Otroliga experiment: blekt hår och bryr sig om dem


Hårblekning är en populär frisörsalong. Hon har tillfälle att omvända sig till en ljus blondin eller att rätta misslyckade experiment med färgning. Men efter blekningsprocessen har flickorna många frågor. Till exempel, färgning blekt hår i ljusbrun eller annan nyans och ge dem kompetent vård.

Sunt blont hår lockar uppmärksamhet

Missfärgning: egenskaper hos processen och resultatet

Blekhår kallas pigmentetsningsproceduren. Dessutom kan den borttagna färgen erhållas både genom färgning och har ett naturligt ursprung.

Ofta brukar tjejer missfärga om:

 • vill bli av med den olyckliga färgen;
 • de vill bli en sexig blondin för en / flera gånger.

Således blir håret nästan färglöst. Det ger lätt till efterföljande färgning i ljus, ljus eller mörk färg. Men samtidigt behöver håret särskild vård och omsorg.

Effekter av förfarandet

Blekning - aggressiv procedur

För att etsas det färgade pigmentet från strängarna behövs mycket starka kemikalier. Som regel använder mästare Blondoran, blandar det med en oxidant. Procentandelen av den senare och proportionerna av kompositionen väljs utifrån den tillgängliga färgen och typen av lockar.

Resultatet av förtydligande, erhållet med användning av denna blandning, visar sig vara av tillräcklig kvalitet. Emellertid har läkemedlet en stark aggressiv effekt på håret, rivande keratinföreningar.

Som ett resultat förlorar locken sin hälsa och blir:

Korrigering av blekta rötter bara kommer att minska skadorna.

Det är därför efter proceduren det är nödvändigt att säkerställa korrekt vård av blekt hår. Detta kommer att hjälpa dem att "komma till deras sinnen", för att återvända elasticitet, glans och mjukhet.

Hur man sparar blekt hår?

Toning hjälper till att neutralisera marionetten

Det finns två komplementära sätt att hjälpa håret att återhämta sig efter etsning av pigmentet:

Toningblekt hår ska göras omedelbart.

Denna procedur fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • neutraliserar yellowness och "rostig" nyans;
 • fyller tomrum med färgpigment;
 • "Stänger" de övre vågorna i varje hår.

För toning hår rekommenderar experter att välja:

 • aska;
 • lila;
 • lila och aska nyanser.

De kommer att hjälpa dig att glömma frågan om hur man målar över yellowness och ger krullarna en elegant nyans. Efter toning blir håret mjukt, smidigt och vackert, men det kommer fortfarande att behövas särskild vård.

Bilder av gradvisa blekningsresultat

Korrekt vård

Huvudbestämmelser

Om du vill behålla hårets skönhet och hälsa, var noga med att lära dig hur du bryr dig om blekt hår.

För det första lyssna på de allmänna rekommendationerna från öva frisörer:

 1. Byt kosmetika. Ditt nya schampo bör inte innehålla alkali. Det är nödvändigt att han är märkt "för blekt / blekt hår".
 2. Undvik att använda vatten från vattenförsörjningen: det kommer att orsaka yellowness och hela effekten kommer att förstöras. För tvättning lämpar sig bättre filtrerad eller kokad vätska.
 3. Vatten ska inte vara väldigt varmt. För att tvätta av schampon är det bästa alternativet varmt för att avlägsna balsam och skölja - kyla.
 4. Så ofta som möjligt, förneka dig själv en hårtork, curling strykjärn, strykjärn. Dessa stylingverktyg är farliga för blektorkade krullar.
 5. Kom ihåg att salongrätning eller perm på blekt hår är kontraindicerat för dig!
 6. De mest "svaga" platsen blekta strängarna - tips. Fuktar dem regelbundet med speciella produkter eller oljor.
 7. Var försiktig med sol och havsvatten: täck ditt hår och använd grooming sprayer.
 8. Var noga med att regelbundet använda masker för blekt hår. Lämpliga verktyg finns i professionella butiker eller laga mat själv.

Specialverktyg präglas av välvalda komponenter.

Var uppmärksam på professionella masker

Moderna professionella verktyg är en riktig frälsning för blekt hår. Speciellt utformade komplex hjälper till att återställa krullarna och inte förlora den förvärvade nyansen. Priset på de flesta av dem varierar mellan 300 och 600 rubel.

De viktigaste komponenterna som ska finnas i någon mask för ansträngda av rätningssträngar är:

 • dimetikonol;
 • sojabönolja;
 • pantenol;
 • hydrolyserat keratin;
 • propylenglykol;
 • cyklopentasiloxan.

Varje komponent har ett visst ansvarsområde.

Hårfärgning efter lättnad - hur man gör ingen skada och uppnå önskat resultat

De flesta kvinnor åtminstone en gång i livet har försökt att ändra sitt utseende med hjälp av färgning, lätta hår. Det är inte alltid möjligt att uppnå det resultat som planerades. Ofta blir håret lite ljusare eller tvärtom mörkare än förväntat. Det händer att mörka helt oväntade toner. Hur fixar du det utan att skada krullarna? Kan jag färga mitt hår omedelbart efter lätta eller ska jag vänta? Tänk på en mer spännande fråga.

Vid framställning av färgning efter förtydligande

Under aggressiva beståndsdelar förstörs pigmentet i håret. Denna process är inte momentan, sker gradvis. Som en följd av ett enda förfarande är krullarna vanligtvis inte kapabla att förlora pigmentet helt.

Först förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta röda toner. Kampen mot yellowness är bekant för många målade blondiner.

Det är viktigt! Efter blekning har håret som har en onaturlig färg generellt förmåga att förvärva helt oväntade toner. En grön, blå färg avslöjas. Detta händer genom att blanda nyanser av motsatta spektra.

Inte alla kommer att bestämma sig för att gå med onaturligt rött, grönt mopp krullningar, därför är det nödvändigt att göra färgning bara blekt hår. Kulor efter förtydligande kommer som regel inte bäst, och efterföljande missfärgning kan förvärra problemet.

En bra mästare kommer att avstå att färga omedelbart efter att ha blivit håret, kommer att rekommendera att vänta ca 2 veckor. Under denna period måste du försöka få en korrekt form, skadad av blekkrullar.

Hur man producerar färg efter förtydligande

Det bleka tillståndet hos blekt hår är inte ovanligt. Torka, tunna trådar, delade ändar - hälften av besväret. Skurat hår brutet av hela bunter kan hittas ganska ofta. Särskilt om förtydligandet gjordes hemma. Amatörer gör ofta misstag, så missar med den resulterande nyansen överskuggar ofta bilden.

Att veta hur mycket hår som kan färgas efter lättnad, kan ytterligare utslagshandlingar undvikas. Beroende på resultatets överensstämmelse med förväntningarna, agerar de på olika sätt.

nödsituationer

Efter blekning kan håret få en helt oväntad ebb: yellowness, blue, green. Kan jag färga mitt hår efter att ha fått den här effekten? Det är bäst att fokusera på hårets tillstånd.

En mycket uttalad yellowness visas om de mörka krullarna lyser. Överdriven gröna förekommer när man undviker konstgjorda nyanser. Speciellt uppenbart "träsk" på huvudet uppstår när man försöker att missfärga håret, mättat med basma eller henna.

Att måla en sådan skam tolererar inte förseningen. Användning av resistenta färgämnen rekommenderas inte. Det mest effektiva, ofarliga sättet - toniskt, tonat schampo från yellowness.

Du bör inte försöka mätta det långvariga håret med en ton mer intensivt. Tillräcklig ljusexponering. Förfarandet kan ta 2-3 steg, men det ska finnas en paus mellan dem i flera dagar.

