Hårvårdsprodukter: toppen av det bästa och tips om att välja


Hur man inte gör ett misstag i det köpta schampot eller balsam, och varför det är nödvändigt att studera kompositionen, känner till de som redan kände effekterna av lågkvalitativa produkter på sig själva, eller snarare på hårets huvud. Behandling och återhämtning är inte så snabb och med betydande kostnader. Därför är det bättre att lyssna på råd och rekommendationer från stylister om valet av vårdande kosmetika för hår.

Grundläggande hårvårdsprodukter

Ekologisk bakgrund, ohälsosam kost, stress påverkar hårets tillstånd. Därför kräver strängar bete under rengöring. För att tvätta bort damm och smuts från att vara utomhus och utsöndringar används speciella tvättmedel.

Shampoo ska vara i någon persons arsenal. Högkvalitativ komposition gör att du kan utföra ett mjukt rent hår och hårbotten. När du väljer, bör du överväga vilken typ av hår och utnämningen. Kvalitetsprodukter är viktiga för att kunna tillämpas, då kan du uppnå önskad effekt.

Balsam är avsedd att skydda håret mot skador. Under sköljning av huvudet med ett medel stängs skalorna, vilket gör att håren blir elastiska. Kombinera behandlade trådar lättare. Sammansättningen kan innefatta användbara komponenter, men deras antal är liten. Därför är det inte lämpligt att återställa luftkonditioneringsapparaterna.

Balsamet utför funktionen av fuktgivande, näring och återställande av skadade delar av strukturen. Förutom håret behandlas håret i hårbotten. Den terapeutiska effekten beror på kompositionen rik på vitaminer och användbara mikroelement. När de tränger djupt in i sig börjar de aktiva komponenterna agera på de biokemiska processerna och cellnivå. Redan efter första användningen förbättras hårets tillstånd avsevärt. Visas sken, silkiness, mjukhet. Det är viktigt att tåla tid för att ingredienserna ska fungera effektivt. På förpackningen för varje verktyg finns detaljerad information om tillämpningsreglerna.

Masker har en magisk effekt på hårstruktur, folliklar, hud och talgkörtlar. Kompositionerna utvecklas huvudsakligen på naturliga ämnen av vegetabiliskt ursprung. Ofta kompletterad med inte mindre hälsande oljor som ger hydratisering, näring och skydd av strängarna.

Det är också rimligt att komplettera hemmet arsenalen av kosmetika med en fuktgivande spray, oljor, termiskt skydd.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Med vilka kriterier ska du välja din hårtyp

Bland de grundläggande reglerna för urval av vårdprodukter - studien av kompositionen. Skrupelfria tillverkare kan använda som komponenter av skadliga ämnen, som vid systematisk applicering kan skada hår och hud.

När läkemedlet köps för första gången är det nödvändigt att genomföra test för att identifiera en allergisk reaktion.

När du studerar ska kompositionen vara uppmärksam på sekvensen av de listade komponenterna. Ju närmare till toppen av listan är namnet, desto större andel står i proportion till substansen i den totala summan av medel.

Helst bör det inte finnas några skadliga ämnen bland komponenterna, till exempel:

 • parabener;
 • natriumlaurylsulfat;
 • silikon;
 • ammoniumlauretsulfat.

Dessa ämnen är kända som cancerframkallande ämnen som orsakar irreparabel hälsorisk.

Företräde bör ges till de medel i produktionen som användes:

 • vegetabiliska och eteriska oljor;
 • växtextrakt
 • keratin;
 • proteiner;
 • lecitin;
 • fruktvax etc.

Topp bästa hårvårdsprodukter

Luftkonditionering Spray Schwarzkopf Bona Cure Fuktkick

Designad för svagt och sprött hår. Den unika formeln ger djup hydratisering av strukturen och huden, vilket resulterar i att håret är fyllt med vitalitet. Efter spridning av en liten mängd spray sprutas en tunn film runt varje hår och fyller hålen. Resultatet noteras efter den första ansökan. Effektiviteten hos balsamman på grund av den kraftfulla kompositionen, vilken innefattar följande komponenter: hyaluronsyra, panthenol, silikoner, vegetabiliska oljor.

Kostnaden för en flaska på 200 ml är 1080 rubel.

Regulator Wella SP Reguler Mask

Ger intensiv absorberande effekt på strängar. Rich vitaminkomposition uppdateras och tonar hårbotten, normaliserar talgkörtlarna, ger högkvalitativ rengöring.

Kostnaden för flaskan är 465 rubel.

Shampoo för normal hårtyp Selektiv professionell Mela Verde

Ger mild rengöring, näring och hydratisering av hårstrukturen och huden. Efter appliceringsträngarna blir silkeslen, glänsande och lydig. Mjukvård utförs tack vare en ny formel, som utvecklas på basis av grönt äpplextrakt. Produkten är lämplig för frekvent användning.

Kostnaden för en 1000 ml flaska är 589 rubel.

Mask för tätt hår L'Oréal Professionnel Mythic Oil

Utvecklat på grundval av naturliga komponenter, vars verkan förbättrar strukturens och follikelns tillstånd. Bland de aktiva ingredienserna: arganolja, myrraxtrakt, jojobaolja. Mjukt konsistens är lätt att applicera på strängar, spreds inte under exponering. 2-3 minuter är tillräckligt för exponering, vilket gör produkten bekväm att använda. Efter applicering uppträder en hälsosam glans, strukturen komprimeras, rotsystemet stärks. Masken har ingen viktningseffekt. Resultatet kan utvärderas efter den första ansökan.

Kostnaden för en 200 ml flaska är 800 rubel.

Balsam Estel Otium Butterfly

Det ger hårvolymen, förtorkar strukturen, utan att göra det tyngre. Rik på användbara mineraler och vitaminer, kompositionen har en regenererande effekt på skadade områden, skapar skydd mot solens strålar. Näringsämnen tränger djupt in, mättar lökarna och skiktet av epidermis med värdefulla spårämnen.

Kostnaden för en flaska på 200 ml är 450 rubel.

Instant Moisture PAUL MITCHELL Shampoo

Den är idealisk för daglig användning. Innovativ formel med panthenol och avapui-extrakt ger återställande av skadade områden i hårstrukturen, behåller fukt, skapar skydd mot destruktiva verkningar av ultraviolett strålning. Efter appliceringen finns det en förtjockning av hårets diameter, en spegelglans framträder. Bland de aktiva ingredienserna: jojobaolja, henna-extrakt, rosmarin.

Kostnaden för en flaska på 300 ml är 357 rubel.

Folk hårvårdsprodukter

Inte mindre effektiva kan vara folkmedicin, med förbehåll för vissa regler:

 • använd endast naturliga ingredienser;
 • Det är bättre att använda den beredda blandningen omedelbart efter beredningen (det är inte tillåtet att lagra vissa kompositioner på lång sikt, men enligt receptets villkor).
 • Om det finns produkter bland ingredienserna (mejeriprodukter, ägg, frukt etc.) behöver du bara välja bra kvalitet och hemlagad.

De mest populära är maskerna, som tack vare en komposition som är rik på fördelaktiga mikrodelar, har en återhämtning, fuktgivande och närande hår.

Bland de mest effektiva komponenterna:

Till destinationsmaskiner är:

 • för att stimulera hårväxten;
 • restaurering av den skadade strukturen;
 • näring och hydratisering
 • reglering av sebaceös utsöndring;
 • från håravfall.

Förutom masker är sköljningar med hemmaproduktionsteknik inte mindre populära. De blandas från avkok, tinkturer, eteriska oljor, naturliga ättika. Det tar inte mer än 2-3 minuter att blanda ingredienserna, och resultatet blir inte obemärkt av den närmaste miljön.

Ingenting förhindrar att göra shampoo och balm med egna händer. Nybörjare alkymister rekommenderas att använda bevisade recept. På grundval av erfarenhet och färdigheter kan du efter en stund välja en kombination av ingredienser som du önskar.

recensioner

Jag har långa lockar och bryr mig om att de ger mycket problem. Om shampooet inte är av hög kvalitet, reagerar strängarna omedelbart: de blir trassliga, de blir olydiga. På något sätt föreslog en vän att jag använder verktygen i Wella Professional Brilliance-serien. Efter att ha granskat produkterna på den officiella hemsidan bestämde jag mig för att försöka, särskilt eftersom denna serie var designad för färgat hår.

Den första användningen av schampo och mask ledde mig till glädje. Delikat konsistens kombinerad med en trevlig arom hade en magisk effekt på trådarna. En månad efter färgning var färgen på min favoritton nästan oförändrad. Smoothness, elasticitet, silkiness - det här är en ofullständig lista över alla fördelar med de medel jag använder.

