Hur man snabbt tar bort yellowness efter färgning


Noble blond - drömmen om många tjejer. Ett stort antal nyanser gör det möjligt att hitta din perfekta ton som kommer att betona alla fördelar hos en person och dölja bristerna. Men den här lustiga färgen kan inte få alla. Ofta, efter färgning, möter flickor ett problem: efter den första tvätten blev deras hår gult och färgen blev smutsig. Vad ska man göra i det här fallet? Måste överge önskad färgning? Låt oss försöka lista ut det.

Orsaker till yellowness efter färgning

Utseendet av gult hår på blont hår är inte ovanligt. Ibland dyker hon upp nästa dag efter att ha besökt frisören, och ibland tar det 1-2 månader. Det orsakar en - besvikelse. Detta händer av olika skäl. Tänk på alternativen för problemet och hur du eliminerar det:

 • naturlig färg är så saftig och ljus att den gör sin väg även genom färgpigment. Det dominerar som regel upp till 3-4 färgprocedurer. En erfaren mästare kommer självklart att klara av uppgiften. Men innan du tar ett så riskabelt steg, överväga om det är värt att förstöra ditt hår för en radikal färgförändring.
 • frisörfel. Fel val av färg eller ett fel i proceduren - allt detta kan orsaka manifestation av yellowness. Det finns bara en väg ut - byt befälhavaren;
 • Felaktig vård kan orsaka en obehaglig nyans. Efter blekningsproceduren öppnas hårvågorna och rost och salter från vattnet blir igensatta i dem. Därför byter filter ofta på vatten.

När du besöker salongen, be om att skölja med flaska, icke-kolsyrade vatten.

Hur tänder håret

Kvinnans logik är enkel: långskuren, rak - krull, krullar rakt. Samma med hårfärg. Och om inget skämt, hur får man den efterlängtade skuggan om du till exempel en brinnande brunett? Färgning av mörkt hår är en komplex och tidskrävande process. Det bästa alternativet är att kontakta en specialist. Så du sparar både tid och nerver. Vidare med självbelysning finns det en stor risk att överdriven håret. Men vad i helvete är inte skämt, kanske har du en talang, och färgningen går smidigt, utan överdrifter. I vilket fall som helst måste du veta processen i förväg, även om du går till proceduren till befälhavaren.

Innan du anmäler dig till en frisör, försök att föreställa dig den nyans du behöver så tydligt som möjligt. Leta efter det exakta namnet på Internet. Så du underlättar mästarens arbete och skyddar dig mot obehagliga överraskningar.

Om du vill ha en radikal förändring, men tvivla på valet - lita på den professionella. Han väljer den perfekta färgen för ditt utseende, och kommer att se till att efter proceduren kommer du ut med det perfekta hårhåret.

När du lyser mörkt hår, använd en krämfärg eller blekpulver. Åtgärden är att neutralisera det röda röda pigmentet som ackumuleras djupt i vågorna. Ägare av en mörk blond nyans bör välja en krämfärg. Det lyser och tonar samtidigt.

Svart hår kräver mer radikal åtgärd. Använd i detta fall pulver. Det kan missfärga håret med 7-8 toner. Efter appliceringen av pulvret måste håret färgas. Processen att lätta mörkt hår tar mer tid och ansträngning, så tänk om det är värt det igen. Om ditt beslut är oförändrat - se till att dina ögonbryn inte förråder din naturliga färg.

Skönheter med en ljusbrun naturlig nyans, kan göra mer försiktiga, folkliga metoder för förtydligande, såsom honung, kamille eller citron. Ett annat mjukt sätt är att lyfta fram. Det kommer att ge ett huvud hårvolymen och uppdatera det övergripande utseendet.

Tips om hur man tar bort det gula pigmentet efter färgning

Om du står inför problemet med att gula håret efter det faktum är det viktigaste att inte panikera. Under inga omständigheter bör man fortsätta fläcka, i hopp om att ytterligare tillvägagångssätt kommer att gömma nackdelarna. Göm inte, det blir bara värre. Det finns risk för att uttömt hår inte tål ett sådant tryck. Bli spröd, tråkig eller börja falla.

Det rätta beslutet i kampen mot oönskad yellowness - användningen av professionella verktyg i kombination med folk.

Köpt i butikskompositionerna - rätt färg, hemgjorda masker - fixa resultatet:

 • tonade schampon märkta "Silver" - det största vapnet för någon blondin i kriget för jämn färg. Sådana medel har ett ljust lila pigment som neutraliserar utvuxen yellowness. Håll det inte för länge på håret - risken är hög för att få en lila nyans, inte mer än 2 minuter;
 • Mousse tonic eller färgaktivator - återanvändbart verktyg. Används efter varje hårtvätt. Ammoniakfri formel förstör inte håret, och låter dig spara den önskade nyansen tills nästa färgning.
 • pärla-as tonic tonic är ett billigt men mycket effektivt alternativ. Som de säger: i krig är alla medel bra! Och om inget skämt, trots dess billighet, gör det här verktyget ett utmärkt jobb med uppgiften för 1-2 applikationer. Det viktigaste är att läsa instruktionerna noga.
 • "Essence Ultime" -masken - det kommer inte ge någonting övernaturligt, men det kommer att förhindra att guling kommer i framtiden. Flera användningsområden - och färgkorrigerade! Verktyget används och naturliga blondiner, för att förbättra färgmättnaden.

Gulande hemlagade masker

Underskatta inte hemvårdsprodukterna. De gör ett utmärkt jobb med uppgiften, och dessutom fuktar och fukerar dessutom hårsäckarna. Hemgjorda kompositioner är billiga och prisvärda, de flesta ingredienserna finns i sitt eget kylskåp.

