Det bästa tinting hårfärgen


Vill du ändra din välbekanta bild? Gör individuella strängar av annan färg? Då kan du inte göra det utan att tona färg. Många unga kvinnor och flickor föredrar hårfärgning - en mild metod för ljusfärgning, utan aggressiv ammoniak och andra beständiga färgämnen.

Princip för verksamheten

I kosmetiska färgfärger finns inga ämnen som är farliga för håret som drastiskt förändrar pigmentets och strukturens sammansättning, och detta kan bara betyda en sak - du kan experimentera med det oändligt och är inte rädd att de kommer att brinna och bli livliga.

Det finns många sätt att färglägga med färgfärger - du kan applicera hela längden på håret och ge den en unik nyans, eller du kan bara måla några strängar och göra huvudet mångfärgat!

För mörka arter finns en stor palett av olika färgfärger tillgängliga från djupa svarta till blåaktiga nyanser.

De kvinnor som har märkt grått hår i håret kan helt gömma det, vilket ger den nyans som de gillar - en exklusiv inhemsk eller radikalt motsatt färg.

Handlingsprincipen för färgfärger i ytkonsolidering av artificiellt pigment, utan djup penetration i strukturen. Obligatorisk komponent - oxidationsmedel används i minimala mängder, det är nödvändigt att fixa tonen. Det är inte möjligt att färga håret i en radikalt annan färg med sådana medel. Du kan bara ändra den naturliga färgen till en mer uttalad.

På video tinting hårfärg:

Förutom att ge mättnad tar toningfärger också hand om håret - de innehåller fuktgivande och närande ingredienser, och den kemiska sammansättningen är en mild, mild effekt.

sortiment

 1. Lätt toning - för sådana medel ingår tonade schampon, som inkluderar pigment. Men efter 1-2 veckor tvättas skuggan av.
 2. Kosmetika sparsamt toning. Dessa är färgämnen, som har en mycket fördelaktig effekt på håret, de innehåller vitaminkomplex och olika komponenter som säkerställer enkel kamning och styling. De kommer att hålla på håret i ca 3 veckor.
 3. För djup påverkan. Som en del av dessa färgämnen finns det ingen aggressiv ammoniak, så de skadar inte strukturen och stannar i ca 2 månader. De kan ändra den naturliga färgen till flera toner.

Hur bred och varierad är färgfärgen Garnier hårfärg, som hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Hur bred färgerna på hårfärg L'oreal Ombre hjälper till att förstå innehållet i artikeln.

Läs och läs recensioner om det bästa hårfärgen, du kan här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Du kanske också är intresserad av hårfärgad varm choklad.

Professionella färgtoner

Professionella stylister tintar håret på ett speciellt sätt - spädfärgen endast i slitstarka plast- eller porslinbehållare, håll kompositionen i ca 30 minuter och tvätta huvudet utan schampo med medicinska balm för att konsolidera resultatet.

De flesta brukar använda:

 • Färgerna från SenseDeLuxe-serien från företaget Estelle är halvkontinuerliga färgämnen. En serie färgfärger har upp till 56 olika toner, i lådan finns färgämnen och en aktivator. Den blandas i ett förhållande av 1 till 2. I kompositionen finns avokadoolja, vilket bidrar till en jämnare färgning och förbättrad struktur. Pantinol fungerar som en hårbotten fuktighetskräm.
 • Matris nyanser används också av professionella stylister - de innehåller inte ammoniak och andra aggressiva medel. Färgen har upp till 76 olika nyanser, kompositionen innehåller fuktgivande ceramider och ämnen som omsluter håret med en speciell skyddande glasyr.
 • En serie färgtonprodukter från Schwarzkopf används för att ge den önskade tonen intensivt, paletten har upp till 54 olika nyanser. En aktivator är också nödvändig för reaktionen av kemiska och naturliga ämnen. Produkterna är mycket slitstarka, hålla upp till 5 veckor och måla försiktigt över grå trådar.
 • Kosmetik för tinting av hår från företaget Paul Mitchell tillhör semi-permanentmedel, paletten av färger har 32 toner. Med en liten mängd grå hår kan gömma grått hår, omsluta varje färgkomposition och göra dem mer elastiska och glänsande. Alla produkter av detta märke skyddar dem perfekt mot skadliga ultravioletta strålar för hår.
 • PaulMitchell-serien färgfärger är utformad uteslutande för det starkare könet, och de måste, som kvinnor, ge håret en vacker naturlig nyans.

För blekt hår:

 • Kemon Kroma-Life-serien kan ha olika nyanser för olika typer. Shampoo är tillgängliga med toning, skum, men alla måste innehålla fuktgivande och stramande ämnen och aktivt skydd mot UV-exponering.
 • Kapous - en serie kosmetiska nyanser balsamer och schampon med högt innehåll av vitamingrupper - även bränt hår kan snabbt återställa sin tidigare struktur.
 • Alfapart Milano-serien tillhör det lätta toningorganet, kan hålla ca 2 veckor. Effekten är mild, med en lamineringseffekt.

För blekt hår

 • Hårfärgsprodukterna innehåller färgmousser och schampon - sparsamma medel efter aggressiv markering.
 • Estel Solo Ton producerar upp till 18 olika nyanser av balsam för olika typer.
 • Kydras söta färg är den enda produkten som kan kombineras med andra färgämnen utan att skada strängarna.

Hur olika färgerna på hårfärgmatrisen är, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Men hur man korrekt använder professionell hårfärg Schwarzkopf, kan du förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Läs recensioner om de mest skonsamma hårfärgen, du kan i den här artikeln här.

Vad är en färgspray hårfärg, du kan förstå om du läser den här artikeln genom att klicka på den på länken.

Hur bred paletten av kamfri icke-ammoniakhårfärg finns i denna artikel.

recensioner

 • Ludmila, 21: "På jobbet organiserade de ett nyårsfest och satte ett villkor - att komma i karnevaldräkter. Men jag är en kreativ person, jag bestämde mig för att komma i en clownish outfit och med ovanligt hår - jag målade strängarna i olika nyanser med Estelle-produkter - vi har röda, körsbärs- och lätta strängar som smuler vackert på baksidan. Alla var glada! Och efter nyårssemestern kom jag till jobbet med den vanliga färgen, för att de bara försvann och lämnade inga spår! "
 • Valeria, 24 år: "Våren är på gården, och jag ville förändras! Jag bestämde mig för att börja med en förändring av hårfärg, men inte aggressivt, men i flera veckor. För uppfyllandet av min dröm kom färgfärgen av märket Matrix, och inget komplicerat med tillverkningen av kompositionen - allt är skrivet i instruktionerna. Jag gjorde allt som rekommenderat av tillverkaren och mitt hår var upplyst av 2 toner! Blivit ljus, fluffig och bara unik! Och viktigast av allt, efter 3 veckor jag målade dem helt i motsatt färg! "

Om du älskar dig själv och försöker att inte skada din hälsa, för att ändra den vanliga bilden, är det bättre att använda godartade produkter som inte kommer att skada antingen håret eller hårbotten, det vill säga använda lätt nyans. Och efter några veckor, byt färg igen utan konsekvenser!

Tonad hårfärgning - fördelarna och nackdelarna

Det finns ingen kvinna som åtminstone en gång i sitt liv inte ville ändra sin naturliga hårfärg. Vi är benägna att byta och moderna färgtekniker gör att vi inte bara kan dölja grå hår utan också skapa en individuell bild som bäst passar vårt interna tillstånd.

Men många avstår från att färga eftersom de vet om de faror som färg orsakar hår. Lyckligtvis har vi idag en hel arsenal av godartade lösningar som kan korrigera den naturliga skuggan, utan att för mycket skada strukturen hos håraxeln. Dessa är hårfärgningar.

