Spektakulärt hårfärgning från Estelle för blondiner


Det ryska varumärket Estel erbjuder prisvärda och billiga medel för att lätta hår och tona naturliga eller färgade blondiner.

Sortimentet har flera alternativ för salong och hemanvändning, vilket gör det möjligt att välja ett alternativ för vilket hår som helst och beroende på budgeten. Om vad som behövs och hur man gör allt korrekt, läs nedan.

Funktioner av blondiner färgning

Blont hår är en stor palett för en nybörjare colorist. De uppfattar några nyanser: ljus, pastell, mörk, ren eller komplex. Egent pigment ändrar inte färgen på färgämnet, vilket gör det möjligt att noggrant planera resultatet före färgning.

Om du behöver tona håret i de lättaste nyanserna, gör inte det utan blekningsproceduren. För många färgämnen är det nödvändigt att ta bort pigmentet till nivå 10, i andra fall krävs en ljusare ljusning (med 3-4 toner).

När blekningsträngar ofta förvärvar en strågul färg. För att undvika sitt utseende, hjälper de exakt följande instruktionerna. Färg kan inte hållas för länge, men tvätta det före tid bör inte vara. Om du behöver en stark förtydligning är det bättre att spendera det i 2-3 doser.

Avlägsnande av yellowness hjälper till att tona genomskinlig korrigering med tillsats av lila färgämne. Lämplig och färgning med preparat med en kall subton och efterföljande tvättning av håret med en tonad schampo.

Valet av färger Estel för hår

Estelles sortiment innehåller många färger för blondiner. Starta toning är bättre med enkla uppsättningar som hjälper till att lätta strängarna lite och ge dem önskad nyans. Estel Super Blonde och Estel Prima Blonde är lämpliga för nybörjare och erfarna användare.

Estel Super Blonde - intensiv ljusare, vilket gör det möjligt att minska mängden pigment med 5-6 toner. Satsen är avsedd att användas hemma, men färgen används ofta i utställningslokaler. Lådan innehåller oxigent, ljuspulver, skyddshandskar och mjukgörande balsam. Med korrekt användning av läkemedlet kan man:

 • lätta håret till önskad nivå i 1 eller 2 doser;
 • minska risken för yellowness;
 • förbereda strängar för ytterligare toning.

Konsumenterna säger att blandningen verkar ganska snabbt, men kan torka håret. Efter förtydligande rekommenderas toning, återställer jämnheten hos håraxlarna och ger krullarna en vacker, nymodig nyans.

Estel Prima Blonde - en serie för blondiner, inklusive schampo, balsam, masker och färgfärg. Linjalen har 2 riktningar för hår med en kall eller varm underton. Produkterna från den första kategorin inkluderar violettpigment som intensivt tar bort yellowness.

Estel Prima Blonde färgämne är en produkt med en innovativ formel som är lämplig för toning av naturligt, blont, grått eller tidigare blekt hår. I raden av alla 5 nyanser, som gör att du kan göra snabbt och felfritt val. Bland fördelarna med drogen:

 1. Exponeringshastigheten för färg.
 2. Ger en vacker ljusskugga.
 3. Gömmer helt grått hår.
 4. Skumtexturen gör det möjligt att försiktigt fördela läkemedlet på strängarna.
 5. Det är mycket lätt att blanda färg.

Det finns nackdelar med läkemedlet, vilket måste beaktas innan man köper:

 • färg innehåller ammoniak;
 • Före toning bör håret klargöras till nivå 10;
 • torkar strängar, kan orsaka brott och spetsavsnitt.

Färgen rekommenderas inte för tjejer med mycket bräckligt, skört, poröst hår. Trots den ganska aggressiva kompositionen, verkar toningens effekt inte länge, efter 2-3 veckor krävs färgkorrigering.

Det är inte nödvändigt att tillgripa färgning efter att skuggan börjar blekna. Du kan stödja den med en schampo, balsam eller mask från Estel Prima Blonde-linjen.

Vad behövs för förfarandet?

Den stora fördelen med färger för hemmabruk är att det inte finns något behov av att köpa ytterligare droger. Till salu finns färdiga kit, inklusive allt du behöver, från ljuspulver till skyddshandskar.

Före ljushet rekommenderas det att genomföra en procedur som stärker håraxlarna. Nödvändiga produkter presenteras i hem- och professionell linje Estelle. Nourishing masker appliceras på håret, oföränderliga oljor är mycket användbara, som fördelas längs hela längden.

Det rekommenderas att testa hudens känslighet och orsaka en liten del av läkemedlet på området bakom örat. Om irritation och klåda inte kommer, kan du säkert gå vidare till färgning.

Hemligheter av framgångsrika formler

Nybörjare rekommenderas att följa tillverkarens instruktioner. Med Estelle Super Blond kan du blanda en påse med pulver med en 9% oxidant som ingår i satsen. Produkterna tas i lika stora proportioner och försiktigt males i en glas- eller keramikbehållare.

För dem som vill försöka mjukare ljus kan man ta en oxiderande emulsion med en lägre andel aktiva substanser. I den professionella linjen presenterar Estelle produkter för salonger från 1,9% till 6%.

Ju svagare oxidationsmedlet desto mer borde det vara i blandningen. Till exempel, för lättnad med 3% oxygent per 1 fraktion av färg, behöver du dubbla volymen. Denna blandning ger en förtydligande av högst 3 toner.

Estelle Prima Blond säljs i kampanjpaket, inklusive en stor flaska aktivator med en koncentration av 3%, 5 flaskor färgämne (10 ml vardera) och en flaska för blandning. Innehållet i någon ampull hälls in i den, en lika stor mängd aktivator tillsättes (10 ml). Flaskan måste vara stängd och skakad så att innehållet blir skumt.

De som vill prova en ovanlig nyans kan blanda 2 färger i samma färgriktning. Den ash-violett tonen går till exempel bra med violett-röd eller violett-brun. Denna blandning är lämplig för färgning av långt hår, det måste lägga till en dubbel del av aktivatorn.

Vissa tjejer ersätter aktivatorn från satsen med en professionell oxidant som säljs separat. Proportionerna är desamma, drogerna tas i lika stora delar.

Steg för steg

Båda Estelle droger distribueras utan problem. Det är nödvändigt att börja arbeta med sidosträngar, annars kommer den occipitala delen att bli lättare.

 1. Estelle Super Blond appliceras över hela längden av håret med en platt borste eller tandborste. Wrap strängar i folie är inte nödvändigt.
 2. Verktyget är från 30 till 45 minuter. De exakta datumen beror på den naturliga färgen och tillståndet hos strängarna. Ju tätare de är desto längre exponeringstid.
 3. Färgkompositionen tvättas av med varmt vatten, sedan håret behandlas med schampo.
 4. Det sista steget är appliceringen av balsam.
 5. Håret bör torka utan hårtork, du bör inte kamma vått hår.

Estelle Prima Blond distribueras annorlunda. Bearbetningen bör genomföras omedelbart efter blandning av färgen.

