Shampoo för grått hår


Utseendet av grå hår hos kvinnor orsakar tillstånd av mild chock och depression. Denna process är oundviklig, men alltid så oväntad. Därför börjar sina ägare att leta efter sätt att maskera obehagliga förändringar på huvudet och märker de första silvertrådarna. Ett av dessa verktyg är schampo för grå hår.

Egenskaper och fördelar

Utseendet på det första gråa håret bör inte bli en orsak till sorg. För vissa människor, i synnerhet Hollywood-stjärnor, den ädla färgen lägger till elegans, charm och gör en speciell attraktion. Ändå uppfattar många kvinnor och vissa män dessa förändringar i sitt utseende. För att se yngre försöker de lösa problemet mekaniskt, genom att riva ut det eller genom att använda kosmetika. Naturligtvis ger den rätt valda färgen bra resultat, men idag, förutom den här produkten från grått hår, kan du köpa andra lika effektiva produkter, t ex shampoo mot grå hår.

Dessa medel är speciellt närande, toning och fuktgivande kosmetiska kompositioner, vars användning ger det önskade resultatet, avlägsnar spår av grått hår från hårets huvud.

Men med konventionella schampon kan dessa medel inte sättas på samma nivå - enligt principen för deras arbete skiljer sig de väsentligt från varandra. Shampoo för grått hår har ingen tvättfunktion, eller det manifesterar sig i minsta grad, eftersom dess primära uppgift är att ändra hårets skugga.

 • Till skillnad från alla färgämnen påverkar inte tintingschampo för silversträngar hela håret, men bara dess yta, vilket skapar en tunn film på den. Färgen penetrerar inte djupt in i den, vilket gör toningprocessen säker, men det verkar inte länge.
 • Verktyget skadar inte vegetationen på huvudet, även de tunnaste, torra och skadade håren, eftersom det inte bryter mot deras integritet.
 • Efter användning av schampo mot grått hår är den maximala färghållningsperioden sex resor till duschen.
 • Lösningen för gråa krullar avlägsnar gula toner från strukturen av naturligt upplysta strängar och lämnar endast det ädla silver. Förhindrar framträdande yellowness på grå hår och hår, målade tidigare i mycket ljusa färger.
 • På grund av proteiner, mineral- och befästade cocktails, fuktar schampon fuktkrullarna, lindrar dem torrhet, gör dem mjukare och mer elastiska och förhindrar fuktförlust i framtiden.

Det bör noteras att färgtonen och tonic shampoo är helt olika sätt, även om många tror att detta ämne är 2 i 1:

toning

Det ger hårets huvud en ljus mättad färg, men det är ofta konstgjort på en försilvrad spade. Ibland är resultatet av användningen väldigt nedslående, för i stället för en vacker nyans får användarna lila, burgunder eller blått hår.

ottenochnyj

Åtgärden är inte lika aggressiv som komponenterna inte tränger in i hårstrukturen, de fungerar bara på ytan. Tack vare den här funktionen täcker verktyget varje hår med en tunn film, tack vare vilken alla svåra vågar håller sig ihop och gör hela och intakta hår.

Som en del av många schampon från grått hår finns det olika användbara tillsatser, utformade inte bara för ton, utan också för att förbättra krullarna.

Hur man väljer

Idag har många kosmetiska tillverkare i sin arsenal en linje av schampon skapad direkt för silversträngar. Deras kostnader är ganska annorlunda - för vissa märken är priset tillgängligt för varje konsument, priset på andra är mycket högt. Därför kan du enkelt välja verktyg till din egen plånbok.

På grund av ökningen av antalet efterfrågningar på skönhetsprodukter för moget hår skapas många nya produkter dagligen. Det är inte förvånande att schampon är bland de mest eftertraktade produkterna av all sort, de är lätta att använda, och kostnaden för vissa prover är betydligt lägre än kemiska färgämnen.

Välja dessa produkter, du måste börja, läs informationen på etiketten som indikerar för vilka konsumenter de är gjorda. Gråt hår, oftast overdried, eftersom schampo för dem måste ha fuktgivande ingredienser, till exempel olika oljor, spirulina och andra. Dessa ingredienser hjälper till att undvika effekten av tråkiga, stygga strängar.

Man måste komma ihåg att det idealiska tonalschampot för hår som har förlorat sin naturliga färg är alltid fuktgivande.

Varumärkesöversikt

Dåliga vanor och påverkan av negativa miljöfaktorer kan spela ett dåligt skämt i hårbotten. Medicin och lång exponering för solen kan påverka hårets tillstånd.

I det här fallet måste du köpa ett reduktionsmedel och använda det minst en gång var sjunde dag. Detta räcker för att uppnå pålitligt skydd och få en vacker glans.

De mest populära schamponerna mot grå hår idag är följande:

 • L Oreal Silver, med Gloss Protect-systemet vid basen, ger en vacker glans till håret på grund av ett speciellt befäst komplex och närvaron av aminosyror. Gör dem mjuka, silkeiga, elastiska. Naturliga ingredienser avlägsnar yellowness på de grå trådarna, fuktar dem. Tack vare Silver GP skyddas håret på ett tillförlitligt sätt från de negativa effekterna av miljön under en längre tid, blir det bekvämt och lätt att kamma.
 • L'Oreal Professionnel Gray är ett tonat schampo för den manliga befolkningen på planeten. Klarar lätt med grovt hår av en stark hälsa av mänskligheten, perfekt maskerar grå hår, gör att du kan se mer snygg och presentabel. I det här verktyget finns ett speciellt komplex som fuktar och berikar håret med olika näringsämnen. Med deras hjälp elimineras den gulaktiga tonen, strängarna får en ädel platina ebb. Du kan använda 2 gånger i veckan.
 • Toning shampoo för grå Silver Brelil. Ett annat verktyg för starka representanter för planeten. Med frost på templen känner många män inte modigt. Deras en gång frodiga hårhår börjar torka och bli gult, förvränga hårets utseende. För att eliminera sådana stunder skapades en formel för denna komposition, som gör det möjligt att städa håret i stadsdamm, föroreningar i tobaksrök och tona dem efter bränning i solen. Vitamin cocktail bryr sig försiktigt mot huvudet och huvudets huvud. Herbal ingredienser näring hår, ge dem styrka och skönhet.
 • TM Derbe med extrakt av medicinsk skogsmallow för frostskyddade huvuden rensar effektivt och bryr sig om silversträngar. Tar bort gula toner, fuktar moget hår.
 • Varumärket Matrix (Spanien) producerar vårdprodukten för asfärgat hår som kallas So Silver. Denna drog tonar lockar, eliminerar gula märken på dem, lockar få en vacker silverfärg. Dessutom uppträder mild rening och fuktning av huden, lipidmembranet störs inte, användningen av produkten orsakar inte irritation.

