Vichy Dercos Hair Growth Review


Skönhet och hälsa hos håret - skötsel av varje kvinna. Och när det gäller förlust och dålig tillväxt försöker alla att välja den bästa produkten, oavsett pris. Många kosmetiska företag producerar produktlinjer för att öka hårväxten, stärka och behandla dem. Ett av dessa företag är det franska varumärket Vichy, med en serie speciella produkter som stimulerar och närmar hårbotten i Dercos. Masker, schampon, kapslar, Vichy balsam för hårväxt ger ett positivt resultat på kort tid. Hur man använder dem korrekt, vad resultat att förvänta sig, vad är genomsnittspriset på produkterna - läs vidare.

Princip för verksamheten

Hårväxten beror på hårbottens tillstånd och hälsa, eftersom det är där hårsäckarna ligger. Vichy hårväxtprodukter är baserade på den nyaste formeln med aminexil. Detta ämne anses vara ett av de mest effektiva sätten i kampen mot håravfall och dålig hårväxt.

Till exempel, resultatet av regelbunden användning av schampo, masker, balsam, lotion Vichy Dercos med amineksilom i kompositionen, håret faller ut mycket mindre, växa bättre, ha ett välskött sunt utseende.

Varning! Vichys kosmetika för hårväxt förklaras som ett medicinskt varumärke, skapat med hänsyn till de enskilda egenskaperna och behoven hos olika kunder, så det blir inte svårt att välja de bästa produkterna själv.

I vilka fall används

I många fall blir håravfall för intensivt, och dålig tillväxt leder till avskräckning - det är för sådana fall att Vichy-produkter har utvecklats för att stärka och växa hår.

Om hårets tillstånd innan förfarandena börjar orsaka positiva känslor, blir de efter de allra första procedurerna helt olika både i utseende och i kontakt. Håret stannar till tunna, tråkiga livlösa lockar blir intensiv färg och glans, hårkvaliteten förbättras märkbart, och de tidigare sovande folliklarna blir mer aktiva och börjar ge nya hår.

Sammansättningen av denna kosmetika använder termiskt vatten som bas (det här är den bästa lösningen för att stärka kompositioner), substanser som stimulerar stamceller för att aktivera folliklarna.

Verktyget betraktas som ett slags "förstahjälp" försvagade, tunna strängar som har förlorat sin attraktionskraft och hälsa på grund av olika skäl.

Kontra

Det fanns inga kontraindikationer för Vichy-produkter i denna linje. Det är bara nödvändigt att vara uppmärksam på produktens sammansättning så att det inte finns några komponenter för vilka individuell intolerans är möjlig.

Alla produkter är allergivänliga, testade och har alla nödvändiga läkarintyg och godkännanden. Ej avsedd för användning på barns hår och hårbotten.

Varning! Företagets produkter själva är helt säkra, men du bör vara försiktig med fakes (detta gäller alla kända varumärken).

Non-original schampo, masker, kapslar kan inte bara ge fördelar, utan också skada håret och hårbotten avsevärt, vilket inte är så hälsosamt. Det är nödvändigt att skaffa kosmetika från de kontrollerade säljare utan att gå på misstänkt låga priser. Som du vet betalar miseraren två gånger.

Sammansättning och tillämpningsregler

I varje produkt i denna serie finns en innovativ formel för att stimulera hårets tillväxt och tjocklek, omsorg och förstärkning av de naturliga komponenterna, vilket ger silkigt och fluffigt hår efter regelbunden användning.

För alla typer av hår finns det alternativ för: fet, torr, normal, tunn, färgad. Det är nödvändigt att noggrant undersöka förpackningen, att välja "deras" medel, som löser eventuella problem. Om effekten av rutinerna är märkbar omedelbart betyder det inte att du måste vara nöjd med ett engångsresultat.

Rådet. Den bästa prestandan uppnås med regelbunden systematisk användning, som rekommenderas av tillverkaren.

Shampoo Dercos Neogenic

Det syftar inte bara på högkvalitativ rengöring utan att torka håret, men också på att öka längden och densiteten hos locken, vilket förbättrar deras utseende. Täthet ges av uppvaknande av vilande lökar, för vilka Stemoxydine-molekyler ingår i schamponet.

Dessutom innehåller verktyget en naturlig balsam från guargummi av indiska träd, vilket ger strängarna pomp, underlättar kamning och styling. Salicylsyra bekämpar mjäll genom att ta bort döda hudpartiklar. Vitaminkomplexet närmar och förbättrar krullarnas struktur.

Applicering: Det rekommenderas att du först sköljer hårbotten med en liten mängd schampo, tar bort överskott av talg, skölj sedan både huvudet och håret med en annan dos. Tillverkaren rekommenderar att produkten lämnas i några minuter på håret för bästa effekten.

Volym - 200 ml, pris - ca 800 rubel.

För mer information om Dercos Neogenic schampo, samt de bästa schamponerna för hårväxt, deras komposition och tillämpningsregler, läs vår hemsida.

mask

Det har en fuktgivande, omtänksam effekt, håret ser hälsosamt ut, skiner, delas inte och passar lätt. Det botar lockar efter aggressiv verkan av den yttre miljön, återupplivar färgade, blekta strängar.

Masken innehåller närande oljor av mandel, ros, 5 användbara aminosyror, som återställer skyddets och byggnadsfunktionerna och komponenterna i håret.

Produkten är hypoallergen, innehåller inte konserveringsmedel, färgämnen, parabener. Förutom restaurering och näring tätar det på grund av vissa hölje egenskaper hårproblem.

