Hur man använder vitamin B1 i hårampuller?


Se alltid fantastiskt ut - huvudmålet med vackra fashionistas. Vitamin B1 för hår kommer att ge stor hjälp till detta. Brist på det i kroppen kan leda till förlust av hårstrumpor, bräcklighet och dullness av locken. För att undvika detta kommer den komplexa mättnaden av kroppen med ett nödvändigt element att hjälpa till.

B-vitaminer är väl smälta och finns i många dagliga produkter. Du måste först göra rätt kost för att fylla deras brist. Om symptom på brist förekommer är det nödvändigt att vända sig till specialister och börja ta emot kursförfaranden. Behandlingen kan utföras hemma. Man måste komma ihåg att endast omfattande åtgärder kan bidra till att undvika vitaminbrist och hålla utseendet attraktivt.

Fördelarna med vitamin B1 för hår

Hårvård innebär användning av alla naturliga produkter. I kosmetologi, används ofta naturliga och nödvändiga för människokroppsdelarna. Vitamin B1 är ansvarig för att sänka åldrandet och utseendet på lockar. Det har också en tonisk effekt.

De positiva egenskaperna hos tiamin måste användas till nytta för dess skönhet och utseende. Det är nödvändigt att använda medel på vitaminbas när det finns ett antal signifikanta problem med krullarna:

 1. Hårstrumpor fast i tillväxt.
 2. De blev sköra och förlorade elasticitet.
 3. Strängar har bleknat.
 4. Håret började falla ut.
 5. Börjat bli grå.
 6. Det var mjäll.
 7. Curls är torra och livlösa.

När dessa tecken uppträder krävs akut behandling av håret med tiamin. Du måste börja med att granska din diet.

Vilka livsmedel innehåller vitamin B1

Denna vitamincocktail kan framställas med egna händer. Tiamin finns i djur- och växtprodukter. I vissa av dem koncentreras det i högre grad:

Viktig redaktionell rådgivning

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • i fläskkött och slaktbiprodukter
 • i valnötter, cashewnötter, jordnötter, mandlar och andra nötter;
 • i bovete, vetegroddar, korn;
 • i kål, baljväxter och olika typer av grönsaker;
 • i torkade frukter och tropiska frukter som banan, apelsin;
 • i ägg, smör och mjölk i mjölk.

Den största mängden tiamin är koncentrerad i nötter, men förbli inte i oljorna. Fläskkött är känt för sin överflöd av vitamin B1, som knappast kan kallas magert. Samtidigt främjar tiamin intensiv metabolism, så de produkter som innehåller den konsumeras i dieter.

Kontraindikationer att använda

Hårbehandling med vitaminer är ganska populärt. Men först är det nödvändigt att klargöra om det finns kontraindikationer för deras användning. En frisk vuxen ska få mellan en och en halv och tre milligram vitamin om dagen. Innan du använder produkten bör du kolla på en allergisk reaktion. Om det finns några, kan det finnas biverkningar som leder till anafylaktisk chock.

Sätt att använda tiamin för hår

Apoteket erbjuder två former av tiamin: tabletter och ampuller. Priset på fonderna som innehåller det överstiger inte 150 rubel. Du kan köpa den på apotek med ett certifikat. Användning av B1 tabletter är lättare för intag. Det ordineras vanligtvis en gång om dagen. Förtäring är nödvändig för de personer som har en akut brist på ett element i kroppen. Om det finns förlust av hår, hudförstärkning och spröda naglar, måste du tänka på att återställa vitaminbalansen.

Funktioner för användning av vitamin i ampuller är märkta med att produkten säljs i två versioner: en klar lösning och pulver för en lösning. Den andra frisättningsformen har en längre hållbarhetstid.

Användningen av vitamin B i ampuller möjliggör flera sätt:

 1. Root gnidning och massage.
 2. Masker.
 3. Shampoo och för inslagning av hår.

Helst en omfattande hårbehandling som ger bäst resultat. Tillsammans med piller krävs huvudmassage, masker och omslag. De mest populära verktygen som är lätta att förbereda hemma.

Tiamin Shampoo

För att få snabba resultat är det nödvändigt att använda flytande tiamin med schampo. Detta verktyg kan användas flera gånger i veckan. Resultaten börjar visas under den andra veckan av användning. Att förbereda schampo med vitamin B1 är ganska enkelt. Det är nödvändigt att lägga till en del av tvättmedlet i mängden några droppar. Proceduren varar upp till tio minuter. Det är nödvändigt att massera hårbotten försiktigt utan att göra några plötsliga rörelser. Tvätta av produkten enkelt. Vitaminschampo hjälper till att eliminera många problem med lockar, återställer deras tillväxt och utseende.

Hemlagad Hår Mask Recept med Vitamin B1

Tiamin är väldigt användbar för hår, speciellt vid tidpunkten för säsongsvaror av vitamin. För att fylla på sina reserver är det nödvändigt att göra hemlagade masker, där du kan komma in i andra näringsämnen. Kursen brukar varas i två månader, och då måste du ta en paus eller ändra de använda metoderna. Maskeringen kan fullt ut återställa den förlorade pompen av lock och prova uppkomsten av folliklarna.

Mask för torrt hår

Näring för torrt hår är ett nödvändigt förfarande, utan vilka krullar kommer att se livlösa ut. Ett utmärkt verktyg för en sådan händelse är en tiaminmask.

komponenter:

 • avokado;
 • äggula;
 • tiamin;
 • tre droppar lavendel ester.

Från frukt är det nödvändigt att göra en mjuk mos, som blandas med de andra komponenterna tills en homogen massa. Curls bör förtvättas och sedan bearbeta dem med den resulterande kompositionen. I värmen varar proceduren upp till fyrtio minuter. Det är nödvändigt att tvätta bort betyder i en stor mängd vatten. Hårmask med vitamin B1 görs varje vecka i minst två månader.

Mask för fettigt hår

Tiaminblandningar hjälper till att bota inte bara torra strängar. De bekämpar också fett. Masken gör krullorna smula och glänsande.

komponenter:

 • lime, kamille, nässla avgifter på tjugo gram;
 • kokande vatten i en mängd av hundra milliliter;
 • ampull B1.

Tiaminmasker är mycket effektiva om de innehåller naturliga ingredienser. För att förbereda verktyget är det nödvändigt att hälla kokande vattenväxtbaserade kompositioner. Brödtid är trettio minuter. Sedan läggs de återstående komponenterna till avkokningen. Massan appliceras först på huden och sprider sig sedan på strängarna. I värmen varar proceduren inte mer än en timme. Det är nödvändigt att tvätta krullarna väl för att ta bort alla rester av brödkorgen.

Mask från att falla ut

Ett botemedel som kan väcka folliklar kommer att hjälpa till mot håravfall. För detta är det nödvändigt att förbättra blodflödet till rötterna.

komponenter:

 • lök;
 • äggula;
 • peppar tinktur;
 • castor och burdock oljor;
 • tjugo droppar tiamin.

Lök är effektiv mot förlust. Det måste blandas med äggula, tjugo droppar tinktur, vitamin och oljor. Efter att ha vridit alla de olika komponenterna i en enda massa är det nödvändigt att sätta det på huvudet. I det här fallet måste rötterna vara massorerade. En förutsättning är att skapa en termisk effekt. I detta tillstånd borde krullarna vara minst trettio minuter. Med en stark brinnande känsla bör du kontrollera huden för att undvika allergier och brännskador. Lätt obehag är acceptabelt. Denna mask kräver dubbel sköljning.

Mask för volym

Tätheten och volymen av lockar kopplade till ett specialverktyg med näringsrika ingredienser. Procedurer kan utföras varje vecka upp till två gånger.

komponenter:

 • mandel- och havtornsolja i mängden trettio milliliter;
 • ägg;
 • honung;
 • ampull B1.

Olja och honungskomponenter tas i olika proportioner. De återstående komponenterna ingår i dem. I detta fall ger tiaminklorid en förstärkande effekt. Curls blir mer voluminösa och tjocka. Verktyget appliceras på rötterna, och sedan är huvudet isolerat. Procedurstiden är fyrtio minuter. Det är nödvändigt att tvätta av flera gånger för att inte överdriva krullarna, det är nödvändigt att använda ett avkok av nässla löv för sköljning.

Kefir mask

För att få ett livligt hår och för att bli av med splittrade ändar, måste du använda en beprövad folkmedicin, inklusive vitamin.

komponenter:

 • kefir i mängden femtio milliliter;
 • aloe ampull;
 • burdock olja;
 • äggula;
 • tiamin.

Oljekomponenten kan uppvärmas något och blandas sedan med övriga komponenter. En förutsättning för förfarandet är att skapa en termisk effekt. Massan appliceras på hela ytan av huvudet och locken. Varaktigheten av åtgärden är sextio minuter. Dubbel spolning hjälper till med att bli av med rester av oljekomponenten. Du kan utföra proceduren upp till tre gånger i veckan.

Vitlöksmask

Det rekommenderas att använda B1 för hårväxt. I större utsträckning avslöjas det i kombination med de medföljande elementen i grupp B. Pyridoxin och tiamin interagerar effektivt med varandra.

komponenter:

 • honung;
 • äggula;
 • vitlök;
 • vitaminer B1, B6, B12.

Honung bör vara lite uppvärmd och sätt vitlöksaft och äggula in i den. Du bör också lägga till fem droppar vitaminer. Massan appliceras på folliklarna och sprider sig sedan längs strängarna. Det är nödvändigt att starta procedurer från tio minuter. Med tiden kan du förlänga dem till en timme. Med detta verktyg kan du uppnå snabb tillväxt. Stärkt hår. Det tar en dubbel sköljning med citronsaft för att neutralisera vitlöksmaken.

