Dry shampoo - recensioner, bästa schampoklassificering och tillämpningsregler


Torrhårschampo är en nyhet bland schampon och andra produkter som är avsedda för hårvård. Även om torrt schampo var känt under lång tid, men det fanns ingen effektivitet från den. För närvarande har tillverkare skapat och förbättrat formeln för schampo, vilket ledde honom till en ledande position.

Fördelar med användning:

 1. Hjälper till att rengöra håret och ge det volym utan vatten.
 2. Torrt schampo är ett universalmedel som är lämpligt för användning på vägen, på sjukhus eller när vatten är avstängt i en lägenhet.
 3. Adsorbenter har lagts till i detta schampo, det är de som hjälper till att ge volymen och rengör ditt hår effektivt.
 4. För att göra hår glans, lägger tillverkarna till kosmetisk lera av schampo.

Regler för användning av schampo i form av pressade plattor

 1. Innan du applicerar pulver i håret måste du först krossa kakan utan att öppna väskan själv.
 2. Pulvret appliceras enkelt på hela håret och i hårbotten med massagerörelser.
 3. Låt pulvret stå i 3-7 minuter och kamma sedan pulvret med en kam.

Regler för användning av schampo i form av en spray

 1. Spray måste skakas ordentligt och sprutas på håret längs hela längden på ett avstånd av 30-40 cm.
 2. Efter sprutning, gnid produkten med massagerörelser för bästa resultat.
 3. Efter 5 minuter kammar kammen med en kam eller handduk.

Torr schampoklassificering

 1. SYOSS. Det är det bästa torra schampot i form av en spray.
 2. Batist. Mycket bevisat. Det lindrar lång oljigt hår, ger en jämn och behaglig lukt.
 3. Dove. Finns i form av en spray och rekommenderas inte för mer än 1 gång per vecka.
 4. Hår X från Oriflame. Skillnader i vad som finns i tre typer för olika hår.
 5. Lush. Utmärkt verktyg där tillverkaren lagt till vitaminer för att göra håret ännu vackrare.

recensioner

Svetlana, 32 år gammal. Jag använder ibland torr shampoo (Lush), för på morgonen finns det en katastrofal tidskort. En stor hjälpare för någon tjej, om du snabbt behöver tvätta håret, och det finns ingen tid att torka.

Polina, 21 år gammal. Jag köpte Ciez, som jag åkte på en resa snart, och det skulle inte finnas mycket tid att tvätta och torka mitt huvud. Kostnaden för 210 rubel i Auchan. Jag bestämde mig för att försöka hemma, resultatet till beröring - mitt huvud är gammalt och i utseende - som om det bara är en dusch.

Alain, 37 år gammal. Hon låg på sjukhuset och bad mannen att köpa torrt schampo, köpt från Dove. Inte riktigt, jag älskar henne, men bestämde mig för att försöka. Efter kammade huvudet var naturligtvis effekten, men inte glad, håret blev torrt och livlöst, jag råder inte. Ett par gånger använde ett torrt schampo från Baptiste, verkligen gillade, men att hitta det väldigt svårt.

Anna, 19 år gammal. Jag köpte Syoss shampoo. Eftersom mina knuffar blir mycket snabbt och jag inte vill tvätta det varje morgon använder jag detta torra schampo. Effekten är mycket bra, som om den bara tvättas. En mycket nödvändig sak för varje tjej!

Marina, 35 år gammal. Bedriver försäljning av kosmetika Oriflame, och en kund hela tiden tog denna torrschampo företag, sade att det är mycket viktigt sak, när det inte finns någon tid att tvätta håret. Jag försökte och blev förvånad, hår, som om bara tvättat. Ta honom på en resa.

Elena, 30 år gammal. Och för mig är Lush shampoo det bästa jag har använt det i många år, mitt hår har varit ren och voluminöst under lång tid.

Julia, 29 år gammal. Jag bor i en lägenhet och det är mycket vanligt att vatten slår av. Jag köpte Oriflame shampoo och jag är mycket nöjd. Håret ser rent ut, behöver inte tänka på var och hur man tvätta håret före arbete och köpa vattenburkar. Att röra på håret är inte så mycket, men i utseende - allt är bra.

Sabina, 41 år gammal. Jag gillar verkligen Batiste torrschampo. Jag försökte och Dove och Lash, jag tyckte inte om, men Batiste - vad du behöver. Håret och kontakten är snyggt och ser rent och glänsande ut.

Inessa, 24 år gammal. Snubblade i Oriflame katalog torrschampo, haft min flickvän ibland, men för permanent bruk är inte lämpligt, blir håret torrt och livlöst och ride - perfekt. Här tror jag, kanske också att köpa.

Valeria, 39 år gammal. Jag använde schampo Cies och Lash, jag gillade det verkligen. Effektiviteten är densamma - håret ser rent, välskött och voluminöst ut. Jag använder mindre ofta, när det inte finns någon tid att tvätta mitt hår, inget vatten eller på resor.

Olga, 26 år gammal. Jag använder batisteshampo en gång i veckan. Hår är mycket mindre vanligt, ser bra ut och voluminöst.

10 bästa torra schampon

Egenskaper i rankningen

För det moderna tempot i livet är svårt att göra. Det finns inte alltid tillräckligt med tid även för grundläggande saker som shampooing och styling. Men du vill alltid se perfekt ut. I sådana situationer, kom till hjälp av innovativa kosmetika - torra schampon.

Läkemedlet har flera fördelar. Det ger volymen till frisyren, rensar hårbotten och håret, ger en trevlig arom. Finns huvudsakligen i sprayburkar. Det är bekvämt att ta med sig på långa resor. Det finns många alternativ för torra schampon. För att välja det mest lämpliga för dina lock och kvalitet rekommenderar vi att du uppmärksammar följande kriterier:

 1. Kompositionen bör innehålla ett absorberande medel som absorberar överskott av fett. Ofta är det rismjöl och talk.
 2. Om shampooet är berikat med vitaminer och naturliga ingredienser kommer det att vara en extra fördel. Vårdkomponenterna kommer att förbättra utseendet, hjälpa till att återställa och stärka skadade strängar.
 3. Tja, om formeln inte innehåller alkoholadditiver. De påverkar hårstrukturens tillstånd negativt och förstör dem. Leta även efter den allergivänliga etiketten.
 4. Det är nödvändigt att ge företräde till beprövade varumärken. Deras produkter är högkvalitativa och trovärdiga.

