Hur bli av med den lila färgen i ditt hår


När man färger hår får vi ofta den färg som vi förväntade oss. Om du färgar hår som redan har färgats i en annan ton måste du vara dubbel försiktig.

Det finns speciella preparat - mixtones som hjälper dig att eliminera en dålig hårfärg. Om ditt hår har fått en lila färg, bör du välja en guldmix. 50 gr. medel blandas med 50 gr. väteperoxid (6%). Applicera blandningen på håret och inkubera i femton minuter och tvätta sedan noga mitt huvud.

Ditt hår kommer att ändra färg från lila till brunt om du målar den med guldfärg.

Om den naturliga hårfärgen är mörk, så kan du färga den nästan svart. Om det är lätt, är det möjligt att färga in tre eller fyra toner.

Känd egenskap av burdock olja ren lila nyans av hår. En kurs på fyra masker hjälper dig att bli av med oönskade toner.

Varm kefir masker kan också hjälpa till att neutralisera den lila skuggan av hår.

Kommentarer: 3

Hej alla! Jag vill dela med mig av min erfarenhet av att ta bort lila från blont hår. Liksom alla blondiner jag målade rötterna med lysande färg (Estelle blond), visade de sig med en gulaktig kant. Jag bestämde mig för att få det tonat,
tinting gel (Schwarzkopf Professional Semipermanent Cream-gel 9,5-1 Ljusblond Sandre Igora Color Gloss) appliceras mer än på rötterna, för att hon gjorde allt själv. Det var att springa till affären för färg, bara om jag letade efter råd på Internet. Från alla tyckte jag om 2 recept för vitare - flytande för kemiska krullar och KEFIROM. Jag bestämde mig för att använda kefir. L. Vodka eller brandy, 1 tsk Sjampo och juice ½ citron. Citron var inte jag tog citronsyra. 1,5 timmar och lila nyans är borta, färgen på tinningarna och smällar började med en touch av grått, det är bättre än fiolet.Voobschem effektivt och inte dyra och masken för resten av håret))

Jag försökte hemma för att få det ömtåliga resultatet. randiga lila strängar, resten av håret är mörkt! och det är allt efter shampoo-skuggning! Jag var chockad, för i morgon behövde jag se en läkare. Och planerna omfattade inte färgen lila, men mina insatser passerade inte för ingenting. Jag tvättade huvudet 6-10 gånger med schampo, sedan tvättade jag av den här mucken med varm kefir, och allt visade sig vara mycket enklare. Jag tog bort AMWAY POWDER och tvättade mitt huvud för 6-7 gånger) och askfärgen blev bättre än efter frisörens

Inte konstigt att de säger att blondinen ska vara svår!
Innan det brukade jag en lila mask för att ta bort den gula färgen! Då bestämde hon sig för att köpa ett schampo av samma företag, hon tvättade huvudet och avigel-lila håret!
Jag bestämde mig för att inte tvätta mitt hår många gånger, eftersom schampon torkar ut håret, tog regelbundna hårmaskor + balsam. smält efter 30 min. Betydande varmt vatten
Och allt tvättades bort

Hur man tar bort den lila nyansen

Om du inte kan komma till frisören, ta med en lila färgton hemma. Till exempel läkemedlet "Mikston", som säljs i apotek. För att göra detta blanda 50 g av 6% väteperoxid med 50 g "Golden Mixton" och applicera den resulterande produkten till hela längden av trådarna. Vik en plastpåse över huvudet och vänta 20 minuter, skölj sedan håret med varmt vatten. Inget behov av att använda schampo. Förväntat resultat: från ljus till mörkt brunt hår.

Om den lila nyansen visade sig som en följd av färgning med en tonad schampo, behöver du bara tvätta trådarna med rent vatten 5-6 gånger i rad. Skuggningsprodukter tvättas snabbt av håret.

Hår från lila blir brun när det färgas med guldfärg.

Tvätta bort oönskad lila färg genom att tillgripa folkmedicinska lösningar. Långkända egenskaper hos burdockolja i avel av lila. För att göra detta, blanda 4 tsk. olja och 2 äggulor, häll 1 kopp varmt vatten. Den resulterande produkten ska appliceras på torrt hår och linda dem med en handduk i 10-15 minuter. Därefter tvättar du oljan från håret och tvättar dem med schampo. En kurs på 4 sådana masker låter dig ta bort oönskade toner.

Du kan också göra en annan mask. Ta 35-50 g kefir och värm lite i ett vattenbad eller släpp hela behållaren i kokande vatten i 5-7 minuter. Kefir temperatur bör inte vara högre än 35oC. Lägg till det 2 msk. cognac eller vodka, 1 tsk schampo, 1 ägg och ½ citronsaft. Varm kefirblandning ska appliceras över hela längden av håret, linda huvudet med en handduk och lämna i 1,5 timmar, skölj sedan med vatten.

Hur man tvättar violett hår

Tvätta bara håret. Blå och violett toner är de svåraste att ta bort, speciellt om de appliceras på lätta trådar. [X]. Tvätta av den lila nyansen från håret "Tips för kvinnor på nätet Solstolar gör det själv från träfoto ritningar.

Hur man tvätta bort den lila nyansen från håret hemma

Färgbalsam och schampo är ofarliga för håret och relativt lite håller fast på strängarna. Men många flickor är oroade över frågan om hur man tvättar en nyans i 1-2 gånger. Om du inte gillar toniken kan den avlägsnas hemma, inklusive efter hudkontakt.

Efter hur många dagar tvättas det helt av?

Misslyckande - en karakteristisk egenskap av nyans. De är avsedda för toning hår och används inte för uthållig färgning. En tonic kan ändra tonens toner med 2-3 toner i båda riktningarna, och att få mörka lock är lättare än att lätta dem.

Tint balsam och schampo, till skillnad från ammoniakfärg, tvättas av efter flera sköljningar av huvudet.

Den takt som färgen kommer att komma av håret beror på flera anledningar:

 • Ljusa, icke-standardfärger tvättas bort snabbare än naturliga nyanser, därför kommer ägaren av rosa krullar att märka att blekna krullarna snabbare.
 • Om du inte använder speciella schampon och balsam, kommer färgen snart att gå bort. Det beror också på vattentemperaturen: för varmt vatten spolas bort toniken.
 • En av huvudfaktorerna är hur många gånger en tjej tvättar håret. Om du tar badprocedurer mycket ofta kommer tintningsmedel att tvättas i 5-7 dagar. Annars kommer mättnaden av nyanser att bibehållas i en till två veckor. Bör ta hänsyn till curls ursprungliga färg. Med nyans på lätt hår kan du få en bestående effekt i upp till flera veckor.