 • citron sköljning är en magisk botemedel! Töm 1 citron i 1 liter vatten och du är klar. Otroligt lätt att förbereda och använda sköljning. Regelbunden användning av 5-7 minuter kommer att bli av med splittrade ändar, matthet och yellowness;
 • Apotek vitlera - fixar problemet perfekt. Receptet är enkelt: 1CT sked honung och 5 matskedar lera. I honungen smält i ett vattenbad lägg till lera och lite varmt vatten - masken är klar. Använd regelbundet en mask innan du tvättar huvudet i 30-50 minuter. Skölj sedan med varmt vatten med ett schampo;
 • En glycerinmask med kamillelösning avlägsnar någon grad av gulning, men frekvent användning kan avslöja en ljusbrun subton. Använd inte det oftare 1 gång per månad. Ett halvt glas kamilleavkok måste blandas med 50 g glycerinapotek. Applicera på håret innan du tvättar, skaka i en film eller förpackning. Att bibehålla inte mindre än en timme.

För att behålla hårets rika färg måste näringas. Hårflingor är öppna, lätt sårbara. Därför behöver de ytterligare skydd i form av oljemaskor. Innan varje huvudtvätt, applicera hela längden av oljan i kombination med några droppar vitamin E.

Det är lämpligt att bära en sådan komposition i minst en timme, om det är bråttom, applicera minst en halvtimme. Den här tiden är tillräcklig för att närma den dränerade strukturen. Lämplig oliv, burk, ricinolja, druvfrö och mandelträd.

video

För mer information om hur man får gult hår ut, se videon nedan.

slutsats

Skönhet kräver inte offer, men uppmärksamhet. Regelbunden färgning och användning av professionella produkter i kombination med kloka folkrecept gör att ditt hår alltid ser bra ut. Det viktigaste att komma ihåg: det är inte värt att spara på färg och frisör. Oaktsamhet i valet kan leda inte bara till oönskad färg utan också till skadat hår. Och det här är mycket svårare att fixa.

Gul hårfärg efter färgning - hur man blir av med en oönskad nyans

Om du ofta målar eller lyser dina lock, vet du förmodligen problemet med att byta färg över tiden. Mycket lätt börjar bli gult, och en rödaktig visas i mörkret. Hur bli av med den gula nyansen på håret, för att förhindra att det förekommer, och kommer att diskuteras i den här artikeln.

Denna nyans är som och är inte för alla

Var kommer yellowness från

Denna attack misslyckas inte vid sidan om blondorna eller de brunhåriga kvinnorna, för att inte nämna de brunetter som har bestämt sig för att radikalt ändra sitt utseende med hjälp av blekning. Var kommer hon ifrån?

Naturliga orsaker

Om vi ​​pratar om naturligt, inte färgat hår, då kan deras nyanser variera på grund av den elementära exponeringen för solljus. Därför rekommenderas i sommarvärmen att du bär en Panama eller annan huvudbonad på huvudet. Ultraviolett är farligt, inte bara genom att "bränna ut" färgen, utan också av att det förstör hårets struktur, dehydrerar det.

Hos människor med blont hår blir yellowness märkbar i vissa leversjukdomar, vissa läkemedel, frekvent användning av produkter som innehåller mycket keratin etc.

En annan vanlig orsak är felaktig användning av färgämnet.

Om du undrar varför grå hår blir gult, där det nästan inte finns något naturligt pigment kvar, kan orsaken också ligga i inre störningar i kroppen, men inte bara. Med ålder blir håret sprött, torrt och tunt, strukturen störs, och därför tränger olika färgämnen lätt in i dem.

Detta kan vara järn som finns i vattnet för att tvätta huvudet, nikotin, olika luftföroreningar, liksom pigment från vårdprodukterna - schampon, masker och balm.

Effekter av färgning

Låt oss nu prata om varför färgat hår blir gult. Dessutom målade inte bara i blond, men också, till exempel, i asfär eller ljusbrun. Det handlar om oxidationsmedel som finns i vilken färg som helst. Det förstör en del av det naturliga pigmentet, vilket ger en bakgrund av förtydligande, på vilken färgen ska ligga, vars pigment "upptar de lediga platserna".

När färgen börjar tvätta, börjar bakgrunden till förtydligande tydligare. Oavsett om det kommer att ha en gulaktig nyans beror på den ursprungliga hårfärgen och koncentrationen av oxidanten. För att ta reda på om du ska ha gult hår efter blekning, spara följande tabeller för dig själv.

Effekten av oxidantkoncentrationen på nivån av förtydligande

Obs. Tunt hår lyser starkare än en genomsnittlig tjocklek eller tjocklek. Därför varierar färgförändringen i tabellen.

Följande tabell ger en uppfattning om den accepterade numreringen av den ursprungliga (naturliga) hårfärgen och nivån på bakgrundsbelysning.

Nu en liten instruktion som berättar hur man använder dessa tabeller.

 • Hitta i den andra tabellen hårfärgen som bäst passar din naturliga;

Bild för tydlighet

 • Titta på vilken oxidator i färgen du använder (om du inte fyller ditt ansikte och blekmedel, då bara procentandelen oxidant);
 • Gå tillbaka till den första tabellen och ta reda på vad bakgrunden kommer att bli.

Ett exempel. Om du har mörkt blont hår (nr 6) och oxideringsmedlet använder du 9%, vilket ger en ljusning på 2-3 ton, beroende på hårets tjocklek blir bakgrunden gul (6 + 2 = 8) eller ljus gul (6 + 3 = 9).

Det kommer gradvis att framstå som färgningens färgning.

Detta händer eftersom oxidatorn öppnar hårvågorna och delvis löser upp det naturliga pigmentet, vilket resulterar i bakgrundsförklaringen. Men vågorna återvänder inte till platsen. Återstående, de behåller inte färgpigmentet i håret, det tvättas snabbt och bakgrunden förblir.

Skillnaden mellan friskt och skadat hår

Och ju högre procentuella oxidationsmedel, ju mer porös håret blir, desto mindre blir färgen kvar i den.

Rådet. Färgens hållbarhet beror till stor del på pigmentets densitet. Så köp inte billiga färgämnen, bättre stoppa ditt val på professionella formuleringar. Deras pris är mycket högre, men problemen kommer att bli mindre.

