Professionella hårmaskar, topp 6


Regelbunden vård hjälper till att förhindra tömning och håravfall. Maskerna innehåller fördelaktiga spårämnen och mineraler som är nödvändiga för follikelutveckling och tillväxt. Aktiva ingredienser har effekt på blodcirkulationen, vilket resulterar i att biokemiska processer normaliseras på cellulär nivå.

Professionella masker har ett annat syfte. Det bidrar till att välja kompositionen, vars åtgärder syftar till att lösa ett visst problem. Före användning bör du vara bekant med procedurens regler. Vissa produkter kan länge lämnas på håret - i några timmar, andra - endast för den tid som anges i anvisningarna.

Effekten av professionell kosmetika är omedelbar, bara 5-10 minuter räcker för att få ett hållbart resultat. Applicera vissa typer av masker kan vara på huvudets och strängarnas hud. Men det finns föreningar som uteslutande används på locken.

Topp bästa professionella hårmaskor

Maskintvättande Schwarzkopf Essensity Color Fukt intensiv behandling

Tillverkare: Schwarzkopf Professional.

Syfte: återställer och återfuktar torrt, skört, hårt hår.

Verktyget är baserat på Phytolipid-teknik, vilket ger intensiv hydrering och djup penetrering av aktiva ingredienser. Masken berikar håret med vitaminerna A och C.

Bland andra ämnen som påverkar hårstrukturen och huden positivt: marulaolja, aloe vera, panthenol, grönt teextrakt. Regelbunden användning ger sken och lydnad vid läggning. Efter det första användandet gör ett professionellt verktyg håret starkare och mjukare.

Kompositionen, fylld med mineraler och spårämnen, inramar varje hår och skyddar den från skadliga effekter av yttre faktorer.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 709 rubel.

Cream Mask Wella Brilliance

Tillverkare: Wella Professionals.

Syfte: skyddar färgat hår, ger mjuka hårda trådar, gör färgen ljus.

Verktyget penetrerar djupt in i hårstrukturen och huvudets hud, näring dem med användbara spårämnen. Under påverkan av Triple-Blend Technology, på grundval av vilken grädden utvecklades, mjuknar stivheten hos strängarna omedelbart och färgen blir ljusare. Kompositionen omsluter håren, skapar ett skyddande skikt mot ultraviolett strålning och exponering för höga temperaturer under läggning.

Regelbunden användning av produkten kommer att hålla färgen på trådarna, vilket ger ett mjukt och silkesigt hår. Huvudets hud blir bland annat mättad med vitaminer, vilket kommer att påverka de biokemiska processerna positivt.

Masken appliceras på de tvättade strängarna med massörrörelser längs hela längden och lämnas i 5 minuter för verkan av de aktiva komponenterna. Efter tiden tvättas kompositionen med vatten. Procedurer bör utföras 1-2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 150 ml är 902 rubel.

Smoothing Liss Obegränsad Masque Mask

Tillverkare: L'Oreal Professionnel.

Utnämning: för mat, fuktning och lämnande med utjämningseffekten. Används för alla hårtyper.

Djup penetrering av de aktiva ingredienserna ger skonsam rengöring, näring av huden och folliklarna. Rik på vitaminer och mineraler stimulerar kompositionen metaboliska processer, cellregenerering, vilket leder till att hårväxten accelereras, rotsystemet stärks.

Appliceringsregler: Applicera på tvättat och pressat ur vattensträngar med massrörelser. Sprid över hela längden av hårlinjen och hårbotten. Tvätta av efter 3-4 minuter. Effekten av masken kvarstår i 4 dagar.

Kostnaden för en burk på 200 ml är 1476 rubel.

Mask för hår Matrix Total Results Pro Solutionist

Tillverkare: Matrix.

Utnämning: djup restaurering av de försvagade låsningarna.

Verktyget är idealiskt för skört, torrt hår. Den kraftfulla kompositionen, som innehåller vitaminer och mineraler, kommer att återställa skadade delar av strukturen, normaliserar vattensansen, kommer att skapa skydd mot UV-ljus och höga temperaturer när du använder en hårtork och andra elektriska apparater för styling. Det är också rekommenderat att använda för återvinningsåtgärder efter att ha blivit kvar.

Användningsregler: Applicera produkten på vått rent hår och fördela jämnt i håret med massrörelser. Värm upp trådarna med en hårtork och linda med en badhandduk i 10-15 minuter, varefter den återstår att tvättas av med vatten. Procedurer för restaurering av strukturen bör utföras 2 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 500 ml är 1658 rubel.

Mask Orofluido Mask

Tillverkare: Orofluido.

Syfte: Återställer och närmar sig torrt och skadat hår.

Kompositionen innehåller de aktiva beståndsdelarna av vegetabiliskt ursprung: oljor av tsiperus, lin, arganer. Regelbunden användning återställer skadade områden i håret, ger näring med användbara mineraler och vitaminer.

Livlösa strängar börjar skina med en hälsosam glans, och när du lägger kan du märka curls lydnad. Den unika sammansättningen kommer att ge näring, normaliserar arbetet med talgkörtlar, kommer att ge silkiness. Efter den första applikationen kommer positiva förändringar att märkas, vilket är mer benägna att få kosmetisk effekt. 1,5-2 månader krävs för full återhämtning.

Användningsregler: distribuera produkten i våta strängar med massagerande rörelser. 3-5 minuter räcker för aktiva komponenter, varefter du ska skölja huvudet med varmt vatten. För att uppnå effekten måste du utföra procedurer 2-3 gånger i veckan.

Kostnaden för en burk på 250 ml är 1580 rubel.

Återställ mask med keratin Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment

Tillverkare: Paul Mitchell.

Syfte: återställer, närmar och omstrukturerar hår. Lämplig för torra och skadade trådar.

Masken innehåller naturliga ingredienser som med djup penetration ger snabb näring och hydratisering. Åtgärden är inte bara på hårstrukturen utan även på rotsystemet. Folliklarna stärks, cellerna i epidermis regenereras.

Tillämpningsregler: Kompositionen appliceras på våta strängar och masseras i rörelser över hela hårbotten. För maximal effekt spolas huvudet i en handduk och sköljs 10 minuter senare med varmt vatten. Det är tillräckligt att utföra procedurer en gång i veckan.

Kostnaden för en burk på 100 ml är 1609 rubel.

recensioner

Angela, 19 år gammal

Under tentorna oroade sig starkt än provokat håravfall. Trichologist rekommenderade L'Oreal återhämtningsmask. Efter 3 veckors användning har antalet hår på kammen efter borstningen minskat avsevärt. Och strängarna själva började se friskare utseende, glans och silkiness uppträdde. Nu ska jag använda L'Oreal 2 gånger i månaden för förebyggande, enligt råd från läkaren. Särskilt sedan verktyget jag gillade. Förfarandet är behagligt, lukten har en positiv effekt, nerverna lugnar sig.

