Usma gräs dess fördelar


Ögonbrynsfodret betonar kvinnornas skönhet, och kvinnor i hela världen använder den, inklusive Uigurs. Uigur har en speciell tradition. På den sjunde dagen efter dotterns födelse börjar moderen att smita flickans ömma pannor med saften av en speciell ört. Enligt dem desto mindre är avståndet mellan ögonbrynen, desto närmare är familjen där dottern gifter sig. Därför tar mamman dem med gräsens juice och förbinder dem tillsammans. Således får dottern en svala och flyger över två genomskinliga till fjädrarnas botten? dotterögon. Vilken gudomlig kraft! Juice av lite kända örter återupplivar dotterns ögonbryn och gör den ännu vackrare och ljusare. Sådana mirakel gör ingenting mer än Usma (usma) gräs (det kallas Uigurerna). Och även Uzbeks, Tadsjikare och andra med dem

Dina Rubina i sin roman "På den soliga sidan av gatan", skrev om flickorna i öst: "All dag ger aktivt skönhet: på botten av skålarna pressad juice från bladen usma dunk match med tvinnad bomull och målade ögonbryn till honom:" Måsen". Ögonbryn var gröna, vackra, krypade på templen... ". Faktum är att en orientalsk skönhet utan bruna svarta ögonbryn helt enkelt är otänkbart, och i öst ansågs ögonbryn som accreted på näsbryggan vara idealiska. Det är för detta ändamål att tjejer från den tidigaste åldern, uppstod usma ögonbrynen med en "måg" och efter en tid började håren växa på det målade området.

Usma-färgningsanläggning (eller rugola) är en örtartad vegetabilisk växt av senapsfamiljen. Den nypressade saften från Usy har ursprungligen en ljusgrön färg, men det mörkar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. Usmi juice stimulerar hårväxt, färgämnen, gör ögonfransar och ögonbryn mörkare och rikare och kan även användas som "skuggor" - om du färgar din eymijuice med ögonlock, då kan du åtminstone en vecka glömma kosmetika och titta på världen med dimmiga ögon som liknar rökig ögon effekt.
(Ryskt namn: Vaida färgning)
Östens invånare säger: Om du regelbundet smörar med en Usma saft någon del av huden på ytan där det finns minst en minimal mängd hår, kommer densiteten att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom kan usma ha en terapeutisk effekt på näthinnan. Men den här produkten har en nackdel - den växer bara i Centralasien (sant, precis som persilja eller dill, på alla trädgårdar) och har en uttalad grön färg. Det är, om du plötsligt tänker på dina ögonbryn, då kommer ett par dagar att drabbas av gröna på ögonbrynen, medan Usma inte kommer att mörkas. Men om du kommer ihåg alla "charms" av permanent smink verkar det här problemet inte så allvarligt, särskilt eftersom usma håller på huden i genomsnitt i genomsnitt 2 veckor.
Var får man usma: Usma frön säljs på östra marknaderna, så du kan odla det på vindrutan lätt, men! Det är möjligt att använda de erhållna broschyrerna endast för masker på huvudet, eftersom de innehåller mycket lite färgpigment. Usma behöver exakt den ljusa södra solen, så du måste leta efter den riktiga. På ett forum läste jag var man skulle titta på:
på Mira Ave. i moskén. Ul.Polzov Lane. Nära arenan. Det finns en kiosk på territoriet

Informationen har inte verifierats av mig, så jag kommer att ge information om ett annat botemedel - i butikerna av orientaliska tillbehör, souvenirer och orientalisk kosmetika säljs kruvor av usmi juice. 10 ml kostar ca 300 rubel, om jag inte misstänker. Men ett ögonblick är den mest effektiva, nypressade saften av usma, och den är från övre broschyren. Så bestäm själv!

Usma (Isatis tinctoria)

Vaida färgning, färgning gräs, sluttning, sinil, farbovnik, sharnik-gräs

Beskrivning: Usma

En tvåårig växt, i det första året bildar en rosett av stora löv, under det andra året växer en fruktbar stam 60-120 cm lång, vilket slutar med blommor. Blommorna är gula, kronblad 3-4,5 mm långa. Det blommar i maj och juni. Frukter i juni - juli. Fruktkorg, 6-8 mm lång, naken. Fröer är gulaktiga, en per böda.

Distribution: Usma

En växt i södra länder, men växer bra i mitten av breddgraderna. Den växer i Kaukasus, i västra och centrala Asien, i många länder i Europa, i Nordafrika. I Ryssland växer den i norra Kaukasus, i Dagestan, i östra Sibirien, i den europeiska delen.

Del används: Usma

Juice, frön och rötter. Rötter innehåller indiska, sinegrin, lignifierade rötter innehåller indoxyl-5-ketoglukoninsyra.

Samling och förberedelse: Usma

Skörd av rötter som produceras på hösten. Växten är grävd, klippt av en stjälk, roten tvättas väl i vatten, skärs i tallrikar och torkas. Frö bildas under det andra året. De används för behandling på vintern när det inte finns juice.

Växande: Usma

Kallbeständig växt tolererar vår och frost. Motståndskraftig mot sommartorka, lite krävande på marken. Goda resultat när du sår den på svart mark. Förökat av frön.

Ansökan: Usma

Den kemiska sammansättningen av rötterna av woad-färgämnen, skadlig effekt på E. coli, tyfus bacillus och patogener av dysenteri. Goda resultat erhålls vid behandling av förkylning. Avkok av växter i Kina dricker med epidemisk förkylning, epidemisk meningit, epidemisk encefalit, akut hepatit och ont i halsen.
Usmi juice stimulerar hårväxt, färger, gör ögonfransar och ögonbryn mörkare och rikare.

Recept: Usma

För att förbättra synen: juice, pressad från bladen, 2-4 gånger om dagen, smörj ögonlocken. Om två eller tre år kan du avsevärt förbättra visionen. 1 tsk frön häll 1/3 msk. kokande vatten, insistera, inslagna, svalna och begrava i ögonen 2-3 gånger om dagen, 1-2 droppar.

60-120 g av roten, koka buljongen och drick på en gång med epidemisk parotit. För behandling av barn, förbered ett avkok av 30-60 g rötter.

60 g av plantans krossade rötter (för barn från 13 år, 60-120 g av roten) placeras i ett kärl, tillsätt 200 ml vatten, simma tills 100 ml buljong förblir. Drick buljong för 1 antagning eller delad i 2 lika delar och dricka på morgonen och kvällen med epidemisk meningit.

Usma gräs dess fördelar

Usma - Vaida färgning, färgning gräs, krutik, sinil, farbovnik, sharnik - narratralnaya gräs, mycket rik på organiska syror, flavonoider, mineraler, alkaloider och fytosteroler.

Vad är Usma?

Usma Juice

Den moderna stereotypen av vackra kvinnor är dubbelt. Å ena sidan antas det att genetisk predisposition är "att skylla" för allting: de säger att mormor och mormor var ljunga med sig själva, så deras barnbarn och barnbarns arv härvde detta genom honlinjen. Å andra sidan - och det här är en mer modern, så att säga, "västerländsk" åsikt - speciellt framstående kvinnor misstänks för ett stort antal plastoperationer. Särskilt om dessa attraktiva damer är äldre och välskötta. Kanske bara de östliga företrädarna för det fina könet förutom konkurrensen i denna fråga. Men vad döljer verkligen deras skönhet?

