Varför växer män långt hår


Många män har långt hår, speciellt om de bryr sig om dem. I öst har män aldrig klippt håret, man trodde att det långa håret hade all kraft av en man. Men om en man förlorade någon kamp, ​​blev hans skytt avskuren, dvs han förlorade styrka. Kanske nu uppfattar några män deras hår på samma sätt.

en man med långt hår är undantaget från regeln. Efter allt behöver långt hår mer allvarlig vård, och inte många män är redo för detta. Det är väldigt få män som är redo att växa långt hår, och ännu färre av dem till vilka de verkligen går. Någon ville bara ändra någonting i sig själv. Det kan finnas många orsaker till detta. Men om sexualitet, säger jag en sak, om en man har långt hår och de är välskötta, ja det ser väldigt vackert ut och ibland även sexigt.

Varför har en man långt hår: åsikter från olika sidor av barrikaderna

Du känner dig obekväm med en kort hårklippning, men tvivlar på om det är värt att ändra bilden drastiskt? Läs de olika åsikterna om frågan om varför en man har långt hår och starta dristigt resan att omvandla sig själv. Svans eller bunt, långsträckta smällar av det starkare kön gör dig förvirrad, förvånad? Prova en fristående bedömning av din synvinkel. Kanske kan hennes revidering öppna vägen till många användbara kontakter och positiva, viktiga förändringar.

Vad tänker korthåriga män på att växa långt hår

Förvirring och missförstånd av långhåriga män är grunden för positionen. Skurna korta eller rakade män överväga: svansar, flätor, frisyrer med lösa lockar, balkar bör endast bäras av kvinnor. Ett undantag görs för flera kategorier av medborgare från tidigare århundraden eller idag:

aristokrater, andlig elit (fram till 20-talet);

musiker som utför metall eller rock, deras fans

hippie med jämlikhet;

kreativa personligheter: artister, författare, skådespelare.

För dessa representanter för släktet Adam anses icke-standard frisyr vara normen. Undrar varför en man bär långt hår inträffar när en person inte faller i dessa kategorier. I denna position saknas tolerans och logik. Till exempel finns det ganska korthåriga präster, arkitekter, poeter.

Kvinnan tittar på långhåriga killar

Utsikten över damerna, unga tjejer är överens om en sak. Makan eller pojkvännen bestämde sig för att växa hår - han måste ta hand om den dagliga hårvården. Med detta menas renheten hos lockar eller raka krullar, och inte massor av gel eller en klocka framför en spegel med hårtork. Professionella balsam, schampon: Trikomin, Revivogen, etc. hjälper till att uppfylla detta enkla krav.

I allmänhet tar kvinnor närvaro av långt hår hos män. Tänk på: En extraordinär, modig person kommer att beslutas om att bli en smart man. Om en man vet hur man ska ta hand om, ta hand om sina egna krullar, kommer han inte att förlora den här användbara kvaliteten i förhållande till hans utvalda - denna uppfattning inspirerar kvinnor.

Hur man förklarar sina valägare elegant chic

Ordförklaringar kan se ned till jorden och corny. Man kommer att kalla de långsträckta strängarna en ledare av energi, information. En annan kommer att påminna dig om de antika tiderna, när slavarna rakade, och adeln flaunted med lösa krullar upp till axlarna och nedanför. Den tredje avser bristen på tid eller för lat för att gå till salongen för befälhavaren. Den fjärde kommer att förklara med förtroende: den korta hårklippningen passar inte honom. Vad står bakom så många olika förklaringar?

Tänk dig: vinden spelar långsträckta lockar. Vattnet sträcker sig försiktigt, kuverter dem under resan. Glädjande impulser av glädje i glada ögonblick av livet passerar, som om på en antenn, för varje hår. Omfattar lusten att känna allt detta och mer, otillgängligt för ägare av korta hårklippningar, för att utöka sin egen uppfattning av världen - det är därför män bär långt hår. Även om inte varje medlem av det starkare könet kommer att reagera så romantiskt och filosofiskt, strävar alla medvetet efter detta.

Vanliga normer ändras. Så innan flickorna före äktenskapet fick flätas flätor. Långt flödande hår användes endast av företrädare för det äldsta yrket. Byxor betraktades som herrkläder. Vem bland oss ​​i sitt rätta sinne kommer att kräva från det rättvisa könet att uppfylla dessa krav? Så varför är missförstånd ett enkelt faktum: En man har rätt att själv fatta beslut om kort eller långt hår, utan hänsyn till åsikter från vänner, föräldrar, barn och även hans andra hälft?