Rom, 45

Med ålder har håret tappat sin tjocklek och hållfasthet. Håret som försvagades av färgning såg livlöst fram tills en vän rekommenderade Wella Brilliance-masken. Efter en månads användning blev förändringarna visuellt märkbara. Det fanns en naturlig glans, strängar förtjockade, stål blev mer lydigt när det låg. Kammar dem nu har blivit ett nöje. Jag rekommenderar att försöka!

Olga, 23 år gammal

Efter att ha blivit född började mina strängar se svaga ut, torrhet uppträdde. Min syster är en läkare av yrke, rådde mig att maskera Schwarzkopf Essensity. Jag gjorde allt som skrivet i instruktionerna för maximal resultat. Och förväntningarna var uppfyllda. Sanningen måste följa alla regler i 2 månader, men jag missade inte ett enda förfarande. Jag kommer att fortsätta att använda Schwarzkopf Essensity, men på ett annat sätt.

Irina, 30 år gammal

Efter varje sommar måste du återställa håret. För att avlägsna överdriven torrhet måste vi uppleva folkliga recept av masker och färdiga. Resultatet var alltid, men jag ville ha mer. Och effekten var inte tillräckligt länge. Förra säsongen, på säljarens vägnar, köpte jag matrismasken. Efter 6 behandlingar var positiva resultat märkbara. Strängarna har blivit mjuk, silkeslen. För beröring förtjockas håren. När man kammar finns det inga praktiskt förlorade hår. Även efter sömnen, kamma ditt hår lätt. Mycket bra verktyg.

De bästa professionella hårmaskorna med foto och video

Sköter daglig vård sin pH-nivå och skapar bara utseendet på släta och glödande lock? Endast professionella hårmaskor kan omstrukturera hår.

Vi valde de bästa verktygen, som var och en syftar till att lösa ett specifikt problem. Ta reda på vilken mask som är perfekt för ditt hår.

Vad är skillnaden mellan en professionell mask från en amatör

Tillverkare av professionella hårvårdsprodukter investerar miljoner i studier, utveckling och tillverkning av masker. Fortsätter processen att förbättra kompositionens sammansättning, vilket bidrar till bättre smältbarhet av verktyget och ökar dess effektivitet.

Syntes, särskilt för miljösäkerhet och renlighet, är föremål för noggrann kontroll. Således, vid utgången, får tillverkaren en produkt med en komplex molekylformel, vilken amatörmasker inte kan skryta.

En viktig roll spelas av proportionella förhållandet mellan de komponenter som kombineras i en professionell mask.

Amatörmaskar med sällsynta undantag innehåller samma rika sammansättning av vitaminkomplex, oljor, proteiner, keratin, olika extraktorer och spårämnen.

Tack vare den utarbetade formeln i laboratoriet och den formel som skapats av forskning, är resultatet av användningen av prof. masker förekommer snabbt och kvarstår länge. Det viktigaste är att följa de exakta instruktionerna under användningen.

Det bör noteras en annan fördel med professionella masker - ett smalt fokus. Utvecklingen av verktyget syftar inledningsvis till att lösa ett specifikt problem, vilket utesluter produktens universalitet och mindre effektivitet.

Vad kan inte sägas om amatörmasker, som ofta beräknas exakt för att tillgodose behoven hos en bred publik och leder endast till ett ytligt resultat.

Topp 5: en recension på de mest populära professionella hårmaskorna med foton

BC Bonacure Fiber Force Behandlingsmask från Schwarzkopf Professional, 150 ml / 750 ml, $ 14 / $ 30

Heroisk hårstyrka

En av dem, en särskild BC Bonacure Fiber Force Treatment, sticker ut från publiken, eftersom dess formel är avsedd att spara riktigt "dött" hår. Masken tränger in i hårkutiklet, vilket säkerställer fyllningen av skadade områden vid nivån av den intercellulära kärnan.

Regenerering sker direkt i hårstrukturen själv, och skalorna är stängda. Professionell hårmask Schwarzkopf bryr sig om absolut näring och glödkrullning från insidan. Det är perfekt för dem som gillar att räta ut håret.

Extrem maske från Redken, 250 ml, $ 22

Efterfrågan på det är mycket hög, eftersom det omedelbart föryngrar skadat hår - efter bara 5-15 minuter. Du kommer att vara stolt över smidigheten och sunda styrkan hos dina lockar.

Vitamino Color Mask av L'Oreal Proffessionnel, 200 ml, $ 14

Magi för färgat hår

Professionell hårmask från L'Oreal klarar perfekt med poröst, uttömt, färgat hår. Snabb att använda - fungerar på bara en minut. Tack vare masken stängs vågorna och ljusstyrkan och färgmättnaden förlängs.

Kuvert varje hår med en film, vilket minskar ultraviolett exponering. Ett utmärkt val för dem som vill tvinga in obehagligt hår och ge dem en känsla av ömhet.

Återställ maskbehandling från levande bevis, 28 ml / 227 ml, $ 13 / $ 42

Denna mask lukter som söt lakrits och är idealisk för att återuppliva håret skadat av värme eller blekmedel. Silikoner är frånvarande i den, och deras plats tas av den naturpatenterade PolyfluoroEste-molekylen, så verktyget lämnar inte en onaturlig film på trådarna.

Synlig behandling från Londa Professional, 750 ml, 21 dollar

Kompositionen är rik på mandelolja, silkeproteiner och panthenol. Tack vare dessa komponenter blir det porösa håret elastiskt och glansigt. Professionell hårmask från Londa ger så generöst krönen som du kommer att bli bedövad av effekten.

Betyg av professionella hårmaskor enligt konsumentrecensioner

Oavsett metamorfos vi lovades av tillverkare av professionella masker i deras PR-företag, vill jag vara säker på att dina stora investeringar kommer att löna sig. Är det värt det? - Vår bedömning, gjord på grundval av feedback från dem som har provat maskerna på sig själva, kommer att svara på denna fråga.

Ultra-fuktgivande mask-lyx - Signatur Fukt Masque från Oribe, 175 ml, prisintervall från $ 56 till $ 75

Producentlofter:

 • professionell hårmask med keratin för vilken hårtyp som helst;
 • skydd av hår från stress, åldrande, ultraviolett exponering och förlust av naturligt keratin;
 • skydd under hårtorkning;
 • ultrahydratisering / näring;
 • utjämning av hårkutiklet;
 • glansig glans, avundsvärd mjukhet.

Vad verkligen:

Mask tät textur, i utseende som liknar en fet kräm. Ekonomiskt spenderat för att "sätta upp" hela håret, kommer en halv matsked tillräcklig. Ger mjukhet och lydnad mot håret, medan hårbotten inte blir fet.

Efter tvätt på håret finns en "glidande effekt". Masken, som många professionella keratinhårsmaskar, gör ett ganska bra jobb med sina funktioner, men priset är skrämmande. En liknande effekt kan erhållas från billigare masker.

Betyg enligt recensioner: 4,3 av 5.

