Min dotters hår faller ut dåligt! Rådgör med vad du ska göra!


Vad kan en läkare utse:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
• vitamin- och mineraltillskott i kapselform;
• läkemedel för oral administrering
• innebär att lokal blodcirkulation återställs (sprayer, serum, schampon)
• hemmet eller salongens kosmetologiprocedurer;
• homeopatiska läkemedel;
• hårbottenmassage;
• folkmekanismer.

Hår är anmärkningsvärt för dess anpassningsförmåga,
Därför är det reellt att återställa densiteten, med förbehåll för eliminering av orsaken till nedfallet.
Mineraler hjälper hårhälsan:
vitaminer C, D, E och grupp B;
kalcium, magnesium, koppar, järn; fiskolja med syror.

Klättra ett barns hår 15 år

Hej, ge råd om hur man hanterar håravfall? Det finns en möjlighet att problemet är förknippat med en svag mage eller på en hormonell bakgrund på nervös mark. Vi är rädda för att gå till trichologen, eftersom enligt recensionerna skriver de att han försöker hitta problemet ytligt och lösningen - med lotioner och schampon. Någon stod inför ett sådant problem? Kanske bör du ompröva kosten och då bara rådgöra med en läkare? Jag är väldigt rädd att min dotter kommer att förbli skallig! Tack på förhand för ditt svar.

Olga_86

Jag tror att det är nödvändigt att kontrollera sköldkörteln

Ålder: 11 år 10 månader 22 dagar

Ålder: 37 år 2 månader 4 dagar

Yrke: hemlig agent

Ålder: 4 år 7 månader 18 dagar

Lärande: Inte lärande än

improvizacia

du behöver kontakta en gynekolog och en endokrinolog, de vet bättre vilka hormonmarkörer du behöver passera

Tapotushka

Den första orsaken är naturligtvis hormonell, men detta är inte alltid ett problem i sköldkörteln. Dessa är ganska tonårshormoner. Och den andra anledningen är brist på vitaminer från grupp B. Vi vände oss till en hudläkare i vår klinik.

Gällande ålder: 5 år 3 månader 28 dagar

Lärande: Inte lärande än

chechiotka

StervaTSTV

Du bör definitivt kontakta endokrinologen. I tonåren ser flickor ofta störningar i hormonella serier på håret (ofta blir de snabbt feta, tunna, blir stygga) och huden. Men det är inte nödvändigt att utesluta effekterna av droger, vilket, som jag förstår, tar din dotter på grund av problem med magen och en instabil psyke. Min dotter hade också ett problem med håret vid 14 års ålder. Vi fick en speciell diet från en endokrinolog + ett särskilt vitamin- och läkemedelskomplex först efter test som endokrinologen föreskrev + genomgått 4 gånger per år elektrisk massage av hårsäckar + i 1 år 2-3 gånger månad gjorde vi speciella olja och växtbaserade wrap för hår. I det här fallet var all analys för hormoner i vår normala, sköldkörteln också. Som det visade sig stördes den allmänna utbytet och överdriven mental och fysisk aktivitet (vi studerade i en specialskola, ville alltid vara den första.).

aibolit

Jag är överens om endokrinologen. Hans konsultation och hormonprovning behövs. På hormonens sida är hyperandrogen alopeci möjlig (håravfall bland ett antal manliga könshormoner). I regel finns det andra tecken, såsom en "mustasch" på en flicka eller en ökad kroppshår, Även om slutpunkten utesluter eller bekräftar denna typ av skallighet gör det möjligt att göra analyser. Oavsett om du kan gå till en trikolog kan det preliminärt bestämmas och hemma är du oftast rädd för att "ringorm" kallas medicinskt Jag trichophytosis i det här fallet är håret klippt i roten, du måste också hitta ultraviolett (bärbart kvarts eller en vanlig valuta detektor kommer att göra) om det är trichophytia så kommer du att se en glöd i håret när ljuset är av. Om allt detta kör sedan till trichologen. (otillräcklig näring) A-vitamin är ansvarig för hud och tillsatser (naglar, hår), då behöver ett barn äta mer, till exempel finns vitamin A i form av karoten (föregångare till vitamin A), vilket är ännu effektivare än vitamin A i ren form. du behöver men att äta lite fett med tanke på att Vit A är fettlösligt, absorberas det bättre och absorberas med feta livsmedel. Men det sista alternativet är godkänt när man undviker svampinfektioner och hormonavbrott.

