Professionell hårvård från L'Oréal, en granskning av återhämtningsprogram


Bland de många hårvårdsprodukterna måste du lyfta fram produkterna från företaget L'Oreal. Produkterna som produceras av det världsberömda varumärket präglas av utmärkt kvalitet och snabb åtgärd. För deras produktion används de senaste vetenskapliga utvecklingen och innovativa formler. I populära premium skönhetssalonger kan du ofta hitta L'Oreal produkter - professionell hårvård.

L'Oreal-program

Det franska företaget L'Oreal har varit på marknaden i många årtionden. Företaget är engagerat i frisläppandet av dekorativa kosmetika, ansikts- och kroppsprodukter. Märket har visat sig och efterfrågas av miljontals människor runt om i världen. L'Oreal tillverkar produkter för flera marknadssegment: från ekonomiklass till premium.

De mest kända företagen har tagit med hårvårdsprogram. Ett sådant program är Serioxyl 3-stegsomsorgssystemet. Professionell serie syftar till fullständig restaurering av strukturen. När du använder verktygen i denna serie ökar glansen, accelererar tillväxten. Förlustprocessen minskar, eftersom hårsäckarna får ytterligare näring.

En annan Loreal stolthet är det komplexa programmet Mythic Oil. Programmet använder naturliga komponenter av naturliga oljor. Oljor intensivt närma hårbotten, förhindra förlust. Som ett resultat förbättrar hårets tillstånd markant: de skimrar och ser bra ut.

Pro Fiber-serien

Speciellt utvecklad Pro Fiber-serien kommer att hjälpa till att återställa livet till tråkigt och skadat hår. L'Oreal introducerade detta program relativt nyligen. För dess skapelse tog många år av laboratorieforskning och experiment. Användningen av Pro Fiber-produkter kommer att säkerställa fullständig återställning av den skadade strukturen.

Basen för produkten är Aptyl 100 högmolekylärt komplex. Det här skyddar håret från skador och omsluter dem i en osynlig skyddsfilm. Aptyl 100 består av aminosilan och en katjonisk polymer som binder hår i ett tredimensionellt, solidt nätverk. Förutom regenereringsfunktionen har serien en termisk skyddande egenskap.

Pro Fiberlinjen finns i tre riktningar (beroende på graden av skada på håret i graderingsordningen):

 • Rätta till. Denna serie är konstruerad för skadat hår. Lämplig för de som använder en daglig hårtork, strykjärn för rätning, krullningstänger.
 • Återställ. Ett speciellt utformat program är lämpligt för ägare vars hår har blivit blekt, kemiskt krökt.
 • Rekonstruera. Linjen används för att behandla allvarligt skadade strukturer - resultatet av upprepad blekning och färgning.

Beståndsdelar

Följande program presenterar flera vårdprodukter:

 • Regenererande schampo. Komponenterna i schamponet tränger djupt in i hårstrukturen, mättar det från insidan med näringsämnen. Polymeren skapar en film, med det resultat att de splittrade ändarna och flakskalorna är förseglade. Efter att ha använt shampoo har håret en välskött och hälsosam utseende. Kostnaden för 250 ml - 900 rubel.
 • Luftkonditionering. Denna produkt mjukar håret, gör det mjukt. Förhindra att tangling Användningen av luftkonditionering hjälper till att ge extra glans och strålning. Kostnaden för 200 ml av medel är 1300 rubel.
 • Mask. Verktyget effektivt bekämpar torrhet, förhindrar bildandet av splittrade ändar och släpper upp de öppnade hårvågorna. Masken har en djup regenererande effekt på längden och på hårsäckarna. Efter användningen visas mjukhet. Pris för 200 ml - 1500 rubel.
 • Serum. Lättviktig beredning lämplig för daglig användning. Den kan användas som ett termiskt skyddande medel och appliceras före torkning eller rätning. Serum skyddar hårstrukturen från effekterna av negativa yttre faktorer. Kostnaden för serum - 1500 rubel.
 • Koncentrera. Det mest intensiva verktyget för hela linjen Pro Fiber. Djupt penetrerar hårstrukturen, återställer den. Efter användning uppträder effekten omedelbart. Antalet splittrade ändar och fallande hår minskas märkbart. Känslan av jämnhet och mjukhet varar länge, tills nästa shampooing. Priset för 15 ml av drogen är från 2000 rubel.

Kostnad för

Det integrerade programmet Pro Fiber har en hög kostnad - cirka 7 000-8 000 rubel. Du kan köpa serien från de officiella distributörerna av varumärket Loreal, beställa det online eller köpa det i en professionell frisörsbutik. Det höga priset på produkter talar om dess kvalitet och effektivitet.

När ska vänta på resultatet

Användningen av Pro Fiber-serien beror på hårets initiala tillstånd. Det tar i genomsnitt 2 månaders kontinuerlig användning. De flesta kvinnor rapporterar ett märkbart resultat från användningen efter 2 veckors omfattande vård.

Shampoo, serum och balsam är lämpliga för daglig användning. Mask och koncentrera nog att applicera en eller två gånger i veckan.

Varning! Före användning är det nödvändigt att utföra ett preliminärt känslighetsprov. Läkemedel kan orsaka en allergisk reaktion med individuella intolerans hos enskilda komponenter.

Fördelar och nackdelar

Pro Fiber-serien har ett antal positiva egenskaper:

 • hjälper till att återställa skadat och livlöst hår effektivt;
 • skyddar mot värmeffekter, neutraliserar yttre skadliga faktorer;
 • förhindrar bildandet av splittrade ändar;
 • tar bort fluffiness, ger ett jämnt och vackert utseende.

Nackdelarna med serien inkluderar ett relativt högt pris. Pro Fiber är dock tillgänglig som en premiumprodukt, så denna kostnad är motiverad.

Ytterligare tips

När du använder ett återställningsprogram för att påskynda resultaten, rekommenderas att du följer följande rekommendationer:

 • Shampooing görs inte mer än en gång om dagen, och om möjligt 2-3 gånger i veckan. Så kommer fettproduktionen att minskas, och hårbotten blir ständigare längre.
 • För att minska värmeffekter, mindre benägna att använda en hårtork och en likriktare.
 • Diversifiera din kost, äta mer växtfoder och minska konsumtionen av godis och bakning. Felaktig kost och livsstil påverkar omedelbart utseendet, inklusive på huvudet.
 • Ta vitamin- och mineralkomplex. Brist på vitaminer uttrycks i hårfolliklarnas försvagning. För att eliminera problemet, ta vitaminerna E, D, C, A, berikad med verkan av magnesium, kalcium, zink, selen.

Användbara videoklipp

Vi förstår fördelarna och nackdelarna med schamponerna L'oreal Professionnel.

Detaljer om förfarandet för håråterställning L'Oreal Professionnel Pro Fiber.

Loreal profiber

Långvarig återhämtning för skadat hår

Miljöens starka påverkan, som solen, temperaturförändringar, fuktförändringar, styling, värmebehandling av håret - allt detta påverkar hårets permanenta och oundvikliga förstöring. På grund av innehållet i APTYL 100-komplexet börjar profibervård vid salongen, genast återställer håret och förlängs hemma, efter tredje användning av schamponet, med hjälp av RE-CHARGE-effekten i upp till sex veckor

Allt börjar i stugan
med omedelbar hår restaurering

På grund av det faktum att vi underskattar vårt hår i hemmet kan du välja inte den typ av omsorg och effekt som du inte skulle förvänta dig, vilket resulterar i att de spenderade pengar på vård som inte passar dig och inte hjälpte. Det är mycket viktigt att välja rätt vård, såväl som den första lanseringen av APTYL 100-molekylen. I vår salong kommer stylisten att bedöma graden av skador på ditt hår med hjälp av den unika PROFIBER Diagnostic of Damaged Hair

Revolutionerande APTYL 100-molekylen

Pro Fiber är lämplig som lite skadat hår och till de mest skadade. APTYL 100-komplexet är en förening med två 2 molekyler: utanför den katjoniska polymeren och från insidan av aminosilan. Detta är resultatet av 15 års kontinuerlig utveckling och 15 patenterade teknologier från Loreal Professional.