Med frekvent användning kan du eliminera ett antal problem som är förknippade med grå och vita krullar: ful yellowness, överdriven hårdhet, brott och matt skugga.

recensioner

Enligt kvinnor och män som regelbundet använder schampon för grått hår är de bästa och mest effektiva de kosmetiska produkterna som ger håret önskad nyans och orsakar inte utseendet av fula färgkombinationer. De borde inte leda till störningar i talgkörtlarna i huvudet, förvärra hårets tillstånd och ha en negativ inverkan på deras struktur, oavsett varumärke.

Åsikterna bygger på det faktum att schampon för moget hår bör innehålla näringsämnen, tack vare vilket hår kan få den vård de behöver, inklusive näring och fuktgivande.

Listan över erkända varumärken och oftast köpta kan tillskrivas: L'Oreal, La Roche, Schwarzkopf, Matrix, Ollin. Om schampon av dessa företag i World Wide Web säger oftast köpare, som noterar kvaliteten på produkterna. Och det spelar ingen roll om vem som producerar Tjeckien, Frankrike eller Spanien, bara genom försök och fel kan du hitta schampo för grått hår, vilket är lämpligt för en viss person.

Det är nödvändigt att experimentera, men inte till nackdel för håret, och är inte rädd för utseendet på silvernoter på huvudet - detta är bara en annan anledning att ändra bilden.

Hur man väljer ett schampo för grått hår

Även om uttalandet att det grå håret inte målar någon är ganska kontroversiellt, men fortfarande föredrar de flesta att aktivt hantera det här naturliga fenomenet med alla tillgängliga metoder. Tidig gråtning plockas ut, sedan maskeras det med tonik och ojämn färgningsteknik, och slutligen hälls det med ett tjockt lager av pigment, som ingår i professionella resistenta färger. Men vad du än gör med ett grått hår, det kräver daglig noggrann vård, vars grundläggande element är schampo.

Shampoo funktioner

Självklart kommer även den dyraste och högkvalitativa shampooen från grått hår inte att spara. Men det låter dig behålla hårets attraktivitet och rädda den från många av de problem som är karakteristiska för grå hår: stelhet, brittleness, förlust av glans och elasticitet. Med tanke på att vi tvättar mitt huvud varannan dag (och någon varje dag), kan ett bra schampo vara en riktig behandling för ett grått hår.

Huvudfunktionen hos schampo är rengöring. Vi använder den för att avlägsna partiklar av smuts, damm, döda celler och överflödigt fett från hårbotten. För att göra detta innehåller sammansättningen av goda medel organiska syror och alkalier och i billiga ytaktiva ämnen (de mest skadliga sulfaterna och deras derivat).

arter

Så att efter en så noggrann rengöring, håret inte överdriver, och hårbotten inte skalar, bona fide tillverkare lägger till naturliga oljor, vitaminkomplex och växtekstrakter till schampot.

Det finns medel med och terapeutisk effekt (till exempel mot mjäll och svampsjukdomar), där läkemedel finns i små koncentrationer.

Dessutom bör ett kvalitetsschampo:

 • för att behålla hårets elasticitet och elasticitet
 • behåll den önskade fuktnivån;
 • skydda hårbotten från irritation och torrhet;
 • återställa skadad hårstruktur
 • förhindra ackumulering av statisk elektricitet.

Toning shampoo som ägare av grått hår ofta köper kombinerar toning och bryr sig. Mängden färgpigment i dessa produkter är liten, men det räcker att uppdatera nyansen eller att neutralisera den yellowness som visas på det grå huvudet.

Multivitaminkomplex och eteriska oljor berikar schampon för tunt och svagt hår.

Problem med grå hår

Samma problem är karakteristiska för det grå håret, såväl som skadat hår med frekvent färgning eller intensiv termisk exponering:

 • ökad bräcklighet;
 • svårighet att kamma
 • torrhet och stelhet;
 • delade ändar;
 • olydnad i att lägga.

Och du kan bara hantera dem med hjälp av daglig vård. Ett schampo räcker inte. Vi behöver balm, masker och ibland en kurs av salongprocedurer.

Även schampo för grå hår, troligtvis behöver inte en, men flera sorter av denna produkt, som kommer att användas omväxlande.

Care Kit

Det är tillrådligt att inkludera flera typer av schampon i "gentleman's set" för vård av grått hår, eftersom var och en av dem kommer att lösa vissa uppgifter.

Nu finns det många universella verktyg "2 in 1", "3 in 1" och till och med "7 in 1". Men det här är inget mer än reklamfilmer. Effektiva schampon bör ha ett smalt fokus och övervägande av en eller flera homogena komponenter som bidrar till att uppnå det angivna resultatet.

I princip är alla produkter med märket "för skadat och / eller försvagat hår" väl lämpade för grå hår. De är vanligtvis mjukare, innehåller ytterligare fördelaktiga ingredienser och är avsedda för frekvent användning.

Men om du vill att ditt huvud ska se perfekt ut, gör dig en uppsättning 2-3 typer schampon som anges nedan.

moisturizers

De är viktiga för äldre människor. Torrt grått hår i samband med deras porösa struktur, liksom en minskning av talgkörtlarna. Närvaron av fuktgivande ingredienser hjälper till att hålla hårets mjukhet och elasticitet och eliminera hudens avskalning.

De bästa resultaten ger schampon med:

 • hyaluronsyra - ett ämne som kan locka och behålla fukt
 • Aloe vera extrakt är en utmärkt naturlig fuktighetskräm med antioxidant, antiinflammatoriska och anti-aging egenskaper;
 • mjölksyra - en positiv effekt på hårbotten och ger hårglans.

Den högsta graden bland fuktgivande schampon av oro "Estel" - betyder Aqua Otium, som är helt lämplig för alla typer av hår och innehåller ett unikt aminosyrakomplex och betain. Dessutom, efter att hans hår har kammat perfekt och inte elektrifierar.

näringsämnen

Även de bästa närande schampon kan inte påverka hårets struktur väsentligt - eftersom de är på huvudet i högst 3 minuter. Men om du alltid inte har tillräckligt med tid för masker, då är det bättre än den fullständiga frånvaron av ytterligare "topp dressing".

