Vi stärker och tvätter mitt hår med ett ägg


Vem som helst drömmer om vackert, frodigt, glänsande och friskt hår. Idag är marknaden för försäljning av hårvårdsprodukter en riktig hype. På vilka knep går inte fasta tillverkare bara för att locka de ljuva kunderna. Nyligen började tjejer och kvinnor glömma att när deras mormor och mormor inte alls använde sådana medel som nu kan hittas i stor överflöd på hyllorna av butikerna.

Hemligheten hos deras friska och vackra hår låg i naturliga ingredienser, som de blandade och användes som schampo. Tiden har kommit att komma ihåg naturliga hårtvättsprodukter, recept, förberedelser av vilka en gång gått ner från generation till generation.

Den främsta fördelen med folkmedicin är att de endast är baserade på naturliga ingredienser. Glöm inte att allt som appliceras på huden kommer in i kroppen, så det är bättre att använda naturliga produkter, i stället för schampon och balsam, som säljs på hyllor som innehåller olika skadliga komponenter.

Användning hemma av beprövade folkmedicin är användbart för tjejer som nyligen har lärt sig att de snart kommer att bli moder, för det är under denna period som toxicos uppträder. Dessutom ger sådana naturläkemedel inte bara hårbotten och orsakar inte allergier, utan också förhindrar mjäll.

Allmänt använda folkmekanismer

Så låt oss bo mer detaljerat om naturliga hårrengöringsmedel, som testades av personliga erfarenheter av majoriteten av det fina könet och, enligt de positiva recensionerna, var många nöjda med resultatet:

 • Tvätta håret med ägg. För de flesta kommer det att bli en upptäckt, men äggula är ett schampo och en balsam, och även en helande mask. Regelbunden tvättning av hår med ett sådant verktyg ger dig tjockt och silkigt hår. I det här fallet har många tjejer och kvinnor en helt naturlig fråga - hur man tvättar håret med ett ägg? Faktum är att allt är väldigt enkelt, följ bara reglerna. Innan du använder ett sådant naturligt schampo bör du förbereda lite. Naturligtvis kan du använda ägget som helhet, men om du väljer fel vattentemperatur koagulerar proteinet helt enkelt på huvudet. Först separera proteinet från äggula, en del kommer till schampon och den andra kan användas som en kulinarisk ingrediens. För en shampooing med kort hår hemma, en äggula är tillräckligt, om håret är långt, så behöver äggulor mer, respektive. Vispa i skinkan och jämnt fördela över huvudets yta, massage försiktigt, håll blandningen i 10 minuter och skölj med varmt vatten.
 • Shampoo från ägg med tillsats av honung. Denna metod är något annorlunda, men det är så enkelt att någon tjej och kvinna klarar det, även hemma. Vispa i en skål äggulan och en matsked honung tills den är mjuk, applicera på fuktigt hår, täck huvudet med cellofan och linda med en handduk. En sådan mask bör hållas på huvudet i cirka fyrtio minuter. Vid slutet av den angivna tiden tvättar du av masken med varmt vatten. Detta verktyg närmar och förstärker hårrotsna, så att de blir starka och friska;
 • Tvätta håret med senap. Ganska gemensamt sätt som är bra för ägare av snabbt förorenat och fettigt hår. Faktum är att senapshampongen avfettar håret helt från spets till rot. Vanligtvis hälls 2 matsked senapspulver med en liter vatten och den resulterande infusionen är polerad över huvudet. Efter applicering av detta verktyg är det nödvändigt att skölja håret ordentligt under rinnande vatten. Ditt hår blir silkesamt och trevligt för beröring, dessutom kommer de att upphöra att falla ut alls.


Efter att ha shampat ovanstående folkmekanismer glöm inte att använda ättika sköljning, som kan förberedas hemma för att ge ditt hår en hälsosam glans. För beredning av mirakulös sköljning behöver två matskedar vinäger av vinbär eller äppelcider och en liter varmt vatten.

Förutom ättikelixiren för håråterställning, kan du använda infusionen av kamomill och nässla. Du kommer bli positivt överraskad, men efter sådana enkla procedurer blir ditt hår ljust och friskt.

Det är värt att notera att naturliga hårrengöringsmedel, till exempel, äggula hjälper till att avskaffa den dagliga tvätten av huvudet. Faktum är att efter att ha använt en sådan produkt växer håret inte så snabbt, och med tiden kan du lite experimentera och tillsätta lite malet kaffe till naturligt schampo.

Detta tillskott kommer att vara en mild skrubbe för torr hårbotten, vilket kommer att förvärra och orsaka blodkörning, vilket förbättrar hårsäckens näring. Förutom kaffe kan du säkert använda helande örter som kan samlas på sommaren och eteriska oljor - de ger en trevlig och avkopplande doft.

Är det bra att tvätta huvudet med ett ägg

Alla vet att ett kycklingägg är en användbar produkt som innehåller många användbara ämnen. Den innehåller komponenter som är tillräckliga för utvecklingen av hela organismen. Fördelarna med ägg har vetenskapligt bevisats av erfarna experter, eftersom dess sammansättning innehåller:

 • Vitaminer A, B, D och E;
 • Aminosyror;
 • lecitin;
 • fetter;
 • Proteinkomplex.

Naturligtvis är det nödvändigt att överväga denna produkt inte bara för att förbereda kulinariska läckerheter, utan också att skapa naturliga schampon och masker hemma. Inte alla rättvisare kvinnor vet att äggula är universal och kan användas för att tvätta torrt, fet och normalt hår. Fördelarna med verktyget manifesteras i normalisering av talgkörtlarna, så att du permanent kan bli av med den hatade mjäll och annan irritation. Resultatet är att ägget kommer att ersätta dig och schampo och hårmask och balsam.

Du kan använda sådana folkrättsmedel åtminstone varje dag, eftersom de inte skadar, till skillnad från industriprodukter för hårvård, så du borde inte oroa dig. Du måste dock vara beredd på vad som helst och det är bättre att lära känna minuserna i förväg. För det första kan du stöta på ett problem som är förknippat med utlakning av medel från håret.

I det här fallet bör du först torka håret och först då, beväpnad med en kam, ta bort smulorna. Det rekommenderas att använda en kam noggrant, det är inte nödvändigt att borsta ditt hår för intensivt och grovt.

