Topp 7 effektiva salongprocedurer för hår


Hår är den viktigaste dekorationen för kvinnor, som måste skyddas. Men ofta försvårar yttre faktorer hårets tillstånd. De blir sköra, förlorar fukt, växer långsamt och kan också falla ut och dela upp.

I det här fallet är det dags att vända sig till salongprocedurer. Så, låt oss lära känna de mest effektiva processerna till dags dato, som inte bara syftar till att förbättra hårets estetiska utseende, men också för att förbättra det.

1. Lycka till hår

En av de mest populära salongprocedurerna, som framför allt rekommenderas för ägare av färgat hår. Förfarandet är inriktat på restaurering och behandling av hår som har skadats av färg, strykjärn och hårtork. För att uppnå den synliga effekten är det nödvändigt att genomgå ett komplex bestående av 5-6 procedurer. Behandlingen utförs i tre steg, som hålls varannan vecka. Det första steget syftar till att behandla håret från insidan, det andra är restaureringen av hårets lipidskikt och den tredje etappen är avsedd för hårbotten att stärka hårsäcken, förhindra håravfall och stimulera den tidigaste tillväxten av friskt hår.

Genomsnittlig kostnad: 3000-7000 rubel.

2. Biolaminering

Det näst mest populära salongförfarandet. Biolaminering kommer att uppskattas av de tjejer som vill växa långt hår, men deras tillväxt överskuggas av närvaron av torrt och sprött hår. Under förfarandet är håret täckt med en cellulosafilm, till exempel maskrosjuice eller zucchini. Detta gör att du kan fylla de befintliga keratinhåligheterna i hårets struktur. Kompositionen liknar gelén, innefattar pigment, proteiner, keratiner.

Biolaminering skyddar håret mot skador. Vanligtvis appliceras genomskinliga eller tonade ämnen på strängarna. I salonerna på mer än 20 arter. Håret efter en film blir silkeslen, mjuk och snyggad. Biolaminering kan också användas på färgat hår. Effekten varar ungefär en månad. Biolaminering är användbar för håråterställning och är ett medicinskt och välfärdsförfarande.

Förfarandet tar två till tre timmar.

Kostnaden för förfarandet: från 2000 s. och över.

3. Keratinisering

Håret behandlas med ett ämne som är berikat med keratin. Det är ett proteinämne som gör att du kan släta och bli av med elektricitet. Det stärker och förseglar också de skadade områdena. Dessutom skapas ett skyddande skikt, vilket släpper hårkutiklet. Som ett resultat blir de mer lydiga, släta och levande. Mycket lättare kammade hår. Hår blir mycket mer lydigt och motståndskraftigt mot negativa influenser.

Denna procedur tar ungefär två timmar.

Priset för keratinisering: från 1500 s.

4. Kryomassage

Denna procedur syftar till att stoppa håravfall, stimulera deras tillväxt genom att aktivera vilande lökar, förbättra fettmetabolismen. Detta är en huvudmassage med flytande kväve. Effekten av ämnet väcker folliklarna och påverkar ämnesomsättningen, vilket främjar hårväxten. Peka ämnet på att fördela ämnet på huvudet. Resultatet är synligt omedelbart. Patienten känner en ökning av värmen till huvudet. Hårförlusten sänks betydligt, efter några veckor blir håret mättat i färg. Kryomassage görs bäst med en kosmetolog, en kurs på 10-15 sessioner två eller tre gånger i veckan.

Förfarandet tar 4-10 minuter.

Servicekostnad: från 800 s.

5. Screening

Detta är ett annat förfarande för förbättring av hår, vilket ibland förväxlas med laminering. Men det är inte så, eftersom lamineringen påverkar hårets yttre struktur och skärmen matar in sin inre sida. Särskilda komponenter påverkar hårstrukturen från insidan. Speciell glansig glansig film återställer skadade trådar, vilket ökar deras diameter och volym. Skärmningen gör att du kan förbättra strukturen och ger behandling av hårets delade ändar. Hårets struktur blir omedelbart mer resistent mot yttre faktorer. Den terapeutiska effekten uppnås på grund av närvaron i kompositionen av sådana komponenter som aminosyror och sojaprotein, fuktgivande och närande hår.

Effekten är cirka 4 till 7 veckor.

Screening kostnad: 1500 - 3000 gnid.

6. Pyrophoresis (rostning av eld)

Detta är en hårbehandling med rostningsträngar i brand. Denna procedur kommer att vädja till tjejer som har tunn, poröst och sprött hår. Efter proceduren blir håret av med de splittrade ändarna, bländande glans och volym visas. Procedurens steg: djupt rensning av hårbotten, följt av en massage, då appliceras en regenererande cocktail med keratin och ett komplex av andra läkande ämnen. Sedan behandlas håret med en brinnande flamma över hela längden och torkas sedan med en hårtork. Efter proceduren växer håret snabbare. Detta beror på det faktum att hårlampan inte längre behöver skicka en del av det syntetiserade keratinet till en längd för att rekonstruera de skadade områdena, det vill säga, allt keratin som produceras används för att forma håraxeln. Hårspetsarna bryter inte längre, dvs längden förkortas inte.

Procedurens varaktighet är cirka 45 minuter.

Kostnad: från 2500 gnid.

7. Lamination

Grunden är att mästaren behandlar varje hår med en bioaktiv blandning. Den består av vitaminer och proteiner, vars uppgift är att förbättra utseendet och låta dig behålla ett skyddsskikt. Effekten kvarstår i mer än en och en halv månad. Gradvis tvättas det skyddande skiktet, men hur länge effekten kommer att beror beror på håret och kvaliteten på den beredda kompositionen.

Efter hårfärgning bevarar ett sådant förfarande perfekt krullarnas ljushet och rikedom, liksom frisyren blir lyxigare och fluffig.

Förfarandet tar ungefär 40 minuter.

Priset på laminering: från 1700 rubel. och över.

De bästa salongbehandlingarna för hårbehandling och restaurering

Restaurering av hår kräver ansvar, därför är det med vissa ekonomiska möjligheter bättre att kontakta en skönhetssalongspecialist för hårbehandling. Inte varje mästare kan vara ovillkorligen uppdraget att ta hand om krullarna, vare sig det är en snickare, en frisör eller en tricholog. Kompetent återupplivning av den skadade strukturen kan endast utföras av kvalificerade stylister.

