Gelatin hårschampo


Gelatin är en produkt som är bekant för många, även om väldigt få människor vet att det kan användas inte bara i matlagning utan också för håråterställning.

Oftast används denna komponent för att göra hemlagad gelatinskampo. Ett sådant botemedel som görs hemma gör att du kan hålla ditt hår vackert under lång tid.

Hur man använder gelatin shampoo?


Hemlagad gelatin shampoo är lika bra för hår av något slag: det syftar till att återställa folliklarna, återge dem sken och volymen. Det blir bara det perfekta alternativet för svagt och tunt hår.

Om gelatin med shampoo för hår används med jämna mellanrum, då kan du uppnå effekten av laminering - ditt hår blir silkeslärt, mjukt vid beröring och kommer att få en hälsosam glans. Du kan också bli av med de visade ändarna.

Hela hemligheten vid användning av gelatin, liksom essentiella och eteriska oljor, syftar till att aktivera blodcirkulationen i hårbotten samt öka hastigheten på hårväxten. ämnen och protein.

Dessutom är detta verktyg inget annat än en naturlig antioxidant. Det innehåller också många spårämnen, på grund av vilka keratinproteiner bildas - grunden för byggmaterialet för varje hår.

Ingredienser för beredning av gelatin shampoo


För att förbereda ett gelatinskampo hemma kan du behöva följande komponenter:

 • två matskedar gelatin;
 • schampo, som inte har i sin komposition SLS, med en minsta procentandel färgämnen och dofter - 50 ml;
 • örter att göra avkok (burk, hopp, nässla, kamomill och många andra kan användas);
 • en matsked honung;
 • Det är tillrådligt att tillsätta lite aloejuice, men inte nödvändigtvis;
 • essentiella och basoljor, som kan väljas utifrån hår och hårbotten.

Gelatin shampoo receptet börjar med beredningen av ört avkodning. Det är bäst att förbereda ett sådant schampo på växtbaserade buljong.

Du kan ta något gräs eller till och med flera sorter av det. Två matskedar av hackade örter ska hällas med ett glas kokande vatten, täcka och insistera på att kyla buljongen.

Då kan du börja lägga till gelatin. I ett avkok av rumstemperatur, tillsätt två matskedar gelatin, och vänta tills det sväller och lös helt upp. Om detta blir nödvändigt, då för att lösa upp det, kan du använda ett vattenbad, men kompositionen ska emellertid fortfarande svalna.

Häll nu i 50 ml shampoo. Som bas kan du också ta ett ofarligt barnschampo. Den erhållna kompositionen blandas noggrant. I den resulterande blandningen häll en matsked honung och vänta på dess fullständiga upplösning.

Det sista att lägga till i schampo med gelatin är viktigt och basoljor. Från eteriska oljor är det bra att använda rosmarin och lavendel, och från basoljor - oliv, burdock eller ricinolja.

Typer av tillsatta oljor rekommenderas att välja i enlighet med din hårtyp och eventuella problem. Så, till exempel, om håret är för fet, då är det idealiskt som en basolja av jojoba och avokado. Om håret är försvagat och faller ut - bördolja och för att påskynda hårväxten, kan du använda näringsrik vetegroddsolja, kardborre eller ricinolja.

För att få rätt proportioner av olja, rekommenderas att ta en sked stor teskedbasolja och tillsätt ett par droppar essentiell olja till den. Den resulterande kompositionen rekommenderas att hälla i vårt schampo med gelatin och blanda noggrant.

Nu, om du vill kan du lägga till aloe juice. Om det finns en möjlighet, är det bättre att förbereda aloeblad i förväg - de ska ligga i kylskåpet i ungefär tio dagar. Dessutom kan du köpa aloe på ett vanligt apotek.

Nu den senare, efter det att det gelatinbaserade schamponet har framställts, behöver det speciellt förvaring. Det ska endast förvaras i kylskåp, i en behållare med bred hals och ett lock som kan stängas väldigt tätt. Om det behövs kan du alltid skära av en bit eller skopa en sked, så mycket du behöver för en gång.

Shampooet behöver värmas upp i en viss tid i händerna, och lägg bara på lite fuktat hår. Det är bäst om schamponet håller minst tio minuter på håret för att uppnå maximala resultat. Efter användning av ett sådant gelatinskampo kan du inte använda speciella balm.

Hur tvättar du håret efter schampo?


För att håret ska bli mer silkeslen och få den önskade volymen måste gelatinshampo hemma hållas i minst tio minuter.

Om du efter beredningen av schamponet har en extra växtbaserad avkok, kan du skölja håret efter tvätt av schampon.

Efter tvätt med sådant schampo kommer ditt hår att kunna skaffa effekten, som efter lamineringsproceduren. Som ett resultat får de en jämnare struktur, deras skalor slätas, och du kommer inte känna någon viktning och fast ihop effekt. Håret blir trevligt att röra, och de är lätt mottagliga för alla typer av styling.

Receptar gelatin hår shampoo

Gelatin shampoo hemma, vars recept kommer att ges nedan, låter dig hantera eventuella problem, vilket gör håret levande och lättsamt.

Gelatinbaserade schampon är lämpliga för olika typer av hår, men för var och en av dem är de beredda enligt ett specifikt recept.

För att förbereda schampo med gelatin med egna händer, måste du först och främst förbereda ett speciellt örtdekok (från klöver, hoppa, kardborre, nässla eller kamille) som kommer att läggas till kompositionen. Dessa medicinska örter innehåller fytohormoner i stora mängder, som syftar till att stimulera hårväxten.

De mest populära produkterna för normalt, skadat och torrt, liksom fet hår, recepten som kommer att erbjudas nedan.

Gelatinöst schampo för torrt och skadat hår

För att förbereda gelatin med schampo för skadat och torrt hår, måste du ta följande komponenter: två droppar essentiell olja av salvia, musslor salvia och jasmin.

Den senare kan ersättas med rosmarin. Du behöver också en tesked äppelcidervinäger, 70 ml varmt vatten och en matsked bordgelatin.

Det första steget är att lösa upp gelatin tills det är helt svullet och löst i vatten. Låt det ligga i cirka fyrtio minuter, filtrera därefter blandningen och tillsätt eteriska oljor och äppelcidervinäger till det. Vi blandar allt grundligt och håller på håret i ungefär tio minuter, skölj sedan väl med vatten, schampo kan användas om så önskas.