Det händer också att efter blekning av det redan tillräckligt rättvisa håret med hjälp av en koncentrerad oxidator, förvärvar de en vacker kall nyans, men snart börjar de bli gula. Detta förklaras av samma skäl som gulfärgning av grå hår: öppna skadade vågar släpper in smuts, damm, rost från kranvatten, kosmetiska pigment etc.

Upprepad missfärgning eller färgning med starkt oxidationsmedel kommer endast att förvärra problemet, eftersom redan skadat hår kommer att drabbas ännu mer, och det blir mycket svårt eller omöjligt att återställa dem - bara för att växa och skära.

Tjej med gult hår efter färgning

Vad ska man göra

Svaret på denna fråga beror på orsaken till yellowness utseende. Om det är internt är det definitivt svårt att läka, glömma ett tag om missnöje med hårfärgen. Hälsa är viktigare.

För alla andra fall finns färdiga lösningar för hur man ska bli av med gult hår.

Korrekt färgning / missfärgning

Som du redan förstod, förefaller den oönskade nyansen om huvudfärgen tvättas snabbt och den gula bakgrunden av ljusningen börjar dyka upp. För att undvika detta måste du använda färg av hög kvalitet med vårdkomponenter. Men det viktigaste är att inte sträva efter att uppnå önskad färg för snabbt, med en stark oxidant som förstör håret ordentligt.

Ju starkare oxidationsanordningen desto snabbare kan du uppnå önskad effekt, men håret blir allvarligt skadat.

Den kortaste vägen är inte alltid den mest korrekta. I vårt fall är det bättre att agera i etapper.

Vi ger ett exempel på hur man får vit hårfärg utan yellowness, har en naturlig nyans av ljusbrun (nr 7) eller mörkblond (nr 6).

 • Vi använder ett blekningspulver och 3% oxidator;
 • Innan färg nr 10 (väldigt lätt) måste vi övervinna nivå 3-4, vilket motsvarar oxidant 9 eller 12%;
 • Som vi redan vet förstör ett läkemedel med en sådan hög koncentration oåterkalleligt hårets struktur, så vi väljer en mer mild tre procentlösning.
 • Torka pulvret med ett oxidationsmedel i de proportioner som rekommenderas av tillverkaren och applicera kompositionen för att torka, helst obehandlat hår.

Det är mycket viktigt att applicera blandningen jämnt över hela längden.

 • Blöt i 40-50 minuter, skölj sedan med schampo;
 • Om du har bråttom, torka håret och upprepa proceduren så många gånger som behövs tills du får önskad bakgrund. Men det är bättre att vänta minst ett par veckor.
 • Sådant stegblekning tillåter att hårstrukturen bibehålls så mycket som möjligt på grund av användningen av mjukare produkter, men samtidigt för att få ett resultat som liknar en enda användning av en stark oxidant.

Gradvis förtydligande mindre aggressiv

När håret kommer att få önskad färg måste de omedelbart tonas - mättas med pigment. Detta görs nödvändigtvis även om resultatet av missfärgningen och du gillar det. Om detta inte är klart, kommer det efter några veckor att försvinna och du måste tänka igen hur du tar bort det gula pigmentet från håret.

Och de blir gula, eftersom de omedelbart börjar absorbera färgade partiklar från miljö, vatten och kosmetika. För att undvika detta måste tomrummet som bildas av bristen på en del av naturliga pigment fyllas med artificiella.

Under färgning sker en sådan substitution omedelbart. Vid blekning bör du använda en färgfärg med det svagaste oxidationsmedlet (1,5-1,9%), men det ska tas dubbelt så mycket i volymen som mängden färg.

Båda produkterna blandas noggrant och appliceras på fuktigt hår i 10-20 minuter (se tillverkarens rekommendationer om exponeringstid).

Färg för toning av blekt hår

Detta är viktigt! Innan toning för att tvätta håret kan inte använda 2 i 1 som innehåller en balsam, eller bara en balsam. Det stänger vågorna, och färgen tränger inte in i håret, bara kvar på ytan.

Men efter färgning behövs en återställande balm - det sånar förseglar pigmenten, vilket inte tillåter dem att snabbt tvätta sig ur håret och göra plats för föroreningar.

Så med egna händer kan du byta färg utan mycket hårskada och inte tillåta att gul nyanser visas.

Korrekt vård

Det räcker inte att veta hur man ska lätta håret utan yellowness, du behöver fortfarande kunna behålla sin färg under lång tid. Och för det här bör du först och främst ta hand om sitt hälsosamma tillstånd. Du bör inte göra färgning eller missfärgning, om krullarna skadas av kemisk perm eller andra procedurer med användning av aggressiva ämnen - ge dem vila, genomgå en behandling.

Efter färgning försök följa följande rekommendationer:

 • Tvätta inte ditt huvud för ofta, eftersom varje tvätt tvättar bort en del av färgen.

Var uppmärksam. Alla slags stylingprodukter gör ditt hår smutsigt och oljigt utseende, det är bättre att inte använda dem.

 • För att tvätta huvudet, använd renat vatten. Eller självständigt mjukna det genom kokning eller frysning.

Hård eller riklig vatten behöver rengöras.

 • Syra vattnet för att skölja håret eller använd mineralvatten för detta ändamål.
 • Välj noga en mask för blekt hår: de ska inte innehålla färgkomponenter som ger krullarna en gulaktig nyans.
 • Tidsbegränsat håret medan du tvättar det med ett tonat schampo, lägger en del till tre delar av ditt vanliga schampo.
 • Ganska bra resultat ges också av speciell tonic från yellowness. Det läggs till vattnet för sköljning, men inte varje gång, men efter varje sekund eller tredje tvättning av huvudet.

Rådet. Om du har mycket rättvist hår, välj en tonic med en violett snitt, om det är mörkare, och du vill bli av med rödhårig - med blå.

 • När man bestämmer hur man målar yellowness på grå hår, välj de lättaste nyanserna, och använd också tonic med ett violett färgämne.