Användningsrecensioner

Användningen av tiamin i masker har blivit relativt ny. Efter en månad av förfaranden förstod jag att botemedlet är effektivt och effektivt. Mitt hår glitter bara och skiner från hälsan. Tillsammans med maskerna och applicera tabletter med ett vitamininnehåll. Mycket nöjd.

Jag visste mycket om vitaminer och deras effekter men använde dem aldrig för att förbättra hårets kvalitet, nu förstod jag det förgäves. En mask med ett vitaminkomplex hjälpte mig att återfå min prakt och accelererade hårväxt. Jag rekommenderar.

Alexandra, 28 år gammal

När det var problem med lockar visste jag inte vad jag skulle göra. Håret började bryta, falla ut och förlorade sin skönhet. Jag lärde mig att anledningen är en brist på vitamin B1. Det var nödvändigt att snabbt vidta åtgärder. Hon köpte en massa böcker, hittade recept. Mest av allt tyckte jag om botemedlet med lök och kefir. Jag gjorde masker tre gånger i veckan, och nu är jag stolt över mina vackra lockar.

Slutligen lyckades jag med mina hårproblem! Fanns ett sätt att återställa, stärka och växa hår. Jag har använt det redan i 3 veckor, resultatet är där, och det är fantastiskt. Läs mer >>>

diskussioner

Topp 10 vitaminpreparat för hår och recensioner om dem - som relevant under våren!

281 inlägg

Var noga med att spara listan, användbar!

1. Special Vitamin Dragee för Merz Beauty Hair

Tyskt läkemedel Mertz Beauty - en utmärkt lösning på problem som skadas av färgning, perm eller bara sprött hår. Detta är en kombinerad beredning innehållande vitaminerna E, C, B1, B5, B6, B12 och PP. Dessutom är järn en del av Merz Beauty.
Droppar ordineras som ett medel för att förebygga hypovitaminos, avitaminos och andra tillstånd som kännetecknas av ett ökat behov av kroppen för vitaminer. Speciellt hjälper Merz Beauty Special Dragee i återhämtningsperioden efter en sjukdom, under graviditet och laktation, liksom vid långvarig kronisk överbelastning. Drogen gör att du kan behålla i gott skick hud, hår och naglar.
Doseringen av läkemedlet är 1 tablett 2 gånger om dagen. Vanligtvis rekommenderar läkare att ta Mertz Beauty morgon och kväll
recension:
Strax efter födseln började mitt hår falla ut med en fruktansvärd kraft. Tack vän - rekommenderade Merz Beauty dragee till mig. Överraskande, nästan omedelbart efter teknikens början, minskade håravfallet och nya små hår började växa på de skalliga områdena, som jag var otroligt nöjd med. Hon tog drogen bara för ett och ett halvt år sedan. Effekten är bevarad tills nu. Och det här är trots att jag inte dricker några andra vitaminer i håret och jag tar inte hand om dem speciellt.

2. Perfectil för hår
Perfectil är en komplex förberedelse som innehåller 25 näringsämnen som effektivt hjälper till att återställa hälsan i huden, naglarna och håret.
Den består av vitaminerna B, C, D, E, liksom bardana och echinacea rottextrakt, aminosyran cystin, betakaroten, selen, järn, zink, kisel och ett antal andra näringsämnen och spårämnen. Perfectil ordineras för att stärka hår och naglar, liksom för eksem, psoriasis, ökad torrhet och andra hudproblem.
Läkemedlet tas under eller efter vatten i en mängd av 1 kapsel per dag. Det rekommenderas starkt inte att dricka Perfectil på en tom mage.
recension:
Jag läste recensioner på Internet och vågade inte länge köpa Perfectil, även om läkaren utsåg mig till honom. Och om huvudvärk, och om tyngd i magen och om illamående - som bara människor inte skrev. Men de säger rätt: lyssna på andras åsikter och gör det på egen väg. Fortfarande litade jag på min doktors auktoritativa åsikt (och han är en expert från Gud) och ångrade inte det. Som ett resultat spenderade Perfektil på dryck i tre månader, parallellt med periodiska oljemaskor på håret och är helt nöjd med resultatet. Inga fler hårproblem.

3. Vitamin och mineralkomplex för hår Aleran
Ryska vitaminmineralkomplexet Aleran är en extra källa till vitaminer, aminosyror och mineraler som aktivt bidrar till förbättring av hårväxten och deras förstärkning. Drogen innehåller två formler: dag och natt.
Den dagliga formeln innehåller vitaminer B1, C, E, folsyra, selen, beta-karoten, järn och magnesium. Dessa fördelaktiga ämnen skyddar och skyddar inte bara hårsäckar, utan också saktar och förhindrar håravfall.
När det gäller nattformeln innehåller den vitaminerna B2, B6, B12 och D3, liksom kisel, kalcium, biotin, D-panthenol, para-aminobensoesyra, zink, krom och cystin, vilket stimulerar tillväxten och utvecklingen av hårsäckar och förbättrar därmed cellregenerering och långsammare håravfall.
Loppet av vitaminmineralkomplexet Aleran är 1-3 månader. Den dagliga dosen av läkemedlet är 2 tabletter vid tidpunkten för ätning på morgonen och på kvällen eller på eftermiddagen och på kvällen.
Läkemedlet ordineras vanligtvis i fall av håravfall, försämring av deras kvalitet och densitet på grund av yttre påverkan, liksom stressiga situationer.
recension:
Jag såg Alerana i 3 månader och glömde vad håravfall är. Även innan det led i nästan ett år. Det första resultatet uppträdde redan efter 10 dagar. Först började håret falla mindre ofta, och för det andra började en knappt märkbar igelkott dyka upp. På hösten vill jag upprepa kursen.

4. Intervju för MEN nanokapsyler för bekämpning av håravfall

Vitamin-mineralkomplex för hår INTERVETION för MEN är ett mycket effektivt läkemedel med fytosteroler och antioxidanter, speciellt utformade för män. Det här läkemedlet är förskrivet för håravfall av manlig typ, liksom för diffus alopeci. Sammansättningen av läkemedlet innehåller endast biotillgängliga komponenter som hjälper till att minska håravfall och förbättra tillväxten. Nanokapslarna av INTERVETION för MEN är idealiskt balanserade med avseende på innehållet i fytosteroler, svavelhaltiga aminosyror, spårämnen, vitaminer och extrakt av dvärgpalmer.
Den enda kontraindikationen för att ta läkemedlet är överkänslighet mot de enskilda komponenterna i dess komposition. Dessutom rekommenderas inte INTERVETION för MEN nano-kapslar för barn under 14 år.
Läkemedlet tas 1 tablett två gånger om dagen (morgon och kväll med måltider). För bättre absorption, drick inte gröna eller svarta tekapslar.

recension:
Ett bra verktyg som verkligen hjälper till att kämpa med skallighet. Priset är naturligtvis lite läskigt. Men för att rädda håret, och inte ge den typen pengar. Kursen drack i början av våren, resultatet glad. På hösten jag upprepar. Rekommendera starkt till alla som har problem med håravfall.

5. Vitaminer för Vitasharm hår

Vitasharm Vitamins - ett utmärkt verktyg för att förbättra strukturen hos hår, naglar och hud. Läkemedlet stärker effektivt hårsäckarna och förhindrar eventuella störningar som uppträder när det finns en brist på vitaminer.
Vitasharm innehåller vitaminerna A, B1, B2, B6, liksom nikotinamid och kalciumpantotenat.
Läkemedlet tas 1 gång per dag omedelbart efter måltiden. Behandlingsförloppet är 30 dagar, med otillräcklig uppenbar effekt, det kan förlängas under samma period. Vitasharm rekommenderas inte för barn.

recension:
Eftersom hårets tillstånd lämnar mycket att önska, ständigt kämpar jag för deras hälsa. För några veckor sedan sprang jag in på ett apotek för burdockolja för masker, och apotekaren föreslog att jag skulle ta ett Vitasharm-prov. Eftersom priset visade sig vara tillräckligt, började hon inte tänka, även om hon inte hoppades på någonting. Vitaminer och vitaminer - de kommer inte bli värre. Effekten överträffade alla mina förväntningar. Bokstavligen denna vecka kom håret praktiskt till liv och sken. Uppriktigt sett, även om jag tog dyra hårberedningar, såg jag inte en sådan effekt.

6. Vitaminer för vackert och friskt hår Vitrum Beauty

Vitrum Beauty är ett balanserat komplex av vitaminer, aminosyror, mineraler och andra fördelaktiga ämnen som hjälper till att förbättra hudens och hårets naglar hos kvinnor. Dessutom ökar dessa vitaminer vitalitet, immunitet och hjälper till att hantera stressiga situationer.
Vitaminkomplexet är utformat speciellt för rättvisare kön, med hänsyn till kvinnornas behov och egenskaper.
Preparatet innehåller följande fördelaktiga komponenter: vitaminer E, D3, C, B1, B2, B6, B12, folsyra, betakarotennikotinamid, pantotensyra, kalcium, järn etc. För en positiv effekt är det tillräckligt att ta 1 tablett per dag efter måltiden. Om maximal effekt krävs, kan dosen ökas till 3 tabletter per dag.

recension:
Jag drack dessa vitaminer i 1 månad 2 tabletter, när jag bestämde mig för att växa hår. Jag ångrar mig, glömde och missade flera gånger. Eftersom detta inte är mitt första försök att växa hår, antog jag att allt kommer att vara enligt standardordningen - håret kommer att växa till axlarna, då börjar de dela och jag, trött på att slåss för sin skönhet, kommer att skära allt igen. Otroligt nog, nu har mitt hår vuxit nästan till axelbladen och ser bra ut. Det kommer vara nödvändigt att fortfarande köpa Vitrum skönhet.

