Medel för hår Mirrolla Profylaktisk anti-mjäll Sulsen Mite - recension


Beskrivning:
Sulsen Mitse Sulsen Paste är baserad på den traditionella skummande ingrediensen Sulsen. Sulsenkoncentrationen på 1% är en effektiv profylaktisk mot mjäll.

Pastan är berikad med konditioneringsmedel, vegetabiliskt extrakt (burkrot), jojobaolja, parfymkomposition. Återställer och förstärker hårstrukturen, ger dem glans och hälsosamt utseende, främjar läkning av hudceller i hårbotten.

Användningsmetod:
Applicera pastan på vått, tvättat hår, sprid från rot till spets med massörrörelser, låt i 2-3 minuter skölj med vatten.

* För bästa resultat, använd Mirrolla Sulsen Shampoo.
* Efter avslutad kurs rekommenderas att använda 1% pasta 1-2 gånger i månaden.

Det finns två typer av pasta SULSENA

1. Pasta SULSENA 1% - profylaktisk mot mjäll.
2. Pasta SULSENA 2% - Terapeutiskt och profylaktiskt medel mot mjäll.

ingredienser:
vatten, cetriamonium, cetearylalkohol och dipalmitoetyl, karbomer, trietanolamin, EDTA, citronsyra, etyl, butyl, propylparabener, fenoletoxietanol, parfymkomposition.

Klistra in Mirrolla SULSEN

Mjölk är inte ett spår, Mirrolla Sulsen - alltid nära!

Sulsen (selendisulfid) är ett effektivt läkemedel som används aktivt i dermatologi för behandling av sjukdomar i hårbotten: mjäll, seborré, svampinfektioner. Det har en uttalad antifungal effekt, och slår också framgångsrikt ned tillväxten av epidermala celler och minskar aktiviteten hos corneocyter (sålunda eliminerar peeling och mjäll).

Preparat av sulfosyran "Mirrolla" jämförs med fördel med konventionella farmaceutiska produkter med en berikad komposition. Pastor kompletteras med naturliga ingredienser som tillåter inte bara att behandla hårbotten, utan att närma den, förbättra skyddsegenskaperna och främja tillväxten av starkt, friskt hår.

För din bekvämlighet släpper vi:

 • Sulsen Mite Sulsen Pasta för förebyggande av mjäll, med en volym på 40 ml och 75 ml;
 • sulsenpasta "Sulsen Forte" -mjölk 75 ml.

Sulsen Mite Sulsen Pasta 1% 75 ml

Förbättrar hårtonen

klistra in för extern användning

Rekommendationer för användning

Applicera pastan på vått, tvättat hår, sprid från rot till spets med massörrörelser, låt i 2-3 minuter skölj med vatten. För bästa resultat, använd Mirrolla sulsen seriens schampo. Efter avslutad kurs rekommenderas att du använder 1% pasta 1-2 gånger i månaden.

Pasta SULSENA tar inte bara bort synliga flingor av mjäll från hårbotten, utan eliminerar orsakerna till dess utseende, förstör svamporganismer som orsakar mjäll.
På grund av innehållet av selendisulfid-svavelförening (SeS2) och komplexet av användbara tillsatser klistrar SULSENA också:

 • normaliserar funktionen av fett utsöndring av hårbotten,
 • optimerar mängden jästsvamp av släktet Pityrosporum Ovale, vilket orsakar mjäll,
 • eliminerar destruktiva processer inom området tillväxt av hår,
 • återställer vitaliteten hos cellerna i hårets hår,
 • hjälper till att stärka hårets rotapparat,
 • förbättrar hårtonen, ger dem en hälsosam utseende, glans och elasticitet.

Leveransservice är öppen dagligen från kl. 10.00 till 21.00

Kostnaden för leverans i Moskva inom Moskva ringväg:

 • med en order mängd upp till 2900 rubel. - 150 rubel,
 • med en ordervolym på 2900 rubel. - gratis

Courier leverans till Moskva ringväg utförs på ett veckovis schema med kurirservice "Stalker Consulting".

Leverans till Rysslands regioner utförs av budfirmor: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad beräknas vid kassan.
 • Minsta orderbeloppet är 1000 rubel för leverans till städer i Ryssland med undantag för Moskva, Moskva och Sankt Petersburg.
 • Leverans av ryska posten utförs endast i full förskottsbetalning! Delvis avslag på varorna är omöjligt!
 • 5-10 kg - 100 rubel
 • 10-20 kg - 250 rubel
 • 20-30 kg - 400 rubel
 • 30-50 kg - 600 rubel

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveranstid: imorgon (i närvaro av varor i ett lager)
Adress: Hydroproject. Ingången från sidan av Volokolamskoye motorväg är skylten "Apotek".
Öppettider: må-fre från 10:00 till 19:00, lör-sön från 11:00 till 18:00

 • Kontantbetalning
  Betalning för beställning och leverans sker vid mottagandet av ordern direkt till kuriren eller på kassakontoret vid pickuppunkten.
 • Bankkort på platsen

Webbplatsen har ett system med ackumuleringspunkter och deras vidare användning i form av delbetalning för beställningen!

