LiveInternetLiveInternet


kontrolleras på dig själv! normal röd torr peppar brinner inte ett sår. i min barndom huggade jag nästan av min tå, sprinklade den med peppar, stängde såret, efter 2 dagar sprang jag lugnt som om ingenting hade hänt. Det finns vittnen om sommarens barntider, de kommer säkert ihåg =)

Du vet, röda paprika har unika egenskaper. Jag kallar peppar "paradoxal peppar". Du kommer inte att tro hur det används av indianerna i Amerika. De dricker det i värmen för att kyla och i kylan för att hålla varma. Gastrointestinal blödning, du vet, när en person har pallor och svarta flytande avföring eller ens bara kräkningar behandlas med skarlet blod - en tesked eller matsked röd varm peppar i ett glas varmt vatten för att lösa upp och dricka i en smula.

Varje torn, utspädd, skott eller slitna eller bitt sår är också mycket lätt att läka - ta röda heta torra paprika och bara somna i toppen av såret och bundet upp på toppen och det är det. Jag skulle inte ha trott om jag inte hade sett det själv - det brinner inte ens!
Och jag skrev redan att saften av färsk varm peppar lindrar högt blodtryck och stroke.

Läkande egenskaper hos varmrött peppar är outtömliga. Peppar är, i full spegelliknande bemärkelse av ordet "inte ett medicin" - det blir inte värre. "Du är inte i kyrkan - du kommer inte bli lurad", och här - det här är inte medicin - naturen kommer inte att lura dig.

För kvinnliga inflammatoriska sjukdomar rekommenderade jag en krossad vitlöksklyfta för natten - "fjädervagina". Fråga inte läkare - bestolku - de vet ingenting från växter. Läkarinstituten undervisar inte örter. Jag försökte inte ens alla örter för alla sjukdomar. Även för en erfaren läkare är varje ny patient ett exklusivt fall. Jag kan bara försäkra dig om att örter inte är läkemedel. från deras överdosering, om du inte specifikt ställer in som ett mål att få en dop av mat för suicidala ändamål, kommer du inte att dö; maximalt - du om du kräker eller skitar dina byxor.

En sådan paradox - en peppar med en liten brännande känsla - som "paprika" används i folkens amerikanska medicin för att återställa blodcirkulationen i ögat. Jag tvätta mina ögon med peppartinning själv, för när jag sitter på en dator under lång tid börjar mina ögon skada. Och varför använder polisen pepparspray till ögonen? Skillnaden i terapeutisk dos - i koncentration! Och märke, polisen använder peppar i stor koncentration utan rädsla för att de kommer att lockas för att blinda! Peppar är helt ofarlig. Jag köper på en plats en speciell tinktur för att tvätta ögonen på peppar. Rödpeppar ökar blodcirkulationen i ögonen. Prova själv att göra på destillerat vatten och paprika, bara mycket svagt - så att det sticker lite och stannar. Bara paprika måste köpa rent, utan föroreningar. Därför, eller det är nödvändigt att ta pepparpulver på ett säkert ställe eller för att göra själva tinkturen. När det är ett problem med ögonen - springa på pepparna så vackert. Samtycka till eventuella stickningar.

Det finns inget läkemedel att återvända unga ögon, men det finns en röd paprika, och det kostar. - Läkare kan självklart inte inkassera, så de är inte intresserade av en direkt väg. Läkare är som en taxichaufför som bär en passagerare med resväskor i Moskva från Leningradsky till Kazansky järnvägsstation genom Yaroslavl med stopp i en lyktstolpe och en månad i intensivvård, och kanske till nästa värld. Motiven är desamma.

Kom ihåg huvudregeln för läkning från prof. Stoleshnikov

Vad du vill bota är att du måste göra det på något sätt, fysioterapeutiskt eller terapeutiskt, men för att säkerställa ett förbättrat blodflöde till den platsen!

Läker - bara blod! Alla terapeutiska faktorer finns bara i blodet!

Endast i blodet är läkemedel. Tyget själv kan inte läka sig själv, det finns inga medicinska agenter i Necro. När skador är i kroppen - det måste finnas en hälla ut ur det eller ett vanligt sätt att få blod - det är därför som det inte finns blodcirkulation, då hjärtsjukdomar, stroke och andra nekros och sår inte läker.

Så, röd peppar, som används både externt eller internt, är det mest blodcirkulationshöjande medlet. Och färska rödpeppar är i allmänhet en atombomb för medicinska ändamål. Därför skulle jag rekommendera att börja med torra paprika. Varje patient måste lära sig att applicera sig och hitta metoden hur man levererar växtbaserad botemedel mot sårpunkten. Här förstår alla omfattningen av hans intelligens och här kan jag inte göra någonting. Men "drunkningens frälsning är drunkningens arbete". Och det här är inte ett skämt. Jag berättar från fientlärdläget hos professionella läkare - ingen behöver din hälsa utom dig.

Om du själv inte kan ta hand om din hälsa, vem dömmer du själv, förutom dig, behöver du det, även om du betalar för det?

Rödpeppar är bättre att brygga torkade, eller också pulver. Om du dricker pepparte i badet bidrar det till att överföra ångrummets högre temperatur. Jag lagar pepparte för badet och ingen i ångrummet persinerar mig på pepparte.
Jag använder båda dessa typer av te och enligt mina personliga observationer är peppar den mest kraftfulla vasodilatorn. När jag en gång försökte pressa saften från fräsch paprika och dricka den så vaknade jag för ungefär 10 år sedan, en gammal hypertonisk patient, på golv i badrummet, i ett svag från lågt tryck vilket jag inte hade kunnat ta av med någon av de mest annonserade amerikanska droger för högt blodtryck.

Är du klar, hypertensiv? - Nypressad pepparjuice - minskar trycket och är så effektivt att du måste börja dosera med droppar färsk paprikajuice. Färskpressad varm pepparjuice (som Galepeno pepper) - minskar varje hypertensiv kris, den kan lindra trycket även i "Garderoben".

Men i en värmebehandlad form har varm peppar inte sådana hypotensiva egenskaper - levande enzymer går förlorade. Samma andextrakt av rödpeppar är redan denaturerad. Men även i den bearbetade formen är varmrött peppar en kraftfull vaskulär åtgärd, och jag har intrycket att det är som en ruff för att rengöra blodkärlen från insidan.

Som du kommer ihåg, i den judiska medicinen är hypertensiv sjukdom listad som en "idiopatisk" okänd orsak; det finns ingen bot, men vad orsakerna är okända för, även om judarna säljer sina piller. Så, för att avlägsna den hypertensiva krisen rapporterade jag till dig. Bara snälla, utan invändning, som att jag ska äta piller ändå, för att fräsch paprika kan innehålla bakterier och maskar.

Det här gäller vad gäller hypertensiv kris. Och kronisk idiopatisk hypertension botas av livsförändring och först och främst måste du ta dig ur livsstilen där du plockade upp det, det vill säga du arbetar som taxichaufför och du har en hög givare, glöm då en taxi; högt blodtryck botas med periodisk vattenhushållning, näring av prof. Stoleshnikov och stor användning av rödpeppar, vitlök och ingefära. Orsaken till högt blodtryck i Prof. Stoleshnikov är kardiovaskulärsystemets utgång från tillståndet för kardiovaskulär resonans där den normalt är bosatt. Resonans - det är tydligt från fysiken vad det är. De tar hjärt-kärlsystemet ur resonansstaten - det ultimata mänskliga beteendet och miljöfaktorerna. Vi sa, Watson, om hypertoni inom kort, eller hur? - Men det betyder inte att prof. Stoleshnikov läste inte igenom tjocka monografier, vilket resulterade i att prof. Stoleshnikov kastade dem i pellets och, som den berömda karaktären, "gick den andra vägen", tack vare vilken han har möjlighet att berätta allt detta nu. Judar - de är i medicin, judar och i böcker om medicin izovralis till sista graden.

citat:
Förlåt mig också, men det skulle inte vara svårt för dig att ge exakta bilder av de produkter som du skriver, till exempel med peppar är helt oförståelig. Det finns peppar http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%. 0% B5% D1% 86 - Rödpeppar (chili), du skrev om Galepeno, så det här är generellt grönt hett. Det är bara att vi har en svag produktsortiment i Ryssland, vi behöver förstå, och för att inte förvirra, snälla låt oss ha länkar med bilder. Om du inte har möjlighet och tid, skriv mig det exakta namnet på engelska eller ryska, och jag kommer redan leta efter resurser för dig där det finns beskrivningar och bilder. ".


