8 bästa tonics för hårfärgning


Att vara densamma är hela tiden tråkig. Därför är kvinnor glada att ge fritt försök till experiment. Den första att vända är ofta hår, men ammoniakfärger förstör deras struktur och förgiftar kroppen med skadliga ämnen. Vidare varar något resistent färgämne länge och begränsar experimentfältet. Ett alternativ till ammoniak är tonade schampo och balm eller hårvatten.

Toniken ger nya eller naturliga nyanser till de naturliga eller "konstgjorda" nyanserna av hår, färgar dem helt från början till en annan färg eller neutraliserar oönskade pigment (till exempel den gula tonen av blond). Den specifika effekten beror på användningsmetoden.

Om produkten appliceras på krullarna under lång tid - färgen är mättad och ljus. När toniken läggs till balsmen eller masken med en "droppe" och tvättas av efter några minuter ger det bara en ljus nyans av håret. Vissa utspäd en liten mängd tonic i vatten, skölj huvudet med den resulterande lösningen efter tvättning. I allmänhet är användningen av tonic en rent individuell sak, och kanske är det den korrekt valda tillämpningsmetoden som bestämmer hur framgångsrikt resultatet kommer att vara.

På den ryska marknaden finns flera dussintals tonade schampon och balsams, men oftast väljer köpare bara några märken. En del av toniken tillhör segmentet av professionella verktyg, delvis - till en billig massmarknad. Om du fortfarande tvivlar på vilket företag du föredrar, läs vårt betyg på de bästa hårtonerna.

1 plats i rankningen är
hår toner L'Oréal Professionnel -
för professionell kvalitet

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vårdformel, fria aminosyror, proteiner.

Åtgärd: ger skugga och glans, bryr sig, neutraliserar oönskade pigment.

L'Oréal Professionnel "lila" tonade schampon tar bort oönskat gul pigment från grått och blont hår. Medlen presenteras i två versioner: villkorligt "manlig" (grå) och "kvinnlig" (silver). Enligt recensioner av dem som har försökt L'Oréal tonics, när de används korrekt, ger både Silver och Gray en nästan helt jämn ton utan att färga gråa eller lila grå färg. För kastanj, mörkt och blont hår har den franska tillverkaren "Gloss Color" -linjen. Den här serieens gyllene koppar och röda toniker hjälper till att märkbart återuppliva tonen och lägga till glans till både färgat och naturligt hår.

fördelar:

 • jämn färg
 • vårdande formel
 • tvättas lätt av huden.

Nackdelar: Det är svårt att hitta i butiker, dyrt, som en del av SLS, är det inte lätt att tvätta bort hushållsytorna, om du inte gör det direkt efter sköljning av håret.

Positiv och negativ feedback på L'Oréal tonic:

+ "L'Oréal Silver -" Måste ha! "Av varje blondin. Hårfärgen är jämn, och för en gång är hela "ärten" av detta schampo tillräckligt. Toniken är ett mycket bra skum. "

- "Besviken, jag ger den till min pappa (han gillade hur det grå håret glitter). Jag beställde via Internet ett stort paket med "Grå". Tonen är riktigt likformig, men grågrön. "

2: e plats - Bonacure Färg Spara silverfärgschampo
från Schwarzkopf Professional -
för jämn ton och färgskydd

Vikt: 250 ml.

Pris: från 350 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment (ACID Violet 43), keratin.

Åtgärd: skyddar basfärgen, tvättar håret, ger skugga.

Bonacure Color Save shampoo märkt "Silver" är avsedd för både blont och vitt hår. Som tänkt av tillverkaren måste han korrigera oönskade gulröda pigment på blekta "blonda" och gråa krullar. Men resursfulla damer använder den för att tona helt naturliga koppar och blond nyanser i askfärg.

fördelar:

 • enhetlig ton
 • certifierad utländsk tillverkare,
 • Målar inte hud och hushållsytor.

Nackdelar: det är dyrt, det torkar ändarna, det innehåller SLS och PEG-7. Många råder att köpa en "bonacure" tonic med en "sulfatfri" anteckning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Avlägsnar perfekt yellowness från en koppar nyans i en användning. Ingen ojämn färg, som "Tonics". Målar inte huden och strimmiga strängar i lila. För detta kan till och med priset förlåtas. "

- "Shampoo ojämn. På mitt "skandinaviska blond" huvud är färgen matt och grå. Och vid beröringen började håret likna strå. "

På 3: e platsen i listan över bästa - Tonic ROCOLOR
Du kan, om noga!

Vikt: 150 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, lanolin, alkohol.

Åtgärd: toner, neutraliserar oönskade pigment.

Det är namnet på produkten ROCOLOR har blivit ett hushållsnamn, vilket ger det populära namnet "Tonic" och andra tonade schampon. På den ryska marknaden är Tonika fortfarande det mest populära hårtoneringsverktyget. Det är lätt att använda, varar länge och säljs i nästan alla livsmedelsbutiker. Violetta och blå nyanser av Tonics kan permanent färga krullar i lila färg, därför rekommenderas de bara att skölja huvudet något, lägga till ett botemedel mot vatten eller en balsam. Vissa ljusa färger (till exempel "Mjölkchoklad") och nästan alla mörka och röda kan appliceras direkt på håret.

fördelar:

 • Lågt pris
 • En rik palett av nyanser.
 • Närvaron i linjen med särskild tvätt betyder "Retonika" för att neutralisera oönskade resultat.

Nackdelar: ojämn ton, om den används felaktigt - "giftiga" färger, målar hud och hushållsytor, det är svårt att tvätta bort, det finns skadliga komponenter i kompositionen (alkohol, SLS).

Positiva och negativa recensioner om toniket för håret "Tonic":

+ "Hela mitt liv lägger jag en ash-pearl tonic i en hårbalsam en gång i veckan. Läkemedlet är naturligtvis starkt. Därför håller jag den bara på huvudets huvuddel, och i ändarna spenderar du bara lite och tvättar den omedelbart. Det finns inga "lila fläckar" i den här applikationen. "

- "Aldrig! Inget sätt! Försök under inga omständigheter återge den ansökningsform som skrivs på paketet. I två veckor gick jag med ett lila huvud och höll, som tillverkaren rådde, en fawnfärg på håret i flera minuter. Färger perfekt inte bara hår, utan även kläder, bad, handduk, handfat! "

På 4: e plats - hår tonics "Irida" från "Neva"
för allmänhetens kärlek


Vikt: 75 ml. (3 påsar av 25 ml.).

