Vitaminer Alfabetet för hår


Producenterna av vitaminer Alfabet producerar en rad droger med ett specifikt fokus på funktionerna hos den kvinnliga kroppen, med hänsyn till dess specificitet och unikhet. Alfabetet för hår förtjänar särskild uppmärksamhet.

Kvinnans kropp är utformad så att det under hela livet måste kompenseras för slöseri med vitaminer och mineraler, och med ålder bidrar deras intag till att sakta försena för tidigt åldrande, föryngra, öka vitalitet och aktivitet.

Vitamins roll

För att kroppen ska fungera utan misslyckanden behöver den vitaminer och mineraler som spelar en stor roll i funktionen och ingår i mat. Vitaminer, ämnen som styr enzymernas arbete, aktiverar metabolism, överföring av nervimpulser.

Deras betydelse är viktigt i alla åldrar, de hjälper:

 • stärka immunsystemet, bekämpa infektioner;
 • normalisera ämnesomsättningen
 • håll huden ung
 • hålla kroppen alert, förbättra det övergripande välbefinnandet;
 • bibehålla friskt hår, naglar.

På olika ställen i livet behöver en person ytterligare vitaminer, eftersom var och en av dem ansvarar för att lösa ett specifikt problem.

"FOR" komplext "alfabet"

Multivitaminer "Alphabet" är gjorda med hänsyn till kompatibiliteten hos alla vitamin-mineralkomponenter som interagerar så mycket som möjligt, vilket gynnar deras snabba absorption, ökar effektiviteten av deras verkan.

Ett balanserat och ansvarsfullt tillvägagångssätt för skapandet av Alfabetets vitaminkomplex ger dig möjlighet att minimera allergiska reaktioner under administrationen. Detta blev möjligt som ett resultat av användningen av teknik där vitaminer och mineraler är uppdelade i olika piller och inte stör varandra i absorptionen. Tabletterna varierar i färg, var och en motsvarar "deras" tid för administrering för den mest positiva effekten på kroppen.

Vitaminer Alfabetet för hår och naglar

Glänsande, friskt hår som rinner och sprider sig över axlarna och pratar om värdens hälsa och välbefinnande. Brötslighet, tarnishing, förvirring av krullningar, när närande masker och massage inte hjälper - ett tecken på brist på vitaminer, mineraler eller spårämnen.

Smidiga naglar, utan gräs och nervositet talar inte bara om god vård, men också av det allmänna hälsotillståndet. Om det saknas C-vitamin, A eller E börjar naglarna exfoliera, bryta ner och växa dåligt. Och vitamin E-brist provar domningar i fingrarna.

När de första problemen uppträder, helst behöver du se en läkare, men den snabba takt i livet, som alltid, tillåter dig inte att ägna dig tid till sjukhuset. Det bästa sättet att ta vitaminer Alfabetet för hår och naglar, deras återhämtning och tillväxt. Vitaminkomplexet "Kosmetiskt alfabet" innehåller de komponenter som krävs för att stärka naglarna (kalcium), vitaminer för hårväxt, grönt teextrakt, koenzym Q10 och andra ämnen för att upprätthålla ungdom och hälsa.

Alfabet Cosmetics komplex av vitaminer får tas kontinuerligt, med korta pauser på 10-15 dagar, först studera noga instruktionerna.

Komplexet producerar i form av tabletter av olika färger: grön, gul, röd. Experter i utvecklingen tog hänsyn till alla nyanser av arbetet hos den kvinnliga kroppen, dess förmåga att absorbera vissa ämnen. I ett piller placeras vitaminer och mineraler som perfekt samverkar med varandra: de absorberas snabbt och ger positiv framgång.

Det gula pillret fungerar som skydd av lock, hud, naglar från miljöpåverkan (solljus, smuts, damm, regn). Strukturen innehåller vitaminer: A, PP, E, C, B6, B2; mineraler: jod, selen, zink, mangan, magnesium, quercetin, proanthocyanider. Denna kombination av ämnen skyddar locken, vilket gör dem nästan oskadliga. Den framgångsrika kombinationen av mineraler och vitaminer Alfabetet från håravfall gör det möjligt att använda curling och strykning utan risk.

Grönt piller återställer håret, ger dem gott om mat. Tack vare komponenterna (vitaminerna B9, B5, H, K, B12, B3, mineralsilikon, kalcium, krom, para-aminobensoesyra, folsyra, biotin) växer håret intensivare och en hälsosam glans framträder.

Det röda pillret kombinerar åtgärderna från de föregående två, hjälper alla ämnen att vara på rätt ställen. Komponenter (vitaminer B1, B9, A, C, mineraler koppar, järn) accelererar blodcirkulationen, ger näring hårsäckar och ger dem syre.

Grönt piller tas på morgonen, gul - på eftermiddagen röd - till middag. Vitaminer Alfabetet för hårväxt kan köpas på apoteket med eget beslut eller efter samråd med en tricholog.

De vanligaste orsakerna till användningen av alfabetets kosmetiska komplex är:

 • operation, sjukdom
 • stor fysisk ansträngning;
 • förlust av hår
 • säsongsbrist på vitaminer och mineraler.

Ett integrerat sätt att lösa problem löser det mycket mer effektivt och effektivt. Därför bör läkemedlet kombineras med externa förfaranden - tillämpa läkande masker, massage, kontrastdusch, medicinska dekoktioner av örter. Glöm inte genomförandet av återställande förfaranden för naglar: närande masker, gnugga terapeutiska lösningar, bad, användningen av högkvalitativa krämer.

Efter de första positiva resultaten behöver du inte stanna och slappna av. Ta ett användbart komplex av vitaminer och mineraler "Alfabet" för att behålla hår och naglar i utmärkt skick bättre under hela året.

Kontra

Vitaminer Alfabetet för hårväxt har vissa kontraindikationer:

 • hypervitaminos;
 • överdriven mineralisering av ämnen som ingår i komplexet
 • med en överskott av sköldkörtelhormoner.

Det är anmärkningsvärt att vitaminerna "Alfabet" kan ges till barn från 1 år gammal.

Det finns andra serier av vitaminer "Alfabet", utformade speciellt för kvinnor:

 • "Classic" - att fylla näringsämnen i kosten och med dålig näring
 • "Mors hälsa" - för att behålla kroppen av gravida kvinnor, för att främja bildandet av barnets nervsystem, minska risken för missfall,
 • Komplex "kosmetisk" - saktar åldringsprocessen, föryngrar och innehåller alla ingredienser som behövs för kvinnans hälsa.

Vitaminer Alfabetet för hår, recensioner av vilka finns på forumet, när de används korrekt, låter uppnå önskat resultat.

På grund av den balanserade kompositionen och den breda åtgärden bekräftar en betydande del av recensionerna effekten av att förbättra tillståndet hos huden, håret, förbättra nagelplattornas tillstånd. Damerna firar och föryngrar effekten efter att ha tagit ett multivitamin, vilket blir märkbart även när man tar den första kursen.

diskussioner

Alfabet Kosmetika Recensioner

7 inlägg

Komplex av vitaminer för kvinnor - för naglar, hud och hår

Alphabet Cosmetics är ett vitamin mineral komplex skapat speciellt för kvinnor, med hänsyn till kvinnornas kroppsbehov i vitaminer och mineraler. Komplexet innehåller ämnen som är nödvändiga för skönhet och hälsa. Afavit Cosmetic skapades med hänsyn till komponenternas kompatibilitet. Det dagliga kravet på väsentliga vitaminer och mineraler är uppdelad i tre tabletter, som var och en innehåller endast kompatibla komponenter. För bekvämligheten av att ta piller i en blister är numrerad och målad i olika färger.

Alphabet Cosmetics kan komplettera effekten av kosmetiska preparat och förfaranden, och fyller kroppens butiker med skönhetsvänliga ämnen från insidan. Läkemedlet hör till kategorin "skönhet inifrån". "Sammansättning Alphabet Cosmetics är berikat med sådana ämnen som grönt teextrakt (antioxidant, immunostimulerande och toning-effekt), nätutdrag (stärker håret), para-aminobensoesyra (gör huden mjuk, förhindrar rynkor), koenzym Q10 (anti-aging agent), kamomill (ger en vacker nyans till håret), björkblad (ansvarig för hudturgor), horsetail (har stärkande och reningsverkan). Komplex av vitaminer A, C, B5, biotin, kisel och kalcium obes echivaet syntes av "byggstenar" för hudceller, regelbundna strukturer hår, nagelplattan, tandemalj.

Jag dricker alfabetet som regel på vintern. Jag tar en drink och mår bra, ändå bättre än vanligt. På vintern är vitaminer ingenstans att hitta. Det dåliga är att jag är allergisk och långt ifrån allt är möjligt för mig, och alfabetet i detta fall är frälsning - det är allergivänligt. Effekten av att ta det på mitt ansikte förbättrar inte bara mitt välbefinnande, men naglar och hår blir bättre. Svansen är friskare och det faktum att ingen vinter, blek som döden, går jag.