Om du vid användning av sådana produkter faller ut håret, är det bättre att välja själv ett alternativ som inte kräver så drastiska åtgärder för att koka shampoo rester. För det andra är det känt att naturliga produkter inte gör håret tungt och smidigt, därför bör oljemaskar användas regelbundet.

För det tredje kan det hända att regelbunden användning av naturligt schampo gör ditt hår varje gång smutsigare än det var. I det här fallet måste du först kontrollera om du har följt alla rekommendationer. Till exempel bör alla använda produkter vara vid rumstemperatur. Och den sista - en obehaglig lukt. Detta är möjligt om du använde en lökmask för att stärka hårrötterna. I andra fall är lukten praktiskt taget frånvarande.

Sammanfattningsvis kan det noteras att man bedömer genom de många recensionerna av nöjda tjejer och kvinnor, att fördelarna med att använda naturliga ingredienser som ett schampo eller en mask förbättrar hårets utseende avsevärt. Enas om att om en kvinna ser bra ut och har silkeslen och frodig hår, så kommer hon känna sig mycket mer självsäker. Det är nog att tvätta huvudet en gång med ditt eget beredda schampo, eftersom du omedelbart känner en påtaglig skillnad.

Tänk bara hur mycket du kan spara pengar som du hela tiden måste spendera vid köp av dyra hårvårdsprodukter. Använd bara naturprodukter, för det var inte för ingenting att våra mormor i sin ungdom hade så lyxiga och långa flätor i sin ungdom!

Så tvätta du huvudet med ett ägg

Innan vi säger hur man tvättar håret med ett ägg, låt oss överväga varför det borde bli gjort alls, hur går det med en sådan procedur? När allt kommer omkring finns det normala normala schampon, säger du. Ja, schampon och andra kosmetika för håret är för närvarande mer än tillräckligt. Men de består mest av alla typer av ytaktiva ämnen (ytaktiva kemikalier, som ger rengöringsegenskaperna), färgämnen, stabilisatorer och andra kemikalier. Behöver ditt hår verkligen laurylsulfat eller någon form av okamidopropylsulfobetain? Jag tror ju att de kommer att vara mer nöjda med vitaminerna A, E, B, D och andra användbara ämnen som ingår i ett vanligt kycklingägg. Således får vi både schampo och näringsmask samtidigt. Man tror att för att bibehålla den nödvändiga balansen är det nödvändigt att tvätta håret med ett ägg minst en gång i månaden. Om det händer oftare kommer det att bli ännu fler fördelar.

Så tvätta huvudet med ett ägg - flera sätt

Tvätta hår med äggula

Det enklaste receptet. Det mest praktiska sättet att tvätta håret är att använda ren äggula, utan protein, eftersom den senare tenderar att curl upp och har hårdare tvättas bort. Beroende på hårets längd och tjocklek behöver du 1-2 ägg. Om håret är mycket tjockt och långt, kanske mer. Så, till att börja med separerar vi äggulorna från proteinet (proteiner kan senare användas för att förbereda andra hemmasker). Dampa håret och applicera äggulor på dem. Tips: Försök att "klämma" äggulan från filmen, för då blir det också svårt att tvätta. Skum kompositionen på håret, som vanligt schampo. Du kan tvätta omedelbart, du kan hålla på håret i 0,5-1 h som en mask, och tvätta sedan av det under rinnande vatten.

Äggvatten är ett ekonomiskt alternativ för att tvätta håret

Vi skiljer inte äggulor och proteiner, men använder hela ägget. Häll i en lämplig behållare med varmt vatten och hammare i ägget, rör om att börja bilda skum. Tvätta håret med blandningen.

Äggschampo för hårväxt

 • Äggula
 • Malt kaffe eller kaffe grunder - 1 tsk.

Blanda äggulan med en tesked nymalt kaffe, applicera på fuktigt hår, var särskilt uppmärksam på rötterna. En sådan schampo-skrubb förutom näring och rengöring kommer att ha en stimulerande effekt på huvudets hud, vakna vilande lökar och aktivera hårväxten. Det är bra att använda detta recept också för de som har håret blir snabbt fett.

Så tvätta du huvudet med mjällägg

 • Äggula - 1 st.
 • Castorolja - 1 tsk.
 • Baby Fragrance Free Soap

För det första måste vi göra en viss mängd skum från barntvål. Innan det löser sig, tillsätt olja och äggula till det, blanda det snabbt och använd det som vanligt hårschampo. Detta recept är lämpligt för ägare av torr hårbotten.

 • Äggula - 1 st.
 • Flytande honung - 1 msk.

För långt hår, dubbla mängden ingredienser. Blanda honung med äggula och applicera på fuktigt hår. Du kan hålla lite tid på håret, men det bör noteras att honung har en liten ljuseffekt. Om blixt inte ingår i dina planer, tvätta bara håret med en blandning av hår som ett vanligt schampo.

Äggschampo med konjak

Detta recept är lämpligt för fet hår och hårbotten. Efter att ha tvättat ditt hår med detta hemlagade schampo, rekommenderas att skölja håret med kallt vatten.

Om så önskas kan du, efter att du har använt äggschampo, skölja trådarna med en hårspolning för att konsolidera och förbättra effekten.

Efter att ha torkat huvudet med ett ägg, växer håret inte fett så snabbt. Med regelbunden användning kommer du att märka att daglig hårtvätt inte längre behövs. Många som har provat på deras hår den mirakulösa kraften hos ett vanligt kycklingägg, återvänder inte längre till köpta schampon.

Så tvätta huvudet med ett ägg: användbara tips

Det är känt att ägg har en positiv effekt på kroppen, inklusive hår och naglar. Skönhetseksperter har länge gått försöksstadiet, vilket innebar äggvita, äggula och allt på en gång. Nu kommer schampon och hårmaskor, som innehåller ett ägg, inte att överraska någon. Men inte alla vet hur man förbereder folkmekanismer på egen hand och observerar rätt proportioner.