Dotterhår faller ut, vad ska man göra = (?

Tjejer, god kväll! Egentligen i titeln
en fråga. Dotter är 10 år gammal, de senaste månaderna har blivit mycket svåra att falla ut
hår, rak mardröm! buntar supytsya och detta är inte den vanliga uppdateringen, i svart
Om klänningen går rakt, är hela ryggen vit på grund av håret (((jag har det, men mitt hår var alltid tjockt och gott. Dander uppträdde i början av sommaren,
Jag tänkte från schampo, trots att de tidigare hade tvättat allt ok i ett år, det hade förändrat allt
Det passerade. Men efter ett tag började en sådan olycka. Till barnläkaren sprang
Svaret var: Jag vet inte varför, dricker vitaminer. vilka? - Jag känner inte mig själv
se nu ett bra val. inte enligt min mening ett kompetent svar
från läkaren. men inte om det.

th
att göra? Shampoo förändras igen? Vitaminer? om så, vad? Kanske passerar testen? Var annars att gå? Kort sagt, vem vet råd!

Hjälp! Min dotter hår faller ut dåligt. Vem ska du kontakta?

Tjejer, jag behöver din erfarenhet och råd.
Min dotter började förlora sitt hår. Allt började för ett år sedan, då anslöt jag det med stress: vi förberedde oss för skolan, vi blev testade på skolor och sedan examen i trädgården. Hon är misstänksam mot mig och tar mycket saker i mitt huvud)) Jag bestämde mig för att allt skulle passera, jag köpte vitaminer, jag drack kurser. Det är sommar, situationen har förbättrats något, men hennes hår fortsatte att falla, om än något. På hösten gick jag till första klassen, också lite stressig för barnet, men allting var bra, anpassat snabbt, gjorde vänner, var en utmärkt elev. Det var en period som håret nästan inte föll ut, jag var så glad! Men allt började igen: (Idag, bara en mardröm, hur mycket var det på kammen. En tredjedel kvarstod från föregående volym.

Var ska jag gå? Jag förstår att du först behöver en endokrinolog? Trichologist?
Tjejer, kära, ge råd till en förnuftig läkare! Önskvärt område Obolon, Vinogradar och nära. Jag kan inte, jag oroa mig för att jag saknade ett allvarligt problem ((((

Vad ska man göra om ett barns hår faller ut dåligt: ​​Vad är orsaken och är det en effektiv behandling?

Medan kammade en baby märker några mammor att det finns mycket hår som finns kvar på borsten. Detta är inte ett typiskt fenomen hos barn, så den obehagliga upptäckten skrämmer föräldrarna. Varför händer detta och hur kan du förklara problemet? Vi kommer att berätta vad som orsakerna till plötslig håravfall hos barn och hur man bestämmer den möjliga patologin.

Hårförlust hos spädbarn - norm eller patologi?

För första gången möter föräldrarna till några barn problem med håravfall. En gång har en mamma, som har tagit bort kepsen från smulorna, inte upptäckt ett eller två hår på sin inre sida, men deras täta skikt (se även: ordningar av stickade kepsar med nålar för nyfödda). Ibland visas bala fläckar på barnets huvud - oftast på templen eller på baksidan av huvudet. Det händer från 1 till 3 månader, och då börjar barnet växa nytt hår. Experter tror att håravfall hos spädbarn är en variant av normen och det är inte värt att låta larmet utgå ifrån detta symptom enbart.

Detta fenomen beror på fysiologiska skäl. Varje hår går igenom flera stadier av sitt liv. Det här är en period av tillväxt, vila och telogen - borttagning. Vid en vuxen tar alla dessa faser 3-7 år, och hos en nyfödd, endast 2-4 månader. I slutet av denna period faller håret ut och de ersätts med nya, med en starkare rot och en förbättrad struktur.