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, vatten, glycerin, keratin.

Åtgärd: toner, bryr sig.

"Irida" -tonerna, inte mindre populära än "Tonica Rocolor", är packade i påsar, på grund av vilka många tycks vara mer bekväma att använda. För mörkt hår, erbjuder tillverkaren nyanser av "Mahogany", "Burgundy", "Black Coffee", för ljusa traditionella lila toner, vilket ger en asyton ("Pearl", "silver" etc.).

fördelar:

 • En mängd olika färgpaletter.
 • Bekväm förpackning (du kan ta 1-2 påsar per resa, påsar kan enkelt passa i en kosmetisk väska).

Nackdelar: svår att hitta i butikerna, lättare att beställa från tillverkaren, som en del av det finns skadliga komponenter (silikon, SLS, alkohol).

Positiva och negativa recensioner om hår tonic "Irida":

+ "Bra verktyg! Samtidigt målar och bryr sig. Men tillämpa, naturligtvis behöver du noggrant, som alla tonade schampon.

- "Ny förpackning - väldigt obekväma! En dospåse räcker inte, två är mycket. Och det finns tre av dem i paketet. Vad ska man göra?

På 5: e plats - tonic Rocolor "Shining color" -
för effekten av laminering

Vikt: 75 ml. (3 påsar).

Pris: 40-60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, omsorgsformel.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Tonik "Radiance of color with laminating effect" från Rocolor är gjord på basis av en unik "ofarlig" formel. Trots billigheten tränger verktyget inte in i håret, utan skapar bara en färgad skyddande lamineringsfilm på ytan.

fördelar:

 • Skadlig färgning.
 • Bekväm förpackning (påse).

Nackdelar: målar huden, tvättas dåligt från hushållens ytor.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar verkligen valuta för pengarna. En billig lösning, men det fungerar som en 3 i 1 schampo, tonic och mask. "

- "Sparade 20 rubel på färg och spenderade 5000 på ett nytt badrum. Bestäm själv. "

På 6: e plats - tonic "Indola Color Silver" -
för mjuk hårfärgning

Vikt: 300 ml.

Pris: 250 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, hydrolyserad keratin.

Åtgärd: färger, bryr sig.

Toniken från den tyska tillverkaren Indola Color Silver är en annan märkesprodukt som sparar blekta blondiner från gulning. Tack vare keratinformeln ger håret ytterligare skydd och näring. Liksom alla Indola Professional-produkter har den en ganska mjuk färgning.

fördelar:

 • Stor volym och ekonomisk konsumtion.
 • Effekten av vård.
 • Mjuk ton.

Nackdelar: kan överdriva hår, färga naturliga och missfärgade trådar i olika färger.

Positiv och negativ feedback:

+ "Billigare, mjukare och mer ekonomiskt än andra professionella tonic."

- "Resultatet motiverade titeln. Den unge mannen började kalla honom "min gamla dam": hennes hår visade sig vara en slags helt grå-silver skugga. "

På 7: e platsen - Estel hair tonics -
för ett snyggt resultat och rikedom av nyanser

Vikt: 150 ml.

Pris: från 70 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, keratinkomplex.

Åtgärd: ger ton, bryr sig.

Estel tonic kan appliceras på huvudet under den färgning som anges av tillverkaren på förpackningen. De färgar håret ganska försiktigt och jämnt, men skiljer sig på mycket oekonomisk kostnad och färgar huden ganska lätt.

fördelar:

Minus: det är svårt att tvätta av del och händer, många nyanser är tillräckligt för ett tag

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag gillar hans" personlighet ". Resultatet är alltid annorlunda på olika hår (provade röda toner med min syster) och mycket trevligt! Tja, lukten med konsistensen är uppmuntrande - det står verkligen på huvudet hela 20 minuter, till skillnad från andra "långa" toniker.

- "Det är vanligtvis inte värre än" Tonic "eller" Irida ", men jag hade bara tillräckligt med flaskor för två gånger."

På 8: e plats i rankningen av de bästa
Tint balms för hår "Color Lux"
från den vitryska tillverkaren Belita-Viteks -
för utmärkt förpackning och naturlig ton

Vikt: 100 ml.

Pris: från 60 rubel

Aktiva ingredienser: färgpigment, oliv och sheasmör.

Åtgärd: toner, anges "förbättrar hårstrukturen."

Färg Lux Color Balms är packade extremt snygga. När du köper, förväntar du dig verkligen att se en "lyx" tonik, men inuti är den vanliga "sovjetiska" tuban, som är mer som ammoniakfärg. Medlen appliceras på håret i 40-50 minuter. I motsats till obehagliga föreningar är resultatet smidigt och mjukt. Därför är vi glada att ge Belita-Vitex den åttonde raden i listan över de bästa tonikerna.

fördelar:

• Mjuk naturlig färgning.

Nackdelar: snabb förbrukning.

Positiv och negativ feedback:

+ "Jag ljuger för alla som jag målar i salongen). Mycket naturliga chokladtoner! Men jag tror att efter att ha applicerat "Color lux" behövs en extra mask eller balsam. "

- "Jag tvättade av för tre gånger. Torkat hår. Det luktade av färg i flera dagar efter toning. "

Hår tonic - vilket företag är bättre?

När du väljer en hårfärg är det svåraste att hitta din tillverkare. I Ryssland behöver inte tonade schampon vara certifierade. Och tyvärr använder vissa företag detta genom att tillsätta tungmetallsalter till kompositionen. Sådana komponenter förblir i hårstrukturen för livet. Därför väljer du en tonic av ett känt ryskt märke, du bör noggrant undersöka förpackningen. Som praxis visar, är de mest populära ryska tonikerna i Ryssland ryska produkter från RoColor och Estel.

Utländsk tonik och ryska är "fyllda" med alla slags syntetiska komponenter. I Europa är hårfärgprodukter dock föremål för obligatorisk certifiering, så sällan innehåller de väldigt skadliga ämnen. Vid val av ett företag borde du inte lita på namnet. Toniken som du anser "vår" kan faktiskt göras i Polen eller Tyskland, och verktyget med det inbjudande "import" -namnet kan vara en inhemsk replika. Allmänna råd som kosmetologer ger till dem som tvivlar på valet av ett tonikföretag - antalet komponenter i kompositionen (desto mindre desto bättre).