Äggula som hårschampo: Viktiga funktioner

 1. Innan du använder ägg för att tvätta håret bestäm du längden och tjockleken. Ägare av frodigt långt hår måste använda minst 2-3 äggulor, tjejer med kort och medelhårt hår kommer att vara tillräckligt med en. Innan du fortsätter till proceduren, se till att produkten är fräsch och separera sedan sköljet ordentligt från proteinet.
 2. Ta bort filmen från äggulorna och lägg dem i en lämplig behållare. Filmen avlägsnas med hjälp av en gaffel eller händer, du kan hälla kokande vatten över äggulorna så att de härdar från ovan, sedan genomborra och ta bort innehållet.
 3. Häll i äggolken rent försvarat vatten, vispa sedan kompositionen på ett bekvämt sätt för att öka massan 2-2,5 gånger.
 4. Skölj håret ordentligt med kallt vatten. Krullarna ska vara lite våta, men utan flödande droppar.
 5. Bekvämt att utföra proceduren medan du tar ett bad. Applicera produkten jämnt över hela längden av håret, uppmärksamma rotzonen. Tvätta av efter 30-40 minuter, när vattenprocedurerna slutar.

Det är inte så lätt att använda ägg som ett schampo, förfarandet ser enkelt ut vid första ögonkastet. Hår och hårbotten bör vänja sig till den nya kompositionen utan kemikalier och skadliga tillsatser, det tar lite tid.

Användbara egenskaper hos ägg för hårvård

Skönhetseksperter i en röst säger att i varje hemmamask eller schampo måste du inkludera äggulor. Varför? Faktum är att de inkluderar lecitin, fetter och aminosyror, som har en fördelaktig effekt på det allmänna tillståndet hos hår och hårsäckar. Också innehåller produkten mycket natrium, fosfor, kalcium, järn, kalium, vitamin A, B, E, D. Senaste perfekt återfukta håret, släta flingor, lindra av mjäll. I kombination med lecitin får hårets huvud en omfattande vård, eftersom det hjälper spårämnen och vitaminer att absorberas enkelt, näring krullarna från insidan.

Vad skinkar äggvitt, används det mindre ofta. Flickorna som inkluderar det i schampo klagar på komplexiteten av borttagningen. Utan tvekan har proteinet en utmärkt rengörande och närande effekt, speciellt det hjälper ägare till fet hår.

Trichologists undersöker hårskydd, rekommendera att byta till äggschampon. Verktyget på kort sikt kommer att rädda dig från de hatade splitändarna och det spröda håret. Ägg kommer att göra håret skönt, välskötta och mätta hårbotten med användbara komponenter. Du kan använda schampo som ett 2-i-1-medel, eftersom det inte är nödvändigt med en balsam.

Äggschampo

Byt ut ditt vanliga schampo med hemlagade produkter som du kan förbereda efter behov. Recepten nedan är lämpliga för daglig användning.

 1. Shampoo baserat på äggulor. Ta 3 stora ägg och gör ett hål i dem så att protein strömmar ut. Bryt skalet, ta bort filmen från äggulorna och visp sedan. Tvätta håret, försiktigt massera rotzonen, lämna i 5 minuter. Passar alla hårtyper.
 2. Äggschampo med glycerin. Slå 2 ägg i ett tjockt skum, tillsätt 15 gr. glycerol. Applicera på vått hår och sprida sig över hela längden. Kompositionen tvättas av med kallt vatten, annars kommer proteinet att hålla fast vid håret, du kommer knappast att ta bort det.
 3. Shampoo baserat på bågen. Fyll med 2 lök 500 ml. kokande vatten, insistera 12 timmar. Lägg till 60 gram. flytande honung och 1 piskad äggula. Skölj håret med detta schampo flera gånger i veckan.
 4. Äggschampo med ättika. Lös upp äppelcidervinäger och kallt vatten i proportionerna 2: 1, tillsätt 2 äggulor och 20 gr. glycerol. Applicera på hår och massera huden med fingertopparna.
 5. Shampoo från rågbröd. Blöt 4 skivor bröd i 300 ml. avkok av hypericum, vänta 2 timmar. Knäda noggrant blandningen med händerna eller gaffeln, och dra sedan igenom en kolv. Tvätta håret med schampo och massera hårbotten noggrant i 15 minuter.
 6. Äggschampo med kefir. Slå 2 äggulor med en gaffel och tillsätt 45 ml. kefir, gnugga blandningen i hårbotten i 10 minuter. Verktyget är perfekt för dem som har mjäll.
 7. Shampoo från senap och honung. Slå 1 ägg, tillsätt 60 gr. flytande honung och 100 ml. kefir. Späd 30 gr. senap 40 ml. vatten, blanda sedan komponenterna. Täck håret och skölj med kallt vatten.
 8. Äggschampo med yoghurt. Separera 2 äggulor och lätta dem med en gaffel, häll i 35 ml. kardborre och ricinolja. Lägg till blandningen 100 gr. naturlig yoghurt och applicera kompositionen på mycket vått hår.
 9. Kaffebönesschampo. Slå 1 ägg med en visp eller gaffel så att blandningen stiger 1,5 gånger. Häll kokande vatten över kaffebönor och låt i 6 timmar. Blanda ingredienserna, tillsätt 6 droppar eucalyptus eterisk olja. Receptet är utformat för oljigt och normalt hår, schampo rengör huden perfekt och normaliserar talgkörtlarna.
 10. Äggschampo med konjak. Blanda 2 äggulor, 40 ml. konjak och 20 ml. citronsaft. Slå blandningen med en mixer och skölj håret med det. Kompositionen är designad för ägare av skört hår. Vid slutet av proceduren rekommenderas att skölja krullarna med kamilleavkokning.
 11. Gelatinbaserad schampo. Häll 30 gr. gelatin kokande vatten och vänta på att svälla. Blanda 2 äggulor med en mixer, blanda sedan ingredienserna i en homogen massa. Lägg till 15 gr. glycerin och 10 gram. baby shampoo, skölj med hår.
 12. Äggschampo med oljor. Ta 50 ml ricinus, burdock, olivolja och majsolja. (total kvantitet 200 ml). Slå 2 äggulor och blanda dem med oljor, applicera kompositionen på hela längden av håret, uppmärksamma de splittrade ändarna. Shampoo är lämplig för alla typer, men det är rekommenderat att använda med frekvent frekvens för ägare av torrt hår.
 13. Honungsbaserad schampo. Smält 60 gr. honung i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn, späd sedan med varmt vatten i ett förhållande 1: 1. Slå 3 yolks, tillsätt 30 ml till dem. apelsinjuice. Kombinera alla ingredienser och byt ut det betyder att du vanliga schampo.

Ytterligare rekommendationer

 1. Om shampoo innehåller en äggula, skölj massan med varmt vatten. När du lägger till protein på ingredienserna, skölj håret med kallt vatten.