Balmer och schampon för toning är indelade i grupper beroende på styrkan av effekten på håret. Av detta beror också på hållbarheten av nyans. Följande typer av toniker är kända: skugga

 • Sparsam. Verktyget omsluter hårets övre del utan att penetrera inuti. Används för att ge hår en nyans. Färgen kommer att tvättas efter 1-2 veckor efter applicering på håret.
 • Enkel åtgärd. Balsam har en starkare effekt på trådarna, den används direkt för färgning. Håller sig från 2 veckor till en månad.
 • Deep action. Som en del av verktyget penetrerar mer aggressiva kemiska föreningar djupt in i håret. Tint varar mer än en månad, med omsorg, denna period ökar till 8 veckor.

Det är karakteristiskt att efter att ha använt produkterna kommer flickan att kunna återvända till den naturliga hårfärgen. På locken kommer inte att förbli ens en ljus nyans som lockar dem som vill tillfälligt prova på en ny bild eller förbereda sig för en kardinaländring av bilden. Det här alternativet är lämpligt när kvinnan är på jakt efter den perfekta färgen.

Hur kan du snabbt tvätta bort huden hemma?

Vid färgning av hår med tonic är det bättre att använda handskar och kläder med långa ärmar. Så du kan undvika att få pengar på huden. Men även snygga tjejer kan bli smutsiga. Färgen kan få inte bara på händerna, utan också på ansiktet, stanna i hårbotten. Efter några dagar kommer produkten att tvättas utan användning av speciella recept, men det finns ett behov av att ta bort det omedelbart.

Sätt att bli av med toning agent:

 • Vid kontakt med ett skuggmedel på hårbotten är det nog att tvätta det med schampo. Om du blandar det med läsk kan du ta bort mer beständig förorening. I det här fallet måste du försiktigt gnugga lösningen och skölja bort den.
 • Med händer och ansikte kan tonic tvättas med alkohol eller vegetabilisk olja. Applicera dem på en bomulls- eller bomullsplatta och gnugga huden. För att ta bort produkten från ansiktet kan du ta sminkmjölk, som kommer att fungera sparsamt och inte torkar ut huden.
 • Masken med burdockolja hjälper till att ta bort färgämnet från naglarna. För att göra detta, använd verktyget och håll i 15-20 minuter, lägg i händerna med en handduk.
 • När toniken finns över hela kroppen, hjälper ett bad med en halv liter mjölk, apelsinolja och juice av tre citroner. Raster kommer inte bara att rensa huden, men också bleka den, ge den glans och strålning.
 • Tandkräm är ett annat verktyg som hjälper till att ta bort föroreningar. Det är nödvändigt att applicera det med ett tunt skikt på ansiktet och tvätta av efter ett tag. För att uppnå en varaktig effekt blandas pastaen med citronsaft, smör och läsk i lika stora proportioner.

Att bli av med toniken på huden är inte så svårt. Det är emellertid bättre att förhindra förorening. För att göra detta, rekommenderas håret att smita den exponerade huden med en oljig grädde före målning. I detta fall kommer tonen att tvättas av med lotionen efter proceduren.

Hur tvättar man med hår?

Före målning av huvudet kontrolleras färgämnets effekt i en separat ordning: det är sålunda möjligt att förstå vilken nyans som resultatet kommer att bli. Därefter appliceras medel på hela huvudet. Genom att försumma detta stadium kan du få ett oväntat resultat. Det är inte alltid möjligt att tydligt föreställa sig hur denna eller den där skuggan kommer att se ut på håret.

Dessutom är det omöjligt att förutsäga vilken reaktion färgen ger: en tjej kan bli ägare till grönt eller lila hår.

När en kvinna inte uppfyller resultatet av målningen, är det nödvändigt att snabbt återvända den naturliga hårfärgen. Du kan göra det hemma, med hjälp av naturläkemedel. Till yrkesverksamma måste sätta in om ingen av metoderna inte hjälper. Ytterligare steg kan förvärra situationen och skada håret.

Snabbt bortskaffande av tonic:

 • Schampo. Frekvent tvättning av huvudet kommer att påskynda borttagningen av toniken från strängarna. Omedelbart efter färgning är det möjligt att skumma skålar flera gånger. För att förbättra effekten rekommenderas att man använder produkter för fet hår eller mot mjäll som har starka tvättmedel. Vanlig tvätttvål hjälper också, men strängarna från det blir hårdare och torra.
 • Kamilleavkok, läsklösning eller citronsaft. Kompositionen blandas med schampo och appliceras på huvudet. Som ett alternativ - lösningen appliceras separat. Efter proceduren är det nödvändigt att använda balsam eller balsam, för att inte överdriva hår.
 • Kockolja. Den används både oberoende och som en del av masker. Det är nog att applicera olja för natten och tvätta av på morgonen med regelbunden schampo. Oönskade färger kan elimineras efter 2-3 procedurer, och håret kommer att få en hälsosam glans, eftersom masken har en helande effekt.
 • Fermenterade mjölkprodukter. Du kan neutralisera färgen med kefir eller yoghurt. Det är nödvändigt att sätta dem på håret och lämna det på natten, skölj sedan. Syrmjölksdrycker används också för att göra tvättmedel. För att göra detta, ta 800 ml kefir och blanda med vegetabilisk olja, läsk och salt i lika delar (1 matsked).

Sammansättningen hålls under filmen och en handduk i 2 timmar.

 • Mask av honung och citron. För att förbereda tvätten ta 4 matskedar honung och medelstora fruktjuice (30 gram). Lösningen upphettas och lämnas på håret i 2-2,5 timmar. Ett annat alternativ är att inte pressa ut saften, men hugga citronen i mush. I detta fall hålls kompositionen på håret i högst en timme för att inte dränera strängarna.

För att tvätta tonik från melirovannyh, blekt och blekt hår är det nödvändigt att tillämpa det mest aggressiva medlet, eftersom färgen avlägsnas från sådana strängar är det svåraste. Druesaft eller kamilledekok kommer att bidra till att avlägsna yellowness. De kommer att ge färgen en naturlig nyans, återuppliva ditt hår och ge näring åt det med vitaminer och mineraler.

