Sulsen Pasta 1% och 2% mjäll


Jag har aldrig tänkt på hur många människor lider av mjäll (oljig seborré) tills de stöter på sig i sin familj och sulsenpastaen har hjälpt mycket i detta.

Terapeutisk och profylaktisk anti-mjäll Sulsen 1% och 2% av "Amalgam Lux"

För det första är vissa uppgifter från tillverkaren Amalgam Lux LLC ett företag i kosmetikindustrin i Ukraina, grundad 2003. Bolaget har en ledande position inom den inhemska kosmetiska marknaden och i närområdet utomlands i produktion och försäljning av skumdroger, i vård av hårbotten och hår.

"Cosmetics recept från Amalgam Lux LLC förenar alla de bästa - långsiktiga traditionerna och hemligheterna av kosmetisk produktion, avancerad teknik och den senaste vetenskapliga utvecklingen inom kosmetikområdet. Vi är stolta över att tillämpa våra tidigare generations professionella prestationer och förbättra vår egen. Vi stärker metoder för kvalitetskontroll, moderna metoder för att skapa nya typer av kosmetika och introducera innovativ produktionsteknik. "

Vad tillverkaren lovar oss:

Sulsen pasta 2%. På grund av innehållet i 2% svavelförening SeS2 och ett komplex av användbara tillsatser normaliserar pastan funktionen av fettutsöndring i hårbotten, hjälper till att eliminera mjäll och obehaglig klåda, tar bort exogena toxiner som förstör hårets rotapparat, främjar förstärkning och hårväxt, förbättrar hårton och förhindrar destruktiva processer i hårets tillväxtzon. Effektivt återställer vitaliteten hos hudceller i hårbotten, ger håret en hälsosam utseende, glans och elasticitet.

Resultatet: ingen mjäll och obehaglig klåda, självkontroll av hårbotten, hälsosamt hår, effektivt skydd mot mjäll med långvarig verkan.

Tillverkaren rekommenderar att vid behandling av seborré i hårbotten appliceras 2 gånger i veckan, varaktigheten är 3 månader. För profylax är det tillräckligt att applicera en gång i veckan under en månadstid (var en gång var sjätte månad).

Sulsenpasta 1%. På grund av innehållet av 1% svavelförening SeS2 (selendisulfid) och ett komplex av användbara tillsatser är pastan en effektiv profylaktisk mot överdriven sebumsekretion, mjäll och obehaglig klåda, bildandet av exogena toxiner som förstör hårets rotapparat; förbättrar hårsäckens vitala aktivitet, förbättrar hårets ton och förhindrar destruktiva processer inom hårväxten. Främjar sunda hudceller i hårbotten, ger håret en hälsosam utseende.

Resultat: förebyggande av mjäll och obehaglig klåda, överdriven sekretion av talg (talg a) med långvarig åtgärd, förbättring av hårets tillstånd och utseende.

Tillverkaren rekommenderar att förebyggandet av seborré i hårbotten appliceras 2 gånger i veckan, varande 1 månad (med en frekvens om 1 gång per år).

Sammansättningen av Sulsenpasta 1% och 2% är i grunden densamma, med undantag för det procentuella innehållet av selendisulfid, vilket särskiljer dem i färg, och sålunda: vatten, cetylalkohol, stearylalkohol, natriumceratsulfat, glycerin, kaliumcetearetfosfat, selendisulfid, parfym, kanelalkohol, DMDM-hydantoin, citronsyra.

Konsistensen hos båda produkterna är ganska tjock (vid beröring som tjock gräddfil), lukten är ganska specifik, men du kan tolerera, de skiljer sig något i färgmättnad på grund av innehållet av selendisulfid.

Min åsikt. Hela historien började med sin man, som torterade mjäll. Hur många olika produkter och schampon vi inte försökte (inklusive Kerastase för $ 20) och inte ens kunde tro att Sulsen's pasta skulle hjälpa, inte ens 2%, men 1% (mindre än $ 1). Efter den första användningen av pastaen hade mannen en klåda, och efter två veckors mjäll försvann, blev hårbotten frisk. Med tanke på att hennes man använde det medan du badade, och höll på hårbotten inte 10-15 minuter, som rekommenderas av tillverkaren, men 2-3 minuter.

Så här använder du pastan: Efter att ha shampuerat huvudet applicerar jag 1% eller 2% sulsenpasta på mitt huvud och gnider det i hårbotten med lätta massagebevegelser, även sprida det lite genom håret. Och från mitten av håret till ändarna applicerar jag en inköpt mask, håller i ca 10 minuter och tvättar av med varmt vatten, masserar hårbotten och i slutet Opole kallt vatten.

Jag märkte att efter pastan fick håret inte fett snabbare, det var ganska väl tvättat av håret. I allmänhet blev håret starkare, mer lysande, mjukare och utan mjäll.

En sådan trollstav, som alltid finns i badrummet.

Sulsen pasta är ett effektivt verktyg i kampen mot mjäll, bevisat av tusentals köpare!

Mjölk är en mycket obehaglig skalning av hårbotten, vilket gör ditt utseende orört. Därför måste det aktivt bekämpas med effektiva medel som inte bara mekaniskt eliminerar vita vågor utan också hjälper till att eliminera de grundläggande orsakerna till sjukdomen. Sulsenprodukter är precis vad som hjälper till att snabbt avlägsna seborrheisk dermatit och förhindra att de återkommer.

Hur fungerar det

Som du vet, uppstår mjäll på grund av att talgkörtlarna inte längre fungerar ordentligt, vilket markerar antingen för mycket eller för lite hemlighet. En jästsvamp bor på vår hud, som börjar reproducera aktivt på grund av en stor mängd fett. Hans avfallsprodukter blir bara till mjäll.

Tack vare Sulsena elimineras bakterier, svampar och mikroorganismer som lever i hårbotten, och talgkörtlarna normaliseras. Enligt användarens återkoppling fungerar detta smärtstillande medel mycket bättre än dyra schampo. Det eliminerar inte bara de yttre manifestationerna av sjukdomar som seborrheisk dermatit, psoriasis, alopeci, men också kämpar med sina orsaker.

En viktig punkt! För att få en snabbare effekt från att använda produkten, använd pasta i symbios med samma tillverkares schampo.

Fördelar och nackdelar

Sulsena mjällmedel som beror på en sådan komponent som selen kan:

 • eliminera mjäll
 • lindra de obehagliga känslorna av dermatit - klåda, rodnad;
 • stärka lockar, vilket förhindrar deras alltför stora förluster
 • se till att håret hålls långsamt och minska antalet gånger du tvättar håret en vecka till två,
 • uppdatera cellerna i epidermis, accelerera deras regenerering;
 • förbättra hårets tillstånd, vilket ger elasticitet, glans och naturlig skönhet.