APTYL 100-molekylen
ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg:

 • Instant återhämtning i stugan
 • Reaktivering hemma för 4 användning av schampo
 • Effekten förlängs med hjälp av RE-CHARGE upp till 6 veckor

Pro fiber

Pro Fiber kan också användas på dagen för hårfärgning.
Pro Fiber har utvecklat 3 hårvård och restaureringslinjer:

 • Rectify - en linje för skadat hår. Graden av skada: hårytan
 • Återställ - en linje för allvarligt skadat hår. Graden av skada: allvarligt skadad håryta och cortex
 • Rekonstruera - en linje för mycket skadat hår. Graden av skada: mycket skadad håryta och cortex

L'Oreal Pro Fiber Beauty Salon Procedure

 • Steg 1. Diagnos av hår och urval av vårdlinjen för dig.
 • Steg 2. Cleansing Shampoo som förbereder hår för effekterna av APTYL 100
 • Steg 3. Pålägget av en specialkoncentrat APTYL 100 och maskaktivator PROFIBER REGENERATE APTYL 100, som ger långsiktiga och hållbara åtgärder
 • Steg 4. Inloggning med lämnat PROFIBER termiskt skydd

Skönhetssalong Professional

Moskva
m. Skhodnenskaya
Str. Shodnenskaya 36/11
+7 (499) 493-90-69

Hemvård L'Oreal Pro Fiber,
Reaktivering av salongtjänsten

Att säkerställa effektiviteten av salongproceduren för långvarig återhämtning för känsligt hår är hemvård. Pro Fiber hemvårdslinje utökar effekten av salongförfarandet. Efter varje användning av Pro Fiber Shampoo återupptas vårdåtgärden.

Upplivningen av hemvård är följande:

 • Du får hemvård som befälhavaren har valt för dig
 • Hemma, du använder schampo den typ av skada på håret, vilket återaktiverar effekten av salongproceduren
 • Använd därefter Profiber tvättbar eller Profiber mask.
 • Och viktigast av allt, för varje 4 schampon med Pro Fiber Shampoo, i stället för tvättbar vård och en mask, använder du en Re-Charge activator mask som ger näring till APTYL 100 hår

L'Oreal Professionnel Hair Products Review

L'Oreal Professionnel är ett kosmetiskt märke som är mest känt och populärt bland kvinnor över hela världen. Förmodligen finns ingen sådan kvinna som inte hade minst en L'Oreal-produkt (läppstift, slaktkropp, grädde, schampo, färg...). Det bara är en fras, "Efter allt, jag förtjänar det", som används i reklam L'Oreal har mer än fyrtio år och som de talar de vackraste och mest kända kvinnor i världen: Jennifer Aniston, Claudia Schiffer, Milla Jovovich, Beyonce Knowles, Kate Moss, Blake Livy och många andra.

Företaget grundades 1909 och hela historien började med hårfärg, som uppfanns av Eugene Schueller i Paris. Sedan dess har mycket förändrats i branschen av kosmetika, och under den tiden företaget L'Oreal har alltid går framåt och ständigt uppfinner kosmetiska produkter och förfaranden (första kall permanent och långsiktig fixering av curling för första gången blir en daglig schampo hårvårdsprodukter, missfärgning och färgning i ett steg, den första färgande schampo, världens första transparenta hårspray fastställande, det första skumbadet, den första hårfärgningsmedel, vilka färger den hår och samtidigt skyddar. dussin issled Regeringscentra runt om i världen, innovativa formler, patent, tekniska genombrott i hårvård och styling är alla L'Oreal.

Lancôme, Kérastase, Redken, Kiehl Eftersom Matrix, Mizani, Biotherm, Vichy, La Roche-Posay, Garnier, Maybelline, Elsève, L'Oréal Professionnel, Gemey, Helena Rubinstein, SkinCeuticals, Sanoflore, Pureology, YSL Beauté - alla dessa mark ingår i varumärket L'Oreal.

L'Oreal Professionnel är en professionell salonglinje av kosmetika för hårvård och behandling, vilket kännetecknas av kvalitet, professionell tillvägagångssätt och rimliga priser. Professionnel har ett stort antal olika serier av hårvårdsprodukter som hjälper dig att klara dina hårs behov, så låt oss börja.

1. L'Oreal Professionnel Hair Restoration Series

Absolut Reparation Lipidium-serien av L'Oreal Professionnel

De aktiva substanserna i Absolut Repair Lipidium-serien är ett unikt lipidkomplex, fytokeratin, ceramider, mjölksyra.

1. Shampoo - Rengör försiktigt håret och hårbotten, intensivt närnar torrt hår. Med förmåga att tränga in i de djupaste skikten av hår, schampo Loreal Lipidium remodel fullt dem, och skapar en pålitlig sköld på ytan, förhindra ytterligare skada och uttorkning. Sjampot något tjocknar, men gör inte håret tyngre vid rötterna, så den naturliga volymen bevaras.

2. Balsam - återställer omedelbart hår genomträngda skadade områden och fyller dem, mjukar och gör håret glans. Ett unikt komplex av lipider och andra aktiva ingredienser gör det möjligt för håret att återvända förlorad glans, flexibilitet och vitalitet. Stärker håret längs hela längden och förhindrar deras sektion

3. Mask - rekonstruerar omedelbart hårstrukturen och stärker den längs hela längden. Hårmask har en intensiv näring, mjuknar och ger skinn till håret. Normaliserar vattenbalansen, gör håret silkeslen och tipsen - hälsosamt och snyggt utseende. Underlättar installationen och skyddar mot uttorkning samt ytterligare skador.

4. Tvåfasserum för omedelbar återvinning av delade ändar. Penetrerar in i de djupare skikten av håret, kompenserar för bristen på naturlig intercellulär "cement" och rekonstruerar hårets centrala struktur. Stärker hårets inre skikt och skyddar mot negativa yttre faktorer. Serum "förseglar" vågorna, återvänder hårets jämnhet och glans och spetsarna - välskötta utseende. Den har UV-skydd.

5. Återställ Serum - Serum fyller hårets skadade områden och rekonstruerar deras struktur. Täcker hår med mikrofilm ger pålitligt värmeskydd under varm styling, och styr även frisyren och motstår curling. Serum ger hår extra mjukhet, silkighet och vitalitet, väger inte håret och förorenar dem inte.

6. Termisk grädde - grädden fuktar, närmar sig håret och väger inte jämnt tunt hår. Förhindrar bräcklighet och tvärsnitt av hår. Glattar hårets yta och ger extra glans och silkighet. Ger tillförlitligt värmeskydd under styling med strykjärn eller hårtork, vilket håller ditt hår friskt, starkt och smidigt. Effekten kvarstår även efter det femte schampot.

7. Ampuller för återhämtning - stärker stången och toppskiktet på håret, vilket förhindrar destruktion av skyddsfilmen under påverkan av negativa miljöfaktorer. Återställ hårstrukturen på molekylär nivå, fyller dem med energi och tätar vågorna.