- Därför ger jag dig en guide till den klassiska blandningen av mexikanska paprika - "Cayenne" eller "Cain". Detta är den klassiska och mest odlade paprikaen med en skärpa på skärmens skala av 40 tusen konventionella heta enheter. De heta paprikorna i Mexiko - huvudet i heta paprika - har hundratals sorter. Inte alla är röda, men "peppar" och "rödpeppar" är synonyma. Termen "chili" peppar eller i alla fall "kayen" är alla synonymt med "het" och "röd peppar" på ryska.

Hur man botar lungcancer folkmekanismer

Lungcancer är en sjukdom som kännetecknas av okontrollerad tillväxt av maligna tumörceller i lungvävnaden. Det kan orsakas av exponering för miljökarcinogener, särskilt tobaksrök. Enligt Världshälsoorganisationen är lungcancer den främsta orsaken till dödsfallet för alla cancerformer hos män och kvinnor.

Varje år diagnostiseras mer än 1,3 miljoner nya fall av maligna tumörer i världen, varav 1,2 miljoner blir dödliga. I vårt land lever bara var femte patient mer än ett år efter denna diagnos - resten dör tyvärr i några månader. Faktum är att de flesta patienter lär sig om en fruktansvärd sjukdom redan när cancer utvecklas till 4: e graden. Detta beror på det faktum att vi ignorerar de alarmerande symptomen och tillgriper behandlingen för sent. I dagens artikel kommer vi att förklara hur man känner igen de första symptomen på en tumör, liksom hur man hanterar sjukdomen med hjälp av traditionella metoder.

Riskfaktorer

Den viktigaste riskfaktorn för lungcancer är att röka (detta är orsaken till nio av tio fall av en tumör). Risken att bli sjuk uppstår också hos personer som:

 • ofta belägna i rökiga rum (passiv rökning);
 • mottagliga för asbest
 • utsatt för radongas
 • blev sjuk med tuberkulos
 • har en genetisk predisposition till maligna tumörer;
 • lever i en förorenad miljö.

Om du röker, tänk på hur du slutar med denna vana.

Steg av sjukdomen

Lungcancer kan upptäckas vid olika stadier av dess utveckling.

 • Latent - cancerceller finns i lungcellerna, men kan inte detekteras med rutinprov.
 • Noll - tumören finns på begränsade ställen och består av flera lager av celler.
 • Steg 1 - tumören är begränsad till lungorna och omgiven av friska embolusvävnader.
 • Steg 2 - tumören har spridit sig till lymfkörtlarna nära bronchi och alveoler.
 • Steg 3 - tumören har spridit sig mot bröstkorgens väggar, membran eller andra andningsorgan och närmaste blodkärl.
 • Steg 4 - sjukdomen har spridit sig till andra delar av kroppen.

symptom

Det vanligaste symptomet på lungcancer är hosta, som inte går bort länge, trots adekvat behandling. Du bör också vara uppmärksam på följande varningssymtom:

 • bröstsmärta
 • hosta med blodig sputum
 • väsande andning;
 • andfåddhet;
 • heshet;
 • frekventa fall av lunginflammation eller bronkit;
 • svullnad i ansikte eller nacke;
 • brist på aptit, viktminskning
 • trötthet, apati.

Så snart du märker ovanstående symptom måste du snabbt bekräfta diagnosen och utveckla effektiva behandlingsmetoder.
Det berömda programmet "Live Healthy" talade om ovanliga tecken på lungcancer:

behandling

Även om du har hittat en tumör i sista graden, ge inte upp dina händer eftersom det finns många fall när det var möjligt att bota en mycket avancerad cancer. Om traditionell medicin ofta "sätter ett kors" på sådana patienter, kan du alltid be om hjälp från naturläkemedel. Hur man befinner sig i lungcancer - läs nedan.

Rött chili-extrakt

Röd paprika innehåller en rekordmängd av kapsaicin, en alkaloid som kan döda eventuella cancerceller. Därför rekommenderar vi vid de första symptomen på lungcancer att du börjar ta extrakt från denna produkt.

Hur man lagar mat Ta 1,5 kg rödpeppar, tvätta och skära den i mycket små bitar (använd handskar, som pepparna bakar mycket). Frön måste också krossas, eftersom de innehåller mycket kapacim. Därefter bör du tvätta händerna noggrant flera gånger och inte röra dina ögon eller känsliga områden för ett tag!

När peppar är grundligt malet, överför den till en 1,5 liter burk och fyll den med någon kvalitetsolja. Det är bäst att använda kallpressad olivolja eller linfröolja. Du kan också ringa till hjälp med druvolja - förresten har den en antioxidant effekt och tillåter inte att cancerceller multipliceras. Stäng burken med ett tätt lock och sätt i en sval och skuggig plats (kylskåp) i 7-10 dagar. Skaka burken flera gånger om dagen.

Efter 10 dagar har gått bör du spänna huven och häll den i glasflaskor. Från och med nu kan du starta en behandling med lungcancer. Ta 1 tsk av huven fem gånger om dagen före måltiderna. Vi rekommenderar att du dricker detta läkemedel med mjölk eller kefir för att mildra den brännande känslan och lugna mag-tarmkanalen. Du kan också äta peppartinktur med en skiva bröd.

Efter några dagar av sådan behandling kommer du att märka hur hostan gradvis försvinner, smärta försvinner. För att helt bli av med cancer 4 grader behöver du dricka några flaskor av denna tinktur. Men då kommer du vara säker på att det inte kommer att medföra några biverkningar (men som alla folkmekanismer vi pratar om).

Mistel vit

Mistelten är en växt som hjälper till att behandla cancer, i vilken grad som helst. Enligt naturopaths används den vita misteln i kombination med corn whiskers. Råmaterial samlas in under blomningstiden (men för behandling av lungcancer använder vi bara gräs, eftersom blommorna innehåller gift), och majs mustaschen måste samlas in från juni till augusti. Torka växterna i skuggan.

Infusion av mistel och majs silke gör så här: vi tar en matsked av dessa växter, häll 1 liter kokande vatten och insistera i en termos i minst 1 timme. Den resulterande infusionen tog 1 glas tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar i sex månader, varefter du måste ta en paus i sex månader. Sedan fortsätter vi att dricka örter. Om du lider av cancer i klass 4 bör du dricka några sådana kurser.

Badgerfett

Många har hört att däggdjursfett kan läka även den starkaste hostan, men få vet att lungcancer kan övervinnas med detta läkemedel (även i steg 4). Hur gör man det här?

Det finns olika metoder för att ta badgerfett. Det enklaste är att ta 1 tesked av drogen varje gång före måltiderna. Men om du har svåra symptom på lungcancer (hemoptys, utmattning), måste du göra en starkare medicin. Blanda 100 g fett med 50 ml konjak, 50 g malet vitlök och 50 ml aloejuice. Den resulterande medicinen måste tas 1 matsked 5 gånger om dagen. När du är lättad, minska dosen med hälften. Fortsätt behandlingen med fettfett tills lungcancer är helt borta. Parallellt kan du använda andra folkmekanismer.