Applicering: Applicera på rent hår, stå i 3 minuter, skölj.

Priset är ca 1300 rubel, volymen är 200 ml, den genomsnittliga lönsamheten.

Du kommer att vara intresserad! Vi har förberett för dig några mer effektiva hårväxtmaskor.

Conditioner lotion

Angiven som en förstärkning, tonic, förhindrar håravfall. Ej lämplig för personer med irriterad eller skadad hårbotten, om det finns några sjukdomar - du behöver rådgöra med en hudläkare eller tricholog.

Som en del av balsammeterminalen förhindrar Amineksil håravfall, hårsäckarna, såväl som naturliga ingredienser, vårdegenskaper.

Applicering: vått, rent hår och huvud, håll i 3 minuter, massera huden i processen. Tvätta av på vanligt sätt. Det är bättre att använda efter att ha använt shampoo i samma serie.

Kostnaden är 800 rubel, volymen är 150 ml, förbrukningen är genomsnittlig.

Hur läser hårkroppen för hårväxt, vilket är bättre, recepten för dess förberedelse hemma, läs på vår hemsida.

balsam

Det gör ett utmärkt par shampoo för tillväxten av lock i denna serie, kompletterar och förbättrar dess effekt.

Resultatet av att använda denna produkt är att det silkeslösa, lydiga håret får en naturlig utstrålning, blir elastisk och stark och tätar splittrade ändar.

Applicering: På torkat hår från rot till spets, hållas i några minuter, tvättas av på vanligt sätt.

Volym - 150 ml, priset är ca 800 rubel.

Volym - 200 ml, pris - från 800 rubel.

Balsam Vichy passade inte? Oroa dig inte, vi erbjuder en översyn av lika effektiva hårväxtbalsam.

ampull

Skapat speciellt för att förbättra strukturen hos varje hår och förutom mirakelformlerna i produktens sammansättning finns ämnen som närmar sig håret, mättar med vitaminer och ger energi till de "trötta" strängarna. Detta är ett nödvändigt villkor för att stimulera tillväxten och minska förlusten.

Applicering: Om betydande förlust är nödvändig för att använda en kapsel per dag, om genomsnittet - 3 kapslar per vecka. Behandlingsförloppet är en och en halv månad. De är potenta, används enligt anvisningarna.

Volym - 28 engångs kapslar om 6 ml, priset är ca 4800 rubel.

Läs mer om hårväxtampuller, inklusive Vichy-ampuller, på vår hemsida.

Effekt av användning

Använda produkter som stimulerar tillväxten av Vichy-krullar, du kan räkna med verklig hjälp till ditt försvagade, dåligt växande hår. Effekten är baserad på aktivering av stamceller som är ansvariga för intensiteten av hårväxten.

Det är viktigt! Varje verktyg har sitt eget applikationsprogram, masker och ampuller med en specifik kursvaraktighet, allting är lämpligt för permanent användning.

Fördelar och nackdelar

fördelar:

 • effektivt botemedel med naturliga ingredienser och nya formler;
 • intensiv handling med märkbara resultat
 • allergivänliga produkter;
 • användarvänlighet och sköljning, användarvänlighet.

nackdelar:

 • högt pris;
 • Förpackningsampuller räcker inte för att slutföra hela kursen.
 • ampuller lagras inte i klar form, du måste använda hela kapseln på en gång.

Vichy hårvårdsprodukter kan inte betraktas som billiga produkter, men de har en uttalad effekt för att förhindra håravfall och öka tillväxten av krullar.

Dessa medel har inte bara vårdande men medicinska egenskaper, och regelbunden och korrekt användning markant minska antalet hårstrån faller ut, aktivera vilande lökar, öka tätheten av håret.

Läs mer om hårväxt tack vare följande artiklar:

Vichy Dercos Neogenic för hårväxt

Problemet med alopeci (alopeci) är relevant för både kvinnor och män i olika åldersgrupper. Orsakerna till hår alopeci är helt olika och individuella. Denna process kan orsakas av externa och interna faktorer som bidrar till störningen av hårregenerering.

Vichy Dercos Neogenic

För att bekämpa detta problem har ett innovativt läkemedel Vichy Dercos Neogenic utvecklats. Revealed att källan till ny hårväxt är stamceller. Kompositionen Vichy Dercos Neogenic är en molekyl av stamoxidin, som skapar förutsättningar för optimal funktion av stamceller. Molekylen har också en aktiverande effekt - inducerar hårfollikeln, överför den från ett viloläge till ett tillstånd av intensiv tillväxt.

Vichy Dercos Neogenic för hårväxt

Stemoxidins ansvarsområde är ett snabbt svar på håravfall och bildandet av ett nytt friskt hår på plats. Det bör fokusera på det faktum att Vichy Dercos Neogenic är placerat som ett medel för att bekämpa gallring, i stället för håravfall, hjälper läkemedlet till att återställa den naturliga hårkompositionen.

Vichy Dercos Neogenic action för hårväxt

Verktyget på ett tidigt stadium eliminerar problemet med gallring och är förebyggande för skallighet. Tillverkaren uppgav att i slutet av 3 månaders användningskurs kommer att växa 1700 nytt hår, snarare än med placebo. Enligt resultaten av kliniska studier i Frankrike anger L'Oreal Research det faktum att efter 92 dagars användning av produkten kommer 88% ökning av hårdensitet att uppstå. Bland annat har denna skönhetsprodukt en trevlig, klibbig och icke-spridande struktur, en rik aromatisk lukt, absorberar snabbt, har inga kontraindikationer och är hypoallergen (innehåller inte parabener).