Italiensk mirakel - Nourishing Illuminating Mask mask från DAVINES-NOUNOU, 250 ml / 1000 ml, $ 17 / $ 49

Producentlofter:

 • maskerande och fuktgivande för håret kemiskt skadat och färgat;
 • tränger in i hårets hjärta och fyller det med fukt
 • polerar vågar;
 • uppbyggnaden av strukturen på mobilnivån;
 • fungerar som en antioxidant;
 • all naturlig formel.

Vad verkligen:

Förpackningen indikerar inte hur ofta masken ska appliceras, varför det är lätt för henne att mata håret. Men om du använder den maximalt två gånger i veckan glimmar locken med en spegelglans, vilket lockar utseende med elasticitet och mjukhet.

Anställd för någon styling, blir inte trasslig, och tills nästa shampooing håller de en fräsch, "bara tvättad" look.

Betyg enligt recensioner: 4,8 av 5.

Coloring Plus Care - Collistar Magica CC Hår Multi-Tone Shine Mask, 150 ml, $ 14

Producentlofter:

 • professionell tinting hår mask;
 • kamouflage regrown rötter;
 • hår omstrukturering;
 • lätt att använda;
 • brist på ammoniak;
 • hudton kvarstår inte;
 • ger naturligt hår en ljus toning och livlig glans;
 • laminering, som kommer att vara minst en månad
 • restaurering av färgat hår och nyansering av nyanser;
 • Handskar ingår.

Vad verkligen:

Trots den ständigt utvecklande skönhetsindustrin är det en svår uppgift att hitta riktigt professionella nyanser för hår. Mask CC Hårvård och färg - en av de få.

Produkten appliceras på håret ganska hårt, speciellt om det är skadat vått hår. Medan lite fläckar huden. Samtidigt på kläder eller sängkläder är inte skugga imprinted.

Masken anpassar hårtonen bra, men det är inte värt att vänta på en signifikant färgomvandling från den. Lämna ett grått hår ommålat. Visuellt förbättrar lockets utseende. Effekten av laminering är märkbar, men varar fram till den andra tvätten. Hårlängden upp till knivarna räcker för fyra applikationer. Som en masskötsel - ja, som en nyans - nej.

Betyg enligt recensioner: 4,1 av 5.

Hjälper till att växa hår som Rapunzel, Densifique Masque Densite mask från Kerastase, 200 ml / 500 ml, $ 34 / $ 57

Producentlofter:

 • professionell mask för hårväxt och ökning i densitet;
 • belyser drömmar om volym utan kamning;
 • perfekt för tunn hårvård
 • ökar densiteten längs hela längden;
 • aktiva näring, återvändande vitalitet;
 • utan viktning gör håret elastiskt.

Vad verkligen:

Masken ger inte det önskade resultatet omedelbart. Minst tre användningsområden behövs för att förstå dess effektivitet. Men om du ger henne en chans ändras håret igen - de blir friska, silkeiga och mjuka.

Efter ungefär fyra månader blir den regrown fluff märkbar, volymen visas, och det finns inget spår av splittrade ändar. Från trevliga bonusar - bombar östra kryddig doft som håller på håret under lång tid.

Betyg enligt recensioner: 4,7 av 5.

Budgetprofessor Livräddare - Back Bar Cream Plus Mask från Farmavita, 250 ml / 1000 ml, $ 5 / $ 12

Producentlofter:

 • skyddande mask med en unik form för regelbundet färgat hår;
 • skydd mot exponering mot solljus och blekning
 • gör färgen mer ädel och saftig;
 • minskar effekterna av kemikalier på håret;
 • Masken hjälper till att reglera syra-basbalansen hos hårbotten i hårbotten.

Vad verkligen:

Det bästa som kan hända med blekt och färgat hår. Maskens konsistens är vattnig vilket ökar konsumtionen, men har försökt det en gång, viljan att söka efter något annat kommer att försvinna. Den har en "lollipop" smak och klarar av hår av någon komplexitet.

Betyg enligt recensioner: 4.9 av 5.

Video recension av professionell mask för skadat hår

Letar du efter ett verktyg som kan ge ditt hår ett aristokratiskt polskt? Då uppskattar du ToniGuy "Reconstruction Mask" -masken. På huvudkontoret för Hollywood-stylister och bakom kulisserna kan de berömda designers föreställningar älska denna produkt.

Det sparar hår som utsätts för extremt frekvent styling och färgning. Om du gillar att experimentera med färger och frisyrer - det här är din måste-ha. En burk på 200 ml kostar dig $ 12. Videon hjälper till att bestämma valet.

Att bli utsatt för dagliga influenser, håret blir en stråhatt, blir ömtålig, livlös och tråkig. Denna process beror inte på om du färgar dem, ökar curling, hårtork eller stryk under styling - håret kan förlora sitt hälsosamma utseende helt enkelt från det dagliga slitage.

Professionella masker kommer att göra underverk med dina lockar och ge dem en andra vind. Välj din perfekta mask och gör dig redo för andra att beundra.

Professionella hårmaskor

Oavsett hur skönhetsnormerna i olika kulturer förändras över tid, är det friska och välskötta håret en integrerad del av den idealiska bilden. Enligt undersökningen föredrar flertalet flickor att lämna huset i en något skrynklig blus, än det verkar offentligt med orörlig frisyr.

Vackert välparad hår - en måste-komponent av en bild av en attraktiv och framgångsrik kvinna.

Samtidigt är problemet med dåligt hårtillstånd, särskilt långsam tillväxt och håravfall, relevant för många moderna kvinnor. Curls växer bara till axlarna, och sedan barndomen har du drömt om en spott i midjan? Då är det först och främst nödvändigt att förstå orsakerna till problemet.

En viktig roll spelas av genetiska faktorer, beror på hur mycket tillväxten, typen och strukturen hos håret är. Om din mamma och mormor hade en lång, lyxig hårhår i din ungdom, kommer du troligtvis inte att ha problem med att välja frisyr. Men förutom arvsmässiga skäl finns det många andra faktorer som kan fördärva naturligt friskt hår.

Varför krullarna blir tråkiga och livlösa

Det finns många orsaker till försämringen av hårets utseende och hälsa. Vissa kan vara associerade med levnadsvillkor, med dagliga aktiviteter, andra - med hälsotillståndet. För att hitta rätt lösning för snabb tillväxt och håråterställning, är det nödvändigt att noggrant bestämma roten till ondskan.

Som regel utmärks av följande skäl:

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • Människans livsstil. Detta inkluderar driftsättet, närvaron eller frånvaron av en vanlig full vila, balanserad diet, närvaron eller frånvaron av dåliga vanor.

Letar du efter det bästa verktyget för hårväxt? Börja med att hitta källan till problemet.

Ofta lider våra lockor på grund av negativa fysiska och kemiska effekter, och deras utseende är en indikator på kroppens allmänna tillstånd. Därför, om du drömmer om ett lyxigt hårhår, bör du först och främst bestämma själv de grundläggande reglerna.

Hur man gör håret friskt och glänsande?

