Hur färgar blekt hår i ljusbrun färg utan grön nyans


Hårblekning är en populär frisörsalong. Hon har tillfälle att omvända sig till en ljus blondin eller att rätta misslyckade experiment med färgning. Men efter blekningsprocessen har flickorna många frågor. Till exempel, färgning blekt hår i ljusbrun eller annan nyans och ge dem kompetent vård.

Sunt blont hår lockar uppmärksamhet

Missfärgning: egenskaper hos processen och resultatet

Blekhår kallas pigmentetsningsproceduren. Dessutom kan den borttagna färgen erhållas både genom färgning och har ett naturligt ursprung.

Ofta brukar tjejer missfärga om:

 • vill bli av med den olyckliga färgen;
 • de vill bli en sexig blondin för en / flera gånger.

Således blir håret nästan färglöst. Det ger lätt till efterföljande färgning i ljus, ljus eller mörk färg. Men samtidigt behöver håret särskild vård och omsorg.

Effekter av förfarandet

Blekning - aggressiv procedur

För att etsas det färgade pigmentet från strängarna behövs mycket starka kemikalier. Som regel använder mästare Blondoran, blandar det med en oxidant. Procentandelen av den senare och proportionerna av kompositionen väljs utifrån den tillgängliga färgen och typen av lockar.

Resultatet av förtydligande, erhållet med användning av denna blandning, visar sig vara av tillräcklig kvalitet. Emellertid har läkemedlet en stark aggressiv effekt på håret, rivande keratinföreningar.

Som ett resultat förlorar locken sin hälsa och blir:

Korrigering av blekta rötter bara kommer att minska skadorna.

Det är därför efter proceduren det är nödvändigt att säkerställa korrekt vård av blekt hår. Detta kommer att hjälpa dem att "komma till deras sinnen", för att återvända elasticitet, glans och mjukhet.

Hur man sparar blekt hår?

Toning hjälper till att neutralisera marionetten

Det finns två komplementära sätt att hjälpa håret att återhämta sig efter etsning av pigmentet:

Toningblekt hår ska göras omedelbart.

Denna procedur fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • neutraliserar yellowness och "rostig" nyans;
 • fyller tomrum med färgpigment;
 • "Stänger" de övre vågorna i varje hår.

För toning hår rekommenderar experter att välja:

 • aska;
 • lila;
 • lila och aska nyanser.

De kommer att hjälpa dig att glömma frågan om hur man målar över yellowness och ger krullarna en elegant nyans. Efter toning blir håret mjukt, smidigt och vackert, men det kommer fortfarande att behövas särskild vård.

Bilder av gradvisa blekningsresultat

Korrekt vård

Huvudbestämmelser

Om du vill behålla hårets skönhet och hälsa, var noga med att lära dig hur du bryr dig om blekt hår.

För det första lyssna på de allmänna rekommendationerna från öva frisörer:

 1. Byt kosmetika. Ditt nya schampo bör inte innehålla alkali. Det är nödvändigt att han är märkt "för blekt / blekt hår".
 2. Undvik att använda vatten från vattenförsörjningen: det kommer att orsaka yellowness och hela effekten kommer att förstöras. För tvättning lämpar sig bättre filtrerad eller kokad vätska.
 3. Vatten ska inte vara väldigt varmt. För att tvätta av schampon är det bästa alternativet varmt för att avlägsna balsam och skölja - kyla.
 4. Så ofta som möjligt, förneka dig själv en hårtork, curling strykjärn, strykjärn. Dessa stylingverktyg är farliga för blektorkade krullar.
 5. Kom ihåg att salongrätning eller perm på blekt hår är kontraindicerat för dig!
 6. De mest "svaga" platsen blekta strängarna - tips. Fuktar dem regelbundet med speciella produkter eller oljor.
 7. Var försiktig med sol och havsvatten: täck ditt hår och använd grooming sprayer.
 8. Var noga med att regelbundet använda masker för blekt hår. Lämpliga verktyg finns i professionella butiker eller laga mat själv.