Gener har naturligtvis inte annullerats. Men det finns östliga kvinnor och andra århundraden gamla sätt att hjälpa deras naturliga skönhet. En av dem är usmi juice, vars användning har bevisats upprepade gånger.

Usma för hårväxt - ett bevisat sätt

Usma är en växt som anses inte bara läkning i många östliga länder, utan också stimulerar hårfolliklarnas tillväxt. Med hjälp av saften från denna växt kan du effektivt ta hand om ögonbryn och ögonfransar. Men usma används oftast för hårväxt.

Juice används för att bota försvagade hår. För att göra detta måste det gnidas i sina rötter. Men här är det nödvändigt att ta hänsyn till en viktig punkt: Denna metod är endast lämplig för mörkt hår, eftersom blondin kan väsentligt ändra sin färg efter proceduren.

Innan du börjar använda, är det värt att komma ihåg att usma för hår har sina egna egenskaper, så det är viktigt att förstå tillämpningsprinciperna. Detta är manifestationen av effekten. Så, bara två eller tre dagar efter ansökan, visas en vacker och rik mörk nyans. Men han håller inte mer än en vecka. Därefter svävar håret, och saften måste appliceras igen.

Var man kan köpa ysu för hår

Eftersom Wajda Juice inte lagras under en längre tid, produceras den inte industriellt. Nu har en väldigt vanlig metod blivit odling av användbara växter hemma, det vill säga som en vanlig växthus. Ja, vi kan säga att det här är en bra utväg: trots allt kan du alltid använda en unik juice utan att släppa på sin långa sökning. Men som vanligt är det en liten minus. De flesta utövare av sådan odling erkänns: växten är givetvis född, men likheten med den Vida-färgningsanläggningen som växer i söder visar sig vara extremt liten.

Det finns ingen olycka i detta resultat. För att erhålla det nödvändiga färgpigmentet och växtnäringsämnena krävs sådana villkor som är praktiskt taget omöjliga att uppnå hemma. Dessa inkluderar den särskilda södra solfärgen och sammansättningen av den södra marken. Även vid skapandet av alla möjliga konstgjorda villkor-substitut, jämför resultatet inte med originalet.

Det är därför som majoriteten av kvinnor och män föredrar att kontakta de relevanta institutionerna, där det finns usa för hår, det är mycket lättare att köpa det än att odla det.

Här är vad som hände nästa:

Genom försök och fel förstod han hur man letade efter detta gräs. Han var övertygad om att pulvret i usma, som allt annat, är mycket användbart. Men blomman kräver noggrannhet och endast 4-5 löv från en buske (där det finns 15 av dem) är lämpliga för organen. När min farbror förstod att usma inte bara är en bra hårprodukt utan också ett bra sätt att tjäna pengar. Han började producera professionell kosmetika för hårvård. Hans hårmaskor med vitaminer var bättre än andra och överträffade sina konkurrenter i Europa. Shampoos och andra var inte mindre populära, för svarade frågan om hur man stärker håret. Det hjälpte oljan och recensionerna från fotot "före och efter" tog inte lång tid att vänta. Det faktum att populära recept användes störde inte någon.

Usma - Vaida-färgning (lat. Ísatis tinctória) är en växt av kålfamiljen, en art av släktet Vaida. Växten odlades kraftigt i Europa för blåfärgs skull. Weida färgämne odlas i Kina som en medicinalväxt som används av kinesisk traditionell medicin. Blad (lat. Folium Isatidis) och rot (lat Radix Isatidis) används i officiell medicin i Kina i form av te och avkok för olika inflammatoriska och förkylningssjukdomar och ingår i den nationella tabellen över läkemedel i Kina. Usmys färskjuice först har en ljusgrön färg, men det mörkar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. Usma juice stimulerar hårväxt, färger, gör ögonfransar och ögonbryn mörkare och rikare och kan även användas som "skuggor". Om du använder ögonsjuka med ögonlock kan du glömma kosmetika och titta på världen med dimmiga ögon som ser ut som rökig ögon effekt.

Östas invånare säger: Om du regelbundet applicerar saften av Usma ett hudområde på ytan där det finns minst en minimal mängd hår, kommer deras densitet att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom kan Usma ha en terapeutisk effekt på ögonhinnan. Men den här produkten har en nackdel - den växer bara i Centralasien (sant, precis som persilja eller dill, på alla trädgårdar) och har en uttalad grön färg. Det är, om du plötsligt tänker på dina ögonbryn, då kommer ett par dagar att drabbas av grönska på ögonbrynen, medan Usma inte mörkar. Men om du kommer ihåg alla "charms" av permanent smink verkar det här problemet inte så allvarligt, särskilt eftersom Usma håller på huden i genomsnitt i genomsnitt 2 veckor.

Var kan man få usma?
Vår butik erbjuder USMU från Vitryssland. Här hittar du alltid färskt: pulver, olja, juice och löv, och även Usma frön.

Ett alternativ är Usma oljan. Vid applicering kommer din hud och ögonfransar inte att vara gröna. Du applicerar oljan helt enkelt över natten, och på morgonen tvättar du den. Efter en månad har de en positiv effekt - cilia och ögonbryn blir friskare, håret är tjockare, glans ökar och slutar falla ut. En oumbärlig återställande för dem som använder mascara.

Ju längre och mer regelbundet du ska använda desto bättre blir dina ögonfransar och ögonbryn - de blir lite mörkare, tjockare och längre. Olja av Usma kan också smörjas i hårbotten - gnugga oljan något uppvärmd i ett vattenbad i hårbotten, linda i en plastpåse och en handduk eller en termokapsel, lämna i några timmar och skölj som vanligt. Du kan lägga till en viss mängd olja i masken för håret. Efter några månaders användning ser du fluff på huvudet - håret kommer inte bara sluta falla, men börjar växa kraftigt. Alla dessa är de fantastiska egenskaperna hos Usma.

Varje kvinna vill bli vacker. Och vårt företag försöker skapa skönhet med dig. Usma för hår är enkelt och enkelt. Usma olja är lätt att använda. Applicera Usma-olja på hår, ögonbryn eller ögonfransar. Blötlägg tid och skölj med varmt vatten och diskmedel. Ditt hår blir bättre och vackrare. Ögonfransar blir uttrycksfulla och ögonbryn från Usma blir attraktiva. Hitta lite tid för dig själv och ha kul i spegeln av dina prestationer. Usma pulver är bra att använda för att upprätthålla skönhet. Usma lämnar är en naturlig juice i sin naturliga form. Du behöver bara klämma ut det och få en produkt att ta hand om hår, ögonfransar och ögonbryn.

Köp usma olja, usma juice eller usma torrt pulver och vara säker på våra naturläkemedel.

Gå från öst till vackra ögonfransar och vackra ögonbryn

Du hittar följande information på Internet: "De östliga invånarna säger: Om du regelbundet applicerar lite hud på din wyma juice, där ytan är minst en minimal mängd hår, kommer densiteten att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom kan USMA utöva en helande effekt på näthinnan. " Jag var intresserad av Vaida-färgning (usma) som ett naturligt färgämne som stärker håret och väcker inaktiva folliklar. Intresset dikteras av det faktum att jag målar mitt hår med henna, vilket har ett liknande resultat. Så jag ville också skämma bort mina ögonbryn och ögonfransar. Det målar emellertid bara färsk juice, och oljeinfusioner och avkroppar förstärker och aktiverar hårväxten.