Skadliga effektiva metoder - folkmekanismer. För att rädda situationen kan: tomatjuice, natron, äppelcidervinäger, citronsaft, kefir, acetylsalicylsyra.

En professionell mästare i sådana fall kommer att göra en syraavlägsnare, men hemma rekommenderas det inte att göra detta på blekt hår.

En utmärkt lösning skulle vara en färg av en mörkare nyans. Det kräver en exakt beräkning. Hur man färgar blekt hår med synliga problem är bättre känt för en professionell, amatör gör bara ont.

Övergången till en ljusare nyans

Det händer ofta att förtydligandet inte gav det önskade resultatet. Jag vill ha mer intensiv, vitare. Utgången från den mörka färgen måste utföras i flera steg med en veckopaus. Hur man lyser mörkt hår utan förlust har vi sagt tidigare. Månghåriga är ofta ansikte yellowness.

Shampoos, tonics hjälper till att få en nyans ljusare. Åtgärden av medel är ganska försiktig, men du borde inte förvänta dig ett omedelbart resultat. Att hämta det ammoniakfria färgen är ett bra alternativ. Vilken palett passar? Ljusbrun. Yellowness råder - pålitliga ash nyanser. I salongen kommer mästaren att erbjuda att göra mild toning på en lågkoncentrationsoxiderare.

Med hjälp av hemlagade recept är det också tillåtet att försöka övergå till en ljusare färg. Beroende på den ursprungliga nyansen plockas kanel, rabarber, lökskal - mörkhårig, kefir, citron, honungblondiner.

En underbar utväg är att göra höjdpunkter, då kommer du att kunna uppdatera bilden, få en nyans ljusare (åtminstone delvis). Färgen kommer att falla mer naturligt, skadan för håret blir mindre.

Varning! Ibland, efter upprepad blekning med högkoncentrerade formuleringar, pigmentet "brygger" och lämnar den resulterande färgen till "snövit" blir för alltid en ouppnåbar dröm.

Övergång till en mörkare nyans

Det finns situationer där missfärgning uppfattas helt negativ. Jag vill snabbt återvända till sin plats, eller åtminstone få den mörkaste nyansen.

Det verkar som om det är lättare att repainta tillbaka. Men, ljusare krullningar, extremt motvilliga att uppleva färgmättnad, skugga faller ojämnt, håller dåligt, tvättas ut.

Att bestämma när du kan färga ditt hår är extremt nödvändigt. Om missfärgningen inte orsakar mycket skada - om 1-2 veckor. Omedelbar färgning i mörkare nyanser kan ge oförutsägbara resultat. Olika kemiska föreningar reagerar, en oväntad effekt uppnås.

Det är bäst att vänta lite tid, dessutom mata lockar. För att drastiskt ändra färg rekommenderas inte. Välj nyanser av ljusbrunt sortiment är den bästa lösningen. Färg på de klarade delarna faller inte omedelbart. Vi måste utföra proceduren 3-4 gånger innan skuggan kan ordnas ordentligt.

Det rekommenderas inte att använda resistenta färgämnen för att ändra färgen på det klara håret. Sådana föreningar skadar ojämnt de redan försvagade strängarna.

Experiment med naturliga färgämnen kan sluta i djup besvikelse. Henna, Basma på blekt hår uppträder otillräckligt. Det är bättre att använda en stark infusion av lökskal eller vanlig tebröd. De kommer att ge en gyllene rödbrun ton.

För att bestämma hur mycket hår som kan färgas efter ljussättning ska varje flicka vara oberoende. Det är nödvändigt att realistiskt bedöma hårets tillstånd. Utsikterna att avskilda krullarna är värre än några dagar med oacceptabel nyans.

Slösa inte tid förgäves! Mellan färgning gör håråterställning:

Användbara videoklipp

Frisör-stylisten Christina kommer att prata i detalj om konsekvenserna av misslyckad förtydligande och visa hur du fixar det.

Vilken färg att måla blekt hår

Med ett modernt överflöd av färger och hårfärgstekniker är det så lätt att bli en blondin! Men vad ska man göra om resultatet inte liknade eller helt enkelt började störa? Ändra igen!

Många av oss, efter mode eller hjärtans samtal, lättade håret minst en gång. Någon ville uppnå platinblondin, och någon ville prova känsliga pastellfärger. Men förr eller senare befann vi oss själva i samma situation - vi har ljusgult hår som bas, vi är trötta på att behålla färg och vill ha något mer permanent, Familiar? Läs sedan vidare.

Det bästa sättet att bli av med blekt hår är att gradvis färga det i en alltmer mörkare färg.

Hur är hårblekning?

Under verkan av ett ljusmedel (blont pulver eller ljusmedel) förstörs pigmentet i håret. Denna process sker gradvis. Som ett resultat av en enda lättnad, förlorar håret i de flesta fall inte helt pigmentet.

Först och främst förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta gulaktig röd. Det är därför kampen mot yellowness är bekant för många älskare av blondin.

Om du använde naturliga färgämnen, som henna eller basma, före ljussättning kan ljussättning ge ett mycket oväntat resultat i form av blå eller grönväv, så var noga med att rådfråga en specialist innan du börjar proceduren. Vid oförutsedda nyanser är det värt att avstå från färgning i 2 veckor, under vilken det blir rimligt att återställa hårets hälsa.

Ljusa färger ser väldigt coola ut, men även de kan bli uttråkade.

Hur färgar blekt hår en ljus färg

Om blekningen har gått bra måste du bara tona håret i den valda nyansen och vara redo att behålla färgen med tonade schampon. Om ditt mål är en kall blond, skulle det perfekta alternativet vara TIGI Bed Head Dumb Blonde Concealer Shampoo. Shampoo innehåller lila pigment som eliminerar oönskad yellowness och förbättrar glansen av coola nyanser. Om dina rötter är starka från industrin eller, under påverkan av vatten, sol och regenererande oljor, har huvuddelen av ditt hår blivit en gul nyans, du måste vända igen till lätta och toning.

Om du inte vill lätta ditt hår ofta eller försöker att gradvis återgå till den naturliga färgen, rekommenderar vi att du trycker Brondfärgning, vilket ger en mjuk övergång till den naturliga färgen. Extra bonus: Det behöver uppdateras en gång i 6 månader. Om du vill stanna blond så länge som möjligt, var uppmärksam på de varma nyanserna, de bor bättre på ditt hår.

Om din naturliga färg är mörk, se till att du har spelat med reducerade nyanser.

Hur man målar blekt hår mörkt

För att gå från blond till mörk ton, är det bättre att vänta lite tid och ägna den åt restaurering och nutrition av lockar. Det säkraste alternativet är gradvis färgning i alltmer mörka nyanser.

Kom ihåg att för hårt skadat hår inte rekommenderas att använda resistenta färgämnen, eftersom de kommer att försvaga det redan trötta håret. Om du vill ha det snabbaste möjliga resultatet kommer nyanser från ljusbrunt sortiment att vara den bästa lösningen. Om du senare vill måla dig själv i choklad eller svart, blir det lättare att göra. Det kan vara nödvändigt att upprepa färgproceduren flera gånger. Erforderlig med flera veckors mellanrum.

Det är värt att notera att även mörk färg tvättas snabbt av de blekta trådarna. För att fixa den nya nyansen måste du använda specialverktyg för färgat hår. Vi räddades av Dove Shine of Color-serien. Med regelbunden användning, fixar schampo och balsam inte bara ordentligt färgen och ger den en spektakulär glöd, men också fuktar håret vilket underlättar kamningen.

Hur man målar blekt hår rödaktigt

Den röda färgen är hållbar eftersom det är det röda pigmentet som är mest fast "sitter" inuti håret. Därför, om du vill få den mest resistenta färgen på blekt hår, blir röda nyanser ett utmärkt alternativ. Auburn är lätt att tona och utbudet av nyanser är väldigt olika.