Närmare detaljer om hur man tvätta bort en oönskade skugga från håret kommer följande video att berätta:

Medel för att ta bort skugga åt gången

Ovanstående metoder är utformade för att avlägsna färg i flera förfaranden. Det finns också påskyndade metoder som gör att du kan tvätta produkten åt gången. De är lämpliga även för att tvätta bort sådana ljusa nyanser som blå, vild plommon, svart, lila och röd. Den mest aggressiva åtgärden har vanlig bakpulver. Den används individuellt eller som en mask.

Efter proceduren är det nödvändigt att applicera en fuktkräm till håret.

Soda-baserade tonic removers:

 • 5 matskedar soda löst i 1 liter vatten och fuktad med en lösningskräm;
 • För att förbättra effekten av lösningen appliceras på trådarna och vikar huvudet med en film och en handduk, håll i 40 minuter;
 • 100 g soda blandad med 1 matsked salt och 150 g varmt vatten; blandningen gnids i torrt hår och hålles i en timme, tvättas sedan av med schampo och avkok av kamomill.

Extrema metoder inkluderar användningen av 70% alkohol. Det är strängt förbjudet att använda det i sin rena form, annars riskerar flickan att få en kemisk brännskada. Alkohol blandas med vegetabilisk olja i ett förhållande av 1: 1 och appliceras på håret, vilket undviker rotzonen.

Efter 5-7 minuter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten och schampo.

Du kan ta bort tonik från håret med hjälp av professionella tvättar. Använd därför verktyg som Estel Color Off, Hårljus, "Retonika" för dessa ändamål. Grunden för användningen av produkter är en kemisk reaktion som neutraliserar färgens funktion. Tvätten tränger igenom hårstrukturen och bryter bindningarna mellan molekylerna, på grund av vilken toniken kommer från strängarna. Man bör komma ihåg att denna metod torkar håret hår, så det rekommenderas ofta inte att använda det.

En effektiv lösning är användningen av tvål. Tvätta bara håret.

Blå och violett toner är de svåraste att ta bort, speciellt om de appliceras på lätta trådar. För att neutralisera botemedlet, ta den oxygenta och håll håret i 25 minuter. Svart kosmetisk lera är också lämplig för bekämpning av resistenta blommor.

Det rekommenderas inte att applicera det på torrt hår, för att inte göra det ännu mer livlöst. För att skapa masken späds lerpulver med varmt vatten till konsistensen av tjock grädde och appliceras på trådarna i 50-60 minuter.

Hur man tar bort från badet och kläderna?

Tonic har en vätskekonsistens, och vid målning kan den tömma från håret, smutsiga saker och rörmokeri. Med slarv kan färgen även komma på väggarna eller golvet, och det blir inte så lätt att ta bort det.

Av denna anledning, innan du använder balsam, om möjligt, täcka de öppna ytorna med tidningar och filmer och gå inte runt lägenheten. Och proceduren utförs i gamla kläder.

Om färgen fortfarande är på tyget ska fläckarna tas bort så snart som möjligt. Det är nödvändigt att blötlägga den smutsiga platsen och applicera en blandning av tvättmedel och läsk på den och låt den stå i 15 minuter. Efter saker måste tvättas. Vid behov upprepas proceduren tills ett framgångsrikt resultat uppnås.

När fläcken på kläderna inte märks omedelbart sprinklas det färgade området med hårspray och sköljs sedan med pulver. Nästa sätt är att späda vinägerna med vatten och sätta på saker och sedan suga dem i en lösning med ammoniak. Industriell fläckborttagare kommer också att hjälpa till att bli av med tonic. För att bli av med färgämnet som användes fotogen eller bensin. De appliceras på tyget med en bomullspinne och tvättar kläderna igen.

Efter målning kan toniken vara kvar på badrummet eller sjunka. För att avlägsna färgen, använd blekmedel. Den hälls på en fuktig trasa och lämnar ett tag tills fläckarna är borta, om nödvändigt återges åtgärden.

Samma förfarande utförs med användning av alkohol eller väteperoxid.

Inköpta rengöringsprodukter hjälper till att klara av fläckar. Huvudvillkoren är att de inte strömmar ner från badrummets väggar, annars kommer effekten att vara minimal. "Stork Sanoks", "Adrilan", "Sarma", "Dressing duckling" hanterar väl med föroreningar. Först och främst hjälper de till gjutjärnsytor. Det är mycket svårare att tvätta tonik från akrylbad, för detta ändamål är det nödvändigt att upprepa de angivna procedurerna flera gånger.

recensioner

Problemet med att bli av med tonic så snart som möjligt bekymrar alla tjejerna som inte tyckte om resultatet av färgningen. Blondiner, som överarbetade färgmedlet och som ett resultat blev ägare av violett eller gröna trådar, drabbas särskilt av detta. Att neutralisera färgen på det fina könet rekommenderas att använda mjuka medel för att inte skada håret.

Annars är det rekommenderat att överlämna dig till yrkesverksamma, eftersom balsamens oväntade reaktion redan dränerar krullarna.

Damerna påpekar att färgämnenas inverkan är väldigt individuell för varje typ av hår, eftersom vissa hjälper masker med burdockolja och citronsaft, medan andra inte kan bli av med skuggan, även när man använder industriella tvättar. Vägar med tvål och oljor lockar tjejer med billighet och överkomliga priser: dessa verktyg finns överallt. Ett annat alternativ som har blivit populär bland kvinnor, baserat på användningen av majonnäs. Det appliceras på håret och hålls i 30-40 minuter.

Effektiva tjejer kallar masker från färglös lera, kefir och råägg. Kompositionen hålls på strängarna i ca två timmar, tvättas sedan av med schampo. Metoden är lämplig även för röda och röda nyanser av tonic. En riskabel metod är användningen av rengöringsprodukter (till exempel, Dish Drops, Fairy). De kan även ta fram ett blått färgämne, men de kan dramatiskt torka håret och göra dem livlösa.

För att undvika oönskade följder är tjejer överens om att det är bättre att initialt köpa endast högkvalitativ, dyrare färgton, som inte innehåller syntetiska element och komponenter av animaliskt ursprung. Var försiktig med bollar av hushållsproduktion, för att de inte uppfyller europeiska och internationella kvalitetsstandarder.

Vi rekommenderar att du ser mer:

Tvätta av den lila nyansen från håret »Tips för kvinnor på nätet Solsäng gör det själv från träfototekenningar

Chockerande nyheter

När en oönnskad röd glans uppträder i ditt hår efter att ha tvättat den violetta nyansen från håret hemma, finns det ingen anledning till tårar och tantrums.