Tint balsam för ljus och grått hår

 • På sommaren med en lång vistelse i solen bära en hatt och använd skyddsutrustning med UV-filter.

Alla dessa tips hjälper dig att behålla den önskade hårfärgen under en längre tid för att förhindra att det blir snabbare utseende på dem.

slutsats

Vi svarade generellt på frågan om hur man uppnår vitt hår utan yellowness. Men det här är bara i teorin, i praktiken kan inte alla ens erfarna frisörer uppnå denna effekt, speciellt om den naturliga färgen är mörk och håret är tjockt och tufft.

Du kan dessutom titta på instruktionsvideon i den här artikeln för att få mer information för självblekning. Men det är bättre att kontakta salongen till en bra, kompetent mästare, som kommer att ta hänsyn till alla nyanser och kommer att göra allt för att du är nöjd med din nya väg.

Så här tar du bort yellowness från hår: de bästa metoderna för att bli av med yellowness för alltid

Efter en kardinal och lång omvandling från en brunett till en blond väntar tjejerna på ett nytt hinder - det är en gul färg på locken. Om en obehaglig defekt redan har manifesterat sig, kommer det inte att vara möjligt att gömma det, omedelbara åtgärder kommer att krävas för att eliminera problemet. Vad och hur man tar bort yellowness från håret efter färgning, för att inte skada de försvagade ändarna och uppnå önskat resultat, samt hur man håller blondets perfektion längre, läs vidare.

Orsaker till "halm" nyans

Utseendet av gult på upplysta strängar är ett ganska vanligt problem efter förtydligande. Den gula och jämn ljusa röda defekten ser ful och skämmer bort den respektabla utseendet hos den nybildade blondinen.

Innan du fortsätter på frågan om hur du ska bli av med det gula håret efter lätta, överväga de viktigaste orsakerna till denna bieffekt:

 • Överträdelse av förtydligande teknik - i större utsträckning gäller detta för mörkblonda och kastanjkrullar. Förvandlingen från en brunett till en blondin innebär blekning och en gradvis ljusning av strängarna. Förvänta dig inte ens att få en kall blond från ett enda färgprocedur - det här är omöjligt! Så många flickor har så bråttom att de saknar sådana subtiliteter, och resultatet är uppenbart: det naturliga pigmentet är inte helt avlägsnat, det kombinerar med det lätta pigmentet av färg och det visar sig vara en röd eller gul nyans som faktiskt stör.
 • Dålig färg - motviljan eller bristen på möjlighet att besöka en masterkollektor resulterar ofta i ytterligare avfall. Varje professionell vet att billiga färger och ett antal produkter från massmarknaden inte kan belysa många brunettes önskan att bli blondiner, de har en svag effekt och kan till och med förstöra håret. Därför använder färgämnen dyra, professionella linjer av kosmetika för färgning. Dessutom, för att uppnå maximal effekt, används flera nyanser i olika proportioner, sådana subtiliteter är tydligt inte kända för alla, så hembelysning brukar ibland likna ett experiment och slutar med gult hår som halm.
 • "Underhåll", "sätta på smutsigt hår", "det var nödvändigt att börja från baksidan av huvudet" och andra ursäkta letar efter hemgjorda "skönheter" efter att ha sett en oönskade effekt i spegeln. Faktum är att bristen på professionalism och förmåga att hantera färg är en säker väg till sorg. Innan du byter hårfärg radikalt, kontakta en professionell eller kontakta honom om alla möjliga aspekter av den avsedda ljusningen.

Tips! Skölj de rakade strängarna endast med renad, och helst med icke-kolsyrade mineralvatten. Rost- och saltpartiklar i kranvatten kan också lämna en gul nyans.

Hemligheter av varningsproblem

När orsakerna till den irriterande nyansen är kända, blir det mycket lättare att förhindra det. Professionellt råd kommer att hjälpa dig i detta. Vad bör uppmärksamma att få den perfekta hårfärgen?

 • För de som först vågade bli blonda, rekommenderas att skjuta upp hemfärgning och kontakta en erfaren mästare.
 • Transformationsförfarandet måste överges om mindre än 2 veckor har gått sedan senaste färgning, färgning eller perm;
 • Procedurer med färg efter basma eller henna kräver särskild vård, resultatet av interaktionen av kompositionerna är oförutsägbar;
 • Det är omöjligt att omedelbart lätta färgat hår, först ta bort det sista pigmentet med hjälp av tvättproceduren (dekantering);
 • Gör färgen i följande ordning: baksidan av huvudet, sidorna, området runt ansiktet;
 • Spara inte, fett ordentligt varje sträng med färg under förtydligande - resultatet av förfarandet beror också på detta;
 • Färgen tvättas av med rent, kokt vatten, inte varmt. Använd sedan schampo och balsam för blekta strängar;
 • Köp endast högkvalitativa produkter för att klargöra den professionella linjen. Detta bör ske i en specialiserad butik (för proffs) eller från en distributör av ett kosmetikföretag;
 • Kontrollera den inköpta färgen så att dess utgångsdatum inte har löpt ut. Detta kan inte bara orsaka oväntade nyanser men också skada håret avsevärt.
 • Att ta hand om blekta strängar, använd speciella balm, schampo och balsam, de hjälper till att bevara skuggan av ljus nyanser och förhindra att guling
 • Använd regelbundna hemlagade masker. De består av överkomliga och naturliga ingredienser, kommer att vara en livräddare i frågor som stärker håret, och samtidigt kommer de att kunna rätta till skuggan.

Tips! Tillägna valet av färgtoner och färgtoner. Bevisade formuleringar minskar risken för obehagliga "överraskningar" med den slutliga färgen.

Följ färgenes rekommendationer, och dina krullar kommer inte att störas av yellowness. För dem som redan har uppskattat en sådan "charm" på sig själva, rekommenderar vi att du bekantar med metoderna för hur man tar bort yellowness från blekt hår.