 • Poängen delas ut och debiteras för produkter från BEAUTY-katalogen, förutom produkter som är markerade med ikonen "Minsta pris".
 • För var och en av dina beställningar återkommer vi till dig 10% av varans värde i beställningen från BEAUTY-katalogen.
 • Poäng du kan betala högst 10% av mängden varor i nästa order från katalogen BEAUTY.
 • Antalet poäng på kontot kan ses i ditt konto i avsnittet "Mina bonusar".

Från och med 1 oktober 2018 kommer nya villkor för bonusprogrammet att införas.
Nu oanvända punkter bränns (annulleras) 4 gånger om året - 1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober.

Den 1 oktober avbryts alla poäng tilldelas till 30 juni 2018!

Sulsen Mite Pasta 1%, 40 ml

Sulsen Mite pasta 1%. Instruktioner för användning.

Släpp formulär

Topisk pasta, rör 40 ml.

struktur

Vatten, cetriamonium, cetearylalkohol och dipalmitoetyl,, karbomer, trietanolamin, EDTA, citronsyra, etyl, butyl, propylparabener, fenoletoxietanol, parfymkomposition.

Farmakologisk aktivitet

Sulsen Mitse Sulsen Paste är baserad på den traditionella skummande ingrediensen Sulsen. Sulsenkoncentrationen på 1% är en effektiv profylaktisk mot mjäll. Pastaen är berikad med konditioneringsmedel, växtekstrakter, återställer och stärker hårstrukturen, ger dem glans och hälsosamt utseende, främjar läkning av hudceller i hårbotten.

vittnesbörd

Dosering och administrering

Applicera pastan på vått, tvättat hår, sprid från rot till spets med massörrörelser, låt i 2-3 minuter skölj med vatten. För bästa resultat, använd Mirrolla sulsen seriens schampo. Efter avslutad kurs rekommenderas att du använder 1% pasta 1-2 gånger i månaden.

På produktsidan av ditt intresse väljer du önskad färg, storlek, dosering, om det behövs, och klickar på knappen Lägg till i kundvagnen, och sedan i övre högra hörnet klickar du på Kassa

Fyll i alla obligatoriska fält, välj ett bekvämt sätt för dig att beställa:

 • Vid registrering - kommer dina inköps historia att sparas i ditt personliga konto, i det här fallet får du bonuspoäng där du senare kan köpa varor.
 • Utan registrering - kommer du inte att kunna se historiken om dina inköp och betalningar i framtiden, men ditt e-postmeddelande kommer i alla fall att få information som beskriver dina beställningar. Bonuspoäng delas inte ut!
 • När du har angett kontaktinformationen väljer du leveranssätt och betalning från de tillgängliga alternativen. Klicka sedan på knappen Kassa längst ner till höger. Minsta belopp för beställning är 700 rubel.

VARNING! Bekräftelse av ordern är ditt kvitto på ett automatiskt brev, vilket anger antal och specifikation för din beställning. Efter att ha behandlat beställningen får du följande brev som anger leverans- och betalningsvillkoren. Eventuella frågor kan ställas genom att svara på de mottagna brev. För din bekvämlighet och för att förbättra servicen, vänligen behåll korrespondenshistoriken.

Sulsen Mite Sulsen Pasta Anti-mjäll, 75 ml

Instruktioner Sulsen Mite sulsen pasta mjäll, 75 ml

Sulsen Mite Sulsen Pasta mot mjäll, 75 ml instruktioner för användning från tillverkaren Mirrolla, LLC:

Metod för användning

Applicera pastan på vått, tvättat hår, sprid från rot till spets med massörrörelser, låt i 2-3 minuter skölj med vatten. För bästa resultat, använd Mirrolla sulsen seriens schampo. Efter avslutad kurs rekommenderas att du använder 1% pasta 1-2 gånger i månaden.

beskrivning

Ta inte bara bort de synliga flingorna av mjäll från hårbotten, utan eliminerar orsakerna till dess utseende, förstör svamporganismer som orsakar mjäll.

På grund av innehållet av selensulfatförening (SeS2) och komplexet av användbara tillsatser, klistrar Sulsen också:

normaliserar funktionen av fett utsöndring av hårbotten,

optimerar mängden jästsvamp av släktet Pityrosporum Ovale, vilket orsakar mjäll,

eliminerar destruktiva processer inom området tillväxt av hår,

återställer vitaliteten hos cellerna i hårets hår,

hjälper till att stärka hårets rotapparat,

förbättrar hårtonen, ger dem en hälsosam utseende, glans och elasticitet.

