Nedfall

Hårlöshet under graviditet och efter förlossning

Innehållet

Många kvinnor skulle hålla med om att graviditet och skallighet är kompatibla begrepp. Och om vissa kvinnor har håravfall under graviditeten, har andra det omedelbart efter födseln och det finns uppenbara orsaker till detta.

Aloe Hair Masks: Använd och Använd

För första gången hänvisade de forntida egyptierna till de helande egenskaperna hos aloe för 37 århundraden sedan. Växten fungerade inte bara som en helande, men också en kosmetisk, vilket framgår av bilagan till Nefertiti och Cleopatra.

Användningen av vitamin B6 i ampuller

I medicinsk praxis används vitamin B6 i ampuller huvudsakligen i situationer där dess användning i piller inte är möjlig. Detta händer exempelvis när patienten inte kan svälja, eller mag-tarmkanalen inte fungerar normalt.

Kefir hårmask - gör ditt hår lyckligt

Hemligheten med tjockt hårKefir-svampen "dök upp" under andra hälften av XIX-talet, och i XX-talet började kefir att produceras i Ryssland. Dess sammansättning är rik på en uppsättning av fördelaktiga svampar och bakterier var väldigt olika från andra mejeriprodukter.

Krokar av flätor - välj en mild metod för att skapa frisyrer

För kvinnor är det karakteristiskt att ha en frisyr som är radikalt annorlunda än stilen "styling" donerad av naturen. Cuties med curls vill ha strikt långt och jämnt hår, och ägare av långt och charmigt hår drömkrullar från rot till spets.

Burkhårolja

Numera är hårvårdsprodukter gjorda enligt populära recept mycket populära. Ledande i den meningen, oljan för hårets skägg. Våra farfar mormor kände till fördelarna, men även idag upplever många människor detta botemedel i sina egna lås.

enheter

Curling hår - en ganska besvärlig yrke, särskilt för tjejer som sällan sätter håret i frodiga vågor eller små spiraler. Processen att vända raka strängar till chic krullar kräver noggrannhet, tålamod, tid och skicklighet.