Varför växer män och har långt hår? Är det ett attribut eller karaktär av vad?

"Hår är en av de enklaste egenskaperna hos en person som tillåter att döma om sociala attityder. Det anses att en person med långt hår är svårare att kontrollera, han är utanför systemet. Samma som har kortklippt hår anses vara under kontroll av samhället. om kvinnor har långt hår anses vara normen, för män är det ett tecken på en önskan att bli av med undertryckande, och signalerar också separationen av individen från systemets och samhällets regler. Detsamma kan man säga om kvinnor som klippte håret kort. " (C)

"Psykologer hävdar att bakom långt hår finns dolda män som är osäkra för sig själva, lustiga och fejkade. Infantil och hysterisk. De har inget att göra med näringslivet - det finns egna lagar. Långt hår förekommer oftast hos män i kreativa yrken - musikare, författare, artister, aktörer, designers, skapare, journalister, såväl som programmerare. (c)

Varför blir killar håret

Vikingar, tikar och i Amerika var. Så de kunde hoppa in (hoppa runt jorden, ord) och besöka Afrika.

Jag går till exempel med dem eftersom jag känner mig så bekväm och trevlig. För det första bär en man långt hår för sig själv.

Håret är en fortsättning på nervsystemet, det är rätt korrekt att kalla dem på det sättet - nerverna på kroppens yta, en typ av högutvecklade "antenner" eller "antenner" som överför en stor mängd viktig information till hjärnstammen, till det limbiska systemet, till neocortexen.

Mänskligt hår, inklusive ansiktshår på mäns ansikten, levererar inte bara direkt hjärnan med information, håret utstrålar också energi. Den elektromagnetiska energin utstrålas av hjärnan i miljön. Detta upprättades med hjälp av Kirlian-effekten, när en person fotograferades först med långt hår och sedan efter hårklippning. När håret trimmas är mottagningen och sändningen av signaler i miljön väsentligt hindrad. Resultatet är hjälplöshet.

Jag sitter här och läser. Så många stereotyper om långa hår killar.
Tja, som några av oss, det finns många orsaker till detta.
Personligen är jag för lat för att gå till frisören, eftersom han fortfarande inte skär håret ordentligt (personlig erfarenhet).
Okej, åtminstone klippa de mig inte så att jag skulle gå och klippa mitt hår, så jag tror att du kan vara lite som en stor hårhatt)

Långt hår för en kille är precis som normalt hår som kort hår. Dessa stereotyper av den senaste tiden behövs inte. Dessutom är långt hår en biologiskt naturlig frisyr.

Av sabzh: från sovjetiska tider går denna skitfascist att alla ska se och tänka på samma sätt. Och slitage av långt hår hos män var inte välkomnat av det sovjetiska samhället. Sedan perestroika, lyuber och annat spel efter öppnandet av gränserna Det är synd att vi fortfarande skördar frukterna av den tiden inför sådana här är inte framstående författare.

Jag ber om ursäkt i förskott för läskunnighet och skiljetecken. Och den här situationen brinner redan med en ljus flamma. Även min mamma tycker att en mans långa hår betyder en fagot, en fagot som kommer att komma upp med synonymerna själva. Jag lärde mig ingenting från livet upp till 7: e klassen men från 8: e började jag studera och i 3 fjärdedelar gjorde jag en bult i 9: e klass. Jag började dra av mitt hår och jag fick inget gjort, men när det gällde hår sa mina vänner att jag var en fag fucking skickade 10 11 klassen ju längre var det, desto bättre betyg var jag. Jag med en kort frisyr ser ut som en idiot och med en lång klass. Med tidigare talare instämmer jag och vad.. du borde knulla.. hur jag går. Och jag lärde känna alla som försvarade sin punkt om långt hår

Varför växa skägg och hår av Veda-männen?

Vi erbjuder att bekanta dig med ämnet: "Varför växer män i Vedas skägg och hår?", Inklusive de senaste trenderna.

Hår är ett organ av uppfattning och ackumulering av subtila energier. Hår (Cosmas) - antenner som förbinder en person med den gudomliga världen, kosmos.

Ju längre en människas hår, desto mer andlig kraft får han, för den här kraften matar alla sina kroppar och skal.

Sedan antiken trodde man att genom att klippa håret kan en person ta bort styrka och hälsa.