Hur hemma att tvätta av den lila nyansen från håret

Kvinnors vana att experimentera med hårfärg leder ibland till sorg och frustration. Tjejer försöker desperat att måla sin inhemska blonda, asfär eller grå nyans, som syftar till en viss färg, som visas på färgpaketet.

Det bör dock inte glömmas att inte en enda frisör eller en specialist i en specialiserad butik kan garantera att färgen på lådan säkert kommer att upprepa på ditt hår. En av de obehagliga konsekvenserna av någon målning kan vara en oönskad nyans på håret, vilket kommer att ge dig en stark önskan att återvända till sin naturliga färg.

Du är till exempel övertygad om att du ska ha en rödhårig ansikte, men torkar bort färgen och torkar strängarna, du ser med skräck på en skrämmande rosa eller röd nyans på håret.

Hur tar man bort sådana konsekvenser?

Först och främst, hantera panik och lägg åt sidan en klippare. Situationen är inte så ledsen som det verkar, för att du kan tvätta bort oönskade lila eller röda nyanser från håret, även hemma.

För att göra detta, helt enkelt öppna kylskåpet och extrahera därifrån vissa produkter av daglig konsumtion, till exempel kefir, smör eller honung.

När på dina lockar efter hur hemma att tvätta av den lila nyansen från håret färgning framstår oönskat rött utflöde, det finns ingen anledning till tårar och tantrums. Om det inte finns kefir i ditt kylskåp är det dags att köpa det, men den här gången är det inte för mat. Denna produkt är den bästa nyansen som visar den röda färgen från håret. Tack vare de näringsämnen som ingår i den, återställs det perfekt skadade krullar.

Kefir är lämplig för alla typer av hår.

Det finns flera effektiva kefirbaserade produkter som hjälper till att tvätta bort det röda:

 • För oljigt hår skulle den bästa lösningen vara den komplexa användningen av kefir och rosa lera. Blanda ingredienser, applicera dem längs krullarnas längd och tvätta sedan efter 20-30 minuter. Om du bestämmer dig för att prova den här masken på torrt hår, kan du använda jäst istället för lera och hålla botemedlet på huvudet i ungefär två timmar.
 • Ett annat mer radikal sätt kräver dig 100 gram kefir, 2 kycklingäggor, nypressad citronsaft, 4 matskedar vodka och lite schampo. Hela massan måste blandas noggrant och piskas, appliceras sedan på locken och täckas med cellofan för växthuseffekten. Det rekommenderas att göra en sådan tvätt på natten, eftersom det tar cirka 8 timmar att uppnå effekten;
 • Ta försiktigt bort onödig färgmask hjälper dig med kefir, äggula och ricinolja. Genom att blanda två skedar smör och en äggula i ett glas kefir får du en blandning av trevlig konsistens, som sedan appliceras på håret i 2 timmar.

Var och en av dessa metoder rekommenderas för användning dagligen i en vecka. Sådan intensiv terapi hjälper dig att inte bara återvända den ursprungliga hårfärgen, men också stärka de strängar som skadas efter färgning avsevärt.

Soda är också en av de effektiva komponenterna som gör att du snabbt kan bli av med onödig röd reflux. Många känner till läskens rengöringsegenskaper - det kan enkelt klara sig även med smuts på disk eller möbler. Men när det gäller skönhet kan den här produkten också vara användbar.

Connoisseurs av folk remedies använder dessa recept för att tvätta av måla:

 • Blanda läsk och mjuk schampo i lika stora proportioner, fördela sedan längden på håret och lämna i 10 minuter. Försök att applicera produkten försiktigt, och efter sköljning, använd alltid en luftkonditionering;
 • Du kan också späda 10 g soda i ett glas vatten och applicera lösningen på krullarna i 15-20 minuter.
 • Ett radikalt recept med soda ser ut så här: Blanda 4 matskedar läsk och juice, pressad från en halv citron, i ett glas vatten. Denna blandning appliceras i 15 minuter. Glöm inte att täcka huvudet med en plasthatt och en handduk.

Honung är också känd bland älskare av folkrecept för dess rengörings- och vitare egenskaper. Därför är produkten ofta en del av hushållsprodukter som är utformade för att lösa problemet med misslyckad färgning. Den enda viktiga regeln att komma ihåg om du använder masker med honung är att du inte borde vara allergisk mot komponenten.

Hur bli av med oönskade violett nyans på håret?

I strävan efter idealet för skönhet söker tjejer ett sätt att ta bort sin egen grå och inkonsekventa hårfärg, vilket gör att de kan ta radikala åtgärder. Vi vill desperat bli ljusare och lockande, sedan lätta krullarna och sedan bli brinnande brunetter. Men färgning döljer ofta ett element av osäkerhet, för oavsett vad vi försöker måla ashy hårfärg, vet vi aldrig i förväg vilken skugga som kommer att vara på vårt hår. Och om vi pratar om rött, verkar det inte så konstigt som onaturligt lila.

För att ta bort den oönskade lila färgen från håret, som det är fallet med rött, borde vi fylla på kefir. Den erforderliga mängden produkt bör upphettas i ett vattenbad och fördelas över hela längden på locken. En sådan enkel mask bör göras oftare och hålla den på huvudet i 30 minuter.

En annan användbar komponent vid en onödig skugga är burdockolja. Förbereda produkten, blanda 2 tsk olja med äggula och 1 glas vatten. Blandningen appliceras på att rengöra håret i 15-20 minuter, varefter det ska tvättas med rinnande vatten.

Maskan har inte bara rengöring, utan också läkning egenskaper, så var inte rädd för att upprepa proceduren ofta. När det gäller professionella metoder har naturligtvis modern kosmetologi funderat genom en liknande situation.

Om hemmet med masker och lösningar inte inspirerar dig, kan du gå till en kvalificerad specialist. En frisör kommer att råda dig på rätt verktyg och berätta hur du använder den korrekt.

Vi rekommenderar att du ser mer:

Hur man tar bort den lila nyansen från håret, tvätta lila Fäktning på stugan med egna händer

Chockerande nyheter

Professionella anti-röda hårprodukter. Det är mycket svårt att ta bort rodnad från håret, många mästare vet om det. Video: hur man tvättar färgen från håret hemma. (Ingen betyg än).

Tvätta av den lila nyansen från håret hemma

Tja, vem bland oss ​​har någonsin varit hem bestämde sig för experiment? En kort hårklippning, rött hår, färgade linser - det här är en möjlighet att helt ändra bilden och framträda framför andra runt dig. Men dessa förändringar är inte alltid framgångsrika. Efter att ha gått ett par dagar i en ny bild vill jag ofta återvända till min tidigare. Det svåraste i denna situation är att ändra hårfärgen. Det är ganska svårt att tvätta bort de röda lockarna, som alla mästare vet. Men om du gör allt rätt - ingenting är omöjligt!