Gelatin shampoo för normalt hår


Gelatin shampoo hemma för normalt hår, förutom volymen och glansen kan ge ditt hår en otrolig mjukhet.

För beredningen behöver du en äggula, en tesked färglös henna, torr senap och gelatin. Lös upp gelatin i 6 matskedar vatten, häll sedan senap med henna med detta vatten, tillsätt äggula.

Den resulterande kompositionen blandas noggrant och läggs på huvudet. När du tvätter håret med senap och gelatin, kan du inte ens använda vanligt schampo, för efter tvätten kommer krullarna att vara helt rena.

Hjälmlagad mjäll och fet hårschampo

Receptet för schampo med gelatin mot mjäll i hemmet är som följer. Lägg i 70 ml vatten vid rumstemperatur, tillsätt en matsked gelatin och låt den svälla upp helt (cirka 40 minuter). Sedan värmer vi kompositionen på ett sådant sätt att gelatinet är helt smält (du kan använda ett vattenbad).

Nu måste den resulterande kompositionen nödvändigtvis filtreras genom en sik så att det inte finns några klumpar i den. Vi väntar på ihålig kylning och lägger äggulor.

Den resulterande gelatinbaserade produkten rekommenderas att fördelas jämnt över håret och får därefter hålla kvar i ungefär tio minuter. Tvätta av med vanligt, något uppvärmt vatten.

Alla ovanstående recept hjälper dig att återställa hårets skina och skönhet.

Gelatin shampoo för hårvolymen

Detta recept är avsett för alla tjejer som noggrant och noggrant tar hand om sitt hår.

Idag kommer vi att berätta för dig hur du förbereder det enklaste schamponet för hårvolymen, med de enklaste ingredienserna, hemma.

Ingredienser Gelatin Shampoo

För beredning av gelatin shampoo behöver vi den vanliga matgelatin, kanske till och med billigast, i ett paket av 50 gram.

Vi använder också kamomillblommor i filterpåse, men för brist på kamille kan du helt enkelt använda vatten.

Dessutom behöver du regelbundet schampo. Vi använde Lush Rehab Liquid Shampoo. Valet föll på honom, för det finns inga uppenbara färgämnen i det och det är praktiskt att använda.

Gelatin Shampoo Recept för hårvolymen

Först måste vi förbereda ett avkok av farmaceutiska kamilleblommor, ta 2 påsar. Express buljong lämnas i 15 minuter, med jämna mellanrum på påsarna så att kamomillblommorna ger bort alla de fördelaktiga ämnena. Ge buljongen svalna, så att den var vid rumstemperatur. Sätt sedan i kylskåpet så att vattnet blir kallt.

För en tvätt behöver du ungefär 1 ofullständig matsked gelatin (beroende på hårets längd).

Häll gelatin i en behållare, häll 2 matskedar av kall kamilleavkokning. Blanda försiktigt blandningen med en sked och lämna, som det borde vara i instruktionerna i 30-40 minuter. Kanske 20 kommer att vara tillräckligt. Se till att gelatinet är helt upplöst.

När gelatingranulerna är löst, tillsätt 1-2 matskedar schampo, blanda allt detta noggrant. Om du fortfarande har klumpar av gelatin, kan du värma upp i ett vattenbad.

Gelatin shampoo för hårvolymen är klar, vilket du kan se är det väldigt enkelt att förbereda hemma.

Så tvätta håret

Mine, sätter på rötterna och vapar, men lämnar i 5 minuter, för att ha mer volym, så att håret blir mer silkeslen. Vi tvättar och applicerar konditioneringsmedel, utan att påverka rötterna, som vanligt görs.

Om en del av avkoket kvarstår i koppen, kan du tvätta håret efter att ha tvättat håret.

Volymen är ganska anständig och han kommer att hänga på sitt hår för en dag. Hår efter tvätt med sådant schampo, som efter laminering. De är mjukare på grund av att alla skalor slätas och det finns ingen viktning, fast hår också. Håret är lätt att stila, det är trevligt att röra dem.

Gelatin Shampoo - hälsosam laminering

Du kan spara och förbättra ditt hårs hälsa och skönhet, inte bara med hjälp av välkända kosmetiska märken. Hemgjorda produkter som består av naturliga ingredienser gör ett utmärkt jobb med denna uppgift. Gelatin shampoo är en av dem.

Experter pratar positivt om användningen av gelatin för hårvård. De hävdar att tack vare honom syns en osynlig film (lamination) på strängarna, vilket effektivt skyddar dem mot de negativa effekterna av yttre faktorer. Dessutom förseglar det hårvågorna, vilket ger krullarna mjukhet, silkiness och glans. Att göra schampo med gelatin hemma är inte alls svårt. Det viktigaste - att se till att alla nödvändiga ingredienser för detta var till hands.

Hårfördelar

Ätbart gelatin är ett extrakt erhållet från bindväv av animaliskt ursprung. Det är användbart, framför allt det innehåller kollagenprotein. Detta ämne är ansvarigt för hårets och hårbottens hälsa, närma dem med fördelaktiga komponenter och återställa nödvändiga proteinreserver.

Genom att tillsätta gelatin till ett hårschampo kommer du snart att märka att trådarna har blivit tjockare och de splittrade ändarna har försvunnit. Som redan nämnts verkade han lägga varje hår i en skyddande film som inte kunde ses med blotta ögat. Med det blir ditt hår lätt för vind, kallt och hårt vatten.

Tunt hår efter tillämpningen av sådana medel förvandlas. De får mer volym och blir tjockare.

Förutom kollagen är gelatin också rik på essentiella aminosyror. De förbättrar signifikant krillens tillstånd, vilket ger dem en hälsosam glans och pomp. Healing kosmetika med honom snabbt sätta i ordning även allvarligt skadat hår. Deras tillstånd förbättras avsevärt och förhindrar förlust.

ingredienser

Att förbereda ett hemlagat schampo på gelatin är inte alls svårt. Det finns många olika recept för olika typer av hår. I synnerhet - multikomponent. Grunden är emellertid alltid densamma.

Här är en lista över ingredienser som du behöver för att skapa de flesta alternativen för det här verktyget.

Effektiviteten av schamponet blir högre om du lagar mat på örtavkok. Detta är dock inte ett krav.

Gör du det själv för första gången? Försök först med vanligt filtrerat vatten.