I de vediska skrifterna sägs det: "Att skära av en mans hår och raka av är att hans mustasch och skägg är som att döda honom." Men med ett speciellt behov och mastering av vissa färdigheter kan en person få negativ energi i hans hår och skära dem och frigör sig sålunda från de energier som hämmar hans utveckling - det här är betydelsen av "monastic vows" ritualen.

Kvinnan som klippte håret kallades karny (efter gudinnan Karna, som är ansvarig för att upprätthålla lagen om orsak och verkan) - det är det som Karna fördömde och straffade. Härifrån - "för att begränsa". Flickorna före äktenskapet flätte sina kosmoter i en tre-strålflätan, för det symboliserade enandet av de vitala krafterna i världarna för Reveal, Navi och Rule. Skytten befann sig längs ryggraden och man trodde att alla ljusa universella krafter passerar genom håret i ryggraden och fyller flickans kropp, själ och ande med en speciell livskraft och förbereder den för det framtida Sacred Motherhood-uppdraget. Efter äktenskap, sammanflätad i två flätor för att få energi för sig själva och det ofödda barnet. En speciell inställning till håret hos gravida kvinnor som får information från kosmos och ackumulerar den i sina celler och celler i barnet som hon bär.

Man. Skägg och mustasch.

Skägg betyder skyddet av de nedre centra, styrkan hos de nedre centra, ett skägg betyder styrkan hos de nedre centren hos män. Hermiter, människor som leder en avstängd livsstil, de behöver sina lägre centra för att skyddas mot kvinnligt inflytande, från kvinnliga charmar, så de växer ett skägg, den psykiska energin ackumuleras där. Mustasch - betyder styrka, känslomässig stabilitet hos en person, det vill säga ofta människor som leder ett samhälle, de växer en mustasch, ledare. Automatisk känsla att det hjälper dem i livet. Om de styr samhället, de i de vediska kulturen, alla de människor som styrde samhället, alla kungarna, hade en mustasch, ett skägg är inte nödvändigt, men en mustasch är nödvändig. Om en person inte är benägen att kontrollera någon, växer han bara ett skägg, växer inte en mustasch. Om en person förnekar alls, är benägen att inte starkt delta i det som händer, barberar han.

Å ena sidan betyder detta form av monasticism, och å andra sidan betyder det likgiltighet för allting. Rak, allt, bryr han inte. Men hur som helst, enligt vedaerna, en person som rakar, rakar allt sitt hår betyder att hans sinne för en man är ganska gynnsam, innebär att sinnet är benägen att rensa. Att växa upp något slags hår i sig betyder en ackumulering av psykisk energi, då måste den också rengöras, inte bara ackumulerad.

 • Patriotism är oförenlig med liberalismen
 • Planets färger och deras inflytande
 • Pre-bröllop skyltar
 • Vad spelar våra framtida kvinnor? Del 2
 • Heliga rymden - Hem
 • Vad spelar våra framtida kvinnor? Del 1
 • Ancestral rites
 • Hur, var och varför slog slavkvinnor broderar
 • Berättelse om hur man skapar öde
 • Självmord i slavisk kultur

Muslimer slavar judar medeltida europa

Skäggets värde hos män

 • Symbolen för könsidentitet - hormonet testosteron är den viktigaste katalysatorn för tertiärt hår och därmed en skäggs tillväxt. Detta är en av de främsta fysiologiska skillnaderna mellan män och kvinnor.

Så, genom att växa, visar en man sin könsskillnad, hans manliga "jag" i en värld där gränserna för skillnaderna mellan kvinnor och män blir alltmer suddiga. En man måste bevisa sin maskulinitet och handlingar och utseende.

 • Lusten att sticka ut - män med skägg är mer märkbara, de uppmärksammar det, särskilt i mängden glattraberade. Så blir det mer märkbart och mer attraktivt för det kvinnliga könet.
 • Symbolen för yrket eller trendskäggiga unga män kallas nu den så kallade hipster-subkulturen. Dessa är ungdomar med en viss stil av kläder och intressen (främst kreativa).

  Det finns också många skäggiga män i subkulturen av rockers och cyklister, många av beatniks och hippies hade björnar. Moderna yrken, särskilt inom kreativområdet, är inte heller utan detta håriga attribut: artister, musiker, författare, skådespelare etc.

 • En religiös symbol - i många religioner är en skäggs bär en symbol. Man tror att man inte kan raka det, det är en synd.
 • Symbolen för att tillhöra folket - en företrädare för ett eller annat folk kan lätt identifieras av ett skägg, främst muslimer, judar, men bland asiater ser du det inte.
 • En symbol för maskulinitet - nyligen, tillsammans med skäggiga hipsters, finns en annan typ av män "lambersexuals" (från engelska. Lamberjack "lumberjack"). Men till skillnad från smala hipsters - ställer den här skäggiga mannen sig som modiga starka män.