I toppen av det bästa lägger vi de mest populära produkterna. Urvalskriterierna var recensioner av reella köpare och yttranden från professionella frisörer.

TOP - 10 bästa torra schampon

10 Syoss

Sortimentet av torra schampon presenteras i form av 2 alternativ: Anti Greace för daglig underhåll av krullarnas renhet och volymlift för att ge volymen. Ganska utbredd på marknaden för kosmetiska preparat för hår. På grund av budgetkostnaden är den tillgänglig för stora delar av befolkningen. För kostnadseffektivitet, effektivitet och rimligt pris är Syoss mycket efterfrågan.

Produkten är konstruerad för akut användning, så förvänta dig inte långsiktiga säkerhetsresultat. Vissa klagar på vita märken vid rötterna. Men om du använder det strikt enligt instruktionerna, blir gråa höjdpunkter på mörka strängar osynliga. Syoss Dry Shampoo är en kvalitetsprodukt som har fått förtroende och positiv feedback från kunder. Detta motiverar att han är i toppen av bäst.

9 Dove

Ganska ljust och populärt varumärke erbjuder köpare torra schampo Uppdatera vård. Verktyget deltar ofta i TOPs. Närvaron av naturliga ingredienser i kompositionen gör det möjligt att inte bara rengöra håret, utan också för att ge dem ett välskött utseende. Innehåller grönt teextrakt och silkeproteiner, som har en positiv effekt på hårstrukturen.

Köparna föredrar det till ett överkomligt pris, trevlig arom, användarvänlighet och utmärkt effekt. Dove fixar snabbt fettigt hår. Den enda nackdelen är att verktyget lämnar en vit patina, som tydligt syns på de mörka lockarna. Applicera det bättre att blonda. Ändå använder kvinnor och män gärna shampoo, tar det med sig själva i affärsresor och vila.

8 Oriflame

Torrschampo från Oriflame är konstruerad för tunt, skadat hår utan volym. Innehåller vitaminer PP, E och B6, bryggerjäst och risklid. Verktyget höjer snabbt rötterna, agerar försiktigt och försiktigt. Utmärkt rensar och ger friskhet. Efter att ha applicerat locken ser du frisk och välskött, får hår volymen.

Oriflame recensioner är positiva. Några skriver till och med att "de förväntade sig inte så fantastiskt resultat." Jag gillar att effekten varar i nästan 3 dagar. Utan tvekan kan torr schampo anses vara bland de bästa. Det klarar av alla uppgifter som tillverkaren ställer: det rensar och läker säkert, ger volym och välvårdad utseende. Godtagbar kostnad gör Oriflame ekonomiskt attraktiv.

7 Matrix

Matrix tillhör kategorin professionella verktyg. Torrt schampo är ett pulver som i kontakt med huden absorberar överflödiga feta sekret. På grund av denna effekt ser håret rent och friskt ut, som efter tvätt med vatten. Med hjälp av Totall Results kan du hålla volymen och friskheten i håret i mer än en dag. Lämplig för lätt, tunt, skadat hår.

Konsumenterna är glada att prata om schampo i recensionerna. Han hjälper ut på resor och efter sport. Perfekt ersätter traditionell shampooing. Trevlig arom förbättrar bara effektens positiva känslor. Trots den höga kostnaden rekommenderar många att den köper, och noterar den utmärkta prestandan.

6 kapous

En av de bästa professionella torra schamponerna. Den innehåller bambu extrakt som skyddar lockar från uttorkning. vitamin F, återställa skadade strängar; ris mjöl, vilket är en bra absorberande. Eteriska oljor har en lugnande och antiseptisk effekt. Passar alla hårtyper. Rengör perfekt hårbotten och håret.

Shampoo absorberar överskott av talg, så att du kan tvätta håret mindre ofta. För fint hår är idealiskt. Curls ljus och voluminös. Ingen effekt av limning och vitblomning på rötterna. Den praktiska formen av en spray gör att du kan ta verktyget på vägen och använda det vid en lämplig tidpunkt. Köpare älskar att en torr produkt av professionell kvalitet är kommersiellt tillgänglig.

5 frodiga

Kanske det enda torra schamponet, presenteras inte i form av en spray, men i form av ett pulver som appliceras för hand. Består av antiseptika, naturliga smaker, eteriska oljor. Kornmjöl absorberar perfekt talg, och kammas sedan lätt ut. Speciellt rekommenderas för dem som inte tolererar akut lukt.

Köpare lämnar positiva recensioner om No Drought Dry. Villigt ge honom råd till människor som leder en aktiv livsstil och lider av brist på tid. Priset för Lush anses vara lågt. Det viktigaste är en hög nivå av resultat. Det rensar rent oljigt hår, men på de mörka lockarna lämnar vitblomning. Den har en trevlig lukt och uppfriskande frisyr. En annan fördel är ekonomisk konsumtion. För dessa fördelar är schampo mycket populär bland konsumenterna.

4 kloran

Varumärket idag är en av de mest populära i världen. Hennes produkter är älskade och uppskattade, så Klorane torra schampon kunde inte kringgå TOPEN av bäst. Deras utmärkande kännetecken är närvaron av naturliga komponenter i kompositionen: nässlextrakt, mjölk av havre och avsaknaden av alkaliska ämnen som förstör krullarna. Rekommenderas för ägare av kombinerat och oljigt tunt hår.

Shampoo påverkar försiktigt hårbotten medan du rengör kvalitetskraven. För tjockt hår är inte lämpligt, eftersom det måste vara noggrant kammade för att förhindra mjäll effekt. Recensionerna är positiva. Medlen anses vara oföränderlig på långa resor. Kloran förstör inte håret, är ekonomiskt, har en trevlig arom, tar hand om håret och ger ett friskt utseende.

3 batister

Bolaget äger utvecklingen av världens första torra schampo. Som tidigare tillverkas tillverkaren av hårvårdsprodukter, vars kvalitet är i höjd. Bolaget har en ledande position på marknaden, så Batiste-schampon kan kallas bland de bästa. Sortimentet representeras av flera linjaler, inklusive "Fraganse" för att skapa volym, "Care" för tunt, försvagat hår, "Färg" för blondiner och brunetter.

Recensioner av torr schampo positivt. Det är värt att notera att verktyget inte lämnar bakom en vit blomma, som skiljer sig från liknande droger. En annan fördel är ett rimligt pris. Kvinnor noterar att Batiste klarar av att bli av med obehaglig lukt, rengör trådarna, ge friskhet. Efter honom ser håret inte oljigt ut. Innehåller inte hormoner, så att de kan använda gravida kvinnor och barn.

