Mask Sulsen Anti-Acne


Sulsena Anti-Acne från läkemedelsbolaget Amalgam är en universal kosmetisk produkt avsedd att effektivt bekämpa akne och akne. På grund av sin speciellt utvalda, balanserade komposition, tar masken helt bort akne och eliminerar orsakerna till akne. Med korrekt användning av Sulsen hjälper Anti-Acne att bli av med synliga spår av akne också.

Maskinsammansättningen

De härdande egenskaperna hos en kosmetisk produkt tillhandahålls genom sin unika sammansättning, vilken innefattar en speciell mineraladsorbent under en svavelförening som kallas selendisulfid. Denna innovativa komponent absorberar effektivt överskott av talg och normaliserar talgkörtlarna.

Kosmetiska innehåller följande komponenter:

 • selendisulfid;
 • salicylsyra;
 • Bisabolol är ett naturligt kamillextrakt.

Dessutom innehåller Sulsen Cosmetic Mask salicylsyra, som torkar inflammerad hud, vilket gör dem mycket renare och fräschare. Dessutom har salicylsyra uttalade antiseptiska och baktericidala egenskaper, som perfekt kombineras med verkan av selendisulfid och kamillextrakt.

Terapeutisk effekt av kosmetika

Kosmetisk mask Sulsena Anti-acne är utformad för att bekämpa akne, liksom några andra defekter i epidermis.

De viktigaste positiva egenskaperna hos läkemedlet:

 1. Det har en seboregulatorisk effekt, normaliserar talgkörtlarna, eliminerar överskott av talg.
 2. Förhindrar vidare spridning och reproduktion av bakterier och mikrober.
 3. Eliminerar förhållanden som bidrar till den vidare utvecklingen av akne.
 4. Accelererar hudförnyelsen, eliminerar döda hudpartiklar av epidermis.
 5. Det kan användas både för behandling och för förebyggande av akne.

Med systematisk användning av kosmetiska produkter blir ansiktets hud idealisk jämn, mjuk och elastisk, försvinner akne och utslag, vilket gör det möjligt för en person att bli av med de försummade faserna av akne.

VIKTIGT! Mask Sulsena Anti-acne har en lätt, viktlös struktur, tack vare vilken den kan användas omedelbart före applicering av smink. Efter applicering av vårdgivaren på huden förblir inte en klibbig film.

Mask applikationsmetod

Instruktionen till den populära lösningen betonar att Sulsen Anti-Acne-masken appliceras endast på ansiktet som tidigare rengjorts, torkas med en servett eller handduk.

Grundläggande regler för användning av läkemedlet för akne:

 • anti-inflammatorisk mask appliceras på renad hud med ett tunt, jämnt lager;
 • Det rekommenderas att applicera biverkningen på platserna för inflammation och akne med ett tjockare, tätt skikt;
 • För att masken ska rensa epidermis från utslag, efter applicering rekommenderas att lämna den i 20-25 minuter.
 • Rester av kosmetika ska tvättas av med mycket varmt vatten från huden;
 • Det sista skedet sköljer huden med kallt vatten.

Det mest täta skiktet av det vårdande läkemedlet rekommenderas att appliceras på huden i den så kallade T-zonen, eftersom det är här att de mest talgkörtlarna är koncentrerade.

VIKTIGT! Beroende på svårighetsgraden av akne kan masken för problemhud Sulsen användas från 1 till 3 gånger under veckan. Det rekommenderas inte att använda denna produkt oftare, eftersom det kan leda till ökad torrhet i huden.

Kontraindikationer och biverkningar

Som tillverkaren påpekar i instruktionerna för ett populärt läkemedel, har Sulsen Anti-Acne-masken inga kontraindikationer och kan användas i alla åldrar och för alla hudtyper.

Om rodnad är märkbar på huden efter appliceringen av läkemedlet är utslag eller en person orolig för klåda, detta kan indikera en individuell intolerans av de aktiva komponenterna som utgör den kosmetiska produkten.

VIKTIGT! Vid applicering av Sulsen-masken är det mycket viktigt att säkerställa att läkemedlet inte på något sätt kommer på ögonslimhinnan. Om detta inträffade ska ögonen tvättas med rikliga mängder rinnande vatten.

På videon om drogen Sulsen

Innan du använder ett rengöringsmedel rekommenderas att du först rådgör med en hudläkare, eftersom en specialist i vissa fall kan välja en annan kosmetisk produkt med en liknande handlingsprincip.

Mask Sulsen Anti-Acne

Att fortsätta att behålla ett attraktivt utseende är ganska svårt. Idag finns det många hudvårdsprodukter, men inte alla ger de önskade resultaten.

För att klara av akne kan du använda speciella produkter. En av dem är Sulsen anti-acne-masken.

Som ett led i det här verktyget finns det många aktiva ingredienser som avsevärt förbättrar hudens hälsa.

Mask action

Sammansättningen av Sulsen-masken är baserad på en svavelförening - selendisulfid. Detta ämne är en produkt av kemisk teknik. På grund av de unika egenskaperna är det möjligt att få sådana effekter:

 1. Seboreguliruyuschee action - verktyget återställer talgkörtlarna. Som en följd förbättras förnyelsen av stratum corneum.
 2. Bakteriostatisk effekt - produkten reglerar mängden och minskar aktiviteten hos bakteriella mikroorganismer som leder till akne. Tack vare användningen av en mask är det möjligt att klara av en miljö som är gynnsam för reproduktion av aktiv mikroflora.
 3. Keratolytisk verkan - läkemedlet bidrar till att exfoliera det döda skiktet i epitelet. Tack vare användningen är det möjligt att förhindra blockering av talgkörtlar, bildandet av komedoner och utseendet av akne.

Aktiva ingredienser

Amalgam Sulsen anti-acne ansiktsmask innehåller ett mineral adsorbent kallat Rona Flair.

På grund av närvaron av denna ingrediens är det möjligt att försiktigt och försiktigt absorbera överskott av talg, men det överdriver inte huden.

Användningen av denna produkt gör ansiktet mer friskt och friskt. Verktyget har unika adsorberande egenskaper som inte provar hudavverkning och utseende av rynkor.