  Närvaron av muskler, långt hår och skägg krävs. Klädda lambersexuals är bara en T-shirt, lös tröja eller jeans, men noggrant övervaka bilden. Denna typ av män, enligt psykologer, är tidens anda, svaret på för välbekväma tunnelbenssexuella och en återgång till konservativa rötter. Kvinnor behöver starka förespråkare.

  Varför ska en man bära den? psykologi

  Det generella sättet på detta attribut, som började i Europa, USA, Australien, för ungefär 15 år sedan, är i full gång. De vill alla vara skäggiga, från ungdomar som bara mognar män till livets allra bästa.

  Den psykologiska effekten av "imitation" fungerar. I huvudsak är mode föremål för ungdomar som är förtjust i kreativitet och respekterar klädstilen.

  Känsla av styrka och maskulinitet

  Den andra faktorn noteras av psykologer, män och ungdomar med skägg, sändningsstyrka och brutalitet.

  De förklara med sin hjälp: "Jag är en man, jag kan skydda."

  Bekvämlighet och komfort

  En av de undermedvetna faktorerna:

  En man växer henne, samtidigt som man glömmer att den som bryr sig om henne är hårdare än daglig rakning.

  ålder

  Detta attribut kastar sin ägare omedelbart 5-6-10 år.

  Men det här är vad de behöver.

  Då, som kvinnor och tjejer försöker med all sin makt att se yngre ut, så börjar killar deras ansiktshår att bli äldre, vilket innebär att de är mer erfarna.

  status

  Den sista faktorn är nära relaterad till den föregående.

  Ett skägg sänder ofta status, erfarenhet, visdom och intelligens.

  Minns, många forskare, tänkare och filosofer bar ett skägg.

  Varför växer det i olika nationer?

  Anledningarna är inte bara djupt psykologiska, ofta är detta attribut en tradition och kulturell egenskap hos folket.

  muslimer

  Muslimer betonar skägg baserat på profeten imitation. Profeten hade ett skägg, så moderna muslimska män borde också bära den. Rakning anses vara syndig.

  Det är tillåtet att trimma lite mustasch. Ett viktigt faktum - muslimer är noga med att ta hand om henne. Det får inte förekomma i en moské med ett otvättat, skört och orubbligt skägg.

  slaver

  Sedan antikviteten är bilden av en slavisk man bilden av en krigare. Stark, kraftfull och alltid med skägg. I en av epoken av hjälten av hjälten, gömmer sig i sitt skägg. Inte undra på att Pushkins magiska egenskaper gav Tjerno i dikten "Ruslan och Lyudmila", där han skar av skägget och gåvan försvinner.

  I Ryssland var sökvägen för detta attribut annorlunda. Före Petrus den Store användes den av nästan alla - ortodoxa präster, representanter för de övre klasserna, kungarna och prinsarna och andra.

  Dessutom var det nödvändigt att behandla henne med respekt. Brist, inte dra, etc. Och för skadan hade hon rätt till böter. Böter tilldelades för rakning. Män utan henne ansågs vara sämre.

  I den ortodoxa traditionen blev den inte rakad. Detta ansågs vara ett brott mot Guds lag. Därför har alla ortodoxa präster fram till nu ett skägg.

  I den katolska kyrkan bär prästerna inte skägg.

  judarna

  I judendomen är det vanligt att observera förfädernas traditioner och hedra Skaparens bild, att vara som honom.

  Toran innehåller tydliga instruktioner om skägget: du kan inte raka det med ett blad, men du kan klippa det med sax på vissa dagar.

  Judar på alla sätt ära religiösa lagar, så för dem är det en symbol för andlig gemenskap med Gud. Men detta gäller bara de som verkligen går med i andlig. Moderna judar bär som regel inte allt detta attribut.

  Medeltida Europa

  Under medeltiden var inställningen till skägg i Europa mycket föränderlig. Detta beror på det faktum att ständigt utövade krig av erövring mellan stammarna. Därför bar vissa stammar skägg som en symbol för hälsa, makt och styrka.

  Andra försökte stå ut och raka bort dem. Intressant var det moderna skäggsmoderna just från Europa. Det finns särskilt många skäggiga män i Norden - Norge, Sverige, Tyskland, Finland.