Rött pigment

Rent rött hår är lite, för det ser onaturligt ut. Men vissa nyanser med röda är ganska lämpliga. Hur bestämmer du om du kommer att bli röd eller inte? Det mest banala sättet är att prova på en högkvalitativ röd peruk. Om färgen är perfekt kombinerad med din hudfärg - du bör tänka på all färgning. En ljus kastanjeskugga kommer att framhäva blondans milda hud med blåa ögon. Denna färg är särskilt bra för ägare av sin egen ljusbruna hårfärg. Nyanser av mahogny kostym brunhårig med mörk hud. Dekorera dem och koppartoner. Alla nyanser av auburn passar de persika-faced brunetterna - de kommer att se bra ut på ditt hår. Speciellt bra röda hår nyanser titta på kvinnor med gröna ögon.

Vissa färger har ett dolt rött pigment. Det är kunden som beundrar det ursprungliga namnet "Mahogany" och försöker på färgen på paketet, konstaterar med besvikelse att i solen ger den förvärvade färgen rödhet. Därför måste du vara uppmärksam på numren på förpackningen när du väljer hårfärg. Vanligtvis på rutan är tre siffror. Den första visar färgens intensitet på en skala från 1 till 9. Den andra siffran är den primära färgen. Det varierar bland de 9 huvudsakliga nyanserna och har olika betydelser för olika tillverkare. Den tredje siffran är en valfri färg. Den har en lägre koncentration och är ett tint pigment. Innan du väljer färg, var uppmärksam på den andra och tredje positionen finns inga nummer som är ansvariga för det röda pigmentet. Annars kan den rodnad du inte undviker.

Professionella anti-röda hårprodukter

Det är mycket svårt att ta bort rodnad från håret, många mästare vet om det. Det kan dock fortfarande göras.

 1. Det första sättet är enkelt och trivialt - måla ditt röda hår en mörkare färg. Det är osannolikt att ditt röda kommer att överleva under det starka inflytandet av svart färg. Men inte alla tjejer kommer överens om en sådan omvandling. Ibland är det bättre att gå med rött än med kolsvart hår.
 2. Om du följer färglagarna kan rött neutraliseras med en grön nyans. Hitta i försäljningen av grön färg, du kan knappast - och inte nödvändigt. Grön färg maskeras under namnet "matt". Ta någon färg med samma namn och måla över det hatade röda pigmentet. Detta garanterar dock inte att den röda färgen helt visas och inte kastas i solen.
 3. Följande metod hjälper dig att bli av med rodnad med 100%. Detta är en professionell tvätt. Du behöver bara göra det i stugan, du behöver inte experimentera hemma. Annars kan du få ett spottat resultat. En erfaren masterkolorist väljer den önskade koncentrationen av tvättkompositionen, som tränger in i hårstrukturen och förstör det röda pigmentet från insidan. Efter tvättning blir håret vitaktigt eller rödaktigt. Därefter måste du göra toning - färga håret i önskad färg. Denna gång närmar sig valet av färg noga. Kom ihåg att tvättkompositioner är mycket skadliga för håret, vilket gör det torrt, skört och tufft. För att förhindra detta måste du, efter tvättning, intensivt fukta och närma håret med naturliga masker.
 4. Ibland finns det fall som färgen på färgat hår helt uppfyller. Förutom en liten röd glöd i solen. Om du inte helt vill ändra hårets färg, kommer mikston att bli av med en liten röd. Detta är färgpigmentets sammansättning, tillsatt till färgen för en liten färgkorrigering. För att ta bort den röda nyansen behöver du en grön mikston. Mängden ämne beror på hårets längd - en professionell stylist är bäst av allt bestämt av detta.

Om det inte finns någon tid, ansträngning eller pengar kvar för att gå till befälhavaren, kan du använda hemmetoder för borttagning.

Hemmagjorda sätt att bli av med rött hår

Här är några effektiva recept, ingredienserna som du säkert hittar i ditt hem.

 1. Kefir. Detta är det mest effektiva och mest populära sättet att bli av med oönskade rodnad. För oljigt hår ska kefir blandas med rosa lera till konsistensen av gräddfil. Applicera den beredda kompositionen på håret - först rötterna, sedan hela längden, sedan spetsarna. Lämna i en timme, skölj sedan med ett välbekant schampo. Om håret är torrt, istället för lera, lägg till kefirolja och ett par äggulor. Den erhållna blandningen användes på samma sätt.
 2. Soda. Bakpulver är en utmärkt städare som kan användas inte bara för kök och bad. Soda kan enkelt lösas i ett glas vatten och häll håret över lösningen. Vik sedan in dem med en handduk i en timme. Ett mer mildt sätt att använda bakpulver är att blanda det med schampo. Lös i en matsked schampo en tesked soda och skölj huvudet med den beredda kompositionen. Därefter glöm inte att använda hårbalsam, så att trådarna inte är torra och hårda. Om den här metoden inte passar dig kan du använda en mer radikal metod. Blanda natron med citronsaft och gnugga denna förening i ditt hår. Tvätta av på en timme. Var samtidigt redo för att krullarna kan få en gyllene och jämn röd ebb.
 3. Linfröolja och brandy. Blanda ett par skedar kosmetisk olja med en bra, högkvalitativ brandy. Applicera blandningen i håret och sätt ihop med en film. Värm med en handduk och lämna i 30-40 minuter. När tiden löper ut, tvätta håret noga med schampo flera gånger. Slutligen skölj håret med kamilledekok - detta kommer att påskynda processen att bleka strängarna. I ett sådant förfarande kan du självklart inte bli av med rött. Men det är fortfarande möjligt att lätta tonens röda lite. Helt avlägsna det oönskade pigmentet kan vara 6-8 procedurer.
 4. Med. Det här verktyget kommer inte bara att rädda dig från den obehagliga röda nyansen på ditt hår, utan också läka ditt hår perfekt. För detta kommer endast färsk, flytande och osötad honung till nytta. Applicera bara på håret och lämna i ett par timmar. För detta hår kommer att absorbera fördelen med honungsprodukten, samt förvärva en mer gyllene nyans. Bli av med rött med älskling kommer bara inte att fungera. Det här tar dig åtminstone fem procedurer.