Specialverktyg präglas av välvalda komponenter.

Var uppmärksam på professionella masker

Moderna professionella verktyg är en riktig frälsning för blekt hår. Speciellt utformade komplex hjälper till att återställa krullarna och inte förlora den förvärvade nyansen. Priset på de flesta av dem varierar mellan 300 och 600 rubel.

De viktigaste komponenterna som ska finnas i någon mask för ansträngda av rätningssträngar är:

 • dimetikonol;
 • sojabönolja;
 • pantenol;
 • hydrolyserat keratin;
 • propylenglykol;
 • cyklopentasiloxan.

Varje komponent har ett visst ansvarsområde.

Hur färgar blekt hår i ljusbrun färg

Ljusbrun hårfärg

Kvinnor av slavisk typ präglas av ljusbrun hårfärg. men några av de rättvisa tjejerna är nöjda med hårets färg och skulle inte försöka ändra det. För dem är blond en synonym för det icke-beskrivna ordet. Det är därför som nyss brunhåriga tjejer i allt högre grad försöker bli ljusa blondiner. Psykologen förklarar detta fenomen genom det faktum att de flesta män associerar flickans blonda hår med sin sexualitet.
Vissa vill färga håret blont. eftersom de mörkar med åldern.

Ljusbrun hårfärg

I princip, för att färga ditt hår en ljusbrun färg, är det möjligt att använda naturliga produkter. Till exempel kan du lätta ditt hår om du regelbundet klappar huvudet med kamomill, och du kan också använda citronsaft och solljus. För att göra detta behöver du en saft pressad från tre citroner utspädd med vatten i förhållandet 3 till 1. Applicera blandningen på ditt hår och gå ut. Det bör emellertid komma ihåg att ingen kan berätta exakt hur ditt hår kommer att reagera på detta och om du kommer att tycka om resultatet. Men många flickor är inte nöjda med att lätta håret med bara 1 eller 2 toner, och de vill ha nästan vitt, ljust blont hår.

Men om du redan har bestämt dig för att helt lysa ljusbrun hårfärg, färgämne eller andra blonuyuschie-läkemedel behöver du bara. Det är mycket lättare att färga håret om du har en ljusbrun hårskugga och det är mycket svårare för dem med mörkt blont hår. därför är ägarna av denna färg bäst att kontakta bra specialister för hjälp.

Om du bleknar håret för första gången behöver du information om några nyanser av denna procedur. Först måste du veta att, lätta ditt hår, du kan allvarligt skada dem, för förstöra deras naturliga pigment. För det andra, om ditt hår redan är skadat, färgat med henna eller det finns några problem med hårbotten, är det bäst att inte färga håret alls tills du återupptar hälsan. För det tredje är det nödvändigt att komma ihåg att det är nödvändigt att börja applicera färg från tipsen, eftersom rötter missfärgas mycket snabbare.

För att minska skadorna kan du göra höjdpunkter istället för fullt hårfärg. Detta gör ditt hår original och visuellt mer voluminöst. Men bara en bra frisör kan göra höjdpunkten i kvalitet och vackert, du borde inte ens försöka göra det själv hemma.

Men, självklart, oavsett om du helt färgar ditt hår eller bara enskilda strängar, måste du fortfarande hantera vård och återhämtning, ständigt närma och fuktar håret i allmänhet - för att ge dem dubbelt skydd.

Den här videon är inte tillgänglig.

Watch Queue

sväng

 • Ta bort allt
 • Stäng av

YouTube Premium

Så här återställer du en naturlig hårfärg. Hur man målar blekt hår. Typer av färger. Silikoner. [10]

Vill du spara den här videon?

 • klaga

Rapportera video?

Gillar du det?

Gillade inte det?