I allmänhet är usma en tvåårig örtplantage av senapsfamiljen ca 1 m hög. Det används både i kosmetologi och i medicin (det behandlar cancer). Jag började med användning av antimon (det innehåller USMA i dess komposition) och effekten blev positivt överraskad: mina ögon slutade skada, mina röda kapillärer försvann och smärta på kvällarna. Usmya frön jag köpte på http://zaytun.ru.

Plantering. Så, du har blivit den glada ägaren till Usmis frön. Naturligtvis, för att få oss att må bra i ditt hem måste du skapa förutsättningar för henne som är nära naturliga. Vi köper en lång behållare för plantor med höga sidor, lägger avlopp på botten, då vanlig jord (bättre om den inte köps) och sedan toppskiktet 3-5 cm i höjd. - sand. Suga fröna inte behöver, så dem sida vid sida i mitten av behållaren för plantor. Vi sätter på fönsterbrädan i söder eller sydost, täcker med film, ibland ventilerar. Skott uppstår ungefär på dag 5. Så snart alla frön är täckta, och ibland kommer de första riktiga bladen att visas, du kan ta bort filmen och vattna den en gång om dagen och lossna runt marken med en sushi-pinne. Vatten bra, för Usmy rot är lång. Men överfyll inte, annars växten bara ruttna.

Gallring. Fröerna planterades tjockt, och gallring är nödvändigt för bra växtutveckling. För att inte skada nästa skott (usmy har en taproot), skär vi bort de vi behöver för första gången med sax. Vi sprider de klippda plantorna på ett pappersark och lämnar (inte i solen!) I 5 timmar.

Första resultaten. Vi klämmer saften i en liten behållare och pressar på de torkade plantorna med den luddiga änden av en sushi-pinne. Applicera saften med en bomullspinne på ögonfransarna och ögonbrynen, låt den torka och applicera sedan igen. Upprepa ansökan 4-5 gånger (inom 2 timmar) eller mer. Jag vill bara göra en bokning (tyvärr är detta inte nämnt någonstans!), Usma, som hon tror på senapplantan, brinner huden. Emellertid framkallar ingen rodnad eller irritation. Det är bättre att måla på kvällen när du är säker på att du inte kommer att lämna huset. Faktum är att initialt usma blir gröna ögonbryn, då färgen (under natten) kommer att mörkas och kommer att få tid att få fotfäste på håren. För att förbättra och bibehålla en positiv effekt, bör den användas hela tiden, ungefär en gång varannan vecka, och om möjligt, då oftare. Återstående juice med mosgräs häll några droppar vitaminolja, till exempel E, lägg den i kylskåpet och använd den varje gång innan du lägger dig (men denna oljelösning kommer inte att fläckas). Jag har lite hemlighet: Jag använder Trivit - ett oljekomplex A, E, D för subkutan injektion till djur (priset är 80 rubel, det säljs i husdjursaffärer).

Ytterligare vård I det ögonblick som inom 1-2 månader kvarstår 3 friska och välutvecklade växter, kan de transplanteras till en vanlig blomkruka med jord och sand i ett förhållande 1: 1. Och på den tidigare platsen, i en behållare för plantor, plantera en ny serie Umy frön. Usma för ackumulering av färgpigment kräver starkt solljus och skydd från utkast. Sommar är den mest acceptabla tiden på året för att påbörja experiment med färgämnet. Färgpigmentet är tillräckligt. Effekten av skuggning är märkbar efter den första applikationen, men endast på ögonbrynen behöver ögonfransar ofta toning.

AUTHOR recept och artiklar: Yana

Frö av usma (i Ukraina) kan beställas genom omvänd form av webbplatsen (KONTAKTA)

Kostnaden för 20 UAH - 1 gram (+ frakt)

Dela "Orientens gåva för underbara ögonfransar och vackra ögonbryn"

Usma bladtorkat eller Rugola (Isatis tinctoria). Denna produkt är borttagen från leverans, vi rekommenderar en analog.

Denna produkt är borttagen från leverans, vi rekommenderar en analog.

Företaget Behandling säljer medicinska örter - Usma bladtorkat (Isatis tinctoria).

Du kan köpa usma-torkat blad från oss - förpackning från 1 gram.

"Östens invånare säger: Om du regelbundet smiter med en Usmas saft någon del av huden, vars yta är minst en minimal mängd hår, kommer densiteten att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom har USMA en helande effekt på näthinnan. "

Vi var intresserade av Weida-färgning (USMA) som ett naturligt färgämne som stärker håret och väcker inaktiva folliklar. Det målar emellertid bara färsk juice, och oljeinfusioner och avkroppar förstärker och aktiverar hårväxten.

Usma är en tvåårig örtplantage av senapsfamiljen ca 1 m hög. Det används både i kosmetologi och i medicin (det behandlar cancer). När du använder usy ögon slutar ont, röda kapillärer och rez försvinna.

Frisk usma juice erhålls från lätt torkade blad, först har den en ljusgrön färg, men mörknar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. De är målade ögonbryn, ögonfransar, ögonlock (för att uppnå effekten "Smokey-Aiz"), appliceras tjockt varje gång efter en liten torkning (ca varannan timme). Detta naturliga färgämne eliminerar ögonlock och ögoninfektioner, stimulerar hårväxt och tjockare ögonfransar. Med vanliga ögonfransar tjocknar, finns det en ljus glans.

Usma juice kan också användas för att behandla hår genom att gnugga det i hårrötterna, men man måste komma ihåg att denna behandlingsmetod endast är lämplig för mörkt hår eftersom blont hår kan byta färg. Så en vacker mörk färg visas efter 2-3 efter att ha applicerats saften, och varar ca 7 dagar, då visas en tråkig grå nyans och en ny applicering av saften krävs.

Terapeutisk användning

Weida-färgning har länge använts i cancer.

I experimentet har alla UMS-preparat antibakteriella egenskaper.

Den ovan nämnda delen av växten i form av avkok och infusioner används i folkmedicin för sjukdomar i mjälten, infektionssjukdomar, främst för mässling, som laxermedel och smittsam för förgiftning, inklusive svampar.

I tibetansk medicin används Vaidu (USMU) allmänt i olika sjukdomar, i synnerhet rötterna (i form av avkok), som har en skadlig effekt på tarm- och tyfusstänger, orsakssystemet för dysenteri, vilket har bekräftats i experiment.

I Kinas kliniska laboratorier konstaterades det att ämnena som ingår i den kemiska sammansättningen av rötterna av woad-färgämnen, skadlig effekt på E. coli, tyfus bacillus och orsakande medel för dysenteri. Goda resultat har erhållits vid behandling av förkylningar.

Avkok av växter i Kina dricker med epidemisk förkylning, epidemisk meningit, epidemisk encefalit, akut hepatit och ont i halsen.

Weida färgämne odlas i Kina som en medicinalväxt som används av kinesisk traditionell medicin. Det används inte i officiellt läkemedel på grund av toxicitet.

Infusioner av antenndelar och avkok av rötterna ger goda resultat vid behandling av epidemisk meningit, encefalit, akut hepatit och dumpar.

