Hårfärg


Tintingfärg är en säker kosmetisk produkt med vilken du kan ändra hårets nyans och ge det ett hälsosamt utseende. Sammansättningen innehåller oftast inte ammoniak, så det är helt ofarligt och har inga kontraindikationer.

Hår toning är ett bra alternativ till fullfärg. Anledningen till sådan popularitet är att färgen för toning är säker, liksom förfarandet självt. Med hjälp av toning kan du uppdatera bilden, göra den original och ge ditt hår en hälsosam utseende.

Kapous

Denna produkt har en mild inverkan på håret, eftersom det har en icke-ammoniakkomposition. För att få en ljus nyans lyser första strängar pulveret från samma tillverkare och bereder sedan färgen i ett förhållande av 1: 2 = tonic: oxidant.

Färgfärgen innehåller flera ljustoner.

Och även om färgen är lämplig för hemmabruk, är det bäst att söka hjälp från en erfaren mästare. Han kommer att kunna föreslå proportioner och berätta hur man använder färgen hemma. Färgen är baserad på burdockolja. Det fungerar som en fytoaktivator. innehåller:

Londa professionell

Denna färg bidrar till intensiv toning, vilket ger ett friskt utseende till trådens färg. De aktiva ingredienserna i produkterna gör den naturliga tonen djup och ger en mångdimensionell nyans till de färgade lockarna. Färgen klarar effektivt 50% grå. Kompositionen innehåller vax och keratin. De eliminerar porositet och splittrade ändar.

I linjen finns 41 skuggar. Vid applicering av färgen fördelas den lätt genom håret.

Matrix Socolor Beauty

Detta är en professionell färgfärg som utvecklats av det italienska företaget Matrix. Den har en rik palett av färger, bland vilka det finns både naturliga och ljusa nyanser. Funktion av produkten - lågt pris och hög hållbarhet.

Dessutom har färgmatrisen en naturlig komposition, så det finns inga kontraindikationer.

Sammansättningen innehåller ceramider och 3 unika oljor: jojoba, oliver och burdock. Färgämnen är perfekt för kvinnor som i ett förfarande vill bli av med grå hår. Applicera färg för att torka håret, skölj av efter 10-20 minuter.

L'Oreal

Detta verktyg är perfekt för hemtoning. Det innehåller inte ammoniak, så färgen har inga kontraindikationer. Dessutom gör den en rik hårskugga, dess aktiva ingredienser förstärker strängarna, ger en hälsosam glöd. Färgets formel bryter omsorgsfullt om strängarna och mättar dem med näringsämnen.

Följande komponenter användes i utvecklingen:

Applicera färg på våta strängar och tvätta på 10-15 minuter med rinnande vatten.

Keune

Detta är en ammoniakfri toningskomposition som gör att du kan behålla färgfasthet upp till 8-12 huvudtvättcykler. Så det här målaralternativet bör hänföras till hållbar toning. Tvätta skuggan sker gradvis. Basen erhållna lila-plommonpigment som gör att du kan få vackra, coola färger. Paletten har 40 nyanser som rekommenderas för att ge en naturlig, cool nyans till ljussträngar.

På grund av den tjocka konsistensen av färg, uppnås den bekväma tillämpningen hemma. Håll kompositionen i 20 minuter. Efter toning håret ökar deras glans, och strukturen är komprimerad.

Om du använder den klara färglösa färgtonen i denna serie kan du återuppliva hårfärgen, förbättra glansen, öka jämnheten och göra krullarna lydiga.

Kompositionen innehåller följande komponenter:

Estel

Kosmetisk färg för att tona håret Estelle bättre att köpa i en specialbutik. På paletten finns cirka 70 nyanser. Det finns både naturliga och ljusa, mörka toner. Färgen är helt ofarlig och har ingen kontraindikationer, eftersom det inte finns någon ammoniak i kompositionen.

Kompositionen innehåller komponenter såsom keratin, plommonekstrakt och avokadoolja. Tack vare dem blir håret lydigt, slätt och silkeslen. Applicera produkten på våthår, och tvätta om 20-25 minuter med rinnande vatten.

Wella färgkontakt

Detta är en populär färgfärg, med vilken du snabbt kan byta skuggning av hår. Den har en unik komposition som smälter och smidar varje hår, vilket uppskattas särskilt av tjejer med stygga krullar. På paletten finns ett brett utbud av nyanser: blont utan yellowness, ljusa, bruna toner. Kärnan i produkten är keratin.

Välj en högfärgad färgfärg - är en svår sak. Det är viktigt att noggrant studera produktkompositionen, för att inte orsaka ännu större skada på locken och samtidigt få den nödvändiga nyansen. Och innan du använder färgen är det absolut nödvändigt att utföra ett allergitest för att förhindra de obehagliga effekterna av toning.

Det bästa tinting hårfärgen

Vill du ändra din välbekanta bild? Gör individuella strängar av annan färg? Då kan du inte göra det utan att tona färg. Många unga kvinnor och flickor föredrar hårfärgning - en mild metod för ljusfärgning, utan aggressiv ammoniak och andra beständiga färgämnen.

Princip för verksamheten

I kosmetiska färgfärger finns inga ämnen som är farliga för håret som drastiskt förändrar pigmentets och strukturens sammansättning, och detta kan bara betyda en sak - du kan experimentera med det oändligt och är inte rädd att de kommer att brinna och bli livliga.

Det finns många sätt att färglägga med färgfärger - du kan applicera hela längden på håret och ge den en unik nyans, eller du kan bara måla några strängar och göra huvudet mångfärgat!

För mörka arter finns en stor palett av olika färgfärger tillgängliga från djupa svarta till blåaktiga nyanser.

De kvinnor som har märkt grått hår i håret kan helt gömma det, vilket ger den nyans som de gillar - en exklusiv inhemsk eller radikalt motsatt färg.

Handlingsprincipen för färgfärger i ytkonsolidering av artificiellt pigment, utan djup penetration i strukturen. Obligatorisk komponent - oxidationsmedel används i minimala mängder, det är nödvändigt att fixa tonen. Det är inte möjligt att färga håret i en radikalt annan färg med sådana medel. Du kan bara ändra den naturliga färgen till en mer uttalad.

På video tinting hårfärg:

Förutom att ge mättnad tar toningfärger också hand om håret - de innehåller fuktgivande och närande ingredienser, och den kemiska sammansättningen är en mild, mild effekt.

sortiment

 1. Lätt toning - för sådana medel ingår tonade schampon, som inkluderar pigment. Men efter 1-2 veckor tvättas skuggan av.
 2. Kosmetika sparsamt toning. Dessa är färgämnen, som har en mycket fördelaktig effekt på håret, de innehåller vitaminkomplex och olika komponenter som säkerställer enkel kamning och styling. De kommer att hålla på håret i ca 3 veckor.
 3. För djup påverkan. Som en del av dessa färgämnen finns det ingen aggressiv ammoniak, så de skadar inte strukturen och stannar i ca 2 månader. De kan ändra den naturliga färgen till flera toner.

Hur bred och varierad är färgfärgen Garnier hårfärg, som hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Hur bred färgerna på hårfärg L'oreal Ombre hjälper till att förstå innehållet i artikeln.

Läs och läs recensioner om det bästa hårfärgen, du kan här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Du kanske också är intresserad av hårfärgad varm choklad.

Professionella färgtoner

Professionella stylister tintar håret på ett speciellt sätt - spädfärgen endast i slitstarka plast- eller porslinbehållare, håll kompositionen i ca 30 minuter och tvätta huvudet utan schampo med medicinska balm för att konsolidera resultatet.