Några år använder jag bara professionell schampo L'Oreal. Jag förbereder masker och sköljningar från naturliga ingredienser själv. Som ett resultat blev det sällsynta hårhåret med en försvagad struktur förvandlad till en lyxig man. Efter kammarprocedurer finns det nästan inga hår på kammen, vilket indikerar förstärkning av rotsystemet. Trevligt att ta hand om strängarna är lydiga i styling.

Jag slutade använda järnet, men inte för att det skadar låsen. Bara hälsosamt hår blev jämnt och jämnt med effekten av en spegelglans. Prisvärd och försiktig vård utan användning av kemiska föreningar var inte mindre effektiv än dyra lagerprodukter.

Tidigare, inte särskilt vald shampoo för att tvätta huvudet. På något sätt efter den varma sommaren blev håret torrt som halm, bitade tips visade sig. Efter borstning på borsten fanns det hela bunter. En kosmetologvän rådde mig att använda professionella verktyg. Mitt val föll på L'Oreal Shampoo och Masquintense Nutritive moisturizer från samma tillverkare. Endast 2-3 ansökningar har förvandlat mitt hår. Håret som berörs blev mer tätt, och glansytan bibehålls till nästa tvätt.

Granskning av de bästa hår restaurering produkterna

Dina strängar led av kemi och färgning, men från hem recepten finns det nästan ingen nytta? Prova på dig själv effektiva medel för en hårrekonstruktion från världens mest erkända varumärken.

Typer av återställande kosmetika

Moderna kosmetika för håråterställning representeras av en mängd olika verktyg. Alla skiljer sig åt i sammansättning, tillämpningsmetod och terapeutisk effekt. De viktigaste är:

 • Shampoo - Rengör håret med smuts och smuts, bidra till snabb återställande av den skadade strukturen, mätt trådarna med användbara ämnen, eliminera torrhet, brittleness, skydda mot miljöpåverkan och förbered håret för andra professionella medel. Regenererande schampon måste användas under rehabiliteringsperioden;
 • Balsam och balsam - de tätar användbara ämnen i rötterna, släpper vågorna, gör håret mjukt, smidigt och silkeslitet, främjar lätt kamning, har en fuktgivande och närande effekt. För att uppnå effekten ska medlet lämnas i ca 10 minuter;
 • Kapslar - är bland de bästa hårvårdsprodukterna. Som regel innehåller de proteiner, växtekstrakter, keratin och kollagen. De har en trippel effekt (terapeutisk, kosmetisk och profylaktisk), de ger snabb återhämtning av skadade områden, stärker trådarnas rötter, stimulerar tillväxten, fuktar och närnar
 • Masker - återställ vattenbalansen i håret, ge dem ett hälsosamt välvårdat utseende, bidra till snabb regenerering av färgade och randiga strängar. Regenererande masker måste appliceras 2 gånger i veckan. Giltighet - en halvtimme;
 • Oljor - hjälp kämpa med dissektion av spetsarna, kuvert strängarna med en tunn skyddsfilm, gör håret mjukt och lättsamt.
 • Serums - effektivt läka dissekerade skalor, ge en hälsosam utseende till och med hopplösa strängar. Agerar nästan omedelbart De innehåller aminosyror, polymerer, lipider, växtekstrakter och olika vitaminer.

Sammansättning av reduktionsmedel

Reparationsmedel måste innehålla användbara komponenter:

 • Oljor (argan, jojoba, shea, granatäpple, linfrö, olivolja, vetex) har en närande effekt;
 • E-vitamin - bryr sig om hårsäckar, återställer strukturen från insidan;
 • Acetamid MEA och hydrolyserad keratin - normalisera vattenbalansen, så att du kan behålla hårstrukturens integritet.
 • Proteiner - förhindra hårets förlust och brott
 • Propylenglykol är en speciell substans som är ansvarig för penetreringen av strängar som är fördelaktiga för de djupare skikten;
 • Cetearylalkohol och behentrimoniumklorid - anpassa strukturen, gör håret mer lättsamt;
 • Kollagen - hjälper till att eliminera splittrade ändar, gör strängar starkare;
 • Ceramider är nödvändiga för fullständig restaurering av strukturen.

Bästa återställningsverktyg

Den moderna marknaden är fyllig med att återställa kosmetika i de mest olika priskategorierna. Vi uppmärksammar de bästa komplexen som upprepade gånger har visat deras effektivitet. Varför exakt komplex? Ja, för att experter insisterar på att de återställande kosmetika tillhörde samma varumärke och används i kursen.

Vinterterapi av Wella ProSeries

Denna linje innehåller schampo och balsam balsam, avsedd för full skötsel av skadat hår. De kombinerar fuktgivande och närande effekter, liksom ger strängarna sken, silkiness och mjukhet. Ingredienserna som utgör denna serie mättar håret med vitaminer och mikroelement, släpper vågorna, tvingar håren att passa tätt mot varandra och ger en blank effekt. Med regelbunden användning av schampo och balsam "Winter Therapy" på krullarna finns en film som skyddar dem mot effekterna av den yttre miljön och minskar skada under läggning av strängar.

Terapeut från kerastas

Nuvarande räddar för hår som skadas av frekvent färgning och perm. Linjen innehåller schampo, balsam, mask och serum. Vad är nyfiken, balsam måste appliceras på schampo! De viktigaste aktiva ingredienserna i varje produkt är keratin (involverad i hårkonstruktion) och extrakt av mirotamnus (en sällsynt växt som kan överleva även i frånvaro av vatten). Effekten kommer omedelbart - strängarna blir släta, hydratiserade och lydiga.

Skada hår reparation av Kiehl s

Professionella vårdprodukter för skadade lockar är osannolikt att kunna göra utan denna verkliga kraftfulla linje. Skador hår reparation består av tre produkter - schampo, balsam och outplånligt serum, som kan appliceras på torrt eller vått hår. Sammansättningen av dessa medel är moringa-trädets vegetabiliska olja, vars medicinska egenskaper är kända sedan antiken, liksom ceramider och hyaluronsyra, vilket bidrar till restaurering och förstärkning av strängarna.

Intensiv återhämtning från Pantene Pro-V

Denna serie innehåller schampo och balsam utformad för svaga, spröda, skadade trådar. Kosmetika skapar en stark skyddande barriär som skyddar strängar mot negativa influenser. Tack vare prokratinin och fuktgivande mikropartiklar, som ingår i Pantene Pro-V, kan produkterna i denna linje effektivt hantera brittleness, torrhet och splittrade ändar, såväl som frånvaron av glans och glans. Med regelbunden användning av håret lyser efter 2 veckor.

Le petit marseillais

Serien består av 3 produkter - en mask, schampo och balsam. De innehåller ett antal unika komponenter - extrakt av blommor, örter, frukter, honung och värdefulla oljor - argan och karit. Efter tvättning lämnar det en mycket lätt arom och ger håret en äkta fransk charm. Den terapeutiska effekten av denna kosmetika är att stärka rötterna, bli av med splittrade ändar, näring, fuktgivande och återställa det torkaste och utbrända håret.

Känd koreanska varumärket anses vara en av de bästa. Kosmetika «Tony Moly» är inte billigt, men det är värt det. Sortimentet av linjen innehåller tre dussin olika medel för att ta hand om allvarligt skadade och svaga hår - schampon, balm, masker, serum, krämer, skum, lotioner och vätskor. Sammansättningen av kosmetika innehåller högkvalitativa aktiva ingredienser som inte orsakar allergier och gör att du kan bli av med torrhet, brott och matthet.

Berömda italienska varumärket presenterar sin linje av restaurativ kosmetika, bestående av grädde masker, vars huvudkomponenter är:

 • Växtbaserade extrakt inkluderar rödpeppar, bambu, salvia, basilika, fänkål, blåbär, persika, tomat, mallow, henna och björk;
 • Oljor - linfrö, olivolja, mandel;
 • pantenol;
 • Aloe Vera;
 • enzymer;
 • proteiner;
 • Vitaminer - A, E, C, F;
 • Royal gelé bin.

Struttura produkter främjar snabb tillväxt och håråterställning, liksom näring, fuktar och skyddar mot skadliga yttre påverkan.


Instant Moisture av Paul Mitchell

En av de bästa professionella serierna, som ger full omsorg för skadat hår. Den innehåller fuktgivande schampo och närande balm, som bygger på jojobaolja, aloe vera-extrakt och panthenol. Instant Moisture är lämplig för frekvent användning. Under konstant användning kommer effekten att vara på ansiktet - strängarna blir mjukare, starkare och mer silkeslen.