Recensioner av Sulsen pasta, schampo, olja och grädde är främst positiva. Användarna tror att deras verksamhet är mycket effektivare än påverkan av dyra schampo och andra annonserade anti-mjällpreparat.

Bland bristerna kan identifieras en obehaglig lukt och en lång tvätt med hår. Men om verktyget verkligen eliminerar den misshandlade mjällen, så kan du donera din tid.

Naturligtvis är inte alla människor nöjda med användningen av Sulsens schampo, pasta, oljor och grädde. De noterar håravfall, torrhet och snabb konsumtion av innehållet i flaskan.

Kontra

Tyvärr kan dessa medel orsaka allergiska reaktioner, som uppenbarar sig i form av:

 • ödem;
 • klåda;
 • rodnad;
 • nässelfeber;
 • allergiska utslag
 • eksem.

I vissa fall kan krullarnas färg ändras efter den första ansökningsförfarandet.

För att inte skada hårbotten rekommenderar tillverkaren att testa någon produkt från Sulsen-serien vid armbögen. Applicera och hålla i 20 minuter på huden, utvärdera lokaliseringsplatsen visuellt. Om minst en av ovanstående symptom på allergi uppstår, kassera användningen.

Vid kontakt med ögonen, skölj noga med varmt rinnande vatten.

Läkemedlet är kontraindicerat:

 • under graviditeten
 • under amningstiden
 • vid individuell intolerans av enskilda komponenter.

Till komponenterna i den terapeutiska blandningen har inte förlorat sin styrka, läkemedlet lagras på en mörk plats med en måttlig fuktighetsgrad. Det är inte nödvändigt att lämna behållaren med helande upphängning i kylskåp eller badrum - där kommer det snabbt att försämras.

Instruktioner för användning

Innan du använder, måste du noggrant läsa instruktionerna. Eftersom aktiva preparat för mjällserien Sulsen inkluderar potenta kemikalier är okontrollerad användning förbjuden - endast på recept.

Det är viktigt! Om du vill bli av med mjäll under lång tid, var noga med att slutföra hela kursen. För förebyggande behandling appliceras 1% Sulsena i hårbotten två gånger i veckan i 1 månad. För att eliminera mjäll bör man köpa 2% botemedel. Behandlingsförloppet i detta fall ökar betydligt: ​​2 gånger i veckan i 3 månader.

När du köper mediciner, överväg hårets längd. Om du har långa krullar är det vanligtvis ett rör vanligt för 4-6 gånger. För kort hår används innehållet i ampullen fullständigt i 10-12 tillvägagångssätt.

Foto före och efter

Blanketter för frisläppande

Skal sulsen kan produceras i 4 former:

 1. Antifungal pasta.
 2. Anti-mjäll schampo.
 3. Sulsenolja med vitaminer.
 4. Cream stimuli för att förbättra strukturen och glansen av håret.

Klistra och schampo anti-mjäll i sin sammansättning har olika komponenter, liksom emulgeringsmedel, som tillåter att kombinera med varandra inkompatibla komponenter. Natriumlaurylsulfat är oumbärligt här, eftersom det bidrar till att tvätta bort all slags förorening från huvudets yta. Den aktiva substansen (selen) är antingen 1 eller 2 procent.

Krämernas och oljans sammansättning är något annorlunda. De inkluderar: minkolja och geraniumolja, extrakt av kamomill och lavendel, keratin, panthenol och mycket mer. Men dessa substanser har inte svampdödande effekter, därför används de inte för behandling av mjäll.

Sulsena schampo

En ganska vanlig form av frisättning. Detta 2 i 1-verktyg gör att du samtidigt kan bli av med föroreningar och läka hårbotten, vilket eliminerar irritation och mjäll. Således, innan du använder mirakelschampot behöver du inte förtvätta ditt hår, vilket krävs vid applicering av svampdödande pasta.

Det bör noteras att effekten av användningen förbättras kraftigt om du kombinerar läkemedlet med andra former, såsom pasta eller olja.

Applikationsfunktioner:

 1. Curls först fuktas med varmt vatten.
 2. Applicera några milliliter pengar till en palm och skumma med den andra handen.
 3. Shampoo fördelas genom håret, gnugga noggrant i hårbotten med massagerörelser.
 4. Vänta 3-5 minuter, skölj sedan av med rinnande vatten.

I princip säljs schampon i flaskor med en kapacitet på 150 ml. Kostnaden för Amalgam är 250 rubel, Sulsen Forte är 230 rubel (250 ml).

pasta

Sammansättningen av helande pasta, vars syfte är att bekämpa vita vågar, innefattar:

 • cearyl, kanel och cetylalkohol;
 • citronsyra;
 • glycerol;
 • vanligt vatten;
 • parfym;
 • selendisulfid.

Den sista komponenten är utformad för att eliminera mjäll på grund av:

 • minimera talg
 • utsöndring av exogena toxiner som har en förödande effekt på follikeln;
 • aktiv hudregenerering;
 • desinficering av applikationsstället, i synnerhet kampen mot jästsvamp.

Var uppmärksam! Sulsenpasta i 1% kan framställas i rör med 40 och 75 ml. Medel med 2% selen finns i rör med en kapacitet på 75 ml. Komponenterna i peelingpastaen eliminerar inte bara de majsade vågorna mekaniskt utan anpassar även utsöndringen. Underbar suspension avlägsnar också toxiner från huden, vilket bidrar till bättre hårväxt.

Handledning:

 1. Tvätta håret som du normalt gör (med ett schampo som passar din hår och hårbotten). Tillverkaren rekommenderar användning av en speciell schampo Sulsen.
 2. Applicera pasta på hårbotten och massage i 5 minuter, gnugga den djupt i epidermis.
 3. Låt helande blandningen ligga på håret i 10-15 minuter. Vissa har 3-5 minuter för att se den synliga effekten.
 4. Skölj med vatten efter den rekommenderade tiden.

Den förväntade effekten ska uppträda om 1-4 veckor.

Sulsenpasta kostar dig 55-120 rubel beroende på tillverkaren och rörets volym.

Oljan

Vitaminiserad olja säljs i flaskor med en kapacitet på 100 ml. I sin sammansättning innehåller den inte selen, men den har många andra användbara komponenter som gör dina lockar vackra och elastiska.