Foto före och efter

Sätt att hantera gula defekter

Hur man tar bort det gula håret efter blekning är intresserad av de flesta tjejerna som vågade göra hemfärgning. Det finns flera sätt att lösa problemet:

 • toning;
 • re-färgning;
 • användningen av tonic och tinged balms;
 • användning av "anti-gul" schampon;
 • tillämpa hemma masker.

Var och en av dessa metoder är bra på sin egen väg. När du väljer rätt alternativ, överväga en faktor, ju mer naturliga ingredienserna i den använda produkten, desto mjukare påverkan och mindre risk att förstöra de redan försvagade tipsen. Vi kommer att undersöka mer än att avlägsna yellowness från blekt hår.

Tonat hår från yellowness

Toning är en garanterad metod för att avlägsna yellowness från hår efter blekning. Speciella toniska färger används. De omsluter varje hår, släpper ut de disheveled vågorna på det och fyller alla hålrum med en färgämneförening med en vald nyans. Efter toning är curls lydiga, silkeslen, lyser med styrka och energi. Toning efter ljusning löser problemet med ojämn färg.

Estel, Schwarzkopf, den professionella linjen Wella Color Touch och CONCEPT Profytouch används ofta för toning. De påverkar försiktigt problemet, hjälper till att permanent avlägsna den gula färgen och förbättra hårets tillstånd efter förtydligandet.

Tips! För att inte förstöra krullarna och uppnå önskat resultat efter en toning, kontakta en professionell för hjälp.

Användbar video: "Jag ville bara ta bort yellowness från mitt hår med hjälp av Tonika. och vad kom av det. "

recoloration

Omfärgning är ett annat sätt att bli av med det gula håret efter ljussättning med hjälp av en professionell. Denna metod hjälper till att uppnå önskad blond, men var försiktig med proceduren. Upprepad färgning är en stress för blekta trådar, så det kan utföras efter aktiv återhämtning inom 1-2 veckor. Förfarandet garanterar ett framgångsrikt resultat, men för genomförandet rekommenderas att använda sparsamma föreningar, utan ammoniak och oxidationsmedel.

Tips! Användningen av olika färgmärken kan leda till oväntade färger. Därför, om du har bestämt dig för att byta färgämne, var noga med att konsultera med en professionell eller ett experiment på en sträng.

Tonics och Tint

Tintsprayer, mousses, balms - ett bra alternativ att fixa en obehaglig situation och inte skada håret. Den moderna skönhetsindustrin erbjuder det bredaste utbudet av nyanser. Deras uppgift är att anpassa, korrigera nyans och inte skada krullarna, fyll dem med användbara vitaminer och mineraler. Faktum är att dessa produkter innehåller naturliga växtextrakt och kommer att vara en riktig vän till ditt hår.

Var uppmärksam, mycket ofta går en mask eller en balsam till shading shampoo. Detta är ett stort plus för krullarnas hälsa och färghastighet, så försumma dem inte, men använd gärna i vården.

För att enkelt avlägsna yellowness från håret hemma kan du använda dessa skuggningsprodukter:

 • Balsams Tonic från Rocolor - ett brett utbud av nyanser kan klara av bristen på hem- eller skönhetssalong. Verktyget är lätt att applicera, bryter inte hårets struktur och justerar hårfärgen perfekt.
 • Antigul balsam från konceptet "Arctic Blond Effect" - bryr sig försiktigt för blekta lås, eliminerar omedelbart obehaglig "värme" i färg. Produkten tillhör professionell kosmetika, så det kan finnas några svårigheter med inköpet.
 • Spray-conditioner Professionell BLONDME Färgkorrigering från Schwarzkopf - orsakar inte problem vid applicering, mjukar krullarna och korrigerar den "varma" felet. Spray torkar inte och luktar gott.

Tips! Var försiktig med tintingverktyg: många av dem torra lockar. Om vi ​​applicerar dem i mått och tillämpar regelbundet närande, fuktgivande masker, kommer problemet att torka ut sig själv.

Användbar video om användningen av nyans för att eliminera det "gula" problemet.

Gula hårschampon

En separat nisch i kampen mot den "varma" bristen upptas av "anti-gul" eller "silver" schampon, detta schampo kallas också den gula hårnutraliseraren. Anständiga kosmetiska företag har studerat problemet med kvinnor med en gul nyans och uppfunnit ett specialverktyg. För det mesta betyder det en silver, blå eller lila nyans. Det här är det bästa sättet att avlägsna yellowness från håret efter blekning. "Anti-gul" schampon är lätt att använda och garanterar ett högt resultat på bara 10 minuter.

Concept anti gula schampon, professionella fyra skäl silver, Schwarzkopf bonacure TrueSilver Shampoo och andra hjälper dig att förbli en riktig blondin.

Hemmagjorda naturliga masker

ta bort yellowness från håret hemma och kan vara improviserade medel. Förbered en enkel mask av kefir, honung, citron, lökskal eller kamomillbuljong. Så du kommer inte bara att bli av med problemskuggan, men kompensera också för bristen på näringsämnen och vitaminer.

Vi uppmärksammar en av de mest populära maskerna för att avlägsna yellowness efter misslyckad blekning:

 1. En liten värme i badet 200-250 gram naturlig honung, men alltid fräsch och flytande, kandiserad honung kommer inte att fungera.
 2. Fritt fördela honungen längs strängarnas längd, men rör inte rötterna.
 3. Vik håret i polyeten eller folie.
 4. För att skapa en bastuffekt, sätt huvudet i en varm handduk.
 5. Skölj håret efter 1-3 timmar. Med varje procedur, öka tiden för honungsmasken.

"Att vara en blondin är inte så lätt" - så säg de som inte vet hur man tar bort yellowness från krullarna. Lyssna på professionella råd, lär dig att förhindra att ett problem uppstår och du blir den mest effektiva och glada blondinen.

Användbara tips för dem som bestämde sig för att lätta håret hemma:

Estel Professional ESSEX hårfärg - granskning

Än tonade gula rötter? Vet inte Och jag vet)) Estel Essex. Färg 10,76. Gå, titta, mycket bilder))

Hej vackra tjejer!