Brew örter med kokande vatten och lämna i 3 timmar. Skölj håret med buljong efter att äggschampot tvättats av med vatten.

Har du bestämt dig för att byta ditt vanliga schampo med äggförebyggande medel? Bra val! Kom ihåg att proteinet tvättas av värre än äggula, så använd kallt vatten för att ta bort det. Trä ditt hår till äggprodukter gradvis, kombinera först butiksprodukten och hemlagad schampo varannan dag och byt sedan till permanent användning. Tack vare enkla recept och prisvärda ingredienser blir ditt hår glänsande, snyggt och utan splittrade ändar.

Hur tvätta du huvudet med ett ägg, istället för schampo?

beskrivning

Att tvätta huvudet med ett ägg rekommenderas inte bara av traditionell medicin, men också av många kosmetologer. Recensioner av denna icke-standardiserade metod för att shampooa de mest mångsidiga, men många håller med om åsikten att det fortfarande ger håret nytta. Du kan tvätta huvudet med ett ägg både med schampo och istället för det.

Många kommer att fråga en ganska logisk fråga: "Varför tvätta huvudet med ett ägg?". För att kunna svara på denna fråga så noggrant som möjligt, föreslår vi att du känner till de fördelaktiga egenskaperna hos kycklingägg. Vi kommer också att berätta hur de påverkar hår och hud om du tvätta huvudet med ett ägg hemma.

Fördel och skada

Användningen av kycklingägg för att tvätta huvudet är att de innehåller ett stort antal olika aminosyror och fetter. De innehåller också en stor mängd mikrodelar och vitaminer som, som absorberas i hårbotten, närmar hårsäckarna. På grund av detta blir håret hälsosamt och strålande.

Vanligtvis används bara äggula för att tvätta huvudet med ett ägg. Protein används mycket mindre ofta, men båda dessa komponenter ger näring och rensar håret. Särskilt starkt kände effekten av äggula på fet hår. Om du tvätta huvudet med ett ägg med fet hår, märker du mycket snart att de har upphört att bli smutsiga.

Om du tror på trichologists rekommendationer, kommer det att skölja huvudet med ett ägg på kort tid för att bli av med skört hår, liksom mjäll och splittrade ändar.

När det gäller skadan kan det här sättet att tvätta huvudet bara orsaka det om du har en individuell intolerans mot produkten eller en allergi mot ägget. Du kan tvätta huvudet med kycklingägg även under graviditet och amning.

Hur man tvättar

Vi har lärt oss om de fördelaktiga och skadliga egenskaperna hos att tvätta ett kycklingägg. Nu ska vi räkna ut hur du tvätta håret ordentligt hemma med kycklingägg. Till att börja med bör antalet äggulor beräknas: för torrt hår upp till axeln kan man ta en äggula och under axeln två eller tre äggulor, beroende på hårets tjocklek.

För att håret inte har en obehaglig lukt efter att ha använt ägget som ett schampo, ska filmen avlägsnas från äggulan. Detta kan göras med en sikta och passera den genom äggula.

Vi rekommenderar dig att anta våra rekommendationer som hjälper dig att tvätta ditt huvud ordentligt med ett ägg hemma:

 • Tillsätt ett halvt glas vatten till äggulan och vispa upp det med en mixer tills du får ett fast skum.
 • Du kan lägga till en liten rosmarin eterisk olja till den resulterande massan. Detta kommer att bidra till att avsevärt minska hårets fettinnehåll.
 • Var noga med att fukta håret med varmt vatten innan du tvätta huvudet med ett ägg.
 • Fördela blandningen jämnt över hela längden av håret, massera massan av hårbotten.
 • Låt kycklingäggsschampot på håret i en halvtimme.
 • Skölj ägget med mycket vatten.
 • När du har tvättat huvudet med ett kycklingägg rekommenderas det inte att använda balm eller andra hårmaskor.

Efter den första ansökan kommer du knappt att märka resultatet. Men om du regelbundet tvätta huvudet med ett ägg hemma regelbundet, så efter några procedurer ser du att ditt hår har fått en hälsosam glans och skönhet.

Du kan tvätta huvudet med ett ägg inte bara för en vuxen, men också för ett barn, och det är inte heller förbjudet att göra det för gravida och ammande kvinnor. Mer om detta i videon nedan.

Äggschampo Recept

Om du tror att du bara kan tvätta håret med ett ägg och vatten, då är du felaktig. Det finns ett stort antal olika recept, med vetskap om att du kan göra ett effektivt schampo från kycklingägg. Vi föreslår att du antar några av de mest populära och vanliga recepten.

 • För en äggula bör ta en tesked malet kaffe. Allt detta borde vara väl rört, och bäst av allt - slå med en mixer. Den resulterande blandningen bör appliceras på vått hår och spridas över hela sin längd. Massage gnidningsblandningen i hårbotten, det hjälper inte bara att rengöra det från föroreningar, men också för att påskynda hårväxten.
 • Du kan tvätta huvudet med ett ägg och följ detta recept: Blanda en äggula, lite barnsåpe och en tsk ricinolja, värma blandningen i ett vattenbad och använd sedan blandningen som ett schampo.
 • Kefir går också bra med äggulor och skapar en underbar hårmask. Blanda en äggula med två teskedar yoghurt, använd sedan den resulterande produkten till håret med cirkulära rörelser på fingrarna.
 • Du kan också tvätta huvudet med senap och ägg. Detta kommer att bidra till att påskynda hårväxten, men detta recept rekommenderas inte för ägare av torrt och sprött hår. Blanda en äggula med en halv tesked sallad, piska blandningen och försiktigt applicera på hårbotten och massera med fingrarna.
 • Lös upp en matsked gelatin i ett glas vatten, och efter det sväller, tillsätt äggulor och rör om blandningen. Applicera den på hela hårets längd och tvätta den efter 10 minuter.

Du kan tvätta ägget från huvudet inte med vanligt vatten, men med avkok av kamille. Detta kommer att öka effekten av att tvätta huvudet med ett ägg, och du kommer att känna skillnaden efter två procedurer! Glöm inte bara för att vara säker på att du inte är allergisk mot dessa ingredienser.

Mitt huvudägg: Spara hår med naturlig produkt

Ägg är en unik produkt som används i helt olika delar av livet. Till exempel, i kulinarisk, kreativitet (gör hantverk från det - målade påskägg), inom industrin (tryckning, sömnad - för att garna djurens hud, lägga till skinn till päls), medicin och veterinärmedicin (för att göra vacciner, läkemedel). Och ägget värderas i kosmetologi, speciellt folk. Shampoo, masker för hud och hår är gjorda av det. Dessutom är denna multifunktionella produkt tillgänglig för alla.