Närvaron av salicylsyra i kombination med selendisulfid ger effektiv desinfektion av huden. Med hjälp av dessa komponenter är det möjligt att tona, rengöra och uppdatera dermis.

Kompositionen ger hudens lättnad och hjälper till att klara av effekterna av akne - för att minska spåren av akne och svarta hudar.

Bisabolol är ett effektivt antiinflammatoriskt medel, vilket erhålls från naturlig kamille. Närvaron av denna ingrediens i masken ger uttalade antibakteriella och regenererande egenskaper. Denna komponent har också en immunmodulerande effekt.

Masken klarar framgångsrikt med inflammation, utlöser återställandet av de drabbade cellerna i dermis, gör ärr och ärr mindre märkbara.

Tack vare dess tillämpning är det möjligt att erhålla inte bara en läkande, men också en profylaktisk effekt. Med detta verktyg är det möjligt att reglera lipidbalansen i huden och återföra den till normalt.

Masken har en ljus konsistens och är väldigt bekväm att använda. Det är möjligt att jämnt fördela det över huden och inte oroa sig för att produkten kommer att flöda eller samlas in i klumpar. Dessutom tvättas kompositionen lätt och orsakar inte en känsla av åtdragning av huden.

Applikationsfunktioner

Instruktionerna för masken Sulsen anti-acne rekommenderar att man applicerar ett tunt lager av kompositionen på rengjord hud. I det här fallet kan problemområden täckas mer tätt.

Det rekommenderas att lämna produkten i 20 minuter, skölj sedan grundligt med varmt vatten. Vid slutet av förfarandet är det att tvätta med kallt vatten.

Användningsfrekvensen för kompositionen beror på problemet. Så, för att eliminera akne och akne botemedel rekommenderas att använda 2-3 gånger i veckan.

För att klara det ökade fettinnehållet i dermis appliceras masken 1-2 gånger i veckan.

Säkerhetsåtgärder

Vid applicering betyder det viktigt att det inte faller i ögonen. Om detta händer, skölj med rikligt med rinnande vatten. Kompositionen rekommenderas att förvaras utom räckhåll för barn.

Kontraindikationer för användningen av masken identifierades inte. Det framkallar inte biverkningar, och kan därför användas av alla människor. Ett undantag är förekomsten av individuell intolerans mot komponenterna i produkten.

Mask Sulsen klarar perfekt med akne, gör huden mer frisk och vacker. För att få önskat resultat måste du följa instruktionerna för användning tydligt.

I närvaro av individuell intolerans eller utseendet på allergysymtom måste användningen av föreningen överges.

Sulsena ansiktsmask

På grund av sin balanserade komposition eliminerar SULSENA®-masken effektivt akne och orsakerna till bildandet, korrigerar akne effekter och har en långvarig anti-akneffekt.

På grund av den balanserade kompositionen eliminerar masken SULSENA ® effektivt akne och orsakerna till dess bildning, korrigerar lätt effekterna av akne, har en långvarig anti-akneeffekt.

sida

Soultz

Information

andra

åtgärder

21 poster

FÖR ALLA LÄGENHETER (FOLKENS LÄKEMEDEL)

■ Det har visat sig att ilska kan bli maligna tumörer. Därför ackumulerar du inte förolämpningar i dig själv, men förlåt och släpp ut.
Väl avlägsnar känslan av vrede av den så kallade "dolphinsskrik", Visa helt... som av natur är begåvade småbarn. Har du märkt hur barn snubblar? Två korta andetag och ett långt andetag. Kommer du ihåg? Detta är själva "delfinens gråta". Sådana gråter "löser upp" förolämpningen, tills hon satte sig djupt i det undermedvetna.

■ Med polyper i livmodern. I september samlades skott av grangrenar i kokande vatten (st. L. av krossat råmaterial per kopp kokande vatten) och drick en halv kopp te istället för te.

■ Om ditt tandkött blöder, fukta gasväxter i en alkoholintinktur av celandine och applicera applikationer på tandköttet.

■ Kasta inte den fibrösa delen av pumpan, gör den komprimerad på klackarna, och de blir smidiga och ömma.

■ För högt blodtryck, ateroskleros, 50 g jordgubbar, häll 200 ml kokande vatten, lämna i 2 timmar och drick 50 ml 3-4 gånger om dagen.

■ Smörj det drabbade området med mandarinjuice för att bli av med svampen på fingrarna och naglarna.

■ Det finns inget botemedel mot ålderdom, men du kan fylla på din kropp med anti-aging hormoner. Studien visade att hukning och belastningen på benen ökar den naturliga produktionen av ungdomshormonet. En ökning av hormonet återspeglas i ökad humör och ger fysiska fördelar.

■ Det rekommenderas att hälla trofiska sår med ett pulver av torkade näsblad.

■ Läkare har bestämt att en person är mest utsatt för en hypertensiv kris på kvällen. Att ta mediciner i en timme eller två innan en eventuell försämring kan undvikas.

■ När tromboflebit före sänggåendet, gör varma fotbad i infusionen av torkade örter.

■ Vid diabetes är det bra att dricka tomatjuice. Det främjar normal metabolism och tar bort slagg och gifter från kroppen.

■ Castorolja tar bort vårtor, papillom, mol, bruna fläckar. Smörj flera gånger om dagen.

■ Om hjärtat är skräp, drick 6-7 koppar grönt te dagligen. Det innehåller ämnen som förhindrar bildandet av blodproppar, vilket minskar risken för hjärtinfarkt.

■ En liten del av alla nötter som ätas dagligen hjälper till att minska blodkolesterolnivåerna.

■ Gnugga tandköttet med havsalt en gång om dagen. De kommer att sluta blöda, och rötterna på tänderna kommer att härda.

Innan du använder något preparat, remsor eller behandlingsmetod, bör du rådgöra med behandlingsdoktorn!
______________
Glöm inte att prenumerera på vår tidning - Låt oss vara hälsosamma!