De flesta brukar använda:

 • Färgerna från SenseDeLuxe-serien från företaget Estelle är halvkontinuerliga färgämnen. En serie färgfärger har upp till 56 olika toner, i lådan finns färgämnen och en aktivator. Den blandas i ett förhållande av 1 till 2. I kompositionen finns avokadoolja, vilket bidrar till en jämnare färgning och förbättrad struktur. Pantinol fungerar som en hårbotten fuktighetskräm.
 • Matris nyanser används också av professionella stylister - de innehåller inte ammoniak och andra aggressiva medel. Färgen har upp till 76 olika nyanser, kompositionen innehåller fuktgivande ceramider och ämnen som omsluter håret med en speciell skyddande glasyr.
 • En serie färgtonprodukter från Schwarzkopf används för att ge den önskade tonen intensivt, paletten har upp till 54 olika nyanser. En aktivator är också nödvändig för reaktionen av kemiska och naturliga ämnen. Produkterna är mycket slitstarka, hålla upp till 5 veckor och måla försiktigt över grå trådar.
 • Kosmetik för tinting av hår från företaget Paul Mitchell tillhör semi-permanentmedel, paletten av färger har 32 toner. Med en liten mängd grå hår kan gömma grått hår, omsluta varje färgkomposition och göra dem mer elastiska och glänsande. Alla produkter av detta märke skyddar dem perfekt mot skadliga ultravioletta strålar för hår.
 • PaulMitchell-serien färgfärger är utformad uteslutande för det starkare könet, och de måste, som kvinnor, ge håret en vacker naturlig nyans.

För blekt hår:

 • Kemon Kroma-Life-serien kan ha olika nyanser för olika typer. Shampoo är tillgängliga med toning, skum, men alla måste innehålla fuktgivande och stramande ämnen och aktivt skydd mot UV-exponering.
 • Kapous - en serie kosmetiska nyanser balsamer och schampon med högt innehåll av vitamingrupper - även bränt hår kan snabbt återställa sin tidigare struktur.
 • Alfapart Milano-serien tillhör det lätta toningorganet, kan hålla ca 2 veckor. Effekten är mild, med en lamineringseffekt.

För blekt hår

 • Hårfärgsprodukterna innehåller färgmousser och schampon - sparsamma medel efter aggressiv markering.
 • Estel Solo Ton producerar upp till 18 olika nyanser av balsam för olika typer.
 • Kydras söta färg är den enda produkten som kan kombineras med andra färgämnen utan att skada strängarna.

Hur olika färgerna på hårfärgmatrisen är, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Men hur man korrekt använder professionell hårfärg Schwarzkopf, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Läs recensioner om de mest skonsamma hårfärgen, du kan i den här artikeln här.

Vad är en färgspray hårfärg, du kan förstå om du läser den här artikeln genom att klicka på den på länken.

Hur bred paletten av kamfri icke-ammoniakhårfärg finns i denna artikel.

recensioner

 • Ludmila, 21: "På jobbet organiserade de ett nyårsfest och satte ett villkor - att komma i karnevaldräkter. Men jag är en kreativ person, jag bestämde mig för att komma i en clownish outfit och med ovanligt hår - jag målade strängarna i olika nyanser med Estelle-produkter - vi har röda, körsbärs- och lätta strängar som smuler vackert på baksidan. Alla var glada! Och efter julhelgen kom jag till jobbet med den vanliga färgen, för att de bara försvann och lämnade inga spår! "
 • Valeria, 24 år gammal: "Våren är på gården, och jag ville ha en förändring! Jag bestämde mig för att börja med en förändring av hårfärg, men inte aggressivt, men i flera veckor. För uppfyllandet av min dröm kom färgfärgen av märket Matrix, och inget komplicerat med tillverkningen av kompositionen - allt är skrivet i instruktionerna. Jag gjorde allt som rekommenderat av tillverkaren och mitt hår var upplyst av 2 toner! Blivit ljus, fluffig och bara unik! Och viktigast av allt, efter 3 veckor jag målade dem i helt motsatt färg! "

Om du älskar dig själv och försöker att inte skada din hälsa, för att ändra den vanliga bilden, är det bättre att använda godartade produkter som inte kommer att skada antingen håret eller hårbotten, det vill säga använda lätt nyans. Och efter några veckor, byt färg igen utan konsekvenser!

Översikt över de mest populära färgtonerna

Tintingfärg är ett perfekt sätt att uppdatera skuggorna på strängarna, ändra den vanliga färgen, gör håret ljus.

Vad är färgerna för toning?

Toningfärger är ammoniakfria ämnen som är godartade och har något lägre motstånd än klassiska permanenta färgämnen. Till antalet fördelar kan säkert tillskrivas:

 • En bred färgpalett;
 • Noggrann inverkan - skada inte strängarnas struktur, torka inte hårets ändar.
 • Säkerhet - Sådana färgämnen kan användas under graviditet och amning.
 • Enkel applicering - innan du applicerar på trådarna måste färgen spädas med ett oxidationsmedel.
 • Ingen obehaglig kemisk lukt.

Det är viktigt! Innan du applicerar någon färg, inklusive färgning, måste du testa för allergier.

Lista över färger med toning effekt

För att välja det bästa toningverktyget, kolla in listan över de mest populära mjuka färgerna, sammanställd av erfarna färgare.

Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense kan kallas en av de bästa hårfärgade bläckfärgen. Den innehåller oljor (inklusive arganolja) och olika vitaminer som ger extra omsorg åt strängarna.

 • Feedback: "Jag köpte Syoss Oleo Intense bara för experimentet. Innan dess målade hon länge med resistenta färger, men bestämde sig för att försöka mildare förfaranden. Verktyget är ganska tjockt, flödar inte, det luktar väldigt fint och appliceras bara. Sant att klämma ut oxiden ur röret tog det mycket ansträngning. Nu om kvaliteten på färgning. Färgen kom ut enhetlig, motsvarar helt det förklarade namnet (det tog svart och kastanj) och varar länge. Det grå håret var målat helt och håret blev mjukare och mjukare. "

Evgenia, 32 år gammal

Estel Sense De Luxe

Estel Sense De Luxe är en sparsam målning i Ryssland. Nu är fonderna i detta företag i stor efterfrågan och är närvarande i alla frisörsalonger. Vad som är viktigt skiljer sig denna effektiva professionella färg inte bara av utmärkt kvalitet och hög hållbarhet utan också av rimligt pris. Bedömning av recensioner, tonen håller 8 veckor, håret förblir friskt och silkesligt. Dessutom innehåller den mycket vitaminer och användbar keratin, eftersom Estelfärg är idealisk för tunt, svagt, skadat eller torrt hår.

 • Recension: "Detta är det bästa botemedlet för blekt hår som jag någonsin har provat. Färgen är mjuk, resistent, skadar inte håret. Skuggan visade sig vara mycket vacker, med ett klart överskott. Kvaliteten på detta verktyg är också nöjd. Håret började se mycket bättre ut, fick volymen jag drömde om - effekten är exakt densamma som efter rekonstruktionen. Och det mest intressanta - färgen varade tills nästa färgning! Jag förväntade mig definitivt inte en sådan effekt från ammoniakfärg! I allmänhet gillade jag.

Matrix Socolor Beauty

Professionella dubbingprodukter från det italienska företaget Matrix representeras av en rik palett. Dessa färger används ofta i salonger, eftersom de är fördelaktigt åtskilda från andra konkurrenter tack vare deras låga pris och ökade hållbarhet. En annan viktig fördel med Matrix Socolor Beauty målar är deras sammansättning. Den innehåller ceramider och 3 unika oljor - jojoba, oliv och burdock. Och ytterligare en sak - med det här verktyget kan du gömma ett starkt grått hår i en session.