För att göra hemlagad schampo lämplig för användning, behöver du bara suga gelatinet i kallt vatten. Varm, och speciellt varm - passar inte. Herbal decoctions och infusions av denna regel gäller också. Försummelse av dem leder till det faktum att gelatin limes ihop i en tät homogen substans. Naturligtvis är det inte möjligt att sätta det på håret i den här formen.

Klassiskt avkok

Receptet på något gelatinbaserat schampo börjar med behovet av att förbereda växtbaserade avkok. Det är naturligtvis bättre att göra det från torkade medicinska växter som förvärvas i ett apotek. Det är tillåtet att kombinera flera örter.

Förberedande avkok

Så, 2 matskedar av farmaceutiska örter, malda i en mixer eller kaffekvarn, är det nödvändigt att hälla ett glas kokande vatten. Täck med lock och insistera på att kyla.

Nu är det dags att introducera gelatin. I en kall buljong, tillsätt 2 matskedar (inga glidbanor) av gelatin. Rör väl och vänta på att det sväller och löses upp utan rester. Om du någonsin har kokat geléer vet du vad den här processen ser ut.

Sedan i samma behållare behöver du hälla din schampo (endast 50 ml). Blanda väl - tills det är smidigt. Lägg en matsked honung (helst flytande) och vänta på att den ska lösas upp. Slutligen lägger vi till förspädda eteriska oljor.

recept

Vi ledde det klassiska systemet. Men, som du vet, kräver varje typ av hår sin egen inställning. Därför ger vi några olika recept - för torrt och skadat, normalt, fet hår, liksom mjäll.

Torr och spröd

Om du ska förbereda läkningshampo för skadat, försvagat och torrt hår behöver du följande ingredienser:

 • matgelatin (1 msk);
 • vatten upphettat till rumstemperatur (70 ml);
 • eteriska oljor: salvia, jasmin och muskotmjölk (2 droppar vardera);
 • naturlig äppelcidervinäger (1 tsk).

Först av allt häll gelatin i vattnet, rör om och vänta tills det är helt upplöst där. Det tar ungefär 40 minuter. Spänn sedan blandningen och tillsätt alla oljor och ättika där. Blanda noggrant. Applicera på håret, blöt i ca 10 minuter och skölj med rinnande vatten. Eventuellt kan du lägga till ett litet schampo i kompositionen, som du brukar använda.

fettsyra

Först förbereder vi växtbaserade avkok (för oljigt hår, det bästa alternativet är coltsfoot, John's wort, nettle och plantain). Efter kylning försiktigt ut. Medan det kyler är det möjligt att lösa upp den eteriska oljan i basoljan. Oljecocktail är avsatt. Häll det avspända avkoket i kastrullen, häll gelatin i det och sätt det i ett vattenbad. För att snabbt uppnå fullständig upplösning behöver du ständigt röra.

När gelatin är upplöst, ta omedelbart av pannan från värmen, introducera ditt vanliga schampo och blanda väl. Häll i de beredda eteriska oljorna efter kylning. Återblanda allt, häll i mögel och sätt i kylskåpet.

Före användning måste du skedla en del gelatin shampoo och värma upp den i en mikrovågsugn med maximal effekt för bokstavligen 3-4 sekunder. Nu kan du torka håret.

När det gäller valet av eteriska oljor är det oljigt hår som passar bäst:

 • ingefära;
 • salvia;
 • citrus (någon);
 • barrträd;
 • cypress;
 • lavendel.

De bör tillsättas något uppvärmda. Totalt borde det inte vara mer än 4-5 droppar.

Hemlagad schampo ska appliceras på lite fuktigt hår och lite skum. Sedan fördela den över hela stapeln, blöt i 5-6 minuter, skölj sedan under en kran eller dusch. Skölj håret med vatten med en liten tillsats av ättika (helst äpple).

normal

Det enklaste receptet gäller hår utan särskilda krav och problem. Det är för normal.

Häll matgelatin (1 matsked) med vatten (70-80 ml). Observera att vatten ska ligga vid rumstemperatur. Detta är mycket viktigt. Låt stå i 40 minuter för att gelatin är fullständigt upplöst.

Nu värm lite blandningen, lägg den i ett vattenbad och glöm inte att rörma. Det viktigaste här - låt inte koka. Efter det, dra av och låt dem svalna av sig själva.

Blanda den beredda gelatin med din schampo (i lika stor mängd). Applicera på håret och blöt i ca 10 minuter. Om du har för känslig hud, är det bättre att du inte behandlar rotzonen med ett sådant botemedel. I det här fallet rekommenderas att det späds ut med balsam (kan vara en balsam) för hår och lämnar det på rent, fuktigt hår i 20 minuter.

Med mjäll

Att göra ett gelatinskampo som inte bara förbättrar hårets tillstånd utan också hjälper till att bli av med mjäll, du behöver:

 • matgelatin (1 msk);
 • schampo som du använder just nu (1 msk);
 • avkok av örter (70 ml);
 • eteriska oljor (pepparmint eller tea tree);
 • kyckling äggula.

Fyll med nykokt vattenmedicin gräs. Omslag - låt insistera. Efter 40 minuter kyls det redan beredda avkoket till rumstemperatur. Nu behöver du lägga till schampo och gelatin (1 msk.).

Blanda alla ingredienser väl och vänta på att gelatinet löser upp (upp till 20 minuter). Spänn blandningen genom ostklaff eller sil för att undvika klumpar. Gå in i den slagna äggulan och mixa igen. Applicera hemlagad schampo på håret, håll i 5-6 minuter och skölj med rinnande vatten.

Användarvillkor

Naturligt gelatin shampoo, oavsett hårtyp, bör appliceras på lite fuktiga strängar. Då måste det hållas i 5-10 minuter och först efter det sköljdes med varmt vatten.

Ingen ytterligare användning av balsam eller balsam krävs. Det här verktyget gör ditt hår mycket mjukare.

Vill du uppnå en lamineringseffekt? Då ska denna schampo användas som en mask. Du måste applicera det färdiga verktyget för hela hårets längd, linda huvudet med en handduk och slå på hårtorken. Det är nödvändigt att värma håret genom en handduk i 5 minuter och låt det svalna under de kommande fem minuterna.

Upprepa värmekylningsproceduren är nödvändig i en halvtimme. När tiden löper ut, tvätta av masken och lägg krullarna.