Ja, alfabetet har en bra effekt på hela kroppen som helhet och på utseende och på välbefinnande. Jag håller med om. Jag använder det själv. Jag föredrar under vintersäsongen - då lider kroppen särskilt dåligt. Även solen hjälper inte - det är vanligtvis inte mycket på vintern. Läkaren rekommenderade alfabetet till mig - nu dricker jag det varje vinter och lättnad i ansiktet i bokstavlig mening. Även hudfärgen kom tillbaka till vanligt från en smärtsam pallor, vad kan vi säga om hälsotillståndet. Det absorberas perfekt i full volym på grund av balans. Ja, alfabetet har en bra effekt på hela kroppen som helhet och på utseende och välbefinnande. Jag håller med om. Jag använder det själv. Jag föredrar under vintersäsongen - då lider kroppen särskilt dåligt. Även solen hjälper inte - det är vanligtvis inte mycket på vintern. Läkaren rekommenderade alfabetet till mig - nu dricker jag det varje vinter och lättnad i ansiktet i bokstavlig mening. Även hudfärgen kom tillbaka till vanligt från en smärtsam pallor, vad kan vi säga om hälsotillståndet. Det absorberas helt i full volym på grund av dess balans.

Lätt att smälta. Jag dricker alfabetet på vintern, nu dricker jag också komplexet. Synligt förbättrat hår, förstärkta naglar och välbefinnande är mycket bättre. Om du är allergisk är alfabetet absolut hypoallergent och innehåller i det att foten i rätt mängd. På vintern, för mig, frälsning.

Plussar: vacker förpackningsdesign, stärker naglarna
Nackdelar: ansiktets hud blir bara värre, det finns ingen kosmetisk effekt, glöm inte att ta alla 3 piller

På våren och hösten försöker jag alltid ta vitaminer. Den här gången bestämde jag mig för att jag inte skulle köpa Perfectil, eftersom det inte fanns någon stark wow från dem. En vän rådde Alphabet Cosmetics. Jag sprang genast till apoteket, men allting var inte så enkelt, de säljs inte i alla apotek. Kostnaden för vitamin 140 UAH. (Jag kommer inte ihåg exakt).

Hon tog vitaminer 3 gånger om dagen. Men resultatet var inte och är inte nu.

Jag väntade på dessa vitaminer för att förbättra hudens tillstånd (innan vitaminet hände, skulle ett par finnar dyka upp, men under mottagningen blev det 2 gånger mer). Hår som sypyatsya och sypyatsya. Sandens naglar har blivit starka, men jag vet inte det här är meriterna av alfabetet eller Aevita, som jag applicerade på naglarna i 14 dagar.
Vitaminer rekommenderar, eftersom de hjälpte en vän från håravfall. Men med mig ville de inte vara vänner. Jag köper inte ett paket för att dricka 2 kurs.

Fördelar: vacker förpackningsdesign, pålitlig tillverkare, tabletter med endast kompatibla element, förbättrar huden
God dag till alla! På jakt efter ett vitamin i apoteket, snubblat jag på kosmetiska alfabetet, jag stötte på problemet med akne länge, det finns inga speciella utslag, men det finns alltid 1 till 3 finnar i mitt ansikte. De läker gradvis och nya dyker upp på plats. Jag köpte vitaminer för att stärka immunsystemet före vintern. Jag började ta vitaminer och plötsligt, någonstans på 7-8 dagars morgonintag upptäckte jag att jag inte hade något att beställa med en concealer. Det finns inga finnar! Jag började observera resultatet och under hela intaget av intaget såg inget utslag ut, ett sådant resultat slog mig på avverkning! Det har redan varit en vecka efter att ha tagit vitaminer och allt är lika bra.

För hårväxt ser jag inte, men deras kvalitet förblir densamma. Spikarna påverkar inte heller. När de exfolierade och bröt - så var allt kvar på plats.

Jag vill också notera att ta ett vitamin tre gånger om dagen. Detta är ett mycket bra alternativ, eftersom inte alla spårämnen smälts mellan varandra, och allt är bekvämt åtskilt. Tabletter behöver dricka vatten, jag dricker alltid dem en timme eller två efter en måltid. Lycka till alla!

fördelar:
trevlig smak, bra komposition, separerade ämnen för bättre smältbarhet
nackdelar:
inte billig, inte för den glömska
Efter födseln, när alla vitamins och mineraltillgångar i kroppen spenderades på min dyrbara dotter, förlorade jag positionen - det var omöjligt att växa mina naglar, de skiktade och bröt ner till roten. Och vad som hände med håret är i allmänhet bättre att inte komma ihåg, de klättrade bara på en otrolig hastighet och mängd (ibland tycktes det att jag bara skulle bli skallig). Så jag bestämde mig för att vända mig till vitaminkomplex.
Den första i raden var Elevit-vitaminerna, men de passade mig inte (problem med matsmältningsorganet startade), sedan min vän rådde Alfabetet. Vad jag gillade var separation av vitaminer och mineraler i 3 tabletter, för bättre absorption. Det viktigaste är att inte glömma att dricka 3 gånger om dagen. Smaken är trevlig, det sväljs lätt. Personligen märkte jag resultatet efter kursen - naglarna började bli bättre, håret slutade falla med en skrämmande mängd, det allmänna tillståndet förbättrades, det blev inte så snabbt att bli trött. Så jag gillade det.

Vitamin komplexa alfabetet

Ämnet av vitaminer är alltid relevant. Tyvärr är livets takt nu så, att även i säsongen av frukt och grönsaker har vi inte tillräckligt med tid för att övervaka vår kropps diet och tillstånd. I artikeln kommer jag att berätta hur du bestämmer vilket vitamin du saknar (eller hellre, vilken, eftersom vitaminer alltid stannar och försvinner i ett komplex). Jag ska berätta exakt vilka vitaminer för hår som behövs och hur de kan fyllas på. Namnlösa - Vi kommer att prata om vitaminkomplexet alfabetet.

Vilka vitaminer är ansvariga för kraft och glädje? Och finns det något sådant?

Oavsett god näring kan vitaminberedningar vara de mest intensiva, fulla "sätta oss i ordning". Genom att köpa dem, bestämma vad du vill korrigera i sitt utseende. Samma sak med menyn.

I offseasonen känner vi oss dåliga och prestanda vid noll. Ofta tror vi att dålig hälsa orsakas av brist på vitaminer, och därför går vi till närmaste apotek för en multivitaminberedning.

Hypovitaminosis - symptom

Men hur man förstår - vad exakt vitaminer saknas?

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Alla vet att vitaminer är speciella ämnen som inte har några kalorier och är inte byggmaterial för kroppen. Men de utför ett antal kroppens viktigaste funktioner - de stöder ämnesomsättningen på rätt nivå, övervakar enzymernas arbete, stimulerar metaboliska processer, överför nervimpulser och mycket mer.

Med ett ord - de ger en harmoni i kroppen. Men det här är bara när de kommer in i kroppen i önskad mängd. Men hur man förstår att kroppen är brist på vitaminer?

Det är bäst att klara prov. Men vi är vanligtvis upptagna med arbete eller andra saker. Enligt ditt utseende och dina klagomål, bestämmer doktorn de typiska manifestationerna av hypovitaminos - det här är hur vitaminbristet kallas i medicin. Det finns flera typiska yttre symtom på grundval av vilket även en läkare kan märka problemet.

Ditt hår

Om kroppen är frisk ser håret glänsande ut, det är elastiskt, strömmar bokstavligen över axlarna och shimmrarna i solen. Om håret började se ut som en bunke av halm, behåller inte formen i frisyren, blir förvirrad, splittras, de blekna och näringsrika masker räddar inte dem - det här är en av tecknen på brist på vitaminer.

Torr och kliande hårbotten är ett tecken på vitamin E-brist, och om dermatit uppträder i hårbotten, då retinol (vitamin A); eller brist på B-vitaminer som hjälper näring till hårbotten och bär nervimpulser till huden.

Med överdriven fet hår måste du tänka på riboflavins brist och med sin starka förlust brukar det inte finnas tillräckligt med folsyra eller vitamin C. Mjölk uppträder när det finns en brist på vitamin B12 och B6 eller omättade fettsyror.

Dessutom har håret en mineralbrist - särskilt järn och kalcium.

Dina naglar

Friska naglar växer bra och har en slät färg, slät och huden i periunguella sängen är blekrosa, utan sprickor och gräs.

Om dina naglar böjer, exfolierar, sprickor över eller längs nageln, växer dåligt och ser blekt ut, blir det gult - det är troligtvis ett brist på C-vitamin (askorbinsyra).

Djupa barbs tyder på brist på vitamin A eller E-vitamin, och om dina fingrar är ont, sannolikt bör du kompensera för bristen i B-vitaminerna.

Din hud

Huden är i allmänhet en "spegel" av vitaminbrist, de återspeglas i manifestationerna av bristen på nästan alla ämnen som tillskrivits på ett eller annat sätt vitamin.