På grund av det högre näringsinnehållet tvättar sådana schampon huvudet sämre, de är tillräckligt att använda 2-3 gånger i veckan.

Sammansättningen av goda näringsmässiga schampo innehåller vanligtvis ett multivitaminkomplex och naturliga ingredienser:

 • naturliga organiska oljor (jojoba, shea, mandel, kokosnöt, oliv, argan, etc.) - skydda håret från negativ påverkan av den yttre miljön, ger glans och elasticitet åt det;
 • honungs- och / eller biprodukter är särskilt användbara för grått hår, eftersom de helt enkelt är ett lagerhus av de mest värdefulla spårelementen;
 • Eteriska oljor kan penetrera djupt in i huden även i små mängder och aktivera metaboliska processer i den.
 • växtextrakt - använd de helande egenskaperna hos växter, läka hårbotten, stärka hårsäckar;
 • naturligt kollagen - kan återge shagens flexibilitet och elasticitet, minskar hårbrottet och förhindrar för tidig förlust.

Utmärkt feedback på produkterna av märket "Tiande", som släppte den närande Royal Ginseng shampoo. Roten extrakt av denna mest värdefulla medicinska växt har anti-aging, antioxidant och anti-inflammatoriska egenskaper. Med regelbunden användning kan schampo återhämta sig starkt skadat och försvagat hår och till och med bekämpa tidigt grått hår.

utjämning

För att inte justera grå hår med järn, vilket ytterligare förstör deras struktur, är det lämpligt att köpa en utjämningsschampo. Det skapar en tunn film runt varje hår, vilket ger jämnhet och ökad elasticitet.

Utjämningshampor ska inte användas dagligen - de flesta innehåller silikon, vilket, trots att det gör håret perfekt jämnt, klämmer fast porerna och förhindrar att huden andas normalt.

Verktyget är också tillräckligt för att använda ett par gånger i veckan. Detta hjälper till att hålla ditt hår i gott skick och kommer inte att skada ditt hår.

En utmärkt nyhet är skinsjampo med effekten av laminering från Cies Shine Glossing, vilket ger de bästa resultaten i kombination med balsam med samma namn. Det har en trevlig fruktig arom, irriterar inte huden, återkommer snabbt ett jämnt hårhår och en vacker glöd. Du kan visuellt se resultatet om du tar ett foto före och 2 veckor efter att du började använda produkten.

Bessulfatnye

Sulfatfria schampon - ett amatörverktyg. Det är obligatoriskt att använda om du har genomfört ett salongförfarande: keratinrätning eller botox för hår. Men många frisörer rekommenderar dig att använda sulfatfria schampon för försvagat grått hår, eftersom de är det mjukaste tvättmedlet.

På grund av den fullständiga avsaknaden av aggressiva rengöringsmedel är de lämpliga för daglig användning, även på den känsligaste huden, lossnar inte keratinvågar och stöder den naturliga hydro-lipidbalansen i hårbotten.

Samtidigt kan de inte tvätta bort den starka föroreningen, resterna av stylingprodukter och en stor mängd talg - det här är deras största nackdel.

Bekymret "L'Oreal" har nyligen introducerat en nyhetssulfatfri Professional Vitamino Color shampoo, som inte bara bryr sig om hår, utan förhindrar snabb utlakning av pigment. Det är mycket användbart för dem som måste tillgripa regelbunden målning av grått hår.

nyans

Användningen av schampon för grå hår kan fördröja förfarandet för efterföljande färgning i 2-3 veckor eller till och med undvika det. Med en liten mängd vitt hår kan toning shampoo av hög kvalitet helt maskera det. Men om grått hår är mer än 30% - kommer det här tricket inte att lyckas. Innehållet i färgpigmentet i schampon är liten.

De så kallade "silver" -schamponerna är mycket populära hos mogna människor. De brukar tona upp den fula gula nyansen av grått hår, vilket framgår av olika skäl. Butikerna har sådana produkter i en speciell manlig linje. Men de skiljer sig inte mycket från de som kvinnor åtnjuter. Kompositionen innehåller ett lila eller blått pigment, vilket ger en ädel, silverfärg till grå hår.

Regelbunden användning av toningfärgad shampoo för grått hår hjälper till att bibehålla färgens ljusstyrka, som vanligtvis tvättas ut för snabbt. Men kom ihåg att du kan hålla det på håret i högst tre, högst fem minuter.

Om du behöver en mer intensiv toning - köp en tintsalm. Men han kan inte måla över helt grått hår. Företagskvinnor och alltid upptagna män kan bli gråa rötter till extra sprayfärgning - snabbt och bekvämt.

Mycket nöjd med kvaliteten och närvaron av vackra mättade färger är den professionella Color Recharge-serien av schampon från Vella. Paletten innehåller choklad, röda och ljusbruna färger, samt kalla och varma nyanser av blond som passar perfekt på grått och blekt hår. Innehållet i pigmentet är tillräckligt högt att effekten av användningen av produkten var märkbar även på den grå brunetten - håret får en vacker glans och färgfärg.

Tvätta regler

Men det räcker inte att köpa rätt schampo - man måste också kunna använda den ordentligt. Och detta uttalande orsakar många uppriktiga förvirring. Vad kan vara enklare att tvätta ditt huvud?! Men det visar sig att denna procedur har sina egna subtiliteter och hemligheter. Här är några tips professionella ger:

 • Vänta inte på allvarlig förorening av huvudet - du bör tvätta håret när de har förlorat volym och attraktivitet.
 • daglig användning kan bara tända schampon, speciellt konstruerade för detta ändamål;
 • Tvättvattnet ska vara rent (helst filtrerat) och inte för hårt, med en temperatur som inte överstiger 40 o C;
 • du kan inte hälla schampo i hårbotten - en liten mängd skum första skum på våta palmer;
 • innan du tvättar håret noggrant kammade och sköljdes med rinnande vatten;
 • Efter applicering av schampon, var noga med att massera hårbotten lätt - detta kommer att bidra till bättre rengöring.
 • om huvudet inte tvättas väl omedelbart - var inte rädd för att återanvända schampot, men minska dess mängd;
 • det är nödvändigt att tvätta håret under en ström av rinnande vatten i minst 2-3 minuter;
 • Shampoo rester måste neutraliseras med en balsam eller balsam;
 • Avslutning av tvättning med att dränka huvudet med kallt vatten kommer att förbättra blodcirkulationen och bidra till en hårdare passning av keratinvågar.