Textvideo

Färgblond i en vacker enhetlig blondin. Jag återvänder den naturliga hårfärgen hemma.
Jag berättar i detalj vad och hur man målar. Vilka färger är. Vad ska man leta efter när man väljer färg. Hur elimineras risken att bli grön.
Hur inte gå vilse i rummet färger.
Är silikon skadliga i kosmetika?

Rabatt på första beställningen för vitaminer, kosttillskott och andra hälsoprodukter när du använder den här länken innan du registrerar dig:
http://www.iherb.com?rcode=VFZ252
eller när du registrerar dig på http://iherb.com/, ange koden VFZ252.

______________________________________________________________
På samarbete frågor [email protected]

Vad jag skjuter: Sony HDR-CX405B videokamera

Hårfärgning efter lättnad - hur man gör ingen skada och uppnå önskat resultat

De flesta kvinnor åtminstone en gång i livet har försökt att ändra sitt utseende med hjälp av färgning, lätta hår. Det är inte alltid möjligt att uppnå det resultat som planerades. Ofta blir håret lite ljusare eller tvärtom mörkare än förväntat. Det händer att mörka helt oväntade toner. Hur fixar du det utan att skada krullarna? Kan jag färga mitt hår omedelbart efter lätta eller ska jag vänta? Tänk på en mer spännande fråga.

Vid framställning av färgning efter förtydligande

Under aggressiva beståndsdelar förstörs pigmentet i håret. Denna process är inte momentan, sker gradvis. Som en följd av ett enda förfarande är krullarna vanligtvis inte kapabla att förlora pigmentet helt.

Först förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta röda toner. Kampen mot yellowness är bekant för många målade blondiner.

Det är viktigt! Efter blekning har håret som har en onaturlig färg generellt förmåga att förvärva helt oväntade toner. En grön, blå färg avslöjas. Detta händer genom att blanda nyanser av motsatta spektra.

Inte alla kommer att bestämma sig för att gå med onaturligt rött, grönt mopp krullningar, därför är det nödvändigt att göra färgning bara blekt hår. Kulor efter förtydligande kommer som regel inte bäst, och efterföljande missfärgning kan förvärra problemet.

En bra mästare kommer att avstå att färga omedelbart efter att ha blivit håret, kommer att rekommendera att vänta ca 2 veckor. Under denna period måste du försöka få en korrekt form, skadad av blekkrullar.

Hur man producerar färg efter förtydligande

Det bleka tillståndet hos blekt hår är inte ovanligt. Torka, tunna trådar, delade ändar - hälften av besväret. Skurat hår brutet av hela bunter kan hittas ganska ofta. Särskilt om förtydligandet gjordes hemma. Amatörer gör ofta misstag, så missar med den resulterande nyansen överskuggar ofta bilden.

Att veta hur mycket hår som kan färgas efter lättnad, kan ytterligare utslagshandlingar undvikas. Beroende på resultatets överensstämmelse med förväntningarna, agerar de på olika sätt.

nödsituationer

Efter blekning kan håret få en helt oväntad ebb: yellowness, blue, green. Kan jag färga mitt hår efter att ha fått den här effekten? Det är bäst att fokusera på hårets tillstånd.

En mycket uttalad yellowness visas om de mörka krullarna lyser. Överdriven gröna förekommer när man undviker konstgjorda nyanser. Speciellt uppenbart "träsk" på huvudet uppstår när man försöker att missfärga håret, mättat med basma eller henna.

Att måla en sådan skam tolererar inte förseningen. Användning av resistenta färgämnen rekommenderas inte. Det mest effektiva, ofarliga sättet - toniskt, tonat schampo från yellowness.

Du bör inte försöka mätta det långvariga håret med en ton mer intensivt. Tillräcklig ljusexponering. Förfarandet kan ta 2-3 steg, men det ska finnas en paus mellan dem i flera dagar.