Jag delar ett enkelt recept för toning av gula rötter efter blekning med pulver.

Jag brukade använda pall, för att han bara gav mig den färg som jag vill, utan yellowness, men han starkt "dödade" håret längs hela längden. Efter mer än ett år att måla dem bestämde jag mig för att byta färg. Och då bestämde jag mig för att välja en annan färg som passar mig, från Estel. Mitt val föll på 10.76. Jag har gått länge och slickat på det)))

Förresten, det här är den mest populära färgen, men i min stad träffar jag honom inte på någon, kanske vill de blanda honom med någonting.

Tyvärr är det enligt reglerna på webbplatsen omöjligt att lägga till den här färgen från paletten, så den som är intresserad - vi tittar på Internet själva)))

Flickor, bilden har ingen styling. Jag visar precis färgen.

Och nu är det här som var FÖRE färgning (återvunna rötter och en sådan färg. Jag kommer att visa med olika belysning så att det blir klart vilken färg som var resultatet):

Då klargjorde jag rötterna:

Efter det är det nödvändigt att tonade de gula rötterna i den valda färgen.

Färgen förstod naturligtvis ammoniak, men inte lika mycket som massmarknadsfärg. Hårbotten är inte bränd. I mörkret lämnade jag inte. Färgen är densamma som i paletten. Mycket vackert!

Flickor, jag ser ingen mening att sprida färgen utspädd i en skål, jag tycker att det här inte är en viktig punkt. Vem är målad Estel - vet att färgen med guldpartiklar.

I färgprocessen har mitt hår blivit en ljusbrun lila nyans. Men framtida blondiner, var inte rädd! Det är bara färg)))

Hår efter färgning skina, skimmer, mättad. Mina fruktansvärda ändar som brändes av Pallet kom till en mer eller mindre normal vy. Jag blev mycket förvånad. Hittills har även skjutits upp)

Vi tittar på olika belysningar:

I allmänhet rekommenderar jag!

P.S. Och det här är min långa väg att bli blondin)) Och vad jag brukade göra före Estelle:

Del 1 - missfärgad tills detta pulver. Älskar det!

Del 2 - den första hårfärgen efter pulver dyra färg.

Del 3 - den andra toning Tonics.

Del 4 - allt))) Blond))) Pall för att hjälpa mig)) Och lite mer om Pallet här och här.

Det schampo som rengör det bästa gula. Tredje plats personliga betyg.

På andra plats är detta schampo.

Ett schampo som rengör håret från silikon och ger en glans.

Gula rötter efter förtydligande

Eller logga in med hjälp av en av tjänsterna

 • All aktivitet
 • huvud
 • Specialrådgivning
 • Konsultationer Frisörer
 • Hårfärg
 • Gula rötter och platina blond i ändarna

Upplagt av Guseletova, 4 april 2013

För att skicka meddelanden, skapa ett konto eller logga in

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar.

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i vårt samhälle. Det är väldigt enkelt!

missfärgning blev gulrötter

Sidor 1 2 Nästa

För att lämna meddelanden måste du logga in eller registrera dig

Inlägg [1 till 25 av 30]

1 Tema från Natalia 09.11.2014 19:54:38

 • nykomling
 • Betyg: 3
 • Registrerad: 11/09/2014
 • Inlägg: 3

Ämne: blekning blev gulrötter

Kära medlemmar i forumet, berätta vad du gör, om du har för gula rötter på blekningsprocessen och du behöver platina.

2 Svar från Olga Pirozhenko 11/09/2014 10:46:24

 • professionell
 • Betyg: 753
 • Registrerad: 30.11.2012
 • Meddelanden: 1 309
 • Tack Totalt: 316

Re: När blekning blev gulrötter

Kära medlemmar i forumet, berätta vad du gör, om du har för gula rötter på blekningsprocessen och du behöver platina.

Först, varför kontrollerade de inte hur mycket förtydligandet var?
För det andra, om vi får en sådan bjaka, måste du neutralisera yellownessen, dvs tonas. Det är faktiskt alltid nödvändigt att tona blekt hår.

3 Svar från Alexey Putyakov 11/14/2014 5:58:59 PM

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/14/2014
 • Meddelanden: 4

Re: När blekning blev gulrötter

Kontrollera graden av förtydligande + toning.

4 Svar från Marie Barth 11/16/2014 00:59:14

 • nykomling
 • Betyg: 1
 • Registrerad: 11/16/2014
 • Inlägg: 3

Re: När blekning blev gulrötter

Kontrollera graden av förtydligande. ) och sedan nyans med användandet av aska nyanser, men inte renaska, och klienten kommer att "kasta grå". )

5 Svar från Olga Karpova 11/16/2014 9:46:01

 • nykomling
 • Betyg: 1
 • Registrerad: 11/16/2014
 • Inlägg: 1

Re: När blekning blev gulrötter

6 Svar från Tatyana Lipitsky 11/17/2014 19:44:23

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/17/2014
 • Inlägg: 3
 • Tack Totalt: 1
 • Tack för det här inlägget: 1

Re: När blekning blev gulrötter

Behandla hårbotten vätska, och återigen 3% av rötterna promenad,

7 Svar från Elena 11/17/2014 9:10:50

 • professionell
 • Betyg: 632
 • Registrerad: 11/22/2011
 • Meddelanden: 817
 • Tackade Totalt: 276
 • Tack för det här inlägget: 1

Re: När blekning blev gulrötter

Behandla hårbotten vätska, och återigen 3% av rötterna promenad,

Jag skulle göra det också, och sedan toning.
Igår fick jag samma nonsens.
En kvinna kom, n. B. 9 lv. Jag bestämde mig för att lätta med 3%, jag höll det i 40 minuter, det visade sig bli en kyckling. Till att börja med applicerade jag den på den regrowna längden, sedan till rötterna. Jag satte den på igen i 20 minuter. Allt var perfekt upplyst.