 • Granskning: "Efter applicering av vidhäftande färgämnen bestämde jag mig för att återvända till Matrix Socolor Beauty. Jag är nöjd med resultaten. Färgen förbrukas mycket sparsamt - en flaska är tillräckligt för långt hår. Den arbetar med oxider från 3 till 12%. Nöjd med den tjocka strukturen, liksom bristen på kemisk lukt. Färgen kom ut väldigt vacker, hölls ganska länge. Håret efter toning blev mjukt och glänsande. "

Matrix Color Sync

Toning cream färg Matrix Color Sync - en annan produkt i företaget, som har stor efterfrågan. Den kan användas inte bara för mild målning, men också för hemlaminering. Verktygets sammansättning innehåller många näringsämnen, eftersom det är lämpligt försvagade, tråkiga, spröda och överdrivna strängar. Det bör också noteras att färgämnet effektivt döljer grå hår. Och i Matrix Color Sync-serien finns det ett färglöst grooming-medel som ger krullarna en glans och jämnhet.

 • Recension: "Först mötte min vän den här färgen, och sedan blev jag knuten till henne." Verktyget är inte billigt, men värt det. Dessutom, för kort hår tillräckligt och ett halvt rör. Den appliceras mycket enkelt, skadar inte strängernas hälsa, orsakar inte allergier och irritationer, har en trevlig lukt. Skuggan visade sig exakt som på förpackningen. Jag hade några gråa hår, men de målade helt över. Håret efter målningen är inte bränt, levande och silkesligt ".

Victoria, 18 år gammal

Londa Professional är en annan bra produkt som gör att du kan tona naturligt eller färgat hår. Med denna färg kan du snabbt uppdatera den befintliga nyansen - verktyget ger ditt hårdjup och multidimensionality och klarar av grå procent med 50%. En annan viktig faktor är vax och naturligt keratin. Båda dessa komponenter gör håret mindre poröst och hjälper till att hantera delade ändar. Bland de andra fördelarna med färgämnena i detta företag kan man säkert tillskriva det överkomliga priset, en mångsidig färgpalett (mer än 40 ljusa och mörka nyanser) och en lämplig form av frisättning. Verktyget strömmar absolut inte och flätar jämnt varje hår, vilket underlättar förfarandet för hemfärgning.

Det är viktigt! En ljus oxidant kommer i ljusa nyanser av färgämne, så de är inte lämpliga för initialt torrt och svagt hår.

 • Recension: "Londa Professional är en riktig hitta för mina smala och sektionsgenererade strängar. Jag målar det inte så länge sedan, men jag kunde redan förstå - det här är det bästa av färger. Först tillåter verktyget dig att måla övervuxna rötter utan att använda ett ljuspulver, vilket jag är mycket glad över. För det andra förstör inte strukturen alls - hårkvaliteten efter toning har blivit flera gånger bättre. Färgning är lätt, tar 30 minuter. Tonen varar mycket länge. "

Vill du byta färg utan den minsta skadan för hårets hälsa? Var noga med att köpa icke-ammoniak från Kapous! Sammansättningen av denna professionella icke-ammoniakfärg innehåller vitaminer och regenererande oljor (argan och jojoba) som inte bara skadar håret utan också ger dem extra försiktighet. Dessutom innehåller dessa produkter inte parabener eller skadliga SLS. Kapusfärger är lämpliga för både salong och hushållning, men det är rekommenderat att börja bekanta med det från salongen. Det är en erfaren mästare som kommer att kunna bestämma proportionerna av tonic och oxidant som passar ditt hår.

 • Recension: "Jag har tonat mitt hår länge. För mig själv valde Kapus - utan ammoniakfärg, som passar bra på håret, brinner inte huden och har ingen obehaglig kemisk lukt. I slutet av målningen appliceras nödvändigtvis en fuktgivande balm av samma företag. Resultaten är fantastiska - håret har blivit mycket mjukare vid beröringen, färgen kom ut ljus och slät, de verkade skina. Jag rekommenderade det till min kollega - hon är också mycket nöjd. Var försiktig!

Se även: Betyg av ammoniakfria hårfärger - listan över de bästa

Wella färgkontakt

En populär färgfärg som gör det enkelt att byta skuggor av strängarna. Den unika sammansättningen av produkten bidrar till utjämning och utjämning av varje hår, vilket säkert kommer att vara ägare av styggt hår. Wella Color Touch erbjuder också ett stort utbud av olika nyanser - här finns en blond utan yellowness och många ljusa färger. En annan viktig fördel är att keratin, en speciell substans som skyddar strängar mot kraftig fuktförlust, är baserad på denna lösning.

 • Testimonial: "Jag har använt Wella Color Touch i flera år nu, från tunna färger blir mitt tunna hår till torrt halm. Jag blandar färgämnet med en 3% emulsion, applicera den på ett fuktigt hår och vänta 25 minuter. Sedan lägger jag lite vatten i min handflata och slår samman kompositionen. Jag sitter med detta skum i 5-7 minuter, och tvätta sedan med vatten. Denna applikationsteknik rekommenderades till mig av en professionell mästare. Du vet att hon helt rättfärdigar sig själv. Färgen är jämn, varar lite över en månad och håret lider inte alls. "

Tips för färgning av hårfärgad färg Wella Color Touch:

Denna toningfärg skiljer sig från den mjuka sparsamma åtgärden. Det kan användas så ofta som nödvändigt - håret kommer inte att påverkas, men kommer bara att ersätta skuggan. Fördelen med ett brett sortiment gör att du kan göra det! Kompositionen omfattar inte peroxid och ammoniak, så det envelopes bara strängarna och ger en ljus glans. Dessutom eliminerar Majirel grå hår, vilket är otroligt viktigt.

 • Granskning: "Jag har alltid blivit målade i blond, för att med toningprocessen ha varit bekant under lång tid. Nyligen faller mitt val alltmer på färgen Mazhirel. Tillverkaren hävdar att den innehåller UV-filter, torkar inte ut håret och ger en bestående färg. I princip är allt just det. Jag är väldigt nöjd! Kompositionen blandas lätt och blir tjock, vilket är mycket lämpligt för självtillämpning. Strängar efter proceduren är inte förvirrade, de förbli mjuka och fuktiga. När du använder speciella schampon, varar färgen i ungefär en månad. "

Garnier Color Shine

Garniers Color Shine är ett oljebaserat färgämne som ger vacker hårfärg, maskerar grått hår och ger extravård. Efter att ha använt detta färgämne blir håret glänsande och silkeslen, lätt att kamma och mindre splittrad. Allt detta görs genom den naturliga kompositionen, som är baserad på tranbärsekstrakt och närande oljor.

Tips! Använda Garnier Color Shine kan inte bara tonat hår i rätt nyans, utan också korrigera resultatet av misslyckad färgning med andra droger.

 • Recension: "Desperat för förändring, gick jag genast till affären för hårfärg. Men av någon anledning var hon rädd för att måla med ett bestående botemedel. Köpt Garnier Color Shine - en mild toningpreparat som innehåller naturlig argonolja. Resultaten av färgningen har glädje - håret har blivit ljus, glänsande och otroligt mjuk. Färgen försvann på ungefär en månad, vilket gjorde att håret kan ommålas i en helt annan nyans. I allmänhet är detta det perfekta verktyget för modedesök. "

Valeria, 24 år gammal

Schwarzkopf Nectra Color

Behöver du den bästa färgfärgen? Ta en bra titt på linjen med mjuka krämfärger Nectra Color, vars huvudsakliga skillnad är extremt hög hållbarhet. Och pigmentet varar ungefär en månad! Samtidigt innehåller produkten inte en droppe ammoniak eller dess derivat. Han ersattes av olja och blomnektar.