Vad är toning

Hur skiljer sig toning från målning, om i slutändan båda förfarandena ändrar hårfärg? Faktum är att dessa är helt olika processer. Grunderna för färgning är en kemisk reaktion som börjar vid tiden för blandning av färgkompositionen med oxidationsmedlet. Det är hon som är destruktiv för varje keratinlager som täcker varje hår.

Under toning med en balm är den skadliga effekten minimal, eftersom pigmentet förblir bara på hårets yta, utan att penetrera djupt in i det. Naturligtvis, med varje tvätt, går en del av det och efter 2-4 veckor får håret sin första nyans.

Intensiv toning kallas hårfärgning utan ammoniakfärger. Den kemiska reaktionen är i detta fall väldigt svag, eftersom den mest aggressiva komponenten av ammoniak ersätts med dess mer försiktigt verkande derivat.

Verktyget löser bara en liten yta, vilket gör att färgpigment kan konsolideras i det övre lagret, så att färgen varar längre - upp till 4-6 veckor.

Fördelar och nackdelar

Men om toning hårfärg är så bra och säkert, varför fortsätter många människor att tortera hår med resistenta medel? I själva verket är den milda effekten nästan det enda plusetiket. Och han har betydligt fler nackdelar:

 • färgen bleknar snabbt och tvättas fullständigt om några veckor;
 • färgen sammanfaller med det som bara anges på grå och lätt hår;
 • Det är möjligt att ändra den naturliga nyansen endast med 2-4 toner;
 • när interaktion med naturligt pigment kan ge en oförutsägbar nyans;
 • Färgen faller ojämnt på skadat hår.
 • ammoniakfri färg förstör också håret och torkar det;
 • Upprepad färgning sker varje 2-4 veckor;
 • Det går inte att måla över mycket grått hår.
 • från det förtydliga det är lätt att tvätta ut och snabbt dimmas på dem.

Det är viktigt! Färg av låg kvalitet i flera dagar efter tonning kan måla sängen och kläderna och rena sådana fläckar är svårt.

Det är ingen mening att använda färgtoner, om du vill ändra färgen radikalt eller du behöver helt måla höjdpunkter eller grått hår. De flesta är kontraindicerade under graviditeten, eftersom de innehåller andra kemikalier som skadar kroppen. De kan inte rekommenderas för kraftigt försvagat eller skadat hår - de måste behandlas först.

Tinting agenter

I moderna butiker kan du hitta olika verktyg för toning hår. Dessa är speciella schampon, nyanser av balsamer, ammoniakfria färger. Vart och ett av dessa verktyg har sina egna fördelar och funktioner i applikationen.

färgande schampo

Tint shampoo är en vårdprodukt, inte en färgning. Han kan inte kraftigt ändra skuggan och tjänar endast för att behålla sin intensitet. Innehållet i färgpigmentet i det är minimalt och använd verktyget helst 2-3 gånger i veckan.

Särskilda silverschampon används för att neutralisera det röda, vilket alltid förblir efter blekning av mörkt hår. De innehåller ett lila eller blått pigment som eliminerar oönskad färg.

Äldre kvinnor använder ofta dessa schampon för att lyfta det naturliga gråhåret och ge det en silverglans.

Hittills har en av de bästa blivit en tonad schampo från oroen "Rocolor" från Color Light-linjen, representerad av tio vackra nyanser, där det finns rosa, rött och lila. En bra bonus är effekten av laminering, vilket uppnås genom att skapa en tunn skyddsfilm kring varje hår.

Tonad balm

Huvudskillnaden mellan tennande balm och schampo ligger i en högre koncentration av produkten. I bra balm finns också omsorgsdelar: vitaminer, väsentliga och vegetabiliska oljor. De ger rakskydd under färgning, ger det glans och elasticitet.

I rankningen av tintbalsams visar sig de första positionerna oftast vara:

 1. Soloton från Estel. En rik palett av nyanser gör att du kan välja rätt färg för att förbättra intensiteten i vilken färg som helst, samt att få naturliga och ljusa trendiga färger.
 2. "Tonic" från "Rocolor". I paletten av denna tillverkare har högkvalitativa solbollar mer än 40 nyanser. Beroende på hårets färg och tillstånd, håller de upp till 4-6 veckor och samtidigt får du inte förstöra håret alls.
 3. "Irida" från frågan "Neva". En av de billigaste, men samtidigt ganska effektiva sättet. Dess väsentliga plus är förpackningen i engångspåse, vilket är lätt att ta på vägen. Färghastighet är genomsnittlig - varar upp till 4 veckor. Kompositionen innehåller glycerin, flytande keratin och silikon.
 4. Färg-Lux från Belita. Balms av den vitryska tillverkaren, väl beprövad i CIS. I en palett med 12 naturliga nyanser, vars sammansättning berikas med sheasmör och oliv. Men det här återspeglas i färgets uthållighet, och det tänds redan om några veckor.
 5. Fara är en annan populär balsam av den ryska tillverkaren, som erbjuder 16 mättade färger i naturliga och röda färger. Det färgar håret snabbt och säkert, men tvättas också lätt. Men du kan köpa flera nyanser och byter regelbundet hårfärgen.

Det är viktigt! Frekvent användning av tennbalsam överhårig hår. Det rekommenderas att använda dem 2-3 gånger i månaden.

Med grått och förblekt hår tvättas pigmentet mycket snabbare. Därför är det nödvändigt att använda schampo och balsam för tvätt, vilket ökar färgstabiliteten och också för att skydda dem från direkt exponering mot ultraviolett strålning.

Ammoniakfärg

För intensiv toning av hår med färg, är det bättre att använda professionella icke-ammoniakprodukter. I dem är koncentrationen av färgpigmentet betydligt högre i jämförelse med hushållet, och partiklarna är mindre, därför kan färgämnet penetrera djupare. Dessutom säljs oxidanten separat, vilket gör att du kan välja önskat blandningsförhållande med fokus på den ursprungliga nyansen och hårets tillstånd.

Men det här är svårigheten att arbeta med professionella färger hemma. För att välja det bästa alternativet måste du ha grundläggande kunskaper inom färgområdet och förstå hur den kemiska reaktionen av färgning fortsätter.

Ju mer radikal färgen skiljer sig från originalet, desto mindre sannolikt är det att färgfärgen ger det önskade resultatet.

Det är relativt säkert att färga ditt hår hemma med sådana medel:

 1. Vella, den professionella linjen Color Touch. Ammoniakfri färg som representerar ljusa mättade färger i paletten. Kompositionen innehåller keratin, som tätar pigmentet och ökar skuggans stabilitet.
 2. "Concept" linje Profy Touch. Beroende på koncentrationen av det använda oxidationsmedlet kan den användas för beständig färgning eller intensiv toning, berikad med cedertolja, vitamin C och kitosan. Det ger skuggan otrolig glans och elasticitet.
 3. "L'Oreal", Majirel-linjen - den mest skonsamma toningfärgen, som inte ens innehåller peroxid. Men tack vare moderna högteknologiska formler är den ganska motståndskraftig och kan även måla över grå hår. Naturfärg kan bara ändra 2-3 toner.
 4. Estel, linje Sence representeras av en palett med 56 nyanser, som även kan användas för resistent färgning. Men när man använder ett oxidationsmedel upp till 3% ger intensiv toning med minimal skada på håret. Berikad med flytande keratin, vitaminer, panthenol.
 5. "Matrix", linje Färgsynkronisering. Förutom intensiv toning ger effekten av laminering. Hår efter färgning perfekt slät och passar perfekt in i håret. I paletten av 76 nyanser, bland vilka det finns ultramoderna: orange, grön, lila, etc.