8. Återställande av koncentrat - en högkoncentrerad primer baserad på ett unikt lipidkomplex som är utformat för att djupt återställa strukturen hos kraftigt skadat hår. Fyller hålrummen inuti håret och förstärker de intercellulära anslutningarna. Helst rekonstruerar hårstrukturen, vilket gör den mer hållbar och elastisk. Stärker hårets inre skikt och skyddar på ett säkert sätt hårets yta från nya aggressorer. "Solders" vågarna, återvänder hårets naturliga jämnhet, glans och silkiness.

Intense Repair Series av L'Oreal Professionnel

Serien är utformad för djup vård för normalt och torrt ben, särskilt på spetsarna. Aktiva ämnen i serien: ceramider, Cuti Liss-systemet, aktiverat protein, vitamin B6.

1. Närande schampo för torrt hår - schampo intensiv näring och påverkar specifikt hårets skadade områden. Stärker strukturen och mjukar håret i halsen. Det ger en hälsosam glans och gör håret mer hanterbart.

2. Mask för torrt hår - närmar sig hår och påverkar målmedvetet de skadade områdena. Helst rekonstruerar strukturen, återställer hår vitalitet och hälsosamt utseende. Mättat med vitaminer, ger jämnhet och hälsosam glans. Underlättar kammar, förhindrar sektionen och krulning vid tipsen.

3. Fuktgivande spray - Ett unikt verktyg baserat på Bioactive Thermal System är utformat för djup vård av torrt och livlöst hår, speciellt med skadad struktur. Det närmar håret med nödvändig fukt och omedelbart återupplivar dem. Det ger ljus, silkighet och gör håret mer hanterbart. Återställ hårstrukturen från insidan och därigenom förstärka nagelbandet. Gör håret perfekt slät och glänsande.

L'Oreal Professionnel Pro-Keratin-serien

Nu är en mycket effektiv professionell vård som kommer att återuppliva ditt hår, blivit tillgängligt för alla tack vare de innovativa verktygen i Pro-Keratin Refill-serien. Produkter från Pro-Keratin Refill-serien rekommenderas speciellt för att användas på vintern när håret ständigt utsätts för de negativa effekterna av väder och andra negativa yttre förhållanden.

Aktiva substanser i serien: Pro-keratin, Incell-molekyler, veteproteiner, arginin, fruktekstrakter.

1. Shampoo för lös hår - schampon tränger djupt in i håret och fyller på den skadade strukturen. Täcker håret med en mikrofilm, skyddar dem från alla slags skador och yttre aggressorer. Stärker hårsäcken och stramar håret. Det förhindrar överdriven håravfall och främjar en sund hårväxt. Eliminerar oönskad fluffighet och gör håret lydigt.

2. Conditioner för försvagat hår - skyddar och stärker effektivt håret, håller sin styrka och glans under vintersäsongen. Professionell balsamformeln tränger djupt in i hårstrukturen, perfekt återställer sina inre fibrer och utjämnar nagelbandet. Verktyget förblir på håret osynlig film, vilket fungerar som ett utmärkt skydd mot mekanisk och kemisk skada.

3. Mask för skadat och sprött hår - masken tränger djupt in i håret och regenererar sin struktur från insidan. Hon läker även skadat hår och återlämnar hennes lås till hälsan. Samtidigt skyddar produkten håret från de skadliga effekterna av stark sol, frost och temperaturförändringar, vilket förhindrar deras förstöring. Masken kommer att skydda håret från splittrade ändar, de kommer att växa snabbare, bli starka, lätta och mjuka.

4. Skyddande kräm (outplånlig) - krämskydd för skadat och sprött hår. Fuktar och bibehåller den nödvändiga fuktbalansen inne i håret. Eliminerar torrhet och tvärsnitt av spetsarna. Det ger en fantastisk glans, jämnhet och silkighet. Täcker håret med en mikrofilm, skyddar dem från alla slags skador och yttre aggressorer. Studier har visat att håret är 70% mindre skört och sprött, det är lätt att passa och har alltid ett hälsosamt och välskött utseende.

5. Serum för skört och svagt hår - förstärkning av nagelbandet, ger hårets vitalitet och elasticitet från rot till spets. En fördelaktig effekt på hårbotten, vilket stärker rötterna och främjar bättre hårväxt. Den återvänder den naturliga volymen och komprimerar kraftigt fint hår. Skyddar mot UV-filter och överdrivning.

L'Oreal Professionnel Fiberceutic Series

Fiberceutic är en del av Expert Series fiberåterställning och berikning av Intra-Cylane ™. Aktiva molekyler som hjälper till att stärka hårets skyddande skikt. Efter det speciella tätningsmedlet känns håret mjukare och ser uppdaterat ut.

1. Regenerativ vård (för tjockt eller tunt hår) - tränger in i hårbarken, samverkar med keratin och skapar nya aminosyror, som är nyckeln till vackert och starkt hår. Under påverkan av vatten aktiverar molekylen Intra-silan hydrolysreaktionen och skapar ett flexibelt molekylärt nätverk inuti håret. Fyller porösa områden, stärker håret från rot till spets. Ökar elasticiteten och rörligheten hos håret, vilket förhindrar fluffighet och curling. Det närmar, fuktar och gör håret mer hanterbart.

3. Mask (för tjockt eller tunt hår) - En näringsmask speciellt utformad för tunt / tjockt hår bidrar till att förlänga effekten av FIBERCEUTIC. Berikad med Intra-Cylane ™ bevarar formeln den naturliga volymen av fint hår och bevarar dess elasticitet

3. Serumfyllmedel är en innovation från L'Oreal Intra-Silan-molekylen, som arbetar i hårets djupaste lager och rekonstruerar strukturen, skapar nya molekylära nätverk.

L'Oreal Professionnel Solar Sublime Series

En serie är avsedd för intensivt lämnande och ytterligare skydd av håret under aktiv vistelse på solen.

1. Shampoo-skydd från solen, vattnet och saltet - en speciell formel i schampot skyddar effektivt mot ultraviolett strålning och påverkan av höga temperaturer. Verktygets omsorgsdelar tar hand om hår och hårbotten, ger dem nödvändig näring. Dessutom förhindrar schamponet att förhindra bräcklighet och skyddar färgen på färgat hår från att brinna ut. Shampoo har en lätt konsistens som skumar håret med salt, sand, klor och rester av stylingprodukter, vilket gör att de är otroligt mjuka, elastiska och lätta.

2. Shampoo-olja - innehåller i sin sammansättning en stor mängd näringsrika oljor, bland vilka avokado dominerar. Tack vare honom och E-vitamin får håret ett tillförlitligt hinder som inte tillåter sol, salter eller klor att förstöra ytan. Under inverkan av dessa komponenter får håret en fantastisk utstrålning och elasticitet, se mer hälsosam och välskött.

3. Cream-hair conditioner efter solen - Innovativ teknik Mexoryl S.O täcker hår med en pålitlig sköld, motverkar alla yttre aggressorer. Intensivt närmar och återställer lipids balans. Stärker hårets intercellulära cementstruktur, vilket gör dem starkare, flexibla och lätta. Dessutom återgår håret till sin naturliga mjukhet och vacker glans.

4. Maskerad balsam - en speciell mask som inte bara syftar till näring och återställande av skadat hår, men också mot skydd mot ultraviolett strålning. Penetrerar djupt in i hårstrukturen, verktyget fuktar, närmar och läker dem, och underlättar också kamning.

5. Odelbar skyddsspray från solen - denna teknik återupptar lipidbalansen och stärker även hårcellens intercellulära cement och keratin. Spray L'Oreal släpper håret, återställer sin naturliga mjukhet och silkiness. Dessutom ger den en vacker glans, flexibilitet och ett vackert välskött utseende. Viktlös textur väger inte och förorenar inte håret.