Men kom ihåg att de röda nyanserna är väldigt nyckfulla och verkligen bara gå väldigt lättskinniga tjejer. Om den röda färgen stör dig kan övergången från det vara svårt, och du måste målas i en mörkare färg för att drunkna ut rödhåran, som fortfarande kommer att dyka upp i solen. Men förtvivla inte, framsteg står inte kvar: specialister inom hårfärgning och hårvård utvecklar ständigt nya rutiner och verktyg, och du kommer definitivt att kunna få exakt den nyans du drömmer om.

Hur man målar blekt hår mörkt

Att återvända den tidigare färgen till blekt hår är mycket svårt.

Håret som lyser ofta förlorar sin glans och attraktionskraft. Efter att ha fått ett sådant resultat försöker många damer att återställa hårets skönhet och den tidigare nyansen, vilket är mycket svårt. Det är särskilt svårt att omhärda blekt hår i en mörk färg.

Professionella är överens om att radikala omvandlingar i hårfärg bör undvikas, eftersom en sådan aggressiv kemisk effekt, som blonding, ändrar hårets struktur, gör dem svaga och livlösa, det kommer att känna sig till och med vid beröring. Men om håret är redan missfärgat och uppgiften är att färga trådarna i en mörk färg, måste du agera i steg och försöka att inte skada håret ännu mer.

Måla inte med resistenta färger bara blekta krölor, det kommer bara att öka graden av skada. Efter blekning behöver håret en paus på minst 1-2 veckor för att återställa sin skyddande funktion. Vid denna tid, fuktar och närnar krullarna med olika masker.

Val av färgämne för blekt hår

Undersök noga de blekta lockarnas färg och välj lämplig mörkfärg. Faktum är att blekt hår inte är strikt vitt, men kan vara med en gul nyans, rosa, blåaktig, pärla, ashy osv. Därför, så att färgerna inte kommer i konfrontation och en helt oväntad nyans på huvudet inte visar sig, är kompatibiliteten och överlappande färger.

Till exempel, om det finns en blond med en gul nyans, när du färgar hår med blått pigment, är det troligt att du kommer att få en grön hårglans. Men det lila pigmentet kompenserar för denna yellowness, så resultatet av färgning blir bättre. Undersök palettlistan för att bestämma basfärgen. Basfärgen anges på förpackningen av färger (lila, violett-rött, rött, blått, blåviolett etc.).

Beroende på hur länge du vill vara en brunett, välj typ av färg:

 1. Permanenta färgämnen håller håret långt och ger det en rik färg. De aktiva ingredienserna som finns i dem kan emellertid ytterligare skada strukturen hos blekt hår. För att få en bestående effekt måste färgen också hållas på huvudet längre. Permanenta färgämnen kommer ut efter 20-25 shampooing.
 2. Halvvariga färger är mindre resistenta, tvättas efter 10 schampon. De innehåller vanligtvis inte väteperoxid eller ammoniak, och är därför mycket mindre skadliga för håret. Den nyans som erhålls med dem är mer naturlig, till exempel kastanj.
 3. Tvätta av färg är bra att använda i fallet när du inte vet exakt vilken färg passar dig bäst och vill experimentera med olika nyanser. Dessa färger finns i form av sprayer, mousser etc. De målar hårets översta lager, utan att tränga djupt in och gå ner redan för 2-3 tvätta huvudet. Med sådana verktyg är det lätt att få en ljus blondin.

Förfarandet för att måla hår i en mörk färg

En dag före färgning test på allergier. Applicera lite färg på huden bakom örat. Om det efter en dag inte finns några manifestationer av en allergisk reaktion (utslag, klåda, rodnad, brännande) kan du börja måla håret. Före proceduren, skydda din hud från färg: använd handskar och applicera petroleumgel längs hårlinjen på ansiktet och décolleté.

Förtorka blekt hår med balsam. Du kan göra det i 1-2 dagar före färgning. För att hålla färgen så lång som möjligt, tillsätt protein hårfyllnadsmedel till färgämnet. Om du väljer att applicera permanent färg, blanda den med aktivatorn, följ instruktionerna på förpackningen.

Separera en liten strand från nacken. Börja från rötterna, applicera hela längden på strängarna av beredd färg med en pensel. Vänta på den tid som anges i instruktionerna (vanligtvis 20 minuter). Tvätta strängen eller torka med en vit handduk och utvärdera resultatet. Kanske för den önskade färgen behöver du lite mer tid eller det visar sig att resultatet är helt annorlunda än det planerade. Med fel kombination av färger visas ofta gul eller smutsig nyans. Justera färgkomposition eller exponeringstid.

Applicera färg på allt hår, fördelad i fyra delar. Det är också nödvändigt att applicera färg från rötterna, röra sig mot spetsarna och noggrant måla trådarna. Efter att ha bearbetat alla 4 delar, sprida färgämnet över håret med massor av fingrar, som om du tvätta håret.

Blötlägg färgen för den tilldelade tiden, skölj sedan ditt huvud för att rengöra vattnet. Vattnet ska vara varmt. Sätt på curls balsam som kommer med färg. Håll det på hårspecifik tid i instruktionerna, skölj sedan.

Torka håret med en handduk och låt den torka på egen hand. Försök att undvika blåstorkning, skadad av blekning och färgning. Håret får inte vara överdriven.

Hårvård efter färgning

Efter målning tvätta inte håret med schampo i 2-3 dagar. Under denna tid penetrerar färgen håret och fixerar. Ibland har blekt hår inte ens en resistent svart färg alls, och den tvättas av nästa gång du tvätter håret. I det här fallet bör du inte försöka rätta till situationen själv, du behöver kontakta en frisör för hjälp.

Efter färgning av de blekta strängarna i en mörk färg måste du ägna särskild uppmärksamhet åt vård och vård av skadat hår. De blir ännu mer torra och spröda, så de behöver djup fukt. Använd för denna balsam för hår minst en gång i veckan och håll den på håret i minst en halvtimme. För bättre resultat kan du själv förbereda näringsrika balsam, från friska och friska produkter. Dessa verktyg bör dock endast användas nyberedda.

För att bibehålla den resulterande nyansen av hår, tona trådarna var 6-8 veckor. Om möjligt, försök ommåla inte helt krullar, men bara omkastade tips med naturlig färg, om de står starkt ut mot den allmänna bakgrunden. För att få en smidig övergång, applicera färg med en borste bara på rötterna och kamma håret med en kam till ändarna. Efter full hårväxt är det lämpligt att ge dem vila och inte utsätta dem för färgning eller missfärgning under minst ett år.

Hur man målar blekt hår

Först måste du ge dem tid för en partiell återhämtning, under vilken du behöver fukta och närma dem med olika masker och sätt att ta hand om försvagat hår. Vid denna tidpunkt är det också värt att neka för ofta torkning med hårtork, och ännu mindre användning av en strykapparat. Beroende på graden av missfärgning bör återhämtningsperioden ta från 2 till 4 veckor.

Under denna period kan du använda ett askfärgat tonic eller tintingschampo. De hjälper till att ta bort en obehaglig gul nyans med strängarna.

När håret har återställt lite kan du börja en ny målning. På grund av det faktum att färgpigmentet helt avlägsnas från håret, blir färgen för första gången dålig. Därför är det inte nödvändigt att välja för mörka och ljusa färger till att börja med. Det är bättre att fokusera på mer naturliga nyanser, till exempel ljusbrun eller ljus kastanj.

Det måste också komma ihåg att mörkare färg sköljs av mycket snabbt från blekta strängar. Och för att fixa den valda nyansen måste du upprepa färgproceduren flera gånger. Naturligtvis, med intervaller på minst några veckor.