 • Hudens torrhet i ansiktet, rynkens manifestation - mindre och större, hudens blekhet - är en konsekvens av bristen på vitaminer E eller A, nikotinsyra.
 • Oljig hud och dess skalning kan indikera en brist på vitamin B2, akne och rodnad färgad - detta är en brist på fettsyror och tillsammans med dem, fettlösliga vitaminer. Om allergiska och andra typer av dermatit är vanliga är detta ett problem med B-vitaminer och vitamin H (biotin). När det är bristfälligt kan det också finnas uppenbarelser av hyperpigmentering på huden - utseendet på bruna fläckar, mol.
 • En gulaktig hudton indikerar vitamin B12-brist.

Kroppens hud signalerar också om problem med vitaminer - manifestationen av torrhet och gåsbultar på låren och axlarna indikerar brist på vitaminer A och E och långsiktiga icke-helande blåmärken, särskilt i ben och underarmar, talar om problem med hudkärlen på grund av bristande rutin ( vitamin P) och vitamin C.

Kliardermatos i huden med överdriven torrhet ger en B-vitaminbrist, speciellt B3 eller B6, i kombination med brist på jod.

Dina ögon

Ögon med brist på vitaminer orsakar också problem - de vanliga manifestationerna av vitaminbrister blinkar framför ögonens flugor, speciellt vid plötsliga rörelser. Detta brukar skyllas för vitamin D-brist.

Med en försvagning av skymningsvisionen (när du inte ser väl och är orienterad i mörkret) finns vanligen inte tillräckligt med vitamin A.

Dessutom kan symtom på brist på dessa vitaminer vara frekvent inflammation i ögonen och ögonlocken, en känsla av sand och en brännande känsla i ögonen, speciellt på kvällen, frekvent manifestation av korn.

Cirklar under ögonen kan också utvecklas och fartyg visas - tillsätt vitaminer P och grupper B till din kost.

Din övergripande hälsa

Det finns fortfarande många tecken på brist på vitaminer som kroppen signalerar oss ändå:

 • läpparna är torra eller krackade, pustler uppträder i hörnen av munnen;
 • den muntliga slemhinnan pales, tandköttet kan blöda, en vitaktig plack bildas på tungan;
 • aptit lider - det kan vara selektivt, eller det kan helt enkelt minska
 • en person med vitaminbrist blir ofta sjuk, hans tryck hoppar, fingertopparna darrar, benen skadar och svullnar på kvällen, de kan "buzz";
 • Det finns ofta huvudvärkpisoder, sömnlöshet, en person är irriterad och kräsen mot människor, minns inte datum och händelser väl.

I sådana fall finns det inget tal om en viss vitaminbrist, eftersom många av dem är involverade i metaboliska processer.

När dessa symptom uppträder är det dags att besöka din allmänläkare eller familjehandledare, och bara med honom, vilket eliminerar vissa sjukdomar som kan uppstå på samma sätt, välj ett komplex av vitaminer och form av deras intag - tabletter, kapslar eller till och med injektioner.

Några fler symtom på vitaminbrist

 1. Utöka dina händer med dina handflator och böj de två sista lederna av fyra fingrar i båda händerna samtidigt tills fingertopparna rör din handflata (böj inte lederna mellan fingrarna och handflatan). Om du inte kan röra handflatan med fingertopparna har du förmodligen en brist på pyridoxin - vitamin B6.
 2. Om du ofta är orolig för dålig andedräkt kan det tyda på brist på vitamin B3.

Mineraler och spårämnen för hårväxt

Glöm inte vikten av att ta mineraler och spårämnen för ökad tillväxt och friskt hår. Nedan är de viktigaste av dem, som ansvarar för bildandet av nya celler och hårets yttre glans.

 • Magnesium - är ansvarig för hårets flexibilitet.
 • Silikon - En del av hårets kollagen, dess närvaro påverkar hårets styrka.
 • Zink - påverkar den yttre strukturen som förhindrar utseendet på den så kallade "frosten" i håret.
 • Fosfor - är ansvarig för bildandet av hårfärg.
 • Kalcium - främjar framkomsten av nya folliklar, förhindrar förlusten.
 • Svavel - mättar hår med spegelglans.

Så om du har fastställt att till exempel håravfall är bristen på vitaminer, då är det dags att börja utveckla en omfattande behandling för dig själv.

Det är inte förvånande att efter vintern kräver kroppen att du snabbt mättar den med naturliga och färska produkter, eftersom det på vintern blir berövat möjligheten att få vitaminer från naturliga frukter och grönsaker.

När man observerar länge, kan någon kost förvärra tillståndet: om kroppen ständigt förlorar något, kommer du efter att ha gått i vikt att få en massa relaterade problem, bland annat håravfall verkar vara det mest ofarliga.

Hur återställer balansen av vitaminer

Brist på vitaminer när som helst på året kan elimineras med en varierad kost. Menyn ska innehålla bröd från kli, vegetabilisk olja, solrosfrön eller pumpa, nötter.

Under hela året är det omöjligt att äta sådana färska produkter som sparris, jordgubbar, meloner, datum. De kan ersättas på vintern med grovt vetekorn, persilja. Hemma kan du alltid växa gröna lök, som innehåller en stor mängd användbara vitaminer och mineraler.

Synligheten hos en balanserad och berikad diet gör att vi tror att inte alla vitaminer och spårämnen vi kan få varje dag med mat. Närvaron av näringsämnen i kroppen påverkar inte bara hårets allmänna tillstånd utan även effektiviteten och motståndet mot stress hos personen. Vitaminkomplex kan hjälpa kroppen.

Läkemedelsmarknaden är mättad med speciella läkemedel, som omedelbart löser problemet med brist på glans, frekvent förlust och generell förstärkning av håret på kort tid. Dessutom sker processen med märkbar hårförnyelse inte bara på den yttre nivån, men också kroppens inre reserver berikas, vilket har en fördelaktig effekt på hårets, naglarna och människans hud ytterligare villkor.

Vitaminer Alfabetet för hår

Vitaminer Alfabetet för hårväxt är ett effektivt läkemedel som främjar ökad tillväxt och hälsosamt hår. Den största fördelen med drogen är att minimera den allergiska reaktionen. Vitaminer finns i form av tabletter av olika färger, med ett högt innehåll av mineraler, mikro och makroelement som är nödvändiga för ett bättre hårförhållande.

 • Saladfärgade tabletter innehåller B-vitaminerna som är nödvändiga för hårväxt och aktivering av skyddande funktioner som kan neutralisera effekterna av fria radikaler och kan bilda ett skyddande skikt som förhindrar skadliga effekter av miljön.
 • Röda piller innehåller vitaminer som säkerställer maximal mikrocirkulation runt hårsäckarna, vilket ger näring till hårrötterna och synligt förstärker dem.

Vitaminer Alfabetet är en serie vitaminminerala komplex som används för förebyggande och behandling av hypovitaminos.

Farmakologisk aktivitet

Den terapeutiska effekten av alfabet vitaminer beror på dess beståndsdelar, utvalda med avseende på vetenskapliga rekommendationer om gemensamt och separat intag av nyttiga ämnen, vilket säkerställer maximal absorption och i praktiken inte orsakar allergier.

Alfabet vitaminer har flera fördelar jämfört med traditionella vitamin beredningar, eftersom komponenterna i komplexet är indelade i tre tabletter, vilket gör det möjligt att förbättra absorptionen av vitamin B12, järn och kalcium. Dessutom, med hänsyn till särdrag vid samtidig användning av vissa ämnen, säkerställer Alfabetskomplexet av vitaminer deras optimala kombination: Kalcium främjar absorptionen av vitamin B12; D-vitamin ger maximal kalciumabsorption Vitamin C ökar antioxidantegenskaperna hos vitamin E.

Denna kombination av komponenter i vitaminerna Alphabet ökar effektiviteten av profylax med 30-50%, vilket bekräftas av studier av Central Research Institute of Gastroenterology. Doseringen av de användbara substanserna i komplexet motsvarar rekommendationerna från forskningsinstitutet för näring av den ryska akademin för medicinska vetenskaper.

Släpp formulär

En serie vitaminer Alfabetet innehåller:

 • Klassisk - Komplexets dosering och komposition är utformad för vuxna och barn över 14 år.
 • Vårt barn är ett vitamin- och mineralkomplex som tar hänsyn till barnens kropps egenskaper i åldern 1 till 3 år.
 • Dagis - utformad för barn 3-7 år gammal i form av tuggbara tabletter med en fruktsmak;
 • Skolbarn - rekommenderas för barn 7-14 år;
 • Tonåring - komplexet är utformat med hänsyn till aktiva förändringar i arbetet med nervsystemet, endokrina och andra system för ungdomar;
 • Mors hälsa - innehåller alla nödvändiga mineraler och vitaminer som behövs under graviditet och amning: fosfor och ökad mängd järn, kalcium och folsyra.