Vilket hår behöver behandling

Återupplivning av hår i salongen tillhandahålls genom användning av speciellt utvalda läkemedel och kosmetika som påverkar varje hår. I de flesta fall använder frisören fuktgivande och närande masker, såväl som starkt koncentrerade serum med ett stort innehåll av aktiva ingredienser. De ger strängar med användbara mikroelement.

Återvinningsproceduren börjar med att rengöra håret med professionella schampon. Därefter appliceras ett serum eller en mask på krullarna. När behandlingen utförs massera huden och håret. En alternativ metod är att värma trådarna. Processen slutar med användning av luftkonditionering.

Det finns ett antal anledningar till varför du bör kontakta salongen för hjälp från specialister:

 • tunna och bräckliga
 • follikelsvaghet;
 • förlust av glans
 • tvärsnitt av ändarna och hela hårets längd;
 • över torrhet av strängar.

Varje dag påverkar många faktorer hårets tillstånd: klimatförhållanden (ultraviolett och frost), felaktig omsorg, färgning och kemisk vinkling. Som ett resultat förlorar de styrka och deras hälsa, blir tråkiga och livlösa.

Varning! Oavsett orsaken till skadorna och förlusten av hårets hälsa, indikerar närvaron av något av dessa symptom behovet av professionell vård, som kan erhållas när man besöker salongen.

Med hjälp av den senaste professionella kosmetiken är hårstrukturen noggrant och djupt restaurerad och håret får högkvalitativ vård. Han kommer att bli av med olika slags skador och återlämna strängarna till livet.

Typer av förfaranden

Hår restaurering i salongen är en hel rad tekniker. Vanligtvis uppnås den största effekten av sessionerna med användning av specialutrustning, och resultatet blir längre.

Förändringar i hårstrukturen kan orsaka negativa effekter av klimat och ekologi, men oftast orsakar tjejerna skador på håret på egen hand.

Ett exempel är användningen av hårt vatten, frekventa experiment med färgning och perm. Regelbunden torkning och styling skadar också krullarna. Som ett resultat förlorar strängar deras utstrålning, blir tråkiga och blir livlösa.

Varje dag ökar antalet förlorade hår, vilket gör att du tänker på behovet av återhämtning.

Om skadan inte är så allvarlig, kan du försöka reanimera håret hemma med hjälp av folk eller professionell kosmetika. Om situationen är väldigt dåligt påbörjad är det bättre att överlåta frågan till frisörerna, för att du inte klarar av dina egna ansträngningar. I salongen kommer administratören att erbjuda flera typer av förfaranden, var och en har nyanser, det är viktigt att känna till dem i förväg.

Detta är en av de bästa teknikerna inom skönhetsindustrin. Det hjälper till att hålla håret attraktivt, återställa sinnesfrid, klara av trötthet och slappna av. Förfarandet använder många recept och hudvård och hårborttagningsteknik.

SPA är en komplex tillämpning av olika produkter från naturliga ingredienser för föryngring, näring, hydratisering och restaurering av hår. Det använder ett brett utbud av material, allt från kosmetisk lera och havssalt till massage och aromoljor.

SPA vård för kropp och själ betyder:

 • vård av hår, hud och utseende;
 • rätt diet;
 • aromaterapi och avkoppling;
 • aktiv livsstil.

Hårvård i ett spa-förfarande består av följande aktiviteter:

 1. Badar med ett schampo som matchar hårtypen.
 2. Massage i rotzonen för att slappna av och förbättra blodcirkulationen, närma hårsäckarna och påskynda tillväxten av krullar.
 3. Masker med wraps är mest användbara för huden och locken, eftersom kosmetikens smink är mättad med mineralföreningar som ger näring och fuktar strängerna, vilket garanterar deras skönhet och hälsa.
 4. Saltskalning har fått många positiva recensioner. Exfoliering av döda hudceller i hårbotten ger läkning och snabb förnyelse av epidermis.
 5. Slutstadiet åtföljs vanligtvis av användningen av balsam och essenser baserade på växtbaserade ingredienser.

SPA-behandlingar för hår utförs endast med naturliga produkter - oljor, örter, lera, alger, frukter, salt, grönsaker och vatten. Resultaten av sådan vård, underkastad regelbundenhet, är lustkrullar, ökad tillväxt och förstärkning. Den genomsnittliga kostnaden för ett förfarande är 1500 rubel.

SPA fördelar:

 • naturlighet av droger;
 • avslappning och stresshantering;
 • stärkande och regenererande strängar;
 • ger glanslås.

Nackdelen med SPA-sessioner är kontraindikationer för personer med alla typer av sjukdomar i det akuta skedet. De är också förbjudna för problem med hud-, sköldkörtel-, hypertoni- och åderbråck.

Cysteinbehandling

Det är också möjligt att återställa strängar och räta ut dem med hjälp av en ny teknik - hårhärdning. Efter avslutad behandling återställs lobulevågorna säkert tack vare naturliga ingredienser. En ytterligare fördel med förfarandet är en långsiktig styling, som kommer att bestå i flera månader, vilket gör det möjligt för hårets huvud att se välskötta och snygga utan ytterligare ansträngning och slöseri med tid.

I spinnstammarna finns det redan många fläktar med olika nyanser och konsistens av hår. De pratar positivt om denna återhämtningsteknik.

Varning! Om inga salongprocedurer kan hjälpa till med att återställa krullarna, bör du vända dig till cysteinbehandling, eftersom det är den mest effektiva, säkra och miljövänliga tekniken som godkänts av hudläkare och trichologer (till skillnad från keratinrätning). Preparaten är hypoallergena och är därför lämpliga även för känsliga hudtyper.

Under sessionen ska du använda speciella preparat som innehåller den aktiva beståndsdelen - cystein. Det är en aminosyra som stöder hårstrukturen och förbättrar elasticiteten.

Komponenten extraheras från sockerrör, med hjälp av härdning, är den vanligtvis kopplad till andra aminosyror, extrakt av olika växter, spårämnen och vitaminer.

Under sessionen applicerar mästaren först en speciell förberedelse på håret och torkar sedan snabbt strängarna. Därefter är krökarna i linje med strykriktningen.

Principen för användning av cysteinprodukter liknar lamineringsföreningar: ett tunt skyddande skikt omsluter varje hår, släpper ut det och ger glans. Styler ger djup penetrering av aminosyror i strukturen för remodeling av cuticle.

Effekten av proceduren varar upp till tre månader, det ackumuleras vid varje upprepning av sessionen, vilket gör det möjligt att öka tiden för att spara resultatet. Den genomsnittliga kostnaden för sådana tjänster i kabinen varierar från 6 till 13 tusen rubel.