I kosmetiska butiker kan du också köpa hushållsbeläggningar från sådana kända tillverkare som "Garnier", "Londa", "Vella", "Palette", "Cies" och andra. När du köper, se till att kolla in matchande nyanser paletten för att se till att den valda färgen passar bra på ditt hår.

Folkmekanismer

Något förändrar den naturliga nyansen av håret, du kan använda tidtestad "farmors recept". Men kom ihåg att folkmetoden bara fungerar på tidigare ommålat hår. Om du redan har använt en tålig färg måste du först ta bort den med en tvätt, men efter det kan skuggan inte visa sig exakt som förväntat.

 • Lök Husk Med hjälp kan ljus och brunt hår göras. För att göra detta häll ett glas kokande vatten två matskedar skinka, koka över låg värme i 15-20 minuter och lämna i termos i flera timmar. Spänn buljongen, späd med varmt vatten till en halv liter och fuktar rent hår. Tvätta av kompositionen om 1-2 timmar utan schampo.
 • Kamomill avkok. Klara det ljusa håret på 1-2 toner. För att göra detta ska två matskedar blommor kokas i 10-15 minuter vid låg värme, spänning och skölj med detta avkokhuvud efter varje tvätt. Effekten kommer att visas om 2-3 veckor.
 • Mutterhud. Hennes avkok kan ge ditt hår en chic kastanjeskugga. Häll ett glas skal med en halv liter kokande vatten och koka i minst 30 minuter. Buljong fuktar håret försiktigt, linda och suga i 1-2 timmar. Skölj med rinnande vatten utan schampo. Med frekvent användning kan det torka ut håret.

Många andra sätt att toning med naturliga pigment är lätta att hitta på Internet. De flesta av dem är så ofarliga att de får användas även under graviditet och amning när kemiska färgämnen inte kan användas.

Butikerna kan fortfarande köpa naturliga färgämnen - henna och basma. De färgar intensivt håret och kan ändra den naturliga nyansen även med flera toner. Men de måste användas efter kemiska bläck inte tidigare än i 3-4 veckor, och när färgen blir trött på att ta ut den är det mycket svårt.

Hemvård

De flesta färgbalm ger håret den nödvändiga vården redan under toning, vilket är ett bestämt plus. I det här fallet är det enda nödvändiga sättet att lämna ytterligare, termisk spray och solskyddsmedel som kan användas vid behov.

Om intensiv toning med icke-ammoniakfärger utfördes behöver håret restaurering och ytterligare näring. För hennes omsorg är det önskvärt att använda schampo och balsam för färgat hår, liksom minst en gång i veckan - regenerera masker.

Många anhängare av ammoniakfria färger föredrar hemlagade masker till professionella, med tanke på dem mer användbara och naturliga. Detta är sant, men vegetabiliska oljor löser upp pigmentet och det tvättas på mycket kort tid. Därför är det bättre att fortfarande använda speciellt konstruerade för att öka fondens färgmotstånd.

Granskning av de bästa färgerna för att tona håret hemma med en indikation på färgpalett

Toning är ett mycket populärt hårsalongförfarande.

Denna typ av färgning gör att du kan ändra färg på trådarna på en kort tid, och resultatet blir ganska skonsamt och kommer inte att leda till några hårskador.

I moderna butiker och skönhetssalonger presenterades ett stort urval av alla slags färger för detta ändamål.

Hur man väljer och använder dessa färgämnen, liksom de typer av färgämnen för färgning av hår, kommer att diskuteras i den här artikeln.

Vilka färger har hårfärgning?

Vid färgning av mästaren används inte hårda permanenta färgämnen, men ljusa färgämnen som inte tränger djupt in i hårstrukturen, men målar endast ytskiktet.

Tack vare denna funktion är resultatet av färgning ganska kortlivat. Efter några spolar kommer den nya nyansen att lämna ditt hår, men om du vill kan den här proceduren upprepas.

På grund av det faktum att i denna process främst mjuka och ofarliga kemikalier används, kan denna process upprepas ganska ofta (i motsats till permanent färgförändring).

Översikt över populära verktyg

Som vi redan har nämnt är sådana produkter med en mild grad av åtgärd mer än tillräckligt idag. De mest populära och populära bland konsumenterna är sådana färger för tonning av hår och schampon:

  Estel Professional SENSE DE LUXE. Ljuskrämfärg från professionell linje, som ofta används av specialister på skönhetssalonger.

Den innehåller 56 olika toner, så alla kommer säkert att kunna välja vilken version de vill ha bland ett så mångsidigt urval.

Detta ytfärg innehåller i sin sammansättning värdefulla oljor och panthenol, som skyddar håret under färgning och fuktar håret och hårbotten. Priset är i genomsnitt cirka 300 rubel. Tintingfärg Londa Color. Ett annat nyansverktyg av demokratiskt värde. Förpackning av sådan färg kommer också att kosta dig om tre hundra rubel.

Som tillverkaren lovar, ger en sådan komposition en ganska intensiv toning, som kan hålla håret i upp till två eller tre veckor.

Valet av nyanser från denna tillverkare är också ganska omfattande - från guldblond till djupa mörka färger. Wella Color Touch. Verktyget från en beprövad tillverkare, som är i stor efterfrågan bland professionella. Perfekt för egen användning hemma.

Färgen innehåller inte ammoniak och andra skadliga föroreningar, men innehåller värdefulla närande och fuktgivande ingredienser, vilket har en positiv effekt på hårets tillstånd.

Denna palett innehåller flera dussin faktiska nyanser. Medelpriset på det här verktyget är redan något högre och börjar från 600 rubel.

Matrix Color Sync. Tonic i form av krämfärg, vilket är mycket lätt att applicera på hår.

Passar både för färgade och naturliga strängar.

Det hjälper till att rätta färgen och förbättra skuggan som erhålls genom permanent färgning.

Priset på denna kräm varierar i nivå med 600 rubel. Kapous Magic Keratin. Grunden för verkan av detta färgämne är en speciell formel innehållande keratin.

Denna unika komposition gör det möjligt att inte bara ändra hårets ton, men också att ge bra hand om håret.

Ger det genomsnittliga resultatet i hållbarhet.

Ej farligt för hår och orsakar inte allergiska reaktioner.

Du kan köpa den för 250-300 rubel. L'OREAL Dia Richesse. Tintingkräm från det kända franska varumärket är perfekt för naturligt och färgat hår.

Ger dig möjlighet att dölja utseendet på grå hår.

Innehåller inte ammoniak och andra skadliga kemikalier.

Den presenteras i olika nyanser.

Medelpriset på detta färgämne är 450 rubel.

Naturligtvis är det inte alla befintliga typer av färgfärger idag. Inom såväl ovan nämnda tillverkare som andra märken finns det många fler liknande produkter.

Paletter och färgval

De krämer och färger som beskrivs ovan presenteras i dussintals olika nyanser.

Här är några vanliga fall:

  För naturligt hår kan du välja vilken av de produkter som säljs för att ändra tonen. Det viktigaste är att färgens nyans inte skiljer sig radikalt från hårets naturliga ton.

Kom ihåg att det är omöjligt att använda en tonic för att tända mycket mörkt hår och göra några andra signifikanta förändringar. Välj det alternativ som skiljer sig från din naturliga färg, och du kan få ett mycket effektivt och vackert resultat. För färgat hår är det också en massa färgämnen. De kan komplettera användningen av permanenta målarfärger och ändrar den resulterande nyansen något.

Eftersom toning är ett försiktigt förfarande kan det utföras omedelbart efter färgning och därefter upprepas så ofta som nödvändigt. För melirovannyh och blekt hår kan tonning vara en riktig frälsning. Om du inte under blixten blivit precis den skugga av den blond du drömde om, kan du enkelt korrigera detta resultat med hjälp av färgtoner.