Sulsena ansiktsmask

SULSENA® anti-acne-masken är en universell hemvårdsprodukt för problematisk och fet hud i ansikte och kropp, benägen för akne och akne.
SULSEN® anti-acne-masken är baserad på en svavelförening, selendisulfid (SeS2). Selen disulfid är en produkt av fin kemisk teknik, vars unika egenskaper ger tredubbla anti-akne åtgärder:

Seboreguliruyuschee - normaliserar talgkörtlarna, och som ett resultat reglerar processen för förnyelse av cellerna i hudens stratum corneum.
Bakteriostatisk - reglerar antalet och minskar aktiviteten hos bakterier Propionibacterium Acnes, förstör miljön som bidrar till deras överdrivna reproduktion.
Keratolytic - normaliserar exfoliering av döda epidermis celler, förhindrar obstruktion av talgkörtlar, bildandet av komedoner och utvecklingen av akne.

Åtgärder av aktiva komponenter:

Rona Flair® mineral adsorbent absorberar försiktigt och noggrant överskott av talg (sebum) utan att överdriva huden, har en uttalad avgiftningseffekt, rengör och stramar porerna, ger huden ett friskt och friskt utseende. Det har unika adsorberande egenskaper som inte leder till hudsvettning och rynkbildning.
Salicylsyra i kombination med selendisulfid desinficerar effektivt och toner, rensar och uppdaterar, mjukar hudens mikroavlastning, hjälper till att eliminera effekterna av akne: minska spår och rodnad efter akne och akne.
Bisabolol är en effektiv antiinflammatorisk komponent härledd från naturlig kamille, en produkt med hög renhet och aktivitet. Som en del av masken finns antibakteriella, regenererande och immunmodulerande effekter. Perfekt lindrar inflammation, stimulerar regenerering av skadade hudceller, gör ärr och ärr mindre märkbara och har en terapeutisk och profylaktisk effekt. Bidrar till reglering av hudlipidbalans och tar med den till den fysiologiska normen.

Masken har en delikat konsistens och är bekväm att använda: Den är jämnt fördelad, den flödar inte, bildar inte klumpar, spänner inte huden, tvättas lätt, det luktar gott.

Applicering: Applicera en mask på rengjort ansikte och / eller kropp med ett tunt lager. På problemområdena i huden (T-zonen och området för lokalisering av akne och akne) sätter en mask mer tätt lager. Låt i 20 minuter sköljas noggrant med varmt rinnande vatten. Efter sköljning av huden med kallt vatten.

Resultatet: ren, hälsosam, mjukare hud utan akne, pormaskar och oljig glans.

Amalgam Sulsen Anti-Acne Mask

Ett vackert och rent ansikte är drömmen om varje tjej, men för att uppnå detta ibland krävs det mycket arbete. När allt kommer omkring är det ofta en pimple som bildas på huden, blackheads, svarta fläckar som förstör utseendet och orsakar mycket besvär.

Men för närvarande utvecklas en hel del produkter som kan få huden att ordna på kort tid, eliminera alla obehagliga skador och förbättra hudens färg. En av dessa är Sulsen anti-acne-masken. Detta verktyg innehåller en hög aktiv nivå som har en positiv effekt på hudens struktur.

struktur

Sammansättningen - Sulsen mask anti-acne, är ett mineral adsorbent, även kallat Rona Flair. På grund av det faktum att kompositionen innehåller detta element, visar det sig att det har en mild effekt på huden, allt överskott av talg absorberas, men det överdriver inte.

Produkten har också en kombination av salicylsyra och selendisulfid. Dessa element har en desinfektionseffekt på huden. De rensar dermis, gör det friskt och friskt.

Var uppmärksam! Salicylsyra och selendisulfid komplementar varandra och förbättrar åtgärderna för alla komponenter. När du använder det här verktyget kommer det att vara möjligt att märka efter den första appliceringen av anpassningen av hudavlastningen, liksom fullständig eliminering av alla obehagliga effekter av akne, nämligen eliminering av alla spår efter akne och akne.

Masken innehåller bisabolol. Den är gjord av naturlig kamille. På grund av innehållet i detta element har medlet en stark antiinflammatorisk effekt. Dessutom har bisabolol starka antibakteriella och regenerativa effekter. Dessutom har den en immunmodulerande effekt på hela kroppen.

Vilken åtgärd har

På grund av att basen av verktyget Sulsen anti-acne-mask är en svavelförenad selendisulfid, har den en omfattande effekt och hjälper till att snabbt eliminera olika skador.

Dessutom finns det andra element i kompositionen som förstärker handlingarna av varandra. Av denna anledning, med regelbunden användning av masken, finns en snabb återhämtning av huden, dess återhämtning och eliminering av alla tecken på akne, akne, svarta fläckar.

Dessutom har verktyget följande positiva effekter:

 • har en hög seborréeffekt. Detta säkerställer snabb återhämtning av talgkörtlarna, liksom förbättrar förnyelsen av stratum corneum;
 • har en bakteriostatisk effekt. När man använder en mask, regleras och minskas antalet bakterier som orsakar akne, akne och akne. Denna egenskap gör att du snabbt kan undertrycka den miljö som är mest gynnsam för aktiv reproduktion av bakteriell mikroflora;
 • på grund av det faktum att läkemedlet har en keratolytisk effekt, är det en snabb exfoliering av epithelets döda skikt. Denna egenskap hjälper till att förhindra bildandet av sebaceous körtel blockering, liksom bildandet av komedoner och akne lesioner.

fördelar

Innan du använder Sulsen en anti-acne-mask för att eliminera akne, akne och andra hudskador är det absolut nödvändigt att du noggrant studerar alla positiva egenskaper hos produkten, särskilt det finns många av dem:

 1. Med regelbunden användning blir ansiktets hud mjuk, smidig och elastisk, lösheten försvinner, oegentligheter försvinner;
 2. Klarar även med starka inflammatoriska processer. Av detta skäl kan detta verktyg användas för att eliminera allvarligt inflammerad akne med närvaron av purulenta innehåll.
 3. Det börjar återhämtningsprocessen för de drabbade cellerna i dermis, på grund av detta elimineras alla ärr efter akne, blackheads;
 4. Vid applicering av en mask är det möjligt att erhålla inte bara en läkande, men också en profylaktisk effekt. Av denna anledning kan läkemedlet appliceras inte bara för att behandla akne, men också för att förbättra hudfärgen, för att ge den en frisk och hälsosam utseende.
 5. Med hjälp av verktyget kan du justera hudens lipidbalans och återgå till det normala.
 6. Maskens struktur har en ljus konsistens som, när den appliceras, inte spridas, sprids inte, bildar inte klumpar.
 7. Efter applicering kan kompositionen lätt tvättas bort, det finns ingen känsla av åtdragning.