Oljeverkan:

 • Oliver, mink och kokosoljor matar och återfuktar locken, förhindrar död och förlust.
 • Eterisk olja av Geranium är en utmärkt antioxidant som minimerar bildandet av fria radikaler, förbättrar blodflödet till huden och främjar hårväxten.
 • lavendelolja är utformad för att förbättra utbytet på cellulär nivå i de övre skikten av dermis;
 • Kamilleblommor förhindrar inflammation, vars utveckling åstadkommer en jästsvamp;
 • Extraktet av heta paprika frö värmer hårbotten, vilket i sin tur ökar penetreringen av näringsämnen i dermis och follikeln.
 • Sea buckthorn extrakt innehåller retinol och vitamin E, vilket främjar hårväxt.

Anvisningar för användning:

 1. Först tvätta håret noggrant med schampo.
 2. Värm 10 ml olja i ett vattenbad.
 3. Applicera på hårbotten, särskilt i området för avskalning och platsen för de skalliga områdena. Gnid oljan i 2-3 minuter för att aktivera komponenterna.
 4. Stäng håret med en plastpåse och bygg sedan en handduk med en frottéhandduk eller ullduk.
 5. Vänta 90-120 minuter.
 6. Skölj oljan med rinnande vatten med hjälp av schampo.

Kostnaden för medel - 300-350 rubel.

Producenten av grädden Stimulin Sulsen är det ukrainska läkemedelsföretaget Amalgam Lux. Vid försäljning av verktyget finns i plastflaskor med en kapacitet på 200 ml, utrustad för enkel användning med en speciell dispenser.

Används för att återställa strukturen och stärka krullarna. Ger dem sken, pomp och välskötta utseende.

Viktiga komponenter i produkten är keratin, cyklometron, panthenol och naturliga lipider. De hjälper till att återfuka och närma sig lockar, samt ge utmärkt skydd.

Funktioner av användning:

 1. Cremen appliceras på krullarna omedelbart efter schamponering.
 2. Det borde fördela massan över hela ytan av håret (du kan kamma håret med en vanlig plast eller träkam).
 3. Vänta ca 10-15 minuter för att suspensionens aktiva komponenter ska penetrera djupt in i hårstrukturen.
 4. Grädden tvättas av med rinnande vatten och inte en droppe schampo.

Varning! För att förhindra överdriven sekretion från talgkörtlarna (fet hud), använd ett verktyg i symbios med 1% Sulsen pasta, som appliceras 2 gånger i veckan i en månad.

För att köpa kräm i Ryssland måste du betala endast 250-300 rubel.

Effekt av användning

Resultatet av användning av schampo ska visas i 7-14 dagar. Efter den angivna perioden kommer du att märka en minskning av mängden mjäll.

Pasta är ett aktivt skummedel. För behandling måste du genomgå en kurs om 3 månader med dubbel användning under hela veckan. Enligt användarens återkoppling är det kombinationen av två procent pasta och schampo som ger maximal effekt i kampen mot mjäll - det försvinner efter två veckor.

För behandling av dina krullar bör Sulsenolja användas var tredje dag i 3 månader. Om ditt hår är okej kan du använda verktyget för förebyggande varje vecka i en månad.

Sålunda klarar Sulsen i de flesta fall sin uppgift. Verktyget eliminerar mjäll redan under den andra veckan av aktiv användning. Dessutom ger det en minskning av mängden fett som utsöndras från talgkörtlarna, stärker håret och förhindrar håravfall. De speciella komponenterna i berikad olja och grädde förbättrar hårstrukturen, ger volymen och ger en naturlig skönhet till dina lockar.

Användbara videoklipp

Sulsen - effektivitet, applikationsfunktioner, mjällskydd.

Sulsen i form av pasta eller schampo - ett botemedel mot mjäll och håravfall

Sulsena - pasta, schampo, olja, är ett effektivt läkemedel mot olika former av seborré och seborréisk dermatit. Sulsen undertrycker talgkörteln och bekämpar svampar

Mjölk är ett yttre tecken på seboré, och den sista av den kosmetiska defekten kan lätt bli en obehaglig sjukdom. Att använda produkter som Sulsena kan bli av med mjäll.

Funktioner av drogen

Den främsta orsaken till mjäll är en överträdelse av talgkörtlarna. Den senare producerar en specifik hemlighet. Detta ämne bildar en vattentät film runt varje hår, vilket skyddar det mot förlust av sin egen fuktighet och från påverkan av yttre faktorer.

Med låg aktivitet hos körtlarna produceras talg inte i rätt mängd. Som ett resultat blir håret torrt och sprött, deras tillväxt minskar gradvis. Hårbotten torkar ut, mognadscykeln och dehydrering av epidermis kinniga celler förkortas. Följaktligen bildas ett stort antal av de mycket vita och gråskalorna, som kallas mjäll.

Med stor sekretion är bilden inte särskilt uppmuntrande. Sebum klumpar i sebaceous kanaler och hårsäckar. Samtidigt sänker hårväxten. Hudens hudväggar ackumuleras i fettskiktet som bildas i hårbotten och separeras av hela skikt. Dessutom förlorar fett dess antibakteriella egenskaper och skapar en utmärkt miljö för utveckling av bakterier och svampar. Oljig seborré är ofta åtföljd av sekundära infektioner.

Läkemedlet Sulsena är avsett för behandling av fet seborré. Det innehåller komponenter som undertrycker talgkörtornas överdriven aktivitet och eliminerar därigenom själva orsaken till mjäll.

Sulsena har en trippel handling som ger resultatet:

 • cytostatisk effekt - läkemedlet minskar aktiviteten hos talgkörtlarna. Samtidigt minskar sekretionen inte bara, men också processen för tillväxt och ersättning av kåt celler saktar ner, det vill säga mängden mjäll minskar;
 • fungicid effekt - selendisulfid, som är en del av medlet, har en antimykotisk effekt. Det hämmar tillväxten och reproduktionen av jäst. Och den mycket minskade mängden fett eliminerar jorden som är gynnsam för reproduktion av mikroflora.
 • keratolytisk effekt - i fall av seborré börjar epidermiscellerna att avskalas redan innan de helt förlorar vatten. Detta är inte bara obehagligt, men också en smärtsam process. Sulsena minskar skurningsgraden för att normalisera hudförnyelseprocessen.

Om denna pasta Sulsen berätta för den här videon:

Doseringsformer

Sulsen finns i 3 doseringsformer:

 • schampo - flytande komposition, erbjuds i plastflaskor med en kapacitet på 150 ml i kartonger. Finns även i påsar - 8 ml, förpackningen innehåller 5 stycken;
 • klistra in - krämig substans. Finns i 1% och 2% salva. Formutsläpp - rör, med en kapacitet på 40 eller 75 ml i kartong. 2% pasta kan kallas Sulsen Forte;
 • olja är en oljig vätska berikad med vitaminer. Sålt i flaskor på 100 ml i en kartonglåda.