Användningen av toningfärger kan hjälpa till att bli av med den obehagliga effekten av yellowness, vilket ofta observeras med en skarp hårljus. För att avlägsna denna oönskade effekt och ge håret en ädel cool färg, kan du använda färgad färg med asfär, pärla eller silver effekt.

Sådana nyanser av en kall grupp kommer att maskera yellowness och göra bilden mer attraktiv och naturlig.

Som du kan se kan färgfärger användas på nästan alla typer av hår, oavsett färg, struktur och individuella egenskaper. Det är möjligt att använda sådana säkra metoder för färgning även på tillräckligt försvagat och skadat hår, såväl som på trådar som har genomgått många färgning och lättade.

Instruktioner för genomförandet av förfarandet

För att göra toning korrekt måste du strikt följa instruktionerna som bifogas varje skuggprodukt. Universella recept är inte här, eftersom varje färg har sina egna egenskaper.

I regel används sådana produkter på torrt hår (längs hela längden eller på enskilda strängar), de hålls under en ganska kort tid (vanligen ca 15-20 minuter) och tvättas noggrant.

Om du inte är säker på dina frisörkunskaper, är det bättre att överlåta toningprocessen till proffs.

Användbar video

Du kan också få mer information om hårfärgningsfärger och själva proceduren från videon:

slutsats

Färgfärger är väldigt lätta att använda och ger ett bra resultat. Sådana sparande färgämnen orsakar inte allvarliga skador på hårets struktur, medan de tillåter dig att enkelt ändra och försöka på olika bilder.

Att behålla ett sådant resultat blir inte lång, vilket innebär att du kommer att kunna transformera och skapa nya frisyrstilar så ofta du vill.

Hårfärgade färgämnen

Hår för en kvinna är hennes stolthet. När allt eftersom länge sedan gamla tider var långa och välskötta lockar ansedda som en symbol för en tjejs skönhet.
Nu, i en tid av förändring och moderna omvandlingar, finns det så många sätt att ändra färgen på denna skönhet, som ibland blir nyfiket hur sådana resultat kan uppnås som erfarna frisörer kom fram till för detta.

Inte så länge sedan kom hårtoning in i mode, vilket kardinalt löser problemet med att ändra trådens färg.

Hur skiljer hårfärgning från färgning och hur är det gjort?

Professionella frisörer rekommenderar dig att inte färga håret med aggressiv färg, men att göra färgkorrigering med tonic.

Toning kan inte drastiskt ändra hårets färg, men det gör det mer mättat och ljust.

Denna färgning är semi-permanent färg, det är den mest försiktiga. Om vi ​​jämför det med ammoniakanaloger, förstör det inte krullarnas struktur, påverkar inte deras torrhet, eftersom den inte tränger in djupt inuti, deras effekt är begränsad till det yttre lagret.

Efter applicering är hårvågorna inriktade och strängarna ser jämna och glänsande ut. Det visar sig att använda toning kan inte bara ändra färgen, utan också förbättra hårets tillstånd. Effekten efter sådan färgning varar i en månad.

Fördelar och nackdelar

Det finns många produkter till försäljning för denna procedur, de kommer i form av färger, masker, balm, tonics eller en spray av hårfärger.

Den största fördelen är att färgen med denna färgning inte förstör krullarnas keratinstruktur, och de växande rötterna är ganska friska. Även med färgat hår tvättas toning mycket snabbt, vilket gör att det ofta går att byta färg på trådarna.

Och denna färgfärg skyddar mot frustration - om skuggan inte fungerar kan den lätt tvättas och ommålas i en annan ton. Med hjälp av toning kan du ändra bilden till en semesterfirande eller hela semestern, och sedan återgå till föregående färg.

Men nackdelarna med denna målarfärg är också tillgängliga:

 • Det målar inte helt över grått hår;
 • Den valda nyansen är inte synlig på de mörka lockarna;
 • om du nyligen har gjort markeringar eller lättare strängar, är det bättre att inte använda tonning, eftersom en oväntad nyans kan visa sig
 • Hårfärgprodukter är billigare än färger, men de är mycket dyrare än de senare, så att spara på färgning inte fungerar.
 • Att lätta håret med en tonik kommer inte att fungera, för dessa ändamål är det bättre att måla med ett oxidationsmedel.
 • Det finns en viss särdrag att använda toning - det, till skillnad från färgämne, kvarstår på huvudbonader, blir det särskilt märkbart under heta perioder när det tvättas bort från håret med svett.

Toning är utmärkt för dem som gillar att experimentera med sitt utseende, men när du använder det borde du veta att:

 • det kan inte kombineras med andra färger eller henna;
 • efter toning är det nödvändigt att använda speciella vårdprodukter för lockningar, eftersom det inte är ett terapeutiskt läkemedel och praktiskt taget inte påverkar håret.

Fördelarna och skadan av färgning

Även med frekventa färgförändringar skadar den färg som används i den, så den kan appliceras på kvinnor i en position som ammar eller lider av allergiska reaktioner.

En av de värsta scenarierna efter toning är den partiella förlusten av naturlig hårpigmentering. Ett oxidationsmedel är närvarande i toniken, och det kan lysa upp de återkroppade strängarna mer intensivt än de föregående. Av den anledningen är det troligen bättre att bläddra igenom Indol, Garnier, Schwarzkopf eller Cies hårfärgspalett, välj från vilken.

Tonic bär ingen skada på håret, men har ingen terapeutisk effekt på dem.

Det enda som innan du applicerar det ska testas i förväg på ett ogenomskinligt område i huden, för att inte tvivla på reaktionen på en eventuell allergi.

Baserat på ovanstående fakta kan vi dra slutsatsen att toning är kontraindicerad, och till och med meningslöst att göra om:

 • På håret är det grått hår, det kommer inte att måla dem helt;
 • henna applicerades tidigare på håret;
 • Sedan ögonblicket med belysningen eller förtydligandet har åtminstone en vecka inte gått.
 • Det finns skadade lockar. I det här fallet är det bättre att applicera toniken efter behandlingen, annars kan tonen dyka upp med olika ebb;
 • Det finns en hög känslighet för tonic ingredienser.

Hur man målar

I de flesta fall är detta förfarande betrodat att utförs av yrkesverksamma, men om det är nödvändigt att göra det hemma, så är processen för att blanda färgen och applicera den nästan helt upprepad, precis som med användningen av konventionellt färgämne.

Vanligtvis är färgen för toning utspädd på två sätt:

 1. omsorgsfullt blandad färg och oxidationsmedel. Deras proportioner upprätthålls enligt tillverkarens rekommendationer, vilka anges på förpackningen.
 2. betraktas som en mer godartad blandning, anpassad för hemmet. För dess förberedelse tas 1 tesked färg för toning, sedan ett bord l. oxidant, schampo och balsam, och i slutet av den resulterande kompositionen tillsätts lite vatten och bringas till önskad mängd medel.

Färgningsmedlet appliceras i endast 10 minuter, under vilken tid färgämnet är fixerat på locken, eliminerar vattnet som utgör färgen ojämn färgning.

Oxidizer tillåter hårfärg att agera direkt på håret och lockar - att målas i önskad färg. Läs i vår artikel hur man väljer oxidanter för hårfärger.

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du behöver veta reglerna för användning av färger. Om färgämnen för att lätta mörkt hår här.

Nu finns det få som försummar möjligheten att grundligt ånga kroppen, så recepten för hemmet kosmetika kommer att vara lika relevant som någonsin. För dig video, hur man gör en användbar mask och kroppscrub http://ilcosmetic.ru/uhod-za-litsom/maski-uhod-za-litsom/bannye-dlya-tela-i-litsa-luchshie-retsepty.html

Den bästa färgen för hårfärgning

Valet av medel för en sådan process är imponerande, men det finns flera ledande företag vars användning ger en riktigt önskad ton om den tillämpas korrekt.