Efter tvättning ska du försiktigt suga på huvudet med en handduk som absorberar fukt, försiktigt demontera trådarna med händerna eller en mycket sällsynt kam, och bara då kan du torka dem med en hårtork vid lägsta möjliga temperatur.

Om håret dessutom kräver användning av oljor, sprayer eller outplånliga balsamer - de appliceras på torrt eller lite fuktigt hår.

Hur man väljer ett schampo för grå hår, rankning topp

Graying hår beror vanligtvis på åldersrelaterade förändringar i människokroppen. Melaninproduktionen minskar när cellerna producerar det ålder. Men det händer också att i en ung ålder börjar en person att märka gråa hår. Hur är det i det här fallet? Naturligtvis, använd en toning shampoo för grått hår, utformat för män och kvinnor som har silvered upp till 30% av håret.

Tint shampoo för grått hår

Tonal schampo för gråhåriga strängar hjälper till att markera hårets befintliga färg och färga över att bara bli grått hår. Det är värt att notera att med vanliga shampoo tonics har inget gemensamt, eftersom de inte är avsedda att avlägsna föroreningar (endast några av dem skumar lite och tar bort smuts). Huvuduppgiften för dessa verktyg - att måla håret.

I riktning mot förtydligande fungerar inte tonade schampon alls. De kan bara ge en mörkare nyans till håret. Om du till exempel är blond kan du få guld, beige, karamell, honung och andra färger. Brunt hår lämpligt burgundovye, nutty, choklad och andra nyanser. Paletten med specialverktyg för ljusfärgning är imponerande i sin överflöd.

De viktigaste egenskaperna hos förberedelser för toning:

 • produktens sammansättning tränger inte djupt in i krökets struktur, det påverkar endast hårets yta, skapar en skyddande film;
 • Skuggan varar inte länge - bara några veckor, den tvättas av efter 4-5 procedurer för kontakt med vatten;
 • Färgssuspension, i motsats till ammoniakfärger, är helt säker, så även gravida kvinnor kan använda den;
 • Huvudkomponenterna i schampon är färgämnen, fuktgivare, som ger skinn till hår och fettsyror, vilka matar lockar.

Det finns flera alternativ för toneringsverktyg:

 • Schampo. Som regel är de lämpliga för blont hår, eftersom de tar bort den obehagliga skuggan av yellowness på grund av närvaron av lila pigment. Den enda nackdelen med sådana kosmetika överdriver krullarna.
 • Balsam. De är utformade för att ge en viss nyans av hår. Naturligtvis kan de inte måla över grå hår, men det är ganska möjligt att dölja dem (på grund av polering av hårets nagel, ljus skugga och speciell glans). Balmer är lämpliga för dem som bara börjar bryta grått hår.
 • Tonika. De har den mest koncentrerade mängden pigment, så de målar lockar väl. Om du till exempel har blont hår kan du få en körsbär, grönaktig och jämn auberginefärg. När du använder på en ojämn yta (grått hår blandat med pigmenterat), måste du vara extremt försiktig med dem, annars kan du sluta med ögonskarp kontrast.

En viktig punkt! Om du har mycket grått hår, välj inte kärnfärger tonics, annars kommer en tydlig kontrast att vara uppenbart. Det bästa alternativet för dig kommer att vara nyanser så nära som möjligt till naturliga.

Fördelar och nackdelar med tinting schampo

Bland fördelarna med tinting shampoo för tonning av grått hår kan identifieras:

 • enkelhet i ritning (något påminner om vanligt tvätt av huvudet);
 • låg kostnad (kostnaden för tonik och färgschampo börjar från 70 rubel, beroende på varumärke);
 • universalitet (betyder inte bara lite tintkrullar, de ger också näring och fuktar dem, vilket gör utseendet välskämt och attraktivt);
 • säkerhet (fall av allergiska reaktioner registrerades sällan, förutom att de aktiva komponenterna inte kan tränga in i blodet, som händer vid användning av permanenta färgämnen);
 • Ytterligare skydd mot miljöexponering ges (eftersom färguppslamningen bildar en viss barriär kring varje hår, ytterligare skydd mot inflytande av UV-strålar, temperaturfall och andra irriterande medel uppnås).
 • Om du inte är nöjd med resultatet av färgning, räcker det bara att tvätta huvudet med schampo flera gånger för att eliminera den inte mycket framgångsrika nyansen.

Nackdelarna är det faktum att du behöver regelbundet tona håret, eftersom färgämnet pigmentet tvättas mycket snabbt. Dessutom lyckas inte alla användare med framgång att plocka upp skuggan, och även om det finns en stor andel grå hår under färgning, erhålls en helt oönskad och oförståelig färg.

Hur man väljer

Färgschampo för grått hår väljs ut beroende på:

 • Källfärg (ditt naturliga eller konstgjorda pigment);
 • procent av grått hår;
 • förväntad effekt och personliga preferenser
 • varumärke och sammansättning av nyans.

Det är ganska svårt att färga grå hår, eftersom ojämnhet är märkbar för ögat. Låt oss se varför?

Håret blir grått, eftersom det inte producerar färgning naturligt pigment - melanin. I avsaknad av det bildas ett ihåligt utrymme i dem, vilket är fyllt med luft, vilket leder till missfärgning. Dessutom bildar detta hår en närmare passform av kutikellagren till varandra, vilket resulterar i att det grå håret blir tätare och mindre utsatt för penetreringen av färgpartiklarna.

När du väljer ett färgämne, var uppmärksam på den höga koncentrationen av pigment, annars kommer de helt enkelt inte att kunna tränga in i de övre skikten av hår.

Det är viktigt! Värst av allt färgning är glasartat, det är nästan transparent, samtidigt ganska tjockt hår. Tyvärr kommer tonade schampon inte att klara det (en aggressiv permanent färgning behövs).

Om du har för mycket depigmenterat hår, plocka sedan upp en silverfärg av schampo eller tonic. Tack vare detta kan du eliminera kontrasten mellan de strängar som behåller färg och grå hår.

Om du har upp till 25% av grått hår på håret, rekommenderar skönhetssalonger att använda en färgad smink av en färg som är så nära som möjligt till det naturliga.

Har dina strängar en ashyton? Tveka inte att välja brandy, karamell, honung eller gyllene färger.