Utåtriktad i inflammationer i halsen, tumörer, kokar, sår, sår, ringmaskar, både inåt och utåt.

Även om den officiella medicinen inte använder denna växt, är den fortfarande mycket populär och användningen är ganska vanlig i traditionell medicin. I Kina används den i sådana sjukdomar som:

 • meningit,
 • faryngit,
 • under influensapidemier,
 • encefalit,
 • hepatit,
 • parotit är en akut infektionssjukdom med en icke-purulent lesion av körtelorganen (spottkörteln, bukspottkörteln, testiklarna) och det centrala nervsystemet som orsakas av paramyxoviruset. Namnet "Mumps" anses vara föråldrat. Nu är denna sjukdom vanligare kallad "parotit." På latin kallas parotidkörteln glandula parotidea, och dess inflammation är parotit, därav sjukdomens namn. Ofta sjuka barn i åldrarna 3 till 15 år.

Extern användning är mest effektiv för halssjukdomar - dessa kan vara inflammationer och tumörer.

Utmärkt resultat erhålls när Wydas externa användning för behandling av kokar, ringmaskar, sår och sår.

Kanske ansökan och intern, samtidigt med externa.

Dessutom är denna växt effektiv vid behandling av infektioner i ögonlocken och ögoninfektioner, liksom för sådana hudproblem som torkning.

recept

infusion

Infusion av löv och blommor: 30-40 g häll 250 ml kokande vatten, insistera 30 minuter, filtrera, ta i form av värme för en tredje kopp.

För att förbättra synen

Det är nödvändigt att noggrant pressa saften från bladen, detta kan göras med köttkvarn, eller använd en konventionell mortel och pistel, varefter råvarorna måste placeras i en gasväska och pressas.

Efter att juicen är klar rekommenderas de att behandla ögonlocket upp till fyra gånger om dagen. Under två år kan sådana förfaranden även bli av med glasögon. Naturligtvis, i det här fallet gör det inte ont för att först samråda med en kvalificerad ögonläkare.

Med samma syfte kan beredas infusion. Du behöver en tesked frön, som rekommenderas att hällas över med 70 ml kokande vatten, då ska läkemedlet stå lite, trettio minuter är nog, varefter det filtreras och kan injiceras i ögonen två gånger om dagen i en droppe. Återkomma först med en ögonläkare.

Med epidemisk parotit

Det tar 60 gram rot, som fylls med vatten och placeras i ett vattenbad. Efter en tid tas buljongen bort från ugnen, får svalna och filtreras genom en fin sil, varefter det rekommenderas att dricka det på en gång.

Med meningit

60 gram förhakade wootrötter ska placeras i ett kärl, varefter 200 ml varmt vatten bör tillsättas.

Då rekommenderas att behållaren placeras i ett vattenbad, medan elden ska vara minimal och minska lite tills avkolningen förblir i en mängd av hundra milliliter. Den ska vara full på en gång eller delad i två lika delar och konsumeras på morgonen och kvällen när epidemisk meningit har uppstått.

För tillväxt av ögonfransar, från infektion i ögonlocken

Från lätt torkade löv får du juice, som används som kosmetisk. Det lindrar ögonen och ögonlocken från infektioner, stimulerar hårväxt och lashdensitet.

Förberedelse av infusion: 50 g blommor eller löv häll 200 ml kokande vatten, insistera femton minuter i ett kokande vattenbad, sval 45 minuter och spänning. Drick tre gånger om dagen för 1/3 kopp medan du äter eller omedelbart efter det.

För att förbättra synen

Juice, pressad från bladen, 2-4 gånger om dagen, smörjer ögonlocken. Om två eller tre år kan du avsevärt förbättra visionen.

1 tsk. frön häll 1/3 msk. kokande vatten, insistera, inslagna, svalna och begrava i ögonen 2-3 gånger om dagen, 1-2 droppar.

Varning: En hög andel kolhydrater finns i ett färgämneswebbplats, därför måste man ta hand om att rådgöra med en läkare innan man använder medicin.

Skriv en recension

Din recension: Obs! HTML-markup stöds inte! Använd vanlig text.

Betyg: Dåligt Bra

Ange koden som visas på bilden:

Usma.

Usma.Krasota i östra
NYA ANKOMST!

Ögonfärgfodral som betonar kvinnornas skönhet, används av kvinnor runt om i världen. Uigur har en speciell tradition. På den sjunde dagen efter dotterns födelse börjar moderen att smita flickans ömma pannor med saften av en speciell ört. Enligt dem desto mindre är avståndet mellan ögonbrynen, desto närmare är familjen där dottern gifter sig. Därför tar mamman dem med gräsens juice och förbinder dem tillsammans. Således får dottern en svala och flyger över två genomskinliga till fjädrarnas botten? dotterögon. Vilken gudomlig kraft! Juice av lite kända örter återupplivar dotterns ögonbryn och gör den ännu vackrare och ljusare. Sådana mirakel gör ingenting mer än Usma (usma) gräs (det kallas Uigurerna). Och även Uzbeks, Tadsjikare och andra med dem
Dina Rubina skrev i hennes roman "På solens sida av gatan" om österns flickor: "De spenderade hela dagen aktivt skönhet: de pressade saften från Usma-blad på botten av skålen, doppade en match med en vadderad fleece i den och drog ögonbrynen med en" mås ". Ögonbrynen var gröna, vacker, krypa på tempel... "Faktum är att den orientaliska skönheten utan bruna svarta ögonbryn är helt enkelt otänkbar, och i öst var ögonbrynen accreted på näsbroen ansedda som idealiska. Från en tidig ålder togs tjejer med ögonbryn" måsar "och efter några e gången på det färgade området började växa hår.

Usma-färgningsanläggning (eller rugola) är en örtartad vegetabilisk växt av senapsfamiljen. Den nypressade saften från Usy har ursprungligen en ljusgrön färg, men det mörkar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. Usmi juice stimulerar hårväxt, färgämnen, gör ögonfransar och ögonbryn mörkare och rikare och kan även användas som "skuggor" - om du färgar din eymijuice med ögonlock, då kan du åtminstone en vecka glömma kosmetika och titta på världen med dimmiga ögon som liknar rökig ögon effekt.
(Ryskt namn: Vaida färgning)
Östens invånare säger: Om du regelbundet smörar med en Usma saft någon del av huden på ytan där det finns minst en minimal mängd hår, kommer densiteten att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom kan usma ha en terapeutisk effekt på näthinnan. Men den här produkten har en nackdel - den växer bara i Centralasien (sant, precis som persilja eller dill, på alla trädgårdar) och har en uttalad grön färg. Det är, om du plötsligt tänker på dina ögonbryn, då kommer ett par dagar att drabbas av gröna på ögonbrynen, medan Usma inte kommer att mörkas. Men om du kommer ihåg alla "charms" av permanent smink verkar det här problemet inte så allvarligt, särskilt eftersom usma håller på huden i genomsnitt i genomsnitt 2 veckor.
Var får man usmu: usmu frön säljs här, så du kan växa lätt på vindrutan! Usma behöver exakt den ljusa södra solen, så du måste leta efter den riktiga. Men det här är ögonblicket - Färskjuice av usy är mest effektiv och det är från de övre bladen. Så bestäm själv!