 • Testimonial: "Jag började använda Nectra Color under graviditet och amning, men jag kunde inte byta till ett annat färgämne. Verktyget passar mig helt. Det målar över gråa hår, torkar inte ut krullarna, varar mer än 3 veckor under skick av shampooing efter 2 dagar. Ja, och den här färgen är ganska billig. Samtidigt innehåller paketet allt du behöver för att måla. "

Schwarzkopf Essential Color

Viktig färg från Schwarzkopf är en mild färg som är designade för att tona håret hemma. Verktyget har en ganska tjock konsistens, så den kan appliceras direkt från flaskan för blandning. Färgen innehåller närande och regenererande komponenter - naturliga oljor, teextrakt och litchi.

 • Recension: "Den största fördelen med denna färg är dess respekt för håret - de delar inte alls och ser 100% full. Produkten luktar väldigt snäll, en fuktgivande balm ingår. Om du har grått hår, måste du hålla det lite längre, men jag kom experimentellt. Färgen förblev ljus i ca 3 veckor - för mig är det lämpligt, eftersom du fortfarande måste tona de vuxna rötterna. "

Pallett är ett utmärkt färgfärg med hög kvalitet och låg kostnad. Paletten innehåller 20 olika nyanser - ljus, mättad, beständig. Bland komponenterna i färg - vitaminer i grupp B, som återställer håret efter färgning.

 • Granskning: "Jag älskar att byta skuggning av hår, men du kommer inte att experimentera med långvariga färgämnen. Det är bra att palatfärgsprodukter säljs. Med hjälp hade jag kunnat lätta mörkbrun färg för flera ställen. Jag gillar verkligen att trådarna efter ett sådant förfarande inte faller ut, inte dela upp, ser väldigt vackert ut. Det slogs också på att färgen på förpackningen helt sammanföll med resultatet. Bra färg - jag rekommenderar. "

För toning strängar tillverkar Faberlik en hel serie ammoniakfria krämfärger med hög hållbarhet och oöverträffad kvalitet. Produktens sammansättning är naturlig, och färgpaletten är ganska bred.

 • Testimonial: "Jag har aldrig använt verktygen i detta företag, men en gång gav en vän mig ett rör utan ammoniakfärg och insisterade på att jag skulle måla den. Jag är öppen för alla experiment, så jag ordnade med glädje en salong hemma. Färgen var en frostig kastanj - rik, mycket ljus och otroligt snygg. Du vet, den här färgen var perfekt för mig. Det kombinerar alla kvaliteter som jag uppskattar (tillgänglighet, hållbarhet, säkerhet). Nu tänker jag på att byta helt till godartade droger. "

Concept Profy touch

Concept Profy touch är ett ganska vanligt färgfärg med europeiska kvalitetscertifikat. Basen för detta verktyg är extremt användbara komponenter - glukos, ViPL-komplex, cedarolja, vitamin C, kitosan etc. Alla bidrar till ytterligare fukt och näring av håret.

 • Granskning: "Jag gjorde uppmärksamhet i mer än ett år, men när jag märkte att kvaliteten på mitt hår inte förändrades till det bättre började jag leta efter ett säkrare alternativ. Mästaren rekommenderade att ersätta resistenta färger färgade. Naturligtvis måste de användas lite oftare, men håret har blivit mjukt, starkt och glänsande. Dessutom började krullarna bli mindre feta - det här är också ett stort plus. Och för att spara mina hårda tips, använder jag regelbundet en fuktgivande spray. "

L'Oreal Casting Creme Gloss

Professionella produkter från L'Oreal representeras av flera rader på en gång. En av dem är Casting Creme Gloss, vars palett representeras av många attraktiva nyanser. Färger i denna serie innehåller både kemiska och naturliga ingredienser (oljor och kunglig gelé). På grund av denna sammansättning skadar färgen inte håret lika mycket som till exempel ammoniak. Ingår är en speciell fuktgivande balm som ger grundläggande vård. Den enda nackdelen - Casting Creme Gloss kan inte måla ett stort antal gråhår.

 • Recension: "Casting Creme Gloss har ingen otålig kemisk lukt, spreds inte och ger dig möjlighet att effektivt tonat jämnt grått hår. Det tvättas snabbt av huden, men det håller på håret i minst 1 månad. Jag är nöjd med detta verktyg - och kvalitet, pris och noggrann påverkan, och hur mina strängar ser efter toning. Förresten, jag försökte skuggan av svart vanilj - färgen visade sig vara densamma som i figuren. "

L'Oreal Professionnel Dia Richesse

Nästa produkt av varumärket är L'Oreal Professionnel Diarichesse ammoniakfri färgfärg, presenterad i naturliga färger. Ett karakteristiskt drag hos dessa fonder är den fullständiga frånvaron av effekten av återvunna rötter. Toningfilm bildad på trådarna efter applicering av kompositionen, täcker håret försiktigt och jämnt. Detta döljer helt övergången mellan färgerna.

 • Recension: "Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, sluta med det här tintningsverktyget. Jag använder den i mer än ett år - jag har redan försökt flera nyanser. Alla av dem ger utmärkta och vackra resultat. Färgen tvättas först efter 2 månader, den passar mig perfekt. Naturligtvis är det här verktyget inte lämpligt för en grundläggande förändring av skuggan. Men med det kan du anpassa och förbättra den befintliga färgen. Hår efter applicering Professionnel Dia Richesse ser bara vacker ut. Jag rekommenderar det till alla! "

L'Oreal Professionnel Inoa

L'Oreal Professionnel Inoa är en mjuk färgfärg som fyller perfekt med grått hår och har ett ganska högt motstånd. Och viktigast av allt - detta verktyg skadar inte hårets tillstånd. Den består av flera naturliga oljor som gör håret mjukt, starkt och glänsande.

 • Granskning: "I mitt liv har jag provat ett stort antal färger, men i det närmaste föredrar jag att tona mitt hår med icke-invasiva medel. En av dem är Professionnel Inoa av L'Oreal. Målet är bara bra - det innehåller olja, som har en fuktgivande effekt. Kanske, av alla färger i L'Oreal är det bäst. "

Veronica, 19 år gammal

L'Oreal Professionnel Dialight

Företagets sista utväg är L'Oreal Professionnel Dialight. Detta är en mild färg som är avsedd för toning av skadat och överkänsligt hår. Basen för detta färgämne är ett surt pH, vilket ger effekten av laminering. Dialight perfekt uppdaterar hårfärg, eftersom det ganska ofta används i salonger för ombra och balayazha.

 • Recension: "Efter att ha läst recensioner på Internet bestämde jag mig för att köpa Dialore-färg från Loreal. Verktyget är bara perfekt! Jag försökte pärlskuggan och mjölkad sorbet - färgen är slät, ljus, ihållande och vacker. Färgen målar helt övervuxna rötter och kräver inte användning av en klarare. "

Hur tona hår, se här.

Som du kan se, toning färger representeras av ett ganska brett utbud och förtjänar närmaste uppmärksamhet av moderna fashionistas. Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: regler för toning och hårvård (video):

Tonad hårfärgning - fördelarna och nackdelarna

Det finns ingen kvinna som åtminstone en gång i sitt liv inte ville ändra sin naturliga hårfärg. Vi är benägna att byta och moderna färgtekniker gör att vi inte bara kan dölja grå hår utan också skapa en individuell bild som bäst passar vårt interna tillstånd.