6. Hårolja - skyddar håret från att brinna ut i solen. Olja mjukar håret och förhindrar den redan bekanta med många bräckligheter i slutet efter semesterperioden.

7. Solskyddsmedel - professionell krämformel har en lugnande effekt på håret och hårbotten. På grund av närvaron av E-vitamin och glycerol är håret mättat med näringsämnen, deras inre struktur återställs, epidermis mjukas och fuktas.

2. Skydd och konservering av hårfärg från L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel Vitamino Färg A-OX-serien

Nya serier för färgat hår, vars aktiva substanser är: Formel A: OX, ioene G, incell-molekyl, panthenol, tokoferol, neohesperidin.

1. Shampoo - Shampoos unika formel har en antioxidant effekt, vilket gör färgen på färgat hår vackert och strålande. Fuktar, återställer förlorat hårsken och ger en otrolig känsla av ljushet och friskhet. Kompositionen har UV-filter som skyddar håret från skadliga effekter av ultraviolett strålning.

2. Balsam - genomgående tränger in i hårets struktur, återställer skadade områden, stärker och återställer vitalitet. Den unika formeln av balsam har en antioxidant effekt, vilket håller färgen på färgat hår vackert och strålande under lång tid. Balsam mjukar håret, vilket ger det glans, jämnhet och rörlighet, UV-skydd är närvarande.

3. Mask - maskellygel penetrerar djupt in i hårstrukturen och omvandlar det bokstavligt från rot till spets. Smoothes, mjuknar intensivt och ger glans till hår. Den unika formeln har antioxidant effekt, vilket håller färgen på färgat hår vackert och glödande under lång tid.

4. Serum för att skydda färgen - ger omedelbar penetrering i strukturen och effektiv håråterställning på cellulär nivå. Intensivt återfuktar, vilket gör håret mer lättsamt och silkesligt. Förstärker glans och färgdjup, och skyddar även det på ett tillförlitligt sätt från förångning och utlakning.

5. Multifunktionell spray 10 i 1 - hår som genomgår färgning, blir mer ömtålig och sårbar och kräver därför särskild vård och skydd. Den här sprayen ger dig allt du behöver för hälsa och skönhet av färgat hår.

Effekt: 1. skyddar färgen från ultraviolett strålning och utlakning; 2. ger håret en blank glans 3. återställer och stärker; 4. smoothes; 5. ger lätt kamning 6. förhindrar mekanisk hårskada 7. Påskyndar hårtorkningstiden och gör det möjligt för styling att hålla sin form längre. 8. förhindrar bristhet i tvärsnittet 9. tillåter inte krullning och fluffighet, även vid hög luftfuktighet 10. optimalt fuktar, närmar och håller håret i perfekt form så länge som möjligt.

6. CC-kräm för att korrigera färgen på blont hår - tack vare den innovativa A-OX-formeln tränger grädden in i de djupare hårlagret och förbättrar deras utseende direkt. Korrigerar blondans färg, vilket eliminerar eventuella gulnande, mörka eller röda fläckar. Den återvänder ljusstyrka och mättnad till färg, och gör det också mer "kallt" och ädelt. Dessutom tar CC-cream Vitamino Color A-OX intensivt och fuktar håret, vilket ger sin extraordinära mjukhet och silkighet. I kompositionen finns UV-filter.

L'Oreal Professionnel Cristal Ceutic-serien

Innovativ behandling för färgat hår, vilket gör att du kan behålla ljusstyrkan och färgmättnaden av färgat hår upp till 6 veckor. CRISTAL CEUTIC-systemet är baserat på den aktiva ingrediensen, GlucoMineral, som hjälper till att bevara pigmentets ljusstyrka.

1. Koncentrat - den nya patenterade GlucoMineral-molekylen består av glukos och zink och tack vare sin formel kan den penetrera djupt in i hårstrukturen, klistra på pigmentet i färgämnet och hålla det inne, vilket ger ett effektivt skydd mot färgutlakning.

2. Skyddsmask - hjälper till att återställa färgat hår. Masken närmar sig och återupplivar lock från insidan, ger dem glans och silke.

3. Spray serum - skyddar färgen på färgat hår. Håller sken och ger glans.

L'Oreal Professionnel Lumino Contrast Series

Särskild serie som är speciellt utformad för strimmigt hår. De aktiva ingredienserna i serien är teknik Nutriceride, vitamin E, magnesium.

1. Shampoo för melirovanny hår - återställer lipidbalans melirovannyh strängar utan viktning. Strimlat hår rengöras, kontrasten ser ljusare ut. Lätthet, mjukhet och glans av hår. NUTRICERIDE-tekniken gör det möjligt att framhäva färgkontrast av markering. Mikroemulsionstekniken är berikad med näringsämnen, ett UV-filter för hår, vitamin E-derivat och magnesium.

2. Mask för melirovanny hår - designad för djup vård av melirovannyh hår. Återställer lipidsbalansen i streckade strängar, vilket förbättrar deras glans. NUTRICERIDE-tekniken gör det möjligt att framhäva färgkontrast av markering.
Formeln, berikad med Nutriceride, en cocktail av ceramid och närande oljor, fuktar och intensivt bryr sig om hårfibern.

3. Serum för glans (gelvätska) - tränger djupt in i håret, näring av näring med aktiva substanser och stärker strukturen. Effektivt slätar och discipliner. speciellt vid tipsen. Betonar färgkontrastmarkering, vilket gör färgen djupare och mer levande. Fuktar och upprätthåller en sund vattenbalans. Underlättar styling, gör håret extremt mjukt och lättsamt.

4. Värmespray - en spray som är avsedd att intensivt närma torrt hår och skydda håret under varm styling.

Shine Blonde-serien av L'Oreal Professionnel

Företaget L'Oreal, kunde inte låta bli att ta hand om blondorna och skapa en speciell serie som ger återställande, försiktig och effektivt skydd mot färgat blekt hår.

1. Shampoo för blont hår - neutraliserar oönskade gula nyanser, skyddar färg och ger en exceptionell glans till naturligt färgat, mycket rättvist hår. Unik teknik för trippelaktion med Keraflesh-komplexet. Håret blir mjukt, lätt att passa och lyser med hälsan. Ceramider främjar djupt hår restaurering, vilket ger en hälsosam glans.

2. Lätt hårbalsam - återställer och skyddar blont färgat hår och / eller strängar från tarnishing och yellowing. Blont hår återställer sin ultra-naturliga glans. Teknisk innovation Keraflesh Ceramid + aktiva ingredienser mot hårets dugghet ger håret en extraordinär glans.

Silver Series av L'Oreal Professionnel

1. Shampoo för grått hår - tar bort det gula pigmentet i hårets struktur och ger håret en vacker askfärg. På grund av närvaron av vitaminer och mineraler är håret fyllt med näringsämnen, får styrka och blir mer elastisk. Hårets struktur återställs, problemet med ömhet och förlust försvinner.

L'Oreal Professionnel INOA-serien

Serien är avsedd för hårvård efter färgning.

1. Shampoo för färgat hår - krämig konsistens rensar försiktigt håret och mjukar det. Det närmar och återställer hår. Förbättrar hårfärgets hållbarhet och håller den så ljus under lång tid. Det ger håret ett hälsosamt utseende och vitalitet.

2. Cream conditioner - intensivt närmar och återställer hår från insidan. Täcker varje hår med en skyddande film, vilket garanterar maximal ljusstyrka och hållbarhet av färg.