Hur man ansöker

Innan du börjar använda verktyget Sulsen anti-acne-mask, var noga med att noggrant studera instruktionerna. Det är viktigt att applicera det korrekt. Den positiva effekten av detta läkemedel beror på den.

Vid applicering rekommenderas att följa följande rekommendationer:

 • Innan appliceringen påbörjas bör ansiktshuden rengöras, sköljas och torkas med en handduk.
 • Masken appliceras som ett tunt lager över hela ytan av ansiktets hud. På problemområdena kan appliceras mer täta skikt;
 • Efter applicering rekommenderas agenten att lämna i ca 20 minuter så att den är väl blöt i huden;
 • sedan tvättas kompositionen med varmt vatten, det är nödvändigt att skölja av mycket väl så att inga rester kvarstår på ytan av huden;
 • Slutligen skölj ansiktet med kallt vatten.

Användningsfrekvensen för detta verktyg beror på vilken typ av skada som helst. Instruktionerna indikerar att för att eliminera akne rekommenderas akneutslagsmask att appliceras minst 2-3 gånger om 7 dagar.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Kontraindikationer för detta verktyg anges inte i instruktionerna. Av den anledningen kan den användas av alla. Biverkningar när det används inte förekommer, ett undantag kan bara vara närvaro av individuell intolerans.

Det är viktigt! Om det plötsligt var en allergi eller symptom på individuell intolerans mot komponenterna, då är det värt att vägra att använda detta verktyg. Det är bäst att konsultera en läkare i dessa fall.

Vid applicering bör kompositionen vara försiktig så att den inte faller i ögonen. Om detta inte kunde undvikas, är det nödvändigt att tvätta ögonen ordentligt med varmt vatten. Detta läkemedel bör förvaras utom räckhåll för barn.

Det viktigaste vid tillämpningen av detta verktyg är att strikt följa instruktionerna, då kommer den positiva effekten att komma omedelbart efter den första applikationen. Alla akne akne, svarta fläckar försvinner helt, huden blir frisk, frisk, elastisk.

Det är tillrådligt att rådgöra med en skönhetssalong innan du använder masken, han kommer att rekommendera rätt användning och kan utse ytterligare vårdprodukter.

Anti-Acne Sulsen Mask

Under huden är hårfolliklar. Från dem spira hår som tränger in i ytan av huden. Sebaceous körtlar producera talg. Det penetrerar folliklarna genom håraxeln till huden. I dessa ögonblick utvecklas akne. Med en ökad mängd fett som produceras visas proppar, täpper porerna på huden. Dessa pluggar kallas akne.

De kan se ut som:

 • svarta prickar;
 • vita stötar när kork inuti porerna.

Acne utveckling

Med bildandet av pluggar av hudfett stängde utväg. Därför måste han ackumulera nära follikeln. I ett sådant slutet utrymme, där det hela tiden matas, utvecklas en infektion. Bakterier från huden inuti follikeln i denna miljö multipliceras snabbt. Inflammatorisk process utvecklas.

Utseendet av en icke-pitted formation kallas en papule. Detta är inget annat än en röd bump. Det kan försvinna efter ett tag. Men oftast omvandlas sådana inflammationer till pustler eller klassisk purulent akne. I vissa former av akne, cyster, knölar förekommer. De ser ut som förstorade och smärtsamma papules.

Acne och dess behandling

Behandlingen av akne är densamma för tonåringar och vuxna. För kvinnor, använd ytterligare terapi med hormonella preventivmedel.

Eftersom de inflammatoriska elementen är olika, och behandlingen i olika fall har sina egna egenskaper. Så vi måste överväga när det finns:

 • några ålar
 • vissa akne, som kan vara pustler eller papiller,
 • båda relaterade till blandad form
 • knölar eller cystor.

Behandlingsperioden för denna sjukdom är ganska lång. Om akne är beständigt, tar det ungefär fyra månader. För en standard kurs är sex veckor tillräckligt.

Effektiva produkter för att återhämta huden

Företag som utvecklar ansikts- och kroppsvårdsprodukter skapar effektiva produkter som säljs till överkomliga priser. En grundlig studie av hudsjukdomar har lett till frisläppandet av moderna produkter för behandling av akne, med möjlighet att förvärva dem utan recept.

Till exempel är en utmärkt produkt sulsen anti-acne-masken. Det är användbart för att ta hand om problemskinn. Använd masken ska vara efter att ha läst de instruktioner som är bifogade.

Denna produkt innehåller en dermatologisk komponent som kallas selendisulfid. Det bidrar till reglering av talgkörtlarna, vilket minskar utsöndringen av fett och minskar aktiviteten hos bakterier som orsakar akne.

Den beskrivna sulsen anti-acne masken torkar väl och renar huden. Var och en av komponenterna i detta verktyg gör sitt jobb. Mineraler ger huden en hälsosam utseende. Bisabolol lindrar inflammation. Salicylsyratoner och uppfriskar huden.

Anti-acne ansiktsmasker

För kombination och fet hud, utsatt för utslag, där det finns förstorade porer, svarta fläckar och komedoner, är Sulsen anti-acne-masken lämplig. Det minskar talgproduktionen till den önskade nivån, minskar inflammationen och undertrycker bakteriens vitala aktivitet på epidermis. Masken har denna effekt på grund av närvaron i kompositionen av billiga men effektiva komponenter baserade på mineraler och potenta syror. Verktyget har ett minimibud för användning och är godkänt för att användas av de flesta personer med problemskinn.