10 bästa tinting hårprodukter 2018

Frekvent radikal färgförändring med hjälp av färgämne skadar håret. På marknaden för kosmetiska produkter finns det mer sparsam nyans. De gömmer sig grått hår och förbättrar lockets tillstånd. Tillverkare erbjuder en mängd olika mousses, balsams, sprayer och schampon. Tänk på rankningen av dyra och billiga färgverktyg. Listan är baserad på feedback från kunder.

Dyra tinting hårprodukter

Oavsett färgfärg, röd, asfär eller blå tonic (så kallade användare för enkelhets skull) löser hon flera problem. Efter förtydligande visas ofta en ful yellowness. Lotioner, balm med ett pigment av en violett nyans hjälper till att eliminera det. Tintprodukter förbättrar även utseendet på grå hår. Höjdpunkter torrt och tunt hår. Medel ger dessutom naturlig glans och mjukhet.

Professionella schampon, balm och andra typer av färgämnen inkluderar naturliga ingredienser. Därför är deras pris väsentligt annorlunda än standardprodukter.

Varför behöver vi hår tonic balms

Vad är tonic?

Lusten att måla håret minst en gång i livet uppträder i varje kvinna. Men resultaten av experimenten är inte alltid framgångsrika, eftersom de permanenta färgerna innehåller en hel uppsättning kemikalier som förstör krullarnas struktur. Användningen av tinting hår balm är en säkrare metod för att ändra bilden.

Hemligheten av fondernas popularitet ligger i deras sammansättning och påverkan på strängarna. De flesta produkter innehåller varken ammoniak eller väteperoxid, vilket har en negativ effekt på lock och hårbotten.

Tonics är mättade med användbara ämnen och mjuka färgämnen, som inte förstör det naturliga pigmentet från insidan, men omsluter håren, som endast verkar på ytan. Även efter att färgen försvinner, kommer din frisyr att förbli i sin ursprungliga form.

fördelar

Den viktigaste fördelen med toning är dess harmlöshet. Vissa tillverkare lägger till kosmetikaxtrakten och växtextrakten, oljorna, keratin och proteiner, vilket förbättrar locken, gör dem glänsande, elastiska och lydiga. Du kan inte bara få en ny nyans utan också förbättra strängarna med hjälp av procedurer.

Produkten bidrar också till att neutralisera yellowness, som ofta förekommer på ljuskänt hår. Sammansättningen av dessa balm är lila eller blåa pigment, som ger håret jämn och vacker ton.

Professionell tonik innehåller filter som skyddar mot ultraviolett strålning, vilket är särskilt viktigt under den varma årstiden. Andra fördelar:

 • diverse palett;
 • användarvänlighet;
 • vissa produkter har en kumulativ effekt, med varje färgning blir nyansen mer mättad och varar längre;
 • låg kostnad, jämfört med högkvalitativa permanenta färger;
 • förmågan att experimentera med nyanser utan att håret skadas
 • utmärkt kosmetisk effekt - locken blir silkeslen och glänsande.

brister

Trots många fördelar kan du inte bortse från nackdelarna med tonics. Först av allt ger de ett kortlivat resultat, skuggan tvättas av efter några veckor. Det kommer emellertid av jämnt, utan att skapa uttalade övergångar, så frisyren förblir i ordning tills pigmentet är helt borttaget.

För att hålla färgen måste du måla ofta, ungefär en gång varannan vecka. Om vi ​​tar hänsyn till att fonderna inte förstör håret, är det här ögonblicket inte kritiskt.

Vissa tjejer klagar på ojämn manifestation av ton på hårets huvud, oftast är problemet överraskat av de som inte störde läsning av instruktionerna och tillämpade balsam på rätt sätt.

Nackdelarna innefattar följande egenskaper:

 • oförmågan att radikalt ändra färgbalsam ger en effekt i intervallet 2-3 toner, inte mer;
 • överdrivning av strängar - men det finns få sådana medel, och tillverkare skriver om denna bieffekt i anvisningarna;
 • oförmågan att måla över grått hår när det är mer än 40%, och även om du lyckades gömma vita lås under pigmentet kommer de att visas mycket snart;
 • bristen på ett så rikt val av färger, som i resistenta färger;
 • erhåller oväntade resultat på förfärgade kemiska kompositioner, krökt och hennabehandlat hår.

En bra balsam för toning klarar av flera uppgifter samtidigt. Det ändrar skuggan, gör bastonen mer uttrycksfull, betonar frisyrens konsistens, ger glansig glans till strängarna och hjälper till att korrigera bristerna i ljusningen.

Beroende på uppsättning funktioner kan alla balm uppdelas i följande typer:

 1. Neutralisatorer för blondiner. Tonic är det bästa sättet att bli av med yellowness och redhead, som så småningom dyker upp på de klara krökorna. Det neutraliserar resultaten av oxidation, blir omedelbart en otrevlig ton i ädelaska. Det rekommenderas att produkterna används löpande för att bevara effekten av färgning längre.
 2. Färgtoner för att ge djupet till basfärgen. Dessa produkter belyser perfekt den naturliga nyansen, gör den mer djup och rik. Också lämplig för att bibehålla ton som förvärvas genom färgning med ammoniakföreningar. Tänk på att det ska finnas minst två veckor mellan rutinerna så att håret återställs och pigmentet visas korrekt.
 3. Lamineringsprodukter. De innehåller keratin, silikon, proteiner och andra ämnen som skapar en osynlig glansig film på ytan av locken. De fyller hålen i det porösa håret, täcker skärbågens skalor och ger krullarna en elegant glans och volym, vilket förstärker strukturen.

Urvalsfunktioner

Att välja en bra balsam som kan tillgodose alla dina behov är ganska enkelt. Först bestämmer vilka uppgifter toniken ska utföra. Noggrant studera dess komposition - ge företräde åt produkter som inte innehåller peroxid och andra skadliga kemikalier.

Var särskilt uppmärksam på skuggan, för varje bas används olika färger. Eftersom det är omöjligt att helt ändra bilden måste tjejer ta hänsyn till sin första ton.

Tänk på vilken palett det är värt att uppmärksamma.