 • Följ kosten. Dieten bör balanseras, innehåller vitaminer och spårämnen (magnesium, järn, kalcium, selen, koppar). För hårväxt är det därför nödvändigt att använda gröna och gula frukter och grönsaker (särskilt bröstspiraler) och mejeriprodukter. Dessutom ger inte upp mat som är högt i protein - så att du berövar dina lockar av byggmaterial, vilket alltid leder till en försämring av deras struktur.

TOP - de bästa professionella hårmaskorna

Attraktiv frisyr modellerad på friskt och välskött hår är en av de viktigaste egenskaperna hos en lyckad kvinna. I dagens värld beror alltför mycket på

utseende, och därför är det ingen hemlighet att en vacker tjej är lättare att få jobb eller att gifta sig. Men vad ska man göra om naturen inte har belönat dig med lyxigt hår? Det viktigaste är att inte oroa dig mycket för det här, eftersom dagens professionella kosmetika kommer till vår hjälp, vilket löser många problem på detta område.

En av de mest effektiva kosmetika i denna riktning är masker för håråterställning, men ibland kan en oerfaren köpare tycka att det är mycket svårt att välja en lämplig mask bland det stora utbudet av kosmetika på hemmamarknaden.

Innan du väljer ett läkemedel för att behandla eller rekonstruera dina lås, behöver du lära dig så mycket som möjligt om maskerna för återhämtning. Vi kollade några professionella masker och identifierade de som är värda att uppmärksamma.

Topp 5 bästa hårmaskar

 1. Mask Farmavita Back Bar Cream Plus används för hembehandling.

laminering. Den innehåller naturliga oljor, keratin, aminosyror och provitaminer. Verktyget har en tjock textur av vit färg, masken är lätt att applicera och tvätta, har en mycket trevlig lukt, är idealisk för torrt och sprött hår. För att få det bästa resultatet, applicera en mask på våta lockor, sätt på ett duschlock och värm huvudet med en hårtork i 10-15 minuter, skölj sedan och njut av lyxigt och välskött hår. På grund av det optimala priskvalitetsförhållandet i vårt improviserade betyg rankas denna produkt först.

 • Firming mask Lakme används för intensiv läkning av torrt och poröst hår. Denna produkt innehåller oligoelementer, keramik och spa komponenter. Denna mask appliceras på huvudet i liten mängd, appliceras en gång i veckan och har en kumulativ långvarig effekt. Firming mask från Lakme släpper det kutikulära skiktet och normaliserar fuktbalansen, vilket förhindrar ändarna av tvärsnittet. Hon har också en minus, om håret är tunt kan masken göra dem tyngre, vilket gör håret mindre volymin.
 • Den vitaliserande Nouvelle Nutritive Mask-masken är den mest mångsidiga och integrerade

  testad av oss, lämplig för alla typer av hår och innehåller sådana grundläggande aktiva ingredienser som keratin och humle. En stor mängd förpackningar, prestanda och låg kostnad gör det väldigt populärt. Den här masken har en intressant funktion, efter att du har tvättat av det och fortsätter till den heta stylingen, kommer den omedelbart att visa sin maximala effekt. Under påverkan av värmen aktiveras näringsämnena i masken och tränger djupt in i hårstrukturen och rekonstruerar den från insidan. Den multi-aktiva masken Erayba HydraKer Keratin K 10 är en uppfinning av de spanska mästarna av frisör. Det skiljer sig från andra eftersom det inte kräver sköljning och appliceras på strängarna genom sprutning från en sprayflaska. Den innehåller keratin och arganolja, som när de tränger in i hårstrukturen gör dem lydiga, glänsande och väldigt mjuka, och en trevlig lukt ger din bild en extra charm.

  Topp 20 hårmaskor

  Vårt hår är stressat varje dag: hårtork, höga temperaturer, vind, sol, klorerat vatten; och med ankomsten av kallt väder finns det också kepsar som framkallar statisk elestricism, vilket gör att vi ser ut som maskrosor. Regelbundna masker hjälper till att bevara krillens hälsa och skönhet - bara 5 minuter om dagen blir nyckeln till mjukhet, styrka och glans i ditt hår.

  OPALIS

  Snabbt återställa håret och ge det styrka och glans kan olja L'Huile från Opalis, vars huvudkomponent är macadamia-nötolja. Den obestridliga fördelen med detta verktyg är bekvämlighet - det kan användas även på arbetsplatsen. Det viktigaste - överdriv inte det, annars kommer håret att se smutsigt ut och smutsigt.

  KYDRA

  Kydra varumärket anses vara samma expert inom hårvård som Bentley i bilar

  . Därför är det säkert att överlåta sina medel till det mest livlösa håret som har förlorat hoppet om återhämtning. Masque Richesse Intense mask med passiflora blommolja tränger in i hjärtat av håret, återställer det från insidan, som om man öppnar en andra vind.

  Kerastase

  Det franska varumärket Kerastase bestämde sig för att täcka alla områden på en gång när det gällde håråterställning, vilket gav dem skydd, glans och jämnhet. I en speciell linje innehåller Thermique tre mjölk med varumärkena Keratin, Nectar, Ciment. Dessa verktyg behöver inte tvättas, så att de inte bara närmar sig håret utan också skapar ett skyddande lager under varm styling.

  ALTERNA

  För alla älskare i sviten är Alterna Ten Perfect Blend Masque hårmask lämplig för att förnya och återställa hårstrukturen på fem minuter, samtidigt som man anpassar sig till den grad av hydratisering och näring du behöver. Som ett resultat blir håret inte överväldigt och tar så många näringsämnen som de behöver - inte mer, inte mindre.

  Nioxin

  För att få håret till liv, måste du tränga in i kärnan, vilket är vad Nioxins djupa återhämtningsmask gör. Minskar hårets skörhet, det släpper ut dem och ger lydnad och elasticitet.

  LEONOR GREYL

  Nourishing mask för alla typer av hår från Leonor Greyl, berikad med eteriska oljor, organiska syror, proteiner och fuktgivande vegetabiliska oljor, kommer inte bara att återställa håret och ge det sken och volymen, men fyller den också med en liten jasminlukt.

  SEBASTIAN PROFESSIONAL

  För att hålla håret mjukt och silkesat, behöver de noggrant näring och fuktas - till exempel med Hydra Treatment mask från Sebastian Professional, som innehåller en unik formel med aktiva ingredienser och närande aminosyror, utjämnar hårstrukturen och ger en hälsosam glans.

  JOHN FRIEDA

  Alla experimenter som kemiskt behandlat sitt hår i form av färgämnen och krullar behöver helt enkelt en mask för att återställa håret från Full Repair Line från John Frieda. Tillverkare lovar effekten av jämnhet och volym efter första användningen.

  LONDA PROFESSIONAL

  Londa Professional Color Radiance-mask skyddar färgat hår och hjälper dem att inte förlora sin glans och ljusstyrka. Passionsfrukt extrakt och apelsinskal lipider i kompositionen inte bara ta hand om håret, men också ge det en trevlig arom.