Fördelar med cystering:

 • inriktning av lock;
 • lydnad och bländande glans;
 • hårrätning och restaurering;
 • näring och hydratisering över hela längden;
 • termiskt skydd
 • silkeslena strängar;
 • kampen mot alltför hårt lockigt hår;
 • förebyggande av torrhet i huvudets hud;
 • återhämtning och skydd mot ytterligare skador
 • bevarande av färgmättnad
 • frånvaron av kemikalier
 • motståndskraft, elasticitet och mjukhet, jämnt livlöst hår.

Nackdelen är den höga kostnaden.

glasera

Under denna procedur täcker specialisten hårrödorna eller hela längden med en speciell förening med ceramider. Applikationen beror på graden av gallring och skada. Strängar får glansig glans och glans, lättare att lägga.

Pigment kan vara närvarande i produkten för att ge en rik ton till krullarna. Vid exponering för en speciell terapeutisk blandning fyller de aktiva substanserna de öppna porösa delarna av strukturen med byggmaterial och hårets yta är täckt med en speciell film, som utgör en barriär mot yttre faktorer och förlusten av läkningsmedel.

Den maximala effektlängden är 6 veckor, men med hård hårtorkning minskar den till en månad. Minimikostnaden för en session är 2 tusen rubel.

fördelar:

 • volymökning
 • strukturuppdatering;
 • samtidig färgning och behandling.

Bristen på glas är att resultatet inte kommer att hålla länge, men förberedelserna har ingen stark helande effekt. Läs mer om hårrutor.

Ampulbehandling

Detta förfarande kallas också chockåtervinning av hår. Processen inbegriper speciella produkter i ampuller som innehåller helande oljor, vitaminer, antioxidanter och aminosyror som är nödvändiga för hår.

Skillnaden mellan kompositioner från analoger är en omedelbar reaktion. Därför är 2-3 minuter tillräckligt för exponering. Men ytterligare åtgärder kan behövas för att förbättra effekten.

Ett exempel är den preliminära avskalningen av rotzonen eller rensningen av strängarna med hjälp av ett speciellt schampo. Hjälpåtgärder beror på ampullernas verkningsriktning: komplex eller smal.

Fördelar med ampullbehandling:

 • näring av folliklar med syre och fördelaktiga ämnen;
 • aktivering av mikrocirkulation;
 • lågt innehåll av konserveringsmedel;
 • hög koncentration av näringsämnen och terapeutiska aktivitetskomponenter.

Nackdelen med terapi är att för att uppnå resultat blir det nödvändigt att inte genomföra en session, men en hel kurs, som tar 2-3 månader, vilket är mycket dyrt. Den genomsnittliga kostnaden för en session med 1 ampull är 600 rubel.

Keraterm

Förfarandet liknar keratinisering, eftersom basen också används substanser med flytande protein. Skillnaden är att här utföres ytterligare bearbetning av strängarna med en hög temperatur.

Huvudseffekten - rätande krängningsrörelser. Om du ständigt måste släta krullarna med ett järn är det bättre att prova keratermia. Efter proceduren kommer håret vara helt rakt i fyra månader.

Varning! Preparaten innehåller formaldehyd, vilket kan orsaka en allergisk reaktion. Av denna anledning är det värt att samråda med din läkare i förväg om genomförbarheten av ett sådant förfarande.

fördelar:

 • lång effekt
 • skydd mot yttre faktorer
 • utjämning och glans
 • eliminering av elektrifiering.

nackdelar:

 • kemikalier i kompositionen;
 • kontraindikation för gravida, lakterande tjejer, klienter med rotzoner och onkologiska sjukdomar;
 • behovet av att använda sulfatfria tvättmedel;
 • Om håret är skadat kan keratermi leda till alopeci eller förvärra den förlust som redan har börjat.

En annan nackdel är det höga priset för en rättersession (från 4 tusen rubel).

polering

En annan typ av rehabiliteringsförfarande i skönhetssalongen innebär en komplicerad effekt på håret. Glansning är molekylär och kutikulär.

Den första typen av metod ger näring till rötterna och hårstrukturen, vilket gör att låsen får glans och blir mer lydig. Kutikuläret baseras endast på en yttre effekt: lödning och utjämning av flingorna som bildar hårets yta.

Molekylär glans löser också problemet med strukturen hos strängarna, så denna typ är mer efterfrågan. Kostnaden för en session är från 2500 rubel. Effekten varar upp till 3 veckor.

fördelar:

 • återhämtning av hår
 • ger skönhet och glanskrull;
 • förhindrar att falla ut
 • förhindrar mjäll.

Nackdelen med proceduren är att den inte kan kombineras med färgning.