 1. Hälften av blandningen appliceras på rotzonen. Efter 5 minuter fördelas fondernas balans över strängarna.
 2. Efter 5-10 minuter tvättas färgen av med varmt vatten, håret behandlas med en färgfixerare.
 3. Torra krullar behöver utomhus utan att använda en hårtork.

Vad förväntar man sig?

Estelle Super Blonde är helt förenlig med tillverkarens löften. Mycket mörkt eller färgat hår lyser bäst i 2 doser, för lättare, en enstaka blekning är tillräckligt.

Om ombretekniken väljs, hålls resultatet i upp till 3 månader, de växande rötterna strider inte mot frisyrens design. Med total belysning behöver du uppdatera färgen varje månad eller ty till intensiv toning.

Estelle Prima Blond provocerar blandade reaktioner. Användare noterar att skuggan på håret och provet kan vara väldigt annorlunda, och färgen självt tvättas i 2-3 veckor.

Fel och lösningar

När blekning och toning kan blont hår bli gult. Det är lätt att ta bort det med hjälp av ett speciellt schampo, en del av Prima Blond-serien. Den innehåller violettpigment som neutraliserar yellowness.

Användningen av djupa närande masker och fuktighetsgivande balm som används efter varje tvättning hjälper till att återställa mjukheten hos trådarna.

Efter ljusning kan hårets ändar flinga. Det är meningslöst att behandla dem, det är bättre att uppdatera frisyren, skära av delade ändar och återställa en snygg look till frisyren.

Att behålla blont hårs skönhet är svårt, det kommer att kräva en hel serie förfaranden. Lightening, toning och efterföljande näring kommer att hjälpa till att städa upp strängarna i vilken textur som helst. I hemmet eller professionell linje Estelle finns droger för att lösa alla problem, de är perfekt kombinerade med varandra.

Hårfärgfärg Estelle efter tändning

Modet för blekt hår uppträdde periodiskt i olika tillstånd under hela perioden av mänsklig historia. Och bara de senaste decennierna är markerade med ett mode för naturliga höjdpunkter och smidiga övergångar. Under de senaste åren ökar loppet för de kalla undertonerna. Toning är effektivt för att ge ädla nyanser - färgning med instabila färgämnen, till exempel, Estels hårfärgning efter blekning hjälper ditt hår att se bra ut.

Estel-märke för moderna färgämnen

Mjuk ammoniakfri färgning värderas bland användarna. Efter det ser håret ut, inte överdriven, lätt att kamma. Bland de olika produkterna för toning är den ryska tillverkaren särskilt anmärkningsvärd - Estel. Hon är född 2001 och har sedan dess säkert sin position på marknaden för skönhetsindustrin.

I nästan vilken frisörsalong kan du se Estels hårfärgämnen bland huvudleveranser. Också verktygen kom i åtanke många kvinnor som vill ändra bilden med hjälp av försiktiga professionella verktyg.

Ryska och utländska mästare uppskattar Estel Professional för valuta för pengarna. Den ryska tillverkaren lyckades skapa produkter av anständig kvalitet i ett billigt prissegment. Kanske är professionella produkter inte enklast att använda, men erfarna färgare uppnår resultat som är jämförbara med lyxprodukter.

Analys av professionella frisörers forum visar att Estels färgkompositioner förblir bland de mest eftersökta. Lyxsalonger kompletterar deras utbud av dyrare elitmaterial. Ibland flyttar hantverkare i princip sig från att använda det inhemska varumärket till förmån för andra produkter. Men sådana personliga preferenser är undantaget snarare än regeln. Samtidigt är styling- och hårvårdsprodukter från Estelle inte populära hos frisörer.

De flesta användare noterar ett positivt resultat av användningen av medel hemma. Många säger att det är nödvändigt att lära sig att blanda färger, studera teknik. Resultatet är en unik önskad nyans med önskad hållbarhet.

Varning! Före toning bör du kontrollera hudens reaktion på färgkompositionen. Ytterligare användning är möjlig i avsaknad av allergier, utslag, irritationer.

Toning hemma

Förfarandet är ganska enkelt. Genom att utföra handlingar snyggt och konsekvent kan du uppnå önskat resultat:

 1. Skydda ytan med en film från oavsiktlig stänk, använd en frisörsalong med en kappa, använd handskar.
 2. Att bearbeta en fet kräm eller vaselin en tillväxtlinje av hår.
 3. Blanda kompositionen och applicera på de kammade torra trådarna, kamma sedan igenom med fingrarna och en bred kam.
 4. Låt på i 20 minuter och skölj med balsam; Tvätta färgen tills vattnet är klart.
 5. Ta bort färgrester från huden, torka trådarna naturligt.

Under förfarandet behövs inte ett uppvärmningslock, Estels färgkomposition gäller vid normal rumstemperatur.

Vad är toning för?

I avsaknad av kontraindikationer kommer toning efter förtydligande att erbjudas kunden av någon självrespektiv mästare. Avfärgning associerad med avlägsnandet av pigment och penetrationen av färgkompositionen i lipidskiktet. Efter de skadliga effekterna försvagas hårsaxens struktur och kan bryta under normal kamning. Toning hjälper till att återvända låsens glans, elasticitet och elasticitet. Vårdkomplexet hjälper dig senare att enkelt kamma håret och forma stilen.

Det är viktigt! För grå hår är detta förfarande inte tillämpligt: ​​en mild komposition kan inte klara av grått hår. Det är nödvändigt att använda speciella färgkompositioner för grått hår.

Med alla positiva egenskaper har toning flera kontraindikationer:

 • graviditet och amning (vissa anser att förfarandet är ofarligt, så beslutet förblir för unga mödrar);
 • allvarligt skadad hårstruktur
 • klåda, utslag, sår i hårbotten;
 • Närvaron av förtydligande är inte äldre än 3-5 dagar;
 • individuell intolerans mot komponenterna.

Estellefärg för toning av blekt hår

Estelle är ett av de mest populära kosmetiska varumärkena i skönhetssalonger. Hon behandlar omsorgsfullt kvinnor och modebehov, försöker göra färgprocessen trevlig och ger dig så nära som möjligt till önskat resultat. Bland de beprövade färgtonerna är följande serier:

Estel Sense de Luxe - den här professionella serien älskade av glansen av paletten av ljus nyanser, icke-ammoniak komposition, mjukhet, vård vid färgning. Creamfärg blandas lätt, och panthenol, avokadoolja, närmar sig krullarna i omvandlingsprocessen.

Estel Haute Couture Crystal Blond - toningskrämfärg för professionella. Nio skina blonda nyanser gör ditt utseende mer respektabelt och spektakulärt. Den unika formeln hjälper till att uppnå en kristallklar färg i locken.

Estel SOLO TON - en separat rad tintsalmer, bestående av 18 toner. Till skillnad från billiga skuggningsprodukter innehåller SOLO TON-produkter UV-filter som förhindrar snabb förlust av färg. Resultatet av toning resistent och klarar upp till 9 swabs.

Estel LOVE NUANCE - en rad icke-professionella färgämnen. Tillverkaren erbjuder 17 nyanser som harmoniskt kommer ligga på ditt hår och dekorera ditt ansikte. Färgning klarar 6-8 spolor, kommer att vara perfekt för dem som bara söker en ny bild.