 • svart hår kan tonas i färgerna på kastanjepalett, choklad eller brun, ashy, aubergine, röd, koppar mm.
 • mörkt blont och brunt oftast tonat med ljusa färger för att få en saftig och rik ebb: kall lila, brons, röd;
 • ljusbrun färg är tonad med alla nyanser av beige, beroende på ansiktets färg, de kan ha en annan subton;
 • Blondiner använder oftast tonics med lila pigment för att hålla renhet i ljusfärg, om du vill lägga till varma anteckningar i ditt hår, välj produkter med en guldfärgad nyans;
 • Till och med 100% grått hår kan förtäckas med hjälp av speciella toner - nyanser av rosa pärlor, pärlemor och ametystpassade platina curls mycket nobly.

Skuggbalsam för grå hår väljs mycket noggrant, eftersom resultaten beror på hårets individuella egenskaper.

Regler för ansökan

Att få en jämn och vacker nyans beror direkt på balsamets ordentliga applicering. De måste användas med extrem försiktighet, eftersom även milda kompositioner kan skada krullarna när instruktionerna inte följs.

För att komma igång, granska noggrant annoteringen till toniken, den beskriver i detalj alla nyanser av förfarandet. Bäst av allt, om färgningen kommer att utföras av en professionell, men du kan klara av den här uppgiften själv, enligt enkla regler:

 • Tvätta hårt håret med schampo, det är nödvändigt för att avslöja skalor och bättre vidhäftning av pigment till hårets yta.
 • Torka krullarna med en handduk, avlägsna överskott av fukt från dem.
 • Vi skyddar axlarna med en kappa, bär gummihandskar på händerna så att de inte fläckar dem.
 • Häll balm i en plastbehållare.
 • Det är nödvändigt att applicera tonic med en speciell färgborste så att varje sträng är jämnt bearbetad.
 • Tåla medlen för den tid som anges i anvisningarna. Balsams eliminerar yellowness tvättas bort omedelbart, annars kan istället för en kall blond få en smutsig ask eller gröna nyans.
 • Vi sköljer håret väl med rinnande vatten tills det blir genomskinligt - det tar mycket tid, men rusar inte, annars kommer den nya färgen att vara kvar på örngott och kläder.
 • Fuktar tipsen med daglig balsam, tvättar den efter 5-10 minuter.
 • Upprepa proceduren med en frekvens om en gång var 2-3 veckor, applicera gula neutralisatorer med varje shampooing.

Kontra

Tints kan inte starkt skada hårbotten eller hårbotten eftersom de inte innehåller skadliga kemikalier. Men i vissa fall bör användningen överges, annars kan du få exakt motsatsen till det önskade resultatet.

Applicera inte formuleringar om du är allergisk mot minst en av deras komponenter. Kontrollen är väldigt enkel - använd en liten mängd kosmetika på området bakom örat och vänta 24 timmar. Om efter denna tid det inte fanns något obehag eller hudreaktion, kan du fortsätta att toning. Annars passar den valda produkten inte dig.

Följande procedur bör också överges:

 • mycket torrt och sprött hår - deras komposition kommer att skada dem ännu mer;
 • några dermatologiska sjukdomar eller kränkningar av hårbotten
 • senaste ammoniakfärgning eller perm - minst 2 veckor ska passera efter dem;
 • Nyligen henna eller basma färgning - i det här fallet tar det upp till två månader att vänta tills håret återställs.
 • mer än 40% av grått hår - men det här objektet gäller inte speciella formuleringar avsedda att täcka platinsträngar.

Produktbedömning

Efter att ha kommit till en specialaffär eller till och med en stormarknad ser vi hundratals balsamer av olika nyanser på hyllorna. Men hur man väljer bland dem den som passar perfekt till din typ av lockar? Vi presenterar en lista över de bästa produkterna från populära märken.

Totala resultat från matrisen

Professionellt varumärke av kosmetika för hårvård, baserat i Amerika, har förklarat sig för hela världen med permanenta färger. I hennes samling finns också tonics, med hjälp av vilken det är möjligt att uppdatera bilden något, inte helt men helt säkert.

Som en del av ingen peroxid och ammoniak, men det innehåller ett komplex av ceramider, bryr sig om strängarna och gör dem smidiga. Verktygen är också utrustade med UF-filter som skyddar krullarna från de negativa effekterna av direkt solljus och bevarar glansens glans.

Fördelarna med produkten inkluderar det faktum att det försiktigt påverkar håret, bryr sig om det, ger ädla nyanser, har en bred palett av 18 färger. Nackdelarna är kostnaden (över genomsnittet), hög konsumtion och svårighet vid spolning.

Tonics från "L'Oreal"

Kosmetiska jätten erbjuder flera rader av professionella produkter för olika typer av lock.

 1. Chroma Care är lämplig för brunhåriga kvinnor och brunetter, dess palett representeras av röda, brombärs och choklad nyanser.
 2. Expert Silver kollektionen för rättvisa damer har två typer av balm: grå och silver, de eliminerar yellowness från naturliga, färgade och gråa strängar.
 3. Ägare av kastanj, ljus kastanj och brunt hår passar Gloss Color-serien, som innehåller guld-honung och röda toner.

Fördelarna med produkterna inkluderar användarvänlighet, rika och mjuka nyanser, vårdegenskaper, neutralisering av oönskade nyanser. Nackdelarna är att balsamerna inte säljs i alla butiker och är mycket svåra att tvätta av ytorna, om du inte städar omedelbart.

Livets färg av Kapus

Professionella balm är idealiska för att bibehålla en ljus och mättad färg efter färgning med ammoniakföreningar, eftersom de innehåller inte bara pigment utan också omsorgsfria komponenter. De kan också betona färgen på naturligt hår, på en naturlig bas toner kommer att se mycket ljusare ut.

Tonics har en kumulativ effekt, med varje nytt förfarande ger de ett mer uttalat resultat. Sand nyanser och paletter rekommenderas att användas av blekta eller naturliga blondiner, brun gamma perfekt harmoniserar med naturligt och färgat brunt hår, koppar manifesterar sig i all sin ära på röda lockar, det ger också en mjuk gyllene nyans av klargjort hårhår.

Bedömning av recensioner gör produkterna ett utmärkt jobb med alla sina uppgifter - tonen är smidig och icke-aggressiv, det finns inga problem med applikationen. Nackdelarna inkluderar endast det höga priset, vilket är typiskt för alla professionella kosmetika.

Älska Nuance från Estel

Prisvärd och mycket prisvärd alternativ för home toning. Strukturen omfattar inte bara pigment, men också ett keratinkomplex, vilket ger noggrann vård åt strängarna. Verktygen är ganska enkla att använda, alla nyanser av tekniken anges i abstrakt.