Sammansättningen och instruktionerna Vichy Dercos Neogenic

Satsen av denna skönhetsprodukt innehåller 28 ampuller och en applikator, volymen av varje ampull är 6 ml. I enlighet med Vichy Dercos Neogenic-instruktioner måste du använda en monodos varje dag enligt följande:
1. Luta ampullen med vätska, fixera applikatorn i den och tryck så att applikatorns spets skär ett hål i ampullen.
2. Applicera sedan ampullens innehåll på huvudet och massage det omedelbart i huden med massagerörelser. Spola detta verktyg är inte nödvändigt.
Du kan använda den på torrt och vått hår, om håret är tvättat eller inte.

Vichy Dercos Neogenic instruktioner

Den perfekta konsistensen och ljusaroma gör ansökan snabb och trevlig. Det bör noteras att verktyget är avsett för kvinnor och män och är mycket lätt att använda. Den rekommenderade användningen är 3 månader. Vid utgången av 3 månaders kurs, som tillverkningsföretaget hävdar, kommer det att finnas en ökning av hårdensiteten med 88% och komprimering av håraxeln med 84%.

Sammanfattningsvis bör det noteras att de uttalanden som tillverkats av tillverkare Vichy Dercos Neogenic har orsakat ett stort intresse för verktyget. Dess egenskaper kallas en kvalitativ förbättring av hårets struktur, ökar styrkan och ökar den friska glansen.
En samtidig effekt är frånvaron av oljig glans på hårrötterna efter applicering, användarvänlighet. Verktyget har inga kontraindikationer och orsakar inte en allergisk reaktion.

Resultaten av användningen är motsägelsefulla och tvetydiga, men det bör igen noteras att dess huvudsakliga handlingsprincip är att uppmuntra tillväxten av nytt hår, snarare än att behålla gammalt hår. Effekten av Vichy Dercos Neogenic eller dess frånvaro kan bedömas efter den rekommenderade 3 månaders användningskursen, i synnerhet manifesteras effekten redan i början.

Baserat på det föregående kan läkemedlet Vichy Dercos Neogenic användas som ett medel för skallighet hos män och uppnå önskat resultat.

Derkos

Priserna i onlineapotek:

Derkos är en serie dermatologiska produkter avsedda för vård av hårbotten och hår.

Släpp form och sammansättning

Derkos-serien innehåller lotioner, schampon, masker och balm för håravfall för män och kvinnor.

Sammansättningen av lotion för håravfall för kvinnor innefattar renat vatten, denaturerad etylalkohol, Copexil, glukoslinolsyraester, nikotinamid, hydrogenerad ricinolja PEG-40, pyridoxinhydroklorid och doft doft. Låt ut betyder i ampuller på 6 ml (18 st i en uppsättning).

Anti-hair loss lotion för män innehåller aktiva ingredienser - VICHY SPA termiskt vatten, glukos linoleat, arginin och aminexil. Det tillverkas i ampuller med 6 ml (18 eller 30 stycken i setet).

Shampoo Derkos förpackas i 200 ml flaskor. Var och en av dem innehåller VICHY SPA termiskt vatten och olika aktiva ingredienser, beroende på typen av schampo:

 • Lugnande för känslig hårbotten innehåller bisabolol och makeacacid;
 • För mjäll för fet hår - piroctol alamin och bisabolol;
 • Näring och återhämtning - aminosyror och närande oljor;
 • Mjuka mineraler - termiska vattenmineraler;
 • För mjäll av skum för hård-selendisulfid, kohesi och vitamin PP.

Dercos hårmaskar är packade i 200 ml burkar, balsams - i 200 ml rör.

Indikationer för användning

Instruktionerna för Derkos av någon form av utsläpp visar tydligt på varje produkts syfte, nämligen:

 • Mjukstramande balsam och schampo "Gentle Minerals" - för frekvent (daglig) användning på alla typer av hår för barn och vuxna;
 • Balsam för torrt hår - för skadat, färgat, torrt och efter permeert hår;
 • Mask närande och återställande - för torrt, skadat och sprött hår;
 • Lugnande shampoo-care - för känslig hårbotten med irritation, klåda eller känsla av täthet i huden;
 • Fläckschampo och lugnande schampo - för känslig hårbotten;
 • Skumschamporeglerande - för fet hår och hårbotten;
 • Skumschampo toning - för svagt hår;
 • Näring och återställning av schampokräm - för torrt, färgat och skadat hår (såväl som efter kemisk perming).

Medlen mot håravfall "VICHY Dercos Aminexil PRO" för män (kvinnor) används för att förbättra strukturen, tillväxten och förhindra håravfall av alla typer.

Kontra

Användningen av Derkosa för alla former av frisättning är kontraindicerad vid överkänslighet mot de komponenter som ingår i deras komposition.

Dosering och administrering

Åtgärden för håravfall appliceras med applikatorn till hårbotten, tvättas inte. Det är nödvändigt att använda en daglig monodos i 6 veckor.

Anti-mjäll schampo Derkos för första gången applicerades på vått hår och lämna i 2 minuter, sedan tvättas av med vatten. I alla efterföljande applikationer är det nödvändigt att massera hårbotten efter appliceringen i 1 min och skölj sedan endast med vatten. Varaktigheten av användningen av mjällschampo är 4 veckor, då för profylax kan de användas 1-2 gånger i veckan.