Estel Solo Contrast - En liten palett av toner. Färgen är avsedd för intensiv lättnad (5-6 nivåer) och toning. Mättad, resistiv färg kommer att glädja de mest krävande kvinnorna.

Kvalitet och uppmärksamhet till kunder förde Estel produkter till världsmarknaden. Detta är ett bra, beprövat märke av produkter för snabb, mild och förstklassig reinkarnation. Med Estelle kan kvinnor förändras utan att bry sig om krillens hälsa, för en välkänd tillverkare har redan tagit hand om detta.

Tips för att välja en ny bild

Medel Estel kan utföra mild eller intensiv toning. Gentle innebär användning av tonade schampon och speciella balm. I vilket fall som helst penetrerar komponenterna inte djupt in i hårstrukturen, har en ytlig effekt, fixar stavens flingor. De tvättas gradvis ut i 2-4 veckor.

Den negativa erfarenheten av att toning vissa tjejer med Estel betyder ofta att det bryter mot teknik eller felaktigt utbud av nyanser. Recensioner av varumärket indikerar. Att på olika hår kommer samma färg att se annorlunda ut.

För att få rätt färgsträngar behöver du navigera ett stort utbud av produkter. Det finns allmänna regler för val av färger:

 1. Blondiner ska inte använda nyanser för brunetter och vice versa.
 2. Tonfärg är inte avsedd att lysa mörka lockor.
 3. För honungblond är det bättre att välja karamelltoner för att förbättra den guldglans.
 4. På rökiga nyanser fungerar pärla, silver, platina ton effektivt.
 5. Rika bruna eller röda lockar bättre tonade koppar och rödaktiga nyanser.

Val av nyanser från Estel-paletten

Modetrender och ålder pressar kvinnor att förändras. Tillsammans med detta ändras hårets färg. Men hur kan man inte förlora pengar med valet av färg och vad man ska göra med färgen nästa? Hur man kombinerar 3 delar av rebusen (ursprunglig hårfärg, vald ny ton och procentandel av oxidationsmedel) till ett fantastiskt önskat resultat? Vi kommer nu att hantera detta med exemplet av Estelle-tabellen.

Vad betyder färgfärgskoden?

Färgfärger för färgämnen och vanliga konsumenter, som en förståelse för en fullständig bild av en nyans, uttrycker i regel 2-3 siffror, mindre ofta använder de 4, åtskilda av kommatecken eller snedstreck. Tänk på de grundläggande reglerna för avkodning av denna "kod".

Den första siffran i koden anger huvudtonen som bör förväntas som en följd av färgning. De var konventionellt uppdelade i 10 poäng från 1 - den mörkaste till 10 - den lättaste. Som ett resultat ser graderingen ut så här:

 • 1 - svart;
 • 2 - mörk mörk kastanje;
 • 3 - mörk kastanje;
 • 4 - kastanj
 • 5 - lätt kastanj
 • 6 - mörkblond;
 • 7 - blond;
 • 8 - ljusblond;
 • 9 - blond;
 • 10 - blond blond.

Den andra siffran i koden bestämmer den dominerande nyansen. Deras totala utsläpp 8, plus en noll nyans, vilket motsvarar den naturliga hårfärgen. Estelles gradering av nyanser ser så här ut:

 • 0 - naturlig nyans, identisk med basfärgen;
 • 1 - ashen;
 • 2 - lila (pärlemor);
 • 3 - gyllene;
 • 4 - koppar;
 • 5 - röd;
 • 6 - brun;
 • 7 - pärla.

Den tredje, fjärde siffran är ytterligare nyanser. Deras digitala kod är också föremål för principen om att den dominerande nyansen.

Observera att vissa varumärken av hårfärgstillverkare kan avvika från internationella standarder för ytterligare nyanser. Det gäller särskilt den berömda paletten.

Lite övning:

Färg 7/38 innebär att man får en ljusbrun färg med en beige skugga.

Och efter färgen 9/34 blir du en blond med en guld-kopparfärg.

Vi förstår invecklingen av färgning

Du behöver också oxid för färgning av trådarna. Det kallas också syre, utvecklar mjölk eller emulsion. Det är faktiskt en komposition innehållande väteperoxid. Hans procenttal talar om koncentrationen av peroxid i 1 liter bas. För tydlighet så ser det ut: 3% oxid innehåller i 1 liter bas 30 ml peroxid, 6% - 60 ml etc.

Oxider används i färgning från 1,5 till 12%, allt beror på önskat resultat och skillnaden mellan original och vald färg:

 • oxidant 1,5-1,9% - ger endast bakgrundsförklaring
 • 3% - ger bakgrundsbelysning och ljusar håret med 0,5-1 ton;
 • 6% - ger en bakgrund av lätta och ljusar håret med 1-2 toner;
 • 9% - ger bakgrundsförtydligande och lyser håret 2-3 toner;
 • 12% - ger bakgrundsbelysning och ljusar håret med 4 toner.

Bakgrundsbelysning - detta är en ytterligare nyans i håret efter lätta, det vill säga det är rester av det dominerande naturliga hårpigmentet. Bakgrundsförklaring hjälper till att förbättra önskad effekt, om den sammanfaller med den valda tonen, men om den tvärtom stör varandra, vidta åtgärder för större klarering eller neutralisering.

På färgpaletten visar tillverkaren av färgkompositioner tydligt den skugga som kan uppstå. Men observera att vita syntetfibrer användes för färgning, så det kan ändras något på ditt hår.

Rådet. Den valda produkten kan alltid testas på en sträng. Om du är nöjd med resultatet kan du börja färglägga hela håret.

I färgpaletten finns också en speciell lysande serie (längst ner till vänster) för att ändra färgen till 6 toner. Dessa färger måste spädas med 12% oxid och hållas på ett hårhår 45-50 minuter.

För master colorists erbjuder Estelle dessutom en rad färgkorrigeringsmedel och färgämnen för färghöjning, toning (längst ner på bordet till höger), men du bör inte använda dem hemma utan att ha färdigheter i arbetet, tilldela det till proffs.

Sammanfattning

Välj till exempel två färger:

 • initial - 7/0 (blond);
 • Den färg som vi förvandlar till är 9/34 (blond gyllene koppar).

Algoritm för ytterligare åtgärder vid färgning:

 1. Bestäm skillnaden i toner - i vårt fall 2.
 2. Från bordet av oxider välj önskad procentandel - i vårt fall 6%.
 3. Fukt håret före ljussättet, men använd inte balm och balsam.
 4. Torka färgen med oxid omedelbart innan den appliceras på krullarna, blanda väl så att det inte finns några klumpar av torrt färgämne.
 5. Sprid kompositionen över strängarna: börja färglägga det långa och medelhåriga håret från ändarna, mitten och fortsätt sedan till rötterna. Korta hårklippningar är målade över helt längs hela längden.
 6. Tåla medlen angiven tid och spola.