3. Mask för färgat hår - intensiv näring, fuktar och återställer strukturen. Stärker och stärker skyddsbarriären. Täcker håret med mikrofilm, vilket garanterar maximal hållbarhet och ljusstyrka i färg. Stärker glans, underlättar kamning och återställer hälsosamt hår.

3. Särskild vård från L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel Liss Unlimited Series

Styggt hår svårt att stila, ser ofta sorglöst ut och ger mycket obehag. Liss Unlimited-serien omvandlar omedelbart ditt hår och ger efterlängtade mjukhet och jämnhet. Aktiva substanser i serien: Pro-keratinkomplex, aminosyror, veteproteiner, kväveprotein extrakt, Kukui-olja.

1. Shampoo för obehagligt hår - återställer mjukhet, mjukgör och ger näring för obehagligt hår, vilket underlättar kamning. Incell-teknik och mättade oliv- och arganoljor ger näring och disciplinhår, vilket gör det smidigt och smidigt.

2. Balsam för hårdhårigt hår - fuktar och håller fukt inne i hårfibrerna, förhindrar torkning och brittleness. Det ger näring och stärker strukturen. Återställer skadade områden och ger vitalitet. Synligt smälter och ger en vacker glans.

3. Smörjningsmask för torrt, hårdhårigt hår - masken fuktar och närmar sig håret. Återställer skadade områden och "polerar" håret, vilket gör dem skina och mjuka, som silke. Returnerar elasticitet och stärker. Det förhindrar trasa och krökning, även vid hög luftfuktighet.

4. Odelbar grädde med värmebeskydd - Krämmans komponenter fuktar torrt hår, gör dem smidiga och silke. Osynlig film omsluter varje hår, vilket blir ett aktivt skydd som skyddar hårstrukturen från förstörelse.

5. Serum för obotligt hår - Serumet har en lätt textur, appliceras snabbt och jämnt fördelat. Djupträngande håret, fuktar och mjukar dem. Håller upp till 80% fukt, förhindrar torkning och sprött hår. Stärker och återställer skadad struktur. Serum släpper håret i håret, eliminerar fluffighet och förhindrar hår från curling, även under de mest extrema förhållandena.

6. Termisk olja - gör håret lätt, hanterbart och fjädrande. Minskar antalet delade ändar och återvänder till håret med ett välskött utseende. Underlättar styling, skyddar mot höga temperaturer, håller håret friskt och starkt. Den har frostskyddseffekt.

L'Oreal Professionnel Curl Contour Series

Regelbunden användning av Curl Contour garanterar förbättring av locken. Håret kommer att vara starkt, glänsande och voluminöst, och styling är lättare. Denna serie kan hantera problemen med elasticitetskrullar, vilket gör dem fina, klara, med en uttrycksfull kontur.

1. Shampoo för lockigt hår - schampo hjälper till att ge en vacker form att locka håret, göra lockar elastiska och lydiga. Detta schampo är idealiskt för torrt, skadat, inte mottagligt för hår styling. Hydracell-teknik, en unik blandning av glycerin, olja och Incell, hjälper till att separera och förbättra konturen för varje krull.

2. Mjölkbalsam - hjälper dig att göra krullarna mer elastiska, flexibla och smidiga för styling. Den balsam som är berikad med druvutsäde och biomimetiska ceramider bidrar till att stärka håraxeln och fyller den med näringsämnen. Som ett resultat ser krökarna sig mer levande och glänsande, tydligt definierade.

3. Mask närande för lockigt hår - masken har höga skyddande egenskaper från solens brännande strålar och den ogynnsamma miljön. Fuktar håret och hjälper till att förbereda ytan för släta, skarpa krullar utan att väga ner håret. Mättad med en näringsrik cocktail av glycerin, olja och Incell, en mild formel unravels och stärker håret, vilket ger locken ett välskämt utseende.

4. Spray för elasticitetskräm - intensivt påverkar håret, närnar dem med näringsämnen och ger dem vitalitet och styrka, ljushet och mjukhet. Curl Contour Spray gör att du kan göra styling mycket snabbt. Curls ser naturligt ut och tydligt avgränsas, med en jämn kontur.

L'Oreal Professionnel Series Volumetry

Känn den lätthet som de nya Volumetry-verktygen från L'Oreal Professionnel tillhandahåller. Nu är ditt hår vackert och voluminöst. Serien är speciellt utformad för tunt, fettbenägt hår.

1. Shampoo för volym - fuktar, stärker och ger densitet till längden och ändarna, utan att väga ner håret. Håret lyfts och ser mer voluminöst ut. Minskar risken för skador på hårfibrer. Formeln innehållande Mineral CA, som härrör från kalcium, verkar på hårets yta och skapar ett osynligt stödjande nätverk.

2. Konditionering för volym - livskraftigt tunt och bräckligt hår. Stärker hårstrukturen från insidan. Fuktar och förhåller hårfibrerna utan effekt av viktning.

3. Mask för volym - djup näring och fuktar håret. Utan att väga ner tunt och svagt hår ger L'Oreal-masken ljus och naturlig volym. Ger extra glans och smidig spegling. Gör hår hanterbart och hanterbart.

4. Serum - stramar håret och gör det visuellt tjockare, garanterar en fantastisk effekt på upp till 72 timmar. Det närmar sig näringsämnen och upprätthåller en hälsosam fuktnivå.

5. Spray för basvolym - ger håret en viktlös volym. Stärkar och ger styrka från rot till spets. Det gör håret mer flexibelt, elastiskt och garanterar en mobil fixering. Gör inte tyngre och håller inte ihop.

6. Torrlack för volym - omedelbart uppdaterar hår och absorberar överflödigt fett. Ger basal volym och ger vitalitet till tunt, tråkigt hår. Den har en normal fixering, så att håret helt håller sin form, mobil och elastisk.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil Series

Aktiva ämnen i serien: Arganolja fuktar, närnar och återställer hårstruktur. Bomullsolja (kallpressad) bibehåller nödvändig hydrobalans, förbättrar hårbottens skyddande egenskaper. Druvfröolja ger fantastisk glans och jämnhet. Avokadoolja stärker håret och skyddar mot UV-strålning.

1. Närande schampo för hårglans - sköter och rensar inte bara håret utan också hårbotten, vilket ger en lyxig glans och jämnhet. Djup närmar hår med naturliga oljor, ger mjukhet och fräsch känsla. Paraben fri.

2. Shampoo med värdefulla oljor - närmar oljorna och ger dem en spegelglans. Gör håret otroligt mjuk, silkeslen och behaglig för beröringen. Väger inte ner tunt hår, ger dem styrka, elasticitet och naturlig volym.

3. Conditioner - fyller håret med vitalitet och ger ett hälsosamt välvårdat utseende. Matar med naturliga oljor, fuktar och återställer skadad hårstruktur. Det ger fantastisk glans och jämnhet. Återställer och upprätthåller den önskade hydrobalansen och innehåller ett UV-filter.

4. Skölj balsam med värdefulla oljor - djup näring med oljor och ger dem en spegelglans. Gör håret oerhört mjukt, silkesigt och lättsamt. Till och med tunt hår väger inte ner, ger dem styrka, förhindrar trassling och underlättar styling.

5. Nourishing mask - intensivt närmar och berikar hår med vitaminer. Tack vare naturliga oljor får håret en blank glans, jämnhet och fantastisk utseende. Resultatet är synligt efter den första applikationen.

6. Värmekräm - mjukar, minskar antalet delade ändar och returnerar lyxig glans till hår. Varje hår är täckt med en skyddande mikrofilm, skyddar dem från yttre faktorer och gör dem mer fjädrande och fjädrande. Gör hår utomordentligt mjukt och lättsamt, vilket underlättar stileringsprocessen.