Hur man tvätta av schampo

Om du försöker få silkes tjockt hår är det nödvändigt att klara av gelatinshampo på håret under tvätt under minst 10 minuter. Skölj endast med varmt vatten. Inte så varmt. Slutligen kan du skölja strängarna med rester av örttekoko. Därför rekommenderas att skörda det lite mer än receptet.

Efter torkning av krökorna ser du den så kallade lamineringseffekten. Strukturen hos varje hår återställs genom att jämföra vågorna. Det finns ingen svårighetsgrad och stickning.

Curls är mycket trevliga att ta på, glänsande och lätt att ge nästan vilken stil som helst.

Fördelar och nackdelar

Liksom alla andra hemlagade kosmetika har gelatin shampoo dess positiva och negativa sidor. Det är sant att de senare reduceras till termen för bevarande av effekten av laminering. Det varar bara några dagar. Medan skönheten som erhållits i salongen glädjer ögat till 1,5 månader.

Gelatin löser framgångsrikt problemet med torrhet, slöhet, delade ändar. Tack vare hemlagad schampo baserad på det ökar hårets densitet. De finner en trevlig tyngd, glans och passar perfekt.

Men ägare av lockar måste ta hänsyn till att för tiden för bevarande av effekten krullarna kommer inte att krulla.

försiktighetsåtgärder

Trots det faktum att gelatin och andra ingredienser som används vid beredning av schampo är naturliga, finns vissa kontraindikationer fortfarande tillgängliga.

 • Du kan inte gnugga någon gelatinös blandning i rotområdet. En skorpa kan bildas på huden, vilket resulterar i skalning och obehaglig klåda.
 • Låt inte kokande vatten (växtbaserade avkok) med gelatin. Om du inte följer, och det händer fortfarande, är det bättre att förbereda blandningen igen.
 • Rör om schamponet noggrant. Om det finns klumpar i det, måste du kamma dem ut från strängarna under mycket lång tid efter torkning.
 • Håll dig till antalet ingredienser som anges i recepten. Överskott av gelatin kan öka blodkoaguleringen i kroppen.

Om du gjorde allt rätt, och ditt hår har förblev livlöst, behöver du söka råd från din läkare eller tricholog.

diskussioner

Gelatin shampoo för hårvolymen

36 inlägg

Det är ryktet att många världskändisar tvätta sina huvuden med inte dyrbara kompositioner med pärlor, placenta och guld, och det är ännu inte känt vad men med vanligt schampo för hästar och svansar.
Jag frågade specifikt på veterinärmedicinska apoteket och berättade för mig att detta schampo slogs på efterfrågan, och folk köper ständigt det själv och säger att de är mycket bra recensioner om det:
http://vkontakte.ru/photo-6800116_130191062

Huvuddelen av detta mirakelhjälpmedel är gelatin, som, omslutande hår, maner och svansar, ger dem önskad glans och volym.

Lägg själv en handfull gelatin på din favorit shampoo, det är inte heller svårt. Försök med det här verktyget först på ditt vanliga schampo, om resultatet visar sig vara "tungt", använd sedan en enklare kompositionschampo, till exempel barnens.

Ta 1 msk. sked skampo och 1 tesked gelatin, blanda noggrant och låt gelatin svälla i 15-20 minuter.

Borsta håret kraftigt och skölj noggrant med vatten (om håret är mycket smutsigt, är det bättre att tvätta det på vanligt sätt).

Därefter applicerar du den gelatinösa massan först i hårbotten, och sedan masserar massivt hela längden på håret.

Håll gelatin shampoo på huvudet i 5-10 minuter, skölj sedan grundligt med mycket vatten.

Stryk håret med en handduk och låt det torka nästan helt naturligt, först då börja styling.

Den här videon är inte tillgänglig.

Watch Queue

sväng

 • Ta bort allt
 • Stäng av

YouTube Premium

Hårvård hemma: Gelatin Shampoo för hårvolymrecept

Vill du spara den här videon?

 • klaga

Rapportera video?

Gillar du det?

Gillade inte det?

Hårvård hemma. Hårvård hemma - ett recept på gelatin shampoo.
Gelatin Shampoo för översyn av hårvolymen http://otzovik.com/review_224608.html
HÄR kan du ansöka om kanalmonetering och deltagande i det associerade programmet för att främja videon på YouTube http://goo.gl/aD8lg

* Gelatin shampoo eller laminering av hår hemma gör håret mer frodigt vid rötterna, lägger till glans och lydnad mot håret när du styler. Gelatin shampoo är lätt att förbereda, för att göra detta måste du lösa matgelatin i vatten och tillsätt en utvecklingsdel av schampot, skölj inte omedelbart av håret, håll det i 20 minuter - du får en gelatin hårmask.

* I ett gelatin som är upplöst i vatten kan du lägga till en hårmask, hålla den på håret i en halvtimme och skölja det, du kommer att få lamination av hår hemma.

* För hårvolymen hjälper en jästhårsmaske som hjälper till att öka hårväxten http://youtu.be/9eR6tvMsE-U

Hårvård Faberlik och hårmask:
* Shampoo Faberlic Asia Spa recension http://youtu.be/nSnelatltd8
* Hårmask Faberlic Asia Spa recension http://youtu.be/6-o_-dwBCHI

I mina videor berättar jag allt om Faberlik: Dekorativ kosmetika Faberlic, dekorativ kosmetika Deborah, ansiktsvård, hårvård, kroppsvård, parfym, kosmetika för hemmet Faberlic - alla recensioner av personlig faberlic.

LiveInternetLiveInternet

-citat

Hur man syr en väska med egna händer. Master klass. Vem bad om en mästerklass i en liten handväska.

Övning, vars genomförande väsentligt berikar ditt liv och förbättrar det.

Memo: Hur man kombinerar färger i kläder Post-tips om valet av färger i.

Hur man gör en man rik? Huruvida din partner är en oligark eller inte, beror givetvis i hög grad på.

Du är en kvinna! Eller där förmågan att njuta börjar..