Varför rökning orsakar cancer - se den här videon:

Läkemedlets läkningstegenskaper

Det finns en teori om att cancerceller klassificeras som en svamp som förgiftar hela vår kropp. I detta avseende rekommenderar experter att använda en stor mängd soda (eftersom den har en alkalisk formel och dödar därför svampen). Vi kommer att dela flera populära behandlingar för lungcancer, beroende på sjukdomsstadiet.

För profylaktiska ändamål, liksom för bekämpning av cancer i de tidiga stadierna, används detta recept. Lös upp 1 tsk bakpulver i en kopp varmt vatten. Ta 2 gånger om dagen i 3 dagar för att ta bort syran från kroppen. Ta en paus på tio dagar och upprepa sedan 3-dagarscykeln.

När kroppen redan har en tumör med 1 eller 2 steg, måste du använda en annan metod. Lägg till honung, melass eller sockerrörsocker till sodavatten så att svampen snabbt absorberas med läsk. Lös upp 1 tsk honung och 1 tesked sodavatten i ett glas varmt vatten. Ta 2 gånger om dagen i minst 10 dagar. Blod och lymf måste byta till att förvärva en något alkalisk formel och förstöra svampen. När detta händer, kommer tumören att försvinna.

När det gäller cancer 3 eller 4 steg, måste du äta en blandning av en tesked honung och en tesked natron varje dag. Detta kommer att hjälpa till att döda stora kolonier av maligna celler.

Pepparrot och vitlök

Denna blandning kommer att ge dig lättnad från lungcancer (även i 4 steg) och kommer snabbt minska din hosta. Hur man gör det:

Förberedelse och användning. Skär noggrant pepparrot och vitlök, mixa, sätt i en lufttät behållare. Blandningen ska förvaras i kylskåp. Blanda 1/2 tesked av läkemedlet med ett halvt glas varmkokt mjölk och ta 3-4 gånger om dagen.

Kontraindikationer: Mage och tolvfingersjukdomar, inflammation i mag-tarmkanalen och levern, graviditet.

Växtbaserade samling №1

När du väl har upptäckt en malign tumör i dig själv, börja ta den här samlingen:

 • Tallskott - 80 g;
 • Rot elecampan - 80 g;
 • Thyme Herb - 50 g;
 • Lakritsrot - 50 g;
 • Gräs celandine - 20 g

Hur man lagar matlagning: Häll 1 tsk växtbaserad blandning med 1 kopp kokande vatten, täck med lock, låt stå i 15 minuter och därefter spänna. Ta en varm dryck 3 gånger om dagen, 15 minuter efter en måltid. Förbered varje gång en ny del av infusionen, eftersom den snabbt förlorar sina fördelaktiga egenskaper.

Gräsuppsamlingsnummer 2

Ett annat bra sätt att bli av med lungcancer med örter:

 • Nettle root - 20 g;
 • Maskrosrot - 30 g;
 • Shepherds gräspåse - 30 g;
 • Vit mistelgräs - 30 g;
 • Valerian rot - 30 g;
 • Blad av citronbalsam - 30 g;
 • Potatisblommor - 50 g

Förberedelse och användning. 1 msk växtblandning häll 1 kopp kokande vatten, täck och koka i 3 minuter. Efter att buljongen har svalnat, måste den tömmas. Ta tre gånger om dagen för ett halvt glas av läkemedlet 15 minuter efter en måltid. Snart märker du att hostan har gått, och din hälsa har förbättrats. Om denna infusion kan bota en tumör helt beror på din kropp. Parallellt, för bättre effekt, använd andra hemmetoder, till exempel badgerfett eller läsk.

Gräsuppsamlingsnummer 3

Så snart du hörde en nedslående diagnos, börja denna behandling:

 • Hästslaggräs - 50 g;
 • Knotweed gräs - 50 g;
 • Galeopsis gräs - 50 g;
 • Maskrosrot - 50 g;
 • Citronbalsamblad - 50 g

Hur man lagar mat: på kvällen, ta 2 matskedar örtblandning och häll 2 koppar kallt vatten. På morgonen sätta denna dryck till koka, kyla och påfrestning. Ta 1 glas buljong 2 gånger om dagen.

hemlock

På behandling av lungcancer med hemlock-trumpeting i alla tidningar och tv-program. Inte konstigt - med hjälp av denna växt kunde många människor återhämta sig från olika tumörer, inklusive den fjärde etappen av en malign tumör i lungorna. Eftersom hemlock är en giftig växt, måste den tas i strikt överensstämmelse med receptet.

Hur hjälper hemlås till att behandla lungcancer? Faktum är att det hämmar tillväxten av nya celler i kroppen, inklusive reproduktion av cancervävnader. Små doser av gift är säkra för människor, men kan döda en malign neoplasma. Effekten av hemlocket är jämförbar med effekten av kemoterapi, men växten ger inte så svåra biverkningar som håravfall, svår förlust av styrka etc. Detta bekräftas av miljontals människor som lyckades bota tumören och återvända livets glädje.

Hur tar man hemlock?

 1. För tillverkning av läkemedel behöver vi blommor och unga skott av växten.
 2. Krossa dem i små bitar och häll ren alkohol i förhållandet 1: 3 (det vill säga 1 liter markplanter behöver 3 liter alkohol).
 3. Stäng noga burken med blandningen och låt den infilera i 3 veckor.
 4. Därefter spänna tinkturen och förvara i kylskåpet.
 5. Nu börjar vi behandling med glid: startdosen är 1 droppe alkoholisk hemlocktinktur. Det ska tas på morgonen före en måltid, upplöst i 100 ml vatten. På andra dagen tar vi 2 droppar av medicinen, tredje, tre och så vidare tills den når en dos av fyrtio droppar. Därefter minska dosen med en droppe varje dag. Total kurs tar dig 80 dagar.
 6. Om du känner obehagliga biverkningar, såsom yrsel, illamående eller kräkningar, öka inte dosen, även om du inte har nått fyrtio droppar.
 7. Efter kursen är över, ta en paus i 2 månader och, om nödvändigt, upprepa behandlingen. Så fortsätt tills lungcancer helt försvinner.

Potatisblommor

Potatisblommor är också lämpliga för behandling av lungcancer. Eftersom denna växt är giftig bör du definitivt hålla fast vid doseringen. Naturligtvis måste du samla blommor vid blomningstid och torka bort från solens strålar.

Vidare utför vi en sådan medicinsk kurs: Häll 1 matsked blommor med 0,5 liter kokande vatten, täck med lock och låt i 3 timmar. Vi tar ett halvt glas drogen 4 gånger om dagen före måltiderna. Vi fortsätter behandlingen i 2 veckor, ta sedan en veckolång paus och upprepa kurserna igen tills lungcancer är helt borta.

Diet för lungcancer

Människor som lider av denna sjukdom har ofta ingen aptit, deras hud är blek. Patienter klagar ofta på frysningar, diarré, nattsvett etc. För att stödja kroppen rekommenderar vi att du följer en viss diet.