Om grått hår bara smygar upp på ett hårhår, få ett tintingschampo med antigul effekt. Denna toning agent kommer att ha violett partiklar som kommer att eliminera den obehagliga rödhåriga kvinnan, betona silverpläterad av dina lockar och ge dem ett hälsosamt och välskött utseende.

Översikt över de mest populära verktygen

Idag finns det många tonade schampon som är klara att måla över grått hår. Varje tillverkare erbjuder dem instruktioner för användning, guidad av vilken bör appliceras färgton.

Alternativ för schampon:

 • Schwarzkopf. I sin sammansättning har produkten gula gulpartiklar av lila färg, vilket neutraliserar den obehagliga yellownessen och ger en vacker silverpläterad krullning. Dessutom är läkemedlet mättat med vitaminer och glycerin, så efter vanlig användning kommer du att märka hur ditt hår har fått en vacker lek och volym. Det genomsnittliga priset på schampo är 600 rubel.
 • L'Oreal Silver Hair Shampoo. Den unika formeln GLOSS PROTECT skyddar håret mot skadliga effekter av miljön och ger också en ljus strålande nyans. Kosmetika är rik på aminosyror och fuktgivare, det är en hel vitamincocktail avsedd för att förbättra ditt hårs tillstånd. Silver-serien avlägsnar yellowness, ger skönhet och glans till ashy krullar. Kostnaden för schampo är 700-800 rubel.
 • Matris Shampoo Så Silver. Läkemedlet från Spanien neutraliserar helt strängarna, tar bort det obehagliga gulpigmentet och ger håret en vacker pärlskugga. Detta läkemedel kommer att tömma din plånbok med cirka 560 rubel.
 • Vitt hår av Periche. Ett annat spanskmedel för grått hår. Avlägsnar perfekt yellowness, stabiliserar lipidbalansen i huden och närmar sig locken med användbara komponenter. Dessutom tillhandahålls en skyddande film runt håren, som fungerar som en slags barriär som förhindrar att kallluft och UV-strålar penetrerar djupt in i håren. Det här verktyget kostar dig 340-400 rubel.
 • "Platinum Glitter" av Yves Rocher. Något färgar hår, tar bort grått hår, lugnar huvudets dermis och fuktar håret. Kosmetika är baserade på naturliga ingredienser. Kostnaden börjar från 350 rubel.
 • Wella Color Recharge. Detta verktyg från Tyskland är utformat för att omedelbart uppdatera ditt hår på bekostnad av svaga färgämnen. Dessutom innehåller den keratin, som ger dig hälsa, fuktighetskomplex, silkepeptider, gör håret glänsande och panthenol i kombination med aminosyror bildar en skyddande film. Produktkostnad - 700-750 rubel.
 • Reflektion Silver Shampoo från Cutrin. "Silver frost" behåller din naturliga färg, medan på bekostnad av ett speciellt silverfärg smälter övergångarna mellan ditt depigmenterade och hår. Håret efter appliceringen av detta verktyg får maximal volym, ljusstyrka och grooming. Den genomsnittliga kostnaden för professionell schampo är 680-750 rubel.
 • Shampoo Life Color från Kapous. Inte dåligt klarar av sin huvuduppgift - målning över grått hår. Verktyget har inga aggressiva kemikalier, men det är ganska bra att måla hårets yta i olika färger. Även om paletten av nyanser som erbjuds av tillverkaren inte kan kallas rik, kan du definitivt välja kosmetika som matchar basfärgen. Kostnaden för schampo, med en volym på 200 ml, är 420 rubel.
 • Brelil Professional för grått hår. Shampoo tonar perfekt gråhår. Det rensar också strängar från föroreningar väl och ger en vacker glans till håret eftersom den innehåller vitamin E. De grönsakskomponenter som utgör produkten orsakar inte irritationer, så kosmetika är också lämplig för känslig hud. Priset på en italiensk produkt börjar på 380 rubel.
 • Färg Irida-M Classic shampoo för grått hår. Det är ett budgetalternativ (kostnaden börjar från 70 rubel). Det klarar av att måla lite grått hår och har en bred palett. Det tvättas av gradvis, så håret behöver inte tonas varje 5-6 dagar.

För de som inte bara ska tona håret utan också att skapa en naturlig melaninpigment, kan du köpa en dyr Grayban Hair Darkening lotion. Kostnaden startar från 2500 rubel. Den unika formeln av medel från USA efter en 28-dagars kurs eliminerar upp till 80% av det vända gråhåret. Lämplig för män och kvinnor. Har mycket positiv feedback.

Hur man använder

Innan du använder några kosmetika, var noga med att testa den för allergiska reaktioner. För att göra detta, använd några droppar av produkten till handleden och vänta 7-10 minuter. I avsaknad av rodnad, svullnad och klåda kan du säkert använda shampoo för kosmetiska ändamål.

Det bör noteras att nyanschampoerna är effektiva endast när du nyligen började märka utseendet på gråa hår. Om du redan har försökt att färga grå hår med permanent färg, och det hjälpte inte, kan tonade schamponar säkert inte klara av den här uppgiften.

Kommer gråa hår att färgas eller inte? Det är svårt att ge ett bestämt svar, eftersom absorptionen av färgpigment med krullar direkt beror på styrkan hos färgningshampo-partiklarnas funktion, tjockleken på silverhåren och tätheten av skalorna. Om ett schampo inte ger den önskade effekten, finns det ingen garanti för att andra kosmetika kommer att vara kraftlösa. I alla fall borde du alltid försöka.

Funktioner av användning:

 1. Innan du använder produkten är det bäst att skydda dina händer med cellofanhandskar, eftersom vissa aggressiva komponenter kan påverka deras hud negativt.
 2. Tint shampoo är utformad för att neutralisera yellowness. Det appliceras som ett vanligt schampo på vått hår. Du slår självständigt på huvudet med rikligt skum. Du uthåller den angivna tiden på förpackningen (som regel går det inte över 3-5 minuter), och skölj sedan noggrant under rinnande varmt vatten.
 3. Om du vill använda tonic som ett tonat schampo, måste du späda det. För 3 liter vanligt kokt vatten använd 2 msk. l. färgsuspension. Den resulterande lösningen används som sköljning efter tvättning av huvudet.
 4. Inget behov av att missbruka skuggschampo och tvätta sina huvuden nästan varje dag, som många tjejer brukar. Du bör använda sådana kosmetika inte mer än 1 gång per vecka. Annars risken för betydande skador på deras lås.
 5. Om du vill få en mer mättad färg rekommenderar vi att du överskrider den tidsfrist som anges av tillverkaren.