Enligt recensioner Alphabet vitaminer är särskilt effektiva när de tas flera månader före graviditeten;

 • 50+ - innehåller vitaminer, mineraler och andra användbara ämnen som behövs av människor över 50 år, med beaktande av rekommendationer från nutritionister och gerontologer.

Komponenterna i vitaminkomplexet Alphabet 50+ är effektiva för att förebygga sjukdomar i leder, ögon, kardiovaskulär system, osteoporos och andra ålderssjukdomar.

 • Energi - komplexet rekommenderas under perioder med hög belastning;
 • Under den kalla årstiden - utformad för att stärka immunförsvaret och under perioder av återhämtning från sjukdomen;
 • Diabetes - bidrar till förebyggande av diabeteskomplikationer och är utformad med hänsyn till egenskaperna hos ämnesomsättningen orsakad av sjukdomen.

Alfabetets sockersjuka vitaminer innehåller dessutom lipoin- och bärnstensyror, extrakt av skott av roten av kull, blåbär och maskros.

 • Effekt - utformad för att hålla kroppen under sport eller träning och innehåller vitaminer och mineraler i de kvantiteter som behövs under en period av hög aktivitet;
 • Kosmetika - innehåller de komponenter som behövs för skönhet och hälsa. Speciellt innehåller vitaminer i alfabetet kosmetika kalcium för att förstärka naglarna, vitaminerna för hårväxt samt grönt teextrakt, koenzym Q10 och andra ämnen som hjälper till att hålla huden ungdomlig.

Alfabetet Kosmetiska vitaminer kompletterar den yttre verkan av krämer och kosmetika och hör till kategorin skönhetsprodukter från insidan;

 • För män hjälper det till att upprätthålla det normala funktionen hos det manliga reproduktionssystemet, och stärker också immun- och nervsystemet och ökar energitonen.
 • Under den kalla årstiden för barn bidrar det till att stärka kroppens försvar och innehåller prebiotika laktulos och lösliga dietfibrer som normaliserar tarmmikrofloran.

Enligt recensioner är alfabet vitaminer effektiva under perioden av förkylningar och infektionssjukdomar. Strukturen av det grundläggande komplexet av vitaminer Alfabet inkluderar:

 1. Vit tablett - vitaminer B6, PP och B1, spårämnen - koppar, jod, molybden och ferum;
 2. Rosa tablett - vitaminer B2, B6, B12, folik och pantotensyra, K1 och D3, spårämnen - kalcium, krom, biotin;
 3. Blått piller - vitaminer C, A, E, spårämnen - zink, selen, magnesium och mangan.

Alfabet vitaminer produceras för barn och vuxna, 60, 120 och 210 tabletter i blåsor eller burkar. Vårt barnkomplex är i pulverform i påseförpackningar.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna används Alfabet vitaminer:

 1. Med ökat behov av spårämnen och vitaminer - med långvarig behandling med antibiotika, intensiv fysisk och psykisk stress, otillräcklig och irrationell näring, kemoterapi, graviditet, infektionssjukdomar, postoperativ period;
 2. För förebyggande och behandling av hypovitaminos med brist på spårämnen i olika etiologier.

Kontra

Alfabet vitaminer enligt instruktionerna är kontraindicerade i hypervitaminos och överdriven mineralisering av kroppen med ämnen som ingår i komplexet samt tyrotoxikos.

Instruktioner för användning

Vitaminer Alfabetet är ett profylaktiskt läkemedel som kan tas både kontinuerligt och säsongsmässigt.

Vissa komplex, till exempel alfabetets kosmetiska vitaminer, för män eller klassiker, kan tas kontinuerligt i intervaller om 10-15 dagar.

Mammas hälsokomplex tas i doser som rekommenderas av doktorn, och anti-kallt komplex - säsongsmässigt.

Accepter vitaminer Alfabet för instruktioner under måltiderna.

Komplexets mottagning är vanligtvis en månad, varefter du måste ta en paus på flera veckor.

För maximal terapeutisk effekt ska tabletter av olika färger tas med intervall på minst 4 timmar.

Vitaminer Alfabet för barn som produceras i form av tuggbara tabletter, så de rekommenderas att tas före måltid. Det mest effektiva är intervallet mellan doser på 4-6 timmar.

Om det är omöjligt att observera en sådan behandling kan Alphabet vitaminer för barn tas en på morgonen och två på kvällen med det längsta möjliga intervallet, medan enligt alfabetet minskar vitaminerna inte deras effektivitet och hypoallergenicitet.

Biverkningar

Enligt recensioner, alfabet vitaminer praktiskt taget inte orsaka biverkningar, med undantag för allergiska reaktioner vid överkänslighet mot komponenterna i komplexet.

Förvaringsförhållanden

Alfabet vitaminer finns tillgängliga utan läkares recept.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Vitaminer alfabet kosmetika recensioner pris

Vill du förbättra tillståndet av hår, naglar, hud? Skönhet + hälsa - 2 i 1.

Jag blev ofta frågad var jag tar så mycket tid, ansträngning och energi? Hur lyckades jag växa så långt hår? Hur lyckades jag med ett litet barn växa långa naglar? Vad är hemligheten för hälsosam hud i mitt ansikte? Håll löften att skriva denna recension. Många vet redan att jag tog AlfaVit Cosmetics. Nu är det dags att berätta och dela med alla detaljer.

1. Varför behöver jag vitaminer?

2. Vad är AlphaVit Cosmetic?

3. AlphaVit Kosmetiskt hår.

4. AlphaVit Kosmetisk för naglar.

5. AlphaVit Kosmetisk för ansiktshud.

6. AlphaVit Kosmetisk - föryngrande effekt.

7. Slutsatser.

↑ navigering i recensioner ↑

1. Varför behöver jag vitaminer?

Det visade sig att jag under min graviditet tog en annan kurs med vitaminer på rekommendation av min läkare. Tack vare dessa vitaminer (det här är min personliga åsikt) lyckades jag inte bara bära och föda ett friskt barn, men också för att bevara min hälsa. Jag lider inte av problem med tänderna på grund av brist på kalcium, jag har fortfarande gott hår i branschen, det fanns inga problem med sömn och jag ledde en aktiv livsstil under hela graviditeten.

Efter att ha fött, fortsatte jag med att ta vitaminer men inte för länge. Samma sak är det syftar mer till att bevara fostret och det var inte längre lämpligt att ta kursen vidare.

Under lång tid gjorde jag utan vitaminer. Men någonstans på 10 månader kom ögonblicket när barnet började aktivt skära tänder. Han började sova dåligt på natten. Som ett resultat fick jag inte tillräckligt med sömn. Ibland kunde hon stanna sent på datorn. Som ett resultat av lagring av två faktorer förblev endast 3-5 timmar per dag för sömn. På grund av överbelastning började hon äta mindre och förlorade mer vikt.

Jag insåg att med en sådan livsnivå behöver jag bara snabbt återställa kroppen. Det är välkänt att brist på sömn och undernäring i slutändan kommer att leda till stor skada för kroppen. Detta beror främst på bristen på vitaminer. En sådan livsstil kommer omedelbart att påverka skönheten i ansiktet, håret och den allmänna hälsan.

Förstå konsekvenserna av detta problem började jag leta efter information om högkvalitativa och effektiva vitaminer. Jag kom över en artikel av en mycket känd kvinna näringsämnare i vårt land. I henne sa hon att hon ansåg vara exakt AlfaVit Cosmetic, en av de bästa hittills, på grund av den väl valda kursen och uppdelningen av det dagliga intaget i tre separata piller. Detta är i sin tur mycket korrekt och effektivt.

2. Vad är AlphaVit Cosmetic?

Här skriver tillverkare:

Skönhetsvitaminer som innehåller balanserade kombinationer av ämnen som är fördelaktiga för huden, håret och naglarna. ALFAVIT Cosmetics är bland sådana droger.

Titta alltid attraktiv, fräsch och vacker - önskan om allt rättvist kön, oavsett ålder. Men ett stort antal faktorer påverkar kvinnans utseende. Kronisk trötthet, sömnbrist, konstant stress - de konstanta följeslagarna i det moderna livet. I en sådan situation behövs ytterligare stöd och skydd. Och även en frisk kropp behöver en vitaminuppladdning.

Korrekt utvalt komplex av vitaminer för kvinnor har en positiv effekt, inte bara för att stärka håret, naglarna och huden, men också på det allmänna välbefinnandet.

Förpackningen med 60 tabletter.

I en blisterförpackning med 12 tabletter. Det finns 4 gröna, 4 gula och 4 orange. Varje piller rekommenderas att tas separat.

Kursen är sålunda utformad i 20 dagar.

Till exempel:

Tablet nummer 1 (grön) - på morgonen vid frukost.

Tablet nummer 2 (gul) - på eftermiddagen till lunch.

Tablet nummer 3 (orange) - på kvällen under middagen.

De måste förvaras vid en temperatur mellan 4 ° C och 25 ° C.

Hållbarhet - 2 år.

Ta med tiden

Var kan man köpa?