Färgen syns jämnt, den har sin egen "individualitet", eftersom den spelar på nya mönster i olika strukturer och färger. Det påverkar försiktigt håret, det luktar ganska bra, så det finns inga problem med balsamens extrakt.

Du hittar produkter i de flesta butiker, där får du också en palett som hjälper till att förutsäga resultatet av färgning.

Nackdelarna med produkterna kan hänföras till ineffektiviteten - en burk är tillräcklig för högst en gång för medelstarkt hår. Toniket äter också starkt i huden och olika ytor, så det bör tvättas bort omedelbart efter förorening.

Londoren från Londa

En annan produkt som är överkomligt och till ett rimligt pris. Paletten av nyanser är ganska bred, medlen att neutralisera den gula tonen på ljuskrullarna förtjänar speciell popularitet. Kompositionen har naturliga betain och fuktgivande element, eftersom även användningen efter förtydligande inte kommer att leda till torkning av strängarna.

Det fungerar bra när det appliceras på gråa krullar, det tar bort oönskade undertoner, utmärker färg, gör håret snyggt och smidigt. Tonic säljs i någon kosmetisk butik, du måste arbeta med det mycket noggrant, eftersom pigmenten brister ut snabbt och inte tvättas väl.

Rita slutsatser

Hårfärgning är ett utmärkt alternativ för tjejer som inte vill ha dramatiska förändringar, är rädda för hälsan hos sina naturliga krullar eller drömmer om att förlänga ljusstyrkan hos skuggan som förvärvas efter färgning.

Balsam är också lämpliga för kvinnor som drömmer om att förvandla ett ädelgråt hår, för att återvända grooming och shine till håret. Produktutbudet för salong och hemanvändning är väldigt stort, du kan välja medel för vilken budget som helst. Oberoende av priset förstör inte tonics håret som ammoniumföreningar, så deras användning är mycket mer användbar.

8 bästa tonics för hårfärgning

Hår är en av de viktigaste komponenterna i skönhet. Håret ska vara väl preparerat och målade i en vacker, lämplig färg för dig. Därför måste du välja en högkvalitativ tonad schampo eller tonic som inte kommer att förstöra hårstrukturen.

Toning för hårfärg vilket företag att köpa

Hårkosmetik idag är väldigt populär, så det finns många märken som producerar dessa produkter. För dig har vi valt endast de mest lämpade, tidtestade och kvalitetsmärken som har vunnit köparens kärlek.

ROKOLOR

Organisationen "Rocolor" har länge arbetat inom kosmetikmarknaden. Tillverkare har åberopat den senaste tekniken, utmärkt kvalitet och analys av kundbehov. Snart började säkra och högkvalitativa kosmetika av detta märke att definiera inte bara ryska, utan även internationella standarder för kosmetikkens kvalitet. Trots det stora utbudet av hårprodukter är det rocolor som de flesta tjejer föredrar.

Kapous

Denna tillverkare är det största ryska varumärket för framställning av kosmetika för hår. Med den senaste tekniken, överkomliga priser och utmärkt produktkvalitet har tillverkaren lyckats vinna många flickor runt om i världen. Företaget specialiserar sig också på att tillhandahålla träningstjänster för frisörer.

Lakme

Lakme är en spansk märkesproducent av professionella hårkosmetika. Produkterna i detta företag skiljer inte sig från låga priser, men trots detta är de i stor efterfrågan bland professionella stylister i mer än 70 länder i världen. Märkets kosmetika är inte bara naturligt och av hög kvalitet, men också behagligt luktade, vilket gör att det står ut bland andra tillverkare av tonic och andra kosmetika.

Schwarzkopf

Denna kända tillverkare av hårkosmetik präglas av produktens speciella kvalitet. Produkter som erbjuds av företaget har ett rimligt pris. Schwarzkopf tonic mousse för hår är mycket populär bland fans att ha en ny färg lite längre.

Top Tonics för hårfärgning

För dig har vi valt de högkvalitativa produkter som inte bara skadar ditt hår, men ger dem också ett naturligt utseende. Vi var baserade på kundrecensioner som redan har upplevt det här verktyget.

Dessutom tog vi hänsyn till sådana faktorer:

 • Brist på aggressiva komponenter;
 • Möjligheten för frekvent användning
 • Tonikens förmåga att stärka håret;
 • Möjligheten till kolonisering med hjälp av anläggningen
 • Färghastighet;
 • pris;
 • Naturlig färg;
 • Användarvänlighet;
 • Matcha förväntad färg.

Tonics för att färga hår är ljusa, mörka, röda och choklad nyanser. Det viktigaste är att välja rätt bild.

De bästa mörka tonikerna för hårfärgning

Mörk tonics kompletterar bilden av en tjej med brunt hår och ger dem ett mysterium. Om du är en blond och vill experimentera, är en mörk tonik ganska lämplig för en radikal förändring, men glöm inte att läsa instruktionerna.
Tonic för hälso-medvetet hår

TONICA Tonad balm 1,0 svart 150ml är en av de mest populära hårvårdsprodukterna på kosmetikmarknaden.

Produktfördelar:

 • Gentag effekt på håret;
 • Förmåga att skapa flera nyanser beroende på tiden för färgning
 • naturlig;
 • Enkel färgteknik;
 • Naturlig nyans;
 • Lågt pris;
 • Hårvård;
 • Bevarande av en nyans under en lång tid.

Produkt Nackdelar:

 • Inte för alla hårtyper.

Denna balsam för färgning väljs av tusentals tjejer som är säkra på att de inte hittar bättre sätt.

Motståndskraftig nyans utan att hårhälsan skadas

Schwarzkopf färgmousse utan ammoniak mörk kastanj 400 är ett verktyg från en serie dyrare hårkosmetik, till skillnad från den tidigare.

Produktfördelar:

 • Färgningens hastighet;
 • Mättad färg;
 • Lågt pris;
 • Vacker glans;
 • Naturlig sammansättning;
 • Användarvänlighet;
 • motstånd;
 • Trevlig arom;
 • Hårvård

Produkt Nackdelar:

 • Högt pris;
 • Om du inte gillar färgen kan du inte tvätta den av dig själv.

För att kontrollera kvaliteten på denna mousse måste du testa den själv. Köparna försäkrar att du inte kommer att återvända till andra medel.

