Nedfall

Varför håret växer långsamt och dåligt

Varför växer inte håret? Denna fråga bekymrar så många tjejer och kvinnor som drömmer om att växa långt hår. Anledningarna till att håret nästan slutade växa kan vara mycket annorlunda.

Betyg av effektiva vitaminer för hår

Utseendet på ditt hår inspirerar inte? Strängar började falla, men de har nästan ingen tillväxt? Det bästa håret vitaminer kan lösa problemet på bara en månad.Hur man väljer rätt vitamin?

Shampoo Keratinkomplex - recension

besvikelse Jag litade på beskrivningen och de få positiva recensionerna från Internet och förvärvade detta schampo i hopp om att det skulle "återställa den naturliga mjukheten, jämnheten, styrkan och hälsosam strålande glans till håret".

Curler Magic Roller

Hälsningar till alla älskare av intressanta kvinnliga saker! Idag kommer jag att berätta om en uppsättning ovanliga hårkrullare som heter Magic Roller, som är min hemlighet till perfekta lockar.

När är det bättre att färga ditt hår

Vet du, mina kära tjejer, att håret ska färgas, med hänvisning till kalenderkalenderns datum. Då kommer allt att träna och kommer inte att plåga sjukdomen. Jag föreslår att du lägger till den här sidan i dina favoriter, eller skriv ut den eller helt enkelt skriva om siffrorna så att denna information alltid ligger till hands vid det aktuella ögonblicket.

Hur man odlar hår per månad: 4 populära recept

Vilken kvinna drömmer inte om långa lockar? Även de företrädare för den vackra hälften av mänskligheten som medvetet bestämde sig för en kort frisyr, tänker förr eller senare hur man växer hår i en månad.

Vichy rättsmedel för håravfall

Var och en av oss åtminstone en gång i hans liv fann att plötsligt på kammen började vara hela hårhår. Oftast är det säsongsbetonad skaldethet, som händer på våren eller efter en varm sommar.

Aevit för hår

Tjockt och frostigt hår - ett tecken på en hälsosam kropp. Hårets tillstånd är viktigt inte bara för kvinnor utan också för män. Om de plötsligt blev sköra, delade in, började falla ut betyder det att personen har hälsoproblem.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55.

Hur man lär sig hur man lockar hårkrullning

Borta är de dagar då du, för att blåsa håret, var tvungen att gå till frisören. Tack vare utseendet av ploek med olika munstycken, former och diameter kunde kvinnor skapa krullar och krullar på egen hand hemma.