För att bibehålla blekt hår erbjuder utvecklarna silversmarta balsamer och masker som fungerar eftersom lila pigmentet i kompositionen neutraliserar yellowness. Glitter schampon och glitter balsams med panthenol och keratin kommer att markera krullarna från insidan. Du kan också ansöka om oljebehandling för näring och välvårdad utseende.

Att orientera på en mängd olika sätt är inte enkelt. Därför görs de första experimenten med färgbyte bäst i kabinen. En erfaren mästare väljer rätt nyans och rekommenderar lämplig vård. Oberoende experiment bör börja med en första kunskapsbas i färg.

Varje tjej borde definitivt hitta märket som ger det önskade resultatet på sina strängar. Vid misslyckande är det värt att komma ihåg att färgen gradvis tvättas bort och återkommer till sin ägare en färg som liknar originalet.

Bra att veta för toning:

LiveInternetLiveInternet

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Toning gul hår Estelle - Toning hår rekommendationer frisörer

alliance-doors.ru

HUR ATT ZATONI HAIR GUL BY BLONDES? ESTEL och MATRIX

Hårfärgfärg Estelle efter tändning

Många tjejer strävar efter att lätta sitt hår för att bli blondin. För att göra detta, använd olika verktyg, inklusive färgämnen och tonics, men i stället för den förväntade vita hårfärgen blir gul. Hur fixar skuggan på en kallare, vit?

Hur man tar bort gult hår

Yellowness, som uppstod efter förtydligande, kan avlägsnas i skönhetssalongen: befälhavaren med hjälp av ett professionellt verktyg kommer att tvätta färgen. Tack vare detta förfarande elimineras det gula pigmentet av de klarade trådarna helt. Dessutom kan befälhavaren berätta för dig hur du tar bort håret från håret på egen hand: vilka folk och professionella verktyg som ska användas.

Om en kvinna, av någon anledning, inte vill kontakta en specialist, kan du uppnå en vacker färg själv med kompositioner för blekningskräm som Blondex eller Supra. Emellertid uppnås den bästa effekten efter användning av färgämnen för blekta hår nyanser av "silver", "pärla", "platina", "ask". Sådana toner avlägsnar fullständigt yellowness och ger en vacker vit färg. Ett annat alternativ att tvätta bort det fula pigmentet är att använda ett speciellt toningskampo eller balsam. Sådana medel har en rik lila färg, så att yellowness går bort.

Hur bli av med det gula håret efter lätta

Som regel visas en gul ton i brunetter som bestämmer sig för att färgas i ljusa färger. Naturligt mörkt pigment är svårt att härleda, så den ljusgula blir en konsekvens av lättnad. Som ett resultat ser frisyren sämre ut än förväntat. Ibland blir trådar rödaktiga efter felaktig applicering av färg. Kvinnor som utför förfarandet hemma, ofta perederzhivayut sammansättning på håret, "bränner" dem, vilket leder till att klara strängar verkar gula.

En annan sannolik orsak till yellowness är syre. Efter färgning träder luften in i håren genom naglarna, på grund av vilken oxidation inträffar och vit färg tvättas ut. Efter detta kvarstår endast en ful gul färg. Vilken färg att ta bort yellowness från blekt hår? Experter rekommenderar för detta ändamål att välja produkter med en procentandel av klarare till 4 och utan ammoniakinnehåll. Ett sådant förhållande uppnås genom att justera proportionerna av färgämnet och oxidationsemulsionen. Mängden av den senare ökas med 2 gånger (det totala förhållandet av komponenter är 1: 2).

Dessutom kan du snabbt avlägsna det blekta hårets yellowness med hjälp av mixedons. De används inte för färgning, utan för ändamålet med tonkorrigering. Ju lättare ditt hår är, ju mindre en mixtone behövs. Stylister rekommenderar att korrigera den gula nyansen för att använda ett speciellt färgämne för toning, och inte andra formuleringar, eftersom färgen i det minimerar skador på hårstrukturen och omsluter dem, vilket skapar ett skyddsskikt.

Hur tänder håret utan yellowness, utan att använda färgämnen? Som ett alternativ kan du ta bort en rödaktig från blekta strängar med hjälp av speciella sköljningar och schampon. Sådana produkter har en mild effekt på hårtonen, tvättar bort det gula pigmentet och lämnar endast den önskade färgen. Dessutom är det möjligt att bleka trådar med hjälp av tonics. De läggs till olika hygienprodukter för hår. Toner är dock bara en tillfällig metod för att hantera ett problem, eftersom de kan färga strängar av en viss nyans under en kort tidsperiod (7-15 dagar).

Förutom de angivna metoderna för att avlägsna yellowness från blekt hår, uppnår vissa en vacker vit färg med hjälp av populära metoder. Vilken man ska använda, välj själv. Följande masker hjälper till att klara det gula pigmentet:


 1. Honey. Naturlig eller konstgjord honung appliceras på huvudet, lämnar i 8-10 timmar och tvättas sedan av med regelbunden schampo. På grund av den kemiska reaktionen som sker i håret går yellowness bort.
 2. Citronsyra. Du behöver en tredje kopp nypressad citronsaft och kefir, lite schampo, 1-2 msk. l. vodka. Blanda ingredienserna med ett slagen ägg. Applicera blandningen på huvudet i en timme, skölj sedan håret med ett nässeldekok eller vatten med ättika.
 3. Lök. Den stora löken mals genom köttkvarn / blender. Den resulterande vattnet hälles en liten mängd kokande vatten och insisterar 20 minuter. Med den kylda blandningen täcker du huvudet och lägger på ett paket och en handduk. Du kan tvätta av masken efter 1-2 timmar. Att städa håret luktar inte som lök, sköljer dem med en lösning av vatten och ättika.

Vilken färg att lätta håret utan yellowness

Vid val av färgämne är det värt att uppmärksamma paket som är märkta "gulaktigt". De mest effektiva är ashy, kalla nyanser. Måla en varm solig, vete, honungston, du kan inte ta bort det gula pigmentet. Högkvalitativt färgämne är inte bara tillgängligt för skönhetssalonger, utan även för vanliga kvinnor. Vilken typ av färg kan ta bort yellowness från blekt hår:


 1. Estelle. Dessutom är det bättre att föredra den professionella serien av Estel Deluxe-produkter. Färgen i serien ser perfekt ut och färgar strängarna. Efter appliceringen blir frisyren mättad, varaktig skugga, mjukhet och glans. Ungefärlig kostnad - 250 s.
 2. L'Oreal Casting. Det fina valet att ta bort yellowness från de klara låsningarna. Märket representerar en rik palett av toner, så att varje kvinna kan hitta den perfekta nyansen. Ungefärligt pris - 300 s.
 3. Garnier Color. Färgen förtjänar kärleken till tjejer som vill lysa upp och få en vacker vit färg. Garnier innehåller inte ammoniak, så förstör inte håren, vilket ger en bestående, vacker nyans. Kostnad - 170-190 sid.
 4. Schwarzkopf Brillians. På grund av den här färgens hållbarhet behöver man inte regelbundet målas i önskad färg - du kan enkelt lätta upp de röda rötterna. Schwarzkopf Brilliance visade sig perfekt som en produkt, effektiv mot yellowness.