Sulfensammansättning

Kompositionerna av pasta och schampo är olika, eftersom de har något annorlunda mål. Medicinsk schampo innehåller rengöringsingredienser, eftersom det används för regelbunden tvättning av huvudet.

 • Selen disulfid är den aktiva ingrediensen i salva. Pasta innehåller 1 eller 2% salt;
 • alkoholer - cetyl, stearyl, kanel. Utför som en antiseptisk och torr överdriven fet hud;
 • salter - cetearatsulfat och fosfat;
 • doft, citronsyra - annat ämne som har en torkningseffekt, DMDM ​​hydantoin, vatten.

Sammansättningen av schampo är något mer komplicerad:

 • selendisulfid som en aktiv substans;
 • tvättmedelskomponenter - glycerolkokoat, kocamidopropylbetain, dimetikonol;
 • alkoholer och syror - bensenalkohol, citronsyra;
 • oleater, natriumhydroxid, vatten. Kompositionen innefattar också en parfym.
 • selendisulfid;
 • oljor - ricinolja, olivolja, minkolja och eteriska oljor;
 • örttextrakt - rödpeppar, havtorn och kamille;
 • ytterligare ämnen - propylparaben, butylhydroxitoluen.

Kostnaden för drogen är ganska överkomlig:

 • 1% pasta är 51 p. för 40 ml och från 57 till 70 för förpackning i 75 ml. 2% Sulsen Forte kostar 78-91 r;
 • Kostnaden för schampo mot mjäll varierar mellan 284 och 310 p. per flaska;
 • befästa oljekostnader från 306 p.

Farmakologisk aktivitet

Terapeutiska effekter av schampo och pasta Sulsen tillhandahålls av egenskaperna besatta av selendisulfid. Detta ämne är ganska starkt antimykotiskt läkemedel och ingår i många terapeutiska medel.

Sulsen har följande effekter:

 • överdriven sekretion i de flesta fall beror på överdriven talgproduktion. Selen disulfid hämmar sin syntes, och normaliserar därmed talgkörtlarna.
 • reducerande fett minskar mängden gynnsam miljö för utveckling av svampar eller bakterier;
 • Överdriven talg sönderdelas och främjar utvecklingen av bakterier. Dess disulfidbindning minskar också risken för sekundär infektion;
 • selendisulfid förstör svampens cellväggar, varigenom inte bara förhindrar reproduktion utan även förstörelse av kolonier;
 • i frånvaro av svamp och överskott av talg, normaliseras tillväxten och förnyelsen av epidermala celler, och därför upphör överdriven skalning;
 • normalisering av talgkörtlarna leder inte bara till frånvaron av mjäll utan också till hårväxt och förbättring av deras utseende: alltför mycket oljig glans försvinner, håret blir elastiskt, blir mer lättsamt och mjukare.
 • De sulfat som ingår i pastaen ger hårväxt, eftersom svavel är ett av de mest värdefulla spårämnena för hårsäckarna.

Selen disulfid tvättas inte omedelbart efter schamponering, därför fortsätter den terapeutiska effekten under perioden mellan behandlingar.

Både schampo och pasta, och olja appliceras lokalt. De återstående komponenterna i Sulsen kan penetrera huden och nå hårsäckarna.

vittnesbörd

Sulsen används både som läkemedel och som förebyggande åtgärd. Användning av kompositionen rekommenderas för följande indikationer:

 • kliande hårbotten;
 • fet hår och hud;
 • mjäll;
 • dermatomykos av annan art - endast efter att ha råd med en läkare och en lämplig studie, eftersom disulfid inte verkar på alla typer av svampar;
 • versicolor laven - när det förekommer i hårbotten;
 • oljig seborré - flytande och tjock, som schampo och pasta, normaliserar talgkörtlarna;
 • andra sjukdomar som ett resultat av vilka talgkörtlar påverkas.

Instruktioner för användning

Shampoo och pasta kan användas oberoende av ålder. Det rekommenderas dock inte att använda läkemedlet under graviditet och under amning på grund av möjliga fetotoxiska effekter.

För att bli av med mjäll måste något av Sulsen behöva använda minst 3 månader. Då upprepas kursen efter sex månader eller med en plötslig förvärring av seborré. Som förebyggande åtgärd är det tillräckligt att applicera schampo eller klistra 1-2 gånger om 1-2 månader.

Granskning av drogen dela den här videon:

schampo

Det är säkert mer praktiskt att använda schampo för behandling, eftersom både behandling och tvättning görs i ett förfarande. Förfarandet är enkelt:

 • Applicera schampo och churn till våtkrullar;
 • håll i 3 minuter;
 • tvätta av med vanligt varmt vatten;
 • upprepa proceduren.

Applicera schampo 2-3 gånger i veckan i 3 månader. Om det behövs, upprepa kursen. För att konsolidera effekten rekommenderas att kombinera schampo med pasta.

pasta

2% Sulsen pasta används för behandling och 1% används för att förhindra eller konsolidera effekten. Läkemedlet används på ett annat sätt:

 • håret är förtvättat med ett konventionellt lämpligt schampo, du kan djupt rengöra;
 • de applicerar pasta till våta lås, försöker gnugga det i rötterna i håret och hårbotten;
 • behåll drogen från 5 till 20 minuter beroende på seborrés svårighetsgrad;
 • tvätta av pasta med varmt vatten.

För behandling av seborré, applicera 2% pasta 2 gånger i veckan i 3 månader. Om det behövs, upprepa kursen efter sex månader. Som en förebyggande åtgärd appliceras 1% pasta två gånger i veckan i 1 månad och upprepa kursen var sjätte månad.

Vid behandling av ringmaskar kommer annorlunda: pastan blandas med vatten så att en pastamassa erhålls och blandningen appliceras på de drabbade områdena. Håll kompositionen i minst 10 minuter och tvättas sedan av. Denna procedur upprepas varje dag i 1 vecka.

Med seborrheisk dermatit behövs också ett annat system: pasta appliceras på de drabbade områdena, hålls i 10 minuter och tvättas bort, men upprepa proceduren, först 2 gånger i veckan i 2 veckor, därefter 1 gång i 7 dagar och 1 gång i 2 veckor.