Om processen med prolapse åtföljs av andra tecken, kan de dock sammanlagt indikera rickets. Tänk på vad du bör vara uppmärksam på:

 • Utseendet av ett marmormönster under huden - när kärlen är synliga genom epidermis;
 • barnet ofta och utan anledning svettar (vi rekommenderar att läsa: barnet svettar tungt - vad ska man göra?);
 • crumbn vägrar ett bröst, sover sällan, ständigt gråter;
 • barnet har förstoppning eller feber.
Om, förutom håravfall, barnet inte har några negativa symtom och krummen känns bra finns det ingen anledning till oro.

Varför faller håret ut hos barn 4-5 år?

Håravfall hos dedsadovsky barn har också flera orsaker. På 4-5 år kan detta fenomen bero på hormonella förändringar i barnets kropp. Trichologer hävdar att barnets hår vid denna ålder ändras till nya, med en starkare rot och en stark kärna. Detta bör dock ske gradvis, nästan omärkligt.

Det är värt att titta på processen och se om barnet har spira av nytt hår. Ibland sker förlusten spontant, och efter en eller två veckor slutar processen. Efter det blir det nya håret starkare, har en annan struktur och ändå skiftande nyans. Många föräldrar konstaterar att barnet i håret blir 4-5 år mörktare än tidigare.

Funktioner hos barnens fysiologi 6-8 år

Processerna för regenerering och hårförändring i människokroppen fortsätter ständigt. I åldern 6-8 år går barnet in i nästa utvecklingsstadium, vilket slutar närmare 9 år. Kroppen genomgår processerna för optimering av den hormonella bakgrunden som uppfyller de nya förutsättningarna. Förskolebarnet får som regel regeln som en första grader, vilket är förknippad med en viss stress. Detta kan leda till en spasm i de hypodermiska kärlen, vilket orsakar ett misslyckande av blodtillförseln till hårsäckarna.

Ibland hjälper regelbundna samtal med barnet, liksom gemensamma promenader med föräldrar, att lindra stress. Vid sänggåendet kan ett barn få en huvudmassage - sakta kamma håret med en pensel.

Nedan ser vi huvudorsakerna till förlusten i samband med patologier.

Sjukdomar som leder till håravfall hos ett barn

Vissa experter rekommenderar att man räknar antalet hår sänkt per dag. Normalt kan det finnas cirka 100 av dem. Om nedfallet tas överraskande och det verkar viktigt, bör du definitivt ta barnet till barnläkaren. Det är möjligt att läkaren kommer att rekommendera konsultation med specialister (trichologist, endokrinolog) för att klara prov. Vi listar de patologier som bör uteslutas:

 • En av de vanligaste orsakerna till håravfall är en störning i det endokrina systemet, vilket inkluderar binjurarna, bukspottkörteln och sköldkörteln, hypofysen. Du bör se till att det inte finns några sjukdomar som diabetes mellitus, hypothyroidism (nedsatt sköldkörtelfunktion) eller dysfunktion i binjurarna.
 • Vitaminbrist. Brist på vitaminer A, B, C, D och andra kan leda till håravfall.
 • Leverproblem. Om levern inte klarar av funktionen, det är dåligt att rengöra blodet av toxiner leder det till hudproblem - utseende av mjäll, fläckar på huden, klåda etc. Sådana fenomen kan bli orsak till håravfall.
 • Ringorm. Denna infektionssjukdom, vars orsakssamband är en svamp, förekommer ofta hos barn. Det karakteristiska symptomet för att beröva är utseendet på huvudet av områden som sträcker sig i storlek från 3 till 10 cm, helt fritt från håret (för mer information, se artikeln: Behandling av att beröva barnets huvud).
ringorm
 • Allergy. Ibland uppstår allergiska reaktioner inte bara i utsatta hudområden, men påverkar även hårbotten. Som regel sker detta med regelbunden ingripande av irriterande i kroppen. Det är värt att uppmärksamma andra delar av kroppen - skaliga, röda platser talar om allvarliga problem.
 • Tarmdysfunktion. Dysbacteriosis kan orsaka förlust av väsentliga mikronäringsämnen och vitaminer. En korrekt formulerad diet av barnet kommer inte att kompensera för bristen på näringsämnen, eftersom absorptionen i den irriterade tarmen försämras.