Skadliga effektiva metoder - folkmekanismer. För att rädda situationen kan: tomatjuice, natron, äppelcidervinäger, citronsaft, kefir, acetylsalicylsyra.

En professionell mästare i sådana fall kommer att göra en syraavlägsnare, men hemma rekommenderas det inte att göra detta på blekt hår.

En utmärkt lösning skulle vara en färg av en mörkare nyans. Det kräver en exakt beräkning. Hur man färgar blekt hår med synliga problem är bättre känt för en professionell, amatör gör bara ont.

Övergången till en ljusare nyans

Det händer ofta att förtydligandet inte gav det önskade resultatet. Jag vill ha mer intensiv, vitare. Utgången från den mörka färgen måste utföras i flera steg med en veckopaus. Hur man lyser mörkt hår utan förlust har vi sagt tidigare. Månghåriga är ofta ansikte yellowness.

Shampoos, tonics hjälper till att få en nyans ljusare. Åtgärden av medel är ganska försiktig, men du borde inte förvänta dig ett omedelbart resultat. Att hämta det ammoniakfria färgen är ett bra alternativ. Vilken palett passar? Ljusbrun. Yellowness råder - pålitliga ash nyanser. I salongen kommer mästaren att erbjuda att göra mild toning på en lågkoncentrationsoxiderare.

Med hjälp av hemlagade recept är det också tillåtet att försöka övergå till en ljusare färg. Beroende på den ursprungliga nyansen plockas kanel, rabarber, lökskal - mörkhårig, kefir, citron, honungblondiner.

En underbar utväg är att göra höjdpunkter, då kommer du att kunna uppdatera bilden, få en nyans ljusare (åtminstone delvis). Färgen kommer att falla mer naturligt, skadan för håret blir mindre.

Varning! Ibland, efter upprepad blekning med högkoncentrerade formuleringar, pigmentet "brygger" och lämnar den resulterande färgen till "snövit" blir för alltid en ouppnåbar dröm.

Övergång till en mörkare nyans

Det finns situationer där missfärgning uppfattas helt negativ. Jag vill snabbt återvända till sin plats, eller åtminstone få den mörkaste nyansen.

Det verkar som om det är lättare att repainta tillbaka. Men, ljusare krullningar, extremt motvilliga att uppleva färgmättnad, skugga faller ojämnt, håller dåligt, tvättas ut.

Att bestämma när du kan färga ditt hår är extremt nödvändigt. Om missfärgningen inte orsakar mycket skada - om 1-2 veckor. Omedelbar färgning i mörkare nyanser kan ge oförutsägbara resultat. Olika kemiska föreningar reagerar, en oväntad effekt uppnås.

Det är bäst att vänta lite tid, dessutom mata lockar. För att drastiskt ändra färg rekommenderas inte. Välj nyanser av ljusbrunt sortiment är den bästa lösningen. Färg på de klarade delarna faller inte omedelbart. Vi måste utföra proceduren 3-4 gånger innan skuggan kan ordnas ordentligt.

Det rekommenderas inte att använda resistenta färgämnen för att ändra färgen på det klara håret. Sådana föreningar skadar ojämnt de redan försvagade strängarna.

Experiment med naturliga färgämnen kan sluta i djup besvikelse. Henna, Basma på blekt hår uppträder otillräckligt. Det är bättre att använda en stark infusion av lökskal eller vanlig tebröd. De kommer att ge en gyllene rödbrun ton.

För att bestämma hur mycket hår som kan färgas efter ljussättning ska varje flicka vara oberoende. Det är nödvändigt att realistiskt bedöma hårets tillstånd. Utsikterna att avskilda krullarna är värre än några dagar med oacceptabel nyans.

Slösa inte tid förgäves! Mellan färgning gör håråterställning:

Användbara videoklipp

Frisör-stylisten Christina kommer att prata i detalj om konsekvenserna av misslyckad förtydligande och visa hur du fixar det.