-Tags

-kategorier

 • Photoshop (351)
 • Skrotkit (180)
 • Intressanta lektioner Photoshop. (79)
 • Clipart för photoshop (55)
 • Något verktyg för Photoshop. (52)
 • Fantastiska verk av mästare! (5)
 • Bakgrunder (4)
 • Ramar - blommig och romantisk (3)
 • Ramar - Vintage (1)
 • Nålverk (278)
 • Sy kläder och accessoarer (71)
 • Syning och skärning (46)
 • Stickning (40)
 • Sy och stryk barn (13)
 • från papper (7)
 • För hemmet (6)
 • Quilling (5)
 • Leksaker (3)
 • Skulptur (3)
 • Dockor och andra författares leksaker (3)
 • handgjord tvål (2)
 • DIY smycken (1)
 • Arbetskamrater. (1)
 • Användbar. (136)
 • Länkar är olika. (39)
 • Användbara platser. (37)
 • Alltid vid handen (11)
 • Program för kreativitet (4)
 • För dator (4)
 • Cooking. (111)
 • Yummy för te. (53)
 • Matlagning kött, fisk, fjäderfä. (26)
 • Annat (14)
 • Sallader (8)
 • Bröd. (6)
 • Deg, malet kött och liknande (6)
 • Canning och skörd (5)
 • Drycker (4)
 • Kashi-Malashi (3)
 • Grönsaksprodukter (2)
 • Mikrovågsugnen är min vän! (2)
 • Soppa (2)
 • Mitt barn (106)
 • Föräldraskap och vård (12)
 • barn 1-2 år gammal (8)
 • från 3 till 12 år (6)
 • Video, musik (5)
 • 0-1 år (3)
 • Sagor (3)
 • Leksaker till min baby! (2)
 • Viktig och intressant information om barnet (2)
 • Tecknade på nätet (2)
 • Barnutveckling (1)
 • Bilder. (99)
 • Skrivbordsunderlägg (2)
 • Allt för dagbok (98)
 • Koder och annat verktyg (43)
 • Schema (15)
 • Ramar (11)
 • Lektioner (10)
 • Bilder med koder (10)
 • Avgränsare. (7)
 • Bakgrunder (6)
 • Blog Watch (2)
 • Intressanta Idéer (77)
 • Intressanta artiklar från Internet. (67)
 • Musik (64)
 • Lyrics and Songs (1)
 • Kvinna. (59)
 • Tips för kvinnor (25)
 • Jag är en mamma! (17)
 • Övningar för kroppens skönhet! (5)
 • Health. (53)
 • Barnhälsa. (7)
 • Videor (49)
 • Kristna filmer (5)
 • Intressanta program, filmer - titta på nätet (4)
 • Kan ses med ett barn (4)
 • Romantik (3)
 • Dikter. (27)
 • Poems för barnalbum (5)
 • Love Poems (4)
 • Lektioner och masterkurser (22)
 • andra (7)
 • på sy (5)
 • på stickning (4)
 • av photoshop (2)
 • Ritning (2)
 • Intressanta ord, kloka fraser, citat. (22)
 • Min kreativitet (21)
 • Mina system (13)
 • Mina verk (photoshop) (5)
 • För dagbok (2)
 • Mina dikter. (2)
 • Psykologi. (21)
 • Mina poster. (19)
 • Filmer som jag gillar! (3)
 • Graviditet och förlossning. (16)
 • Familj. Relation. (15)
 • Kristna artiklar. (14)
 • Tips och tricks (8)
 • Hus i byn (6)
 • Inrikes frågor (5)
 • Viktiga bokmärken. (länkar) (4)
 • Platser: Allt om barnet, dess utveckling, ta hand om honom (4)
 • Retro. (4)
 • Bra idéer för hemmet (3)
 • Dans. (3)
 • Berättelser, berättelser, lignelser (2)
 • Det är viktigt att veta. (1)
 • Världen där vi lever. (1)
 • Olika på Lyre (1)
 • Vi läser böcker, vi lyssnar på böcker - online (1)
 • Bildspel (0)

-referenser

-musik

-Fotoalbum

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Gelatin shampoo-balm med egna händer - för skönheten och densiteten av hår!

Och spendera inte pengar på laminering.

Gelatin Shampoo Mask

Oavsett vem du är - blond eller brunett, ägare av långt hår eller frisyr "under pojken", eftersom du läser den här artikeln kan du med säkerhet säga att du vill ha ditt hår att vara vackert och friskt.

Men, trots önskan att ge håret de mest användbara naturliga maskerna och schampon, sänker vi ofta reklam och förvärvar ständigt nya produkter som lovar att förbättra hårets tillstånd på kort tid för att ge en fantastisk sken och en fantastisk mängd. Förtrollad av de vackra hårmodellerna som marknadsför shampoo, och vi hoppas kunna komma närmare sådan skönhet, vi köper schampon för skadat och delat hår, mjäll eller schampo med balm 2 i 1, för normalt och friskt hår.

Och detta kan inte göras, eftersom schampon för torrt och livlöst hår övermättas med olika fuktgivare, restaurerande strukturer och andra aktiva substanser som är ganska kapabla att ge betydande skador i stället för nytta. Och mjäll, som enligt reklam har blivit en stor universell ondska, kan orsakas inte bara av torr hårbotten eller en svamp, men av ganska allvarliga gastrointestinala sjukdomar. Därför är det önskvärt att börja kampen mot mjäll inte med inköp av schampo, utan med samråd med läkare - tricholog eller åtminstone en terapeut.

Tja, de allmänt reklamerade 2 i 1 schampon rekommenderas att bli kologiskt bortkastade alls, eftersom silikon i deras komposition hjälper till att spara tid och använder inte en balsam efter att ha tvättat håret, men samtidigt kuverar håret med en lufttät film dem.

Därför blir det ganska uppenbart att valet av schampo bör tas väldigt seriöst och ansvarsfullt. Om du har tur och bland olika företag och produkter kunde du välja ett schampo för dig själv, med vilket ditt hår växer bra, har en hälsosam glans och faller inte ut - experimentera inte längre och inte ge efter för påfrestande reklam. Tja, om alla försök att hitta en lämplig schampo ände i misslyckande, kan du gå till köket och förbereda ett schampo för din hårtyp själv.

Gelatin shampoo mask är lika lämplig för alla hårtyper, återställer hårstruktur, ger volym och glans. Och för tunt, försvagat hår är det bara perfekt. Genom att använda ett sådant schampo regelbundet kan du uppnå effekten av laminering av hår hemma - glatt glänsande hår, mjuk och silkeslen, utan splittrade ändar, med en intensiv hälsosam glans.

Hela hemligheten är i användningen av gelatin, bas och eteriska oljor som aktiverar blodcirkulationen i hårbotten och accelererar hårväxten.