För förtydligad

Kapous färg har en trevlig effekt på håret. För att få en ljus nyans kan du först missfärga pulverens strängar i samma företag och sedan förbereda färgen i ett förhållande av 1: 2 tonic och oxidant.

I hennes palett erbjuds flera ljustoner, för att skapa en optimal nyans för ditt hår, bör du blanda flera färger på en gång, eftersom 10,1 är nästan transparent och 9,1 ger en asfärbeläggning. Bekantskap med denna färg är bättre att börja med en resa till frisören, där en erfaren mästare kommer att bestämma de bästa proportionerna och berätta hur man odlar dem nästa gång hemma.
Kockolja är en unik fytoaktivator. Den innehåller naturligt protein; inulin; feta och eteriska oljor; mineralsalter; många vitaminer. Plocka upp masker med burdockolja för hår.

För melirovannyh

Det är nödvändigt att applicera färg, vilket kommer att indikera att det är för färgat eller blekt hår. Samtidigt är det omöjligt att använda burka eller ricinolja, som vanligtvis rekommenderas att stärka lockor, eftersom de kan ge en gul nyans.

Den första gången för att markera ska utföras av en professionell, han kommer att visa korrekt färgning och sedan hemma kommer det att vara möjligt att reproducera det själv, för att undvika det fina experimentet att få hår av grön eller lila färg.

Som tonik kan du använda väl beprövad färg:

 • Estel. Hennes asy och pärl nyanser när de kombineras med varandra ger den önskade tonen. För framställning av nyans kompositionen måste blandas färg och 1,5% oxidator i ett förhållande av 1: 2. Som en tonic föreslås att man tillsätter 1 del glansgel från samma företag, berikat med keratin. Alternativt kan du prova Estels Tint Balm.
 • Schwarzkopf Blondme. Detta verktyg kan användas för toning och för lätta krullar. Med det kan du skapa 6 olika ljus nyanser. Från kalla till exklusiva varma toner.

Mjölk - problemet med många människor. Ett av de effektiva sätten att bli av med detta problem är mjällschampo. Detaljer om namnen på farmaceutiska terapeutiska schampon.

Titta på videon: professionell hårfärgning

Ett stort antal befintliga oljor gör det möjligt att välja det alternativ som passar bäst för en viss situation - hårdare eller torrare hår, med förlust eller överdriven brittleness, för att bli av med splittrade ändar och andra problem. Läs om vilka oljor som ska användas för hårväxt och densitet hemma.

Hemma

Toning kan göras självständigt. Om tonen väljs rätt, kommer det inte att hända något obehagligt. Innan du applicerar agenten, rekommenderas att behandla hårbotten med en fet grädde, så kommer den här tekniken att göra det möjligt för dig att tvätta bort toniken som oavsiktligt har kommit på huden. När du arbetar med detta färgämne behöver du inte bära handskar, dess aktiva komponenter är inte lika aggressiva som i vanlig färg. Och det appliceras inte på smutsigt hår, men till nyligen tvättade och ännu inte torkade trådar.

Efter en viss tid av exponering av produkten till håret tvättas den av under rinnande vatten och en mask eller balsam distribueras till dem för att fixa resultatet.

Allt förenklar användningen av tonade baljor och schampon, de är inte lika resistenta som färg, men de kräver ingen speciell applicering och restaurering av hår.

Medel "Tonika" från Rokolor är ett billigt alternativ för att byta hårfärg. Med det kan du ständigt experimentera.
För flickor, vars smak och stämningar är lika byta som höstvädret, är möjligheten att välja önskad färg från hundratals befintliga nyanser av tillfällig färg en riktig frälsning. Från artikeln lär du namnet på den tillfälliga hårfärgen.

professionell

Kända kosmetiska märken har inte förblivit avskilda från toning och erbjuder sina produkter för mer långvarig exponering.

Wella Color Touch är en populär färgämne för att ändra hårfärg. Dess unika komposition gör att du kan anpassa krullarna och släta varje sträng. Ljusa och resistenta nyanser ger ditt hår en intressant färg och glans. Sammansättningen av färgämnen innehåller keratin, vilket skyddar trådarna mot fuktförlust.

Majirel L'Oreal - den bästa färgen för toning. Det kan användas mycket ofta, medan håret inte lider men ändrar bara nyanser. I färgen finns ingen ammoniak och peroxid, så det skadar inte låsen. Dess toningskomposition förblir utanför håret och ger det glans och silke. Han gömmer till och med sitt gråa hår. Ett brett spektrum av färger gör det möjligt att måla om dagen varje dag.

Ammoniakfri

Dessa goda medel har hittat många fans.

Londa Professional tonar intensivt och uppfriskar hårfärg. Det ger djup till naturlig ton och ger en mångdimensionell nyans till färgade strängar. Copes med grått hår med 50%. Det vax och keratin som finns i det eliminerar krullarnas porositet och slår ihop med splittrade ändar.

Färgpaletten av färg Londa består av 41 nyanser. Vid applicering av håret är det jämnt fördelat. För intensiv toning föreslås en sådan färg att blandas med 1,9% eller 4% oxidationsmedel. Den appliceras på vått rent hår och inkuberas i en kvart i timmen.

Konceptfärgen för Concept Profi Touch-håret är utformad för att färgas, samt att ge nyans till hår. Det är certifierat i Europa, skiljer sig från innehållet av högkvalitativa komponenter, såsom C-vitamin, chitosan, cedertolja, glukos och andra. Men den mest betydelsefulla är den komplexa "ViPL". Tillsammans ger de krullarna den önskade nyansen och bryr sig om dem. Även om färg och bezammiachnaya, men har ett högt motstånd.

Idag ökar ammoniakfärgen Capus snabbt popularitet. I färgpalett representerade många nyanser. Förutom Ollin hårfärg från en inhemsk tillverkare, som innehåller minsta mängd ammoniak.

Titta på videon: hur man lyser och tonar håret

recensioner

Katharina, 24 år gammal. Jag ständigt experimenterar med mitt hår, genom håret och dess färg överför jag min själs tillstånd. I mer än ett år har jag målat mig själv, för så länge har mitt hår tyckt att bli tunnare.
Därför föreslog frisören att den skulle ersättas med toning. Det målas oftare, men krullarna har blivit mer levande och det finns en glans på dem. Dessutom kom volymen från någonstans. Nyanser när de är blandade är helt olika, så du behöver inte vara uttråkad


Oksana, 29 år gammal.

Jag valde Kapous-färg för toning. När det appliceras på håret är det väl fördelat, det bakar inte vid åldern, det finns ingen stark lukt. Efter användning tvättar jag av och applicerar en starkare balm av samma företag. Första gången jag blev slagen av den resulterande glansen i mitt hår, nu är jag van vid det. Vid rötterna har jag mina egna grenar och när du rör dem efter toning känner du att de blivit mycket mjuka. Nu lyser jag bara min hårskugga med den här färgen och får ständigt samma resultat - välskött hår av trevlig färg.

Toning - perfekt för konstanta experiment med hårfärg. Med hjälp av det kan kvinnor, efter flera försök att hitta "sin" nyans, utan att skada krullarna. Detta är ett bra val för dem som ständigt övervakar det senaste modet och matchar det, och ändrar sin bild utan att bli igenkänd, inklusive hårfärg. Färger för toning ger en varaktig effekt än andra medel för denna plan, och vid behov kan de lätt tvättas bort.
Kanske är det viktigaste som bör uppmärksammas under graviditeten är hår. Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Svaret finns i den här artikeln.
För att behålla hårets skönhet uppfann experter hårfärger. Det är intressant, men vad består de av, vad är det med?