Bonacure Moisture Kick av Schwarzkopf

Anmärkningsvärda hår restaurering produkter som gör ett utmärkt jobb med brittleness och torrhet. Linjen består av en spray, mask och schampo. Alla kosmetika har en aptitretande arom och en trevlig struktur, skummen tvättas lätt och snabbt. Håret blir smidigt och smidigt bokstavligt efter den första tvätten.

Kosmetikens sammansättning "Schwarzkopf" innefattar massan av de flesta olika användbara komponenterna:

 • Silikoner - bild en tunn skyddsfilm på de strängar som håller fukt
 • Panthenol - näring och näring
 • Hyaluronsyra - accelererar regenereringsprocessen.

Otium Butterfly av Estel

Kosmetika i denna linje närmar och fuktar, ger volymen till håret utan att väga ner det. Serien innehåller schampo, spray och balsam. Regelbunden användning av dessa verktyg gör att du snabbt kan återställa håret, återställa sin hälsa, styrka och utmärkt utseende.

Populärt varumärke av professionell kosmetika, som erbjuder ett ganska stort utbud. Denna serie innehåller masker, serum, scrubs, balms, reenactors, outplånliga sprayer, elixirer, schampon och vitamin-energi komplex för skadat hår. De innehåller goda ingredienser (provitamin B5, panthenol, protein, mandelolja, keratin, mineraler, växtekstrakter) och är idealiska för daglig användning.

"Ollin Professional" ger ett effektivt skydd av strängarna mot skadlig UV-strålning, underlättar reprosningsprocessen, eliminerar de splittrade ändarna, stärker rötterna och gör håret friskt och silkesligt.

Tips som hjälper dig att återställa håret med hjälp av speciell kosmetika - billiga och dyra verktyg:

Rengör Villkor från reparation fyra skäl

Shampoo, spray, balsamvård från ett välkänt italienskt märke ger snabb och högkvalitativ reparation av skadade trådar. I deras komposition kan du hitta användbara ämnen - protein, vitamin B5, kollagen och botamix.

Pro-Keratin Refil "från" L'Oreal Professionnel

Den innovativa Pro-Keratin Refil-serien ger högkvalitativ vård och återställande av skadat hår. Det innehåller schampo, balsam, mask, serum och skyddande kräm som inte kräver sköljning. Sammansättningen av dessa fonder inkluderade molekyler Incell, keratin, fruktkstrakter, arginin och veteprotein. På grund av denna komposition, kosmetika effektivt fuktar och närmar sig, går in i håret och fyller strukturen. Som ett resultat av användningen är håret täckt med en mikrofilm som skyddar den från olika skador. Medlen stärker rötterna och gör tråden tjockare, stimulerar tillväxten och eliminerar fluffighet.

Feeding Care från Dove

En av de mest bra och högkvalitativa nya produkterna. Denna linje innehåller schampo, mask, balsam, spray och expressbalsam. Kosmetika berikas med ultralätta oljor som snabbt tränger in djupt i håret och hjälper till att återställa sin naturliga balans. Som ett resultat får vi silkeslen, fuktig och perfekt hälsosamt hår.

Det välkända kosmetiska märket presenterar 4 effektiva balm på en gång:

 • Regenerering - grädde med kaffeextrakt
 • Återvinning - äggkräm;
 • Mat - grädde med vit choklad;
 • Fuktighetsgivande och jämnhet - mjölkkräm.

Var och en av dessa produkter har en mycket god och unik smak. Med jämna mellanrum kommer de snabbt att ta håret i ordning.

Thalasso Therapie Marine

"Thalasso Therapie Marine" är ett populärt fuktgivande komplex som består av krämschampo, balsam, tvåfasig spray, "smart" mask och olja. Alla av dem ger torrt och skadat hår med fullstödande vård. Tack vare den regenererande formeln "Shine Activators", gör medlen på den här linjen håret glänsande och silkeslen, fyll det med våld, skydda det mot miljöpåverkan.

De viktigaste aktiva ingredienserna i denna kosmetika är:

 • vitaminer;
 • Aminosyror;
 • Sea cocktail;
 • Proteiner.

Denna unika komposition ger näring till håret med mikro- och makroelement, återställer vattenbalansen, fuktar och närmar sig, ger den naturliga skönheten tillbaka till strängarna.

Expert-Återställ från Hair-X

Denna professionella linje hör till en ny generation av kosmetika för torra och skadade trådar. Serien består av schampo, serum och balsam. Grunden för dessa medel är en naturlig formel som ger hårnäring, skydd och hydratisering.

recensioner

För att återigen kontrollera effektiviteten av dessa medel, läs recensionerna hos våra vanliga abonnenter.

Jag vill dela med mig av min erfarenhet av bekanta med att återställa hårkosmetik. Jag försökte mycket saker, men mest av allt tyckte jag om linjen "Skador reparera Rehydrerande. " Dessa produkter är utformade för att ta hand om skadade och ömtåliga strängar, klara av uppgiften precis samma perfekt! Med hjälp av dem under de senaste två månaderna började jag märka att mitt hår hade blivit mjukare, mjukare och silkeslen. Jag kommer att fortsätta på!

Efter misslyckade experiment med en frisyr kunde jag bara få en hårklippning skallig. Än jag använde inte ens jag köpte farmaceutiska preparat men effekten lämnade mycket att önska. Jag kom av misstag över L-Oreal-märket Pro-Keratin Refil Cosmetics - det blev den bästa produkten jag någonsin har haft att göra med. Håret flyter bara, blir starkt, starkt, fuktigt, lätt att kamma och passa. Resultaten framkom efter de första ansökningarna. I allmänhet är jag väldigt nöjd! Jag planerar att fortsätta!

Svetlana, 38 år gammal:

Jag gick alltid med en perm, men nyligen började jag märka att mitt hår blir mer och mer som en släp. Hon började leta efter ett bra men inte för dyrt verktyg för att få håret tillbaka till sitt ursprungliga utseende. Hon stannade vid schampo och mask "Le Petit Marseillais". Jag hörde mycket bra recensioner om dem, och nu är jag övertygad om mig själv om deras värdighet. Håret efter användning av denna kosmetika blev slät, upphört att bryta, vara förvirrad och falla ut. De är lätta att kamma, ser elastiska och silkeslen ut. Jag råder alla!

Tatiana, 23 år gammal:

Jag är en stor fan av ploek och strykjärn, och de, som vi vet, är mycket skadliga för håret. Men när jag insåg det, var det redan för sent. Jag har långt hår, jag ville inte trimma dem. Inuti rådde vi oss att köpa en Estelle restaurationsserie för att återställa den skadade strukturen. Jag använder ungefär en månad. Effekten är helt enkelt fantastisk! Jag har aldrig haft så smidiga och vackra lockar. Jag tänker nu på några hårklipp och det kan inte vara någon fråga.

Under den senaste månaden ommålade jag mitt hår flera gånger. Vad som var kvar av den en gång lyxiga mannen, chockade mig. Hon rusade till den välbekanta mästaren, som rekommenderade professionell restaurativ kosmetika från varumärket "Kerastase". Hon blev en verklig frälsning för mig! Tack vare rätt komposition och närvaron av keratin började mina utbrända strängar komma fram inför våra ögon. Varje gång håret blir bättre och bättre. Var försiktig!

Se även: Professionell restaurativ hår kosmetika (video)

De bästa verktygen jag någonsin har försökt. Topp 5 produkter för långt hår

Hej till alla hår maniacs
Jag bestämde mig för att skriva mitt första inlägg.
Jag skulle vilja dela med dig mina bästa hårvårdsprodukter jag någonsin har försökt.
Lite om mitt hår (för datering): Mitt hår är för närvarande under midjan och har en längd av 69 cm. Mitt hår är inte så tjockt, men 10 cm i omkrets är inte heller dåligt.
Jag har inte målade min hårfärg sedan mars 2013 (det var då jag bestämde mig för att växa långt och friskt hår). Enligt strukturen är de täta, de tenderar att trycka vid hög luftfuktighet. Spetsarna tenderar att torka och skära, om det inte finns någon ordentlig vård.
Allmänt, det är allt, träffat, nu låt oss flytta till posten själv, låt oss börja med det faktum att jag ska visa er alla mina favoritmedel och sedan berätta om var och en, vad jag tycker om det och varför jag kommer att köpa den igen.