Andra typer av schampon Dercos appliceras på vått hår, skumas och tvättas sedan noga med vatten. Medel som är lämpliga för daglig användning.

Dercos balsams appliceras på fuktigt hår, efter sköljning lämnas hela längden i 1 min och tvättas sedan noggrant med varmt vatten. De kan inte appliceras på hårbotten. Mängden balsam beror på hårets längd, det rekommenderas att applicera det efter varje tvätt.

Masker Dercos appliceras efter shampooing. Håret måste pressas och torkas med en handduk. Masken är fördelad över hela längden av håret, vilket vidare rekommenderas att kamma med en bred kam. Den lämnas i 5-10 minuter, tvättas sedan noggrant med vatten.

Biverkningar

Instruktionerna för Derkos indikerar att allergiska reaktioner kan uppstå vid överkänslighet mot de komponenter som utgör kosmetiska produkter.

Särskilda instruktioner

Vid applicering av Derkosa alla former av frisättning är det viktigt att förhindra att de faller i ögonen.

analoger

Derkologiska motsvarigheter inkluderar dermatologiska produkter för hårbotten och håret, som produceras av andra laboratorier som producerar medicinsk kosmetika.

Villkor för lagring

Anvisningarna till Derkos indikerar att fonderna ska förvaras i torrt, utom räckhåll för barn, välventilerade och skyddade mot ljus från platsen vid rumstemperatur.

Kosmetiska produkter släpps ut från apotek utan receptbelagda läkare. Hållbarhet för schampo, masker, balm och hårborttagning är tre år. Användningen av Dercos är oacceptabel efter utgångsdatum.

Fanns ett misstag i texten? Markera den och tryck Ctrl + Enter.

Derkos

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Derkos är en linje av moderna kosmetika som används för att ta hand om håret, samt att behandla och förebygga sjukdomar i hårbotten och håret.

Släpp form och sammansättning

De vanligaste produkterna är Derkos ampuller och schampo, som inkluderar termiskt vatten.

Ampuller Derkos är utformade separat för kvinnor och män. Vid bildning av produktens sammansättning beaktas egenskaper hos manliga och kvinnliga organismer. Således innefattar kompositionen av ampuller Dercos för män molekyler av aminexil, vilket förhindrar det tidiga härdandet av kollagen som omger hårfollikeln. Detta bidrar till hårväxt i tillväxtfasen och minskning av håravfall.

Dercos ampuller för kvinnor, förutom aminexil, innehåller också vitaminer PP, B5 och B6. Användningen av Derkos bidrar till bevarandet av elasticiteten hos kollagenfibrerna som omger hårfollikeln, stärker hårrötterna och ökar mängden hår i tillväxtfasen och minskar deras förlust.

Ampuller Derkos för kvinnor och män finns i förpackningar med 12 ampuller (6 ml vardera).

Derkos schampo presenteras i följande former:

 • Shampoo för håravfall - för svag, torr och utsatt för håravfall, som består av panthenol, vitaminer, amineksil;
 • Anti-mjällschampo för torrt hår;
 • Anti-mjällschampo för fet hår, som består av dimetikon, selendisulfid, salicylsyra;
 • Shampoo för fet hår, som består av ett speciellt seboro-regulerande komplex;
 • Lugnande schampo för torrt hår.

Tvål shampoo har inte tvål, de har en neutral pH-nivå. Deras regelbundna användning ger håret med nödvändig näring, håret blir glänsande, starkt och fjädrande i förhållande till effekterna av negativa miljöfaktorer.

Alla Derkos schampon finns i 200 ml polyetenflaskor.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna är Derkos i ampuller angivna för användning i följande fall:

 • Androgen alopeci (alopeci) hos män och kvinnor;
 • Diffus håravfall orsakad av kroppens individuella egenskaper eller som följer av förändringar i livsstil;
 • Klimatförändringar;
 • Nervstress
 • Dräktighetsperiod och efter förlossning;
 • Hormonala störningar;
 • Felaktig och otillräcklig näring.

Shampoo Derkos med amineksilom rekommenderas att användas både separat och i kombination med ampuller. Behandling med dessa läkemedel kan vara lång.

Enligt instruktionerna kan Derkos schampon användas med hälsosamt hår som förebyggande åtgärd. Varje art är utformad för att lösa ett specifikt problem. Så används anti-mjäll i närvaro av torr eller oljig seborré. Andra typer av schampo används för sprött hår, torr hårbotten och andra problem.

Kontra

Ampuller och schampon Derkos har inga kontraindikationer. Undantagen är fall av individuell intolerans mot kosmetikkomponenterna.

Det rekommenderas inte att slå de aktiva substanserna i Derekos på slemhinnor. Om shampoo kommer i ögonen, skölj noggrant med rent vatten.

Dosering och administrering

Innehållet i Derkos ampuller appliceras på torrt eller vått hår minst tre gånger i veckan, gnidas i hårbotten med ljusmassagerande rörelser. Derkos ampullers tillämpningsförlopp är två månader. Det rekommenderas att genomföra två kurser per år.

Derkos schampon används som vanliga hårschampon: en liten mängd av produkten appliceras på vått hår, lämnar några minuter och tvättas sedan av med varmt vatten. Shampooing ska göras 2-3 gånger i veckan.

Biverkningar

Användningen av Derkos i form av schampo eller ampuller i de allra flesta fall, överförs människor positivt, biverkningar uppstår inte. Undantagen är fall av överkänslighet i kroppen mot kosmetikkomponenterna, vilket kan uppstå i form av klåda, rodnad, skalning i hårbotten.