7. Innovera hårdensitet för män

Inna kapslar är speciellt utformade för män. De är effektiva mot manlig alopeci. Preparatet innehåller taurin, som skyddar och stärker hårlökar, grönt tekatechin och druvfrön, som har antiinflammatoriska och antioxidantiska effekter, liksom zinkglukonat - en spårämneskälla som är viktig för kroppen.
Innev hårdensitet för män främjar inte bara tillväxten av tjockt och hälsosamt hår, men aktiverar också mikrocirkulationen, skyddar säkerställt platsen för hårbildning och aktiverar syntesen av keratin.
Användning av vitaminer rekommenderas dagligen för 2 kapslar per dag i 3-4 månader. Endast i det här fallet kan du räkna med ett positivt resultat, eftersom Inneov är ett läkemedel med kumulativ åtgärd.

recension:
Jag förväntade mig inte ett sådant resultat från det till synes vanliga vitaminkomplexet. Ändå visar det sig att modern farmakologi kan arbeta underverk. Jag blev positivt överraskad, för innan jag hade försökt många olika medel, men mitt hår båda tunna och fortsatte att tunna. På ett stadium kom jag till och med med det faktum att jag under de närmaste åren äntligen skulle bli skallig. Men nu finns det hopp om att det inte kommer att hända så snart jag fruktade.

8. Vitaminkapslar Fittal för håravfall

Fitoval är kapslar avsedda för förebyggande och behandling av håravfall. De är också mycket effektiva vid dysplasi för att stärka svagt och sprött hår och naglar.
Fitovalov innehåller vitaminer från grupp B, aminosyracystein och medicinsk jäst. De börjar alla de viktigaste metaboliska processerna i hårrötterna och därigenom återlämnar den förlorade skönheten och hälsan i själva håret.
Ta Fitoval ska vara 1 kapsel per dag under eller efter måltiden. Kursen sträcker sig från 2 till 3 månader. Läkemedlet rekommenderas inte för barn under 15 år.

recension:
För en tid sedan var Fitoval tvåmånadersbanan helt full. I sin sammansättning är det inte så annorlunda från andra vitaminer för hår - alla samma vitaminer från grupp B. Men det lockade inte för högt pris. Jag kom fram till att när man väljer droger är det omöjligt att basera sig på principen, desto dyrare desto bättre. Bra verktyg. Hjälper perfekt. Jag råder alla. Ta bara inte Fital på tom mage - möjligt obehag och illamående.

9. Revalid för att förbättra hårstrukturen

Revalid är ett läkemedel som inte bara förbättrar hårets ytstruktur och minskar deras ömhet, men förbättrar även naglarnas och hårsäckarnas troficitet.
Varje kapsel innehåller metionin, cystin, kalciumpantotenat, tiaminhydroklorid, pyridoxinhydroklorid, para-aminobensoesyra, hirsekstrakt, vetextrakt, medicinsk jäst och ett antal spårämnen.
Revalid minskar signifikant håravfall som påverkas av negativa yttre faktorer och används ofta för behandling av sjukdomar som kännetecknas av nedsatt struktur och håravfall.
Ta Revalid ska vara 1 kapsel 3 gånger om dagen före eller under måltiden.

recension:
Revalid var ordinerad för mig av en läkare efter att mitt hår började falla ut på grund av nerver efter min skilsmässa från min man. För mig är dessa två processer inte anslutna på något sätt. Men att ta vitaminer har blivit. Vad var min förvåning när efter ett par veckor att ta håret började falla mindre och mindre ser anständigt ut. Jag hoppas att effekten kommer att fortsätta under lång tid. Men jag upprepar fortfarande kursen för ett par månader för tillförlitlighet.

10. Förberedelse för hår Pantovigar
Pantovigar är inte ett vanligt komplex av vitaminer, men ett läkemedel, och därför rekommenderas det att ta det endast på rekommendation av den behandlande läkaren.
Sammansättningen av Pantovigar inkluderar medicinsk jäst, tiaminmononitrat, kalciumpantotenat, cystin, para-aminobensoesyra, keratin, såväl som hjälpämnen såsom MCC, talk, stearat, povidon och kolloidal kiseldioxid.
Detta läkemedel är förskrivet för degenerativa förändringar i hårets struktur som ett resultat av kemisk exponering, när håret skadas av ultraviolett strålning och icke-hormonell diffus håravfall.
Det rekommenderas att ta Pantovigar med en kapsel tre gånger om dagen med måltider. Eftersom detta är en kumulativ effekt av läkemedlet, tar behandlingen av hår med dess användning från tre till 6 månader.

recension:
För några år sedan satt jag på en proteindiet och mitt hår började falla ut aktivt. På botten av badrummet efter att ha tvättat huvudet utan tårar var det helt enkelt omöjligt att titta på. Och även om orsaken till problemet var känd för mig, ville jag inte stoppa kosten. Jag bestämde mig för att köpa några vitaminer för hår. Apoteket rådde Pantovigar. Läkemedlet är inte det billigaste, men jag gav motvilligt pengar och startade kursen. Den första månaden såg jag inga speciella förändringar, och jag har redan börjat tänka att jag har blivit bortkastad - om apoteket överdrog läkemedlets helande egenskaper, eller jag hittade en banal fejk. Men bokstavligen några veckor senare upptäckte jag att håret blev mindre än en storleksordning, och i stället för håret som redan hade tappat ut, såg en knappt märkbar fluff upp. Vid slutet av den tredje månaden var effekten redan uppenbar för andra.

Vitamin B12 ampuller för hårrecensioner

Den bästa masken för hårtillväxt med vitaminer - Recept, recensioner, rekommendationer

Hemmasker för hårtillväxt med vitaminer är inte mindre effektiva än dyra kosmetika. Det viktigaste är att välja en lämplig komposition för en viss typ av hår.

Innehållet

 • Action masker med vitaminer i ampuller
 • Masker med vitamin B12
 • Recept med vitamin B6
 • Vitamin C - en pant av skönhetkrullar
Hårets hälsa beror till stor del på innehållet av vitaminer, vars viktigaste är PP, D, A, E, C och Grupp B

Action masker med vitaminer i ampuller

Hårets hälsa beror till stor del på innehållet av vitaminer i dem, vars viktigaste är PP, D, A, E, C och Grupp B. Med sin brist dämpas strängarna, faller ut eller börjar bryta:

 • cyanokobalamin (vitamin B12): För det första är det involverat i utseendet av nya celler, regleringen av ämnesomsättningen och nervsystemet, och endast den återstående delen används för att bygga hårceller; En ökad dos av detta vitamin krävs för gravida kvinnor och även för rökare. Med brist på cyanokobalamin börjar huden i huvudet att avta, mjäll syns på den, hårväxten saktar ner och slutar ibland helt och hållet; de börjar dimma och falla ut;
 • pyrodoxin (B6) är ansvarig för nivån på lökens näring, det gör strängarna starkare och ökar deras tillväxt; trichologists rekommenderar att du använder det för att förhindra håravfall och mjäll
 • Med brist på tiamin (B1) förändras hårets struktur: de förlorar sin glans, form, bryter och ser livslös ut;
 • nikotinsyra (PP) gör att du kan påskynda tillväxten och minska förlusten.
  hårväxtmask med vitamin E och A kan förhindra håravfall och avsevärt förbättra tillståndet, ge styrka och glans till strängarna;
Med brist på vitaminer förändras hårets struktur: de förlorar sin glans, form, bryter och ser livslöst ut.
 • Hårbehandling med C-vitamin kan ersätta ett fullständigt skönhetssalongförfarande - efter en serie av sådana masker får de en behaglig glans och silkighet.

Tips! Vissa vitaminer (till exempel B1 och B12, B6 och askorbinsyra, B1 och B2) kan neutralisera varandra, så deras kombinerade användning är oönskad. Kombinationen av A, C och E, B6 och B2, B9 och C, tvärtom, kommer endast att ha en positiv effekt på håret.

Masker med vitamin B12

För att aktivera hårväxt och förhindra mjäll kan du använda masker med tillsats av cyanokobalamin (vitamin B12). Det kan även regenerera skadad vävnad och reparera delade lås. Det har också en fördelaktig effekt på huvudets blodcirkulation, vilket förbättrar hårets näring och gör det snabbare och glänsande.

Masker för hårtillväxt med vitamin B12 gör kurser 2 gånger i veckan i 5-7 veckor (det vill säga 10-15 masker).

För att förbereda kompositionen hälls 1-2 ampuller B12 i skålen, beroende på hårets tjocklek, och ytterligare tillsatsämnen blandas till den: en infusion av kamomill- eller lindblommor, näsblad, blött rågbröd, äggulor, kuller, oliv, havtorn eller mandelolja, aloe juice, jojobaolja, lök, vitlök, mamma, jäst, honung och citronsaft. Förbättra effekten av ett vitamin genom att tillsätta 2 teskedar peppar tinktur eller senap.

För att aktivera hårväxt och förhindra mjäll kan du använda masker med tillsats av vitamin B12

För att förbättra absorptionen kan strängarna dämpas något innan de appliceras. För att förbättra dess effekt och skapa en växthuseffekt, är huvudet försiktigt förpackat med en plastpåse och insvept med en tjock handduk.
Mask med B12 bör försiktigt gnidas först i rötterna och fördela det med händerna eller med en kam över hela längden. Du måste gå med henne i minst 40 minuter.