Gå från blond till blond färg

God kväll, jag ber om ursäkt på förhand att jag är den hundrade med samma fråga! Jag läste förmodligen allt jag kunde och vågade inte fråga till det förra! Allting är tritt, jag är en av dem som tror att deras situation är mycket svår och inte alls som de andra. Bara att fråga om hjälp, jag har redan bortkastat med denna blonda! 1. Min hårfärg är på nivå 8, jag tror det men inte säkert, att jag inte var mörk när jag inte färgade mitt hår och brände ut några solfärgade lås i solen. 2. Färgade kastanjen och gradvis försvann svart 3. gjorde några tvättar, etc. så småningom med sorg i hälften kom till en mångfärgad blond (5 cm och rötterna missfärgade till vit efter en blond tvättning, under håret finns det också vita strängar i den tidiga zonen den är vitgul-orange på min åsikt) 4. I kabinen gjordes kalorifärgning med Essense-färg utan ammoniak 8-4,9-0,10-0. Rezul är som alla virovnilos är övergångar inte sett bylo.Estestvenno nu filial rötter och måla spolats upp, gör ETU lång och omständlig procedur vill inte färgen på stöd som hon kunde, som ett resultat av att alltid färg lossnar. Jag skulle uppskatta råd. Och hur kan jag måla hela längden utan att röra rötterna, om de bara är 1-1,5 cm, kanske? Jag ber om ursäkt för de misstag jag skrev genom transliteration, tangentbordet är latinskt

Sedan rådde frisören mig att måla i 8,1 + 9,1 + 8-0. (8-0) -60g + 30g_8.1 + 30g (9.1) + 180g 3% oxid. Håret är bara en äckligt oförståelig färg! Genomskinlig gröngrå-smutsig! Jag är väldigt upprörd ((((hjälp vänligen (( ((((((((((((((((

Jag förstår inte riktigt från alla fyra bilderna, vilken hårfärg har du nu? Bara på de två första, räknar inte de återvunna rötterna, klart blekt hår. Och på nästa två smuts på nivå 8 ungefär. Eller 7-8.

Fält, ja, det är rätt, på de första 2 bilderna, vad var på morgonen, sedan målade inoa, de senaste 2 bilderna, vad är NU ((

Är du också rötterna som målade? Åh, det var nödvändigt att inte röra dem. Ger du grön färg? Det är bättre att tvätta bort. Om en gång målat, är det ganska möjligt och syra avlägsnare.

Fält, rötter färgade också. Jag ville ha min färg, jag litade på frisören. Jag ger greenness, men sååå lite, jag överdriver mer. Skiten verkar mer smutsig än grön. Jag ska försöka tvätta det ofta nu. Kan jag få färgen närmare rötterna som i det första fotot? måla över utan spolning? med korrekturläsare?

Fält, igår tvättade jag mitt hår mycket och under lång tid tvättades du väldigt starkt, även från rötterna! Jag gick över gröna! Det är inte! Bara en lätt asy nyans (på rötterna av en eller annan anledning ger den brun dad) på den tidigare orangegulvita längden! Det tvättas mycket bra, håret kommer inte att överleva otvetydigt. Jag behöver bara göra det mörkare i tonen. Kanske inte 8 och 9 ska blandas, men försök med sjuderna? Bilden visar hur KOSA kommer att torka!)

Vänta vänta Bli inte upphetsad. Färgen från blekt hår tvättas av ganska snabbt, inte till slutet självklart, men det kommer att tvättas för dig i högst två veckor. Jag erbjöd dig en sur tvätt, för jag trodde att du snabbt måste tvätta av den här färgen. Tvätta håret förstör inte alls. MEN du vill inte ha en tvätt, till exempel, köpa djupt rengöringsschampo (det är i alla professionella företag), eller Dixon har ett schampo för att tvätta bort oönskade nyanser, dekapant. Jag använde den, så bra podmyvaet. Eller åtminstone schampo för skadat hår, som Absolut Reper L'Hreal, tvättar han också bort färgen.