 1. Konsumera spannmål och produkter gjorda av fullkorn, alger, baljväxter (ärter, bönor, sojabönor, linser), kål (särskilt broccoli), feta havsfisk.
 2. Kostförhållandena ska vara följande: 45% av kosten ska vara spannmål och fullkornsprodukter, 35% - grönsaker, 10% - frukt, 5% - baljväxter. För andra typer av livsmedel ska vara 5% av kosten.
 3. För personer som trots sjukdomen fortfarande har mycket kraft och energi, lider inte av diarré eller tecken på hypotermi, rekommenderar vi att du tar frukter och grönsaker (kokt och rå), färska juicer (6 koppar om dagen), tång, baljväxter groddar, oljig fisk och kokt majs. Dessutom rekommenderas att använda enemas (de tar bort toxiner).
 4. För personer med förstoppning, gul och röd deponering på tungan, rekommenderas röd hud att använda rågrönsaker, vetex, laxerande örter och 10 glas juice per dag.
 5. För de som har avancerad lungcancer rekommenderar vi att du spenderar mycket antioxidanter. De finns i grönt te, Echinacea buljong, druvfröolja, rödbetor och morotsjuice.
 6. Om du har genomgått kemoterapi, för att behålla kroppen behöver du äta alger, drick infusioner från astragalus och dillfrön, gör juice från spannmålgräs (som vete eller korn).
 7. Om du lider av sömnlöshet, nattsvett, feber, äter hirs, tång, sojapannor, druvor, björnbär, ostron, sardiner, anka, nötkött, fläsk, ägg, mjölk, yoghurt, ost, betor, hallon, bananer och vattenmeloner.
 8. Om du har en lila patina på tungan, känner du skarp smärta, lider av blödning, du behöver använda sådana livsmedel: gurkmeja, purjolök, ingefära, aubergine, te med mint och / eller rosmarin, kohlrabi, gröna lök, vitpeppar, ris, basilika, vitlök, lök, cayennepeppar, kastanjer, muskotnöt.

Skriv i kommentarerna om din erfarenhet av behandling av sjukdomar, hjälp andra läsare på webbplatsen!
Dela saker på sociala nätverk och hjälp vänner och familj!

Red pepper tincture: applikation och fördelaktiga egenskaper

Det är ingen hemlighet att röd peppar är en riktig källa till användbara ämnen. Oftast används den i form av tinktur. Denna växt innehåller element som är svåra att hitta någon annanstans. Den innehåller sällsynta vitaminer, innehåller speciella kemiska föreningar och fettsyror. De påverkar både människans funktion som helhet och dess individuella vävnader.

Speciellt användbar tinktur av rödpeppar när gnidde i håret. Idag, på grund av dåliga miljöförhållanden, lider många ofta av deras ömhet, ökad nederbörd och torrhet. Dessutom, den aktiva användningen av hårtorkar, medel för kemisk styling och curling, samt färg och schampo av dålig kvalitet, minskar deras välbefinnande avsevärt.

Indikationer för användning

Verktyget kan köpas på vilken apotekskedja som helst. Det säljs i flaskor, oftast förpackade i tjugofem milliliter och innehåller en gulaktig röd vätska. Den mest aktiva i sin verksamhet är den lokala irriterande effekten, vilket möjliggör en signifikant ökning av blodcirkulationen av vävnader. Detta låter dig ta bort svullnaden, eliminera smärta och stimulera lymfflödet.

Därför visas tinkturen när:

 • osteochondrosis;
 • ischias;
 • neuralgi;
 • muskelvärk;
 • lumbago;
 • reumatism;
 • Effekterna av frakturer;
 • ryggradssjukdomar;
 • ateroskleros;
 • tendens till blödning;
 • angina pectoris;
 • vaskulär insufficiens;
 • åderbråck
 • låg syrahalt i magsaften;
 • kronisk förstoppning
 • celluliter;
 • närvaron av mjäll;
 • håravfall
 • alopeci;
 • seborré;
 • impotens;
 • brist på libido;
 • vitaminbrist;
 • minska kroppens skyddande funktioner;
 • influensa;
 • kallt och annat

Tinktur av rödpeppar lindrar fullständigt muskelspasmer, eliminerar i stor utsträckning stagnation, aktiverar nervändarna.

När det intas stimulerar det hjärnblodcirkulationen, gör de intellektuella processerna mer intensiva, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, bryter ned kolesterolplakor, stoppar trombbildning och gör andningen lättare för lungsjukdomar.

En stor mängd vitaminer stärker människans immunförsvar, bidrar till normalisering av vatten- och mineralmetabolism, förbättrar syn och deltar i förstärkning och förnyelse av benvävnad.

Dessutom har antioxidanterna som finns närvarande i sammansättningen av tinkturen en förebyggande, läkande och anti-återfallseffekt i närvaro av cancer. De hämmar reproduktion och spridning av cancerceller. Speciellt aktivt används detta verktyg i maligna neoplasmer i äggstockarna, prostata, blåsan.

Sammansättning och verkan

Denna växt växer överallt. Vid användning av rödpeppar är de nödvändiga råvarorna bägare som innehåller brinnande ämnen.

De används ofta i kulinarisk praxis som kryddor. Särskilt involverade aktivt sina medelhavs- och orientaliska rätter. Grönsaker ger inte bara högkvalitativ smak till rätter, men har också en kraftfull phytoncidal effekt, vilket är nödvändigt i heta klimat. Det är nödvändigt att tillsätta röd paprika till mat med omsorg eftersom den har en otroligt uttalad brinnande nyans som kan orsaka brännskador i munnhinnan i munnen och i mag-tarmkanalen.

Tinktur den används för både intern och extern användning.

Det har alla egenskaper hos rödpeppar, så du borde strikt ha sin dosering. Om du överdriver det med dess användning, är det möjligt att bilda allvarlig hudirritation.

Applicera tinkturen ska vara ett tunt skikt till platsen för den allvarligaste smärtan. Detta beror på dess speciella sammansättning där det finns:

 • organiska element;
 • aminosyror;
 • vitaminerna A, B, B4, B6, C, PP, E, K;
 • betakaroten;
 • biologiskt aktiva substanser;
 • antioxidanter;
 • eteriska oljor;
 • flyktig;
 • fettsyror;
 • kalium;
 • magnesium;
 • kalcium;
 • järn;
 • zink;
 • fosfor;
 • selen;
 • proteiner;
 • kolhydrater;
 • fetter;
 • socker;
 • alkaloider;
 • kolin;
 • vax;
 • capsaicin.

Det är ämnet som nämns senast som gör att peppartinkturen är unik. Det är ett starkt koncentrerat kemiskt element och kan aktivera utsöndringen av magsaft och saliv, stimulera aptit, eliminera hypotension, bekämpa bradykardi, stimulera processerna i hjärnan.

Tinktur hjälper till att normalisera processerna för värmeöverföring i kroppen, sänker kroppstemperaturen, bryter ner fetter, bidrar till att stärka blodkärlens väggar.

Röd peppar tinktur för hår

Det används speciellt aktivt för kosmetiska ändamål. Du bör överväga de kombinerade effekterna av rött paprikaxtrakt och läkemedelsalkoholens helande egenskaper. Det går in i en kemisk reaktion med huvudbeståndsdelarna i sina bågar, vilket medför skapandet av en fenolförening som kallas capsaicin. Det är just detta ämne, som redan nämnts, det är den aktiva substansen i denna tinktur och stimulerar processerna på intracellulär nivå.

När det används för kosmetiska ändamål bidrar verktyget till:

 • hårväxt;
 • att stärka dem över hela längden;
 • förbättra framväxten av nya
 • eliminering av deras förlust
 • stimulera folliklarna och talgkörtlarna.

Användningen av tinktur bidrar till att eliminera vävnadshypoxi. Detta verktyg utvidgar blodkärlen, ökar blodflödet och normaliserar trofiska processer. Som ett resultat växer hår snabbt, blir mycket tjockare, delas inte, blir starkt, lyser och blir grå mindre.

Detta beror på att kompositionen av rött peppers tinktur, rik på biologiskt aktiva substanser, gör det möjligt att fullständigt undertrycka de inflammatoriska processerna i talgkörtlarna, för att förstöra svampen och andra patogena bakterier som främjar infektionens utveckling.

Detta kraftfulla verktyg kan ha en uttalad terapeutisk, profylaktisk och antibakteriell effekt. Det har en stark effekt även med avancerade former av alopeci.