För att uppnå störst effekt vid omhärdning av blekt hår och inte skada dem igen, är det bäst att söka hjälp från en professionell hantverkare som hjälper dig att välja rätt nyans och mängd färgämne baserat på hårets struktur och grad av lättnad.

Och viktigast av allt. Glöm inte att ta hand om ditt hår, näring och fuktar dem varje gång efter tvätt med hjälp av masker från naturliga ingredienser.

Är det möjligt att färga håret efter förtydligande?

Att bli blondin är drömmen om nästan varje kvinna. Blonda hårnitar mänens ögon, blondiner är mer populära, blont hår särskiljer genast sin ägare från mängden - det finns många orsaker till lättnad.

Resultatet av förtydligandet är dock inte alltid lyckligt. Krullarna blir gula, ser ut som halm, ljusfärgen är helt enkelt "går inte".

Efter hur mycket tid kan du färga ditt hår blekt för att återfå självförtroende och visuell överklagning? Hur man gör detta, för att inte förstöra strukturen i strängarna?

Om du färgar blekt hår korrekt kan skadan från kemisk exponering minimeras.

Effekter av förtydligande

Även om missfärgningstekniken observerades är det omöjligt att helt neutralisera procedurens skada:

 1. Hårbotten och håret blir torrare. En negativ förändring i de flesta fall återspeglas i tipsen - de börjar splittras och bryts av. Om kompositionen är överexponerad kan hårförlust och mjäll provokeras;
 2. När strukturen förändras - pigmentet blir missfärgat och bleknar, minskar kretsens elasticitet och motståndskraft;
 3. Individuella stavar blir tunnare, håret är förvirrat, det blir svårt att kamma det. Samtidigt är det lättare att sätta lock i håret - eftersom deras totala volym minskar.

Externa faktorer har nu större påverkan - utsöndringen av utsöndringar är mindre, strängarna är överdrogerade, keratinstänger är porösa. Håret blir nästan försvarslöst.

Detta händer även i salongprocedurer, när befälhavaren väljer kompositionen, med hänsyn till kvaliteten på håret och huden hos den potentiella kunden. En lättnadsprocedur, som utfördes hemma, lämnar ofta en kvinna olycklig.

För att återställa hårkvaliteten används näringsrika masker - hemma och professionella, de gör massor av rotzonen. Men vad ska man göra för att förbättra utseendet? Efter hur mycket tid kan du färga håret efter lätta, för att inte provocera en förlust?

Hur fläckar blekt hår utan skada?

Även om färgen var mörk, borde du inte ens drömma om att återvända till det omedelbart. För att göra detta måste du använda resistenta färger med aggressiva komponenter - graden av skada kommer bara att öka. Om det finns möjlighet, efter förtydligande är det värt att se ut som en blondin i minst 2 veckor. Denna tid är nödvändig för att mata de skadade trådarna.

Det bästa sättet att återställa elasticitet och mjukhet - oljepackningar. Alla masker med oljor är lämpliga - de introducerar ytterligare ingredienser till din egen smak.

Näringsrika oljor inkluderar:

När man kammar på en kam eller massageborste, är det lämpligt att applicera 3-5 droppar vegetabiliska oljor med en lätt struktur - mandel eller shi. Detta hjälper till att återställa de dränerade tipsen.

Du bör inte lägga till alkohol eller irriterande på maskerna i detta skede - de stimulerar inte bara blodflödet till rotområdet utan dränerar dem också. Det är bättre att göra en huvudmassage med näringsrika oljor.

Snabb leder håret för linolja - 3-4 procedurer.

När du har applicerat denna åtgärd på huvudet bör du noga stänga krullarna från ljuset. Om detta inte är gjort så märker du att håret har blivit ännu värre. I ljuset oxideras linolja och fenol släpps. Denna giftiga substans - ett cancerframkallande ämne - har en skadlig effekt på organiska strukturer och förstör dem. Använd linfröolja med försiktighet.

Om färgen efter missfärgningen visat sig vara gul eller grå, vill man knappt vänta 2 veckor - ska den inte gå i en hatt?

I detta fall är näringsmaskar gjorda med samma regelbundenhet - 2 gånger i veckan, och håret är tonat med en tonad schampo eller balsam.

Det faktum att de flesta skuggningsprodukterna har en lila nyans ska inte vara skrämmande - det här pigmentet neutraliserar perfekt yellowness. Innan du börjar använda färgen måste du noggrant läsa instruktionerna så att du inte får "Malvina hår".

De som är besvikna av den "blonda", passar metoden med tennbalsam inte - de vill snabbt bli av med konsekvenserna av ett misslyckat experiment. I det här fallet måste du välja en bezammiachnye sparsamfärgad naturlig ljusskugga - brukar börja med ljusbrun.

Omedelbart den önskade mörka färgen är värdelös att applicera - den kommer omedelbart att tvätta bort, och strängarna blir jämnare. Dessutom, eftersom pigmentet är fullständigt korroderat, kommer färgen att gå ojämnt - det blir omöjligt att förutsäga slutresultatet.

Vänta inte omedelbart för ett beständigt resultat. För att färga blekt hår utan ammoniakfärger, vilket gör dem några få nyanser mörkare, måste färgämnet appliceras upp till 3-4 gånger. Och du måste tänka på - du kan inte göra det flera gånger i rad. Mellan manipuleringar måste du fortsätta att återställa hårets kvalitet med närande maskor.

Hur färgar blont hår i blond färg?

Ljusbrun färg har många nyanser, vilket är mycket bekvämt - från nästan blont till ljusbrunt. Därför börjar håråterställningen hos honom.

I de flesta professionella paletter presenteras blondin i följande versioner, som är lämpliga för färgat blekt hår:

 • 9/1 - för blond aska
 • 8/1 - ljusblond aska med metallisk nyans;
 • 7/1 - ljusgrå ashy-grafitskugga.

Följande alternativ är mörkare:

 • 8/0 - ljusblond;
 • 7/0 - medium blond;
 • 6/0 - mörkblond.

Övergången från en färg till en annan bör genomföras gradvis. Vid frisörförhållanden är det möjligt att lösa problemet med att färga blekt hår mörkare snabbt.

Frisören har möjlighet att tona trådarna och samtidigt hålla selektiv markering.

Förfarandet kommer också att ta tid - du kan inte omedelbart komma in i mycket mörka strängar, men på ljusbrun aska kommer de redan att se ut naturliga, och i framtiden kommer det att vara möjligt att "hoppa över" en av de ljusa nyanserna och påskynda återkomsten till din - eller önskad - färg.

Men i vissa fall kan ommålning av huset vara mer användbart. Det finns situationer när en kvinna valde "blond" eftersom hon är missnöjd med sin egen färg och sitt liv och ville radikalt ändra sitt utseende. Med en gradvis mörkering av håret kan du hitta "din" nyans och ingen ytterligare mörkering behövs.

När du lyckas komma ifrån en aggressiv blondin behöver du inte följa det ljusbruna färgschemat. Det finns ett tillfälle att välja honung eller brunaktig nyans, försök med alla rätter av rika röda pigment. 2-3 månader efter den radikala förtydligandet, kan du redan använda nyans.

Naturfärger efter förtydligande

Varför kan man inte omhärda håret efter förtydligande med naturliga färger - henna eller basma? De förstärker håret, återställer det, de behandlas. Faktum är att fördelarna med naturliga färgämnen är något överskattade av populär ryktet. Eftersom de ändrar pigmenteringen har de också en dräneringseffekt.

Ja, och när du appliceras på blekta krölar, kan du troligtvis få en grön färg.