  VICHY

  Vichy-apotekets varumärke ser traditionellt på problemets rota - den här gången bokstavligen: Masken "Firming Ceramides and 3 Nourishing Oils" innehåller flera olika typer av oljor som återställer och närmar håret från rot till spets. Det är naturligtvis inte rekommenderat att sätta det på rötterna - det är bättre att dra sig tillbaka ett par centimeter och fördela masken längs längden, lämna i några minuter och skölj sedan noggrant med vatten. Upprepa denna ritual flera gånger i veckan, och ditt hår kommer tacka dig!

  LUNDENILONA

  Alla vet att under vår sömn blir vår hud förnyad och återställd efter

  dagspänning. Men det visar sig att detsamma gäller håret - deras tillstånd och utseende beror på kvaliteten och varaktigheten av en natts sömn. För att hjälpa curls att föryngra och bevara skönhet har varumärket Lundenilona släppt en hårfärg på 3 i 1 natt som innehåller hyaluronsyra, keratin, vete och sojaprotein, jojobaolja och macadamia, marina collagen och vitaminkomplex.

  SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

  Snabbt återställ hårets naturliga elasticitet och gör det mjukt, glatt och glänsande med hjälp av BC Oil Miracle Barbary Fig Oljemask från Schwarzkopf Professional.

  Melvita

  Melvita är känt för sina naturliga ingredienser, och regenererande koncentratmask för hår med sheasmör är inget undantag. Dess tjocka krämiga textur omsluter varje hår, utjämnar ytan på locken och minskar sårbarheten med 50% efter den första applikationen.

  GARNIER

  Split ends - ett av de mest akuta problemen i samband med hår. Ambulanshjälp för splittrade ändar kan vara "Sos-restore instant mask-elixir" från Garnier, vilket återställer locken från insidan och utsidan, lödning av de hatade håren som sticker i olika riktningar.

  LR HEALTHBEAUTY

  Mask-conditioner för restaurering av skadat hår Reparation Intense från LR HealthBeauty är en av de få produkter som inte bara kan, men måste också tillämpas på rötterna. Det normaliserar talgkörtlarna och stimulerar hårväxten, vilket ger dem en hälsosam glans och styrka.

  GLISS KUR

  I arsenalen av vård för torrt, sprött och tunt hår behöver du bara ta med produkter med

  keratin och hyaluronsyra. I ett par av dessa två komponenter ger ett fantastiskt resultat, bokstavligen tillbaka håret till liv. Detta komplex finns i masken "Hyaluron + placeholder" från Gliss Kur - trots det överkomliga priset är kvaliteten på denna produkt glatt imponerande.

  Avon laboratorieforskare satte ett ambitiöst mål att lösa flera problem på en gång, och de lyckades: "Instant Recovery" hårmask förhindrar brott, släpper, fuktar, återvänder glans, mjukar upp splittrade ändar, mjukar hårstrukturen och skyddar dem mot värme.

  SYOSS

  Den 3 i 1 Cell Restoration Mask från Syoss bryr sig om hår utan att väga ner det - vilket redan är ett stort plus. Dessutom är det här verktyget multifunktionellt: masken kan användas före, under shampooing och över natten, vilket sparar budgeten betydligt och bidrar till att minska antalet burkar i badrummet.

  10 bästa hårmaskar

  Egenskaper i rankningen

  Från hårets skönhet beror mycket på utseendet på varje tjej. Oavsett deras längd eller färg, måste de se välskötta, vara blanka och silkeslika. För att alltid hålla krullarna i ett sådant tillstånd behöver de bara sköta sig ordentligt. Experter rekommenderar inte bara att ta seriöst valet av schampon och balm, men också att ge ytterligare stöd för hårets hälsa. Med detta menas användningen av speciella medel, bland vilka maskerna är mest populära.

  Hårmask - ett medel för intensivvård. Den innehåller en stor mängd näringsämnen, så det kräver inte daglig användning, till exempel många schampon. Masker kan variera i sammansättning, konsistens, prestanda, kostnad etc. Dessutom har de alla olika anvisningar:

  • fuktgivande torrt och sprött hår;
  • återställande av skadade lockar;
  • frigörelse från splittrade ändar;
  • slåss med förlust
  • bevarande av mättad färg av färgat hår etc.

  En viktig fördel med masker - möjligheten till professionell vård hemma. Vi har valt de bästa produkterna i olika kategorier. Alla har rekommendationer från experter eller köpare.

  De bästa maskerna för hår restaurering och tillväxt

  För fullständig vård av skadat hår kräver användningen av specialverktyg. Deras komposition bör innehålla speciella vårdkomponenter som kan öka tillväxten och förbättra hårstrukturen. Till exempel gör vissa oljor, som fyller det övre skiktskiktet, dem visuellt vackrare och lägger till glans. Moderna tillverkare har flera verkligt effektiva medel för att återställa skadat hår. Alla är representerade i vår ranking.

  3 L'Oreal Professionnel Absolut Reparation Lipidium

  Masken av det kända kosmetiska märket L'Oreal Professionnel har redan blivit kär i många tjejer. Det är utformat för att maximera återhämtningen av även det mest skadade håret. Berikat med ett unikt komplex "Lipidium", det förstärker och läker synligt varje lås. Ett stort plus betyder - bekväm användning. Det räcker att lägga en mask på vått hår och låt det stå i 3-5 minuter och skölj sedan med vatten. En sådan enkel applikationsmetod kommer särskilt att vädja till dem som har varje minut räknat. Absolut Reparation Lipidium ger lätt kamning, kämpar delade ändar, minskar brott och förhindrar faller ut. Det har också en positiv effekt på hårbotten. Volym 200 ml, tät textur.

  • den mest praktiska applikationen;
  • långsam förbrukning
  • fin salong doft;
  • enkel distribution
  • märkbar återfuktande effekt;
  • bra mjukgöring och håråterställning.
  • inte naturlig sammansättning
  • högt pris;
  • håret blir smutsigt snabbt.

  2 Macadamia DEEP REPAIR MASQUE

  En av ledarna bland medel för återhämtning är den amerikanskgjorda Macadamia-masken. Den har en unik formel som tränger in i varje krökning. Skapat speciellt för svagt, skört och torrt hår. Resultatet är inte långt framöver - det är redan synligt efter flera användningar. Djup återhämtning och rekonstruktion gör krullarna friska, välplexade och glänsande. Flickorna pratar om en märkbar återfuktning och näring, med hjälp av de positiva oljorna i kompositionen. Förpackning 100 ml nog under en längre tid. Maskens konsistens är medium med päronteckningar. En trevlig äppel smak kommer att vara en extra bonus när den används. För bästa resultat, applicera produkten på håret i 7 minuter och skölj med vatten.

  • bra komposition;
  • djup återhämtning;
  • mjukhet och glans
  • trevlig lukt;
  • fuktighetsgivande effekt
  • UV-skydd;
  • bra recensioner
  • mat.

