lebel materia grå färg för grå hår, lebel Japansk behandling och färgning grå hår!
Gästen

Jag vill att människor med liknande problem ska svara. Jag är 37, hela mitt liv bär jag långt hår, upp till axelbladen. Håret är riktigt tjockt och bra, som Kate Middleton. Färgen är mörkblond. Någonstans runt 28 började det första gråhåret dyka upp, men det var nästan omärkligt. Nu finns det mycket på ett tempel, de har dykt upp i mitten. Jag försökte måla med henna med tillägg av kaffe och kakao, grått hår med lite tonat, förutom, jag gillar inte rödhåran alls. Tint balms som tonics förstöra också håret, om det används regelbundet. Dessutom går min mörka blond mer än psevdokashtanovye nyanser. Jag vill absolut inte beständig färg, jag är säker på att jag kommer att döda håret. Vilket är bättre: Lätt ljusstrålarna nära ansiktet, eller tona fläckarna på templen med din egen färg med resistent färg?

Gästen

Njut av dig, du vet vad du gör, och jag vet vad du gör.

Vem skriver positiva recensioner om denna fruktansvärda färg? Inte ett gram utan att avlägsna grått hår och inte färgar ditt hår verkligen! Vad var det och hur kan du beundra det? (Se bilden!)

God dag till alla!

För mig började dagen inte alls positiv och inte bra. Och att skylla - min ANTIGERO - hårfärg Londa Color "För den envisa grå".

Jag har 30-40% grått hår. Det grå håret har dekorerat mitt huvud länge, och på något sätt lyckades jag slåss mot det. Jag dabbar i färger precis för länge sedan, medan färgerna var olika, och mer nyligen bara professionella (du kan se i mina recensioner). Jag lägger alltid oxid till prof. 6%, för om du tar oxiden mindre än%, kommer färgen inte att ta grått hår, så du måste ta från 6 och över (jag tror, ​​vem har grått hår, det kommer inte bli nyheter).

Jag har letat efter min drömfärg under lång tid, sökningar har aldrig slutat. Vissa tvättades snabbt, håret från andra klättrade, andra torkade, kort sagt, något passar alltid inte. Om det inte fanns något grått hår, skulle jag färga mitt hår med henna! Det här är inte min dröm som kommer i uppfyllelse, för Henna har alltid fascinerat mig, jag tror att många människor vet om Hennas positiva egenskaper, men tyvärr. Jag försökte Henna så gott jag kunde, och jag lade till mer basma på starkt kaffe, men tyvärr tar hon inte grått hår.

Tja, tillbaka till min anti-hjälte. Jag har länge läst recensioner om denna färg och de är mest positiva. Och trots det faktum att hon inte är professionell vågade jag på henne! Dessutom blev jag bestrukad av inte bara positiva recensioner, men också själva namnet på färgen. "För envis grå hår"!

Jag säger genast att jag inte litade på henne, jag ville initialt bara färga bara omkastade hårrötter (och gjorde det rätt).

Jag hade färgen "light chestnut" 14+. Och så förstorade jag hårrödderna med balsam, det var speciellt konstruerat innan du applicerade färgen. Börja måla. Hon väntade 30 minuter. Tvättade bort. Torkat hår. Och då föll min lördag humör strax under mina knän! Färgen kom inte alls, nästan all grå är inte målad över! Vad är det här? Hur kan detta vara? Jag har inga svar. Jag har inga ord alls. Jag är ledsen för håret. Ja, hon torkade inte upp mina hårrötter och gjorde dem inte dödligt tråkiga, men det här är ammoniakfärg, och färgen själv har inte användbara egenskaper! Vi kommer ha lite tid att gå igen, ta tag i, för omedelbart en gång att måla rekommenderas inte.

Jag vet inte varför hon inte tog den på mitt hår, medan andra älskar henne så mycket. Dessutom har jag inte ett grått glas som det finns fler problem med att måla.

Färg är inte falsk, hållbarhet för normer. I allmänhet kommer jag inte rekommendera det till någon, men tvärtom kommer jag att skälla! I mina ögon och en poäng på 1 till henne mycket, det är synd att det inte finns noll!

Färgning av hår där det inte finns något grått hår. Hue 32 "Chestnut"

Hallå

Jag kan fortfarande inte stanna vid någon hårfärg och fortsätter att köpa färger som jag inte har försökt tidigare. Den här gången lockades jag av målaren Londa, nämligen linjen "För envis gråhår". Den lämpligaste nyansen för mitt hår tycktes mig "Kastanj", eftersom jag inte förstår Londas färgnummer. Vanligtvis väljer jag tonnummer 4 (ibland 3), men i lådan av denna färg indikeras tonen i helt olika nummer.

Färgen är billig, jag köpte för 150 rubel i institutionen för hushållskemikalier. Hitta det i butiker är inte svårt, eftersom den här tillverkarens färg är utbredd.