Om du inte vill aggressivt tvätta håret är hemlagade recept ett riktigt sätt att bli av med rodnad i ditt hår. Låt inte snabbt, men säkert.

För att försöka på en ny bild är det inte nödvändigt att färga håret rött. Du kan ändra bilden en stund med enkla tonade schampon. De hjälper dig att förstå om den här färgen kommer till dig eller inte. Och först efter att du har försäkrat dig om att det röda passar dig, kan du säkert överge i händerna på en professionell. Och då behöver du inte leta efter svaret på frågan "Hur man tar bort den röda färgen från håret."

Video: hur man tvättar färgen från håret hemma

(Ingen betyg än)

Vi rekommenderar att du ser mer:

Tvätta av den lila nyansen från håret "Tips för kvinnor online

Hur man snabbt och säkert tar bort en lila nyans från blont hår

Lila hår är inte för alla. I vissa fall får curls denna färg när de färgas. Det finns flera alternativ för hur man tvättar bort den lila nyansen från blont hår. För att göra detta, använd professionell kosmetika och folkmedicinska lösningar.

Vem ska bli violett

I den lila färgen ska måla hårets huvud, om den naturliga nyansen av lockar:

 • svart;
 • mörk kastanje;
 • mörk lila;
 • svart och lila.

I det här fallet kommer de lila krullarna att vara i harmoni med ögon och hudens färg. Men vissa tjejer, som experimenterar med håret, använder denna nyans för att färga blont hår.

Varning! Stylister rekommenderar att man inte applicerar färg på hela hårets hår, men att bearbeta tips eller enskilda strängar. I detta fall blir håret visuellt mer frodigt. Samtidigt bör du använda sminken av "kalla" nyanser.

Oväntat färgningsresultat

Vid extern undersökning har krullarna en homogen struktur. I själva verket skiljer sig håret från varandra, för vilket håret får en ojämn ton efter färgning. I synnerhet, efter sådan behandling blir ljusa krullningar ofta lila eller blåa. Och i en sådan nyans är det ofta målade inte hela hårets hår, men separata delar.

Men den vanligaste orsaken som förklarar varför blont hår vänder lila eller blått är användningen av produkter av dålig kvalitet. Särskilt ofta uppträder sådana konsekvenser när färgning av tidigare målade eller blekta krölor utförs.

Professionella verktyg för färgåterställning

Om blont hår efter färgning har fått en lila nyans rekommenderas följande professionella tvättar:

Professionell tvätt gör att du snabbt kan ta bort den lila eller blåtonen. Men sådana verktyg rekommenderas att användas i extrema fall, eftersom de påverkar hårets struktur negativt. Efter professionell tvätt, är det nödvändigt att använda regenererande och närande maskor i flera dagar.

Ett annat tillgängligt botemedel är drogen Mikston. Säljs på apotek. För att förbereda kompositionen, med vilken du kan tvätta bort den lila nyansen, behöver du 50 g Mikstonpulver och en liknande mängd 6% väteperoxid. Den erhållna blandningen ska fördelas jämnt över hela längden av det problematiska håret och lämna i 20 minuter. Sedan kan produkten tvättas av med varmt vatten.

Folkliga vägar

Traditionell medicin erbjuder många recept för att återställa naturlig hårfärg. Varje metod har inga kontraindikationer, utom i sällsynta fall av individuell intolerans mot ingredienser.

Kefir mask

Mjölkblandningen äter bort färg, samtidigt stärker rötterna och återställer krullarnas struktur. För att återställa den naturliga färgen är det nödvändigt att applicera fettkokare uppvärmd till rumstemperatur på torkat hår.

Du kan också använda ett annat recept. För att förbereda kompositionen, återställa en ljus nyans, behöver du:

 • kefir, uppvärmd till rumstemperatur;
 • 10-15 g jäst;
 • viskar socker;
 • äggula.

Blandning av ingredienser, kompositionen ska sättas på ett mörkt ställe tills bubblor visas. Då ska masken appliceras på problemkrullarna, gömma filmen eller locket. Produkten kan tvättas bort efter 1-1,5 timmar. Mer information och tips om hur man tvättar färgen från kefir hår finns på vår hemsida.

Rådet. För att påskynda processen att återställa skuggan rekommenderas att lägga till en matsked salt till denna blandning. I detta fall ska masken tvättas av efter 15-20 minuter.

Kallpressade oljor

Följande oljor hjälper till att bli av med den violetta nyansen:

Någon av de ovannämnda oljorna bör förvärmas och appliceras sedan på håret och döljer locken under filmen. Denna mask ska tvättas av efter 20-30 minuter.

För att förbättra effekten i oljan kan du lägga till 3 matsked smält margarin eller fläskfett.

Honung återställer inte bara den naturliga nyansen, utan stärker också håret, vilket eliminerar underskottet av fördelaktiga spårämnen. Det ska tillämpas på rena krullar. Denna mask tvättas av efter 2-3 timmar.

Den naturliga nyansen återställs inom en vecka.

Det rekommenderas att använda läsk för att återställa hårfärgen när flera dagar har gått efter färgning. Detta verktyg är ett naturligt slipmedel, så efter behandling förvärras tillståndskräm.

Att ta bort den gamla färgen från håret kräver en matsked läsk och vanligt schampo. Det är nödvändigt att tvätta huvudet med det erhållna medlet tills skuggan återställs.

För beredning av andra medel är det nödvändigt att lösa 5 matskedar soda i en liter varmt vatten. Det betyder att det är nödvändigt att fukta håret och att sätta ihop ett huvud med en matförpackning. Efter 20 minuter ska krullarna tvättas med ett närande schampo.

Tvättmedel

Tvåltvål innehåller fettsyror och alkalier. Tack vare denna kombination återställs färg i flera applikationer.

Tvåltvål kan inte användas på torra och spröda lockar. I så fall ska håret behandlas med kefir eller honungsmask.

kamomill

För att förbereda kompositionen som behövs för att återställa en ljus nyans behöver du 2 matskedar av förkrossade kamomillblommor och 500 ml kokande vatten. Blandningen bör infunderas i 30 minuter. Du kan påskynda förberedelseprocessen för kompositionen, för vilken källingredienserna upphettas i ett vattenbad i 15 minuter.

Buljongen ska appliceras på huvudet efter att ha badat eller dusch, vänta 5-10 minuter och skölj med kallt vatten.

Innan du helt färgar krullarna i en onaturlig färg, rekommenderas att du först bedömer hur hårets skugga kommer att förändras. Du måste också bestämma hur lämpligt sådant hår är för ögonen. För att göra detta räcker det med att prova på en lila peruk, måla över endast kretsens spetsar, några strängar eller hålla färgläggning.