Andra populära förfaranden

 1. Keratizatsiya. Återhämtningsteknik är mycket populär bland skönhetssalongkunder. I processen används en speciell förberedelse på strängarna. För keratinrätning används en flytande proteinprodukt, vilken utgör mest av hårstrukturen. Det täcker vågar och gör krullarna glänsande, silkeslen och glänsande.
 2. Mesotherapy. Denna metod innebär införande av injektioner i rotzonen med hjälp av speciella vitaminformuleringar. Håret läker, börjar växa snabbare och mindre saltat. Processen utmärks av obehagliga känslor, och för att uppnå ett resultat krävs 3-5 sessioner. Men denna metod hjälper till att bota även den hårdaste graden av hårskada.
 3. Avskärmning. Befälhavaren som sköter kosmetika sätter på strängar, tack vare vilka de är jämn och fuktad. Håren är belagda med föreningen, en skyddande beläggning skapas på ytan. Efter mötet förvärvar krullarna ytterligare volym, snyggt utseende och ser hälsosamt ut. Escaping händer färg och transparent. Det första alternativet används för att mätta tonen, men metoden har en kortlivad effekt på grund av de snabba vymyvaemosti aktiva komponenterna.
 4. Trimmning med het sax. I salonger är denna typ av procedur inte tillämplig på medicinsk behandling, även om det gör att man kan spara hårets längd från brittleness och återställa de splittrade ändarna. I processen värmer mastern upp den speciella saxen och vid tiden för skärning av krullen hans spetslödd, vilket skyddar dem mot förlust av näringsämnen och fukt. Som ett resultat blir håret snyggt, hårväxten förbättras, och bräcklighet och tvärsnitt elimineras.
 5. Kauterisation. Komplicerat förfarande, vilket endast är möjligt under kabinens förhållanden. Processen innefattar fullständig regenerering av hår med hjälp av speciella preparat. Som ett resultat kommer håret att vara lydigt, strålande och slät. Curls skyddas också från yttre faktorer och återupplivas och hårsäckar stärks.
 6. Biolaminirovanie. Förfarandet har inga kontraindikationer på grund av användningen av naturliga formuleringar. I processen behandlas strängarna med ett specifikt ämne, vars joner täcker håren från alla håll och skapar ett skyddande membran.
 7. Elyuminirovanie. En av de nya produkterna inom skönhetsindustrin. Denna teknik innefattar användningen av japansk färgämnesblandning - Elumen. Tekniken är baserad på fysiska processer, inte kemiska, vilket är fallet med konventionella analoger för färgförändring. Färgen är helt ofarlig, eftersom den inte innehåller några kemikalier eller aggressiva komponenter, såsom ammoniak eller väteperoxid. Den aktiva ingrediensen tränger in i strukturen och beter sig som en magnet, vilket ger den önskade nyansen och samtidig regenerering av strukturen.
 8. Ultraljudsförlängning. I Ryssland har förfarandet blivit tillgängligt för en tid sedan, men det är aktivt påskyndat. Med hjälp av ett speciellt salonginstrument - tångar som sänder ut vågor av en viss kraft skapas mikroskopiska kapslar på håren, till vilka påfyllda trådar är fastsatta. Det är omöjligt att bestämma skillnaden mellan naturliga krullar från artificiella. Idag är denna teknik det säkraste att öka hårets längd.
 9. Piroforez. Det liknar en hårklippning av varmt hår med het sax, men inte bara tipsen sätts i ordning men hela längden genom exponering för hög temperatur. På huvudets hud tillämpar barberaren ett visst botemedel. Sedan drar specialisten en bomullspinne på pincett och nedsänker dem i alkohol. Därefter slås byggnaden i brand och stylisten leder eld direkt längs strängarna för att lödda snittdelarna.

Nedan följer en tabell som visar de mest populära salongprocedurerna och de svårigheter de klarar av.

De bästa metoderna för hår i salongen: behandling, restaurering, tillväxt

Moderna hårprocesser i en skönhetssalong syftar inte bara till att ändra bilden, utan också för att förbättra låsens tillstånd. Professionell vård hjälper till att bli av med slutna ändar, återställa struktur, sluta falla, aktivera tillväxt, ge volym. Salongbehandlingar för hår av vilken längd och typ som helst, förändrar utseendet, ger förtroende. Tack vare innovativa tekniker har ett långt, vackert hårhår, som prinsessan Rapunzel, upphört att vara en dröm för många tjejer.

Låt oss prata mer om skönhetscentralernas omvandlingstjänster. Och om du vill dela din feedback om hårprocesserna i salongen skriver du in kommentarerna på forumet nedan.

Vilken procedur att göra för håret

Att välja vilket salongförfarande för hår som bäst görs, först och främst måste du samråda med en erfaren mästare. Specialisten diagnostiserar förstståndet för trådarna och hårbotten.

Vad är uppmärksam när du väljer:

 1. Typ: normal, oljig, kombinerad, torrt hår.
 2. Behov: fuktgivande, näring, förstärkning, återhämtning.
 3. Hårfärg: naturlig, färgad, mörk, blekt, melirovanny.
 4. Struktur: slät, tung, lockig, fluffig och porös tråd.
 5. Hårets densitet: tjockt, medelstort, sparsomt, tunt hår.
 6. Det önskade resultatet: vård, rätning, rekonstruktion, behandling, odlingslängd, sken eller volym.
Valet av behandlingar för hår

Efter att ha tagit reda på alla detaljer erbjuder mästaren alternativ för tekniker med olika kompositioner. Låt oss prata mer i detalj vilka slags hårbehandlingar som utförs av moderna skönhetscenter.

Läkande behandlingar för hår i salongen

Om krullarna har förlorat sin vitala glans, slutat växa, började falla ut och splittras, är detta en allvarlig anledning till oro och överklagande till en specialist. Orsaken kan vara ohälsosam kost, frekvent stress, otillräcklig vård, yttre irritationer. Den erfarna trichologen kan bestämma de faktorer som orsakade störningen och förskriva terapi.

Hårbehandlingsteknik i en skönhetssalong:

  Kryoterapi - behandling av hårbottenkompositionen med flytande kväve. Exponering för kyla hjälper till att bli av med mjäll, överdriven fett, alopeci. Förfarandet väcker hårsäckar, stimulerar tillväxt, mättar hårbotten med syre.

Mesoterapi för hår eller biorevitalisering - Injektioner med preparat som innehåller aminosyror, mineraler och vitaminer. Injektioner stimulerar tillväxten, normaliserar talgkörtlarna, eliminerar mjäll, ger en hälsosam utseende till locken.

Pyrofores - brandbekämpning. Först appliceras en speciell förening med keratin och proteiner på strängarna. Därefter behandlas ytan med en brinnande bomullsvals. Rostning avlastas endast från tomma, lagrade stavar. Hårförstärkning hållbarhet, glans, deras tillväxt förbättras.

Plasmolifting är en injektionsteknik för att införa patientens blodplasma i hårbotten. Med hjälp av en speciell centrifug separeras en del av biomaterialet berikat med blodplättar från det föruppsamlade blodet. Används för skallighet, förlust, förtunning av strukturen, hög fetthalt.

 • Laserbehandling är ett förfarande för behandling av hår med en speciell enhet med integrerade lasrar. Effekten av effekten beror på att pulserande lågfrekvent ljus penetrerar till ett djup av 8 mm. Strålningsenergi förbättrar blodcirkulationen, stoppar förlusten.
 • Laser hårbehandling

  Säkerhetstekniker som är kliniskt bevisade. Det är dock nödvändigt att noggrant välja vårdcentral och befälhavare.

  Salonbehandlingar för hårväxt

  Hårbehandlingar som hindrar håravfall, väcker glödlamporna och stimulerar aktiv tillväxt är mycket populära bland det rättvisa könet. Tack vare sådana manipuleringar blir krullen mer hälsosamma. Dessutom ökar densiteten med tiden.

   Carboxytherapy - Injektioner i hårbotten med koldioxid. Injektioner stimulerar eliminering av toxiner, påskyndar syretillförsel till vävnaderna, förbättrar blodcirkulationen och metabolism. Som ett resultat vaknar dormanta folliklar, börjar håret växa aktivt.