7. Mjölk för slät och glänsande hår - Känslig smälttextur omsluter varje hår och ger näring till sin struktur. Fuktar, mjukar och reparerar skadade områden. Hjälper till att bli av med överdriven torr hårbotten. Det gör kamningen enklare och förhindrar fluffighet även vid hög luftfuktighet.

8. Koncentrerad olja för håråterställning - återställer skadad hårs struktur och upprätthåller nödvändig hydrobalans. Interfererar med torrhet, bräcklighet och snitt av tips. Ger unik smidighet och silkighet. Djupt näring med vitaminer och fördelaktiga mikrodelar. Skyddar färg och förbättrar glans. Lätt konsistens absorberar snabbt. Förorenar inte håret.

9. Olja för färgat hår - innehåller ett UV-filter och en berikad speciell blandning av ingredienser, som innehåller linolja och tranbärsolja, vilket lämnar håret med en känsla av säkerhet och omedelbart absorberas i håret för att göra det smidigt och silkeslett. Den unika formeln återställer noggrant texturen av färgat hår, samtidigt som varje sträng förstärks och inte väger ner dem.

10. Frätande olja för alla typer av hår - ger optimal balans mellan näring, skydd och ger håret en rik glans. På grund av sin lätta textur och näringsegenskaper är den nya oljan lämplig för flera användningsområden.

11. Koncentrera för rengöring och läkning av hårbotten - verktyget perfekt uppfräscher och läker hårbotten, strikt kontrollerar talgkörtlarna. Detta koncentrat har en väldigt lätt konsistens - den här produkten är en klar, oljig vätska. Dess formel består av tre värdefulla oljor. Arganolja har en lugnande, lugnande och föryngrande effekt på huden. Det är ett lagerhus med värdefulla vitaminer och en oöverträffad naturlig fuktighetskräm.

4. L'Oreal Professionnel Scalp Care

L'Oreal Professionnel Gamme Scalp Series

1. Shampoo för känslig hårbotten - lugnar omedelbart känslig och irriterad hud. Tack vare speciella aktiva ingredienser återställer schampot balansen i hårbotten och förbättrar cellernas aktivitet. Uppfriskar, ger en känsla av friskhet och ljushet. Mjukar håret, gör det smidigt och silkeslen.

2. Shampoo för oljig hårbotten - rengör håret hårt från föroreningar, absorberar överflödigt fett och ger efterlängtad friskhet. Aktivt påverkar cellerna i hårbotten, normaliserar talgkörtlarna. Det accelererar mikrocirkulationen och förbättrar metabolismen. Uppfriskar, ger ljushet och känsla av mjukhet.

3. Anti-mjällschampo för normalt och oljigt hår - Rengör håret hårt och återställer en hälsosam lipidbalans i hårbotten. Avlägsnar inte bara mjäll utan också aktivt kämpar med orsakerna till dess förekomst. Ger hår glans, ljushet och livlig volym.

4. Anti-mjällschampo för torrt eller färgat hår - Rengör håret och hårbotten försiktigt men effektivt från alla föroreningar. Exfoliates döda celler och främjar hudförnyelse. Stärker hårfollikeln och främjar sund tillväxt. Eliminerar och förhindrar återfall av mjäll.

5. Shampoo ökar hårdets densitet - för svagt, förtunnat och gallrande hår som behöver intensivvård och behandling. Främjar tillväxten av nytt hår från "sovande" follikeln. Stärkar rötterna och ökar vitaliteten från rot till spets. Gör håret mer elastiskt, volumint och glänsande.

Det här är verkligen inte ett kapell eftersom företaget arbetar på nya produkter och serier för hår varje dag, så vår historia fortsätter...

Återställ skadat hår med L'Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct

De vanligaste frågorna i allmänhet om hårvård är "Hur man odlar hår" och "Hur man återställer skadat hår?" Det finns inget monosyllabiskt svar, det här är processer som inte bara kräver val av vissa medel, men också tid. Det tar år att återställa håret efter färgning, oskälig användning av termiska instrument och negativa effekter av andra faktorer.

En av dessa faktorer för mig var flytten till ett annat land. Slutligen har jag helt enkelt inte kännetecknat mitt hår för att ha packat upp mina ägodelar och distraherade från alla fall. Matt, icke-kammat, ännu mer poröst och lockigt än tidigare - de hängde på axlarna, som om de säger "var tog du med oss?" Var är vårt hem? "Efter att ha analyserat mina tidigare kortsiktiga resor kom jag till slutsatsen att de alltid bete sig sämre i ett främmande land än i deras inhemska Nizhny Novgorod, men det var bara en fråga om tid. Och jag var redo att uthärda deras lustar. Nu är allt annorlunda. Manchester är mitt nya hemland, som jag inte kan sluta bara för att håret här ser du inte ligger som tidigare.

Situationen förvärrades av det faktum att jag bestämde mig för att flytta mig bort från den vanliga vården och prova de bästa hårhåriga träffarna på mig.

Det var Matrix So Long Damage shampoo och balsam, liksom Angel Professional-schampo och grädde med havslam. Absolut tog jag inte hänsyn till att mitt hår inte träffas. Jag hade också en ny spray, Selective Natural Flowers, som precis avslutat dem. Som ett resultat fick jag gång på gång håret mitt hårdare, alltmer porös, insåg jag att det utan strykning inte kunde gå ut och efter rätningen var bilden inte den trevligaste. Och för att stödja håret, utsatt för värmebehandling, kan ovanstående verktyg inte. Särskilt mitt hår. Skadad, torr, acklimatiserad. Att säga att jag var förlorad - för att inte säga något.

Jag kom fram till att jag behövde starka reduktionsmedel och jag bestämde mig för att välja bland de märken som jag litar på, vilket stödde mitt hår i svåra ögonblick. Först och främst är detta L'Oreal Professionnel. Mythic Oil-serien gjorde det möjligt för mig att inte ha en frisyrning i 8 månader, föremål för frekvent rätning.

Det här är inte den typ av kosmetika som skapar en fantastisk visuell effekt, det helar verkligen och minskar sårbarheten. Tyvärr säljs deras klassiska version inte längre. Och i de uppdaterade flaskorna, något namudril med silikon och deras frånvaro, så vågade jag inte köpa dem igen.

Jag var mer intresserad av Pro Fiber-serien. Långt från budgeten, men mycket frestande med sina löften.

LÅNG
ÅTERHÄMTNING
FÖR SENSITIV
HÅR

Mjukt, torrt, skadat hår, splittrade ändar, ojämn färg... Din frisör vet att alla dessa problem kommer från en källa: Hårdstrukturens permanenta och oundvikliga förstöring.
För att stoppa förstörelsen och starta restaureringsprocessen har L'Oreal forskningslaboratorier utvecklat ett revolutionerande håråterställningssystem genom att skapa den första förnybara behandlingen för känsligt hår. Hemligheten hos hår restaurering i det innovativa komplexet av två molekyler

Serien innebär en fasvis återhämtning:
1. Diagnos av hår i salongen. Befälhavaren specificerar vad exakt inte är behagligt i ett tillstånd av ditt hår, med vilket medel du brukar använda, och med vilka metoder du lägger.
2. Taktil analys av hår. Befälhavaren undersöker duken från rot till spets, bestämmer densiteten, hårets tjocklek, struktur samt närvaron av delade ändar. I detta skede bestämmer specialisten vilken linje i Pro Fiber-serien att välja exakt för ditt hår.
3. Därefter tvättas håret med schampo från motsvarande linje i två uppsättningar, huvudmassagen
4. Speciellt koncentrat appliceras.
5. Efter att masken applicerats i lager, och här finns en liten funktion, appliceras masken per 1 del av koncentratet till 1,5 masker. Åldrat i 5 minuter, emulgerades med vatten och tvättades bort.
6. Stackas med en outplånlig produkt.
7. Köpta produkter för reaktivering av hemvård: schampo, balsam eller mask, och ett värmesäkert outplånligt sätt. Varje fjärde ansökan måste ersättas med en mask eller balsam med en speciell Re-charge-anläggning. Detta bidrar till förlängningen av effekten av salongproceduren upp till 6 veckor.
8. Vid behov, efter 6 veckor, kan du upprepa proceduren i stugan.