Med naturliga färger bör man vara mycket försiktig - den individuella uppfattningen av färgpigmentet har ett mycket starkt inflytande på slutresultatet. Upplyst svagt hår beter sig oförutsägbart.

Inte heller bör man tillgripa folkliga råd, "fördjupa" professionella kompositioner med naturliga komponenter.

De bör inte spädas för att behandla torkade trådar, örtdekok, tillsätt kaffe, svart te, tranbärsjuice och så vidare. Experimentering är endast med friska icke-lysande strängar.

Du måste vara förberedd för det faktum att de tömda strängarna kommer att behöva klippas av när de växer.

Det bästa råd som kan ges till en kvinna som misslyckats har ändrat sitt ansikte till en blondin är att söka en professionell mästares råd.

Men om det av någon anledning inte är lämpligt, då är det möjligt att klara restaureringen hemma. Det viktigaste - skynda inte. Gradvis färgning och applicering av näringsämnen är vägen från "blond" till sin färg.

Hur färgar blekt hår i en mörk färg

Hur man lyser mörkt hår

Förfarandet med att färga hår hemma ger inte alltid det resultat som jag skulle vilja se. Kvinnor, som har målat håret i ljusa färger, märker att det inte finns någon speciell ljusstyrka, men tvärtom började även håret se tråkigt och oattraktivt.

Allt för att kvinnor helt enkelt inte känner till den nödvändiga dosen och det är en mycket viktig nyans att lägga till en oxidant i färgen. Men om proceduren är avslutad, och resultatet är inte trevligt, försök att missfärga håret hemma.

Om färgat hår har en mörkare färg än vad du behövde, då kan du bara tvätta håret flera gånger, ja, inte en gång självklart. Om några dagar blir håret lättare. Citronsyra som tillsätts till schampo hjälper dig snabbt att bli av med oönskade färger. Så du behöver inte gå till salongen och skämma bort håret med en tvätt.

Som det är känt, orsakar förfarandet för lättare hår eller en kemisk hårborttagare hälsan, inte bara för huvudet utan för hela organismen. Skydda dig mot sådana förfaranden och fråga din frisör om det finns andra metoder för att avlägsna oönskade färger.

Många frisörer rekommenderar dig att göra partiella höjdpunkter. Så din bild blir mer intressant, du kommer att uppdatera och vill inte ens ändra någonting i din nya bild. Det hjälpte mycket att ändra sin stil.

För att tvätta bort färgen är inte helt, hjälp en speciell remover blondonoran. Sammansättningen av Blondoran är enkel - det är vatten, schampo och oxidant. Förfarandet kan ske i tre steg och efter varje tvätt tvättas håret noggrant med vatten. Du kan utföra proceduren både hemma och frisörens men om du bestämmer dig för att göra tvätten hemma, försök att hålla koll på tiden noga, du behöver inte öka väntetiden eller tvärtom minska, allt är skrivet i instruktionerna, följ det ständigt. Högkvalitativa tvättar säljs endast i specialaffärer - allt för frisörtjänster.

Det finns sätt att klargöra med hjälp av folkmedicinska lösningar. Många kvinnor har lärt sig av sin erfarenhet att citronsaft lyser håret. Men för att tillämpa förklaringsförfarandet på detta sätt är det ofta inte värt det, håret blir torrt och magnetiseras. Citronsaft pressas in i en behållare, för proceduren behöver du två frukter. Lägg lite vatten och skölj håret med denna komposition när du har tvättat håret med schampo.

Även kvinnor märkte att kefir har ljuseffekter. Noterade - det var under hudljusproceduren. Eftersom det finns syra i kefir, påverkar det blekning, tar bort fräckor och pigmentfläckar, förekommer hudfärg. Du kan använda kefir på två sätt, en lätt, den andra svåra. Den första metoden är att helt enkelt applicera kefir på håret under en varm keps.

En svår metod består av förberedande steg: Du måste ta ett ägg, kör i 50 gram kefir, lägg till en matsked av brandy, citronsaft (pressa ut hälften av frukten), tesked av schampo. Vi blandar, sätter på rent hår och torkar och lägger på ett varmt lock. Masken är 8 timmar.

Du kan genomföra klargöringsproceduren med vanlig kamomill, men denna metod är väldigt lång när det gäller förberedelse. Du måste sätta kamille i vodka och insistera i två veckor, naturligtvis kommer någon kvinna att vänta så mycket tid att vänta, men du behöver fortfarande förbereda infusionen, du behöver den. Ta 150 gram kamille och 0,5 liter vodka. Täck gräset och placera på ett mörkt ställe i två veckor.

Kockolja är också en utmärkt klargörare. Sätt på håret och sätt på en varm hatt. Förfarandet bör vara minst 8 timmar. Efter tid, tvätta av masken och torka håret. Om tvätten händer, men inte kvalitativt, så blir ditt hår åtminstone tjockare och friskare, så märker du det.

hur man lättar färgat mörkt hår hemma, hur man lyser mörkt färgat hår hemma, färgat ditt hår mörkt, hur man lättnar hemma, hur man lyser färgat mörkt hår, hur man lyser upp färgat hår

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Färgläggning» Färgning blekt hår

Färgning blekt hår

Otroliga experiment: blekt hår och bryr sig om dem

Hårblekning är en populär frisörsalong. Hon har tillfälle att omvända sig till en ljus blondin eller att rätta misslyckade experiment med färgning. Men efter blekningsprocessen har flickorna många frågor. Till exempel, färgning blekt hår i ljusbrun eller annan nyans och ge dem kompetent vård.

Sunt blont hår lockar uppmärksamhet

Missfärgning: egenskaper hos processen och resultatet

Blekhår kallas pigmentetsningsproceduren. Dessutom kan den borttagna färgen erhållas både genom färgning och har ett naturligt ursprung.

Ofta brukar tjejer missfärga om:

 • vill bli av med den olyckliga färgen;
 • de vill bli en sexig blondin för en / flera gånger.

Således blir håret nästan färglöst. Det ger lätt till efterföljande färgning i ljus, ljus eller mörk färg. Men samtidigt behöver håret särskild vård och omsorg.

Effekter av förfarandet

Blekning - aggressiv procedur

För att etsas det färgade pigmentet från strängarna behövs mycket starka kemikalier. Som regel använder mästare Blondoran, blandar det med en oxidant. Procentandelen av den senare och proportionerna av kompositionen väljs utifrån den tillgängliga färgen och typen av lockar.

Resultatet av förtydligande, erhållet med användning av denna blandning, visar sig vara av tillräcklig kvalitet. Emellertid har läkemedlet en stark aggressiv effekt på håret, rivande keratinföreningar.

Som ett resultat förlorar locken sin hälsa och blir:

Korrigering av blekta rötter bara kommer att minska skadorna.

Det är därför efter proceduren det är nödvändigt att säkerställa korrekt vård av blekt hår. Detta kommer att hjälpa dem att "komma till deras sinnen", för att återvända elasticitet, glans och mjukhet.

Hur man sparar blekt hår?

Toning hjälper till att neutralisera marionetten

Det finns två komplementära sätt att hjälpa håret att återhämta sig efter etsning av pigmentet:

Toningblekt hår ska göras omedelbart.

Denna procedur fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • neutraliserar yellowness och "rostig" nyans;
 • fyller tomrum med färgpigment;
 • "Stänger" de övre vågorna i varje hår.

För toning hår rekommenderar experter att välja:

 • aska;
 • lila;
 • lila och aska nyanser.

De kommer att hjälpa dig att glömma frågan om hur man målar över yellowness och ger krullarna en elegant nyans. Efter toning blir håret mjukt, smidigt och vackert, men det kommer fortfarande att behövas särskild vård.

