Vitex torr schampo hår rengöring utan vatten


Eftersom jag inte trodde på mirakulös rengöring utan vatten bestämde jag mig för att starta min bekantskap med torra schampo från det mest budgetmässiga alternativet, nämligen från produkten från "Deep Cleansing Course" -serien från Vitex. Jag använder den i ungefär två veckor. Du kan argumentera för att det inte är länge och det är svårt att dra full slutsatser, men jag kommer att försöka avskräcka dig. Först, åtminstone, eftersom min burk torrschampo är nästan tom. Och detta trots att jag inte är ägare till ett ovanligt stort huvud (schampo appliceras bara på rötterna, så hårets längd spelar ingen roll i det här fallet). Tja, låt oss börja med torra schampon gjorda i Vitryssland.

Tillverkare och förpackning

Om du har läst mina recensioner innan, vet du förmodligen redan Belita-Vitex vetenskapliga centrum i Vitryssland. Därför talar jag inte mycket om tillverkaren. Jag bor i Vitryssland och köper ofta inhemska kosmetika. Visst, för det mesta gör det mig ont, men även framgångsrika inköp sker. Det måste sägas att företaget Vitex, som ingår i det vetenskapliga centrumet, utvecklas snabbt, har nya linjer med moderna hårvårdsprodukter. Och kvaliteten, trots sin avlägsnad från världens märken av kosmetika, ökar fortfarande stadigt. Kosmetisk linje för hårvård "Kurs med djuprengöring" uppträdde också nyligen. Den innehåller expressvårdsprodukter för mycket förorenat hår. Detta inkluderar schampo och balsam, en adsorberande mask, och serum, och naturligtvis torra schampo, som vi kommer att diskutera vidare.

Torrt schampo finns i en 200 ml burk. Ballongens yta är matt, så det är väldigt bekväm att hålla den i dina händer. Jag har de flesta frågor om förpackning direkt till sprutan. Det ser ut som en vanlig applikator med vilken alla lacklacker och liknande produkter är utrustade. Men hålet i det är mycket litet och efter att ha använt torrschampo är det ständigt igensatt. Kanske innehåller inte sprayens mycket struktur något för användning av en sådan tät substans. Men behovet efter varje applikation att ta bort applikatorhuvudet och städa det ganska irriterande. Tja, och trots det ganska stora summan av pengar, ja, det spenderas mycket snabbt. Dessutom, eftersom ballongen i början är väldigt lätt i vikt, är det svårt att bestämma hur mycket pengar som finns kvar efter användning.

Struktur och lukt

Vid sprutning ser torr schampo ut som en genomskinlig aerosol, men sätter sig på håret och blir till vitt pulver med mycket små partiklar. Och efter att ha kammade håret sätts dessa partiklar på kläderna och förblir på kammen.

När det gäller smaken är det ganska trevligt, känsligt. Inte söt, utan snarare med färska anteckningar. Och igen känns lukten av pulver tydligt i den. Doften håller på håret länge efter applicering av ett torrt schampo. Tja, nästan till mycket schampo med vanligt schampo. Ännu längre är denna lukt i rummet där produkten används. Det är förmodligen varför tillverkaren rekommenderar att produkten sprutas i välventilerade utrymmen.

Tillämpning och effekt

Naturligtvis är inskriptionerna på förpackningen lovande. Torr schampo hjälper till att rengöra och smutsiga rötter, och volymen ger, och jämnhet med silkiness kommer att återvända. Men i praktiken är allt inte så rosigt...

Som jag sa blir mitt hår oljigt mycket snabbt. Jag måste tvätta dem varje dag. Torka schampo som används på andra dagen efter att ha tvättat hår. Det bör sprutas på hårrötterna på kort avstånd. Du får inte ta för nära, eftersom rötterna bara blir våta, men rengöringseffekten minskar avsevärt. Efter sprutning av schampo bör håret masseras och kammas sedan noga ut de små delarna av rengöringskammen. Jag följde strikt instruktionerna. Men för det första var inskriptionen på burken, som inte andas in, väldigt ansträngd. Tja, hur kan du inte andas in det ämne som du sprayar inomhus? Du kommer inte börja använda den på gatan eller på ett öppet fönsterblad, särskilt under en kall årstid. Naturligtvis hände ingenting med mig, men jag tänkte ständigt på hur jag inte inhalerar detta schampo.