  Således är ett skägg ett modernt attribut, en symbol för tid och en symbol för stil. Män kan ha många skäl att växa och bära den. Dessa är psykologiska motiv, både religiösa och nationella. Men en sak är klart säkert - en man med ett skägg i en kvinnas ögon kommer alltid att vara en man.

  Hej vänner! Jag heter Anton R. Jag är en populär bloggare och till sist ägaren av en penis i 13cm! Ja, ja - exakt i 13 cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Det var vad jag ville berätta...

  När du har lite - din tjej försöker naturligtvis lugna, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt som jazz. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens... Till dess jag inte skickades en video där hennes bar är två friska män. Så mycket för "sex är inte viktigt"...

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Han började prova jelkling, olika folkmetoder, krämer och geler, pumpar och allt som jazz.

  I vissa är penisstrukturen annorlunda - därför är det så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titan gel. Men det finns en lösning! Genetik och penisstruktur är inte korrekt, men du kan använda olika övningar och metoder för penismassage (jelking), och tillsammans med Titan gel ger denna teknik ett verkligt resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag försökte hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + GELKING kunde öka min penis med 3,5 cm och efter några månaders träning, ytterligare 1,5.

  Totalt 5 cm i slutet! 5CM VÄNNER! Nu har jag 18 cm och jag kan vara stolt över den här storleken! Ja, inte stort, men att kvinnor stöntade från orgasm - mer än nog.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titan Gel och börja applicera Jelking. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titan Gel - varorna är begränsade! Order!

  Vediska primärkällor, inklusive yoga, rapporterar att Cosmas av män och kvinnor också är naturliga antenner som förbinder sina tankar med den högsta stamfaderens medvetenhet och alla infödda gudar i världens andliga, mentala och materiella världar runt oss.

  Till skillnad från kvinnor har män fortfarande mustasch och skägg - antenner som förbinder sina medvetanden med medvetenheten från deras förfadergud (stamfader) av deras klan, liksom alla deras generiska förfadergudar. Således har män fler antenner. Dessutom förenar skägg och mustascher människornas sinnen med de avlidna förfädernas själer som ännu inte har nått Guds nivå, men som har en enorm livserfarenhet, som de med kärlek och glädje delar med sina efterkomlingar - bradoler.

  Men det är inte allt. Mustaschen och skägget knyter de skäggiga människornas sinnen med sina kön hos manliga släktingar som lever i världen, liksom med tankarna hos alla deras REA vänner och systrar. Och den här anslutningen är så perfekt att planetsystemet "Skype" helt enkelt "vilar". Det är dock värdelöst att förklara detta för dem som bara cyklade på en trehjuling, men flydde inte ens på ett flygplan. Och för dem som har erfarenhet av att använda skägg och mustasch, som ett sätt att kommunicera med gudarna och släktingarna, är det inte nödvändigt att förklara någonting, de vet redan detta från sin egen erfarenhet.

  Vid vediska tider var det en civil straff. I vissa fall, som ett straff, var en person inte fysiskt dödad. Han var rakad med skägg, mustasch och hår, vilket innebar att han skulle beröva honom från kontakt med gudar, förfäder och stav. Ett sådant straff berövade den som hade begått Kons andliga, moraliska, civila och mänskliga värdighet.

  Denna straff skulle kunna tillämpas inte bara på män, utan även på kvinnor. Till de män och kvinnor som hade överträtt för Kon, på Guds Kärdas begäran, kunde de avskäras Cosmas (kommunikationsmedel för sina själar med de kosmiska förfädernas gudar) - "förbannelse", dvs ta bort det mycket ljus som de hade, men de har förorenat det.

  Idag tjänar alla religiösa och könstillhöriga frivilligt frivilligt i speciella "matställen" under det vanliga namnet "frisör", där de utförs, om än offentligt, men mycket tillfälligt och bråttom. Om de föredrar att genomföras offentligt, offrade de långsamt och subtilt sina själsliga och andliga förbindelser med de förfaderiska gudarna och förfäderna i speciella institutioner som kallas "skönhetssalonger".