Hur bli av med gult hår professionellt betyder

Orsaken till den gula nyansen av blekt hår är som regel felaktig färgning eller valet av färg av låg kvalitet. Dessutom kan detta bero på färgens oförutsägbara reaktion med hårets naturliga pigment. Hur man uppnår vitt hår utan yellowness:


 1. Välj färgkvalitet av hög kvalitet. Det kommer inte bara att missfärga trådarna, men ge dem också önskad nyans. Det är bättre att stanna kvar på platina, asketoner.
 2. Applicera kompositionen på huvudet, håll tiden som anges på lådan och skölj med balsam sköljning.
 3. Omedelbart efter proceduren applicera en gulrande toningsbalsam på håret, blanda det med 1: 1 schampo (alternativet är att köpa ett speciellt tonat schampo).
 4. Vänta tills toniken kommer att fungera, för det är tillräckligt med 3-5 minuter. Efter tvätta håret på vanligt sätt.

Video: Ett nytt sätt att ta bort gult hår

Nadezhda, 22 år: Min naturliga färg är kastanj, men jag gillar att vara blondin mer, så jag vet vilken färg som är bättre att använda, för att jag regelbundet lyser upp. Det röda pigmentet förblir nästan efter vilken färg som helst, jag tar ut det med speciella schampon. Mest av allt jag älskar Schwarzkopf Bonacur eller Blond Mi. Det visar sig vara en vacker askfärg, utan en aning av rödhårig.

Anna, 27 år gammal: På frågan om vilken typ av färg det är bättre att ta bort yellowness från blekt hår, ska jag svara på den L'real. Jag försökte olika märken, men jag fick skuggan så nära som möjligt till mitt ideal efter att ha använt det tredje numret av Loreal. Det lyser bättre än andra, men för optimal effekt behövs regelbunden applicering av agenten.

Polina, 20 år: Min naturliga färg är blond, men i flera år har hon målats i mörk och nu är det väldigt svårt att återvända till sin naturliga ton. Jag vill inte missbruka den professionella kosmetiken i färg, eftersom håren redan har blivit spröd, torr, livlös. Jag använder tonics, som inte så brinner tipsen.

Gilla den här artikeln? Berätta för dina vänner:

Hur man väljer en nyans för toning från Estelle färgpalett?

Modet för blekt hår uppträdde periodiskt i olika tillstånd under hela perioden av mänsklig historia. Och bara de senaste decennierna är markerade med ett mode för naturliga höjdpunkter och smidiga övergångar. Under de senaste åren ökar loppet för de kalla undertonerna. Toning är effektivt för att ge ädla nyanser - färgning med instabila färgämnen, till exempel, Estels hårfärgning efter blekning hjälper ditt hår att se bra ut.

Estel-märke för moderna färgämnen

Mjuk ammoniakfri färgning värderas bland användarna. Efter det ser håret ut, inte överdriven, lätt att kamma. Bland de olika produkterna för toning är den ryska tillverkaren särskilt anmärkningsvärd - Estel. Hon är född 2001 och har sedan dess säkert sin position på marknaden för skönhetsindustrin.

I nästan vilken frisörsalong kan du se Estels hårfärgämnen bland huvudleveranser. Också verktygen kom i åtanke många kvinnor som vill ändra bilden med hjälp av försiktiga professionella verktyg.

Ryska och utländska mästare uppskattar Estel Professional för valuta för pengarna. Den ryska tillverkaren lyckades skapa produkter av anständig kvalitet i ett billigt prissegment. Kanske är professionella produkter inte enklast att använda, men erfarna färgare uppnår resultat som är jämförbara med lyxprodukter.

Analys av professionella frisörers forum visar att Estels färgkompositioner förblir bland de mest eftersökta. Lyxsalonger kompletterar deras utbud av dyrare elitmaterial. Ibland flyttar hantverkare i princip sig från att använda det inhemska varumärket till förmån för andra produkter. Men sådana personliga preferenser är undantaget snarare än regeln. Samtidigt är styling- och hårvårdsprodukter från Estelle inte populära hos frisörer.

De flesta användare noterar ett positivt resultat av användningen av medel hemma. Många säger att det är nödvändigt att lära sig att blanda färger, studera teknik. Resultatet är en unik önskad nyans med önskad hållbarhet.

Varning! Före toning bör du kontrollera hudens reaktion på färgkompositionen. Ytterligare användning är möjlig i avsaknad av allergier, utslag, irritationer.

Toning hemma

Förfarandet är ganska enkelt. Genom att utföra handlingar snyggt och konsekvent kan du uppnå önskat resultat:


 1. Skydda ytan med en film från oavsiktlig stänk, använd en frisörsalong med en kappa, använd handskar.
 2. Att bearbeta en fet kräm eller vaselin en tillväxtlinje av hår.
 3. Blanda kompositionen och applicera på de kammade torra trådarna, kamma sedan igenom med fingrarna och en bred kam.
 4. Låt på i 20 minuter och skölj med balsam; Tvätta färgen tills vattnet är klart.
 5. Ta bort färgrester från huden, torka trådarna naturligt.

Under förfarandet behövs inte ett uppvärmningslock, Estels färgkomposition gäller vid normal rumstemperatur.

Se även: Tonic Balm efter förtydligande.

Vad är toning för?

I avsaknad av kontraindikationer kommer toning efter förtydligande att erbjudas kunden av någon självrespektiv mästare. Avfärgning associerad med avlägsnandet av pigment och penetrationen av färgkompositionen i lipidskiktet. Efter de skadliga effekterna försvagas hårsaxens struktur och kan bryta under normal kamning. Toning hjälper till att återvända låsens glans, elasticitet och elasticitet. Vårdkomplexet hjälper dig senare att enkelt kamma håret och forma stilen.

Det är viktigt! För grå hår är detta förfarande inte tillämpligt: ​​en mild komposition kan inte klara av grått hår. Det är nödvändigt att använda speciella färgkompositioner för grått hår.

Med alla positiva egenskaper har toning flera kontraindikationer:


 • graviditet och amning (vissa anser att förfarandet är ofarligt, så beslutet förblir för unga mödrar);
 • allvarligt skadad hårstruktur
 • klåda, utslag, sår i hårbotten;
 • Närvaron av förtydligande är inte äldre än 3-5 dagar;
 • individuell intolerans mot komponenterna.

Estellefärg för toning av blekt hår

Estelle är ett av de mest populära kosmetiska varumärkena i skönhetssalonger. Hon behandlar omsorgsfullt kvinnor och modebehov, försöker göra färgprocessen trevlig och ger dig så nära som möjligt till önskat resultat. Bland de beprövade färgtonerna är följande serier:

Estel Sense de Luxe - den här professionella serien älskade av glansen av paletten av ljus nyanser, icke-ammoniak komposition, mjukhet, vård vid färgning. Creamfärg blandas lätt, och panthenol, avokadoolja, närmar sig krullarna i omvandlingsprocessen.