Låt oss börja med shampoo:
1. Kamille koncentrerad schampo från Olesya Mustaevas verkstad.

2. Nå, nu vill jag visa dig min favorit hårmask.
Estel Curex Therapy - Intensiv Mask för skadat hår

Med denna mask mötte jag sommaren 2013, sedan dess har vi utvecklat en stark vänskap, som gradvis blev kärlek. Masken omvandlar omedelbart mitt hår, mitt hår blir tätt och mättat, och det finns hår i håret. Jag äger ingenting mer och behöver inte vara glad.
Detta verktyg anses vara ett professionellt verktyg.
Masken kommer i en volym på 500 ml, vanligtvis varar det i ett halvt år (hårlängd och tjocklek, får sig att känna sig). Maskens doft är väldigt trevlig, salong
Masken själv är tjock, nästan som plasticine, det fördelar sig lätt genom håret, på grund av silikonerna i kompositionen, som smidigt glider och omsluter varje hår.
Instruktionerna säger att masken ska appliceras i 5-10 minuter, men jag lägger den på i 40 minuter på håret som tidigare vred ut med en handduk. Sedan ser jag maximalt resultatet från henne. Hår är som en sidenduk.
Priset för detta är bara en öre, bara 300 rubel.

3. Som en tredje punkt skulle jag vilja berätta om den välkända Brelil Numero-masken "Med Havrextrakt" av många och många

Masken kommer i en volym av 1000 ml.
Tillverkaren hävdar att masken har en intensiv närande och regenererande effekt.
I detta är tillverkaren inte slav, masken ger näring till håret, efter att ha använt det, blir håret mjukt, mättat, elastiskt.
Men på tunt hår, kanske effekten av "istappar", med detta måste du vara försiktig.
Aromen är vansinnigt trevlig, söt, mycket rik, tenderar att stanna på dagens hår för 2 efter tvätt.
Priset på det här verktyget är ca 1000 rubel, jag tror att priset är mer än självbegränsande, jag är redo att betala för en så stor mängd och underbar åtgärd.
Masken i sig är en medium tjock grädde, gul i färg.

Hur använder jag det?
Mitt huvud, så pressa håret, det är nödvändigt, så verktyget fungerar bättre.
Jag applicerar masken i full längd och drar tillbaka från rötterna med 10 cm. Jag lämnar den i några minuter och tvättar den av. Detta är en sos-mask som på kort tid kan göra håret till silke.
Så här ser mitt hår ut efter att du har använt den här masken:

4. Min fjärde favorit, jag skulle kalla HELSO keratin

Keratin i sig är en vätska med en konsistens som liknar vatten, med en lerig nyans.
I sin rena form använder jag inte den, och det är omöjligt.
Låt oss se varför det är så nödvändigt för mitt hår?

Keratin fyller hålen i hårkutiklet, vilket minskar tvärsnittet och sårbarheten.
Hur använder jag det?
Jag gör en fuktgivande spray:
50 ml vatten Jag gör 2 klick pump, allting skakas väl och sprutas på håret varje dag.
Koncentrationen är bättre att inte göra, håret blir omedelbart klibbigt, som om du hällde socker på dem.
Jag använder också att berika keratin masker, men jag måste säga, det fungerar inte med naturliga masker, just de som innehåller olja, när det blandas med sådana masker blir tvorozhistnym och masken faller i konstiga flingor.
För mig, den perfekta kombinationen av denna mask från Estela i en mörkgrön burk, som jag beskrev i andra stycket.
Jag brukar blanda på en gång, eftersom keratin är naturlig, och det är bäst att hålla det i kylskåpet.
Jag brukar blanda i locket under masken. Jag tar ungefär en matsked av masken (till min längd), gör 1 tryck på pumpen och blanda allt grundligt, masken börjar ändra texturen till en mer luftig.
Jag applicerar det på tvättat hår, efter att ha vridit det med en handduk, utan att röra hårrötterna, helst dra tillbaka, se 10-15, var särskilt uppmärksam på tipsen.
Jag lämnar masken i 40-120 minuter, ju mer desto bättre, och det blir bra om du värmer håret med en hårtork.
Att håret inte droppar (bättre dränerad, men försiktigt, utan att skada vått hår), och sedan lägga en handduk över axlarna, att linda håret behöver inte, kan du enkelt åtgärda dem elastisk.
När du tvättar av masken, känner du bara inte ditt hår, de kommer att bli som siden.
Och ja, det här verktyget har ett kumulativt resultat, ju mer du använder det, desto bättre blir ditt hår.
Det är en sådan glädje inom områdena 1000 rubel, se i joint venture.
Av minuserna är det bara att verktyget är naturligt och det ska endast förvaras i kylskåp och bara ett år.
Volymen 250 ml, precis på målet och tillräckligt.
Här så ser mitt hår omedelbart efter användning av en mask från en estel + en keratin så

I utseende är de alltid desamma, men det är en stor skillnad att vidröra.
5. Tja, och det sista verktyget, som jag var glad över, denna olja från Kerastase multifunktionell Elixir Ultime

Jag köpte den som en gåva till min födelsedag, dyr, men det här verktyget vann mig bara över.
Först vill jag nämna sin doft, det är väldigt trevligt, det luktar dyra fransk parfym. Efter att ha använt det, kommer ditt hår att lukta för en annan dag.
För det andra, dess närande egenskaper, oljan närmar och skyddar längden och spetsarna i mitt hår så bra att den fjärde månaden inte har klippt ändarna, och det här är en enorm tid för mig.
Jag lägger den på golvet vått hår, jag har tillräckligt med 2 kranar efter att ha tvättat håret.
Så här ser oljan ut, den är transparent, konsistensen är tjock.

Sammansättningen av oljan är bra:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Zea Mays majsgroddolja, Argania Spinosa Kärnolja, Camellia Kissi Seed Oil, pentaclethra Macroloba Seed Oil, Linalool, Alpha-Isomethyl jonon, Limonen, kumarin, Bensylalkohol, Parfum / Fragrance. Priset på olja är ca 2000 rubel, för 125 ml, men oljan är värt vartenda öre.
Jag är bara säker på att jag kommer att köpa mig mer än en gång, så fort det slutar med mig. Oljekonsumtionen är genomsnittlig, jag hoppas verkligen att det kommer att räcka för mig i ett år.

Här är mitt hår slutar nu:

Tja, och som en bonus vill jag berätta om mina favorit vitaminer, som hjälper till att öka längden.

Dessa är Perfectil-vitaminerna.
Jag köper dem för andra gången, jag är säker på att jag kommer att köpa mer, eftersom jag ser resultatet av dem.

Vitaminer kostar omkring 500 rubel. Representera 30 kapslar som du behöver dricka i 30 dagar.
Vitaminer kan orsaka illamående, men jag hade inte dessa symptom, vilket gör mig väldigt glad.
Sammansättningen av dessa vitaminer är mycket rik.

Detta är en av de få vitaminer som jag verkligen ser resultatet av.
Men glöm inte att vitaminer inte är sötsaker för dig, och att dricka dem, det bästa skulle vara om du först rådfrågade din läkare!
Tack så mycket för din uppmärksamhet, jag hoppas att mitt inlägg var användbart och informativt för dig.
Jag var glad att dela med dig min mast havami

Skriv om dina favoritverktyg, kanske tar jag en närmare titt på någonting.
Allt vackert och friskt hår!
Med vänliga hälsningar Masha

KOSMOPOLIT

12 salong hårprodukter som du behöver ha hemma

Efter att ha besökt salongen ser ditt hår vackert ut före den första tvätten. Sluta tolerera det! Köp salong hårvårdsprodukter och njut av en bra frisyr varje dag!

För torrt hår

Instant Moisture av Paul Mitchell

Shampoo och balsam som ger hårets elasticitet och glans. Trots den överflöd av aktiva näringsämnen är produkterna lämpliga för frekvent användning, överbelasta inte håret och väga inte ner dem. Särskilt viktigt för dem vars hår också elektrifieras.

Gold Lust Transformative Masque av Oribe

Masken, nästan 100% bestående av naturliga ingredienser, återställer tunt och sprött hår från insidan tack vare en speciell formel som gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga in i själva kärnan i håret. Innehåller baobab extrakt, jasmin och vitt te. OBS: masken ska inte användas mer än 2 gånger i veckan, för att inte överbelasta håret.

Kronolog från Kerastase

Detta är en magisk elixir för ditt hår. Koncentrerad delikatess svart kaviar i denna mask hjälper dem att få vital energi, återställer volym och elasticitet, lägger till glans och skyddar mot penetration av skadliga ämnen och toxiner inuti, utan att skapa effekten av filmen och inte väger ner krullarna. Använd efter varje hårtvätt!