Bilder av gradvisa blekningsresultat

Korrekt vård

Huvudbestämmelser

Om du vill behålla hårets skönhet och hälsa, var noga med att lära dig hur du bryr dig om blekt hår.

För det första lyssna på de allmänna rekommendationerna från öva frisörer:

 1. Byt kosmetika. Ditt nya schampo bör inte innehålla alkali. Det är nödvändigt att han är märkt "för blekt / blekt hår".
 2. Undvik att använda vatten från vattenförsörjningen: det kommer att orsaka yellowness och hela effekten kommer att förstöras. För tvättning lämpar sig bättre filtrerad eller kokad vätska.
 3. Vatten ska inte vara väldigt varmt. För att tvätta av schampon är det bästa alternativet varmt för att avlägsna balsam och skölja - kyla.
 4. Så ofta som möjligt, förneka dig själv en hårtork, curling strykjärn, strykjärn. Dessa stylingverktyg är farliga för blektorkade krullar.
 5. Kom ihåg att salongrätning eller perm på blekt hår är kontraindicerat för dig!
 6. De mest "svaga" platsen blekta strängarna - tips. Fuktar dem regelbundet med speciella produkter eller oljor.
 7. Var försiktig med sol och havsvatten: täck ditt hår och använd grooming sprayer.
 8. Var noga med att regelbundet använda masker för blekt hår. Lämpliga verktyg finns i professionella butiker eller laga mat själv.

Specialverktyg präglas av välvalda komponenter.

Var uppmärksam på professionella masker

Moderna professionella verktyg är en riktig frälsning för blekt hår. Speciellt utformade komplex hjälper till att återställa krullarna och inte förlora den förvärvade nyansen. Priset på de flesta av dem varierar mellan 300 och 600 rubel.

De viktigaste komponenterna som ska finnas i någon mask för ansträngda av rätningssträngar är:

 • dimetikonol;
 • sojabönolja;
 • pantenol;
 • hydrolyserat keratin;
 • propylenglykol;
 • cyklopentasiloxan.

Varje komponent har ett visst ansvarsområde.

Brelil märkesvaror med sheasmör

Var uppmärksam! Förutom dessa ämnen innehåller professionella masker många användbara element. Alla av dem väljs med hänsyn till kompatibilitet och kvalitativ inverkan på lock.

Phytomask kommer att spara resultatet

Den moderna kosmetiska industrin producerar en mängd olika verktyg. Du behöver dock en speciell hårmask: för blekt hår ska du välja de bästa och mest effektiva produkterna.

Förtjänade bästa rykte:

 • Pro Series Reparation (Wella);
 • Numero (Brelil);
 • Nutritive (Kerastase);
 • Avokado och karit (Garnier);
 • Phytomask intensiv (ren linje).

Effektiv folkrecept återhämtning

Masker för blekt hår med egna händer måste göras mycket noggrant. För att inte förstöra det spektakulära blonda utseendet och inte bli gult måste ingredienserna vara neutrala eller ha en ljusare effekt.

Använd till exempel en kefirbaserad produkt med en ingrediens.

Kefir har lysande egenskaper.

Allt du behöver är:

 • ½ kopp kefir;
 • handduk;
 • matfilm.

Värm huvudkomponenten i ett vattenbad / mikrovågsugn. Applicera jämnt på locken, arbeta ändarna lite försiktigare. Wrap huvudet med en wrap och en handduk.

Efter en och en halv timme tvätta håret på vanligt sätt. Vid behov använd lämplig balsam.

Många tjejer klagar på att de inte förstår hur man odlar missfärgade strängar. När allt kommer efter håret blir håret väldigt bräckligt i ändarna, benägna att skära och bryta av sig.

Tänk på detta problem, var uppmärksam på hemlagade oljeblandningar.

Honung kommer att ge försiktig omsorg

 • olivolja - matsked
 • ägg - 1 st.
 • flytande honung - matsked
 1. Värm lite honung och smör.
 2. Slå på ägget och sätt till den lättkylda honung-oljeblandningen.
 3. Applicera på hår, täck med en film för termisk effekt.
 4. Tvätta av efter 30-45 minuter. Ta bort återstoden av blandningen med ett schampo.
 • någon vegetabilisk olja
 • aloe juice
 • honung

Ta alla ingredienser i lika delar. Välj mängden beroende på längden på locken.

 1. Blanda de angivna produkterna och värma i ett vattenbad.
 2. Använd en kam med sällsynta tänder, applicera blandningen i håret. Behandla tipsen separat.
 3. Efter en timme, ta bort genom att tvätta trådarna med rent vatten.
 • avokado - ½ frukt
 • banan - 1 st.
 • burdock olja - 1,5-2 matskedar
 1. Maska noggrant en halv avokado. I massan bör inte förbli klumpar. Gör detsamma med en banan.
 2. Tillsätt olja och blanda igen. För bättre konsistens, använd en mixer.
 3. Fördela produkten på hårets huvud, varma med en handduk. Tvätta av genom att hålla på huvudet 40-60 minuter.

Särskilt viktigt för skadade tips.

Tips! Om hårspetsens spetsar har blivit mycket torra, använd gärna ren, uppvärmd kosmetisk / vegetabilisk olja. Det är ett utmärkt medel för akut hydration.

sammanfattning

Vacker blond - resultatet av noggrann, snabb omsorg och regelbunden toning. Omsorg för blekt hår hjälper det att hålla sig frisk, smidig och lång.

Videon i den här artikeln kommer att berätta om viktiga punkter relaterade till detta ämne.

Vilken färg ska man måla missfärgat hår i mörk kastanje eller chokladfärg?

svar:

DARIA ROMANOVA

choklad blir lite röd att ge. men mörk kastanj är inte. se själv vilket resultat du vill ha. men med färgat hår kommer färgen snabbt att spolas ut.
Detta är en "frostig kastanj" på obscent hår

Yuliya

Jag har min hårfärg kastanj, men en gång jag pomelirovalas. uppmärksamhet visade sig mycket frekvent. Jag tyckte inte om det och jag ville återvända i samma färg. chokladmousse var perfekt. resultatet var glatt. denna färg är som schampo. även om färgen visade sig vara mörkare än min, men då var det lite tvättad och det fanns normer. nu förstår jag att det är bättre att ha min egen färg från naturen, nu växer jag det))