Sprayburet är ganska självhäftande, så det är lätt att applicera det på rötterna. Ämnet går lätt där det behövs. Vid korrekt applicering finns det ingen fuktighet på håret. Borstning av torrt schampo ut ur ditt hår är också lätt. Jag brukade brukade använda en kam med många små borstar för detta ändamål. Fortfarande, kamma med tänder så att du inte kan få det.

Efter kammar hår ser verkligen ut uppdaterad. Fettinnehållet hos rötterna för en tid försvinner. Men jag vill än en gång betona på tiden och mycket kort. Om jag använder torrt schampo istället för vanlig hårtvätt på morgonen, har jag ett smutsigt huvud för middag. Och den upprepade användningen av det här verktyget har nästan ingen effekt.

Efter torr schampo ser håret renare ut, men det blir matt och torrt i utseende. Det finns ingen glans alls. När det gäller den extra volymen, så kanske jag håller med om det. Håret lyftes faktiskt på rötterna. Men denna effekt går fort. Dessutom rengörs bara hårrödorna med torrt schampo, och i längd och på spetsarna återstår allt som det var. Om du flätar håret och det är viktigt för dig att rötterna är färska, kanske det här verktyget kan hjälpa dig ut en stund. Men om du har en frisyrmodell, så är det osannolikt att ett torrt schampo från "Deep Cleansing Course" -serien passar dig.

Sammanfattningsvis vill jag säga att jag inte ångrar att jag försökte torra schampo från Viteks. Jag kommer dock inte att köpa det här verktyget längre. Ännu mer är det också osannolikt att torra schampon från andra företag riskerar att försöka. Ändå kommer det traditionella schampot inte att ersätta någon lösning.

Belita-Vitex Dry Shampoo Deep Cleansing Hair Deep Cleansing Course - recension

Torka shampoohår rengöring utan vatten - bara en kort "puff" förblir

"Dry shampoo hair cleansing without water" från linjen "Deep Hair Cleansing Course" förvärvades när hon gick på en 2-veckors vandring bort från civilisationen. Eftersom sprayen är tillräckligt volymmässig, var jag tvungen att lämna den hemma. Men nyligen försökte jag detsamma. På vintern blir håret snabbt oljigt, för ofta känns det inte som att du tvättar, och du måste se och känna dig frisk. Det var användbart spray "Torka shampoo håret rengöring utan vatten."

Ingredienser: etanol, risstärkelse, parfymkomposition, Cymbopogon Citratus-olja (citrongräs), PEG-40 hydrogenerad ricinolja, butylfenylmetylpropionell, citronellol, geraniol, hexylcinnamyl, linalolol.

Tillverkaren lovar det torra schampot:

· Tar bort överskott av fett från hårrötter och hårbotten

· Returnerar snabbt en känsla av friskhet, renlighet och komfort.

· Ger extra volym

· Längre perioderna mellan att tvätta håret

· Gör håret silkeslen

Huvudsyftet med torr schampo - för att återställa håret till friskhet, för att få det att bli tvättat (tillverkarens första två uttalanden). Jag kommer att säga att denna uppgift inte klarar 100%. Spetsarna fluffade verkligen upp, men mina rötter var feta, och de stannade så, oavsett hur mycket spray jag applicerade på mig själv. Lukten från håret var trevlig, som liknar den som kvarstår efter frisörsalongen, men utsikten lämnade fortfarande mycket att önska. Så, fettet tar inte helt bort, känslan av friskhet, renlighet och mer komfort bringar inte.

Volymen av torr schampo gav bara hårets tips, på rötterna i vilken volym som helst. Efter att ha applicerat ett torrt schampo ville jag omedelbart tvätta mitt hår för riktigt, så jag tog inte mindre frekvent shampooing.

Det faktum att håret blev mer silkesligt märkte jag inte heller.

Och det sista strået var arbetssprayen av dålig kvalitet "Torka shampoo håret utan vatten". Månadspray låg utan användning, och därefter stannade han helt nedtryckt. Spray gav inte sprayen, som var vid inköpstillfället, och gjorde en kort "zilch". Med den här typen av arbete kan du inte tvätta huvudet. Jag använder det inte längre.