Användbara videoklipp

Hur fixar du en dålig färgning? Tekniska schampon för hår. Hur tvättar man färgen från håret?

Så tvätta färgen från håret hemma.

AAAA. HAIR COLOR-PURPLE!

Tjejer, spara. Jag tror att det finns erfarna människor här)))

Hon målade huvudet nu, Prof. Paint, lade en lila mix till järnet, enligt mästarens råd, att muffla järn, jag målar i blondan. Och jag tog och glömde att jag behövde en droppe, lagt till en centimeter. och nu är jag lila grå. brådskande googled, rekommenderad kefir mask och ett paket på huvudet (du kan fortfarande rep). Här sitter jag och väntar... och om det inte hjälper. vem vet vad som kan göras. Ge inte en tvätt, det är inte nödvändigt med en mixtone, måla som ett extremt mått.

Vad och hur tonat hår efter ljusning?

Vill du jämföra hårfärgen, ge den djup och ljusstyrka, eller bara ge upp skadliga permanenta färger? Allt detta är ganska realistiskt - det räcker att regelbundet tona håret efter lätta.

Huvudskillnaden mellan toning och färgning är typen av åtgärder på strängarna. Om grundfärgen är en kemisk process, talar vi om en rent fysisk effekt, där färgpigmenten inte tränger djupt in i håret, men kvarstår på deras yta. Denna faktor gör toning mer användbar, men tyvärr mindre ihållande.

Fördelarna och nackdelarna med toning

Toningblekt hår har många fördelar:

 • Justera nyans och göra den mer levande och rik;
 • Stärker folliklarna;
 • Skapar en skyddande film på håret;
 • Det ger glatt hår glans och silkiness;
 • Obligationer vågar, gör strängarna lydiga och underlättar kammarprocessen.
 • Gör det möjligt att eliminera röda håret på håret efter tvättprocessen.
 • Förlänger resultatet av uthållig färgning;
 • Justerar hårstrukturen och fyller tomrummen som härrör från förstörelsen av det naturliga pigmentet.
 • Avviker till en acceptabel kostnad;
 • Ta bort yellowness, gör skuggan ren
 • Den har en mycket stark fuktgivande effekt;
 • Kan ofta användas utan att hårets hår skadas.
 • Behöver inte speciella färdigheter, så det görs enkelt hemma.

Det är viktigt! Kanske är den främsta fördelen med toningskompositioner avsaknaden av ammoniak och väteperoxid. Om de är närvarande, då i de mest minimala kvantiteterna.

Den enda nackdelen med toning är resultatet av sårbarheten och oförmågan att drastiskt ändra hårfärgen (max 2-3 toner). Du måste också vara förberedd för det faktum att rester av färgämnen kommer att förbli på sängkläder eller huvudbonad. Men vanligtvis händer detta bara om krullarna tvättades ut inte tillräckligt bra.

För att fullt ut uppskatta resultatet av detta förfarande, titta på dessa bilder.

Hur väljer man rätt färg?

För att njuta av det perfekta resultatet och göra blekt hår verkligen lyxigt, måste du välja rätt nyans. Firmor som arbetar med att producera tintingkosmetik, erbjuder en ganska bred färgpalett, men inte alla nyanser är lämpliga för blekt hår. För att inte göra ett dåligt val, använd en särskild korrespondens tabell som gör att du kan se på förhand hur graden av förtydligande kommer att påverka framtida nyans. Våra viktiga tips kan också hjälpa dig:

 • Blond med honungsfärg. Guldfärger (champagne eller karamell) är idealiska - de ger en vacker glöd till ditt hår. Du kan använda lättare nyanser - i det här fallet kan du lita på att få den fashionabla effekten av de svagt blekna trådarna;
 • Ashy, rökig blond - för att uppdatera nyansen, använd silver, platina, vete eller pärlemärg
 • Mörkblont och lättblont - du är perfekt som ljus nyanser och rik röd, röd eller koppar.

Det är viktigt! Att tona blekt hår kan inte använda produkter som är avsedda för svart eller kastanjfärg. Detta kommer att åldra ansiktet och göra bilden onaturlig.

Toningprodukter

När toningsträngar kan du använda något av följande alternativ:

 • Tintschampo är ett vanligt och billigt läkemedel som ger håret en ljus, naturlig ton. För att få effekten måste den tillämpas flera gånger i rad;
 • Spray - ger dig möjlighet att få omedelbara resultat, perfekt för bearbetning av kraftigt återvunna rötter (inklusive gräs). Tvätta av efter den första tvätten;
 • Skum - utformad för färgkorrigering, eliminering av gulaktig nyans och hårvård;
 • Balsam - främjar lätt färgning, innehåller omsorgsdelar, gör håret glänsande och lydigt, varar i ungefär en månad;
 • Semi permanent färg - lämplig för beständig färgning, varar ca 3 månader.

Tips om hur du blir av yellowness efter blekning:

Typer av toning

Beroende på valet av färgämne och hållbarhet av resultatet är toning av blekt hår uppdelat i tre typer.

 1. Intensiv - varar från 2 till 3 månader, kan utföras omedelbart efter färgning, ger maximalt skydd för strängarna. För intensiv toning är det bäst att använda schampon, tonics, mjuka färger och andra ammoniakfria produkter.
 2. Gentle - varar ungefär en månad, utförs med hjälp av speciella schampon och sprayer, kompletterat med näringsämnen och vitaminkomplex.
 3. Lätt - det tvättas av mycket snabbt, så att du kan bestämma hur bra den här färgen passar dig.

Bästa smink

Om du är intresserad av hur du tänder ljuskrullar, notera listan över effektiva medel.