Orientaliska recept: konsten att sminka

Om du var tvungen att åka till Damaskus, Istanbul, Delhi eller någon annan östlig stad, besökte du troligtvis även de berömda orientaliska basarerna. Det är svårt att inte gå vilse bland den milda överflöd. Traders av kryddor, frön, örter, bark och tjära, några okända mineraler, kvistar och rötter vowed med varandra för att erbjuda sina exotiska varor. Du kunde inte undra på att titta på bergen av okända objekt - varför behövs de alla? Var bryts de ut? I vilket syfte - kulinariska, medicinska eller kosmetiska - används de?

Under många årtusenden transporterades dessa varor längs de berömda östra handelsvägarna: från Kina till Syrien, från Arabien till Indien, från Babylon till Egypten. Tillsammans med varorna överfördes recepten för deras användning också via ord till munnen, användbara egenskaper och ibland förknippade legenden kommunicerades. Således samlades kunskap och den rikaste erfarenheten av orientalisk medicin och kosmetika genom århundradena. Föräldrarna i de gamla hemligheterna var naturligtvis kvinnor. Inte undra på skönheten hos östliga kvinnor - Cleopatra, Shehrezad, Sheba-drottningen och många andra - många legenden cirkulerar. Enligt historiker var det i öst att skönheten av skönhet uppstod.

Det första utseendet på kosmetika i 10 tusen år f Kr visar de gamla Mesopotamiska och antika egyptiska texterna och artefakterna. Skönheten i Egypten, den arabiska halvön och främsta Asien var bland de första som lärde sig att ta hand om sig själva och betona deras skönhet med hjälp av kosmetika. Särskilt noga målade kvinnor, och även män, för olika religiösa och ceremoniella festligheter. Kosmetika och tillbehör var inte mindre än de moderna modeisterna. För färgning ansikte och kropp används naturliga mineral och vegetabiliska färgämnen.

I många gravar och begravningar i hela öst fann speglar gjorda av kopparlegering med olika andra metaller med sådan konst att deras polering och glans inte bleknade efter en tusenårig vistelse i gravarna; bronspincetter; hårnålar och kamar av trä, ben, metall eller alabaster och dekorerad med bilder av djur eller fåglar; flaskor för kohlya (färg, vilka kvinnor tog med ögon och ögonbryn); trä eller bronscochle pinnar, fuktas av slaveri slavar, rika skönheter kastar sina ögon; aromatiska oljor och gnugga, röd och vit ansiktsfärg och många andra kosmetika.

Sådana verktyg och anordningar hittades inte bara i de rika gravarna, men också i de mest blygsamma. Riktigheten hos deras ägare kan bedömas inte av uppsättningen kosmetika, utan av sofistikering och utformning av fartygen och tillbehör som innehåller den. Användningen av de flesta kosmetika har varit oförändrad i många årtusenden. Antimon och aska av vissa växter, till exempel, mandel- eller sockerrotsrot, användes för att fläcka ögonen och ögonbrynen; ocker och juice av olika växter användes som läppstift och rouge; naglar, fötter och hår färgades med henna; Pulvret gjordes av krossad krita eller mjöl. På grund av dess fördelaktiga egenskaper är många gamla verktyg fortfarande populära idag.

Antimon har varit och är en av de äldsta kosmetiska produkterna för ögonen. Antimon eller Kohl (arab. Kohl, ind.Kajal) är antimonsulfid, svart sten, krossad i pulver och vanligtvis utspädd med ricinolja, som används som färgämne för ögonfransar och ögonbryn samt för att sammanfatta de berömda orientaliska pilarna. Den högsta kvalitet "svart sten" anses vara den som smuler lätt, har små glänsande partiklar, innehåller inte orenheter och är smidig från insidan. Men antimon ger inte bara ögonsynlighet och betonar sin skönhet, det är dessutom mycket användbart för syn och upprätthåller ögonhygien. Hon får även barnens ögon att "stärka ögonen", liksom skydd mot det "onda ögat". Kokhl förstärker den optiska nerven, behandlar sår och konjunktivit, skyddar ögonen mot olika typer av inflammation, gör ögonen ljusa. Det är också användbart för äldre människor, vars vision har försvagats. Kokhl har en annan anmärkningsvärd egendom - den avstöter insekter, vilket är viktigt för heta länder, där biten av några insekter i ögat kan leda till blindhet. Dessutom kohl vatten grouts. Det är bäst att ta bort det med olivolja (eller någon annan vegetabilisk) olja.

En av de mysterier som drottningen i Saba berättade för Salomo, som ville testa sin visdom under sitt historiska besök till honom, var bara ett mysterium om antimon. Dronningen av Sheba frågade kung Salomo: "Om du är så klok som alla säger, gissa gåtan. Vad är det här träet, vars innehåll är skopat ut med en bronspinne. I denna brunn finns det bara stenar som är fuktiga med vatten. " Och kung Salomo svarade: "Detta är ett kärl med antimon, smulad svart sten, med vilken kvinnor håller ögonlocken och män behandlar ögon. Applicera samma, fuktar bronspinnen med saliv. "

Även idag, när det finns många medel för att färga ögonen, minskar inte antimonens popularitet, utan ökar också. I någon arabisk tik (marknad) eller indisk basar kan du köpa en mycket vacker flaska Cochle silver eller trä mycket billigt. Detta är verkligen en underbar souvenir och en användbar gåva.

I Centralasien ansågs ögonbryn som var tjocka och till och med smälta samman på näsan anses vara en av de viktigaste delarna av skönhet. Från en tidig ålder fick tjejerna sina ögonbryn målade med mysafrukt och kopplade dem i en enda linje ovanför näsbryggan. Eftersom usma stimulerar hårväxten, efter ett tag, var ögonbrynen målades växte håren. Usma-färgningsanläggning (eller rugola) är en örtartad vegetabilisk växt av senapsfamiljen. Den nypressade saften från Usy har ursprungligen en ljusgrön färg, men det mörkar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. Hittills är usmy juice ett mycket populärt verktyg för färgning ögonbryn, ögonfransar och hår i Centralasien.

I olika länder i öst använde lokala skönheter olika sätt att måla sina läppar och kinder. Till exempel i de arabiska länderna för detta mycket använda pulver med en konsistens är safflorpulver rött. Safflower är ett släkt av Carthamus herbaceous växter av Compositae familjen. Traditionellt växte safflor på grund av sina små gul-orange blommor, som användes för kosmetiska och medicinska ändamål, som kryddor för mat (som saffronbyte) och även för färgning av tyger. Safflorbladblad innehåller två olika färgpigment - gul och röd. Det gula pigmentet anses vara mindre värdefullt och avlägsnas genom att tvätta bladmassan med vatten. Den röda substansen av safflor - kartamin - är svår att lösa upp i vatten, men det är lättlöslig i alkohol och alkalier.

Safflower är en mycket gammal växt, långt före vår tid, de gamla egyptierna färgade den med kronblad för sina mumier. Safflorblommor kan också sättas i te som en enskild komponent eller som en del av blomstret, de ger te en trevlig orange nyans och en blommig doft. Dessutom erhålls safflorolja från safflor, som ofta används i matlagning i hela öst. Eftersom det är luktfritt, färglöst och lätt absorberat har safflorolja också funnits i olika hudkrämer och salvor.