Det rekommenderas att konsultera en hudläkare innan produkten används. Detta gäller särskilt för personer som är benägna att förekomsten av allergiska reaktioner uppstår.

Särskilda instruktioner

Graviditeten och amningen är inte en kontraindikation för användning av Derkos, tvärtom rekommenderas att använda kosmetika för att stärka håret och förbättra deras struktur och tillväxt under dessa perioder.

Under användning av ampuller och schampon Derkos kan du på ett säkert sätt hantera potentiellt farliga mekanismer som kräver ökad koncentration.

analoger

Strukturella analoger av befintliga komponenter Derkos har inte.

Som ett medel med en liknande åtgärdsmekanism kan du använda:

 • Alerana schampo;
 • Grön Mamaschampo;
 • Baby Bogaro schampo;
 • Ozon schampo;
 • Dr. Theiss Shampoo Calendula;
 • Terapeutschampo;
 • Fitovolyum;
 • Fitosilik;
 • Fitotsedra;
 • Fitoplyazh;
 • Phyto Mousse Volyum;
 • Fitoretar;
 • Fitoaksil;
 • Fife schampo.

Villkor för lagring

Enligt instruktionerna bör Derkos schampon, ampuller och andra kosmetika i denna serie lagras på en torr, mörk plats otillgänglig för barn.

Fanns ett misstag i texten? Markera den och tryck Ctrl + Enter.

Vichy DERCOS Aminexil SP94

 • Indikationer för användning
 • Släpp formulär
 • struktur

Vichy Dercos Aminexil SP94 - anti-hårförlustmedel för kvinnor.
Aminexil SP94 innehåller AMINEXIL 1,5% som bekämpar konsolidering av kollagen runt hårrotet för att bibehålla mjukheten och elasticiteten hos vävnaderna och för att stärka hårets fixering i hårbotten. Molekyl SP94 0,10% stimulerar tillväxten av friskt och starkt hår.
Resultatet - efter 3 veckors användning sänks håravfallet (79%).
Håret stärker (78%). Håret blir mjukt vid beröring (88%).
Efter 6 veckors användning stannar håravfallet (79%). Hårförstoringsvolymen (71%).

Indikationer för användning

Vichy Dercos Aminexil SP94 appliceras för håravfall.

Användningsmetod:
Ta en monodos.
Utan att skyddslocket tas av, skruva in applikatorn, vrid den tills den klickar.
Applicera på hårbotten, avsnitt efter avsnitt.
Massage det. Skölj inte med vatten. Applicera 1 dos per dag, 3 doser per vecka i minst 6 veckor.

Derkos

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Derkos är en rad innovativa kosmetika som används i hårvård för förebyggande och behandling av hår och hårbottensjukdomar.

Farmakologisk aktivitet

Medel som ingår i serien Dercos, skiljer sig åt i följande egenskaper:

 • hypoallergen;
 • säkerhet;
 • Överensstämmelse med europeiska kvalitetsstandarder
 • Användarvänlighet.

Kärnan i utvecklingen av Derkos betyder en noggrann studie av hårets livscykel:

Så, i en frisk kropp växer en ny i stället för ett förlorat hår. Vissa störningar i kroppen framkallar en överträdelse av denna process. Således är det en signifikant minskning av hårets livscykel. Detta problem, enligt recensioner om Derkos, är ett ämne för studier av specialister som är involverade i utvecklingen av dessa verktyg. Enligt forskare har Derkos produkter en direkt effekt på kollagen, på grund av vilket de förhindrar cellåldring och, direkt, håravfall i sig. Denna effekt uppnås genom användning av amineksil i sammansättningen av produkterna Dercos. Enligt recensioner av forskare erhölls aminexylmolekylen som ett resultat av långa 10 års experimentell forskning.

Många kliniska tester innehåller recensioner av Derkos som ett sätt att effektivt eliminera problemet med håravfall.

Varianter av Derkos betyder och egenskaper av deras effekter på kroppen

De vanligaste produkterna är Derkos schampo och ampuller. Ett särdrag hos Dercos shampoo och hårampuller är att de alltid innehåller termiskt vatten. Tillsammans med andra aktiva ingredienser,

Derkos ampuller kan utformas separat för män och separat för kvinnor. När man bildar organets sammansättning beaktas vissa egenskaper hos kvinnliga och manliga organismer.

Aminexilmolekyler i kompositionen av ampuller Derkos för män förhindrar för tidig stelning av kollagen, som omger hårfollikeln. Således ökar mängden hår i tillväxtfasen och håravfall minskar.

Ampuller Derkos för kvinnor inkluderar amineksil och ett komplex av vitaminer:

Grundprincipen för detta verktyg är att bevara elasticiteten hos de kollagenfibrer som omger hårfollikeln. På grund av detta stärker hårrotet i huden, mängden hår ökar (i sin tillväxtfas) och deras förlust sjunker avsevärt.

Derkos schampo presenteras i följande versioner:

 • Derkos schampo mot håravfall - för torr, försvagad och utsatt för håravfall (amineksil, vitaminer, panthenol);
 • Dercos mjällschampo - för torrt hår;
 • Dercos mjällschampo - för fet hår (salicylsyra, selendisulfid, dimetikon);
 • Shampoo Derkos för fet hår (innehåller ett särskilt seborrhea komplex);
 • Shampoo Dercos lugnande - för torrt hår (innehåller en speciell formel).