För oljigt hår

Balance Sculp av System Professional

Utan en hälsosam hårbotten kan inte vara vackert glänsande hår. Därför måste du börja från stiftelsen. Mjukt schampo ger lugnande rengöring, bryr sig försiktigt för känslig hårbotten, har en hudvänlig pR-faktor.

Rosemary Aveda Mint

Ett unikt schampo för daglig användning rensar försiktigt och lägger volymen till fint hår utan att splittras och förtjockas. Pepparmynta i schampon väcker sensualitet och kyler hårbotten, reducerar sebumsekretionen och rosmarin skyddar mot miljöens skadliga effekter.

I Salong Service av Sebastian

Shampoo från denna linje ger upp till 75% mer volym och håller håret mjukt. De håller sig rena längre och behåller sin stuvning väl i vått och blåsigt väder. Lägg till luftkonditionering, om du är van att använda den, men i princip kan du göra det utan det!

För färgat hår

Absolut Reparation av L'Oreal Professionnel

Serien löser effektivt hårets huvudproblem efter blekning: Skador på strukturen, torrhet, brittleness och klämning av spetsarna. För framgångsrik håråterställning behöver du fyra produkter - ett regenererande schampo, en regenererande mask, en termoaktiv mjölk och ett serum för skadade tips.

Blå Malva från Aveda

Blondes dröm! Lilacschampo på basis av mörkblå mallow neutraliserar yellowness, vilket ofta förekommer någon tid efter färgning av hår. Samtidigt har de naturliga extrakten av aloe, svart te och vildmallow som ingår i det en mjukgörande effekt. Observera: det är inte skum och regelbundet schampo, men det påverkar inte effekten! För bästa resultat håller du schampon på håret i 1-2 minuter före sköljning.

Återställande hårmask av Moroccanoil

Liksom alla produkter av märket tillverkas regenererande mask på basis av fröoljan från det marockanska argonträdet - den mest värdefulla produkten som erhållits i sydvästra Marocko. Masken returnerar hårets elasticitet och glans, skyddar dem från skadliga aggressiva miljöfaktorer.

För alla hårtyper

TEN av Alterna

Den perfekta kombinationen av 10 nyckelelement kombinerad i en mask, vilket återställer hårstrukturen från rot till spets. Konverterar strukturen till även det mest skadade håret. Intensivt fyller hår med fukt, tack vare hyaluronsyra, som ingår i den, har en föryngrande effekt på grund av extrakt av vit tryffel och svart kaviar. Håret omvandlas, blir hälsosammare och mer motståndskraftigt mot stress och skador. Efter applicering kommer ditt hår att vara, utan överdrift, perfekt.

Oljeunderverk av Matrix

Oljor som snabbt löser alla dina problem: Oljeunderverk Sharp Cut Oil behåller fukt inne i håret, Oljevacker Blåsörsolja ger näring till håret över hela längden, förenklar stylingsprocessen, Oljevackar Formning av oljekräm med mikrodroppar av marockansk arganolja skapas för bildandet av mobila frisyrer och skydd mot negativa faktorer som orsakas av exponering för hårtork eller krökning.

Nioxin Hair Growth Enhancer

Aktiva medel för målmedveten dubbelverkan, utformad för att stimulera aktiv hårväxt på problemområdena i huvudet med sin lågdensitet och tunnaste hår (överkant, kanthårlinje). Innehåller multivitaminer och koenzym Q-10, stärker skadat hår, har en uppvärmningseffekt på hårbotten, ökar blodcirkulationen. Applicera två gånger om dagen med fingertopparna, tvätta inte.

De bästa professionella hårvårdsprodukterna

Översikt av professionella hårprodukter

Hårvård är inte en lätt uppgift, för det är viktigt att välja ett verktyg som passar dig och tar hand om dina lockor. Många föredrar professionella hårvårdsprodukter och är nöjda. Och vilka av dessa verktyg är verkligen effektiva?

De bästa professionella verktygen

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

Så, vi erbjuder dig att ta reda på vilka hårvårdsprodukter som hör till kategorin professionella är de bästa.

   Reparera schampo och reparera balm av MULSAN COSMETIC. Förtjänt får först och främst produkterna i detta företag. Shampoo innehåller inte sulfater och parabener som är skadliga för håret och hårbotten, vilket försvagar skyddsfunktionerna i huden, med vilka biverkningar som håravfall är associerade. Mandel extrakt främjar hårväxt, skyddar håret från skador, och björkknoppar extrakt förhindrar håravfall, ger sken och elasticitet. Nästan alla produkter från företaget Mulsan kan kallas unika. Den enda tillverkaren som helt övergav de kemiska komponenterna, ersätter dem med naturliga råvaror. Vi rekommenderar dig att besöka den officiella webbutiken Mulsan. ru

  Shampoo för alla hårtyper "Selektiv professionell Mela Verde Shampoo Universale". Detta schampo är verkligen universellt, eftersom det på grund av dess sammansättning tar bort orenheter och överskott av talg, fuktar, återställer och närmar sig. Efter den första användningen är glansen av lockar märkbar, de blir smutsiga mycket långsammare. Med regelbunden användning på grund av förstärkning av strukturen blir håret starkare, spetsavsnittet försvinner. Priset på verktyget är ganska överkomligt och är cirka 500 rubel. Tillräckligt schampo under en längre tid, eftersom flödet är ganska ekonomiskt.

  Wella SP Regulate - en av de få professionella kosmetiska serierna för fettigt hår. Medel är bra för regelbunden användning. Om du använder en mask och ett schampo samtidigt kommer effekten att märkas efter de första applikationerna. Sammansättningen av dessa fonder innehåller aktiva ingredienser, som för det första är väl rengjorda av talg och föroreningar från både hår och hårbotten, och för det andra påverkar det talgkörtlarna, normaliserar och reglerar deras funktion. Resultatet är rent, lättsamt och vackert lockar. Kostnaden för masken och schampot är ca 1000 rubel.

  Schwarzkopf Bona Cure Moisture Kick-serien är idealisk för tunt, torrt och sprött hår. Denna linje består av en mask, schampo och spray balsam. Särskilt många imponerande spraybalsam från denna linje. Den har en lätt textur och en trevlig arom, lätt att applicera. Omedelbart efter användning blir locken silkeslen och blir felfri och slät. Sammansättningen av produkterna från serien innefattar silikoner, bildar en tunn skyddsfilm och håller fukt, panthenol, som ger näring åt varje hår, såväl som ett hyaluronsyraderivat, som accelererar regenererings- och restaureringsprocesserna. Priset på en uppsättning är ca 1500-2000 rubel, det vill säga varje verktyg kostar ca 500 rubel.

  Om du listar professionella hårvårdsprodukter, kan du inte tala om serien för färgat hår "Wella Professional Brilliance", som efter färgningsproceduren kommer att vara till nytta. Linjen representeras av olika medel. Så, balsam, masker och schampon för normalt, hårt och tunt hår går in i den. Medel från denna serie löser flera problem på en gång: de förbättrar briljansen (på grund av den diamant pollen som ingår i kompositionen), håller effektivt färgen, ger näring till håret och återställer det efter exponering för färgämnen och skyddar även lock från ytterligare skador och negativa effekter. Kostnaden för en uppsättning bestående av tre fonder är cirka 1300-1400 rubel.

  Om du letar efter billiga professionella produkter, var uppmärksam på "Estel Otium Butterfly" serien. Medlen i denna linje ger håret en luftig och lätt volym utan att väga ner den, men samtidigt är den helt fuktgivande och närande. Serien innehåller balsam, schampo och spray. Det är bäst att använda pengarna i komplexet, så att du kan se förändringarna inom en snar framtid och uppnå maximal effekt. Det finns negativa recensioner, men mycket mer positiva. De som närmade sig serien är nöjda med volymen och skicket på deras lockar.

  Den "Londa Deep Moisture Intensive Mask" -masken är ett effektivt medel som fuktar nästan omedelbart. Nästan alla recensioner om masken är positiva. Verktyget gör det möjligt att inte bara djupt fuka krullarna utan också att göra dem lydiga och smidiga.

  Uppskatta effekten av professionell vård och använd de bästa verktygen!

  Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

  Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

  10 professionella verktyg som omedelbart omvandlar hår

  Hemliga hårprodukter av dina drömmar

  Hår som i reklam - enkelt! Vi har valt 10 produkter tack vare vilka stylister gör håret av modeller och skådespelerskor till lyxigt hårhår.