2 Schwarzkopf

Schwarzkopf torra schampo upptar de ledande platserna i många TOPs. Den presenteras i form av ett förseglingspulver. Medan de flesta av dessa produkter är utformade för blont hår, är Osis Refresh Dust idealisk för mörkt hår. Tack vare honom är krullarna inte bara renade utan får också en hälsosam utseende och glans, utan glans. Han håller perfekt styling, vilket är hans nästa fördel.

På grund av den lätta konsistensen appliceras verktyget jämnt och skapar inte intryck av viktiga strängar. Shoppare älskar Osis för den perfekta kombinationen av effektivitet, originalitet och användbarhet. Av alla produkter som tillverkas av företaget är torrschampo i speciell efterfrågan. För frekvent användning är det inte lämpligt, men att uppdatera håret 1-2 gånger i veckan är det bästa alternativet.

1 L'Oreal

Tecni.art-linjen är professionell. Innehåller speciella mikropartiklar som kan returnera glans och volym till tunt skadat hår. Sprayen täcker jämnt rötterna och lägger ner en tunn spindelväv, som är perfekt kammad ut. Hon är nästan osynlig, så även på hennes mörka hår kommer det att bli obemärligt. Kompositionens formel innehåller inte alkohol, så det orsakar inte irritation.

Enligt konsumenterna rensar schampo hårbotten och håret. Skapar ett välskött utseende, eliminerar fett. En annan viktig fördel köpare anser långsiktigt bevarande effekt. I de recensioner som de skriver att L'Oreal ger frisör av hår i 4 dagar. Finns i en stor flaska, som sannolikt inte kommer med dig, men för hemmabruk, när det inte finns någon tid alls, är detta det bästa verktyget.

Torka schampo för skadat hår och tips

För att spara tid började många tjejer använda moderna produkter för pulverhygien. Vi föreslår att överväga hur hårt hårschampo fungerar, vad är priset på olika märken, liksom vad en liknande renare är bäst.

Vad är torr schampo

Vanligtvis är torra schampon i form av en sprutbar blandning (som ett skum) eller i pulverform, de gör ett utmärkt jobb med feta rötter, ger curls en trevlig arom och volym. Deras viktigaste fördel är att dessa hygienprodukter inte behöver tvättas, torkas hår, etc.

Fördelarna med att använda torrt hårschampo:

 1. Sparar tid;
 2. Återställning av lock, behandling av delade ändar, volymökning
 3. Säkra friskhet och lätta strand;
 4. Komplett rengöring av huvudet från mjäll, döda hudceller och fett.

Nu överväga vad som ingår i torrschampo, det handlar om professionella verktyg. Det bör noteras att komponenterna kan variera från varumärke till varumärke, så låt oss fokusera på en produkt som Batiste shampoo spray:

Butan är en färglös, luktfri gas. Förutom att det snabbt antänds, presenterar det inga faror för strängens struktur.

De är också gas utan färg, avdunstar snabbt, lämnar inte en fet film på håret.

Detta är en av de viktigaste ingredienserna som hjälper till att rengöra fett och smuts krullar. Dessutom bidrar det också till att skrubba hårets hud.

Säker för människor, fördelaktigt skummande / antimikrobiellt medel.

Det är nödvändigt för att ge krullarna en trevlig lukt och friskhet.

Kristallblandningen luktar vanilj eller nötter. Det används för att utvidga effekten av renhet och smakförbättring.

Hittills är inget känt om hans säkerhet, fungerar som en ledare av ämnen till håret.

Det är nödvändigt för att inte tvätta av blandningen från krullarna.

Som du kan se är det i princip allt säkert. Naturligtvis är det svårt att jämföra med helt naturliga medel, men det finns fortfarande inga skadliga föreningar av klor, fosfater eller fluor i de flesta hårda schampon.
Video: hur man använder torrt schampo på håret

Hur man gör torr schampo

Hemma kan du göra ett mycket enkelt och effektivt naturligt hårschampo. Steg för steg instruktioner:

 1. Ett glas varmt mineral eller smältvatten;
 2. Kvarts kopp med stärkelse eller majsmjöl;
 3. En kvart kopp vodka eller etylalkohol;
 4. Eteriska oljor för att ge arom till curls.

Kombinera alla komponenter, rör om till glatt och applicera på hår. Det är mycket viktigt att applicera blandningen jämnt, för detta kan du använda en sprayflaska. Efter att ha torkat lösningen på krullarna, skaka bara av den.

För mörkt hårtvättschampo med kakao för hår fungerar bra. För att förbereda det, sätt helt enkelt kakaopulver till föregående recept. Vissa tjejer använder även babypulver som ett alternativ, men det här är inte särskilt bra för hårbotten, det kan också vara skadligt för allergier.

Foto - Instruktioner för användning av torra schampon

Professionella torra schampon

Det är inte svårt att förbereda schampo hemma med egna händer, men dess effektivitet kommer under alla omständigheter att vara något sämre än professionella vårdprodukter. Vi erbjuder dig en genomgång av de mest populära torra hårschamponerna:

Topp 5 mest populära märkena av torra schampon

Daglig tvättning av huvudet - det verkliga mjölet för den moderna arbetande kvinnan. Ibland stör denna ritual inte bara tid för arbete, men skadar också hårstrukturen.

Men för att undvika daglig tvätt är det lämpligt att använda en ny typ av produkt - torrt schampo. Vilka schampon är i topp fem, vi hittar ut i den här artikeln.

Torr schampo Miko med enbär

Det skiljer sig från andra medel genom att det inte produceras i form av en spray. Lämplig för alla typer av hår. Sammansättningen av naturliga ämnen och komponenter, det finns inga parabener.

Det här verktyget sparar inte bara föroreningar, men hjälper också till att bli av med klåda och mjäll.

Ingredienser: majsstärkelse, vit lera, eteriska oljor, enbärolja, grapefruktolja.

Metod för applicering: Det är nödvändigt att applicera försiktigt på den delen, kammar det är ganska svårt, så det är bättre att använda mycket lite pengar. Efter att shampoo försiktigt applicerats på hårets rötter, massera lite med huvudet med en ren, torr handduk och kamma rester av shampoo med en hårborste.

Kontraindikationer: Rekommenderas inte för gravida kvinnor, liksom för dem som är allergiska mot de komponenter som anges i kompositionen.