Den bästa ljustonen för hårfärgning

Lätt tonic är inte lämplig för ägare av mörkt hår från naturen, eftersom det inte är färgämne, det kan inte måla över naturliga pigment, om de är ljusa. Men ägare av ljusbrunt eller ljusbrunt hår kan försöka sig i rollen som en attraktiv blondin.

Tonic för alla årstider

Balmfärg Creme brulee 9.23, fl. 150 ml, Tonic kan användas även av mycket unga damer, eftersom den minsta användningsåldern är 14 år.

Produktfördelar:

 • naturlighet;
 • Mättad färg;
 • Naturlig nyans i alla väder;
 • Lågt pris;
 • Förmåga att närvara hår;
 • Enkel färgning process;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Trevlig konsistens.

Produkt Nackdelar:

Eftersom tonicsälskare, oftast inte räknar med långsiktiga resultat, är det här verktyget i stor efterfrågan.

Prova dig själv i rollen som blond lady

Hårbalsam Tint Natural Blonde 5.0, 150 ml, Tonic, i motsats till stereotyper, passar inte bara för blondiner. De kan använda och brunhåriga kvinnor.

Produktfördelar:

 • Lämplig för alla åldrar;
 • Lämplig för vilken typ av hår som helst;
 • Enkel färgteknik;
 • Mättad färg;
 • resistent;
 • Lågt pris;
 • Skyddar och ger näring till håret;
 • Ger hårvolymen.

Produkt Nackdelar:

 • Ge inte alltid önskad nyans.

Tonic är populär, eftersom med genomförandet av alla rekommendationer kan du få en vacker naturlig ljusbrun färg utan att håret skadas.

De bästa chokladtonerna för hårfärgning

Choklad nyanser är bra för dem som vill försöka sig i rollen som brunhårig. Popularitet ger dem det faktum att denna färg har råd med både naturliga brunetter och blondiner.

Medel för mild skönhet

TONIC 7.3 Mjölkchoklad är en tonic som färgar håret i en delikat färg som passar för romantiska naturer.

Produktfördelar:

 • Lågt pris;
 • Mättad färg;
 • Lätt att måla;
 • Nourishes hår;
 • Ger glans till håret.

Nackdelar med modellen:

 • Det tvättas snabbt bort;
 • Inte tagen på mycket mörkt hår.

Kundrecensioner rekommenderar denna tonic för alla som vill betona sin naturliga skönhet.

Tonic för ljusa tjejer

Om du är en ljus, minnesvärd person och vill betona din unikhet, kommer du att tycka om TONIC 7.43 gyllene kastanjet.

Produktfördelar:

 • Naturliga ingredienser;
 • Mättad färg;
 • Vacker glans;
 • Hårnäring;
 • Färghastighet;
 • Lågt pris

Produkt Nackdelar:

 • Ej lämplig för brunetter.

Köparna hävdar att denna tonic kommer att ge originalitet till din bild, men samtidigt kommer det inte att göra det aggressivt.

Den bästa röda toniken för hårfärgning

Röd hårfärg är valet av självständiga och livfulla tjejer som inte vill skämma bort håret med färg och är redo att föreställa sig en annan bild när som helst. Röd toniker visas med någon naturlig hårfärg.

Tonic för eldiga tjejer

Balmfärg Redhead 6.45, fl. 150 ml, Tonic är ett verktyg som kan ge ditt hår en vacker rödaktig naturlig nyans.

Produktfördelar:

 • Naturlig nyans;
 • Lågt pris;
 • Lätt att applicera;
 • Nourishes hår;
 • naturlig;
 • Passar alla hårtyper.

Produkt Nackdelar:

Tonic är lämplig för tjejer som är fans av det naturliga utseendet på håret.

Röd färg för en ljus bild

Balmfärg Mahogany 6,54, fl. 150 ml, Tonika är perfekt om du är en fan av en extraordinär originalbild.

Produktfördelar:

 • Vacker glans;
 • Mjuk bas
 • Skyddar och ger näring till håret;
 • Ger volym;
 • Lågt pris

Produkt Nackdelar:

Kundrecensioner säger att rött hår är mättat och står klart ut på både ljust och mörkt hår.

Vilken hårfärgning tonic att välja

1. Om du vill få en mörk eller ljusfärg i närheten av din egen hårfärg, prova dessa produkter: TONICA Tonad balm 1,0 svart 150 ml, TONICA 7.43 Gyllene kastanj, Tennbalsam Creme brulee 9.23, fl. 150 ml, Tintbalsam Naturlig blond 5,0, 150 ml.

2. Om du vill drastiskt ändra din bild och du behöver tonic som helt kan ändra hårfärgen, var uppmärksam på dessa produkter: Schwarzkopf färgmousse utan ammoniak mörk kastanj 400, TONIK 7.3 mjölkchoklad.

3. Om du är en ljus personlighet, och du gillar de röda nyanser av hår som sticker ut från mängden, kan du använda dessa tonic: Balmtonade Mahogany 6.54, fl. 150 ml, Tonic, Balmfärg Redhead 6.45, fl. 150 ml, Tonic.

Hår tonic, som väljs felaktigt, kan väsentligt skada sin struktur, därför, med det största ansvaret, närma sig valet av kosmetiska.

Färgpaletter av populära färgtoner: Estel, Loreal, Tonic, Neva

Tonics är efterfrågade på grund av en rik färgpalett, ett överkomligt pris, och viktigast av allt - hårsäkerhet. Bland alla färgämnen är Estel, Loreal, Tonic och Neva de mest populära.

Tonic gör att du snabbt och billigt kan uppdatera hårfärg, och dess breda palett kommer att tillgodose de flesta fashionistas behov.

Vad är en hårtonic?

Detta är en kosmetisk produkt som du kan lätta eller mörka hårfärgen med 1-2 toner. Den största fördelen med tonic är dess säkerhet för hårets huvud. Strängar är inslagna i en tunn film av toningpigment.

Verktyget är lämpligt även för tunna, försvagade lockar, eftersom det fungerar sparsamt. Detta beror på att produkten innehåller växtbaserade ingredienser.

Tonics är av två typer:

 • ljuseffekter - tvättas bort om två veckor;
 • djup exponering - håll ca två månader (icke-ammoniakfärg).

Lätta strängar är vanligtvis mottagliga för tonning. Ju mörkare den naturliga färgen, desto mindre märkbar toning. Den mörka sjal måste vara förblekt.