De arabiska beduinerna använder traditionellt den röda saften från rötterna från Arneby från borgerfamiljen som läppstift till läpparna. Burachnikovyi har många arter, till exempel, de inkluderar comfrey, forget-me-not, heliotrope och medunitsa medicinal. Vissa används i medicin, andra som honungplantor, foder, färgning eller prydnadsväxter.

En annan traditionellt populär läppstift och rouge med naturliga pigment är Aker, pressad lera impregnerad med röd vallmopigment. För att applicera en ton på läpparna eller kinderna, måste du blöta fingret och gnugga lera briketterna.

Läkemedel Växter Usma - granskning

Erfarenhet av odling och användning av usmy (vaida-färgning).

Jag skulle vilja dela med mig av min åsikt och erfarenhet av att använda usma, särskilt med dem som är "på ämnesområdet"

Jag lärde mig om denna fantastiska fabrik i ett forum. På samma plats beskrev flickan helt enkelt bortom detta gräs och hennes framgångsrika användarupplevelse (som jag minns, använde hon i sitt hemland tillväxten av usmi). Med sina inspirerande berättelser upphetsade hon alla som läste den.

Självklart blev jag också eld i tanken på att ha långa, svarta ögonfransar och ögonbryn. Hittade frön genom Internet. Det var omkring 2006. På våren planterade hon genom plantorna, så växte plantorna vackert, det fanns inga problem. Vi har vår egen trädgård, planterade omedelbart en hel trädgård

Överflödade havet av dessa löv. Jag rullade upp dem eller skar dem i flera bitar och pressade saften genom cheesecloth. Endast färsk juice är aktiv! Inga kylskåp, oljor etc. Sätt i en bomullspinne på några minuter för att inte styva. Långt, från 30 minuter till en timme. Sedan, med en bomullspinne fuktad med vatten, avlägsna försiktigt saften. Som om det är helt sköljt med vatten, är effekten långsammare, om alls. Och sedan kvarstår leverns rester på hår och hud. Och gradvis blir det verkligen mörkare. Och även på huden ser en liten grönaktig färg ut som eyeliner, mycket vacker. Jag märkte också att utseendet blir tydligare och ljusare, även ögonen är något ljusare. Uppenbarligen har usma en helande effekt på ögonen. Jag märkte inte tillväxten, kanske lite. Oljor kan bättre hjälp (till exempel http://irecommend.ru/content/maslitse-rabotaet-moi.)

Men. tjejer, allt detta är tillfälligt! Efter kort tid efter den sista användningen går effekten bort.

Det finns fortfarande en nyans. Bladen är också olika i sin förmåga att måla. Om de är ljusa, har de sett lite sol och värme, då är effektiviteten mycket svag. Om det var värme, så är bladen raka med en lila nyans, de har det största värdet. Tydligen inte förgäves är deras hemland Tadzjikistan. Där och värmen och därmed är kvaliteten mycket högre. Ja, och du kan använda det hela tiden, bibehålla effekten. Men min åsikt är att det finns svarta ögonbryn och ögonfransar utan kvinnor, och usma är bara en förstärkning för dem.

Min slutsats är att Usma inte kan permanent måla ögonfransar och ögonbryn. Ja, det är en viss effekt, och det kan till och med vara ganska bra, men för det här måste du använda färsk juice hela tiden. I vårt land är det orealistiskt.

Nu har jag mina egna frön. De växer upp under det andra året. Jag samlar dem och lite sot varje år, så att växten jag inte har överfört. Några år planterade inte alls. Ibland är sommaren så kall och regnig att det inte finns någon anledning att prata om några egenskaper.

I år planterade vi lite igen. Jag kommer att använda lite, åtminstone för att stärka

Krama bättre genom cheesecloth, händer mycket dålig och liten juice. I. Om usma målade hennes ögonfransar lika bra som hennes naglar, skulle hon inte få ett pris

Jag kommer också att säga att usma, som kan fläcka, ska baka dina ögonlock lite, det här är normalt.

I år har detta blivit vuxet (bladen är inte så bra, för vår är kall, växte och mörkare).

Usma gräs dess fördelar

Usma - Vaida färgning, färgning gräs, krutik, sinil, farbovnik, sharnik - narratralnaya gräs, mycket rik på organiska syror, flavonoider, mineraler, alkaloider och fytosteroler.

Vad är Usma?

Usma Juice

Den moderna stereotypen av vackra kvinnor är dubbelt. Å ena sidan antas det att genetisk predisposition är "att skylla" för allting: de säger att mormor och mormor var ljunga med sig själva, så deras barnbarn och barnbarns arv härvde detta genom honlinjen. Å andra sidan - och det här är en mer modern, så att säga, "västerländsk" åsikt - speciellt framstående kvinnor misstänks för ett stort antal plastoperationer. Särskilt om dessa attraktiva damer är äldre och välskötta. Kanske bara de östliga företrädarna för det fina könet förutom konkurrensen i denna fråga. Men vad döljer verkligen deras skönhet?

Gener har naturligtvis inte annullerats. Men det finns östliga kvinnor och andra århundraden gamla sätt att hjälpa deras naturliga skönhet. En av dem är usmi juice, vars användning har bevisats upprepade gånger.

Usma för hårväxt - ett bevisat sätt

Usma är en växt som anses inte bara läkning i många östliga länder, utan också stimulerar hårfolliklarnas tillväxt. Med hjälp av saften från denna växt kan du effektivt ta hand om ögonbryn och ögonfransar. Men usma används oftast för hårväxt.

Juice används för att bota försvagade hår. För att göra detta måste det gnidas i sina rötter. Men här är det nödvändigt att ta hänsyn till en viktig punkt: Denna metod är endast lämplig för mörkt hår, eftersom blondin kan väsentligt ändra sin färg efter proceduren.

Innan du börjar använda, är det värt att komma ihåg att usma för hår har sina egna egenskaper, så det är viktigt att förstå tillämpningsprinciperna. Detta är manifestationen av effekten. Så, bara två eller tre dagar efter ansökan, visas en vacker och rik mörk nyans. Men han håller inte mer än en vecka. Därefter svävar håret, och saften måste appliceras igen.

Var man kan köpa ysu för hår

Eftersom Wajda Juice inte lagras under en längre tid, produceras den inte industriellt. Nu har en väldigt vanlig metod blivit odling av användbara växter hemma, det vill säga som en vanlig växthus. Ja, vi kan säga att det här är en bra utväg: trots allt kan du alltid använda en unik juice utan att släppa på sin långa sökning. Men som vanligt är det en liten minus. De flesta utövare av sådan odling erkänns: växten är givetvis född, men likheten med den Vida-färgningsanläggningen som växer i söder visar sig vara extremt liten.

Det finns ingen olycka i detta resultat. För att erhålla det nödvändiga färgpigmentet och växtnäringsämnena krävs sådana villkor som är praktiskt taget omöjliga att uppnå hemma. Dessa inkluderar den särskilda södra solfärgen och sammansättningen av den södra marken. Även vid skapandet av alla möjliga konstgjorda villkor-substitut, jämför resultatet inte med originalet.

Det är därför som majoriteten av kvinnor och män föredrar att kontakta de relevanta institutionerna, där det finns usa för hår, det är mycket lättare att köpa det än att odla det.