I vår stad träffade jag bara Alphabet Normal och Alphabet för barn. Men via Internet hittade jag Alphabet Cosmetics i ett apotek i en annan stad. Eftersom jag har en flickvän som bor där, köpte jag dem på min begäran och tog med dem. Otroligt nog, men i hennes stad säljs de i nästan alla apotek. Jag kunde beställa via internet via post, men eftersom min vän bara gick till vår stad var det inget behov av det.

Price.

Jag köpte detta komplex för 106.90 UAH. (427,60 gnid.). Med hänsyn till rabatten var det 104,76 UAH. (419,04 rubel.).

Beskrivning av varje tablett

Alphabet Cosmetics är ett vitamin mineral komplex för skönhet och hälsa.

Också i anvisningarna antyder att det är ett kosttillskott, som består av 13 vitaminer, 10 mineraler, bioflavonoider och coenzam Q10.

Detta komplex förbättrar hud, hår och naglar.

Det berikar också med bioflavonoider (kraftfulla antioxidanter), som i sin tur saktar åldringsprocessen.

Och koenzymet Q10 i sig, känt för sin anti-aging effekt. Det är väldigt spännande.

Naturligtvis, förutom ovanstående, alfabetets kosmetiska vitamin mineralkomplex främjar god hälsa.

3. AlphaVit Kosmetiskt hår.

Var det några förändringar i hårets tillstånd efter att ha tagit det här komplexet?

Efter att jag avslutat den första plattan har mängden hår som kvarstod på kammen minskat märkbart. Även under tvätt av hår började de falla mycket mindre ut. På bekostnad av längden är det svårt att bedöma, men de växer bra med mig. Även med den redan inte små längden. Ja, och håret lyser, jag tror att det här komplexet också påverkat mycket! När allt kommer omkring saknar en brist på vitaminer i kroppen - primärt hårets glans. De började översvämma och i utseende blev det ännu hälsosammare.

Långt tjockt hår. De började falla mindre.

I detalj om min omsorg och hårväxt växte jag i en annan recension.

4. AlphaVit Kosmetisk för naglar.

Om naglarna kan jag definitivt säga - effekten är väldigt konkret. Jag märkte honom nästan omedelbart!

Efter att ha blivit fött blev mina naglar sprödare och smalare. Kunde inte odla dem. Så snart jag började dricka av kursen blev de omedelbart starkare och växte till en sådan längd att jag nu måste förkorta dem nästan på en dag. Men de är inte alls ömtåliga. Jag glömde ens att jag brukade använda smart nagel emalj. Nu behöver jag inte det.

Starka och långa naglar. Jag har inte tid att skära.

5. AlphaVit Kosmetisk för ansiktshud.

Uppriktigt sagt är min hud inte ett problem. Jag lider nästan inte av olika utslag, akne, etc. Men i min vinter kan mitt ansikte torka upp. Och på grund av bristen på vitaminer, kan akne bara dyka upp. Så jag, på grund av kursen, räddade i förväg mig från möjliga konsekvenser. Ja, och nu finns det ingen torrhet alls. Självklart använder jag olika hemligheter för att läka ansiktet i ansiktet, men jag tror att vitaminerna här också spelar en viktig roll.

Hälsoskinn i ansiktet.

6. AlphaVit Kosmetisk - föryngrande effekt.

Det är svårt för mig att döma om föryngrande effekten, men då kan jag säga vad som hände med min hälsa och välbefinnande i allmänhet.

Jag känner nästan inte trött även i de dagarna när jag sover 3-5 timmar om dagen (men jag rekommenderar inte så lite sömn). Omsorg för ett barn är mycket ansträngande, men du måste alltid vara i gott skick. Jag började märka att jag inte har några problem med virussjukdomar. Vinteren slutar, men jag har aldrig varit sjuk. Det fanns varken en hosta eller en rinnande näsa, även om jag ständigt går länge på gatan och pratar mycket med människor och småbarn (jag går till rutinmässig kontroll av barnet på sjukhuset). Huvudvärk som brukade spöka mig försvann ofta. Bara känna en ökning av styrka. Kanske är det en indikator på föryngrande effekt.

7. Slutsatser.

Vad lockade mig till det här komplexet?

Tanken att dela upp kursen i tre separata piller per dag. Varje tablett är unik och bär en viss grupp näringsämnen. Det här är det som ger ett konkret resultat, eftersom varje tablett riktar sig till ett specifikt segment i kroppen. Denna effekt kan inte erhållas i ett försök att skapa ett "multivitamin". Därför är denna teknik ett allvarligt steg mot att skapa en punkt av vitaminexponering på ett specifikt område av kroppen, eftersom vitaminerna inte är jämnt fördelade i olika organ. Jag tror att detta komplex är uppdelat i tre grupper, som alla har sin egen organiska bärare, vilket säkerställer att de nödvändiga vitaminerna levereras till rätt plats i kroppen.

Jag har redan rekommenderat denna kurs till min mamma, syster, flickvänner. Nu ska jag rekommendera till dig. Personligen märkte jag resultatet för mig själv och fann ett tillräckligt antal fördelar i detta komplex. Jag fortsätter att köpa dem och dricka kurser, men bara efter en viss tid (ungefär sex månader senare). Även om jag skulle vilja ta dem oftare!

↑ tillbaka till innehållet ↑

Wordstat stavning

Avatan Webmoney

En uppdaterad översyn av webbplatsen Irecommend.

Med dig var [email protected] Till nya möten.

Alphabet Cosmetics är ett mycket oväntat resultat! Besvikelse och motsatt effekt av komplexet.

Hälsningar till dig, kära läsare av min recension!

På hösten-vinterperioden lider många människor av brist på vitaminer och jag är inget undantag. Bland det stora utbudet som presenterades på apoteket tänkte jag länge och valde vilken man skulle välja? Och här kom jag till min favoritsida recensioner! Efter att ha noggrant studerat allt som intresserade mig, valde jag ett val till förmån för Vitaminer ALFAVIT Kosmetisk!

Alphabet Cosmetic Review

Till att börja med, som vanligt, generell information:

Alphabet Cosmetics är ett vitamin mineral komplex skapat speciellt för kvinnor, med hänsyn till kvinnornas kroppsbehov i vitaminer och mineraler. Komplexet innehåller ämnen som är nödvändiga för skönhet och hälsa. Afavit Cosmetic skapades med hänsyn till komponenternas kompatibilitet. Det dagliga kravet på väsentliga vitaminer och mineraler är uppdelad i tre tabletter, som var och en innehåller endast kompatibla komponenter. För bekvämligheten av att ta piller i en blister är numrerad och målad i olika färger.

Vitaminer packas i en kartong i rosa nyanser med bilden av en tjej.

Alphabet Cosmetic Review

I själva lådan var det tre blåsor med tabletter av tre olika färger i mängden 60 stycken. Vitaminer "Alphabet Cosmetic" recension

60 tabletter (nr 1 väger 950 mg, nr 2 väger 780 mg, nr 3 väger 740 mg)

Också en bipacksedel med mer information om produkten.

Alphabet Cosmetic Review

Dosering och administrering

Inuti, medan du äter med mat. 1 flik. varje färg, i vilken sekvens som helst (intervall mellan doserna 4-8 h). Om det rekommenderade schemaet för upptagning har brutits kan du återuppta det från något piller eller ta de missade pillerna tillsammans med den vanliga. Dagpenningen - 3 olika piller - kan tas samtidigt.

Tabletter kan druckas tre gånger om dagen, eller en gång i taget tre i taget. Men för en effektivare profylax av vitaminmineralkomplexet rekommenderas att man dricker det med intervall, på morgonen, eftermiddag och kväll. Jag följde sådana rekommendationer. Och tack vare de olika färgerna på tabletterna var det bekvämt att navigera i receptionen. Alphabet Cosmetic Review

Indikationer för användning Alfabet Kosmetisk granskning

Alphabet Cosmetic rekommenderas som en extra källa till vitaminer, makro- och mikroelement, flavonoider och koenzym Q10.

Tablettsammansättningen är så stor att den upptar hela änden av förpackningsboxen och bakdelen: Sammansättningen Alfabet Kosmetik Alfabet Kosmetik recension

tablett nr 1 (grön): vitamin B12 3 μg, vitamin D3 5 μg, biotin (vitamin 75 μg, vitamin K1 (vitamin K) 120 μg, folsyra 200 μg, kalciumpantotenat 7,5 mg, kalcium 230 mg, kisel 4 mg, krom 50 μg, grönt teblad extrakt 50 mg, inklusive polyfenoliska substanser 20 mg, näsbladsextrakt 30 mg, tablett nr 2 (gul): para-aminobensoesyra (PABA) 100 mg, C-vitamin 50 mg, nikotinamid (vitamin PP) 30 mg, vitamin E 15 mg, vitamin B2 1,8 mg, vitamin B6 3 mg, betakaroten 2,5 mg, magnesium 40 mg, mangan 2 mg, selen 70 μg, zink 15 mg, jod 150 mcg, aloe vera blad extrakt 30 mg, in inklusive barbaloin 3 mg, horsetail herb extrakt 30 mg, kamille blomma extrakt 40 mg, björkblad extrakt 40 mg, quercetin 30 mg, tablett nr 3 (orange): vitamin C 20 mg, vitamin B1 1,5 mg, koenzym Q10 3 mg, vitamin A 0,5 mg, folsyra 200 μg, järn 14 mg, koppar 1 mg, inulin 200 mg

Sammansättningen är verkligen stor, men vad kan tillverkaren lova med en sådan komposition

 • Förbättrar hud, hår och naglar.
 • Berikad med bioflavonoider (från roten av gurkmeja och druvfrö) - kraftfulla antioxidanter som saktar åldringsprocessen.
 • Innehåller koenzym Q10, känt för sin föryngrande effekt.
 • Som en del av alla vitaminer och väsentliga mineraler, inklusive vitaminerna A, E, biotin, kisel, kalcium.
 • Till skillnad från andra komplex utvecklades den med beaktande av vetenskapliga rekommendationer om separat och samtidig administrering av användbara ämnen.