Sammansättning och verkan

De två huvudkomponenterna i sammansättningen av läkemedlet "Sulsen" - mineral adsorbent-selendisulfid eller helt enkelt svavel och salicylsyra. De förbättrar handlingarna av varandra och ger maximal effekt när de utsätts för huden. Också närvarande i masken:

 • glycerol;
 • glycerylstearat;
 • parfym;
 • citronsyra;
 • bisabolol;
 • propylparaben;
 • cetearylalkohol;
 • butylparaben;
 • BP-sampolymer;
 • etylparaben;
 • isobutylparaben;
 • isopropylmyristat;
 • trilauratfosfat.

Det kan användas för behandling av ansiktssjukdomar och för förebyggande.

Verktyget bekämpar akne, akne och märken efter dem.

Förutom den huvudsakliga effekten på inflammation på huden, reducerar verktyget storleken på porerna, gör ärr och fläckar från akne redan mindre synliga. Anti-acne-masken har en vit färg och en något skarp lukt på grund av innehållet av adsorbenter i den. Ingredienser betyder att ha en sådan effekt som:

 • antibakteriella;
 • rengöring;
 • protivoseboreynoe;
 • blekning;
 • keratolytiska;
 • antiinflammatoriska;
 • regenererande;
 • podsushivayuschee;
 • tonic;
 • reglera lipidbalans.
Tillbaka till innehållsförteckningen

Hur ansöker du?

Det är nödvändigt att använda ansiktsmask på tidigare rengjord hud. Applicera "Sulsen" ett tunt lager helt på hela epidermis. På problemområdena med utslag eller ärr lägger ett större lager än de intakta delarna. Efter 20 minuter avlägsnas produkten noggrant med varmt vatten och sköljs sedan med kallt vatten - detta är nödvändigt för att stänga de porer som just har blivit rengjorda.

Som en terapi används masken varannan dag.

För dem som är engagerade i att behandla huden med akne och akne är användningsfrekvensen för läkemedlet "Sulsen" upp till 3 gånger i veckan, du kan använda den som förebyggande åtgärd upp till 2 gånger om 7 dagar. Varaktigheten av användningen av en anti-akne mask av tillverkaren är inte reglerad, den används vanligtvis tills fullständig försvinnande av inflammationer och utslag.

Säkerhetsåtgärder

Om efter att du använt masken började huden att försämras, är det nödvändigt att överge användningen och kontakta en specialist. Om du känner en stark brännande känsla i ansiktet, är det nödvändigt att tvätta produkten, även om tiden för att ta bort masken ännu inte har kommit. För drogen tillåts endast en svag förbränning, som passerar 2 minuter efter appliceringen.

Salicylsyra och svavel kan orsaka brännskador på slemhinnorna, så vid användning av produkten "Sulsen" är det nödvändigt att undvika kontakt med ögon, mun eller näsa. Om detta händer, skölj ytan noggrant med varmt vatten och om nödvändigt (när den brinnande känslan och rodnad inte stannar länge), besök en läkare. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd inte inuti. Förvara bort från eld.

Biverkningar

Kontraindikationer mot användning av "Sulsena" anti-akne tillverkare har inte identifierats.

I allmänhet tolereras verktyget väl och orsakar inga biverkningar. Men om du överstiger användningsnormerna är det möjligt att känna torrhet och täthet i huden. Det rekommenderas inte att använda produkten om det finns en allergi mot dess beståndsdelar, liksom för hud som är torr. Gravida kvinnor kan applicera masken efter att ha hört en läkare.

Soultz. Drogbehandling för mjäll. Shampoo, pasta, olja för huvudet. Verkningsmekanismen. Instruktioner för användning av läkemedlet, indikationer, kontraindikationer, effektivitet, priser och recensioner

Vanliga frågor

Webbplatsen ger bakgrundsinformation. Tillräcklig diagnos och behandling av sjukdomen är möjliga under övervakning av en samvetsgranskad läkare.

Mjölk är ett av de vanligaste kosmetiska problemen hos befolkningen. Enligt statistiken hade varje andra person ett sådant hårproblem vid en viss period av sitt liv. Mjölk är en patologi som är en mild form av seborrheisk dermatit (inflammation i huden som utvecklas på grund av överdriven produktion av talg vid talgkörtlarna i huden) och kännetecknas av utseendet av genomskinliga vita vågar på hårets hår. Mjölk sker vanligtvis på bakgrund av seborré (en hudsjukdom där det finns ökad utsöndring av talg). Hon (mjäll) följs ofta av klåda och rodnad i hårbotten.

Läkemedlet sulsena är ett terapeutiskt kosmetiskt verktyg utformat för att bekämpa mjäll och seborré i hårbotten. Detta läkemedel finns i olika former - i form av schampo, pasta, olja, grädde. De två första formerna används för att behandla och förhindra mjäll. Olja och grädde är avsedda för helt olika ändamål. De används för att återställa och stärka håret, stimulera tillväxten, ge dem lydnad, glans, elasticitet och pomp.

Hudens struktur i hårbotten, hårrötterna och körtlarna

Hårbotten bildas av flera lager av vävnad. Dess mest ytliga skikt är epidermis, som består av flera lager av levande och döda epitelceller. Strax under är det dermis. Den innehåller många bindvävsfibrer (kollagen, elastik, etc.). Det lägsta skiktet i huden är hypodermis eller subkutant fett.

Hårbotten innehåller ett stort antal långa hår, liksom svett och talgkörtlar. Den senare utsöndrar ständigt sebum, som har bakteriedödande aktivitet (det vill säga förmågan att döda mikrober) mot olika skadliga bakterier. Dessutom är hemligheten hos talgkörtlarna nödvändiga för epidermis och håret själv som ett naturligt smörjmedel.

Hårbotten består av följande lager:

 • epidermis;
 • dermis;
 • hypodermis (subkutant fett).

epidermis

Epidermis är det yttersta skiktet i hårbotten. Han består i sin tur av flera fler lager av platta celler, som gradvis genomgår keratiniseringsprocessen (bildning av skalor). Det översta lagret av epidermis är det basala skiktet som gränsar till dermis. I detta skikt sker födelsen av nya basala celler i epidermis (keratinocyter), vars totala massa i hela epidermis är ca 85%.