 • Kemon Kroma-Life - företaget producerar schampon för att eliminera yellowness och många andra medel för olika nyanser för olika typer av strängar. Många av dem skyddar hår från ultraviolett strålning och har en vårdande effekt, liksom UV-skydd.
 • Kapous - det här varumärket erbjuder tonade schampon, sprayer, tonics, balm, som innehåller mineralsalter, proteiner, vitaminer, samt vegetabiliska och eteriska oljor, vilket gör att du kan återställa även de mest skadade lockarna.
 • Wella Color Touch är ett professionellt varumärke som producerar en mångfaldig toningberedning. Dess huvudsakliga skillnad är den unika sammansättningen som hjälper till att smidiga krullarna och ger dem en rik och bestående färg;
 • Alfapart Milano - bland produkterna från denna tillverkare finns och de mest olika färgtoner kosmetika. Färgen varar mycket lång tid, även om man ofta torkar huvudet. Produkterna i detta företag innehåller inte ammoniak och andra skadliga ämnen.
 • Estel är ett av de mest populära varumärkena, har en bred färgpalett och en sparsam effekt. Tack vare keratin blir håret mjukt, starkt och glänsande;
 • Schwarzkopf Blondme - produkter av detta märke kan användas även för enkel klarläggning av lock. I arsenalen av 6 nyanser - både kall och varm;
 • Londa - innehåller mikrosfärer, keratin och vax, ger mild åtgärd, klarar av 50% grå hår. Paletten har upp till 40 färger;
 • Koncept Profy touch - ammoniakfria färger som är designade för resistent toning och hårvård. Produkterna har en komplex multikomponentkomposition och har kvalitetscertifikat;
 • Matrix - perfekt för grått hår, ger en vacker nyans i 2 veckor, innehåller ca 60 nyanser.

Till det självtonade håret, använd den här detaljerade instruktionen. Du behöver:

 • Tinting agent behöver nyans;
 • Cape;
 • schampo;
 • Plastbehållare;
 • kamma;
 • handskar;
 • borste;
 • mask;
 • Balsam.

Det är viktigt! Objekt med metalliska element är absolut inte lämpliga för att arbeta med toningskompositioner.

Följande procedur ser ut så här:

Steg 1. Tvätta håret med schampo - det är bäst att applicera utan sulfatprodukter.

Det är viktigt! Verktyg för färgning bör endast användas för att rengöra våta strängar. Faktum är att färgmolekyler fungerar väldigt snabbt. Det betyder att de områden som målades först blir lite mörkare. Om du redan har gult hår blir effekten ännu värre. Men vattnet tillåter dig att jämnt applicera tonic på hela längden av håret.

Steg 2. Gör en förstärkt mask med en fuktgivande eller närande effekt - den kommer att förbereda strängarna för den kommande toning med färg eller något annat sätt.

Steg 3. Torka håret något med en handduk, ta bort överskott av vatten.

Steg 4. Förbered en nyans. Det kan vara enkelt (mousse, schampo, spray och balsam) eller svårt (färg). Den första kan användas nästan omedelbart, den andra måste blandas med ett oxidationsmedel i vissa proportioner.

Steg 5. Dela håret i 4 lika delar. För att få det rätt, gör 2 avskiljningar - vertikalt (från mitten av pannan till nacken) och horisontellt (från ett öra till det andra).

Steg 6. Toning börjar med de övre delarna, applicera kompositionen på strängarna med en speciell borste. Sedan färgar baksidan av huvudet och gå till ansiktet. Sprouted rötter fläckar sist.

Steg 7. Vänta på rätt tid - de exakta datumen anges i instruktionerna på förpackningen. Som regel går det inte längre än en halvtimme. Vid exponeringstidpunkten kan medel tas bort under ett lock.

Steg 8. Tvätta huvudet med kallt vatten utan att använda schampo. Skölj håret tills vattnet är helt rent.

Steg 9. Använd balsam.

Steg 10. Torka med en handduk (använd den gamla, eftersom toniska rester kan fläcka det och förstöra det) och låt trådarna torka ut naturligt.

Tips! För att ge håret extra volym och uppnå en mer naturlig effekt, blanda 3 nyanser intill den ursprungliga färgen.

Se också: hur man korrekt tona håret - allt om hårfärgning

Denna procedur kan utföras 1 gång om 2 veckor. Detta hjälper till att behålla ljusets skugga och släta gränsen mellan inhemska och färgade strängar utan den minsta skadan. Men det beror givetvis på vilket medel (intensiv eller mild) du använder.

Det här är intressant! 10 tips för att ta bort det gula håret efter jehfibdfybz

Vårdregler

Efter blekningsprocessen behöver håret intensivvård, för vilket det kommer att finnas få färgningsmedel. Här kommer du säkert att hjälpa dessa enkla regler.

Regel 1. Efter proceduren, avstå från att tvätta huvudet i 3 dagar. Detta gör att pigmentet får en fast hållning på hårets yta.

Regel 2. Kamma tråden med träkamrar - de värdar håret och tar bort statisk elektricitet.

Regel 3. Kamma inte vått hår - från detta sträcker de sig och splittras.

Regel 4. Använd endast en hårtork om det är absolut nödvändigt. Denna artikel kan säkert hänföras till ployki, strykjärn, curlers och stylingverktyg.

Regel 5. Ta hand om ditt hår från solen och klorerat vatten. De påverkar strängarnas tillstånd negativt och bidrar till utlakning av skugga.

Regel 6: Använd regelbundna serum, vätskor, sprayer och oljor. Utarbeta dina tips särskilt bra.

Regel 7. Tvätta huvudet inte mer än 1 gång om 3 dagar.

Regel 8. En gång i veckan, applicera hemma eller förvara masker med en närande eller fuktgivande effekt.

Regel 9. Besök frisören en gång i månaden för att skära de splittrade ändarna.

Regel 10. Gör inte 2 behandlingar toning i rad. Om du inte gillar resultatet, tvätta bara huvudet några gånger - det hjälper till att tvätta färgen borta.

Kontraindikationer till proceduren

Tintingblekta strängar har flera kontraindikationer:

 • Nyligen genomförd perm - inte mindre än 2 månader bör gå mellan dessa förfaranden. Förresten är toningsträngar omedelbart efter förtydligandet också omöjligt. Du måste vänta minst ett par dagar;
 • Skadade lockar - oavsett hur mild ditt verktyg är, skadat hår kommer att orsaka skador. För att börja, gå igenom reparationsmaskerna och fortsätt sedan till tonning.
 • Tendens mot allergiska reaktioner. Skuggning betyder sällan allergier, men det kommer inte att skadas för att göra ett preliminärt allergitest. För att göra detta, applicera en liten mängd komposition på insidan av handleden eller armbågen. Vänta en kvart i timmen och kolla resultatet. Om det inte finns någon rodnad och irritation, var god att fortsätta att färga trådarna;
 • Graviditet, laktation och antimikrobiella medel - En förändring av hormonnivåerna kan leda till mycket oväntade resultat.

Som du kan se är toning hår efter ljussättning en verkligt universell procedur som gör att du kan få lockar i ordning på bara en halvtimme.

Se även: blek och tona ditt hår själv (video)Nästa Artikel
Vad är bra träkammer för hår