Externa orsaker

Om håravfall inte är associerad med sjukdomar kan problemet utlösas av påverkan av externa negativa faktorer. Tänk på vad som kan orsaka det:

 • Otillräcklig vård. Om mamman sällan tvättar barnets hår, kammar dåligt, blir lökarna svagare. Skrapa masserar hårbotten, medan vanlig hygien rensar porerna. Detta ökar blodcirkulationen och förbättrar glödlampans näring.
 • Dålig ekologi. I områden där luften är mättad med giftiga ämnen (nära fabriker och andra företag som bryter mot den naturliga balansen), lider individernas hud och hår.
 • Frisyrer, kraftigt fastspända svansar eller pigtails, speciellt inte uppsläckta för natten. Med tät vävning stör blodtillförseln till hårbotten och hår med skadade glödlampor kommer snart att falla ut.
 • Långtidsbehandling av systemiska sjukdomar, medicinering - antibiotika, hormonella droger.
 • Stress. Ett barn som är rädd för att inte uppfylla de höga kraven hos föräldrar, vårdgivare eller lärare lever i ett tillstånd av konstant stress. Lider också barn från dysfunktionella familjer som regelbundet blir vittnen om föräldrakandaler.
Nervöverskott och stress - bra orsaker till håravfall

Metoder för att bekämpa håravfall

Hur man hanterar håravfall hos barn? Om läkaren rekommenderar rådgivning med en tricholog eller annan specialist, ska barnet diagnostiseras. I så fall bör du följa läkarens rekommendationer och genomgå en fullständig behandling. Ibland bestämmer mamma och pappa sig för att bekämpa problemet på egen hand. Då kan du använda folkmetoder som stärker glödlamporna och gör håret starkare:

 1. Kockolja. Detta utmärkta verktyg kan användas för att behandla ett barn utan rädsla för skada. Uppvärmd olja behöver smörja hårbotten och hårrötterna, lämna i en halvtimme, skölj sedan. Förfarandet görs varje gång du tvättar ditt hår - en gång i veckan eller 10 dagar.
 2. Sköljande infusioner av örter kamomill, nässla. För att förbereda infusionen behöver du hälla ett glas kokande vatten 2 msk. l. torr rå, insistera 1 timme, dränera. Klar för att skölja huvudet efter tvätt och gnugga samtidigt i hårbotten. Spola inte.
 3. Aloesaft och äggula. Blanda båda ingredienserna i lika stora proportioner, värm lite, applicera på rötterna. Tvätta av efter 15 minuter med varmt vatten.
Ibland, för att stoppa håravfall och stimulera deras tillväxt, räcker det med att granska barnets kost, berika menyn med alla nödvändiga vitaminer och mikroelement.

Dessutom är det nödvändigt att ompröva barnets diet och se till att det innehåller mat rik på kalcium, fosfor, järn. Du kan be läkaren att ordinera en behandling med vitamin för din baby.

Vad ska inte göras under behandlingen?

Många föräldrar, ser en atypisk håravfall i sitt barn, panik. Detta beror på att mamma och pappa kan skada ett barn med felaktiga handlingar. I inget fall bör inte

 • Skräm barnet, panikar om sitt förlorade hår. Dra inte alltför stor uppmärksamhet åt problemet, för att inte förvärra det, vilket orsakar stress i barnet.
 • Använd hårbalsam kosmetika för vuxna utan att rådgöra med en läkare. Felaktigt utvalda kosmetika kan orsaka allergier, orsaka brännskador eller inflammation.
 • Att ge baby vitaminer för hårväxt, varav de flesta är avsedda för vuxna. Denna behandling kommer att leda till problem med lever, njurar och allvarliga allergier.
 • Det borde bära barn för vädret, vilket inte tvingar honom att ha på sig en hatt på sommaren - överhettning skadar håret. Det är nödvändigt att skydda håret från solen - ultraviolett strålning är extremt negativ påverkan på hårsäckens tillstånd.