  1 Natura Siberica SaunaSpa

  Masken hos den populära inhemska tillverkaren Natura Siberica SaunaSpa är bäst i kategorin "restaurering". Huvudskillnaden betyder - en användbar naturlig komposition. Det är helt frånvarande sulfater, parabener och andra skadliga ämnen. De aktiva beståndsdelarna här är: Vetefrönolja, som är ansvarig för att återställa hårstrukturen, ginseng-extraktet, vilket förbättrar hårbotten, solbrännsfröolja, vilket ger en otrolig glans och utstrålning, medunitsa, som har en fuktgivande effekt. Tillgänglig SaunaSpa i en burk med 370 ml avskruvande lock, som varar i ca sex månader. Maskens konsistens är optimal - det är inte för fet, så det gör inte krullarna tyngre och lämnar inte en obehaglig effekt på händerna. Applicera på vått hår, kräver sköljning efter 15 minuter. Perfekt för hemmabruk.

  • den mest naturliga kompositionen;
  • optimal kostnad;
  • märkbar hydratisering;
  • slåss utfall
  • mjukar snabbt håret;
  • bekväm användning;
  • tillräckligt länge
  • utmärkt konsistens;
  • bästa recensioner.

  De bästa hårmaskorna mot splittrade ändar

  Split ends är ett mycket vanligt problem bland tjejer. Det uppstår på grund av frekventa biverkningar med hårtork och andra apparater. Värmen förstör hårstrukturen, gör den torr och spröd. De första tecknen på skador är splittrade ändar, vilket i hög grad förstör hårets utseende. För att bekämpa detta problem finns specialverktyg tillgängliga från populära tillverkare.

  3 Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

  Mask för hemmabruk baserat på arganolja Saem arbetar aktivt med splittrade ändar, förhindrar åldrande av hår och stärker sin struktur som helhet. Dess viktiga funktion är skydd mot miljöens negativa effekter. Det syftar till att ge ett välkänt utseende till håret, liksom till deras återhämtning. Strukturen liknar en luftig soufflé eller yoghurt, är väldigt trevlig att ta på. Presenterade medel i form av en burk med en volym av 200 ml och har en mycket långsam flödeshastighet på grund av enkel snabb applicering. Det är nödvändigt att sätta bara i flera minuter.

  • användbara aktiva beståndsdelar;
  • optimal konsistens;
  • snabb åtgärd;
  • fuktighetsgivande effekt
  • omedelbar jämnhet.

  2 Kaaral Purify Hydra Deep Nourish Mask

  Det kända ungdoms kosmetikmärket Kaaral är en super fuktgivande mask Purify Hydra Deep Nourish Mask. Skapat speciellt för skadat, försvagat hår. Den har en unik formel baserad på kunglig gelé som bekämpar torrt och sprött hår. När du använder en gång i veckan, kommer du ett märkbart resultat efter ett tag. Curls kommer att se smidigt ut och vara otroligt mjuka för beröring. Spaltiga ändar är snabbt och effektivt förseglade.

  • slåss med splittrade ändar;
  • djup fuktgivande
  • tillräckligt länge
  • bra recensioner
  • bra kvalitet.

  1 Revlon Uniq One ​​Flower

  Följande mask från Revlon är ett exempel på ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Verktyget är gjord i form av en spray som måste appliceras på vått hår och behöver inte tvättas av. En viktig fördel med masken är närvaron av termiskt skydd. Efter applicering kan du säkert använda en enhet utan rädsla för hårskador. Revlon Uniq One ​​Flower löser flera viktiga problem på en gång: det gör kamningen enklare, kämpar för splittrade ändar, ger sken och volym, tvättar inte färg, skyddar mot höga temperaturer och förenklar styling.

  • Den mest lämpliga applikationen (spray);
  • inget behov av att spola
  • lätt kamning
  • volym;
  • bra recensioner
  • termiskt skydd
  • lysa;
  • mycket långsam förbrukning.
  • håret blir snabbt oljigt.

  De bästa professionella hårmaskorna

  Många tjejer föredrar professionella vårdprodukter. De har ett bra snabbt resultat. En annan fördel - effekten pågår länge på håret. Professionella hårmaskor är dyrare än vanligt, men de har en förbättrad komposition. Nedan är det mest effektiva sättet.

  2 Kerastase Force ARCHITECT

  Professionell mask Kerastase "Force ARCHITECT" skapades speciellt för benägen till sprött hår. Den är utformad för att maximera skyddet mot skador, samt stärka svaga krullar. Efter att ha använt denna mask ser håret ut mer välskötta och friska. Det ger otroligt glans och eliminerar torrhet. Djup fuktgivande effekt ger också jämnhet och silkighet. Den har en hög grad av skydd mot yttre irriterande faktorer. Finns i 200 ml burkar, som räcker för i genomsnitt 3 månader.

  • professionell vård hemma;
  • delade ändar;
  • återställande av skadat hår
  • förstärkning;
  • eliminering av torrhet
  • den behagliga lukten håller på håret långt.

  1 Matrix Biolage Hydrasource

  Masken av professionell kosmetisk märke Matrix är utformad för att djupt fukta håret. En viktig särskiljande egenskap hos Hydrasource är dess sammansättning. Det innehåller inte skadliga kemiska element, men fungerar på grund av sådana fördelaktiga aktiva ingredienser som aloe vera, rosmarin etc. Det ger en bländande glans till håret och gör dem smidiga och silkeslen. Verktyget har endast positiva kundrecensioner, eftersom ger ett märkbart resultat efter flera användningar. Samtidigt passar den till jämnt färgat hår och skyddar deras färg.

  • djup fuktgivande
  • bra komposition;
  • slåss med förlust
  • effektivitet;
  • professionell vård hemma;
  • långsam förbrukning.

  De bästa maskerna för färgat hår

  Färgat hår kräver alltid speciell vård. De är starkare än andra som behöver återhämtning och ordentligt skydd. För att håret ska se vackert ut och krullarna är välskötta, rekommenderar experter att du ska köpa masker speciellt för färgat hår. Nu finns det många av dem. Vi valde de bästa verktygen utifrån kundrespons.

  2 Natura Siberica Havtorn

  Natura Siberica djupåterställande mask från den berömda "Sea-buckthorn" -serien är också lämplig för färgat hår. Det är lätt att använda, även hemma. Den unika sammansättningen nöjer inte bara, fuktar och stärker, men behåller också den ursprungliga färgen efter målningen. Den täta konsistensen ger en enkel applikation, smältan smälter på håret. Efter flera applikationer kan du se ett fantastiskt resultat. Håret blir smidigt, inte förvirrat och ser väldigt snyggt ut.

  • användbar komposition;
  • trevlig struktur;
  • välsmakande lukt;
  • bra recensioner
  • optimalt pris.