Derkos schampo innehåller inte tvål, och deras pH-nivå är neutral. Genom användning av denna schampo är hårrotserna försedda med nödvändig näring. Som ett resultat av användningen av sådana verktyg, enligt recensioner om Derekhos konsumenter av dessa produkter, blir håret starkt, glänsande och hållbart mot negativa effekter av yttre faktorer.

Form av emitteringsmedel Derkos

Derkos ampuller (för män och för kvinnor) finns i 6 ml. Förpackningsampuller Derkos innehåller 12 stycken. Ampuller (12 stycken) är omslutna i en kartong med instruktioner.

Alla Derkos schampon finns i 200 ml polyetenflaskor.

Indikationer för användning

De viktigaste indikationerna för användning av Derkos ampuller är följande problem:

 • Androgen alopeci (alopeci) hos män;
 • Androgen alopeci (alopeci) hos kvinnor;
 • Diffus håravfall.

Den sista orsaken till håravfall är vanligtvis förknippad med sådana individuella egenskaper och förändringar i livsstil:

 • Nervstress
 • Klimatförändringar;
 • Hormonala störningar;
 • Graviditet och postpartumperiod hos kvinnor;
 • Undernäring, otillräcklig näring.

Shampoo med amineksilom, enligt recensioner av Derkos, rekommenderas att använda som i perioden med användning av ampuller Derkos, och självständigt. Behandling med dessa medel kan utföras under en lång tidsperiod. Derkos schampo kan användas som ett förebyggande medel för att tvätta friskt hår.

Skal schampo rekommenderas att applicera med fenomenen oljig och torr seborré.

För torr hårbotten, skört hår och andra problem, använd andra typer av schampon Dercos.

Instruktioner för användning betyder Dercos

Innehållet i ampullen Derkos appliceras genom att gnugga in i hårrötterna. Håret kan samtidigt vara både torrt och vått. Applicera behandling till behovet minst tre gånger i veckan. Hårrötterna masseras, du behöver inte tvätta håret efter detta. Varaktigheten av användningen av ampuller Derkos - 2 månader, kursen upprepas 2 gånger om året.

Shampoo Derkos av vilken typ som helst används som alla andra schampon: appliceras på fuktigt hår, lämnar i 1 till 2 minuter och tvättas av med varmt vatten. Det rekommenderas att tvätta håret med detta schampo 2-3 gånger i veckan.

Biverkningar

De aktiva substanserna i Derkos-produkter kan vara farliga om de kommer i kontakt med slemhinnor.

Vid kontakt med Dekkos schampo eller ampull innehåll, skölj noggrant med rent vatten.

Kontra

Överkänslighet av kroppen till komponenterna i produkten (Derkos schampo eller ampuller) kan vara en hälsorisk. Kroppens oförenlighet med sådana ämnen kan uppstå i form av rodnad, skalning, klåda och andra symtom.

Därför måste du godkänna din läkare innan du använder verktyget. Särskilt uppmärksamt behöver vara personer med uttalade allergiska reaktioner.

För håravfall rekommenderar experter att använda ampuller Vichy Dercos

Stress, dålig ekologi, klimatförändringar, obalanserad näring, hormonella problem - anledningarna till att hår plötsligt börjar falla ut, mycket. Först måste du utesluta de allvarligaste, och för det vore det bra att skicka ett blodprov. Om det enligt doktorn inte finns någon särskild anledning till oro, är det meningsfullt att tänka på din livsstil. Någon kommer helt enkelt att ge upp: faktiskt kan vi inte sluta vara nervösa, det finns alltid bara något användbart eller att flytta till Maldiverna för en god ekologi. Någon kommer att gå till apoteket för schampo från håravfall.

Läkare tror emellertid att schampo inte är ute. "Det är viktigt att komma ihåg", säger Svetlana Volbin, en tricholog, "att för att minska håravfall räcker det inte med att använda en anti-fallande toningschampo. För att stärka rötterna, förbättra hårets tillstånd, samt stimulera mikrocirkulationen i hårbotten, är det nödvändigt att använda en ampull dagligen i sex veckor. "

Vad är amineksil? Drogen, som utvecklats av franska forskare, stärker hårstrukturen och stimulerar tillväxten från rötterna och säkrar håret i hårbotten. Det förhindrar härdning av kollagen - så näringsämnen levereras till hårlampan utan några hinder. Amineksil finns i vissa schampon och andra anti-håravfallsprodukter. Men kapselschampo är mycket effektivare: tack vare en bekväm applikator, får hårbotten och hårfollikeln amineksil direkt "hemleverans".

"Hemligheten med Dercos Aminexil kapslar är att de agerar samtidigt på hårlampan, hårbotten och håret själv genom att lägga till arginin och vitaminer och Vichy termiska vatten, på grundval av vilket detta verktyg är skapat, lugnar och skyddar huden från de skadliga effekterna, - förklarar trichologist. "Efter håravfallet stoppas brukar vi rekommendera att använda ampuller med stamoxidin för att återställa hårväxten och återfå tjockleken på den tidigare."

Stemoxidin, den aktiva ingrediensen i Dercos Neogenic, väcker "vilande" folliklar - och denna komponent i komplexet är avgörande för hårväxt.

Oftast är vi inte redo att förändra den livsstil som orsakade håravfall, men med hjälp av Vichy Dercos håravfallskapslar kan vi hjälpa kroppen att hantera detta problem och samtidigt bli av med komplex och oro.