Men många avstår från att färga eftersom de vet om de faror som färg orsakar hår. Lyckligtvis har vi idag en hel arsenal av godartade lösningar som kan korrigera den naturliga skuggan, utan att för mycket skada strukturen hos håraxeln. Dessa är hårfärgningar.

Vad är toning

Hur skiljer sig toning från målning, om i slutändan båda förfarandena ändrar hårfärg? Faktum är att dessa är helt olika processer. Grunderna för färgning är en kemisk reaktion som börjar vid tiden för blandning av färgkompositionen med oxidationsmedlet. Det är hon som är destruktiv för varje keratinlager som täcker varje hår.

Under toning med en balm är den skadliga effekten minimal, eftersom pigmentet förblir bara på hårets yta, utan att penetrera djupt in i det. Naturligtvis, med varje tvätt, går en del av det och efter 2-4 veckor får håret sin första nyans.

Intensiv toning kallas hårfärgning utan ammoniakfärger. Den kemiska reaktionen är i detta fall väldigt svag, eftersom den mest aggressiva komponenten av ammoniak ersätts med dess mer försiktigt verkande derivat.

Verktyget löser bara en liten yta, vilket gör att färgpigment kan konsolideras i det övre lagret, så att färgen varar längre - upp till 4-6 veckor.

Fördelar och nackdelar

Men om toning hårfärg är så bra och säkert, varför fortsätter många människor att tortera hår med resistenta medel? I själva verket är den milda effekten nästan det enda plusetiket. Och han har betydligt fler nackdelar:

 • färgen bleknar snabbt och tvättas fullständigt om några veckor;
 • färgen sammanfaller med det som bara anges på grå och lätt hår;
 • Det är möjligt att ändra den naturliga nyansen endast med 2-4 toner;
 • när interaktion med naturligt pigment kan ge en oförutsägbar nyans;
 • Färgen faller ojämnt på skadat hår.
 • ammoniakfri färg förstör också håret och torkar det;
 • Upprepad färgning sker varje 2-4 veckor;
 • Det går inte att måla över mycket grått hår.
 • från det förtydliga det är lätt att tvätta ut och snabbt dimmas på dem.

Det är viktigt! Färg av låg kvalitet i flera dagar efter tonning kan måla sängen och kläderna och rena sådana fläckar är svårt.

Det är ingen mening att använda färgtoner, om du vill ändra färgen radikalt eller du behöver helt måla höjdpunkter eller grått hår. De flesta är kontraindicerade under graviditeten, eftersom de innehåller andra kemikalier som skadar kroppen. De kan inte rekommenderas för kraftigt försvagat eller skadat hår - de måste behandlas först.

Tinting agenter

I moderna butiker kan du hitta olika verktyg för toning hår. Dessa är speciella schampon, nyanser av balsamer, ammoniakfria färger. Vart och ett av dessa verktyg har sina egna fördelar och funktioner i applikationen.

färgande schampo

Tint shampoo är en vårdprodukt, inte en färgning. Han kan inte kraftigt ändra skuggan och tjänar endast för att behålla sin intensitet. Innehållet i färgpigmentet i det är minimalt och använd verktyget helst 2-3 gånger i veckan.

Särskilda silverschampon används för att neutralisera det röda, vilket alltid förblir efter blekning av mörkt hår. De innehåller ett lila eller blått pigment som eliminerar oönskad färg.

Äldre kvinnor använder ofta dessa schampon för att lyfta det naturliga gråhåret och ge det en silverglans.

Hittills har en av de bästa blivit en tonad schampo från oroen "Rocolor" från Color Light-linjen, representerad av tio vackra nyanser, där det finns rosa, rött och lila. En bra bonus är effekten av laminering, vilket uppnås genom att skapa en tunn skyddsfilm kring varje hår.

Tonad balm

Huvudskillnaden mellan tennande balm och schampo ligger i en högre koncentration av produkten. I bra balm finns också omsorgsdelar: vitaminer, väsentliga och vegetabiliska oljor. De ger rakskydd under färgning, ger det glans och elasticitet.

I rankningen av tintbalsams visar sig de första positionerna oftast vara:

 1. Soloton från Estel. En rik palett av nyanser gör att du kan välja rätt färg för att förbättra intensiteten i vilken färg som helst, samt att få naturliga och ljusa trendiga färger.
 2. "Tonic" från "Rocolor". I paletten av denna tillverkare har högkvalitativa solbollar mer än 40 nyanser. Beroende på hårets färg och tillstånd, håller de upp till 4-6 veckor och samtidigt får du inte förstöra håret alls.
 3. "Irida" från frågan "Neva". En av de billigaste, men samtidigt ganska effektiva sättet. Dess väsentliga plus är förpackningen i engångspåse, vilket är lätt att ta på vägen. Färghastighet är genomsnittlig - varar upp till 4 veckor. Kompositionen innehåller glycerin, flytande keratin och silikon.
 4. Färg-Lux från Belita. Balms av den vitryska tillverkaren, väl beprövad i CIS. I en palett med 12 naturliga nyanser, vars sammansättning berikas med sheasmör och oliv. Men det här återspeglas i färgets uthållighet, och det tänds redan om några veckor.
 5. Fara är en annan populär balsam av den ryska tillverkaren, som erbjuder 16 mättade färger i naturliga och röda färger. Det färgar håret snabbt och säkert, men tvättas också lätt. Men du kan köpa flera nyanser och byter regelbundet hårfärgen.

Det är viktigt! Frekvent användning av tennbalsam överhårig hår. Det rekommenderas att använda dem 2-3 gånger i månaden.

Med grått och förblekt hår tvättas pigmentet mycket snabbare. Därför är det nödvändigt att använda schampo och balsam för tvätt, vilket ökar färgstabiliteten och också för att skydda dem från direkt exponering mot ultraviolett strålning.

Ammoniakfärg

För intensiv toning av hår med färg, är det bättre att använda professionella icke-ammoniakprodukter. I dem är koncentrationen av färgpigmentet betydligt högre i jämförelse med hushållet, och partiklarna är mindre, därför kan färgämnet penetrera djupare. Dessutom säljs oxidanten separat, vilket gör att du kan välja önskat blandningsförhållande med fokus på den ursprungliga nyansen och hårets tillstånd.

Men det här är svårigheten att arbeta med professionella färger hemma. För att välja det bästa alternativet måste du ha grundläggande kunskaper inom färgområdet och förstå hur den kemiska reaktionen av färgning fortsätter.

Ju mer radikal färgen skiljer sig från originalet, desto mindre sannolikt är det att färgfärgen ger det önskade resultatet.

Det är relativt säkert att färga ditt hår hemma med sådana medel:

 1. Vella, den professionella linjen Color Touch. Ammoniakfri färg som representerar ljusa mättade färger i paletten. Kompositionen innehåller keratin, som tätar pigmentet och ökar skuggans stabilitet.
 2. "Concept" linje Profy Touch. Beroende på koncentrationen av det använda oxidationsmedlet kan den användas för beständig färgning eller intensiv toning, berikad med cedertolja, vitamin C och kitosan. Det ger skuggan otrolig glans och elasticitet.
 3. "L'Oreal", Majirel-linjen - den mest skonsamma toningfärgen, som inte ens innehåller peroxid. Men tack vare moderna högteknologiska formler är den ganska motståndskraftig och kan även måla över grå hår. Naturfärg kan bara ändra 2-3 toner.
 4. Estel, linje Sence representeras av en palett med 56 nyanser, som även kan användas för resistent färgning. Men när man använder ett oxidationsmedel upp till 3% ger intensiv toning med minimal skada på håret. Berikad med flytande keratin, vitaminer, panthenol.
 5. "Matrix", linje Färgsynkronisering. Förutom intensiv toning ger effekten av laminering. Hår efter färgning perfekt slät och passar perfekt in i håret. I paletten av 76 nyanser, bland vilka det finns ultramoderna: orange, grön, lila, etc.