När man applicerar tinktur av rödpeppar för att stärka håret, bidrar de ämnen som gör det så varmt till en signifikant förbättring av blodcirkulationen i huvudvävnaderna, påverkar aktivt hårets cellulära struktur och bidrar till stabiliseringen av talgkörtlarna. Därför ser vilken kvinna som använder den så hälsosam och välskött.

Dessutom har tinkturen av rödpeppar en positiv effekt på epidermis, kraftigt stimulerande dess kontinuerliga uppdatering och aktiva processer av celldelning, och antioxidant substanser hindrar i hög grad de generella destruktiva processer som förekommer i hårfollikeln.

Närvaron av nikotinsyra i sammansättningen av tinkturen stärker det vaskulära nätverket i hårbotten, eliminerar fullständigt kolesterolplakor i venerna och artärerna, stimulerar utvecklingen av kapillärer. Allt detta bidrar i allmänhet aktivt till den snabba tillväxten av nytt hår, vilket stärker dess folliklar och rötter.

Användningen av denna tinktur för kosmetiska ändamål har ett antal obestridliga fördelar:

 • hår börjar växa snabbt;
 • de slutar falla ut
 • mjäll försvinner
 • hårytan ser snygg ut;
 • tinktur är lätt att köpa;
 • hon är lätt att hantera;
 • billig;
 • ständigt närvarande inom intervallet;
 • inget behov av recept etc.

Detta gör det till ett attraktivt och pålitligt verktyg. Det ger håret ett friskt utseende, gör dem täta och vackra. Köpa tinkturer är inte dyrt, inte beroendeframkallande, och det kan användas under ganska lång tid, förutsatt att doserna är strikt observerade.

På grundval av de medel som du kan förbereda en mycket effektiv mask för hårväxt. För att göra detta, ta en halv kopp ricinolja, tjugo gram tinktur av rödpeppar, sextio milliliter yoghurt eller fettflöde. Sedan appliceras blandningen på hårbotten och gnidas noggrant. Blötlägg det så att du behöver minst tio minuter, varefter du ska skölja noggrant. Denna förening irriterar nervreceptorerna, vilket orsakar ett skarpt blodflöde till hårsäckarna. Det bidrar till att stärka rötterna, deras näring och syreförsörjning.

Ett annat alternativ kan vara nästa mask. Det är nödvändigt att ta ett glas mjölk, lägga till en bordsskiva med honung, en tesked av jäst och peppartinktur. Lösningen måste infunderas i en timme och appliceras sedan på hårbotten och får stå i fyrtio minuter. Detta verktyg hjälper till att öppna porerna, förbättra blodtillförseln och cellförstärkningen.

Användning i kosmetologi

Detta verktyg hjälper kvinnor att återfå sin förlorade skönhet. Det används aktivt för att förbättra nagelplattans struktur. Förekomsten av ett stort antal spårelement förhindrar separation och sårbarhet.

Med nederlaget av bukhålets främre vägg, lårens och skinkans yttre och inre ytor med cellulit kan tinkturen väsentligt intensifiera kärlens aktivitet, helt eliminera stagnationen i vävnaderna och snabbt börja bryta ned överflödigt fett.

När det appliceras på cellerna i dermis, stimulerar detta verktyg kraftigt blodcirkulationen, startar processen med vävnadsregenerering, ger dem näring med syre, återställer sin skadade struktur.

Med sin utmärkta förmåga att normalisera metaboliska processer, komplettera förnyelse och förbättrad celldelning, ger läkemedlet när det appliceras externt en impuls till den allmänna föryngringen av människokroppen.

Det här verktyget används också för att mildra keratinerade tillväxter på fötter och klackar, bli av med långvariga täta korn, stark grovbildning av fötternas överhuden.

Folk recept

Hemgjorda recept involverar oftast användningen av röda peppers förmåga att förbättra blodcirkulationen av vävnader. Detta förbättrar i sin tur ämnesomsättningen och aktiverar återhämtningsprocesserna.

 1. Tinktur kan köpas på apoteket, och du kan göra dig själv. För att göra detta måste du ta sex råa och torkade pods. De bör krossas i köttkvarn eller slipa i pulver. Då måste du fylla de resulterande råvarorna med 0,75 liter vodka eller 0,5 liter medicinsk alkohol. Därefter ska lösningen lämnas på en mörk och sval plats i två veckor, skaka dagligen. Över tiden måste det noggrant filtreras. Vätskan bör vara fri från sediment eller massa. Oftast används den för topisk administrering.
 2. Det är mycket användbart att använda tinktur vid utveckling av andningssjukdomar. Du måste ta en flaska vodka och lägga till en chili pod till den. Efter det, lämna henne i en vecka. Ta sedan en stapel efter en måltid under perioden med den högsta utvecklingen av patologiska symptom.
 3. Det hjälper till med ARVI och influensa. Ta ett glas vegetabilisk olja, fem matskedar av tinktur och tre fjärdedelar av en kopp petroleum. Sedan dras denna blandning på en torr, varm plats i cirka fjorton dagar. Därefter används den för att gnugga bröstet och baksidan. Det kan också användas för svår muskelsmärta och värkande leder. Dessutom har detta verktyg en uttalad antipyretisk och diaphoretic effekt. Det rensar kroppen, ritar det av toxiner, hjälper till att lösa upp och utsöndra sekret från bronkierna, vilka bildas genom hosta.
 4. För förkylning blandas peppartinkt med honung. Ta tio milligram flera gånger om dagen efter måltiden. Vid användning är det nödvändigt att använda en stor mängd vätska för att undvika brännskador i slemhinnan, liksom för att avlägsna sputum och toxiner.
 5. Apotekskedjor säljer pepparplaster för att lindra smärta och hjälpa till att bota gemensamma sjukdomar. De är ganska dyra, så du kan laga dem hemma. Den vanliga gipsen är impregnerad med tinktur eller helt enkelt gnidas in i det skadade områdets hud. Denna åtgärd har en störande, irriterande och uppvärmande effekt. Det tar bort puffiness, förbättrar förmågan att röra sig, främjar läkning. Det används för artrit, artrit, ischias, etc.
 6. Med utveckling av rinit rekommenderas att fukta gasväv eller bandage-tinktur av rödpeppar och linda dem i ett lager av foten. Ovanifrån måste du bära ullsockor och lämna i den positionen för natten.
 7. Det är användbart att använda det också för kronisk trötthet, säsongsdepression, låg humör. För att göra detta, lägg till några droppar tinktur till drycker eller rätter. Dess användning orsakar en rush av hormoner, produktionen av endorfiner, hjälper till att eliminera stress, stannar förekomsten av migrän, förbättrar kroppens totala tonen.

Kontra

Man måste komma ihåg att ett verktyg med sådana aktiva egenskaper inte visas för alla. Det rekommenderas inte för personer som lider av:

 • magsår och duodenalsår;
 • gastrit;
 • dermatit;
 • inflammationer i huden;
 • akne;
 • allergiska reaktioner;
 • nervsjukdomar etc.

Därför, innan du använder tinkturen av rödpeppar, är det nödvändigt att göra ett hudtest. Dessutom måste du överväga närvaron av eventuella biverkningar. Dessa kan innefatta en brännande känsla vid applikationsstället, irritation och eventuella allergiska reaktioner.

När du applicerar det på huden eller håret är det bättre att bära gummihandskar. Särskilt noga måste du se till att tinkturen inte kommer in i dina ögon, eftersom det kan orsaka brännskada. Om detta inträffar, tvätta dem omedelbart med mycket kallt vatten. Det är lämpligt att efter detta samråda med en ögonläkare.

Således är detta läkemedel en av de bästa medicinerna. Den farmakologiska industrin använder vid tillverkningen de mest akuta typerna: chili eller cayenne.