VISHI / VICHY DERKOS WALKER mot hårförtunning amp. 6 ml pack. 28 kosmetiska aktiva produkter

Instruktioner för användning

Ursprungsland

struktur

Ampoule 6 ml fonder. I förpackningen med 28 ampuller.

beskrivning

DERCOS BENCHMARK - det första verktyget för tillväxt av nytt hår. Universell formel för män och kvinnor.

Lämplig för känslig hårbotten. Allergivänliga. Innehåller inte parabener.

Klibbig och icke-fet textur. Enkel och trevlig applikation tack vare massageapplikatorn.

  Patenterad molekyl STEMOXIDIN 5%.

Simulerar de förutsättningar som är nödvändiga för optimal funktion av stamceller som är ansvariga för bildandet av nytt hår i hjärtat av follikeln. Dormanta hårsäckar vaknar, hårväxten återupptas.

Stimulerar tillväxten av friskt och starkt hår, förbättrar deras kvalitet.

Vichy Company

Vichy samlar medicinska specialister, hudläkare, apotekare, allergiker, nutritionister, idrottsläkare, fysioterapeuter och psykologer för att utveckla mycket effektiva produkter som möter bästa hudvård.

Dessa produkter är lämpliga för kvinnor med vilken livsstil som helst och tar hänsyn till alla faktorer som kan påverka huden, till exempel: den yttre miljön, ultraviolett strålning, klimat, livsstil, mat och stress...

Ingenting är omöjligt! Oavsett din hud, känslig, torr eller utsatt för brister, oavsett ålder eller livsstil, kan din hud förändras och bli perfekt.

Perfekt hud är inte längre bara en dröm!

Hudlivet är en dynamisk process för att hitta balans, vilket påverkas av många faktorer, både internt och externt. Tack vare sin många års erfarenhet har Vichy Research Center upptäckt nya effektiva hävstångar av inflytande på hudtillståndet. Frisk hud kan förnyas, självständigt utföra en skyddande funktion, behålla vatten och näringsämnen, och omvandlas ständigt. Perfekt hud är inte längre bara en dröm.

Huvudkomponenten som ger unikt Vichy-Lab-produkter är Vichy Spa termiskt vatten, rikt på sällsynta mineraler. På grund av den unika mineralkompositionen, som inte kan återskapas i laboratoriet, lindar termiskt vatten huden och förbättrar dess naturliga skyddande egenskaper.

Vichy Laboratories forskning bygger på de grundläggande principerna för läkemedel, tack vare vilka unika, exklusiva formler utvecklas för Vichy-produkter. Styrkan hos Vichy Laboratories är i rätt kombination av högteknologiska och dermatologiska aktiva ingredienser. Alla dessa komponenter ska ha rätt kosmetiska, fuktgivande, närande och mattande egenskaper, men målet är alltid att ta hänsyn till biotillgängligheten för den aktiva ingrediensen.

Vichy har en riktigt hedonisk inställning för att skapa dermo-kosmetika, även för känslig hud, som inte bara styrs av standardreglerna för formulärutveckling. Texturerna i verktygen accelererar formlernas effektivitet och gör dem enkla att använda för att få det bästa resultatet.

Gamma Derkos

En expert i vården av hårbotten och håret.

Gamma produkter är utformade för att möta de specifika behoven hos olika typer av hårbotten och hår. Innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hårbotten och hårkvaliteten.

Ta tillbaka hälsan och ungdomen i ditt hår med Vichy håravfall!

Vichy-märket är populärt över hela världen och har stått vakt över din hälsa och skönhet i över 80 år och erbjuder produkter som har passerat ett allvarligt test av tid och har utvecklats med hjälp av avancerad vetenskaplig teknik.

Linje av unika droger för håravfall Vichy Dercos löser framgångsrikt dina problem.

Vichy håravfall: Vichy Dercos linje

Produkterna i Vichy Dercos-linjen tar hänsyn till de enskilda egenskaperna för olika hudtyper, men de är lämpliga för något hår. De stimulerar deras tillväxt, ökar livslängden och stärker strukturen.

Unika komponenter ger hög effektivitet:

 • Amineksil 1,5% - förhindrar hårdnande av bindväv från hårsäckarnas väggar, vilket förhindrar att de dör, hjälper till att förbättra blodtillförseln.
 • Vichy SPA hög mineraliserat vatten behåller fukt i huden, mättar den med mikroelement, återställer snabbt skyddsfunktioner.

Vichy produkter mot håravfall innehåller inte paraben konserveringsmedel, vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Den enda minus Vichy Dercos - det höga priset - lönar sig med sin effektivitet.

Serie produkter

Det är bättre att bekämpa hårförlusten på ett komplicerat sätt och samtidigt använda produkterna i en rad: schampo, spray, balsam, lotion, serum. Så Vishy linje innehåller schampo, balsam och två medel för intensiv behandling i form av en uppsättning enkeldoser.

Toning shampoo

Pearl gel säljs i flaskor med exklusiv design på 400 och 200 ml. Används ofta i samband med Dercos Aminexil Pro.

Sammansättningen av schampo innefattar:

 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin) - återställ hårfasthetens fasthet och elasticitet.
 • Vichy Spa vatten
 • Aminexyl 1,5%

Verktyget är speciellt utformat för fet hud och rekommenderas för regelbunden schamponering. Ger rikligt men lätt sköljde bort skum. Efter applicering av massage direkt på håret tvättas schamponen med vatten efter två minuter. Håret blir starkt och elastiskt efter 3 veckors användning.

Aminexil Intensiv 5

Transparent flytande osynlig konsistens. Soldat som en uppsättning med 21 enstaka doser (6 ml) och en applikator för applicering på huden. Finns i två versioner - i en vit låda - för behandling av håravfall hos kvinnor och i svart - för män.