Vi rekommenderar också att du läser mer detaljerat om guldfärgad hårfärg.

Hårfärg

Tintingfärg är en säker kosmetisk produkt med vilken du kan ändra hårets nyans och ge det ett hälsosamt utseende. Sammansättningen innehåller oftast inte ammoniak, så det är helt ofarligt och har inga kontraindikationer.

Hår toning är ett bra alternativ till fullfärg. Anledningen till sådan popularitet är att färgen för toning är säker, liksom förfarandet självt. Med hjälp av toning kan du uppdatera bilden, göra den original och ge ditt hår en hälsosam utseende.

Kapous

Denna produkt har en mild inverkan på håret, eftersom det har en icke-ammoniakkomposition. För att få en ljus nyans lyser första strängar pulveret från samma tillverkare och bereder sedan färgen i ett förhållande av 1: 2 = tonic: oxidant.

Färgfärgen innehåller flera ljustoner.

Och även om färgen är lämplig för hemmabruk, är det bäst att söka hjälp från en erfaren mästare. Han kommer att kunna föreslå proportioner och berätta hur man använder färgen hemma. Färgen är baserad på burdockolja. Det fungerar som en fytoaktivator. innehåller:

Londa professionell

Denna färg bidrar till intensiv toning, vilket ger ett friskt utseende till trådens färg. De aktiva ingredienserna i produkterna gör den naturliga tonen djup och ger en mångdimensionell nyans till de färgade lockarna. Färgen klarar effektivt 50% grå. Kompositionen innehåller vax och keratin. De eliminerar porositet och splittrade ändar.

I linjen finns 41 skuggar. Vid applicering av färgen fördelas den lätt genom håret.

Matrix Socolor Beauty

Detta är en professionell färgfärg som utvecklats av det italienska företaget Matrix. Den har en rik palett av färger, bland vilka det finns både naturliga och ljusa nyanser. Funktion av produkten - lågt pris och hög hållbarhet.

Dessutom har färgmatrisen en naturlig komposition, så det finns inga kontraindikationer.

Sammansättningen innehåller ceramider och 3 unika oljor: jojoba, oliver och burdock. Färgämnen är perfekt för kvinnor som i ett förfarande vill bli av med grå hår. Applicera färg för att torka håret, skölj av efter 10-20 minuter.

L'Oreal

Detta verktyg är perfekt för hemtoning. Det innehåller inte ammoniak, så färgen har inga kontraindikationer. Dessutom gör den en rik hårskugga, dess aktiva ingredienser förstärker strängarna, ger en hälsosam glöd. Färgets formel bryter omsorgsfullt om strängarna och mättar dem med näringsämnen.

Följande komponenter användes i utvecklingen:

Applicera färg på våta strängar och tvätta på 10-15 minuter med rinnande vatten.

Keune

Detta är en ammoniakfri toningskomposition som gör att du kan behålla färgfasthet upp till 8-12 huvudtvättcykler. Så det här målaralternativet bör hänföras till hållbar toning. Tvätta skuggan sker gradvis. Basen erhållna lila-plommonpigment som gör att du kan få vackra, coola färger. Paletten har 40 nyanser som rekommenderas för att ge en naturlig, cool nyans till ljussträngar.

På grund av den tjocka konsistensen av färg, uppnås den bekväma tillämpningen hemma. Håll kompositionen i 20 minuter. Efter toning håret ökar deras glans, och strukturen är komprimerad.

Om du använder den klara färglösa färgtonen i denna serie kan du återuppliva hårfärgen, förbättra glansen, öka jämnheten och göra krullarna lydiga.

Kompositionen innehåller följande komponenter:

Estel

Kosmetisk färg för att tona håret Estelle bättre att köpa i en specialbutik. På paletten finns cirka 70 nyanser. Det finns både naturliga och ljusa, mörka toner. Färgen är helt ofarlig och har ingen kontraindikationer, eftersom det inte finns någon ammoniak i kompositionen.

Kompositionen innehåller komponenter såsom keratin, plommonekstrakt och avokadoolja. Tack vare dem blir håret lydigt, slätt och silkeslen. Applicera produkten på våthår, och tvätta om 20-25 minuter med rinnande vatten.

Wella färgkontakt

Detta är en populär färgfärg, med vilken du snabbt kan byta skuggning av hår. Den har en unik komposition som smälter och smidar varje hår, vilket uppskattas särskilt av tjejer med stygga krullar. På paletten finns ett brett utbud av nyanser: blont utan yellowness, ljusa, bruna toner. Kärnan i produkten är keratin.

Välj en högfärgad färgfärg - är en svår sak. Det är viktigt att noggrant studera produktkompositionen, för att inte orsaka ännu större skada på locken och samtidigt få den nödvändiga nyansen. Och innan du använder färgen är det absolut nödvändigt att utföra ett allergitest för att förhindra de obehagliga effekterna av toning.

Översikt över de mest populära färgtonerna

Tintingfärg är ett perfekt sätt att uppdatera skuggorna på strängarna, ändra den vanliga färgen, gör håret ljus.

Vad är färgerna för toning?

Toningfärger är ammoniakfria ämnen som är godartade och har något lägre motstånd än klassiska permanenta färgämnen. Till antalet fördelar kan säkert tillskrivas:

 • En bred färgpalett;
 • Noggrann inverkan - skada inte strängarnas struktur, torka inte hårets ändar.
 • Säkerhet - Sådana färgämnen kan användas under graviditet och amning.
 • Enkel applicering - innan du applicerar på trådarna måste färgen spädas med ett oxidationsmedel.
 • Ingen obehaglig kemisk lukt.

Det är viktigt! Innan du applicerar någon färg, inklusive färgning, måste du testa för allergier.

Lista över färger med toning effekt

För att välja det bästa toningverktyget, kolla in listan över de mest populära mjuka färgerna, sammanställd av erfarna färgare.

Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense kan kallas en av de bästa hårfärgade bläckfärgen. Den innehåller oljor (inklusive arganolja) och olika vitaminer som ger extra omsorg åt strängarna.

 • Feedback: "Jag köpte Syoss Oleo Intense bara för experimentet. Innan dess målade hon länge med resistenta färger, men bestämde sig för att försöka mildare förfaranden. Verktyget är ganska tjockt, flödar inte, det luktar väldigt fint och appliceras bara. Sant att klämma ut oxiden ur röret tog det mycket ansträngning. Nu om kvaliteten på färgning. Färgen kom ut enhetlig, motsvarar helt det förklarade namnet (det tog svart och kastanj) och varar länge. Det grå håret var målat helt och håret blev mjukare och mjukare. "

Evgenia, 32 år gammal

Estel Sense De Luxe

Estel Sense De Luxe är en sparsam målning i Ryssland. Nu är fonderna i detta företag i stor efterfrågan och är närvarande i alla frisörsalonger. Vad som är viktigt skiljer sig denna effektiva professionella färg inte bara av utmärkt kvalitet och hög hållbarhet utan också av rimligt pris. Bedömning av recensioner, tonen håller 8 veckor, håret förblir friskt och silkesligt. Dessutom innehåller den mycket vitaminer och användbar keratin, eftersom Estelfärg är idealisk för tunt, svagt, skadat eller torrt hår.

 • Recension: "Detta är det bästa botemedlet för blekt hår som jag någonsin har provat. Färgen är mjuk, resistent, skadar inte håret. Skuggan visade sig vara mycket vacker, med ett klart överskott. Kvaliteten på detta verktyg är också nöjd. Håret började se mycket bättre ut, fick volymen jag drömde om - effekten är exakt densamma som efter rekonstruktionen. Och det mest intressanta - färgen varade tills nästa färgning! Jag förväntade mig definitivt inte en sådan effekt från ammoniakfärg! I allmänhet gillade jag.