Priset vid inköpstillfället är $ 9.

Köpplats Alfabetet Cosmetics är ett apotek.

Min användning och utvärdering

Som jag skrev ovan tog jag vitaminer för ökad effektivitet, tre gånger om dagen. Uppriktigt sagt är detta alternativ inte det mest praktiska, eftersom chansen är att du kan glömma uppträdet.

Så, av vilken anledning, bestämde jag mig för att ta ett vitaminkomplex? Först av allt ville jag förbättra mitt övergripande tillstånd och humör. Med ankomsten av kallt väder och oförståeligt väder, fick jag mig ofta att tro att jag hade ökat trötthet och sömnighet. Huden blev torr, naglarna bröt. Lyckligtvis fanns det inget starkt hårfall.

Och efter kursen blev resultatet lite besviken.

Under hela kursen märkte jag nästan inga speciella ändringar, men redan i slutet började jag märka att mina naglar inte bara var trasiga utan också exfolierade.

Resultatet på huden visade sig inte vara det bästa. Torrhet är inte borta, och ännu mer uppenbar. Jag har inte haft peeling på min näs vingar länge, men här får du!

Och akne beställde?) Jag, som många flickor, har akne vid vissa perioder, men det är inte så. Och också smärtsam wen!

Alphabet Cosmetic har ingen effekt på hårets tillstånd. När de växte till en viss takt fortsätter de. De började falla inte mindre, men de är också glada att inte mer!

På det interna tillståndet av det speciella resultatet noterades inte heller.

Kanske borde de ha druckit i mer än en månad, men i slutet av paketet och bedömningen av resultatet hade jag ingen önskan att spendera Alphabet Cosmetics på vitaminer på antingen pengar eller tid.

Alphabet Cosmetic Review

Det är synd att jag inte fick samma positiva resultat som många som tog dessa vitaminer, men jag kan inte leverera mer än en stjärna på något sätt (enligt mina resultat)!

Glad om min recension var till hjälp för dig!

Jag föreslår att jag läser mina recensioner på andra vitaminer:

Hår Vitaminer Multi Hair - Israel kommer att ta hand om dig! Eller ett osynligt resultat är också ett resultat?

Vitaminer för hårväxt! Vitaminer för håravfall! Det handlar om dem, mina favoriter, KOMPLEXEN AV VITAMINER PERFEKT. Rätt tillämpning och resultat!

Tack så mycket för din uppmärksamhet! Vi ses igen!

Att dricka eller inte dricka vitaminer är en individuell fråga) Från alfabetet Kosmetisk effekt noteras inte

Jag brukar ge företräde för vitaminer i form av grönsaker och frukter, men tyvärr på vintern och våren vet du inte mer vad som säljs, skada eller dra nytta av)

I vår beslutade vi att "skämma bort" din kropp med vitaminer.

eftersom Jag har inte den perfekta huden, en smart hårkram, också valet valde på vitaminer med en bias på "skönhet", så jag köpte mig själv Alphabet Cosmetic vitamins.

Ärligt talat kände jag mig inte någon förbättring i min kropps funktion efter en kurs av vitaminer: vilken typ av hud var, förblev så; När håret föll ut, fortsätter de att falla ut; naglarna, som de var i gott skick, var kvar i det tillståndet; blev också sjuk med ARVI

Vitaminer orsakade inte några biverkningar heller.

Det enda som bör betalas är att vitaminerna innehåller jod, vilket i vissa sjukdomar i sköldkörteln kan vara absolut kontraindicerat.

Det visade sig att vitaminerna inte gav någon nytta eller skada, så jag rekommenderar inte det.

Spoiled huden med dessa vitaminer! Läs denna recension innan du köper! Foto.

Våren började och jag ville dricka en kurs av vitaminer för att stärka kroppen. Känd sjuksköterska rekommenderas att köpa vitaminer Alfabet "Kosmetisk". Hon sa att hon såg dem och effekten var utmärkt. Namnet talar för sig själv "kosmetiskt"! I alfabetlinjen finns det många olika vitaminer, men dessa är enligt tillverkaren syftar till att upprätthålla feminin skönhet och naturligtvis, som varje kvinna, jag vill se bättre och bättre, så jag köpte dem gärna.

Det är nödvändigt att dricka detta komplex tre gånger om dagen. Ett piller vardera. Du kan dricka alla tre på en gång, men effekten blir sämre. Bekvämt har varje tablett sin egen färg, så det är lättare att inte bli förvirrad. Jag drack i god tro. Glömde aldrig. Det är intressant att varje tablett för en dag har en annan smak (åtminstone för mig), det här är en indikator på att tillverkaren inte lurar, men distribuerar alla nödvändiga vitaminer i tre olika delar.

Pris 360 rubel i det lokala apoteket (mycket billigt). Produktion - Ryssland.

Vad lovar tillverkaren oss?

1) vackert hår, hud, naglar;

2) Stöd till kvinnors cykel och övergripande hälsa

3) Att sänka åldrandet

4) Anti-aging effekt.

Det står också att risken för allergiska reaktioner minimeras.

Vad fick jag verkligen?

1) Det fanns inga biverkningar (i början), hon kände sig bra;

2) Läget, som några klagar, har inte ökat.

3) Men i slutet av receptionen fanns det en mardröm! Röd, subkutan akne började dyka upp i ansiktet. Inne i hakan, näsvingarna och överläppen. Det här är bara en allergi mot vitaminer, även om jag inte är helt mottaglig för allergiska reaktioner.

View:

Som ett resultat behöver du nu behandla huden som var ren innan du tog dessa vitaminer.

Nu tänker jag tusen gånger innan jag dricker några vitaminer alls.

Har komplexet förbättrat tillståndet av hår och naglar? Jag kan inte säga. Mitt hår tack vare vård i gott skick och naglarna växer stadigt och bryts inte.

View:

Slutsats. Jag förstår att det kanske bara är min individuella reaktion på detta läkemedel och därför kan jag inte avskräcka dig från att dricka dem. Men jag kunde helt enkelt inte berätta om en sådan "kosmetisk" effekt. Dessa vitaminer, förbättrade inte mitt utseende, men förstörde mig. Så för nästa år planerar jag definitivt inte att skapa experiment och dricka något annat).

Det är allt. Tack för din uppmärksamhet på min recension!

P / S. Här är några länkar till andra intressanta recensioner:

1) Perfekt rengöring för ansiktet. Konnyaku))) länk

2) Viktminskning utan starka begränsningar. Min erfarenhet: länk

3) Ytterligare intäkter i 5 minuter om dagen: länk

Jag trodde inte på VITAMINS innan

Under mitt liv har jag druckit många olika vitamin-mineralkomplex, men jag trodde aldrig på deras effekt, eftersom denna effekt inte var synlig. Men Alphabet Cosmetics fick mig att ompröva mina synpunkter på vitaminer!

Jag snubblat på dessa vitaminer när jag sökte på Internet för "något för skönhet". När jag en gång hade tittat i spegeln insåg jag att det var dags att uppdatera mitt utseende. Mjuk hud, ständigt fet hud, rynkor, finnar, torrt livlöst hår. Med den här uppsättningen - vad ska man göra? Naturligtvis, att "leta efter orsaken i sig", nämligen i en egen organisms tillstånd, som klart saknade något.

Jag säger att jag regelbundet dricker vitaminer. Trots det faktum att varje gång jag ser absolut ingen effekt och jag tror att människor som "hjälpas av vitaminer" är offer för placebo-effekten, dricker jag fortfarande vitaminer ett par gånger om året. Det är en vana och ett hopp om att någonstans kommer de ändå att skjutas upp på ett sätt som är märkbart för mig.

Jag har provat många vitaminer i mitt liv: från de som är 100 rubel per månad till de som är 700 rubel per vecka. Det finns ingen synlig effekt (men det finns fortfarande hopp om att de har påverkat något).

Och än en gång valde vitaminer, jag styrdes av principen "något nytt skulle vara."

Alphabet Cosmetics, som det tycktes mig, var vad som behövdes.