Precis ovanför basalskiktet är ytterligare 3 lager av epidermis (prickigt, granulärt, kåt), smidigt sammanfogning med varandra. I dessa lager mognar och syntetiserar keratinocyter speciella proteiner (involucrin, keratolinin, keratin, etc.), som gradvis rör sig uppåt till ytan av epidermis. I de övre skikten (granulärt och kåt) förstörs keratinocyter, och de blir till kåta vågor (som ofta kan ses med vanliga hudskalningar).

I epidermisbasalskiktet är inte bara keratinocyter. Där kan man också hitta melanocyter (pigmentceller som syntetiserar pigmentet - melanin), Merkel-kroppar, Langerhans-celler. Mänsklig hårfärg beror på vilken typ av melanin som syntetiseras i melanocyter. Det finns bara två av dessa typer - eumelanin och pheomelanin. Den första typen ger håret mörka nyanser - från brunt till svart. Om melanocyterna i huden i hårbotten producerar pheomelanin, är håret hos sådana människor ljusare (gul eller röd).

Merkels Taurus refererar till hudmekanoreceptorer som tar emot och överför taktila känslor till hjärnanalysatorer. Langerhansceller är involverade i celldelning av epidermis och spelar också en roll i kroppens immunförsvar.

dermis

Dermis är nästa skikt av hud. Från epidermis separeras den av dess basalskikt med källarmembran intill den. I det dermala skiktet finns ytliga (papillära) och djupa (retikulära) skikt. Det papillära skiktet har en stöttig struktur (i form av papiller som skjuter ut i epidermis). Därför liknar linjen mellan epidermis och dermis i den längsgående delen av huden en vågliknande kurva.

Det papillära skiktet består av lös bindväv, rik på bindväv (kollagen, retikulär, elastisk) och celler (fibroblaster, mastceller, makrofager etc.). Detta lager innehåller ett stort antal kärl som levererar inte bara dermis, men också hela epidermis. Även här är ett koncentrerat stort antal ytliga nervändar.

Nedan är dermis papillärskikt nästa lager - nätet. Den är representerad av grov och tät bindväv, som huvudsakligen innefattar buntar av kollagen och elastiska fibrer, som är ganska nära sammanflätade. Detta skikt ger huden mekanisk stabilitet. Under hela hårets hårbotten finns talgkörtlar och svettkörtlar och hårrötter lokaliserade i detta skikt.

Sebaceous körtlar ligger lite högre än svetten. I de flesta fall kan de identifieras nära hårrötterna i gränsområdet mellan papillär- och retikulär dermis, medan svettkörtlarna vanligen lokaliseras i själva retikulärskiktet. Det bör noteras att det inte finns någon tydligt definierad kant mellan retikulär och papillär dermis.

Hårrotet är den intradermala delen av håret, som sträcker sig från det retikala skiktet av dermis till ytan av epidermis. I sällsynta fall kan den nedre delen av hårrotet nå hypodermis (subkutant fett). Den extrakutana delen av håret kallas håraxeln. Övergångsstället för hårrotet till dess kärna är hårtrattet - ett urtag på ytan av epidermis.

Inuti huden är hårets rötter klädda i epitelmembran - hårpåsar. Väskor med hårrötter kallas hårsäckar. Den del av dermis som omger varje av dessa folliklar kallas hårpåsen (eller dermal vagina).

Varje hår i huvudet har sin rot, i sin nedre del, har en förlängning - hårfollikeln. Den består av epithelialmatrisceller som är direkt involverade i utveckling och tillväxt av hårbotten. När de prolifererar bildar hårfollikelns celler hjärnan, kortikala substansen i håret och deras nagelband. Hjärnämnet är den innersta delen av håret, kortikalen - mellanliggande, och nagelbandet - yttre. Hårkärnorna har samma strukturella lager som hårrötterna.

Medulla består av epitelceller placerade ovanpå varandra i form av myntkolumner. Dessa celler innehåller pigmentmelanin och olika inklusioner (t ex trikogalin-korn). Före hårtrattet är keratiniseringsprocesser i medulla mycket långsamma. Ovanför det är de märkbart förbättrade.

Den kortikala substansen består av kåta vågar, som i huvudsak är dödceller av medulla, avvisas till periferin i processen med dess tillväxt. Dessa skalor innehåller melanin, keratin och gasbubblor inuti. Från tjockleken på cortex beror på elasticitet och styrka av hår på huvudet. Hårkutiklet representeras av kornade vågar som överlappar varandra i form av bältros. Vågen är rika på hårt keratin, men saknar melaninpigmentet. Kutiklet ger håret glans, silkighet och mjukhet.

Näringsämnen hårlampan tar emot papillens kärl. Den senare är en del av bindväv, utrustad med ett stort antal kärl och sträcker sig från botten till hårfollikelns botten.

Musklerna som lyfter håret är fästa vid huvudets hårs rötter. Varje muskel av detta slag är inget annat än en bunt av glattmuskelceller som går i snedriktning och högst fäst vid dermis papillära lager och från botten till hårets rot (till dess hårpåse). Mellan hårroten och levatormuskeln är talgkörtlarna alltid placerade (från 1 till 3 stycken), vars excretionskanaler öppnar sig i hårtratten. Genom dessa kanaler kommer sebum som produceras av celler i talgkörtlarna (sebocyter) in i hårbotten.

Svettkörtlarna, till skillnad från talgkörtlarna, brukar inte vara förknippade med en hårtratt. Deras utsöndringskanaler, som passerar genom dermis och epidermis, bildar svettporer på dess yta, genom vilken strängt utsöndras svett.

hypodermis

Orsaker till mjäll

Mjölk är ett patologiskt tillstånd där små flingor av vit eller vitgul färg förekommer i hårbotten och på håret. De bildas som en följd av deras överdrivna detachement från ytan av stratum corneum i hudens epidermis. Den främsta orsaken till mjäll anses vara en signifikant ökning av aktiviteten hos svamparna i släktet Malassezia (furfur, globosa, restricta), som normalt finns på ytan av epidermis i hårbotten. Dessa svampar matar på talg, som produceras av talgkörtlarna i hårbotten.
Det bör noteras att släktet Malassezia brukade kallas Pityrosporum (Pityrosporum oval). Detta namn kan ofta hittas i anvisningarna för olika anti-mjällmedel.