Belita - Vitex Dry shampoo hår rengöring utan vatten

beskrivning

Torr schampo hår rengöring utan vatten:

Rekommendera att köpa 534 kunder.

Tillagd i önskelistan 396 gånger.

Recensioner om Dry Shampoo Hair Cleansing utan vatten:

Vi hade ingen kärlek vid första anblicken med detta schampo))) Jag förstod inte riktigt populariteten hos dessa schampon. Om det appliceras på håret är det uppfriskande - ja, men inte för länge. I rättvisa är detta vin inte specifikt denna schampo, men i allmänhet alla torra schampon.
Som en nödsituation, för att få håret till det gudomliga i ett par timmar, rekommenderar jag

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För fettigt hår För oljiga rötter Uppfriskande hår Rensande hår Från feta rötter

Flickor, ett viktigt ögonblick. Om du har slutat arbetsspray (det kan hända även efter första gången) måste den avlägsnas och hällas i varmt vatten i ett glas, lämna en stund, skölj väl och blåsa dina munhål (se till att luften kommer ur hålen). Det hände mig med detta schampo, kasta inte det ut. Det hände.

Jag bekräftar egenskaperna:
För feta rötter

Detta torra schampo kom fram till mig, det finns ingen vit blom på blont hår, på sommaren blev det generellt sparat när mitt huvud snabbt blev tjockt. I princip en bra ersättning för dyra torra schampon! Med jämna mellanrum tar jag det, tillräckligt i 4 veckor.

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För hårvolymen Förfriskande hår Rengöring hår

Torrschampo från denna serie orsakade mig en storm av motstridiga känslor. Jag har redan haft en liknande från samma serie innan. Han jobbade mycket sämre, så jag ångrar att han också sätter 4 (Namnet på detta schampo är naturligtvis patetiskt och motsvarar inte helt innehållet. Tillräckligt användande av applikationer för 10. Verkligen hjälpt till att göra håret renare (och inte rent), förmodligen med 3 6/7 applicering. Vid alla andra tillfällen, när det sprutades, fanns det någon form av våt substans, snarare som en mjuk hårspray, snarare än ett torrt schampo. Men ibland hoppade vita flingor i klumpar. Den föregående shampoo fungerade exakt på samma sätt, bara värre, även om det verkar. m, du kan ta det bara med tanke på den begränsade budgeten.

Jag bekräftar egenskaperna:
För volymen av hår Uppfriskande hår

Schampoarbetare. dvs Riktigt hår ser rent ut. Väl kammad ut - och det kommer ingen vit blomning.

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För oljiga rötter Hårförfriskning

bra express shampoo. när man inte kan tvätta sitt huvud, eller en oväntad händelse dras, då är det bara en frälsning!

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För fettigt hår För hårvolymen För feta rötter Uppfriskande hår Från feta rötter För jämnhet

Väl distribuerad. Bra lukt. Men konsumeras snabbt

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fetthet För fettigt hår För hårvolymen För oljiga rötter Mjukt hår Uppfriskande hår Rensande hår Från feta rötter För jämnhet

Älskar den här produkten. Här kom min andra flaska. Under lång tid har jag nog. Jag använder sällan sådana medel, jag ska lära mig att tvätta mitt hår, men som ett medel är verktyget bara bra. Väl kammad ut, det luktar gott, ger mega volym och gör huvudet rent. För dagen dristigt huvudet i ordningen) Sprutaren fungerar bra

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fetthalt För hårvolymen Uppfriskande hår

Super schampo! Om du snabbt behövde gå någonstans, och du hade inte tid att tvätta ditt hår - det här är det medel du behöver! Det är väl sprutat, lämnar inte märken på håret (jag har brunt hår), det lägger till extra volym (på grund av denna punkt kan jag till och med lägga den på ett rent huvud).

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fetthet För hårvolymen För oljiga rötter Uppfriskande hår Från feta rötter

Det skulle vara 10 stjärnor, skulle lägga allt! Shampoo är bra! Köpt, förlita sig på lokala recensioner och inte förlorade. Absolut ingenting annat än Baptiste-håret är rent, voluminöst! Jag kommer att beställa mer och mer!