Måla i mörkret har alltid tid. Låt medan denna målning podmoetsya. Och hon försäkrar dig som sveper bort. L'Oreal är generellt inte det bästa valet för ljusa asy nyanser. Det finns mycket varmt pigment i Loreale, och när färgen tvättas bort kommer det att bli en anständig röd färg. Jag kommer att berätta, ta inte för att nå sängen med askfärger, färger i franska, italienska och amerikanska märken. Eftersom varje varumärke främst är inriktat på sin hemmamarknad, är deras förståelse av askinnehållet inte sammanfaller med vårt.

Hur ser jag dig bor i Europa. Och du har säkert Keune-färg tillgänglig? Här är det bättre att ta det. Det ger underbara färger som även efter att du har torkat bort färgen och färgen över tiden alltid tvättas bort lämnar inte en otäck rödhårig, men någon form av beige. I Ryssland är det helt enkelt inte till salu. Endast i salonger. Antingen hittar du plötsligt Keune, tar Vella Illuminu, hon, som Keune, är också gjord på violett basis. Och mycket dåliga färger erhålls. True palett är fortfarande liten.

Det är synd att herren berörde dina rötter. En bra mästare kan matcha färgen på dina rötter.

I allmänhet lägger du ut ett foto än jag kan hjälpa..

Hårfärg Garnier Color naturals creme - recension

Färg 7,1 Alder. Färgblekt, färgat, grått hår i ljusbrunt och inte bli grönt. Är det möjligt

Jag vill dela erfarenheten av att använda resistent färg GARNIER Color Naturals Creme, nyans 7.1 år.

Jag tycker att min recension kommer att vara mycket användbar, eftersom jag använder den här produkten samtidigt på färgat, randigt, grått hår och dessutom markerar jag igen efter färgning av hår!

Visst de som står inför nyanser av grupp 7 (blond), 7.1 (askblond, askblond) vet att det ofta är möjligt att få en grön nyans, ofta på blekt och blekt hår. Inte alltid, även mästaren i stugan kan välja rätt färg om han inte har någon korrekturläsare för professionell färg.

Vad kan vi säga om icke-professionella färger? De är ofta "gröna"!

Jag har noggrant valt färgfärgen för mig själv, bokstavligen tonat och tittat på resultatet. Och jag hade några favoriter, en av dem bara GARNIER Color Naturals Creme, nyans 7.1 "Alder".

Så källan: Vad mår vi? Vi målar återvunna rötter med grått hår, melirovannye, blekt hår och hår som redan målade ungefär ett och ett halvt år sedan. Och allt detta på ett huvud! Och förutom, även om jag inte kommer att dölja processen i den här återkallelsen, återkommer vi framhävningen till håret.

Målarpris: Jag köper i en stormarknad för 119 rubel. En internetsökning gav priser från 117 till 170 rubel. Uppriktigt sagt tror jag att det maximala priset för det är 130 rubel. I förpackningen finns allt du behöver att äta, men det finns inga speciella krusiduller, till exempel speciella flaskor eller kamning för applicering.

Vad ingår i uppsättningen: Standarduppsättningen - ett rör av färg 40 ml, mjölkutvecklare (oxidator) 60 ml, påsepåse med vårdkräm, engångshandskar, instruktioner.

För färgning måste du ha: en icke-metallkopp, en borste och en kappa över axlarna.

Instruktionen rekommenderar att man utför hudtest 48 timmar före varje användning. För att vara ärlig ignorerar jag denna punkt (jag tror att testet inträffar även när jag målar små strängar och väljer färg), men jag rekommenderar dig starkt, speciellt om du är allergisk!