  Darsonvalisering - mikrostimulär terapi eller myostimulering. För behandling används en speciell enhet för håret - Darsonval. Anordningen verkar på huvudvävnaden med en terapeutisk impulsström. Förloppsförloppet accelererar tillväxten, bidrar till en ökning av densitet, läker hårbotten.

  Iontophoresis - en injektion av läkemedel som väcker hårsäckar. Kompositionen utförs i de djupare skikten i hårbotten med hjälp av en speciell anordning med galvanisk ström.

 • Ozonterapi - stimulering av blodcirkulationen, metabolism, tillväxt genom högaktivt syre. Gas injiceras under huden genom injektioner. Extern behandling kan också utföras med särskild utrustning.
 • På bilden blir resultatet före och efter ozonhårbehandling

  Injektionstekniker och mikrostimulär terapi har ett antal kontraindikationer. Sådana förfaranden utförs inte för hår under graviditet, menstruations-, virus- eller infektionssjukdomar, interna eller dermatologiska patologier.

  Procedurer för håråterställning och delade ändar

  Tunnet, sprött hår med öppna vågar och delade ändar - anses vara sjuk. Eliminera buntet, försegla halsbandet, lägg till glans och silkiness till trådarna kommer att hjälpa till:

   Proceduren "Hot sax" - skär med speciell elektrisk sax med en termisk regim. En sådan manipulation gör att du kan stoppa buntet, löda tipsen. Förhindrar bräcklighet av svagt hår.

  Polering - En speciell hårklippning, utförd med en speciell maskin med slipmunstycke. Enheten eliminerar uteslutande brutna och skalade hår. Friska stavar förblir intakta.

  Cauterization är bioremedieringen av alla lager av håraxeln. Förberedelserna innehåller bara naturliga ingredienser. Komplexet innehåller ofta bambus serum, som rekonstruerar varje hår och en aerosol för tätningsvågar. Cauterization utförs på ett kallt och varmt sätt.

 • Kollagenering - Kollagenåterställning av hårstrukturen. Den naturliga substansen kallas också ungdomsprotein. Kollagen ger hårets elasticitet, näring, eliminerar splittrade ändar. Skyddande film behåller fukt, förhindrar bräcklighet och delaminering.
 • Effekt före och efter hårkollagenisering

  Det är viktigt att förstå det för att uppnå det önskade resultatet, du måste genomgå en procedurförlopp, samt regelbundet behålla effekten.

  Skötselprocedurer för skönhet och hårskydd

  Varje dag utsätts krullarna och hårbotten för de negativa effekterna av miljön. Kall, värme, vind, frekvent färgning - allt detta påverkar utseendet negativt.

  Växtlängd, skina glans och skydda håret hjälper:

   Keratinisering - belägga trådarna med protein. Keratin för hår i denna procedur, till skillnad från keratermi, aktiveras av reducerade temperaturer. Förutom jämnhet bildas en skyddande film som förhindrar skada på stången. En innovativ typ av keratinisering är hår nanoplasti.

  Lamination är ett kosmetiskt förfarande för behandling av strängar med keratin och proteinbaserade föreningar. Efter beläggning och aktivering av medlet uppträder en skyddande mantel också på varje stång. Håret blir mer tätt, lättsamt och strålande.

  Biolaminering - Hårbehandling endast naturlig komposition. Förutom protein och keratin, används vitaminer, växtekstrakter. Resultatet liknar den klassiska lamineringen: fuktigt och skyddat hår, fyllt med glans.

  Belysning är en kombination av noggrann färgning och strukturrekonstruktion. Förutom en ihållande nyans som spelar med överflöd, får strängar en hälsosam glöd. Den skyddande filmen omsluter kärnan, skyddar den från aggressiv styling.

  Screening - exponering för hårets inre del med aminosyror, sojaprotein och hjälpämnen. De skadade områdena är fyllda, strängstrukturen förbättras, sektionen elimineras, volymen visas. Glansig film ger ett välskämt utseende och ljus glans.

  Glasering - täcker håret med ett medium berikat med ceramider. "Glöd" av användbara komponenter ger krullarna en vacker glöd, täthet och lydnad. Kan användas i samband med färgning.

 • Glansning är en händelse som syftar till att återställa och näring krullar. Det är indelat i två typer: cuticular - behandling av hårbotten för håravfall, mjäll; Molekylär - tar hand om varje hår, lägger till sken, lydnad.
 • På bilden är resultatet före och efter att håret är blankt.

  Salons hårvård kräver regelbundenhet. Det är också viktigt att bibehålla låsens tillstånd efter transformationsprocedurerna, med användning av icke-sulfat-schampon, närande balm och masker.

  Salon hårrätningsprocedurer

  Många tjejer står inför problemet med ojämn hårstruktur, porositet eller bara vill byta lock till raka strängar. Salongutjämning förenklar läggningen under lång tid.

  Typer av likriktningstekniker:

   Kemisk rätning är ett klassiskt sätt att jämföra strukturen hos strängarna, vilket gör det smidigt under lång tid. Förfarandet betraktas som en budget, men lite föråldrad, eftersom det torkar hår.

  Keratermia - procedur keratin hår rätning höga temperaturer. Thermokeratin används för att släta upp strukturen och ge en spegelglans.

  Brasiliansk rätning - sträcker strängarna efter applicering av den flytande keratinkompositionen. Till skillnad från keratermi används naturliga högteknologiska preparat. Förutom utjämning ger verktyget djup näring och hårrekonstruktion.

  Japansk rätning är den mest effektiva och säkra typen av anpassning av håraxelstrukturen. Påverkan inträffar på molekylär nivå. Det alkaliska läkemedlet ökar PH-nivån, skapar ett vatten-lipidskyddande membran. Japansk rätning är lämplig för hårt eller mycket lockigt hår.

  Aminosyror för hår. Det mest populära förfarandet är cysteinåtervinning. De aktiva substanserna tränger in i varje stavs djup, imbue och räta ut jämnt lockiga lås.

 • Botox för hår - djupfyllning skadade trådar med användbar komposition. Det har inget att göra med botox för ansiktet. Preparaten innehåller aminosyror, antioxidanter, vitaminer, växtbaserade extrakt, keratin. Botox återställer håret från insidan och ger långvarig jämnhet.
 • På bilden blir resultatet före och efter Botox hår

  Det är viktigt att förstå att genomförandet av manipuleringar kräver speciell kunskap, anslutning till teknik och erfarenhet. Det är inte nödvändigt att utföra sådana rätningsförfaranden för hår hemma.