Syoss torr schampo

Det passar ljus och kort hår, eftersom det inte är lätt att kamma det, förutom det har en karakteristisk vit scurf. Men tar helt bort överflödigt fett, ger hårvolymen.

Struktur: Som en del finns praktiskt taget inga naturliga komponenter, talk, parabener och även parfymeringskomposition.

Hur man använder: Skaka flaskan före applicering, ta sedan av locket och applicera på torrt hår nära rötterna och återkalla ett kort avstånd. Spray för att hålla trettio centimeter från huvudet. Vrid sedan huvudet med en torr handduk, massera rötterna. Det är bättre att kamma produkten med en massagekam med plasttänder.

Kontraindikationer: Skydda mot kontakt med munnen och ögonen. Använd inte för personer med astma och allergier.

Torrt schampo från varumärket Lee Stafford

Detta verktyg är unikt eftersom det passar ägarna av mörkt hår. I uppställningen finns ett schampo med en gråbrun beläggning. En liten mängd är tillräckligt och det varar bara ett par gånger, men priset på det här verktyget är ganska litet.

Hur man använder: verktyget ska appliceras på torrt hår på ett avstånd av 20 centimeter från rötterna. Håret måste noggrant kammade från razzian. Om agenten är för mörkt hår, var försiktig när du applicerar - det kan fläcka hud och kläder.

Kontraindikationer: kan orsaka allergier och med frekvent användning provar klåda, torr hud och hår.

Kloran torr schampo

Trevlig och naturlig, så långt som möjligt, schampo. Det passar nästan alla, för som han, som den tidigare deltagaren, har alternativ för mörkt hår. Shampoo har en trevlig, diskret arom och underbar åtgärd.

Sammansättning: Absorberande ämnen av naturlig natur - majsstärkelse och risstärkelse. Eteriska oljor och naturliga ingredienser, liksom parfymeringskomposition.

Appliceringsmetod: Använd på torrt hår, spray på ett avstånd av 10-20 centimeter. Om du har tid, vänta en halvtimme eller omedelbart kamma ut beläggningen med en tunn kam.

Batiste Dry Shampoo

Detta är en pionjär bland torra schampon, som under sitt utseende har förvärvat ett stort antal typer och former. Här har du en reseversion för resor, schampo för att lägga till glans och ett medel för mörkt hår och schampo för dullness.

Baptiste är nummer ett varumärke också eftersom det finns tillräckligt med pengar för länge, men det är inte så dyrt. Trevlig ljus förpackning omedelbart slående. Sopa torra schampo från hyllorna direkt. Det är användbart, som för att få smutsigt hår i den gudomliga formen och för voluminösa frisyrer.

Sammansättning: Sammansättningen av absorberande ämnen och natur och kemisk natur - majsstärkelse, butan, alkohol, betain, metylpropanol.

Appliceringsmetod: Applicera på torrt hår, skaka ballongen, håll på ett avstånd av 30 centimeter. Du kan täcka inte bara rötterna, utan även håret själv. Då är det bättre att gå igenom håret med en handduk, kamma en sällsynt kam.

Kontraindikationer: allergier och intolerans mot vissa ämnen.


Det är värt att komma ihåg att använda torr schampo är bättre inte mer än två gånger i veckan. Daglig användning kan orsaka torrhet, klåda, göra håret skört och torrt. Det rekommenderas inte att rengöra beläggningen med en hårtork, det är bättre att använda en kam eller handduk.

De bästa torra schamponerna: TOP-15 produkter

Ta reda på funktionerna i användningen och fördelarna med torra hårschampon. Topp 15 bästa torra schampon för att behålla hårets skönhet.

Det finns fall där det finns en katastrofal tidskort eller det finns ingen möjlighet att städa upp håret. Till exempel, under en lång resa, eller plötsligt stängde av vattnet, men du måste göra dig redo för ett viktigt möte. För sådana fall skapades torrt schampo.

Egenskaper av torrt schampo

Med det vanliga enkla shampooet är bara ett vanligt namn. Tork shampoo är en spray packad, i de flesta fall i en metallflaska med en dispenser. Det ser ut som hårspray. Vid sprayning bildas ett pulver på håret, och i vissa märken finns vitt damm. Det är pulver eller damm som samlar smuts och fett från hårets yta. Och samtidigt som kammar avlägsnas, avlägsnas schampoblod och håret är helt rengjort.

Efter att ha använt torrt schampo ser håret väl preparerat, friskt, förvärvar ytterligare volym och lätt behaglig doft. Den största fördelen med torr schampo är att spara tid och det faktum att det även kan användas under fältförhållanden. Produkten innehåller inte sulfater, men den kan inte appliceras permanent.

Sammansättningen av torr schampo

Beroende på tillverkaren kan torkschampons sammansättning variera något. Huvudkomponenterna i denna kosmetiska produkt är:

 1. Isobutan eller Butan-gaser, varigenom produkten lätt sprutas. De är lättantändliga, men skadar inte håret, så du behöver noga använda torra schampo.
 2. Fragrance - ger produkten en trevlig arom.
 3. Alkoholer - endast de ämnen som är säkra för människors hälsa används. De förstör snabbt mikrober och förhindrar skumning av agenten.
 4. Cetrimoniumklorid - denna komponent underlättar processen att kamma pulver från håret.
 5. Distialydimnium - ger normal sprutning och distribution av hårämnen.
 6. Kumarin är en kristallin substans som har en karakteristisk nöt- eller vaniljaroma, hjälper till att förlänga renhetseffekten, ökar effekten av dofter.

Hur tvättar du håret med torrt schampo?

För korrekt användning av fast schampo borde du följa följande instruktioner:

 1. Avskiljning sker direkt.
 2. Produkten sprutas på hårrötterna. Om du använder pulver är det bättre att applicera en pensel för applicering.
 3. Shampoo gnidade försiktigt in i huden med fingrarna och jämnt fördelade över hela längden av håret.
 4. Steg tillbaka från avståndet med 2 cm och gör en ny.
 5. Upprepa proceduren.
 6. Enligt detta schema bearbetas hela ytan av huvudet.
 7. Efter några minuter (om håret är mycket oljigt, vänta minst 10 minuter), ta av resten av torrschampot med en kam med täta tänder.
 8. Om det vita håret kvarstår på håret, använd en hårtork och sätt på kallt luftläge.