Min dotter är 17 år gammal. Hennes hår faller ut dåligt.

Tyvärr har vi inte trichologer på personal som kan ge dig råd i detalj. Försök att visa alla resultat av undersökningen till din trikolog för att justera behandlingsplanen. Om det inte finns något resultat av behandlingen och orsaken är oklart, bör du kontakta en annan tricholog som eventuellt kan hitta en annan behandling.
Vi kan också råda dig att kontakta en tricholog för ett korrespondenssamråd. Skicka henne samma detaljerade fråga, och kanske kan hon ge dig några råd i frånvaro.

Vi svarar på frågor om trichology, hårsjukdomar, hårvård.

Om du inte hittade svaret på din fråga, kontakta vår specialist för råd.

Dotterhår faller ut vad man ska göra

Vi hade också en sådan period (cirka 7 år)
Vi donerade hår för mikrodelar.
Och sedan drack de specialerbjudanden. vitaminer.

En annan mycket hjälpte japanska schampo med hästkeratin

Vi mötte samma problem för ett år sedan, knäckte antibiotika på sjukhuset, håret började falla ut i bunkar nästan, oavsett hur tätt den vanliga burkoljan hjälpte, ja, håret klipptes med 10 cm, ja, ändarna var väldigt läskiga. Bokstavligen 3 gånger håret var inte igenkänt

: 053:
Vi (7 år) började ett par månader sedan. Bara skräck var! Köpt i Okey burdock shampoo och skölj. Det hjälpte omedelbart. Nu också beskära 10 centimeter och skönheten är på plats!

Vi hade också en sådan period (cirka 7 år)
Vi donerade hår för mikrodelar.
Och sedan drack de specialerbjudanden. vitaminer.

En annan mycket hjälpte japanska schampo med hästkeratin

Tanya, men var gick ditt hår för forskning? Dotter är 5 år och hår är klättrande strängar ((((

Tanya, men var gick ditt hår för forskning? Dotter är 5 år och hår är klättrande strängar ((((

Tidigare fanns ett centrum för biokemisk forskning om Fontanka och Yaroslavsky.
Och nu har de flyttat någonstans.
Jag vet inte exakt. Vi måste leta efter telefoner på Internet och ringa.

Jag hade på något sätt också en period när jag använde Alerans speciella schampo (de säljs endast i ett apotek, för olika hårtyper, de är gjorda i St Petersburg). Det kostar cirka 200 rubel.

Mitt råd, om schampon, hårbotten masker och andra folkmekanismer inte fungerar, är att kontakta en endokrinolog, eftersom håravfall kan bero på att harmoniska processer uppstått eller till ett felfunktion i det endokrina systemet.

Vi hade också en sådan period (cirka 7 år)
Vi donerade hår för mikrodelar.
Och sedan drack de specialerbjudanden. vitaminer.

En annan mycket hjälpte japanska schampo med hästkeratin

Tja, eftersom du inte skäms bort mot vtyuhivat om frågan handlar om barnets hälsa. Vad har det att göra med hästschampo? Alla vet redan att detta är ett medel för tävlingar och ett rent utseende som förbättras, gäller inte för hälsan.
Det första jag kan tänka på hormonella justeringar. Den andra kan verkligen vara en intelligent diagnostiker, en barnläkare. Tja, om du hittar. Och så de flesta barnläkare att klaga på håravfall är också hästschampo förskrivet.

Tja, eftersom du inte skäms bort mot vtyuhivat om frågan handlar om barnets hälsa. Vad har det att göra med hästschampo? Alla vet redan att detta är ett medel för tävlingar och ett rent utseende som förbättras, gäller inte för hälsan.
Det första jag kan tänka på hormonella justeringar. Den andra kan verkligen vara en intelligent diagnostiker, en barnläkare. Tja, om du hittar. Och så de flesta barnläkare att klaga på håravfall är också hästschampo förskrivet.