Gelatin från rot till spets täcker håret med en mycket tunn näringsfilm, mättar den med protein och återställer strukturen. Dessutom är gelatin en naturlig källa till aminosyror och väsentliga spårämnen som bidrar till bildandet av huvudbyggnadsmaterialet av hårkeratinprotein.

För att förbereda en schampomask med gelatin måste du först förbereda ett avkok av örter (kamomill, nässla, burdock, humle, klöver - ditt val, alla dessa växter innehåller fytohormoner som stimulerar hårväxt i stora mängder).

I den beredda, infuserade och kylda buljongen lägger vi vanligt matgelatin med en hastighet av 2 matskedar per 0,25 liter vätska (kopp), blandas och sätts i ett vattenbad så att gelatin löses helt.

I smält gelatin tillsätt 50 ml schampo. Ett idealiskt alternativ skulle vara att lägga till en grundläggande bas för Styx schampo, men regelbundet schampo kommer också att göra så länge det innehåller så få dofter och färgämnen som möjligt. Vi har ett transparent schampo med aloe vera extrakt.

Låt blandningen svalna något och tillsätt en matsked honung. När honungen är upplöst, häll i förblandad bas och eteriska oljor.

Bas- och eteriska oljor väljs individuellt, baserat på hårbotten och håret (torrt, fet, normalt), liksom befintliga problem (mjäll, håravfall, långsam tillväxt, matthet och andra).

Basoljor är oljor som erhålls från korn, frön, växtkärnor genom att pressa, de ger näring till hårfollikeln, förbättrar hårstrukturen, främjar intensiv hårväxt och gör dem silkeslen och glänsande.

Vetexsolja, pumpa, ricinus - för hårväxt
vallmo frön, pinjenötter, ricinus - mot mjäll;
sesam, jojoba, avokado - för färgat hår;
hasselnöt, cedermut, burdock - mot att falla ut.

Beroende på typ av hår och problem: avokado, hampa, sojabönor, mandel, vetex, kokosnöt - med matt, svagt, sprött hår;

Sesam, solros, Hypericum - med fet hår.

De förbättrar tillståndet för alla hårtyper: linfrö, vattenmelonsfrö, vallmofrö, jojoba, druvfrö, kuller, ricinus, persika, olivolja, majs.

Eteriska oljor erhålls från själva växterna (frukter, rhizomer, löv, blommor), de skiljer sig från basoljor i volatilitet, hög koncentration och ljus arom. Korrekt utvalda eteriska oljor klarar av håravfall, mjäll och kan normalisera sebumproduktionen.

För oljigt hår används eteriska oljor av grapefrukt, ingefära, cederträ, cypress, lavendel, eukalyptus, tall, salvia.

För torr-orange, ylang-ylang, rosmarin, kamomill, lavendel.

För normalt hår - lavendel, rosmarin, pelargon, citron.

Att bli av med mjäll kan hjälpa de eteriska oljorna av rosmarin, tea tree, eucalyptus, citron, yarrow.

Eteriska oljor före användning löses i basen och sättes till den kylda vätskan. Vi kommer att förbereda schampo för färgat hår, som vanligtvis klassificeras som torrt och sprött. Men om den ursprungliga typen av ditt hår är normalt, och efter att ha använt oljor för torrt hår, kommer det mycket fetthalt att visas, du behöver bara justera receptet och välja oljor för normalt hår.

Ta 3 ml basolja:

- avokado (återställer strukturen hos färgat och skadat hår, stärker det);
- jojoba (vax som finns i olja skyddar och förnyar håret, ger styrka och naturlig glans till tråkigt och sprött hår);
- burdock (hjälper till att bli av med mjäll, splittrade ändar, håravfall);
- kokosnöt (fuktar hår, efter tvättning skyddar dem mot mekanisk skada vid kamning).

Lägg till 5 droppar eteriska oljor:

- rosmarin (stärker håret, stimulerar hårväxt, eliminerar mjäll);
- Ylang-Ylang (stimulerar blodcirkulationen i hårbotten, stärker försvagat och skadat hår);
- kanel (utmärkt hårväxtstimulerande medel);
- grapefrukt (stimulerar hårväxten, normaliserar sekretet hos talgkörtlarna).

Till sist lägger du till aloejuice, vilket också är ett utmärkt stimulans för hårväxt. För att förbättra aloehälsningsegenskaperna är det bättre att förbereda de skurna bladen i förväg med hjälp av Filatov-metoden (biologisk stimuleringsmetod): Skär mitten och nedre löv av en vuxenväxt, tvätta den med kokt vatten, torka det, linda det i papper eller en servett och sätt det på ett mörkt ställe med temperatur + 4 - 8 ° C i 10 - 12 dagar (kan sättas i kylskåp). Under sådana ogynnsamma stressförhållanden produceras biogena stimulanser i bladen. Vi hugger de mörka bladen, kramar saften genom en gasbind och lägger en tesked av det i vårt schampo.

Allt grundligt blandat, hällt i en behållare med ett tätt passande lock (helst glas) och lägg i kylskåpet, där shampoo blir en gelé, på samma plats kommer den att lagras.

Du kan skära av en bit gelé och använda den, värma upp i dina händer och gnugga den i fuktigt hår.

Men en större positiv effekt kan uppnås om den avskurna delen av gelé uppvärms i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn (huvuddelen är inte att överhettas), då kan varm bas och eteriska oljor penetrera håret och hårbotten mycket lättare och snabbare. Shampoo är mycket väl fördelat genom håret, flödar inte. Det är tillrådligt att hålla det på huvudet i 10 minuter, då kan du göra en mild huvudmassage eller göra andra badprocedurer.

Efter användning av detta schampo behöver du inte bita, håret är väldigt mjukt och lättsamt, det passar perfekt, efter den första applikationen finns märkbar mängd och naturlig glans. Naturligtvis är det omöjligt att hantera alla hårproblem en eller två gånger, men om du använder det här schamponet regelbundet i flera månader, är du garanterat glänsande, hälsosamt, tjockt hår och frågor från vänner och kollegor - och med vilket schampo tvättar du ditt hår ?

Vad är användbart gelatin shampoo och hur man använder det?

Gelatin är ett kollagenprotein som är vanligt vid matlagning. Men inte alla tjejer vet om gelatin är bra för håret, och hur man kan använda det som en kosmetisk. På grundval av detta prepareras masker och geler, tillsätts till schampo. Efter gelatinösa förfaranden blir krökorna voluminösa, frodiga och silkeiga, upphör att splittras, det finns en glans.