  FarmaVita

  Argan Sublime Mask - en lysande mask som förvandlar hår direkt. Den innehåller en av de dyraste och mest värdefulla oljorna i världen - arganolja, jämförbar i pris till tryffel, ostron och svart kaviar. Tack vare denna ingrediens har masken en delikat exotisk arom, och speciella glimmerkristaller gör den krämiga texturen gyllene. Efter första användningen skiner håret, ser friskt, volumint och mjukt ut.

  Phyto

  Secret Professional emulsionsspray för färgat hår med extrakt av svart vinbär och blåbär är ett snabbt verktyg som förvandlar hår direkt. Emulsion hydra demelante löser många problem på en gång: fruktsyrorna av blåbär och currants förlänger hållbarheten hos hårfärg, gör den glänsande och elastisk; extrakt av akacia senegalese, röda alger och solrosfrön fuktar håret och ger dem styrka; vegetabilisk keratin behandlar skadade områden; Blommorxtrakt av kalendula och hibiskus underlättar kamning.

  Kerastase

  Kerastase Densifique Serum Jeunesse ungdomsaktiverande hårserum är en verkligt magisk botemedel. Efter den första applikationen ger produkten effekten av glansigt hår - det ser mer glänsande och lättsamt ut. Regelbunden användning aktiverar sådana tecken på ungdomligt hår som densitet, volym, glans och disciplin. Det har varit vetenskapligt bevisat att efter avslutad 3 månaders kurs kan 1000 nya hår förekomma, och det komplexa antioxidanter som utgör det hjälper till att skydda dem mot de yttre miljöernas aggressiva effekter.

  Marlies moller

  Marlies Moller Fleur de Frangipani Shampoo + Conditioner är ett lätt, trevligt och mångsidigt verktyg som passar alla. Det ger håret i alla bemärkelser ungdomligt utseende - schampo doftande doft av frangipani blomextrakt från vilken väva kransar i Hawaii och som dekorerar buddhistiska tempel. Anläggningen är känd som en kraftfull antioxidant, och i sällskap med fytosanitära äpple stamceller och det gör underverk: aktiverar tillväxt, reglerar talgkörtlar och åter struktur skadat hår.

  Redken

  Odelbar vård för skadat hår Redken Extreme Anti-Snap ger håret en naturlig glans, jämnhet och silkighet. Efter torkning blir håret lydigt, starkt, inte försvunnet, ser tätare ut. Slaktkompositionen - lipider, ceramider och proteiner - är ansvarig för wow-effekten.

  Matrix

  Biolage Sunsorials - det legendariska sortimentet av produkter för att skydda håret från de negativa effekterna av miljön: UV-strålar, havsvatten och poolklor. På sommaren blir produkterna av linjen helt enkelt oersättliga - de hjälper till att skydda nagelbandet från att torka ut, bevara glans, undvika slöhet och splittrade ändar. Hårmask är det mest intensiva insamlingsverktyget. På grund av extraktet av solrosfrön, vitamin E och ceramider, fuktar den intensivt, ger mjukhet, vacker glans till hår och återställer skadade områden.

  Matrix Biolage Cleansing Conditioners - en innovativ produkt för den mest skonsamma rengöringen av hår. Det intensivt närmar håret, bevarar hårfiberns integritet. Balsam för tunt hår med citrus extrakt närar håret utan viktning - ger elasticitet och glans och har också en antistatisk effekt.

  Vichy

  Vichy Dercos regenereringsmask "Stärkande ceramider och 3 närande oljor" är en riktig frälsning för mycket torrt, skadat och färgat hår. Det kommer att få till liv även det mest livlösa håret - en tjock krämig konsistens tränger djupt in i fibern och återställer håret från insidan. Masken består av ett UV-filter, VICHY SPA termiskt vatten, glycerin och 3 närande oljor: mandel, safflor, muskotrosolja. Resultatet av applikationen 1-2 gånger i veckan - fuktigt, starkt hår som är lätt att kamma och ser frisk ut.

  Organiska färgsystem

  Aqua Boost Organic Color Systems Moisturizing Shampoo är utformat för hårt, skört och torrt hår. Det fuktar och mjukar omedelbart håret och håller färgen kvar. Efter den första användningen ser håret ut starkt, smidigt och glänsande. Den består av endast ekologiska ingredienser: kokosnöt, palmolja, veteprotein, mandelmjölolja, aloe vera-extrakt och andra.

  Joico

  Det hemliga verktyget för hår stylists runt om i världen är den vattenavvisande sprayen Joico Humidity Blocker. Den är idealisk för att fylla och bestämma fast stilen i alla stilar och passar även för lockigt, hårt och orubbligt hår. Den unika AQUALASTIC-formeln är ansvarig för den kraftfulla vattenavstötande effekten och bevarandet av den perfekta frisyren, även under temperaturförhållandena. Det ger sken, elastisk struktur och "håller" frisyrens form. Använda verktyget är enkelt - spruta det bara på ett avstånd av 20 cm från håret och njut av den perfekta stilen hela dagen.

  Hårvård Professionella tips

  Vacker frisyr är en av huvudkomponenterna i en snygg bild. Men att lägga hår, om de är försvagade eller utan volym, är nästan omöjligt. För att strängarna ska vara friska, smidiga och lydiga måste du följa reglerna för professionell vård och använda specialverktyg.

  Skillnad från massmarknaden betyder

  Den moderna marknaden erbjuder ett brett utbud av hårvård kosmetika. Detta är alla typer av schampo, balm, balsam, sprayer, masker och mycket mer. Vid val av ett visst verktyg är det viktigt att klart förstå syftet med tillämpningen.

  Vanliga kosmetika för ett brett utbud av konsumenter syftar till att rengöra från föroreningar och ytbehandling, och är uppdelad i flera typer beroende på vilken typ av hårbotten. Det finns några verktyg som visas för användning efter färgning, med torrhet och brittleness. Användningen av massmarknadsprodukter ger emellertid inte effekten av välplejd och silkeslen, om inte håret inte har dessa egenskaper från naturen.

  Professionella verktyg skiljer sig från den vanliga högre koncentrationen av aktiva ingredienser och den bästa kvaliteten på de använda råvarorna, så att de efter användningen observeras ett effektivt resultat. Skillnaden ligger i den smalare specialiseringen av professionell kosmetika.

  Olika kompositioner kan påverka tjockleken, glansen, jämnheten, åldringen av håret, fuktar och närmar dem. Ofta är den huvudsakliga uppgiften att professionell vård är att bevara färgen och återställa hårets struktur efter färgning eller toning.

  Högkvalitativa kosmetika har sina egna egenskaper. För att vården skall bli så effektiv och passande som möjligt bör du rådgöra med en frisör. Specialisten kommer att berätta vilken vårdlinje som är bäst att välja och hur man använder den korrekt.

  Var uppmärksam! Generellt rekommenderas inte koncentrerade produkter att appliceras på håret varje dag, eftersom det gör dem tyngre.

  Fördelar med professionell kosmetika:

  • När skönhetsindustrin utvecklas mycket snabbt, tillverkar kvalitetsprodukter kontinuerligt och förbättrar sina kosmetika och utvecklar nya användbara kompositioner.
  • Närvaron av högkvalitativ tvättmedel, näringsoljor, proteiner, koenzym Q10, omega-3-syror, arginin, kollagen och andra näringsämnen.
  • hög effektivitet;
  • möjligheten till håråterställning hemma;
  • Efter att ha använt professionella verktyg ser krullarna ut friska, glänsande och tjockare, de är mjuka att röra och behålla sin elasticitet.
  • lönsamhet (vanligen vid sådana produkter en liten kostnad, och den säljs i stora volymer).

  nackdelar:

  • hög kostnad;
  • Behovet av att köpa en hel uppsättning verktyg för att få den effekt som deklareras av tillverkaren, eftersom principen om linjalens funktion består i samspelet mellan relaterade komponenter och extrakt.
  • svårigheten att köpa i små städer i avsaknad av professionella butiker
  • ingen organisk sammansättning, närvaron av sulfater, parabener och silikoner;
  • Vissa medel syftar till att uppnå en kortvarig "dekorativ" effekt, dvs de hjälper inte att lösa problemet, men maskerar bara det.

  Indikationer för användning

  Tillverkare av professionell kosmetika producerar årligen allt fler nya hårvårdsprodukter. Sådana verktyg kan säkert använda ägare av svagt hår, poröst, färgat, lockigt, torrt, tunt, moget, hårt, utan volym etc.