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För fettigt hår För hårvolymen Förfriskande hår Rengöring av hår Från feta rötter

Ett gott torrt schampo, som verkligen uppfriskar håret lite, sprutpistolen, till skillnad från andra produkter, är inte igensatt. Har förvärvat andra balonchik

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fet hår Uppfriskande hår Rengöring

Shampoo är bra, väljaren tycker om den efter att ha använts, men den största minus som förstör hela intrycket om produkten är sprutan som blivit täppt efter den andra användningen (nu är det omöjligt att använda det, jag var tvungen att kemiskt och använda sprutan från en annan agent men det är fortfarande huvudvärk, Köp inte det längre

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fetthalt För hårvolymen Uppfriskande hår

Jag gillade schamponet. Självklart är jag själv en anhängare av renhet och skönhet, så det är bättre att tvätta håret på vanligt sätt, men när det bara är tillräckligt med tid och det inte ens finns en ledig minut att ta med håret i ordning, tvätta och ha tid att lägga sig, så är denna schampo en riktig hitta! Perfekt för långa resor, till exempel på tåget. Så i vardagen är det nödvändigt och effektivt! Det viktigaste är att tydligt komma ihåg att det här verktyget ska appliceras i extrema fall och inte för att det bara är för lat för att tvätta håret. Eftersom det är uppenbart att man inte bör förvänta sig en naturlig komposition från ett torrt schampo, är det här vildkemi. Tillverkaren döljer inte det, och då är valet vårt. Efter att ha applicerat håret kommer de naturligtvis inte att skina med kristallklarhet, som efter normalt bad, men schampo skapar en kosmetisk effekt av volymen, som bara kan vara på rent hår, tar bort överflödigt fett från hårrötterna, rötterna ser mycket bättre ut. Omedelbart kände en känsla av friskhet och komfort. Det viktigaste är att inte överdriva det, i så fall är kvantiteten inte så viktig. Håret absorberar så mycket spray som möjligt, och resten kommer att förbli som damm eller mjöl på håret. Jag sprayar sidorna och sidans överkant och kammar sedan mitt hår. Om du behöver en större volym, är det bättre att kasta tillbaka huvudet. Vanligtvis är denna effekt tillräcklig för en dag, men jag tror att den här tiden kommer att räcka för att avsluta saker och göra huvudet))) Du behöver inte mer, i alla fall vill du tvätta håret helt. Ja, och gå med en blandning på huvudet behöver inte längre. När det gäller sprutan har jag det bra, sprutan är bekväm. Som vanligt börjar jag läsa recensionerna efter ansökan))) De skriver att nästan hälften av användarna har en sprutflaska bruten eller igensatt. Jag har använt den 3 gånger hittills, allt är i ordning, låt oss se vad som händer nästa men det verkar inte finnas några tips om det))) I processen att applicera varken kli, allergi eller obehag kände jag inte att det var också ett stort plus. Lukten är trevlig. Sammanfattningsvis kan vi säga följande: Shampoo uppfyller alla sina löften. Med rätt användning kommer det att hjälpa till i den här situationen. Priset är också mycket rimligt. Jag tror att ett sådant verktyg borde vara i kosmetikväskan hos varje kvinna, oavsett ålder)))

Jag bekräftar egenskaperna:
Mot fethet För fettigt hår För hårvolymen För oljiga rötter Uppfriskande hår Från feta rötter

Köpt för skoj, ja, för jämförelse med Baptisten. Självklart undrar detta torra schampo dig inte och kommer inte att ge ditt hår ett nytt tvättat utseende, men för att uppdatera huvudet i en halv dag är det enkelt! Trevlig arom avbryter inte din parfym. Det fanns inga problem med dispensern. Vitt damm på mitt mörka hår lämnar inte. Det är ganska rimligt pris. För brådskande användning - det mesta! Jag råder!

Jag bekräftar egenskaperna:
För hårvolymen Uppfriskande hår Rengöring Håret från feta rötter

Jag gillade det. Jag brukar använda den på andra eller tredje dagen efter en full hårtvätt, speciellt på vintern. Detta är min trollstav - en trollstav! På mitt mörka hår lämnar inga vita märken (även om du överdriver det), det fanns inga problem med sprutan, som andra tjejer (tvärtom spruter den mycket fint och blir inte igensatt som andra torra schampon). Lukten är helt acceptabel. Priset är mycket trevligt. Men jag känner inte av torra schampon 100% rent hår.