Detta verktyg används i:

 • neurologisk;
 • kosmetisk;
 • phlebological;
 • hjärta;
 • hematologi;
 • gastroenterologi;
 • gynekologisk;
 • terapeutisk;
 • endokrinologisk praxis.

Tinktur av rödpeppar är verkligen ett paradis för många sjukdomar. Det ska dock användas med försiktighet och det är lämpligt att rådgöra med din läkare innan du använder den för att ta reda på eventuella kontraindikationer och biverkningar. Hälsa till dig och vi ses snart!

Röda paprikaxtrakt

Cashback Letyshops https://goo.gl/JwjVXA rekommenderar förlängningen, vilket hjälper till att hitta ärliga rabatter https://goo.gl/cu4tLE I detta.

Röda paprikaxtrakt

Rödpeppar får sina läkande egenskaper från en sådan unik substans som capsaicin. Mer än det.

CAPSAICIN KILLS CANCER CELLS. Chili dödar prostatit och tjocktarmscancer

Forskare har upptäckt att chili peppar dödar cancerceller. Peppar innehåller en unik substans, kapsaicin.

Tinktur av heta paprika

Hälsningar! Denna video handlar om hur man gör alkoholtinktur av chili peppar. Om för.

Abkhaz adjika recept från varm röd peppar

Matlagning Abkhaz adjika, ett mycket enkelt recept för matlagning. För beredning av akut abkhaz adzhika.

Homeless Vypil Sauce Pepper Carolina Reaper, zhguchest är 1,57 miljoner enheter.

Prenumerera på kanalen Vidos TV, selektiv vidos för dig.

Hur sparar du kryddiga paprika för vintern?

Bitter peppar är ett nöje att växa, det är ganska opretentiöst, mycket fruktbart, och eftersom det redan är i sig.

För smärtor, för förkylningar - nasties på heta paprika

Tre tinkturer baserade på peppar för kallt, för gnidning.

Hur man gör het chili sås

Idag lär du receptet på kryddig chili sås. All matlagning tar 20 minuter. För detta recept.

Heta paprika. Gödselmedel och dressing

I den här videon har vi försökt berätta mer om gödselmedel, deras skillnader, tiden då de används.

Hur man håller peppar på vintern

Hur man sparar den heta peppar för vintern - mitt recept och min lagringsmetod.

Rödpepparolja för ledsmärta

http://budizdorov.com/revmatologiya/mazi-ot-boli-v-sustavax Hur man gör en salva på rödpeppar för smärta i lederna.

Torkad varm peppar. Hur man lagar torkad peppar.

Tre örter som behandlar nästan alla akuta förhållanden # top5hayp

Absolut verklig behandling med enkla folkmedicin! Tre örter som botar nästan alla akuta medel.

Den hetaste sås i världen / Spicy Carolina Riper

Hur många juice per kilo tomater: https://www.youtube.com/watch?v=YRcGAxzQVbQ Nikita Sir: Nikita Sir: https://www.instagram.com/nikit.

SANYA CHAMPION ÄTA PEPPER CAROLINA RIAPER. (Carolina Reaper)

https://bit.ly/2IYgtzF 1 XBET Sponsor av vår kanal. Vi följer länken för att registrera och få 5.000 tusen.

Gas Pepper Cylinder Burning Pepper, Wasp betyder från TechCrim, fyllt sig)))

OS "Hot Pepper" Peppar eller gemensamt Gas Cylinder från Tekhkrim CJSC Izhevsk (Ryssland) Positionering.

21. Pertsovka. Alkoholtinktur av peppar. Vi dricker inte och vi behandlas!

Alkoholtinktur av peppar. 1 liter vodka (eller 600 ml vatten + 400 ml alkohol) 2 skivor varm peppar 1 msk.

Hela sanningen om rödpeppar: användbara egenskaper hos cayennepeppar

Hela sanningen om rödpeppar: användbara egenskaper hos cayennepeppar.

PA-2 Aerosol Pistol

Kvinnors säkerhet för dig och dina döttrar. "Secrets of Women's Security" - http://sama-oborona.ru/ Pistol aerosol.

Pepparlätta dressing. Råd från trädgårdsmästaren

Använd årets innovativa biogödsel! Ökar produktiviteten två gånger! PRESS http://biogrowplus.realstori.ru.

När sjuka leder leder till pepparolja!

När sjuka leder leder till pepparolja! Den är gjord av bitter peppar och hjälper till med radiculi väl.

Rödpeppar 1. Ambulans för muskler och leder.

Livet kräver rörelse. Räddare Red Pepper 1 Music Me och Billy Barnum Joshwoodward.

Vad händer om du äter en mycket varm peppar

Det var en het peppar killar. Jag skulle inte rekommendera till någon! Kanske kan det vara värre än jag.

Vi växer chili peppar - Del 2 - Första matning, krukor, mulchering.

Vi observerar utvecklingen av växter som planterats i växthuset, vi rapporterar om arbetet i växthuset. Brännande.

rödpeppar, rödpeppar med förkylning, peppartinktur,

Rödpeppar med förkylning hjälper mycket. Det här är en sådan folkmedicin. Bara peppar.

Hur man gör en tinktur av rödpeppar för hår mot håravfall | Hur man behåller och stärker håret

Medel för hårväxt: https://goo.gl/yGYAXn ======================== Hur man gör en tinktur av rödpeppar för hår från.

JAKTPERSKRAFTIG SKOCK FÖR MIG SJUKDOMAR

Vad gör peppar så skarp, kryddig och otroligt frisk? Det visar sig att felet av alla spec.

Premier. KÖP http://tvoya-oborona.mozello.ru/

Aerosolanordningen med pyromekaniska cylindrar i Premier-modellen är en super effektiv licensfri.

Pepper Miracle Moskva region. Aelita

Laboratorium AgroMERA rekommenderar sortimentet av all-rysk Internetrepresentation "SEMENA-BAZA"

Red pepper Hur bli av med skallighet

Faller ditt hår ut? Du kommer att komma till hjälp av peppar och.

Hur man lagar sill | stekt smaklig sill

hur man lagar sill i olja - mitt recept på matlagning sill! Mycket välsmakande.

Pepparolja för leder

Gemensam pepparolja Förbered ett enkelt, prisvärt och mycket effektivt botemedel mot ledvärk.

Ökad styrka i URO-PRO Yekaterinburg (kvinnlig röst)

Gurkmeja och svartpeppar begränsar tillväxten av stamceller från cancer. Gurkmeja blodrening

Gurkmeja - Källa till antimykotiska, antimikrobiella och antibakteriella medel, detta kryddor hjälper.

Designad icke-dödlig självförsvarspistol Salt

Den ursprungliga pistolen för självförsvar utvecklad av en startspecialist från Chicago. Nyhet i allmänhet.

Tre örter som behandlar nästan allting

Nu ska jag ge dig tre örter som perfekt behandlar nästan alla akuta sjukdomar. Det finns ett sådant fält - herbologi, d.v.s. herbalism, vilket officiellt läkemedel inte hanterar, för det här är precis vad sjukdomen kan botas. Farmor är väl medvetna och använder dessa örter.

Tre huvudväxter, eller ganska naturläkemedel, som alla borde veta om:

1. Red hot pepper (cayenne)

Redan hörde gråten: "Aaaa! Detta vet vi! Jag hittade något att överraska! "Jag kommer att besvikna: du vet inte, du hörde bara ringen och använder inte den för att du inte vet hur. Jag förklarar hur och när jag ska använda.

Cayennepeppar: nummer ett läkemedel för alla akuta förhållanden

Hot peppar mäts i godtyckliga värmeenheter. Den svagaste paprika, har en varm enhet. Den hetaste peppar är Habanero - 300 000 enheter. Känn skillnaden? I praktiken används vanligtvis cayennepeppar, som har en hethet på 40.000 enheter.