Tips! Eftersom detta vitamin ofta orsakar allergier, innan kompositionen påbörjas, är det nödvändigt att kontrollera effekten, vilket orsakar en liten mängd av det på öronen.

För att kompensera för B12-bristen, var noga med att inkludera nötköttlever, äggulor, fisk och andra skaldjur, mjölk, keso, gräddfil och ost i kosten. Vid allvarlig brist föreskrivs intramuskulär injektion. Det bör dock endast ske enligt ordination av en läkare.

Recept med vitamin B6

Masker för hårtillväxt med vitamin B6 (pyrodoxin) bör först appliceras på rötterna - eftersom de har en helande effekt på hårsäckarna och huden. Med hjälp av dem kan du behandla försvagat hår och förhindra förlusten, samt lindra klåda och peeling.

Precis som i tidigare formuleringar kan eventuella förstärkande medel sättas till kompositionerna. Här är några recept för hårväxtmaskor med vitaminer:

 • För att stärka rötterna av ångkokt klyfta eller ricinolja (30 ml) tillsätt 1 ampull pyrodoxin; kompositionen appliceras i en timme på något fuktigt hår; För att förstärka dess påverkan måste huvudet vikas med polyeten och sedan förpackas med en varm tjock handduk. så att tyget inte behöver ständigt korrigeras, kan du sätta en varm gammal hatt på huvudet; Efter tvätt av masken sköljs håret med kamilleavkokning;
Masker för hårtillväxt med vitamin B6 bör först appliceras på rötterna - eftersom de har en helande effekt på hårsäckarna och huden
 • För att göra en näringsrik mask med B6, måste du blanda 1-2 yolks, tillsätt mandel, burdock eller havtornsolja och en vitaminampull; Först gnidas kompositionen grundligt i rötterna och fördelas sedan över strängarna.

Tips! Stärka den terapeutiska effekten av B6 genom att tillsätta lök. För att undvika obehaglig lukt kan du bara använda sin skål. Applicera inte denna komposition på blont hår - lökskalan kan ge dem en rödaktig nyans.

Vitamin C - en pant av skönhetkrullar

Enligt recensioner har masker för hårtillväxt med C-vitamin en positiv effekt på lockar, stärker dem och lägger till glans och elasticitet. Med regelbunden användning blir håret mer voluminöst och behagligt att röra vid.

För att erhålla en sådan mask blandas askorbinsyra i ampuller eller pulver med ricinolja eller burdockolja och honung och fördelas jämnt över håret längs hela längden. Det är bättre att applicera en mask på en våt man - så vitamin absorberas bättre. För att bättre tränga in i huden kan du lägga senap (en matsked), bitter pepparktur eller dimexid (en tesked).

Vitamin C hårtillväxt masker har en positiv effekt på lockar, stärker dem och lägger till glans och elasticitet.

Tips! Det är möjligt att värma kosmetisk olja genom att sänka flaskan i varmt vatten.

Efter flera behandlingar blir håret mer lättsinnigt och silkeslen och kommer att börja skina. Hela behandlingen med sådan terapi är 10-15 procedurer. Masken görs varje 2-3 dagar.

Masker med vitaminerna A och E

Du kan ge hårets elasticitet och volym med en kombination av vitaminerna A och E. Vitamin A skyddar håret och förbättrar elasticiteten. E-vitamin är den starkaste antioxidanten som kan stimulera blodcirkulationen av hårsäckar:

 • För en hälsokurs måste du göra minst 10-15 masker. proceduren utförs minst 2-3 gånger i veckan;
 • liksom i föregående fall kan du lägga till andra näringsblandningar som passar för typen av hår till masken med vitaminer. för torr användning någon form av kosmetiska oljor, blandningar av örter och äggulor; feta strängar behandlas bäst genom att tillsätta kefir, senap, rågbröd och nässla;
Vitamin A skyddar håret och förbättrar elasticiteten. E-vitamin är den starkaste antioxidanten som kan stimulera blodcirkulationen av hårsäckar
 • Om håret är smutsigt mycket snabbt, gör en infusion av kamomillblommor, lind och näsblad i ett förhållande av 1: 1: 1 (för medelstort tjockt hår, ta bara en matsked); örter fylls med kokande vatten och infunderas i en halvtimme; Efter kylning till en behaglig temperatur läggs rågbröd och vitaminer A och E till infusionen.

Tips! Det är mycket lättare att tvätta av oljemasken, vilket tillsatte äggulor. Det kan dock "ta bort" och måla, så det rekommenderas inte att lägga till det för behandling av färgat hår.

Fördelar med PP

Man tror att med regelbunden användning av en mask med nikotinsyra är det möjligt att väcka frysta glödlampor och bli av med det första skaldets initiala skede.

 • aktivera blodcirkulationen i hårbotten;
 • förbättra oxidativa reaktioner i celler och metabolism;
 • reparera skadade lampor;
 • uppdatera gamla celler;
 • aktivera produktionen av melanin i dem - färgpigmentet - vilket gör krökarna ljusare och mer lysande;
Man tror att med regelbunden användning av masken med nikotinsyra är det möjligt att väcka frysta glödlampor och bli av med det första skaldets initiala skede.
 • hjälpa hårceller behålla dyrbar fuktighet;
 • bli av med seborré
 • förhindra för tidigt grå hår.

Tips! Hårproblem kan uppstå inte bara på grund av brist, men också ett överskott av någon form av vitamin. Endast en undersökning av en tricholog kommer att bidra till att klargöra detta.

Solanrikning

På vintern, med brist på detta vitamin, kan håret försvaga. För att förbättra blodcirkulationen och återuppliva lockar kan du "mata" dem åtminstone en gång i veckan med masker med D-vitamin. De är effektiva för klåda, skalning och även i kampen mot psoriasis. Du kan använda både vatten och oljelösning.

För att förbättra blodcirkulationen och återuppliva lockar kan du "mata" dem åtminstone en gång i veckan med masker med vitamin D

Kompositioner med "soligt" vitamin kan vara väldigt olika. Det är möjligt att lägga till några viktiga kosmetiska oljor till sådana masker.

För att stärka håret, föreslår vi att du använder följande komposition: för 1 ampull vitamin 2 yolks och 2 stora skedar castorca tas. Efter tre procedurer var tredje dag kan du ta en vecka av. Då upprepas kursen.

Merz dragee för hår

Sammansättningen av detta läkemedel innehöll en komplett uppsättning vitaminer som snabbt kan mata hårbotten och omvandla manen:

 • retinol (vitamin A): förbättrar glans;
 • beta keratin: avgiftar
 • tiamin (B1): återställer hårstruktur;
 • Riboflamin (B2): mättar celler med syre;
 • Pantotenat (B5): accelererar oxidativa processer;
 • pyridoxin (B6): närmar sig hår;
 • Biotin (B7): normaliserar körtlarna;
 • cyanokobalamin (B12): ökar blodbildning
 • askorbin (C): förbättrar ämnesomsättningen
 • tokoferol (E): saktar ner cellåldring;
 • nikotinsyra (PP): närmar huden med syre;
 • jästextrakt: en källa till aminosyror och vitaminer i grupp B.
Det finns hela komplex av läkemedel som syftar till att förbättra utseendet på håret.

Denna beredning innehåller också en tillräcklig mängd mineraler, främst järn, vilket är involverat i blodbildning.

Tips! Vilken som helst av vitaminerna, inklusive Merz-komplexet, kan tillsättas till schampon, balsam och balsam. Vid tvättning eller sköljning med sådana kompositioner bör de hållas på håret lite mer än vanligt.

Erfarenhet av hårmaskor med vitaminer

Alexandra, 24 år: Flickor, masker med vitaminer för snabb hårväxt verkar verkligen! Jag gör dem regelbundet och byter kompositioner. Redan passerat masken med B12 och B6. Resultatet är mycket nöjda. Min inte alltför tjock man började skina mer och se lite mer voluminös ut. Nu vill jag prova en mask med Merz piller.

Svetlana, 42 år: För ett år sedan genomgick hon en dos av injektioner av vitaminer från grupp B (B6 och B12). Diagnos - knäppning av ryggmärgen. Noterade att håret efter injektionerna blivit mer lydigt. Jag hittade på misstag på internet recensioner av hårmaskor med vitaminer och bestämde mig för att fortsätta experimentet. Hon köpte cyanokobalamin och pyrodoxin på apoteket, liksom C-vitamin, och tillbringade ett par kurser. Visst visste hon inte att vitaminerna B inte kan blandas "i en flaska". Effekten är utan tvekan där. Efter en månad av behandling slutade håret falla ut och ser tjockare ut.

Vitaminer i ampuller kan tillsättas direkt till schampon

Lianna, 21: Efter en olycklig färgning, blev min mana till halm. Att behandla henne med vitaminer gjordes av en vän som räddade henne bränt hår på ett liknande sätt. Min historia är ännu värre - jag repainted dem tre gånger, första ashen, sedan svart, och sedan blond igen. Efter två veckors behandling med B12, honung och äggulor var storleken på återvunna rötter ett par centimeter. Nu kan jag inte vänta tills ändarna som har bett (de kunde inte sparas även med hjälp av vitaminer) kan skäras.

Elizaveta, 29 år: Efter behandling var håret med vitamin B12 täckt med fläckar. Allergy. Tja, snabbt insåg (eller snarare frågad mamma), varför hon visade sig. Tjejer, var försiktig med sådana experiment.