I kosmetiska butiker kan du också köpa hushållsbeläggningar från sådana kända tillverkare som "Garnier", "Londa", "Vella", "Palette", "Cies" och andra. När du köper, se till att kolla in matchande nyanser paletten för att se till att den valda färgen passar bra på ditt hår.

Folkmekanismer

Något förändrar den naturliga nyansen av håret, du kan använda tidtestad "farmors recept". Men kom ihåg att folkmetoden bara fungerar på tidigare ommålat hår. Om du redan har använt en tålig färg måste du först ta bort den med en tvätt, men efter det kan skuggan inte visa sig exakt som förväntat.

 • Lök Husk Med hjälp kan ljus och brunt hår göras. För att göra detta häll ett glas kokande vatten två matskedar skinka, koka över låg värme i 15-20 minuter och lämna i termos i flera timmar. Spänn buljongen, späd med varmt vatten till en halv liter och fuktar rent hår. Tvätta av kompositionen om 1-2 timmar utan schampo.
 • Kamomill avkok. Klara det ljusa håret på 1-2 toner. För att göra detta ska två matskedar blommor kokas i 10-15 minuter vid låg värme, spänning och skölj med detta avkokhuvud efter varje tvätt. Effekten kommer att visas om 2-3 veckor.
 • Mutterhud. Hennes avkok kan ge ditt hår en chic kastanjeskugga. Häll ett glas skal med en halv liter kokande vatten och koka i minst 30 minuter. Buljong fuktar håret försiktigt, linda och suga i 1-2 timmar. Skölj med rinnande vatten utan schampo. Med frekvent användning kan det torka ut håret.

Många andra sätt att toning med naturliga pigment är lätta att hitta på Internet. De flesta av dem är så ofarliga att de får användas även under graviditet och amning när kemiska färgämnen inte kan användas.

Butikerna kan fortfarande köpa naturliga färgämnen - henna och basma. De färgar intensivt håret och kan ändra den naturliga nyansen även med flera toner. Men de måste användas efter kemiska bläck inte tidigare än i 3-4 veckor, och när färgen blir trött på att ta ut den är det mycket svårt.

Hemvård

De flesta färgbalm ger håret den nödvändiga vården redan under toning, vilket är ett bestämt plus. I det här fallet är det enda nödvändiga sättet att lämna ytterligare, termisk spray och solskyddsmedel som kan användas vid behov.

Om intensiv toning med icke-ammoniakfärger utfördes behöver håret restaurering och ytterligare näring. För hennes omsorg är det önskvärt att använda schampo och balsam för färgat hår, liksom minst en gång i veckan - regenerera masker.

Många anhängare av ammoniakfria färger föredrar hemlagade masker till professionella, med tanke på dem mer användbara och naturliga. Detta är sant, men vegetabiliska oljor löser upp pigmentet och det tvättas på mycket kort tid. Därför är det bättre att fortfarande använda speciellt konstruerade för att öka fondens färgmotstånd.

Hur man väljer en professionell färg för att tona håret hemma

Flickor som ofta ändrar sin bild ska anta ett mjukt sätt att färglägga sina curls - toning. För detta ändamål används speciella kompositioner, vilka skiljer sig från en resistent permanent genom handlingsprincipen. Hårfärgfärg finns i olika former - balsam, schampo, tonic, spray, och antalet nyanser kommer att glädjas med sin mångfald även de mest krävande skönheterna.

Vad är

Ofta färgad kallad kortvarig, lätt eller försiktig färgning. Med hjälp av speciella preparat kan du ändra hårets initiala nyans, men inte drastiskt och i kort tid.

Nästan alla sådana produkter innehåller inte ammoniak, färgen tränger inte in i håret, men är bara fixerad på ytan. Hur länge resultatet kommer att bero beror på strukturen hos strängarna, den valda färgen, frekvensen för att tvätta huvudet. Efter allt, efter varje användning av schampo, om det bara inte är tonat, tvättas den nya färgen gradvis ut.

Förresten. För toning kan du ta inte bara sparsamma ammoniakfria formuleringar utan också naturliga färgämnen: kaffe, ekbark, kamomill, juice av olika bär och andra. Vissa frisörer använder halvvariga bläck som innehåller lite oxid. Det är ett kors mellan toniska och långlivade kemikalier.

Beroende på vad som används för att tona håret väljs utmärks dessa typer av tillfällig färgning:

 • ljus - skuggan varar inte längre än en vecka, det brukar varar fram till den första tvätten av huvudet;
 • mild - färgen varar i ungefär en månad, för detta tas ammoniakfria preparat;
 • intensiv - effekten är märkbar upp till 8 veckor, för att under professionell användning används professionell färg med ammoniak. Det är inte en nyansning i direkt mening, eftersom kompositionens pigment ger ett långvarigt resultat som tränger in i håraxlarna.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med förfarandet:

 • enkel att hålla hemma;
 • demokratiska kostnaden för hårfärgning
 • skinnande hår;
 • en stor palett av nyanser för mörka, ljusa, röda och gråa krullar;
 • möjlighet att se sig själv i en ny färg för att bedöma hur mycket det är lämpligt för permanent färgning;
 • kumulativ effekt - ju längre du använder samma sammansättning, desto ljusare blir färgen;
 • mångsidighet - lämplig för att ändra den naturliga nyansen, maskerar grått hår, misslyckad färgning eller markering;
 • minimal skada på håret. Undantaget är kompositioner som används för intensiv toning;
 • Korrigering av utseende - en bra nyans gör hårets naturliga färg djupare, mer mättad, uppfriskar visuellt ansiktet, betonar skönhet i ögon, kindben eller läppar.
 • Du kan göra en korrigering två gånger i månaden - oftare än med kemisk färg.

Det finns negativa recensioner om toning, vilket bidrar till att bilda en objektiv åsikt om förfarandet:

 • Resultatet på håret varar inte länge;
 • För att förlänga effekten behöver du regelbundet använda nyans
 • Ägare av mörka strängar måste göra missfärgning, om det finns en önskan att bli lite lättare;
 • dramatiskt förändra färgschemat inte fungerar - bara några få toner;
 • toning färgat hår ger ibland ett oväntat resultat;
 • Spår av tillfällig färg är märkbara på en handduk, kudde;
 • dåligt vald nyans kan förstöra utseendet och kräva brådskande sköljning.

Vem passar den här färgen?


Användningen av tonics och balms är motiverad i många fall:

 • Med hjälp kommer det att vara möjligt att göra den naturliga hårfärgen mer mättad, för att lägga till glans i håret. För att göra detta, välj en nyans som liknar din naturliga.
 • En ljus palett med toningverktyg gör det möjligt att helt ändra bilden.
 • Sådana produkter är lämpliga om den tidigare hårfärgen har brunnit ut i solen eller har tvättats ut.
 • Den appliceras efter misslyckad markering eller korrigering av nyans efter perm.
 • Ofta används tintpreparat för att färga tipparna eller enskilda krullarna, genomföra ombra, shatush, balayazh-teknikerna.
 • Perfekt för flickor vars huvudhuvud är dåligt uppfattat av oxidatorn från professionella formuleringar.
 • Ammoniakfria toningmedel kan appliceras på håret under graviditeten under amning.
 • De passar och röda och gråa och blondiner med brunetter. Men för den bästa effekten bör du välja en specifik palett som rekommenderas för varje färgtyp av utseende, och inte sträva efter radikala förändringar. Frånvaron av oxid i en tonic är anledningen till att en brunett inte kan bli en askblondin utan ordentlig träning.