Faktum är att detta schampo inte är för hästar, och hästkeratin är en del av det. Du följer länken = sedan gå och läs före resenting: 004:

Tja, du ger! Hör du dig själv? Det här handlar om en BARN av 8 år! Vad är alopeci? Vad är Alerana? Shampoo behandlar inte alls!
Barnet drabbades av antibiotika. Här och håret faller ut mer än vanligt. Frisk luft, god näring och vila, folkmekanismer i princip gör ingen skada.
Författaren, för din frid, gå till trichologen, om du verkligen vill. Och doktorn kommer först och främst att samla anamnesen, det kan vara att förskriva en analys för mikrodelar, och sedan ordinera mediciner (inklusive schampon).
Och lugna dig själv. Om några månader ser du resultatet av ditt arbete.


Alopeci händer om 3 år;)
Mitt barn tog en antibiotikakurs 6 gånger om året, håret var på plats. Och en annan har alopeci vid 4 år utan antibiotika. Jag håller med om att en läkare är nödvändig.

Tjejerna återvände från dacha ya. Dotterhåret fortsätter att falla ut, köpte vitaminer på apoteket på råd av lokala apotek och näs- och kamilleväskor. Hon rådde mig att skölja efter att ha tvättat mitt hår. Syster var i staden för att anmäla sig till en trichologist mottagning, till slutet av månaden. Det visar sig att barn inte accepteras överallt, de åt hittade en läkare för en stjärna. Låt oss gå och ta reda på vad de säger. Jag vill köpa ett speciellt schampo, vad tror du Aleran kan vara?

Klättra ett barns hår 15 år

Hej, ge råd om hur man hanterar håravfall? Det finns en möjlighet att problemet är förknippat med en svag mage eller på en hormonell bakgrund på nervös mark. Vi är rädda för att gå till trichologen, eftersom enligt recensionerna skriver de att han försöker hitta problemet ytligt och lösningen - med lotioner och schampon. Någon stod inför ett sådant problem? Kanske bör du ompröva kosten och då bara rådgöra med en läkare? Jag är väldigt rädd att min dotter kommer att förbli skallig! Tack på förhand för ditt svar.

Olga_86

Jag tror att det är nödvändigt att kontrollera sköldkörteln

Ålder: 11 år 10 månader 22 dagar

Ålder: 37 år 2 månader 4 dagar

Yrke: hemlig agent

Ålder: 4 år 7 månader 18 dagar

Lärande: Inte lärande än

improvizacia

du behöver kontakta en gynekolog och en endokrinolog, de vet bättre vilka hormonmarkörer du behöver passera

Tapotushka

Den första orsaken är naturligtvis hormonell, men detta är inte alltid ett problem i sköldkörteln. Dessa är ganska tonårshormoner. Och den andra anledningen är brist på vitaminer från grupp B. Vi vände oss till en hudläkare i vår klinik.

Gällande ålder: 5 år 3 månader 28 dagar

Lärande: Inte lärande än

chechiotka

StervaTSTV

Du bör definitivt kontakta endokrinologen. I tonåren ser flickor ofta störningar i hormonella serier på håret (ofta blir de snabbt feta, tunna, blir stygga) och huden. Men det är inte nödvändigt att utesluta effekterna av droger, vilket, som jag förstår, tar din dotter på grund av problem med magen och en instabil psyke. Min dotter hade också ett problem med håret vid 14 års ålder. Vi fick en speciell diet från en endokrinolog + ett särskilt vitamin- och läkemedelskomplex först efter test som endokrinologen föreskrev + genomgått 4 gånger per år elektrisk massage av hårsäckar + i 1 år 2-3 gånger månad gjorde vi speciella olja och växtbaserade wrap för hår. I det här fallet var all analys för hormoner i vår normala, sköldkörteln också. Som det visade sig stördes den allmänna utbytet och överdriven mental och fysisk aktivitet (vi studerade i en specialskola, ville alltid vara den första.).