Daria, 17 år: Mitt hår av natur är inte för tjockt. Plus du måste tvätta varje dag (fet). Jag försökte förbättra dem på olika sätt. Än bara inte smurt. Jag läste recensioner om masker med vitaminer. Har gjort med B12, A och E, C i nästan två månader. Resultatet är, men så subtilt, som övergav fallet. Kanske har någon ett bättre recept?

Periodiska näringskräm med vitaminer kommer att vara till nytta för varje kvinna.

Dina, 22 år: I ungefär en månad före bröllopet gjorde jag masker med vitamin C. Jag gjorde ett par gånger med B12, A och E. Jag gillade effekten. Håret började skina mer, enligt min åsikt, och det är bättre att hålla en form.

. Och då kaaak lomanutsya! Hur växer man håret i midjan med vitamin B12 i ampuller? Jag kommer att berätta)

Köpa vitamin B12, jag hoppades att hårfallet skulle sluta, och håret skulle blåsa upp till midjan på en månad. Tja, vad ska jag göra om jag är girig för mirakulösa medel som borde användas för andra ändamål? Vad bara sagor om Solcoseryls föryngrande effekt är värda, men för mig är det nödvändigt att kontrollera allt på mig själv.

Jag använde bara Vitamin B12 i ampuller externt, jag hade aldrig kommit att pricka dem utan läkares recept, särskilt eftersom dosen är ganska allvarlig - i en ampull 200 eller 500 μg vitamin B12 mot det dagliga behovet av en vuxen 2,5-3 μg.

I apoteket är en dos av 0,2 mg / ml vanligare, men jag lyckades hitta 0,5 mg / ml, jag använde den i sin tur. Det är naturligtvis bättre att köpa i högre doser, särskilt eftersom skillnaden i pris är omärkbar - förpackningen kostar omkring 15 UAH.
Två förpackningar med 10 ampuller för mig bara nog för en månads kurs. Används varje gång hon tvättade håret. Jag tvätta vanligtvis mitt huvud varje dag, men när jag använde mina vitaminer stannade mitt hår rent i 12 timmar längre, så intervallet ökade.
På internet hittade jag två alternativ för att använda vitaminer externt - att lägga till schampo när du tvättade mitt huvud eller bara för att gnugga en ampulka över avskiljningar, men jag var inte nöjd med båda alternativen eftersom jag håller schampo i exakt 30 sekunder medan du tvättar mitt hår och distribuerar 1 ml produkt över huvudet Jag finner det svårt även med en prickad spruta utan en nål.
Du kan prova dessa alternativ, men för mig själv hittade jag ett annat sätt att använda det.
Det kräver en tom sprayflaska, calendula-tinktur och lite mineraliserat mineralvatten. Jag brukar förbereda lösningen exakt 1 gång.
Ta en ampull vitamin B12, 1 ml av tinktur av ringblomma och 3-5 ml mineralvatten (alla komponenter doseras i samma spruta, en lösning som extraheras från ampullen cyanokobalamin), alla samman i en tom flaska och omrördes kan användas.
[Ibland är det i dessa recept rekommenderat att lägga till vitaminerna B1 och B6, A, E, P, men det är ingen mening i det här, de påverkar bara varandras matsmältning. Om du vill ha allt på en gång är det bättre att separera dem i tid och använda dem i sin tur varannan dag, men monovitamin].
Den erhållna blandningen appliceras på rötterna efter varje tvätt och massera sedan hårbotten tills den är helt absorberad. Och så varje dag eller två i en månad.
resultat
Åtgärden kan absolut inte klara av förlusten, håret, som det föll ut lite högre än normen, faller också ut, men i en månad är det 4-5 centimeter lagd mot standard 1 cm. Ärligt talat förväntade jag mig inte, mitt hår är sömnigt och långsamt och det här är det första de medel som gjorde att de rör sig är inte 10 cm, förstås, men också för lycka.
Fokusera på mole, hon märkte inte omedelbart henne, och det verkade som att hennes hår var ganska lite av branschen.
Antennok över huvudet tillsattes fortfarande, och de hår som gjorde sin väg tidigare gick också aktivt till tillväxt. Nu har jag bara en chic basal volym, men fruktansvärt irriterande utskjutande hår och de skisserade "bangs".

I mitt fall hittades inga biverkningar. Skal inte uppstod, håret nära rötterna torkade inte ut, de ser exakt ut som de alltid - tunna, mjuka, skina bra i solen, men jag applicerar en vitaminblandning mot rötterna och Elixir, som alltid.
fördelar:
- hårväxt accelererar;
- vilande lök vaknar och över tiden blir håret något tjockare (om du inte får tillräckligt med sömn innan)
- håret blir friskt längre.
nackdelar:
- håret slutade inte falla ut, märkte inte skillnaden mellan före och efter, och efter huvudmassagen finns det ännu mer hår på kammen.
rön
Den som skakar över varje tum av hår borde prova en ampull vitamin B12 - en utmärkt effekt för ett billigt pris och minimal ansträngning.

Slutligen, instruktioner för dem som fortfarande prick tänkte upp.

Vem lade vitamin A-, E- och grupp B-vitaminer till schampo? Vad är resultatet?

julia

Och jag hörde att förutom grupp B måste du lägga till nikotinsyra och aloextrakt. Köpt, jag ska försöka)

bebis

Säg mig snälla. Jag har i shampoo CLEAN LINE-vitaminerna A och E (oljigt) "dumt blandat" skakat väl. Jag började tvätta och tvätta 2 gånger och sedan med BL balsam, torkade den.. Nu efter 1 gång har mitt hår blivit mjuk och mjuk. men de var tuffa till skräck. Vad tycker du att det är helt normalt? Vem gjorde det? Tillväxt kommer att vara? ENDAST 2 VITAMIN (A och E)

hårig

Och jag hörde att förutom grupp B måste du lägga till nikotinsyra och aloextrakt. Köpt, jag ska försöka)


Nikotinsyra är niacin (vitamin PP eller B3).

småsten

Jag brukade lägga till vitaminer till vanlig basschampo. Naturligtvis förvandlas håret precis före dina ögon. Men det är mycket lättare att köpa färdigt vitamin shampoo. Vad jag gjorde - Jag köpte 911 vitaminshampo på apoteket. Det här är inte så besvärligt, och du vet att håret får rätt mängd vitaminer - varken mer eller mindre (trots allt, om du överdriver det, är det inte heller bra för håret).

Maria

Blandade vitaminer B1, B6, B12, en ampull och en del schampo strax innan du tvättar huvudet. Tvättade ut. Håret blev ful, mycket torrt, speciellt de tips som jag nästan botade med masker med kanel. Jag kommer inte göra det längre, jag tyckte inte om det.

räv

Blandade vitaminer B1, B6, B12, en ampull och en del schampo strax innan du tvättar huvudet. Tvättade ut. Håret blev ful, mycket torrt, speciellt de tips som jag nästan botade med masker med kanel. Jag kommer inte göra det längre, jag tyckte inte om det.


Edak du är sträng med ditt hår, med ampull per portion. Får du inte ledsen för dem? Om dosen hört? Folket på 1 ampull på 200 ml lägger till, även om kommentarer skulle läsa för en början.
Jag läser alla recensioner här och vid korsningen. om oljemaskar gör med en typ av vitamin åt gången (men jag är rädd att min färg snabbt skaar av håret), eller prova recept med mjölk som gavs ovan, eller fortfarande i ett schampo som Clean Line. Jag utpekade en sak för mig själv - ett vitamin per procedur, om att det är omöjligt att blanda B-vitaminer. Jag hörde mycket, i detta fall en bra kombination bara av vitaminerna A och E, så att de kan blandas utan problem.

Olga

Jag lade till vitaminerna A och E till babyschampo - jag läste att det skulle vara mer effektivt. I ungefär en månad har mitt hår använts med mitt hemlagade schampo, det finns inga speciella ändringar.
småsten

Vitaminer, också klokt sätt till shampoo. Dosering för att uppfylla något behov. En överutbud av vitamin är inte heller bra.
Med vitamin shampoo 911 kan "överdosering" inte vara. Där beräknas allt i rätt mängd. Håret ser vackert ut efter honom.


Pebble, och efter vilken tid märkte du att när du använde 911 schampo förbättrades ditt hårförhållande?

småsten

Och efter vilken tid märkte du att när du använde 911 schampo förbättrades ditt hårs tillstånd?


Så ett par gånger tvättade jag mitt hår med vitamin shampoo och mitt hår blev omformat rakt. Nu bara dem min. I en flaska och högkvalitativ vård och hårbehandling. Tja, priset på schampo tillgängligt, 120 rubel för medicinsk schampo. Under lång tid har jag inte mött ett sådant sätt.

Svetlana

Jag gör en mask för hår 2 gånger i veckan: kardborreolja + lite ef. Persikolja + 1 ampull vitamin B12 + 2-3 droppar ef. pepparmintolja! Jag går med henne på huvudet medan du gör saker, eller till och med en halv dag! håret efter masken är silkeslen och mycket mjuk, glänsande! Börjat växa, vilket är väldigt nöjd!

Helena

Tjejer, berätta, varför, i vilka apotekskedjor (i Moskva) köper du vitaminer A och E i ampuller? Rekommenderade även en mask för håret, men jag kan inte hitta ampullerna :( Vad är deras "speciella" namn?