Varning! Ibland kan färgningsprodukter orsaka allergisk reaktion och individuell intolerans, så var noga med att utföra ett test före färgning.

Val av hårfärgsprodukter

Schampo. Det "bokstavligen" förnyar "den naturliga eller artificiella färgen på lockar och parallellt bryr sig om dem. Ofta innehåller denna produkt näringskomponenter. Ju oftare du använder produkten, ju rikare färgen är. För att återställa håret till sitt ursprungliga skick, byt ut det schamponfärg som normalt. Det kanske inte är tillräckligt bra att måla en stor mängd grå hår.

Balsam. Det ger strängar mer mättad färg än schampo. Ofta producerar kosmetiska företag specialiserade balmer: för fuktgivande, återställande, vacker glans. Så tillsammans med färgning får du extra försiktighet. Kohler tvättades gradvis, om du regelbundet inte använder verktyget.

Tonic. Ofta används detta ord som en synonym för tonad balsam. Det har blivit ett hushållsnamn tack vare det populära färgämnet "Tonic", vilka tillverkare ställer det som en balm. Tonics är helt redo att använda och koncentreras. I det andra fallet måste de spädas ut. Läs noggrant instruktionerna och rekommendationerna på flaskorna.

Spray. Det hör till den produktkategori som snabbt tvättas av håret med ett schampo. Med hjälp av en spray är det lämpligt att tona individuella strängar, göra en ombre eller shatush. Ofta innehåller produkter av kända kosmetiska företag en rik vitaminsats, vilket är en ytterligare fördel med användningen av dem.

Mousse skum. Sådana medel har en långvarig effekt som kan vara i ca en månad. Efter applicering på håret efter en viss tid måste de tvättas av. Vissa tillverkare levererar flaskorna med bekväma dispensrar, vilket eliminerar behovet av att använda en borste, svamp eller applikator.

Förresten. Dessutom finns det andra förberedelser för tonning: gel, lack, speciella masker, kritor, mascara.

Bläddra bland populära märken

På hyllorna i stormarknaderna hittar du ett stort antal kosmetiska produkter för toningkrullar. Det skiljer sig från olika kriterier: Metoden och principen för driften, varaktigheten av resultatet, färgpalett, pris, varumärke.

Bland den här sorten finns det flera av de mest populära märkena av tintprodukter som är efterfrågade bland köpare.

Varning! Tillverkningsföretag är inte ordnade efter popularitet, men i alfabetisk ordning.

BEGREPP

Erbjuder budget kosmetika av inhemsk produktion. Hårfärgsprodukter:

 1. Frisk upp - en serie balsam för att behålla nyanser. I kompositionen - linfröolja, lecitin, bivax. Det finns separata produkter för rött, koppar, brunt, blont, svarta lockar. Varje flaska på 300 milliliter kostar ca 400 rubel.
 2. Antigul effekt är en kategori kosmetiska produkter i lila flaskor som hjälper till att hålla en vacker blond nyans på ljusa och blekta lås. Särskilda pigment neutraliserar yellowness, gör håret mjukt, silkeslen. I denna serie finns:
 • en tintsalm med en arktisk blond effekt som ger en silverton till ditt hår. Kostnaden för en flaska 300 milliliter - från 250 rubel, 1 liter - ca 500 rubel;
 • balsam för att färga ljusstrålar i en ljus pärlblond. Pris för 0,3 liter - 250-300 rubel;
 • en speciell balsam för grå hår, som fördubblar "silver" i håret och bryr sig om håret. Det kostar ungefär lika mycket som liknande betyder CONCEPT av samma volym: cirka 300 rubel;
 • Silverschampo för blondiner finns i en stor flaska (1 liter) och kostar ungefär 450 rubel samt en liten (0,3 liter), vars pris är hälften.

Kapous Professional

För kortvarig färgning av hår har företaget utvecklat en serie Life Color, som innehåller balm och schampo (6 färger vardera).

Capus produkter är lämpliga för naturliga och redan färgade lockar. De innehåller inte ammoniak och väteperoxid, därför påverkar de noggrant hårets struktur. De tränger inte inuti och tätt omsluter locken med en film, skyddar håret mot ultraviolett strålning. Färgerna tvättas gradvis bort.

Färgpaletten för Kantus Färgfärgsprodukt:

Varje flaska hår toner har en volym på 0,2 liter och kostar omkring 400-450 rubel.

Londa professionell

Det tyska företaget erbjuder så många som 42 nyanser av ammoniakfri färgserier. Intensiv toning:

 • askbrun;
 • kopparröd;
 • pärlaaska;
 • rödlila;
 • guldbrun och andra.

Som en del av förberedelserna finns det Vitaflection-mikrosfärer som reflekterar ljus. Alla produkter är förpackade i ljust apelsinlådor. Detta skiljer dem från den resistenta målaren Londa, en serie som har ett lila utseende. Volymen av rör - 60 ml. Pris - ca 320-330 rubel.

Varning! Färgintensiv toning från Londa Professional är inte en tennbalsam, utan snarare en semi-permanent agent. Det måste blandas med oxidationsmedlet i samma företag 1,9% eller 4% i ett förhållande av 1: 2. Färgen upprätthåller cirka 20 procedurer för att tvätta huvudet.

L'Oreal Paris

Det välkända varumärket har också utvecklat en icke-ammoniakfärg, som inte är en tonad tonic, men mindre skadlig för trådarna än en permanent permanent:

 1. En serie alkaliska preparat DiaRichesse för naturligt hår. Ger möjlighet att måla över 70% av grått hår. Paletten är 50 nyanser, från isig blond och päron milkshake till chokladtryffel och sammet kastanj. Kostnaden för ett paket varierar mellan 560-800 rubel per 50 ml. Dessutom behöver du använda utvecklaren av samma serie.
 2. Dia Light sur ph gör håret smidigt och glänsande. Lämplig för flickor med känsliga på grund av frekventa färgningskurvor. Paletten är representerad av 29 nyanser. Till skillnad från Richesse är DiaLight-serien från L'Oreal inte avsedd att lysa upp trådarna. En förpackning av läkemedlet kostar 500-650 rubel.
 3. Casting Creme Gloss är en annan L'Oreal Professionnel-produkt som inte innehåller ammoniak. Du kan välja vilken nyans du vill från 28 toner. Balm efter färgning, som kommer i satsen, bryr sig dessutom om hår. Pris - ca 350 rubel.

L'Oreal övervakar regelbundet användarnas önskemål och erbjuder en stor samling L'oreal hårfärger. Varianterna av nyansens palett, fördelarna och nackdelarna i varje serie finns på vår hemsida.

Matrix

Företaget, som producerar professionella färgämnen, erbjuder ett helt system ColorGraphics Lift Ton, med vilken du kan lätta och tonade hår. De flesta av fonderna har redan upphört, men finns ibland på marknaden. Kostnaden för flaskor - från 360 rubel per 118 milliliter.

Det finns i matrisen och icke-ammoniakfärger som kan användas för att tona, återställa, förbättra eller korrigera färgschemat samt glasrutor (glans) - färgsynkronisering. Paletten representeras av fem dussin nyanser. Färgen upprätthåller upp till 20 procedurer för att tvätta huvudet. En flaska 90 milliliter värda 450-600 rubel. Färgen måste spädas ut med en aktivator.