Här är vad som hände nästa:

Genom försök och fel förstod han hur man letade efter detta gräs. Han var övertygad om att pulvret i usma, som allt annat, är mycket användbart. Men blomman kräver noggrannhet och endast 4-5 löv från en buske (där det finns 15 av dem) är lämpliga för organen. När min farbror förstod att usma inte bara är en bra hårprodukt utan också ett bra sätt att tjäna pengar. Han började producera professionell kosmetika för hårvård. Hans hårmaskor med vitaminer var bättre än andra och överträffade sina konkurrenter i Europa. Shampoos och andra var inte mindre populära, för svarade frågan om hur man stärker håret. Det hjälpte oljan och recensionerna från fotot "före och efter" tog inte lång tid att vänta. Det faktum att populära recept användes störde inte någon.

Usma - Vaida-färgning (lat. Ísatis tinctória) är en växt av kålfamiljen, en art av släktet Vaida. Växten odlades kraftigt i Europa för blåfärgs skull. Weida färgämne odlas i Kina som en medicinalväxt som används av kinesisk traditionell medicin. Blad (lat. Folium Isatidis) och rot (lat Radix Isatidis) används i officiell medicin i Kina i form av te och avkok för olika inflammatoriska och förkylningssjukdomar och ingår i den nationella tabellen över läkemedel i Kina. Usmys färskjuice först har en ljusgrön färg, men det mörkar snabbt och blir svart med en liten smaragd nyans. Usma juice stimulerar hårväxt, färger, gör ögonfransar och ögonbryn mörkare och rikare och kan även användas som "skuggor". Om du använder ögonsjuka med ögonlock kan du glömma kosmetika och titta på världen med dimmiga ögon som ser ut som rökig ögon effekt.

Östas invånare säger: Om du regelbundet applicerar saften av Usma ett hudområde på ytan där det finns minst en minimal mängd hår, kommer deras densitet att öka, de blir tjockare och mörkare. Dessutom kan Usma ha en terapeutisk effekt på ögonhinnan. Men den här produkten har en nackdel - den växer bara i Centralasien (sant, precis som persilja eller dill, på alla trädgårdar) och har en uttalad grön färg. Det är, om du plötsligt tänker på dina ögonbryn, då kommer ett par dagar att drabbas av grönska på ögonbrynen, medan Usma inte mörkar. Men om du kommer ihåg alla "charms" av permanent smink verkar det här problemet inte så allvarligt, särskilt eftersom Usma håller på huden i genomsnitt i genomsnitt 2 veckor.

Var kan man få usma?
Vår butik erbjuder USMU från Vitryssland. Här hittar du alltid färskt: pulver, olja, juice och löv, och även Usma frön.

Ett alternativ är Usma oljan. Vid applicering kommer din hud och ögonfransar inte att vara gröna. Du applicerar oljan helt enkelt över natten, och på morgonen tvättar du den. Efter en månad har de en positiv effekt - cilia och ögonbryn blir friskare, håret är tjockare, glans ökar och slutar falla ut. En oumbärlig återställande för dem som använder mascara.

Ju längre och mer regelbundet du ska använda desto bättre blir dina ögonfransar och ögonbryn - de blir lite mörkare, tjockare och längre. Olja av Usma kan också smörjas i hårbotten - gnugga oljan något uppvärmd i ett vattenbad i hårbotten, linda i en plastpåse och en handduk eller en termokapsel, lämna i några timmar och skölj som vanligt. Du kan lägga till en viss mängd olja i masken för håret. Efter några månaders användning ser du fluff på huvudet - håret kommer inte bara sluta falla, men börjar växa kraftigt. Alla dessa är de fantastiska egenskaperna hos Usma.

Varje kvinna vill bli vacker. Och vårt företag försöker skapa skönhet med dig. Usma för hår är enkelt och enkelt. Usma olja är lätt att använda. Applicera Usma-olja på hår, ögonbryn eller ögonfransar. Blötlägg tid och skölj med varmt vatten och diskmedel. Ditt hår blir bättre och vackrare. Ögonfransar blir uttrycksfulla och ögonbryn från Usma blir attraktiva. Hitta lite tid för dig själv och ha kul i spegeln av dina prestationer. Usma pulver är bra att använda för att upprätthålla skönhet. Usma lämnar är en naturlig juice i sin naturliga form. Du behöver bara klämma ut det och få en produkt att ta hand om hår, ögonfransar och ögonbryn.

Köp usma olja, usma juice eller usma torrt pulver och vara säker på våra naturläkemedel.

LiveInternetLiveInternet

-citat

Geranium (Pelargonium) är en utbredd inomhusväxt med ljusa färger. Växa pelargoner.

-kategorier

 • Allt för en dag (448)
 • Inskriptioner för kommentarer (70)
 • Avatarer (6)
 • Vykort (43)
 • Bakgrunder (22)
 • Fritid (14)
 • Lärande språk (12)
 • 8 mars (5)
 • Dator (4)
 • Broderimönster (2056)
 • Broderi (282)
 • Ukrainska broderier (78)
 • Julbroderi (27)
 • Påskbroderi (24)
 • Merezhka (14)
 • Monokrom (12)
 • Biskornu (9)
 • Blackwork (3)
 • Jul (2)
 • Stugor (2)
 • Bandbroderi (85)
 • Passe-partout (24)
 • Pärlor (18)
 • Allt för photoshop (77)
 • Stickning (1455)
 • Virkade (151)
 • Hattar, halsdukar (54)
 • Irländsk Spets (18)
 • Freeform (2)
 • Broomstick (1)
 • Landritning, landskap (1096)
 • Bekämpning av skadedjur och ogräs (87)
 • Druvor (12)
 • Kål (8)
 • Läkemedel (5)
 • Buskar och träd (4)
 • Svampar (4)
 • Potatis (54)
 • Jordgubbar (37)
 • Lök, vitlök (49)
 • Malina (14)
 • Morötter (10)
 • Gurkor (79)
 • Peppar (12)
 • Rödbetor (4)
 • Tomater (110)
 • Decoupage (42)
 • Gör det själv (401)
 • Flaskinredning (31)
 • Förpackning (5)
 • Stearinljus (4)
 • Kallt porslin (3)
 • Dockor, plattor (37)
 • Tvåltillverkning (6)
 • Topiary (2)
 • Demotivatorer (0)
 • För själen (69)
 • Djur (3)
 • Konst (4)
 • Quilling (8)
 • ClipArt (9)
 • Böcker (19)
 • Ljudböcker (7)
 • Recept (2305)
 • Kött (54)
 • Kycklingrätter (53)
 • Fisk (41)
 • Chebureks (34)
 • Billets för vintern (10)
 • Såser (9)
 • Snabbt (8)
 • BRÖD (6)
 • Matinredning (6)
 • Självtestad (3)
 • Recept från Elena Chekalova (1)
 • Vin (30)
 • Bakning (413)
 • Snacks (73)
 • Från pita (47)
 • Pajer, kakor (170)
 • Pizza (31)
 • Sallader (203)
 • Pickles (172)
 • Kakor (144)
 • Maslenitsa (34)
 • Master klass (122)
 • Videokurser (13)
 • Mode (99)
 • Klockor (15)
 • Man och kvinna (28)
 • Musik (276)
 • Vårt hus (525)
 • Inredning (299)
 • Kök (32)
 • Etikett (29)
 • Nytt år (62)
 • Online-bio (84)
 • Påskidéer (44)
 • Påsk recept (34)
 • LESSON ASSISTANT (203)
 • Översättare (4)
 • Frisyrer (31)
 • Resa (66)
 • Skönhetsrecept (1257)
 • Dieter (162)
 • Ritualer (152)
 • Hår (121)
 • Ansikte (57)
 • Massage (33)
 • Osteokondros (4)
 • Hälsa (442)
 • Nålverk Koreanska platser (2)
 • Skrotuppsättningar (6)
 • Dikter (6)
 • DIY smycken (106)
 • Fysisk utbildning (101)
 • Foto (15)
 • Feng Shui (42)
 • Money Magic (3)
 • Blommor i huset (296)
 • Sy (1247)
 • Kuddar, sängkläder (237)
 • Förändringar (64)
 • Gardiner (50)
 • Syning av videor (39)
 • Väskor (82)
 • Symönster (501)
 • Detta är intressant (245)
 • Humor (32)

