Nedfall

Vad är användbart för vitamin B12 hår?

För att upprätthålla skönhet behöver varje kvinna ta vitaminer inte bara inuti, utan ger också generöst in med huden och håret. I regel utförs sådana förfaranden kurser 2-3 gånger per år.

Orsaker och behandling av mjäll och huvudvärk


Det är ingen hemlighet för någon, det är sår på huvudet och skenets manifestation, kan mycket komplicera ditt liv. Inte varje person som mötte detta problem kunde snabbt bestämma rätt väg ut ur den här situationen.

Hemlagad hårbalsam

Ingen modern tjej kan inte göra utan att använda balsam. Detta är en av de mest användbara och nödvändiga produkterna! Det stänger hårvågorna, återställer den förstörda strukturen av strängarna och skyddar krullarna från de skadliga effekterna av den yttre miljön.

Curlers och deras sorter

Hair curlers är populära bland kvinnor. Beroende på deras sortiment tillåter dessa enkla enheter dig att skapa sanna mästerverk: mjuka volymetriska krullar, Hollywoodvågor, lekfulla lockar, stora krullar.

Topp 7 effektiva salongprocedurer för hår

Hår är den viktigaste dekorationen för kvinnor, som måste skyddas. Men ofta försvårar yttre faktorer hårets tillstånd. De blir sköra, förlorar fukt, växer långsamt och kan också falla ut och dela upp.

Kan gravida färga håret: vad, när och hur

Är det möjligt att färga hår under graviditeten - frågan är redan från retorikategorin. Det är uppenbart att förfarandena för förtydligande och missfärgning är strängt förbjudna på grund av den höga risken för allergiska reaktioner.

Barnens mjällschampo för tjejer

Vad är orsaken till mjäll hos barn?
Hudvård hos barn är en slags inflammatorisk reaktion i huden. Ett kännetecken hos sådana former observeras hos vuxna och ungdomar. Hos vuxna sprider den döda hudceller som producerar mjäll.

Vi använder senap och senapspulver till hår


En annan välkänd användning av denna heta krydda är läkemedel. Barn senap pulver hällde i strumpor vid de första symptomen på en kall, vuxna sätta senap plåster - förfarandet är inte trevligt.

Vi tar bort ryzhina från håret efter misslyckad färgning

De flesta tjejer älskar att göra olika experiment med sitt eget utseende - de bygger upp ögonfransar, målar lock i olika toner. Men ofta leder sådana experiment till helt oväntade resultat - en ljus röd eller en obehaglig gul nyans syns på det färgade håret.

Fiskoljekapslar för tillväxt och håravfall - recept

Någon som åtminstone hörde en gång om hur användbar fiskolja. Denna produkt var mycket populär i Sovjetunionen, och det var under denna period att det aktivt användes för att förhindra utvecklingen av rickets hos barn och andra sjukdomar.

Kan henna + basma ersättas med färglös henna?

För tillfället finns färglös henna och basma, det finns ingen målning Henna. Är det möjligt att använda färglös henna i kombination med basma vid färgning av hår istället för färgning?