  Salonbehandlingar för hårvolymen

  Tyvärr har inte alla naturer givit tjockt, voluminöst hår. Därför spenderar många tjejer nästan varje dag tid på att höja håret på rötterna och visuellt öka tjockleken.

  Byt ut vanlig stylingburk:

   Perm-givande volym krullar över hela längden av håret med hjälp av syra-baskompositioner. Före fixering slingras trådarna på spolarna. Den mest populära typen för tillfället är carving. Curling hjälper till att skapa ljusa, romantiska lockar.

  Biowave - även kallad biologisk eller biokemisk krökning. Manipulationen liknar den tidigare klassiska proceduren, men har en säkrare komposition. Skillnaden i tekniken är också att krökarna kan väljas i någon form: elastiska fjädrar, lyxiga krullar eller strängar med en ljusvåg.

  Boost Up (Bust Up) - ett förfarande för att ge volymen, baserat på en liten krull vid rötterna. För att göra detta är hårnålarna skruvas på hårets rotszon, och sedan appliceras en speciell fixeringsförening. Små krullar höjer rötterna, men är inte synliga i den totala hårmassan.

 • Fleecing (fleece) - proceduren med basal volym med en permanent krökning. Uppnås på liknande sätt som med Boost Ape. Skillnaden är att när man flyger, används inga knölar eller andra verktyg, och kompositionen innehåller naturliga ingredienser.
 • På bilden, resultatet före och efter fleece för hår

  Innovativ teknik sparar tid på morgonen. Men det är viktigt att förstå att vid korrigering av strukturen är håret i vilket fall som helst drabbat av en aggressiv komposition, som mer eller mindre dränerar strängarna. Glöm inte därför medföljande procedurer för ytterligare näring.

  Spabehandlingar för hår i salongen

  De representerar en mängd aktiviteter som syftar till att förbättra hårbotten och ge ett välskött utseende till en frisyr. Spabehandlingar kan inte bara sätta håret i ordning, utan också att slappna av.

  Populär vårdsteknik i kabinen:

   Stimulerande huvudmassage. Förfarandet har en avslappnande effekt och förbättrar också blodcirkulationen. Det aktiverar hårväxt. För massage använd speciella masker, geler eller oljor.

  Hot wrapping är ett populärt salongbehovskomplex. En blandning av oljor, proteiner, näringsämnen appliceras på trådarna och huden. Efter fördelning sätts huvudet i ett varmt fall för att aktivera åtgärden. Sammanfattningsvis tvättas kompositionen och fixeras med serum. Förfarandet reanimerar tråkigt, sprött hår, förvandlas till en jämn, iriserande vattenfall.

  Hårkonstruktion - ett medicinskt komplex med kosmetika som innehåller panthenol, keratin, proteiner, ceramider. Det sker i flera steg: rengöring, applicering av näringsämnesammansättning, rekonstruktion av kräm, fixeringssprutning. Som ett resultat blir krullarna mer lydiga, glänsande, håret blir välvårdat utseende.

  Bio-lödning är ett regenererande vårdsystem för att stärka håret och eliminera splittrade ändar. Den mest populära är Biolage FiberStrong-serien av det professionella Matrix-märket. Utställningen inkluderar stärkande schampo, mask, grädde.

  Shock hår restaurering - djup rekonstruktion av strukturen hos varje hår axel. Efter rengöring appliceras läkemedlet på strängarna med helande oljor och tillväxtpromotorer. Förfarandet är effektivt för blekt, skadat lock, såväl som efter kemiska manipuleringar.

  Förfarandet "Absolut lycka till håret". Det är en fasad återhämtning med högkvalitativa japanska droger. Påverkan på hårsäckarna och strukturen hos strängarna sker på molekylär nivå. Kräver en processkurs som har en kumulativ effekt.

 • Care curls "Milan chic." Komplexet fick detta namn på grund av den strålande effekten av återhämtning. Restaurering av torrt, sprött hår utförs av tekniska preparat baserade på oljor, vitaminer och aminosyror. Verktyget aktiveras av en styler. Resultat: slät, voluminöst, glänsande hår.
 • Resultat före och efter proceduren Milan chic

  Låt oss sammanfatta

  Skönhetsindustrin utvecklas ständigt. Varje år visas mer och mer tekniker för transformation av strängar i salongerna. Man kan bara välja ett förfarande baserat på individuella egenskaper. Sedan kommer hårvården i salongen att bli ägare till en lyxig frisyr, strålande hälsa.

  Se även:

  Titta på videon om hårbehandlingar i salongen: Kerastaz 24 karat ritual

  Håråterställning: Topp 5 mest populära salongprocedurer

  Långa och lyxiga lockar är en flickas stolthet. Skräpmat, den moderna rytmen i stadslivet, bristen på spårämnen och vitaminer samt hårvård av dålig kvalitet påverkar direkt deras tillstånd och hälsa. Omsorgsprocedurer hemma tar mycket tid, ansträngning och pengar. Att klara allt detta är ganska svårt, eftersom tillämpningen av alla slags masker, balm och användning av andra droger kräver långvarig användning. Är det företag som utför sådana rutiner för skönhet i salongens villkor. Efter tre besök är du garanterad att märka en stor skillnad, och de återställda strängarna kommer definitivt att bli din stolthet. Låt oss ta en närmare titt på vilken typ av salongprocesser för hårbehandling idag är mest populära bland kvinnor och vad är deras fördelar.

  Fördelar med salongprocedurer för vård av lockar

  Återställandet av strängarna i salongen sker på grund av effekten av speciella preparat och agenter på varje hårs struktur. Normalt använder mästare masker med näringskraftiga och fuktgivande ingredienser, liksom serum med högt innehåll av aktiva substanser som är användbara för lock. Håråterställningsprocedurer börjar med en rengöringsprocess med professionell schampo, varefter en mask eller serum appliceras i kombination med massage eller uppvärmning. Vid sista skedet behandlas trådarna med luftkonditionering.

  Varje dag lider varje persons hår av kall och varm klimatpåverkan, från färgning och kemisk vinkling, felaktig vård och värmeskador. Curls blir tråkiga och spröda, förlorar styrka och hälsa. De nyaste professionella produkterna som används i salongen syftar till en grundlig och djup restaurering av sin struktur och högkvalitativ vård, som hjälper till att bli av med skador och få håret till liv igen. Tänk på de viktigaste moderna procedurerna, ta hand om lockar och låta varje kvinna känna sig som en riktig drottning.