8 Svar från Veronica Kirsanova 11/18/2014 3:39:12 PM

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/18/2014
 • Meddelanden: 6

Re: När blekning blev gulrötter

Hallå Säg mig, snälla, om du tonar rötterna med 3% oxid, och om längden är 1,9?

Redigerad av Veronica Kirsanova (11/18/2014 3:40:12 PM)

9 Svar från Veronika Kirsanova 11/18/2014 3:41:36

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/18/2014
 • Meddelanden: 6

Re: När blekning blev gulrötter

Och en annan sådan fråga: Är det bättre att lätta rötterna på 5: e nivån med ett pulver på vilken oxid och hur länge så att det inte finns någon yellowness?

10 Svar från Maria Lisitsyna 11/24/2014 20:27:08

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/24/2014
 • Meddelanden: 4

Re: När blekning blev gulrötter

Kontrollera graden av förtydligande + toning.

En v kem zakliuchiajetsia etot kontroll? nado vo vremia smit? a ja dumala cem dolshe derziz tem ludshe

11 Svar från Olga Pirozhenko 11/24/2014 10:52:42

 • professionell
 • Betyg: 753
 • Registrerad: 30.11.2012
 • Meddelanden: 1 309
 • Tack Totalt: 316
 • Tack för det här inlägget: 2

Re: När blekning blev gulrötter

Kontrollera graden av förtydligande + toning.

En v kem zakliuchiajetsia etot kontroll? nado vo vremia smit? a ja dumala cem dolshe derziz tem ludshe

Pulvret på håret i mer än 50 minuter kan inte hållas, förstörelsen av strukturen börjar. Sammansättningen av oxidationsmedlet innefattar reaktionshämmare, så att oxidationsreaktionen äger rum jämnt. När åtgärden av retarderarna (stabilisatorer) är över blir oxidationsreaktionen okontrollerbar. Om graden av förtydligande är otillräcklig, ta bort kompositionen med en handduk och applicera en ny.

12 Svar från Maria Lisitsyna 11/24/2014 23:24:03

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 11/24/2014
 • Meddelanden: 4

Re: När blekning blev gulrötter

Kontrollera graden av förtydligande + toning.

En v kem zakliuchiajetsia etot kontroll? nado vo vremia smit? a ja dumala cem dolshe derziz tem ludshe

Pulvret på håret i mer än 50 minuter kan inte hållas, förstörelsen av strukturen börjar. Sammansättningen av oxidationsmedlet innefattar reaktionshämmare, så att oxidationsreaktionen äger rum jämnt. När åtgärden av retarderarna (stabilisatorer) är över blir oxidationsreaktionen okontrollerbar. Om graden av förtydligande är otillräcklig, ta bort kompositionen med en handduk och applicera en ny.

Spasibo bolshoje. T.E. Jesli ja vizu cto u klienta volosi stanoviatsia oranzevimi, ja dolzna nanesti novijuju smes ne smivaja staruju vodoj?

13 Svar från Olga Pirozhenko 11/25/2014 00:19:26

 • professionell
 • Betyg: 753
 • Registrerad: 30.11.2012
 • Meddelanden: 1 309
 • Tack Totalt: 316

Re: När blekning blev gulrötter

En v kem zakliuchiajetsia etot kontroll? nado vo vremia smit? a ja dumala cem dolshe derziz tem ludshe

Pulvret på håret i mer än 50 minuter kan inte hållas, förstörelsen av strukturen börjar. Sammansättningen av oxidationsmedlet innefattar reaktionshämmare, så att oxidationsreaktionen äger rum jämnt. När åtgärden av retarderarna (stabilisatorer) är över blir oxidationsreaktionen okontrollerbar. Om graden av förtydligande är otillräcklig, ta bort kompositionen med en handduk och applicera en ny.

Spasibo bolshoje. T.E. Jesli ja vizu cto u klienta volosi stanoviatsia oranzevimi, ja dolzna nanesti novijuju smes ne smivaja staruju vodoj?

Inte nödvändigtvis orange. Kanske för dina ändamål bara orange DOF-tillräcklig. Vid tvättning, till exempel. För den efterföljande toning. Fokusera på önskad FD.
Ja. Utan tvättning. Dra bara av med en handduk. Försiktigt. För att inte skada håret.

Hur man snabbt tar bort yellowness efter färgning

Noble blond - drömmen om många tjejer. Ett stort antal nyanser gör det möjligt att hitta din perfekta ton som kommer att betona alla fördelar hos en person och dölja bristerna. Men den här lustiga färgen kan inte få alla. Ofta, efter färgning, möter flickor ett problem: efter den första tvätten blev deras hår gult och färgen blev smutsig. Vad ska man göra i det här fallet? Måste överge önskad färgning? Låt oss försöka lista ut det.

Orsaker till yellowness efter färgning

Utseendet av gult hår på blont hår är inte ovanligt. Ibland dyker hon upp nästa dag efter att ha besökt frisören, och ibland tar det 1-2 månader. Det orsakar en - besvikelse. Detta händer av olika skäl. Tänk på alternativen för problemet och hur du eliminerar det:

 • naturlig färg är så saftig och ljus att den gör sin väg även genom färgpigment. Det dominerar som regel upp till 3-4 färgprocedurer. En erfaren mästare kommer självklart att klara av uppgiften. Men innan du tar ett så riskabelt steg, överväga om det är värt att förstöra ditt hår för en radikal färgförändring.
 • frisörfel. Fel val av färg eller ett fel i proceduren - allt detta kan orsaka manifestation av yellowness. Det finns bara en väg ut - byt befälhavaren;
 • Felaktig vård kan orsaka en obehaglig nyans. Efter blekningsproceduren öppnas hårvågorna och rost och salter från vattnet blir igensatta i dem. Därför byter filter ofta på vatten.

När du besöker salongen, be om att skölja med flaska, icke-kolsyrade vatten.