Först, som tillverkaren försäkrar, är de så underbart uppdelade i piller att de bara smälter "med ett slag".

För det andra är dessa vanliga för mig vitaminer - tidigare såg jag redan Alphabet Classic.

För det tredje bestod ordspråket "Cosmetic" mig i det här tillståndet.

packning.

Vitaminer är förpackade i blåsor och en kartong.

Pris per kurs om 20 dagar (60 tabletter)

tabletter.

Vitaminerna själva är ganska trevliga: de har roliga färger, så de är intressanta att dricka.

Stor nog.

Med lukten av vitamin. Inget speciellt.

ansökan.

Bland bristerna konstaterar jag att det var svårt för mig personligen att svälja dem. Tabletterna är mycket stora och de måste tvättas ner med en stor mängd vätska (ibland med ett helt glas), eftersom det alltid fanns en känsla av att tabletten fastnat någonstans i matstrupen.

Jo, den vanliga nackdelen med alfabetet är tre piller som du måste komma ihåg att dricka under dagen: Ta med dig på vägen, till jobbet, vila. Förresten har jag löst detta problem på det här sättet. På morgonen och på kvällen arbetar jag som regel hemma och på eftermiddagen på jobbet. Därför delade jag helt enkelt blåsorna så att jag gick hem ensam och tog 1 och 3 tabletter från dem och tog den andra till jobbet och tog 2 tabletter från dem. När de "nödvändiga" piller var över, ändrade de helt enkelt sina platser - de "fungerande" blåsorna tog dem hem och "hem" -pillerna till jobbet

Resultatet.

Jag började dricka dem utan att förvänta någon effekt. Jag är inte en suggestibel person alls. Även om jag börjar märka några ändringar, är det lättare för mig att skriva av det som en olycka. Men inte för Alphabet Cosmetics, för att sådana olyckor inte händer!

Efter den första dagen då du tar piller: Nästa morgon vaknade jag och gick ur vana för att torka mitt ansikte med en servett. Denna procedur jag gör för att ta bort överskott av fett från huden innan du tvättar. Resultatet av denna procedur är vanligen en fet servett. Min hud är mycket fet och jag brukar upprepa denna procedur flera gånger om dagen (särskilt ofta på morgonen), för annars är mitt ansikte täckt med ett "bra" oljelag om en timme. Men i morse tittade jag på servetten och kunde inte tro på mina ögon. Hon var torr !! Det verkade omöjligt för mig. Det har aldrig hänt mig tidigare. Så det är inte en slump. Hela tiden tog jag dessa vitaminer, min hud blev nästan inte fet.

Efter tre dagar av att ta pillerna: en ovanlig ökning av styrka och effektivitet för mig. Kronisk trötthet, letargi, sömnighet, dålig aptit är min vanliga följeslagare. Men efter tre dagar märkte även mina släktingar att "något inte var rätt" med mig! Jag kom hem från jobbet full av energi, tog djupt upp hushållsarbeten, glömde bort trötthet och brist på sömn, min familj började tröttna på min oändliga aktivitetsströmm. Min aptit återvände, arbetet började bli enklare, jag började till och med göra övningar på morgonen.

Efter en vecka av att ta piller: Jag tvättar mitt hår mindre ofta. Hårbotten, liksom ansiktets hud, var väldigt fet. Bebyggelsen förbättrades, akne började torka upp, kroppens tillstånd - vackert.

Tyvärr är det svårt att förmedla alla dessa förändringar med ett "före / efter" foto eftersom ingen kamera kommer att överföra, till exempel en förändring i ansiktets skugga. Och ännu mer så kommer inte att berätta om det goda fysiska välbefinnandet.

Jag noterar att jag bröt systemet och började dricka dem i storleksordningen 3-2-1 (det vill säga ett rött piller på morgonen, gul på eftermiddagen, grön på kvällen). Och allt eftersom den gröna pennan innehåller kalcium, som absorberas bäst på kvällen!

Resultatet.

För bristerna tar jag fortfarande en punkt - jag lägger bara 4. Och jag rekommenderar!

Var noga med att följa nästa förpackning. Alphabet Cosmetics återvände till mig tro på vitaminer!

Tja, glöm inte att alla organismer är olika. En hjälpte till, en annan kan inte hjälpa. Vitaminer är vanligtvis tunna.

referenser.

❖ Mer om vitaminer och kosttillskott.

 • Natekal D3 - ett utmärkt kalciumläkemedel
 • Kalcium D3 Nycomed - dyr analog Natekala
 • Revalid vitaminer - vitaminer för hårväxt: förväntan och verkligheten

Bli inte sjuk!

Förväntat mer.

På våren och hösten försöker jag alltid ta vitaminer. Den här gången bestämde jag mig för att jag inte skulle köpa Perfectil, eftersom det inte fanns någon stark wow från dem. En vän rådde Alphabet Cosmetics. Jag sprang genast till apoteket, men allting var inte så enkelt, de säljs inte i alla apotek. Kostnaden för vitamin 140 UAH. (Jag kommer inte ihåg exakt).

Hon tog vitaminer 3 gånger om dagen. Men resultatet var inte och är inte nu.

Jag väntade på dessa vitaminer för att förbättra hudens tillstånd (innan vitaminet hände, skulle ett par finnar dyka upp, men under mottagningen blev det 2 gånger mer). Hår som sypyatsya och sypyatsya. Sandens naglar har blivit starka, men jag vet inte det här är meriterna av alfabetet eller Aevita, som jag applicerade på naglarna i 14 dagar.

Läs mer om vitaminerna Alphabet Cosmetics.

Calcium-D3 +

Tablet nummer 1 (grön)

Kalciumpantotenat 7,5 mg

Folsyra 100 mcg

Para-aminobensoesyra ** 50 mg

Antioxidanter + Bioflavonoider

Tablet nummer 2 (gul)

Betakaroten 1 mg

Nikotinamid (PP) 20 mg

Koenzym Q10 (ubiquinon) ** 4,5 mg

Quercetin 15 mg

Proanthocyanid 15 mg

Polyfenoler åtminstone 8 mg

Järn +

Tablet nummer 3 (orange)

Folsyra 100 mcg

Para-aminobensoesyra ** 50 mg

Vitaminer rekommenderar, eftersom de hjälpte en vän från håravfall. Men med mig ville de inte vara vänner. Jag köper inte ett paket för att dricka 2 kurs.

de bästa vitaminerna

God eftermiddag, alla, alla!

Jag vill berätta om mina favorit vitaminer.

När du dietar (speciellt på min älskade, min första diet (2 månader och minus 12 kg), när du begränsar dig i vissa produkter), eller på våren kan du förmodligen (när det inte finns tillräckligt med vitaminer i kroppen)

Till att börja med när jag först försökte kosten började mitt hår falla ut. Jag försökte byta masker, schampon, men jag förstår, för vad är meningen, begränsar jag mig själv i mat. Kroppen får inte något. Så du behöver mata dig själv med vitaminer (eller kasta en diet, men målet är att äta tunt)

När jag hade en sådan "molt" på våren, och huden på mina händer var väldigt grov, knäckde den. Sedan dricker jag redan AlfaVit "Cosmetics".

Så jag bestämde mig för att kombinera kosten och dessa vitaminchiki. Det enda obekvämt är att du måste ta tre piller per dag. Det finns många andra typer av vitamin: 1 tablett per dag och det är det. Jag ständigt ställer larmet att dricka alla tre om dagen. Håret klättrade självklart fortfarande (ja, de verkar klättra hela mitt liv), men mycket mindre. (Ca 3-6 per dag, men innan det hände hur många gånger du inte går igenom håret, klättrar håret bara upp och klättrar). Håret blev glänsande, började se frisk ut. Naglar har blivit starkare. Även som finnar försvann)).

Och för priset är de inte de dyraste. Kurs: 1 månad.

Jag kommer inte skriva om kompositionen. Bilden visar.

Det är sant att det inte finns något foto av hår, naglar etc., eftersom det inte finns någon vana att ta bilder av dig själv.

Min första diet (2 månader och minus 12 kg)

Om du vill förlora 2-4 kg om några dagar

AlfaVit Classic och Cosmetic: Jag försökte båda alternativen och gjorde en slutsats för mig själv. I översynen, en beskrivning av kompositionen och tolkningen av ytterligare komponenter, liksom mina känslor från receptionen.

Efter att ha hittat vitaminer kallade "Kosmetika" i AlfaVit-serien kunde jag helt enkelt inte passera! Para-aminobensoesyra, koenzym Q10 påverkade mig helt enkelt fascinerande, efter att ha läst på Internet om deras egenskaper bestämde jag mig för att betala 100 rubel och det var denna skillnad mellan kosmetisk och alfabetisk klassik som jag gillade. Men om allt mer i detalj!