Matrix Socolor Beauty

Professionella dubbingprodukter från det italienska företaget Matrix representeras av en rik palett. Dessa färger används ofta i salonger, eftersom de är fördelaktigt åtskilda från andra konkurrenter tack vare deras låga pris och ökade hållbarhet. En annan viktig fördel med Matrix Socolor Beauty målar är deras sammansättning. Den innehåller ceramider och 3 unika oljor - jojoba, oliv och burdock. Och ytterligare en sak - med det här verktyget kan du gömma ett starkt grått hår i en session.

 • Granskning: "Efter applicering av vidhäftande färgämnen bestämde jag mig för att återvända till Matrix Socolor Beauty. Jag är nöjd med resultaten. Färgen förbrukas mycket sparsamt - en flaska är tillräckligt för långt hår. Den arbetar med oxider från 3 till 12%. Nöjd med den tjocka strukturen, liksom bristen på kemisk lukt. Färgen kom ut väldigt vacker, hölls ganska länge. Håret efter toning blev mjukt och glänsande. "

Matrix Color Sync

Toning cream färg Matrix Color Sync - en annan produkt i företaget, som har stor efterfrågan. Den kan användas inte bara för mild målning, men också för hemlaminering. Verktygets sammansättning innehåller många näringsämnen, eftersom det är lämpligt försvagade, tråkiga, spröda och överdrivna strängar. Det bör också noteras att färgämnet effektivt döljer grå hår. Och i Matrix Color Sync-serien finns det ett färglöst grooming-medel som ger krullarna en glans och jämnhet.

 • Recension: "Först mötte min vän den här färgen, och sedan blev jag knuten till henne." Verktyget är inte billigt, men värt det. Dessutom, för kort hår tillräckligt och ett halvt rör. Den appliceras mycket enkelt, skadar inte strängernas hälsa, orsakar inte allergier och irritationer, har en trevlig lukt. Skuggan visade sig exakt som på förpackningen. Jag hade några gråa hår, men de målade helt över. Håret efter målningen är inte bränt, levande och silkesligt ".

Victoria, 18 år gammal

Londa Professional är en annan bra produkt som gör att du kan tona naturligt eller färgat hår. Med denna färg kan du snabbt uppdatera den befintliga nyansen - verktyget ger ditt hårdjup och multidimensionality och klarar av grå procent med 50%. En annan viktig faktor är vax och naturligt keratin. Båda dessa komponenter gör håret mindre poröst och hjälper till att hantera delade ändar. Bland de andra fördelarna med färgämnena i detta företag kan man säkert tillskriva det överkomliga priset, en mångsidig färgpalett (mer än 40 ljusa och mörka nyanser) och en lämplig form av frisättning. Verktyget strömmar absolut inte och flätar jämnt varje hår, vilket underlättar förfarandet för hemfärgning.

Det är viktigt! En ljus oxidant kommer i ljusa nyanser av färgämne, så de är inte lämpliga för initialt torrt och svagt hår.

 • Recension: "Londa Professional är en riktig hitta för mina smala och sektionsgenererade strängar. Jag målar det inte så länge sedan, men jag kunde redan förstå - det här är det bästa av färger. Först tillåter verktyget dig att måla övervuxna rötter utan att använda ett ljuspulver, vilket jag är mycket glad över. För det andra förstör inte strukturen alls - hårkvaliteten efter toning har blivit flera gånger bättre. Färgning är lätt, tar 30 minuter. Tonen varar mycket länge. "

Vill du byta färg utan den minsta skadan för hårets hälsa? Var noga med att köpa icke-ammoniak från Kapous! Sammansättningen av denna professionella icke-ammoniakfärg innehåller vitaminer och regenererande oljor (argan och jojoba) som inte bara skadar håret utan också ger dem extra försiktighet. Dessutom innehåller dessa produkter inte parabener eller skadliga SLS. Kapusfärger är lämpliga för både salong och hushållning, men det är rekommenderat att börja bekanta med det från salongen. Det är en erfaren mästare som kommer att kunna bestämma proportionerna av tonic och oxidant som passar ditt hår.

 • Recension: "Jag har tonat mitt hår länge. För mig själv valde Kapus - utan ammoniakfärg, som passar bra på håret, brinner inte huden och har ingen obehaglig kemisk lukt. I slutet av målningen appliceras nödvändigtvis en fuktgivande balm av samma företag. Resultaten är fantastiska - håret har blivit mycket mjukare vid beröringen, färgen kom ut ljus och slät, de verkade skina. Jag rekommenderade det till min kollega - hon är också mycket nöjd. Var försiktig!

Se även: Betyg av ammoniakfria hårfärger - listan över de bästa

Wella färgkontakt

En populär färgfärg som gör det enkelt att byta skuggor av strängarna. Den unika sammansättningen av produkten bidrar till utjämning och utjämning av varje hår, vilket säkert kommer att vara ägare av styggt hår. Wella Color Touch erbjuder också ett stort utbud av olika nyanser - här finns en blond utan yellowness och många ljusa färger. En annan viktig fördel är att keratin, en speciell substans som skyddar strängar mot kraftig fuktförlust, är baserad på denna lösning.

 • Testimonial: "Jag har använt Wella Color Touch i flera år nu, från tunna färger blir mitt tunna hår till torrt halm. Jag blandar färgämnet med en 3% emulsion, applicera den på ett fuktigt hår och vänta 25 minuter. Sedan lägger jag lite vatten i min handflata och slår samman kompositionen. Jag sitter med detta skum i 5-7 minuter, och tvätta sedan med vatten. Denna applikationsteknik rekommenderades till mig av en professionell mästare. Du vet att hon helt rättfärdigar sig själv. Färgen är jämn, varar lite över en månad och håret lider inte alls. "

Tips för färgning av hårfärgad färg Wella Color Touch:

Denna toningfärg skiljer sig från den mjuka sparsamma åtgärden. Det kan användas så ofta som nödvändigt - håret kommer inte att påverkas, men kommer bara att ersätta skuggan. Fördelen med ett brett sortiment gör att du kan göra det! Kompositionen omfattar inte peroxid och ammoniak, så det envelopes bara strängarna och ger en ljus glans. Dessutom eliminerar Majirel grå hår, vilket är otroligt viktigt.

 • Granskning: "Jag har alltid blivit målade i blond, för att med toningprocessen ha varit bekant under lång tid. Nyligen faller mitt val alltmer på färgen Mazhirel. Tillverkaren hävdar att den innehåller UV-filter, torkar inte ut håret och ger en bestående färg. I princip är allt just det. Jag är väldigt nöjd! Kompositionen blandas lätt och blir tjock, vilket är mycket lämpligt för självtillämpning. Strängar efter proceduren är inte förvirrade, de förbli mjuka och fuktiga. När du använder speciella schampon, varar färgen i ungefär en månad. "

Garnier Color Shine

Garniers Color Shine är ett oljebaserat färgämne som ger vacker hårfärg, maskerar grått hår och ger extravård. Efter att ha använt detta färgämne blir håret glänsande och silkeslen, lätt att kamma och mindre splittrad. Allt detta görs genom den naturliga kompositionen, som är baserad på tranbärsekstrakt och närande oljor.

Tips! Använda Garnier Color Shine kan inte bara tonat hår i rätt nyans, utan också korrigera resultatet av misslyckad färgning med andra droger.