Har du någonsin varit i Thailand, var är +35 i skuggan? Försökt vad lokalbefolkningen äter? Endast mat för inhemska människor, och inte något som är "anpassat" för utlänningar? Om inte, då kan du knappast föreställa dig vad en riktigt kryddig är...

Te från rödpipa "för uppvärmning" är mycket effektivare och användbar än vodka. Starkt rött paprika är det ledande läkemedlet för alla akuta förhållanden och det första hjälpmedlet i första hjälpenpaketet för att ersätta kasserade läkemedel.

Vem använder rödpeppar och hur?

Från oändligheten - Mexiko och hela Latinamerika. Därifrån kan du göra en utmärkt koncentrerad vodka-tinktur och överflödas till exempel i en flaska med pipett, bära i en ficka för hjärtpatienter, använd istället för nitroglycerin. Om bara för att nitroglycerin är det starkaste giftet. Sådan peppar används också för alla typer av stötar, svimningar och collaptoidtillstånd, för all blödning, speciellt för blödning från magen. Paradox? Nej nej! Rödpeppar har fantastiska egenskaper som ingen medicin har - det spänner ut blodkärl när de smalnar och smalnar när de expanderas, dvs han gör precis vad kroppen behöver.

Cirkulationsinsufficiens i nedre extremiteterna som skådespelaren Mikhail Kononov? Varmt vatten i bassängen och generöst röd peppar - sitta och titta på TV. Pepparbad behandlades för 6000 år sedan. Du kommer inte tro på hur indianerna i Amerika använder peppar. De dricker det i värmen för att kyla och i kylan för att hålla varma. Gastrointestinal blödning (du vet, när en person har pallor och svarta flytande avföring) eller ens bara kräkningar med rött blod behandlas så här - en tesked eller matsked röd varm peppar i ett glas varmt vatten för att lösa upp och dricka i en smula. Eventuellt slitsat, krossat, skott, torn eller bett sår är också mycket lätt att behandla - ta röd varm torrpipa, bara somna med toppen av såret och bandage. Och det är allt. Jag skulle inte ha trott om jag inte hade sett det själv - det brinner inte ens! Och jag skrev redan att saften av färsk varm peppar lindrar högt blodtryck och stroke.

"Medicinska institutioner studerar inte växter och deras effekter på hälsan - det finns inget sådant ämne!"

Läkande egenskaper hos varmrött peppar är outtömliga. Peppar är, i den fulla meningen med "icke-medicin", blir det inte värre. Som de sa vid min sovjetiska ungdomstid ", är du inte i kyrkan - du kommer inte bli lurad." Så här - det här är inte medicin, naturen kommer inte att lura dig. Fråga inte läkare om någonting - till ingen nytta - de vet ingenting om växter. Någon som behandlar sitt hjärta hagtorn vet mer om detta än någon läkare. Och hur kan en läkare veta? I medicinska institut, i Ryssland, i USA studerar de inte alls mat och växter, och deras effekt på människors hälsa - det finns ingen sådan sak! Och i uppföljningskurser finns det ingen sådan kurs. De studerar bara och bara piller. Därför vet ingen läkare - ryska, amerikanska, "netsk", "-Uz", ändå - om mat mer än den genomsnittliga mannen på gatan!

Därför finns det inget roligare än att höra reklamanspråk att när det gäller näring, säger de att du behöver konsultera en läkare! Gå till något sjukhus - ser läkare det friskare än sina patienter? Tja, om bara en läkare är 25 år gammal. Han äter korv och dricker Coca-Cola. Varannan amerikansk läkare är fet och sjuk. Nu, om du känner en vän som läser en hälsosam livsstil eller något liknande så är det i allmänhet engagerat i örter, då är det bättre att kontakta honom. Jag kan försäkra dig om att örter inte är droger, de kommer inte att dö av överdosering, om du inte har bestämt dig själv för att äta dop för självmordsändamål. Maximal - du antingen kastar upp eller föreslår.

Varför använder polisen pepparspray i ögonen utan rädsla för att bli lockad till att blinda?

En annan paradox: en liten varm peppar, som "paprika", används i folkens amerikanska medicin för att återställa blodcirkulationen i ögonen. Jag tvätta mig själv med peppartinktur, för när jag sitter vid en dator under lång tid börjar ögonen göra ont. Aldrig tänkt på varför polisen applicerar pepparspray i ögonen, utan rädsla för att de kommer att lockas för att blinda? Eftersom peppar själv är helt ofarlig - den enda skillnaden är i koncentration! Rödpeppar ökar blodcirkulationen i ögonen. Prova själv att göra tinkturen på destillerat vatten och paprika, bara mycket, väldigt svagt - så att det sticker lite och stannar. Bara paprika måste köpa rent, utan föroreningar. När det finns ett problem med ögonen - springa på pepparna så vackert och acceptera eventuell stickning. Det finns inget läkemedel att återvända unga ögon, men det finns en röd paprika, och det kostar. Kort sagt, läkare kan inte dra nytta av det, och därför är de inte intresserade av en direkt väg.

"Huvudregeln för helande: att ge vad du vill bota, förbättrad blodcirkulation"

Kom ihåg huvudregeln för helande: Vad du vill bota, du måste på något sätt - mekanisk, terapeutisk eller någon annan - ge ökad blodcirkulation. Med andra ord, läker blod och bara blod. Alla terapeutiska faktorer finns i blodet. Vävnad kan inte läka sig själv - det finns inga terapeutiska medel i Necro. När det finns någon skada i kroppen, måste blodet komma - det är därför, när det inte finns blodcirkulation, inträffar hjärtinfarkt, stroke och annan nekros och såren läker inte.

Så röd peppar, som används både externt och internt, är det mest kraftfulla verktyget för att öka blodcirkulationen. Och färska rödpeppar är i allmänhet en atombomb för medicinska ändamål. Därför rekommenderar jag dig att börja med torr röd peppar. Varje patient måste självständigt lära sig att hitta och tillämpa metoder för leverans av växtbaserade läkemedel till sårpunkten. Här förstår alla omfattningen av hans intelligens, och här kan jag inte göra någonting. "Räddningen av drunkningen är att drunkna sig själva." Och det här är inte ett skämt. Jag säger till dig med ett fiendens läger av professionella läkare: din hälsa är inte nödvändig för någon utom dig. Om du själv inte kan ta hand om din hälsa, då vem, själv, döm, har en verksamhet till det, även om du betalar för det?

"Juice av nypressad varm peppar minskar något tryck"

Rödpeppar är bättre att brygga torkade. Om du dricker pepparte i badet bidrar det till att överföra ångrummets högre temperatur. Jag förbereder pepparte för badet, och ingen i ångbastunet står över mig. Peppar är den mest kraftfulla vasodilatorn. En gång försökte jag krossa saften från fräsch paprika och dricka den. För 10 år sedan vaknade jag, en gammal hypertonisk patient, på golv i badrummet, i ett svamp från högt blodtryck, som jag inte hade kunnat ta av med några av de mest marknadsförda drogerna för essentiell hypertoni.

Är du klar, hypertensiv? Nypressad varm pepparjuice minskar eventuellt tryck. Och det gör det så effektivt att du bör börja med några droppar. Juice av nypressad varm peppar (som Jalapeno) tar bort en hypertensiv kris, det kan minska trycket även i garderoben. Men i en värmebehandlad form har varm peppar inte sådana hypotensiva egenskaper - alla enzymer går förlorade. Samma och alkohol extrakt av rödpeppar är redan denaturerad. Men även i kulinarisk form är varmrött peppar en relativt stark vaskulär åtgärd som bland annat rensar blodkärlen från insidan ut som en ruff.