Hur man använder gelatin för hår?

Varför är gelatin användbart?

I sammansättningen finns aminosyror, spårämnen som stimulerar kreatins produktion - detta är ett slags byggmaterial för hår. Protein natur främjar bildandet av en skyddande film på håren, vilket neutraliserar effekterna av negativa faktorer. Dessutom bidrar det till hårväxten.

Gelatin bryr sig försiktigt för hår, stärker dem, fyller hålrummen i strukturen, återställer integriteten. På grund av detta blir låsen elastiska, släta och glänsande.

Hemgjord gelatin shampoo kan appliceras på alla typer av lockar. Den är idealisk för svagt och tunt hår, återställer follikelns prestanda, återvänder volymen och lyser.

Om du använder det här verktyget regelbundet kan du bli av med slutna ändar, torrhet och hårdhet i håret.

Spinnningen kommer att vara mjuk, silkeslen, lydig och glänsande.

Gelatin för hår i kombination med bas och eteriska oljor stimulerar blodcirkulationen och accelererar tillväxten, ger näring åt varje hår med protein och kuvert med en tunn film. Dessutom är detta verktyg betraktat som en naturlig antioxidant. Hur man gör shampoo med gelatin hemma?

Gelatin Shampoo

Detta verktyg är ett enkelt och effektivt sätt att få ditt hår i ordning hemma. För dess förberedelse kan du använda vatten eller avkok av örter. Tack vare dem blir kompositionen ännu mer användbar.

Två matskedar gelatin måste fyllas med vatten så att det sväller. Proportionerna är skrivna av tillverkaren på förpackningen, så du måste först läsa instruktionerna. För avkok är det bättre att ta örter som hjälper till att stärka lockar och behandla dem. Dessa inkluderar kamille, nässla, kardborre, klöver eller humle. Du kan också ta vegetabiliska avgifter. Kall avkok med gelatin.

När den svullna blandningen har svalnat, häll i lite schampo och blanda. Men det finns en viktig nyans: i schampot är det inte
måste vara ytaktiva ämnen. Perfekt för baby shampoo utan tillsatser.

För att göra kompositionen näringsrik och berika den med användbara spårämnen kan du lägga till lite smält honung, aloe juice eller citron, vegetabilisk olja. Efter flera applikationer kommer nedfallet att sluta, tipsen slutar skära, tillväxten accelererar, strängarnas utseende kommer att förbättras.

I det gelatinösa medlet kan du lägga till ricinolja, kardborre, vetexsolja, mandel, kokosnöt eller soja.

Olja måste väljas i enlighet med hårtyperna:

 • Om håret är torrt bör du föredra kamille, rosmarin, lavendel, orange;
 • För feta lås är ingefära, grapefrukt, tall, cypress, eukalyptusolja lämplig;
 • För att klara av mjäll av te, citron, yarrow.

Olja bör tillsättas i form av värme, tillräckligt med 4-5 droppar. Gelatin shampoo ska appliceras på våta lås och sedan skumma. Sprid jämnt, lämna under en tid, skölj och skölj med ättiksyra.

Du bör tvätta håret flera gånger i veckan, precis som vanligt schampo. Redan efter de första ansökningarna kommer håret märkbart att bli starkare, bli stark, hälsosam, silkeslen och blank.

Fastställande och återställning av schampo

kamomill

Förbered ett avkok av kamomill, sval och stam. Zatoste två matskedar gelatin med samma mängd buljong, vänta tills det sväller. Blanda med 10 ml schampo utan tillsatser, häll en tesked aloejuice, tillsätt essentiell olja beroende på hårtypen. Blanda väl och sprida blandningen i trådar, bearbeta rötterna. Skölj och skölj efter 15 minuter med ättiksyra. Efter denna procedur kommer håret att vara mjukt och smidigt.

nässla

Fyll 15 mg av marknätet med vatten (100 ml) och sätt i ett vattenbad i en halvtimme. Kyl, spänna och häll upp gelatinbuljongen. När han infusioner, häll en tesked vegetabilisk olja och tillsätt några droppar eter. Applicera blandningen på trådarna och lämna i 15-20 minuter.

Kompositionen mjukar, stärker och återställer strukturen, så krullarna blir mjuka och silkeiga.

Detta schampo ger effekt av laminering, och volymen varar ganska länge. Gelatin släpper vågorna, så trådarna blir släta, men de klibbar inte eller blir tyngre.

Den systematiska användningen av ett sådant verktyg gör det möjligt för dig att snabbt nå ett resultat - vackra och friska lockar!

Shampoo recept hemma

Vackra hälsosamma och välskötta lockar - drömmen till varje kvinna. I strävan efter det är vi redo att spendera mycket pengar på köp av schampo, balm och masker, och resultatet är alltid detsamma - skört hår, mjäll, splittrade ändar. Ingenting att göra med den lovade effekten i reklam, är det? Under tiden är lycka nära och ligger i armlängden - i varje värdens kök!

Vi pratar om naturliga produkter för att tvätta huvudet, känt sedan tiden för vår mormor.

Varför är hemlagade schampon bättre än köpta?

Det handlar om skrupelfria tillverkare som, i strävan efter vinst, är redo att spara på råvaror, som vanligt, genom att ersätta naturliga ämnen med kemiska reagenser och konserveringsmedel. I varje fabriksschampo är sådana komponenter av skadliga kemikalier som natriumlaurylsulfat och parabener, vilka är ytaktiva substanser, nödvändigtvis närvarande.

Ja, de rensar håret från föroreningar, men till vilken kostnad? Att bara dela dem. Så, om ytaktiva medel kan sönderdela damm, sebum och smuts i små partiklar, gör de verkligen inte samma sak med våra lockar?

Det är inte förvånande att hårvårdsprodukterna efter huvudet kliar av sig, strängarna bryter och faller ut, spetsarna splittras. Lyckligtvis växer håret hela tiden, annars hade mänskligheten blivit skaldig för länge sedan.

Annars tar man bort föroreningshemschampo. Det har inga aggressiva komponenter. Dess handlingsprincip bygger på molekylerna av de aktiva ingredienserna, som håller fast vid föroreningsmolekylerna och tillsammans med dem tvättas bort från krullarna.

Därför blir håret vackert och hälsosammare, med långvarig användning av hemmetoder, och efter att ha blivit inköp, försämras deras tillstånd långsamt men säkert.