 • Recension: "Desperat för förändring, gick jag genast till affären för hårfärg. Men av någon anledning var hon rädd för att måla med ett bestående botemedel. Köpt Garnier Color Shine - en mild toningpreparat som innehåller naturlig argonolja. Resultaten av färgningen har glädje - håret har blivit ljus, glänsande och otroligt mjuk. Färgen försvann på ungefär en månad, vilket gjorde att håret kan ommålas i en helt annan nyans. I allmänhet är detta det perfekta verktyget för modedesök. "

Valeria, 24 år gammal

Schwarzkopf Nectra Color

Behöver du den bästa färgfärgen? Ta en bra titt på linjen med mjuka krämfärger Nectra Color, vars huvudsakliga skillnad är extremt hög hållbarhet. Och pigmentet varar ungefär en månad! Samtidigt innehåller produkten inte en droppe ammoniak eller dess derivat. Han ersattes av olja och blomnektar.

 • Testimonial: "Jag började använda Nectra Color under graviditet och amning, men jag kunde inte byta till ett annat färgämne. Verktyget passar mig helt. Det målar över gråa hår, torkar inte ut krullarna, varar mer än 3 veckor under skick av shampooing efter 2 dagar. Ja, och den här färgen är ganska billig. Samtidigt innehåller paketet allt du behöver för att måla. "

Schwarzkopf Essential Color

Viktig färg från Schwarzkopf är en mild färg som är designade för att tona håret hemma. Verktyget har en ganska tjock konsistens, så den kan appliceras direkt från flaskan för blandning. Färgen innehåller närande och regenererande komponenter - naturliga oljor, teextrakt och litchi.

 • Recension: "Den största fördelen med denna färg är dess respekt för håret - de delar inte alls och ser 100% full. Produkten luktar väldigt snäll, en fuktgivande balm ingår. Om du har grått hår, måste du hålla det lite längre, men jag kom experimentellt. Färgen förblev ljus i ca 3 veckor - för mig är det lämpligt, eftersom du fortfarande måste tona de vuxna rötterna. "

Pallett är ett utmärkt färgfärg med hög kvalitet och låg kostnad. Paletten innehåller 20 olika nyanser - ljus, mättad, beständig. Bland komponenterna i färg - vitaminer i grupp B, som återställer håret efter färgning.

 • Granskning: "Jag älskar att byta skuggning av hår, men du kommer inte att experimentera med långvariga färgämnen. Det är bra att palatfärgsprodukter säljs. Med hjälp hade jag kunnat lätta mörkbrun färg för flera ställen. Jag gillar verkligen att trådarna efter ett sådant förfarande inte faller ut, inte dela upp, ser väldigt vackert ut. Det slogs också på att färgen på förpackningen helt sammanföll med resultatet. Bra färg - jag rekommenderar. "

För toning strängar tillverkar Faberlik en hel serie ammoniakfria krämfärger med hög hållbarhet och oöverträffad kvalitet. Produktens sammansättning är naturlig, och färgpaletten är ganska bred.

 • Testimonial: "Jag har aldrig använt verktygen i detta företag, men en gång gav en vän mig ett rör utan ammoniakfärg och insisterade på att jag skulle måla den. Jag är öppen för alla experiment, så jag ordnade med glädje en salong hemma. Färgen var en frostig kastanj - rik, mycket ljus och otroligt snygg. Du vet, den här färgen var perfekt för mig. Det kombinerar alla kvaliteter som jag uppskattar (tillgänglighet, hållbarhet, säkerhet). Nu tänker jag på att byta helt till godartade droger. "

Concept Profy touch

Concept Profy touch är ett ganska vanligt färgfärg med europeiska kvalitetscertifikat. Basen för detta verktyg är extremt användbara komponenter - glukos, ViPL-komplex, cedarolja, vitamin C, kitosan etc. Alla bidrar till ytterligare fukt och näring av håret.

 • Granskning: "Jag gjorde uppmärksamhet i mer än ett år, men när jag märkte att kvaliteten på mitt hår inte förändrades till det bättre började jag leta efter ett säkrare alternativ. Mästaren rekommenderade att ersätta resistenta färger färgade. Naturligtvis måste de användas lite oftare, men håret har blivit mjukt, starkt och glänsande. Dessutom började krullarna bli mindre feta - det här är också ett stort plus. Och för att spara mina hårda tips, använder jag regelbundet en fuktgivande spray. "

L'Oreal Casting Creme Gloss

Professionella produkter från L'Oreal representeras av flera rader på en gång. En av dem är Casting Creme Gloss, vars palett representeras av många attraktiva nyanser. Färger i denna serie innehåller både kemiska och naturliga ingredienser (oljor och kunglig gelé). På grund av denna sammansättning skadar färgen inte håret lika mycket som till exempel ammoniak. Ingår är en speciell fuktgivande balm som ger grundläggande vård. Den enda nackdelen - Casting Creme Gloss kan inte måla ett stort antal gråhår.

 • Recension: "Casting Creme Gloss har ingen otålig kemisk lukt, spreds inte och ger dig möjlighet att effektivt tonat jämnt grått hår. Det tvättas snabbt av huden, men det håller på håret i minst 1 månad. Jag är nöjd med detta verktyg - och kvalitet, pris och noggrann påverkan, och hur mina strängar ser efter toning. Förresten, jag försökte skuggan av svart vanilj - färgen visade sig vara densamma som i figuren. "

L'Oreal Professionnel Dia Richesse

Nästa produkt av varumärket är L'Oreal Professionnel Diarichesse ammoniakfri färgfärg, presenterad i naturliga färger. Ett karakteristiskt drag hos dessa fonder är den fullständiga frånvaron av effekten av återvunna rötter. Toningfilm bildad på trådarna efter applicering av kompositionen, täcker håret försiktigt och jämnt. Detta döljer helt övergången mellan färgerna.

 • Recension: "Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, sluta med det här tintningsverktyget. Jag använder den i mer än ett år - jag har redan försökt flera nyanser. Alla av dem ger utmärkta och vackra resultat. Färgen tvättas först efter 2 månader, den passar mig perfekt. Naturligtvis är det här verktyget inte lämpligt för en grundläggande förändring av skuggan. Men med det kan du anpassa och förbättra den befintliga färgen. Hår efter applicering Professionnel Dia Richesse ser bara vacker ut. Jag rekommenderar det till alla! "

L'Oreal Professionnel Inoa

L'Oreal Professionnel Inoa är en mjuk färgfärg som fyller perfekt med grått hår och har ett ganska högt motstånd. Och viktigast av allt - detta verktyg skadar inte hårets tillstånd. Den består av flera naturliga oljor som gör håret mjukt, starkt och glänsande.

 • Granskning: "I mitt liv har jag provat ett stort antal färger, men i det närmaste föredrar jag att tona mitt hår med icke-invasiva medel. En av dem är Professionnel Inoa av L'Oreal. Målet är bara bra - det innehåller olja, som har en fuktgivande effekt. Kanske, av alla färger i L'Oreal är det bäst. "

Veronica, 19 år gammal

L'Oreal Professionnel Dialight

Företagets sista utväg är L'Oreal Professionnel Dialight. Detta är en mild färg som är avsedd för toning av skadat och överkänsligt hår. Basen för detta färgämne är ett surt pH, vilket ger effekten av laminering. Dialight perfekt uppdaterar hårfärg, eftersom det ganska ofta används i salonger för ombra och balayazha.

 • Recension: "Efter att ha läst recensioner på Internet bestämde jag mig för att köpa Dialore-färg från Loreal. Verktyget är bara perfekt! Jag försökte pärlskuggan och mjölkad sorbet - färgen är slät, ljus, ihållande och vacker. Färgen målar helt övervuxna rötter och kräver inte användning av en klarare. "

Hur tona hår, se här.

Som du kan se, toning färger representeras av ett ganska brett utbud och förtjänar närmaste uppmärksamhet av moderna fashionistas. Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: regler för toning och hårvård (video):Nästa Artikel
Välj en konisk curling för att skapa frisyrer med lockar