Om ägg och deras fördelaktiga egenskaper

Nästan varje tjej som bryr sig om sitt utseende letar efter recensioner om att tvätta huvudet med ägg. När allt är mamma, mormor och nära vän, så är det säkert att ingenting är mer användbart än ett sådant hemlagat schampo. Vi kommer inte att göra dig besviken - det är det!

Ägget verkar skapas så att vi alltid förblir vackra: det är lämpligt för viktminskning (nästan varje andra diet innehåller äggrätter) och för framställning av kosmetika hemma.

Varför anses det vara en bra hårprodukt? Färska kycklingägg innehåller ett balanserat komplex av användbara ämnen - lecitin, vitaminer A, B, D, E, fetter, aminosyror. Om du tvätter huvudet, fungerar ett naturligt botemedel både som ett schampo och som en balsam. Ämnenna tränger djupt in i varje hår, hud, närmar dem så mycket som möjligt och försiktigt korrigerar befintliga problem (mild alopeci, spröda tips, sammanfogning, förlust av glans etc.).

Många trichologer är säkra på att genom att inkludera ett råägg i hårbehandlingsregimen (åtminstone helt enkelt byta ut det vanliga shampooet med det), kommer du att säkerställa en fluffig frisyr och frånvaron av splittrade ändar.

Så tvätta huvudet med ett ägg: schampo recept

Det finns flera traditionella sätt att tvätta huvudet med ett ägg. Några recept har kommit ner till oss från oändligheten. Sådan livslängd bevisar återigen att ett billigt verktyg verkligen kan göra underverk med hår. Effekten observeras efter det första förfarandet.

Elementärt recept: ren äggula

Skölj försiktigt skinkan från proteinet. Lämna den andra för kulinariska utnyttjanden, och den första som appliceras på vått hår och skum lite. Det är tillrådligt att du har en film i dina händer (ett skal som täcker äggula), eftersom det är svårt att tvätta bort det efteråt.

Om du har tid kan du lämna ett botemedel på huvudet i en halvtimme under filmen eller locket. Skölj håret med rinnande vatten efter proceduren.

Ägare av långt hår kan behöva två eller flera äggulor åt gången.

Ekonomiskt sätt: hela ägget

För att få mer pengar (och 1 bit var tillräckligt för 1 gång) kan du ta både äggula och ekorre. Piska dem med en visp för att få ett ljust skum. Applicera ägget på vått hår och försiktigt gnugga in i rötterna, leda varje sträng till spetsarna. Efter 10-30 minuter efter appliceringen tvätta av.

Tänk på att proteinet inte är så lätt att tvätta bort, och det finns flera gånger fler fördelar i ren äggula.

Doftande recept: kaffe scrub

Detta recept är lämpligt för ägare av fet hårbotten och de med långsam hårväxt.

L. Blanda äggula med 1 tsk. malt kaffe (färskt, inte tjockt). Använd blandningen som vanligt schampo, men betala lite mer uppmärksamhet åt hårbotten.

Hur det fungerar: Små bitar kaffe masserar huden, stimulerar blodflödet. Därför börjar håret växa snabbare (naturligtvis om du gör det här schamponet regelbundet). Kaffe fungerar också som en mild skrubb, rensar rotzonen från smuts och fett.

Om du har torr hårbotten eller mjäll, kommer detta recept att passa dig.

Du behöver en äggula, 1 tsk. ricinolja och barntvål, som innehåller ett minimum av dofter och kemi (helst om de är i kompositionen och inte alls). Vi gör skum med våra händer. Lägg den i en djup tallrik. Omedelbart tills skummet föll, häll råoljan och oljan in i den. Blanda och schampo mitt hår.

Blanda äggula grundligt med honung. Andelen är 1: 1 (till exempel 1 st. Och 1 msk.). Att tvätta håret med hemlagad schampo, som vanligt.

Honung - bara naturlig. Det bör också noteras att det har förmågan att lätt ljusa strängarna, så om det inte är önskvärt för dig, håll inte produkten permanent på håret - tvätta det direkt efter appliceringen. Blondiner, som har en gyllene honungsfärg, kan tvärtom använda den här egenskapen för sina egna ändamål.

Det är nog att lägga 2 msk till äggula. kefir till shampoo förvandlades till en riktig frälsning för torrt hår och problematisk hårbotten (peeling, mjäll). Kefir är bättre att ta med en fetthalt av 3,2% och den kortaste hållbarheten (det vill säga den mest naturliga).

Kefir-äggmassa appliceras på vått hår. Efter några minuter tvättas av med mycket rent vatten.

Ett annat billigt och enkelt recept.

Lämplig för alla, särskilt de som inte vill spendera flera ägg i 1 gång.

Häll hela ägget i en skål med ljummet vatten. Rör med handen så att vätskan börjar skumma. Skölj håret med äggvatten och efter det - skölj med rinnande vatten.

Fet hårbotten behöver särskild rengöring, så det kan inte göras med en äggula. Det är mycket bra att göra tvätt med hjälp av denna komposition: 1 äggula, 1 msk. cognac, 1 tsk citronsaft. Överskottsfett tvättas noggrant och håret blir mjukt och silkeslen. Det rekommenderas att skölja huvudet med kallt vatten.

Behöver ta rågbröd och ägg. Dessa ingredienser gör ett bra hemlagad schampo.

På en skiva bröd, häll skinkan. Om det inte finns tillräckligt med vätska, tillsätt varmt vatten. Lämna i en halvtimme till brödet svällt. Efter det att tiden är ut, slå massan med en bländare tills den är homogen (så att smulorna inte klibbar håret) och applicera på huvudet. Du kan lämna den som en mask eller omedelbart tvätta den.

Gelatin Shampoo med ägg

Gelatin kompletterar perfekt äggulan, vilket gör naturligt schampo lämpligt för alla typer av hår.

Basen görs så här: 1 msk. gelatin sug i ett glas vatten. Efter det sväller häll skinkan. Rör om. Sätt 1 msk. tvålslamor (det är tillrådligt att ta barnvål).