  Enligt vederna är håret generellt utformat för att samla information på en viss subtil nivå, och dessutom ackumuleras vitalitet. Detta är ett slags eteriskt andetag: de absorberar och släpper ut energi. Till exempel, när håret flyter, sprider energiflödet i hela kroppen, jämnar näring hela kroppen. Och det är därför skägget, som en extra "hårbärare", har en särskild roll här. Mustasch och skägg gör det möjligt att öka flödet av energi, och sträcka ett skägg och tweaking en mustasch anses vara omedvetna försök att skydda sin inre värld från andra människors inflytande. Någon, rörande, utjämning och skrapa sitt skägg, dyker in i filosofiska spekulationer, och någon förstår bara vad världen runt känner, att han fortfarande lever.
  I listan över kvaliteter som gör en man perfekt, i Vedas skrifter hänvisas till "förmågan att använda sin kosmos och skägg." Det är inte tillräckligt att växa - man måste fortfarande behålla det i skönhet, i ett hälsosamt tillstånd och inte förlora det ibland. I en av Vedas böcker finns följande citat: "Att skära en mans hår och raka av sin mustasch och skägg är nästan detsamma som att döda honom."

  Män från antiken bör ta hand om skägget, eftersom detta var en av de främsta fördelarna. Rakning det kunde bara vara fullt medveten om sina handlingar och deras konsekvenser - ett skägg som fungerade som en ackumulator av andlig kraft, fungerade som assistent i full uppfattning om "både denna värld och det bortom." Förutom indikatorn av manlig rikedom agerade skägget också som en symbol för modenhet, maskulinitet och självständighet, en figurativ bekräftelse av att tillhör släktet och en symbol för samband med den.

  För närvarande inspirerar fans av den vediska filosofin att ha ett skägg att verka medvetet och vara ansvarig för dig själv.

  Så fort de inte tolkade alla dessa forntida läror genom århundradena utan att ändra skäggets mening! Till exempel trodde man att en hippie skägg är en antenn för att kommunicera med det kosmiska sinnet. Kärnan är densamma. Redan i antiken kände och accepterade människor betydelsen av hår i ansiktet.

  Varför blir killar håret

  "Fuck, vad är det?"

  Första orsaken - långt hår hos män, med vissa undantag i mode, var ofta ett tecken på ett aristokratiskt arv. Den andliga eliten älskade omedvetet denna egenskap och älskade det, men för närvarande är det här "aristokratiskt mode" borta.

  Den andra orsaken gick från flödet av hippies, där alla människor erkändes lika - livets färger, och därför tyckte alla att det var deras privilegium att bära långt hår oavsett kön och vara helt föråldrad av droger.

  Det finns en tredje anledning - ryska präster - munkar bär långt hår med skägg. Har du någonsin aktiverat SPAS-kanalen? Jag är inte stark i ortodoxi och jag vet inte riktigt vilka traditioner de har, men jag har sett de flesta prästerna med långt hår.

  Den FJÄRDE orsaken är metallister som behöver långa tåg, så att de på bråk kan brutalt och förtrolla sig själva svänga sitt eget hår till musikens rytm. Jag tilldelar också cyklister till den här typen, eftersom i princip cyklar också som en tungvikt: DD

  Den femte orsaken är kreativa människor (artister, musiker, arkitekter, etc.) i sådana människor har de egna kackerlackor i huvudet och det är bättre att inte röra dem eftersom de skapar konst. Och konst är vårt allt!

  Sjätte anledning - för lat att gå till frisören. Ofta är dessa killar helvete när de sönder rumpan från soffan. Zadrotyat spel och har akne i ansiktet.

  "Långt hår är förfädernas minne, eftersom våra förfäder hade långt hår och vördade som en länk till natur och natur! Om du läser ordet hår, tvärtom kommer ordet att sorteras med stavelser (VO-LO-S S-LO-VO) utan hår är som ett lejon utan en man! En långhårig man är en historisk prototyp av Kristus, en helig, en gammal man, en krigare, en trollkarl, en barbar, en musiker som spelats in i generna! Kosmas från ordet kosmos! "

  Men tänker nu på det, om av den ovannämnda långhåriga mannen inte hör hemma till något av fläkten, vem är han då? Vad hänför sig det till? Varför bära långt hår om du inte är en vippare? Inte en munk eller en hippie? Att vara som en tjej? Så orsaka vissa känslor för dig själv? Killar. Låt oss inte vara som kvinnor. Tack för din uppmärksamhet.

  man med långt hår

  Varför surfar bär långt hår

  I avsnittet Annat okänt, frågan Varför växer män och har långt hår? Är det ett attribut eller karaktär av vad? Gett av författaren Angelica bästa svaret är Know. ärad. Jag kan hålla med många saker, men även nu bär kvinnor byxor och åker motorcyklar
  Långt hår hos män - det gick från flödet av hippies, där ALLA människor blev erkända som lika - livets färger, oavsett kön. Unisex - nu skulle de kalla det så. Jag kommer inte att säga att jag nu rättfärdigar detta (långt hår för män), men i min ungdom hade jag sådan. Långt hår, gitarr och rock-n-roll - vi ansåg det tecken på frihet.
  Om en man har långt hår i ansiktet (ett sällsynt fenomen - jag förstår redan) och han beter sig som en man på samma sätt - det finns inget i det här, låt honom gå med långt hår.