I medicin anges hypertension som "idiopatisk", d.v.s. sjukdom med okänd orsak. Och om orsakerna är okända, så finns det ingen behandling, även om de säljer sina piller. För att avlägsna en hypertensiv kris rapporterade jag till dig. Men snälla, utan invändning: typ, jag kommer fortfarande att äta piller, eftersom fräsch paprika kan innehålla bakterier och maskar.

Det här gäller vad gäller hypertensiv kris. Och kronisk idiopatisk hypertension botas av en livsstil, och du bör först och främst ta dig ur livsstilen där du fångade den. dvs om du jobbar som taxichaufför och du har högt blodtryck, glöm då en taxi! Hypertoni kan härdas av periodisk vattenhushåll, god näring och riklig konsumtion av rödpeppar, vitlök och ingefära. Orsaken till hypertoni är utgången från kardiovaskulärsystemet från tillståndet av kardiovaskulär resonans i vilken den normalt är belägen. Resonans är från fysiken är det klart vad det är. Ta hjärt-kärlsystemet från resonansstaten till det bortom mänskliga beteendet och miljöfaktorerna.

Jag sa snart om högt blodtryck, eller hur? Men det betyder inte att jag inte läste igenom tjocka monografier, vilket ledde till att jag slängde dem i papperskorgen och, som den berömda karaktären, "gick den andra vägen", tack vare vilken jag har möjlighet att berätta allt detta nu.

Plantain: ett unikt botemedel mot ormbett och bin

Om den terapeutiska kraften av plantain (lat. Plantago) visste redan i 1800-talet e.Kr. e. Arabiska, persiska, grekiska och romerska läkarna. I Ryssland, för att du ska veta, används plantainen traditionellt felaktigt och inte när det behövs. Den vanliga användningen av plantain i Ryssland - att lägga ett helblad på skäret - det här är något som är bättre att hälla röd paprika.

Huvudanvändningen av plantainen är ormbett, bin och akut purulent septisk inflammation, phlegmon, abscesser, samma felon åtminstone. Giftig bit eller purulent phlegmon, hotet om blodförgiftning? Groblad. Varning! Inte en enda åsna i världen, förutom i Ryssland, sätter en plantain som den är som helhet. För att plantain ska få sin effekt måste bladen passera genom en mixer? eller krossa med en hammare så att den gröna juiceen suger ut. Och det är den här gröna "gröt" att påföra ett skadat område av kroppen. Dessutom är det nödvändigt att äta plantain raw.

Vem använder plantain? Från tidens inhemska - nordamerikanska indianer. Den dödliga biten av cusp - när ödemet redan når halsen - tar en halvtimme. Purulent phlegmon, när officiell medicin föreslår en amputation av armen, passerar över natten. Bitesbyte - gå direkt. Det enda och viktiga problemet är att färsk växt är tillgänglig endast på sommaren. Därför måste denna fantastiska effektivitet av antibiotikumet och motgiften antingen torkas på sommaren eller göra alkoholextrakt. Och har alltid bara i fall. Alkohol extrakt kan förvaras för alltid. Det görs helt enkelt: en tre-liters glasburk tas och toppen fylls med fräsch plantain tvättas med rent vatten. Då är den fylld i randen med vanlig vodka. Allt. Används vid behov.

Å andra sidan slår ormar inte på vintern, men om någon till exempel tappar en öx i byn och såret är knäppt och inflammerat, blir servetten fuktad med psylliumtinktur och sätts i såret. Dessutom, om någon hugger av ett finger med en öxa, sätt in röd peppar i den, lägg ett finger på plats och lägg över allt med en plantain - det kommer att läka allt som på en hund. Har en fot träffat hjulet? Skölj med rinnande vatten, häll mask med rödpeppar, lägg på en vägkantsmassa att införa - allt kommer att vara som det var förut.

Vitlök: universellt antibiotikum

Universellt antibiotikum, från oändligheten som används av de ryska "indianerna" - det finns fortfarande ingen syntetisk. Påverkar både bakterier och virus och svampar. Svamp på benet? Gnid vitlök. Eventuella infektionssjukdomar smittas med vitlök. Influensa? Förkylningar? - Vitlök. Lunginflammation? - Vitlök. Purulent phlegmon? Överlägg plantain och ät vitlök. Inflammation i ändtarmen? Krossad vitlök och in i ändtarmen. För alla purulenta infekterade sår - chokes på massan och pinnar in i den.

Ingen förkylning eller inflammation i lungorna, njurarna, även hjärnhinneinflammation kan tåla vitlök. Hela frågan i dosen. Vid akuta infektiösa, virussjukdomar och i synnerhet lunginflammation äts vitlök i en dos av ett huvud per 10 kg vikt per dag. Det är barn, säg 3-4 huvuden, vuxna 6-10 huvuden om dagen. Det är bättre att äta rå, men om det är väldigt cool kan du laga mat och äta och dricka med det här vitlöksvattnet. Kokade 10 lökar vitlök i vatten - och äta och dricka det hela dagen. Vitlök är tillgänglig året runt. Det finns inga problem med detta.

"Varför behandlar inte officiell medicin så, om allt är så enkelt behandlat?"

Den eviga naturliga frågan uppstår: varför kan inte officiell medicin bota så mycket om allting behandlas så enkelt? Mina kära, hur kan folk skrapa pengar från människor, om alla dessa är på fantastiska sätt, som ingen annan medicin, aktiva agenter (och inte någon form av kemiska preparat) säljs i kilo på någon marknad? Priset på problemet - ett litet paket läkemedelsmedicin kostar lika mycket som en hink med röd paprika eller vitlök. Plantain generellt underfoot ligga överallt på planeten - från södra polen till norr. Vad tar läkare med dig? Hur tjäna pengar på dig? Medicin ignorerar i synnerhet samma örter eftersom de är praktiskt taget fria.

Om alla människor adopterar rödpeppar, grön vägkantsmassa och vitlök - människor kommer att bli räddade nemeryannom, och viktigast av allt, barn! Jag följer traditionell medicin - inget barn som har genomgått behandling med vitlök har någonsin behövt ta bort tonsillerna. Och enligt statistik (på grund av egenskaperna hos den anatomiska passagen av karotidartärens gren) för varje 100 deletioner av tonsillerna, är ett barn ett troget lik från dödlig blödning.

Och hur många människor kan räddas från ormbitar och blodförgiftning med den bästa och mest oöverträffade motgiften - plantain? Och hur mycket kan räddas från hjärt-kärlsjukdomar med röd paprika? Och hur många människor kan räddas från lunginflammation och andra infektioner av det bästa och oöverträffade naturliga antibiotikumet - vitlök?

Kronisk gastrit är en påminnelse om att du behöver svälta och gå till den råa kostvanen.

Ginger och rödpeppar går bra i form av te. Även vitlök kan bryggas i form av te. Och sålunda, gör dem till en del av den dagliga kosten. I detta fall försvinner meningen med vaccinationer för att säga att immunitet ökar. Kronisk gastrit härrör från det faktum att du äter fel mat hela ditt liv och istället för att helt förstöra matsmältningssystemets fysiologi med "droger", behöver du snabbt ändra på hur du äter, annars blir det ett cancerår - det här är en stabil, trång väg.

Kronisk gastrit är Memento Mori, d.v.s. en påminnelse om att du behöver svälta och gå till råa livsmedel snabbt! Och börja inte med det faktum att i den gamla kosten för att konsumera stora mängder vitlök och ingefära. Alltid först och främst måste du först ge mag- och mag-tarmkanalen en vila och inte ladda dem med stimuli. Du bör alltid börja med en snabb vatten, en sötdieten, ge matsmältningssystemet tid att lugna ner och vitlök och ingefära kommer inte att springa bort från dig.Nästa Artikel
Behöver jag tvätta av hårmasken med schampo