Catherine

Jag lägger bara till vitamin E, håret lyser vackert och staplar bättre. Och det är självklart allt helt individuellt

Catherine

Hej) Och vad E-vitamin lägger du till? i vilken form lägger du till den? Jag såg bara kapslar i apotek)

Glmsnezhana

Hon fann ett recept på Internet. Det är nödvändigt att tillsätta vitamin A, E och B-vitaminer i ampuller till schampon. Recensioner skriver alla till varandra utmärkt och att håret växer vildt och lyser och även underbeläggningen växer. Jag kan inte tro att ett sådant schampo med vitaminer kan ha sådana resultat! Flickor post som försökte!


Resultatet är noll. Synd. :-(

Sveta

Ja, och du måste lägga till: Vitamin B1, B6, B12 - en ampull + vitaminer A och E, 1 kapsel varje
Och om vitare A och E i en oljelösning kan dessa vara i ett schampo?

Sveta

Jag adderar bara vitaminerna A och E till schamponet. Resultatet ses efter den första tvätten. Håret blev mjukare och mer glänsande.


Och om vitare A och E i en oljelösning kan dessa vara i ett schampo?

Gästen

Flickor, torra, bita ändar behöver bara regressera dem med ingenting du inte kan bota, om de biter! Nåväl, det är naturligtvis nödvändigt att mata håret, så att de senare inte blir våta!

Helena

De började förlora hår, bara strimlar. Jag var bara rädd, jag gick till doktorns trichologist, hon rådde mig en mask. På rent, vått hår: 1-n glas mjölk minst 2,5% fett, vitaminer i grupp B (B1, B6, B12 på 1 ampull) vardera, häll i mjölken, blanda och häll på håret välvatt i rötterna, linda i en hatt och under en handduk, gå i 30 minuter, skölj sedan bara med vatten, schampo och om du vill bota håret behöver du mycket tålamod, tid. T. till hårfollikeln återställs först efter 2-3 månader. En sådan mask bör göras varannan dag, eller till och med varje dag, det blir inte sämre) (bara huvudet luktar inte mycket) hon rådde mig också om Pantovigar vitaminerna för att dricka en kurs, slår plånboken men det är värt det, sa 2-3 av månaden. Jag gjorde allt detta och först efter 4 månader fick jag resultatet) Nu, som en igelkott, växer håret i olika riktningar, så coolt. Åh, du kan skriva mycket om det här ämnet, men orsaken till förlusten är inte bara på grund av dålig schampo eller dålig vård, det är ett internt orgelproblem, det är en shitovid (kontrollera hormoner), det är gynekologi, en mage, en lever, det är alla sammanlänkade. Det är synd att det inte finns några smarta läkare som skulle vara intresserade av detta problem globalt, och det här är verkligen ett problem, särskilt för unga och vackra människor. Men kom ihåg orsaken till dåligt hår eller håravfall är framförallt inte att vissa inre kroppar fungerar ordentligt. Och som de säger "resultatet i ansiktet" skört, sekant och fuligt hår. Arbeta hårt, var frisk. Jag skulle vara glad om mitt råd till någon är användbart.


Du själv svarade frågan varför håret faller ut, du lade alla dessa vitaminer till schampon och resultatet kom i 3 månader. Jag dricker dessa vitaminer och inte bara inuti (aloe vera gel) och mitt resultat kom i 2 veckor. Läs http://aloeveraflp.ru/20-otzyvy.html

Gästen

Flickor, torra, bita ändar behöver bara regressera dem med ingenting du inte kan bota, om de biter! Nåväl, det är naturligtvis nödvändigt att mata håret, så att de senare inte blir våta!


Jag tror att majoriteten av de som kom till denna sida har andra problem än splittrade ändar. De delas upp - klippa och lugna ner, men när de kryper ut i klumpar, kommer en hårklipp inte att hjälpa :(

Gästen

Hej alla Och jag lägger E-vitamin direkt till masken eller balsammen. I en skål häller jag en balsam eller en mask, tillsätter E-vitamin och blandar det på håret. Jag går 15 minuter och tvättar bort. Sagan är bara med mitt blonda och färgade hår, bara en saga

Gästen

Jag lägger till Elixir Lunden, idag kommer jag att gå för att klippa bandet för andra gången på tre veckor. Det växer) Det är synd att håren är tunna. Det hade redan gett mig inte bara med glans men också med längd)

Gästen

Jag lägger två ampuller av varje vitamin (B1, B6, B12) till shampoo-skålen två gånger och lägger till ett par droppar EM-orange och ett par droppar jojobaolja, jag gillar det väldigt mycket, mitt hår verkar inte torka, även om jag verkligen behöver en balsam efteråt Jag sätter på eller hårkräm, resultatet är nöjd, håret är glänsande, silkeslen, voluminöst, det har blivit ännu snabbare att växa. Därför är allt rent individuellt, du måste försöka.

Gästen

Tjejer, jag är en läkare! Och lägg inte till vitaminer till schampo! bara om masken är naturlig och inte ofta! Och du kan fortfarande inte bota tipsen, du kan bara mata håret så att det ser bättre ut, men i själva verket kommer du inte att bota färgat hår med någonting. Växa dina vackra och om du har problem med dina egna problem måste du leta efter ett problem i dina inre organ !!

Olgarn

Hej alla Jag bestämde mig för att försöka blanda någon hårbalsam (jag använde Elsa Argyin balsam) och vitamin B1 i ampuller och en ampull av aloejuice, bara inte i balsammen, men gjutna och blandade. Läs detta recept VK, i en av grupperna. (Före det gjorde en månad en senapsmaske, som inte hade någon speciell effekt, kanske för att lite tid hade gått).
Jag kan säga att håret är väldigt mjukt, behagligt för känslan, ljus, glänsande. Jo, det här är fortfarande första intrycket, så ser vi))

Gästen

Nu finns det många recensioner om hur användbara B-vitaminerna är för hår. Ja, de är användbara - det är ingen hemlighet för någon. Många köper ampuller av alla B-vitaminerna samtidigt (B1, B6, B12) och lägger dem till schampon, balm och masker. Men majoriteten vet inte ens hur man gör det korrekt och tänker: "Det här är bara vitaminer, de är bara bra."
Men i själva verket kan B-vitaminer inte blandas med varandra, eftersom B6 hämmar absorptionen av Bl och ökar den allergiska reaktionen, och B12 kan fälla ut. Även läkare blandar dem inte i samma spruta, men gör injektioner på olika dagar - alternerande, eftersom vissa vitaminer förlorar sin funktion på grund av interaktionen - i synnerhet kan B1 inte kombineras samma dag med B12. Och det är inte känt hur dessa vitaminer ska uppträda i flaskan av din mjölkflaska (där den är halv mendeleev och den står i ett vått rum). Vanligtvis används vitaminer i ampuller omedelbart (när de öppnas). Öppna ampuller kan inte lagras. Sådana droger lagras vanligtvis på en sval, mörk plats. Förgäves inte på apotek, detta lagras i kylskåp. Om du redan använder vitaminer från grupp B, är det bättre att välja någon och använda den omedelbart efter öppnandet. Och det är bättre att använda vitaminer från grupp B att skriva, det kommer att bli fler fördelar.
vitamin B1: potatis, sparris, bönor, lever, korn, korn av majs, jäst, kli, nötter;
bovete vitamin B6, ägg, i de flesta växtfoder, fisk;
vitamin B12: fisk, kött, jäst och mejeriprodukter
Lycka till alla! och använd rätt vitaminer för att se ett bra resultat!

Katia

Tja, och jag är nu förlorad. Köpte vitaminer från grupp B, separat, i ampuller. Jag ville göra detta recept: 2 msk. skedar av hårmask + alla B-vitaminer + aloe juice 1 ampull. Och så håller håret trryndi-bryndi, skallet. Och på bekostnad av schampo! I varje finns natriumlaurylsulfat (född natriumlaurylsulfat, SLS), detta är fortfarande en bjaka! Så välj schampo utan SLS, om du vill återuppliva ditt hår!

Gästen

Och på bekostnad av schampo! I varje finns natriumlaurylsulfat (född natriumlaurylsulfat, SLS), detta är fortfarande en bjaka! Så välj schampo utan SLS, om du vill återuppliva ditt hår!


Finns de alls? Nu har jag inspekterat innehållet i min skåp - överallt i kompositionen kommer denna SLS sekund efter vatten.

Gästen

Kliande och torr hårbotten är ett tecken på brist på vitamin E, och om dermatit uppträder i hårbotten, då vitamin A eller vissa vitaminer i grupp B.
En defekt av riboflavin orsakar alltför stort fet hår, och om det saknas folsyra och askorbinsyror faller håret mycket ut. Mjölk är ett resultat av brist på vitaminerna B6 och B12 eller omättade fettsyror.
(Http://www.facebook.com/isaLifestyle)

Elenka

Finns de alls? Nu har jag inspekterat innehållet i min skåp - överallt i kompositionen kommer denna SLS sekund efter vatten.


Jag håller med om. även i alla jag har tillgängliga barn är det.