-musik

-appar

 • VykortRegenererade katalog av vykort för alla tillfällen
 • Billiga flygFavoritpriser, bekväm sökning, ingen provision, 24 timmar. Boka nu - betala senare!
 • TorrNADO - torrenttracker för bloggarTorrNADO - torrenttracker för bloggar
 • Alltid finns det ingen dialog på plats ^ _ ^ Gör att du kan infoga en panel med godtycklig HTML-kod i din profil. Du kan placera det där banderoller, räknare etc.
 • Jag är en fotograf Plugin för att skicka bilder i en användares dagbok. Minsta systemkrav: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 med JavaScript aktiverat. Kanske det kommer att fungera

-referenser

-Sök via dagbok

-statistik

Usma är en sällsynt och unik örtartad växt, den äkta hemligheten hos de orientaliska kvinnornas skönhet.

Den mest värdefulla saken om USA är dess juice. I många århundraden har orientaliska skönheter gnidt ögonbryn och ögonfransar med flera mål sedan barndomen.

Först färska juice av en Usma målar ögonfransar och ögonbryn i mörk färg under ganska lång tid. Detta är ett naturligt sätt att betona ögonens skönhet och mystiskhet i utseendet. Sådan färgning är utan tvekan ett värdigt alternativ till användningen av kemikalier.

För det andra är färsk UMS-juice en kraftfull naturlig stimulans för tillväxten av ögonfransar och ögonbryn, vilket bidrar till deras förtjockning, densitet, glans, vilket i ett komplex ger ett hälsosamt och välskämt utseende till ögonfransar och ögonbryn.

För det tredje används usmy juice som en skugga för att skapa effekten av "rökig" smink. Han ger djup och mystik mot mörka ögon, och ljusa ser ut som pärlor i en mörk ram.

Fjärde, färsk usmi juice har antibakteriella (antiseptiska) egenskaper.

Usma juice kan också användas för att behandla hår genom att gnugga det i hårrötterna, men man måste komma ihåg att denna behandlingsmetod endast är lämplig för mörkt hår eftersom blont hår kan byta färg.

Det finns väldigt få ställen där du kan köpa USM, det är svårt att hitta det, USM är nästan aldrig hittat. Nyligen omfattar fler och fler tillverkare USMU och dess derivat i sammansättningen av sina produkter, som i regel är mycket dyra.

Endast fräsch smaksjuice och endast från de övre broschyrerna (de innehåller mer färgämnen) har den uttalade starka färgande effekten. Usma juice försämras snabbt, så det är inte önskvärt att behålla det.

Det är av den anledningen att många människor strävar efter att visa lite tålamod, att odla dem hemma, så att de alltid har till hands en ny kvist precis på vindrutan. Dessutom kräver usma inte speciella villkor för spiring och efterföljande tillväxt, förutom att det är obligatoriskt för de flesta växter - ljus och värme. Ju mer de får usma, ju mer användbar blir det.

Så vad ska göras om ögonfransar och ögonbryn faller ut intensivt eller om de är sällsynta och knappt märkbara, och alla försökte och sanna kosmetiska och folkmekanismer hjälper inte?

Odling av fisk hemma:

Det är bättre att plantera fröna i en behållare med näringsprimer till ett djup av 4 cm, fuktar marken (helst med en sprayflaska) och täcker med genomskinligt plastfolie, lägg på en varm och ljus plats. Det är nödvändigt att fukta marken när toppskiktet torkar. Det är lämpligt att periodiskt avlägsna filmen för luftning i 5-10 minuter för att undvika frörötning. Efter utseendet av de första skotten, ta bort plastfilmen - gradvis, för att vana växten till nya förhållanden, först ta bort filmen i flera timmar om dagen. Efter att du har tagit bort filmen, placera potten på en varm plats under ljuset. Det är möjligt under en bordslampa, om det inte finns några söder- eller västfönster i rummet, ett lågt golv eller av andra skäl svag och sällsynt belysning. Det är lämpligt att undvika utkast. Frön kan spira från 14 dagar till 1,5 månader.

Det är lämpligt att plantera fröna först i praktiska engångsplastiska plastkoppar, så det är lämpligt att observera rotansystemets utveckling och tillstånd. Om det inte finns några koppar, passa sedan yoghurtlåda. Små hål bör göras på botten för att tillåta överskott av vatten att rinna ut, vilket kan leda till tillväxt av mögel, försurning av marken och död av rötterna. Av samma anledning bör frön inte planteras i en oproportionerligt stor behållare. Du kan fylla kopparna med jord endast 1/2 eller 2/3 max. Kupan själv täcker toppen med en genomskinlig matförpackning eller genomskinliga lock, från gräddfil. Omslag eller filmer måste avlägsnas regelbundet för att lufta jorden. Vatten som torrt.

Det är nödvändigt att bryta några löv och lämna dem i 13-15 timmar på papper, så att löven är lite läka.
Kram saften i en liten behållare.
Doppa en bomullspinne eller en borste för ögonbryn och ögonfransar i färsk usmajuice.
Applicera på ögonfransarna och ögonbrynen (liksom på de ställen där det inte finns några hår, men det är önskvärt att de utseende), låt dem torka och applicera sedan igen.
Upprepa ansökan 3-4 gånger (inom 2 timmar) eller mer.

- För att förbättra och bibehålla en positiv effekt, bör den användas hela tiden, ungefär en gång var 2-3 veckor, och om möjligt, då oftare.

- För att uppnå intensiv färgning bör usmjuice lämnas för att vara i flera dagar (5-7), och det tar tid att utveckla en mättad färg.

- Ju längre usma kvarstår på ögonlocken och ögonbrynen, ju rikare färgen är och för behandling lämnas den i flera timmar, men på dagtid.

- För större effekt rekommenderas att man använder en speciell borste för ögonbryn och ögonfransar, vilket ger mikromassage som krävs för att stärka och stärka hårsäckarna, eftersom massagen förbättrar näring av hårrötterna och blodflödet, vilket bidrar till den tidiga mättnaden av cellerna i vävnaderna med syre.

- Det är nödvändigt att massera ögonbrynen från näsbroen mot templen, i början med en borste, sedan med båda fingrarna i mitten, slutföra massagen med lätta sträckningar längs tillväxtlinjen med en oxNästa Artikel
Skumrullar