  1 ESTEL Otium Blossom

  ESTEL är en unik formel speciellt för färgat hår. Blommomaskens uppgift är att behålla den ursprungliga färgen efter målningen och göra den ännu mer mättad. Masken från ESTEL syftar till att stärka strukturen, läkning och läkning av skadat hår. Kakaosmör, tillsammans med andra aktiva ingredienser, tränger in och ger maximal återhämtning. Curls ser jämna och glänsande ut efter den första applikationen. Bekämpar förlust och brittleness.

  • utmärkt skydd för färgat hår;
  • djup återhämtning;
  • fuktighetsgivande effekt
  • utmärkt mat recensioner;
  • kunder;
  • bra pris

  Hur man väljer en hårmask

  Det finns fall där en flicka köper hårvårdsprodukter från en rad av en viss tillverkare. Men det betyder inte att de kommer att vara lika användbara för henne. Till exempel kan schampo ha en positiv effekt, men masken är för tung eller vice versa för att torka håret. När du väljer ett lämpligt verktyg ska du följa följande regler:

  1. Först måste du bestämma din hårtyp. Varje verktyg är utformat för ett specifikt fall, så resultatet beror på korrekt urval av masken.
  2. Olika oljor (jojoba, argan, etc.) är väl näring och lämpar sig för frekvent användning;
  3. Tunt och försvagat hår i behov av medel, vars sammansättning är berikad med keratin;
  4. Experter rekommenderar att man får masker som löser ett specifikt problem (till exempel för tillväxt eller hydratisering). Undvik universella lösningar. de är mindre effektiva;
  5. Närvaron av växtextrakt direkt påverkar jämnheten;
  6. Var uppmärksam på kompositionen - det måste vara minst hälften av de naturliga ingredienserna;
  7. Köp endast produkter från välrenommerade tillverkare. Detta kommer att hjälpa till att undvika användning av verktyg av låg kvalitet.

  15 bästa hårmaskar

  Vackert, hälsoskinnigt hår, som en dyrbar dekoration, kompletterar den kvinnliga bilden och gör den ännu vackrare. Det är sant att inte alla tjejer kan skryta med lyxiga krullar, donerade av naturen, men ett kompetent tillvägagångssätt och väl valda vårdprocesser gör underverk - och just nu blir det fult utseende bokstavligen tjockare framför ögonen och shimmers som kinesisk siden! Och den första assistenten i den svåra uppgiften att ta hand om dem är en mask.

  Hur man väljer en bra hårmask: expertutlåtande

  Louis Faria, en kandidat från frisörskolen i Paris, en stylist och chef i en av Jean Louis Davids salonger, vet allt om hans hår och tror att det viktigaste är att välja masken individuellt. Så, en bra mask för färgat och blekt hår ska vara näringsrik och förhindra att färgning försvinner. För frusigt och torrt hår ska du välja fuktgivande masker på en keratinbas, och för fettigt hår rekommenderar Louis en mask med grön lera.

  Det är emellertid viktigt att inte bara köpa rätt mask, utan också att använda den på ett skickligt sätt. Till exempel, om håret är tunt, lämnas blandningen bara i några minuter, annars kommer masken att väga håret, och det blir svårt för dem att lägga till volym. Om håret är benäget för fett vid rötterna, när man applicerar en mask bör detta område undvikas. Och i alla fall bör särskild uppmärksamhet ägnas åt tipsen, eftersom det vanligtvis är den mest torkade delen av håret.

  Tips från Louis Faria: För att förbättra maskins effektivitet, när dess påverkan behöver du sätta på huvudet i en uppvärmd handduk - så kommer de aktiva komponenterna i blandningen lättare att tränga in i håret och ge maximal nytta.

  Och för att bestämma den bästa hårmask som kan lösa ett specifikt hårproblem, kommer vårt betyg att hjälpa dig, baserat på åsikter från professionella och recensioner av vanliga användare. Vi valde det bästa av de mest populära maskerna, allmänt representerade i försäljningen.

  TOP 5 Hårmasker - Från värsta till bästa bland de bästa

  Jag bestämde mig för att det skulle vara intressant att göra ett inlägg om maskerna som jag nu har i form av en rating. Och så att allt var mer objektivt, tillämpade jag dessa masker efter varandra i min hårvård, utan att ändra alla andra medföljande medel.

  • Det var, före varje mask i min vård, var det första steget alltid en oljemask för hår - en lättoljelixir från Lundenilona.
  • Jag applicerade Jinda spray till hårets rötter (men jag tror att sprayen inte spelade någon roll här, men så att du vet exakt vad som var i min omsorg och skrev det).
  • Sedan tvättade jag mitt hår med två schampon: först med Extra Herbal Shampoo-shampoo Färskt lök + Butterfly Ärter från Jinda Herb Co, då Pharmakarite Intensivt närande schampo för mycket torrt hår och hårbotten Green Pharma
  • Därefter applicerade jag en av maskerna från detta betyg på mitt hår.
  • Och avslutade vården med en ness på ändarna - Elixir med arganolja ARGAN SUBLIME ELIXIR

  Så jag uppmärksammar mitt betyg på hårmaskor "från värsta till bästa" bland de bästa just nu.

  5 Place - Honey Shop Avocado Hair Mask Organic Shop

  1. Förpackning
  Inte den mest lämpliga burken, utan snarare locket, men tolerabelt och acceptabelt, naglarna inte lider, det öppnar lätt med fingrarna. Designen är enkel men snygg.

  2. Tillverkarens löften

  3. Kompositionen är inte lång men innehåller trevliga ingredienser och innehåller inte silikoner, så det finns hopp. Den mask fungerar inte bara på hårets yta.

  4. Konsistens och arom

  Konsistensen är mycket tjock, för vilken masken omedelbart plus. Doften är trevlig, men det luktar tvål (trevlig aromatisk tvål). När du öppnar burken bryter dukten omedelbart ut. På håret kvarstår men gradvis försämras. I allmänhet utstrålar håret en trevlig arom, som inte längre liknar tvål, kanske något.

  5. Visningar av ansökan
  Det är lätt att applicera, masken från håret strömmar inte ner, det distribueras enkelt. Det var pinsamt att masken skulle hållas på håret i endast 1-2 minuter, jag höll det längre (10-15 minuter). När det tvättades var det ibland en känsla av att hela hala effekten hade försvunnit. Förmodligen är det bättre att "inte tvätta ut" den här masken än att "tvätta".

  6. Visuell effekt

  Håret efter att masken ser bra ut, det är mjukt, behagligt, smidigt, men lite inte skrymmande, och inte så lätt att kamma.
  rön
  I allmänhet tyckte jag om masken, men jag skulle vilja ha mer konditionering (lättare att kamma efter applicering).

  4 Plats - Mask Estel Curex Sun Flower restaurering och skydd

  1. Förpackning
  Bekväm stor plast ljus orange burk med en skruvlock, under vilken det är ett skyddande membran av transparent plast. Det är lätt att ta en mask från en burk.

  2. Tillverkarens löften

  3. Kompositionen är inte dålig, med panthenol och skydd mot UV-strålar (vilket kanske är för mycket på vintern men hindrar inte masken från att vara en utmärkt hjälpare i hårvård den här säsongen) och flera silikoner (jag tror det visuella de är i denna mask).