Jag bekräftar egenskaperna:
För feta rötter

Torka shampoo håret rengöring utan vatten

Returnerar friskhet mot hår

Ger extra volym

Torka schampo är ett oumbärligt expressverktyg, med vilket du kan placera ditt huvud i ordning på några minuter, rengör håret från föroreningar och ge dem extra volym utan att tvätta håret. De aktiva ingredienserna absorberar försiktigt överflödigt fett, ger friskhet och ger en subtil, behaglig arom. Dry shampoo hjälper inte bara att städa håret utan även huden, så att du kan tvätta håret mindre ofta med vanligt schampo.

· Tar bort överskott av fett från hårrötter och hårbotten

· Returnerar snabbt en känsla av friskhet, renlighet och komfort.

Torka schampo. Hur rengör du ditt hår snabbt utan vatten och handdukar?

Hur rengör du snabbt och lägger håret i ordning, när det finns några minuter kvar innan du lämnar huset? Hur man fräschar stilen före ett datum eller en fest med vänner, när du tillbringade hela dagen på kontoret eller flög i flera timmar på ett plan. Eller har du plötsligt stängt av hetvattnet i huset. Eller du är i bilen och du behöver omedelbart uppdatera stilen före mötet. I alla dessa situationer är torr schampo det första botemedlet.

Vad är torra schampon?

Sådana medel är spray (spray) eller ett rör av pulver som inte sprayas. Aerosol (spray) - det här verktyget sprutas på hårbotten och håret på avstånd från ett avstånd på 20-30 cm och åldras i 1-2 minuter, då kan du börja styling. Om det finns ett överflöd av medel, tas de bort med en handduk, servett, skakar fingrar eller försvinner när man kammar hår. Ett rör av pulverschampo som inte sprutas, lika lätt att använda. Detta verktyg appliceras från röret genom att skaka i samma avskiljningar. När du har avslutat appliceringen, kammat och avlägsnat det överlägsna schampot från håret, kan du börja styling.

Effekt av användning.

Med torr schampo kan du snabbt ge ditt hår ett perfekt utseende. Att rengöra och uppdatera styling från överdriven fet sekretion av talgkörtlar, för att ge en behaglig frisk arom till ditt hår på några minuter. Den största fördelen och innovationen av detta verktyg är möjligheten att använda utan vatten och handdukar hemma, på kontoret, var som helst, när det inte finns någon tid att springa till en skönhetssalong eller tvätta ditt hår hemma.

Sammansättningen av torra schampon innehåller naturliga ingredienser: grönt te, bergamot, apelsinskal extrakt, ris mjöl, talk. Vattenfria rengöringsmedel är lämpliga för alla hår och hårbottentyper. På grund av dess sammansättning orsakar inte allergier och väger inte håret.

Med hjälp av denna lösning mellan vanlig shampooing garanterar du dig själv felfri, rent, mjukt, friskt och elastiskt hår alltid.

Oftast kan det här verktyget hittas i väska av en affärskvinna, idrottare, modell, kändis eller tjej som värdesätter sin skönhet och skönheten i hennes hår, vars tid är målad varje minut. Och allt tack vare snabb och bekväm användning och effektiva resultat.

Mina favoriter var Rene Furterer Naturia och Alterna Anti-aging Dry Shampoo. Uppriktigt sagt, det här är mina två favorit hårvårdslinjer. Jag älskar dem för kvalitet, naturliga ingredienser och utmärkt effekt. Båda varumärkena har länge bevisat sig på marknaden för tjänster som medicinska, naturliga och lyxiga. Jag träffade Rene Furterer när jag arbetade i skönhetssalongen Jacques Dessange, det var en rad remedier. Alterna dök upp i Ryssland lite senare och fick genast sina fans. Vill bara notera att endast utvalda skönhetssalonger har råd att arbeta med dessa linjer. Men till glädje av fans av dessa linjer kan du köpa dem i fri försäljning och onlinebutiker.

Sammansättningen av fonderna från Rene Furterer omfattar ris och majspulver, lera, eteriska oljor av basilika och mynta. Lämplig för daglig användning och alla typer av hår, ph-neutral.