Fördelar och nackdelar med torrt schampo

Detta är ett av de mest populära vårdmedlen, på grund av massan av användbara egenskaper. Men trots de positiva egenskaperna har torr schampo vissa negativa egenskaper. Alla fördelar och nackdelar i tabellen nedan:

Bästa torra hårschampo: recensioner, hur man använder, pris, var man kan köpa

Det finns situationer när det är brådskande att få håret i ordning, men det finns ingen tid för en fullständig tvättprocess. Här kommer till hjälp av en ny pulveriserad kosmetisk produkt - torr schampo.

Inte många vet det, men i sovjetiska tider använde kvinnor ett liknande verktyg. De använde talk och mjöl för att göra håret silkeslen och fräsch. I dag erbjuder kosmetologimarknaden ett brett utbud av torra sprayer. Artikeln presenterar foton, betyg och recensioner av det bästa torra hårschampot. Dessutom kommer vi att berätta:

 • hur man använder en torr spray
 • hur man gör shampoo själv
 • varorna säljs.

innehåll:

Bästa torra hårschampo: TOP 7 betyg, recensioner

Sådana verktyg skiljer sig åt i sammansättning, struktur och typ av tillämpning. Vi hjälper dig att välja det bästa torra hårschampot. Recensioner, som är bättre, egenskaper och annan nödvändig information kommer att berätta för dig nedan.

Vi har sammanställt en lista med sju populära modeller för att underlätta för tjejer att välja. TOP-värdet omfattar följande märken:

Batiste

Håller upp värderingen av Batiste-torrschampo. Konsumentrecensioner om detta märke är bara positiva. Produkten klarar av rengöring och utan vatten.

Verktyget tränger in i hårets inre struktur och absorberar all uppsamlad smuts från insidan. Dessutom syftar hans åtgärder till att ge hår färskhet och volym. Varumärket Batiste är godkänt av kvalificerade specialister och tilldelats många priser.

fördelar

 • Passar alla hårtyper.
 • Transformerar tråkigt och livlöst hår.

brister

Batiste är min första torra spray. Långt tänkt på vilken som är bättre att välja, och stannade vid varumärket Batiste. Verktyget klarar av sin huvuduppgift. Jag tar det till gymmet, för efter träning ser håret smutsigt ut. Men sprayen förbrukas snabbt. Jag köper ständigt på grund av det höga priset

got2b

Ungerskt got2b schampo returnerar snabbt och effektivt hårets friskhet. Verktyget finns i flera olika former. Den första är lämplig för ägarna av svart hår, den andra är designad för blont hår.

fördelar

 • Det bästa priset.
 • Fäster inte fast i håret.

brister

 • Otillfredsställande flakonchik.
 • Kortvarig effekt

Sådant schampo är en mellanliggande lösning, men den bör klara av uppgiften kvalitativt. Jag reser mycket för arbete, och mitt liv är ständigt i transport. För att alltid kunna presenteras använder jag torra medel Schwarzkopf. Det gör smutsigt hår renare, ger dem friskhet, glans och volym. Jag rekommenderar modellen got2b. Hon har en mild lukt och lämnar ingen rester.

SYOSS

Brand Syoss är tredje i rangordningen. Verktyget finns i två former: För hår som är benägna att feta och sprayar för tunt och svagt hår. Shampoo absorberar snabbt i smutsiga krullar.

Sprainsammansättningen innefattar ingredienser som tillsammans ger maximal effekt. Huvudkomponenterna: isobutan, kalkolja, olika hexyler och citronellol.

fördelar

brister

 • Kortvarig effekt.
 • Stark lukt går inte bort förrän du sköljer håret.

Shampoo eliminerar helt hårborttagning, men nettoeffekten varar inte länge. Det är nödvändigt att spruta produkten tre gånger om dagen. Spray har en obehaglig lukt. Det eroderar inte, och för att eliminera det är det nödvändigt att tvätta håret

Dove's innovativa torra spray innehåller grönt teextrakt och silkeprotein. Medel med lätthet döljer en smuts, ett tjockt slag och talg. Dessutom ger schampo hårvolymen. Dove tillverkare lovar sina användare att efter två kranar kommer håret att återgå till friskhet och skönhet.

fördelar

brister

 • Snabbt flöde.
 • På håret kvarstår plack.

Långt valde varumärket, läst många recensioner. Efter en detaljerad studie köpte jag Dove spray. Verktyget är bra i nödsituationer. Självklart rengörs inte som ett vanligt schampo, men ger håret en presentabel utseende. Blandningen är fast i håret och kammade hennes svåra uppgift

Klorane

Farmaceutisk spray Cloran - en av de mest populära torra kosmetiska schamponerna. Verktyget ger en ny look styling, eliminerar fet hår.

Sammansättningen av schampo innefattar naturliga polysackarider och cyklodextriner. Dessa absorberande ämnen är mycket koncentrerade, på grund av att talgkörtlarna regleras. Nettle extrakt lindrar hudirritation och klåda.

fördelar

brister

 • Ett stort antal kemiska komponenter.
 • Beroendeframkallande.

Jag försökte många sprayer. Mest gillade varumärke kloran. Det är den mest effektiva och endast av alla modeller har det en acceptabel lukt. Verktyget är ekonomiskt och en spray varar lång tid. Det viktigaste - shampoo lämnar inte vit pulverlackering

Avon torr spray är universell och lämplig för något hår. Företaget har länge etablerat sig som ett företag som producerar högkvalitativa produkter. Torrkosmetik är inget undantag. Hon har absorberat naturliga ingredienser som har en helande effekt. Sprayen rensar håret, tonar det och berikar det med vitaminer.

fördelar

 • Avlastar snabbt oljig talg.

brister

 • Det har en kumulativ effekt.
 • Frätande lukt.

Två år med Avon. Sparar i många situationer. Jag bär alltid den med mig och använder den om det behövs. Inga brister i effekten av kosmetika avslöjade

Colab

Fullbordar topp 7 bästa varumärket Colab. Sprayen är tillgänglig med olika lukt och kommer att vädja till älskare av både färska anteckningar och söta. Den är förstärkt med ytterligare växtelement. Den sprayade blandningen lyfter genast stylingen och gör håret skiner.

fördelar

brister

 • Orsakar en allergisk reaktion hos vissa.
 • Förbud mot gravida kvinnor.

Ett bra verktyg. Jag använder sällan. Min vän orsakade en allergisk reaktion, men jag hade inte dessa biverkningar.

Tabell: vilket schampo är bäst?

Jämförelse av de presenterade modellerna hjälper dig att välja det verktyg som passar din hårtyp.