  Keratin hår restaurering naturligt komplex av omsorg betyder

  Biokeratinrätning anses vara ett av de mest moderna och moderna sätten att återställa hår. Efter proceduren ser alla strängar friska, släta och glänsande ut. Bara en enda session gör att du kan bli av med behovet av daglig hårrätning med hjälp av termiska effekter strykning. Keratinverkan syftar till att tränga in i varje hårs struktur. Det är den här komponenten som hjälper till att skydda folliklarna från yttre skador, försiktigt omsluta dem från utsidan. Dessutom fyller keratin hålrummen som bildas i locken, vilket gör dem frodiga, friska och mjuka till beröring.

  Biokeratinåtervinning är helt säkert för dina strängar, eftersom produkten bara innehåller naturliga ämnen som ger skönhet och hälsosamt utseende i ditt hår under en lång tid. Detta salongförfarande är tillgängligt för nästan alla kvinnor idag och är oerhört populärt.

  Sessionen om keratinrätning i kabinen är som följer:

  • Först tvättar specialisten dina lock med ett professionellt sulfatfritt schampo och andra skadliga ämnen.
  • Då behandlas de med en återställningsmask.
  • Därefter distribueras en särskild keratinkomposition till varje sträng.
  • Sedan torkas håret med varmluft med en hårtork.
  • Vid det sista steget räta varje krull.

  Procedurens varaktighet tar inte mer än två timmar. När arbetet har avslutats i tre dagar, rekommenderar experter att följa följande regler:

  • Tvätta inte håret och håll det borta från vatten.
  • Använd inte hattar.
  • Fäst inte eller använd hårnålar och elastiska band.
  • Efter tre dagar får du tvätta håret med ett professionellt schampo utan salt och sulfater. Det är bättre att ta hand om förvärvet i förväg.

  Det är helt naturligt att resultatet före och efter rätningen blir annorlunda. Men det beror allt på befälhavarens och hans verktygs kvalifikationer, som han använder i sitt arbete.

  Brasiliansk hårrätning

  Hemligheten med salongbehandlingar för brasiliansk restaurering är behandling av hår med en speciell komposition, som innehåller en stor mängd proteiner. När allt kommer ifrån är krullarna alla viktiga komponenter för hälsan.

  De använda extraktorerna extraheras från fårull, vilket är nästan identiskt i sammansättning för humant hårproteiner. Penetrerande proteiner i strängen stärker sin struktur, fyller de hål som visas och stänger det övre lagret från yttre påverkan.

  Varje procedur tillåter håret att få en mer intensiv naturlig nyans, eliminering av elektrifiering, olydnad och fluffiness. Brasiliansk behandling bidrar till att återställa jämnhet, skönhet och glans till krullningar utan extra användning av speciella preparat.

  Brazilian straightening är inte en kemisk behandling. Proteiner tränger naturligt in i varje sträng. Efter hårbehandling på detta sätt behöver du inte använda strykjärn, styler och liknande stylingapparater. Regelbunden blåstorkning ger dina lås ett tillstånd som efter ett salongförfarande.

  Brasiliansk restaurering rekommenderas oftast till de som ofta ljusnar, belyser och färgar håret, eftersom det hjälper till att rensa dem med brittleness, torrhet, samtidigt som man successivt förbättrar strukturen hos varje sträng. Den maximala effekten kan dock uppnås på krullarna efter färgning, så att färgen varar längre och håret samtidigt får en vacker glans med perfekt skimrande.

  Proceduren för den brasilianska restaureringen i kabinen utförs enligt följande:

  • Först tvättar mästaren sitt huvud med hjälp av professionell schampo.
  • Distribuerar sedan speciell komposition till varje sträng.
  • Därefter torkas krullarna med en hårtork och rätas ut med ett platt järn.

  Slutresultatet efter proceduren är fixerat på strängarna upp till 4 månader, eftersom utlakningen av proteiner sker successivt. Du kan upprepa behandlingen efter 3 månader. Efter varje session lagras resultatet under en längre period.

  Shock recovery curls

  Proceduren för chockhår restaurering är en djup förnyelse av strukturen. Salongexperter rekommenderar sitt beteende speciellt för dem som ofta lyser eller krullar lockar.

  Restaurering genom chockterapi sker på grund av den djupa penetreringen av kompositionens komponenter i varje hår.

  Denna procedur i kabinmiljön är som följer:

  • Först tvättar mästaren ditt hår med schampo med växtbaserade ingredienser och ett neutralt pH.
  • Därefter framställs moussen genom att blanda aktivatorn för hårväxt och speciell olja, vilken därefter appliceras på håret och lämnas i 2-3 minuter.
  • Sedan tvättas blandningen av med vatten.
  • På håret efter ett sådant förfarande bildas ett filmskikt som skyddar dem från skador.
  • I sista etappen torkar mästaren ditt hår med en hårtork.

  Efter en sådan chockterapi garanteras håret ett attraktivt utseende. Det rekommenderas att upprepa proceduren var 30: e dag och senast 7 dagar före färgkompositionens kemiska exponering, eftersom ämnet snabbt spolar ut färgen från strängarna.

  Kollagenhår restaurering och laminering

  Laminering och kollagen hårrätning utförs i salongen anses vara en av de snabbaste procedurer som påskyndar processen att återställa sin struktur.

  Under lamineringsperioden bildas ett lager film kring varje hår, vilket på ett tillförlitligt sätt skyddar det från exponering och skador från miljön. Efter proceduren kan du enkelt kamma och placera krullarna, och om du tidigare målat dem blir skuggan intensivare, och ytterligare glans och strålning kommer att dyka upp.

  Under proceduren för kollagenåtervinning tränger den rätta mängden protein och kollagen in i låsens struktur, vilket bidrar till att förbättra sitt yttre tillstånd. Alltså:

  • Vid det inledande skedet sker rening, avgiftning av huvudets hud och den ursprungliga förnyelsen av strukturen.
  • I nästa steg införs en speciell vattenbaserad komposition i de djupare skikten av huden, på grund av vilken hårstrukturen återställs från insidan till ett hälsosamt tillstånd.
  • I sista skedet, maximalt fukt, näring och restaurering av hårets elasticitet.

  Du kan när som helst upprepa proceduren. Det finns inga begränsningar och konsekvenser.