  Sammansättningen av varje professionellt verktyg är utvecklat strikt för att lösa ett specifikt problem och hanterar det effektivt, av samma skäl bland de kosmetiska produkterna, finns det inget 2-i-1-verktyg.

  Välj en professionell vård kosmetika är också i fallet när håret är naturligt friskt, lättsamt och tjockt, eftersom det noga refererar till hårbotten lipidbarriär. Massmarknadsprodukterna tvärtom kan skada det med tiden och leda till sådana problem som mjäll, snabb förorening, brist på naturlig volym etc.

  De bästa sätten och reglerna för deras användning

  schampon

  Kerastase Elixir Ultime Oleo-Riche Shampoo

  Medel är avsedd för vård av ett torrt tätt hår. Tack vare sådana aktiva substanser som korianderolja, fuktar och smälter sheasmör och kokosnötschampo de torkade trådarna, samtidigt som du klarar av att rengöra hårbotten från smuts. Shampoo har en söt kryddig lukt och en kumulativ effekt. Pris för 250 ml från 1600 till 1900 rubel.

  Redken Extreme Shampoo

  Shampoo är utformad speciellt för tunt, skadat hår. Återhämtningen sker tack vare 3D Repair Complex. Keramider i sammansättningen tar hand om hårkutiklet, proteiner stärker strukturen och lipider skyddar och fyller det med styrka. Produkten är lämplig för känslig hårbotten. Lätt att skumma, har en ljus blommig doft. Priset för 300 ml är 1700-1900 rubel.

  Matris Totalt Resultat Curl Shampoo

  Professionell produkt som syftar till att ta hand om lockigt poröst hår. Veteproteiner och jojobaolja sköter omsorgsfullt för lock, förhindrar bildandet av fluffiness och underlättar deras kamning och styling. De aktiva beståndsdelarna i kompositionen återställer hårkutiklet och dess struktur. Pris för 300 ml - 480-560 rubel.

  Rengöring av hårbotten är det första och viktigaste skedet i hårvård. För att göra det så effektivt som möjligt och inte att skada, måste du följa råd från professionella:

  1. Tvätta håret när du förorenar. Tunt hår blir fetare snabbare och behöver tvättas dagligen eller en gång varannan dag, medan tjockt hår ska tvättas en gång var 3-4. Med rätt val av schampo med kvalitativ komposition, kommer det inte att vara skadligt att rengöra hårbotten varje dag.
  2. Vatten för tvättning rekommenderas att koka eller filtrera. Om det inte är möjligt bör du vara uppmärksam på schampon som neutraliserar skadliga effekter av hårt och klorerat vatten.
  3. För att tvätta av schampon är det bättre att använda varmt vatten, varmt vatten kan skada håret och stimulera en ökad produktion av talgssekretioner. För flödet av blod och näringsämnen till hårbotten ska sköljas med vatten med kontrasterande temperaturer (varmt och kallt).
  4. För att rensa hårbotten på smuts och döda partiklar är det nödvändigt att använda schampo två gånger. Den första applikationen och tvätten riktar sig till djuprengöring av föroreningar och döda partiklar, och den andra - genom en djupare penetrering av produkten i hårvågorna.

  Balsams, balsam och masker

  L'Oreal Professionnel Vitamino Färg A-OX Mask

  Professionell mask tillverkad speciellt för färgat hår. Syftet med denna produkt är att skydda färg från utlakning. Användbara ämnen panthenol, neohesperidin och vitamin E återställer strukturen hos färgat hår, skyddar masken mot UV-strålning. Efter applicering strängarna blir lydiga, släta och glänsande. Pris för 250 ml - 1400-1500 rubel.

  Användningsregler: Oavsett vilken åtgärd masken har, dess effekt beror direkt på rätt tillämpning. Tillverkare anger alltid på baksidan av paketets rekommendationer om användningen av medel. Oftast bör den appliceras på rena våta strängar och sprida sig över hela längden. Det är bättre att inte vidröra hårbotten för att undvika viktning av strängarna. Tvätta av masken efter 5-10 minuter med varmt vatten.

  Revlon Professional Style Masters Smooth Iron Guard

  Denna utjämningsbalsam är lämplig för orubbligt lockigt hår. På grund av sin formel klarar han effektivt uppgiften att räta ut håret, skyddar dem mot effekterna av väderförhållandena. Pris för 150 ml - 700-800 rubel.

  Bör överväga tillämpningsreglerna. Balmer ska användas varje gång efter att ha tvättat huvudet, för att underlätta kamning och bibehålla friskt hår. En liten mängd vårdprodukter appliceras på hela längden av strängarna, från rot till spets. Det rekommenderas att kamma ditt huvud försiktigt med en kam för bättre fördelning. Produkten hålls på huvudet i 1-5 minuter och tvättas av med varmt vatten. Bland balsamerna finns det outplånliga produkter som ger näring krullarna hela dagen.

  Wella Professionals Fusion Intensive Restoring Conditioner

  Vella reparera balsam är utformad för att ta hand om skört, skadat hår. Aminosyraalaninet och silken i produktens sammansättning har en fördelaktig effekt på hårets struktur, skyddar den från mekanisk skada. Priset för 250 ml är 750-800 rubel.

  1. Balsam, till skillnad från balm, används för att skydda hår från yttre påverkan. De har mindre näringsämnen.
  2. Applicera en sådan kosmetisk produkt bör försiktigt, på de tvättade strängarna, utan att påverka rötterna, för att inte förlora volymen.
  3. Tvätta av luftkonditioneringen ska vara på 1-2 minuter, beroende på tillverkarens rekommendation.

  Oljor, sprayer och serum

  Joico K-Pak Färgterapi Restorativ Styling Oil

  Joico stylingolja är indikerad för hårvårdsprodukter som ofta är färgade, krullade, släta eller blåstorkade. På grund av kombinationen av tre typer av närande oljor: kvälls primros, ricinus och argan, strängar slätas och mjuka för beröring. Aloe extrakt fuktar försvagade strängar, och hyaluronsyra stimulerar tillväxten. Pris per 100 ml - 500-600 rubel.

  Att använda olja är ett utmärkt sätt att slutföra stylingen och ge frisyren extra omsorg och skydd under dagen. Det är ganska enkelt att applicera: En liten mängd av produkten ska appliceras på hela längden på håret, om det är tjockt och tjockt, bör ägare av tunt hår undvika att få olja på rötterna och hårbotten.

  Wella Professionals Åldersåterställningskonditioneringsspray

  En revitaliserande spray med en konditioneringseffekt från en anti-aging linjal mjuker och återställer tufft moget hår. Sheasmör i kompositionen av detta verktyg mjukar och närmar sig, keratin stänger skalorna för bättre påverkan, och panthenol underlättar styling. Pris för 150 ml - 1080-1200 rubel.

  Användningsregler: Funktioner vid användning av sprayer beror på deras typ. Medel för att skapa volym appliceras bara till rotzonen och masseras sedan. Spray spray rekommenderas på ett avstånd av 15-20 cm från huvudet på våta strängar. Därefter placeras de med hårtork eller strykjärn.

  Regenererande eller skyddande spray bör appliceras på tvättat vått hår längs hela längden. Det är lämpligt att massera huden för bättre åtgärd.

  Det är viktigt! Sprayer för glans och utjämning kan appliceras på torra strängar. Mängden produkt ska vara måttlig för att undvika att klibba.

  SesDerma Laboratories Seskavel Hair Repair

  Serum från en spansk tillverkare avsedd att återställa skadade trådar. Arganolja, vitamin E och jojobaolja försiktigt hand om den försvagade strukturen, vilket ger håret en hälsosam, strålande look. Underlättar kamning och styling. Priset för 30 ml är 2100-2200 rubel.

  Användningsregler: För att använda serumet korrekt måste du noggrant studera tillverkarens rekommendationer. Till exempel appliceras serumet från nedfallet på hela längden och rötterna och för de splittrade ändarna - bara på spetsarna. Användningsförfarandet varierar också: Serumet kan appliceras på vått eller torrt, men alltid rent hår.

  Innan du applicerar produkten är det bättre att värma något, gnidde i palmerna. Efter applicering är det viktigt att värma huvudet och behålla den tid som anges på förpackningen.

  Ampuller och flytande keratin

  Labo Crescina Re-Growth HFSC 100% + Crescina Anti Hair Loss HSSC

  Ampuller i det schweiziska varumärket Labo syftar till djup återhämtning. Totalt i förpackning 2 typer av ampuller. Egenheten hos den första typen är en kraftfull effekt på de "sovande" hårsäckarna, varigenom tillväxtprocessen återupptas. Den andra var avsedd att stärka och bevara rötterna hos det återställda och nya håret. På grund av den komplexa effekten av Re-Growth och Anti Hair Loss-formulering upphör håret inte bara att falla ut, men växer också aktivt. Pris för 20 ampuller - 16300-16500 rubel.