Batiste

Hur man använder torrt schampo för hår

Varje produkt på baksidan har instruktioner. De viktigaste stadierna för ansökan för alla märken är likartade.
Vi kommer att berätta i detalj hur man använder torrt hårschampo:

 1. Ursprungligen måste du noggrant kamma håret och lämna inga fina krullar. För att inte fläcka kläder med en torr blandning rekommenderas att täcka axlarna med en handduk före användning.
 2. Därefter måste du skaka flaskan med produkten väl och börja spruta av schampot. Detta görs gradvis över små strängar. Det är viktigt att spruta massan på ett avstånd av tjugo centimeter, för att inte överdriva det.
 3. Vi väntar på fem minuter, under vilken läkemedlet absorberas och börjar agera.
 4. Så snart den är helt absorberad, är det nödvändigt att torka håret med en handduk och kamma den igen.
 5. Återstoden av pulvret rengörs med en hårtork.

Kom ihåg att en torr produkt inte kan ersätta vanlig schampo. Det hjälper bara ut i akutmoment.

Hur man torkar schampo hemma?

Om du tror att ett professionellt verktyg har en extremt hög kostnad, har du möjlighet att laga det själv hemma. Det finns flera aktuella recept för torrt hårschampo:

 1. Det första receptet innehåller naturlig lera. Passar till matlagning i vitt. Tre matskedar av lera blandas med en tesked babypulver och en halv tesked soda. Hemlagad schampo klar. Produkten av dessa ingredienser är lämplig för lätt och färgat hår;
 2. Den andra metoden innefattar majsstärkelse och kosmetisk lera. För att använda produkten på mörkt hår rekommenderas att du lägger till svart lera så att den inte syns. Ingredienserna blandas i lika stora proportioner. Den färdiga massan appliceras som en vanlig torrblandning. Stärkelse sitter inte fast i håret och är lätt kammad ut;
 3. Det senaste receptet innehåller stärkelse och mandel. Korn- eller potatisstärkelse och riven mandel blandas i ett förhållande mellan två och en. Dessutom är det tillåtet att lägga till karamell till receptet för att lägga till smak. Så att den vita färgen på stärkelsen inte sticker ut på håret i mörka nyanser, läggs kakaopulver till det.


Klar masker måste överföras till en slutbehållare och användas om det behövs. Förvarat hemhjälp på ett kallt och torrt rum.

Det finns ett annat recept för effektivt schampo. Till skillnad från ovanstående, lägger det till flytande ingredienser.

 1. I en liten behållare blandas ett glas varmt vatten, 1/4 stärkelse eller majsmjöl, 1/4 kopp vodka.
 2. Olika essentiella oljor med en behaglig lukt läggs till dessa komponenter.
 3. Den färdiga massan appliceras jämnt på håret och bör, efter att ha absorberats, skakas av.

Var kan jag köpa?

För många flickor har torra schampon blivit föremål för daglig användning. De är ganska vanliga och presenteras i de flesta parfymer och kosmetiska butiker.

Förutom de ovanstående butikerna erbjuder apoteket ett stort urval av professionella torra dispensrar. Detta beror på det faktum att de förutom kosmetiska åtgärder också har en helande effekt.

Dry Hair Shampoo - En detaljerad granskning av de bästa produkterna med recensioner

Dry shampoo anses vara en nyhet bland kosmetiska produkter för hårvård. Det visade sig faktiskt för länge sedan, men låg kvalitet gjorde det inte möjligt för detta verktyg att vinna en värdig plats på marknaden för andra hårprodukter. Denna artikel kommer att berätta om funktioner, fördelar, sätt att använda och populära sorter av torra schampon.

Kolla även våra recensioner av de bästa schamponerna för torrt och fet hår.

Vad är torr schampo?

Torrt hårschampo är en pulveriserad produkt som gör att du kan rengöra ditt hår av fett och smuts utan att använda vatten.

Verktyget har flera fördelar:

 • Ger dig möjlighet att uppnå rent hår och volym;
 • Medel är lämplig för användning i oförutsedda situationer när det inte finns tillgång till vatten. Vanligtvis tar torra schampon med dig på långa resor, på semester eller till sjukhuset.
 • Om du använder torra shampoo i små kvantiteter kommer det inte att skada håret.
 • Speciellt bra torrschampo för hår med hög fetthalt. Torrt pulver absorberar perfekt fett från håret, och all smuts avlägsnas lätt när kammar ut resterna.

Tidigare användes detta verktyg sällan på grund av sin minimala kvalitet. Utvecklingen av teknik har gjort det möjligt att förbättra formeln för torr schampo och göra läkemedlet mer effektivt. Som en del av torra schampon finns särskilda ingredienser som kallas adsorbenter (havre, ris eller majsekstrakter). De hjälper till att städa håret och ge hårvolymen.

Förresten användes även pulver för att rensa håret av våra förfäder. Talc eller mjöl applicerades på håret och i närvaro av materiella möjligheter - pulver. Efter att ha hållit en sådan komposition i någon tid på håret, kammade dess återstoder ut med en kam.

Sammansättningen av torra schampon av modern produktion innehåller följande komponenter:

 • Adsorbenter (små partiklar av ris, havre eller majs), som bidrar till snabb absorption av fett och damm från håret;
 • Dofter och dofter, vilket ger håret en god arom;
 • Kosmetisk lera, vilket ger håret en hälsosam glans och stor volym.

Industriproduktionen av torra schampon introducerades först för pressade plattor, som måste slipas i pulver innan de applicerades på håret. Nu görs sådana verktyg endast i form av sprayer eller aerosoler. Anse att sprutning av hårprodukter kommer att vara mer enhetligt och effektivt. Moderna hårda rengöringsmedel har en trevlig arom.

Hur man använder torr schampo?

Inte alla vet hur man använder torrt schampo korrekt. Men det slutliga resultatet beror på rätt ansökan. Så kommer metoden att applicera torr schampo bero på frisättningsformen.

Om verktyget är tillverkat i form av pressade plattor, utförs dess användning enligt följande:

 1. Tryckta plattor säljs i en lufttät plastpåse. Innan du applicerar det på håret är det nödvändigt att krossa i pulver utan att öppna förpackningen.
 2. Vidare appliceras pulvret på håret med massrörelser, jämnt fördelat över hela längden.
 3. Sammansättningen lämnas på håret i ca 5 minuter, under vilken tid små partiklar kommer att kunna absorbera fett och damm från håret.
 4. Med hjälp av en kam eller kam avlägsnas resterande pulver (det är lämpligt att utföra denna procedur på en bred behållare eller ett bad). För att effektivt ta bort pulvret kan du fortfarande gå igenom håret med en handduk.