Förtvivlan inte om ditt hår är besökt grå. Vissa Hollywoodstjärnor tror att asken på hårets huvud betonar karisma, ger soliditet och imponerande förmåga. Men om du fortfarande inte kommer att lägga på hår i håret, kommer det bästa sättet att bli tonade shampoo, balm och tonics, som kan skugga lite hårfärg och dölja grått hår.

Var försiktig med användningen, eftersom grå hår är svårt att färga.

Översikt över schampon för grått hår

Gråt hår är en riktig tragedi för både män och kvinnor. Hittills presenterar marknaden för kosmetiska produkter ett stort utbud av verktyg för att hjälpa till att måla över grått hår. I vår artikel kommer vi att prata om hur man väljer ett tintingschampo för grått hår. Vi börjar omgående med en översyn av kända varumärken.

Tintschampo Schwarzkopf, Schwarzkopf

Märket är allmänt känt för massförbrukaren och har länge vann många kvinnors kärlek. Schwarzkopf kan producera produkter för alla typer av hår.

Den mest populära shampooen för grå hår för kvinnor är Bonacure Color Save Silver. Det ger en vacker glans till håret och eliminerar effekten av yellowness. Dessutom ger det en perfekt näring till hårstrukturen, vilket bidrar till regenerering.

tinting schampo Schwarzkopf

Shampoo Loreal, L'oreal

I Loreal-serien är schampo med en ledtråd av silver i stor efterfrågan bland äldre kvinnor. Den består av naturliga ingredienser som trivsamt bryr sig om hår och läker dem.

L'Oreal Silver Shampoo kan också användas för att avlägsna den gula färgen från håret, av den anledningen blondiner som det väldigt mycket.

Tillverkaren rekommenderar att du använder schampo i kombination med balsam i samma serie för att förbättra effekten. Upprepad användning av L'Oreal shampoo kommer att förbättra hårets tillstånd och ge den nödvändiga glansen.

Tonad schampo L'Oreal

Matt Shampoo Matt

I rankningen av toningsschampo upptar Matrix shampoo definitivt topplinjerna. I deras lineup Matrix So Silver schampo, designad speciellt för grått hår. Han målar väl hår, samtidigt som de närmar dem med goda vitaminer.

Matris Tonad Shampoo

Tint shampoo Perish, Periche

Tint shampoo Parish Spansk produktion, och i Spanien, som du vet, som kvalitet. Alla hårprodukter av detta märke är värdiga respekt, eftersom de innehåller olivolja och mandeloljor.

Detta schampo kan också användas som hårvårdsprodukt, eftersom det perfekt fuktar hårbotten, vilket påverkar hårfollikeln positivt. Klarar med grått hår.

tinting shampoo socken

Shampoo Yves Rocher, Yves Rocher

Yves Rocher är en av de mest älskade kosmetiska märkena hos våra kvinnor. Inte så länge sedan har detta företag släppt en serie schampon "Platinum glow" - färgschampo från grått hår. Produkten är lämplig för skört och tråkigt hår, vilket berikar dem med väsentliga spårämnen.

Tonad schampo IvRoshe

Estelle Tint Shampoo, Estel

Estelle har en ganska rik färgpalett, så det blir möjligt att måla grått hår med detta schampo snabbt.

Shampoo för färgning av grått hår från Estelle överdriver inte hår. I deras sammansättning finns det ultravioletta komponenter som skyddar håret från de negativa effekterna av solen. De är mycket praktiska vid applicering, lämnar inte märken på huden, och exponeringstiden varierar från 20 till 40 minuter beroende på önskad effekt.

Estelle Tonad Shampoo

Tonic Tint Shampoo

Med Tonics kan du snabbt säga adjö till grått hår. Effekten kommer emellertid att vara kortlivad, eftersom schampot tenderar att snabbt spolas ut. Detta gör det möjligt att experimentera med färg så ofta som önskat.

Den enda rekommendation som tillverkaren anger på förpackningen är schampans högfärgade egenskaper, den bör appliceras noggrant, annars kan du måla allt runt, inklusive dig själv från huvud till tå.

Hyppig användning av Toniki är oönskade eftersom shampoo gör håret tunnare.

Tonisk schampo

Shampoo Kapus, Kapous

Professionell serie Capus är mycket lämplig för ägare av tunt och svagt hår. I sin serie finns schampon avsedda speciellt för grått hår. Effekten är beständig, färgen tvättas inte fram till 6 veckor, skuggan är mycket ljus och mättad.

Capus Tint Shampoo

Irida schampo

Irida är ett välkänt varumärke, i deras sortiment presenteras ett stort antal nyanser för varje smak. Av fördelarna - det här är priset och kvaliteten på färgande grå hår. För 70-100 rubel Irida-schampo uppfyller fullt ut förväntningarna. Minus - det här är en obalans mot fukt. Så om du faller under regnet och du inte har ett paraply för hand finns det risk för att dina kläder blir smutsiga. Hårfärgen kommer gradvis att tvättas.

Irida tonade schampo

Tint shampoo Ollin, Ollin

Färgschampo för grå hår från Allin har en unik färgpalett. Det klarar sig väl av hårets hårdhet och har också ett högt motstånd.

När det gäller färgen på färgningen är denna schampo lika med den professionella linjen, bryr sig omsorgsfullt om hår och ger glans.

Allin Tint Shampoo

Tint shampoo Rocolor

Shampoo Rocolor - ett mycket budgetverktyg. Låt dig bli av med grått hår på 5 minuter. Färgen är mycket mättad och ofta väldigt annorlunda än originalet. Kanske är detta en av dess viktigaste nackdelar. Men det finns ett plus - det tvättas av väldigt snabbt.

Tonad shampoo Rocolor

Shampoo Kutrin, Cutrin

I linjen av hårvårdsprodukter presenteras inte bara färgschampon från grått hår, utan även balm, balsam och hårmask.

Shampoo klarar av grått hår, hjälper till att uppdatera den ursprungliga färgen. Det tvättas av lite längre än Irida-schampo, men anses vara av bättre kvalitet. Effekten är märkbar efter några minuter efter att ha tvättat håret.

Kutrin Tint Shampoo

Mäns shampoo för färgning av grått hår

Inte bara män, utan också kvinnor står inför grått hår. Eftersom många kända tillverkare har tagit hand om en stark hälsa av mänskligheten, släpper schampon för grått hår för män.