På baksidan av förpackningen finns information från tillverkaren.

Innehållet i förpackningen är standard, vilket bara skiljer sig från det faktum att balsam appliceras inte efter färgning, men före den.

innehåll:

Färgprocess: innan färgning enligt instruktionerna, applicerade jag en balsam till håret. Balsam var inte tillräckligt och jag hade knappt tillräckligt för hela hårets längd. Färgen i sig var tillräckligt för håret upp till axelbladet, men för håret skulle längre färg vara lite.

Färgens konsistens är krämig, det strömmar inte från håret. Rör lätt och appliceras på håret.

Vid spolning märkte jag att håret blev hårdare. Eftersom det inte finns någon balsam i förpackningen efter färgning, använde jag min egen.

Resultat: färgen låg jämnt, färgen är välmålad övervuxen med rötter. Skuggan är densamma som den på lådan.

Hårets tillstånd efter färgning har försämrats: håret började falla ut mer, hårets ändar blev torrare. Hårets längd lider nästan inte, håret ser inte ut som halm. I allmänhet är inte allt så illa, men det kan bli bättre.

Färgen började tvätta håret 2 veckor efter färgning. Vanligtvis tvättas något hår snabbt av mitt hår, men 2 veckor är för mycket. Jag vet inte hur man målar håret på grått hår, för jag har inte grått hår.

Slutsats: färgen visade sig vara genomsnittlig i kvalitet, men jag kommer definitivt inte att köpa den igen. Jag kommer inte rekommendera om du vill köpa eller inte - det är upp till dig.

Min erfarenhet med Syossfärg

Hur jag misslyckades färgade Garnier Color Sensation

Estel Professional Paint

Inte den bästa palettfärgen perfekt vård

Bra färg Wella Wellaton

Min favoritfärg Estel Celebrity

Tack för din uppmärksamhet!

Hur man målar över grå hår, tips, färgval, rekommendationer + foton

Hur får man en mörk metallblond på håret med grått hår med 3% oxid? - Hue MT6-färg Lebel Materia Gray - Massor av foton, instruktioner, resultat, tips, fördelar och nackdelar.

Hej till alla älskare att försöka lite kända produkter! I många år har jag varit i den oändliga sökningen efter ett hårfärg som passar mig i alla avseenden. Jag började söka i salonger, då besviken bokstavligen i alla mästare i Moskva och flera andra städer, började jag experimentera självständigt med massmarknaden och sedan med professionella linjer. Jag försökte alla kända och välkända färger som Loreal, Wella och andra som dem för många år sedan och ville komma till slutsatsen att det inte finns några bra målar, men då såg inte en helt ny underbar färgfärg av färgämnen som inte hade hittats i Ryssland förut Och nu finns det vissa svårigheter med köpet.

Det verkar vara svårt att hitta en anständig färg och använda den permanent? Men för mig visade det sig vara en omöjlig uppgift år efter år. Svårigheten är som följer. Jag älskar min naturliga hårfärg. Mörkblond, väldigt väldigt ash. Det är helt perfekt för mitt ansikte en kall nyans, som av någon anledning är absolut omöjlig att få med hjälp av ett färgämne. Och jag skulle inte vilja färga mitt hår alls, men trots en sådan stor ålder - 28 år gammal har jag en ganska imponerande mängd grå hår. På grund av dem började alla dessa sökningar.

Vad väntar jag på en sådan ojämn färg?

 • ashy nyans;
 • full skuggning av grått hår med maskering av dessa hårs förändrade struktur
 • inte för mycket hårskada
 • motstånd.

Det verkar inget övernaturligt. Men i 5 år har jag inte kunnat hitta färg som åtminstone delvis uppfyller mina krav. Alla färgerna som jag försökte om de ger en ashyton färg, blir det varmt om en vecka eller två, om de målar över grå hår, de visar sig vara för aggressiva och förstör mitt ganska komplicerade hår och om de inte förstörs, målar man tvärtom inte gråa hår. Tja, om det händer att allt blir målade över och inte blir en tvättduk, så blir färgen tvättad nästan helt efter en månad. dvs det lyser inte bara, det tvättas helt av. Jag vill inte måla dem helt varje månad. Det är för tråkigt och dyrt att måla rötterna, och sedan varannan vecka för att tona, eftersom det i allmänhet bör göras med rätt teknik. Därför fortsätter jag att leta efter en färg som skulle tillåta mig att måla endast omkroppade rötter. Problemet är att jag för en tid sedan lättade mitt hår efter en annan olycklig frisörs råd, som sa till mig att för att få aska på håret måste de först bli lättare och sedan målade med aska flera toner mörkare. I själva verket gav hans verk mig helt rött hår, vilket blev den sista punkten i mina försök att gå till "professionella".