Estel Haute Couture Crystal Blond - toningskrämfärg för professionella. Nio skina blonda nyanser gör ditt utseende mer respektabelt och spektakulärt. Den unika formeln hjälper till att uppnå en kristallklar färg i locken.

Estel SOLO TON - en separat rad tintsalmer, bestående av 18 toner. Till skillnad från billiga skuggningsprodukter innehåller SOLO TON-produkter UV-filter som förhindrar snabb förlust av färg. Resultatet av toning resistent och klarar upp till 9 swabs.

Estel LOVE NUANCE - en rad icke-professionella färgämnen. Tillverkaren erbjuder 17 nyanser som harmoniskt kommer ligga på ditt hår och dekorera ditt ansikte. Färgning klarar 6-8 spolor, kommer att vara perfekt för dem som bara söker en ny bild.

Estel Solo Contrast - En liten palett av toner. Färgen är avsedd för intensiv lättnad (5-6 nivåer) och toning. Mättad, resistiv färg kommer att glädja de mest krävande kvinnorna.

Kvalitet och uppmärksamhet till kunder förde Estel produkter till världsmarknaden. Detta är ett bra, beprövat märke av produkter för snabb, mild och förstklassig reinkarnation. Med Estelle kan kvinnor förändras utan att bry sig om krillens hälsa, för en välkänd tillverkare har redan tagit hand om detta.

Se även: Bästa Estelle Hair Brightener.

Tips för att välja en ny bild

Medel Estel kan utföra mild eller intensiv toning. Gentle innebär användning av tonade schampon och speciella balm. I vilket fall som helst penetrerar komponenterna inte djupt in i hårstrukturen, har en ytlig effekt, fixar stavens flingor. De tvättas gradvis ut i 2-4 veckor.

Den negativa erfarenheten av att toning vissa tjejer med Estel betyder ofta att det bryter mot teknik eller felaktigt utbud av nyanser. Recensioner av varumärket indikerar. Att på olika hår kommer samma färg att se annorlunda ut.

För att få rätt färgsträngar behöver du navigera ett stort utbud av produkter. Det finns allmänna regler för val av färger:


 1. Blondiner ska inte använda nyanser för brunetter och vice versa.
 2. Tonfärg är inte avsedd att lysa mörka lockor.
 3. För honungblond är det bättre att välja karamelltoner för att förbättra den guldglans.
 4. På rökiga nyanser fungerar pärla, silver, platina ton effektivt.
 5. Rika bruna eller röda lockar bättre tonade koppar och rödaktiga nyanser.

Val av nyanser från Estel-paletten

Modetrender och ålder pressar kvinnor att förändras. Tillsammans med detta ändras hårets färg. Men hur kan man inte förlora pengar med valet av färg och vad man ska göra med färgen nästa? Hur man kombinerar 3 delar av rebusen (ursprunglig hårfärg, vald ny ton och procentandel av oxidationsmedel) till ett fantastiskt önskat resultat? Vi kommer nu att hantera detta med exemplet av Estelle-tabellen.

Vad betyder färgfärgskoden?

Färgfärger för färgämnen och vanliga konsumenter, som en förståelse för en fullständig bild av en nyans, uttrycker i regel 2-3 siffror, mindre ofta använder de 4, åtskilda av kommatecken eller snedstreck. Tänk på de grundläggande reglerna för avkodning av denna "kod".

Den första siffran i koden anger huvudtonen som bör förväntas som en följd av färgning. De var konventionellt uppdelade i 10 poäng från 1 - den mörkaste till 10 - den lättaste. Som ett resultat ser graderingen ut så här:


 • 1 - svart;
 • 2 - mörk mörk kastanje;
 • 3 - mörk kastanje;
 • 4 - kastanj
 • 5 - lätt kastanj
 • 6 - mörkblond;
 • 7 - blond;
 • 8 - ljusblond;
 • 9 - blond;
 • 10 - blond blond.

Den andra siffran i koden bestämmer den dominerande nyansen. Deras totala utsläpp 8, plus en noll nyans, vilket motsvarar den naturliga hårfärgen. Estelles gradering av nyanser ser så här ut:


 • 0 - naturlig nyans, identisk med basfärgen;
 • 1 - ashen;
 • 2 - lila (pärlemor);
 • 3 - gyllene;
 • 4 - koppar;
 • 5 - röd;
 • 6 - brun;
 • 7 - pärla.

Den tredje, fjärde siffran är ytterligare nyanser. Deras digitala kod är också föremål för principen om att den dominerande nyansen.

Observera att vissa varumärken av hårfärgstillverkare kan avvika från internationella standarder för ytterligare nyanser. Det gäller särskilt den berömda paletten.

Färg 7/38 innebär att man får en ljusbrun färg med en beige skugga.

Och efter färgen 9/34 blir du en blond med en guld-kopparfärg.

Vi förstår invecklingen av färgning

Du behöver också oxid för färgning av trådarna. Det kallas också syre, utvecklar mjölk eller emulsion. Det är faktiskt en komposition innehållande väteperoxid. Hans procenttal talar om koncentrationen av peroxid i 1 liter bas. För tydlighet så ser det ut: 3% oxid innehåller i 1 liter bas 30 ml peroxid, 6% - 60 ml etc.

Oxider används i färgning från 1,5 till 12%, allt beror på önskat resultat och skillnaden mellan original och vald färg:


 • oxidant 1,5-1,9% - ger endast bakgrundsförklaring
 • 3% - ger bakgrundsbelysning och ljusar håret med 0,5-1 ton;
 • 6% - ger en bakgrund av lätta och ljusar håret med 1-2 toner;
 • 9% - ger bakgrundsförtydligande och lyser håret 2-3 toner;
 • 12% - ger bakgrundsbelysning och ljusar håret med 4 toner.

Bakgrundsbelysning - detta är en ytterligare nyans i håret efter lätta, det vill säga det är rester av det dominerande naturliga hårpigmentet. Bakgrundsförklaring hjälper till att förbättra önskad effekt, om den sammanfaller med den valda tonen, men om den tvärtom stör varandra, vidta åtgärder för större klarering eller neutralisering.

På färgpaletten visar tillverkaren av färgkompositioner tydligt den skugga som kan uppstå. Men observera att vita syntetfibrer användes för färgning, så det kan ändras något på ditt hår.

Rådet. Den valda produkten kan alltid testas på en sträng. Om du är nöjd med resultatet kan du börja färglägga hela håret.

I färgpaletten finns också en speciell lysande serie (längst ner till vänster) för att ändra färgen till 6 toner. Dessa färger måste spädas med 12% oxid och hållas på ett hårhår 45-50 minuter.

För master colorists erbjuder Estelle dessutom en rad färgkorrigeringsmedel och färgämnen för färghöjning, toning (längst ner på bordet till höger), men du bör inte använda dem hemma utan att ha färdigheter i arbetet, tilldela det till proffs.

Sammanfattning

Välj till exempel två färger:


 • initial - 7/0 (blond);
 • Den färg som vi förvandlar till är 9/34 (blond gyllene koppar).