Sulsen pasta mité

de återställer och förstärker hårstrukturen, ger den glans och hälsosamt utseende, eliminerar mjäll, är dermatologiskt mjuka, stärker hårrötterna, har en fungicid effekt.
- Sulsen Shampoo 1% - Profylaktisk Sulsen Pasta 1% - Antidröd Sulsen - Sulsen Soap Gel 1% Anti-Skräp Preventiv (Naturligt Handgjord) - Sulsen Forte - Sulsen Gel-Tvål 2% (Naturligt Handgjord) - Sjampo sulsenisk 2% mot mjäll. - Lim av sulsenovy 2% mot mjäll
SULSENA - är ett integrerat tillvägagångssätt för att lösa problemen med mjäll och dess effekter, bestående av två steg: Steg 1: Effektiv rengöring - SULSENA mjällschampo. SULSENA Shampoo är det första steget i att lösa problemen med mjäll och dess effekter, djupt rensning av håret med tecken på oljig seborré och närvaron av oljig mjäll, optimal förberedelse av hårbotten för aktiv vård med smutsiga mjölk SULSENA 1% och SULSENA pasta 2%. Shampoo action
• bekämpar fem orsaker till mjällbildning • avlägsnar intensivt synligt och osynligt mjäll • ger en komplicerad anti-mjäll effekt med långvarig effekt • normaliserar funktionen av hårbottensekretion • djupt renar
Den balanserade formeln av schampo eliminerar irritation och obehaglig klåda, läker håret i hårbotten, ger håret en hälsosam glans och välvårdad utseende. Shampoo är tillverkad på grundval av teknik som permanent förhindrar återfall av mjäll. Bekväma att använda schampoens formel med en behaglig doft av doftande ängs örter rensar hårbotten och håret helt från olika slags föroreningar, vilket gör tvättprocessen nöjet. Lämplig för frekvent användning. pH är neutralt. Steg 2: Aktiv vård - Skumvårdsprodukter med mjällkräv SULSENA-pasta SULSENA-pasta tar inte bara bort skumfläckar från hårbotten, utan eliminerar också orsakerna till utseendet, vilket förstör svamporganismen som orsakar mjäll. På grund av innehållet av selendisulfid-svavelförening (SeS2) och komplexet av användbara tillsatser klistrar SULSENA också:
• normaliserar funktionen av fettutsöndring i hårbotten, • optimerar mängden jästsvamp Pityrosporum Ovale, vilket orsakar mjäll, • eliminerar destruktiva processer inom hårväxten, • återställer vitaliteten hos hudceller i hårbotten, • stärker hårets rotapparat • förbättrar hårtonen, ger dem en hälsosam utseende, glans och elasticitet.
Det finns två typer av pasta SULSENA 1. Lim SULSENA 1% är en profylaktisk mot mjäll. 2. Pasta SULSENA 2% - Terapeutiskt och profylaktiskt medel mot mjäll. Forskningsresultaten av SULSENA klistras som komplexa mjällpreparat, vilket eliminerar alla möjliga orsaker till mjäll och dess konsekvenser (seborrheisk dermatit, hårbottenhalspsoriasis, hårbortfall), bekräftas av avdelningen för läkemedels- och industriteknik för läkemedel för användning


lämplig för frekvent regelbunden användning både i kombination med SULSENA pasta och självständigt


Profylaktisk skumdämpande pasta SULSENA 1%


regelbundet 2 gånger i veckan i 1 månad. Användningsfrekvensen - 1 gång i sex månader.


Terapeutisk och profylaktisk mjällpasta SULSENA 2%


regelbundet en gång i veckan i 1 månad. Användningsfrekvensen - 1 gång i sex månader.


regelbundet 2 gånger i veckan i 3 månader. Användningsfrekvensen - efter behov.

Villkor för lagring
I ett tätt paket, skyddat mot ljus. Apotek semester
Utan recept.

Sulsena Mite Pasta 1% 40g

Varning! Informationen på webbplatsen kan inte användas som rekommendationer för självbehandling! Innan du använder läkemedel, kontakta en läkare! Varans utseende kanske inte motsvarar bilden.

Selsulfid (selensulfid)


Beskrivning av den aktiva substansen (INN):

klistra in för extern användning

Antiseptisk, har antisvamp och antiseborrheic effekt. Blockerar tillväxten av epidermala celler, minskar produktionen av corneocyter.

Seborré i hårbotten, mjäll, ringmask.

Överkänslighet, graviditet, exudativ dermatit.

Allergiska reaktioner, hudirritation, alopeci.


Dosering och administrering:

Utanför, efter vanligt tvättning av huvudet, och med torr seboré, rekommenderas spermaceti, lanolin eller barntvål och med oljig seborré - 72% tvätttvål. Blanda pastaen med en liten mängd vatten, applicera i hårbotten och lämna i 5-10 minuter, skölj det noga med varmt vatten (temperatur inte högre än 40 grader C) och torka håret torrt. Applicera 1 gång per vecka (för oljig seborré under de första 2 veckorna - 2 gånger i veckan), i 1-1,5 månader. Efter avslutad behandling är det rekommenderat att applicera pastan profylactically 1 gång på 1-2 månader. Vid återfall, upprepa behandlingen.

När du arbetar med selensulfid måste du vidta åtgärder för att förhindra att det kommer i kontakt med huden och ögonen. Tvätta händerna noggrant efter proceduren.Nästa Artikel
Vad är några bra mjällmedel (seborrhea) i apotek, kosmetiska butiker, liksom effektiva folkrecept