aibolit

Jag är överens om endokrinologen. Hans konsultation och hormonprovning behövs. På hormonens sida är hyperandrogen alopeci möjlig (håravfall bland ett antal manliga könshormoner). I regel finns det andra tecken, såsom en "mustasch" på en flicka eller en ökad kroppshår, Även om slutpunkten utesluter eller bekräftar denna typ av skallighet gör det möjligt att göra analyser. Oavsett om du kan gå till en trikolog kan det preliminärt bestämmas och hemma är du oftast rädd för att "ringorm" kallas medicinskt Jag trichophytosis i det här fallet är håret klippt i roten, du måste också hitta ultraviolett (bärbart kvarts eller en vanlig valuta detektor kommer att göra) om det är trichophytia så kommer du att se en glöd i håret när ljuset är av. Om allt detta kör sedan till trichologen. (otillräcklig näring) A-vitamin är ansvarig för hud och tillsatser (naglar, hår), då behöver ett barn äta mer, till exempel finns vitamin A i form av karoten (föregångare till vitamin A), vilket är ännu effektivare än vitamin A i ren form. du behöver men att äta lite fett med tanke på att Vit A är fettlösligt, absorberas det bättre och absorberas med feta livsmedel. Men det sista alternativet är godkänt när man undviker svampinfektioner och hormonavbrott.

Dotterhår faller ut vad man ska göra

Grupp: Användare
Meddelanden: 8
Registrering: 10.6.2015
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 28408
Tack sa: 0 gånger
1 barn: Ilona
Verkligt namn: Eugene

Grupp: Användare
Meddelanden: 7496
Registrering: 07/19/2011
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 3874
Tack sa: 4345 gånger
1 barn: Victoria 04/29/2010
2 barn: Dimochka 08/18/2014
Verkligt namn: Anastasia
Gammalt smeknamn: nastya291287

Grupp: Användare
Meddelanden: 672
Registrering: 17.6.2014
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 21852
Tack sa: 244 gånger
1 barn: dotter 2005
2 barn: dotter 2007
3 barn: och en annan dotter 2013
Verkligt namn: Galina

Grupp: Användare
Meddelanden: 8
Registrering: 10.6.2015
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 28408
Tack sa: 0 gånger
1 barn: Ilona
Verkligt namn: Eugene

Grupp: Användare
Meddelanden: 672
Registrering: 17.6.2014
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 21852
Tack sa: 244 gånger
1 barn: dotter 2005
2 barn: dotter 2007
3 barn: och en annan dotter 2013
Verkligt namn: Galina

Grupp: Moderatorer
Meddelanden: 4174
Registrering: 12/31/2009
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 543
Tack sa: 3592 gånger
1 barn: Katya
2 barn: Misha
3 barn: Åh allt!
Verkligt namn: Anya. Och du :)
Tidigare smeknamn: Anya

Grupp: Användare
Meddelanden: 83
Registrering: 01/24/2013
Från: Blagoveshchensk
Användar-ID: 11737
Tack sa: 16 gånger

Flickor, berätta om min egen erfarenhet.

Jag, sanningen, inte barnet, men mötte detta problem i december 2014.
DIKO-håret började smula. Jag sprang bara min hand i mitt hår och det fanns massor av hår på min handflata. Jag var tvungen att skära de långa krullarna till en längd strax över axlarna för att samla dem i en bulle så att det skalliga huvudet var mindre i ögat.
Analyser - kartisol och testosteron går bara vild.
Gynekologen sa att han skulle dricka hormonella preventivmedel för att återställa allt, men jag vägrade. Förresten rådde läkaren en bra metod, men jag vill inte.

Jag gick till trichologisten i "Mood" på mässan. Samråd 800r. Plus-undersökning på maskinen. Jag säger genast - det finns två alternativ. Den första är avsedd för fallet om en person har hår i nivå med extern exponering. Om det finns en intern påverkan, krävs ytterligare (djupare) undersökning. Den andra undersökningen är inte klar utan den första - det här är deras list. Men vad kan du göra - viljan att inte ha ett skalligt huvud är redo att betala för allt.