Till denna grund kan du lägga till:

 • 4 msk. lökjuice - för oljigt hår;
 • 1 tsk torr senap och 1 tsk färglös henna - för att stimulera tillväxten;
 • 1 tsk citronsaft - för maximal förtydligande och bevarande av friskhet.

Än tvätta äggschampo

I alla recept rekommenderas att proceduren avslutas genom att skölj håret med rent vatten. Men så att de lyser ännu mer i solen och ser friskare ut, kan de dessutom behandlas med örter. Det vill säga att tvätta med växtbaserade buljonger: kamille, nässla, burdock, linden och andra.

Denna verksamhet har sina egna nyanser:

 1. Buljong endast nyberedd (upp till 1 dag).
 2. Det ska vara varmt, inte varmt, för att inte skada huden.
 3. Vi torkar inte huvudet torrt, men lämna det lite fuktigt, så att hår och hud absorberar användbara ämnen.
 4. Buljong måste filtreras så att partiklarna av örter inte fastnar i håret.
 5. Det finns ingen anledning att dessutom tvätta det med rent vatten (avkoket är bara dess substitut).
 6. Vi behöver välja örter för hårfärg, eftersom vissa av dem kan väsentligt ändra skuggan.

Vilket ägg att välja för schampo

Inte varje ägg är bra för håret. Och det är inte bara färskhet (det faktum att det inte borde vara gammalt, rått, och så är det klart för alla).

Du kan få största möjliga nytta av hemkopior. Från tid till annan kan du ersätta ett kycklingägg med vaktel (1 kyckling = 5 vaktel). De innehåller mer fett, magnesium, koppar, vitaminer från grupp B, som är så nödvändiga för dina lockar.

Ägg från stormarknader är inte särskilt lämpliga för detta ändamål. De odlas i en konstgjord miljö, så de är inte lika rik på näringsämnen som de vi får från hemlagad kyckling, som matas på utvalt mat.

Om du tvättar huvudet med ägg i flera veckor i rad, kommer du definitivt att märka effekten.

För det första är det en sämre shampooing. Om du väljer rätt äggschampo (för din hårtyp), kommer du att glömma daglig tvätt och styling etc. Håret blir inte fett så snabbt när det tvättas med naturlig kosmetika.
För det andra kommer dina strängar att bli lydiga och mjuka. Håret blir inte tyngre med kemi, de matar sig på naturen, därför blir de friska och vackra.
För det tredje börjar intensiv hårväxt. Hårbotten är berikad med naturliga vitaminer och mineraler. Härifrån växer håret i en högre takt.

Äggtvätt: Funktioner av proceduren och effektiva recept

Ägarnas näringsegenskaper har länge varit kända, och därför används denna produkt aktivt i kosmetologi. Det används för att förbereda effektiva masker som gör håret skimt, voluminöst och hälsosamt. Men inte alla vet att ägget kan användas för shampooing. Byte av denna produktschampo kan du ha stor nytta för ditt hår.

Ägg - Förråd av vitaminer

Fördelarna med ägg i hårvård

Varför rekommenderar många kosmetologer dig att tvätta huvudet med ett ägg? Faktum är att användningen av denna produkt är ovärderlig - den innehåller viktiga aminosyror, fetter, lecitin. Äggula innehåller ett stort antal mikro- och makroelement - det innehåller kalium, järn, fosfor, natrium.

På grund av innehållet i vitaminerna A, D och B, fuktar denna botemedel perfekt hårbotten och närnår den med näringsämnen. Dessutom finns en unik komponent närvarande i ägglecitinens äggula, som återställer skyddsfunktioner och ökar näringsämnets verkan.

Protein används mycket mindre i sin rena form för att tvätta huvudet, men det ger också ren och ren hud och hår. Sådana schampon är särskilt effektiva för fet hår, eftersom denna produkt innehåller vitaminer B, D, E, biotin - alla dessa ämnen eliminerar sådana problem.

Om du använder ägg för hårvård, kan du få schampo och balsam i ett verktyg. Användbara komponenter som ingår i denna produkt tränger in i varje hår, lägger på, mättar hårbotten med fördelaktiga ämnen, återställer splittrade ändar och förenklar processen för att kamma.

Läkare trichologer säger att den systematiska användningen av denna hårvårdsprodukt hjälper på kort tid att hantera problemet med sprött hår och ge dina lås med fantastisk volym.

Vilket hår är lämpliga äggschampon?

Många tjejer tycker att inte alla kan tvätta håret med ett ägg. I själva verket kräver användningen av denna produkt överväganden av vissa nyanser. Till exempel, innan du börjar använda äggulor, måste du späda ut med vatten och försiktigt vispa. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till att håret ska vänja sig vid denna procedur, och det tar lite tid.

För att byta till naturlig hårvård måste du använda rågmjöl och senap i kombination med äggula - dessa produkter ger perfekt renhet och ger en vacker glans. Efter en viss tid kommer håret att kunna anpassa sig till användningen av dessa produkter, och då blir det mycket lättare att tvätta huvudet med ett ägg.

Detta verktyg används för olika hårtyper - det beror på de extra ingredienser som du planerar att använda. För att tvätta oljigt hår måste du ta flera äggulor, även i det här fallet, det perfekta tillskottet i form av kaffe, citronsaft, brandy. För torrt hår, lämplig ricinolja och kefir. Yolk är ett effektivt medel för att eliminera mjäll.

Hur man tvättar

För det första bör du välja färska ägg. Antalet yolk bestäms utifrån hårets typ och längd. Så, för att rensa torrt hår, är en äggula tillräckligt, för normalt hår av medellängd är det bättre att ta två eller tre. Så, hur man tvätta huvudet med ett ägg?

För att förhindra obehagliga lukt, ta bort filmen från ägget.

För att göra detta kan du hoppa över äggulaen genom en sikta eller sätta i några minuter under en ström av varmt vatten. Det är viktigt att det inte faller direkt på ägget, annars kan äggulorna brista. På en minut kommer ett solidt lager att visas på dem, genom vilket det är möjligt att klämma på äggula utan film.