Helga

Blekt hår är väldigt poröst, deras skalor är tjocka, så färgen är mycket svår att få fotfäste i håret. Därför kommer eventuell färg att tvättas ganska snabbt ut. För att undvika detta är det önskvärt att göra pereprokrasku. Färgen späds ut med vatten i stället för oxidanten och appliceras på håret i 10-15 minuter, sedan utförs den vanliga färgen med oxidanten. Du kan först måla bezammiachnoyfärgen, och sedan på toppen av redan resistenta. Vissa professionella märken har speciella förfärgade produkter.
Tänk också på att på blekt hårfärg kan ligga mycket ljusare eller mörkare än förväntat. Var därför säker på att utföra testet på en tunn strand innan du målar. Märkefärg här är inte så viktigt. Dessutom är valet av färg i allmänhet en enskild sak, liksom valet av en kräm för ansiktet eller mascara. Någon är glad över palettfärgen, den andra har de starkaste allergierna, den tredje kommer i allmänhet bara att använda professionella färger (förresten är de ofta billigare och billigare, endast oxidanten behöver köpas separat).
Och huvudregeln vid döende blekt hår: om du inte vill få en grön nyans, åtminstone för den första färgen, välj en färg med en varm nyans, åtminstone lätt. Naturliga eller ashytoner har oftast ett överskott av blått pigment och i kombination med en gulaktig nyans av blekt hår ger gröna. Choklad nyanser gör aldrig en sådan mardröm.
Rekommendera inte omedelbart den mörkaste färgen. Om det snabbt tvättas bort, kommer utsikten alltid att uttrycka det mildt inte så mycket. Det går bättre att gå till önskad färg gradvis. Och det är nödvändigt att behålla hårfärg mellan skuggning och balsams mellan färgämnen. Det är också viktigt att endast använda speciella produkter för färgat hår. Efter att ha tvättat håret en gång med schampo för fet hår eller att ha gjort en oljemask, kan du tvätta all färg på en gång.
Och var noga med att tänka mycket bra, behöver du verkligen en så mörk färg. Bestäm din färgtyp !! ! För sommarfärgstypen är sådana experiment alltid tillåtliga, de kan vara både blondiner och mörkt brunt hårbrunt hår. För Winter Girls är toner mörkare än mörkbrun. Höstflickor är perfekta mellantoner från ljusbrun till medium kastanj och alltid med en varm, gyllene eller rödaktiga kant. Men för våren, som i naturen inte kan vara mörkare än mörkblond (oftast naturliga blondiner eller ljusblonda) är mörka färger i allmänhet tabu. Efter att ha måttat våren i en mörkare färg lägger vi till 10 års ålder, dödar alla yttre naturliga ömhet och gör den blek och smärtsam i utseende. Så ignorera inte din färgtyp, det är väldigt viktigt !! !
Då att återvända den gamla blonden utan allvarlig skada på håret blir nästan overkligt. Mät pärlan i slutet. Eller, först måla i mediumblond med en chokladkant. Den här färgen går till majoriteten, eftersom det är något genomsnittligt i paletten. Och för att göra ditt hår ännu mörkare, har du alltid tid. Dessutom tillåter blekt hår nu att du gradvis kan mäta hela tonskalan från det ljusaste till det mörka. Och detta omedelbart nästan 10 bilder för de kommande 10 månaderna !! ! Och det här tar inte hänsyn till alla nyanser av en basfärg :)

Elena Gavrilenko

färgat vitt hår toniskt guldbrunt visade sig mycket ljust dåligt tvättat av blond tar inte vilken skönhet som kan hjälpa till?

Misha Maltsev

Färgande naturligt hår.

svar:

Dewr cwningen

Ljusbrunt hår innehåller en anständig mängd pigment, och de kan bara skuggas. För att färga håret i en ljus färg är det nödvändigt att göra missfärgning, tvättning och först därefter att "färga" det pigmentfria håret.
Jag vill varna dig om följande:
1. Blekning skador hår mycket illa. De blir porösa, torra och spröda, och paradoxalt sett fortsätter ett sådant dåligt tillstånd i viss tid, även efter att håret har blivit helt vuxet, det vill säga det nya pigmenterade håret (naturligt) ersatte det blekta håret. Förmodligen skadar missfärgningen hårsäckarna, som långsamt återhämtar sig.
Var därför förberedd för att ditt hår kommer att bryta, falla ut och utan regelbunden färgning och laminering blir mycket torr, hård.
2. Hår växa! De måste målas hela tiden med missfärgning av rötterna. Ren naturlig blondin kommer att kunna stanna inte länge - inte mer än en vecka, under vilken tid kommer friskt svart hår att visas på rotlinjen.
Baserat på detta rekommenderar jag starkt att du inte blekar hår. Om du vill ändra utseendet - prova toning, hår nyanser eller välj en färg i en mörkare nyans - så att du kommer att orsaka mindre skador på ditt hår. Överväg färgning med henna eller basma - färgerna är ganska "specifika", men mycket skonsamma.

Catherine Ross

Är det möjligt att missfärga och färga hår i blond och hur det kommer att påverka håret

svar:

Irina Streltsova

Nu är det fullt av sparsamma och omsorgsfulla färger, det kommer ingen skada. Gå för det.

Nadya Filatova

Och det är möjligt att missfärga och måla! Men det kommer naturligtvis att skada ditt hår!

Ksuxonja

Du kan. Bara i förväg, var uppmärksam på ditt hårs tillstånd. Om det gråter, vänta lite.

Himlen i ögonen

Jag skulle inte råda, du kommer att brinna hår, och rötterna växer snabbt, du måste målas minst en gång varannan vecka. men om du verkligen vill ha något, kan du, det är bara önskvärt att göra det i en frisör, färgen kommer att visa sig som du vill, och du kommer inte att förstöra ditt hår, jag önskar lycka till!

karameller

Naturligtvis kan du.. men det är värt det. Efter blekning är håravfall garanterat. Hon målade och många gånger. Och om de börjar falla ut... då kommer en avkok av lökskal att hjälpa! Lycka till!

* bagira *

någon färg skadar håret speciellt vit henna, det bleker håret, speciellt om du använder en hårtork och ett krusjärn, så blir ditt hår som bomullsull

även om det inte är omedelbart skadligt, har jag tappat mycket hår på 3 år. Nu önskar jag verkligen att jag hade måttat (

BlondINKA

Om du gör den här proceduren med en professionell kommer ingenting att falla av. Frisören, jag vet.

Det kommer inte fungera utan skada, men om du är seriöst engagerad i behandlingen av ditt hår, kommer du inte ångra din tid och du kommer att göra omtänksamma masker - skadan blir minimal!

Förnamn

Allt detta kan göras. men det finns risk att brinna håret.
Ja, även om du framgångsrikt målar ditt hår, så får du det som halm... Och sedan ta hand om inte zazhzhivay..

Mitt hår gick igenom allt.

Återigen kom jag in i denna hala sluttning eller, som ett dåligt huvud, ger mina händer och håret på detta huvud inte vila! (Mina experiment, + många bilder).

Fördelar: tjock, bekväm att applicera, även med en ljusare, vacker färg)), mjuk, förstör inte håret, acceptabelt pris, effektivt och effektivt lyser

Nackdelar: hellish stinker, en fruktansvärd lukt (men resultatet är värt det), handskar

Jag börjar med en liten bakgrund, om du inte är intresserad, så genast gå ner till "Mina intryck".

Någonstans ungefär två och ett halvt år sedan ville jag plötsligt ändra något i mig själv, jag kunde inte tänka mig någonting bättre hur man färgar mitt hår, det var möjligt att ha en frisyr, förstås, men... Jag bestämde mig inte för att färga mitt hår i någon färg, jag bestämde mig för att bli blondin... Det var en fråga VARFÖR? Jag ska ärligt säga Jag känner inte mig själv, nu ångrar jag mig... den sista och första gången jag var blondine för 7 år sedan, av dessa sju år var jag en brunett 4 år gammal, för de senaste 3 åren gick jag med naturlig hårfärg. Och efter att ha blivit min naturliga hårfärg (mörkgrå) tycktes det inte vara så intressant, och här är resultatet... nu är jag blond med gult hår eller rätthårigt brunt hår eller som Goldilocks man säger: blyg:

Om färg:

Min färgfärg är EO - Super Blond.