  4. Konsistens och arom

  Masken har en mycket tjock konsistens, som jag vill, eftersom den är så bekväm att använda, när masken måste hållas på håret inte i 5 minuter, men längre.
  Doften är behagligt ljus, slår inte näsan, kvarstår i håret, men subtil.

  5. Visningar av ansökan
  Som jag redan skrev ovan är masken mycket bekväm att använda, sätta på håret torkat något med en handduk, linda lite av håret och glömt i 15 minuter, gör sin egen sak. Inget strömmar från håret. Masken fördelas genom håret, trots att tjockleken på konsistensen är väldigt lätt.

  6. Den visuella effekten är inte lång i kommande! Resultat direkt efter första ansökan. Håret är slätt, mjukt, inte viktat, glänsande och vackert, lätt att kamma. Fuktgivande är definitivt där och effekten av närvaron av silikon också.


  rön
  På bekostnad av återhämtning är jag inte säker, men att behålla det goda läget (lässkydd) av håret längs hela längden är. Och den fuktgivande effekten är en mycket viktig kvalitet hos en hårmask. Plus en stor bild som gör masken mycket, väldigt bra.

  3 plats - Ollin Shine Blond mask med Echinacea extrakt

  1. Förpackning
  Krukan är väldigt vacker, bara för tjejer som älskar sitt hår. Locket skruvas lätt, masken som helhet är väldigt bekväm i handen.

  2. Tillverkarens löften


  3. Jag gillar kompositionen av förekomsten av goda ingredienser


  4. Konsistens och arom

  Konsistensen är tjock, men inte stark. Och jag har det lite homogen (som om någonstans tjockare, någonstans inte). Jag tror att detta kan bero på att utgångsdatumet upphör. Men lyckligtvis, effekten på håret - det speglade inte dåligt.
  Aromen är stark, trevlig, av någon form av parfym. På håret kvarstår doften, men samtidigt blir det lättare och ännu trevligare.

  5. Visningar av ansökan
  Jag gillade att applicera masken mer på vått hår än på handdukstorkade. Så det är lättare att distribuera genom håret och effekten av ansökan av någon anledning bättre. På grund av heterogeniteten i konsistensen är det emellertid nödvändigt att fördela masken ordentligt över hårets längd, annars blir det svårare att skölja masken. Jag brukar hålla denna mask på mitt hår i 10 minuter.

  6. Visuell effekt

  Hår efter applicering är mjukare än efter andra masker från denna klassificering, medan de är något lättare och luftiga. Det finns nästan ingen känsla av silke och flytande hår, men glansen är där och håret är väldigt lätt att kamma och nästan inte förvirrad under dagen. Efter applicering känner jag mig återfuktad, vilket jag verkligen gillar.

  rön
  Masken med echinacea-extraktet mitt hår kom till smak, liksom alla masker från denna klassificering, men jag skulle vilja ha en mer lysande och flytande yta.

  2: e plats - Lundenilona Professional Deep Moisturizing Mask

  1. Förpackning
  Bekvämt stort sött ljust plaströr med en mask, har på ena sidan mycket trevliga och användbara affirmationer. Å andra sidan finns produktinformation, tillverkare, sammansättning, användningsmetod, löften etc.
  Locket är väldigt bekvämt, lätt att öppna och stänga.
  Maskeröret placerades ursprungligen i en vackert utformad kartong, som också innehåller all viktig information om produkten.
  2. Tillverkarens löften

  3. Sammansättning

  Kompositionen inspirerar tilltro och hopp för att alla tillverkarens löften uppfylls. Masken syftar till att arbeta på en djup nivå och inte på hårets yta.

  4. Arom och textur

  Masken i konsistens är tjock, inte hala, snarare som en sådan tjock tät grädde.
  Maskens doft är mycket välsmakande, söt, som, ätbar, trevlig, inte cloying, inte irriterande. På håret kvarstår, men ljus.

  5. Visningar av ansökan
  Enligt min mening bör denna mask appliceras mer, i alla fall mitt hår, som om det hade blivit ätit, om det applicerades lite. När den appliceras, håret som om absorberar masken och blir tjockare och jämn till beröring, men inte halt. Jag brukar hålla denna mask på mitt hår i 20 minuter eller mer och tvätta sedan av det med kallt vatten.

  6. Visuell effekt

  Håret efter Lundenilona-masken är tätare, både i utseende och i sensation. De blir lite hårdare på grund av detta, men de är näring, glänsande och slät. Tipsna känns också bra efter det. Håret är förvirrat av det minsta, men det händer att knutar dyker upp, de magnetiseras inte.

  rön
  Jag gillar masken, med långvarig användning gör det håret bättre, gör håret tjockare, tätare och i allmänhet efter det är håret fantastiskt.

  1 plats - Royal Jelly Cream Mask från Kaaral näringsrik baserad på kunglig gelé

  1. Förpackning
  En stor vit plastburk med en fin design, med en skruvlock, av anständig volym. Det verkar som att masken är oändlig.
  2. Tillverkarens löften

  3. Sammansättning utan silikon med lovad kunglig gelé.


  4. Konsistens och arom

  Konsistensen vid första anblicken verkar tjock, men masken är vattnig.
  Inte alla tycker om doften eftersom det luktar hårfärg och är väldigt starkt. Men en del, konstigt nog, är denna lukt glad (och jag pratar inte om mig själv, utan om bekanta män). Jag är själv till denna doft, som fortfarande utstrålar hår länge, jag mår bra. Denna starka arom är redan van vid mig.

  5. Visningar av ansökan
  Trots det faktum att konsistensen av denna mask inte är min favorit själv, orsakar det inga svårigheter eftersom jag håller denna mask på mitt hår exakt enligt anvisningarna, det vill säga ca 3 minuter. Jag lägger masken på vått hår som inte torkas med en handduk, självklart försöker hon omedelbart glida av håret, eftersom håret omedelbart blir halt.
  Vid spolning känns det att effekten av halt hår inte försvinner någonstans.

  6. Visuell effekt

  Masken ger oerhört glans och glans till håret, samtidigt som de gör dem lite mer strukturerade. Håret efter den här masken är väldigt tålig, lätt att kamma, behaglig att ta på.

  rön
  Masken är så bra att ta hand om håret om några minuter vilket ger det en orealistisk glans som jag fick på första plats i TOP 5.

  Slutsats.

  Jag gillar alla maskerna från mitt nuvarande betyg, så det var lite svårt att placera dem "från värsta till bästa", men jag försökte göra det mest beroende av det visuella för större objektivitet, eftersom djupare förändringar i hårförhållandet kan spåras endast genom ett stort gap tid från början av användningen av ett eller annat sätt.

  Allt underbart hår och nya inlägg • Nästa Artikel
  Bruksanvisning: hur man använder tinkturen av röd-chili och vattenpeppar för hårväxt?