Torrsprutschampo appliceras på håret i följande ordning:

 1. Sprutburken skakas väl, sedan på ett avstånd av 40 cm från huvudet utförs spray över hela hårets yta;
 2. Då ska verktyget vara jämnt fördelat över hela längden av håret med massagerörelser;
 3. Efter applicering måste du vänta 4 minuter tills shampoopartiklarna absorberar smuts och fett.
 4. Ta bort shampooen med en handduk (om hårlängden är liten) eller kamma hårborsten (om håret är långt).

Torrschampo rekommenderas endast för användning i nödfall (till exempel om du stängde av vattnet eller ljuset, eller du gick på en lång resa).

Som du kan se, orsakar användningen av torr schampo inte problem och låter dig få torrt och rent hår på några minuter. Förresten, när du använder torra schampon är håret mycket bättre staplat än efter tvätt med vatten och vanligt schampo.

Följande video förklarar hur du använder torrt schampo korrekt (med Syoss-märket som exempel):

5 bästa torra schampon

Moderna tillverkare av kosmetika för hårrensning erbjuder konsumenterna en mängd olika torra schampon. Vi listar de mest kända och populära av dem, samt ger feedback på torra schampon.

Syoss torr schampo

Dry Syoss shampoo ger friskhet åt ditt hår utan att använda vatten. Medlen lämnar inte märken på håret efter kamning.

 • Syoss torra schampo finns i sprutform;
 • Appliceras genom att spruta hela hårets yta;
 • Resterna avlägsnas med en hårtork eller handduk;
 • Shampoo gör att du kan eliminera alltför mycket fet hår.

Recensioner av torr shampoo Syoss

Svetlana, 35 år gammal

Effekten av användning av schampo är verkligen, men efter sprutning runt finns ett moln vitt damm. Jag valde det här verktyget eftersom jag ofta reser på affärsresor, och det finns inte alltid tillgång till vatten. På vägen blir håret väldigt smutsigt och fet. På grund av detta känner du dig inte bekväm. Jag såg en annons för syoss torr schampo och beslutade omedelbart att köpa den. Jag försökte det nästa dag. Vad vill du säga? I allmänhet gillade jag effekten, men jag råder alla som köper det för att strikt följa instruktionerna och täcka kläderna med en handduk innan de behandlar huvudet. Av detta betyder kvar på kläderna fula fläckar.

Används torrsyoss shampoo för första gången. I princip är verktyget bekvämt, men det är mycket svårt att rengöra det från hår och kläder. Försökte städa hårtorken - det var praktiskt taget ingen effekt. Jag var tvungen att skaka ut manuellt. Jag tror att torr schampo endast är lämplig för extrema fall.

Victoria, 25 år gammal

Jag behandlar hårvårdsprodukter som annonseras på TV med försiktighet, men jag bestämde mig fortfarande för att köpa syoss torra schampo. Det har en bra effekt på håret, tar bort överflödigt fett och gör håret fluffigt. Jag var nöjd med resultatet.

Batiste Dry Shampoo

Batiste-torrschampo är en utmärkt produkt för rengöring av hår utan vatten. Detta schampo ger hår extra volym och en trevlig arom, vilket gör den ren. Tack vare en speciell formel tränger komponenterna i torr schampo in i håret, absorberar smuts och fett, uppfriskar och rensar håret. Verktyget kännetecknas av användarvänlighet och är till nytta för dig när du besöker gymmet eller utomhusaktiviteter.

Batiste Dry Shampoo är en prisbelönt produkt. Den kan användas för olika typer av hår. Åtgärden av medlen uttrycks i följande:

 • Håret efter applicering av torrt Batiste-schampo blir mjukt och rent, det luktar gott;
 • Eliminerar fet hår utan vatten. Tack vare detta verktyg förvandlas livlöst och tråkigt hår;
 • Gilla för hår av vilken typ som helst;
 • Dry shampoo är ett idealiskt verktyg för aktiva och självförtroende.

Batiste är det perfekta verktyget för aktiva människor som vill se sig attraktiva när som helst. Med hjälp av torr schampo av det här varumärket kan du snabbt eliminera den fula, feta glansen nära hårrötterna. Ett sådant verktyg kommer att hjälpa dig i följande fall:

 • När inte tillräckligt med tid för att tvätta håret med ett vanligt schampo med vatten
 • Om du leder en aktiv livsstil, träna regelbundet.

Efter applicering av ett torrt pulver till håret uppträder absorption av smuts, damm och fett, vilket gör att håret är väl rengjort.

Recensioner av Batiste torr schampo

Batiste är det första torra schampot som jag försökte. Jag vill inte leta efter en ersättare för honom, jag gillade det verkligen. Shampoo med huvudfunktionen klarar sig bra. Hår efter det blir fluffigt och, viktigast av allt, rent. De mjuka komponenterna i produkten orsakar inte allergier på huden. I allmänhet tyckte jag om schamponet, men det har flera nackdelar: 1) det slutar snabbt, även om jag använder det ganska sällan; 2) Batiste-torrschampo har en mycket skarp lukt som är dåligt förvitad; 3) Verktyget är mycket svårt att hitta. Köp det, i grund och botten, bara i nätbutiker.

Evgenika, 37 år gammal

Batiste-torrschampo har valt sig själv på grund av det höga oljiga håret. Jag brukade tvätta mitt hår varje dag, men det hjälpte inte heller mycket. Jag bestämde mig för att använda torr schampo. Jag satte batiste på mitt hår längs skilsmässan, lämnade det i några minuter och kammade det med en hårborste. Som ett resultat av sådana åtgärder blev mitt hår rent och voluminöst, med en trevlig arom. Batist-torrschampo är billigt, men visar utmärkt effekt. Jag använder det nu regelbundet.

Tidigare tänkte jag inte på att köpa ett torrt schampo för hår och ansåg det som ett medel för lata människor. Jag tvättade mitt hår dagligen, oavsett omständigheterna. En gång på platsen för en online kosmetisk butik såg jag en recension om batistverktyget. Köp det omedelbart vågade inte, men tog den här recensionen till noten. Jag fick produkten spontant, men jag använde schampo när jag sov på jobbet, och det fanns ingen tid att tvätta mitt hår. Jag förväntar mig inte ärligt så bra resultat. En trevlig bonus för att rengöra håret var den extra volymen och den behagliga blommiga doften. Naturligtvis rekommenderar jag att du använder detta schampo endast i nödfall, det är bättre att tvätta håret på vanligt sätt.