Mina visningar:

I allmänhet tyckte jag om färgen, för mig själv hittade jag mer plusser än minusar.

fördelar:

 • Priset är relativt lågt
 • Konsistensen hos den färdiga färgen är inte mycket tjock, men inte flytande, när den appliceras, strömmar den inte
 • Det irriterar inte hårbotten, jag brände inte personligen huden och gav inte några obehagliga känslor, även om de alltid använde färger, men inte starkt, men orsakade vissa känslor.
 • Stor balsam, hår efter det är mycket mjukt och glänsande
 • Direkt egenskapen hos färgen själv, ljusning, färgämne enligt min åsikt ljusnade mitt hår ganska bra... med 4-6 toner, som utlovat av tillverkaren
 • Jag vet inte om färgerna är målade eller om mitt hår är mer eller mindre "hälsosamt" (inte färgat i 3 år), men efter målning faller det inte ut, dvs Mängden hår som faller ut när det kammade och styling med en hårtork förändrades inte, eftersom jag hade 3-5 hår före och efter målningen.
 • Lukten, det är bara hemskt, det är mycket skarpt, det sticks från ögonen och är mycket ont i halsen, om du är allergisk, så skulle jag inte rekommendera dig att använda denna färg. Om jag använde denna färg så var det bättre i ett välventilerat rum, jag var tvungen att använda den här färgen i badrummet, jag krossade mig nästan... senare klagade hela hushållet om denna lukt medan jag målade.
 • Dessa är hemska tunna handskar, jag bytte dem omedelbart med Avon-färghandskar. NER, nederst till vänster med fotoflash, resten utan foto tagen i dagsljus under processen omedelbart efter färgning, hår blöt strax efter färgning av hårtorka, konstgjord belysning, till vänster utan fotoblixt till höger med fotoblixt, nästa dag efter färgning, dagsljus från fönstret, vänster ingen blixt, höger med fotoblixt nästa dag efter målning, dagsljus från fönstret, lämnat utan bildflöde, höger med fotoblixt 2 och en halv vecka efter målning, dagsljus från fönstret, lämnat utan bildflöde, höger med fotoblitsrödor i Längs till vänster utan en bildlampa till höger med en fotoflash, foton tagen i dagslys

Nedre raden:

Jag gillade färgen, även om den inte upplyste mig till blondinen (men det är tydligt på en gång från "brunetten" i blondinen kommer inte att ommålas), men jag bryr mig inte nöjd med den här färgen, tack vare henne och det faktum att håret på plats och färgen kommer att klättra upp senare. Generellt Jag rekommenderar!

Från kärlek att hata. hjälpte till att växa blond och helt rotade rötterna för sista gången

Fördelar: Tjock och ej flytande, tjock, bekväm att applicera, mjuk, förstör inte håret, litet pris, färgen matchar färgen på bilden

Nackdelar: helvete stinker, gulaktiga rötter, en fruktansvärd lukt (men resultatet är värt det), torr, inte samma färg som var innan

När jag splittrade min inhemska hårfärg ur en ljus blond och förlorade 80% av längden bestämdes det bestämt att jag slutade måla med färger och i allmänhet scoff på hår på alla sätt. MEN! Titta på mig själv i spegeln såg jag en blek mus, en typisk typisk slavisk kvinna. Det deprimerade mig. Och nu satt i köket, sa min mamma: "Du gillar inte mig, dotter." Du går inte!

All din färg

Och jag förstod mig själv perfekt, efter 2 år av plåga med växande, insåg jag att det var förgäves. Under lång tid vandrade vi runt i butikerna, jag använde alltid professionell kosmetika och färgämnen, och sedan tog det mig att köpa denna färg.

Mycket orolig, fidgeting i stolen, som om jag för första gången färgar mitt hår. Lukten av färg är slakt, speciellt när den är frisk, gör ont i ögonen, gör andningen svår. Efter att ha tvättat mitt huvud såg jag på en citronmardröm. Jag var super gul. Man bestämde sig för att använda en annan låda igen, men lite senare. Mitt hår är rättvis nog för mig i nivå med 8ki närmare 9, så i begynnelsen störde jag mig. Jag tog färgen på en gång dåligt, på den andra gula vänster var färgen vacker, även mycket naturlig med en varm glans precis som modellen på förpackningen. Det var inget behov av ytterligare toning, jag var nöjd med det slutliga resultatet och jag började köpa det varje 2-3 månader för att tona rötterna. Efter färgning finns det alltid en varm nyans på håret, det är kortlivat och det lämnar med shampooing, det blir kallare och tråkigt. Hela längden av mig blev vit efter 3 års användning, jag lägger aldrig färgen på längden speciellt, bara i slutet gör jag ibland skumma hela hårmassan jag håller i 3 minuter och tvätta den av. UTAN TINTING SHAMPOO OCH TONING

Nu i mer detalj:

Plussidan:

 1. Brinner inte håret (jämfört med andra hushållsfärger)
 2. Ekonomiskt konsumerad (1 pack behövs för att röda rötterna, om rötterna är för långa 2 förpackningar)
 3. Mjukt krämig konsistens
 4. Nypa inte hårbotten
 5. Efter användning finns det ingen klåda och mjäll
 6. Mjukt ljusnar med 4 toner (det vill säga min hårnivå 8k lyser till 12)
 7. Bra nyans som inte kräver extra toning
 8. Tidigare färgat hår blir inte gult
 9. Även färgning

NACKDELAR:

 1. Kan ge stark yellowness (på tidigare ommålat hår)
 2. Lukten
 3. Balsamvolymen är för liten
 4. Oförutsägbart resultat

Här tog jag igen det i mitt huvud för att vägra att måla, oavsett färg, och klararen är en klarare. Förr eller senare blir håret skört svagt och splittrat. På pannan är det tydligt att håren försvann och efter en lång paus började de växa bättre, hårvolymen ökar, längden är mer tillfredsställande. Men efter att ha gått igen i 3 månader och anständigt växte rötter, köpte jag färg igen och, som jag hade en förkänning, tog jag 3 förpackningar. Rötterna var 6 cm långa. Rötter före färgning

Jag hade mer än 2 förpackningar på rötterna. Tvättade av färgen och fasan av håret gul, gulgult (innan detta inte var, bara i de flesta 1e färgning 3 år sedan). Jag delade omedelbart 3 förpackningar och satte dem på torkade rötter, gick i ca 25 minuter, men yellowness gick inte bort, jag blev bara lugnare. Det ser fruktansvärt billigt ut. Jag var väldigt upprörd (för att hon inte släppte mig förut) och mer Jag kommer inte att köpa den här färgen och Jag rekommenderar dig inte. Ändå är det här ett avfärgat, inte ett färgämne, du borde inte förvänta dig en nyans, bara en lättnad som du fortfarande behöver tänka på genom att tona med en annan färg. Men tillverkaren håller sina löften, eftersom det verkligen lyser håret.

Synlig ljus matt yellowness i 3 cm från rötterna. Rötter i dagsljus

Halleluja, 2 dagar har gått från dagen för färgning och jag tvättade mitt huvud, gult blev mjukare, mer matt är inte så otäckt. Jag hoppas att det blir jämnare efter nästa tvätt.

Genom lampans ljus utan blixt efter tvättning, återställs yellowness

Slutsatsen, trots alla fördelar, är en enorm minus är yellowness, jag älskar varma färger (jag motsätter mig inte, bara längden är vit och rötterna är gula), så det skrämmer mig inte så mycket komma runt till ingenting. Och så kunde jag inte ta reda på vad samma oxidator är inne. Jag försökte blanda med oxideringsmedel 6% av Ollin appliceras på strängen och resultatet var för märkbart, håret blev bara rött, 12% är också osannolikt, annars skulle jag på 3 år vara skallig. Kanske 9%. Men det här är bara mina antaganden. Återgår till min favoritfärg ESTEL, det ger i alla fall inte så oförutsägbara resultat. Men ändå tack E0 för lojalitet i 3 år, när det utmärkta resultatet, hårets mjukhet och för att få mig tillbaka till blondan utan stora förluster, gav mig möjlighet att växa hår från axlarna till midjan

Hårets tillstånd efter färgning med E0 fortsätter att lätta dem. Tidigare jag färgade prof. Supra hår på 6% och håret bröt ut, var väldigt torrt, så i jämförelse med ovanstående, Garnier vinner otvetydigt. Och ta eller ignorera dig.Nästa Artikel
Effektiva masker för att stärka håret