Dosen är inramad i form av en förseglad ampull för håravfall, försedd med en plastlock. Före användning skruvas applikatorn på ampullen tills den klickar. Det används för att stoppa intensiv håravfall. Det har en kombinerad effekt på hela hår- och hårbotten.

Strukturen innehåller komponenter:

 • SP94-komplexet - från glukos och vitamin F, vilket har en positiv effekt på hårrötterna;
 • komplex Oktein - bekämpar bakterier och eliminerar hudirritation;
 • arginin - stimulerar förbättrad näring av hårsäckar
 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin);
 • Vichy Spa vatten;
 • Aminexyl 1,5%

Applicera jämnt på huden i avskiljningen mellan vältvättat och torkat hår.

Med intensiv håravfall rekommenderas en kurs på två komplex med en engångsdos applicerad dagligen i minst 42 dagar.

När förlusten inte är så stark kan den begränsas till tre doser per vecka under samma behandlingstid. Synligt sänker håravfall inom sex veckor.

Aminexil pro

Snabbt absorberad vätska. Säljs som ett kit för kvinnor eller män från 18 enstaka doser (6 ml) och en applikator för applicering på huden. Metoden för applicering och behandling liknar medelet Dercos Aminexil Intensive 5.

Kompositionen omfattar:

 • SP94 komplex;
 • arginin;
 • Vichy Spa vatten;
 • aminoxyl 1,5%;
 • patenterade komponenter.

Åtgärden för håravfall Vishy Aminexil Pro var ett verkligt genombrott i kampen mot håravfall. Ett integrerat tillvägagångssätt för hårförstärkning i kombination med proprietär teknik och många års erfarenhet av vetenskaplig forskning gjordes i ett mycket effektivt läkemedel med en mirakulös effekt.

Håravfall reduceras dramatiskt till 30% redan under den andra veckan av behandlingen. Vid slutet av kursen blir håret mycket starkare och tjockare.

! Vichy AMINEXIL PRO hårborttagning är effektivare, men billigare än Dercos Aminexil Intensive 5.

Toning stärkande balsam

Säljs i ett plaströr med en volym på 150 ml. Det kombineras perfekt med Vichy toning shampoo mot håravfall Dercos.

Den innehåller:

 • ceramider - naturliga lipider som ger hudens elasticitet, förhindrar torkning och avskalning, liksom inkomsten av smuts och bakterier.
 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin);
 • Vichy Spa vatten;
 • aminoxyl 1,5%.

En liten mängd balsam smutsar vått hår efter tvättning med schampo i 1-2 minuter och skölj med vatten. Effekten av ansökan kommer omedelbart. Håret är lättare att kamma, behåller sin volym och glans, samtidigt som den inte blir tyngre.

Balsam skyddar väl torrt, sprött och även färgat hår och hårbotten känslig för skador.

Hemligheten av effektivitet

Effektiviteten av åtgärden är baserad på två faktorer:

  Den snabba regenererande och föryngrande effekten av Vichy Spa mineraliserar vatten på huden som en källa till friskt och starkt hår. Den är gjord av vatten av värmekällor av vulkaniskt ursprung.

Hennes helande egenskaper märktes av Georges Guerin, grundaren av Vichy-varumärket, redan 1931 under behandling av ett långt icke-helande sår på benet med Lucas mineralvatten, beläget nära staden Vichy.

 • Hög penetrerande förmåga hos organiska komponenter som mättar hud och hår med lipider, aminosyror, vitaminer och polysackarider.
 • Vichy Dercos hårborttagningsmedel innehåller alla nödvändiga ämnen som hud och hår behöver mycket för metaboliska störningar som orsakas av felaktig kost, stress, åldersrelaterade förändringar i kroppen och sjukdomarna.

  Många studier utförda på grupper av volontärer visade att mer än 80% hade positiva förändringar i hårets struktur och en förbättring av hårbottens tillstånd under den andra veckan med användning av Vichy Dercos-produkter.

  Produkterna från Vichy Dercos-linjen kombinerar framgångsrikt mineraliska och organiska komponenter vid behandling av riklig förlust och har en komplex regenererande effekt. De är väl lämpade för snabb återhämtning av hårbotten och förbättring av hårstruktur och efter sjukdom och stress.

  Vichy Derkos

  Beskrivning och instruktioner för "Vichy Derkos"

  Ingredienser: Aminexyl, Vichy termiskt vatten, piroktonolamin, triclosan.

  Shampoo för män och kvinnor för känslig hud, finns i form av ampuller för håravfall för kvinnor och män i Vichy Derkos, i form av tonic shampoo och sprayer, i form av schampon för att öka volymen av hår, lugnande schampo för känslig hud. Biverkningar för håravfall innehåller i sin sammansättning en aminexylmolekyl, som inte tillåter kollagen runt hårrotet att härda, vilket förhindrar håravfall.

  Shampoo innehåller molekylen SP94 Linoleate glukos, som tränger in i hårrotet, främjar tillväxten av starkt och hållbart hår.

  Indikationer för användning:

  Vichy Derkos fungerar som ett botemedel mot håravfall, kan användas som ett oberoende eller extra verktyg.

  Vichy Derkos används för håravfall.

  Shampoo appliceras på förfuktat hår, hålls i en minut, tvättas av med varmt vatten. Kan användas för daglig shampooing.

  Överkänslighet, individuell intolerans mot produkter.  Nästa Artikel
  Burkhårolja