Säker hårfärgning

Tonics ger säker färgning:

 • pigmentet tränger inte djupt in i hårstrukturen, förstör inte kutiklet;
 • Strängarna överdriver inte, tunna inte, behåller glans och ljusstyrka.
 • Använd inte schampon för färgat hår efter proceduren.
 • Tonikan innehåller omsorgsredienser, det innehåller inte ammoniak (med undantag av beständig tonik, men det finns mycket få av dem).
 • Om du inte gillar resultatet kan du bara tvätta det.

Nackdelar med hår toner

Det finns också nackdelar med verktyget:

 • För att behålla färgen är det nödvändigt att tona håret regelbundet (en gång varannan tre till tre veckor);
 • Resultatet av att använda produkten på färgade, kemiskt krullade trådar är oförutsägbar;
 • Om grå täcker mer än 30%, är den inte målad över;
 • ibland kan pigmentet gå på kläder och sängkläder;
 • överdriven användning av tonic (det är fortfarande en kemisk effekt) påverkar hårets hälsa negativt, så du bör inte missbruka det.

Skyddsbeständig färg

Ammoniak, som ingår i bestående permanenta färger, öppnar hårvågorna. Detta är nödvändigt för djup penetrering av pigmentet. Men ammoniak förstör förstör håret, det skadar folliklarna och hårbotten.

Följaktligen ser det växande håret inte heller friskt ut, det blir torrt, poröst, sprött, det naturliga pigmentet förstörs. På grund av irritation på huden finns risk för dermatit, klåda, mjäll.

 • Rekommendationer om hur man färgar hår i hemmet, samt alla detaljer i proceduren.
 • Vad skiljer sig från shatush balayazh när färgning av hår av olika längder läses här.

Palette tonics

För blondiner

Paletten av tonics för blondiner:

 • ashy;
 • guld;
 • vete;
 • mjölkchoklad;
 • ingefära;
 • ljusbrun;
 • rosa pärla;
 • fawn;
 • rökig rosa.

Dessa nyanser används också för att avlägsna yellowness på det blekta håret för att ge en askfärg. Kom ihåg att färgen faller på ljuskrullningarna mer intensivt, och det är svårare att tvätta det.

Standardfärger

Klassiska tonic nyanser för brunhåriga kvinnor, brunetter:

Mörka strängar tonic ger en djupare, rik ton. Men han kan inte fundamentalt ändra det naturliga pigmentet.

Ljusa färger

Den tonande paletten innehåller ljusa (röda, koppar) nyanser. Dessa inkluderar:

 • gyllene mutter;
 • röd bärnsten;
 • mahogny;
 • Indisk sommar etc.

Tint shampoos

Vad är skillnaden mellan tonik och schampo?

Tennschampo, till skillnad från balsam, kan innehålla en liten mängd ammoniak, peroxid, sulfater. På grund av detta är färgen ljusare än vid användning av en balsam. Håller längre.

Balsam innehåller i sin tur en omsorgsformel. Det ger glans, återvänder livskraften till strängarna. Färgen varar upp till två veckor.

Färgpalett shampoos

Färgpaletten av färgschampon är mångsidig, så både blonda hårda unga kvinnor och rödhåriga eller brunetter kan använda produkten.

 • Violett toner neutraliserar yellowness av en färgad blond.
 • Ginger noter av tonade schampo ger ansiktets friskhet och utstrålning.
 • Röd - mätt hårfärgen, gör den mer levande, uttrycksfull.
 • Fördelarna med professionell italiensk hårfärg, samt en översyn av de 7 bästa varumärkena.
 • Brunt hår är vilken hårfärg, vem den passar och hur man bryr sig om det du kommer att lära genom referens.

Populära varumärken av hår toner

ROKOLOR

Man tror att termen "tonic", som nu kallas alla toning agenter, dykt upp efter att den blev populär från "Tonic" från företaget "ROKOLOR".

I många år är "Tonika" efterfrågan, dess fördelar:

 • bred palett av färger;
 • användarvänlighet;
 • lågt pris;
 • förmågan att använda "Retonica" - Tvätta omsluterande pigment om du inte tyckte om resultatet.

Det finns också nackdelar:

 • Blå och lila paletter ger ett normalt resultat endast med en lätt sköljning av trådarna, annars är färgen mättad och onaturlig;
 • det finns risk för ojämn färgning;
 • om du överdriver färgen på håret kommer det att visa sig vara en ljus, ljus färg som är svår att ta ut utan "Retonika";
 • i kompositionen är SLS, alkohol;
 • Verktyget målar inte bara krullarna utan också kläder, handdukar, handfat.

Palett för blondiner och grått hår (i blå förpackning)

 • platina blond;
 • rökig rosa;
 • pärlaaska;
 • guld ametist;
 • lysande pärla;
 • ljusrosa pärla;
 • blek fawn;
 • Topaz.

Palett för ljusbruna och mörka trådar (i grön förpackning)

 • gyllene mutter;
 • mjölkchoklad;
 • ljus grafit;
 • mahogny;
 • mahogny;
 • ljusblond;
 • brun kanel;
 • rödlila;
 • gul röd bärnsten;
 • brinnande mocka;
 • bordeaux;
 • mörk iris;
 • choklad;
 • mörk plommon;
 • mörkblond;
 • mogen röd körsbär;
 • saftig aubergine;
 • svart.

Pris: ca 125 rubel

Paletten av tonisk schampo "Tonica"

 • passionerad mocka;
 • charmig choklad;
 • intensiv kastanj
 • kopparsken;
 • kryddad kanel;
 • känslig ljus blondin;
 • platina blond;
 • pärla blond;
 • arktisk blond.

För att behålla färgen på shampooet är det nog att använda en gång i veckan.

Pris: ca 100 rubel

Volym: 3 x 25 ml

Loreal

Det ger håret önskad färg och glans, neutraliserar oönskade pigment från grå och blonda hårsträngar. Förutom färgpigmentet innehåller produkten proteiner, fria aminosyror och en omsorgsformel.

Verktyget finns i flera versioner:

 • linje för ljusgrå trådar (Homme Gray);
 • för melirovanny och naturliga blondiner (Silver);
 • för mörkt och ljusbrunt hår (Gloss Color).

Chroma Care palett - för noggrann färgning

 • iris - att neutralisera de gula, röda nyanserna;
 • guld - för att ge de vete-färgade trådarna;
 • varm kastanje;
 • kall kastanj
 • gyllene koppar;
 • mahogny;
 • rött.