Denna post är över. Vad lockade mig att måla från Lebel, förutom respekt för varumärket? Det faktum att detta färgämne lovar att måla över grått hår med endast 3% oxid, vilket helt enkelt är orealistiskt imponerande, tror jag att det inte är nödvändigt att förklara att ju lägre procentoxiden desto mindre skadade håret. Vanligtvis grå hår är målade över 9: e. Här är vad tillverkaren skriver:

 • På grund av den ökade mängden Lebel MATERIA färgpigment och lågt ammoniakinnehåll håller färgen håret under en oerhört lång tid. Färgets högsta hållbarhet är 6-8 veckor (till skillnad från traditionell 3-4). Och även när ljusstyrkan börjar tvätta, sker processen helt exakt längs hela längden.
 • Otvetydigt full täckning av Grays Materia Gray.
 • Högkvalitativ grå hårfärgning med effektiv restaurering av skador på hårstrukturen.
 • Trendig hårfärg i alla åldrar utan kompromiss för ett livligt uttryck för individualitet.
 • Möjligheten att färga hår med grått hår, snarare än att måla grå hår.
 • Färga håret utan att skada dem. Detta gör att du kan njuta av en ljus och lång färg!

Färgen är naturligtvis inte billig, men oxiden kan köpas för tappning, och själva rörets rör är dubbelt så stor som den vanliga - 120 ml! dvs Ett rör är tillräckligt för långt hår, och detta medför redan kostnaden för färgämnen till nivån av Loreal Majirel, vilket i allmänhet är acceptabelt.

Således är priset på fullt hår färgat under axelbladet 1330 rubel (1040 rubel för 120 ml färgämne och 290 rubler för 100 ml oxid). Jag använde 100 ml färg för att blanda med 100 ml oxid 1: 1 och ytterligare 20 ml färg kvarstod på efterföljande färgning av rötterna. Volymen är väldigt bekväm för mig. Om du köper en stor mängd oxid, minskar kostnaden för varje färgning, men jag målade den med färg för första gången, så oxiden kom in förresten. Tillverkaren rekommenderar 6% oxid för hårlättnad, för eventuell annan färgning, inklusive färgning delvis eller helt grått hår - 3%.

För att färga ditt hår hemma, förutom att köpa färg och oxid, behöver du också någon metallfri blandningsbehållare, handskar och en borste för applicering. Allt detta kan köpas för mycket lite pengar i samma butik. Anvisningarna i bläcket är tryckta i japanska på insidan av lådan. Så jag var nöjd med en mini-instruktion som jag hittade på Internet:

Blandningsförhållande (färg: oxidationsmedel / 1: 1) Färgningstiden utan värmeanvändning är 20-30 minuter.

På rörets baksida finns 20 ml avdelningar för att förenkla bestämningen av mängden färg som pressas ut.

När det gäller valet av färg. Här, liksom med instruktionen, finns det små svårigheter. På Internet kan du hitta en färgpalett av färg Lebel Materia Gray, men det skiljer sig från de paletter som vi är vana vid. Att förstå det är i allmänhet ganska svårt för en oerfaren användare. Det finns inte så många olika färger som tillverkaren förväntar sig att den professionella själv blandar rätt nyanser av färg för att få önskat resultat. De föreslagna grundläggande "färdiga nyanserna" är uppdelade i varm brun, kall brun och beige. Tillsammans med dem eller separat kan du använda metalliska, röda, cooper, orange, guld, lila, ashy, matt (grön) och rosa toner. Dessa ytterligare nyanser inkluderar 4 mixton - röd, guld, grön och blå. I allmänhet är det svårt att blanda den önskade färgen om du inte är en frisör eller en person som är mycket väl känd i den här frågan. Första gången jag bestämde mig för att inte stör så mycket och valde färgen MT6 - mörk metallisk blond. Både under beskrivningen och på bilden såg han väldigt nära min naturliga.

Så, efter att ha valt färg och har köpt alla verktyg som behövs för processen, började jag blanda. Färgen är ganska tjock, ljusgul. Tack vare fästmärkenna är det enkelt att klämma in rätt mängd. Oxiden är förpackad i 100 ml vardera, så att den gick hela vägen i mitt fall, annars kan du använda en stor spruta eller en mätbägare. Oxiden är vit, något mer flytande än färg, men också tjockare. Att blanda dem är inte den enklaste uppgiften, blandningen är tjock och duktig, det kommer inte att tömma från håret, det är ganska enkelt att applicera det, som en hårbalsam.

Färgen luktar nästan ingenting. Det stinker absolut inte kemi som de flesta. Ögonen gör inte ont, huden brinner inte. Generellt kändes på huvudet som en mask. Att fästa håret är inte nödvändigt, de tar någon form som du önskar. Efter en tid ändras färgen till mörk lila. Eftersom huden raderas mycket lätt med en bomullspinne fuktad med vatten, utan någon ansträngning.