Dry Dove Shampoo

Dry Dove Shampoo - ett effektivt botemedel för snabbt rengörande hår. Den kan användas för både torrt och fet hår. Den produceras i form av en spray och bidrar till snabb eliminering av oljig glans från håret. Shampoo sprayas på håret i armlängd, kammas ut med en kam. Använd detta verktyg bör inte vara mer än 1 gång per vecka. Kostnaden för schampo är acceptabel även för medelinkomstköpare. Rekommenderas för användning i akuta och oförutsedda situationer. Dry Dove Shampoo orsakar inte betydande hårskador.

Recensioner av Dry Dove Shampoo

Dry Dove Shampoo har fått sig till min mans syster. Jag försökte det på mig själv ett par gånger. Jag vill säga att för fältförhållanden är detta verktyg ganska lämpligt, men effekten är fortfarande mycket sämre än från vanligt schampo. Hår efter appliceringen, men blir renare, men den vanliga ljusheten och luftigheten gör de inte. Dessutom är det inte så lätt att bekämpa botemedlet från håret, det finns fortfarande en vit blomma.

Jag gillade den trevliga lukten av schampo, men jag håller inte med om effektivitet. Det är mycket svårt att kamma ut, men för mörkt hår, som för mig passar det inte alls (vit rester kvarstår). Jag tror att bara blondiner och tjejer med ljusbrunt hår kan vara uppmärksamma på detta verktyg. Ekonomiskt torrt shampoo varumärke Dove kan inte ringas, det slutar mycket snabbt.

Jag är ägare till fettigt hår. Torra schampon - Verklig frälsning för mig. Jag försökte dessa produkter från olika tillverkare, men det bästa var duvschampo. Dess främsta fördelar är bra hårrensning, eliminering av oljig glans, vilket ger hår extra volym (som med professionell styling). Efter applicering av detta schampo, rynker inte håret även under locket.

Oriflame torr schampo

Oriflame dry shampoo presenteras i företagets kataloger i flera olika sorter:

 • Expertbalans. Med denna typ av schampo kan du inte bara rengöra håret utan även hårbotten. Effekten efter användning av produkten upprätthålls i 72 timmar. Kostnaden för detta schampo är ca 200 rubel;
 • Expert maxvolym. Denna version av torrschampo från Oriflame är avsedd för kvinnor och tjejer med tunt hår. De kommer att ge håret mer volym, vilket kommer att pågå under en lång tid (ungefär en dag). Ett sådant schampo är inom intervallet 250-280 rubel;
 • Expert - Skönhet och styrka. Detta torra schampo är lämpligt för skört och livlöst hår. Det kommer tillbaka naturlig hårdhet, gör den attraktiv, ren och voluminös. Priset på denna produkt är ca 240 rubel.

Du kan köpa någon av de angivna typerna av torra schampo på olika sätt. Det bästa alternativet är att köpa katalogen via en personlig konsult. Du kan också beställa via telefon, genom att ringa till Oriflames kontaktcenter.

Recensioner av torra schampo Oriflame

Jag är en ung mamma. Ibland är det inte tillräckligt med tid även för sömn, inte så mycket som för hårvård. Därför blev torrschampo från Oriflame min assistent. Torrt schampo tillåter några minuter att ta med hår i ordning utan att använda vatten. De som har små barn kommer att förstå mig. Särskilt god effekt när du använder produkten för fet hår. I allmänhet glad med shampoo blev han en riktig trollstav för mig.

Vill bara notera att torrschampo från Oriflame är en bra och bekväm uppfinning. Jag gillar inte lukten - väldigt skarp, men försvinner snabbt med bra ventilation av rummet. Jag tar detta schampo med mig på semester eftersom jag måste resa flera dagar på tåget. Självklart kan ett sådant schampo inte jämföras med det vanliga, men för oförutsedda situationer kommer det helt att komma undan. Håret efter appliceringen är tyngre och lättare att stila.

Bogdana, 42 år gammal

Torrschampo Oriflame - ett sätt för amatören. Jag tyckte inte riktigt om det. Håret var blekt och inte glänsande. Kanske gjorde jag det fel, men resultatet var inte nöjd. Jag kommer inte köpa det längre.

Torrt frostigt schampo

Lush Dry Shampoo har visat sig vara det bästa. Det främjar snabb rengöring av hår från smuts och damm, perfekt tonar hårbotten. Användningen av det här verktyget gör att du kan vitaminisera håret, ge en hälsosam glans till locken.

Recensioner av torra schampo Lush

Dry Lush Shampoo kommer alltid till min hjälp i svåra situationer. Jag hade inte tänkt på att köpa den förut, men när jag kom till sjukhuset länge. Här var det användbart för mig. Mitt hår var kort vid den tiden, och därför blev pengarnas bekostnad liten. En ytterligare fördel med det torra schampot av detta märke var citrusens behagliga doft. På sjukhuset brukade han det varannan dag och hans hår var rent. Priset på det här verktyget var lite (390 rubel), och effektiviteten var på en hög nivå. Rekommendera ett sådant schampo till alla som leder en aktiv livsstil och ständigt har en tidsgräns.

Bland fördelarna med torr schampo för hår kan jag notera en liten kostnad och utmärkt borttagning av fett från håret. Jag kommer dock inte att rekommendera det för regelbunden användning. En gång köpte jag det här verktyget och vågade inte prova länge. Efter applicering blev håret renare, men inte längre glans. Detta schampo hjälper till om det inte finns tillgång till vatten, eller inte tillräckligt med tid för en fullständig huvudtvätt. Jag kommer att köpa Lush shampoo hela tiden.

Jag var inte intresserad av torra schampon alls, men en dag fick jag fortfarande köpa den här produkten. Välj varumärket Lush på grund av billighet. Shampoo konsumtion är liten, men effekten är knappast märkbar. Jag har fortfarande hår - en mörk nyans, så de lämnade vit scurf även efter noggrann kamning. I allmänhet tror jag att torrschampo för första gången passar bättre som en spray, inte som ett pulver.

Så, torra schampon blir dina assistenter i oförutsedda fall när du behöver se ditt bästa, och det finns ingen tid eller möjlighet att tvätta ditt hår.Nästa Artikel
Välj ett bra verktyg för torra hårändar: Ner med brytande ändar!