 1. Till äggulan ska tillsättas ett glas vatten, sedan slå blandningen med en mixer eller en visp. Som ett resultat måste du få ett stabilt skum.
 2. För att effektivisera förfarandet kan du lägga till essentiell olja i ditt hemlagade schampo. Genom att använda dessa verktyg kan du förbättra ditt hår och huden. Ett mångsidigt alternativ skulle vara lavendel eller ylang-ylang olja. Om du vill minska huvudets fettinnehåll bör du välja ett te eller rosmarin.
 3. Innan du tvätter huvudet med ett ägg rekommenderas det att fukta håret med vatten.
 4. Shampoo ska fördelas längs hårets längd och det är lämpligt att lämna den i ungefär tjugo minuter.
 5. Tvätta huvudet med mycket vatten, försök att ständigt byta shampoo.
 6. Efter tvättning måste du torka håret och linda det med en handduk. Använd inga balm eller balsam.
Du måste vara förberedd för det faktum att det inte går att tvätta huvudet bra med ett ägg från första gången. Men med tiden kommer du att vänja dig och kunna uppskatta fördelarna med naturlig hårvård.

Äggschampo Recept

Idag finns det många recept för äggschampon som kan tillverkas hemma:

 • Whole Egg Shampoo

För detta verktyg måste du ta ägget och vispa det med en visp för att få ett ljust skum. Applicera denna komposition till vått hår, gnid in i rötterna och håll fast vid spetsarna. Lämna i en halvtimma och skölj noggrant med vatten.

Man bör komma ihåg att protein är mycket svårare att tvätta bort än äggulan. Dessutom är näringsämnena i det mycket mindre. Det är därför att hela ägget för hår används ganska sällan - vanligtvis är huvudtvättprodukter beredda på basis av en äggula.

I ägget behöver du göra ett litet hål, skaka försiktigt proteinet genom det. Sätt äggula i en separat behållare och slå något. Applicera på hår, och efter en halvtimma, skölj med vatten.

Användningen av denna komposition kommer påskynda hårväxten och normaliserar huvudets fettinnehåll. För beredningen rekommenderas att blanda äggulan med en tesked malet kaffe. Den resulterande blandningen gnuggar i hårbotten. På grund av användningen av kaffe är det möjligt att göra en effektiv massage och öka blodflödet. På grund av detta är det möjligt att rengöra huden från förorening och stimulera hårväxten.

Detta verktyg är utmärkt för torrt hår och hanterar effektivt mjäll. För dess förberedelse behöver du 1 äggulan, en liten mängd barntvål och 1 tsk ricinolja. Tvål bör skumma innan du skumar, lägg i en djup behållare, lägg sedan till olja och äggula. Blanda alla ingredienser och använd den resulterande produkten istället för schampo.

Ta honung och äggula i lika delar, gnid försiktigt till en enhetlig konsistens och tvätta håret som ett vanligt schampo. Honung måste säkert vara naturlig. Det är nödvändigt att ta hänsyn till dess förmåga att lätta håret. För att förhindra en sådan effekt, lämna inte produkten på håret i mer än 5 minuter.

 • Äggula och kefirschampo

Detta är ett utmärkt verktyg för dem som har mjäll eller fläckig hårbotten. Förbered det, ta 1 äggula och blanda med två skedar kefir. Applicera jämnt på håret och skölj med vatten efter 2 minuter.

Ägare av fet hår kan säkert använda ett sådant verktyg. För det måste du ta 1 tesked citronsaft, 1 matsked av brandy och äggula. Alla komponenter blandas och appliceras på håret. Tvätta av schampo med kallt vatten. Som ett resultat av proceduren kommer ditt hår att bli överraskande mjukt och glänsande.

 • Brödschampo

För beredning av detta verktyg på en bit bröd bör appliceras äggula. Om vätskan inte räcker, kan du använda varmt vatten. Låt på i en halvtimme, blanda sedan den resulterande massan med en bländare för att få en homogen konsistens. Applicera på lock och efter tjugo minuter skölj med vatten.

Gelatin är ett utmärkt komplement till äggula, vilket gör att shampoo är ett utmärkt verktyg för alla hårtyper. För att förbereda det måste du lägga ett glas vatten till en matsked gelatin. När blandningen sväller, lägg äggulan och blanda väl.

Lägg till i denna komposition en matsked tvålslamor, för beredning som det är värt att använda barntvål. Applicera på håret, lämna det under en kort stund och skölj med vatten.

Hur tvättar man äggschampo?

Det rekommenderas vanligtvis att skölja av ett äggbaserat medel med rent vatten. Men för att håret ska bli friskare och starkare kan du använda örter avkok för sköljning. De är beredda på grundval av olika växter - lind, kull, nässla, kamomill, etc.

Inte mindre effektivt även infusioner framställda från medicinska växter. De lägger ofta till eteriska oljor som gör håret mer friskt och vackert.

Det bör ta hänsyn till vissa funktioner:

 1. avkok måste vara nyberedd
 2. huvudet ska lämnas lite våt - detta kommer att hjälpa håret att bättre absorbera näringsämnen;
 3. Sköljmedlet ska inte vara för varmt, annars kan det skada hårbotten.
 4. att gräspartiklarna inte förblir i håret måste buljongen siktas;
 5. växter för matlagningsbuljong bör väljas beroende på hårfärgen, eftersom vissa av dem kan påverka skuggan.

Använda ägg för hemlagad schampo gör håret starkt, glänsande och voluminöst. Detta effektiva botemedel kommer att klara brittleness, eliminera mjäll och leda till normal fet hårbotten. Men innan du tvätter håret med ett ägg måste du bestämma sin typ och välja rätt ingredienser.

Så tvätta huvudet med ett ägg istället för schampo

Både traditionell medicin och modern kosmetologi rekommenderar att tvätta håret med ett ägg som en naturlig kosmetisk. Åsikter om denna okonventionella metod att tvätta huvudet är väldigt olika. Men nästan alla kommer att hålla med om att det fortfarande finns någon nytta av denna metod att rensa hårbotten. Men många är intresserade av frågan, varför tvätta huvudet med ett ägg om det finns så många schampon. Låt oss räkna ut det.

Fördelarna med att tvätta huvudet med ett ägg

Kan jag tvätta mitt huvud med ett ägg, säger kosmetologen Tatyana Melnicha och trichologen Naina Lemesheva. Deras uppfattning stöds av andra experter som säger att fördelarna med huvudtvättande ägg är att de har ett stort antal olika aminosyror och näringsrika fetter. Ingår också i sammansättningen av spårämnen, fördelaktiga vitaminer som påverkar det friska utseendet på håret. Dessa fördelaktiga ingredienser absorberas i hårbotten och därmed närma hårsäckarna direkt, varigenom håret blir glänsande och friskt utseende.