I vissa situationer kan utsöndringen av talg störas och det kommer att släppas mycket mer än vanligt, vilket kommer att bli en gynnsam odlingsplats för ett stort antal svampar av släktet Malassezia. När de växer och reproduceras utsöndrar dessa svampar giftiga substanser till ytan av huden som orsakar skador på dess ytskikt, vilket medför inflammation i den. Under dessa processer sker aktiv avlägsnande av de horniga skalorna från ytan av epidermis och bildandet av nya i den. Sådan avlägsnande är en defensiv reaktion av organismen, som genom en sådan ökad separation av vågar försöker på alla sätt att kasta bort irriterande, vilket är svampen med sina toxiner.

Sålunda är hypersekretion (ökad utsöndring) av talg i kombination med aktiveringen av en svampinfektion på ytan av hårbotten huvudmekanismerna vid vilka mjäll bildas på den.

Hypersekretion (ökad utsöndring) av talg kan orsakas av flera orsaker. Dess första orsak är patientens genetiska predisposition till denna process. Den andra orsaken till seborré (hypersekretion av talg) kan vara olika hormonella störningar i kroppen (till exempel en ökad androgenhalt i blodet) hos en patient. Den tredje orsaken till ökningen av talgproduktionen är ett brott mot att nervsystemet fungerar ordentligt, vilket reglerar dess bildning och utsöndring.

Olika former av yttre och inre predisponeringsfaktorer som bidrar till bildandet spelar också en viss roll vid utseende av mjäll på huvudet. Externa faktorer inkluderar frekvent traumatisering av hårbalkens ytbeläggning (till exempel med hård hårtorkning med hår hårtork, hårfärg etc.), stress, rökning, fastande, medicinering (glukokortikoider, androgener etc.), bristande överensstämmelse med personlig hygien, Konstant bär av huvudbonad (till exempel under den kalla årstiden).

Interna predisponeringsfaktorer för mjäll är:

 • reducerad immunitet (för HIV-infektion, helminthic invasions);
 • gastrointestinala sjukdomar (hepatit, pankreatit, kolit, enterit etc.);
 • patologier i centrala nervsystemet (schizofreni, Parkinsons sjukdom, epilepsi, etc.);
 • olika avitaminos.

Man måste komma ihåg att mjäll kan förekomma i hårdare hudpatologier i hårbotten, såsom psoriasis, eksem, herpes, etc.. Skräp är den enklaste formen av seborrheisk dermatit (inflammation i huden).

Verkningsmekanismen för läkemedlet Sulsen

Den huvudsakliga aktiva komponenten i läkemedlet sulsen (i schampo och pasta) är selendisulfid, som för det mesta bestämmer sina medicinska egenskaper. Selen disulfid ingår inte i sulsenolja (såväl som sulsen stimulin kräm). Denna komponent har en uttalad fungicidal effekt mot svampar, vilket orsakar mjäll i hårbotten. Mekanismen för denna åtgärd är associerad med införlivandet av selendisulfidmolekyler i cellväggen av skadliga svampar, vilket stör deras normala utveckling, tillväxt och leder till deras snabba död.

Dessutom har selendisulfid även cytostatiska och keratolytiska egenskaper. Den första egenskapen (cytostatisk) är att när detta ämne träffar epidermisytan, blockerar den den överdrivna bildningen av nya epidermala celler och sebocyter (celler i talgkörtlarna) och bidrar därmed till den normala förnyelsen av hudceller och sänker sebumsekretionen. Den keratolytiska effekten av selendisulfid består i att mjukna och lösa upp hudens våta vågor (det vill säga dess ytskikt). Detta bidrar till snabb avlägsnande av mjäll från ytan av hårbotten och håret.

På grund av dessa tre egenskaper (fungicidal, cytostatisk och keratolytisk), sänker sulmens beredning avsevärt bildandet av mjäll, blockerar sebumsekretion och tar bort redan befintlig mjäll från hårbotten. Detta tyder på att läkemedlet sulsen är ett effektivt antidandruffmedel.

Den huvudsakliga formen av frisättning av läkemedlet Sulsen

Sulsenpreparat framställs i fyra grundläggande former (schampo, olja, pasta, krämstimuler). Var och en av formulären innehåller olika kemiska komponenter (bensylalkohol, salicylsyra, citronsyra, propylenglykol, natriumlauretsulfat, glyceryloleat, glycerylstearat, etc.), vilka har vissa egenskaper. Exempelvis behövs glyceryloleat, glycerylstearat som emulgeringsmedel, det vill säga medel som kombinerar olika inkompatibla komponenter i ett sulfospreparat, natriumlauretsulfat är ett tvättmedel som gör det möjligt att tvätta bort olika föroreningar från huvudets yta. Innehållet av aktiv substans (selendisulfid) i dem (i schampo och pasta) är densamma och är ungefär 1 - 2%.

Olja och grädde sulsen, i motsats till schampo och pasta, består av andra aktiva substanser (minkolja, eteriska oljor av geranium och lavendel, keratin, cyklometon, panthenol, kamomillblomsextrakt etc.) som inte har antifungal verkan, så de (olja och grädde) kan inte användas för behandling och förebyggande av mjäll.

Sulsenberedning finns i följande former:

 • sulsena schampo;
 • sulsenförstärkt olja;
 • sulsenpasta;
 • Sulsen cream stimuli för hår.

Amalgam Sulsen Anti-Acne Mask

Ett vackert och rent ansikte är drömmen om varje tjej, men för att uppnå detta ibland krävs det mycket arbete. När allt kommer omkring är det ofta en pimple som bildas på huden, blackheads, svarta fläckar som förstör utseendet och orsakar mycket besvär.