Victoria

Flickor! Det är bättre att inte tillsätta vitaminer till schampo, för det första för att det inte kommer att bli någon effekt av detta! Ja, naturligtvis kommer de att skina, släta, silkeslen etc. men det här är bara när du använder ett sådant schampo, när du slutar använda det, kommer allt tillbaka. I själva hårets struktur fungerar det inte! För det andra, ta detta schampo i ca två minuter maximalt, inga vitaminer kommer att ha tid att komma in i huden, blod. För det tredje, även om du håller i 10-15 minuter på ditt hår, då tillsammans med vitaminer får du sls, parabener och silikoner i blodet! Och jag tror att den dåliga vägen tyvärr vägde. Därför blir det inte bra! Och tvärtom skadar bara. Självklart kan du köpa ett schampo utan CLS, parabener och silikon? Men frågan uppstår, var hittar du ett sådant mirakelschampo? Och till sist, även om du hittar något neutralt (mer eller mindre) babysjampo, så kan du lägga till ett visst vitamin i rätt proportioner! (och att veta det kvinnliga könet är det väldigt svårt att lära! Det är trots allt vårt favoritordstävande MER ÄN BÄTTRE. "Och detta säger, som du vet, inte alltid är det rätta.
Men du kan göra masochki! Till exempel:
1) Ta varm burkolja, tillsätt flytande vitaminer A, E och håll håret under locket i 1 timme och tvätta sedan det, gör det en gång i veckan i 2 månader.
2)
1. 1 msk kamomill
2. 1 matsked kalk
3. 1 matsked
4. Några droppar vitaminer B1, B12, A och E
5. En liten bit brödbröd för normalt hår, för hårt? ett ägg
Kamille, lind och nässla häll 200 ml. kokande vatten och lämna i 30 minuter. Efter filtrering och tillsätt lite rågbröd (för hårt hår, byt ut med ägg) och några droppar vitaminer B1, B12, A och E. Låt smittas i 15-20 minuter. Applicera på hårbotten och hår. Skölj med varmt vatten efter en timme. Denna mask lägger till och förstärker hårrötterna.
. Tjejer, lycka till i alla dina ansträngningar! Jag önskar dig friskt och vackert hår!

Emilia

och jag gnuggar vitamin c i ampuller före varje tvätt. håret växer bara supert. på en timme tvättar jag av.

Gästen

Och om jag lägger till flera vitaminer på en gång? (Och honung och äggula) kommer ingenting att hända?

Victoria

Jag förstod att vitaminer inte har bott i shampooflaskor under lång tid, och det är omöjligt att hålla öppna ampuller, så om jag behöver rengöra shampoohandtaget åt gången, hur mycket ska jag lägga till B1,6,12 och Aevit?

Olga

Jag förstod att vitaminer inte har bott i shampooflaskor under lång tid, och det är omöjligt att hålla öppna ampuller, så om jag behöver rengöra shampoohandtaget åt gången, hur mycket ska jag lägga till B1,6,12 och Aevit?


Bättre ta en liten burk på 15 ml. Lägg till schampo och tillsätt vitaminer till det. Tvätta tre gånger tillräckligt. Mycket bekvämt och snabbt.

Olga

Mycket bra schampo erhålls om du lägger till alla slags växtekstrakter, syror. Resultatet är inte långt framöver. Vid en tid var håret mycket bortskämd av indisk henna (mörk kastanje) först ja! Det var allt super, vacker hårfärg, glans. Min glädje var inte länge efter att den tredje målningen av håret blev till nytt halm, och till och med blev håret av mörk kastanje gradvis förvandlad till borde. Bara tack vare oljemaskinerna, schampon med vitaminer, tog jag nästan denna tårta henna. Nu, mer än ett halvt år efter den hemska målningen, har håret återhämtat sig. Håret just nu, min enda shampoo balsam använder inte. Vem bryr sig skriv vad jag lägger till där.
Jag tar schampo eller bas för schampo (15 ml). Det viktigaste att det inte fanns några sulfater.
Jag lägger till vitaminerna A, E B1, B2, B6, B12 (ampull), avokadoolja, mandelolja (1 ml vardera), bambu, ek, ringblomma, växtintraktat (5 droppar), silkeaminosyror (3 droppar), urea (vid knivens spets), Polyquaternium 7 (1 ml) (för smidighet) Shampoo är klar. behöver inte en balsam efter ett sådant schampo. Jag noterar att håret i en sådan komposition inte maler.

Victoria

Bättre ta en liten burk på 15 ml. Lägg till schampo och tillsätt vitaminer till det. Tvätta tre gånger tillräckligt. Mycket bekvämt och snabbt.


Jag förstod det, hur mycket för att tillsätta vitamin i 15 ml, för att inte överdriva det, 1 ml ampuller och hur många aevita-föremål?

Eugene

Vitaminer, också klokt sätt till shampoo. Dosering för att uppfylla något behov. En överutbud av vitamin är inte heller bra.
Med vitamin shampoo 911 kan "överdosering" inte vara. Där beräknas allt i rätt mängd. Håret ser vackert ut efter honom.

Eugene

Idag gjorde jag en mask med vitaminer enligt receptet: 1 ampull vitaminer B1, B2, B3, B6, B12, aloe juice, 1,5 msk. l. hårbalsam, alla blandade väl och på vått, bara tvätt hår, applicerat på rötterna i 20 minuter. håret är väldigt mjuk, lätt att kamma och skina. hårlängd under axel längd

Olga

Idag gjorde jag en mask med vitaminer enligt receptet: 1 ampull vitaminer B1, B2, B3, B6, B12, aloe juice, 1,5 msk. l. hårbalsam, alla blandade väl och på vått, bara tvätt hår, applicerat på rötterna i 20 minuter. håret är väldigt mjuk, lätt att kamma och skina. hårlängd under axel längd


och håret mala inte?

Lena

När du tvätter håret lägger vi till vitaminerna A, B, PP, C, B12, P6 i ampuller (säljs i apotek) till schampo
Håret blir mycket glänsande, med en galen volym.
förfarande:
Vitaminer i ampuller, det är inte nödvändigt att lägga till hela flaskan av schampo, eftersom det inte kommer någon mening, C-vitamin lever till exempel bara 20 minuter i luften. Och för att göra det här: i en kopphällschampo (för två tvål) tillsätt vitaminer (allt på en gång) förresten och separat, blanda och tvätta mitt huvud.
När du tvingar andra gången, lämna shampoo på håret i 5 minuter och tvätta sedan av. Efter första gången kommer du att märka att volymen var bara galen, att håret började falla mycket mindre ut.

Sova fjäril

Jag färgar regelbundet mitt hår i en frisör, utan att röda rötterna på något sätt, sedan det tidiga grå håret ((. Ärftligheten är
För att återuppliva håret gör jag regelbundet en maska ​​med burdockolja + skölja med avkok av nässla, ibland bara att tvätta mitt huvud med äggula, lukten är förstås inte så trevlig, därför bör du sätta parfym på vått hår.
Intrigerad och intresserad av recept med tillsats av vitaminer i schampo, för att försöka eller inte försöka, det är frågan.

Victoria

prova det jag tyckte om det, efter det andra tvättet verkar mitt hår inte vara min slät, det är väl kammat, men på dag 3 blir de tjocka, jag tror det är från olja, även om det är 1 mg

inna

Bra gjort, fortsätt kursen!


Ett bra recept på depilation!

Gästen

Vitaminer måste tillsättas till mängden schampo. som du tvättar

Nicole

Vitaminer från grupp B kan inte alla blandas, till exempel är B1 farmaceutiskt inkompatibelt med B12. Farmaceutisk inkompatibilitet uppstår när två eller flera medicinska substanser, som interagerar med varandra i processen att förbereda kombinerade doseringsformer, förlorar sina inneboende farmakologiska egenskaper och förvärvar egenskaper som skadar kroppen.
Med tanke på interaktionen med varandra om alla vitaminer som jag har, målade jag ordningen för deras användning.
Till exempel idag är mitt huvud med B1 + C, om ett par dagar B6 + C + PP, om ett par dagar B12 + PP. Och en gång i veckan gör jag en naturlig mask med tillsats av vitaminer A och E i olja. Effekten av vitaminer är bäst för mig än vid blandning av ett stort antal vitaminer.

Angie

burdockolja med peppar eller nässlar fungerar bäst för natten och dricker samtidigt vitaminer på insidan - mors hästs chock och en lång rumpa - hon gör två gånger i veckan, men jag är ständigt lat (((

Lera

för ben, skinn, naglar och hår, vitaminer A E B2 B8 - Jag punkterade mig i m / m milgamma och miacalcik pricklas på natten innan jag lägger mig, jag sticker B2 och nu dricker jag A-, E-, Järn- och Omega 3-hår och hår Vik upp 2 gånger i veckan med nikotinsyra och burdockolja med peppar, då kommer det att bli en effekt från insidan och ovanifrån

Gästen

Hej, berätta för mig! Jag köpte vitamin A kapslar i ett apotek, jag vill använda antingen en schampo eller en mask för att göra vad doseringen ska vara?

I röven här B12! Och i bokstavlig mening) Berättelsen om hur jag vann det starkaste hårfallet (+ fotoresultat, instruktioner)

Oooh tjejer. Vad kommer att berätta för dig. Någon kommer att stödja mig, någon kommer att kalla mig en dåre, men ändå kommer jag att skriva denna recension, kanske kommer han att hjälpa någon. Under våren hände något som jag mötte för första gången i mitt liv - jag blev överhald av hårfall. Nej, mitt hår föll ut före och det var ganska snabbt, men det är rakt hår faller och håret faller så mycket att jag var rädd för att kamma ännu en gång för att inte förlora de tre sista håren som sticker ut från mitt huvud i olika riktningar.

I desperation klättrade jag på Internet för att bevara mitt hår och hittade en artikel om hur vi, tjejer, behöver vitaminer B6 och B12, och att om det saknas dem i kroppen blir håret tråkigt, sprött och faller ut. Men artikeln sa om hårmaskor med tillsatsen av dessa vitaminer.

Jag bestämde mig för att gå igenom "bakdörren" och bestämde mig för att behaga min femte punkt med injektioner =) De säger att effekten är starkare från dem.