Till slut betalade jag 800 + 3000 (för två undersökningar) = 3800 p. (antingen 3600 - minnet kan misslyckas, men skillnaden är liten).
Anledningen till min förlust är en hormonell störning.

Jag undersöktes (frågeformulär + apparater), och förresten undersöktes också mina analyser.
Som ett resultat föreskrivna behandling: vitaminer (kosttillskott), mesotherapy och hår lotion.
Jag vägrade från kosttillskott eftersom Jag vill inte gifta min "renade" organism med droger.
På mesoterapi vågade inte, för Dessa är injektioner i huvudet (

50 st. i taget).
Välj en lotion.
Han köpte den där, i älskling. centrum.
Det kallas zhangguang 101B formel (på ryska uttalas som Chzhanguan 101). Det är en gulaktig vätska med gräsaktig lukt. Lukten förstår naturligtvis, men om den tillämpas på natten, så är allt bra. Pris för februari 2015 i stugan - 2200 sid. (för 120 ml).
Jag erbjöds en analog (ibid.), En annan tillverkare (som Frankrike), som inte har någon lukt. Men priset är 4600 p. (och detta är omedelbart 2 gånger högre).
Förresten, innan du köpte lotion såg jag på webbplatser och recensioner på Internet - mycket positivt (förmodligen nästan 100% google det själv).

I en och en halv och en har jag använt denna lotion (jag köpte 2 flaskor, en flaska i tre veckor ungefär). När fridagen - på morgonen och på kvällen används. När du är på jobbet - gäller bara på natten så att det inte fanns någon lukt. Jag försökte tvätta mitt hår mindre ofta (på råd av en trichologist).
Som ett resultat har jag minskat mängden hår som faller ut.
Sedan köpte jag två flaskor, men inte i salongen, men i nätbutiken. Så billigare (även med leverans).
Jag köpte igen baserat på recensioner på Internet - här http://www.zhangguang.ru/
Som ett resultat har jag nu en bra nedgång som inte faller precis där, men fortsätter att växa. Raka nya korta hår 3 cm långa (för tillfället).

Jag tog en paus i maj / juni. Nu vill jag köpa ett par flaskor för att fortsätta använda lotionen från augusti.
Ja, det stinker av gräs, men lukten är tolerabel och det viktigaste är fördelarna.

Vad kan min dotters hår falla ut ur?

Relaterade och rekommenderade frågor

9 svar

Sök webbplats

Vad händer om jag har en liknande, men annorlunda fråga?

Om du inte kan hitta den information som krävs för att svara på denna fråga eller ditt problem är lite annorlunda från den som presenteras, försök att ställa ytterligare en fråga till läkaren på samma sida, om det är på den viktigaste frågan. Du kan också ställa en ny fråga, och efter en stund våra läkare svara. Det är gratis. Du kan också söka efter information i liknande fråga på denna sida eller genom webbplatsen söksidan. Vi kommer vara mycket tacksam om du rekommendera oss till sina vänner på sociala nätverk.

Medportal 03online.com bär medkonsultatsii genom korrespondens med läkare på nätet. Här får du svar från verkliga utövare på ditt område. För närvarande kan sajten får samråd om 45 områden: allergolog, venereologi, gastroenterologi, hematologi och genetik, gynekolog, homeopat, hudläkare barns gynekolog, barnneurolog, barnkirurgi, barnendokrinolog, näringsfysiolog, immunologi, infektionssjukdomar, kardiologi, kosmetika, logoped, Laura, mamma, en medicinsk advokat, psykiater, neurolog, neurokirurg, nephrologist, onkolog, onkologisk urologi, ortopedi, trauma, oftalmologi, pediatrik, plastikkirurg, proctologist, psykiater, psykolog, pulmonologist, reumatolog, sexolog-andrologist, tandläkare, urolog, apotekare fitoterapevta, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarar på 95,23% av frågorna.Nästa Artikel
Saline peeling skalp