Schwarzkopf Men Perfect Tint Shampoo

För män i hårvårdsprodukterna finns ett schampo för grått hår, Men Perfect-serien. Han bryr sig helt och hållet om hår och färgämne gråhår perfekt. Enligt recensioner av starkare kön är detta verktyg ett av de bästa.

Schwarzkopf Tonade schampo för män

L'Oreal Professionnel Grå Shampoo Färgschampo

Detta schampo är perfekt för hårt hår. Han maskerar helt grått hår, föryngrar visuellt en man. Frekvent användning av detta verktyg accelererar också hårväxten och ger dem extra volym. Priset fluktuerar cirka 600 rubel.

Loreal tonad schampo för män

Brelil Professional shampoo

Tint shampoo av detta märke är lämplig för alla typer av hår. Lätt hår hjälper till att klara sig med gult, mörkt - ger skina och gråfärgade färger. Fuktar också hårbotten perfekt. Plus, priset är också trevligt - inom intervallet 300-400 rubel.

Breil tinting schampo för män

Tint shampoo för grå hår kan vara annorlunda - man eller kvinna, bestående eller snabbt tvättbar, men det har ett mål - att göra dig vackrare. När du väljer ett botemedel mot grått hår, se till att läsa recensionerna. Billig hårfärg kan betydligt gynna dyrare produkter. Vi hoppas att vår recension av tonade schampon var till nytta för dig.

Hur man väljer ett tintschampo för grått hår

Ett av de mest uppenbara tecken på åldrande är grått hår. Men ofta är detta fenomen observerat av människor som är långt ifrån gamla och till och med unga. Förlust av pigmentering av hår är också förknippad med genetik, ekologi och stress, därför är det långt ifrån alltid ett tecken på ålderdom.

Men alla vill bli av med detta problem, oavsett orsakerna som orsakade det. Du kan ta bort de grå hårfärgerna, och du kan använda shampoo-skuggning - i det senare fallet, effekten, men mer kortvarig men skador på håret kommer att tillämpas mindre. I artikeln kommer vi att överväga funktionerna i tonade schampon för grått hår, ta reda på hur du väljer rätt produkt, granska de mest effektiva schamponerna på marknaden idag. Men vilken typ av schampo är det att tvätta bort färgen från håret och hur man använder den beskrivs i detalj i den här artikeln.

beskrivning

Högkvalitativ tonad shampoo för grått hår har följande egenskaper:

 • hjälper till att återställa färgpigmentet i hårcellerna;
 • föryngrar folliklarna;
 • läker hårbotten, rensar;
 • eliminerar torrhet;
 • ger ett välskött utseende;
 • glattar stygga, klibbiga gråa hår;
 • aktiverar hårväxt.

Tennschampo, till skillnad från färg, kan inte tränga djupt in i hårstrukturen. Därför kommer färgen i detta fall att vara, om än ganska jämn, men inte för resistent. Det maximala som schampon kan klara är att ge grå hår med pigment för sex huvudtvätt.

Att måla gråa trådar är i alla fall inte en lätt uppgift, och inte ens alla färger klarar av detta problem. Det naturliga pigmentet i grått hår är helt frånvarande, men det finns fullständig porositet och torrhet. Och färgämnen kan ofta inte tränga in och konsolidera i hårets djupa lager, så effekten efter några sköljningar försvinner snabbt.

Men hur det ser ut och hur man använder schampo för håret Esvitsin, du kan förstå genom att klicka på länken.

På video - betyder beskrivning:

Hur man väljer

Vilka poäng behöver du uppmärksamma när du köper en shampoo nyans för grått hår.

 • Graden av graying. Tint shampoo är en ganska mild lösning, så det kommer bara att fungera om det inte täcker hela huvudet med grått hår. Om det grå håret är starkt, är det bättre att använda den professionella toning-tjänsten hos befälhavaren i stugan - resultatet blir mycket mer varaktigt.
 • Hårstruktur Tänk på när du väljer ett medel, tillståndet av håret. Du borde få ett schampo som bäst passar ditt hår - lockigt, rakt, färgat, med varierande grader av graying. Endast med hänsyn till detta faktum kan du kvalitativt och under lång tid ge en vacker nyans av grått hår.
 • Komposition. När du väljer ett schampo för grått hår är det väldigt viktigt att ta hänsyn till produktens sammansättning. Kolla in kompositionen och se till att den innehåller växtbaserade extrakt, timjan, ginseng eller ingefära. Dessa komponenter kan läka håret, och till och med i viss utsträckning sakta ner processen för ytterligare gråtning. Till exempel aktiverar ingefära blodcirkulationen i hårbotten, vilket bidrar till mer intensiv näring av folliklarna, och timjan återställer pigmentering och stärker hårsäckarna. Inte dåligt om sammansättningen av schamponet kommer att finnas närvarande komponenter som naturliga extrakt av cederträ, tea tree, mint, timjan och lavendel. Dessa komponenter uppdaterar perfekt hårbotten, rengör det, läker håret.
 • Hue. Välj en shampoo nyans för att matcha din "inbyggda" hårfärg som det var innan du började gråta. Färgämnet kommer således naturligt att se ut.

Men vilken typ av schampo för poröst hår är mest lämpligt och hur man använder det korrekt anges i artikeln som referens.

I videon - med vilka parametrar som ska väljas:

Vad är nyanserna

Tillverkare kan nu erbjuda många härliga nyanser av schampon för grå hår. Således kan du välja färg för varje hårhår - ljus, röd eller mörk. Tänk på de mest populära nyanserna av schampon för grå hår idag.

Neutraliserande yellowness

Detta är det mest populära valet. Shampoos som neutraliserar yellowness väljs vanligtvis av blondiner och de kvinnor / män som har blivit helt vita. Detta schampo har en rik lila färg och ger hårets huvud en vacker, kall, silverskugga. Verktyget kan effektivt avlägsna håret från den irriterande "rödhåriga", vilket så irriterar många kvinnor.

Kalltoner

Shampoo av liknande nyanser är också mycket populära. De ser bra ut på blont hår, vilket ger den senare en vacker skimning och glans. Dessutom kan ett sådant verktyg eliminera hårets gyllene nyans.