VARNING! FÖR ATT UNDVIKA EN FÖLJANDE KONSEKVENSER, FÖRSÄLJER INTE FÖR RESULTATEN AV DIN ATTEMPTS FÖR ATT VARA VACKRA. Om det kommer till mig, betyder det inte att det kommer till dig!

Jag erkänner ärligt, jag har aldrig gjort injektioner tidigare, bara hade "glädjen" att titta på processen, och jag visste var jag skulle kunna pricka (om någon inte vet, kan du pricka inte överallt, men bara på ett visst ställe. Jag kommer i alla fall att bifoga min egen krökning Föreställ dig att någons präst är framför dig. Du måste dela den i 4 delar och du kan bara pricka den i övre torget, som är längre från ryggraden:

Betydelsen av dessa separationer är att komma in på den delen av muskeln där det finns färre nervändar och stora kärl, det finns inget ben nära ytan. Det är i den övre yttre kvadranten att sannolikheten för att träffa den sciatic nerven eller den gluteal artären är minimal.

Tja, okej, något jag flyttade ifrån ämnet. Att inse att det inte fanns någon annan väg ut, måste jag antingen förlora mitt hår längre, eller bestämma mig om den osjälviska handlingen. Jag, som en stor experimenter, valde naturligtvis den senare.

Pris: 25 rubel

Antal: 10 ampuller

Var att köpa: alla apotek

Det gör inte ont för att göra en injektion alls, det viktigaste är att injicera vitaminet gradvis, och inte omedelbart på en gång. Det finns obehagliga känslor, men de är ganska toleranta. Och ännu mer för skönhetens skull =)

Jag quipped på en dag - en dag B6, andra B12. Totalt 20 dagar (10 ampuller av varje vitamin). Jag vill säga att håret verkligen började falla mindre, och nu mycket mer lysande.

Och jag fick en tjock underrock))

När det gäller förbättrad hårväxt, ångrar jag mig, jag mättade det inte med avsikt, eftersom mitt mål inte var att påskynda hårväxten, men att sakta ner det, men jag vill säga att på alla andra ställen började håret växa väldigt snabbt. )

slutsats: om du är säker på att du verkligen behöver det och inte kommer att skada din dyrbara hälsa, kolit, men om du är i tvivel är det bättre att rådgöra med doHtor.

PÅ OBS: Vitamin B12 är mycket lätt att överdosera, så om du bestämmer dig för att bli rolig med din "Madam Sit", överdriv inte det.

maskera med vitamin B12 för hårväxt!

Hälsningar! Jag älskar att ta hand om mitt hår!

Vitamin B 12 har förskrivits till mig av en läkare i form av injektioner för inflammation i den ternära nerven, men. Jag märkte att så snart jag började ge injektioner med detta läkemedel började mitt hår växa snabbare och fick en hälsosam glans)

hårväxt schampo

Så, förutom den tredubbla nerven fick jag mitt hår)

djup bikini

Så snart jag var botad började jag applicera en sådan mask av de återstående ampullerna av vitamin B 12 för hårtillväxt: Jag blandade 1 ampull B12 och två matskedar röd paprika-tinktur, satte den på hårrötterna, satte en vanlig genomskinlig väska på mitt huvud, sedan en nedärmad halsduk och ett lock på toppen (för att hålla mitt huvud varmt))), jag gör en sådan mask två gånger i veckan, plus jag dricker vitaminer för hår, VITASHARM, mitt hår faller inte ut under lågsäsongen, skiner och växer märkbart snabbare!

MIN MEST FARLIGA HÅRUKSPERIMENT

Flickor, allt vackert hår!))

senap för hår

citron för blondiner

Cyanokobalamin (vitamin B12) för tillväxt och för hårets skönhet? Min erfarenhet.

Vem om vad, och skallig om en hårborste.

Idag vill jag prata om min erfarenhet av användningen av vitamin B12.

Med början av våren hårfall, bestämde jag mig för att försöka lägga till vitaminer B12 och B6 till ampuller från Guam fallout.

Appliceras externt.

Cyanokobalamin är en koboltinnehållande biologiskt aktiv substans som tillhör gruppen vitamin B på nummer 12. Den har många namn: "rött vitamin" - inte bara av ampullens färg, men av källan (det mesta av cyanokobalamin finns i djurlevern). "Growth vitamin" - ansvarar för den snabba och högkvalitativa cellavdelningen; "Super-vitamin" - löser väldigt många hälsoproblem. Tack vare de positiva egenskaperna hos denna lilla men en sådan aktiv substans, används vitamin B12 för hår i stor utsträckning i hemmet kosmetologi.

Användbarheten av vitamin B12 för hår är inte begränsad till accelerationen av deras tillväxt. Förutom den här grundläggande funktionen kan den på ett mycket fördelaktigt sätt på ett omfattande sätt påverka:

 • är huvudstiftet och byggmaterialet för håret: utan det kommer de att vara svaga, tunna och inte växa;
 • förbättrar deras reproduktion
 • förhindrar att falla ut, stärka rötterna
 • som har regenererande egenskaper, regenererar skadade hårstrålar perfekt - brittleness, treatment;
 • främjar ökad, oavbruten hårtillväxt;
 • Det har en positiv effekt på blodcirkulationen, som ett resultat av normalisering av rötternas näring, varigenom krullarna blir tjocka, skina, friska och vackra.

Om det inte finns tillräckligt med detta ämne i kroppen, börjar allvarliga problem med hårbotten: hårrötterna försvagar, håller inte fast vid boet, börjar falla ut, ingen utveckling eller tillväxt av folliklarna uppstår.

Priset på 10 ampuller av cyanokobalamin ca 100 rubel.

Jag köpte flera paket.

Jag försökte gnugga båda rötterna med Guam och lägga dem till masker för hårets längd.

Så det verkade mig som om jag inte hade någon speciell effekt på att falla ut, för från bara ampuller hade jag samma resultat som utan att lägga till B12.

Inte heller var det ingen mirakulös + 10 cm tillväxt per månad.

Men hårets kvalitet på längden påverkar bara bra.

Jag, efter varje tvätt, gör någon slags mask i 2 timmar innan du badar. Dessa är vanligtvis oljor, till exempel mandel. Så det var just i dessa masker att jag började lägga till en flaska med vitamin B12, alternerande med vitamin B6. Jag lägger till 1 ampull solo, inte blanda dem, eftersom B-vitaminerna inte reagerar mycket bra på varandra.

Nästan omedelbart märkte jag att håret är mycket mjukare och lyser mycket mer än vanligt.

Jag tror att det skadar håret, att B-vitaminerna extern appliceras externt, så skadar inte, därför kommer jag från tid till annan att köpa sådana ampuller och lägga dem på masker.

Jag tycker också att det skulle vara trevligt att lägga till dessa vitaminer för inköp av masker och balsam.

Jag skulle vara glad om du delar med i kommentarerna, vilka andra vitaminer kan läggas till oljig masochki)

I allmänhet gillade jag effekten, allt vackert hår)

Hur man sparar hår efter lättade? Återställ skivade ändar med vitamin B. Vi växer längden med mig. MYCKET FOTO. Så här applicerar du vitamin B för hår

Hej, mina favoritläsare!

Mitt hår var ganska skadat efter många fläckar.

Jag förstod absolut inte vad jag skulle göra?

De förvandlades till en tvättduk, varje dag försämrade mitt humör när jag tittade in i spegeln.

Maskerna gav inte det önskade resultatet, och efter att håret hade torkat blev de igen halm.

Cyanokobalamin (klicka bara på texten markerad i blått och hitta dig genast på sidan med en detaljerad granskning) - var mitt första vitamin B i ampuller och i början av hur jag använde den. Resultatet var fantastiskt! Håret snabbare. Tack vare honom gav jag inte upp och fortsatte behandlingen.

Följande mina ampuller var dessa ampuller. Tyvärr har förpackningsfotoet inte bevarats, eftersom jag inte hade för avsikt att skriva en recension.

2 gånger i veckan lade jag en injektionsflaska till masken och applicerade den på håret. Ju längre du håller den här blandningen desto bättre!

Jag har använt följande masker:

Ta - Daaaam.

Mitt hår har blivit så silkeslen och mjukare att jag bara inte har några ord.

Jag var glad att titta på dem

Och titta på rötterna!

De lever bara.

Titta även igenom de nya håren

Naturligtvis kan kameran på telefonen inte överföra den fulla effekten, men ta mitt ord för det - det är där!

Förresten, om du, som jag, vill gå från en BRUNETTE till en NATURLIG, så kan du helt enkelt inte utan ordentlig hårvård!

Olivolja för hår

(klicka bara på texten markerad i blått och du kommer säkert att hitta dig själv på sidan med receptet!)

Golden Mummy - Hårlaminering hemma

Flytande kristaller med macadamiaolja KEEN

Keratinrätning KEEN

Bota tvärsnittet med AEVITA

Darsonval för hårväxt

Öka hårvolymen med ricinolja

Mandelolja för hår och naglar

Odla hår med linolja.

Ekologisk balm av SEXY HAIR

Vätska balsam för rätning KEEN

Ny mask från Garnier - "mystiska oliver"

Australisk hårolja AUSSIE

Guiden feedback på BOOST UP.

Irekommentovtsam kommer att vara intressant:

Hur mycket jag ökar i AYREK

Den mest populära recensionen (över 30 000 visningar)

Den mest populära recensionen 2 (mer än 20.000 visningar)

Vackert hår och bra humör!

Var säker på din attraktivitet!Nästa Artikel
Hur man använder eteriska oljor för hårväxt: alla hemligheter