  Nu förstår du hur de grundläggande populära procedurerna för behandling av hår i salongen. För att kunna dra största möjliga nytta av dem är det viktigt att lyssna på din mästares råd. Det gör inte bara ditt hår friskt och starkt, men hjälper också till att öka varaktigheten av sessionens effekt. Och för att få mer information om ämnet, bjuder vi in ​​dig att titta på videon nedan.

  4 effektiva behandlingar för håråterställning i salongen

  Experter berättar hur hårvård fungerar

  Nanokoncentrat, serum, fuktig joniserad luft och andra relevanta håråterställningsförfaranden

  På hösten blir håret sprött och dehydrerat och kräver uppmärksam vård. Det är dags att komma ihåg om professionella salongprocedurer. Vi frågade experterna och valdes mest effektiva.

  Maria Gorbacheva, med den talangfulla stylisten på skönhetssalongen "Britana"

  "Förfarandet med djupt fuktgivande och håråterställning med Alterna-produkter är nästan en håråterställning. Behandlingen innehåller enzymer - komponenter som håret behöver för att behålla sin styrka och hälsa. Förfarandet tar inte mer än en och en halv timme. Först tvättas håret noggrant med schampo, sedan appliceras en tjock mask, som gnids i hårbotten med massagerörelser. Då är masken jämnt fördelad över hela längden av håret med en kam med sällsynta tänder, en keps läggs på huvudet. Efter det värms huvudet under en speciell apparat (klymazon) i 10 minuter. Låt sedan håret svalna något, torka sedan noga av masken med varmt vatten.

  Kursen är utformad i 5 veckor, proceduren måste göras 1 gång per vecka. Effekten kan ses omedelbart: jämnare, tätare hår med naturlig glans. Kursen kan upprepas efter 3 månader. Det finns inga kontraindikationer.

  • 01
  • /
  • 03
  • 02
  • /
  • 03
  • 03
  • /
  • 03

  Kostnaden för förfarandet - från 4 500 rubel. (beroende på graden av skada på håret).

  Smirnova Olga, en ledande specialist inom hårvård skönhetssalong "oktober"

  "Om hårspetsarna splittras och strängarna blev tråkiga, spröda och färglösa, så är det ett tecken på att det är dags att tänka på restaurering. Det är lämpligt att föredra förfaranden som har en helande snarare än en kosmetisk effekt. Till exempel utjämning och återställande vård från J Beverly Hills. Förfarandet består av tre steg. Den första är användningen av ett speciellt Clarifier-rengöringsschampo. Hans uppgift är att förbereda håret för de terapeutiska effekterna av starka medel. Den andra - appliceringen av serum PreBoost med intensiv exponering, som tränger djupt in i hårstrukturen. Den tredje - applicerar en mask (i 30 minuter), som aktivt återställer, närmar och fuktar håret. Kom ihåg att produkter för skadat hår inte ska innehålla silikon och andra skadliga ämnen. Som en del av att minska vård - mullbär silke, kamomill, svart fläder och svart valnöt - komponenterna för att återställa håret inifrån och glans. Sådan vård innehåller inte farlig formaldehyd och bryter inte disulfidbindningarna inuti håret. Förfarandet varar 2 timmar. Effekten varar från 3 till 6 månader. "

  • 01
  • /
  • 04
  • 02
  • /
  • 04
  • 03
  • /
  • 04
  • 04
  • /
  • 04

  Kostnaden för förfarandet är 11 500 rubel. (för genomsnittlig hårlängd).

  Dmitry Malets, ledande frisör i skönhetssalongen Jean Louis David i köpcentret "Hymen"

  "En av de mest effektiva procedurerna är enligt min mening 24-karat Elixir Ultime-skönhetsritualen från Kerastase i kombination med Micro Mist. Vård omvandlar frågan om hår, ger intensiv näring och glans. Förfarandet utförs i flera steg. Först rengörs håret med Elixir Ultime-schampo. Sedan appliceras Fusio-Dos nanokoncentratet, vilket förblandas med en booster innehållande de aktiva substanserna och zinkglukonat. Den senare bidrar till förbättringen av hårbalsamfunktionen, förbättrar hydrobalansen och stimulerar också produktionen av keratin. Ovanpå är en Elixir Ultime-mask applicerad, bestående av Pracaxi-olja, naturlig majskärnolja, arganolja och kameliaolja.

  När håret är inslaget med en varm handduk, läggs Micro Mist-enhetens lock på huvudet. Fuktig joniserad luft i kåpan upphettas till en strikt kontrollerad temperatur (40-50 ° C), och under dess verkan öppnar hårskärna. På grund av detta tränger molekyler av oljor, näringsämnen och vatten lätt in i håret, vilket bidrar till att de återställs och mättas med mikronäringsämnen. Detta steg varar 8-10 minuter. Sedan kyler förångaren hårvågorna. I kåpan i 2 minuter levereras kall luft - så när temperaturen sjunker, stängs hårkutiket och håller säkert näringsämnen inuti. Procedurens totala varaktighet är 12-15 minuter. Om håret är skadat, rekommenderas det att genomgå en kurs på 15 procedurer, om det är intakt och sedan 5-7 procedurer. För att upprätthålla en konstant effekt är det lämpligt att genomgå förfarandet varje gång du besöker salongen (minst en gång i månaden). "

  • 01
  • /
  • 04
  • 02
  • /
  • 04
  • 03
  • /
  • 04
  • 04
  • /
  • 04

  Kostnaden för förfarandet är 4 500 rubel. (kort och medelstort hår), 5 500 gnid. (för långt hår).

  Irina Zhokhova, konstpartner av varumärket Redken

  "Hårets huvudkomponenter är protein och lipider. Protein är ansvarig för hårets styrka och dess motståndskraft mot yttre skadliga faktorer. Lipids - för kvalitet och förmåga att locka den nödvändiga fukten från atmosfären, så att krullarna blir mer glänsande och plastiska. Så, för att återställa håret, måste du mätta dem med proteiner (befästning) och lipider (fuktgivande). Jag älskar Redken Deep Hair Restoration-proceduren för Kemisystemet för att arbeta enligt samma princip. Vårdtid tar 1-1,5 timmar. Tjänsten är terapeutisk och har en rekommenderad kurs på 6-8 veckor. Hårets struktur kommer att återställas och fortsätter tills du bestämmer dig för att förstöra den igen med en permanent krullning eller keratinrätning.  Nästa Artikel
  Vad ska man göra om håret snabbt blir fet