Algoritm för ytterligare åtgärder vid färgning:


 1. Bestäm skillnaden i toner - i vårt fall 2.
 2. Från bordet av oxider välj önskad procentandel - i vårt fall 6%.
 3. Fukt håret före ljussättet, men använd inte balm och balsam.
 4. Torka färgen med oxid omedelbart innan den appliceras på krullarna, blanda väl så att det inte finns några klumpar av torrt färgämne.
 5. Sprid kompositionen över strängarna: börja färglägga det långa och medelhåriga håret från ändarna, mitten och fortsätt sedan till rötterna. Korta hårklippningar är målade över helt längs hela längden.
 6. Tåla medlen angiven tid och spola.

För att bibehålla blekt hår erbjuder utvecklarna silversmarta balsamer och masker som fungerar eftersom lila pigmentet i kompositionen neutraliserar yellowness. Glitter schampon och glitter balsams med panthenol och keratin kommer att markera krullarna från insidan. Du kan också ansöka om oljebehandling för näring och välvårdad utseende.

Att orientera på en mängd olika sätt är inte enkelt. Därför görs de första experimenten med färgbyte bäst i kabinen. En erfaren mästare väljer rätt nyans och rekommenderar lämplig vård. Oberoende experiment bör börja med en första kunskapsbas i färg.

Varje tjej borde definitivt hitta märket som ger det önskade resultatet på sina strängar. Vid misslyckande är det värt att komma ihåg att färgen gradvis tvättas bort och återkommer till sin ägare en färg som liknar originalet.

Bra att veta för toning:

Användbara videoklipp

Lightening och toning estel.

Hur tona blekt hår.

DIY hårfärgning

Varannan tjej minst en gång i hennes liv målade krullar, och var tredje gör det regelbundet. Hår toning är ett förfarande som är idealiskt för blondor och brunetter, graying och tjejer först efter lätta.

Hur man gör hårfärgning hemma

Toning - målningsteknik, där färgningen utförs exklusivt utan ammoniakföreningar. De tränger inte in i kärnan, utan förblir på ytan av krullen. Det bidrar till att minimera skador på torra och kombinerade trådar.

Denna teknik förklarar skillnaden mellan toning och hårfärgning.

Tekniken kan användas oberoende, till exempel för att ge krullarna en viss nyans eller att lämna den vanliga färgen (blondiner ofta med hjälp av toning ändrar hårfärgen till ljusbrun eller naturlig blond). Men nu används det huvudsakligen för att avlägsna yellowness efter färgning ombra, shatush eller balayazh.

Markerar överton

Sådan färgning kan utföras på mörkt och blont hår, efter markering och brondirovaniya, beroende på önskat resultat.

Det är ganska svårt att måla naturligt hår hemma, men toning efter belysning kan göras även av en icke-professionell. Det enklaste sättet att använda en speciell balm eller schampo. Effekten blir inte mindre ljus än efter en vanlig färgsession, men proceduren blir så säker som möjligt.

För att eliminera yellowness är det mest prisvärda alternativet att tvätta håret med ett färgämne (Tonic, Estelle och andra):


 1. Känn dig fri att välja en nyans mycket lättare än din egen (om du behöver förtydligande). Samtidigt borde brunhårda kvinnor förstå att schampo och balsam inte kommer att ha någon effekt på mörkt hår.
 2. En liten mängd färgämne appliceras på våta lås. Det bör lämnas en stund på locken, skölj sedan med kallt vatten och använd luftkonditionering.

Appliceringen av färgkompositionen

Tonic reaktionsprocess

Det här är ett perfekt alternativ för att skugga höjdpunkter eller lätta några blondiner. Men på den svarta krullen är effekten av effekten tvivelaktig. För brunetter mer lämplig professionell toning.

Toning mörkt hår

För mörka skönheter finns det många alternativ för hur man målar lock. De mest populära typerna av målning är nu:


 1. Ombre. Kombinationen av flera nyanser av målning, där ändarna är missfärgade, och rötterna antingen döljer eller lämnar som det är;
 2. Shatush. En teknik som mycket liknar en ombre, med undantag av gradientlinjen. I ombra är det tydligt, och i shatush är det mjukare och mer diffust;
 3. Balayazh. Den är klar för både lång och kort. Det består i att sträcka färgen från spetsarna till rötterna längs hela längden. På grund av detta skapas effekten av volym och bländning.

För att en sådan fashionabel färg ska se mer spektakulär ut och vita strängar sticker ut mot den allmänna bakgrunden, är de mörka områdena tonade. För att skapa en ljus övergång används nyanser, 1-2 toner mörkare än naturliga.

Teknik tonning mörkt hår:


 1. Huvudet är zonat i flera sektioner - mästare använder kvartssystem. När alla strängar är uppdelade i 4 lika zoner;
 2. Beroende på vilken typ av färg som valts, är låsningarna kammade eller tvärtom kammade och missfärgade i folie. För att göra detta appliceras en lysande förening på deras yta. Det rekommenderas att använda färgämnen utan ammoniak - de är mindre skadliga för hårstrukturen.
 3. Efter 20-30 minuter anses klarningen fullständig. På de mörka områdena av de strängar som inte är målade, applicera en toningskomposition av önskad nyans. Färgexperter rekommenderar att man undviker skarpa onaturliga färger, det är bättre att sluta med naturliga: mörk choklad, kastanj, etc.;
 4. En lösning med en nyans appliceras på ponnyytans yta. Den täcker rötterna, men berör inte de missfärgade områdena. Åldrig, beroende på tillverkarens rekommendationer, från 20 till 40 minuter;
 5. Det sista steget - ammoniakfri toning av de klargjorda tipsen. För att göra det är det bättre att välja den mest ljusa nyansen - det kan helt avlägsna yellowness och "play" in contrast.

På naturligt hår håller skuggningstoning i genomsnitt upp till 2 månader. Termen beror på frekvensen av tvätt och användning av schampon. För att förlänga färgens ljusstyrka, använd mjuka schampon och balm för färgade lockar.

Toning blont hår

När det gäller brunetter, för blondiner, finns det olika alternativ för toning hår. Mest populära:


 1. Brondirovanie. Vissa strängar är målade i en mörk färg, på grund av vilket krullarna ser snyggare och snyggare ut. Ibland är bara rötterna mörkade - den här tekniken kallas också ombre;
 2. Toning för att ta bort yellowness. Så snart tjejerna inte kämpar med en "billig" gul nyans på blondin. Med hjälp av specialverktyg och tekniker kan även den mest olyckliga färgen korrigeras (upp till eliminering av orangefärgans skugga på det blekta huvudet).

Du kan ta bort de gula trådarna på egen hand på två sätt: använd en tonic eller gör en mild sammansättning av schampo, färg och balsam. Tänk på för och nackdelar med båda alternativen.

I det första fallet är tonisk färgning, den största fördelen är enkelhet. Men dess effektivitet är ifrågasättande: verktyget kan inte helt eliminera den utpräglade gula nyansen och tvättas snabbt ut.