Hur tänder håret

Kvinnans logik är enkel: långskuren, rak - krull, krullar rakt. Samma med hårfärg. Och om inget skämt, hur får man den efterlängtade skuggan om du till exempel en brinnande brunett? Färgning av mörkt hår är en komplex och tidskrävande process. Det bästa alternativet är att kontakta en specialist. Så du sparar både tid och nerver. Vidare med självbelysning finns det en stor risk att överdriven håret. Men vad i helvete är inte skämt, kanske har du en talang, och färgningen går smidigt, utan överdrifter. I vilket fall som helst måste du veta processen i förväg, även om du går till proceduren till befälhavaren.

Innan du anmäler dig till en frisör, försök att föreställa dig den nyans du behöver så tydligt som möjligt. Leta efter det exakta namnet på Internet. Så du underlättar mästarens arbete och skyddar dig mot obehagliga överraskningar.

Om du vill ha en radikal förändring, men tvivla på valet - lita på den professionella. Han väljer den perfekta färgen för ditt utseende, och kommer att se till att efter proceduren kommer du ut med det perfekta hårhåret.

När du lyser mörkt hår, använd en krämfärg eller blekpulver. Åtgärden är att neutralisera det röda röda pigmentet som ackumuleras djupt i vågorna. Ägare av en mörk blond nyans bör välja en krämfärg. Det lyser och tonar samtidigt.

Svart hår kräver mer radikal åtgärd. Använd i detta fall pulver. Det kan missfärga håret med 7-8 toner. Efter appliceringen av pulvret måste håret färgas. Processen att lätta mörkt hår tar mer tid och ansträngning, så tänk om det är värt det igen. Om ditt beslut är oförändrat - se till att dina ögonbryn inte förråder din naturliga färg.

Skönheter med en ljusbrun naturlig nyans, kan göra mer försiktiga, folkliga metoder för förtydligande, såsom honung, kamille eller citron. Ett annat mjukt sätt är att lyfta fram. Det kommer att ge ett huvud hårvolymen och uppdatera det övergripande utseendet.

Tips om hur man tar bort det gula pigmentet efter färgning

Om du står inför problemet med att gula håret efter det faktum är det viktigaste att inte panikera. Under inga omständigheter bör man fortsätta fläcka, i hopp om att ytterligare tillvägagångssätt kommer att gömma nackdelarna. Göm inte, det blir bara värre. Det finns risk för att uttömt hår inte tål ett sådant tryck. Bli spröd, tråkig eller börja falla.

Det rätta beslutet i kampen mot oönskad yellowness - användningen av professionella verktyg i kombination med folk.

Köpt i butikskompositionerna - rätt färg, hemgjorda masker - fixa resultatet:

 • tonade schampon märkta "Silver" - det största vapnet för någon blondin i kriget för jämn färg. Sådana medel har ett ljust lila pigment som neutraliserar utvuxen yellowness. Håll det inte för länge på håret - risken är hög för att få en lila nyans, inte mer än 2 minuter;
 • Mousse tonic eller färgaktivator - återanvändbart verktyg. Används efter varje hårtvätt. Ammoniakfri formel förstör inte håret, och låter dig spara den önskade nyansen tills nästa färgning.
 • pärla-as tonic tonic är ett billigt men mycket effektivt alternativ. Som de säger: i krig är alla medel bra! Och om inget skämt, trots dess billighet, gör det här verktyget ett utmärkt jobb med uppgiften för 1-2 applikationer. Det viktigaste är att läsa instruktionerna noga.
 • "Essence Ultime" -masken - det kommer inte ge någonting övernaturligt, men det kommer att förhindra att guling kommer i framtiden. Flera användningsområden - och färgkorrigerade! Verktyget används och naturliga blondiner, för att förbättra färgmättnaden.

Gulande hemlagade masker

Underskatta inte hemvårdsprodukterna. De gör ett utmärkt jobb med uppgiften, och dessutom fuktar och fukerar dessutom hårsäckarna. Hemgjorda kompositioner är billiga och prisvärda, de flesta ingredienserna finns i sitt eget kylskåp.

 • citron sköljning är en magisk botemedel! Töm 1 citron i 1 liter vatten och du är klar. Otroligt lätt att förbereda och använda sköljning. Regelbunden användning av 5-7 minuter kommer att bli av med splittrade ändar, matthet och yellowness;
 • Apotek vitlera - fixar problemet perfekt. Receptet är enkelt: 1CT sked honung och 5 matskedar lera. I honungen smält i ett vattenbad lägg till lera och lite varmt vatten - masken är klar. Använd regelbundet en mask innan du tvättar huvudet i 30-50 minuter. Skölj sedan med varmt vatten med ett schampo;
 • En glycerinmask med kamillelösning avlägsnar någon grad av gulning, men frekvent användning kan avslöja en ljusbrun subton. Använd inte det oftare 1 gång per månad. Ett halvt glas kamilleavkok måste blandas med 50 g glycerinapotek. Applicera på håret innan du tvättar, skaka i en film eller förpackning. Att bibehålla inte mindre än en timme.

För att behålla hårets rika färg måste näringas. Hårflingor är öppna, lätt sårbara. Därför behöver de ytterligare skydd i form av oljemaskor. Innan varje huvudtvätt, applicera hela längden av oljan i kombination med några droppar vitamin E.

Det är lämpligt att bära en sådan komposition i minst en timme, om det är bråttom, applicera minst en halvtimme. Den här tiden är tillräcklig för att närma den dränerade strukturen. Lämplig oliv, burk, ricinolja, druvfrö och mandelträd.

video

För mer information om hur man får gult hår ut, se videon nedan.

slutsats

Skönhet kräver inte offer, men uppmärksamhet. Regelbunden färgning och användning av professionella produkter i kombination med kloka folkrecept gör att ditt hår alltid ser bra ut. Det viktigaste att komma ihåg: det är inte värt att spara på färg och frisör. Oaktsamhet i valet kan leda inte bara till oönskad färg utan också till skadat hår. Och det här är mycket svårare att fixa.Nästa Artikel
Kan hår komma ur burdockolja