Hem shampooing regler

För att göra shampoo hemma använder vi produkter som har en "klibbig förmåga". Det här är honung och ägg, eteriska oljor och decoctions av örter. De har också rengöringsegenskaper och kan bota seborré, irritation, brittleness, stärka rötter, aktivera tillväxt etc.

Det finns dock vissa rekommendationer för att göra hemlagade headwash-produkter.

Att försumma dem kan göra någon lösning värdelös:

 • Om äggulan används som en del av tvättmedlet, skölj huvudet med ljummet vatten för att hålla ägget från curdling;
 • Det är bäst att blanda alla ingredienser med en mixer, då kommer verktyget att bli tjockt och utan klumpar.
 • Alla komponenter i hemlagad schampo, kontrollera allergier, detta görs på insidan av handleden;
 • Applicera produkten först i hårbotten, sedan massera och distribuera med sträckningsrörelser, du kan inte gnugga;
 • Efter massering av strängarna, skynda inte att skölja, lämna i ytterligare 5-10 minuter för att få krullarna så mycket användbara ämnen som möjligt.
 • Skölj av med filtrerat, mineraliskt eller destillerat vatten, och den sista sköljningen görs bäst med ett avkok av medicinska örter: blondiner - kamille, brunetter - ekbark, för att förbättra sken - med utspädd citronsaft;
 • Det är bättre att inte använda balm och balsam, annars kommer du helt och hållet att förneka hela effekten;
 • Hårtork - förbjuden;
 • Kamma strängar inom 5-10 minuter efter att huvudet är helt torrt, om det finns en obehaglig lukt från krullarna, sätt några droppar citron eller rosmarin på kammen;
 • För att få effekten behöver du ständigt vårda krullarna med hjälp av det valda receptet, de behöver använda i minst en månad.
 • För att förbereda växtbaserade schampo för en enda användning, tro inte att den kan förvaras i kylskåpet utan att det skadas.

Det finns många recept, så det är svårt att välja en sak. Välj hårets typ och effekten du vill uppnå.

Universal hemlagad schampo

Rågbröd stärker rötterna, ger krullvolymen och pompen. Dess recept är enkelt: krossa två bitar rågsmul och suga i varmt vatten. Den resulterande uppslamningen infunderas i 15 minuter och den kan användas. Gnugga huvudet och lämna i 5-10 minuter, skölj sedan.

Recept med cognac. Kram saften från ½ citron och blanda med 2 äggulor och 1 tsk. skridsko. Beat tills mjuk. Blandningen appliceras på krullar i minst en halvtimme. Skal efter hennes lysande, starka och hälsosamma, som efter den bästa parisiska masken.

hemlagad schampo för fet hår

Ta äggulan och blanda med ett glas brandy (50 ml), späd 2 msk. l. vatten. Slå blandningen och tvätta huvudet med det.

En effektiv blandning som bekämpar överdriven fetthet av huden är senap. Lös senapspulver med vatten till en uppslamning och skölj krullar med den. Skölj med infusion av nässla örter och plantain.

hemlagad schampo för torrt hår

En blandning av ricinolja och ägg hjälper till att skydda krullarna mot överdriven fraglighet. Ta 2 msk. l. ricinolja och 1 äggula, blanda och tvätta håret. Sköljdes med ljummet vatten.

Tja med torrt huvud klarar av kamferolja. Ta en äggula, 10 droppar olja och 2 msk. l. vatten. Blanda allt och tvätta håret på vanligt sätt.

hemmet mjällschampo

Lös upp essentiell olja (1 droppe) och salvia (4) i vodka (20 ml), tillsätt 2 äggulor, vispa allt. Med regelbunden användning, får lösningen även seborré, och för att undvika återfall rekommenderas det att använda det en gång varannan vecka.

Regenererande hemschampo

Aktivt återställer skadat och delat hår med kefir och rågbröd. Krumbbrödbröd (100 g) smuler och häll kefir med en hög procentandel av fett (100 ml), låt i 2 timmar svälla. Efter blandningen, slå i en mixer. Använd regelbundet och i en månad kommer du inte att känna igen dina lockar.

Gelatin hårschampo hemma

Gelatin används också i kosmetologi, eftersom det innehåller kollagenprotein. Tack vare honom får curls extra volym och styrka, glans och silke.

För att få ett gelatin shampoo, späd 2 matskedar gelatin med vatten och låt i 1 timme svälla. Ett detaljerat recept finns på varje förpackning. Medan gelatinet sväller, förbereda ett avkok av örter. Kamille, nässla, humlekottar, kardborrerötter eller andra örter är lämpliga för den.

Ett glas buljong blandas med värmt gelatin, låt sedan blandningen svalna och tillsätt den babyshampo som inte innehåller ytaktiva ämnen, 1 msk. l. honung, citronsaft, aloejuice. Också beroende på din önskan kan du lägga till några eteriska oljor med 3-5 droppar till blandningen.

Hemmagjorda gelatinhårschampon appliceras på våta krusningar och lämnar i en kvarts timme, tvättas sedan av med filtrerat vatten.

Torka schampo hemma

Torka schampon är inte en panacea, men i vissa fall är de oumbärliga. Till exempel, när du är sjuk eller inte har tillgång till varmt vatten, och du måste tvätta huvudet.

Du kan göra torra schampo hemma:

 • Ta på medelt hår 1 msk. l. fullkornsmel och 1 tsk. salt. Blanda och häll i saltskakan med stora hål. Stänk huvudet med blandningen och massera massivt håret, börja med hårbotten och lämna sedan i 10-15 minuter. "Tvätta av" ett sådant verktyg med en handduk, gnugga inte och torka. Vattna sedan kammen med vatten och kamma flera gånger;
 • Ta en tsk majsmjöl, violett pulver och mandelmjölkspulver. Blanda allt och applicera på ett liknande sätt på huvudet;
 • Mala i en blandare 2 msk. l. havregryn och blanda dem med 1 tsk. salt. Blanda noggrant och applicera på lockar.

När du använder torra schampon kan du märka att dina krullar blir mer frodiga, men dermatologer varnar dig, det ständiga användandet av ett sådant verktyg kan leda till täppning av porerna i hårbotten och mjäll. Så snart det finns möjlighet att tvätta håret, gör det genast.

Använd våra recept och njut av dina nya curls - stark och stark, utan mjäll och splittrade ändar. Långt leva vackert och friskt hår!Nästa Artikel
Varför skadar håret på rötterna på huvudet