  Svaret är från fri sinnen och själen. [Guru]
  Var är det skrivet? "
  Även i primitiva tider fick Eva dotter en man på huvudet. Och de började gömma och värma sina barn själva och mata sina bröst med den här manen. "
  i bibeln? :)) Jag har inte träffat det här...
  i tiden för Petrus den Store var alla män rakade. Skägget var inte anständigt slitat, så etablerad modkraft.
  Det finns också ett uttalande att det finns all kraft i håret. och moderna damer färgar allt hår..
  I den grekro-romerska världen var skuren hår ett tecken på slaveri.
  skallighet är också ett tecken-bondage (armé, fängelse), ett tecken på sjukdomen eller "bärargenotyp" (ålder)
  i asiatiska strider, att hugga av svansen är ett tecken på förstörelse, en stor förolämpning, dishonor. likställt som våldtäktspenna.
  Jag är verkligen inte för homosexuella, transsexuella. men om det här är en mans skägg och inte för långt hår (hur länge går det?
  ,Förresten, tal. ) är ett tecken på maskulinitet. en sådan man (med skägg) - kvinnan uppfattar omedvetet intuitivt som en man.

  Jag gillar korthårig. men det finns några som går långt hår.

  Varför växer män långt hår? Är det sexigt?

  Varför växer män långt hår? Är det sexigt?

  Nu är det förmodligen bara ett sätt att prestera och inte vara som alla andra. Dessutom är vi vana vid det faktum att rockers har långt hår, så män började växa dem och tro att de blir lika attraktiva genom att göra det. Men jag träffade sällan en man som de verkligen gick. Och ändå för mig - det här är ett tecken på någon femininitet. Här blåste vinden och han så försiktigt med en penna tar bort håret från ansiktet - eftersom det inte exalterar, för att vara ärlig. Samma sak är det kvinnans privilegium - att ha långt hår.

  Hårets längd, om du kommer ihåg legen om Samson, indikerade inte mycket människans styrka, men nu kan detta innebära icke-formalism eller modetrender. Vissa män är helt enkelt ofattbara med en kort hårklippning (Dmitry Malikov, Igor Nikolaev), detta är en del av deras bild, deras visitkort.

  Jag gillar det verkligen när en man har långt hår. Men bara när bilden kräver det och de är välskötta. Inte i gel och lack, men kammad och tvättad) Men är det sexigt? Inte säker. Även om Kipelov, till exempel, ser cool ut. Särskilt i sin ungdom;)

  Som du vill. Vi minns alla att kamraternas smak och färg inte är. Någon har långt hår, någon ser löjligt ut med dem. Mycket mer jag är intresserad av frågan: "Vad är vackert på en skallig plats?" Jag sympatiserar inte skallig. Även om det här igen är min personliga åsikt.

  Många män har långt hår, speciellt om de bryr sig om dem. I öst har män aldrig klippt håret, man trodde att det långa håret hade all kraft av en man. Men om en man förlorade någon kamp, ​​blev hans skytt avskuren, dvs han förlorade styrka. Kanske nu uppfattar några män deras hår på samma sätt.

  I många filmer med Jackie Chan har hjälten långt hår, det brukade trodde att en mans makt var i hans hår, och ju längre desto starkare. Nu blir det mest svom långa håret informellt och lockar därmed uppmärksamhet.

  Inte alla män växer långt hår, men de som gör det - anser att det är estetiskt vackert, sexigt. Även ibland växer män håret på grund av deras tro på att deras hår är maskulin och vital visdom.

  Jag gillar att en man har långt hår och utseende - de passar harmoniskt och en man tar hand om sitt hår (han tvättar håret i tid, sätter på håret om det behövs etc.).

  Jag klippte inte mitt hår, jag tänkte inte på sexualitet, jag är bara för lat för att ha en hårklippning och min hårvård är minimal, jag behöver tvätta den varje dag, för mig är det inte ett problem.

  Och hur ser de andra på mig, och vad de tycker - jag är inte intresserad

  Långt hår för män - ett tecken på störning eller stil?