Oljan

Detta verktyg används som en oljemask. Förfarandet är som följer:

 • tvätta håret med vanligt schampo
 • gnugga olja i hårrötter i 2-3 minuter. Det rekommenderas att förvärma oljan i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn;
 • sätt på en plastlock, linda huvudet med en handduk och håll masken i 1,5-2 timmar;
 • tvätta av kompositionen med vanligt varmt vatten.

Förfarandet utförs inte mer än 1 gång per vecka, tills mjällen försvinner.

Pasta SULSENA 2%

Kontra

Sulsena är ett helt säkert läkemedel, men har egna kontraindikationer:

 • individuell känslighet för någon komponent i schampo, olja eller pasta
 • graviditet;
 • amningstid.

Biverkningar

I sällsynta fall kan Sulsen orsaka allergiska reaktioner:

 • klåda;
 • hudutslag;
 • irritation i hårbotten;
 • dermatit eller eksem.

I vissa fall kan det ändra hårets färg. Som regel händer detta när man använder olja: den innehåller havtornolja och rödpeppar, vilket säkerställer utseendet på en orange nyans på blont hår.

Särskilda instruktioner

Selenföreningar är mycket irriterande för slemhinnorna, så när du tvättar med schampo eller när du tvättar av pastaen, måste du se till att kompositionen inte kommer in i ögonen, näsan och munnen. Om detta händer, tvätta ögonen och munnen med mycket vatten.

Alla komponenter i Sulsen absorberas inte i blodet, så att de inte på något sätt interagerar med något läkemedel.

recensioner

Dermatologer rekommenderar att man använder schampo och klistrar inte bara som behandlingsmedel, men också som terapeutisk. Effektiviteten av produktionsformerna är nästan densamma, så valet av medel är uteslutande uteslutande med användarvänligheten. Som regel föredrar ägare av kort hårklipp pasta, och långa strängar föredrar schampo.

Kostnaden för formuleringar är ganska överkomlig, så att verktyget är väldigt populärt. Självklart är Sulsena inte ett universellt läkemedel, men i allmänhet är recensionerna positiva. Shampoo ger i alla fall en hälsosam glans och mjukhet i strängarna, men om seborré eller dermatit utlöses av en atypisk patogen, är Sulsen impotent.

analoger

Det finns många verktyg som har liknande effekter. Du hittar en analog av både schampo och pasta.

 • Det mest uppenbara är svavelsalva, som används för att behandla en mängd hudkänslor av parasitiskt, bakteriellt och svampigt ursprung. Svavelsalva har den mest attraktiva kostnaden - från 10 s. för röret.
 • Hudlock - kommer i form av en kräm, men det finns också ett schampo med en liknande formel. Grädden används inte bara för seborré, men också för neurodermatit och psoriasis. Prisfonder - från 565 sid.
 • Mycozoral schampo - ordinerad för behandling av seborrheisk dermatit, fet seborré. Kostnaden för kompositionen - 229 sid.
 • Nizoral shampoo - medvetet verkar på samma grupper av svampar som Sulsen. Shampoo värt från 250 p.

Sulsen i form av pasta, olja och schampo är ett effektivt botemedel mot olika former av seborré. Läkemedlet kan användas för behandling och förebyggande av denna obehagliga sjukdom.

Återkoppling om drogen från flickan som använde den ges i den här videon:

Sulsen Paste - ett effektivt botemedel mot hårhälsa: hur man använder rätt, pris, recensioner

Sulsenpasta är en effektiv anti-mjällmedel. Det tar bort mjäll från hårbotten och tar också bort orsakerna till dess förekomst. Sulsen förstör effektivt svampen, vilket ofta blir den främsta orsaken till utseendet på vita flingor i håret. Verktyget har utmärkta antiseptiska och antifungala egenskaper.

Forskningsresultat visade att Sulsena eliminerar alla möjliga orsaker till mjäll och dess obehagliga konsekvenser:

 1. Seborrheisk dermatit.
 2. Psoriasis i hårbotten.
 3. Fokal håravfall.

Recensioner av Sulsen oftast positivt: mjäll försvinner, och håret slutar också att falla ut. Många säger att verktyget hjälper till med bättre kostsamma schampon. Priset är lågt, tillgängligt för alla. För att effekten skall bli så stabil och snabb som möjligt rekommenderas det att använda shampoo av samma märke med pastan.

Innehållsförteckning:

Hur klistras Sulsena

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Sulsenpasta innehåller selendisulfid, på grund av vilken den har ett antal användbara egenskaper:

 • Det är ett utmärkt terapeutiskt och profylaktiskt medel mot överdriven bildning av talg.
 • Hjälper till att bli av med sådana obehagliga fenomen som mjäll och klåda.
 • Bekämpar bildandet av exogena toxiner, som har en destruktiv effekt på hårets rotapparat.
 • Gynnsamt påverkar tillväxten och stärker håret.
 • Det förhindrar uppkomsten av destruktiva processer i hårväxtzonen.
 • Effektivt främjar cellförnyelse av hårbotten.
 • Förbättrar hårfollikelns tillstånd.
 • Ger hår glans, elasticitet och hälsosam utseende.

Redaktionskommitté

I kampen mot mjäll bör särskild uppmärksamhet ägnas åt den schampo som du använder. För många kommer det att upptäckas att det är mycket skadliga kemiska element för hår och hårbotten som en del av de 94% schampon som vi ser i butikerna. Dessa är sulfater, parabener, silikoner, färgämnen. Sulfater är den främsta orsaken till hår och hårbotten.

Etiketterna är föreskrivna som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Vi rekommenderar starkt att du inte använder daglig användning av schampon, som innehåller dessa komponenter. Nyligen publicerade våra kollegor ett betyg av schampon utan sulfater och parabener, där tillverkaren Mulsan Cosmetic utmärkte sig med en fördel.

Det enda av alla företag som helt övergav skadliga kemiska råvaror, ersätter det med naturliga ingredienser. Vi rekommenderar att du besöker den officiella butiken mulsan. ru.

En viktig egenskap som skiljer kvalitetsprodukter är hållbarhet. På grund av användningen av ett stort antal konserveringsmedel har produkter från snabbköpet vanligtvis en hållbarhet om 3 år, tillverkaren Mulsan Cosmetic har en hållbarhetstid på 10 månader.

Hur man använder pastan av Sulsen

Du kan inte använda verktyget okontrollerbart efter eget gottfinnande, eftersom det innehåller specifika kemikalier. Läs noggrant igenom bruksanvisningen före användning.

Verktyget måste användas enligt följande:

 1. Tvätta håret som vanligt med varmt vatten och schampo.
 2. Gnid försiktigt pastaen i en cirkulär massagerörelser i hårrötterna.
 3. Sulsen Pasta ska ligga på håret i ca 10-15 minuter. Vissa har tillräckligt och 2-3 minuter, men ibland för den synliga effekten av pastan behöver du hålla 15 minuter. Det är individuellt.
 4. Efter det att tiden är ut, skölj av med varmt vatten.