GRUNDLÄGGANDE PRINCIP FÖR TILLÄMPNING, SAMMANSÄTTNING, BESKRIVNING AV TABLETTER

Den största skillnaden mellan vitamin AlfaVit och något annat vitamin är att den dagliga dosen av vitaminer och mineraler är uppdelad i 3 delar, samtidigt som man beaktar de grundläggande förutsättningarna för högkvalitativ assimilering, vilket ger de optimala förutsättningarna för assimilering, det vill säga tillverkaren lovar oss att Vitaminer i stora mängder i vår kropp. Tja, jag gillar det här tillvägagångssättet!

Några löften från tillverkaren:

Förbättrar nagelsituationen

Berikad med bioflavonoider som saktar åldringsprocessen

Innehåller koenzym Q10 känt för sin anti-aging effekt.

Består av alla vitaminer och väsentliga mineraler.

Hur tar man AlfaVit?

Jag tar vitaminer 3 gånger om dagen med måltider, på morgonen klockan 8-00, till lunch på 13-00 och med middag på 19-00. Jag har inga minnesproblem så jag tog dem regelbundet, det gjorde jag inte. Sekvensen med att ta piller är inte kritisk, och jag hittade inte något speciellt på Internet, så jag tog det i enlighet med sekvensen i en blister.

Färgerna på tabletterna skiljer sig från den klassiska versionen och den här gången ser vi gröna, gula och orange tabletter (även om jag är ärlig ser jag grön, orange och gul och min orange anses gul från tillverkaren)

Sammansättningen av alla tabletter är olika:

Kalciumpantotenat - 7,5 mg 125%

Folsyra - 100 μg 50%

Biotin (- 75 mcg 150%

Chrome ** - 50 μg 100%

Kalcium - 200 m g20%

Silikon ** - 4 mg135%

Para-aminobensoesyra ** - 50 mg 50%

* Procent av rekommenderade intag av mat och biologiskt aktiva substanser

** Procentandel av rekommenderade konsumtionshastigheter för livsmedel och biologiskt aktiva ämnen i enlighet med MP 2.3.1.2432-08

Tablet №2 gul Antioxidanter och bioflavonoider

Betakaroten - 1 mg 125%

Nikotinamid (PP) - 20 mg -

Magnesium - 60 mg 15%

Mangan ** - 2 mg 100%

Coenzyme Q10 (ubiquinon) ** - 4,5 mg 15%

Quercetin - 15 mg 50%

Proanthocyanicides - 15 mg 30%

Polyfenoler av minst 8 mg -

Curcumin 7,5 mg 75%

Tablet # 3 Orange Iron +

Folsyra - 100 μg 50%

Järn 14 mg 100%

Koppar ** - 1 mg 100%

Para-aminobensoesyra ** - 50 mg 50%

Som ni kan se kompositionen är bra presenteras vissa vitaminer och mineraler i doser något högre än det dagliga.

Låt oss dechiffrera de extra komponenter som tidigare har intresserat mig så mycket att jag inte kunde motstå att köpa:

Para-aminobensoesyra, en vitaminliknande förening som är involverad i syntesen av folsyra i mikroorganismer, är en tillväxtfaktor för många bakterier. Detta vitamin aktiverar hela tarmfloran, vilket föranleder det att producera folsyra, vilket i sin tur producerar stora mängder pantotensyra. PABK är också involverad i proteinprovningsprocessen, liksom i produktionen av röda blodkroppar som levererar våra celler med syre och ger dem liv. Men den viktigaste uppgiften för detta vitamin är att upprätthålla en sund hud.

Coenzyme Q10 (ubiquinon Q10) är en vitaminliknande förening av endogen natur som produceras i levern av någon djurorganisme, inklusive människor. Denna förening är en katalysator i bildandet av ATP-molekylen (adenosintrifosfat) - den enda energikällan för alla levande saker: från viruset till människor.

Quercetin uppvisar en anti-ulcerogen effekt associerad med användning av antiinflammatoriska läkemedel, och har också radiobeskyttande aktivitet (efter röntgen och gammastrålning). Kardioprotektiva egenskaper hos quercetin i samband med ökad energiförsörjning av kardiomyocyter på grund av antioxidant effekten och förbättrad blodcirkulation.

Proanthocyanidiner är antioxidant flavonoider som hjälper till att stabilisera de två viktigaste proteinerna i kroppen.

Polyfenoler förlänger livet, bevarar blodkärltonerna, förhindrar kolesterolavsättning, skyddar mot ateroskleros, diabetes, förhindrar förekomsten av Alzheimers sjukdom.

Curcumin - kännetecknas av uttalade antioxidanter, antiinflammatoriska aktiviteter.

Men såväl som i Classic finns det E-shki (om titandioxid i min tidigare recension) färgämnen (jag slutar inte hos dem, liksom den mystiska inskriften:

Innehåller ett färgämne som kan påverka barnets aktivitet och uppmärksamhet negativt.

Jo, okej, kompositionen skrämmer mig inte, att leva, som de säger, är också skadlig, de dör av det, så vi kommer inte att fokusera på särskild uppmärksamhet och vända sig till annan användbar information:

Frigöringsform: 60 tabletter nr 1 med en vikt av 950 mg, nr 2 som väger 780 mg, nr 3 som väger 740 mg

Kontraindikationer: listan är inte lång och innehåller endast individuell intolerans och hypertyreoidism

Vitaminer ska förvaras på en torr plats från +4 till +25 grader.

Förfallodatum 2 år

Tillverkare LLC Vneshtorg Pharma, Moskva

Hotline 8 800 550 58 08

Kostnaden för 395 rubel

Var att få: Jag tror att AlfaVit finns i nästan alla apotek, från det minsta till det största nätverket, köpte jag på ett litet apotek nära huset.

Mer information om de olika vitaminerna och mineralerna AlfaVit finns på den officiella hemsidan.

RESULTAT AV ÅTGÄRD: OCH DIG, HAIR, JAG SKÄLAR ATT BO!

hår

Konstig textning? Men det här är precis vad jag vill ha mest av allt att säga nu, då jag började ett riktigt hårfluga från mitt huvud. Jag skyller inte helt på vitaminerna för det här, men mina huvudklagomål är att vitaminer i alfabetets kosmetika, utformade för att bevara min hälsa och öka min skönhet, inte hade någon effekt på mitt hårs flykt. Jag är benägen att överväga orsaken till hårfall att vara borta från ingenstans när kramat upp stress. Men stress, att ta vitamin och hårfall började samtidigt och vitaminerna hjälpte inte åtminstone lite för att minska förlusten, för att inte tala om den goda tillväxten som jag hade hoppats på. Vad orsakade hårvården, vem ska skylla på och vad man ska göra för dig! Någon bestämmer att det här är alla onda vitaminer, någon kommer att säga att du behöver vara mindre nervös eller kanske våren är skyldig för allt, men faktum kvarstår: min hårborste är igensatt efter en kamning, hårvolymen har minskat med en tredjedel och avloppet i badrummet är igensatt bara efter mig.

ungdom

Det är svårt att säga något om den föryngrande effekten, för jag är inte så gammal än, och jag kommer också att vara tyst om att sakta ner åldringsprocessen och det verkar som om jag har lagt till några löften för volymen för att spåra den efter 25 år.

naglar

Naglar växer, men exfolierar, men orsaken är snarare kontakt med vatten: antingen tvätta barnbyxor, tvätta sedan tallriken, sedan kastrullen. Igår köpte jag handskar, slutade tortera mina händer och naglar. Men naglarna växer, och inte illa nog, men de bryter, särskilt på pekfingret.

Generellt är effekten för naglar ganska dålig, för innan jag tog vitamin var mina naglar väldigt ovilliga att växa och exfoliera på alla fingrar, och de bröt mycket mer.

Allmänt skick

För att vara ärlig, mina villkor på kvällen och klättringshastigheten på morgonen tyckte jag mer om när jag tog Alphabet Classic, effekten är mild, entusiasmen och positiven försvann, men jag slutade "dö på morgonen", dvs blev mindre uttalad.

۞ Kostnaden är inte särskilt motiverad, jag hittade ingen speciell effekt från flavonoidkoenzymer, jag kan bara säga att jag inte blev gammal om 20 dagar

۞ Kosmetika har en positiv effekt på naglarna.

۞ Classic är 100 p mindre, och effekten är densamma (eller ännu bättre), så nästa gång jag kommer tillbaka till den, trots bristen på många bioflavonoider, vitaminliknande föreningar och andra antioxidanter.

۞ Jag tycker fortfarande om tanken på en separat mottagning, men till minne av mitt hår kommer jag inte tillbaka till Kosmetik längre (du vet aldrig, om det är allt detsamma)

۞ För att ta dessa piller måste du ha ett gott minne och näringsdisciplin, det är trots allt ett kosttillskott för mat, vilket innebär att du inte ska hoppa över frukost, äta minst 3 gånger om dagen, helst vid en gång. Inte alla har råd med det, någon kan till exempel inte äta frukost eller lämnas utan middag, etc.Nästa Artikel
På 20 år började man förlora hår på huvudet, en man. Fader i samma ålder skallig. Jag skulle inte vilja bli skallig. Hur hanterar man det?