I mina planer var en resa till salongen för förfarandet och efterföljande förvärv av nödvändiga medel för att upprätthålla effekten. Frisören sade först att mitt hår var väldigt mycket skadat, att det skulle ta flera salongprocedurer och ett komplett hemkomplex. Vad var hennes förvåning när jag visade ett foto av håret "naken", gjort långt före mitt drag. Jag förklarade att mitt hår i naturen är lockigt och benäget för torrhet och brittleness. Hon berättade för mig att jag älskar att rätta och göra ofta. Hon berättade vad jag brukar ta hand om. Trollkarlen genomförde analysen i en speciell tillämpning av sin dator och sa att det trots allt skulle vara en linje för mycket skadat hår. Förfarandet i sig tog cirka 15 minuter. Lägger längre. Vid utgången fick jag mitt vanliga, jämna flytande hår, som alltid gladde mig före flytten.

Kostnaden för förfarandet i kabinen ca 23 pund (cirka 1700 rubel)
Så om håret... Jag slutade aldrig att röra, lukta, tvingar sin man att röra och lukta. Jag blev ombedd att köpa hemvårdsprodukter, men jag bestämde mig för att göra det på nätet. Så det är lättare att bekanta sig med produkterna än bråttom i kabinen.


Så, line rekonstruera

Linje L'Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct är utformad för att återställa mycket skadat hår. Alla Pro Fiber Reconstruction-produkter syftar till snabb och högkvalitativ rekonstruktion av fiber- och hårbarken. De förstärker hårets kärna och övre lager, vilket ger hårets flexibilitet och elasticitet.
L'Oreal Professionnel Pro Fiber Reconstruct-linjen är konstruerad för mycket skadat hår. Det innehåller en hel rad produkter som återställer håret längs hela längden och säkerställer smidighet och skönhet. Med hjälp av Pro Fiber Reconstruction från L'Oreal Professional ingår det innovativa molekylära komplexet APTYL 100, tack vare vilket hår ser välskötta och friska ut.
Följande produkter finns tillgängliga för hemvård:
1. Shampoo för mycket skadat hår. Pro Fiber Reconstruct
2. Tvättbar för extremt skadat hår. Pro Fiber Reconstruct
3. Mask för mycket skadat hår. Pro Fiber Reconstruct
4. Serum för mycket skadat hår. Pro Fiber Reconstruct
5. Var försiktig med mycket skadat hår. Pro Fiber Reconstruct

Eftersom jag då hade otvivelaktiga medel för L'oreal bekymmer, bestämde jag mig för att ignorera dem och stannade vid schampo och mask. Min huvudsakliga oro var att rekonstruera så småningom gör mitt omärkta och oilluminerat hår tungt. Jag tänkte till sist, kanske att beställa en linje är lättare, men det stoppades av det faktum att allt var perfekt efter salongen. Order betalad. Några dagar senare skickade kuriren mig de välskötta flaskorna.

Förresten, tillsammans med Reconstruct-linjen, erbjuder L'OREAL oss två andra linjer, som alla har sin egen unika smak:
Röd färg (den enklaste graden av hårskador) med honung-citron arom
och grönt (medium skadat hår) med lukten av sandelträsmjölk
Trevligt, eller hur?

L'OREAL PROFESSIONNEL PRO FIBER: SHAMPOO FÖR MYCKET STARKT SKADAT HÅR

Från tillverkaren:

Pro Fiber Reconstruct shampoo rengör försiktigt håret från föroreningar och fyller dem med användbara ämnen. Det gör håret silkeslen, gör det mjukare och mer lättsamt, vi lägger till glans på det.

Shampoo Pro Fiber Reconstruction från L'Oreal Professional har en rik krämig konsistens. Sweet vanilla arom slappnar av och njuter av hygieniska förfaranden. Med regelbunden användning av L'Oreal-schampo kommer även mycket mycket skadat hår att bli smidigt, kommer att sluta trycka och bli mycket jämnare.
Sammansättning: APTYL 100-komplex (aminosilan och katjonisk polymer), termiska skyddskomponenter.

Pris 12 pund

Volym 250 ml

packning

Flaskan presenteras i form av en kolv (kom ihåg lektionerna från kemi), mörkrila. Materialet är mycket hög kvalitet, med min tomma flaska var det ingen deformation, lika stark och stark som vid vårt första möte. Locket är lätt att vika upp.

Arom, utseende och konsistens

Linjen Reconstruct har doften av svart vanilj. Naturligtvis, med noter av parfym. Ljus, orientalisk, söt. Men håret förblir för länge.
Kosstansen är ganska tjock, nästan opak. Färg vit med pärlemor.

infliction
Jag gnuggar schamponet mellan palmerna och applicerar det på hårbotten och på baksidan av huvudet, skumar, emulgerar med vatten och sköljer sedan av det. Under den andra applikationen gör jag samma med längden. Skumning är genomsnittligt, mycket schampo vill inte skumma, trots dess tjocklek. Tvätts väl, samtidigt utan att håret smälter. Du kan säkert kalla det ett mjukt närande schampo.

Resultatet
Rengör snyggt hår. Jag föredrar alterneringen av detta schampo med en annan, lättare. Så håret är inte tungt och ligger alltid bra. Jag försökte bara använda detta schampo, och ibland ville jag tvätta mitt huvud. Och i omväxling var resultatet utmärkt. Hans enda stora nackdel är skelningen av min känsliga hårbotten. Ja, som nästan alla schampon, senast. Jag är väldigt ledsen över detta och tänker på att byta till sulfatfria alternativ. När det gäller renszonens renhet är det okej, det förlänger det inte, men det får mig inte att tvätta mitt hår oftare än jag brukade, det vill säga varannan dag.

Användningstid 2 månader

Mitt betyg av schampo 4 av 5.
Jag kommer inte köpa det igen, men jag råder flickor med skadat hår och okänslig hårbotten.