Fördelar och nackdelar med tonics "L'Oréal Professionnel"

 • likformig färgning
 • vårdande formel;
 • livlig glans;
 • effektivitet;
 • tvättas lätt av huden.
 • svårt att hitta på försäljning
 • högt pris;
 • i kompositionen är SLS;
 • långvarig kontakt är svår att ta bort från hushållens ytor.

Pris: från 350 rubel

Estelle

Fördelar med Estel Tinting Balm:

 • tillgänglighet;
 • användarvänlighet;
 • frånvaron av ammoniak, peroxidbesparande verkan;
 • likformig färgning
 • neutralisering av grått hår, yellowness;
 • gradvis spolning
 • ytterligare hårvård, "levande" glans
 • ingen skarp lukt.

För hushållsbruk produceras två serier Estel tonic: Estelle "SOLO TON", Estelle "LOVE NUANCE" - var och en med en bred färgpalett.

Toning balms "SOLO TON"

SOLO TON-serien (18 nyanser, inklusive för grått hår) består av UV-filter, mango-extrakt (skydd mot solljus). färger:

 • ashy;
 • silvery ashen;
 • polär;
 • gyllene mutter;
 • honungkaramell;
 • beige;
 • pärlemor
 • pärla;
 • röd koppar;
 • kanel;
 • konjak;
 • mahogny;
 • granater;
 • röd natt
 • körsbär;
 • vinröd;
 • choklad;
 • kastanj.

Tonics för håret "Love Nuance"

"Love Nuance" (17 nyanser) - en klassisk serie med ett keratinkomplex för vård av lockar. Hennes färger:

 • Beaujolais;
 • mogen körsbär;
 • mahogny;
 • vinröd;
 • konjak;
 • flamma;
 • rubin;
 • granatrött
 • röd koppar;
 • silver;
 • sol;
 • pärla;
 • polär;
 • beige;
 • champagne stänk;
 • Cote d'Azur;
 • vaniljskycken.

Det finns också en professionell serie "CUREX COLOR INTENSE COLOR UPDATE". Med dessa verktyg kan du uppdatera det färgade håret, för att förlänga färgen. De hålls på håret i endast 3-5 minuter.

Pris: från 250 rubel

Irida (Neva)

 • bred palett ("Mahogany", "Black Coffee", "Burgundy", "Silver", "Pearl", etc.);
 • bekväm förpackning - påse (passar lätt i en kosmetisk väska).
 • svårt att hitta i butikerna
 • innehåller silikon, SLS, alkohol.

Volym: 75 ml (3 doser 25 ml vardera)

Pris: ca 60 rubel

Teknikmålning tonic hemma

Åtgärdsalgoritm

Förbered för färgning:

 • tonic;
 • handduk;
 • gummihandskar;
 • svamp;
 • borste;
 • icke-metallisk kapacitet;
 • kam med sällsynta tänder;
 • schampo.

Beroende på märket tonic används det i utspädd eller ren form (detta anges i instruktionerna). Förfarandet liknar den vanliga färgningen:

 • Sprid toniken över rena, något fuktiga strängar.
 • sug betyder på håret från 20 till 40 minuter (beroende på strängarnas ursprungliga färg och önskat resultat);
 • Skölj håret rikligt med varmt rinnande vatten tills det är klart;
 • låt trådarna torka naturligt eller torka dem i sval luft;
 • Om skuggan inte är så ljus som planerat kan du upprepa processen - det är säkert.

För att neutralisera den framträdande yellownessen på blonda hårsträngar, rekommenderas att man späd 1 boll av balsam i en liter vatten och skölj enkelt håret på vanligt sätt.

Försiktighetsåtgärder, allmän rådgivning

Behandlat toniskt hår bör inte utsättas för:

 • regn, sneda
 • behandlat poolvatten;
 • kemiska förfaranden (perm, nivellering, färgning).

Välj färgen på balsam så att den matchar hårets ursprungliga färg. Till exempel, choklad, kastanjeton passar bra på blont hår. Och brunetter som toning kommer inte att fungera.

Om du tvivlar på valet av en viss nyans, testa verktyget på de nedre strängarna.

Kom ihåg att toniken är mycket snabbt fixad på locken, särskilt missfärgad. Därför blir de zoner som behandlas först mörkare. För att göra toning så jämnt som möjligt, använd verktyget endast på våta strängar.

Innan du använder även högsta kvalitet tonic, glöm inte att göra ett allergitest.

Så här åtgärdar du fel

Om du inte är nöjd med resultatet av färgning, tvätta pigmentet från håret på följande sätt:

  Oljemask
  Värm i ett vattenbad 2 msk. l. burdock olja, tillsätt ett par droppar citronsaft. Blanda väl kompositionen, fördela det jämnt över hela längden av strängarna. Bär uppvärmningslock. Efter 2-3 timmar kan masken tvättas på vanligt sätt (med varmt vatten och schampo). Om ditt hår är mycket torrt, minska tiden till 1 timme.
  Efter det första förfarandet kommer strängarna att få den ursprungliga nyansen.

Lermask
Den är lämplig för normalt och smutsigt hår. Lägg till blå eller svart lera i din vanliga balsam till en homogen, måttlig tjock konsistens. Applicera blandningen i håret och håll inte längre än en timme. Lera fungerar som ett slipmedel när du tvätter bort det, tillsammans med det oönskade pigmentet tvättas inte av. Masken kan upprepas efter en vecka.

 • Kefir mask
  Du behöver bara distribuera det lite värmda kefiret längs hela längden på locken, sätt på ett uppvärmningslock och behåll masken i 2-3 timmar. Den största fördelen med denna metod är maximal säkerhet och att den är lämplig för alla typer av hår. Men minst 8 procedurer kommer att krävas för att fullständigt tvätta ut pigmentet.
 • Användningen av tonic är ett snabbt och bekvämt sätt att uppdatera din frisyr, vilket gör ditt utseende ljusare. Men även om den valda nyansen inte passade dig, är det inte läskigt.

  På grund av pigmentets korta verkan är det möjligt att experimentera på egen bild ganska ofta och utan skada.

  Video om hårtoner: en palett av färger, en översyn av hur man använder

  Hår tonic är ett snabbt och enkelt sätt att uppdatera din bild. Från en video lär du dig hur du använder en hårton. I en annan video kommer du att se en översikt över populära märken av hårtoner, som Estelle och Tonic.  Nästa Artikel
  Hur man målar över blekt hår. Hur man målar blekt hår