Om du litar på råd från experter, så om du tvätter håret med en produkt i form av en äggula, så hjälper det dig att bli av med:

 • hudsjukdomar med skalig avlägsnande av hudpartiklar;
 • delade ändar;
 • sprött hår.

För att dra nytta av tvättning var märkbart används i regel endast äggula. Även om proteinet också har fördelaktiga spårämnen i sin sammansättning, kan äggulan bäst rensa håret.

Om du tvätta huvudet med äggula, följa rekommendationerna från läkare och kosmetologer, så kommer håret inte längre att bli smutsigt efter ett tag.

Låt oss ta reda på hur du tvätta huvudet med äggula?

Regler om hur man tvättar hår med ägg

Så tvätta huvudet med ett ägg - inte alla vet. Först och främst måste du beräkna antalet äggulor på håret:

 • torr, medellängd - ta 1 äggula;
 • lång och torr - ta 2 äggulor.

När en tjej har fet hår, multipliceras de tidigare siffrorna med två.

Det rekommenderas att håret inte har någon speciell lukt från användningen av ägg, ta bort filmen från äggula. Detta görs genom att använda en sik genom vilken äggulan passeras.

Ägg kan tvättas så här:

 1. Häll ett halvt glas vatten i en skål med ett ägg och vispa det med en visp till ett tillstånd av likformigt skum.
 2. Om så önskas, lägg till massan av en liten essentiell olja av rosmarin. På grund av detta är det möjligt att uppnå en minskning av fet hår
 3. Vi vått hår med varmt vatten innan du tvättade huvudet med ett ägg istället för schampo.
 4. Vi fördelar äggvattenblandningen jämnt genom håret, gnid det försiktigt i hårbotten.
 5. Lämna denna "schampo" på håret i 30 minuter.
 6. Tvätta ägget med mycket vatten tills håret är helt rent.
 7. Så tvätta mitt huvud med ett ägg ett par gånger i veckan. Efter applicering av äggvattenblandningen och tvättning av håret rekommenderas det inte att använda balm.

Som regel är resultatet efter det första shampooing med detta schampo osynligt. Men om du använder den här metoden regelbundet och följer reglerna så kommer det med tiden att få en hälsosam glans och vackert utseende.

För vilken sorts hår är det till hjälp att tvätta huvudet med äggula

Den största fördelen med att tvätta huvudet direkt med äggula kommer att synas på fettigt hår. Ägare av hår av torrtyp kommer dock också att hitta mycket värde i denna procedur. Att använda kycklingprodukten kräver viss övervägning. Till exempel måste du komma ihåg att håret ska vänja sig vid denna procedur. För att någon typ av hår används för äggschampo måste du förbereda dig för detta. För att göra detta rekommenderas att man använder senap och rågmjöl, som kombinerar senapsmjölblandningen med kycklingägg - en sådan komposition hjälper till att anpassa sig till ytterligare experiment vid beredningen av schampon.

Äggschampo kan användas för olika typer av hår, vid tillsättning till sammansättningen av vissa komponenter. Så, för att tvätta fet hår, måste du ta yolksna en storleksordning mer än för torrt hår. Som en extra ingrediens för tvätt av fet hår, kaffe, brandy, citronsaft används. Lämplig blandning av castorca, liksom en fermenterad mjölkprodukt för torrt hår.

Hur ofta använder man äggschampo?

De flesta kvinnor är intresserade av hur ofta du kan tvätta huvudet med ett ägg. Beauticians rekommenderar att använda detta verktyg en gång i veckan, alternerande med att tvätta det vanliga shampooet.

Hur man gör schampo från kycklingägg?

Om du redan vet grunderna om hur du tvätta huvudet ordentligt med ett ägg, fortsätt tillberedningen av schampon. Det finns många recept för att göra fullfjädrad schampo från ägg och extra komponenter. Här är bara några.

 1. Recept baserat på ägg och kaffe. Vid 1-äggula fylls 1 tesked malt kaffe. Blandningen blandas eller piskas med en mixer. Denna blandning rekommenderas att appliceras på vått hår och distribuera produkten över hela längden. Denna komposition bidrar till den snabba rensningen av håret, liksom att accelerera deras tillväxt.
 2. Recept baserat på ägg och ricinolja. Vid 1-äggula, ta en sked med ricinolja och 2 skedar flytande barnsåpe. Det är också möjligt att använda fast tvål för barn, riven. Då värms massan i ett vattenbad tills tvålen är helt upplöst. Denna komposition kommer att närma hårsäckarna och ge håret en hälsosam och rik glans.
 3. Ett verktyg baserat på brandy. Ta 1-på en sked full av citronsaft, brandy och 1-i äggula. Blandat och applicerat på håret. Tvätta av schampo med kallt vatten. Detta schampo eliminerar hårets oljiga glans och ger dem skönhet.
 4. Recept med tillägg av bröd. För att förbereda äggbrödschampo, ta en skiva bröd och äggula. Bröd krossas till en viss konsistens tillsammans med ägget. Varmt vatten kan tillsättas. "Gruel" hälls på håret och lämnas i 30 minuter. Då rengörs håret med vatten. På grund av komponenterna i botemedlet blir krulorna friska, vackra och mycket starka.
 5. Shampoo med äggula och mejeriprodukter. Förbereda denna komposition, ta 1-i äggula och en ytterligare tesked yoghurt. Gnidd massa i vått hår och tvättas sedan av med varmt vatten. Kefir + ägg som ett schampo bokstavligen efter den första användningen livnar livlösa och tråkiga strängar, vilket ger dem energi och naturlig glans.
 6. Recept med tillsats av gelatin. En sked gelatin löses i en kopp vatten, ett ägg tillsätts och omröres tills det är homogent. Medlen appliceras på huvudet och tvättas bort om tio minuter. Det är anmärkningsvärt att denna komposition eliminerar splittrade ändar och fuktar hårbotten och håret. Det påverkar också hår restaurering direkt och eliminerar keratinbrist.
 7. Kycklingprodukt med senap. Gyllene med senap tas i lika stora proportioner, blandas eller om möjligt piskas med en visp, appliceras på hårbotten och håret. Det beredda verktyget ökar blodflödet till hudytan, aktiverar hårväxten, stärker håret och förhindrar håravfall. Detta recept är intressant för alla som är intresserade av hur man tvätter håret med ett ägg för att stärka håret.


Nästa Artikel
Senapsmask för snabb hårväxt