vatten
Natrium Lauret Sulfat: Skummedel, emulgerande komponent, ytaktivt medel - rengöring. Derivat av etoxylerat laurylalkohol.
Coco-Betain: Rening och bakteriedödande verkan. Används som ytaktivt medel, skummedel och emulgerande komponent. Skumstabilisator.
Glycerin: Fukthållande komponent, lösningsmedel, denaturerad alkohol. Mjukgörande, skyddande, fuktgivande effekt. Lösningsmedel, viskositetsregulator, emulgeringsmedel.
Glykoldistearat: Tjockningsmedel, skummedel, emulsionsstabilisator, mjukgörande medel. Används för att lägga till grumlighet i produkten.
Parfum
Amodimetikon: Silikon, balsam för hår och hud, värmebeskydd för hår, ger dem glans, håller färgen på färgat hår.
PPG-5-CETETH-20: icke-joniskt ytaktivt medel och förtjockningsmedel.
Dimetikon: Silikonpolymer. För hud: ger mjukhet, förhindrar irritation och rodnad, skapar en skyddande film. För hår: ger silke och glans, håret elektrifierar inte, ger volym, skyddar hår. Det är en film före och antifoam.
Natriumbensoat: Konserveringsmedel, antisvamp, antiseptisk.
Polyquaternium: Filmformare, hårhållare, används för sköljning av hår, antistatisk, antimikrobiell verkan.
Salicylsyra: En konserverande komponent, ett antibakteriellt medel, exfoliering, lindrar inflammation, rengör porer, antiseptisk, reglerar talgkörtlarna.
Carbomer: Förtjockningsmedel. Hydrerar, uppdaterar och lugnar huden. Viskositetsregulator. Stabiliserande komponent.
Trideceth: Frother, emulgerande komponent, ytaktivt ämne - rengöringsmedel.
Benzylbensoat: Det har en antiseptisk, aromatisk och fixativ effekt.
Cetrimoniumklorid: Används i hårbalsam och shampoo. Antistatisk verkan. Emulsionsstabilisator. Konserveringsmedel. Antiseptisk.
Benzylalkohol: Det är ett antiseptiskt och konserveringsmedel, i parfym - som en aromatisk substans, i en koncentration av 5-10% som solubiliseringsmedel.
2-oleamido-l, 3-oktadekandiol: Används för att öka lösligheten hos svaglösliga substanser i kosmetika.
Röd 33: Kosmetisk färgämne blå-röd (azo färgämne).
Blå 1: Briljantblått färgämne.
Natriumhydroxid: Alkali. Reglera pH-nivån, exfolieringsmedel, tar bort vårtor och papillom.
Citronsyra: Rengöring och peeling av huden, antioxidant, konserveringsmedel, stabiliserar surhet, hudblekning, stärker nagelplattan, förbättrar hårväxten, antiinflammatorisk effekt, lyftning.

L'OREAL PROFESSIONNEL PRO FIBER RECONSTRUCT RESTRUCTURING MASQUE Mask för mycket skadat hår

Från tillverkaren:

Mask Pro Fiber Reconstruct från L'Oreal Professionnel bryr sig omsorgsfullt för hår, vilket stärker det från rot till spets. Det ger dem styrka, elasticitet, skönhet, ger en naturlig, hälsosam glöd. Omedelbart efter den första användningen av Mask Pro Fiber Reconstruction L'real Professional, kommer du att känna hur mycket mjukare, flytande och elastiskt ditt hår har blivit.

Mask Loreal har en ljus konsistens och har en läcker vaniljsmak. Det väger inte håret och är lämpligt för hår av vilken typ som helst.

Sammansättning: APTYL 100-komplex (aminosilan och katjonisk polymer), termiska skyddskomponenter.

Pris: 19 pund

Volym 200 ml

packning

Gjord i samma stil med schampo och andra produkter i denna linje. Men kolven är inte alls. Locket skruvas loss. Det finns inget skyddsmembran. För första gången var det så svårt för mig att öppna masken. Tillverkare spunnas tätt.

Konsistens och smak

Masken är mycket tjock, opak, pastellrosa mimimi. På en konsistens påminner fett grädde för en kropp. Aromen är bara fantastisk, jag hör marcipan, vanilj och orientalisk parfym. Mycket stark arom som inte stör mig i mer än 2 månader och håller mig från tvätt till tvätt! Inte alla kommer att gilla detta.

Användning:
Masker gillar inte våta händer, men de älskar mycket träskedar mycket, vilket är vad jag extraherar det med. Jag lägger den på hela mitt hår och går tillbaka från rötterna på 10 cm. En sked är tillräckligt för mig hela längden. Masken smälter inte på håret, du kan enkelt styra applikationsområdet. Jag står i 5 minuter och tvättar av. Jag tvättar av det under en mycket lång tid. Masken är ganska fet, du måste stå under duschen längre än vanligt.

Resultatet

Slät hår. Ja, de är mycket lättare att kamma, de är mjukare. Jag känner igen dem. En hälsosam glans framträder, det är svårt att kalla det en spegel, snarare är det naturligt. Håret blir måttligt mjukt. Och de luktar, de luktar vanilj och marsipan! Trots att efter att ha lagt en smörgås med spraya, grädde och olja, bryter ingenting denna smak, det är mycket slitstarkt! Håller sig till nästa tvätt! När det gäller maskens hushållsegenskaper är håret lättare att stapla, och det har definitivt en långvarig effekt, mitt hår blev bättre och bättre nu och då! Awesome SOS-verktyg behövs när du vill sluta och raka huvudet!

Varaktighet för användning 2 månader

Mitt betyg är 5 av 5!
Jag är glad att upprepa köpet och ge råd till alla! Du kan inte vara rädd för viktning!

ingredienser:
vatten
Cetearylalkohol: Stabiliseringsmedel, bindemedel, lösningsmedel, emulgeringsmedel, ändringsmedel.
Behentrimoniumklorid: Hud och hårbalsam, mjukgörande, antistatisk.
Candelilla Wax: Används för att ge hårdhet och upprätthålla produktens korrekta konsistens. Skydda huden mot överdriven fuktförlust. Emulsionsstabilisator, hudkonditionering, viskositetsregulator.
Amodimetikon: Silikon, balsam för hår och hud, värmebeskydd för hår, ger dem glans, håller färgen på färgat hår.
Cetyl Esters: Utjämningseffekt, hudkonditionering.
Isopropylalkohol: En konserveringsmedel, lösningsmedel, smak, viskositetsregulator, skumdämpare.
Glycerin: Fukthållande komponent, lösningsmedel, denaturerad alkohol. Mjukgörande, skyddande, fuktgivande effekt. Lösningsmedel, viskositetsregulator, emulgeringsmedel.
Metylparaben: Konserveringsmedelskomponent.
Trideceth: Frother, emulgerande komponent, ytaktivt ämne - rengöringsmedel.
2-oleamido-l, 3-oktadekandiol: Används för att öka lösligheten hos svaglösliga substanser i kosmetika.
Klorhexidindihydroklorid: Kosmetisk biocid, konserveringsmedel.
Cetrimoniumklorid: Används i hårbalsam och shampoo. Antistatisk verkan. Emulsionsstabilisator. Konserveringsmedel. Antiseptisk.
Linalool: Komponent av eteriska oljor. Smaksättning, parfym.
Limonen: Smaksättning, konserveringsmedel med antibakteriell aktivitet.
Kumarin: Smaksättning, UV-skydd.
Röd 33: Kosmetisk färgämne blå-röd (azo färgämne).
Blå 1: Briljantblått färgämne.
Parfum

Hårfoto efter två månaders schampo och Pro Fiber Reconstruct-mask från L'Oreal Professionnel


Det är inte nödvändigt att återföra restaureringsproceduren i salongen, håret gör mig glad med mitt tillstånd!

Idag berättade jag om salonghemmet för restaurering av mycket skadat hår! Om du står inför ett liknande problem - rekommenderar jag dig att prova dessa produkter! Nu vet du att inte bara färgning, solbränna och rätning, men också att flytta till ett absolut milt klimat kan förvärra hårets tillstånd!

Och om du bestämde dig för att bekanta dig med Pro Fiber Cosmetics, men du är inte säker på hur mycket håret skadas (och du vill inte gå till salongen) kan du installera Pro Fiber-applikationen på din telefon och utföra självdiagnos. Jag kan inte säga säkert om det fungerar på ryska, men om det kommer en översättare att hjälpa dig!
något liknande här i App Store:

Tack för din uppmärksamhet! Allt vackert hår!Nästa Artikel
För patienter