Sulsen Pasta 2% - används som ett terapeutiskt och profylaktiskt medel mot mjäll. Pasta Sulsen 1% - används endast för förebyggande.

För att förhindra att 1% Sulsen används två gånger i veckan i 1 månad. Kursen bör upprepas 1 gång om 6 månader.

För seborrébehandling, använd 2% Sulsen två gånger i veckan i 3 månader.

Effekten kommer att synas efter flera användningar av pastan, men det rekommenderas inte att stoppa användningen. För en bestående effekt måste du slutföra en fullständig behandling.

Håll pastaen i badrummet kan inte vara där, det kommer att försämras. Håll det någonstans i rummet.

Om du har långt hår är ett rör tillräckligt för 3-4 gånger. För kort hår - det här är 5-10 sessioner.

Biverkningar

Sulsen Paste kan orsaka några biverkningar som du bör vara medveten om:

 1. Allergiska reaktioner:
  • hudutslag,
  • klåda,
  • dermatit,
  • eksem.
 2. Kan ändra hårfärg.
 3. Hårbottenirritation.

Om du har noterat en sådan reaktion i dig själv, kontakta en läkare.

Om sulsen kommer i ögonen, skölj noggrant med rinnande vatten. Tänk på att sulsen inte ska användas av kvinnor under graviditet och amning. Verktyget är också förbjudet att använda för personer som har en individuell intolerans mot pastaens komponenter.

struktur

 1. Vatten.
 2. Glycerin.
 3. Selen disulfid.
 4. Kanel alkohol.
 5. Citronsyra.
 6. Parfym.
 7. Stearylalkohol.
 8. Cetylalkohol.

recensioner

Om du tvivlar på ditt val kan du läsa recensionerna av dem som har testat effekten av pastan på sig själva. Innan du använder verktyget är det bättre att konsultera en hudläkare, speciellt om du har några sjukdomar i hårbotten.

Jag gillade verkligen pastan av Sulsen. Verktyget luktar örter, även om jag läste mycket recensioner där folk inte tyckte om lukten. Det är lätt att applicera och flödar inte. Jag gillar inte bara effektiviteten av verktyget, men det överkomliga priset. Om du använder det regelbundet kan du stärka håret och bli av med mjäll.

Av natur har jag tunt hår, min frisör rådde mig att prova Sulsen. Först blev jag förvånad, för jag förväntade mig inte en bra effekt på en produkt som har så lågt pris. Till min förvåning hjälpte hon mig. Tänk bara på att detta är ett naturligt läkemedel, så det handlar inte omedelbart, det tar tid. Så ha tålamod.

Nyligen började jag ha problem med hårbotten. På andra dagen efter tvättning uppträdde mjäll. En kollega rekommenderade pasta Sulsen. Efter att ha läst recensionerna bestämde jag mig för att prova detta verktyg för hår. Jag tyckte inte om lukten, det ligner mycket på lukt av svavel. Jag använde botemedlet som rekommenderat. Efter att jag tvättat av pastaen känner jag omedelbart hårets ljushet och friskhet.

Det var mjäll som verkligen upprörde mig. Positiva recensioner om sulsen fick mig att prova detta verktyg på mig själv. Instruktionen förklarar allt i detalj, jag har inga problem. Efter 2 månader försvann mjäll. Jag kan notera fördelarna med verktyget:

 • hjälper verkligen att klara av mjäll
 • rimligt pris
 • hjälper till att klara av klåda
 • mitt hår håller mig rent mycket längre: jag brukade tvätta mitt hår varje dag och efter att ha använt pastan tvättar jag huvudet 2-3 gånger i veckan,
 • Om ditt hår faller ut, kommer sulsena att hjälpa till att lösa detta problem,
 • förbättrar hårets utseende: de blir glänsande och smidiga.

Verktyget har vissa nackdelar:

 • pastaen ska sköljas tillräckligt länge från håret,
 • Det har en specifik lukt, inte alla kommer att tycka om det.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Sulsen pasta - instruktioner för hår

Sulsen pasta är ett av de mest populära, effektiva sätten att hjälpa till att bli av med mjäll. Det förstör perfekt svampen som stör huvudets hud och därigenom orsakar skelning av cellerna. Många väljer Sulsenpasta för en kombination av två viktiga egenskaper - kompositionens effektivitet och låga kostnader.

Sulsenpasta - Sammansättning och användbara egenskaper

Sulsenas sammansättning är ganska enkel.

Den innehåller följande ämnen:

 • selendisulfid;
 • glycerol;
 • kanelalkohol;
 • stearylalkohol;
 • cetylalkohol;
 • vatten;
 • citronsyra;
 • parfym.

Verktyget har en trevlig tjock konsistens, som är lätt att gnugga in i huden. Det sprider sig inte och kommer inte att klumpa, det har ingen starkt uttalad lukt.

Vad hjälper sulsenpasta

I grund och botten används Sulsen-pasta för att behandla sådana problem:

 • dermatit;
 • psoriasis;
 • allvarlig hårförlust.

Efter applicering av läkemedlet observeras mycket snart en minskning av mängden mjäll och en försvagning av klåda sensationen. Huden blir mindre fet och håret blir mer snyggt och friskt.

 1. Sulsenpasta används ofta som profylaktisk om huden till exempel är utsatt för starkt fett. I det här fallet hjälper salvan till att reglera talgkörtlarna och förhindra att mikroflora är acceptabelt för bakterier och svampar.
 2. Förutom svampdödande egenskaper har det också en positiv effekt på hårväxten. Alkohol verkar som en antiseptisk, förstörande bakterie, och Sulsen förbättrar blodcirkulationen i hudskikten, vilket förbättrar hårsäckens näring. Användare märker att håret faller ut mindre efter att ha applicerat grädden och känns mjukare och friskare vid beröringen.

Var uppmärksam! För en snabbare positiv effekt rekommenderas det att samtidigt använda Sulsen-shampoo, som även innehåller selen.

Instruktioner för användning

Verktyget rekommenderas inte att använda efter eget gottfinnande. Tillverkaren föreskriver i instruktionerna hur man applicerar pastan enligt ett visst schema, beroende på vilken uppgift den har tilldelats.
Huvudregeln för användning - pastaen ska appliceras på rent, fortfarande vått hår.

Sulsenpasta för hårväxt

För hårväxt kan du använda Sulsen med en koncentration på 1%. Den används som en mask i ren form eller i kombination med andra produkter för en komplicerad effekt på hårsäckarna.