Det andra alternativet är svårare att genomföra, men det ger en långvarig effekt. Bevisat recept på hemlagad tonic för blekt hår:


 1. En tesked färg av önskad färg utan ammoniak pressas in i en icke-metallisk behållare. En palett med ashy anteckningar rekommenderas. Till exempel, ashy ljusbrun eller pärlvit;
 2. Till samma behållare läggs en matsked balsam, schampo och väteperoxid. Oroa dig inte, peroxid i denna komposition fungerar som ett oxidationsmedel;
 3. Därefter tillsättes en sked vatten till blandningen för att späda kompositionen. Den resulterande massan appliceras över hela längden av håret och lämnar i 10 minuter.

Resultatet är en beständig och mycket vacker toning, som inte lämnar ett spår av yellowness. En separat fördel med detta recept är att målningen är mycket säkrare än vanlig återblekning, och färgen tvättas inte av.

Toning på blont hår

Ugly gul nyans sker ofta på naturligt blont hår. I synnerhet, om efter sommaren bleknarna krökt eller proceduren för misslyckad färgning utfördes. För att lösa dessa problem rekommenderar barberfärggivare aktivt toningproceduren.

För att ge en ljus asy nyans till ditt ljusbruna hår, kommer det vara tillräckligt att tvätta krullarna flera gånger i månaden med ett speciellt schampo. Och utan det ljuset behöver naturlig färg inte ytterligare konstgjord ljusning.

Om du vill göra tonen ljusare eller betona trådarna efter färgning, rekommenderas det att använda toning med mjuka färger. För sådan förtydligande väljes en ljus nyans, vilken uteslutande appliceras för 10 minuters instruktion, som liknar blondiner. Längre exponering kan också lysa upp blont.

Toning grå hår

Recensioner hävdar att toning grå hår kan lösa problemet med enskilda silver strängar utan färgning. Men i salongen använder frisörerna endast halvvarig färg, eftersom det varar längre.

Hur tona grå trådar:


 1. Hemma kan du använda mousse, schampo för tonning, färgande hårbalsam. För självständig användning i denna situation rekommenderas det inte att arbeta med halvfast färg, eftersom endast en erfaren färgist kommer att kunna bestämma hur länge det ska hållas. Om du inte tar hänsyn till denna faktor, kommer fördelarna med en sådan toning att vara mycket tveksamt;
 2. Kompositionen appliceras på hela ytan av strängarna - från rötterna till spetsarna. Det är viktigt att jämnt fördela det så att det inte finns någon skillnad i skuggan. Vissa medel kan inte hålla alls (appliceras och tvättas), medan andra är viktiga att klara upp till 15 minuter. Läs därför noggrant bruksanvisningen.
 3. Du måste också tvätta håret från rötterna till ändarna och gnugga grundstyckena noggrant för att tvätta allt applicerat ämne. Var noga med att använda en balsam.

Det är nödvändigt att upprepa en sådan toning inte i tid (till exempel en gång vartannat vecka), men när tonen börjar spolas ut. På gråa trådar är processen mycket snabbare än på ljusa eller mörka. I de flesta fall behövs korrigeringen efter 10 dagar.

Röd hår toning

Tyvärr kan även professionella verktyg som används för att tona hår i salongen och hemma inte klara av att tända redhead på ett adekvat sätt. Problemet är ett mycket tätt pigment, vilket manifesterar sig även när man försöker göra den minsta förtydligandet.

Det maximala som kan göras:


 1. Skugga naturlig rödhårig för att göra den mer levande och saftig;
 2. Gör en färglös toning för att återställa håret och få effekten av laminering.

För den andra metoden används icke-färgande, men reducerande kompositioner. De skadar absolut inte strängarna, hjälper till att ge dem jämnhet och mjukhet, samt eliminerar överflödighet efter färgning.

Hur man gör toning på rött hår:


 1. Den nödvändiga nyansen är vald. Som vi har sagt, att använda en ton lättare än naturlig är det inte meningsfullt, därför rekommenderar vi att du väljer naturlig mörkröd;
 2. Du kan färga enskilda strängar, efter att ha kammade dem - detta kommer att ge frisyrens visuella volym och färgövergångar, som i ombre. Eller skugga alla krullarna;
 3. Om du väljer det första alternativet - separeras vissa hår från håret, som kammas och bearbetas av färgämnen. För att påskynda reaktionen kan de vikas i folie. Om den andra - då upprepar proceduren standardmålningsprocessen.

Även färgen på rött hår varar längre än på alla andra. Därför, om du inte tvättar ditt hår varje dag, kommer effekten av toning att fortsätta i upp till 3 veckor.

Toning hår efter markering och blekning

Även de vackraste höjdpunkterna kräver efterföljande toning för att nyans ska vara likformig. Du kan använda tonics eller professionella färgkompositioner. Experter rekommenderar att du kombinerar flera nyanser - det här låter dig få den önskade färgen utan att gulna och oförståliga blåaktiga eller rosa höjdpunkter.

Steg-för-steg-instruktioner om hur man tonar blekt eller blekt hår:


 1. Hela stapeln är uppdelad i separata zoner. Det kan vara en central och två temporal, två centrala och två temporal, etc.;
 2. Färgen späds enligt instruktionerna eller blandas (om det finns erfarenhet). Ansökan sker med en bred pensel från rötterna till spetsarna. Tonade trådar är inslagna i folie;
 3. Kompositionen åldras på strängar från 15 till 20 minuter. Som ett resultat kommer detta hår toning efter lätta att ge effekten av naturligt vita lockar med några mörka områden av naturlig färg.

Valet av färg och improviserad betyder

Det svåraste med toning är att välja rätt verktyg för proceduren. Tänk på de mest populära produkterna för färgning och skuggning:


 1. Estel Sense De Luxe färgämne Estelle (det här är en färgpalett) - perfekt för ljus skuggning av hår. Det innehåller inte ammoniak, är hållbart, prisvärd och lätt att använda. Det lyser och tar bort yellowness mycket bättre än blekningspulver och med minimal skada.
 2. Londa från Intensive Toning-serien är ett demi-permanent färgämne. Londa kan måla över grått hår och ta bort den gula färgen från de vita krökarna. Du måste köpa den helt enkelt för att den är otroligt mild och enkel att använda. Denna serie har också produkter för färglös färgning;

Londa Professional Palette

Paint Wella Touch för blont hår

Många forum markerar färger från Wella Touch (Vella), Capus och Ollin. De är mer tillgängliga än de flesta ovan, betyder och har liknande egenskaper. Men efter Vella finns det ingen glasningseffekt, och Kapus tvättas snabbt bort.

Självklart beror färgens varaktighet och ljusstyrka i stor utsträckning på vilken typ av schampo som används för tonat hår. Vi rekommenderar att du föredrar professionella varumärken - Brelil, Igora, Loreal.

Bilder före och efter proceduren

Toning utförs på hår av olika längder - medium, lång och jämn kort. För att kunna fullt ut uppskatta skönheten och effektiviteten i denna skönhetsprocess har vi förberett ett foto före och efter.

Publiceringsdatum: 2016-10-08 | HårvårdNästa Artikel
Herbal infusion - den bästa växtmat!