Färgen måste först tvättas av med vatten, tvätta håret med schampo och applicera balsam. Jag gjorde allt, och även efter tvättning av balsam och i ytterligare 10 minuter under duschen fortsatte vattnet att flyta lite lila. Jag hade redan förväntat mig att hon skulle tvätta av mig alla, samma 3 procent oxid är nästan en nyans. Men jag kunde inte stå under duschen mer, totalt tillbringade jag 40 minuter i det, och vattnet fortsatte att vara vackert. Tvättade med en blå handduk, som lämnade lila fläckar. Jag vet inte om det här är normen, eller om det var nödvändigt att stå stilla under duschen.

Jo, det mest intressanta resultatet. Jag har lite öververkat färgen eftersom jag blev van vid exponeringstiden på 40-45 minuter och kom ihåg om de deklarerade 20-30 redan när den passerade över 40. Jag vet inte om den resulterande färgen visade sig vara så här eller om det var färgen själv Det är så mörkt för mig, men jag var helt svart. Inte naturligt svart, inte mörk askbrun, men blåsvart! För att vara ärlig blev jag så chockad att jag inte ens tog en bild av det först. Det är bra att jag har svart färg på mitt ansikte, så jag var inte särskilt upprörd, men jag kan föreställa mig att andra tjejer skulle reagera som skulle få blått svart hår istället för en mörkblond. Men jag bestämde mig för att inte bli upprörd och nästa dag tvättade jag mitt huvud. I motsats till den vanliga ritualen att hålla minst 3 dagar, så att färgen är fast i håret. Vattnet fortsatte att flöda violett, men håret var blått svart. Nästa dag hände allt igen - shampooing, två gånger tvål, en mask som vanligtvis tvättar bort min färg och hår är fortfarande svart, även om bluenessen verkar ha sjunkit. Tja, på den tredje dagen, bestämde jag mig för att ha en hundra procent sätt att ta bort färgämnet - Redken Chemistry hårbehandling med förtvätt av huvudet med Wella shampoo, innan denna procedur tvättade någon färg bort från mitt hår. Och för att vara trogen mot GOSH, sopped jag mitt hår tre gånger. I. trumma färgen ljusade ett par toner. Hon tvättade inte helt, hon avslöjade inte mitt gråa hår, hon bara ljusnade lite och började se mer ut som den färg jag ville ha. Även om han fortfarande inte helt passar honom. Under nästa månad förblev färgen oförändrad.

Varför målar jag fortfarande 5 stjärnor? Eftersom jag inte är säker på att färg är att skylla på en sådan mörk färg. Kanske berodde detta på att jag övertog henne. Kanske valde jag själv fel färg på paletten. Nåväl, de flesta färgerna börjar i första hand vara mörkare än väntat och komma till den deklarerade färgen efter några sköljningar. För alla andra parametrar är färgen för mig hittills det bästa av allt jag har försökt.

Målarfördelar:

 • färgar helt över grått hår med endast 3% oxid. Jag hade inte ett enda grått hår, oavsett hur du ser ut och deras struktur började också se ut som andra hår.
 • Känns som att det inte förstör håret alls. Varken genom syn eller vid beröring blev de torrare eller hårdare. Under färgningen bränner färgen inte huden, stinkar inte ögonen, stinker inte till hela lägenheten och tvättas lätt av med rent vatten.
 • mycket ihållande. Det faktum att hon inte tvättade efter REDKEN-proceduren och flera GOSH-tvål var ett mirakel för mig, tills dess var alla färgerna tvättade bort från denna procedur helt;
 • Färg i slutet jag gillar. Det är inte 100% vad jag ville ha, men det här är det närmaste resultatet av allt jag har haft till standarden. På en månad är han fortfarande kall;
 • Möjligheten att köpa oxid i tappning;
 • En stor mängd färg.

Färgkonsekvenser:

 • Brist på instruktioner åtminstone på engelska.
 • Svårt system för att erhålla önskad nyans
 • Få varsålda.

Resultatet - Hittills är det den bästa färgen jag testat. När rötterna växer starkt, kommer jag att måla dem med 20 ml, som kvarstod i röret och den här gången håller jag strikt i 20 minuter, jag ser vilken färg det kommer att visa sig. Om färgen fortfarande är för mörk - jag kommer att prova andra nyanser eller blanda den här nyansen med någon annan. Jag tror att jag kommer att försöka andra färger mer och jag kommer inte, knappast kommer någon att kunna upprepa Lebels framgång. För sådan fenomenell hållbarhet och verklig målning av grått hår på 3% oxid, är hon redo att applådera företagets tekniker medan de står.Nästa Artikel
Håråterställning efter blekning med kemist och vitaminer