Dessutom producerar företaget Matrix akvarell nyanser i en serie vattenkolor. Om du spädar dem med en genomskinlig ton får du pastellfärger. Sortimentet av färger - blå, rosa, persika, grön, pärlemorfärg. Kostnaden för någon är ca 500 rubel.

Varning! Alla matrisprodukter rekommenderas för användning i salonger.

Schwarzkopf Professional

 • Bonacure Color Freeze Silverfärgad silverschampo. Ta bort yellowness, rödaktig nyans. Enligt recensioner är det effektivt även på mörkt blont hår (det ger dem en kall glans). En 250-ml flaska kostar cirka 450 rubel, en liter flaska kostar 1800-2000 rubel. Tidigare kunde försäljningen också hitta en serie palettschampon från Schwarzkopf.
 • Direktfärger för toning IgoraColorWorx (serien CONCENTRATES och INTENSE) appliceras på blont eller blekt hår. Behöver inte använda ett oxidationsmedel. Färgområdet är lila, turkos, orange, korall och andra ljusa färger. En flaska på 100 milliliter värt ca 750 rubel.
 • Skugga mousse Igora Expert är 16 naturliga nyanser: ashy, golden, brown och others. De håller på huvudet upp till 8 tvättprocedurer, blandar sig lätt bland dem, appliceras bekvämt och döljer grått hår upp till 20%. Kostnad - från 600 rubel per 100 milliliter.
 • Tennspray BlondMe, presenterad i fyra toner: is, jade, jordgubbe, stålblå. Det gör hårmått, stärker det tack vare vitaminkomplexet. Kohler försvinner helt efter 3: e shampooing. Priset för 250 milliliter är 700-800 rubel.

Rådet. Titta även på produkterna Tonika, Estelle och andra.

Regler och funktioner, Application Tips

 1. När du väljer ett skuggningsverktyg, vägledas inte bara av tillverkarens "stora namn" utan även av konsumentens återkoppling på sina produkter.
 2. Köp tonika och balsam som passar bäst i din färgtyp. För att bestämma det, gör ett enkelt hemtest eller konsultera en professionell stylist.
 3. Var uppmärksam på tillverkarens rekommendationer för att hitta den optimala nyansen för sina lockar.
 4. Försök inte bli lättare med ett toningmedel. Välj en färg som matchar hårets skugga eller mörkare. Undantaget är den preliminära missfärgningen, men då är det svårt att tala om en mild toning.
 5. Olämplig färg kommer visuellt att göra dig äldre, accentuera ditt utseende, eller bara se olämpligt ut. Detta gäller särskilt trendiga ashy, silver, rosa toner.
 6. Blondiner kan experimentera med en större palett än brunhåriga kvinnor och särskilt brunetter. Ägarna av mörka lockar bör välja ett rött, rött, brunt, kastanjebrunt, aubergine och svart sortiment.
 7. Tabuot för ljust blont hår är lila och djupt chokladbrunt. Du kan få ett oväntat resultat.
 8. Det optimala valet för krullar av någon nyans är ett medel som skiljer sig från 1-2 toner från det ursprungliga håret.
 9. Flickor med blont hår tar lätt bort den fula gula toniken, schampon eller balsam med ett lila pigment. Enligt recensioner kommer en sådan produkt på mörkblonda strängar att skapa en ljus effekt av ashyton.
 10. För att se vilken färg det kommer att dyka upp efter att toning detta eller det drog, försök först ut det på en tunn occipital sladd. Detta råd är särskilt relevant om du nyligen färgade lock med en permanent, henna eller basma, gjorde en perm.
 11. Toning agenter måste fördelas ganska snabbt på håret för att få en enhetlig nyans.
 12. Du kan applicera tonic / balsam direkt från flaskan eller pressa in en liten mängd i en icke-metallisk behållare.
 13. Ungefär en månad före förfarandet börjar man genomgå en regenerativ maskeringsperiod. Använd stylingprodukter mindre, använd mindre hårtork, krusjärn, strykjärn för att behandla hår.
 14. Om det finns splittrade ändar, skära dem i förväg.

Färgteknik

Shading shampoo ska användas på samma sätt som vanligt: ​​Applicera på fuktigt hår, skum, sköljning. Innan det borde du dessutom vänta några minuter - tonen blir lite ljusare.

Det finns rekommendationer enligt vilka du först måste tvätta håret med vanligt schampo, och bara då - toning. I praktiken görs detta sällan. Medel är utformade speciellt för att rensa hår från talg med en extra bonus i form av lätt toning.

Spray och mousse fördelas på vått hår, och skillnaden mellan dem är att det första verktyget inte tvättas av.

Varning! Läs anvisningarna på det köpta verktyget. Det kan innehålla ytterligare, mer specifika rekommendationer för optimala resultat.

För att få en ny färg med en tintsalm eller tonic, fortsätt enligt följande:

 1. Ta ett test för att se till att verktyget är rätt för dig. Applicera lite på handleden eller armbågen. Tro på en halvtimme: finns det några rodnader, klåda.
 2. Tvätta och torka håret lite.
 3. Sätt på gamla kläder eller en vattentät kappa för att inte bli smutsig.
 4. Kamma lite fuktiga krullar.
 5. Dela in i 4 delar och fixa på baksidan av huvudet, tempel, krona med krabba / klipp.
 6. Använd handskar.
 7. Lös upp håret från den occipitala zonen, dela in i strängar ca 2 cm bred.
 8. Måla dem växelvis, flytta från rötterna till kanterna.
 9. Använd samma teknik, fördela produkten längs strängarna vid templen, sedan vid kronan.
 10. Behåll den tid som rekommenderas av tillverkaren. Detta är vanligtvis inte längre än 30 minuter.
 11. Skölj huvudet med varmt och i slutet kallt vatten (det ska bli transparent).

Varning! Tekniken är universell för något hår, men mörka lockor måste vara missfärgade i förväg om tonic / balsam är lättare än hårets ursprungliga färg.

För förfarandet för preliminär blekning av mörkt hår framställs en speciell komposition för ljussättning enligt anvisningarna. Innan du applicerar huden längs hårlinjen smutsad med fet grädde.

De fördelar blekningsblandningen över korta strängar från rötterna till spetsarna och över de långa - omvända. Huvudet värms inte, kompositionen hålls inte längre än 30 minuter och tvättas sedan av.

Färgverkan

Tinting kallas därför en tillfällig färgning, eftersom resultatet inte håller länge och färgen tvättas gradvis helt av håret, om du inte utför korrigeringen. Du kan göra ommålning varje månad för att behålla intensiteten i skuggan - varannan vecka.

Ett viktigt tillvägagångssätt: Ju oftare du använder nyansverktyget, desto ljusare blir färgen.

Utan korrigering kommer den att försvinna efter cirka 4-6 schamponeringsprocedurer.

För att göra den nya färgen sist så länge som möjligt, undvik långvarig sol exponering och simma i poolen utan ett lock. För att återställa strukturen hos strängarna använd inte naturliga oljor: de bidrar till utlakningen av artificiellt pigment.

Ammoniakfria toningprodukter är optimala för tjejer som inte är villiga att riskera hårets hälsa. Med korrekt urval och korrekt användning av tonic, kommer schampo eller spraykrullar att förbli vackra och glänsande. I så fall kan deras färg ändras så ofta som ditt humör.

Alternativa hårfärgningsprodukter:

Vilken färg som helst är en stress för lockar. Vi kommer visa dig hur man återställer hår efter färgning.

Användbara videoklipp

Hur tona det gula håret av blondiner.Nästa Artikel
Hur återvänder man styrka och energi till tunt hår?