Beredning av blandningen för färgning är lätt och tar inte mycket tid. Du behöver bara blanda innehållet i flaskan med utvecklaren med en färg från ett rör. Den blir vit suspension, vattnig i konsistens. Med tiden ändras det färg och blir beige.

Applicering: För enkel färgning är det nödvändigt att applicera färg längs hela längden av håret, från början av rötterna.

Om ditt hår redan är målat i en liknande färg, bör du först färga rötterna och efter 15 minuter fördela blandningen över hela håret.

Total färgningstid 25-35 minuter.

Vid applicering är färgen bekväm. Tillräckligt flytande, men flödar inte. I färgprocessen ser håret först ut som beige, då blir det mörkare och i slutet av processen blir det mörkt ashy (vilket återigen bekräftar att oavsett hur du kallar färgen, 7.1 är askblont).

Vad är resultatet? Upplyst hår (jag har strejkat) liknar mest resultatet av bilden. Och de är utan en grön nyans! Tidigare färgat hår ser kastanj, ganska mörkt, men för 2-3 badningar kommer också nära standarden. Gråt hår är målade över, men har fortfarande lite glittrande annat hår. Jag vet inte huruvida det är normalt, om alla färger faller på grå hår så, för Jag har lite grått hår, och till och med bland melirovannyh hår är de förlorade. Bilden visar att håret är måttligt brunt i färg. Detta är i mycket starkt ljus. I ett mörkare rum ser de ashen ut.

Hårglans efter färgning är mycket mildt, det finns ingen "perukseffekt".

Inte en gång fått komplimang från befälhavarna i stugan, vilket är en mycket vacker färg.

Målarförbrukning: Jag har ca 1-1,5 portioner färg för tjockt hår av medellängd (se bild). Om mästaren eller flickvän målar, är en låda tillräckligt i sin helhet. När jag målar mig själv, gör jag det nästan vid beröring och smärjer färgen utan att vara rädd, rädd att lämna ojämna områden. Sedan fördela färgen, kamma kammen.

Efter avslutningen av färgningen torkar jag mitt hår och ett annat skede väntar på mig - framhäver. Och det framgångsrika resultatet av efterföljande förtydligande indikerar indirekt att det inte finns några gröna och röda pigment i färgämnet (förutom "grönt" finns det ett ytterligare problem - när håret inte vill bli lättare, hänger på orangefärgen).

Måla "sliten" under lång tid. Efter den andra eller tredje tvätten blir den vackraste nyansen och håller den upp till en månad.

Från hårbotten (ansikte, nacke, öron) tvättas utan problem, med första gången med ett vanligt schampo.

Det handlar om det goda.

Vad kan skydda? (för vilken jag sköt en stjärna)

- Färgen har en ganska stark ammoniaklukt. Vem är känslig för detta eller har en historia av allergier - var vänlig uppmärksam på detta!

- Trots det faktum att färgen innehåller oljor och förklaras som en "resistent närande grädfärg", verkar det som om det torkar håret! Jag utnyttjar denna effekt till min egen fördel, för Jag har oljiga rötter, men som har torrt, tunt hår - skulle troligen tänka på den extra användningen av näringsämnen för hår eller välja ett annat färgämne.

- Och en sak: hår efter färgning är lite starkare. Det bryts inte, dela inte upp (vilket kan hänföras till hårets uttömning med frekvent färgning och markering), men det faller ut. Inte mycket På min tjocka man är inte synlig på något sätt. Jag noterar detta först efter nästa shampooing. Men allas hår är annorlunda. Vem har problem med håravfall, bör veta att färgen är ganska aggressiv (förmodligen som alla klassiska billiga ammoniakfärger).

Som ett resultat rekommenderar jag färgen till de som normalt tolererar vanliga icke-professionella färger på massmarknadsnivån, som vill ha en ädel, skrikande färg utan överraskningar och inte spendera mycket pengar på den.Nästa Artikel
Hur skar man hårets ändar och borstar håret själv?