  Jag möter ibland män, killar med långt hår som de antingen bara hänger ut eller är bundna i en hästsvans. En gång i sovjetiska tider var denna typ av män sällsynta och på något sätt inte mycket godkännande av andra runt honom. Då, när Beatles uppträdde, blev det modernt och stilfullt att bära långt hår, men godkännandet av andra ökade inte. Långt hår var inget annat än en utmaning för det sovjetiska systemet. Under perestrojernas år har ingen verkligen uppmärksammat detta. Nu finns det en dubbelt reserverad åsikt om herrarnas frisyrer. Jag gillar inte riktigt män med långt hår, även om det ser snygg ut. Hur känner du dig om det här utseendet av en stark hälsa av mänskligheten?

  Spela in navigering

  9 kommentarer

  För män är det inget snyggt och attraktivt i långt hår, men tvärtom betyder det till och med för mig till och med avsky. Tja, för det första har män inte så frodig hår, så att de antingen löser upp eller knyter i svansen. Och det är knutet till svansen, och svansen är hemskt att ringa. Tre hår i sex rader. För det andra har män ännu inte lärt sig hur man bryr sig om sina hår och kvinnor. Skivad, fet... eller några positiva känslor

  Vackert, snyggt hår av någon längd ser bra ut och vice versa - inte välskötta, smutsiga, fettiga hår kommer inte att lägga till poäng för någon. Följaktligen kan den första betraktas med säkerhet som en stil (många män går verkligen till axellängdshår) och den andra är störning. Långt, väl preparerat hår kan dock indikera brist på stil - när de helt enkelt inte går till den som bär en sådan frisyr.

  Jag gillar inte män med långt hår. Jag gillar hedgehog mer. och för långt hår hos män, kommer de inte att kunna ta hand om sitt hår. inte ens varje kvinna kan titta på hennes hår, men hur är det med män? kanske finns det sådana fall som blåser håret med håret, tvätta håret varannan dag, men det här är sällsynt.

  En man är inte en kvinna och han behöver inte blåsa håret;)
  Skönheten hos mäns långa hår är att de ger en protest, så det skulle vara konstigt om män började göra damerna Babylon på huvudet. Långt hår bärs mestadels av tunga musikälskare, så jag älskar dessa män. De verkar mig mycket vackra. Och otvättat hår tvärtom gör dig galen))

  Ugh, det här är hemskt. Jag kan inte stå dessa män. Stilen här och luktar inte förresten. Har du sett minst en manlig stylist (ganska känd) med en oljig svans i ryggen? Det är fult, och ibland även otäckt.

  Eftersom hår är ett sexuellt tecken är män med sådant hår halvkvinnor, med andra ord antingen homosexuell eller pyderast. Kanske han ser ut som en man, men bristen på ett X-kromosom förvandlar honom till en semi-varelse. Och allt annat är bara en lek på ord.

  Om långt hår för män och lite om kort!
  Yaroslav D, Artanyan puppeteers!
  Jag har långt hår i 15 år, undersökt denna fråga från insidan och jag vet allt om det! Varför växer män långt hår och bär det oavsett vad?

  1. Passion för rörlighet, lång och skönhet!

  2. Inspiration från utseendet på långt hår!

  3. Lusten att vara speciell (speciellt karakteristisk för oss kreativa individer)!
  Detta ökar självkänslan på grund av unikheten och lockar uppmärksamhet!

  4. Imitation av långhåriga riddare och vikingar som var mycket mer modiga än någon modernt trimmad kille! Riddarna hade långt hår som ett tecken på lojalitet mot Kristus och Samsons exempel! Vikningarna imiterade lejon!

  5. Lämplig dold styrka av långt hår! Hår är mottagare av energi och anslutning till den tunna världen! Ju längre håret, desto mer högfrekventa energi tar de som förbättrar den kreativa halvklotet, intuitionen och ökar känsligheten!

  6. Med långt hår går informella och andra rebeller i protestrutin! Så långt hår för män är ett tecken på andlighet, som tillhör konstens värld, överkänslighet och upproriskhet och inte konstighet! En annan sak är att vi är 0,1%.
  Löst hår samlar energi, och samlas i en svans rädda den som är! Och kortvarig mottagning av lågfrekvenser bidrar till den fysiska utvecklingen av viljan och den matematiska halvklotet! Vi har en högfrekvent aura och vi kan inte bära kort hår! De förstöra det! • Nästa Artikel
  10 orsaker till håravfall: tips och tricks