Alternas sammansättning innefattar kaviarekstrakt, enzymer, vitamin C, talk och mineraler. Det är också möjligt att använda dagligen.

Torka shampoo håret rengöring utan vatten

Returnerar friskhet mot hår

Ger extra volym

Torka schampo är ett oumbärligt expressverktyg, med vilket du kan placera ditt huvud i ordning på några minuter, rengör håret från föroreningar och ge dem extra volym utan att tvätta håret. De aktiva ingredienserna absorberar försiktigt överflödigt fett, ger friskhet och ger en subtil, behaglig arom. Dry shampoo hjälper inte bara att städa håret utan även huden, så att du kan tvätta håret mindre ofta med vanligt schampo.

· Tar bort överskott av fett från hårrötter och hårbotten

· Returnerar snabbt en känsla av friskhet, renlighet och komfort.

· Ger extra volym

· Längre perioderna mellan att tvätta håret

· Gör håret silkeslen

Volym: 200 ml
Tillverkare: Vitryssland, "Vitex"

Recensioner (7)

Vill du lämna en recension? Registrera bara.

Viteks Deep Cleansing Course Dry Shampoo för rengöring av hår utan vatten 200ml

Det ger håret en friskhet och ger extra volym. Torkschampo är ett oumbärligt expressmedium, med vilket du kan placera ditt huvud i ordning på några minuter, rengör orenhetens hår och ge dem extra volym utan att tvätta håret. De aktiva ingredienserna absorberar försiktigt överflödigt fett, ger friskhet och ger en subtil, behaglig arom. Dry shampoo hjälper till att rengöra inte bara håret utan också huden, så att du kan tvätta håret mindre ofta med vanligt schampo.

Applicering: skaka flaskan väl, spray shampooen på rötterna av torrt hår från ett avstånd på 15-20cm, massage, försiktigt kamma. Var noga med att skaka i 20 minuter. Om ballongen slutar spruta, ta bort sprutan och skölj under varmt vatten.

Torka shampoo håret rengöring utan vatten, 200 ml

Automatisk hjälp

Torka shampoo håret rengöring utan vatten, 200 ml

beskrivning

Returnerar friskhet mot hår

Ger extra volym

Torka schampo är ett oumbärligt expressverktyg, med vilket du kan placera ditt huvud i ordning på några minuter, rengör håret från föroreningar och ge dem extra volym utan att tvätta håret. De aktiva ingredienserna absorberar försiktigt överflödigt fett, ger friskhet och ger en subtil, behaglig arom. Dry shampoo hjälper inte bara att städa håret utan även huden, så att du kan tvätta håret mindre ofta med vanligt schampo.

· Tar bort överskott av fett från hårrötter och hårbotten

· Returnerar snabbt en känsla av friskhet, renlighet och komfort.

Oljigt hår - Torka shampoohår rengöring utan vatten

Utnämning: Alla typer av hår

Returnerar friskhet mot hår

Ger extra volym

Torka schampo är ett oumbärligt expressverktyg, med vilket du kan placera ditt huvud i ordning på några minuter, rengör håret från föroreningar och ge dem extra volym utan att tvätta håret. De aktiva ingredienserna absorberar försiktigt överflödigt fett, ger friskhet och ger en subtil, behaglig arom. Dry shampoo hjälper inte bara att städa håret utan även huden, så att du kan tvätta håret mindre ofta med vanligt schampo.

  • Tar bort överskottsfett från hår och hårbotten
  • Returnerar snabbt en känsla av friskhet, renhet och komfort.
  • Ger extra volym
  • Längre perioderna mellan att tvätta håret
  • Gör hår silkeslen

Ingredienser: etanol, risstärkelse, parfymkomposition, Cymbopogon Citratus-olja (citrongräs), PEG-40 hydrogenerad ricinolja, butylfenylmetylpropionell, citronellol, geraniol, hexylcinnamyl, linalolol.

Skriv en recension

Ditt namn:

Din feedback:

Varning: HTML stöds inte! Använd vanlig text.

Betyg: Dåligt Bra

Ange koden som visas på bilden:Nästa Artikel
Varför kliar ditt huvud? 10 huvudorsaker