  En viktig punkt! Ampoubehandling av håravfall och sprött hår kräver ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och ett strikt genomförande av användningsreglerna, eftersom detta är ett läkemedel.

  För att välja ett effektivt medel för dig själv måste du först rådgöra med trichologen. Läkaren kommer att bestämma omfattningen av skador och håravfall, dosen av det terapeutiska läkemedlet beror på det.

  Det rekommenderas att applicera ampullkompositionen för att rengöra våta eller torra trådar, beroende på anvisningarna på förpackningen. En ampull används i taget. Dess innehåll måste vara jämnt fördelat i linje med avskiljning och massage gnugga i hårbotten med massagerörelser. Skölj inte, kompositionen ska förbli på huvudet tills nästa tvätt. Frekvensen för användning och växling med andra ampuller (om någon) anges av tillverkaren.

  Kapous Professional Hair Keratin Lotion Magic Keratin

  Lotion med flytande keratin från Kapous, bedömer genom recensionerna, är erkänt som ett effektivt botemedel mot friskt hår. Det är keratin som påverkar restaureringen av hårstrukturen, dess verkan förstärker panthenol, och solrosxtraktet mjuknar locken och ger dem glans. Priset för 500 ml är 430-500 rubel.

  Användningsregler: Koncentrerad keratin bör användas sällan - ungefär 1-2 gånger i veckan, beroende på hårets tillstånd. Det väger inte ner strängarna, så det kan appliceras på hela längden och rötterna av rent fuktigt hår, med uppmärksamhet på spetsarna. Du måste behålla ett sådant verktyg för professionella resultat i 15-20 minuter, skölj sedan och använd balsam.

  Lägga verktyg

  Wella Professionals EIMI Styling Shape Control

  Skumstyling från Wella passar för hår som saknar volym. Produktens lätta formel gör inte strängarna tyngre och ger i slutet en felfri, långvarig effekt. En ytterligare fördel med skummet är skydd mot höga temperaturer. Priset för 500 ml är 900-1000 rubel.

  Användningsregler: Skummet appliceras på lite våta rena strängar. Beroende på hårets längd, bör volymen av den använda produkten likna ett litet ägg (för korta) eller ett stort äpple (för långa). Efter applicering av stylingprodukten följs blötork.

  Biosilk Rock Hård Styling Wax

  Biosilk styling vax är ett oumbärligt verktyg för att skapa en intressant frisyr, eftersom den modellerar strängarna och fixar dem i en viss position. Wax klarar av att räta lockigt hår. Det lägger till glans och närmar sig strängarna. Pris: för 54 g 800-900 rubel.

  Användningsregler: styling vax är ett starkt modelleringsmedel. Fördela det noggrant. För tunt kort hår krävs lite, för tjockt och långt hår behövs mer. Före användning, gnugga vaxet i dina händer för att göra det lättare att applicera. Håret ska vara torrt eller lite fuktigt, beroende på riktningar. Efter ansökan kan du fortsätta med installationen.

  Etikett.M Skapa professionell hårvård Värmeskyddspray

  Professionell spray skyddar trådarna från hårdvarans inverkan, strykning eller krökning. Ricinoljan i produkten har en fördelaktig effekt på hårets struktur, mjukgör den och lägger till glans. Pris för 200 ml - 900-1000 rubel.

  Termiska skyddsmedel måste användas om håret ofta torkas eller formas. Applicera dem på hela längden av de våta rena strängarna, och sedan - sätt en hårtork.

  Professionella verktyg

  Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb

  Kammen från Macadamia Natural Oil ger hår fuktgivande och lyxig glans. Kammens tänder är mättade med macadamia och arganolja, vilket gör kamningsprocessen inte bara trevlig men också användbar eftersom näringsämnen är mättade. Priset är 900-1000 rubel.

  Tillämpningsregler: Professionella frisörer rekommenderar att kamma försiktigt och långsamt. Du måste börja från tipsen och gradvis stiga till rötterna. Om efter tvätt måste strängarna läggas, innan de kammar måste de ge lite torr.

  Rådet. När du väljer en kam eller kam ska du vara uppmärksam på ett trä- eller beninstrument. Dessa material anses vara bäst för hår och hårbotten. För daglig användning måste du välja en kam med glesa tänder för att bättre urskilja alla knölar.

  När du lägger en hårtork behöver du en rund kam eller borstning. Det är bättre att välja en keramisk kam med nylonborstar för professionella frisörer. Keramisk beläggning behåller värme och påskyndar stylingprocessen, och nylonborsten glider lätt genom håret.

  L'Oreal Professionnel Steampod

  L'Oreal professionell likriktare är utrustad med speciella hål i en av plattorna. Apparaten i sig under användning sitter fast vid vattentanken, så att ånga tillhandahålls. Det innovativa systemet gör det möjligt att snabbt och smidigt stryka strängar, eftersom ångan gör dem smidiga och upprätthåller vattenbalans. Priset är 10.600-10.800 rubel.

  Innan du använder likriktaren måste du tvätta håret, applicera en värmesäker spray eller olja på trådarna och torka dem med en hårtork. Dra strängar som är nödvändiga från rot till spets, det är önskvärt att rätta dem åt gången. För att göra detta, ställ in den optimala temperaturen. Först bearbetas strängar på baksidan av huvudet med en rätare och sedan på kronan.

  BaByliss PRO VULCANO V3 IONIC

  Ny kraftfull BaByliss hårtork med joneringsteknik säkerställer snabb och bekväm torkning. Enheten är mycket kompakt och är konstruerad enligt alla ergonomiska standarder, så det är bekvämt i handen. Den har 3 lägen av temperatur och luftflöde. Pris - 4600-4800 rubel.

  Regler för användning: När du lägger en hårtork måste du ta hand om termiskt skydd. För att torka håret jämnt, är de kammade och uppdelade i strängar. Att styra en luftflöde måste vara från topp till botten, vilket hjälper till att stänga hårvågorna. Temperaturläget är bättre att använda medium för att minimera de skadliga effekterna. Efter läggning kommer det att vara användbart att applicera en liten mängd olja på trådarna.

  Professionella rekommendationer

  För hälsosamt hår räcker det inte med att bara använda professionell kosmetika. Vård måste vara omfattande, vilket innebär att du måste vara uppmärksam på sådana aspekter:

  1. Ström. Balanserad mat ger näring åt hela kroppen, och näringsämnena har en positiv effekt på hälsan hos huden, naglarna och håret från insidan. Dieten bör innehålla nötter, avokado, fisk, grönsaker och frukter, dvs matrika med vitaminer och omega-syror. Om det inte finns tillräckligt med användbara komponenter från mat, bör du också ta en kurs med vitaminer, till exempel Vitrum Beauty, Centrum, Evalar Expert.
  2. Kosttillskott Fördelaktiga effekter på kroppen kommer att få öljäst. De innehåller alla nödvändiga vitaminer och ämnen som hjälper till att normalisera tarmmikrofloran och hormonerna, rengöra kroppen av toxiner och toxiner.
  3. Skydd mot yttre faktorer. Håret bör skyddas mot sol exponering, med hjälp av skyddande oljor, termiskt vatten och bär en hatt. Vila på havet, du måste ta hand om skydd mot saltvatten: håret ska tvättas med färskt vatten och använda närande maskor. För att minimera de negativa effekterna av låga temperaturer på vintern är det värt att gömma håret i kläder i snö eller regnigt väder, använd aktivt masker och serum.
  4. Personlig hygien. Vinterhattar ska tvättas var 2-3 veckor, för att de ackumulerar en oljig hemlighet, som aktivt tilldelas i kallt väder. Det är bättre att välja kammar från naturmaterial och tvätta med tvål en gång i veckan. Kudden från kudden ska bytas var tredje dag, eftersom döda partiklar och smuts löser sig på det, är det också tillrådligt att inte röra strängarna med händerna och inte vrida dem på fingrarna.

  Användbara videoklipp

  En detaljerad genomgång av professionella hårvårdsprodukter (Lebel, Matrix, Bonacure och andra).

  Recensioner av professionella hårvårdsprodukter L'Oreal Professionnel, MATRIX, KALLOS.Nästa Artikel
Hur bli av med mjäll och huvud kliar: hemma, med folkmedicin, för alltid, snabbt?