Men för närvarande utvecklas en hel del produkter som kan få huden att ordna på kort tid, eliminera alla obehagliga skador och förbättra hudens färg. En av dessa är Sulsen anti-acne-masken. Detta verktyg innehåller en hög aktiv nivå som har en positiv effekt på hudens struktur.

struktur

Sammansättningen - Sulsen mask anti-acne, är ett mineral adsorbent, även kallat Rona Flair. På grund av det faktum att kompositionen innehåller detta element, visar det sig att det har en mild effekt på huden, allt överskott av talg absorberas, men det överdriver inte.

Produkten har också en kombination av salicylsyra och selendisulfid. Dessa element har en desinfektionseffekt på huden. De rensar dermis, gör det friskt och friskt.

Var uppmärksam! Salicylsyra och selendisulfid komplementar varandra och förbättrar åtgärderna för alla komponenter. När du använder det här verktyget kommer det att vara möjligt att märka efter den första appliceringen av anpassningen av hudavlastningen, liksom fullständig eliminering av alla obehagliga effekter av akne, nämligen eliminering av alla spår efter akne och akne.

Masken innehåller bisabolol. Den är gjord av naturlig kamille. På grund av innehållet i detta element har medlet en stark antiinflammatorisk effekt. Dessutom har bisabolol starka antibakteriella och regenerativa effekter. Dessutom har den en immunmodulerande effekt på hela kroppen.

Vilken åtgärd har

På grund av att basen av verktyget Sulsen anti-acne-mask är en svavelförenad selendisulfid, har den en omfattande effekt och hjälper till att snabbt eliminera olika skador.

Dessutom finns det andra element i kompositionen som förstärker handlingarna av varandra. Av denna anledning, med regelbunden användning av masken, finns en snabb återhämtning av huden, dess återhämtning och eliminering av alla tecken på akne, akne, svarta fläckar.

Dessutom har verktyget följande positiva effekter:

 • har en hög seborréeffekt. Detta säkerställer snabb återhämtning av talgkörtlarna, liksom förbättrar förnyelsen av stratum corneum;
 • har en bakteriostatisk effekt. När man använder en mask, regleras och minskas antalet bakterier som orsakar akne, akne och akne. Denna egenskap gör att du snabbt kan undertrycka den miljö som är mest gynnsam för aktiv reproduktion av bakteriell mikroflora;
 • på grund av det faktum att läkemedlet har en keratolytisk effekt, är det en snabb exfoliering av epithelets döda skikt. Denna egenskap hjälper till att förhindra bildandet av sebaceous körtel blockering, liksom bildandet av komedoner och akne lesioner.

fördelar

Innan du använder Sulsen en anti-acne-mask för att eliminera akne, akne och andra hudskador är det absolut nödvändigt att du noggrant studerar alla positiva egenskaper hos produkten, särskilt det finns många av dem:

 1. Med regelbunden användning blir ansiktets hud mjuk, smidig och elastisk, lösheten försvinner, oegentligheter försvinner;
 2. Klarar även med starka inflammatoriska processer. Av detta skäl kan detta verktyg användas för att eliminera allvarligt inflammerad akne med närvaron av purulenta innehåll.
 3. Det börjar återhämtningsprocessen för de drabbade cellerna i dermis, på grund av detta elimineras alla ärr efter akne, blackheads;
 4. Vid applicering av en mask är det möjligt att erhålla inte bara en läkande, men också en profylaktisk effekt. Av denna anledning kan läkemedlet appliceras inte bara för att behandla akne, men också för att förbättra hudfärgen, för att ge den en frisk och hälsosam utseende.
 5. Med hjälp av verktyget kan du justera hudens lipidbalans och återgå till det normala.
 6. Maskens struktur har en ljus konsistens som, när den appliceras, inte spridas, sprids inte, bildar inte klumpar.
 7. Efter applicering kan kompositionen lätt tvättas bort, det finns ingen känsla av åtdragning.

Hur man ansöker

Innan du börjar använda verktyget Sulsen anti-acne-mask, var noga med att noggrant studera instruktionerna. Det är viktigt att applicera det korrekt. Den positiva effekten av detta läkemedel beror på den.

Vid applicering rekommenderas att följa följande rekommendationer:

 • Innan appliceringen påbörjas bör ansiktshuden rengöras, sköljas och torkas med en handduk.
 • Masken appliceras som ett tunt lager över hela ytan av ansiktets hud. På problemområdena kan appliceras mer täta skikt;
 • Efter applicering rekommenderas agenten att lämna i ca 20 minuter så att den är väl blöt i huden;
 • sedan tvättas kompositionen med varmt vatten, det är nödvändigt att skölja av mycket väl så att inga rester kvarstår på ytan av huden;
 • Slutligen skölj ansiktet med kallt vatten.

Användningsfrekvensen för detta verktyg beror på vilken typ av skada som helst. Instruktionerna indikerar att för att eliminera akne rekommenderas akneutslagsmask att appliceras minst 2-3 gånger om 7 dagar.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Kontraindikationer för detta verktyg anges inte i instruktionerna. Av den anledningen kan den användas av alla. Biverkningar när det används inte förekommer, ett undantag kan bara vara närvaro av individuell intolerans.

Det är viktigt! Om det plötsligt var en allergi eller symptom på individuell intolerans mot komponenterna, då är det värt att vägra att använda detta verktyg. Det är bäst att konsultera en läkare i dessa fall.

Vid applicering bör kompositionen vara försiktig så att den inte faller i ögonen. Om detta inte kunde undvikas, är det nödvändigt att tvätta ögonen ordentligt med varmt vatten. Detta läkemedel bör förvaras utom räckhåll för barn.

Det viktigaste vid tillämpningen av detta verktyg är att strikt följa instruktionerna, då kommer den positiva effekten att komma omedelbart efter den första applikationen. Alla akne akne, svarta fläckar försvinner helt, huden blir frisk, frisk, elastisk.

Det är tillrådligt att rådgöra med en skönhetssalong innan du använder masken, han kommer att rekommendera rätt användning och kan utse ytterligare vårdprodukter.Nästa Artikel
Vinäger i behandling av mjäll: användning och användningsmetod