Vi föreslår att du överväger möjligheten att hårsmaskar:

 • 10 droppar rosmarin och tea träd eteriska oljor;
 • 1 tsk. calendula tinktur;
 • 1 tsk. färglös henna;
 • 1 bord. l. salt;
 • 1 bord. l. Sulsen pasta.

Alla komponenter är väl blandade, varefter masken gnids in i huden. Huvudet måste förtvättas, avlägsna det producerade fettet, så att ämnen bättre kan tränga in i cellerna i dermis. Masken hålls i 10 minuter, tvättas sedan noggrant.

 1. Masken rekommenderas att göra 2-3 gånger i veckan i två veckor.
 2. Vidare reduceras multipliciteten till 1 - 2 applikationer per vecka i en månad.
 3. Därefter ska du ta en paus på 1 - 2 månader eller använda en annan mask.
 4. Då kan du upprepa kursen.

Det är viktigt! Verktyget utarbetas enbart för engångsbruk, det ska inte lagras när som helst, eftersom komponenterna i de medicinska egenskaperna hos komponenterna förloras.

mjäll

Användning för hårpasta Sulsen som ett botemedel mot mjäll rekommenderas enligt följande:

 1. Tvätta håret noga med vanligt schampo eller produkt från Sulsena serien. Håret kläms väl från fukt.
 2. Applicera en liten mängd pasta på dina fingrar och gnugga i cirkulära rörelser i hårbotten. Lämna en kvart i timmen för störst effekt. Om det inte finns någon tid måste du vänta minst 5 - 7 minuter.
 3. Skölj håret under varmt vatten, torka ut rester av drogen. Upprepad användning av hårschampo rekommenderas inte.

För terapeutiska ändamål är Sulsen Pasta för mjäll 2% bäst. Ett botemedel med en koncentration av 1% är lämplig som profylaktisk vid behandlingens slut.

Behandlingstiden rekommenderas att sträcka upp till 3 månader, med en pasta 2 gånger i veckan.

Det bör noteras att mängden mjäll börjar minska efter 2 till 3 veckor, men ansökan måste fortsätta att konsolidera resultatet.

Med håravfall

För att stärka håret är det inte nödvändigt att ta 2 procent pasta, det är tillräckligt att använda 1 procent, vilket gör en mask 1-2 gånger i veckan i två månader.

 1. Gnid en pasta i en ren, fuktig hårbotten, sprida den med fingertopparna.
 2. Därefter, om håret är långt, samla det i en bulle.
 3. Värm huvudet med folie / påse och linda den med en varm scarf, handduk eller hatt på toppen. Växthuseffekten kommer att bidra till att uppnå bättre resultat.
 4. För att upprätthålla strukturen i 15 - 20 minuter, efter tvättning med varmt vatten utan att använda tvättmedel.

Analoger av Sulsenpasta

Analoger av Sulsena kan kallas:

 1. Shampoo Skin-Kap är effektivt inte bara för mjäll, utan även för andra allvarligare hudskador.
 2. Lotion "Bifon" - ett verktyg som är utformat speciellt för behandling av hårbotten.
 3. Shampoo "Mykozoral" - ett populärt botemedel mot mjäll och berövar hårbotten.
 4. Svavelsalva är ett långt känt läkemedel vid behandling av olika hudskador. Det har kontraindikationer, så du måste ansöka med försiktighet efter samråd med en läkare.
 5. Shampoo "Nizoral" är ett helande schampo som verkar mot hudskador som orsakas av svampar.
 6. Shampoo "Sebozol". Det har antimykotiska och antimikrobiella egenskaper, hjälper till att bota mjäll, beröva och psoriasis.
 7. Castorolja är en bra produkt för att avlägsna mjäll, stärka håret och mjukna hårbotten.
 8. "Tsinokap". Det produceras i form av en aerosol och grädde, har en antibakteriell effekt och hjälper väl mot mjäll.

Det är bättre att välja en liknande lösning med en läkare som tar hänsyn till eventuella kontraindikationer och graden av utveckling av hudskador. I princip är en kontraindikation barnåldern och möjliga allergier.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Som kontraindikation verkar allergi mot någon komponent i produktens sammansättning. Detta fenomen är sällsynt, men med ökad känslighet i huden kan det mycket väl uppstå.

I detta fall kan följande biverkningar inträffa:

 • utslag i form av små finnar i hårbotten;
 • frekvent klåda;
 • allvarlig dermatit
 • eksem (i extrema fall, om behandlingen inte stoppades vid de första symptomen på allergi).

Även i enskilda fall är hårfärgskift och hårbottenrödhet sannolikt.

Om biverkningar visas ska du omedelbart sluta behandlingen och kontakta en hudläkare.

Kontraindikation är också graviditet och amning baby.

Vid användning av Sulsena är det viktigt att komma ihåg följande försiktighetsåtgärder:

 1. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med varmt rinnande vatten.
 2. Tidsbesparande medel rekommenderas inte att öka.

Om efter att pastaen kommer in i ögonen visas en rodnad som inte går bort länge - du måste anmäla dig till en undersökning av en ögonläkare.

Sulsen Paste: recensioner, effektivitet, bruksanvisning

Statistiken säger att varje tredje invånare lider av problem med hårbotten. Problemet åtföljs ofta av klåda och mjäll. Lösningen är en prisvärd produkt i form av en pasta med en komplicerad effekt på håret och hårbotten.

Ett modernt mjällmedel i ett pastaformat är ett effektivt sätt att förbättra låsens tillstånd och besegra ett obehagligt problem och minska håravfallet.

Vad är det

Drogens huvudsakliga omfattning är en terapeutisk och profylaktisk åtgärd som syftar till att bekämpa mjäll.

Detta problem har huvudorsakerna:

 • Ökad exfoliering av dermis döda celler. Detta är mjäll.
 • Mer intensiv livscykel i det övre lagret av huden på hårväxten.
 • Minskningen i hudens skyddshinder, vilket leder till en ökning av antalet jästsvampar.
 • Under inverkan av svampens vitala aktivitet uppstår toxiner.
 • Felaktigt fungerande talgkörtlar på den plats där håret växer. Det finns en bildning av en blandning av talg med hemligheten av svettkörtlar.

En del av selendisulfiden har terapeutiska och kosmetiska egenskaper:

 • Ger håret en hälsosam utseende,
 • Förbättrar läget i hårbotten och hårsäckarna,
 • Främjar förnyelse av hårbotten,
 • Gynnar hårväxten,
 • Avlastar klåda
 • Eliminerar mjäll.