Röd toner

Bland alla röda nyanser som är avsedda för grått hår är granat mycket populärt. Detta schampo kan ge håret en rik färg, helt av grå hår i en applikation, återuppliva ansiktet, göra utseendet visuellt yngre, mer fervent. Röda nyanser är mycket uttrycksfulla, men det är kontraindicerat för kvinnor med vinterfärgstyp.

silvriga

Tintschampo för gråhals silverfärg är avsedd för dem som har blivit gråa med mer än 70%. Silver shampoo kan göra strängar vackert vita, silver, glänsande. Yellowness liknande verktyg eliminerar också effektivt.

Brass

Kopparfärgade schampon är lämpliga för naturligt rött, såväl som färgat hår. Medel av kopparskugga är lämplig för sommaren och speciellt höstfärgstyp, de ger ungdomlighet, gör håret glänsande, vackert mousserande.

mörkt

Lämplig för naturliga brunhåriga kvinnor och brunetter, samt kvinnor / män av vinterfärgstyp. Shampooer som är färgade i mörka färger kräver särskilt noggrann användning, eftersom de målar båda händerna och badet starkt.

Shampoo för kvinnor

Låt oss lära känna de mest populära och effektiva sätten att hjälpa till att dölja grå hår på kvinnligt hår. Också värt att veta mer om schampon för hårt hår.

L'Oreal glansfärg

Shampoo välkänt franska varumärke. Observera att detta verktyg endast är lämpligt för hår med grått hår högst 30%. Med ett väsentligt blekt hår är det inte troligt att det här verktyget kommer att klara sig. I verktygslistan sju populära nyanser mestadels varma basen. Produkten är lämplig för frekvent användning.

Wella färguppladdning

Shampoos av detta märke kan emellertid ge en lång skuggningseffekt, dock endast för inte för grått hår. Om håret har blivit grått i stor utsträckning, kommer verktyget inte att klara sig. Det finns många röda och röda nyanser i linjen, det finns också mörkt och blont - du kan välja för varje smak och färg.

Cutrin Reflektion Färgschampo

Detta verktyg är klassificerat som professionellt. Förutom målning tätar shampoo också strängar, gör dem friskare, slätar, eliminerar porositet. I paletten finns fem vackra nyanser, bland dem röd, brun, kaffe och silver yellowness neutralisator.

Kapous livsfärg

Professionellt schampo, som ofta används i ledande skönhetssalonger. Produkten innehåller UV-filter som skyddar trådarna från att brinna ut i solen. Kapous paletten för grått hår innehåller sex vackra nyanser, bland annat lila neutraliserare, sandig, granat, koppar, brun, aubergine. Men hur effektivt schampo mot Alerans håravfall och hur man använder det, kan du lära av den här artikeln.

ROKOLOR

Detta är en av de mest populära för dagens schamponfärg, dessutom är han också mycket prisvärd tack vare sin låga kostnad. Verktygets sammansättning är genomtänkt, ganska säker, uppfyller alla senaste internationella standarder. Vi noterar det enkla användandet av detta schampo - det kan också användas som vanligt rengöringsmedel, ganska ofta. Shampoo tar ganska effektivt bort grå hår,

Bland nyanserna som pärlaaska, ametist, mjölkchoklad, honungkaramell - du kan göra grått hår mycket attraktivt, glänsande och ljust. Men vilken typ av schampo för kombinerade hår är bäst och hur man använder det anges här.

Nackdelarna med detta varumärke inkluderar vissa allergier, vilket kan vara ett problem för personer med hög känslighet. Dessutom är detta schampo för intensivt och kortast kan inte ändra hårfärg - högst 2-3 toner.

Råd: Det är bättre att få schampo för grå hår i en specialbutik med professionell kosmetika. I vanliga butiker presenteras dessa schampon i ett ganska dåligt sortiment, för att garantera ett bättre priskvalitetsval, rekommenderar vi att du omedelbart går till en kosmetikaffär för skönhetssalonger. Dessutom är kvaliteten på professionell kosmetika oföränderlig även med det dyraste hushållsmärket.

Du kan också vara intresserad av information om hur man väljer och använder schampo för att toning hår från yellowness.

Men shampoo recension

Företrädare för det starkare könet behandlar oroligt eget utseende: i synnerhet vill många män inte gå med grått hår. Och eftersom strukturen hos herrhår är hårdare och grovare har speciella schampon utvecklats för dem. Vidare kommer vi att bekanta sig med de mest populära metoderna som är lämpliga för gråhårigt manligt hår.

Silver Loreal Professional

Denna serie innehåller ett komplex av vitaminer, aminosyror och olika värdefulla fuktgivande ingredienser. Tack vare den här silverfärgade förberedelsen kommer även grovt manligt hår att kunna bli av med yellowness, förvärva glans, elasticitet och silkeslen textur. Verktyget är lämpligt för män som har en stor andel grå hår eller naturligt lätt hår.

Schwarzkopf

Mäns varumärke erbjuder att dra nytta av BC Colour Save Silver-serien av droger. Sammansättningen av fonderna inkluderar ett särskilt pigment av blå färg, färgning av grått hår i en vacker silverfärgad färg. Dessutom finns det i kompositionen och glycerin - ett känt fuktighetsmedel.

Men vilken typ av schampo för blekt hår mot yellowness är bäst och vilka märken är mest populära, beskrivna här.

Platinum Glitter av Yves Rosher

Detta schampo ger herrhuvudet en underbar skugga av platina. Lämpligt betyder endast ganska grått hår eller naturliga blondiner. Denna åtgärd innehåller majsflödextrakt som läker håret och mjukar det.

Periche Vitt hår

Läkemedlet verkar som en effektiv gulnings neutraliserare, lämplig för kraftigt grått hår. Verktyget eliminerar torrt hår, skyddar trådarna från skadligt UV-ljus.

Förresten kan män lämna det ädla gråa håret på huvudet - till skillnad från kvinnor, dekorerar representanterna för det starkare könet även den här funktionen.

Men vilken typ av hår fuktgivande näringsschampo är det bästa och hur man väljer det för ditt hår är detaljerat här.

Så vi har lärt oss med hjälp av vilka schampon kvinnor och män kan bli av med grå hår. Som du kan se är valet av medel riktigt - och artikeln är långt ifrån alla lämpliga alternativ. Välj ett schampo, styrt av procenten av grått hår, naturlig hårfärg, närvaron av detta verktygs omsorgsfunktioner - och då blir ditt val nödvändigtvis det rätta och mest lämpliga.Nästa Artikel
Hur man tar bort fluffigt hår?