Princip för verksamheten

Det terapeutiska läkemedlet påverkar funktionen av talgkörtlarna, för att undvika både överdriven torrhet av epidermis och överdriven fetthalt. Handlingsprincipen är att agera på molekylär nivå på svamparna som påverkar hud och hårstruktur. Att förstöra skalet av patogena mikroorganismer, pasta bidrar till deras förstörelse.

Princip för verksamheten:

 • Efter tvätt av pastan från huvudet försvinner de aktiva komponenterna inte från epidermis. Förekommer förebyggande behandling av hårbotten.
 • Svavel, som är en del av läkemedlet, stärker hårrötterna. Så verktyget kan anses vara en stimulator för hårväxt. Den kosmetiska effekten ges till utseendet på lockar - de förvärvar glans och silke.
 • Det visar sig lokal effekt på kroppen. Detta innebär att pastaens komponenter inte tränger in i blodet. Överdosering med läkemedlet är omöjligt.
 • Som ett resultat av testning kunde inte kliniska interaktioner med andra medel hittas.
 • Det släpps på ett apotek utan recept.
 • Förvaras i högst 3 år på en mörk plats vid rumstemperatur.
 • Endast för extern användning.
 • Undvik kontakt med ögonen.

vittnesbörd

 • Segmentalopeci,
 • Oljigt hår med överskott av talg,
 • Pityriasis versicolor,
 • Kliande hårbotten,
 • Terapeutiska och förebyggande effekter,
 • Mjäll.

Sammansättning och egenskaper

ingredienser:

 • Cetyl, stearyl, kanelalkohol,
 • vatten
 • parfym,
 • Citronsyra,
 • Selen disulfid - huvudkomponenten
 • Glycerin.

Produkten har en specifik ljusgul-orange färg och en örtluft som blir svavel.

Beroende på koncentrationen av den aktiva komponenten i pastan är:

 • Terapeutisk och profylaktisk, "Sulsen 2%." Används vid behandling av seborré - två gånger i 7 dagar i 90 dagar.
 • Profylaktisk - "Sulsen 1%". Används två gånger i 7 dagar i 30 dagar. Admissionskursen upprepas var sjätte månad.

Hur man använder

 1. Tvätta håret med schampo. Och vattnet ska vara varmt. Detta kommer att förbereda huvudet för efterföljande manipuleringar.
 2. Kam krullar.
 3. Applicera pasta på hårrötterna och gnugga. Särskild uppmärksamhet ägnas åt rötterna, platsen för avskiljning.
 4. Den tid som spenderas på huvudet bestäms individuellt. I genomsnitt är det från 5 till 20 minuter. Men det kan finnas individuella rekommendationer från läkaren.
 5. Skölj noggrant med lite kallt vatten. Du kan använda för att tvätta Sulsena-vatten, som surgörs med citronsaft.

För att uppnå effekten måste pastan vara fräsch och hållas under de rätta förhållandena. Det kan inte lagras i badrummet, där det finns hög luftfuktighet och temperaturförändringar. Kylskåpet är inte heller lämpligt för förvaring, eftersom för låg temperatur kan leda till minskad effekt av applikationen. Förvaring vid rumstemperatur utan fuktdroppar kommer att vara korrekt.

Kontraindikationer och biverkningar

Eventuella biverkningar som är extremt sällsynta, eftersom terapi är inherent konservativ. Ett undantag kan vara ökad känslighet av huden.

Då, som en konsekvens:

  • Hårbottenirritation,
  • Det är möjligt att byta skuggans skugga
  • Extremt sällsynt - patologisk håravfall,
  • Allergi mot drogen.

Negativa effekter från användningen av pasta är mycket sällsynta.

Kontraindikationer:

 • Graviditet och amning,
 • Individuell mottaglighet för komponenterna i läkemedlet.

Pris: från 70 rubel och upp till 75 ml. Dessutom kan apotek som presenterar sina varor på Internet ha ett lägre pris än stationära.

Säljs utan recept. Lim kan presenteras i en volym på 40 ml eller 75 ml. Samma tillverkare har schampo och befäst olja.

effektivitet

Eftersom Sulsenpasta har en komplicerad effekt på hårbotten och håret i beredningen av preparatet noteras den terapeutiska effekten av applikationen. Förbättring av strängarnas tillstånd, frånvaron av bräcklighet och splittrade ändar. Samtidigt har en positiv effekt på huden under håret. Kunniga dermatologer noterar eliminering av effekterna av exogena toxiner och patogen mikroflora.

Läkare och kosmetologer rekommenderar starkt att applicera pastan inte bara när problemet har gått i ett avancerat stadium, men också för förebyggande. Den terapeutiska effekten kommer att vara tillräckligt stor när den utsätts för en hälsosam krökstruktur.

För ökad påverkan, rekommenderar experter att använda en pasta märkt "forte", som endast är avsedd för behandling och inte för förebyggande. Dess användning är nödvändig i komplexa fall av dermatos och seborré, när andra metoder inte har medfört den önskade effekten.

Övriga kosmetiska serier Sulsena, schampo och olja används som ett botemedel. Praktiskt taget frånvaron av biverkningar och hela lokal effekt gör användningen av Sulsena i någon form ganska säker.

Standardpasta behandling är utformad i en period på upp till två månader, och den förstärkta formen och schamponet för en kortare tidsperiod.

recensioner

Sulsenpasta är en klassisk applikation för problematisk hårbotten, medan Sulsenolja enligt recensioner kan användas som förebyggande åtgärd, stimulerar hårväxt och det vackra utseendet.

Resultatet ens efter en enda användning! Applied Sulsen 2%. Jag köpte den för 80 rubel, vilket jag anser är bara ett litet pris med denna effekt. Håret skiner som galet efter att ha använt dyra maskor. Skal inte alls! Jag tror att det var en basal volym, håret passar bra. Det verkade även att det fanns fler av dem))

Vid olika tidpunkter, och använd pasta 1% och 2%. Om fallet är igång kan du inte göra utan 2%. Men för att behålla håret i gott skick använder jag ibland en pasta med 1% förebyggande. Och allt är bra - ingen mjäll! Jag rekommenderar till alla som ett tidtestat verktyg!

Seborré är borta efter den tredje ansökan. Men även efter den 1: a finns det mycket färre manifestationer. Från minusar - det tvättas av dåligt. Och lukten är specifik. Men för att lösa problemet, förlåter jag allt för det här verktyget! Jag rekommenderar det till dem som har förlorat hoppet att besegra mjäll!Nästa Artikel
Loreal Inforcer för svagt hår